Lediga jobb Länsförsäkringar Värmland i Karlstad

Se alla lediga jobb från Länsförsäkringar Värmland i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Företagsrådgivare bank

Hos oss på Länsförsäkringar Värmland är våra kunder också våra ägare och uppdragsgivare vilket skapar stolthet och skiljer oss från andra banker och försäkringsbolag. För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa. Om tjänsten I jobbet som företagsrådgivare arbetar du med relations- och affärsansvar för bankens företagskunder i hela Värmland, inom alla branscher. Du blir en av nyckelpersoner... Visa mer
Hos oss på Länsförsäkringar Värmland är våra kunder också våra ägare och uppdragsgivare vilket skapar stolthet och skiljer oss från andra banker och försäkringsbolag. För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa.

Om tjänsten
I jobbet som företagsrådgivare arbetar du med relations- och affärsansvar för bankens företagskunder i hela Värmland, inom alla branscher. Du blir en av nyckelpersonerna i vårt team för att bygga ett helhetskoncept för våra företagskunder med banktjänster och försäkringslösningar. Till din hjälp har du ett brett utbud av banktjänster och många engagerade kollegor på våra tre kontor i LF Värmland. 
I din roll kommer du arbeta med nuvarande kunder och bearbeta blivande företagskunder. Du identifierar kundernas behov av banktjänster och försäkringsbehov, och utifrån behoven erbjuder du lämpliga lösningar inom betala, spara och låna. Du samarbetar med försäkringsrådgivare för att hitta kundernas bästa totala lösning hos Länsförsäkringar Värmland.

Du gillar att träffa kunder och att företräda företagsbanken i det lokala näringslivet. Du förstår vikten av samarbete både internt och med externa parter. Tjänsten ställer krav på god förmåga att samverka med våra kollegor inom bank, pension och försäkring. 
Du har en förmåga att arbeta med långa affärsrelationer, och vill jobba proaktivt mot nya och befintliga kunder. Du trivs i en utåtriktad roll samt är resultatinriktad och affärsmässig i din natur. Du är en prestigelös och engagerad lagspelare som tar en aktiv roll i gruppens gemensamma arbete. 

Vi söker dig som vill jobba med oss, och som har relevanta erfarenheter. Det kan vara genom akademisk utbildning med inriktning företagsekonomi, alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med Swesec licens. Du kan också ha erfarenenhet av skogs-lantbruksaffären i tidigare roll. I jobbet som företagsrådgivare arbetar du med relations- och affärsansvar för bankens företagskunder i hela Värmland, inom alla branscher. Du blir en av nyckelpersonerna i vårt team för att bygga ett helhetskoncept för våra företagskunder med banktjänster och försäkringslösningar. Till din hjälp har du ett brett utbud av banktjänster och många engagerade kollegor på våra tre kontor i LF Värmland. 
I din roll kommer du arbeta med nuvarande kunder och bearbeta blivande företagskunder. Du identifierar kundernas behov av banktjänster och försäkringsbehov, och utifrån behoven erbjuder du lämpliga lösningar inom betala, spara och låna. Du samarbetar med försäkringsrådgivare för att hitta kundernas bästa totala lösning hos Länsförsäkringar Värmland. Visa mindre

Vd- och ledningskoordinator

Länsförsäkringar Värmland Som vd- och ledningskoordinator arbetar du nära vår vd och företagsledning och får inblick i vårt företag, dess styrning, affär och regelverk. Du får en central roll i att administrativt stötta vd och företagsledningen samt styrelse, fullmäktige och valberedningen. Du är driven, självständig och professionell med stark integritet och förmåga att bidra i operativa, administrativa och strategiska frågor. Dina arbetsuppgifter: •... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Som vd- och ledningskoordinator arbetar du nära vår vd och företagsledning och får inblick i vårt företag, dess styrning, affär och regelverk. Du får en central roll i att administrativt stötta vd och företagsledningen samt styrelse, fullmäktige och valberedningen. Du är driven, självständig och professionell med stark integritet och förmåga att bidra i operativa, administrativa och strategiska frågor.

Dina arbetsuppgifter:

•    Administrativt stöd till vd och företagsledningen i dagliga verksamhetsfrågor.
•    Administrativt stöd, kontaktperson och protokollförare till styrelse, valberedning och fullmäktige.
•    Koordinera och stödja
* affärsplaneringsprocessen som löper över året och stötta i uppföljningen.
* företagsledningens besluts- och godkännandeprocess för att säkerställa regelefterlevnad och effektivitet. 
* granskningar från interna och externa kontrollfunktioner.
* uppföljning och utläggning av utlagd verksamhet.
* riktlinjer och policyer i vårt företagsstyrningssystem samt systemägare.

•   Delta eller leda olika projekt och event, stora som små, interna som externa.
•    Förbereda och distribuera rapporter och material samt vara föredragande till vd, företagsledningen och styrelsen.
•    Ansvarar för vårt avtalshanteringssystem EttAvtal 
•    Kontakter inom länsförsäkringsgruppen och med samarbetspartners.
•    GDPR-koordinator

Vem är du?

Vi söker dig som är en möjliggörare med god förmåga att planera både detaljer och helhet. Du tar initiativ och ligger gärna steget före. Du gillar kvalitet, ordning och struktur och har ett starkt affärsfokus. Du gillar att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och har lätt att samarbeta, skapa förtroende och bygga relationer. Du är van att anpassa dig till förändringar och kan prioritera under hög arbetsbelastning. Du har akademisk utbildning inom kommunikation, ekonomi, juridik eller motsvarande och flera års erfarenhet av en samordnande roll där du drivit projekt med goda resultat och har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. Har du erfarenhet av regulatoriska frågor ser vi det som meriterande. Visa mindre

Proaktiv försäkringsrådgivare privat

Länsförsäkringar Värmland Arbetet innebär att du skall sälja och ge råd gällande våra sak- och olycksfallsprodukter anpassat efter kundens behov och livssituation via proaktiv försäljning som främst sker via utringande telefon.  Du arbetar mot en individuell säljbudget och följs upp på det. Vi kommer att lära dig allt vi kan inom försäkringar så din bakgrund och tidigare erfarenheter kan variera, framför allt tror vi att det är din potential, attityd... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Arbetet innebär att du skall sälja och ge råd gällande våra sak- och olycksfallsprodukter anpassat efter kundens behov och livssituation via proaktiv försäljning som främst sker via utringande telefon. 
Du arbetar mot en individuell säljbudget och följs upp på det.

Vi kommer att lära dig allt vi kan inom försäkringar så din bakgrund och tidigare erfarenheter kan variera, framför allt tror vi att det är din potential, attityd och inställning samt dina personliga egenskaper som kommer att få dig att lyckas i rollen. För att vara aktuell i rollen krävs:
•    Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
•    Förmåga att hantera telefon och dator som arbetsredskap
•    Gymnasieexamen
•    Flytande svenska, både i tal och skrift
•    Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

I rekryteringen och urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du är nyfiken och har ett stort intresse för kunden, är proaktiv och en mästare på att identifiera nya behov. Du har en stark vilja och vill åstadkomma goda resultat tillsammans med dina teammedlemmar. Vi söker därför dig som drivs av att hålla hög kvalité i mötet med kund och som förstår att service och försäljning hänger ihop. 
Det är viktigt att du är flexibel och öppen för nya arbetssätt då du kommer vara en viktig spelare för att forma framtidens arbetssätt inom privatförsäkring hos oss på LF Värmland. Du kombinerar det egna drivet med att vara en lagspelare som ser till helheten och arbetar tillsammans med kollegor inom försäkring och bank för att nå framgång. Visa mindre

Underwriter egendom

Länsförsäkringar Värmland Vi utökar vår risk- och UW-grupp och söker därför en underwriter inom egendomsförsäkring. Som underwriter inom egendom arbetar du såväl med interna företagsrådgivare, som externa försäkringsförmedlare för att utveckla vår företagsaffär med fokus på tillväxt och långsiktig lönsamhet inom företagsförsäkring. Om tjänsten I rollen utför du premieberäkningar, utformar försäkringslösningar samt deltar i beslutsprocessen när företag ... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Vi utökar vår risk- och UW-grupp och söker därför en underwriter inom egendomsförsäkring. Som underwriter inom egendom arbetar du såväl med interna företagsrådgivare, som externa försäkringsförmedlare för att utveckla vår företagsaffär med fokus på tillväxt och långsiktig lönsamhet inom företagsförsäkring.

Om tjänsten
I rollen utför du premieberäkningar, utformar försäkringslösningar samt deltar i beslutsprocessen när företag tecknar försäkring. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra företagsrådgivare och vårt franchisebolag och vi ser också att du har tät kontakt och bygger relationer med våra externa försäkringsförmedlare. En naturlig del i ditt arbete blir att se till att vi följer vårt riskurval och du kommer att ha ett nära samarbete med våra riskingenjörer och övriga underwriters.

Vem är du?
Du trivs med att arbeta under eget ansvar och du har en stark egen drivkraft. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel, tycker om att ha kundkontakt och alltid arbetar med kunden i fokus. Du strukturerar ditt arbete väl och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är naturligt att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunder, kollegor och samarbetspartners och du drivs av att jobba mot högt ställda mål.
Som person är du positiv, analytisk, strukturerad och har förmåga att självständigt planera din tid och arbetsuppgifter. Tjänsten förutsätter att du är en duktig kommunikatör och relationsbyggare samt bekväm med att föra dialog med personer i olika roller. Du är en lagspelare som drivs av att göra bra affärer, driva förbättringsarbete och att hjälpa kollegor. Du tycker om att arbeta i grupp med ömsesidigt beroende och bidrar gärna till att förbättra arbetssätt och processer i verksamheten.
Du som söker har minst gymnasial utbildning och det är meriterande om du har relevant akademisk utbildning inom exempelvis juridik eller ekonomi. Det är även meriterande om du har relevant yrkesbakgrund inom försäkringsbranschen. Arbetet kräver utbildning inom underwriting, möjlighet att komplettera med den utbildningen finns om du saknar den sedan tidigare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens och potential. 
Vi ställer krav på att du kan svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort. Visa mindre

Skadetekniker med inriktning på tunga fordon

Länsförsäkringar Värmland Om tjänsten Tjänsten som tekniker innebär att du är bolagets kontaktperson gentemot våra kunder som råkat ut för en skada där fordonet lämnats in för reparation på verkstad. Du arbetar främst med skador på lastbilar, lantbruk-, entreprenad- och skogsmaskiner samt till viss del personbilar och övriga fordonstyper och redskap. Du har hela tiden flera olika ärenden i gång samtidigt och ditt kundbemötande bidrar till vår målsättnin... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Om tjänsten
Tjänsten som tekniker innebär att du är bolagets kontaktperson gentemot våra kunder som råkat ut för en skada där fordonet lämnats in för reparation på verkstad. Du arbetar främst med skador på lastbilar, lantbruk-, entreprenad- och skogsmaskiner samt till viss del personbilar och övriga fordonstyper och redskap. Du har hela tiden flera olika ärenden i gång samtidigt och ditt kundbemötande bidrar till vår målsättning att ha marknadens bästa kundmöte.

Rollen innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
•    granskning av skadereparationer och inkommande reparationskalkyler
•    värdering av totalskadade och stulna fordon inom segmentet
•    fatta beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor
•    kontakt med kunder och verkstäder via telefon, mejl, fysiska besök och besiktningar på verkstäder inom länet
•    aktivt delta och bidra i bolagets övergripande utvecklings- och förflyttningsarbete kopplat till processer, arbetssätt och kultur

Vem är du?
För att trivas i den här rollen ser vi det som en självklarhet att du har ett stort intresse för tunga fordon. Det krävs vidare att du är van att fatta snabba beslut, är strukturerad och tycker om ett högt arbetstempo. Du stimuleras av kundkontakter och har en naturlig känsla för service som gör att du enkelt och effektivt löser kundens problem. Du gillar nytänkande och förstår att vi med ökade kundkrav ständigt behöver utveckla vårt arbetssätt och oss själva. Vi ser att du har ett positivt synsätt och förmåga att ta eget ansvar. Du har lätt för att sätta dig in i och förstå kunders behov. Det här är en roll där du spenderar en stor del av din arbetstid vid datorn och vi ser gärna att du har vana av att arbeta med datorn som redskap. Har du erfarenhet av att beräkna skador och har certifiering i kalkylberäkningssystemet Cabas är det meriterande. 

 Vi ser att du som söker har:  
•    erfarenhet av tunga fordon, entreprenadmaskiner och karosserireparationer
•    fordonsteknisk utbildning, minst gymnasiekompetens, eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
•    god förhandlingsvana
•    kompetens kring att beräkna skadekostnad, bedöma offerter och kalkyler
•    en bra administrativ och digital förmåga
•    minst B-körkort 

Extra meriterande är om du har erfarenhet av skogs- eller lantbruksmaskiner. För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha en god analytisk förmåga och god kapacitet och uthållighet. Du är stabil och kan agera professionellt även i pressade situationer med kunden i centrum. Du har ett högt driv, tar initiativ och gillar utmaningen i att jobba mot mål och att vi gemensamt följer upp dem.  Att vara strukturerad, ansvarsfull och beslutsam är grundläggande för att lyckas. Vår bransch är under ständig förändring så det är viktigt att du gillar utveckling och ser förändring som något naturligt. Vi ser att ditt arbete genomsyras av skadeförebygg och hållbarhetstänk och det kan komma att innebära vissa skadeförebyggande arbeten vid event, möten och utbildningar.
LF Värmland söker dig med rätt personlighet, kompetens och erfarenhet för tjänsten. Vi vill att vår organisation ska spegla mångfalden bland våra kunder. Visa mindre

Försäkringsrådgivare företag

Länsförsäkringar Värmland Om tjänsten En av våra rådgivare har gått vidare till nya utmaningar internt och vi söker därför en kundansvarig försäkringsrådgivare företag. Du kommer att jobba i ett engagerat team där vi brinner för att utveckla befintliga kunder och bygga upp nya kundrelationer. Som försäkringsrådgivare företag kommer du ha ansvar för ett eget kundbestånd med små- och medelstora företag. Din uppgift blir att kontakta och uppdatera kundern... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Om tjänsten
En av våra rådgivare har gått vidare till nya utmaningar internt och vi söker därför en kundansvarig försäkringsrådgivare företag. Du kommer att jobba i ett engagerat team där vi brinner för att utveckla befintliga kunder och bygga upp nya kundrelationer.

Som försäkringsrådgivare företag kommer du ha ansvar för ett eget kundbestånd med små- och medelstora företag. Din uppgift blir att kontakta och uppdatera kundernas befintliga försäkringslösningar samt se över deras totala behov av företags- och motorförsäkringar. Du kommer även jobba med att kontakta nya kunder i nära samarbete med kollegor inom bank och pension för att erbjuda attraktiva helhetserbjudanden.

I vår grupp som arbetar med företagsförsäkringar har vi olika ansvars- och kompetensområden för att få nå bästa framgång tillsammans. Du kommer arbeta nära övriga kollegor på företagssidan för att som ett team jobba mot gruppens gemensamma mål att växa inom företags-och motorförsäkring på den värmländska marknaden

Vem är du?
Vi tror att du har flerårig erfarenhet av försäljning inom försäkringsbranschen, gärna inom företagsförsäkring.

Du har en förmåga att lyssna på, förstå och sätta dig in i kundens behov och situation. Utifrån din analys sätter du samman komplexa kundanpassade försäkringslösningar. Personliga egenskaper som kan komma väl till pass är att vara målinriktad och att motiveras av att skapa bra resultat. Du har ett stort eget driv, tar för dig och antar gärna nya utmaningar. Du gillar att vara med och påverka. Vi förutsätter att du brinner för försäljning och för att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är viktigt att du är flexibel och öppen för nya arbetssätt då du kommer vara en viktig spelare för att forma framtidens arbetssätt inom företagsförsäkring hos oss på LF Värmland. Du kombinerar det egna drivet med att vara en lagspelare som ser till helheten och arbetar tätt tillsammans med kollegor inom försäkring, bank och pension för att nå framgång tillsammans.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Arbetet kräver diplomering inom företagsförsäkring, saknar du detta men är rätt person för rollen kommer vi att erbjuda dig utbildning. 

Tjänsten kräver B-körkort. Visa mindre

Fordonskadereglerare

Länsförsäkringar Värmland Som skadereglerare på fordonsskador är du Länsförsäkringar Värmlands kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och vagnskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden igenom sin skadeanmälan, besvara frågor och bedöma kundens rätt till försäkringsersättning. I arbetet ingår att utföra vållandebedömningar, tolka gällande försäkringsvillkor samt lagar och praxis. Vi hjälper både privat- och företagskunder... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Som skadereglerare på fordonsskador är du Länsförsäkringar Värmlands kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och vagnskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden igenom sin skadeanmälan, besvara frågor och bedöma kundens rätt till försäkringsersättning. I arbetet ingår att utföra vållandebedömningar, tolka gällande försäkringsvillkor samt lagar och praxis. Vi hjälper både privat- och företagskunder, vilket innebär stor spridning på fordonstyper så som tunga lastbilar, personbilar och entreprenadmaskiner.

Varje kundkontakt är viktig och unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande med målet att leverera marknadens bästa skadekundmöte. Att ta egna initiativ ser du som självklart och du motiveras av att kunna påverka och vara delaktig i att utveckla och ständigt förbättra gruppens arbete. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. Du är en person som är van att fatta snabba beslut och tycker om ett högt tempo. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt ha förmåga att förhandla och argumentera på ett trevligt och positivt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, pålitlighet, handlingskraft och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har kunskap inom motorförsäkring och skadereglering. Vi ser att du har en relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, gärna inom juridik men det är inget krav. Visa mindre

IT-tekniker

Länsförsäkringar Värmland Som IT-tekniker arbetar du med att ge högklassig service genom support via telefon och personliga besök hos dina internkunder/kollegor. Exempel på arbetsuppgifter är administration av användarbehörigheter, installation, felsökning och utbyte av datorer med kringutrustning, konfiguration av nätverk, felsökning, utbildning och systemstöd till användare med mera. Du arbetar självständigt med dina ärenden, till din hjälp har du vår... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Som IT-tekniker arbetar du med att ge högklassig service genom support via telefon och personliga besök hos dina internkunder/kollegor. Exempel på arbetsuppgifter är administration av användarbehörigheter, installation, felsökning och utbyte av datorer med kringutrustning, konfiguration av nätverk, felsökning, utbildning och systemstöd till användare med mera. Du arbetar självständigt med dina ärenden, till din hjälp har du våra erfarna kollegor.

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen, gärna inom IT, och gärna ett par års arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint intresse för teknik, problemlösning och service. Kunskap/erfarenhet kring Microsoft 365 plattformen samt Exchange, Azure och AD är meriterande. Du behöver kunna uttrycka dig begripligt i både tal och skrift eftersom arbetet innebär mycket kommunikation med både interna och externa kontakter.   

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och att ge bästa service och gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror vidare att du är initiativtagande och tar stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du är en lagspelare som bidrar till gemenskapen inom gruppen och på bolaget. Vidare är du flexibel och trivs i ett föränderligt klimat samt har en rak och öppen kommunikation. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Visa mindre

Skadereglerare företag, ansvar och rättsskydd

Länsförsäkringar Värmland Som skadereglerare företag, ansvar och rättsskydd på LF Värmland arbetar du huvudsakligen med skadereglering av företagsförsäkring på egendom men även ansvarsskador och rättsskyddsansökningar för våra kunder inom privat, företag och lantbruksförsäkring. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden genom skadeanmälan och bedöma kundens rätt till ersättning. Tjänsten innebär därmed att du har flera ärenden igång samtidig... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Som skadereglerare företag, ansvar och rättsskydd på LF Värmland arbetar du huvudsakligen med skadereglering av företagsförsäkring på egendom men även ansvarsskador och rättsskyddsansökningar för våra kunder inom privat, företag och lantbruksförsäkring. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden genom skadeanmälan och bedöma kundens rätt till ersättning. Tjänsten innebär därmed att du har flera ärenden igång samtidigt och ditt kundbemötande bidrar till vår målsättning att ha marknadens bästa kundmöte.

i söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller tidigare erfarenhet av skadereglering. Juristexamen eller juridikstudier och fördjupade kunskaper inom försäkrings- och skadeståndsrätt, är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där egenskaper som engagemang, handlingskraft och samarbetsförmåga värdesätts. Då du hanterar många ärenden samtidigt så ställer det krav på att kunna prioritera, vara flexibel och hantera inflödet med hög kvalitet. 

•    Du har förmågan att på ett positivt och personligt sätt vägleda kunden genom sitt skadeärende via telefon och digitala kanaler. 
•    Då du är bolagets första kontakt gentemot våra värmländska kunder är det viktigt att du är serviceinriktad på ett smidigt och engagerat sätt. 
•    För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift, och att du pedagogiskt kan förklara och motivera de beslut du tar.
•    Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Kan du behärska andra språk är detta positivt. Visa mindre

Skadereglerare byggskador

Länsförsäkringar Värmland Är du serviceinriktad och brinner för positiva kundkontakter som kunden minns? Vi söker nu dig som besitter byggkompetens och som kan bidra med din kunskap kring att bedöma kostnadsförslag kopplat till en byggskada till vårt huvudkontor i Karlstad.  Vi söker en vikarie då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.   Om tjänsten Som skadereglerare har du en väldigt viktig roll i vår verksamhet. Genom marknadens bästa kundmö... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Är du serviceinriktad och brinner för positiva kundkontakter som kunden minns? Vi söker nu dig som besitter byggkompetens och som kan bidra med din kunskap kring att bedöma kostnadsförslag kopplat till en byggskada till vårt huvudkontor i Karlstad.  Vi söker en vikarie då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.  

Om tjänsten
Som skadereglerare har du en väldigt viktig roll i vår verksamhet. Genom marknadens bästa kundmöte, hög tillgänglighet och byggkompetens ansvarar du för att kunden får sin skada, som omfattas av försäkringen, reglerad på ett engagerat och enkelt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
* Ta emot skadeanmälan, registrera skadan och dokumentera det som är sagt.
* Kommunicera med kunden kring hanteringen och klargöra vad som förväntas av kunden och vad kunden kan förvänta sig av oss.Bedöma om skadan ska till en kollega eller om du ska handlägga ärendet fram till avslut.
* Begära in det som behövs för att reglera ärendet.        
Fatta beslut samt fastställa vilken ersättning som ska betalas ut samt avsluta ärendet.

I hanteringen av skadan har du även kontakt med våra byggentreprenörer som hjälper kunden att återställa den skada som uppstått. Du kommer att granska kostnadskalkyler och diskuterar möjliga lösningar. En annan viktig uppgift är att bidra till att vidareförmedla om du upptäcker ett behov hos kunden till våra kollegor som sitter med försäljningen av våra försäkringar.  
Du har ett stort eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. I den här tjänsten kommer du att arbeta på vårt huvudkontor i Karlstad med i första hand vatten-, inbrotts- och maskinskador.

Vem är du?
* Du är person som uppskattar struktur, och administrativt arbete.  
* Du ses av andra som en kommunikativ lagspelare. 
* Du har relevant erfarenhet från byggbranschen eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av oss. Byggnadstekniska kunskaper är ett krav. 
Erfarenhet av kalkylverktyget MEPS är meriterande i rekryteringen.  

Skadereglering är ett självständigt arbete där det krävs att du tar initiativ och känner ett ansvar för att alla delar ska fungera. Det är också ett jobb som innebär mycket kontakt med andra och det krävs att du har ett serviceinriktat och professionellt arbetssätt och besitter förmågan att dokumentera det som har kommunicerats. 
Du är en person som är van vid, och har lätt för att fatta beslut. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du jobba lösningsorienterat och ha en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.  Vi tror att du är en god lyssnare och förstår vikten av en välfungerande och löpande kommunikation med kunden. Vi arbetar serviceinriktat vilket leder till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet vilket vi förväntar oss att du blir en del av. Visa mindre

Ekonom

Länsförsäkringar Värmland Vill du arbeta i en kundnära organisation med en hög utvecklingstakt och ett stort fokus på kundupplevelsen? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Vi söker en ekonom som kan stötta vår ekonomiavdelning under införande av nytt ekonomisystem. I rollen som ekonom ingår bland annat leverantörsfakturahantering, manuella utbetalningar, bokföring, avstämning av konton, involvering vid arbete med bokslut och årsredovisning samt rapp... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Vill du arbeta i en kundnära organisation med en hög utvecklingstakt och ett stort fokus på kundupplevelsen? Då kan detta vara en möjlighet för dig!
Vi söker en ekonom som kan stötta vår ekonomiavdelning under införande av nytt ekonomisystem.

I rollen som ekonom ingår bland annat leverantörsfakturahantering, manuella utbetalningar, bokföring, avstämning av konton, involvering vid arbete med bokslut och årsredovisning samt rapportering till interna/externa intressenter. I rollen arbetar du tillsammans med fyra kollegor på ekonomiavdelningen. I samband med införande av nytt ekonomisystem så kommer övriga personer på avdelningen att få vissa andra ansvarsområden så tjänsten kräver självständighet och en trygghet i att kunna driva arbetet på egen hand.

Vi tror att du som söker kan ha en ny universitetsutbildning inom ekonomi eller vara gymnasieekonom med YH-utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel och övriga Office-paket.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för bokföring och rapportering. För att lyckas i arbetet behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Du är också flexibel och tar dig gärna an olika typer av uppgifter.
För att trivas i rollen är du positiv och lösningsorienterad. Du är engagerad, vill ta eget ansvar och bidra till det goda, prestigelösa samarbetsklimatet som finns i gruppen. Visa mindre

Taktisk avtalsansvarig fordon

Länsförsäkringar Värmland Vi söker dig som vill jobba som taktisk avtalsansvarig i vår fordonsgrupp på huvudkontoret i Karlstad där du har helhetsansvaret för inköpen för fordonsreparationerna.  Är du en duktig förhandlare som har lätt för att bygga och upprätthålla goda relationer? Då kan det här vara tjänsten för dig.  Om tjänsten I rollen som taktisk avtalsansvarig är du Länsförsäkringar Värmlands inköpare och kontaktperson gentemot våra leverantöre... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Vi söker dig som vill jobba som taktisk avtalsansvarig i vår fordonsgrupp på huvudkontoret i Karlstad där du har helhetsansvaret för inköpen för fordonsreparationerna.  Är du en duktig förhandlare som har lätt för att bygga och upprätthålla goda relationer? Då kan det här vara tjänsten för dig. 

Om tjänsten
I rollen som taktisk avtalsansvarig är du Länsförsäkringar Värmlands inköpare och kontaktperson gentemot våra leverantörer inom fordonsskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för gruppens upphandling gentemot våra avtalsleverantörer. Du följer upp befintliga leverantörer, utvärderar och hjälper till att utveckla och stärka kvaliteten i vår avtalshantering inom fordonsskador. 
Du kan även komma att hantera kalkyler för att stötta övriga kollegor i gruppen, som du arbetar tätt tillsammans med.

Vem är du?
•    Du har ett intresse för fordon och har en god förståelse kring en skadereparation
•    Är väl insatt och trygg i en förhandlingsprocess. 
•    Är en god kommunikatör
•    Har tidigare erfarenhet från en inköpsroll.
•    Har en bra administrativ och digital kompetens.
•    Har själv körkort.
•    Har ett engagemang kring hållbarhetsfrågor kopplat till fordonsskador 

Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund gärna inom fordon med god förståelse för kvalitet och dokumentation och kontinuerlig uppföljning.  

Framgångsrika och långvariga relationer med våra leverantörer är viktigt för oss. Vi värderar därför din förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du kan arbeta självständigt och ha förmågan att identifiera förbättringar och se till att saker blir gjorda.
Vi förutsätter att du har en god IT-vana då all dokumentation sker i digital miljö, kunskaper i Excel är meriterande. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation är det viktigt med en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
För att bli framgångsrik i denna roll behöver du vara analytisk samtidigt som det är naturligt för dig att se samband, trender och dra slutsatser. Du är effektiv, stabil och kan agera professionellt även i pressade situationer. Du har ett högt driv, tar initiativ och gillar utmaningen i att jobba mot uppsatta mål. Att vara strukturerad, ansvarsfull och uthållig är grundläggande för att lyckas. Du är en nätverkande person som ser vad som kan vara användbart för oss i vårt arbete i dialog med andra länsförsäkringsbolag som vi samarbetar med. Vår bransch är under ständig förändring så det är viktigt att du gillar utveckling och ser förändring som något naturligt. Visa mindre

Försäkringsrådgivare Lantbruk

Länsförsäkringar Värmland Vill du jobba i ett bolag där du kan göra skillnad – på riktigt? Vi på Länsförsäkringar Värmland söker nu en Lantbruksrådgivare inom försäkring som vill vara med och bidra till ett tryggare Värmland. Är du målmedveten och ambitiös, med en förmåga att sätta kunden i centrum? Gillar du att skapa och bygga upp affärsrelationer? Nu söker vi en rådgivare med nyckeluppgift att utvidga och vårda vårt lantbruksbestånd i sydvästra Värml... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Vill du jobba i ett bolag där du kan göra skillnad – på riktigt? Vi på Länsförsäkringar Värmland söker nu en Lantbruksrådgivare inom försäkring som vill vara med och bidra till ett tryggare Värmland.
Är du målmedveten och ambitiös, med en förmåga att sätta kunden i centrum? Gillar du att skapa och bygga upp affärsrelationer? Nu söker vi en rådgivare med nyckeluppgift att utvidga och vårda vårt lantbruksbestånd i sydvästra Värmland.

Om tjänsten
I rollen som lantbruksrådgivare får du möjlighet att bli en del av vårt kompetenta lantbruksteam där du varje dag får förtroendet att skapa trygghet för våra kunder. Eftersom vi ägs av våra kunder handlar en avgörande del av arbetet om att ge en riktigt bra kundupplevelse. Vår ambition är också att erbjuda kunden helhetslösningar utifrån alla våra produkter. Därför arbetar du dagligen med kollegor från andra delar av bolaget.
I det här uppdraget hjälper du våra lantbrukskunder med rätt försäkringslösning och strävar alltid efter att ge långsiktiga förslag på helhetslösningar. Du tillämpar affärsmässiga principer med fokus på lönsamhet och kundnytta i varje kundmöte. Du utformar försäkringsförslag, gör riskanalyser och möter kunden huvudsakligen på plats hos kund, via telefon eller digitalt. I rollen ansvarar du för ett geografiskt område inom sydvästra Värmland där du ansvarar för våra lantbrukskunder, primärt inom gröna näringar och boendelantbruk. I rollen kommer du att vara en av bolagets representanter i lokala nätverk, mässor och annan representation.

Vem är du?
Du har lägst gymnasial utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet. Vidare har du goda IT-kunskaper och behärskar Officepaketet. Du har erfarenhet från uppsökande försäljning och är på så sätt väl förtrogen med att kommunicera med kunder.
Eftergymnasial utbildning är meriterande för denna tjänst. Om du är utbildad agronom, lantmästare, erfarenhet inom lantbruk eller innehar relevant försäkringsutbildning är det extra meriterande. 
Som person är du positiv målmedveten och har stort intresse för kundmöten och försäljning. Du har ett genuint intresse av människor och gillar att skapa långsiktiga relationer. Du arbetar mot uppsatta mål med ihärdighet och effektivitet även i motgång. Självklart för denna tjänst är att du är självgående, samarbetsvillig, positiv till förändring och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har lätt för att jobba i team med den lyhördhet som krävs i en grupp. Att utveckla och utmana, både dig själv och din omgivning faller dig naturligt. Mer information
Niklas Stenbäck chef lantbruksförsäkring 054-775 16 02 [email protected]
Stephanie Vagnetoft facklig kontakt Forena 054-775 15 07 [email protected]
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning i sex månader. Vi ser att du har körkört och egen bil.

Sista ansökningsdag: 2023-02-19 Visa mindre

FCP-kontakt/koordinator

Länsförsäkringar Värmland Din utmaning FCP-kontakten ska stödja det lokala länsförsäkringsbolaget i det dagliga arbetet avseende AML-relaterade frågor samt frågor som rör bedrägeri. FCP-kontakten ska bidra till samverkan mellan länsförsäkringsbolaget och avdelningen Financial Crime Prevention (FCP). Du är ett stöd i arbetet för att säkerställa ett gemensamt syn- och arbetssätt kring arbetet med att motverka penningtvätt och terrorismfinansiering samt ar... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Din utmaning
FCP-kontakten ska stödja det lokala länsförsäkringsbolaget i det dagliga arbetet avseende AML-relaterade frågor samt frågor som rör bedrägeri. FCP-kontakten ska bidra till samverkan mellan länsförsäkringsbolaget och avdelningen Financial Crime Prevention (FCP). Du är ett stöd i arbetet för att säkerställa ett gemensamt syn- och arbetssätt kring arbetet med att motverka penningtvätt och terrorismfinansiering samt arbetet med att förhindra bedrägerier.
Funktionen ska säkerställa informationsflödet mellan länsförsäkringsbolaget och FCP. Att skapa en effektiv process för att hantera och avlasta kontorens ärenden som kommer från transaktionsövervakningen samt att löpande inhämta, sammanställa och sprida information från FCP till berörda medarbetare om både externa och interna regelverk och arbetssätt blir ett stort fokus i rollen.
Vem är du?
Vi söker dig som är väl insatt och påläst inom gällande AML-regelverk, gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bank och finans eller annat område. Du har ett analytiskt synsätt och samtidigt förmåga att ha en överblick kring övergripande processer och arbetssätt.  
Du har förmåga att självständigt fatta beslut och du har ett stort kundfokus, är flexibel och kommunikativ i både tal och skrift. Coaching, utbildning och samspel med rådgivare och chefer, för att bidra till att skapa en kultur i hela banken där AML är en naturlig del i allt vi gör är något som faller sig naturligt för dig i din roll.    
Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden 2023-06-01 till 2024-12-31.  
Mer information
Låter det intressant? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
* Rekryterande chef: Jörgen Deramond Kronstrand 054-7751623
* Fackligt kontaktombud (Forena): Joakim Skyman 054-7751569 Visa mindre

Skadereglerare till personskador och skadekundtjänst

Länsförsäkringar Om tjänsten I rollen som skadereglerare i personskador och skadekundtjänsten kommer du i första hand arbeta med återkommande personskador men även reseskador och egendomsskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa och guida kunden med skadeanmälan och frågor. Vi kommunicerar med våra kunder digitalt, via telefon och via personliga möten och därför tror vi att du är en social, stresstålig men samtidigt lyhörd person. Tjänsten... Visa mer
Länsförsäkringar

Om tjänsten
I rollen som skadereglerare i personskador och skadekundtjänsten kommer du i första hand arbeta med återkommande personskador men även reseskador och egendomsskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa och guida kunden med skadeanmälan och frågor. Vi kommunicerar med våra kunder digitalt, via telefon och via personliga möten och därför tror vi att du är en social, stresstålig men samtidigt lyhörd person. Tjänsten ställer krav på att du har en stor digital kompetens och utrycker dig väl i skrift.
Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv, eller i samarbete med ditt team, utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning.

I arbetet möter du ibland människor där vardagen inte är sig lik efter en skada och därför är det viktigt att du har förmågan att fatta snabba beslut och agera kundvänligt även vid högt arbetstempo. När du reglerar skadan ser du till helheten, men också till de små detaljerna som gör en kund extra nöjd. Rollen innebär också att identifiera behov för framtiden såsom tilläggsförsäkringar men även informera om vår bank och fastighetsmäkleri. 

Vem är du?
Som person är du strukturerad, prestigelös och ses av andra som en kommunikativ lagspelare. Du är flexibel och har inga problem med att arbetsdagen inte alltid ser likadan ut. Du har förmågan att på ett positivt och personligt sätt vägleda kunden genom sitt skadeärende. Då du är bolagets första kontakt gentemot våra värmländska kunder är det viktigt att du är serviceinriktad. Det är meriterande om du har erfarenhet av rådgivning eller skadereglering inom sjuk och olycksfalls samt egendomsförsäkring. För oss är nöjda kunder oerhört viktigt och den bilden hoppas vi givetvis att du delar med oss.  
Du behöver behärska goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Om oss
Skadekundtjänsten och personskador reglerar person- och egendomsskador på många olika villkor och är mycket digitalt fokuserade. Inför år 2023 vill vi stabilisera arbetsgruppen för att bibehålla och upprätthålla den goda kompetensen som finns i gruppen med ett välfungerade etablerat arbetssätt till grund.

Mer information
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Hanna Andersson, 054-7751504, 070-541081 eller [email protected]
Facklig kontakt ( Forena):  Stephanie Vagnetoft 054-775 15 07.

Övrigt
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan då löpande urval sker. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning under sex månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag: 2022-11-06 Visa mindre

Fordonsskadereglerare

Länsförsäkringar Värmland Är du serviceinriktad och brinner för positiva kundkontakter som kunden minns? Vi söker nu dig som vill jobba som skadereglerare i vår fordonsgrupp på huvudkontoret i Karlstad.   Om tjänsten Som skadereglerare på fordonsskador är du Länsförsäkringar Värmlands kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och vagnskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden igenom sin skadeanmälan, besvara frågor och bedö... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Är du serviceinriktad och brinner för positiva kundkontakter som kunden minns? Vi söker nu dig som vill jobba som skadereglerare i vår fordonsgrupp på huvudkontoret i Karlstad.  
Om tjänsten
Som skadereglerare på fordonsskador är du Länsförsäkringar Värmlands kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och vagnskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden igenom sin skadeanmälan, besvara frågor och bedöma kundens rätt till försäkringsersättning. I arbetet ingår att utföra vållandebedömningar, tolka gällande försäkringsvillkor samt lagar och praxis. Vi hjälper både privat- och företagskunder, vilket innebär stor spridning på fordonstyper så som tunga lastbilar, personbilar och entreprenadmaskiner.  

Vem är du?
Varje kundkontakt är viktig och unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande med målet att leverera marknadens bästa skadekundmöte. Att ta egna initiativ ser du som självklart och du motiveras av att kunna påverka och vara delaktig i att utveckla och ständigt förbättra gruppens arbete. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. Du är en person som är van att fatta snabba beslut och tycker om ett högt tempo. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt ha förmåga att förhandla och argumentera på ett trevligt och positivt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, pålitlighet, handlingskraft och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har kunskap inom motorförsäkring och skadereglering. Vi ser att du har en relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, gärna inom juridik men det är inget krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter, löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Fordonsskador hanterar cirka 14 000 skador varje år på alla tänkbara fordonsslag, allt från moped till tunga lastbilar. Gruppen består av tio medarbetare, fem tekniker och fem skadereglerare. 
Hos oss på Länsförsäkringar Värmland är våra kunder också våra ägare och uppdragsgivare vilket skapar stolthet och skiljer oss från andra banker och försäkringsbolag.
För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa. Vi är också övertygade om att vi når marknadens bästa kundmöte genom att våra medarbetare trivs och är engagerade.

Mer information
Kristin Rimquist, chef fordonsskador, 054-775 15 16 eller [email protected]
Joakim Skyman, facklig kontakt Forena, 054-775 15 69 eller [email protected]
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning under sex månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2022-09-18 Visa mindre

Skadereglerare till skadekundtjänst

Länsförsäkringar AB Om tjänsten I rollen som skadereglerare i skadekundtjänsten kommer du i första hand arbeta med återkommande egendoms- och personskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa och guida kunden med skadeanmälan och frågor. Vi kommunicerar med våra kunder digitalt, via telefon och via personliga möten och därför tror vi att du är en social, stresstålig men samtidigt lyhörd person. Tjänsten ställer krav på att du har en stor dig... Visa mer
Länsförsäkringar AB

Om tjänsten
I rollen som skadereglerare i skadekundtjänsten kommer du i första hand arbeta med återkommande egendoms- och personskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa och guida kunden med skadeanmälan och frågor. Vi kommunicerar med våra kunder digitalt, via telefon och via personliga möten och därför tror vi att du är en social, stresstålig men samtidigt lyhörd person. Tjänsten ställer krav på att du har en stor digital kompetens och utrycker dig väl i skrift.
Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv, eller i samarbete med ditt team, utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. 
I arbetet möter du ibland människor där vardagen inte är sig lik efter en skada och därför är det viktigt att du har förmågan att fatta snabba beslut och agera kundvänligt även vid högt arbetstempo. När du reglerar skadan ser du till helheten, men också till de små detaljerna som gör en kund extra nöjd. Rollen innebär också att identifiera behov för framtiden såsom tilläggsförsäkringar men även informera om vår bank och fastighetsmäkleri. 

Vem är du?
Som person är du strukturerad, prestigelös och ses av andra som en kommunikativ lagspelare. Du är flexibel och har inga problem med att arbetsdagen inte alltid ser likadan ut. Du har förmågan att på ett positivt och personligt sätt vägleda kunden genom sitt skadeärende. Då du är bolagets första kontakt gentemot våra värmländska kunder är det viktigt att du är serviceinriktad. Det är meriterande om du har erfarenhet av rådgivning eller skadereglering inom egendom- och olycksfallsförsäkring. För oss är nöjda kunder oerhört viktigt och den bilden hoppas vi givetvis att du delar med oss.  
Du behöver behärska goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter, löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Skadekundtjänsten reglerar idag skador inom främst hemförsäkring men även inom rese- och olycksfallsmomentet och är mycket digitalt fokuserade. Inför år 2023 vill vi stabilisera arbetsgruppen för att bibehålla och upprätthålla den goda kompetensen som finns i gruppen med ett välfungerade etablerat arbetssätt till grund.

Mer information
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Hanna Andersson, 054-7751504, 070-541081 eller [email protected]
Facklig kontakt ( Forena):  Joakim Skyman, 054-775 15 69

Övrigt
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan då löpande urval sker. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning under sex månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag: 2022-11-06 Visa mindre

Proaktiv försäkringsrådgivare

Länsförsäkringar AB Om tjänsten Arbetet innebär att du skall sälja våra sak- och olycksfallsprodukter anpassat efter kundens behov och livssituation via telefon. Du arbetar mot en egen försäljningsbudget och följer upp egna offerter och potentiella kunder. Du kommer också aktivt vara med och utveckla vårt arbetssätt, så att vi kontinuerligt anpassar oss till ny teknik och förändrade kundbeteenden.  Vem är du? * Du gillar att göra affärer och har ett... Visa mer
Länsförsäkringar AB

Om tjänsten
Arbetet innebär att du skall sälja våra sak- och olycksfallsprodukter anpassat efter kundens behov och livssituation via telefon. Du arbetar mot en egen försäljningsbudget och följer upp egna offerter och potentiella kunder. Du kommer också aktivt vara med och utveckla vårt arbetssätt, så att vi kontinuerligt anpassar oss till ny teknik och förändrade kundbeteenden. 

Vem är du?
* Du gillar att göra affärer och har ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt.
* Du är en relationsskapare har har ett intresse för kundens behov.
* Du drivs av att prestera, arbeta mot uppsatta mål och tar egna initiativ.
* Som person gillar du att ta personligt ägarskap och att arbeta i ett team mot en gemensam målsättning.
* Du är strukturerad och har en förmåga att coacha och inspirera dina kollegor för att hela tiden driva utvecklingen framåt.
* Vi tror också att du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
* Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är lösningsorienterad, har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.


Om oss
Här får du verkligen chansen att delta på en spännande utvecklingsresa där du kommer få bidra med idéer, kunskap och möjligheten att påverka din egen professionella utveckling. Vi sitter i tillfälliga lokaler på bogsprötsgatan just nu då vi bygger framtidens arbetsplats där vi kommer att flytta in under nästa år.

Mer information
Vid frågor är du välkommen att kontakta Helén Skymberg, Chef Privat försäkring, 079 -0983 294. Facklig kontakt (Forena), Charlotte Lund, 054-775 15 71.

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse dock längst till och med 31 august-2023.  Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Länsförsäkringar Värmaland Visa mindre

Hållbarhetsansvarig

Länsförsäkringar AB Är du en kommunikativ person som brinner för hållbarhet i alla dess former; social, klimatrelaterad, miljö, regelverk, med mera? Då är det här jobbet för dig! Om tjänsten Vi arbetar för att bidra till en hållbar samhällsutveckling och tar ansvar för vår verksamhets påverkan på människa och miljö. För att ta vårt hållbarhetsarbete till nästa nivå söker vi nu en hållbarhetsansvarig som har en övergripande och samordnande roll för bola... Visa mer
Länsförsäkringar AB

Är du en kommunikativ person som brinner för hållbarhet i alla dess former; social, klimatrelaterad, miljö, regelverk, med mera? Då är det här jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi arbetar för att bidra till en hållbar samhällsutveckling och tar ansvar för vår verksamhets påverkan på människa och miljö. För att ta vårt hållbarhetsarbete till nästa nivå söker vi nu en hållbarhetsansvarig som har en övergripande och samordnande roll för bolagets hållbarhets- och miljöarbete. Ditt uppdrag blir att både arbeta på taktisk nivå med att planera och målstyra hållbarhetsarbetet samtidigt som du operativt driver egna projekt och utvecklingsområden. Ett annat viktigt uppdrag är att stötta våra chefer i deras uppdrag att införliva hållbarhet i hela verksamheten.

Arbetsuppgifter
•    Öka medvetenheten och kunskapen kring hållbarhetsfrågor i bolaget och ansvara för att driva utveckling inom området
•    Ansvara för att initiera aktiviteter utifrån bolagets hållbarhetsstrategi
•    Ansvar för att utveckla externa samarbeten som skapar nytta för både samhälle, kunder och affär. Bistå operativt och administrativt i vårt aktiva sponsorarbete
•    Ansvara för det systematiska miljöarbetet
•    Ansvara för hållbarhetsrapporteringen och att utveckla den för att möta rapporteringskraven (TCFD och CSRD)
•    Hålla ihop införandet av nya regelverk på hållbarhetssidan och ansvara för att existerande regelverk följs
•    Samverkan med andra länsförsäkringsbolag och relevanta samhällsaktörer
•    Bistå avdelningen Kommunikation och utveckling med för avdelningen relevanta arbetsinsatser

Vem är du?
Vi söker dig som har yrkesmässigerfarenhet av hållbarhetsarbete. Det är en fördel om du är utbildad inom samhällsvetenskap, ekonomi och/eller hållbarhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportering enligt GRI och TCFD, arbetat med ledningssystem, globala målen, regelverksfrågor och/eller motsvarande. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och har en god förståelse för bolagets affär och att du med hjälp av hållbarhetsarbetet utvecklar och växlar upp företagets konkurrenskraft ytterligare. Du har god insyn i taxonomiregelverket och disclosureförordningen och bidrar i övrigt med kompetens i vår viktiga kapitalförvaltning.
Du har förmåga att självständigt planera, genomdriva och följa upp hållbarhetsarbetet i bolaget. Du besitter en god analytisk skicklighet samt förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med interna och externa parter. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara kommunikativ och kunna skapa entusiasm kring hållbarhetsfrågorna i hela bolaget. Du har givetvis ett stort eget intresse för hållbarhetsfrågor och ett stort samhällsengagemang. Du är en lagspelare som samtidigt förstår vikten av det individuella ansvaret i att driva sig själv och klara sina mål.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank och fastighetsförmedling. På så vis vill vi erbjuda dig ekonomisk trygghet i alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter, löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Mer information
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tommy Ernerudh på [email protected]. Facklig kontaktperson (Forena) är Joakim Skyman, [email protected], 054-775 15 69. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2022-06-06

Länsförsäkringar Värmland Visa mindre

Skadejurist

Länsförsäkringar Värmland Är du serviceinriktad och brinner för positiva kundkontakter som kunden minns? Vi söker nu en skadereglerande skadejurist till vårt huvudkontor i Karlstad.   Om tjänsten Som skadejurist på Länsförsäkringar Värmland arbetar du huvudsakligen med ansvarsskador och rättsskyddsansökningar för våra kunder inom privat, företag och lantbruk samt reglering inom företagsförsäkring på egendom. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att gui... Visa mer
Länsförsäkringar Värmland

Är du serviceinriktad och brinner för positiva kundkontakter som kunden minns? Vi söker nu en skadereglerande skadejurist till vårt huvudkontor i Karlstad.  

Om tjänsten
Som skadejurist på Länsförsäkringar Värmland arbetar du huvudsakligen med ansvarsskador och rättsskyddsansökningar för våra kunder inom privat, företag och lantbruk samt reglering inom företagsförsäkring på egendom. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att guida kunden genom skadeanmälan och bedöma kundens rätt till ersättning. Tjänsten innebär därmed att du  har flera ärenden igång samtidigt och ditt kundbemötande bidrar till vår målsättning att ha marknadens bästa kundmöte. I rollen som skadejurist arbetar du som en juridisk funktion på vår avdelning Skadeservice.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av skadereglering, särskilt inom ansvarsskadereglering eller fördjupade kunskaper inom försäkrings- och skadeståndsrätt, är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där egenskaper som engagemang, pålitlighet, handlingskraft och samarbetsförmåga värdesätts.
* Du har förmågan att på ett positivt och personligt sätt vägleda kunden genom sitt skadeärende.
* Då du är bolagets första kontakt gentemot våra värmländska kunder är det viktigt att du är serviceinriktad på ett smidigt och engagerat sätt.
* För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift, och att du pedagogiskt kan förklara och motivera de beslut du tar.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Kan du behärska andra språk är detta positivt.   

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank och fastighetsförmedling. På så vis vill vi erbjuda dig ekonomisk trygghet i alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar.

Mer information
* Malin Brandin Bolund, chef bygg- och företagsskador: 054-775 15 28 eller [email protected]
* Joakim Skyman, facklig kontakt Forena: 054-775 15 69


Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan inledas med provanställning under sex månader. Urval sker löpande, så ansök redan idag.

Sista ansökningsdag: 2022-06-19

Länsförsäkringar Värmland Visa mindre

Kreditchef

Länsförsäkringar Om jobbet Ditt huvuduppdrag som kreditchef är att säkerställa en sund kreditgivning med god kreditkvalitet. Eftersom vi bedriver en lokal bankverksamhet är du även ett bollplank till våra rådgivare kring affärsupplägg och kreditfrågor. Du ansvarar för att kreditverksamheten uppfyller lag- och regelverkskrav och drivs i enlighet med Länsförsäkringar Banks policys och instruktioner. I rollen ingår att bevaka förändringar i regelverk, info... Visa mer
Länsförsäkringar

Om jobbet
Ditt huvuduppdrag som kreditchef är att säkerställa en sund kreditgivning med god kreditkvalitet. Eftersom vi bedriver en lokal bankverksamhet är du även ett bollplank till våra rådgivare kring affärsupplägg och kreditfrågor. Du ansvarar för att kreditverksamheten uppfyller lag- och regelverkskrav och drivs i enlighet med Länsförsäkringar Banks policys och instruktioner. I rollen ingår att bevaka förändringar i regelverk, informera om och implementera nya rutiner främst för kreditaffären, men även övrig bankaffär. En viktig del i uppdraget är att ansvara för den lokala kreditkommittén, genomföra kvalitetskontroller avseende krediter och utveckla våra privat- och företagsrådgivare genom tydlig återkoppling och kontinuerlig dialog. I uppdraget ingår även att vara vår kontakt i obeståndsärenden, stötta vår lokala AML-funktion samt vissa andra administrativa uppgifter. 
Du rapporterar till bankchef och ingår i bankens ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen bankbakgrund med erfarenhet av såväl privat- som företagsmarknad. Du har en akademisk examen inom ekonomi eller annat relevant område och har arbetat en längre tid med kreditanalys och analys av företags räkenskaper.
Vi ser gärna att du är särskilt trygg inom företag- och lantbrukskrediter samt har en fallenhet för att tolka kreditregelverk.
Du har en god kommunikativ förmåga och är öppen och lyhörd i dialogen med kunder och kollegor. Vi tror att du har ett starkt intresse för ditt område och brinner för att säkerställa en sund kreditgivning med kundens bästa för ögonen. Du är noggrann och strukturerad och har förmåga att skapa goda rutiner och säkerställa hög kvalitet i våra processer i kombination med att du får saker och ting utförda och färdigställda. För att lyckas i rollen behöver du ha en god pedagogisk förmåga och trivas med att utbilda, samarbeta och vidareutveckla våra rådgivare och chefer inom kreditgivning. 

Om oss
Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank, pension och fastighetsförmedling. Vi skapar kort och gott trygghet och en enklare vardag för värmlänningarna.
Vår värmländska bank har drygt 19 000 kunder och en starkt växande affärsvolym. Hos oss arbetar vi dagligen med utveckling och att tillsammans skapa trygghet och en enklare vardag för våra kunder. Styrkan i vårt varumärke sitter nämligen främst i vår närhet till kunderna och i att vi är kundägda. Vi har lokala bankkontor i Arvika, Sunne och Karlstad och idag jobbar 28 medarbetare i vår bankverksamhet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Mer information
Jörgen Deramond Kronstrand, Bankchef: 054-775 16 23 eller [email protected]
Joakim Skyman, facklig kontakt Forena: 054-775 15 69

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan inledas med provanställning under sex månader. Urval sker löpande, så ansök redan idag


Sista ansökningsdag: 2022-08-09 Visa mindre

Strategisk inköpare

Länsförsäkringar Nu söker vi en strukturerad och analytisk inköpare som också ska samordna delar av vårt säkerhetsarbete. Om tjänsten I rollen som inköpare ansvarar du för att strategiskt och övergripande styra inköp och upphandlingsprocesser i bolagets alla verksamheter. Du är även operativt delaktig i både upphandlingar och inköp där inköpskontroll och uppföljning är en viktig del. Rollen innefattar också samordningsansvar inom bolagets säkerhetsarbet... Visa mer
Länsförsäkringar

Nu söker vi en strukturerad och analytisk inköpare som också ska samordna delar av vårt säkerhetsarbete.
Om tjänsten
I rollen som inköpare ansvarar du för att strategiskt och övergripande styra inköp och upphandlingsprocesser i bolagets alla verksamheter. Du är även operativt delaktig i både upphandlingar och inköp där inköpskontroll och uppföljning är en viktig del. Rollen innefattar också samordningsansvar inom bolagets säkerhetsarbete i samarbete med säkerhetsansvarig ca 40%.  I detta ingår att utarbeta bolagsövergripande styrdokument och arbetssätt, utbilda och stärka kunskapen kring säkerhet i hela bolaget samt kontrollera och kravställa mot interna funktioner och externa leverantörer.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att driva och leda upphandlings- och inköpsprocesser, gärna i flera olika branscher. Du har också erfarenhet av strukturerat arbete med kravställning och uppföljning, och skapande av förbättringar där det krävs. Vidare erfarenhet av någon form av säkerhetsarbete/informationssäkerhetsarbete är meriterande.

Du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Dina kunskaper i svenska och engelska samt kunskap i Officepaketet beskrivs som mycket goda.
Som person är du strukturerad, självgående och drivs av att nå resultat, men trivs också med att arbeta i team. Du brinner för att upprätta processer för att optimera och kostnadsminimera trygga inköp och upphandlingar. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter, löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Värmland. Vi finns här för att göra våra 100 000 kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning och bra försäkringsskydd. Men också genom att engagera oss i samhället där vi och våra kunder lever och verkar. Hos oss jobbar 135 medarbetare på våra kontor i Arvika, Karlstad och Sunne.


Mer information
Tjänsten är en heltidstjänst som inleds med provanställning under sex månader med placering i Karlstad. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Ekonomichef, Ulrika Stake, 054 755 15 59 eller [email protected]
Facklig representant, Joakim Skyman, 054-775 15 69 eller [email protected]
Sista ansökningsdag: 2022-04-30 Visa mindre

HR-administratör

Länsförsäkringar Som HR-administratör hos Länsförsäkring Värmland arbetar du brett med HR-relaterade frågor. Vår HR-avdelning består idag av en HR-chef och nu utökar vi och söker dig som vill bli vår nya HR-administratör. Om tjänsten Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: * Hantera löpande administration i våra HR-system * Kompetensutveckling och utbildningsadministration * Rekrytering och onboarding * Vara kontaktperson gentemot... Visa mer
Länsförsäkringar

Som HR-administratör hos Länsförsäkring Värmland arbetar du brett med HR-relaterade frågor. Vår HR-avdelning består idag av en HR-chef och nu utökar vi och söker dig som vill bli vår nya HR-administratör.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
* Hantera löpande administration i våra HR-system
* Kompetensutveckling och utbildningsadministration
* Rekrytering och onboarding
* Vara kontaktperson gentemot leverantörer avseende lön och förmåner
* Stötta medarbetare och chefer inom HR-områden
* Driva utveckling, effektivisering och kvalitetsarbete kopplat till arbetsprocesser och rutiner


Vem är du?
Du är en självgående person med hög integritet och en stark drivkraft. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är förtroendeingivande, och positiv samt har en god förmåga att skapa delaktighet och engagemang i din omgivning. Du är effektiv, noggrann och kan se helheter och nya infallsvinklar.
Du har lätt att arbeta i olika system och känner dig bekväm med Microsoft Office.
För att kunna prestera väl i denna roll har du en högskoleexamen inom HR. Du har också kanske hunnit arbeta ett antal år inom HR med liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av utbildningsadministration är det meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter, löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Värmland. Vi finns här för att göra våra 100 000 kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning och bra försäkringsskydd. Men också genom att engagera oss i samhället där vi och våra kunder lever och verkar. Hos oss jobbar 135 medarbetare på våra kontor i Arvika, Karlstad och Sunne.

Mer information
Tjänsten är en heltidstjänst som inleds med provanställning under sex månader med placering i Karlstad. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
* HR-chef, Caroline Rosengren, 054-775 15 61 eller [email protected]
* Facklig representant (Forena) Joakim Skyman, 054-775 15 69 eller [email protected]


Sista ansökningsdag: 2022-03-29 Visa mindre

Chef personskador och skadekundtjänst

Länsförsäkringar Länsförsäkringar Värmland söker en positiv, engagerad och resultatorienterad chef till den nybildade gruppen personskador och skadekundtjänst. Gruppen ansvarar för skadereglering inom dels personskador trafik, sjuk- och olycksfall men även för skadeärenden inom rese- och privata sakförsäkringar. Tjänsten är direkt underställd bolagets skadechef och ingår i ledningsgruppen på vår avdelning Skadeservice.   Om tjänsten Du ska leda, stödja... Visa mer
Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Värmland söker en positiv, engagerad och resultatorienterad chef till den nybildade gruppen personskador och skadekundtjänst. Gruppen ansvarar för skadereglering inom dels personskador trafik, sjuk- och olycksfall men även för skadeärenden inom rese- och privata sakförsäkringar. Tjänsten är direkt underställd bolagets skadechef och ingår i ledningsgruppen på vår avdelning Skadeservice.  

Om tjänsten
Du ska leda, stödja, planera och följa upp medarbetarna i det löpande arbetet. Viss egen skadehantering kan också ingå i arbetet. I nära samarbete med skadechef och övriga chefer inom Skadeservice driver du utveckling inom dina ansvarområden och inom hela avdelningen. Du arbetar med utveckling av kompetens, kvalitet, arbetssätt, kundkommunikation, effektivitet och processer för att skapa marknadens bästa skadekundmöte. 

Vem är du?
Vi ser helst att du har en akademisk examen eller annan relevant utbildning. Du har flerårig erfarenhet och kunskap om skadereglering och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Du är van att arbeta med processförbättringar och förändringar i en regelstyrd verksamhet, du drivs av att hitta nya lösningar. Du är duktig på att kommunicera och förmedla budskap och har ett beslutsfattande som präglas av tydlighet. Du ser till helheten och har ett kundorienterat förhållningssätt.

Du är lyhörd och öppen och har förmågan att involvera, uppmuntra och få andra att växa. Samarbete för gemensam framgång är en självklarhet för dig och du är tydlig och har förmågan att både hjälpa och ställa krav. Vi ser att du kan vara med och driva den digitala utvecklingen framåt.
Du behöver behärska engelska i tal och skrift.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Värmland. Vi finns här för att göra våra 100 000 kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning och bra försäkringsskydd. Men också genom att engagera oss i samhället där vi och våra kunder lever och verkar. Hos oss jobbar 135 medarbetare på våra kontor i Arvika, Karlstad och Sunne. 

Mer information
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad.  Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Nilsson, skadechef, på 054-775 15 38 eller [email protected] 
Facklig representant är Joakim Skyman 054-775 15 69 eller [email protected].

Sista ansökningsdag: 2022-01-30 Visa mindre

Skadereglerare personskador

Vi söker en skadereglerare personskador, sjuk- och olycksfall. Det övergripande uppdraget handlar om att genom smidig, trygg och kostnadseffektiv skadereglering vårda befintliga kundkontakter samt etablera nya. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbetssätt och på så sätt bibehålla vår höga kundnöjdhet. Vad vi erbjuder dig Länsförsäkringar Värmland är en attraktiv arbetsgivare i Värmland. Vi vill vara bättre än igår och vårt främsta uppdrag är erbj... Visa mer
Vi söker en skadereglerare personskador, sjuk- och olycksfall. Det övergripande uppdraget handlar om att genom smidig, trygg och kostnadseffektiv skadereglering vårda befintliga kundkontakter samt etablera nya. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbetssätt och på så sätt bibehålla vår höga kundnöjdhet.

Vad vi erbjuder dig
Länsförsäkringar Värmland är en attraktiv arbetsgivare i Värmland. Vi vill vara bättre än igår och vårt främsta uppdrag är erbjuda våra värmländska kunder trygghet, i livets alla lägen. Vi vill vara lokala, nära, enkla och engagerade, vilket genomsyrar allt vi tar oss an.
Vi verkar på en marknad i ständig utveckling och det kräver att du som söker tjänsten är flexibel, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. För att lyckas i rollen behöver du ha vilja att arbeta kundorienterat, med marknadens bästa kundmöte som målbild.
Gruppen Personskador består av fyra medarbetare och inom gruppen finns olika ansvarsområden. Medarbetarna arbetar tätt tillsammans för att göra vårt bästa för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Hantera skadeanmälan som kunden gör via telefon, fysiskt besök eller i någon av våra digitala kanaler.
Samla in relevant underlag för att kunna bemöta och fatta beslut kring skadeutbetalning.
Tillämpa villkor, lagtext och gällande policybeslut.
Garantera en korrekt och trygg kommunikation gentemot kund.
Vem tror vi att du är?
I arbetet möter du ibland människor vars vardag har förändrats på grund av en skada. Det är därför viktigt att du har god förmåga att fatta beslut och agera kundvänligt även vid ett högt arbetstempo. När du reglerar skada ser du till helheten, men också till de små detaljerna som gör kunden nöjd. Rollen innebär också att identifiera kundens övriga behov såsom tilläggsförsäkringar, bankprodukter och fastighetsförmedling. I din roll arbetar du aktivt mot bolagets gemensams satta mål.
Som person är du strukturerad, prestigelös och ses av andra som en kommunikativ lagspelare. Du har förmågan att på ett positivt och personligt sätt vägleda kunden genom sitt skadeärende.

Kvalifikationer
Vi söker dig som minst har gymnasial utbildning. Du behöver behärska goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språk är naturligtvis meriterande.  Ett stort värde ligger i om du har verkat i rollen som skadereglerare inom sjuk- och olycksfall alternativt annat skadeområde. Tjänsten kräver goda IT-kunskaper (Office). God kommunikativ förmåga i tal och skrift är också viktigt.
Vi tillämpar provanställning under sex månader.
Facklig representant för Forena är Jan Ingman 054-775 16 04 Visa mindre

Vi söker två proaktiva försäkringsrådgivare

Ditt uppdrag Som proaktiv försäkringsrådgivare kontaktar du främst befintliga kunder på telefon och e-post, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är proaktiv kundvård, behovsanpassad försäljning samt ge kunden vägledning i skadeförebyggande insatser. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning står i fokus. Vårt team Vi är ett starkt team som drivs av kundens behov och som vill att så många värmlänningar som möjligt ska känna sig tr... Visa mer
Ditt uppdrag
Som proaktiv försäkringsrådgivare kontaktar du främst befintliga kunder på telefon och e-post, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är proaktiv kundvård, behovsanpassad försäljning samt ge kunden vägledning i skadeförebyggande insatser.
Du jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning står i fokus.
Vårt team
Vi är ett starkt team som drivs av kundens behov och som vill att så många värmlänningar som möjligt ska känna sig trygga med hjälp av rätt försäkringsskydd. Vår vardag kännetecknas av glädje och ett starkt engagemang för våra kunder, kollegor och vårt bolag.
Vem är du?
Vi vill att du gillar målinriktad och proaktiv försäljning och att du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon och e-post. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är lösningsorienterad, har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Du är lyhörd för din omgivning och dina kollegor, lagkänsla och samarbete genomsyrar allt vi gör.  
Övrigt
Tjänsterna är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning under sex månader
Fast lön enligt överenskommelse
Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, så ansök gärna så snart du kan.
Facklig representant för Forena är Charlotte Lund 054-775 15 71 Visa mindre

Byggskadereglerare med erfarenhet av lantbruk

En av våra byggskadereglerare fortsätter sin karriär inom Länsförsäkringar Värmland, därför söker vi nu en ny kollega till gruppen. Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen och kan bidra med din kunskap kring att bedöma kostnadsförslag. Du är en person som kan ha många olika typer av projekt igång samtidigt och ditt kundbemötande bidrar till vår målsättning att ha marknadens bästa skadekundmöte. Arbetsuppgifter inom tjänsten Dina huvudsakliga a... Visa mer
En av våra byggskadereglerare fortsätter sin karriär inom Länsförsäkringar Värmland, därför söker vi nu en ny kollega till gruppen. Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen och kan bidra med din kunskap kring att bedöma kostnadsförslag. Du är en person som kan ha många olika typer av projekt igång samtidigt och ditt kundbemötande bidrar till vår målsättning att ha marknadens bästa skadekundmöte.
Arbetsuppgifter inom tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Ta emot skadeanmälan och fastställa skadeorsaken samt omfattningen av skadan.
Tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller under hela ärendet.
Bedöma kostnaden samt fastställa ersättningsbeloppet.
Ge våra kunder ett tilltalande och tryggt bemötande i såväl telefon som i digitala kanaler och vid kundbesök. 
Vara kontaktperson gentemot våra byggentreprenörer som hjälper kunden att återställa den skada som uppstått. 
Du har ett stort eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Du kommer att granska inkomna MEPS-kalkyler för att kunna göra kostnadsbedömningar.  I den här tjänsten kommer du att arbeta på vårt huvudkontor med i första hand brand, vatten- och lantbruksskador, det innebär att tjänsten är ett kontorsjobb men att du vid vissa tillfällen åker ut i Värmland för att träffa våra kunder och entreprenörer.
I arbetet kan du möta människor i svåra situationer och det är viktigt att du även i ett högt arbetstempo har förmåga att fatta beslut och att agera kundvänligt. 
Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som har relevant erfarenhet från byggbranschen och du får gärna ha god kännedom om byggprocessens delar. Då vi har många lantbrukskunder är det meriterande om skog och lantbruk är delar som du har stött på i ditt yrkesliv och/eller som privatperson. Vi hoppas att du har erfarenhet av kalkylering från byggsektorn eller från försäkringsbolag, dock inget krav. Erfarenhet av kalkylverktyget MEPS är meriterande. Vi erbjuder dig utbildning i skadereglering och försäkring.
Skadereglering är ett självständigt arbete som kräver att du tar initiativ och ansvar för att alla delar ska fungera. Rollen innebär också mycket kontakt med andra och det krävs att du har ett serviceinriktat och professionellt arbetssätt och besitter förmågan att dokumentera. Du ser värdet i att utvecklas tillsammans med gruppen och du beskrivs av andra som en social och engagerad lagspelare. Du är van vid, och har lätt för, att fatta beslut. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du jobba lösningsorienterat och ha en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Vi arbetar serviceinriktat vilket leder till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet vilket vi förväntar oss att du blir en del av.
Tjänsten kräver B-körkort.
VI ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Placeringsort: Karlstad.Start: Enligt överenskommelse. Provanställning under sex månader kan bli aktuellt
Facklig kontaktperson ( Forena) Jan Ingman 054-775 16 04
Vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig:
Länsförsäkringar Värmland är en attraktiv arbetsgivare i Värmland. Vi vill vara bättre än igår och vårt främsta uppdrag är att ge våra kunder trygghet på de marknader som vi verkar på. Vi vill vara nära, enkla och engagerade och det genomsyrar det vi tar oss an. Vi är ett lokalt försäkringsbolag som vill ta steget in i framtiden tillsammans med dig. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.För att lyckas i tjänsten så tror vi att du kommer få stor användning av din vilja att arbeta kundorienterat med marknadens bästa kundmöte som målbild. Visa mindre

Är du vår vikarierande skadereglerare till vår byggskadegrupp?

Vi har flera planerade föräldraledigheter som sträcker sig över de närmaste åren, därför söker vi nu en vikarie som kan täcka upp för dem. Som vikarierande byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning efter att värmepumpen havererat, en glasruta gått sönder eller när vattnet har forsat ur ett lä... Visa mer
Vi har flera planerade föräldraledigheter som sträcker sig över de närmaste åren, därför söker vi nu en vikarie som kan täcka upp för dem. Som vikarierande byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning efter att värmepumpen havererat, en glasruta gått sönder eller när vattnet har forsat ur ett läckande rör och orsakat fuktskador.  Nu söker vi dig som vill arbeta i vår byggskadegrupp med önskad erfarenhet från byggbranschen där du tar med din kunskap kring att bedöma kostnadsförslag, ett fantastiskt kundbemötande samt förmågan att hantera flera ärenden åt gången.
Föräldravikariatet sträcker sig till 2022-08-31.
Vad vi kan erbjuda dig
Länsförsäkringar Värmland är en attraktiv arbetsgivare i Värmland. Vi vill vara bättre än igår och vårt främsta uppdrag är ge våra kunder trygghet på de marknader som vi verkar på. Vi vill vara nära, enkla och engagerade och det genomsyrar det vi tar oss an. Vi är ett lokalt försäkringsbolag som vill ta steget in i framtiden tillsammans med dig. 
Arbetsuppgifter inom vikariatet  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot skadeanmälan, fastställa orsaken till och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Våra kunder når oss via telefon, digitala kanaler och kundbesök.  Du guidar kunden i skadeärendet och agerar spindeln i nätet gentemot våra entreprenörer som hjälper kunden att återställa den skada som uppstått.  Vidare bedömer du kostnaden samt fastställer vilken ersättning som ska betalas ut. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som stöttar dig.
Du har ett eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Du kommer att granska våra inkomna MEPS-kalkyler för att kunna göra kostnadsbedömningar.  Det är naturligt för dig att ha en löpande kontakt via olika kanaler med våra kunder, entreprenörer och andra samarbetspartners.I rollen kommer du att arbeta uteslutande på vårt huvudkontor med i första hand brand, vatten- och maskinskador, det innebär att tjänsten är ett kontorsjobb men att du vid vissa tillfällen åker ut på fältet. I arbetet kan du möta människor i svåra situationer och det är viktigt att du även i ett högt arbetstempo har förmåga att fatta beslut och att agera på ett positivt och kundvänligt sätt. 
Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från det byggnadstekniska området. Har du arbetat i MEPS är detta meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat och systematiskt administrativt arbetssätt och ett eget driv. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du är lyhörd och kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Givetvis har du ett genuint intresse för kundens behov och ser det som naturligt att arbeta proaktivt i kundmötet. För dig är det naturligt att lösa problem och att fatta beslut. Du är noggrann, målmedveten och beskrivs av andra som en lagspelare.  
Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kan komma att kräva B-körkort.
Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande så dröj inte med din ansökan. Vikariatet sträcker sig till 2022-08-31.  
Facklig kontaktperson Forena Jan Ingman 054-775 16 04 Visa mindre

Vi söker Byggskadereglerare

Som byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat, när vattnet har forsat ur ett läckande rör eller när hela huset har brunnit ned. Nu söker vi dig som vill förstärka vår byggskadegrupp som idag består av sex medarbetare. Tjänsten innebär mycket eg... Visa mer
Som byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat, när vattnet har forsat ur ett läckande rör eller när hela huset har brunnit ned. Nu söker vi dig som vill förstärka vår byggskadegrupp som idag består av sex medarbetare.
Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper dig. Det är naturligt för dig att ha en löpande kontakt via olika kommunikationskanaler med våra kunder, entreprenörer och andra samarbetspartners. Du kommer tillsammans med gruppen ansvara för att arbetsprocess och avtal följs med våra viktiga förtroendeentreprenörer. Rollen innebär bland annat:
Ta emot skadeanmälan och hjälpsamt förklara hur försäkringen gäller i skadeärendet.
Fastställa omfattning och orsak till att skadan har uppstått samt bedöma skadekostnaden.
Handlägga större komplexa skador såsom brandskador men även vatten- och maskinskador för såväl privat-, lantbruk- som företagskunder.
Besiktiga skador som ett komplement till den skadereglering som utförs vid datorn i de fall det krävs.
Att driva skadekostnader på ett proaktivt och kundorienterat sätt.
Fatta välgrundade beslut både i de små som stora komplexa skadorna.
Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som har relevant byggnadsteknisk erfarenhet och du får gärna ha god kännedom om byggprocessens delar. Då vi har många lantbrukskunder är det meriterande om skog och lantbruk är delar som du har stött på i ditt yrkesliv eller som fritidsintressen. Vi hoppas att du har erfarenhet av kalkylering från byggsektorn eller från försäkringsbolag men det är inget krav. Erfarenhet av MEPS är meriterande. Saknar du utbildning i skadereglering och försäkring så får du den hos oss.
Skadereglering är ett självständigt arbete där det krävs att du tar initiativ och känner ett ansvar för att alla delar ska fungera. Det är också ett jobb som innebär mycket kontakt med andra och det krävs att du har ett serviceinriktat och professionellt arbetssätt och besitter förmågan att dokumentera det som har kommunicerats. Du ser värdet i att utvecklas tillsammans med gruppenoch du beskrivs av andra som en social och engagerad lagspelare som är bra på att samarbeta. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt.
För att bli framgångsrik i rollen behöver du jobba lösningsorienterat och ha en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.  Vi tror att du är en god lyssnare och förstår vikten av en välfungerande och löpande kommunikation med kunden. Vi arbetar serviceinriktat vilket leder till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet vilket vi förväntar oss att du blir en del av.
Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. För att lyckas i tjänsten så tror vi att du kommer få stor användning av din vilja att arbeta kundorienterat med marknadens bästa kundmöte som målbild.Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska och engelska.
Övrigt
Tjänsten kräver B-körkort. Provanställning under sex månader kan bli aktuellt.
Facklig kontaktperson ( Forena) Jan Ingman tel 054-7751604 Visa mindre

Ekonom

Vi söker en ekonom för en tillsvidareanställning till vår ekonomiavdelning i Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som ekonom arbetar du tillsammans med fyra kollegor på ekonomiavdelningen. Det är en liten avdelning där gott samarbete är en förutsättning och arbetsuppgifter i tjänsten kan variera beroende på prioriteringar. Övriga personer på avdelningen har andra ansvarsområden så tjänsten kräver självständighet och en trygghet i att kunna driva arbetet... Visa mer
Vi söker en ekonom för en tillsvidareanställning till vår ekonomiavdelning i Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ekonom arbetar du tillsammans med fyra kollegor på ekonomiavdelningen. Det är en liten avdelning där gott samarbete är en förutsättning och arbetsuppgifter i tjänsten kan variera beroende på prioriteringar. Övriga personer på avdelningen har andra ansvarsområden så tjänsten kräver självständighet och en trygghet i att kunna driva arbetet på egen hand.

Du arbetar dagligen med löpande bokföring och gör månadsavstämningar. Du tar en aktiv del i arbetet med årsbokslut och vår publika årsredovisning. Du är även delaktig i vår budgetprocess och är backup för leverantörsreskontra.
Vi vill att du har
Utbildning inom ekonomi på universitet/högskola
Flera års erfarenhet av arbete med bokföring
Goda kunskaper i Excel och övriga Office-paketet
Det är meriterande om du har erfarenhet av det internationella redovisningsregelverket (IFRS) och av budgetarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för bokföring och rapportering.
För att lyckas i arbetet behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Du är också flexibel och tar dig gärna an olika typer av uppgifter.
För att trivas i rollen är du positiv och lösningsorienterad. Du är engagerad, vill ta eget ansvar och bidra till det goda, prestigelösa samarbetsklimatet som finns i gruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning under sex månader. Intervjuer ske löpande, så ansök redan idag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Facklig kontakt ( Forena) Malin Kildén 054-775 16 28 Visa mindre

Vi söker innetekniker till byggskadegruppen

Som innetekniker hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat eller när vattnet har forsat ur ett läckande rör och orsakat fuktskador. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår byggskadegrupp med önskad erfarenhet från byggnadsbranschen med ett extra fokus på att bedöm... Visa mer
Som innetekniker hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat eller när vattnet har forsat ur ett läckande rör och orsakat fuktskador. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår byggskadegrupp med önskad erfarenhet från byggnadsbranschen med ett extra fokus på att bedöma och beräkna kostnadsförslag på skadereparationer. Tjänsten

Tjänsten innebär att du blir vår expert på att granska våra inkomna MEPS-kalkyler. Du gör stickprov hos våra kunder för att säkerställa att reparationen har skett på rätt sätt mot underlag men även direkt kontakt med våra kunder som råkat ut för en skada. Du får mycket eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot skadeanmälan, fastställa orsaken till och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Vidare bedömer du kostnaden samt fastställer vilken ersättning som ska betalas ut. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper dig. Det är naturligt för dig att ha en löpande kontakt via olika kanaler med våra kunder, entreprenörer och andra samarbetspartners. I rollen som innetekniker kommer du i första hand arbeta med brand, vatten- och maskinskador men även reglera vissa lösöresskador. I arbetet möter du människor i svåra situationer och det är viktigt att du även i ett högt arbetstempo har förmåga att fatta beslut och att agera på ett positivt och kundvänligt sätt. Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som idag arbetar med MEPS-kalkylering och som har relevant byggnadsteknisk kompetens och kanske även erfarenhet från byggskadereglering. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt och ett eget driv. Du förstår värdet av att ett bra samarbete med andra inom bolaget för att åstadkomma goda resultat. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du är lyhörd och kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Givetvis har du ett genuint intresse för kundens behov och ser det som naturligt att arbeta proaktivt i kundmötet. För dig är det naturligt att lösa problem och att fatta beslut. Du är noggrann, målmedveten och beskrivs av andra som en lagspelare. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Vi tror att du kommer att få stor användning av din vilja att arbeta kundorienterat med världens bästa kundmöte som målbild.
 
Tjänsten kräver B-körkort.
Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Facligt kontakt ( Forena) Malin Kildén 054-775 16 28 Visa mindre

Vi söker skadeförebyggare med byggkompetens

Vill du förebygga skador och skapa trygghet för våra kunder? Nu söker vi en skadeförebyggare som vill vara med att utveckla vårt lokala skadeförebyggande arbete och göra skillnad för alla våra värmländska kunder. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. I rollen som skadeförebyggare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att besöka våra kunder i deras hem eller fr... Visa mer
Vill du förebygga skador och skapa trygghet för våra kunder? Nu söker vi en skadeförebyggare som vill vara med att utveckla vårt lokala skadeförebyggande arbete och göra skillnad för alla våra värmländska kunder. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.
I rollen som skadeförebyggare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att besöka våra kunder i deras hem eller fritidshus och utföra besiktning av fastigheten. I samband med detta ger du råd och vägledning i hur man på bästa sätt kan förebygga och minska risken särskilt för vatten- och brandskador. Utöver besiktningsverksamheten kan det också bli möjligt att arbeta med andra skadeförebyggande projekt och allmän skadeförebyggande rådgivning till våra kunder. Du tillför kunder och kollegor kompetens genom att ansvara för utbildningar, genomföra seminarier och projekt om skadeförebyggande verksamhet. Du kommer att tillhöra avdelningen Skadeservice och arbeta nära gruppen som jobbar med byggskador. Vi ser att du har kunskap om grundläggande skadereglering inom byggskador för att vid tillfällen, med hög belastning, kunna vara ett stöd till gruppen.
Vem tror vi att du är?
Vi söker dig med ett stort intresse för människor och byggteknik. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning, alternativt har du praktisk erfarenhet från bygg-, fastighet- eller försäkringsbranschen. Du har ett stort eget driv och brinner för att hjälpa och stötta både kunder och kollegor. Arbetet innebär mycket resande med bil runt om i Värmland så det är viktigt att du är van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har en stark kommunikativ förmåga då du kommer ha mycket kontaktytor med kunder och kollegor. Som skadeförebyggare kommer du besöka våra kunder i deras hem och du kommer vara en mycket viktig ambassadör för Länsförsäkringar Värmland och vårt varumärke, därmed lägger vi också stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Saknar du kunskaper om skadereglering får du utbildning av oss. Vi hoppas att du som vi känner en stolthet över att arbeta i ett kundägt och lokalt försäkringsbolag.
Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska och engelska.
Övrigt
I och med att tjänsten innefattar resor med bil behöver du ha körkort.
Placeringsort: Karlstad
Start: Enligt överenskommelse. Provanställning under sex månader kan bli aktuellt.
Facklig kontaktperson ( Forena) Jan Ingman tel 054-7751604 Visa mindre

Vi söker skadereglerare företag med fokus på egendom och bygg

Som skadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när oturen har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar våra företagskunder att få ordning på sin verksamhet efter ett inbrott, efter att inventarierna blivit vattenskadade eller när de skadat mobilen i tjänsten. Du kan också hjälpa till med byggrelaterade skador till följd av inbrott- eller läckageskador. Nu söker vi dig som vi... Visa mer
Som skadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när oturen har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar våra företagskunder att få ordning på sin verksamhet efter ett inbrott, efter att inventarierna blivit vattenskadade eller när de skadat mobilen i tjänsten. Du kan också hjälpa till med byggrelaterade skador till följd av inbrott- eller läckageskador. Nu söker vi dig som vill bli en del i vårt skadegäng där du kommer att bli vår expert på företagsskador. 
Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper dig. Det är naturligt för dig att ha en löpande kontakt via olika kommunikationskanaler med våra kunder, entreprenörer och andra samarbetspartners. Du kommer tillsammans med gruppen ansvara för att arbetsprocess och avtal följs med våra viktiga förtroendeentreprenörer. Rollen innebär bland annat:
Ta emot skadeanmälan och hjälpsamt förklara hur försäkringen gäller i skadeärendet.
Fastställa omfattning och orsak till att skadan har uppstått samt bedöma skadekostnaden.
Handlägga företagets egendomsskador som inkluderar alltifrån en skadad mobil till inventarier som skadats eller förlorats men även inbrott-, läckage- och maskinskador.
Besiktiga skador som ett komplement till den skadereglering som utförs vid datorn i de fall det krävs.
Att driva skadekostnader på ett proaktivt och kundorienterat sätt.
Fatta välgrundade beslut både i de små som stora komplexa skadorna.
Din ambition
Du vill ständigt utvecklas i din roll och för dig är det viktigt att vara en vital kugge i vår försäkringsverksamhet mellan Skadeservice och Affärsområde företagsförsäkring. Vi arbetar tillsammans för att snabbt ska kunna bilda oss en helhetsuppfattning och samsyn kring skaderegleringen och kundens rätt till ersättning.  
Vem tror vi att du är?
Vi hoppas att du har kunskap men även ett intresse kring de utmaningar som återfinns i en företagares vardag då vi är lyhörda och vill kunna relatera till våra kunders olika behov. Har du erfarenhet av skadereglering är detta meriterande.
Du är genuint intresserad av ditt sakområde, förstår de byggnadstekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad. Du har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt och ett stort eget driv där du har en fallenhet för att dokumentera och motivera beslut som fattas i dina ärenden.
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och en vilja att lösa kundens skada på ett effektivt och lösningsorienterat sätt. Du tar initiativ för att lösa problem som kommer upp och förstår värdet av att samarbeta med andra inom gruppen och organisationen för att åstadkomma goda resultat. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du är lyhörd och kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Givetvis har du ett genuint intresse för kundens behov och ser det som naturligt att arbeta proaktivt i kundmötet.
Du är noggrann, målmedveten och beskrivs av andra som en lagspelare. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. För att lyckas i tjänsten så tror vi att du kommer att få stor användning av din vilja att arbeta kundorienterat med marknadens bästa kundmöte som målbild. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska och engelska.
Övrigt
Tjänsten kräver B-körkort.
Start: Enligt överenskommelse. Provanställning under sex månader kan bli aktuellt.
Facklig kontaktperson ( Forena) Jan Ingman tel 054-7751604 Visa mindre

Företagsrådgivare - Bank

Vi satsar för att utveckla vår företagsbank och söker nu en företagsrådgivare Bank till vårt kontor på Drottninggatan i Karlstad. Om jobbet Som företagsrådgivare arbetar du med eget relations- och affärsansvar av bankens företagskunder. Du blir en av nyckelpersonerna i vårt team för att bygga vårt helhetskoncept med bank och försäkring. Till din hjälp har du ett brett utbud av banktjänster och en välrenommerad bankverksamhet för privatpersoner och många ... Visa mer
Vi satsar för att utveckla vår företagsbank och söker nu en företagsrådgivare Bank till vårt kontor på Drottninggatan i Karlstad. Om jobbet
Som företagsrådgivare arbetar du med eget relations- och affärsansvar av bankens företagskunder. Du blir en av nyckelpersonerna i vårt team för att bygga vårt helhetskoncept med bank och försäkring. Till din hjälp har du ett brett utbud av banktjänster och en välrenommerad bankverksamhet för privatpersoner och många engagerade kollegor. Du identifierar kundernas behov av banktjänster och utifrån behoven erbjuder du lämpliga lösningar inom betala, spara och låna. Du gillar att genomföra kundaktiviteter och att företräda företagsbanken i det lokala näringslivet. Du förstår vikten av nätverksbyggande, både internt och externt. Tjänsten ställer höga krav på god förmåga att samverka med våra privat- och försäkringsrådgivare. Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning med inriktning företagsekonomi, alternativt har utbildning samt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbete på bank i liknande roll. Du har ansvarat för din egen kundstock och har goda kunskaper inom företagsekonomi. Tjänsten förutsätter Swedsec licensiering. I rollen som företagsrådgivare drivs du av att ta egna initiativ och självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du har en förmåga att arbeta med affärsrelationer och är van vid proaktivt arbete mot kunder. Du trivs i en utåtriktad roll i kontakten med våra kunder samt  är resultatinriktad och affärsmässig i din natur. Du är en prestigelös och engagerad lagspelare som tar en aktiv roll i gruppens gemensamma arbete. Facklig kontakt ( Forena) Jan Ingman 054-775 16 04 Visa mindre

Vi söker två innetekniker till vår Byggskadegrupp

Som innetekniker hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning i sin vardag efter att värmepumpen havererat eller när vattnet har forsat ur ett läckande rör och orsakat fuktskador. Nu söker vi två nya kollegor som vill jobba hos oss i byggskadegruppen.  Om tjänsten   Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du utre... Visa mer
Som innetekniker hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning i sin vardag efter att värmepumpen havererat eller när vattnet har forsat ur ett läckande rör och orsakat fuktskador. Nu söker vi två nya kollegor som vill jobba hos oss i byggskadegruppen. 
Om tjänsten  
Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot skadeanmälan, fastställa orsaken till och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Vidare bedömer du kostnaden samt fastställer vilken ersättning som ska betalas ut. I arbetet kommer du främst att prata med våra kunder per telefon och det är viktigt att du även i ett högt arbetstempo har förmåga att fatta beslut och agera på ett positivt och kundvänligt sätt. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper dig. Det är naturligt för dig att ha en löpande kontakt via olika kanaler med våra kunder, entreprenörer och andra samarbetspartners. I rollen som innetekniker kommer du i första hand arbeta med vatten- och maskinskador men även reglera vissa lösöreskador.
 
Vem tror vi att du är? 
Vi söker dig som har relevant byggnadsteknisk kompetens och det är meriterande att ha erfarenhet från byggskadereglering. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt och ett eget driv. Du förstår värdet av att ett bra samarbete med andra inom bolaget för att åstadkomma goda resultat. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du är lyhörd och kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Givetvis har du ett genuint intresse för kundens behov och ser det som naturligt att arbeta proaktivt i kundmötet. För dig är det naturligt att lösa problem och fatta beslut. Du är noggrann, målmedveten och beskrivs av andra som en lagspelare. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Vi tror att du kommer att få stor användning av din vilja att arbeta kundorienterat med världens bästa kundmöte som målbild.  
 
Tjänsten kräver B-körkort. Du kan komma att ingå i vår jourgrupp.Provanställning under sex månader kan bli aktuellt  
Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
   
Facklig kontakt ( Forena) Jan Ingman 054-775 16 04 Visa mindre

Vi söker byggskadereglerare med ambition att bli riskingenjör

Som byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat, när vattnet har forsat ur ett läckande rör eller när hela huset har brunnit ned. Nu söker vi dig som vill förstärka vår byggskadegrupp. Om tjänsten Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du utred... Visa mer
Som byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra värmländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat, när vattnet har forsat ur ett läckande rör eller när hela huset har brunnit ned. Nu söker vi dig som vill förstärka vår byggskadegrupp. Om tjänsten Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån gällande försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot skadeanmälan, fastställa orsaken till och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera hur försäkringen gäller. Vidare bedömer du kostnaden samt fastställer vilken ersättning som ska betalas ut. Du handlägger större skador såsom totalbränder men även läckage och maskinskador för såväl privat- som företagskunder. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper dig. Du kommer få en betydelsefull roll i byggskadegruppen genom att delta i utvecklingsarbetet gällande vårt arbetssätt. Det är naturligt för dig att ha en löpande kontakt via olika kommunikationskanaler med våra kunder, entreprenörer och andra samarbetspartners. Din ambition Vi söker dig som vill bli en del i vårt byggskadegäng och på sikt så är du redo att axla rollen som vår riskingenjör. För att bli riskingenjör krävs flera års erfarenhet från försäkringsbranschen och det är en stor fördel om du arbetat ett par år som byggskadereglerare. Som riskingenjör är du en nyckelperson för vår verksamhet, och det är ett mycket varierande och ansvarsfullt arbete som innebär både analys, affärer och teknik. Som riskingenjör inom Länsförsäkringar fungerar du som företagets internkonsult vid riskbedömningar och prissättning av försäkring. I rollen kommer din vardag att vara fylld av besiktningar, hitta försäkringslösningar, premieberäkningar och bedriva skadeförebyggande verksamhet tillsammans med våra kundansvariga och försäkringsförmedlare. Det är du som bedömer maximal skaderisk för våra större företagskunder. Vem tror vi att du är? Vi söker dig som har stor erfarenhet från byggbranschen. Vi ser att du är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande och det är meriterande om du har god kännedom om byggprocessen, plan- och bygglagen samt entreprenadjuridiken. För dig är det naturligt att lösa problem och att fatta beslut. Du är noggrann, målmedveten och beskrivs av andra som en lagspelare. Vi hoppas att du har erfarenhet av kalkylering från byggsektorn eller från ett försäkringsbolag men det är inget krav. Saknar du utbildning i skadereglering och försäkring så får du den hos oss. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. För att lyckas i tjänsten så tror vi att du kommer att få stor användning av din vilja att arbeta kundorienterat med Sveriges bästa kundmöte som målbild. Du kommer att ingå i vår jourverksamhet. Tjänsten kräver B-körkort. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Facklig kontakt ( Forena) Jan Ingman, 054-775 16 04 Visa mindre