Lediga jobb som Hantverksyrken i Karlstad

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Karlstad: ICA Välsviken söker bagare

Ansök    Jan 23    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka vid avdelningsmöte. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra till... Visa mer
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka vid avdelningsmöte.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

- Medverka till att ta ansvar för en korrekt prisinformation (skyltning, hyllkantsetiketter, prisändringar etc.)

- Medverka i genomförandet av kampanjer och händelser/demos i butik. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 38,25 timmar/vecka. Tjänstens arbetstider varierar under veckodagarna samt innebär att du jobbar varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Esri Sveriges Graduate program - GIS/IT

Ansök    Jan 27    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Nytt
Vi på Esri har en stark tilltro till magin som skapas genom geografi och GIS. Det är vårt uppdrag att hjälpa fler organisationer och företag med deras digitalisering genom att applicera ny geospatial teknik. Har du en färsk högskole- eller universitetsutbildning centrerad kring GIS eller IT? Brinner du för att förstå och lösa kunders utmaningar? Vårt gradute program ger dig möjligheten att utforska vilka vi på Esri Sverige är och hur vi arbetar tillsamman... Visa mer
Vi på Esri har en stark tilltro till magin som skapas genom geografi och GIS. Det är vårt uppdrag att hjälpa fler organisationer och företag med deras digitalisering genom att applicera ny geospatial teknik.

Har du en färsk högskole- eller universitetsutbildning centrerad kring GIS eller IT? Brinner du för att förstå och lösa kunders utmaningar? Vårt gradute program ger dig möjligheten att utforska vilka vi på Esri Sverige är och hur vi arbetar tillsammans för att stötta våra kunder, för att efter genomgånget program gå in i en junior roll som till exempel IT-tekniker eller GIS-konsult.

Tillsammans med dig vill vi göra skillnad för samhälle, våra kunder och miljön.Vi söker dig!
Vi är ett bolag som utvecklar och samlar kompetensen inom GIS och IT, och vi vill självklart ta vårt ansvar att utveckla Sveriges GIS-marknad tillsammans med nya insikter. 2022 gjorde vårt graduate program entré och gav oss fem nya medarbetare, färska från skolan, som nu är igång som GIS-konsulter. Efter föregående års succé är det nu dags för omgång 2.

Få en kickstart på karriären och var med och utveckla framtidens möjligheter inom GIS samtidigt som du får möjlighet att börja bygga ett nätverk inom detta spännande område. Detta ger dig förutsättningar att kunna utbyta erfarenheter, kunskap och lärdomar med kunder och medarbetare och bidrar till ett utvecklande lärande, vilket är en helt centralt för Esri Sverige som organisation.

Genom vårt program får du möjlighet att under 12 veckor lära dig av våra kompetenta medarbetare inom flera olika områden och arbetsuppgifter samt genomgå gemensamma interna utbildningar med övriga medlemmar i programmet. Du kommer att få lära känna hela Esri Sverige, våra medarbetare, våra olika team, våra uppdrag, våra kunder och utveckla en förståelse för vår affär. Vi tror på ett kontinuerligt lärande, där vi tillsammans - junior som senior, ung som gammal - delar med oss av kunskap och insikter.

Efter genomfört program får du en placering i något av våra team i en junior roll, redo att hjälpa våra kunder.

Som person är du intresserad och motiverad av att nå resultat och har god förmåga att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Du har ett stort tekniskt intresse men kan också sätta dig in i kundernas verksamhet med syfte att lösa deras utmaningar. I och med att programmet under de första 12 veckorna blir intensivt krävs att du vågar testa och ta dig an utmaningar.

Du har högskole-/universitetsutbildning, centrerad kring GIS, IT eller annat vi bedömer likvärdigt. Du tar examen senast juni 2023 eller har något års erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du kommer att utgå från din stationeringsort på något av våra kontor. Visst resande förekommer, både inom Sverige och utomlands. Under programmet kommer du att besöka flera av våra kontor.Hur är det att vara en del av Esri?
GIS-branschen är en framtidsbransch där du får chans att göra skillnad - för samhället, våra kunder och miljön. Ständig utveckling och lärande är viktig i vår organisation. Det innebär att vi jobbar aktivt med tydliga mål, feedback och uppföljning. Det betyder också att du är en viktig kugge, delaktig i en organisation där ständig förbättring av processer och arbetssätt är helt naturligt. ’Frihet under ansvar’ är en viktig utgångspunkt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Hos Esri Sverige är du en del av ett svenskägt företag med en naturlig närhet till ledning och kollegor. Du får också tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag med allt vad det innebär av kompetens och möjligheter att bygga nätverk både lokalt och globalt.Ansökan
Tjänsten är på heltid med placeringsort på något av våra kontor i Gävle, Kista, Falun, Malmö eller Karlstad. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2023-04-20.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. Tillträdesdatum 2023-08-21.

Vill du veta mer?
Kontakta Sofie Ranta, HR-chef, på [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedIn, Twitter och Instagram. Visa mindre

Gruppledare till Rollsroller, Karlstad

Om företaget Rollsroller AB är ett företag som arbetar med tillverkning, marknadsföring och försäljning av lamineringsmaskiner och tillhörande produkter och tjänster till främst den skylt & grafiska industrin. De har kunder i mer än 70 länder och deras produktionsanläggning på 5000 kvadratmeter ligger på Gräsdalen i Värmlands huvudstad, Karlstad. Här har du här chansen att söka en tjänst som Gruppledare för RRTS. Det här är en direktrekrytering, vilket in... Visa mer
Om företaget
Rollsroller AB är ett företag som arbetar med tillverkning, marknadsföring och försäljning av lamineringsmaskiner och tillhörande produkter och tjänster till främst den skylt & grafiska industrin. De har kunder i mer än 70 länder och deras produktionsanläggning på 5000 kvadratmeter ligger på Gräsdalen i Värmlands huvudstad, Karlstad.
Här har du här chansen att söka en tjänst som Gruppledare för RRTS.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget

Dina arbetsuppgifter
RRTS (Rollsroller Technical Service) är en grupp med fokus på utveckling, service, support, eftermarknadsbearbetning och har det övergripande produktionsansvaret. RRTS har en viktig roll i företagets ambition att vara den globalt ledande aktören inom produktion och försäljning av lamineringsbord med tillhördande produkter. Befattningen innefattar ansvar för kontruktionsarbeten för projektledning. Arbetet bedrivs utifrån företagets behov och gemensamma planeringar. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. konstruktion, inköp, kundkontakt, produktutveckling, projektledning och strukturuppbyggnad av ritningar, ritiner och standarder.


Rollsroller erbjuder:
- En tjänst med stora internationella kontakter där du får möjlighet att tillsammans med företaget driva utvecklingen
- En möjlighet att bygga upp och vidareutveckla ett internationellt, mångkulturellt samarbete av partners / agenter / distributörer.
- En arbetsplats som med stort kundfokus, ett genuint engagemang och laganda
- Personlig utveckling i ett team som arbetar bra tillsammans
- Unika produkter med hög kvalité och prestanda

Din profil
- Tekniskt intresserad person som kan arbeta både teoretiskt och praktiskt
- Social, positiv och en god relationsbyggare, som genom engagemang och genuint intresse, skapar förtroende hos kunder och kollegor.
- Ansvarstagande för ditt uppdrag, med fokus på att tillsammans med företaget och kollegor driva utvecklingen framåt
- Du ska vara tekniskt intresserad av elektronik och meriterande med grundläggande el-utbildning eller erfarenheter

Krav:

- Svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande
- Gärna erfarenhet med arbete från utländska marknader
- Högskoleingenjör eller motsvarande erfarenheter
- Solid Works eller motsvarande samt allmänt god kunskap i Microsoft programmen etc.
- B-körkort. Utökade behörigheter är meriterande.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Gruppledare till Rollsroller, Karlstad

Om företaget Rollsroller AB är ett företag som arbetar med tillverkning, marknadsföring och försäljning av lamineringsmaskiner och tillhörande produkter och tjänster till främst den skylt & grafiska industrin. De har kunder i mer än 70 länder och deras produktionsanläggning på 5000 kvadratmeter ligger på Gräsdalen i Värmlands huvudstad, Karlstad. Här har du här chansen att söka en tjänst som Gruppledare för RRTS. Det här är en direktrekrytering, vilket in... Visa mer
Om företaget
Rollsroller AB är ett företag som arbetar med tillverkning, marknadsföring och försäljning av lamineringsmaskiner och tillhörande produkter och tjänster till främst den skylt & grafiska industrin. De har kunder i mer än 70 länder och deras produktionsanläggning på 5000 kvadratmeter ligger på Gräsdalen i Värmlands huvudstad, Karlstad.
Här har du här chansen att söka en tjänst som Gruppledare för RRTS.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget

Dina arbetsuppgifter
RRTS (Rollsroller Technical Service) är en grupp med fokus på utveckling, service, support, eftermarknadsbearbetning och har det övergripande produktionsansvaret. RRTS har en viktig roll i företagets ambition att vara den globalt ledande aktören inom produktion och försäljning av lamineringsbord med tillhördande produkter. Befattningen innefattar ansvar för kontruktionsarbeten för projektledning. Arbetet bedrivs utifrån företagets behov och gemensamma planeringar. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. konstruktion, inköp, kundkontakt, produktutveckling, projektledning och strukturuppbyggnad av ritningar, ritiner och standarder.


Rollsroller erbjuder:
- En tjänst med stora internationella kontakter där du får möjlighet att tillsammans med företaget driva utvecklingen
- En möjlighet att bygga upp och vidareutveckla ett internationellt, mångkulturellt samarbete av partners / agenter / distributörer.
- En arbetsplats som med stort kundfokus, ett genuint engagemang och laganda
- Personlig utveckling i ett team som arbetar bra tillsammans
- Unika produkter med hög kvalité och prestanda

Din profil
- Tekniskt intresserad person som kan arbeta både teoretiskt och praktiskt
- Social, positiv och en god relationsbyggare, som genom engagemang och genuint intresse, skapar förtroende hos kunder och kollegor.
- Ansvarstagande för ditt uppdrag, med fokus på att tillsammans med företaget och kollegor driva utvecklingen framåt
- Du ska vara tekniskt intresserad av elektronik och meriterande med grundläggande el-utbildning eller erfarenheter

Krav:

- Svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande
- Gärna erfarenhet med arbete från utländska marknader
- Högskoleingenjör eller motsvarande erfarenheter
- Solid Works eller motsvarande samt allmänt god kunskap i Microsoft programmen etc.
- B-körkort. Utökade behörigheter är meriterande.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Semestervikarier - Nästgårdsköket Coop Värmland

Vi söker sommarvikarier till Nästgårdsköket och hoppas att just du ser din chans till en riktigt rolig sommar med produktion av våra bakverk och smörgåstårtor. Du älskar att skapa, brinner för bakverk och matlagning och möter dina kollegor med glädje! Du är en person som har driv, är arbetsvillig, lättlärd och har god samarbetsförmåga. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att hålla igång arbetet hos oss på Nästgår... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till Nästgårdsköket och hoppas att just du ser din chans till en riktigt rolig sommar med produktion av våra bakverk och smörgåstårtor.

Du älskar att skapa, brinner för bakverk och matlagning och möter dina kollegor med glädje! Du är en person som har driv, är arbetsvillig, lättlärd och har god samarbetsförmåga. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att hålla igång arbetet hos oss på Nästgårdsköket när ordinarie personal har semester. Här ingår en bredd i arbetsuppgifterna med allt från förberedelser, produktion till att hålla ordning och reda samt att bidra med en glädjefylld teamkänsla.

Tillträde enligt överenskommelse.


Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.

Se våra andra lediga tjänster inom Coop Värmland här! Visa mindre

Fönsterrenoverare / Finsnickare

Ansök    Jan 22    Tita Grå AB    Reparationssnickare
Vi är ett företag specialiserade på renovering av äldre träfönster, främst i byggnader med kulturhistoriska värden. Vår verkstad på Örsholmen i Karlstad är utrustad med allt som krävs för att kunna renovera fönsterbågar till bästa kvalitet på ett effektivt sätt. Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster och söker nu därför ytterligare en fönsterrenoverare. Fönsterrenovering innebär att man behöver ha kunskap om måleri, finsnickeri och glasmästeri samt ha... Visa mer
Vi är ett företag specialiserade på renovering av äldre träfönster, främst i byggnader med kulturhistoriska värden. Vår verkstad på Örsholmen i Karlstad är utrustad med allt som krävs för att kunna renovera fönsterbågar till bästa kvalitet på ett effektivt sätt. Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster och söker nu därför ytterligare en fönsterrenoverare.
Fönsterrenovering innebär att man behöver ha kunskap om måleri, finsnickeri och glasmästeri samt ha sinne för teknisk problemlösning och byggnadsvård. För att söka tjänsten behöver du inte ha kunskap inom alla dessa områden men du behöver ha viljan att utveckla de områden du är mindre erfaren inom.
Som fönsterrenoverare hos Tita Grå bidrar du till att bevara vackra byggnader på ett miljöriktigt sätt.
Måsten
Kunnig inom finsnickeri – trälagning av fönsterbågar och fönsterkarmar
Förmåga att vidareutveckla och underhålla vår snickeriverkstad
Bra på att finna tekniska lösningar och effektiva arbetsmetoder
Vilja att utvecklas till kunnig fönsterrenoverare

Positivt
Utbildad finsnickare
Erfarenhet av glasmästeri
Intresse för byggnadsvård
Körkort
Utbilldning för: Heta arbeten/ ställningsbyggnad/ fallskyddutbildning/ skylift/ BAS-U och BAS-PAnsökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelservice, Karlstad

Ansök    Dec 12    REGION VÄRMLAND    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Hjälpmedelsservice är en arbetsplats med cirka 35 anställda.

Vi jobbar med hjälpmedel, alltifrån upphandling, inköp och distribution till anpassningar, montering och service av hjälpmedel samt mycket annat. Hos oss jobbar hjälpmedelstekniker, lagerpersonal, hjälpmedelskonsulenter, inköpare, strateger med flera vilket ger en härlig mix av människor. Vi har en stor spridning i ålder och en jämn könsfördelning. Tycker du om att arbete med duktiga och drivna medarbetare samt att ha ett arbete som känns meningsfullt och roligt så är detta arbetsplatsen för dig.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som gillar att arbeta för att förbättra vardagen för dina medmänniskor och trivs med att göra något som betyder något för andra. Hos oss kommer du att jobba som hjälpmedelstekniker med olika saker och vad exakt dina arbetsuppgifter blir beror på din kompetens och inom vilka områden vi för tillfället har störst behov.

En hjälpmedelstekniker hos oss arbetar till exempel med rekonditionering, avhjälpande underhåll, anpassning och besiktning av hjälpmedel. Anpassningar kan vara allt från att ställa in ett hjälpmedel för en viss patient till att vi specialbygger sitsar på elrullstolar eller hjälper till med installation av ögonstyrning på kommunikationshjälpmedel. Vanligt förkommande hjälpmedel är sjukvårdssängar, personlyftar, manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer med mera.

Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Barn- och ungdomshabiliteringen, Centralsjukhuset i Karlstad, sjukhusen i Torsby och Arvika. Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner.

Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos patienter samt hos våra uppdragsgivare. Du behöver tycka om att vara rörlig då du kommer resa runt en del i Värmland samt att vara flexibel då vi ofta får planera om. Arbetet kan stundtals vara tungt och innehålla lyft varför du bör vara i god fysisk form. I tjänsten kan det ingå visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen.

Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning såsom exempelvis bilmekaniker. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektronisk utrustning. Du får gärna ha erfarenhet från vården. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system. Du ska vara praktiskt lagd och duktig på att skruva och tänka självständigt runt konstruktioner och inställningar.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper då vi har patienter med andra etniska ursprung och modersmål. B-körkort krävs då resor i tjänsten förekommer.

Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna/patienterna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande. Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov. Stor vikt kommer läggas vid personlighet. 

Region Värmland arbetar för ett hållbart arbetsliv som kännetecknas av gott ledar- och medarbetarskap , god arbetsmiljö och eftersträvar jämställdhet, jämlikhet och mångfald på våra arbetsplatser

Välkommen med din ansökan!https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Karlstad: ICA Välsviken söker bagare

Ansök    Dec 12    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka vid avdelningsmöte. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra till... Visa mer
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka vid avdelningsmöte.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

- Medverka till att ta ansvar för en korrekt prisinformation (skyltning, hyllkantsetiketter, prisändringar etc.)

- Medverka i genomförandet av kampanjer och händelser/demos i butik. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 38,25 timmar/vecka. Tjänstens arbetstider varierar under veckodagarna samt innebär att du jobbar varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Karlstad: ICA Välsviken söker bagare

Ansök    Jan 2    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka vid avdelningsmöte. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra till... Visa mer
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka vid avdelningsmöte.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

- Medverka till att ta ansvar för en korrekt prisinformation (skyltning, hyllkantsetiketter, prisändringar etc.)

- Medverka i genomförandet av kampanjer och händelser/demos i butik. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 38,25 timmar/vecka. Tjänstens arbetstider varierar under veckodagarna samt innebär att du jobbar varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Nov 14    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Karlstad. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utvecklin... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Karlstad. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Produktionsingenjör

Svensk produktion utvecklas i snabb takt och många av våra kunder har behov av hjälp med effektivisering, arbetsmiljö och digitalisering. Det finns också stora behov av stöd i omställningen mot en mer hållbar produktion. Vi på Semcon har över 40 års erfarenhet av produktion och med din hjälp vill vi stötta våra kunder i deras utveckling. Vi arbetar med rådgivning, koncept, förstudier och konstruktion - hela vägen fram till nyckelfärdig leverans. Som konsu... Visa mer
Svensk produktion utvecklas i snabb takt och många av våra kunder har behov av hjälp med effektivisering, arbetsmiljö och digitalisering. Det finns också stora behov av stöd i omställningen mot en mer hållbar produktion. Vi på Semcon har över 40 års erfarenhet av produktion och med din hjälp vill vi stötta våra kunder i deras utveckling. Vi arbetar med rådgivning, koncept, förstudier och konstruktion - hela vägen fram till nyckelfärdig leverans.

Som konsult hos Semcon får du arbeta i utmanande uppdrag tillsammans med kompetenta medarbetare. Du styr tillsammans med din chef vad du vill arbeta inom och vilka uppdrag som är bäst för dig. Vi jobbar för dig som konsult och du kan känna dig trygg i att vi tar hand om din karriär och hittar ditt nästa uppdrag samtidigt som du gör det du är bäst på; leverera hos kund.

Vi letar nu efter dig som är vill arbeta med produktionsutveckling i tillverkande industrier där flödesdesign och processkartläggning är primära arbetsuppgifter. Som produktionsutvecklare får du ta del av våra företags oerhört spännande resa när de med din hjälp ska göra sin produktion effektivare, säkrare och hållbar. Tjänsten innebär att du stöttar och ibland leder projekt, analyserar problem, kvalitetssäkrar, genomför riskbedömningar och initierar förbättringar utifrån resultaten samt säkerställer god dokumentation av dem.

I rollen får du möjlighet att vara spindeln i nätet och du har många kontakter både internt och externt. Tjänsten är komplex och vi tror att den kräver en teknisk utbildning på högskolenivå samt flerårig erfarenhet från arbete med produktionsutveckling i tillverkande industri. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första projekt kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Som konsult hos Semcon får du möjlighet att snabbt bredda din kompetens. Som person är du kommunikativ, lyhörd, tekniskt nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Vi erbjuder bra förmåner, trygga villkor och en inkluderande arbetsmiljö.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom att ha in inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och att skapa en balans så hela livet fungerar.

Välkommen att söka till oss på Semcon, vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Processingenjör till AKJ Energiteknik AB

Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden Om Företaget AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränsl... Visa mer
Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden

Om Företaget
AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin och i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar och med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om tjänsten
I rollen som Processingenjör hos AKJ Energiteknik kommer du arbeta med process-tekniska beräkningar, simuleringar, framtagning av flödesscheman och listor. Du tar även fram tekniska specifikationer, funktions- och processbeskrivningar för utrustning och systemlösningar.

I rollen ingår både tekniska och administrativa arbetsuppgifter, du ser variationen som en naturlig del i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetserfarenhet som Processingenjör i 2 år eller mer. Du har en utbildning från universitet inom Miljö och Energiteknik eller likvärdig Processutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i Excel, kunskap av numreringssystem enligt KKS eller SSG, och har man tidigare jobbar med materialval så ses det som en fördel.

Du arbetar tillsammans i ett team med andra Processingenjörer där du har möjlighet att både lära dig från erfarna kollegor samt dela med dig av dina erfarenheter.Om dig
Som Processingenjör hos AKJ Energiteknik ser vi att du är en strukturerad person som trivs med ordning och reda runt dig, där du vet vart du har koll på information i flödesschemana och dokument. Problemlösning är något som kommer naturligt och du driver ditt arbete framåt.

Du har en fallenhet för att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-25

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processingenjör till AKJ Energiteknik AB

Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden Om Företaget AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränsl... Visa mer
Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden

Om Företaget
AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin och i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar och med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om tjänsten
I rollen som Processingenjör hos AKJ Energiteknik kommer du arbeta med process-tekniska beräkningar, simuleringar, framtagning av flödesscheman och listor. Du tar även fram tekniska specifikationer, funktions- och processbeskrivningar för utrustning och systemlösningar.

I rollen ingår både tekniska och administrativa arbetsuppgifter, du ser variationen som en naturlig del i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetserfarenhet som Processingenjör i 2 år eller mer. Du har en utbildning från universitet inom Miljö och Energiteknik eller likvärdig Processutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i Excel, kunskap av numreringssystem enligt KKS eller SSG, och har man tidigare jobbar med materialval så ses det som en fördel.

Du arbetar tillsammans i ett team med andra Processingenjörer där du har möjlighet att både lära dig från erfarna kollegor samt dela med dig av dina erfarenheter.Om dig
Som Processingenjör hos AKJ Energiteknik ser vi att du är en strukturerad person som trivs med ordning och reda runt dig, där du vet vart du har koll på information i flödesschemana och dokument. Problemlösning är något som kommer naturligt och du driver ditt arbete framåt.

Du har en fallenhet för att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-25

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HärjedalsKök söker samarbetspartner till Montageservice i Karlstad!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? Trivs du i att möta kunder och arbeta i olika miljöer varje dag? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder konsultation och rådg... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? Trivs du i att möta kunder och arbeta i olika miljöer varje dag? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder konsultation och rådgivning i hemmet. Kunderna anskaffas genom både central och lokal marknadsföring, alltså är ingen dag den andra lik. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Vi söker nu samarbetspartner för köksmontage i Karlstad. Vi söker en partner med erfarenhet av montering eller finsnickeri hemma hos slutkonsument. Du ska trivas i mötet med kunden och att leverera en produkt av högsta kvalitet. Som montör av HärjedalsKöks produkter kommer du huvudsakligen montera våra egentillverkade måttanpassade produkter på befintliga stommar i kundens kök.
Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds en fantastisk möjlighet att vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet i Karlstad.
Ett mycket omväxlande och roligt arbete.

Vad begär vi av dig?
Du drivs av höga mål, är resultatinriktad och har god självdisciplin.
Du ska kunna arbeta självständigt med flexibla arbetstider.
Du ska inneha B-körkort och tillgång till egen bil.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Du har passion för människor, är ödmjuk, har en god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad, strukturerad och sist men inte minst har du en positiv grundinställning.

Ansökan, likväl som frågor kring tjänster sker via mejl, till [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Helt ofiltrerat har vi även samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.
https://careereye.se/arbetsgivare/harjedalskok/ Visa mindre

Karlstad: Extrajobb i bageriet hos ICA Välsviken

Ansök    Okt 24    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker dig som vill jobba extra i ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra till att nå målet ”Karls... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra i ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna varierar, därför ser vi att du kan vara tillgänglig under veckans alla dagar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och har ett stort intresse för bageri. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Karlstad: Extrajobb i bageriet hos ICA Välsviken

Ansök    Okt 5    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker dig som vill jobba extra i ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra till att nå målet ”Karls... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra i ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna varierar, därför ser vi att du kan vara tillgänglig under veckans alla dagar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och har ett stort intresse för bageri. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker

Ansök    Okt 13    Karlstads kommun    Hjälpmedelstekniker
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sveri... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell personcentrerad vård och omsorg.Vill du jobba som hjälpmedelstekniker i vårt team?
Vi söker nu ytterligare en hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelsverksamheten.

Vi söker dig som är utbildad hjälpmedelstekniker eller vad som bedöms likvärdigt. Våra lokaler ligger på Våxnäs och här jobbar hjälpmedelstekniker, reparatörer och personal i förrådet och i vår reception samt en samordnare.

Vill du se mer om hur det är att jobba hos oss? Du hittar det här:https://karlstad.se/Naringsliv-och-arbete/startsida-jobba-hos-oss/valkommen/

Arbetsuppgifter
Arbetet på Hjälpmedelsverksamheten innebär att reparera, rekonditionera och tvätta hjälpmedel. Arbetet utförs såväl i verksamhetens lokaler som i kunders hem. Vidare ingår transporter och hämtningar av hjälpmedel till och från våra närförråd, vårdboenden och privata hem.

Du ansvarar även tillsammans med övriga medarbetare för lagerhållning och beställning av hjälpmedel och reservdelar samt mottagning av arbetsorder från verksamheten. I arbetet ingår ansvar för administration i våra IT-system.   

Hjälpmedelsverksamheten är en del av Hemrehab, där även arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster ingår. Du kommer tillsammans med dem att utföra hjälpmedelsutprovningar och göra anpassningar utifrån kundernas behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tekniskt kunnig och intresserad och har grundläggande datakunskaper. Du ska ha ett professionellt bemötande och hög social kompetens, vara noggrann i ditt arbete och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, engelskkunskaper är en merit. 

Arbetet sker i nära kontakt med kunder och kollegor, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som bidrar till förändringsarbete och ett bra arbetsklimat. Du ska vara utåtriktad, ha en pedagogisk läggning samt ha en förståelse för personer med funktionsvariationer och deras situation. Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett professionellt bemötande enligt vår värdegrund. 

Arbetet innehåller transporter och lyft och därför är B-körkort och en god fysik ett krav.  

Vårt erbjudande
Du har dagtidsschema med möjlighet till att flexa enligt kollektivavtal och vi tillämpar individuell lönesättning. Sedan bjussar vi på en rad förmåner som du kan ta del av utanför jobbet. Du har bland annat möjlighet att hyra stuga i Sälen eller semesteranläggning på västkusten samt ta bruttolöneavdrag för personalbil eller personalcykel. Under 2022 kan du dessutom träna gratis på kommunens eget friskvårdcenter Haga Motion och har gratis entré till kommunens badhus!

Om du inte bor här i solstaden kan du se filmen om Karlstad här nedan. För dig som flyttar hit erbjuder vi flyttstöd. Välkommen att söka!För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Montör / Glasmästare sökes till Ryds glas

Nu söker vi en skicklig montör / glasmästare till Ryds glas i Karlstad! Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har de haft en kraftig tillväxt och är idag Sveriges största glasmästeri. Ryds glas erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar. Bland deras kunder finns både företag oc... Visa mer
Nu söker vi en skicklig montör / glasmästare till Ryds glas i Karlstad!

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har de haft en kraftig tillväxt och är idag Sveriges största glasmästeri. Ryds glas erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar. Bland deras kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner, försäkringsbolag och offentlig verksamhet. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 67 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan.

Om tjänsten
Att arbeta som montör / glasmästare hos vår kund Ryds Glas innebär daglig kundkontakt och att vara behjälplig med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö. Du kommer att utgå från Karlstad och arbeta i närområdet tillsammans med dina kollegor.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid Måndag - Fredag
Lön: Enligt kollektivavtal

Tjänsten är en uthyrning under 6 månader med goda chanser till en fast anställning hos Ryds glas!

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som glasmästare, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch. För att lyckas i rollen som montör / glasmästare hos Ryds Glas behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Krav för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet från branschen och / eller har arbetat som montör
- Körkort och egen bil
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Säkerhetsutbildning Safe construction
- Heta Arbeten
- Truck och Traverskort
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Utbildningar inom glasbranschen (t.ex. MTK-utbildning)

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan rollen som montör på Ryds Glas vara något för just dig! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!Du skickar din ansökan via vår hemsida http://www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Guldkant på tillvaron!

Välkommen att arbeta hos oss på Pensionärskraft! Vi söker dej som vill jobba extra som har erfarenhet, lust och glädje. Du behöver vara i en ålder om 55+, tala svenska flytande och behärska språket i skrift. Hos oss blir du en i gänget! Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Pensionärskraft!
Vi söker dej som vill jobba extra som har erfarenhet, lust och glädje. Du behöver vara i en ålder om 55+, tala svenska flytande och behärska språket i skrift. Hos oss blir du en i gänget! Visa mindre

Ingenjör

Din nya tjänst Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Karlstad. Vill du vara med och utveckla pappers- och massaindustri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen. På ANDRITZ erbjuds du kontinuerlig produktutbildning, modernt ledarskap, möjlighet till hybridarbete, mycket duktiga och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor. Exempel på arbetsuppgifter: - ... Visa mer
Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Karlstad.

Vill du vara med och utveckla pappers- och massaindustri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen.
På ANDRITZ erbjuds du kontinuerlig produktutbildning, modernt ledarskap, möjlighet till hybridarbete, mycket duktiga och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Agera tekniskt säljstöd till globala regioner och regionala säljkontor
- Tillsammans med din kollegor ta fram rätt teknik, kostnader och offerter baserat på kundbehov
- Vara sammanhållande länk mellan produkthemmet och interna- och externa kunder


Kontoret i Karlstad kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com (http://www.andritz.com)

Din bakgrund
Du är högskoleingenjör eller civilingenjör mot maskin eller motsvarande. Ej krav på akademisk utbildning utan ett antal års arbete med liknande arbetsuppgifter kan räcka långt. Mycket meriterande om du kommer från Pappers & Massaindustrin. Kanske har du prövat på rollen som beredare, teknisk administratör eller som tekniskt säljstöd.

Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B.

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i Sverige.

Din ansökan
ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 15/10-22.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 350medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com (http://www.andritz.com/) Visa mindre

Verksamhetsarkitekt

Ansök    Sep 16    Karlstads kommun    Affärsarkitekt
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Beskrivning
Karlstads kommun söker nu en verksamhetsarkitekt.

Som verksamhetsarkitekt kommer du att ha en ledande roll i utvecklingen av Karlstads kommuns digitaliseringsarbete med möjlighet att leda och utveckla ett helt nytt arkitekturteam!

Du tillhör utvecklingsfunktionen på Kommunledningskontoret som består av stab och tre avdelningar: IT-avdelningen, Upphandlingsenheten och Avdelningen för digital utveckling och innovation.

Din placering kommer att vara på Avdelningen för digital utveckling och innovation där arkitekter, verksamhetsutvecklare, strateger och innovationsledare samt kundansvariga är organiserade. Avdelningens uppdrag är att leda och samordna koncernens digitalisering och digitala transformation med utgångspunkt i ökat värdeskapande. I detta ingår också att utveckla och främja koncernens innovationsförmåga. Avdelningen ser till koncernen som helhet och är en brygga mellan våra verksamheter och IT.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsarkitekt kommer du ha en viktig roll hos oss där ditt huvudansvar är att kartlägga och analysera verksamhetsbehov, informationsflöden och processer. Du sprider insikter om ett datadrivet synsätt och skapar förutsättningar för en långsiktigt hållbar digitalisering. Du stödjer och vägleder verksamhetsutvecklingen genom att utarbeta målbilder, handlingsplaner och beslutsunderlag.

Du deltar i det strategiska arbetet med hela arkitekturen samt framtagande av principer och riktlinjer. Som verksamhetsarkitekt är du en viktig spelare i olika projekt och utvecklingsinitiativ. Du stöttar systemutvecklingsprojekt med verksamhetskunskap och hjälper till i kommunikationen runt krav och prioriteringar.

Du arbetsleder funktionens arkitektteam och ansvarar för koordineringen av teamets arbete. Tillsammans med teamet tar du fram målarkitekturer, arkitekturprinciper, riktlinjer och anvisningar för kommunkoncernens digitalisering och deltar med din expertis i olika forum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Har relevant högskoleutbildning, alternativt kompetens som vi bedömer som likvärdig
- Har erfarenhet av verksamhetsarkitektur med god kunskap samt erfarenhet från verksamhets- och informationsmodellering samt IT-området i stort
- Har god förmåga att i resonemang särskilja och förflytta dig mellan olika abstraktionsnivåer
- Har bred och aktuell kunskap om den digitala omvärldsutvecklingen

Det är meriterande om du:

- Arbetat i en större organisation och gärna inom eller med offentlig sektor.
- Certifiering som verksamhets- eller affärsarkitekt.
- Erfarenhet och kunskap om arbete med informationsstyrning
- Erfarenhet av agila arbetssätt och metoder.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha mycket god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera med kollegor i olika roller, från andra team och inom olika delar av organisationen. Du är både analytisk och strukturerad och har en drivkraft att hela tiden vilja lära dig mer och utvecklas. Vidare är du flexibel och har lätt för att skapa förtroende hos andra.

Vad erbjuder Karlstad kommun?
Som anställd i Karlstads kommun finns en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller nyttja vår semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, semesterdagsväxla till extra lediga dagar, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel, eller för att löneväxla till pension.

Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Förutom friskvårdsbidrag erbjuder också Karlstads kommun alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp. 

Inom Karlstad kommun har du möjlighet till distansarbete under del av din tjänst. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Montör av glas & aluminium

Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med att montera glas samt aluminiumpartier från det tyska märket Schüco. Arbetsuppgifterna innefattar montering av allt från enklare altaninglasningar till fönster, dörrar, vikväggar, skjutpartier, butiksfasader samt mycket mer. Som montör hos oss blir du också ansiktet utåt för företaget då vi arbetar med både företag och privatpersoner. Om dig Vi söker en driven samt noggrann person som bör vara stresstålig och samarbetsv... Visa mer
Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att montera glas samt aluminiumpartier från det tyska märket Schüco. Arbetsuppgifterna innefattar montering av allt från enklare altaninglasningar till fönster, dörrar, vikväggar, skjutpartier, butiksfasader samt mycket mer. Som montör hos oss blir du också ansiktet utåt för företaget då vi arbetar med både företag och privatpersoner.
Om dig
Vi söker en driven samt noggrann person som bör vara stresstålig och samarbetsvillig. Det är viktigt att du är både flexibel och lösningsorienterad då förutsättningarna på arbetsplatsen snabbt kan ändras. Större delen av tiden kommer du arbeta tillsammans med en eller flera montörer så det är därför viktigt att du fungerar bra i grupp och är med och bidrar till en trevlig stämning på jobbet. Enmansjobb förekommer också så du bör även trivas med att jobba själv. Det är ett mycket fysiskt arbete där du kommer jobba med hela kroppen, både tunga lyft och jobb på högre höjd kommer förekomma. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.
Krav:
B-körkort
Praktiskt lagd

Meriterande:
Utökat B-körtkort, BE-körtkort eller mer
Erfarenhet av montage inom branschen
Erfarenhet av annan typ av montage

Tjänsten
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med ett härligt gäng. Man utgår från arbetsplatsen som ligger i Stodene strax utanför Karlstad. Tjänsten är heltid (dagtid, måndag till fredag) och vi erbjuder fast månadslön. Övertid, montage på orter längre bort samt övernattningar kan ibland förekomma. Skicka ditt cv och ett personligt brev där du kort beskriver dig själv. Ansökningarna ses över löpande och tjänsten kan komma att tillsätts innan annonstiden är slut. Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Aug 30    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Karlstad. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utvecklin... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Karlstad. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Ingenjör

Din nya tjänst Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Karlstad. Vill du vara med och utveckla pappers- och massaindustri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen. På ANDRITZ erbjuds du kontinuerlig produktutbildning, modernt ledarskap, möjlighet till hybridarbete, mycket duktiga och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor. Exempel på arbetsuppgifter: - ... Visa mer
Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Karlstad.

Vill du vara med och utveckla pappers- och massaindustri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen.
På ANDRITZ erbjuds du kontinuerlig produktutbildning, modernt ledarskap, möjlighet till hybridarbete, mycket duktiga och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Agera tekniskt säljstöd till globala regioner och regionala säljkontor
- Tillsammans med din kollegor ta fram rätt teknik, kostnader och offerter baserat på kundbehov
- Vara sammanhållande länk mellan produkthemmet och interna- och externa kunder


Kontoret i Karlstad kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com (http://www.andritz.com)

Din bakgrund
Du är högskoleingenjör eller civilingenjör mot maskin eller motsvarande. Ej krav på akademisk utbildning utan ett antal års arbete med liknande arbetsuppgifter kan räcka långt. Mycket meriterande om du kommer från Pappers & Massaindustrin. Kanske har du prövat på rollen som beredare, teknisk administratör eller som tekniskt säljstöd.

Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B.

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i Sverige.

Din ansökan
ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 15/10-22.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com (http://www.andritz.com/) Visa mindre

Glasmästare/montör/snickare till Ryds Glas Karlstad

Ansök    Aug 17    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver n... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.

De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa.

Om rollen

Ryds Glas söker nu fler skickliga glasmästare/montörer/snickare till vårt glasmästeri i Karlstad.

Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.Om arbetet som glasmästare

Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Våra glasmästare säkerställer att kunderna alltid får sina glasarbeten utförda med vår allra bästa kvalitet, service och yrkesskicklighet.Vem söker vi?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare, men har du arbetat inom bygg eller angränsande bransch kan du också vara intressant för oss.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästerikedja. För rätt person erbjuder vi en självständig och ansvarsfull roll i ett företag med stor tro på framtiden och som växer kraftigt. Du får ett omväxlande och fritt arbete där du får arbeta med modern glasmästeriteknik i en roll med mycket kundkontakt. Du arbetar tillsammans med ett härligt gäng med mycket arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Ansökan

Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast till oss då urvalet sker löpande, dock senast den 17 september 2022. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter på telefon 042-329448 eller [email protected] (mailto:[email protected]).

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Construction Planner på Valmet i Karlstad

Construction Planner på Valmet i Karlstad Din huvuduppgift som Construction Planner är att beräkna och estimera kostnader och tid för projekt i försäljningsfasen och att vara spindeln i nätet i utförandefasen. Valmet är ett globalt företag inom pappers- och massaindustrin, världen är ditt arbetsfält där du har din fasta punkt på kontoret i Karlstad tillsammans med dina kollegor. För oss är inget projekt det andra likt, det kan variera från att involvera ... Visa mer
Construction Planner på Valmet i Karlstad
Din huvuduppgift som Construction Planner är att beräkna och estimera kostnader och tid för projekt i försäljningsfasen och att vara spindeln i nätet i utförandefasen.
Valmet är ett globalt företag inom pappers- och massaindustrin, världen är ditt arbetsfält där du har din fasta punkt på kontoret i Karlstad tillsammans med dina kollegor.
För oss är inget projekt det andra likt, det kan variera från att involvera några få personer på site till megaprojekt och du deltar i flera olika försäljningsprojekt samtidigt.
Som Construction Planner har du en viktig roll i kommunikationen mellan site-teamet och projektledare i projektets utförandefas. Du ingår i försäljningsgruppens site-team som tillsammans sätter ihop offertförslag, försäljningsgruppen i sin tur består av kollegor från många olika discipliner. Du har många kontakter med olika yrkesgrupper både internt och externt såsom t ex med leverantörer och myndigheter bl a för att ta hand om olika tillstånd som krävs för etablering av montageplatsen. I rollen jobbar man framför allt i nära samarbete med kunden för att säkerställa ett smidig iordningställande och uppstart av site arbetet, du förbereder t ex rapporteringsmallar för site- och uppföljningsrapporter, deltar i avtalsförhandlingar och är en nyckelspelare i upphandling av underleverantörer. I rollen ingår att hålla i site-kickoffer med både Valmets site-team, underleverantörer samt med kund.
Innan montaget startar är du även med och planerar för platsarrangemang som kontor, boende och tjänster, du planerar även för platsmobiliseringen ute på montaget.
Med andra ord är det Construction Plannern som är spindeln i nätet gällande sitefrågor under projektets gång.
Du arbetar med Valmets egna produkter med egen design som du efterhand blir expert på.
Eftersom det ofta underlättar att se montaget på plats finns det möjligheter att resa till site och göra en egen bedömning av förutsättningarna. Resorna är främst av kortare karaktär.
Vem är du?
Först och främst har du praktisk erfarenhet av konstruktion och montagearbete på site och är van att använda MS Office verktyg för att göra beräkningar och planera.
Förmodligen har du en teknisk utbildning, t ex. universitetsutbildning inom Engineering eller möjligtvis en KY/YH-utbildning eller liknande.
Som person är du trygg i dig själv och kan strukturera upp arbetet och prioritera rätt även när det hettar till.
För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken och lösningsorienterad och kan sätta dig in i problem för att hitta lösningen. Du gillar att arbeta i team och ha många kontaktytor och du delar snabbt och gärna med dig av information, erfarenheter och infallsvinklar.
Vi erbjuder
Ett variationsrikt arbete i internationell miljö och ett härligt gäng med kollegor som gärna delar med sig av sitt kunnande och erfarenhet. Dessutom har vi en öppen kultur med stora möjligheter att utvecklas både yrkesmässigt och personligen samt att vi erbjuder ett gediget paket av personalförmåner.
Vi hoppas att vi lyckats fånga ditt intresse och ser fram mot din ansökan.
Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022.
För mer information om tjänsten kontakta Richard Mårtensson, 070-390 32 98 e-mail: [email protected]
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Karlstad. Bagare till ICA Välsviken

Ansök    Aug 16    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka vid avdelningsmöte. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra till... Visa mer
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka vid avdelningsmöte.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

- Medverka till att ta ansvar för en korrekt prisinformation (skyltning, hyllkantsetiketter, prisändringar etc.)

- Medverka i genomförandet av kampanjer och händelser/demos i butik. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 38,25 timmar/vecka. Tjänstens arbetstider varierar under veckodagarna samt innebär att du jobbar varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker

Ansök    Maj 20    REGION VÄRMLAND    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om oss
Hjälpmedelsservice är en trevlig arbetsplats där det arbetar ett 30-tal medarbetare.

Vi har ett brett uppdrag där vi stöttar kommuner och regionen på olika plan. Vi arbetar med allt från förskrivning av hjälpmedel till råd och stöd, upphandling till att bistå med teknisk kompetens och mycket annat. Vi har hälsoinspiratörer som ordnar olika roliga friskvådsaktiviteter som det finns möjlighet att delta i.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som gillar att arbeta för att förbättra vardagen för dina medmänniskor och trivs med att göra något som betyder något för andra. Hos oss kommer du att jobba som hjälpmedelstekniker och dina arbetsuppgifter kommer att bero på din kompetens och inom vilka områden vi för tillfället har störst behov.

En hjälpmedelstekniker hos oss arbetar till exempel med rekonditionering, avhjälpande underhåll, anpassning och besiktning av hjälpmedel. Anpassningar kan vara allt från att ställa in ett hjälpmedel för en viss patient till att vi specialbygger sitsar på elrullstolar eller hjälper till med installation av ögonstyrning på kommunikationshjälpmedel. Vanligt förkommande hjälpmedel är sjukvårdssängar, personlyftar, manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer mm. Vi arbetar i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Barn- och ungdomshabiliteringen, Centralsjukhuset i Karlstad och sjukhusen i Torsby och Arvika.

Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos patienter samt hos våra uppdragsgivare. Du behöver tycka om att vara rörlig då du kommer resa runt en del i Värmland samt att vara flexibel då vi ofta får planera om. Arbetet kan stundtals vara tungt och innehålla lyft varför du bör vara i god fysisk form.

Det kan ingå visst förrådsarbete i tjänsten för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov.  Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig till 31 december 2022.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektronisk utrustning. Du får gärna ha erfarenhet från vården. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system. Du ska vara praktiskt lagd och duktig på att skruva och tänka självständigt runt konstruktioner och inställningar. B-körkort krävs då resor i tjänsten förekommer.

Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna/patienterna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande. Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper. Stor vikt kommer läggas vid personlighet.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Värmepumpstekniker till Värmepumpcenter Enwell

Arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpstekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även installation av luftvärmepumpar. Du kommer att ingå i ett team med våra övriga installatörer och tekniker men du jobbar självständigt i stor utsträckning. Som tekniker har du en spännande och... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpstekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även installation av luftvärmepumpar.
Du kommer att ingå i ett team med våra övriga installatörer och tekniker men du jobbar självständigt i stor utsträckning. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och resultat. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet att utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.
Kvalifikationer
Förutom kylcertifikat klass II samt B-körkort ser vi gärna att du också har minst 1 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från att jobba hos privatpersoner är uppskattat då vi i första hand jobbar mot villakunder. Det är viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund. Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet.
Vi ser gärna att du bor i södra delen av Värmland då en stor del av arbetet kommer att ske i det området.
Vilka är vi ?
Värmepumpcenter har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2016. Vi är återförsäljare av IVT värmepumpar sedan 2001.
ENWELL är ett av Sveriges största företag inom hållbara energilösningar och är ett helägt dotterbolag till Vattenfall.
Vi är en del av Vattenfalls strategi att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är en trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Visa mindre

Bagare/Konditor - Bazar Bageri & Deli

Ansök    Maj 31    Olssons i Karlstad AB    Bagare/Konditor
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team med start i augusti. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete. ERFARENHET Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utve... Visa mer
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team med start i augusti. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete.
ERFARENHET
Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Tandtekniskt biträde

Uffes Dentalteknik är ett centralt beläget tandtekniskt laboratorium i Karlstad som utför de flesta tandtekniska åtgärder med fokus på den senaste tekniken. Då vårt nuvarande tandtekniska biträde går i pension efter lång och trogen tjänst söker vi nu dig som kan ta över denna roll. Som biträde kommer du till stor del vara ansiktet utåt så därför söker vi dig som är social, har en god servicekänsla och en positiv inställning. Arbetsuppgifterna består utav... Visa mer
Uffes Dentalteknik är ett centralt beläget tandtekniskt laboratorium i Karlstad som utför de flesta tandtekniska åtgärder med fokus på den senaste tekniken.
Då vårt nuvarande tandtekniska biträde går i pension efter lång och trogen tjänst söker vi nu dig som kan ta över denna roll. Som biträde kommer du till stor del vara ansiktet utåt så därför söker vi dig som är social, har en god servicekänsla och en positiv inställning.
Arbetsuppgifterna består utav att gipsa och framställa modeller, hämta/lämna arbeten med tillhörande administration och även hantera fräsmaskiner och 3-d printers.
Arbetet kräver ett högt tempo stundtals så det är fördel om du är strukturerad och kan hålla många bollar i luften samtidigt.
Om du har odontologisk bakgrund är detta positivt men inget krav då vi ställer större vikt vid personlighet. Vi förutsätter att du kan hantera det svenska språket både i tal och i skrift.
Ansökningar kommer att behandlas löpande och anställningen påbörjas enligt överenskommelse

B-körkort är ett krav
Fast lön med individuell lönesättning
Tjänsten är på 100%
Eventuella frågor besvaras i första hand genom [email protected] Visa mindre

Bilglastekniker - Autowåx Bil BMW/MINI

Ansök    Maj 12    Autowåx Bil AB    Bilglasmontör
Har du ett brinnande intresse för premiumbilar? Älskar du det du gör och är redo för en ny utmaning? Kom och arbeta med oss på Autowåx Bil - en av de bästa BMW-återförsäljarna i Sverige. Vilka är vi? Autowåx Bil startades 1996, vi firar just nu 26år av spännande utveckling i en högteknologisk bransch. Vi är ett serviceföretag med verkstad, bil- och reservdelsförsäljning. Vi vill förstärka vårt team & ser en stark tillväxt inom området glas och söker därför... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för premiumbilar? Älskar du det du gör och är redo för en ny utmaning? Kom och arbeta med oss på Autowåx Bil - en av de bästa BMW-återförsäljarna i Sverige.
Vilka är vi? Autowåx Bil startades 1996, vi firar just nu 26år av spännande utveckling i en högteknologisk bransch. Vi är ett serviceföretag med verkstad, bil- och reservdelsförsäljning. Vi vill förstärka vårt team & ser en stark tillväxt inom området glas och söker därför en glastekniker som ger Autowåx-familjen ett ökat värde.
Vad söker vi?
Vi söker dig med stort bilintresse som vill vara med och utveckla verksamheten inom området glas och har tidigare erfarenhet som glastekniker, glasmästare eller liknande. Du är van att ge excellent service och proffsigt utfört arbete. Vår filosofi är att kunden ska få personlig omsorg och den premiumupplevelse de kan förvänta sig vid ett besök i vår fina anläggning.
Vem är du?
· Erfarenhet som glastekniker, glasmästare eller liknande
· Erfarenhet av glasbyte på bilar & fördel om du har erfarenhet från bilverkstad
· Servicefokuserad, noggrann & ansvarstagande
· Driven, flexibel och engagerad
· Prestigelös och bidrar till god stämning
· Van att arbeta självständigt
· Grundläggande datorvana
· B-körkort
Vi erbjuder dig:
· Arbete med premiumprodukter
· Arbeta med ett motiverat team i en fantastisk och modern miljö
· Kompetensutveckling online & via BMWs utbildningsakademi
· Kostnadsfritt medlemskap på KMTIs gym & tillgång till hela träningsutbudet
· Vi bjuder på kaffe, frukt och bra pris på stans bästa lunch i vår restaurang Isetta Bar
· Ett härligt gäng som gör mycket roliga saker tillsammans allt från After Work till sommarfest
Intresserad av att jobba med oss? Kontakta oss nu – vi ser fram emot att träffa dig!
Skicka oss ditt CV och ett kort personligt brev till: [email protected]
Alternativt ring Ulrika Blomberg för mer information: 054 – 22 12 82
Vill du veta mer? Besök oss på våra sociala medier för att se lite mer av Autowåx Bil. Visa mindre

Vi söker en Bilglas tekniker!

Ansök    Maj 10    Helmia Bil AB    Bilglasmontör
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Helmia Bil en bilglastekniker på heltid till deras anläggning i Karlstad! Arbetsuppgifter Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Helmia. Du kommer att arbeta ihop med en kollega i vår Bilglashall med att reparera och byta bilglas.  Eftersom tjänsten är utformad som personlig tekniker jobbar du självständigt oc... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Helmia Bil en bilglastekniker på heltid till deras anläggning i Karlstad!

Arbetsuppgifter
Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Helmia.

Du kommer att arbeta ihop med en kollega i vår Bilglashall med att reparera och byta bilglas.  Eftersom tjänsten är utformad som personlig tekniker jobbar du självständigt och med en del administrativa arbetsuppgifter såsom upprättande av arbetsorder och daglig planering.

Du levererar Helmias tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera kamerautrustning och ta emot kunder på verkstaden.

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse.

Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. Erfarenhet av kalkyleringsystemet Cabas är ett stort plus men inget krav. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som är omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. 

Du behöver även ha sinne för organisering då du kommer att bli betydelsefull i uppbyggnaden av arbetssätt och rutiner vilket också innebär att du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

Tjänsten
Tjänsten är på heltid 07 -16 under vardagar. Den är ledig för omedelbar anställning och kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Vi ser gärna att du jobbar med bilglas idag som yrke och har genomgått utbildning och hälsokontroller för yrket

Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du har goda kunskaper i Svenska i såväl tal som i skrift. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv.

Som Bilglastekniker jobbar man med fast månadslön och en rörlig prestationslön (premielön) enligt Motorbranschavtalet. Vi anslutna till kollektivavtalet vilket innebär tjänstepension, arbetstidsförkortning med mera. Som en anställd på Helmia finns också en rad olika personalförmåner. Se mer på helmia.se/om-helmia/jobba-hos-oss 

Om oss
Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Visa mindre

Sommarvikarier - Nästgårdsköket Coop Värmland

Vi söker sommarvikarier till Nästgårdsköket och hoppas att just du ser din chans till en riktigt rolig sommar med produktion av våra bakverk och smörgåstårtor. Du älskar att skapa, brinner för bakverk och matlagning och möter dina kollegor med glädje! Du är en person som har driv, är arbetsvillig, lättlärd och har god samarbetsförmåga. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att hålla igång arbetet hos oss på Nästgår... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till Nästgårdsköket och hoppas att just du ser din chans till en riktigt rolig sommar med produktion av våra bakverk och smörgåstårtor.

Du älskar att skapa, brinner för bakverk och matlagning och möter dina kollegor med glädje! Du är en person som har driv, är arbetsvillig, lättlärd och har god samarbetsförmåga. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att hålla igång arbetet hos oss på Nästgårdsköket när ordinarie personal har semester. Här ingår en bredd i arbetsuppgifterna med allt från förberedelser, produktion till att hålla ordning och reda samt att bidra med en glädjefylld teamkänsla.

Tillträde enligt överenskommelse.
Inga tidigare erfarenheter inom området krävs.

Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.

Se våra andra lediga tjänster inom Coop Värmland här! Visa mindre

Resemontör

Vi söker 3 st resemontörer för montage av vår platsbyggda isolerruta med utgångspunkt från Karlstad och Nyköping. Viktigas egenskaper är att sökande är händig och ansvarstagande, tjänsten innebär att jobba under "Frihet med Ansvar". Grundels värdegrund är viktig att förstå och acceptera, den styr vårt beteende och uppträdande i det dagliga arbetet. POSITIV: Jag väljer att vara lösningsorienterad, se möjligheter samt ge och sprida energi gentemot alla. Då f... Visa mer
Vi söker 3 st resemontörer för montage av vår platsbyggda isolerruta med utgångspunkt från Karlstad och Nyköping.
Viktigas egenskaper är att sökande är händig och ansvarstagande, tjänsten innebär att jobba under "Frihet med Ansvar".
Grundels värdegrund är viktig att förstå och acceptera, den styr vårt beteende och uppträdande i det dagliga arbetet.
POSITIV: Jag väljer att vara lösningsorienterad, se möjligheter samt ge och sprida energi gentemot alla. Då får vi en trevlig atmosför och kul tillsammans.
RESPEKT: Jag väljer att se, lyssna till och försöka förstå alla, och behandlar andra som jag själv vill bli behandlad.
ANSVAR: Jag vill förstå mina åtaganden till 100%. Då blir allt utfört på ett professionellt sätt och jag kan känna stolthet.
GEMENSKAP: Jag vill alltid uppfattas som vänlig och uppskattande samt sätter laget före jag-et. Alla är lika viktiga. Då blir vår arbetsmiljö 100% positiv och rolig.
Det viktigaste är dom personliga egenskaperna, arbetet lär vi ut.
Känner du att det stämmer in på dig är du välkommen att söka tjänsten. Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Mar 22    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med 1 st heltidtjänst med placering i Karlstad. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utve... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med 1 st heltidtjänst med placering i Karlstad. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på dagtid. Kvällstid kan förekomma. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

HANTVERKARE KOMBINATIONSTJÄNST MED VÅR CIRKULÄRBUTIK, IKEA KARLSTAD!

VEM ÄR DU IKEA Karlstad utökar sitt team med en ny kombinationstjänst 50% som Hantverkare på Communication & Interior Design och 50% i vår Cirkulärbutik. Vi söker dig som är självgående och flexibel. Du trivs med ett omväxlande arbete i högt tempo, är social och har lätt för att samarbeta med olika människor. Självklart delar du också IKEA värderingarna, har ett heminredningsintresse och en känsla för det estetiska. Stämmer det in på dig? Sök då redan idag... Visa mer
VEM ÄR DU
IKEA Karlstad utökar sitt team med en ny kombinationstjänst 50% som Hantverkare på Communication & Interior Design och 50% i vår Cirkulärbutik.
Vi söker dig som är självgående och flexibel. Du trivs med ett omväxlande arbete i högt tempo, är social och har lätt för att samarbeta med olika människor. Självklart delar du också IKEA värderingarna, har ett heminredningsintresse och en känsla för det estetiska. Stämmer det in på dig? Sök då redan idag!
För att trivas i rollen som hantverkare och medarbetare i Cirkulärbutiken ser vi att;
Du leder dig själv och tar eget ansvar för hur du prioriterar och lägger upp dina uppdrag på ett effektivt sätt
Du är lyhörd, noggrann med detaljer och kundorienterad.
Du trivs att arbeta tillsammans med andra, både inom och utanför avdelningen och hjälper mer än gärna till där det behövs
Du är en problemlösare som alltid ser möjligheter och gillar att hitta nya lösningar på ett kostnadsmedvetet sätt
Du brinner för hantverk, heminredning och hållbarhet samt utför ditt arbete med kvalitet
Du sätter alltid säkerheten först, då du ofta jobbar ute bland kunderna.
Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning som Hantverkare eller motsvarigt.
EN DAG I DITT LIV MED OSS
På IKEA är vi bra på att visa våra kunder kompletta heminredningslösningar. Vi bygger ständigt om och förnyar vår utställning. I ditt arbete som hantverkare kommer du att jobba på våra bakomytor där vi har vårt snickeri samt på våra kundytor med bland annat målning, snickeri, bygga/riva väggar och podier, tapetsera, kakla, lägga golv och installera kök. Allt i syfte att utställningen på bästa sätt presenterar IKEAs sortiment. Samtidigt som det ska bli snyggt och säkert för våra kunder ska det ske effektivt, kostnadsmedvetet och med hänsyn till människor och miljö. Ditt arbete kommer verkligen att bidra till kundernas upplevelse av vårt varumärke och IKEA som ett företag med hög kvalitet till överkomliga priser. Eftersom du arbetar på våra kundytor, även under varuhusets öppettid är det viktigt att du jobbar med säkerhet och ordning och reda som ledord.
I vår Cirkulärbutik kommer dina arbetsuppgifter bestå utav att återställa IKEA produkter som utsatts för någon typ av skada eller slitage och ge varan en ny chans att hitta sin plats i någon av våra kunders hem. Du kommer även arbeta tillsammans med dina kollegor både inom och utanför avdelningen för att proaktivt arbeta med att minimera antalet skadade produkter. Du är en ambassadör för hållbarhetsarbetet på IKEA och inspirerar samt strävar att förbättra kundernas kvalitetsuppfattning om våra produkter.
ANSÖK NU!
Tjänsten vi erbjuder är tillsvidare på 31t/v där du kommer arbeta ca 16t/h som Hantverkare och 15t/v i vår Cirkulärbutik, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag samt varannan helg. Vi har som krav att?du kan kommunicera på svenska i tal och skrift samt ha en god förståelse i engelska.
I denna tjänst tillhör du Handelsanställdas förbund och har avtalsenlig lön.
Ansök genom vår hemsida med CV, personligt brev och om du vill bifoga en bild på ett projekt eller något du snickrat på hemma med välkomnar vi det också. Sista ansökningsdagen är den 27:e mars och intervjuer med rekryterande chef förväntas genomföras under v.13 - v.14.
FRÅGOR?
Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Erika Nykvist, [email protected]
För övriga frågor om rekryteringsprocessen eller om du har tekniska problem med ansökan, vänligen kontakta rekryteringsspecialist Markus Meltzer, [email protected] Visa mindre

Glasmästare/ montör till Karlstad

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker en skicklig kollega till verksamhetsområdet Karlstad med omnejd.

Vi är experter på glas och våra glasmästare och montörer är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som försäkringsbolag, kommuner och offentlig verksamhet.

Att arbeta som glasmästare/montör hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex servicearbeten på skadade glaspartier, byggen av glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare eller montör, alternativt har arbetat inom annat bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis yrkesbeviset, MTK-utbildning eller safe construction.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, gemenskap och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via jobb.rydsglas.se. Sista ansökningsdag är den 8 april 2022. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka!

Sökord: glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

Karlstad: Bagare till ICA Välsviken

Ansök    Mar 15    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka vid avdelningsmöte. - Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet. - Bidra til... Visa mer
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka vid avdelningsmöte.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

- Medverka till att ta ansvar för en korrekt prisinformation (skyltning, hyllkantsetiketter, prisändringar etc.)

- Medverka i genomförandet av kampanjer och händelser/demos i butik. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstens arbetstider varierar under veckodagarna samt innebär att du jobbar varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Service- och supportingenjör inom laddinfrastruktur

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. ABB E-m... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
ABB E-mobility är en av de ledande leverantörerna inom laddinfrastruktur runtom i världen. Marknaden växer snabbt och vi behöver därför bli fler. På ABB E-mobility AB strävar vi efter att finnas nära våra kunder för att säkerställa att våra produkter presterar maximalt och finns därför representerade på flera orter runtom i Sverige. Just nu söker vi ytterligare en service- och supportingenjör som vill arbeta i vårt ambitiösa, glada och tighta team. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som ökar driftsäkerhet, tillgänglighet och lönsamhet samt minskar miljöpåverkan. Vi täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper våra kunder att arbeta med ständiga förbättringar.
Vill du ha ett omväxlande och fritt arbete inom en riktig framtidsbransch? Tycker du att hållbarhet är viktigt? Har du tidigare bakgrund inom el, arbetat som elektriker eller motsvarande och vill vidareutvecklas inom framför allt laddinfrastruktur? Ta chansen och sök rollen som Service- och supportingenjör.
Rollen rapporterar till servicechef.
Dina ansvarsområden
I rollen kommer du att ägna dig åt igångkörning samt avhjälpande och förebyggande underhåll av laddinfrastruktur för bilar, bussar och andra tunga fordon.
Du bistår kunderna med support både på distans och på site.
Du har mycket kontakt med kunder samt ett helhetsansvar för utvalda kunders serviceavtal.
Du fungerar som säljstöd och resurs i offertarbete och vid projekt.
Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Din bakgrund
Du har gymnasieutbildning alternativt arbetat några år som elektriker. Har du tidigare arbetat i liknande roller är det meriterande.
Du kan läsa såväl mekaniska som elektriska ritningar. Det är meriterande om du även är en van användare av mätutrustningar är det meriterande.
Du har B-körkort och dina datorkunskaper är mycket är goda.
Du kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Som person är du social, noggrann och sätter alltid arbetssäkerheten främst.
Du har ett gott humör och en öppen och inkännande inställning till kunder och kollegor.
Eftersom resor ingår i tjänsten är det viktigt att du trivs med en rörlig tillvaro.
Meriterande om du har kunskaper i Linux eller annat programmeringsspråk.

Mer om oss
Rekryterande chef Katarina Karlin, +46(0)240 -784 092, svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer: Senad Huijc, +46(0)21-320 302; Unionen: Johan Lundström, +46(0)21-320 364; Ledarna: Urban Mylläri, +46(0)21-320 186. Övriga frågor ställs till Recruitment consultant Tobias Nilsson +46 (0)70-821 53 31.
Välkommen med din ansökan senast 22 mars 2022. Urvalet görs löpande. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.
Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Bagare/Konditor - Bazar Bageri & Deli

Ansök    Feb 18    Olssons i Karlstad AB    Bagare/Konditor
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team som vill vara delaktig i utvecklingen hos oss. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete. ERFARENHET Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet. Bröderna Olssons är ... Visa mer
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team som vill vara delaktig i utvecklingen hos oss. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete.
ERFARENHET
Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Processingenjör till vårt team i Karlstad

Semcon i Karlstad växer och utökar våra åtaganden mot processindustrin. Vi söker dig som vill vara en del av den resan! Så Semcon i Karlstad är vi ett stabilt ingenjörsteam med olika bakgrunder, branscher och roller i bagaget. Vi tycker om att vara med där det händer, vi utför uppdrag såväl från eget kontor som på plats hos våra kunder i regionen. Vi söker dig som brinner för processutveckling. Du är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör oc... Visa mer
Semcon i Karlstad växer och utökar våra åtaganden mot processindustrin. Vi söker dig som vill vara en del av den resan!

Så Semcon i Karlstad är vi ett stabilt ingenjörsteam med olika bakgrunder, branscher och roller i bagaget. Vi tycker om att vara med där det händer, vi utför uppdrag såväl från eget kontor som på plats hos våra kunder i regionen.

Vi söker dig som brinner för processutveckling. Du är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör och du har hunnit arbeta minst tre år som processingenjör inom life science-/processindustrin. Du är van att utveckla processer, jobba med ändringsärenden samt att arbeta med ständiga förbättringar i produktionsprocesser. Om du haft en ledande roll inom ovan och/eller är van att arbeta med validering är det ett plus men inte ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som ingenjör hos oss är du en person som gillar att träffa nya människor och är duktig på att bygga relationer. Vi tror även att du är en person som värderar ett gott samarbete och som gärna hjälper till där det behövs. Du trivs även i nya situationer och jobbar gärna förbättringsorienterat. Med branschens snabba utveckling och nya tekniker motiveras du av att göra verklig nytta för människor.

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska utvecklas, både professionellt och privat. Vi vill att du snabbt ska känna dig som en i gänget. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där du kommer få möjligheten att arbeta med många olika typer av projekt och kunder. Ditt arbete hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!

Semcon växer och vi behöver din hjälp - följ med på vår resa!

Ansökan och kontakt Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få höra från dig!

För mer information vänligen kontakta Team Manager Kristian Lindén E-post: [email protected] (mailto:[email protected]) Visa mindre

MSB söker dig som kan bidra till att ta MSB:s GIS-verksamhet in i framtiden

MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan speg... Visa mer
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team som tillsammans arbetar för att dagens möjligheter med GIS och geodata ska stärka MSB i sina uppdrag.

Vi arbetar också aktivt med att skapa förutsättningar för framtidens möjligheter med den digitala och tekniska utvecklingen. Du kommer att delta i utvecklingen kring hur GIS och geodata ska integreras som en självklart och naturlig del i utvecklingen av Sveriges krisberedskap och civila försvar tillsammans med andra aktörer.

Du omvärldsbevakar, följer forskning och utveckling inom området, både nationellt och internationellt. Ett viktigt verktyg i förmågebyggandet är samarbeten med andra myndigheter för att skapa en robust GIS och geodataförmåga i hela hotskalan. Du kommer vara en viktig medarbetare i att säkerställa att MSB ligger i framkant med att effektivt utnyttja den tekniska och digitala utvecklingens möjligheter genom att GIS är ett integrerat och effektivt instrument som stärker MSB i sin verksamhet.

Din kompetensprofil:
Du har en relevant akademisk utbildning inom området. Du har erfarenhet av att arbeta strategiskt och inriktande med GIS och geodata på ett kreativt sätt. Du har gedigen erfarenhet av att genomföra analyser där olika typer av data används. Du har erfarenhet av arbete med ESRI:s ArcGIS-plattform.

Det är meriterande om du har:

- Omsatt och applicerat dagens tekniska och digitala möjligheter i annan verksamhet.
- Arbetat kreativt med att omsätta GIS och geodata för att stärka annan verksamhet i en organisation.
- Erfarenhet av arbete med strategiska frågor.
- Erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt.
- Förmåga att se möjligheter och utvecklingsområden för GIS-användningen inom krisberedskap.

Är du den vi söker har du strategisk förmåga, ser möjligheter med hur olika delar bidrar till helheten och hur de hänger ihop i ett sammanhang. Vi ser gärna att du är drivande samtidigt som du är lyhörd, analytisk och lätt för att uttrycka dig skriftligt. Du är också van att driva ditt eget arbete, bygga nätverk och tycker om att stödja dina kollegor för din grupps resultat som helhet. Du är prestigelös, har lätt för att skapa förtroende och har god förmåga att kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om MSB
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter.

Anställningen är placerad på avdelningen för krisberedskap och civilt försvar vid enheten för geodata och samhällets robusthet. Enhetens uppgift är att stödja aktörer i sitt arbete med och att samordna och utveckla arbetet inom CBRNE. Vidare ingår att initiera, stödja och utvärdera arbetet med klimatanpassning samt att samordna det arbete som följer av att myndigheten är nationell kontaktpunkt för Sveriges åtagande enligt FN:s ramverk för katastrofriskreducering (Sendai Framework for Disaster Risk Reduction 2015-2030) samt arbete som följer av FN:s ramverk kring hållbar utveckling Agenda 2030. I uppgiften ingår också myndighetens arbete med standardisering samt GIS, geodata, satellittjänster och fjärranalyssamverkan inom EU och Europiska rymdorganisationen.

https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning. MSB tillämpar provanställning

Ort: Karlstad

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta enhetschef Åsa Kyrk Gere. Fackliga företrädare är Mona Pütsep (Saco-S), Marie Jönsson (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 18 februari 2022, märkt med referensnummer 2022/14.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Process Engineer, Karlstad

Process Engineer, Karlstad Vill du arbeta som en av Valmets ledande processingenjörer? Nu har du chansen att bli en del av vår inspirerande arbetsmiljö! I vårt processteam arbetar vi globalt med processlösningar och dimensionering av våra anläggningar för massakokning och kausticering. Om tjänsten Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Vi har idag ... Visa mer
Process Engineer, Karlstad
Vill du arbeta som en av Valmets ledande processingenjörer?
Nu har du chansen att bli en del av vår inspirerande arbetsmiljö! I vårt processteam arbetar vi globalt med processlösningar och dimensionering av våra anläggningar för massakokning och kausticering.
Om tjänsten
Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Vi har idag ca 14000 medarbetare runt om i världen varav lite drygt 1600 är anställda i Sverige. Valmets mål är att ge våra kunder världens bästa service. Vi har flera produktions- och R&D enheter i världen varav den största i Sverige finns i Karlstad. På Valmet arbetar vi aktivt med att leverera hållbara, klimatsmarta och miljövänliga lösningar.
Vi söker nu en processingenjör till Karlstad som vill utvecklas tillsammans med oss. Du kommer att arbeta globalt med anläggningar för massakokning och kausticering.
Du erbjuds
Goda utvecklingsmöjligheter inom Valmet, vår förhoppning är att du ska utvecklas till en ledande processingenjör.
En intressant och utvecklande arbetsmiljö där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där du även kommer ha tillgång till en mentor under din första tid hos oss.
Att vara en del av ett globalt och ledande företag inom pappersmassaindustrin, i rollen ingår spännande möten med kunder och kollegor runt om i världen för att tillsammans skapa nya och utvecklande lösningar.

Arbetsuppgifter
I teamet arbetar vi i projektform tillsammans med kollegor från andra avdelningar inom Valmet. Projekten sträcker sig ca 1–2 år och du arbetar vanligtvis i flera projekt parallellt. Arbetet hos Valmet är självständigt, där du med hjälp och stöttning av dina kollegor planerar ditt eget arbete efter er interna tidsplan samt deadline mot kund. Du kommer till exempel att:
Delta i projektarbete i våra leveransprojekt.
Utföra processdimensionering.
Delta i kundmöten - både digitala och på plats hos kund.
Delta i fabrikstrimning.
Initiera förbättringsarbeten och delta i att utveckla våra processer.
Vara tekniskt stöd i våra försäljningsprojekt.

Vi arbetar globalt vilket innebär att en del av jobbet sker hos kund, man behöver därför räkna med att ett visst resande ingår i tjänsten.
Typiskt längd på resorna brukar vara ca 1-2 veckor och 1-4 gånger per år.
Vi söker dig som:
Är examinerad civilingenjör eller har annan likvärdig relevant teknisk utbildning, alternativt om du skaffat dig motsvarande kompetens genom flerårig arbetserfarenhet.
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom kemiteknik, energi, miljöteknik eller motsvarande.
Du behärskar god svenska och engelska, i både tal och skrift, då detta används dagligen i arbetet.
B-körkort är ett krav.
Har erfarenhet av arbete inom cellulosa- och pappersindustrin.
Kunskaper i CAD är meriterande.

Som person önskar vi att du är initiativtagande, kommunikativ och flexibel. Vi tror att du är strukturerad och självgående och gärna tar eget ansvar. Att identifiera och lösa problem är något du tycker om och är duktig på. Du bör ha god kommunikationsförmåga liksom att du gillar att samarbeta i team.
Övrig information
Start: Omgående enligt överenskommelse, uppsägningstid beaktas.
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad, Lamberget

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Saetheråsen, Manager-Process Engineering: 070–5656934.
Låter detta intressant? Skicka i så fall in din ansökan så snart som möjligt, vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Sista ansökningsdag är 15 februari 2022.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

GIS-konsult till mindre konsultföretag inom miljö

Väg & Miljö är ett mindre konsultföretag som arbetar med det mesta inom miljö. Vi har uppdrag som handlar om allt från hydrologiska modelleringar av myrar på tusentals hektar till precisionsmätning med drönare. Eftersom vi har biologer, geologer, arkeologer, byggledare samt GIS-ingenjörer under samma tak kan vi ta helhetsgrepp om miljöfrågor i många olika slags projekt. Vi kan därför erbjuda en spännande arbetsplats med kunniga kollegor inom flera områden!... Visa mer
Väg & Miljö är ett mindre konsultföretag som arbetar med det mesta inom miljö. Vi har uppdrag som handlar om allt från hydrologiska modelleringar av myrar på tusentals hektar till precisionsmätning med drönare. Eftersom vi har biologer, geologer, arkeologer, byggledare samt GIS-ingenjörer under samma tak kan vi ta helhetsgrepp om miljöfrågor i många olika slags projekt. Vi kan därför erbjuda en spännande arbetsplats med kunniga kollegor inom flera områden! Vi är dessutom verksamma inom större delen av landet. Förutom huvudkontoret i Karlstad har vi kontor och medarbetare på flera orter, bland annat Uppsala, Malmö, Linköping, Umeå och Östersund.
Nu behöver vi en GIS-konsult till valfri ort. Du kommer dels att arbeta tillsammans med våra andra GIS-konsulter, dels att ingå i projektbaserade team. Några exempel på arbetsuppgifter är hantering av interna och externa GIS-data, GIS-analyser, programmering och kodutveckling, samt utveckling av nya smarta lösningar för våra kunders behov av att lagra, bearbeta, analysera, presentera och visualisera geografisk information. Du ska kunna utföra självständigt avgränsade uppdrag och leverera färdiga resultat till kund.
Om dig
Du ska ha relevant akademisk utbildning inom GIS.
Du ska ha erfarenhet av GIS-analys av raster- och vektordata.
Du ska även ha erfarenhet av programmering.
Du är teknisk och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du är flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.Det är meriterande om du har drönarkort.
Det är meriterande om du har arbetat i ESRI:s programvaror (Collector, Survey, ArcGis Online, ArcMap/ArcGIS Pro).
Det är även meriterande om du har erfarenhet av FME.Ansök till tjänsten genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev senast den 28 februari. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker

Ansök    Okt 11    REGION VÄRMLAND    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Hjälpmedelsservice är en trevlig arbetsplats där det arbetar ett 30-tal medarbetare.

Vi har ett brett uppdrag där vi stöttar kommuner och regionen på olika plan. Vi arbetar med allt från förskrivning av hjälpmedel till råd och stöd, upphandling till att bistå med teknisk kompetens och mycket annat. Vi är en arbetsplats som är jämställd i avseende på anställda män och kvinnor som skrattar och har kul tillsammans. Vi har hälsoinspiratörer som ordnar olika roliga friskvådsaktiviteter som det finns möjlighet att delta i.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som gillar att arbeta för att förbättra vardagen för dina medmänniskor och trivs med att göra något som betyder något för andra. Hos oss kommer du att jobba som hjälpmedelstekniker med olika saker och vad exakt dina arbetsuppgifter blir beror givetvis på in kompetens och samt inom de områden där vi för tillfället har störst behov. En hjälpmedelstekniker hos oss arbetar till exempel med rekonditionering, avhjälpande underhåll, anpassning och besiktning av hjälpmedel Anpassningar kan vara allt från att ställa in ett hjälpmedel för en viss patient till att vi specialbygger sitsar på elrullstolar eller hjälper till med installation av ögonstyrning på kommunikationshjälpmedel. Vanligt förkommande hjälpmedel är sjukvårdssängar, personlyftar, manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer mm. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Barn och ungdomshabiliteringen, Centralsjukhuset i Karlstad, sjukhusen i Torsby och Arvika.
Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos patienter samt hos våra uppdragsgivare. Du behöver tycka om att vara rörlig då du kommer resa runt en del i Värmland samt att vara flexibel då vi ofta får planera om. Arbetet kan stundtals vara tungt och innehålla lyft varför du bör vara i god fysisk form. I tjänsten kan ingå visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektronisk utrustning. Du får gärna ha erfarenhet från vården. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system. Du ska vara praktiskt lagd och duktig på att skruva och tänka självständigt runt konstruktioner och inställningar.
Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna/patienterna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande.
Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.
Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov.
Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper också då vi har patienter med andra etniska ursprung och modersmål.
Stor vikt kommer läggas vid personlighet.
B-körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer.
Region Värmland eftersträvar jämställdhet och mångfald på sina arbetsplatser varför vi gärna ser kvinnliga och utlandsfödda sökande.

https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/vara-medarbetare/


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Inredningssnickare/golvslipare

Är du intresserad av att jobba i ett mindre företag i expansivt skede,där vi erbjuder varierade arbetsuppgifter med allt från golvslipning,golvläggning,trapprenovering och köksmontage i nära kontakt med kunden? Vi söker en driven och självständig kollega, till Henric i Karlstad ,som ska vara pålitlig,ansvarstagande och social. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi ser gärna kvinnliga sökande. Visa mer
Är du intresserad av att jobba i ett mindre företag i expansivt skede,där vi erbjuder varierade arbetsuppgifter med allt från golvslipning,golvläggning,trapprenovering och köksmontage i nära kontakt med kunden? Vi söker en driven och självständig kollega, till Henric i Karlstad ,som ska vara pålitlig,ansvarstagande och social. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi ser gärna kvinnliga sökande. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelsservice

Ansök    Nov 12    REGION VÄRMLAND    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Hjälpmedelsservice är en trevlig arbetsplats där det arbetar ett 30-tal medarbetare.

Vi har ett brett uppdrag där vi stöttar kommuner och regionen på olika plan. Vi arbetar med allt från förskrivning av hjälpmedel till råd och stöd, upphandling till att bistå med teknisk kompetens och mycket annat. Vi är en arbetsplats som är jämställd i avseende på anställda män och kvinnor som skrattar och har kul tillsammans. Vi har hälsoinspiratörer som ordnar olika roliga friskvådsaktiviteter som det finns möjlighet att delta i.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som gillar att arbeta för att förbättra vardagen för dina medmänniskor och trivs med att göra något som betyder något för andra. Hos oss kommer du att jobba som hjälpmedelstekniker med olika saker och vad exakt dina arbetsuppgifter blir beror givetvis på din kompetens och samt inom de områden där vi för tillfället har störst behov. En hjälpmedelstekniker hos oss arbetar till exempel med rekonditionering, avhjälpande underhåll, anpassning och besiktning av hjälpmedel Anpassningar kan vara allt från att ställa in ett hjälpmedel för en viss patient till att vi specialbygger sitsar på elrullstolar eller hjälper till med installation av ögonstyrning på kommunikationshjälpmedel. Vanligt förkommande hjälpmedel är sjukvårdssängar, personlyftar, manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer mm. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Barn och ungdomshabiliteringen, Centralsjukhuset i Karlstad, sjukhusen i Torsby och Arvika.

Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos patienter samt hos våra uppdragsgivare. Du behöver tycka om att vara rörlig då du kommer resa runt en del i Värmland samt att vara flexibel då vi ofta får planera om. Arbetet kan stundtals vara tungt och innehålla lyft varför du bör vara i god fysisk form. I tjänsten kan det ingå visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar och samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektronisk utrustning. Du får gärna ha erfarenhet från vården. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system. Du ska vara praktiskt lagd och duktig på att skruva och tänka självständigt runt konstruktioner och inställningar.

Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna/patienterna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande.

Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper också då vi har patienter med andra etniska ursprung och modersmål.
Region Värmland eftersträvar jämställdhet och mångfald på sina arbetsplatser varför vi gärna ser kvinnliga och utlandsfödda sökande.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer. 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Integrationskonsult till Swedwise i Karlstad

Ansök    Sep 22    Linck i Karlstad AB    Affärsarkitekt
Om Swedwise Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?... Visa mer
Om Swedwise
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.Vad skall du göra hos oss?
I din roll som integrationskonsult hos Swedwise kan du anta ett antal olika typer av roller såsom kravställare, testare, drift, utveckling och lösnings- eller infrastruktursarkitektur beroende på uppdrag. Du kommer att ha mo?jlighet att arbeta både inom klassisk system-till-system-integration och moderna digitaliseringsplattformar och API:er.

Tillsammans med ditt team kommer du att ha ansvar för genomförande och planering av tilldelade kundprojekt inom beslutad projekt-tidsplan och projektbudget. Du är även delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom IT, främst inom programmering eller systemvetenskap. Du har erfarenhet av och intresse för .NET, Python och Javascript och vi ser det som meriterande om du har kunskap inom webbprogrammering såsom Javascript och React. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med eller integrerat emot ett eller flera affärssystem och kunskap inom Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är även det meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, men ska också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem. Du behöver inte vara ett socialt fenomen, men måste kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kunder.

Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

Vad vi erbjuder
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected] Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 12 oktober 2021. Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad eller Stockholm. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

GIS-samordnare

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Tjänsten är placerad inom GIS-funktionen som tillhör enheten Risk och Säkerhet. GIS-funktionen levererar databaser och GIS-verktyg till hela Länsstyrelsen. Den genomför GIS-analyser och levererar kartunderlag till såväl interna som externa kunder.

Geodata är en viktig del av Länsstyrelsens verksamhet. I många verksamheter är kartunderlag viktiga delar i planerings- och beslutsunderlag. Digitala geodata är en nödvändig grundsten i byggandet av ett hållbart samhälle.

Risk och säkerhet kommer från och med årsskiftet tillsammans med ytterligare två enheter, Samhällsbyggnad och Social hållbarhet, att utgöra Samhällsavdelningen som leds av avdelningschefen.


ARBETSUPPGIFTER
Som GIS-samordnare arbetar du främst med den dagliga service och stöd som ges till Länsstyrelsens olika enheter och dess verksamheter, vilket innebär följande:

• Delta i olika projekt där GIS-kompetens och GIS-analyser krävs
• Uppbyggnad och förvaltning av geodata för hela Länsstyrelsen
• Utveckling och förvaltning av myndighetens webbGIS och andra verksamhetsspecifika GIS-applikationer
• Ta fram och genomföra utbildningar och bistå med teknisk kompetens inom Länsstyrelsen

Du arbetar även för att utveckla GIS-verksamheten på myndigheten genom utveckling samt implementering av ny teknik, arbetsrutiner och policys.

Som GIS-samordnare hos Länsstyrelsen ingår du i ett nationellt GIS-samordnarnätverk med samtliga Länsstyrelser och deltar i arbetet med förvaltningen av nationell geodata i länsstyrelsernas gemensamma GIS-system.

Arbetet är utåtriktat och innebär en tät kontakt med kärnverksamheten men även allmänheten, verksamhetsutövare, andra myndigheter samt konsulter.

Du kommer att arbeta självständigt men tillsammans med både interna och externa uppdragsgivare. Du kommer utöver det att vara en aktiv part i att skapa en effektiv verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en för tjänsten lämplig universitets-/högskoleutbildning, exempelvis GIS-ingenjör. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ingår i tjänsten och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ESRIs produktfamilj, däribland ArGIS Pro.

Meriterande:
• Erfarenhet av Portal for ArcGIS
• Erfarenhet av Collector och/eller Survey123
• Erfarenhet av StoryMaps
• Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ingår i tjänsten
• Arbete med GIS inom statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet.
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete samt arbete i projekt

Som person är du analytisk, driven och har lätt för att såväl skapa som bevara goda relationer. Vidare krävs att du är strukturerad och självständigt kan planera och prioritera i ditt arbete. Din samarbetsförmåga är god och du bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Tjänsten innebär placering i myndighetens kris-och krigsorganisation.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten. Visa mindre

ESM Konsulter till Swedwise

Ansök    Okt 8    Linck i Karlstad AB    Affärsarkitekt
Om Swedwise Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?k... Visa mer
Om Swedwise
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.

 
Vad skall du göra hos oss?
Som ESM Konsult hos Swedwise har du, tillsammans med ditt team ansvar för planering, genomförande, strukturering, bearbetning, kontroll, utvärdering och rapportering av informationsaktiviteter i tilldelade kundprojekt. Du är delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment och du arbetar efter en projekttidsplan och projektbudget. Vi är ett litet företag och det är extra noga för oss att du ska passa in i laget. Av denna anledning lägger vi stor vikt på dina sociala egenskaper och vad du bär med dig från tidigare erfarenheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, men ska också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem. Du behöver kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kundeR.

 
Kvalifikationer
Vi tror att du är dataingenjör eller systemvetare, men har du relevant yrkeserfarenhet är det inget krav. Du har erfarenhet av eller intresse för Java, python och .NET. Det är meriterande om du lett mjukvaruprojekt i en roll som projektledare. Du förstår affärssystem och du har erfarenhet av att ha arbetat med eller integrerat emot ett eller flera system. Om du kan Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom Broadcom. Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

 
Vad vi erbjuder
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.

 

Vad är Enterprise service management (ESM)
ESM Stöttar en organisation under dess digitala resa och utveckling genom att garantera tillgång till interna och externa tjänster och processer. Allt ifrån utrustning, ledningssystem, rutiner, regler, revisioner och kontroll av digitala processer. Genom att ta kontroll över flödet och orkestrera utförandet av både manuella- och automatiserade uppgifter så får verksamheten tillgång till nödvändiga resurser snabbt och effektivt under kontrollerade former. Med andra ord ESM möjliggör för företag att förbättra kvaliteten gällande sin service, regelefterlevnad, reducering av IT-omkostnader och förbättra säkerheten.

 

Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected] Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 5 november 2021. Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad eller Stockholm. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

2st applikationskonsulter

Ansök    Sep 16    Linck i Karlstad AB    Affärsarkitekt
Om Swedwise Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?... Visa mer
Om Swedwise
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.

Vad skall du göra hos oss?
Som Applikationskonsult inom Information Management ingår du i Swedwise team för IM. Du har, tillsammans med ditt team, ansvar för planering, genomförande, strukturering, bearbetning, kontroll, utvärdering och rapportering av informationsaktiviteter i tilldelade kundprojekt. Du är delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment och du arbetar efter en projekttidsplan och projektbudget. Vi är ett litet företag och det är extra noga för oss att du ska passa in i laget. Av denna anledning lägger vi stor vikt på dina sociala egenskaper och vad du bär med dig från tidigare erfarenheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, men ska också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem.Du behöver inte vara ett socialt fenomen, men måste kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kunder.

Installation och Integration
som applikationskonsult hjälper du våra kunder att införa och integrera de system vi levererar mot affärs-/ekonomisystem eller andra system. Både genom att använda paketerade, standardiserade lösningar och att vara med att kravställa kring utveckling av nya lösningar när det uppstår behov.

Uppgraderingar och livscykelhantering
Det är viktigt att våra kunder använder supporterade versioner av de programvaror och plattformar vi levererar. Som applikationskonsult hjälper du våra kunder med att både planera och genomföra faktiska uppgraderingar av komponenter som vi levererar till deras miljö.

Test, testledning och kvalitetskontroll
I många projekt är test och kvalitetskontroll eftersatt område, även i de fall det finns planerat. Som applikationskonsult ansvarar du för att hjälpa till med planering av test, testledning med våra kunder och kontrollera att det vi levererar lever upp till förväntad kvalité.

Hålla i utbildning
För att säkerställa att de lösningar vi levererar inte används felaktigt kan det uppstå behov av att utbilda både slutanvändare och nyckelanvändare hos våra kunder. Du håller i anpassade workshops och utbildningspass för att säkerställa att våra kunder kan nyttja våra leveranser på bästa sätt.

Projektledning
I båda stora och små leveranser är det viktigt med struktur och ordning. Du bidrar med projektledning för att säkerställa att projekten håller deadline och att i viss utsträckning kunna följa upp och planera aktiviteter i projekt.

Support och felsökning
Som applikationskonsult hjälper du till med att hantera den support som är relaterad till leveranser av Information Managementteamet och som genereras och registreras i vårt supportsystem. När det uppstår problem som är svåra att lokalisera vad dom beror på hjälper du våra kunder att hitta källan till problemet och formulera frågeställning och förlag på lösning för vad som behöver göras.

Kvalifikationer
Vi tror att du är Dataingenjör eller systemvetare, men har du relevant yrkeserfarenhet är det inget krav. Du har erfarenhet av eller intresse för Java, python och .NET. Det är meriterande om du lett mjukvaruprojekt i en roll som projektledare. Du förstår affärssystem och du har erfarenhet av att ha arbetat med eller integrerat emot ett eller flera system. Om du kan Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är det meriterande.Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

Vad vi erbjuder
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected] Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 3 oktober 2021. Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ryds Glas söker glasmästarlärling till glasmästeriet i Karlstad

Ansök    Sep 13    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Om rollen Ryds Glas söker en duktig lärling som vill lära sig glasmästeriyrket från grunden och få möjligheten att både utbilda sig och arbeta hos Sveriges ledande glasmästeri. Vi söker dig som är vår nästa talang på glasmästeriet i Karlstad, och som vill utvecklas med oss långsiktigt. Att vara lärling hos Ryds Glas innebär att du utbildas inom yrket och dagligen följer med glasmästarna i våra olika arbeten. Du kommer bland annat att lära dig om olika ... Visa mer
Om rollen
Ryds Glas söker en duktig lärling som vill lära sig glasmästeriyrket från grunden och få möjligheten att både utbilda sig och arbeta hos Sveriges ledande glasmästeri. Vi söker dig som är vår nästa talang på glasmästeriet i Karlstad, och som vill utvecklas med oss långsiktigt.
Att vara lärling hos Ryds Glas innebär att du utbildas inom yrket och dagligen följer med glasmästarna i våra olika arbeten. Du kommer bland annat att lära dig om olika underhålls- eller reparationsarbeten av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar. Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar inom glas till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.
Som lärling får du en lärlingsanställning och en handledare som kommer att vara ansvarig för dig under hela din lärlingsperiod. Du har tillsammans med din handledare en utbildningsplan med olika mål och delmål. Du får en utbildningsbok där vi registrerar utbildningsmoment och utbildningstimmar. Total utbildningstid är 5500 timmar innan man avlägger yrkesprovet. Efter godkänt yrkesprov kommer du att ditt yrkesbevis och därefter arbeta egenhändigt som glasmästare hos oss.
Under utbildningen kommer du att prova på alla de olika arbetsmomenten som våra glasmästare utför. Arbetet är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga projekt är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för lärlingsplatsen behöver du en relevant utbildningsbakgrund, vilket vanligen är ifrån bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Antingen kan du ha arbetat några år efter gymnasieexamen, alternativt ha pågående studier och bli ungdomslärling hos oss. Du behöver ha ett stort intresse för hantverksyrket, vara teknisk och händig. Vi ser gärna att du har provat på att arbeta med glas i någon form, alternativt samlat på dig erfarenhet ifrån andra hantverksyrken.
För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort driv och viljan att lära. Du ska tycka att det är roligt att samarbeta med andra och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du även flexibel, ansvarstagande och bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande lärlingsarbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får ett omväxlande lärlingsarbete med efterföljande anställning. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet. Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan snarast till [email protected] då urvalet sker löpande. Skicka gärna ditt CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är vår nästa lärlingstalang! Märk din ansökan med ”Lärling Karlstad”. Sista ansökningsdag är den 13 oktober. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter på telefon 042-329448 eller [email protected] Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Chef liftteknik till Branäs

Drömmer du om ett varierat arbete utomhus? Kanske till och med i fjällmiljö? Varmt välkommen till Branäs, här väntas en fast heltidstjänst året runt där du ansvarar för lift-tekniken. Vi söker dig med bakgrund från ledarskap inom tekniskt/mekaniskt arbete och som brinner för att ge gäster toppklassig service. "Skidanläggningen i norra Värmland har genom alla år haft trygghet och gästservice i fokus. Nytänkande affärssamarbeten och en samlad ägargrupp har ... Visa mer
Drömmer du om ett varierat arbete utomhus? Kanske till och med i fjällmiljö? Varmt välkommen till Branäs, här väntas en fast heltidstjänst året runt där du ansvarar för lift-tekniken. Vi söker dig med bakgrund från ledarskap inom tekniskt/mekaniskt arbete och som brinner för att ge gäster toppklassig service.

"Skidanläggningen i norra Värmland har genom alla år haft trygghet och gästservice i fokus. Nytänkande affärssamarbeten och en samlad ägargrupp har skapat en väl fungerande skidort med ständiga utvecklingsplaner. Branäs har gått från att vara en nära skidort främst för Västra götalandsregionen, till en fullfjädrad skiddestination uppskattad och attraktiv för alla som trivs med snö under fötterna." – Motivering för Årets skidanläggning 2021

Du erbjuds
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll. Som anställd hos Branäs Fritidscenter får du dessutom ta del av förmåner såsom gratis liftkort, förmånliga priser i Branäs restauranger, butiker och mycket mer.

 

Arbetsuppgifter:

Som chef för liftteknik på Branäs Fritidscenter ansvarar du för budget och personalansvar över ett arbetslag bestående av 7st fastanställda lifttekniker samt 3-4st säsongsanställda.
Arbetslagets främsta uppgift är att säkerställa liftarnas mekaniska drift, samt all annan verksamhet som faller på teknikavdelningen hos en skidanläggning. Största delen av ditt arbete kommer att vara operativt i den dagliga verksamheten där du tillsammans med avdelningen kommer att utföra service, reparationer och underhåll av liftarna. Höghöjdsarbete sker regelbundet i de olika liftarnas master.

Vi ser att du som söker arbetar strukturerat och är noga med dokumentation. Du är en lyhörd ledare och har en förmåga att behålla lugnet vid stressade situationer. Då det är en fast tjänst arbetar du året runt i Branäs. Under sommarsäsong sker planerat underhåll av liftar samt förberedelser för att anläggningen ska vara i toppskick vid säsongstart. Under högsäsong är förväntningarna på dig att du alltid finns nära tillhands för att lösa eventuella akuta ärenden.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en ledande roll inom teknisk/mekaniskt arbete, exempelvis från processindustri. Du har flera års arbetslivserfarenhet av att leda ett arbetslag/avdelning och förmågan att skapa en grupp där alla känner sig som en viktig del. Du gillar struktur och dokumentation och ser det som en naturlig del för att säkerställa kvalité. När utmaningar uppstår i arbetet behåller du lugnet och jobbar ambitiöst och intensivt för att efter bästa möjliga förmåga lösa uppgiften. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra men kan också arbeta självständigt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Professionals Nord söker för Branäs Fridscenter en chef för liftteknik.  Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Branäs Fritidscenter. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Branäs Fritidscenters önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

START: Omgående men hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Branäs
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-8110809

 

Sök tjänsten idag. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista annonsdatum. Visa mindre

Systemtekniker inom elnät till Omexom!

Inledning: Professionals Nord i Karlstad söker i exklusivt samarbete med Omexom en systemtekniker. Här välkomnas du av ett team med yrkesskickliga medarbetare som verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.   Är du en driven systemtekniker med fokus på SCADA-system som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlsta... Visa mer
Inledning:
Professionals Nord i Karlstad söker i exklusivt samarbete med Omexom en systemtekniker. Här välkomnas du av ett team med yrkesskickliga medarbetare som verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.

 

Är du en driven systemtekniker med fokus på SCADA-system som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Omexoms räkning en Systemtekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Omexom under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Omexom står inför en stark tillväxt och har nu behovet att utöka sin grupp med två systemtekniker. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Omexoms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som systemtekniker kommer du bland annat att hantera inkomna felärenden från användare samt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll.

I rollen som systemtekniker arbetar du med:
• Drift, underhåll och felavhjälpning av beställarens SCADA-system
• Utföra databasunderhåll utifrån förändringar i elnätet
• Punkt-till-punkttest vid förändringar (ny- och ombyggnader) i elnätet
• Beredskapstjänst när du fått tillräcklig erfarenhet

Tjänsten är placerad vid kontoret i Karlstad men arbetet utförs hos beställaren, nära deras driftcentral i Karlstad. Säkerhetsklassning gäller för tjänsten då det är ett krav för tillträde till lokaler och system.

Vi söker dig som:
För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad, har eget driv och kan se till såväl helhet som detaljer. Du förstår vad som är viktigt för att nå effektivitet och kundnöjdhet. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter i den relativt lilla SCADA-gruppen.

Du har god datorvana och teknisk utbildning i grunden. Du är också systematisk och noggrann, egenskaper som behövs vid dokumentation i systemet Meriterande är erfarenhet av SCADA- eller PLC-system.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

START: Q3 2021
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo Lloyd

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

 

Information om kundföretaget
"Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade. På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

• Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
• Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi arbetstidsförkortning och flexibla arbetstider.
• Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling."

 

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Omexom söker systemtekniker med erfarenhet av SCADA!

Inledning: Professionals Nord i Karlstad söker i exklusivt samarbete med Omexom en systemtekniker. Här välkomnas du av ett team med yrkesskickliga medarbetare som verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Är du en driven systemtekniker med fokus på SCADA-system som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? ... Visa mer
Inledning:
Professionals Nord i Karlstad söker i exklusivt samarbete med Omexom en systemtekniker. Här välkomnas du av ett team med yrkesskickliga medarbetare som verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.

Är du en driven systemtekniker med fokus på SCADA-system som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Omexoms räkning en Systemtekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Omexom under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Omexom står inför en stark tillväxt och har nu behovet att utöka sin grupp med två systemtekniker. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Omexoms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som systemtekniker kommer du bland annat att hantera inkomna felärenden från användare, utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, samt avhjälpa akuta fel på systemets alla delar och integrationer.

I rollen som systemtekniker arbetar du med:
• Drift, underhåll och felavhjälpning av beställarens SCADA system
• Förändringsprojekt
• TCP-IP kommunikation
• Beredskapstjänst

Tjänsten är placerad vid kontoret i Karlstad men arbetet utförs hos beställaren, nära deras driftcentral i Karlstad. Säkerhetsklassning gäller för tjänsten då det är ett krav för tillträde till lokaler och system.

Vi söker dig som:

För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad, har eget driv och kan se till såväl helhet som detaljer. Du förstår vad som är viktigt för att nå effektivitet och kundnöjdhet. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter i den relativt lilla SCADA-gruppen. Du har erfarenhet av Unix/Solaris och TCP-IP.

Meriterande är god nätverkskompetens och erfarenhet av SCADA-system. Meriterande är också kompetens inom seriella protokoll typ IEC 60870-5-101, IEC 60870-5-104 samt rp570.

Vi ser gärna att du har en relevant högskole/yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

START: Q3 2021
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo Lloyd

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget

Omexom är en totalleverantör inom byggnation av transformatorstationer och kraftanläggningar och erbjuder lösningar genom hela processen, från design till dess att en anläggning är klar att tas i drift. De bygger också om befintliga transformatorstationer och kraftanläggningar och har specialistkompetens inom anslutning, provning, driftsättning samt underhåll. Tillsammans har de mer än 100 års erfarenhet av transformatorstationer och en bred expertis med över 150 lokala avdelningar världen över. Utöver denna huvudverksamhet finns det liten grupp bestående av ett fåtal systemtekniker som i huvudsak har i uppdrag att sköta driften av en beställares fjärrkontrollsystem.

 

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Omexom söker systemtekniker med erfarenhet av SCADA!

Inledning: Professionals Nord i Karlstad söker i exklusivt samarbete med Omexom en systemtekniker. Här välkomnas du av ett team med yrkesskickliga medarbetare som verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Är du en driven systemtekniker med fokus på SCADA-system som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? ... Visa mer
Inledning:
Professionals Nord i Karlstad söker i exklusivt samarbete med Omexom en systemtekniker. Här välkomnas du av ett team med yrkesskickliga medarbetare som verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.

Är du en driven systemtekniker med fokus på SCADA-system som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Omexoms räkning en Systemtekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Omexom under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Omexom står inför en stark tillväxt och har nu behovet att utöka sin grupp med två systemtekniker. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Omexoms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som systemtekniker kommer du bland annat att hantera inkomna felärenden från användare, utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, samt avhjälpa akuta fel på systemets alla delar och integrationer.

I rollen som systemtekniker arbetar du med:
• Drift, underhåll och felavhjälpning av beställarens SCADA system
• Förändringsprojekt
• TCP-IP kommunikation
• Beredskapstjänst

Tjänsten är placerad vid kontoret i Karlstad men arbetet utförs hos beställaren, nära deras driftcentral i Karlstad. Säkerhetsklassning gäller för tjänsten då det är ett krav för tillträde till lokaler och system.

Vi söker dig som:

För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad, har eget driv och kan se till såväl helhet som detaljer. Du förstår vad som är viktigt för att nå effektivitet och kundnöjdhet. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter i den relativt lilla SCADA-gruppen. Du har erfarenhet av Unix/Solaris och TCP-IP.

Meriterande är god nätverkskompetens och erfarenhet av SCADA-system. Meriterande är också kompetens inom seriella protokoll typ IEC 60870-5-101, IEC 60870-5-104 samt rp570.

Vi ser gärna att du har en relevant högskole/yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

START: Q3 2021
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo Lloyd

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget

Omexom är en totalleverantör inom byggnation av transformatorstationer och kraftanläggningar och erbjuder lösningar genom hela processen, från design till dess att en anläggning är klar att tas i drift. De bygger också om befintliga transformatorstationer och kraftanläggningar och har specialistkompetens inom anslutning, provning, driftsättning samt underhåll. Tillsammans har de mer än 100 års erfarenhet av transformatorstationer och en bred expertis med över 150 lokala avdelningar världen över. Utöver denna huvudverksamhet finns det liten grupp bestående av ett fåtal systemtekniker som i huvudsak har i uppdrag att sköta driften av en beställares fjärrkontrollsystem.

 

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Glasmästare till Ryds Glas i Karlstad

Ansök    Aug 30    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen
Ryds Glas söker ytterligare en skicklig kollega till verksamhetsområdet Karlstad med omnejd.
Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.
Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?
För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.
Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.
Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan
Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast till [email protected] då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 september. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter personalgeneralist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Vi söker dig, bilglasmästare till Ryds i Karlstad!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Har du erfarenhet som glasarbetare? Just nu söker Ryds Bilglas i Karlstad en stenskottsreparatörer på heltid för anställning! Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder oc... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Har du erfarenhet som glasarbetare? Just nu söker Ryds Bilglas i Karlstad en stenskottsreparatörer på heltid för anställning!

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid med start omgående och är tillsvidare.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är följande ett krav:
- B-körkort för manuell bil
- Prata och skriva obehindrat på svenska
- Fysiskt uthållig
- Tidigare erfarenhet av glasarbete

Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Känner du igen dig i beskrivningen? Tjänsten ska tillsättas omgående, så sök tjänsten redan idag. Vi arbetar med löpande urval.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bagare Baklava/Baker

Ansök    Jun 8    iWork AB    Bagare/Konditor
Allmat Karlstad AB söker en duktiga bagare för tillverkning av baklava , knafe, bröd samt andra bakverk med rötter från mellanöstern. Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig, kan hantera stress och arbeta självständigt. Meriterande om du kan arabiska eller kurdiska då majoriteten av våra kunderna talar någon av dessa språk. Välkommen med din ansökan till eposten nedan. Allmat Karlstad AB is looking for skilled baker for production of baklava, knafe, ... Visa mer
Allmat Karlstad AB söker en duktiga bagare för tillverkning av baklava , knafe, bröd samt andra bakverk med rötter från mellanöstern. Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig, kan hantera stress och arbeta självständigt. Meriterande om du kan arabiska eller kurdiska då majoriteten av våra kunderna talar någon av dessa språk.
Välkommen med din ansökan till eposten nedan.
Allmat Karlstad AB is looking for skilled baker for production of baklava, knafe, bread and other pastries with roots from the Middle East. We are looking for you who are thorough, cooperative, can handle stress and work independently. Qualifying if you know Arabic or Kurdish as the majority of our customers speak one of these languages.
Send your application to the email down below. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelsservice

Ansök    Apr 28    REGION VÄRMLAND    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag, varje dag? Välkommen till ett spännande och utvecklande jobb hos oss. Hjälpmedelsservice är en specialistenhet som arbetar med hjälpmedel för personer med funktio... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag, varje dag? Välkommen till ett spännande och utvecklande jobb hos oss. Hjälpmedelsservice är en specialistenhet som arbetar med hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning inom främst rörelse-, kognitions- och kommunikationsområdet. Enheten ingår i område öppenvård. Uppdragsgivare till hjälpmedelsservice är länets kommuner och enheter inom Region Värmland. I serviceutbudet ingår bl.a. inköp, lagerhållning, distribution, sortimentsval och allmän rådgivning. Även information, utbildning, utprovning, tekniskt underhåll och anpassning av personliga hjälpmedel. 


Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelsservice

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en hjälpmedelstekniker som ska arbeta med rekonditionering, avhjälpande underhåll, anpassning och besiktning av hjälpmedel. Vanligt förkommande hjälpmedel är sjukvårdssängar, personlyftar, manuella rullstolar, elrullstolar mm. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Barn och ungdomshabiliteringen, Centralsjukhuset i Karlstad, sjukhusen i Torsby och Arvika.
Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos patienter samt hos våra uppdragsgivare. Du behöver tycka om att vara rörlig då du kommer resa runt en del i Värmland samt att vara flexibel då vi ofta får planera om. Arbetet kan stundtals vara tungt och innehålla lyft varför du bör vara i god fysisk form. I tjänsten ingår även visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektronisk utrustning. Du får gärna ha erfarenhet från vården. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system. Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande. Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. 
Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov.
Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper också då vi har patienter med andra etniska ursprung och modersmål. Stor vikt kommer läggas vid personlighet. B-körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Fackliga företrädare Kommunal och Vision nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Textil och Design av stolar

Ansök    Maj 24    Bilhuset i Karlstad AB    Skinnsömmerska
Inredning Vi är ett välkänt företag som vill expandera och sikta mot större ombud och service därför vill vi skapa ett unikt arbetsområde. På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi gör allt ifrån mattor, dörrsidor, säten, innertak, yttertak till cabrioleter. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även nermontering av värmeelement med komplett elinstallation... Visa mer
Inredning
Vi är ett välkänt företag som vill expandera och sikta mot större ombud och service därför vill vi skapa ett unikt arbetsområde. På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi gör allt ifrån mattor, dörrsidor, säten, innertak, yttertak till cabrioleter. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även nermontering av värmeelement med komplett elinstallation i bilar som ej tidigare har detta. Har du en MC-sadel eller scootersadel kan vi klä- och stoppa om den. Vi syr och reparerar bilstolar och dynor. Vi gör även alla typer av presenningar och täckningar, allt från containrar till skydd för t.ex. utemöbler. Vi säljer alla typer av inredningsmaterial som t. ex vinyl, tyger, skinn, mattor, cabbar, skumplast och annat stoppningsmaterial. Vi vill designa, inreda och skapa de dynor och klä din bil efter kundens önskemål. Visa mindre

Cirkelledare i keramik

Folkuniversitetet i Karlstad erbjuder en stor variation av kurser och utbildningar, bland annat håller vi kurser i keramik, skulptur och drejning. Intresset för keramik är stort och vi utökar nu verksamheten med ytterligare en kursledare. Sista ansökningsdag är 29 juni. Värdesätter du att arbeta i en kreativ miljö där service och bemötande är viktig? Tror du som vi på att ge människor möjlighet till ett livslångt lärande och att kunskap förändrar? Då kan v... Visa mer
Folkuniversitetet i Karlstad erbjuder en stor variation av kurser och utbildningar, bland annat håller vi kurser i keramik, skulptur och drejning. Intresset för keramik är stort och vi utökar nu verksamheten med ytterligare en kursledare. Sista ansökningsdag är 29 juni.
Värdesätter du att arbeta i en kreativ miljö där service och bemötande är viktig? Tror du som vi på att ge människor möjlighet till ett livslångt lärande och att kunskap förändrar? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. 

Uppdraget 
Du kommer att leda kurser hålls i en välutrustad och modern verkstad på området Zakrisdal i Karlstad. Våra vanligaste kursform är kvällskurs, men även helgkurser och andra uppdrag kan förekomma i uppdraget. Gruppernas storlek varierar mellan 5-9 personer med skiftande erfarenhet av att arbeta med keramik.

Din kompetens och bakgrund
Vi söker dig som har goda kunskaper i keramik och drejning och har ett intresse för människors möjligheter till lärande och utveckling oavsett bakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper. Du ska också ha goda kunskaper i svenska.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Objektanställning per timme. Uppdraget omfattar 1-3 kurser per termin. Start september 2021.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2021-06-29 via vår e-rekrytering. Vi undanber oss att du lämnar referenser i din ansökan. Vi kommer eventuellt att efterfråga referenser i ett senare skede.

För mer information eller frågor kontakta:
Kristina Carling Utbildningsledare, [email protected], 054-19 58 49 Visa mindre

GIS-handläggare, visstid

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Risk & Säkerhet är en enhet med ett tiotal medarbetare med arbetsuppgifter som spänner över ett antal verksamhetsområden inom samhällsskydd och beredskap såsom krishantering, skydd mot olyckor, civilt försvar samt två medarbetare inom geografiska informationssystem.

ARBETSUPPGIFTER
Som GIS-handläggare arbetar du främst med den dagliga service och stöd som ges till Länsstyrelsens olika enheter och dess verksamheter vilket bl.a. innebär följande:


• Delta i olika projekt där GIS-kompetens krävs
• Uppbyggnad och förvaltning av geodata för hela Länsstyrelsen
• Utveckling och förvaltning av myndighetens WebbGIS och andra verksamhetsspecifika lösningar på internet
• Arbetet omfattar varierande uppgifter inom GIS-området som exempelvis intern utbildning inom GIS, implementering av ny teknik och mjukvara, projektledning av interna samt nationella projekt
• Genomförande av geografiska analyser inklusive utvärderingar inom olika verksamhetsområden

Arbetet är utåtriktat och innebär kontakt med kärnverksamheten inom myndigheten men även allmänheten, verksamhetsutövare, andra myndigheter samt konsulter. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla arbets- och samarbetsformer både internt och med andra länsstyrelser och myndigheter.

Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med både interna och externa uppdragsgivare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en för tjänsten lämplig universitets-/högskoleutbildning.

Meriterande:
• Kunskap om Portal for ArcGIS, Collector, Survey123 samt StoryMaps
• Kunskap om ArcGIS Pro
• Tidigare arbete med GIS inom statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet
• God kännedom om ESRI övriga programvaror
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete samt arbete i projekt

Som person är du strukturerad, analytisk, utåtriktad och har lätt för att såväl skapa som bevara goda relationer. För arbetet är noggrannhet och flexibilitet samt förmåga att prioritera och leverera i tid andra viktiga egenskaper. Din samarbetsförmåga är god och du bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten. Visa mindre

CERTEGO i Karlstad söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Apr 28    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Trafikutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Ansök    Feb 19    REGION VÄRMLAND    GIS-utvecklare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstraf... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.Trafikutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken tillsammans med oss inom kollektivtrafiken på Region Värmland. Du kommer att arbeta med kort- och långsiktig trafikutveckling i våra trafiksystem. Vi ser att du jobbar med analyser av vår fordonsdata för att ta fram kreativa förslag på åtgärder som leder till effektivare och attraktivare trafiklösningar för våra kunder. Du kommer att både ingå i team och leda team för att utveckla och ta fram förslag till lösningar. I arbetet ingår insamling av olika typer av trafikdata och att göra analyser och effektbedömningar. Resultatet används bland annat som beslutsunderlag och/eller information till chef, ledningsgrupp eller politiska beslutsinstanser. Analyserna är en viktig del för strategisk utveckling av kollektivtrafikens linjesystem och utbud.
Nätverkande är en framgångsfaktor och vi samarbetar med andra regioner, andra aktörer inom branschen, leverantörer och interna aktörer. God förmåga att samverka med andra och skapa ett brett kontaktnät är viktigt i denna tjänst.
I rollen som trafikutvecklare arbetar du självständigt, men även i nära samarbete med trafikchef för buss genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder. Du samverkar också med trafikplanerare på andra trafikavdelningarna då planeringsprocessen är gemensam och i ambitionen att hitta trafikslagsövergripande synergier.


Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha akademisk utbildning i tex samhällsbyggnad eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Erfarenhet av trafikplanering och kunskap inom GIS är meriterande.
Som person är du analytisk, resultatdriven och lyhörd för kundernas behov. Du är van att leverera mot uppsatta mål och har en pedagogisk läggning. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med interna och externa aktörer. Du ska även ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift.
För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och ha en vana att sätta dig in i kundbehov, kunna förstå samband och ha en god helhetssyn. Förmåga att tänka nytt i kombination med att se viktigheten i kontinuitet och långsiktighet.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

 


Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare Marit Olsson, Vision, 0108328119, Sofie Grahn Vision 010 8328124, SACO nås via växeln 010 8315000. Visa mindre

Trafikutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Ansök    Feb 15    REGION VÄRMLAND    GIS-utvecklare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstraf... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.Trafikutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken tillsammans med oss inom kollektivtrafiken på Region Värmland. Du kommer att arbeta med kort- och långsiktig trafikutveckling i våra trafiksystem. Vi ser att du jobbar med analyser av vår fordonsdata för att ta fram kreativa förslag på åtgärder som leder till effektivare och attraktivare trafiklösningar för våra kunder. Du kommer att både ingå i team och leda team för att utveckla och ta fram förslag till lösningar. I arbetet ingår insamling av olika typer av trafikdata och att göra analyser och effektbedömningar. Resultatet används bland annat som beslutsunderlag och/eller information till chef, ledningsgrupp eller politiska beslutsinstanser. Analyserna är en viktig del för strategisk utveckling av kollektivtrafikens linjesystem och utbud.
Nätverkande är en framgångsfaktor och vi samarbetar med andra regioner, andra aktörer inom branschen, leverantörer och interna aktörer. God förmåga att samverka med andra och skapa ett brett kontaktnät är viktigt i denna tjänst.
I rollen som trafikutvecklare arbetar du självständigt, men även i nära samarbete med trafikchef för buss genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder. Du samverkar också med trafikplanerare på andra trafikavdelningarna då planeringsprocessen är gemensam och i ambitionen att hitta trafikslagsövergripande synergier.


Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha akademisk utbildning i tex samhällsbyggnad eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Erfarenhet av trafikplanering och kunskap inom GIS är meriterande.
Som person är du analytisk, resultatdriven och lyhörd för kundernas behov. Du är van att leverera mot uppsatta mål och har en pedagogisk läggning. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med interna och externa aktörer. Du ska även ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift.
För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och ha en vana att sätta dig in i kundbehov, kunna förstå samband och ha en god helhetssyn. Förmåga att tänka nytt i kombination med att se viktigheten i kontinuitet och långsiktighet.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

 


Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare Marit Olsson, Vision, 0108328119, Sofie Grahn Vision 010 8328124, SACO nås via växeln 010 8315000. Visa mindre

Textil och Design av stolar

Ansök    Feb 18    Attach Consulting AB    Skinnsömmerska
Inredning Vi är ett välkänt företag som vill expandera och sikta mot större ombud och service därför vill vi skapa ett unikt arbetsområde. På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi gör allt ifrån mattor, dörrsidor, säten, innertak, yttertak till cabrioleter. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även nermontering av värmeelement med komplett elinstallation... Visa mer
Inredning
Vi är ett välkänt företag som vill expandera och sikta mot större ombud och service därför vill vi skapa ett unikt arbetsområde. På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi gör allt ifrån mattor, dörrsidor, säten, innertak, yttertak till cabrioleter. Vi stoppar om
nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även nermontering av värmeelement med komplett elinstallation i bilar som ej tidigare har detta. Har du en MC-sadel eller scootersadel kan
vi klä- och stoppa om den. Vi syr och reparerar bilstolar och dynor. Vi gör även alla typer av presenningar och täckningar, allt från containrar till skydd för t.ex. utemöbler. Vi säljer alla typer av inredningsmaterial som t. ex vinyl, tyger, skinn, mattor, cabbar, skumplast och annat stoppningsmaterial. Vi vill designa, inreda och
skapa de dynor och klä din bil efter kundens önskemål.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trafikutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Ansök    Feb 15    REGION VÄRMLAND    GIS-utvecklare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstraf... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.Trafikutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken tillsammans med oss inom kollektivtrafiken på Region Värmland. Du kommer att arbeta med kort- och långsiktig trafikutveckling i våra trafiksystem. Vi ser att du jobbar med analyser av vår fordonsdata för att ta fram kreativa förslag på åtgärder som leder till effektivare och attraktivare trafiklösningar för våra kunder. Du kommer att både ingå i team och leda team för att utveckla och ta fram förslag till lösningar. I arbetet ingår insamling av olika typer av trafikdata och att göra analyser och effektbedömningar. Resultatet används bland annat som beslutsunderlag och/eller information till chef, ledningsgrupp eller politiska beslutsinstanser. Analyserna är en viktig del för strategisk utveckling av kollektivtrafikens linjesystem och utbud.
Nätverkande är en framgångsfaktor och vi samarbetar med andra regioner, andra aktörer inom branschen, leverantörer och interna aktörer. God förmåga att samverka med andra och skapa ett brett kontaktnät är viktigt i denna tjänst.
I rollen som trafikutvecklare arbetar du självständigt, men även i nära samarbete med trafikchef för buss genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder. Du samverkar också med trafikplanerare på andra trafikavdelningarna då planeringsprocessen är gemensam och i ambitionen att hitta trafikslagsövergripande synergier.


Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha akademisk utbildning i tex samhällsbyggnad eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Erfarenhet av trafikplanering och kunskap inom GIS är meriterande.
Som person är du analytisk, resultatdriven och lyhörd för kundernas behov. Du är van att leverera mot uppsatta mål och har en pedagogisk läggning. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med interna och externa aktörer. Du ska även ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift.
För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och ha en vana att sätta dig in i kundbehov, kunna förstå samband och ha en god helhetssyn. Förmåga att tänka nytt i kombination med att se viktigheten i kontinuitet och långsiktighet.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

 


Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare Marit Olsson, Vision, 0108328119, Sofie Grahn Vision 010 8328124, SACO nås via växeln 010 8315000. Visa mindre

Säkerhetstekniker mekanik Karlstad

Ansök    Nov 24    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Karlstad söker Säkerhetstekniker med inriktning mekanik.  Arbetsuppgifter  Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.  Arbetsdagen är varierad och du t... Visa mer
Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Karlstad söker Säkerhetstekniker med inriktning mekanik. 

Arbetsuppgifter 

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med. 

Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du bidrar till teamets samarbete och är social med hög känsla för service. 

Vem är du? 

Du har ett gediget intresse för mekanik och har gärna en teknisk eller praktisk utbildning med några års erfarenhet från säkerhetsbranschen. Vi ser gärna att du självständigt kan utföra installationer och service av lås, låssystem och dörrautomationer. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

Vårt erbjudande till dig! 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Jourtjänstgöring kan komma att bli aktuell. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och Linked In! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Digitaliseringsingenjör till Stora Enso i Skoghall

Ansök    Dec 11    Technogarden AB    Affärsarkitekt
Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vårt breda urva... Visa mer
Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.

Vad behöver vi?

Vill du jobba för en hållbar framtid och vara med på en spännande resa? Nu söker vi flera ingenjörer till Skoghalls Bruk. Vi tillverkar förnybar kartong och är en av världens största producenter av vätskekartong. Vi är ett modernt bruk på en resa in i framtiden, därför söker vi nu flera ingenjörer till olika delar av verksamheten.

Till vår avdelning Operations Development söker vi Dig som vill vara med att utveckla och anpassa vårt bruk digitalt i alla tänkbara led.

Vad kommer du att göra då?

I rollen som Digitaliseringsingenjör kommer Du inledningsvis att få skapa dig en bild av hur nuvarande dataflöden och processer ser ut, för att i nästa steg, tillsammans med övriga organisationen, ta fram idéer på hur vi kan arbeta mer effektivt. Du kommer att vara en nyckelspelare i ett team där processförbättringar med hjälp av digitalisering är fokus och där du kommer vara avgörande för att tolka den data som kommer in samt analysera hur den kan användas. Du kommer att arbeta nära många avdelningar och vara en viktig länk mellan produktion och IT.

Du rapporterar till Avdelningschef Operations Development.

Vad behöver du ha i ryggsäcken?

Du tycker att flödesanalyser, simuleringar och dataanalyser är jätteroligt vilket också gör att du är bra på det. Vi ser gärna att du har ett par års yrkeserfarenhet och framförallt att du är en person som tycker om att tänka nytt och utanför givna ramar. Har du en ingenjörsutbildning inom maskin, fysik, automation, processteknik eller industriell ekonomi tror vi att du har bra förutsättningar, så länge du älskar data och förstår potentialen i det! Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. Du älskar att hitta samband och strukturer som inte är uppenbara och har förmågan att omsätta din kunskap i praktiken. Då du kommer att interagera med många olika avdelningar och personligheter, ställer det höga krav på din kommunikativa förmåga samt att du behärskar svenska och engelska mycket väl. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara strukturerad och analytisk och drivas av att hitta nya, oprövade lösningar på problem.

Vi förstår att vi kräver mycket men i gengäld utlovas en kreativ tjänst med både frihet och ansvar samt självklart oanade utvecklingsmöjligheter.

Är du vår nya Digitaliseringsingenjör? Vänta inte, sök direkt! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Marina Olsson som nås på 073-980 83 91 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Feb 9    Qtym AB    Byggnadssmed
Pbab står för hög verkstadskompetens och starka produkter. Hos Pbab Svets- och Portservice förenas över 40 års erfarenhet från stål- och maskinbearbetning med starka produkter och gediget hantverkskunnande inom svets, smide, staket, stängsel och portar. Till vår kund Pbab söker vi en Byggsmed. Till Pbab söker vi dig som har ett genuint intresse av teknik och mekanik. För att lyckas i tjänsten skall du kunna hantera enklare plåtarbeten, kunna svetsa båd... Visa mer
Pbab står för hög verkstadskompetens och starka produkter.
Hos Pbab Svets- och Portservice förenas över 40 års erfarenhet från stål- och maskinbearbetning med starka produkter och gediget hantverkskunnande inom svets, smide, staket, stängsel och portar.

Till vår kund Pbab söker vi en Byggsmed.

Till Pbab söker vi dig som har ett genuint intresse av teknik och mekanik.
För att lyckas i tjänsten skall du kunna hantera enklare plåtarbeten, kunna svetsa både det större och grövre material likaväl som du hanterar finliret.
Du är en problemlösare, kan ritningsläsning samt är självgående. Arbetet sker både i verkstaden samt ute på fältet vilket gör det viktigt att du är bekväm med att ha kundkontakt.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med goda referenser är ett krav.

Tjänstens placering är Karlstad

Tjänsten startar som en bemanning via Qtym. Det är en 100% tjänst med start omgående. Längden på uppdraget är 1-3 månader. Efter perioden så finns det stora möjligheter att bli anställd hos kund. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande. Du ansöker på www.qtym.se
Vid frågor kontakta Tom Lynch på 0721-461164 .
Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se Visa mindre

Möbeltapetserare sökes

Vi utför arbeten till både privat och offentlig miljö. Vi klär och stoppar om äldre och moderna möbler, syr dynor/klädsel till; båt, husbil, husvagn, bil, mc-/mopedsadlar, gymutrustning, syr och lagar båtkapell med mera. Försäljning av kuddar, barntält bland annat. Verksamheten växer och vi behöver nu anställa ytterligare en Tapetserare. Arbetet består av alla de moment som ingår i att renovera möbler, både på traditionellt och modernt sätt. Du kommer a... Visa mer
Vi utför arbeten till både privat och offentlig miljö. Vi klär och stoppar om äldre och moderna möbler, syr dynor/klädsel till; båt, husbil, husvagn, bil, mc-/mopedsadlar, gymutrustning, syr och lagar båtkapell med mera. Försäljning av kuddar, barntält bland annat.


Verksamheten växer och vi behöver nu anställa ytterligare en Tapetserare. Arbetet består av alla de moment som ingår i att renovera möbler, både på traditionellt och modernt sätt. Du kommer att vara behjälplig vid nytillverkning av kapell som ofta sker på plats hos kunden eller vid en marina. Viss kundkontakt förekommer.


Vi söker Dig som har utbildning och erfarenhet inom yrket. Då Du kommer möta kunder ser vi det som en självklarhet att Du har god servicekänsla. Vi sätter alltid kundens önskemål i första rummet och det är viktigt att du också gör det.


Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför söka snarast möjligt.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Combikiosken behöver en konditor

Vi vill utveckla Combikiosken och vill starta konditori så vi behöver en konditor som är trevligt ,social och stress tålig. Visa mer
Vi vill utveckla Combikiosken och vill starta konditori så vi behöver en konditor som är trevligt ,social och stress tålig. Visa mindre

Båtbyggare

Ansök    Okt 14    Forbinabåtar AB    Båtbyggare
Forbinabåtar Ab i Karlstad söker erfaren båtbyggare med erfarenhet av plastarbete samt uppsättning snickerier. Driven o teknisk samt erfarenhet av elarbete välkomnar vi också på Forbinabåtar. Visa mer
Forbinabåtar Ab i Karlstad söker erfaren båtbyggare med erfarenhet av plastarbete samt uppsättning snickerier.
Driven o teknisk samt erfarenhet av elarbete välkomnar vi också på Forbinabåtar. Visa mindre

Karlstad: Bagare till ICA Maxi Välsviken

Ansök    Aug 24    Jobbakuten Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och gäller fram till 30/4-2021. Arbetsbeskrivning: Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Exempel på arbetsuppgifter: - Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc. - Medverka vid avdelningsmöte. - Me... Visa mer
Vi söker en bagare till ICA Maxi Välsvikens bageri.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående och gäller fram till 30/4-2021.

Arbetsbeskrivning:

Som en del i teamet medverkar du till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra daglig drift inom bageriet t ex avseende ”rent & snyggt”, varupåfyllning, datumkontroll, produktion, prisinformation, kundklagomål etc.

- Medverka vid avdelningsmöte.

- Medverka till att ta ansvar för avdelningen och butiken som helhet.

- Bidra till att nå målet ”Karlstads nöjdaste kunder” genom att alltid prioritera kunden och ge ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer) försäljning. Att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden oavsett vad frågan handlar om (i stort som smått och oavsett avdelning). 

- Medverka till att ta ansvar för en korrekt prisinformation (skyltning, hyllkantsetiketter, prisändringar etc.)

- Medverka i genomförandet av kampanjer och händelser/demos i butik. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som  har erfarenhet av att arbeta som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Som person är du kreativ och utåtriktad med en god samarbetsförmåga genom att vara kommunikativ. Du har ett fokus på att vara kundorienterad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att kunna prioritera.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Butiken byggdes ut och omprofilerades från ICA Kvantum till MAXI ICA Stormarknad i mars. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker sökes till etablerat företag

Nu söker vi dig som vill ta ett nytt steg i din karriär, du som vill få in foten på ett etablerat företag med stor variation i arbetsuppgifterna. Ett företag där gemenskap, vänskap och familj är viktiga värdeord. Dina arbetsuppgifter Som kyltekniker hos vår kund kommer du att arbeta mot både företag men främst privatpersoner med att montera, installera och kvalitetssäkra värmepumpar, både luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Du kommer att arbeta med såväl... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ta ett nytt steg i din karriär, du som vill få in foten på ett etablerat företag med stor variation i arbetsuppgifterna. Ett företag där gemenskap, vänskap och familj är viktiga värdeord.

Dina arbetsuppgifter
Som kyltekniker hos vår kund kommer du att arbeta mot både företag men främst privatpersoner med att montera, installera och kvalitetssäkra värmepumpar, både luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Du kommer att arbeta med såväl nyinstallation med allt från montering av inne/utedel samt inkoppling av rör och se till att pumpen tas i drift, du kommer även att prata med dina kunder och informera om vad du gjort samt vilka funktioner värmepumpen har. Du kommer även att åka på servicejobb och kvalitetssäkra befintliga värmepumpar ute hos kunder. När det inte kommer in arbetsordrar på värmepumpar har företaget även en bredd där man hjälper till med vattenbrunnar, rörmokeri och allt som rör VVS/VA.

Om företaget
Företaget som har varit etablerade i Sunne sedan -70 talet har gått i generationer och är idag en av Sveriges främsta återförsäljare av Thermia Värmepumpar. Man ser till kundens bästa och erbjuder en helhet i sitt utbud av det mesta som rör VVS/VA.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Nu ser vi till dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och vill få in foten på ett företag i världsklass eller att du innehar ett kylcertifikat och vill påbörja din karriär som kyltekniker.

Skallkrav:
-Svenska i tal & skrift
-Körkort B

Meriterande:
--Kylcertifikat
-Arbetslivserfarenhet från att arbeta med värmepumpar/VVS/VA

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Sunne
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: 100%
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen! Visa mindre

Ledigt jobb som låstekniker i Karlstad

Ansök    Feb 21    Midroc Electro    Låssmed/Låstekniker
Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.   Vi har ett ledigt jobb som låstekniker i Karlstad Är du en prestigelös person med ett stort intresse för i... Visa mer
Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

 

Vi har ett ledigt jobb som låstekniker i Karlstad

Är du en prestigelös person med ett stort intresse för installation av olika typer av lås och underhåll? Vill du ha ett flexibelt och självständigt jobb? I rollen som låstekniker hos oss får du chansen till just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om tjänsten

Arbetet som låstekniker innefattar installation, driftsättning, felsökning och dokumentation av el- och mekaniska lås samt dörrautomatik. Arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast och är förlagda på vårt kontor i Karlstad.

Är du rätt person för tjänsten?

Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta självständigt och som uppskattar en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och organiserad kollega. Är det du?

Vi vill att du 


• Har erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning
• Har erfarenhet av installation och service av lås/dörrautomatik
• Har kunskap om dator- och nätverkslösningar 
• Har B-körkort
• Av säkerhetsskäl är ostraffad och har godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister

Det är meriterande om du


• Är utbildad elektriker med ECY certifikat

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en del i koncernen Midroc är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums listan över Sveriges bästa arbetsgivare. Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:


• Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
• Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm
• Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar och bilhyra
• För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär inom bolaget

När du börjar arbeta hos oss på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där vår gemensamma företagskultur är viktigt för oss. Kort beskrivet innebär det att vi vet våra mål, gör det vi säger och håller en öppen dialog, vi skapar resultat och utveckling och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö. 

Låter det här intressant?

Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Om oss

Midroc Security är ett av Midroc Electros flera kunderbjudanden. Vi inom Midroc Security arbetar leverantörsoberoende med spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra kunder som finns inom väldigt många olika branscher och områden. Vi arbetar leverantörsoberoende och har ett brett utbud av system eftersom vi alltid skräddarsyr säkerhetsanläggningar efter varje kunds behov. Inom Security i Värmland har vi en blandning av mindre serviceuppdrag och större säkerhetsentreprenader. Vi har exempelvis varit delaktiga i projekt som Bergvik köpcenter och Anstalten Hinseberg. 

 Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor. Visa mindre

Storkökstekniker

Nu söker vi ytterligare en storkökstekniker till Gårdfeldts Kyl! Ett arbete där du får ”laga” allt i köket förutom själva maten. Arbetsuppgifter som förekommer är installationer och service, felsökning samt underhåll på befintliga installationer. Vi har kunder inom bland annat skolor, restauranger, sjukhus och landsting. Det är ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. Du får möjlighet att utgå från där du bor, men det... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en storkökstekniker till Gårdfeldts Kyl!
Ett arbete där du får ”laga” allt i köket förutom själva maten. Arbetsuppgifter som förekommer är installationer och service, felsökning samt underhåll på befintliga installationer. Vi har kunder inom bland annat skolor, restauranger, sjukhus och landsting.
Det är ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. Du får möjlighet att utgå från där du bor, men det ska vara i Värmland. 


Arbetslivserfarenhet
Vi söker dig som har el-bakgrund och/eller tidigare erfarenhet som storkökstekniker.
Då du kommer att ha mycket kundkontakt är det också viktigt att du tycker om att träffa människor och vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.
Du ska ha B-körkort .


Om oss:
Gårdfeldts Kyl har ett 20-tal medarbetare med huvudkontor i Karlstad men verkar över hela Värmland. I år fyller vi 50 år och är idag ett av regionens ledande företag inom kyla och storköksutrustningar.
Vi installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar samt installerar och servar alla typer av utrustning för restaurang och storkök.
Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla perspektivet. Därför strävar vi efter att installera anläggningar som är både energieffektiva och miljövänliga. Visa mindre

GIS-strateg 50%

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

På enheten Förvaltning arbetar idag ett 30-tal personer med arbetsuppgifter som spänner över ett antal verksamhetsområden som krishantering, skydd mot olyckor, civilt försvar, juridik, geografiska informationssystem och intern service.

ARBETSUPPGIFTER
Som GIS-strateg arbetar du främst med implementering av digitaliseringen av den kommunala planprocessen, utbildning och strategiska frågor.

• Planera och följa upp intern utbildning av ArcGis Pro
• Uppbyggnad och förvaltning av geodata för hela länsstyrelsen
• Utveckling och förvaltning av myndighetens WebbGIS och andra verksamhetsspecifika lösningar på internet
• Arbetet omfattar varierande uppgifter inom GIS-området som exempelvis intern utbildning inom GIS, implementering av ny teknik och mjukvara, projektledning av interna samt nationella projekt
• Genomförande av geografiska analyser inklusive utvärderingar inom olika verksamhetsområden

Arbetet är utåtriktat och innebär kontakt med kärnverksamheten men även allmänheten, verksamhetsutövare, andra myndigheter samt konsulter. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla arbets- och samarbetsformer både internt och med andra länsstyrelser och myndigheter. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med både interna och externa uppdragsgivare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen för de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten och minst 5 års erfarenhet av arbete med GIS och GIS-relaterade projekt.

Meriterande:

• Kunskap om Portal for ArcGIS, Collector, Survey123 samt StoryMaps
• Kunskap om ArcGIS Pro
• Tidigare pedagogiskt arbete med GIS inom statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete samt arbete i projekt
• God kännedom om ESRI övriga programvaror


Som person är du analytisk, utåtriktad och har lätt för att såväl skapa som bevara goda relationer. Vidare krävs att du är noggrann och kan planera och prioritera i ditt arbete. Din samarbetsförmåga är god och du bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten. Visa mindre

Bilglastekniker i Karlstad

Ansök    Feb 5    Carglass®    Bilglasmontör
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstan... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in ditt personliga brev och CV via länken till höger.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelscentralen

Ansök    Nov 27    Region Värmland    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelscentralen Vi söker nu en hjälpmedelstekniker som ska arbeta med avhjälpande underhåll och anpassning av hjälpmedel. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelscentralen

Vi söker nu en hjälpmedelstekniker som ska arbeta med avhjälpande underhåll och anpassning av hjälpmedel. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Centralsjukhuset i Karlstad.

Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos brukare. Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet kan innebära att du får din ordinarie arbetsplats på Centralsjukhuset i Karlstad. I tjänsten ingår visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

Vi söker nu en hjälpmedelstekniker som ska arbeta med avhjälpande underhåll och anpassning av hjälpmedel. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Centralsjukhuset i Karlstad.

Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos brukare. Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet kan innebära att du får din ordinarie arbetsplats på Centralsjukhuset i Karlstad. I tjänsten ingår visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

 

 

 

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektroniks utrustning. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system.

Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande.

Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper också då vi har brukare med andra etniska ursprung och modersmål.

Stor vikt kommer läggas vid personlighet.

B-körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer.

Region Värmland eftersträvar jämställdhet och mångfald på sina arbetsplatser varför vi gärna ser kvinnliga och utlandsfödda sökande. Visa mindre

Tissue specialist to Valmet in Karlstad

Are you ready to bring the future to our customers? Join a great team and be a part of developing Industrial internet solutions for Tissue! Do you want to work in a dedicated team, are eager to learn everything about tissue and are willing to take on the challenge to be part of the development of industrial internet solutions, for the benefit of our customers? Great! We are now looking for new members to the Valmet Tissue family. Thanks to our launched Per... Visa mer
Are you ready to bring the future to our customers? Join a great team and be a part of developing Industrial internet solutions for Tissue!
Do you want to work in a dedicated team, are eager to learn everything about tissue and are willing to take on the challenge to be part of the development of industrial internet solutions, for the benefit of our customers? Great! We are now looking for new members to the Valmet Tissue family.
Thanks to our launched Performance Centers we can work closely with customers, suppliers and colleagues all over the world utilizing big data to help our customers improve their performance and in the end their business. We are now looking for both Specialists and Generalists to serve our Tissue industry customers globally. This position is suitable also for recently graduated if you are willing to grow and develop with Valmet!
Valmet have a holistic view of our customer’s business and some examples of what we do and what your main responsibility will be is:
On-demand online support, where we help our customers in their production line. You will be the first point of contact for our customers, and often it requires us to move fast and with high priority. You will also have support from the Valmet expert team.
Monitor and evaluate process data, to help our customers keep their productivity at an optimum level.
Constantly developing our capabilities and digital solutions.

Expectations
Moving our customers’ performance forward is one of our core values and it should also be your key driver. You enjoy troubleshooting and can think on your feet, as the problems our customers face can be costly and every minute counts As part of a winning team, you should be a great team player and find it easy to communicate and cooperate with people. You also have relevant technical education as well as the ability and interest to analyze data.
You have excellent analytical skills and are comfortable making recommendations based on data and on-site observations. You set high standards for your work and even in hectic situations you maintain a systematic and organized way of working. Even though you assess alternatives critically, you have a positive outlook and a can-do attitude.
You will need to be fluent in both written and oral English.
We offer
In our Industrial Internet team, we have the spirit of a start-up with over 200 years of industry experience backing us up. You will be part of a great forward-looking team, where ideas are flowing and put into action.
In Valmet you will also be able to develop your personal skills and will have many different possibilities to grow in the company. You have the opportunity to really impact the digital transformation of the tissue business!
That feeling when you have moved our customer’s performance forward!
Additional information
If you are eager to know more, please contact Mikael Wiklund, Manager, Valmet Performance Center Tissue, [email protected], +46 703171113 .
To join our winning team, please fill out our electronic application form with your CV by December 1st, 2019.
Do you want dive deeper into Valmet’s Industrial Internet offering? Please follow these links for Industrial Internet and Performance Centers or watch this video about our Tissue Performance Center.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelsservice

Ansök    Nov 28    Region Värmland    Hjälpmedelstekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelsservice Vi söker nu en hjälpmedelstekniker som ska arbeta med avhjälpande underhåll och anpassning av hjälpmedel. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hjälpmedelstekniker, hjälpmedelsservice

Vi söker nu en hjälpmedelstekniker som ska arbeta med avhjälpande underhåll och anpassning av hjälpmedel. Vi arbetar dels i våra egna lokaler på Örsholmen i Karlstad men vi har även andra arbetsplatser såsom Centralsjukhuset i Karlstad.

Arbetet innebär resor då vi utför arbeten hemma hos brukare. Vi utför även uppdrag åt andra verksamheter inom Region Värmland och utför/säljer teknisk service åt vissa kommuner. Arbetet kan innebära att du får din ordinarie arbetsplats på Centralsjukhuset i Karlstad. I tjänsten ingår visst förrådsarbete för att stötta upp ordinarie förrådspersonal vid behov. I tjänsten ingår helgberedskap utifrån schema i arbetsgruppen. Som hjälpmedelstekniker så kommer du i daglig kontakt med personer med olika typer av funktionsnedsättning och deras anhöriga samt att du samverkar/samarbetar med olika professioner inom vård och omsorg.

 

 

 

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av teknisk eller hantverk/praktisk inriktning. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektroniks utrustning. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system.

Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande.

Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift, du får gärna ha andra språkkunskaper också då vi har brukare med andra etniska ursprung och modersmål.

Stor vikt kommer läggas vid personlighet.

B-körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer.

Region Värmland eftersträvar jämställdhet och mångfald på sina arbetsplatser varför vi gärna ser kvinnliga och utlandsfödda sökande. Visa mindre

Hjälpmedelsreparatör

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funkti... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Inom hälso- och sjukvård har vi en hjälpmedelsverksamhet, där arbetar reparatörer, samordnare, tekniker och förrådsbiträden. Vi söker nu en hjälpmedelsreparatör till vår verksamhet. Våra lokaler ligger på Våxnäs.

ARBETSUPPGIFTER
Som hjälpmedelsreparatör kommer du att hjälpa människor med funktionshinder att klara sin vardag. Hjälpmedelsverksamheten är en del av Hemrehab som, förutom den egna verksamheten, består av arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Du kommer tillsammans med dem att utföra utprovning av hjälpmedel och göra anpassningar utifrån kundernas behov. Rekonditionering och återställning enligt leverantörernas anvisningar, montering och reparationer ingår också i dina arbetsuppgifter.
Du ansvarar även tillsammans med övriga medarbetare för lagerhållning och beställning av hjälpmedel och reservdelar samt mottagning av arbetsorder från verksamheten. De system som används är Treserva och Sesam 2.0.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är hjälpmedelsreparatör eller har relevant utbildning och erfarenhet från yrke med bred teknisk bakgrund eller vad som bedöms likvärdigt. Du har kunskap om hjälpmedel och har vana av att självständigt lösa tekniska problem. Du är händig och gillar att arbeta med detaljer. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, grundläggande engelska och har god datavana.

Du har stort intresse för teknik och människor och är service- och kundinriktad med en stor drivkraft.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och pedagogisk förmåga är viktiga. Arbetet sker i nära kontakt med kunder och kollegor, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som bidrar till förändringsarbete och ett gott arbetsklimat.

Arbetet innehåller transporter och lyft och därför är B-körkort (manuell) och god fysik ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kyltekniker Östra värmland

ArbetsbeskrivningFörekommande arbetsuppgifter är service och underhåll av befintliga kyl- & värmesystem, nyinstallationer vid olika typer av entreprenader samt försäljning av reservdelar och utbytesmaterial.Placeringsort blir beroende på var du bor men omkring Östra Värmland/Karlskoga.Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. Vi ser gärna att du vill lära dig mer och utvecklas inom kylteknik. KvalifikationerK... Visa mer
ArbetsbeskrivningFörekommande arbetsuppgifter är service och underhåll av befintliga kyl- & värmesystem, nyinstallationer vid olika typer av entreprenader samt försäljning av reservdelar och utbytesmaterial.Placeringsort blir beroende på var du bor men omkring Östra Värmland/Karlskoga.Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. Vi ser gärna att du vill lära dig mer och utvecklas inom kylteknik. KvalifikationerKylcertifikat kategori 1 och B-körkort är ett krav.ArbetslivserfarenhetDå du kommer att ha mycket kundkontakt är det viktigt att du tycker om att träffa människor och vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.För ytterligare information kontaktaTorbjörn [email protected]: 054-203 39 10Om GårdfeldtsGårdfeldts Kyl har ett 20-tal medarbetare med huvudkontor i Karlstad men verkar över hela Värmland. I år fyller vi 50 år och är idag ett av regionens ledande företag inom kyla och storköksutrustningar. Vi installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar samt installerar och servar alla typer av utrustning för restaurang och storkök. Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla perspektivet. Därför strävar vi efter att installera anläggningar som är både energieffektiva och miljövänliga. Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ansök    Sep 30    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?Kravprofil och arbetsuppgifterRyds Glas söker just nu en erfaren Glasmästare till Karlstad. Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig. Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Kamal Barny på telefon 042-120252 eller [email protected] Visa mindre

Textil och Design av stolar

Ansök    Jul 22    Bilhuset i Karlstad AB    Skinnsömmerska
InredningVi är ett välkänt företag som vill expandera och sikta mot större ombud och service därför vill vi skapa ett unikt arbetsområde. På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi gör allt ifrån mattor, dörrsidor, säten, innertak, yttertak till cabrioleter. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även nermontering av värmeelement med komplett elinstallation ... Visa mer
InredningVi är ett välkänt företag som vill expandera och sikta mot större ombud och service därför vill vi skapa ett unikt arbetsområde. På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi gör allt ifrån mattor, dörrsidor, säten, innertak, yttertak till cabrioleter. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även nermontering av värmeelement med komplett elinstallation i bilar som ej tidigare har detta. Har du en MC-sadel eller scootersadel kan vi klä- och stoppa om den. Vi syr och reparerar bilstolar och dynor. Vi gör även alla typer av presenningar och täckningar, allt från containrar till skydd för t.ex. utemöbler. Vi säljer alla typer av inredningsmaterial som t. ex vinyl, tyger, skinn, mattor, cabbar, skumplast och annat stoppningsmaterial. Vi vill designa, inreda och skapa de dynor och klä din bil efter kundens önskemål. Visa mindre

Tekniker lås - och säkerhetslösningar Karlstad

Är du kunnig inom lås, el och mekanik samt intresserad av lösningar inom dörrmiljö, lås och säkerhet? Då passar du in i teamet av tekniker hos BBGRUPPEN i Karlstad. Ansvarsområden Som tekniker i BBGRUPPEN kommer du att arbeta i våra projekt- och serviceuppdrag. Arbetet innebär ett nära samarbete med både projektledare, montagesamordnare och övriga tekniker.I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:Montage och driftsättning av mekaniska och elektromekaniska ... Visa mer
Är du kunnig inom lås, el och mekanik samt intresserad av lösningar inom dörrmiljö, lås och säkerhet? Då passar du in i teamet av tekniker hos BBGRUPPEN i Karlstad. Ansvarsområden Som tekniker i BBGRUPPEN kommer du att arbeta i våra projekt- och serviceuppdrag. Arbetet innebär ett nära samarbete med både projektledare, montagesamordnare och övriga tekniker.I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:Montage och driftsättning av mekaniska och elektromekaniska låsprodukter.Montage och driftsättning av dörrautomatik och övrig dörrbeslagning.Läsa och förstå låsscheman och ritningar.Underhåll och service av vårt totala produktsortiment. Din profil Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av mekanisk och elektromekanisk låsning, dörrautomatiker och passersystem. Har du tidigare arbetat med installation av dörrstyrning, CCTV, inbrottslarm eller är utbildad låssmed är det också meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast. Du har erfarenhet från byggbranschen och är van att hantera ritningar och liknande dokumentation.Arbetet som tekniker i BBGRUPPEN är varierande och du deltar i allt från större projekt till mindre enskilda serviceuppdrag. Av samma anledning är du effektiv både i grupp och på egen hand. KvalifikationerGrundläggande datakunskaper och B-körkort.Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter.Körkort är ett krav. Resor i tjänsten förekommer.Tjänsten är placerad i Karlstad.  Vi erbjuderI BBGRUPPEN får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring, tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.Att bli en i gänget i en rikstäckande företagsgrupp som växer sig allt starkare.Förmånen att delta i kvalificerade projekt som ger dig chans att utvecklas i din roll.FriskvårdsbidragFöretagshälsovårdMöjlighet till servicebil AnsökanVälkommen med din ansökan snarast till HR-ansvarig [email protected] sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Om du har frågor kring tjänsten, kontakta platschef Marcus Franzén på telefon 010-163 64 34. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker , Hjälpmedelscentralen

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vill du vara med och göra sk... Visa mer
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag, varje dag? Välkommen till ett spännande och utvecklande jobb hos oss. Hjälpmedelsservice är en specialistenhet som arbetar med hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning inom främst rörelse-, kognitions- och kommunikationsområdet. Enheten ingår i område öppenvård.
Uppdragsgivare till hjälpmedelsservice är länets kommuner och enheter inom Region Värmland. I serviceutbudet ingår bl.a. inköp, lagerhållning, distribution, sortimentsval och allmän rådgivning. Även information, utbildning, utprovning, tekniskt underhåll och anpassning av personliga hjälpmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en hjälpmedelstekniker för att arbeta med tekniskt underhåll och anpassning av ett brett sortiment av hjälpmedel. Arbetet sker omväxlande i hemmet hos brukarna, i olika verksamheter inom Region Värmland samt vissa kommuner i länet. Förrådsarbete kan komma att ingå.
Som hjälpmedelstekniker ingår dagligen kontakter med personer med olika funktionsnedsättningar och dess anhöriga och att samarbeta/samverka med olika professioner inom vård och omsorg.
I tjänsten ingår helgberedskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning och har praktisk erfarenhet av tekniskt arbete som gett dig kompetens inom mekanik och service av elektronisk utrustning.
Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system.
Du är som person serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. I mötet med brukarna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande.
Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.
Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov.

B-körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funkti... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Inom hälso- och sjukvård har vi en hjälpmedelsverksamhet, där arbetar reparatörer, samordnare, tekniker och förrådsbiträden. Vi söker nu en ny hjälpmedelstekniker till vår verksamhet. Våra lokaler ligger på Våxnäs.

ARBETSUPPGIFTER
Som hjälpmedelstekniker kommer du att hjälpa människor med funktionshinder att klara sin vardag. Hjälpmedelsverksamheten är en del av Hemrehab som, förutom den egna verksamheten, består av arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Du kommer tillsammans med dem att utföra utprovning av hjälpmedel och göra anpassningar utifrån kundernas behov. Rekonditionering och återställning enligt leverantörernas anvisningar, montering och reparationer ingår också i dina arbetsuppgifter.
Du ansvarar även tillsammans med övriga medarbetare för lagerhållning och beställning av hjälpmedel och reservdelar samt mottagning av arbetsorder från verksamheten. De system som används är Treserva och Sesam 2.0.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är hjälpmedelstekniker eller har relevant gymnasieutbildning och erfarenhet från yrke med bred teknisk bakgrund eller vad som bedöms likvärdigt. Du har kunskap om hjälpmedel och har vana av att självständigt lösa tekniska problem. Du är händig och gillar att arbeta med detaljer. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, grundläggande engelska och har god datavana.

Du har stort intresse för teknik och människor och är service- och kundinriktad med en stor drivkraft.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och pedagogisk förmåga är viktiga. Arbetet sker i nära kontakt med kunder och kollegor, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som bidrar till förändringsarbete och ett gott arbetsklimat.

Arbetet innehåller transporter och lyft och därför är B-körkort och en god fysik ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Nattarbetande bagare

Sommarvikariat 75 %Vi är ett bageri som levererar till olika företag men även till vårt egna café Söker en bagare med minst ett års erfarenhet av liknande jobb för vikariat i sommar Tjänsten innefattar degkörning och avbakning. Du kommer att jobba mycket ensam så du behöver även kunna lösa eventuella problem som kan uppstå.Arbetet kräver att du är stresstålig, lojal, ärlig och ansvarsfull. Du ska inte heller vara rädd för att ta i, ta egna initiativ... Visa mer
Sommarvikariat 75 %Vi är ett bageri som levererar till olika företag men även till vårt egna café Söker en bagare med minst ett års erfarenhet av liknande jobb för vikariat i sommar Tjänsten innefattar degkörning och avbakning. Du kommer att jobba mycket ensam så du behöver även kunna lösa eventuella problem som kan uppstå.Arbetet kräver att du är stresstålig, lojal, ärlig och ansvarsfull. Du ska inte heller vara rädd för att ta i, ta egna initiativ Visa mindre