Lediga jobb som Inköpare i Karlstad

Se lediga jobb som Inköpare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Key Account Sales till Voestalpine

Ansök    Jul 2    Linck i Karlstad AB    Inköpare
Vårt mål är att vara #1 som aktör på vår marknad - vill du vara med och ta oss dit? Vi är stolta över vårt företag och jobbar med starkt personligt engagemang för att tillsammans nå våra mål. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete på en global marknad med goda utvecklingsmöjligheter inom en internationellt framgångsrik koncern.Om tjänstenArbetsuppgifterna innebär försäljningsansvar för specifika kunder och marknader globalt. Du kommer ha dagliga kundkontakte... Visa mer
Vårt mål är att vara #1 som aktör på vår marknad - vill du vara med och ta oss dit?
Vi är stolta över vårt företag och jobbar med starkt personligt engagemang för att tillsammans nå våra mål. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete på en global marknad med goda utvecklingsmöjligheter inom en internationellt framgångsrik koncern.Om tjänstenArbetsuppgifterna innebär försäljningsansvar för specifika kunder och marknader globalt. Du kommer ha dagliga kundkontakter, antingen direkt eller via systerbolag och samarbetspartners, där du hanterar förfrågningar, skriver offerter och genomför efterföljande förhandlingar. Andra typiska arbetsuppgifter inkluderar orderplanering, prognoshantering och reklamationshantering.
Tjänsten kräver nära samarbete med andra funktioner inom företaget vid vår produktionsanläggning i Munkfors, samt visst samarbete med moderbolaget i Österrike. Tjänsten innebär också en del internationella resor.
Om digVi söker dig som är en utpräglad lagspelare och en skicklig relationsbyggare med starkt kundfokus. Du motiveras av affärsutveckling och problemlösning i en internationell miljö. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är skicklig på att planera och organisera ditt arbete effektivt och har lätt för att samarbeta tvärfunktionellt inom företaget.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av teknisk försäljning från industrin och/eller kundservice är meriterande.
Utbildningsbakgrund inom teknik eller ekonomi.
Goda kunskaper i engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda kunskaper i MS Office (Word, Excel och PowerPoint).
Noggrannhet och god kommunikationsförmåga.
Beredd att ta över ansvar successivt.

Om VoestalpinePrecision Strip
Voestalpine Precision Strip AB beläget i Munkfors, Värmland och har ca 290 medarbetare varav 9 sitter i Karlstad. Tillsammans för vi vidare och utvecklar en 350 år lång industriell tradition av järn- och stålbearbetning. Under senaste budgetåret 2023/2024 omsatte vi ca 600 miljoner SEK. Voestalpine Precision Strip AB är en av världens ledande tillverkare av kallvalsat precisionsbandstål. Stål från Munkfors har kvaliteter som efterfrågas över hela världen ochidag är vien erkänd aktör på de flesta industriella marknader.
Voestalpine-koncernen är ett stålbaserad teknik- och tjänsteföretag med drygt 52 000 medarbetare som finns representerat över hela världen, med över 500 bolag i mer än 50 länder på fem kontinenter. Koncernen finns noterad på börsen i Wien sedan 1995. Med sina högkvalitativa produkter är koncernen en av ledande partners inom fordons- och konsumentvaruindustrin i Europa men också leverantör till olje- och gasindustrin i hela världen. voestalpine-koncernen är världsledande inom tillverkningsindustrin beträffande specialräls, verktygsstål och specialsektioner.
Om processen
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullströ[email protected] Wilma Lindmark på [email protected]
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med anställningsort Karlstad. Visa mindre

Inköpschef till Sigma

Ansök    Jul 4    Linck i Karlstad AB    Inköpare
Om tjänstenSom operativ inköpschef hos Sigma kommer du ha en central roll. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera avtal, granska ritningsunderlag och göra förfrågningar till leverantörer inom områden som automation, konstruktion samt material.Du kommer att samarbeta nära våra internationella leverantörer och behöver därför ha goda språkkunskaper samt förmåga att navigera i olika kulturella affärsmiljöer, med erfarenhet av internationell logistik.Rollen k... Visa mer
Om tjänstenSom operativ inköpschef hos Sigma kommer du ha en central roll. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera avtal, granska ritningsunderlag och göra förfrågningar till leverantörer inom områden som automation, konstruktion samt material.Du kommer att samarbeta nära våra internationella leverantörer och behöver därför ha goda språkkunskaper samt förmåga att navigera i olika kulturella affärsmiljöer, med erfarenhet av internationell logistik.Rollen kräver en hög grad av mångsidighet samt förmågan att bygga goda och långa relationer med leverantörer.Meriterande om du har erfarenhet av automation och programmering samt affärssystemen Visma.net ochVisma PM/Severa.
Om digVi söker dig som är driven, affärsmässig och har ett stort tekniskt intresse. Som personär du initiativtagande,noggrann ochstrukturerad.För att lyckas i rollen bör du ha förmågan att förstå ritningsunderlag och kopplingsscheman, samt trivas med att arbeta i en internationell miljö. Vi värdesätter tidigare erfarenhet från arbete med både inköp och eftermarknad samt en vana att vara flexibel och anpassningsbar. I rollenkommer du även hantera enklare reklamationer, vilket kräver god struktur.Vi uppskattar dinförmågan attsammarbeta och spridaenergi.
OmSigma Engineering AB
Sigma Engineering AB är en global marknadsledare inom återvinning av etsvätskor, med en unik produktportfölj och patenterade system som är erkända världen över för sin kvalitet och innovation. Sigma Service AB, ett dotterbolag till Sigma Engineering AB, är i framkant när det gäller att utveckla, sälja och underhålla dessa system, med mer än 40 års erfarenhet och över 100 installationer världen över.
Sigmas huvudkontor ligger i Karlstad, där de har en verkstad för utveckling och tillverkning, vilket sätter dem en unik position att erbjuda kundanpassade lösningar. De har korta beslutsvägar och som VD får du stor möjlighet att påverka och forma företagets framtid. De erbjuder en internationell arbetsmiljö med engagerade kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig att utvecklas och ta bolaget till nästa nivå.
Läs mer om bolaget här: https://www.sigma-mecer.com/Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på [email protected] alternativt Wilma Lindmark, [email protected]
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är 11 augusti. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

E-handelssamordnare

Ansök    Jul 9    Karlstads kommun    Inköpare
Beskrivning Kommunledningskontoret söker nu en e-handelssamordnare till inköpsavdelningen, där vi för närvarande är 16 medarbetare inklusive inköpschef. Vår inköpsavdelning spelar en central roll i den strategiska utvecklingen av kommunkoncernens inköps- och upphandlingsprocesser. Vi ansvarar för upphandling, uppföljning, utvärdering samt utveckling av kommunens inköp i enlighet med gällande policy och riktlinjer. Vårt mål är att säkerställa att kommune... Visa mer
Beskrivning
Kommunledningskontoret söker nu en e-handelssamordnare till inköpsavdelningen, där vi för närvarande är 16 medarbetare inklusive inköpschef.

Vår inköpsavdelning spelar en central roll i den strategiska utvecklingen av kommunkoncernens inköps- och upphandlingsprocesser. Vi ansvarar för upphandling, uppföljning, utvärdering samt utveckling av kommunens inköp i enlighet med gällande policy och riktlinjer. Vårt mål är att säkerställa att kommunen gör bra affärer och att koncernens inköp bidrar effektivt till kommunkoncernens övergripande måluppfyllelse. Inköpsavdelningen möter både specifika och gemensamma upphandlingsbehov och stödjer nämnder och bolag i inköps- och upphandlingsfrågor. I uppdraget ingår även att samordna, förvalta och utveckla kommunkoncernens e-handel i systemet Visma Proceedo.

Effektiva offentliga inköp är avgörande för att möta samhällsutmaningarna i det offentliga Sverige. Karlstads kommun köper varje år in varor, tjänster och entreprenader för cirka 3,3 miljarder kronor, och vi strävar efter att vara en modern inköpsorganisation i framkant. Som e-handelssamordnare bidrar du aktivt till att modernisera och förbättra vår inköpsorganisation

På vår arbetsplats värderar vi ett samarbetsklimat där vi arbetar tillsammans för gemensam utveckling. Vi stöttar varandra med olika kompetenser och erfarenheter för att leverera hög kvalitet, trivas och ha roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Våren 2024 tog Karlstads kommun ett viktigt kliv framåt genom att införa e-handel med målet att skapa en smidig och effektiv process från behov till betalning. Som e-handelssamordnare har du en nyckelroll i att driva denna utveckling. Du ansvarar övergripande för kommunens e-handel, med den långsiktiga målsättningen att alla beställningar av varor och tjänster på kommunens ramavtal ska hanteras i systemet Visma Proceedo. Genom detta initiativ strävar vi efter att förbättra våra inköpsprocesser och ge bättre stöd till våra verksamheter och leverantörer.

Som e-handelssamordnare kommer du att:

- Självständigt och i samarbete med kollegorna på inköpsavdelningen driva e-handelsarbetet. 
- Ansluta och stödja leverantörer samt säkerställa ett högt nyttjande av systemet. 
- Samverka med redovisnings- och IT-avdelningen för att utveckla effektiva arbetsmetoder och rutiner. 
- Säkerställa att rätt krav ställs i upphandlingar och implementera nya avtal i e-handelssystemet. 
- Stödja och vägleda beställare inom koncernen i e-handelsfrågor. 
- Samordna och utveckla utbildningsinsatser för att optimera användningen av e-handel. 
- Vidareutveckla e-handeln i samarbete med närliggande system för en smidig och effektiv process. 
- Driva det strategiska utvecklingsarbetet av e-handel, både internt och i samarbete med vår systemleverantör, Visma. 

Som stöd för att lyckas i din roll har du kollegor som är experter inom upphandling, analys, uppföljning, hållbarhet, juridik, och e-handel. Din närmaste kollega på inköpsavdelningen är systemförvaltaren för e-handelssystemet.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med e-handel eller inköpssystem, och ser gärna att du arbetar med e-handel idag. Du har en akademisk utbildning eller en genomförd yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget, alternativt motsvarande kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har ett starkt intresse av att arbeta med goda affärer i en process som bygger på ett agilt och tillitsbaserat arbetssätt med skräddarsydda lösningar efter specifika behov. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av inköpsprocessen.

Du är van vid att hantera många kontakter, är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga med förmåga att motivera och engagera andra. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Som person är du en skicklig relationsbyggare och har en utmärkt problemlösande analytisk förmåga. Du kan identifiera och analysera komplexa problem, utveckla strategiska lösningar och implementera dem effektivt. Du vill utvecklas som yrkesperson och vara delaktig i utvecklingen av Karlstads kommuns inköpsorganisation.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Karlstads kommun

Kommunledningskontoret, som är den förvaltning som du kommer att tillhöra, arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Ledigt jobb som Inköpare/anskaffare till Kund i Säffle

Ansök    Feb 19    Experis AB    Inköpare
Är du en lösningsfokuserad, strukturerad och serviceinriktad person som drivs av att ha diversifierade arbetsuppgifter och vill vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som inköpsplanerare på Manpower i Säffle något för dig. Vänta inte med din ansökan, vi vill tillsätta tjänsten löpande! Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag som ska starta snaras... Visa mer
Är du en lösningsfokuserad, strukturerad och serviceinriktad person som drivs av att ha diversifierade arbetsuppgifter och vill vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som inköpsplanerare på Manpower i Säffle något för dig. Vänta inte med din ansökan, vi vill tillsätta tjänsten löpande!

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag som ska starta snarast och är planerat att pågå tills vidare. Du kommer att vara anställd av Manpower i Säffle men arbeta hos vår uppdragsgivare som är en industri i Säffle.

Att jobba som inköpare/anskaffare

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider måndag - fredag. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för att administrera beställningar hos företagets leverantörer samt hantera företagets leverantörsfakturor. Du kommer att ha kontakter med företagets leverantörer samt ha kontakter med företagets egen ekonomiavdelning för avstämningar. Även bokning och administration av transporter ingår i ditt arbete.

Mer specifikt kommer du att jobba med:

* Allmän inköpsadministration och uppdateringar i inköpssystemen
* Lägga beställningar av reservdelar och övrigt material
* bokning av transporter
* allmän bevakning och koordinering av inköp och leverans

Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, organiserad och driven. För att lyckas med arbetet krävs det att du är lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba. Du ska vara intresserad av att delta i företagets förbättringsrutiner på de administrativa uppgifterna runt anskaffning och logistik. I övrigt behöver du ha en utbildning inom ekonomi och administration och erfarenhet av att ha arbetat med ekonomiadministrativa uppgifter. Du bör ha god it-vana och vi ser det som meriterande om du har kunskaper i SAP. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower i Säffle men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jacob Classon på telefonnummer: 019-166577 eller via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Inköpare/Logistiker till Nords International AB i Molkom

Ansök    Dec 22    Qtym AB    Inköpare
Nords International AB är Nordeuropas ledande tillverkare av gängrördelar, pressade kragar och rörklammer i rostfritt stål. Vi växer även inom legotillverkning av kundanpassade produkter i rostfritt stål och andra höglegerade material. Sedan starten 1904 har vi utvecklats till en uppskattad leverantör och partner inom industrin globalt. Vår framgång bygger på långsiktigt tänkande, kundfokus och ett ständigt pågående utvecklingsarbete där vår engagerade pe... Visa mer
Nords International AB är Nordeuropas ledande tillverkare av gängrördelar, pressade kragar och rörklammer i rostfritt stål. Vi växer även inom legotillverkning av kundanpassade produkter i rostfritt stål och andra höglegerade material.

Sedan starten 1904 har vi utvecklats till en uppskattad leverantör och partner inom industrin globalt. Vår framgång bygger på långsiktigt tänkande, kundfokus och ett ständigt pågående utvecklingsarbete där vår engagerade personal gör skillnad.

Vi har tillverkande enheter i tre länder och tillsammans förfogar vi över en automatiserad och robotiserad maskinpark med bland annat 40 högkvalitativa CNC-maskiner, produktionslinjer för pressade kragar, rörklammer samt svetsmaskiner.

Läs mer om Nords International

Inköpare/logistiker till Nords International AB i Molkom

Vill du vara en nyckelperson i ett internationellt företag med tillverkning i tre länder och en omfattande leverantörsbas i Europa och Asien? Då har du hittat rätt!
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en engagerad inköpare/logistiker med intresse för förhandlingar, lagerstyrning och nationella och internationella leverantörskontakter. Hos oss får du möjlighet att bygga vidare på dina intresseområden.

Rollen
Som inköpare hos Nords International kommer du inte bara att förhandla och hantera leverantörsrelationer, utan också spela en viktig roll i att säkra leveranser och balansera lagertillgänglighet mot kapitalbindning. Du kommer att vara en viktig länk i att stötta sälj/marknadsutvecklingen och påverka företagets lönsamhet genom att optimera inköpskostnader.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

• Skapa en plan för upphandlingar och förbättringsinsatser inom Nordsgruppens inköp.
• Förhandla och upprätta avtal med Nords Gruppens leverantörer.
• Utveckla och optimera lagerstyrningsprinciper för råmaterial och inköpta färdigprodukter samt ansvara för inköp och leveransuppföljning för dessa varor.
• Samverka med operativ inköpare, produktionstekniker samt sälj/marknad.
• Ansvara för analys av lagernivåer, servicegrad samt prisutveckling.

Nordsgruppen har kommit långt i sitt hållbarhetsarbete och är i det nära koldioxidneutralt inom scope 1 och 2. Rollen är drivande i kartläggning av våra viktigaste leverantörers hållbarhetsarbete och koldioxidavtryck.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet inom inköp och förhandling. Du är en framåt och positiv person som trivs i en relationsskapande roll. Att vara strukturerad och analytisk är en del av din natur, och du drivs av att utveckla inköps- och lagerstyrningsprocesser.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, teknik eller internationell handel eller flera års relevant arbetslivserfarenhet.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Kunskap i affärssystemet Monitor och avancerad användning av Excel är ett plus.

Nords erbjuder
En plats i ett fint och mycket välmående familjeföretag med ordning och reda. Här kombineras struktur, tydliga processer och snabba beslutsvägar, vilket skapar en stabil men dynamisk arbetsmiljö.
Du får en trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor med fina möjligheter till utveckling inom ett bolag som vill framåt.
Nords International AB värdesätter och främjar mångfald. Vi är övertygade om att olika perspektiv, bakgrund och erfarenheter berikar vårt företag och stärker vår innovationsförmåga.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-01-31. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund på Qtym på telefon 070-423 34 23 eller via e-post på [email protected].

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan och låt oss tillsammans skapa framgång på Nords International! Visa mindre

Operativ inköpare

Ansök    Jun 28    Adecco Sweden AB    Inköpare
Har du tidigare arbetat med inköp, trivs i en roll med många kontaktytor och tycker att struktur och noggrannhet är A och O? Då har vi tjänsten för dig! Om tjänsten Vi söker nu efter en operativ inköpare för kunds räkning i Kristinehamn. Som operativ inköpare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av beställningar, leveransbevakningar och en aktiv dialog med leverantörer och kollegor. Därutöver innebär tjänsten dokumentation och uppföljning av leve... Visa mer
Har du tidigare arbetat med inköp, trivs i en roll med många kontaktytor och tycker att struktur och noggrannhet är A och O? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu efter en operativ inköpare för kunds räkning i Kristinehamn. Som operativ inköpare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av beställningar, leveransbevakningar och en aktiv dialog med leverantörer och kollegor. Därutöver innebär tjänsten dokumentation och uppföljning av leveranser. Du kommer att ha många bollar i luften och vara en spindel i nätet för en mängd olika funktioner både internt och externt. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning, start i slutet av augusti eller enligt överenskommelse. 

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare. Det är meriterande om du även är utbildad inom inköp, industriell ekonomi eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att trivas i rollen behöver du vara kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad. Vidare bör du besitta en god datorvana och kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Struktur, noggrannhet och samarbete är även det ledord för denna roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess kommer en bakgrundskontroll genomföras. Du behöver även ha svenskt medborgarskap då det är ett krav utifrån kundens säkerhetsklassning. 

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. 

Om ansökan
Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan! Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan tillföra i denna roll. Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök".

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder tester, videointervjuer och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Business Manager:
Wilma Börjesson, [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköp, Operativ Inköpare, Kristinehamn, Värmland, Adecco. Visa mindre

Supply Chain Coordinator, Aurena Laboratories

Ansök    Okt 23    Adecco Sweden AB    Inköpare
Om tjänsten Som Supply Chain Coordinator kommer du i huvudsak att arbeta med orderhantering. Även inköp och logistik kommer att vara en del av din arbetsdag. Vi expanderar och du kommer att tillhöra vår nya avdelning Supply Chain. Här får du förmånen att ha många olika kontaktytor internt med de olika avdelningarna på företaget. Externt har du även kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer. Du rapporterar till Supply Chain Manager. I din roll som S... Visa mer
Om tjänsten
Som Supply Chain Coordinator kommer du i huvudsak att arbeta med orderhantering. Även inköp och logistik kommer att vara en del av din arbetsdag. Vi expanderar och du kommer att tillhöra vår nya avdelning Supply Chain. Här får du förmånen att ha många olika kontaktytor internt med de olika avdelningarna på företaget. Externt har du även kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

I din roll som Supply Chain Coordinator kommer du också att arbeta med:
- Leveransplanering
- Delta i produktions- och leveransplaneringsmöten
- Kontakt med kunder via mail och telefon gällande leveranstider, orderstatus och liknande
- Bidra till att utveckla arbetssätt och processer inom ansvarsområdet
- Arbete med inköps- och logistikärenden

Tjänsten som Supply Chain Coordinator är en heltidsanställning på Aurena Laboratories med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som troligtvis har en eftergymnasial utbildning som är lämplig för rollen, exempelvis inom logistik. Du har några års erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet från liknande bransch och kvalitetssystem är meriterande.

Då vi kommunicerar på engelska, med våra kunder och leverantörer runt om i världen, så är det viktigt att du är bekväm med och behärskar att både tala och skriva på det engelska språket. Du har erfarenhet av dokumentation, har en god datorvana med bra kunskaper inom Excel.

Du trivs i en arbetsmiljö som kännetecknas av samarbete, laganda, flexibilitet och bitvis ett högt arbetstempo. Du är en person som absolut inte behöver veta exakt hur varje dag på jobbet kommer att se ut och du är positiv till att ta på dig nya arbetsuppgifter.

Tycker att det låter spännande och även naturligt för dig att gå in i en roll som har många kontaktytor? Gillar du att ta egna initiativ samt komma med förslag på förbättringar och förändringar avseende processer, arbetssätt och IT-stöd? Då är du varmt välkommen till oss!

Viktigt för tjänsten är:
- God kommunikativ förmåga
-Samarbetsförmåga
-Relationsbyggande
- Problemlösningsförmåga
- Noggrannhet och planeringsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Aurena Laboratories AB
Aurena Laboratories är ett växande svenskt privatägt företag som idag har 85 anställda. Vi utvecklar och tillverkar sprayprodukter registrerade som medicintekniska produkter och läkemedel. Huvuddelen av produkterna går på export och våra kunder är oftast internationella läkemedels- eller marknadsbolag.

Vi jobbar enligt kvalitetsledningssystemen ISO 13485 och läkemedels-GMP.

Här hos oss får du ingå i ett härligt och positivt gäng i en kreativ miljö med fina och moderna lokaler.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2023-11-13. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson,  [email protected], tel 073-684 70 45,
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Supply Chain, Koordinator, Inköp, Order, Leveransplanering, Logistik, Medicinteknik, Aurena Laboratories, Värmland, Karlstad, Visa mindre

Projektinköpare

Ansök    Nov 15    Nordic Paper Bäckhammar AB    Inköpare
För att vi ska kunna möta våra kunders framtida krav och behov är din expertis av yttersta vikt för oss på Nordic Paper! Därför söker vi nu dig – vår nästa Projektinköpare! Vi söker en Inköpare med erfarenhet från process- eller tillverkningsindustrin Ditt huvudansvar är att leda upphandlingsaktiviteter inom kategorin Investeringar och Projekt Du kommer att ha ett nära samarbete med dina inköpskollegor samt Operations på våra bruk. Har du en god känsla fö... Visa mer
För att vi ska kunna möta våra kunders framtida krav och behov är din expertis av yttersta vikt för oss på Nordic Paper! Därför söker vi nu dig – vår nästa Projektinköpare!
Vi söker en Inköpare med erfarenhet från process- eller tillverkningsindustrin
Ditt huvudansvar är att leda upphandlingsaktiviteter inom kategorin Investeringar och Projekt
Du kommer att ha ett nära samarbete med dina inköpskollegor samt Operations på våra bruk.

Har du en god känsla för att bygga relationer, ett sinne för affärer och viljan att utvecklas tillsammans med oss? Bra - då kan vi vara en match! Med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter är du med och formar organisationen och hur vi arbetar tillsammans framåt!
Som projektinköpare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp inköp för koncernens samtliga projektinköp.
Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen:
Ansvar för att ta in anbud, förhandla med leverantörer och underentreprenörer, utföra kontraktsskrivningen och mycket mer.
Du agerar som kravställare mot leverantör utifrån avtalade förutsättningar.
Identifiera förbättringsmöjligheter såsom ex kostnadsbesparingar eller hållbarhetsförbättringar, i tätt samarbete med producerande enheter

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en affärsmässig förståelse och god kommunikativ förmåga. Du är analytisk och strukturerad och kan arbeta självständigt och systematiskt samt är van att samarbeta med intressenter på alla nivåer i organisationen. Vidare är du väl bevandrad i grundläggande inköpsprocesser och verktyg och har ett gott affärssinne.
Vi vet inte vem du är, än – men vi har god bild av vad du har med dig sedan tidigare:
Sannolikt har du en relevant akademisk utbildning, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom längre relevant arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom process- eller verkstadsindustrin.
Van vid att förhandla med leverantörer samt teckna avtal, inklusive tekniska specifikationer.
Erfarenhet från projektledning är meriterade.

Vad erbjuder vi?
Som anställd på Nordic Paper erbjuder vi dig utöver flextid, generösa pensionsavsättningar och trygga försäkringar. Du får också ta del av bonussystem, trivselpeng, förmånscykel och en rad sociala aktiviteter. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och du får fria anmälningsavgifter till ett flertal olika motionslopp. På några av våra anläggningar finns även gym och lunchservering. Hos oss är ingen idé för stor eller för liten och vi välkomnar egna initiativ. Vi är måna om att behålla våra medarbetare och värderar därför varje individs utveckling högt.


Om Nordic Paper
Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.
Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.
Om anställningen
Tjänsten är heltid, tillsvidare med placeringsort Karlstad eller på någon av våra anläggningar. Du rapporterar till Inköpschefen. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi använder Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen. Efter att du har skickat in din ansökan får du ett separat mejl med information om Alva Labs tester. Om du redan har gjort testerna i en tidigare ansökan till oss behöver du inte göra dem igen.
Sista ansökningsdag är 10 december men urval och beslut kan komma att ske tidigare, så skicka in din ansökan redan idag.
Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta Albert Lander, Inköpschef, via mejl, [email protected]. Vid frågor om rekryteringen kontakta Louise Andersson, HR via mejl, [email protected]
I denna rekrytering har vi gjort våra val gentemot media och annonsering. Vi undanber oss därför kontakt med media-och rekryteringsföretag. Visa mindre

Erfaren inköpare till Technogarden i Karlstad

Ansök    Nov 16    Technogarden AB    Inköpare
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och ... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås - det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Är du en erfaren inköpare med god förhandlingsvana och erfarenhet av att upprätta avtal?

Just nu söker vi dig som vill gå in som underkonsult eller ta anställning hos oss för ett uppdrag med start så snart som möjligt!

Vad söker vi?

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom Supply Chain med fokus på tillverkande industri. Vi söker därför dig som gillar att kombinera en roll inom teknik och ekonomi, där du arbetar i ett inköpsteam i nära dialog med leverantör, konstruktion och produktion.

Just nu söker vi dig som vill jobba inom pappersindustrin där du som konsult blir en viktig del i kundens inköpsorganisation. Du behöver ha god förhandlingsvana och erfarenhet av att upprätta avtal i en roll som inköpare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, teknik eller inköp. Du har ett par års arbetserfarenhet som inköpare, gärna inom industrin, och drivs av en nyfikenhet att lära och utvecklas. Vi ser gärna att du kan både tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av utmaningar samt hittar och förverkligar förbättringsmöjligheter. Du trivs i en organisation där du både samarbetar med kollegor men också får möjlighet att ansvara för att driva dina egna uppgifter.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika kunduppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, konsultchef Suppy Chain, på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 2 december. Visa mindre

Strategisk inköpare till Uddeholm AB!

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer. Är du en strategisk och analytisk person som vill bidra till företagets lönsamhet? Trivs du dessutom i en kommunikativ tjänst som präglas av långsiktiga relationer? Då kan detta vara något för dig!  Info... Visa mer
Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.

Är du en strategisk och analytisk person som vill bidra till företagets lönsamhet? Trivs du dessutom i en kommunikativ tjänst som präglas av långsiktiga relationer? Då kan detta vara något för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Uddeholms AB en strategisk inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Uddeholms AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• Utvecklingsmöjligheter i ett väletablerat företag
• Kollegor med världsunik spetskompetens inom verktygsstål
• Att få arbeta med ett väletablerat och starkt team på inköpsavdelningen
• Stor frihet i ditt arbete att påverka processer och beslut 

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare hos Uddeholm har du strategiskt ansvar för ett eller flera inköpsområden och är med och utvecklar inköpsprocessen samt försörjningskedjan. Du arbetar tätt med kollegor på inköp, såväl på operativa som strategiska avdelningen, samt är en viktig länk gentemot företagets leverantörer. Arbetet innebär även: 

• Analysering av våra behov i samverkan med intern kund, och gemensamt med detta kunna utarbeta kravbild och underlag
• Utveckla mer hållbara försörjningsalternativ
• Analysering av leverantörsmarknaden
• Att förhandla och skriva avtal

Vi söker dig som:
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare och som har en förståelse för affärer. Det ses även som meriterande  ifall du även har en akademisk utbildning inom området teknik, ekonomi, logistik eller motsvarade. Detta är däremot inte ett krav då vi värdesätter personliga egenskaper och erfarenhet högt till denna tjänst. 

För att trivas i rollen som strategisk inköpare ser vi att du har en kommunikativ förmåga där du trivs med att utveckla långsiktiga relationer. Din kommunikativa förmåga visar sig även bland andra kollegor, såväl på inköpsavdelningen som utanför, där du trivs med att samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta kreativt för att finna de bästa lösningarna som bidrar till företagets lönsamhet. 

Du behärskar svenska och engelska obehindrat, både vad gäller tal och skrift. Har du kunskaper i tyska är detta meriterande. 

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hagfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Avtalsansvarig Fordon till Länsförsäkringar Värmland

Ansök    Sep 1    Qtym AB    Inköpare
Om Länsförsäkringar Värmland Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank, pension och fastighetsförmedling. Med andra ord ekonomisk trygghet i livets alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar. Vi söker dig som vill jobba som taktisk avtalsansvarig i vår fordonsgrupp på huvudkontoret i Karlstad där du har helhetsansva... Visa mer
Om Länsförsäkringar Värmland

Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank, pension och fastighetsförmedling. Med andra ord ekonomisk trygghet i livets alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar.

Vi söker dig som vill jobba som taktisk avtalsansvarig i vår fordonsgrupp på huvudkontoret i Karlstad där du har helhetsansvaret för inköpen för fordonsreparationerna. Är du en duktig förhandlare som har lätt för att bygga och upprätthålla goda relationer? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Om tjänsten
I rollen som taktisk avtalsansvarig är du Länsförsäkringar Värmlands inköpare och kontaktperson gentemot våra leverantörer inom fordonsskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för gruppens upphandling gentemot våra avtalsleverantörer. Du följer upp befintliga leverantörer, utvärderar och hjälper till att utveckla och stärka kvaliteten i vår avtalshantering inom fordonsskador.
Du kan även komma att hantera kalkyler för att stötta övriga kollegor i gruppen, som du arbetar tätt tillsammans med.

Vem är du?

• Du har ett intresse för fordon och har en god förståelse kring skadereparation
• Är väl insatt och trygg i en förhandlingsprocess
• Är en god kommunikatör
• Har tidigare erfarenhet från en inköpsroll
• Har en bra administrativ och digital kompetens
• Har själv körkort
• Har ett engagemang kring hållbarhetsfrågor kopplat till fordonsskador

Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund gärna inom fordon med god förståelse för kvalitet och dokumentation och kontinuerlig uppföljning.

Framgångsrika och långvariga relationer med våra leverantörer är viktigt för oss. Vi värderar därför din förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du kan arbeta självständigt och ha förmågan att identifiera förbättringar och se till att saker blir gjorda.
Vi förutsätter att du har en god IT-vana då all dokumentation sker i digital miljö, kunskaper i Excel är meriterande. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation är det viktigt med en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
För att bli framgångsrik i denna roll behöver du vara analytisk samtidigt som det är naturligt för dig att se samband, trender och dra slutsatser. Du är effektiv, stabil och kan agera professionellt även i pressade situationer. Du har ett högt driv, tar initiativ och gillar utmaningen i att jobba mot uppsatta mål. Att vara strukturerad, ansvarsfull och uthållig är grundläggande för att lyckas. Du är en nätverkande person som ser vad som kan vara användbart för oss i vårt arbete i dialog med andra länsförsäkringsbolag som vi samarbetar med. Vår bransch är under ständig förändring så det är viktigt att du gillar utveckling och ser förändring som något naturligt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Fordonsskador hanterar ungefär 14 000 skador varje år på alla tänkbara fordonsslag, allt från moped till tunga lastbilar. Gruppen består idag av tio medarbetare varav fem tekniker och fem skadereglerare.

Ansökan
Ansök till tjänsten senast den 24/9. Processen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Sofia Graflund på Qtym:
Telefon: 070-423 34 23 alt [email protected] Visa mindre

Inköpare till Rydahls Bromsspecialisten

Ansök    Jul 14    Linck i Karlstad AB    Inköpare
Är du en noggrann och analytisk inköpare? Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en inköpare inom affärsområdet Bromssystem och industrifriktion. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag. Om dig För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna inom industri. Som person ... Visa mer
Är du en noggrann och analytisk inköpare?

Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en inköpare inom affärsområdet Bromssystem och industrifriktion. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag.

Om dig

För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna inom industri. Som person tänker vi att du beskrivs som noggrann och analytisk. Du trivs med administrativa uppgifter och har även förmåga att lyfta blicken och bidra i det strategiska arbetet. Det är positivt om du har ett affärssinne för att säkerställa kostnadseffektivitet och förutsebarhet i inköpen, och förstå hur de påverkar övriga delar av verksamheten.

Det viktigaste är att du är en lagspelare och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Tjänsten innebär en hel del interna och externa kontaktytor, vi ser därför gärna att du är kommunikativ och trivs med att bygga relationer. Du är trygg i förhandlingar och i samarbetet med personer i olika befattningar. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och i skrift är en förutsättning för tjänsten. Resor förekommer och B- körkort är ett krav.

För denna tjänst så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som inköpare kommer du ansvara för inköpen till affärsområdet Bromssystem och industrifriktion. Du kommer aktivt arbeta med att reducera kostnader genom ett långsiktigt och strukturerat arbete tillsammans med leverantörer, medarbetare och stödsystem. En viktig del av tjänsten kommer även vara att fortsätta utvecklingen och effektiviseringen av arbetssätt för fortsatt tillväxt, samt för att möta framtidens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Underhålla och stärka relationer med utvalda nyckelleverantörer.

- Att göra inköp av befintliga artiklar samt artiklar kopplade till kundorder.

- Ansvar för kostnader/priser gentemot utvalda produktkategorier.

- Jobba med kostnadsreduktioner.

- Söka alternativa leverantörer.

- Handläggning av inköpsorder och orderbekräftelser.

- Kommunikation till berörda vid eventuella avvikelser mot planerat.

Om Rydahls Bromsspecialisten

Rydahls Bromsspecialisten som grundades 1916 är idag en välkänd och etablerad verksamhet med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 60 anställda.

Kunderbjudandet består av bromssystem för tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp, trailer och lätta transportfordon. Kunderna återfinns till största del i Sverige och Finland. Bolaget är indelat i tre affärsområden där vart och ett tillhör marknadsledarna i sin bransch.

Rydahls ägs sedan 2015 av börsnoterade OEM International, som är en av Europas ledande teknikhandels-koncerner inom industriella komponenter och system. Koncernen omsätter 4,7 miljarder, har ca 1000 anställda och består av 33 rörelsedrivande enheter i 15 länder.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på [email protected] eller Sebastian Ullström på [email protected].

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 16 augusti.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare till Technogarden i Karlstad

Ansök    Jun 20    Technogarden AB    Inköpare
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och ... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås - det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Vad söker vi?

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom Supply Chain med fokus på tillverkande industri. Vi söker därför dig som gillar att kombinera en roll inom teknik och ekonomi, där du arbetar i ett inköpsteam i nära dialog med leverantör, konstruktion och produktion.

Just nu söker vi dig som vill jobba inom pappersindustrin där du som konsult blir en viktig del i kundens inköpsorganisation. Du kommer ansvara för inköp av ett komponentområde och säkerställa att leveranstid, pris och kvalitet uppfylls. Vidare kommer du arbeta med ständiga förbättringar för att hela tiden säkerställa en kostnadseffektiv och kvalitetssäker inköpsprocess.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, teknik eller inköp. Du har ett par års arbetserfarenhet, gärna inom industrin, och drivs av en nyfikenhet att lära och utvecklas. Har du arbetat som inköpare ser vi det som ett plus men det är inget krav. Vi ser gärna att du kan både tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av utmaningar samt hittar och förverkligar förbättringsmöjligheter. Du trivs i en organisation där du både samarbetar med kollegor men också får möjlighet att ansvara för att driva dina egna uppgifter.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika kunduppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, konsultchef Suppy Chain, på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 13 augusti. Visa mindre

Upphandlare till statlig myndighet i Karlstad!

Ansök    Jun 15    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Har du 1 års erfarenhet av att arbeta som upphandlare och vill testa något nytt? Då har jag tjänsten för dig. Nu får du den unika möjligheten att arbeta som upphandlare på en statlig myndighet i Karlstad. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Vi letar nu efter en upphandlare för en statlig myndighet. I denna roll kommer du att ansvara för att genomföra inköp och upphandlingar av olika varor och tjänster. Som upphandlare kommer du at... Visa mer
Har du 1 års erfarenhet av att arbeta som upphandlare och vill testa något nytt? Då har jag tjänsten för dig. Nu får du den unika möjligheten att arbeta som upphandlare på en statlig myndighet i Karlstad. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi letar nu efter en upphandlare för en statlig myndighet. I denna roll kommer du att ansvara för att genomföra inköp och upphandlingar av olika varor och tjänster. Som upphandlare kommer du att ha en central roll i att analysera och utvärdera olika leverantörer. Du bör vara väl insatt i de relevanta lagstiftningarna och föreskrifterna som styr offentlig upphandling och ha förmågan att driva och koordinera upphandlingsprocessen från början till slut.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Analys och bedömningar av marknads- och leverantörsförhållanden
* Upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
* Ta fram och sammanställa statistik, samt uppdatering av olika register (exempelvis avtals- och kundregister)
* Hantering av offerter/anbud, avtal och urval av leverantörer
* Göra självständiga direktupphandlingar och inköp
* Göra självständiga upphandlingar
* Göra självständiga upphandlingar


VI SÖKER DIG SOM
- Har högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning samt minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

ELLER
- Har YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Har goda kunskaper inom LOU/LUF
- Har erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell
- Har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Ansvarstagande
- Självgående
- Noggrann

Övrig information:


* Start: 1 oktober
* Omfattning: 60-100%
* Placering: Karlstad


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Strategisk inköpare till Uddeholm AB!

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer. Är du en strategisk och analytisk person som vill bidra till företagets lönsamhet? Trivs du dessutom i en kommunikativ tjänst som präglas av långsiktiga relationer? Då kan detta vara något för dig!  Info... Visa mer
Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.

Är du en strategisk och analytisk person som vill bidra till företagets lönsamhet? Trivs du dessutom i en kommunikativ tjänst som präglas av långsiktiga relationer? Då kan detta vara något för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Uddeholms AB en strategisk inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Uddeholms AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• Utvecklingsmöjligheter i ett väletablerat företag
• Kollegor med världsunik spetskompetens inom verktygsstål
• Att få arbeta med ett väletablerat och starkt team på inköpsavdelningen
• Stor frihet i ditt arbete att påverka processer och beslut 

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare hos Uddeholm har du strategiskt ansvar för ett eller flera inköpsområden och är med och utvecklar inköpsprocessen samt försörjningskedjan. Du arbetar tätt med kollegor på inköp, såväl på operativa som strategiska avdelningen, samt är en viktig länk gentemot företagets leverantörer. Arbetet innebär även: 

• Analysering av våra behov i samverkan med intern kund, och gemensamt med detta kunna utarbeta kravbild och underlag
• Utveckla mer hållbara försörjningsalternativ
• Analysering av leverantörsmarknaden
• Att förhandla och skriva avtal

Vi söker dig som:
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare och som har en förståelse för affärer. Det ses även som meriterande  ifall du även har en akademisk utbildning inom området teknik, ekonomi, logistik eller motsvarade. Detta är däremot inte ett krav då vi värdesätter personliga egenskaper och erfarenhet högt till denna tjänst. 

För att trivas i rollen som strategisk inköpare ser vi att du har en kommunikativ förmåga där du trivs med att utveckla långsiktiga relationer. Din kommunikativa förmåga visar sig även bland andra kollegor, såväl på inköpsavdelningen som utanför, där du trivs med att samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta kreativt för att finna de bästa lösningarna som bidrar till företagets lönsamhet. 

Du behärskar svenska och engelska obehindrat, både vad gäller tal och skrift. Har du kunskaper i tyska är detta meriterande. 

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hagfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Produktutvecklare

Ansök    Apr 6    Roi Rekrytering Sverige AB    Inköpare
Produktutvecklare Nu söker vi en ny kollega till produktutvecklingsavdelningen på vårt huvudkontor i Karlstad.   Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, med inriktning mot handel/inköp/logistik. Som person är du strukturerad, självgående, driven och kommunikativ. Du är bra både på att se detaljer och helhet, och kan ta snabba bra beslut om så krävs. Känsla för färg och form är ett plus. Som produktutvecklare hos oss kommer du att... Visa mer
Produktutvecklare
Nu söker vi en ny kollega till produktutvecklingsavdelningen på vårt huvudkontor i Karlstad.
 
Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, med inriktning mot handel/inköp/logistik. Som person är du strukturerad, självgående, driven och kommunikativ. Du är bra både på att se detaljer och helhet, och kan ta snabba bra beslut om så krävs. Känsla för färg och form är ett plus.
Som produktutvecklare hos oss kommer du att ha ansvar för framtagningen av nya produkter till vårt skandinaviska sortiment av party och säsongspynt.

 Arbetet innebär:
-Löpande ansvar för att förhandla med våra leverantörer samt utveckla vår leverantörsbas.
-Ansvar för lönsamhet, sortimentsbredd, lagernivåer osv. tillsammans med våra interna kunder.
-Projektledarroll för framtagningen av nyheter och kampanj/säsongsaktiviteter.
-Sourcing av produkter hos befintliga eller nya leverantörer.
-Beslut kring stora och små detaljer gällande utformning av produkt och förpackning, för både befintliga och nya produkter.
-Produktregistrering, fotning av produkter samt löpande hantering av nödvändig artikeldata.
 
Våra interna kunder är de sortimentsansvariga hos våra säljbolag i Sverige, Norge och Danmark. Tillsammans med dem och övriga funktioner som inköp, lager, designstudio finner vi bästa vägen fram till sortiment med bra och säljande produkter som ger lönsamma affärer!
 
Vi söker dig som:
 -Har en universitetsutbildning, helst inom ekonomi eller liknande.
-Har ett affärsmässigt och logiskt tänkande, men som samtidigt förstår behovet att gå utanför ramarna ibland.
-Trivs med att ta ansvar och sitta som spindeln i nätet.
-Har god datavana, framförallt inom office-paketet.
-Är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
-Förstår enklare danska och norska.
-Samarbetar bra med andra och gillar både det och att driva saker framåt på egen hand.
-Ser lösningar och möjligheter snarare än problemen och är ödmjuk och prestigelös.

Har du dessutom erfarenhet av rapportverktygen Crystal Report, Power BI eller affärssystemet Jeeves så är det meriterande.

Tjänsten: 
Tjänsten är ett vikariat på 100%.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida alternativt via platsbanken.
Sista ansökningsdag: 2023-04-30
Tillträde enligt överenskommelse
_________________________________________________
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Skandinavien på Gratulationskort och Presentpapper, och vi säljer även ett stort antal andra produktområden till detaljhandeln. Några exempel är Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter.
Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterlandet och övrig bokhandel. Dessutom är vi en stor leverantör till Dagligvaruhandeln (DVH) genom att sälja till Coop, ICA, Bergendahls, Pressbyrån samt fristående dagligvarubutiker och kiosker.
Picturagruppen är en internationell företagsgrupp som finns representerade genom hel- och delägda bolag i andra länder runt om i världen Visa mindre

Inköpare 100% Karlstad

Ansök    Mar 28    Roi Rekrytering Sverige AB    Inköpare
Om jobbet som Inköpare Nu söker vi en ny kollega till vår inköpsavdelning på vårt huvudkontor i Karlstad. Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller det naturvetenskapliga området. Inriktning mot logistik är ett extra plus. Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ samt tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra.Du är analytiskt, strukturerad, logisk och van att arbeta i olika system. Du är en l... Visa mer
Om jobbet som Inköpare

Nu söker vi en ny kollega till vår inköpsavdelning på vårt huvudkontor i Karlstad.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller det naturvetenskapliga området. Inriktning mot logistik är ett extra plus. Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ samt tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra.Du är analytiskt, strukturerad, logisk och van att arbeta i olika system. Du är en lagspelare som också trivs lika bra med att arbeta ensam i vissa uppgifter.

Som inköpare hos oss kommer du att:

-Ha ansvar för inköp av delar av vårt skandinaviska sortiment, i vilket det ingår:

-Analys av försäljningsstatistik.
-Optimering av lagernivåer.
-Optimering av leveranssäkerhet.
-Orderläggning, orderregistrering, uppföljning av orderbekräftelser, fakturor och leveransbevakning.
-Ha kontakt med våra leverantörer såväl inrikes som utrikes.
-Ha kontakt med våra skandinaviska systerbolags produktavdelningar.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper ihop med utbildning och erfarenhet, vi tror att du har mellan 2-5 års erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som:

-Har en universitetsutbildning inom ekonomi eller det naturvetenskapliga området.
-Har ett gott analytiskt, logiskt tänkande och har känsla för system och strukturer.
-Mycket god datavana, särskilt i Microsoft Excel.
-Är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och talar och skriver engelska obehindrat.
-Är en kommunikativ lagspelare men som också har en vilja och drivkraft att självständigt lösa problem.
-Ser möjligheter i problemen och inte tvärtom och som är ödmjuk och prestigelös.
-Är noggrann, positiv och lätt att samarbeta med och som dessutom kompletterar vårt redan inarbetade gäng.

Har du dessutom kunskap i rapportverktygen Crystal Report eller Power BI så är det högst meriterande, likaså tidigare erfarenhet av arbete inom området inköp/logistik.

Låter detta som en tjänst för dig och en roll som du skulle trivas i? Vänta i så fall inte med att söka, vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten:

Det är en heltidstjänst.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida alternativt via platsbanken.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Tillträde enligt överenskommelse

___________________________________________________

AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi

är marknadsledande i Sverige på Gratulationskort, Trendkort och Presentpapper, men vi säljer även Jul och Säsongskort. Förutom våra kort har vi även Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter i vår produktportfölj.

Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterlandet och övrig bokhandel. Dessutom är vi en stor leverantör till Dagligvaruhandeln (DVH) genom att sälja till Coop, ICA, Bergendahls, Pressbyrån samt fristående dagligvarubutiker och kiosker.

Picturagruppen är en internationellföretagsgrupp som finns representerade genom hel och delägda bolag i andra länder runt om i världen. Visa mindre

Teknisk Inköpare till Valmet

Ansök    Maj 4    Poolia Sverige AB    Inköpare
Vill du bli en del av Valmets fantastiska team i en roll med stort eget ansvar och många kontaktytor både internt och externt? Valmet AB´s Tissue enhet i Karlstad är i behov av en proaktiv och engagerad Teknisk Inköpare och söker dig med erfarenhet av inköpsarbete och som besitter tekniskt kunnande. Kanske har du arbetat inom tillverkningsindustri/processindustri och inköp tidigare och känner dig redo för nästa utmaning? Tjänsten är ett konsultuppdrag vi... Visa mer
Vill du bli en del av Valmets fantastiska team i en roll med stort eget ansvar och många kontaktytor både internt och externt?

Valmet AB´s Tissue enhet i Karlstad är i behov av en proaktiv och engagerad Teknisk Inköpare och söker dig med erfarenhet av inköpsarbete och som besitter tekniskt kunnande. Kanske har du arbetat inom tillverkningsindustri/processindustri och inköp tidigare och känner dig redo för nästa utmaning?

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia, med önskat tillträde snarast och uppdraget förväntas pågå i 12 månader med chans till förlängning eller anställning hos Valmet.

Varmt välkommen med din ansökan – urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här tjänsten kommer du huvudsakligen att genomföra inköp till vår produktionsenhet.
Som inköpare får du ansvar för leverantörs prestanda med avseende på leveranssäkerhet, kostnadskontroll samt kvalitetssäkring.

Vem är du?
För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning med inriktning inköp, teknik eller ekonomi. Du har erfarenhet av inköpsarbete och inköpsrutiner samt ett intresse för tekniska specifikationer. Du kan förstå och ta dialogen med konstruktörer, projektledare och leverantörer angående tekniska och kommersiella parametrar.

Det är också viktigt att du har god datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande.

De personliga egenskaperna är av stor vikt och vi och ser gärna att du är driven och målmedveten men samtidigt lyhörd och prestigelös. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är framgångsrik på att skapa och bibehålla goda relationer. Vi erbjuder en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.


Om verksamheten
När allt fungerar tillsammans

Valmet är där de bästa talangerna från en mängd olika bakgrunder möts. Med 17.500 anställda runt om i världen är vi den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och tjänster för massa-, pappers- och energiindustrin. Vårt engagemang för att föra våra kunders prestationer framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, servicekunnande – och framför allt lagarbete.

Gå med i teamet! www.valmet.com/careers Visa mindre

Inköpare/projektledare till Eterni

Ansök    Mar 15    Eterni Sweden AB    Inköpare
INKÖPARE/PROJEKTLEDARE TILL ETERNI Vi söker en erfaren inköpare och/eller projektledare till vår kunds team. Som inköps- och projektledare kommer du att ansvara för att övervaka och aktivt leda upphandlingsprocesser hos vår kund samt leda olika projekt som kan uppkomma i en verkstadsindustri. Du kommer utifrån din erfarenhet och kompetens att kunna utforma din roll i bolaget. ARBETSUPPGIFTER I rollen som inköpare/projektledare kan dina arbetsuppgifter var... Visa mer
INKÖPARE/PROJEKTLEDARE TILL ETERNI
Vi söker en erfaren inköpare och/eller projektledare till vår kunds team. Som inköps- och projektledare kommer du att ansvara för att övervaka och aktivt leda upphandlingsprocesser hos vår kund samt leda olika projekt som kan uppkomma i en verkstadsindustri. Du kommer utifrån din erfarenhet och kompetens att kunna utforma din roll i bolaget.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som inköpare/projektledare kan dina arbetsuppgifter vara att övervaka upphandlingsprocessen för företaget, inklusive inköp, leverantörsutvärdering, kontraktsförhandling och kontraktshantering. Vidare kommer du i rollen som inköpare/projektledare att:
Utveckla och implementera upphandlingsstrategier som är i linje med affärsmål och bevaka kostnad, kvalitet och leveransmål.
Utveckla och underhålla relationer med leverantörer.
Identifiera möjligheter att optimera upphandlingsprocesser och minska kostnaderna.
Hantera projekttidslinjer, budgetar och resurser för att säkerställa ett framgångsrikt projektslut.
Samarbeta med olika avdelningar i projekt- och inköpsprocesser.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en eller flera examina som kan vara relevanta för att utveckla inköp och projektledning i en industri som befinner sig i en tillväxtresa. Då din roll utvecklas åt olika håll har du ett prestigelöst förhållningssätt, en positiv syn på förändring och förmåga att entusiasmera din omgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god kunskap om inköpsstrategier och avtalsförhandlingar och en dokumenterad erfarenhet av att leverera projekt i tid och inom budget. Vidare ser vi att du har en analytisk förmåga med förmåga att tolka data och fatta självständiga och välgrundade beslut.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som inköpare/projektledare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Strategisk inköpare till kund inom försvarsindustrin sökes!

Ansök    Mar 24    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Har du arbetat som strategisk inköpare i något år och är sugen på att byta arbetsgivare? Klicka in på annonsen för att se om detta är ditt nästa steg i din karriär. Urval sker löpande - skicka in din ansökan idag. OM TJÄNSTEN Till vår kund i Karlskoga söker vi nu efter en strategisk inköpare. Kunden är verksam inom försvarsindustrin vilket ger dig en spännande arbetsmiljö och en uppdragsgivare som arbetar för säkerheten i omvärlden. I rollen som strate... Visa mer
Har du arbetat som strategisk inköpare i något år och är sugen på att byta arbetsgivare? Klicka in på annonsen för att se om detta är ditt nästa steg i din karriär. Urval sker löpande - skicka in din ansökan idag.

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Karlskoga söker vi nu efter en strategisk inköpare. Kunden är verksam inom försvarsindustrin vilket ger dig en spännande arbetsmiljö och en uppdragsgivare som arbetar för säkerheten i omvärlden. I rollen som strategisk inköpare kommer du att upprätthålla leverantörsrelationer och utveckla affärsrelationerna med ett antal av kundens leverantörer samt kontinuerligt utvärdera befintliga och potentiellt nya leverantörer.Du erbjuds


* En arbetsplats där fokus kommer att ligga på din utveckling och trivsel
* Chans till tillsvidareanställning och fast månadslön via oss på Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ställa ut offertförfrågningar och hantera offerter
- Utveckla befintliga affärer med leverantörerna för att hitta optimal och kostnadseffektiv leveransförmåga
- Göra kostnadsanalyser samt identifiera och kontinuerligt hitta kostnadsbesparingar
- Teckna, vidareutveckla och förvalta leverantörsavtal
- Ansvara för förhandlingar
- Driva och medverka i olika tvärfunktionella team

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant högskole/universitetsutbildning som inköpare, civilingenjör eller annan relevant utbildning
- Har 1-3 års arbetslivserfarenhet från strategiskt inköp
- Har ett teknisk intresse
- Har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift
- Innehar ett svenskt medborgarskap och kan genomgå en säkerhetsprövning

Meriterande om du har:


* Kunskap i elektronik


Som person är du:


* Affärsmässig
* Strukturerad
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: enligt överenskommelse
* Omfattning: heltid
* Placering: Karlskoga
* Övrigt: möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work och en fast månadslön
* Tjänsten är säkerhetsklassad och du kommer behöva genomgå en säkerhetsprövningsintervju
* Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Inköpare till Mericon

Ansök    Mar 27    Qtym AB    Inköpare
Mericon Sverige AB är ett kunskapsföretag med stort lösningsfokus. Vi säljer och marknadsför nischprodukter för strömdistribution, åskskydd och jordning, vilket görs med hjälp av skickliga och engagerade medarbetare samt noga utvalda produkter. Inköpare till Mericon Har du en bakgrund inom logistik och ett brinnande intresse för inköp? Tycker du om att jobba i nära samarbete med andra och driva arbetet framåt? Då är det här en tjänst för dig. I den h... Visa mer
Mericon Sverige AB är ett kunskapsföretag med stort lösningsfokus. Vi säljer och marknadsför nischprodukter för strömdistribution, åskskydd och jordning, vilket görs med hjälp av skickliga och engagerade medarbetare samt noga utvalda produkter.

Inköpare till Mericon

Har du en bakgrund inom logistik och ett brinnande intresse för inköp? Tycker du om att jobba i nära samarbete med andra och driva arbetet framåt? Då är det här en tjänst för dig.

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en spännande bransch med varierande produkter och härliga kollegor. Huvuddelen av rollen är inköp. Du kommer ha daglig kontakt med leverantörer, följa leveranser och prissättningar. Tillsammans med Mericons logistikavdelning ser de till att ha ett bra materialflöde och rätt lagernivåer. Exempel på logistik är kontakt med transportbolag, transportbokningar som t.ex. import, tullhantering, osv. Hantering av kundspecifika logistik -och packningskrav. Den andra delen av rollen kommer innebära att du även är behjälplig på andra avdelningar. Det kan exempelvis innefatta uppgifter inom innesälj, beredning mot offert och verkstad mm. Det finns möjlighet att anpassa den delen av rollen mot dina egna intressen.

Kvalifikationer:

• Utbildning och/eller erfarenhet av logistik.
• Intresse för inköp och teknik.
• B-körkort.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:

• Erfarenhet av att arbeta i Monitor.
• Kunskaper i Office 365.

Vem är du?

Det är viktigt att du ska trivas i rollen och därför fästs stort vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du är nyfiken och prestigelös, du vill gärna utvecklas och är öppen för att lära dig mer. Du är en självgående person som driver ditt eget arbete framåt och bidrar med idéer och initiativ. Du är även en strukturerad och flexibel person som kan parera mellan olika arbetsuppgifter. Till sist ser vi gärna att du är en person som trivs i sociala sammanhang och värdesätter god stämning på arbetsplatsen.

Låter det intressant? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:

Start: Omgående.

Arbetstider: Kontorstider. Arbete på plats.

Anställningsgrad: Heltid 100%.

Anställningsform: Tjänsten är en bemanning som varar i 6 månader där du kommer att arbeta som konsult via Qtym. Efter de 6 månaderna är det uttalat att Mericon har för avsikt att erbjuda dig en anställning hos dem, förutsatt att samarbetet fungerat bra.

Vid frågor kontakta rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. [email protected].

Mericon har valt oss som leverantör för det här uppdraget och därav hänvisas alla frågor till oss på Qtym.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se Visa mindre

Inköpskonsult

Ansök    Mar 1    Addilon Professionals AB    Inköpare
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter Uppdragens karaktär präglas av både strategiska, taktiska och operativa inslag som att: - Ta fram mål och riktlinjer för företagets inköp - Utforma strategier - Implementera strategier - Genomföra upphandlingar - Optimera anskaffningslösningar -... Visa mer
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Uppdragens karaktär präglas av både strategiska, taktiska och operativa inslag som att:
- Ta fram mål och riktlinjer för företagets inköp
- Utforma strategier
- Implementera strategier
- Genomföra upphandlingar
- Optimera anskaffningslösningar
- Utveckla nya och befintliga leverantörer
- Förhandla och hantera avtal

Läs mer om kompetensnivåer på följande länk: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Akademisk examen eller annan likvärding eftergymasial utbildning
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom rubricerat område
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Strukturerad
- Analytisk

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Inköpare till Rydahls Bromsbandfabrik

Ansök    Jan 24    Linck i Karlstad AB    Inköpare
Är du en driven, ödmjuk lagspelare med erfarenhet av inköp? Rydahls bromsbandfabrik söker nu en inköpare till sitt kontor i Karlstad. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med sina över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag! Om dig För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna av fordonsrelaterade produkter. För a... Visa mer
Är du en driven, ödmjuk lagspelare med erfarenhet av inköp?

Rydahls bromsbandfabrik söker nu en inköpare till sitt kontor i Karlstad. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med sina över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag!

Om dig
För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna av fordonsrelaterade produkter. För att trivas i rollen som inköpare ser vi att du är strukturerad och driven. Du trivs med administrativa uppgifter och har även förmåga att lyfta blicken och se hur inköpen påverkar övriga delar av verksamheten. Det viktigaste är att du är en lagspelare och trivs med att jobba i grupp.

För denna tjänst så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten
I rollen som inköpare kommer du ansvara för inköpen till affärsområdet reservdelar. Du kommer aktivt arbeta med att reducera kostnader genom ett långsiktigt och strukturerat arbete tillsammans med leverantörer, medarbetare och hjälpsystem. En viktig del av tjänsten kommer även vara att fortsätta utvecklingen och effektiviseringen av arbetssätt för fortsatt tillväxt, samt för att möta framtidens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Löpande sköta avdelningens inköp av reservdelar

- Arbeta med lagerstyrning av avdelningens sortiment

- Kontroll på Inköpets administrativa del i system & flöden

- Hantera leverantörsmöten/förhandlingar på basic-nivå

- Genomföra de aktiviteter som verksamhetssystemet (ISO) kräver

Om Rydahls Bromsspecialisten
Det började 1916, då Ernst Hjalmar Rydahl grundade företaget i en källarlokal i stadsdelen Haga, i Karlstad. Som den entreprenör och innovatör han var, satt Ernst Hjalmar sent på kvällarna och i skenet från en fotogenlampa och experimenterade med olika material för att få fram de allra bästa bromsbanden.

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Om processen
Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Moa Jäder på [email protected] eller Sebastian Ullström på [email protected].

Sista ansökningsdag är 12 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Visa mindre

MSB söker inköpare till logistikenheten - vikariat

MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan speg... Visa mer
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Om anställningen
Inköpsfunktionen inom enheten för logistik söker nu en medarbetare för en visstidsanställning.

Där du bland annat kommer arbeta med avrop från befintliga ramavtal samt direktupphandling. Arbetet sker på delegation från myndighetens centrala upphandlingsenhet som hanterar annonserade upphandlingar. Huvuddelen av de inköp som utförs görs till lager eller direkt till insats. Tillsammans med övriga medarbetare på enheten ska du bidra till att effektivisera och kvalitetssäkra myndighetens inköpsprocess.

Medarbetarskapet och ledarskapet på MSB ska utgå från tillit, medmänsklighet och viljan att arbeta tillsammans. Vi utgår från att vi gör vårt bästa och vill varandra väl. Att agera i linje med MSB:s medarbetar- och ledarkriterier innebär att medverka till ökad trygghet och ett hållbart arbetsliv.

Arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du vara ansvarig för inköp inom enhetens ansvarsområde, inköpen avser såväl avrop från befintliga ramavtal som direktupphandlingar. Du ansvarar även för den löpande kommunikationen och dialogen med leverantörer samt att ha fokus på att säkerställa effektiva materialflöden och prestanda. I arbetsuppgifterna ingår även inköpsplanering, orderläggning i affärssystemet Unit4 ERP, leveransbevakning och att följa upp inkommande leveranser. Vidare kommer du att hanterar reklamationer samt underhåll av artikelregistret.

Din kompetensprofil:
Du har:

- universitets-/högskoleutbildning inom relevant område, eller slutförd YH/KY-utbildning inom offentlig upphandling alternativt inköp, eller minst 3 års arbetslivserfarenhet inom inköp och logistik som bedöms likvärdig.
- erfarenhet som inköpare inom kommunalt bolag, kommun, landsting eller staten alternativt hos leverantör som arbetar med den offentliga sektorn eller på konsultbolag.
- stor vana att arbeta i digitala miljöer och erfarenhet av att arbeta med elektroniska upphandlingssystem.
- vana av att analysera, tolka samt skriva avtal. 
- erfarenhet av att genomföra direktupphandlingar samt av framtagande av kravspecifikationer till annonserade upphandlingar till stöd för beställare.
- utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

- erfarenhet av att arbeta i affärssystemet UNIT4 ERP - e-handel, upphandlingsverktyget TendSign samt ärende- och dokumenthanteringssystemet Public 360.

Som medarbetare och ledare på MSB förväntas att du är uppdragsorienterad, utvecklingsinriktad, dialoginriktad, har god självkännedom och är ett föredöme.

Som person är du noggrann och effektiv samt van att arbeta självständigt. Det är viktigt för dig att leverera förväntade resultat med hög kvalité. Du har lätt för att samarbeta och har ett väl utvecklat sinne för service samt god analytisk förmåga. Vi finner även att du är prestigelös, en god lagspelare och har ett innovativt tankesätt.

Om enheten
Enhetens uppgift är logistik och inköp till insatser, övningar och utbildningar. I uppgiften ingår också s.k. strategiska produkter. Vidare ingår tillhörande administration samt materielhanteringssystem. I uppgiften ingår Logistikberedskap.
https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform:  Tidsbegränsad anställning i form av ett vikariat till och med 2024-08-31, med möjlighet till förlängning.

Ort: Karlstad

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta enhetschef Bernt Hedström. Fackliga företrädare är Carin Hammarbo (Saco-S), Daniel Hjärne (ST) samt Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 20 mars 2023, märkt med referensnummer 2023/32.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Procurement Engineer

Ansök    Dec 20    Valmet AB    Inköpare
We are looking for a Procurement Engineer to work in our team. If you would like to work in an international environment, in a leading engineering company with a large variety of tasks and with great development opportunities - then this could be something for you. Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving ou... Visa mer
We are looking for a Procurement Engineer to work in our team.
If you would like to work in an international environment, in a leading engineering company with a large variety of tasks and with great development opportunities - then this could be something for you.
Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving our customers.
Valmet Services business line provides services and solutions mainly for the pulp-, paper- and energy industries, including spare parts and components, maintenance and shutdown services, outsourcing services, production consumables, process support and optimization, and mill and plant improvements. Valmet also provides customers with learning options that give customers access to more than 150 courses and a variety of training services
Job description:
Valmet is looking for a Procurement Engineer who can lead, coordinate, and execute procurement work for Valmet EMEA Supply Chain, ensuring there is a competent, competitive, and timely supplier base. With location in Karlstad, you will serve Valmet Service Business line and work in close cooperation with suppliers and several functions such as Services Operations, Valmet global sourcing team, Sales, Engineering, Quality and Logistics among others.
Maintaining and developing existing and new supplier relationships is an important part of your daily work and you will be responsible for availability, supplier capacity, delivery follow-up, sourcing work and handling existing contract negotiations. The role also includes monitoring price developments and driving purchasing projects. As Valmet is an international organization with global partners and suppliers, there are trips in the service.
Other responsibilities include:
Execute procurement assignments for named categories/suppliers
Follow-up purchase orders for cost, quality and delivery time
Responsible for price agreement and item maintenance in our ERP system and related systems
Plan and execute annual price negotiations with defined suppliers
Define supply strategies and plan, priorities, time schedules as well as action plans together with procurement team members such as supplier quality and logistics
Define and ensure implementation of long-term cost savings
Develop the existing supplier base in cooperation with Category Managment function based on general supplier relationship management
Support sales and cost-estimation functions in sales projects with cost-data and sourcing activities
Ensure implementation of defined strategies with the selected vendors
Be updated in terms of technological development in the industry
Responsibility to actively seek and evaluate new suppliers
Review purchase order claims and contracts for confromance to Valmet policy
Drive sourcing activities in Cost Competitve Countries (CCC)

To succeed in this role you will need:
Master's or Bachelor's degree. Preferred fields of study: engineering or commercial
3 years of working experience in a similar role
Excellent analytical skills and ability to run with swift and fact-based decisions
Strong influencing and negotiations skills with demonstrated ability to achieve results in a global matrix organization
Strong knowledge of Windows environment (Microsoft Word, Excel, PowerPoint)
and ERP Systems
Fluent in English. Other languages are an asset
High level of commitment and proactive approach
Ability to work and perform well under pressure with tight deadlines
Driving license. B

Beyond this, you are result oriented and business driven. Maybe you have previously worked with procurement and possesses technical know-how. We also value experience from the industry where you worked in technology, sales, projects or operations. Your personal characteristics include strong communication and intercultural negotiation skills. You have an open and cooperative attitude as well as genuine driving force and desire to make good results for and success within Valmet. System knowledge such as MS office and ERP (Infor LN in Valmet) comes from daily analysis and usage of the same.
If you are confident that you will be successful in this position, even if you do not meet all of these requirements, please do not hesitate to apply. We are always looking for diversity and talent.
We offer:
Valmet offers you a fast-paced workplace with an international touch and good personal development opportunities. You will have an important role in the local procurement department but will also be a member of Valmet global procurement community with colleagues around the world. The team closest to you is a bunch of wonderful colleagues where everyone works together to create the best conditions for doing a good job.
Additional information:
Did we catch your interest? You’re more than welcome with your application as soon as possible, but no later than January 31st, 2023 (selection takes place continuously). Please note that we will not accept applications by e-mail.
To apply for the position, please complete our on-line application form in English, with salary expectation.
For further information about the position, please contact Patrik Strömberg, Senior Procurement Manager EMEA Supply Chain, Parts Procurement, +46 70 2538902, [email protected]
For further information regarding the recruitment process, please contact Elize Nilsson, Recruiter,
+46 761089769, [email protected]
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17.500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Inköpare till Nya Centralsjukhuset i Karlstad

Ansök    Nov 23    Skanska Sverige AB    Inköpare
I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1. Under våren/sommaren 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan augusti pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet. Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och ... Visa mer
I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1.

Under våren/sommaren 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan augusti pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet.

Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och produktionsstart för första delprojektet är planerat till början av 2024. Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och söker en inköpare som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt.

Vill du vara med och bygga framtidens sjukhus i Värmland?

Som inköpare ansvarar du för att driva och genomföra inköpsarbete i projektet; från förfrågningsunderlag till det slutliga genomförandet, allt för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projektet får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i allt från tidigt skede till genomförande av projekt. Vi har höga ambitioner avseende hållbarhet samt att minska vår klimatpåverkan och som inköpare har du en viktig roll att utveckla och ställa krav på leverantörskedjan med avseende på klimatpåverkan.

Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörskontakter, upphandlingar samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.
Du kan byggbranschen och hållbara inköp

Vi söker dig med god erfarenhet av byggbranschen, samt flera års erfarenhet av inköpsarbete då det är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen.

Vi tror att du har ingenjörsutbildning eller KY-utbildning inom relevant område och känner ett stort engagemang till att bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer och vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått genom utbildning och tidigare erfarenheter.

Du innehar en förmåga till nytänkande och är drivande och initiativrik med fokus på resultat. Du är en van förhandlare och har ett affärsmässigt tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Ditt arbetssätt utmärks av mycket hög servicekänsla, samarbetsvilja, noggrannhet och struktur.

Vill du bli del av vårt team på Nya CSK i Karlstad?

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa inköpare. Sista ansökningsdag är 15 december 2022.

För ytterligare information om detta spännande projekt, besök Nya CSK - Region Värmland (regionvarmland.se) Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mathias Andersson 010-448 72 07.

Välkommen till Skanska!
Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Industrisupport söker inköpare

Om företaget I samarbete med vår kund söker vi en inköpare till Karlstadsområdet. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du får anställning direkt av kundföretaget, men att ansökan ställs till Industrisupport, som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Huvudsakligen operativa inköpsuppgifter, men också strategiskt inköpsarbete tillsammans med affärsområdeschefer. Du kommer att driva f... Visa mer
Om företaget
I samarbete med vår kund söker vi en inköpare till Karlstadsområdet. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du får anställning direkt av kundföretaget, men att ansökan ställs till Industrisupport, som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakligen operativa inköpsuppgifter, men också strategiskt inköpsarbete tillsammans med affärsområdeschefer. Du kommer att driva förbättringsprojekt där du agerar analytiskt och affärsmässigt utifrån företagets strategier. Du blir ansvarig för leverantörer av material och produkter samt agerar stöttepelare i anbudsprocesser. I ditt dagliga arbete med leverantörsutvärderingar och uppföljningar bygger du fruktbara relationer. Du kommer även att analysera KPI:er, kostnadskalkyler och kostnadsutveckling. Inköpsorderhantering och leveransbevakning är en del av vardagen. Ditt arbete ger därför snabbt resultat och du känner dig delaktig i affärsområdenas möjligheter till framgång. Sånt ger tillfredsställelse i arbetsvardagen!Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning samt flera års erfarenhet av inköp på tillverkande industri. Som person söker vi dig som är affärsdriven och målinriktad. Du är en god kommunikatör och förhandlare samt strukturerad och arbetar organiserat, har hög prioriteringsförmåga samt goda kunskaper inom att både använda och utveckla IT-stöd. Engelska och svenska i tal och skrift samt körkort är en förutsättning för tjänsten. Som person ser vi gärna att du är positiv, social och energisk. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Vår kund i Karlstad söker dig som vill arbeta med inköpssupport!

Ansök    Nov 21    Sway Sourcing Sweden AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Vår kund i Karlstad söker dig som vill arbeta med inköpssupport! Vår kund befinner sig just nu i ett större investeringsprojekt och behöver nu inköpssupport. I denna roll kommer du att stötta de ansvariga inköparna med bland annat ta fram olika kontrakt samt förfrågningsunderlag. Du kommer att vara delaktig i att skriva vissa delar och andra delar samlas ihop från andra projektmedlemmar. Detta kommer att sammanställas till en helhet. ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Karlstad söker dig som vill arbeta med inköpssupport!

Vår kund befinner sig just nu i ett större investeringsprojekt och behöver nu inköpssupport. I denna roll kommer du att stötta de ansvariga inköparna med bland annat ta fram olika kontrakt samt förfrågningsunderlag. Du kommer att vara delaktig i att skriva vissa delar och andra delar samlas ihop från andra projektmedlemmar. Detta kommer att sammanställas till en helhet.

I ditt uppdrag kommer du även:
- Ansvara för att hålla ordning på inköpsdokumentation
- Arbeta i administrativa system
- Samordna leverantörsmöten
- Koordinera offertutvärderingar

Har du relevant utbildning och vill utvecklas mot inköp eller projektledning? Titta då hit.

Detta uppdrag ger goda möjligheter till att utveckla sina kompetenser inom större industriprojekt, investeringsinköp samt kontraktsfrågor.

Språk
- Goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt

Meriterande
- Erfarenhet från industri- och investeringsprojekt ses som meriterande


Tillträde och ansökan
Uppdragslängd: 1 – 2 år
Tillträde: ASAP
Sista ansökningsdag 11 dec

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.


Om oss
Sway Sourcing är ett modernt företag som rekryterar inom flera branscher på den svenska arbetsmarknaden. Vi matchar kandidaters kompetens och kunskap med företagets behov. Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen, både som ägare och anställda. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan därför hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång för företagen. Visa mindre

Inköpare inom livsmedel till Geia Food

Ansök    Nov 12    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Vill du arbeta i en roll nischad mot livsmedel mot en internationell marknad? Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer? Här får du möjligheten att med stort inflytande axla ett brett område med många kontaktytor. Just du behövs för Geias tillväxtsatsning! OM TJÄNSTEN Geia Food är specialiserade på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska marknaden. Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet til... Visa mer
Vill du arbeta i en roll nischad mot livsmedel mot en internationell marknad? Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer? Här får du möjligheten att med stort inflytande axla ett brett område med många kontaktytor. Just du behövs för Geias tillväxtsatsning!

OM TJÄNSTEN
Geia Food är specialiserade på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska marknaden. Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter mer än 130 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige. Ett starkt kundfokus, solida partnerskap med leverantörer och ständigt fokus på innovation kännetecknar företaget.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta tätt tillsammans med inköpsansvarig och arbeta koordinerande med övriga interna funktioner både i Sverige, Norge och Danmark.
- Ha daglig kontakt och samarbeten med leverantörer över hela världen.
- Arbeta med att utveckla både nya produkter och sköta drift av befintliga.
- Hantera produktprover, design och emballageutveckling och prisberäkningar.
- Omvärldsbevaka inom området och delta på mässor.

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i en snabbrörlig organisation. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter! Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde – endast du sätter gränserna!

VI SÖKER DIG SOM
- Har en har en genomförd gymnasieutbildning
- Har erfarenhet av inköp
- Har erfarenhet av projektledning och en koordinerande roll sedan tidigare
- Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken

#

Det är meriterande om du:


* Har en genomförd eftergymnasial utbildning inom projektledning/inköp/ekonomi eller liknande
* Har kommit i kontakt med produktutveckling gärna inom livsmedel


Som person är du:

#


* Strukturerad
* Affärsinriktad
* Självgående
* Serviceinriktad


Dina möjligheter:

Tempot hos Geia Food är högt och med ny tillväxt som målsättning och fokus får du möjlighet att arbeta i ett team där vinnarmentalitet tillsammans med passion för kunden och affären driver oss tillsammans mot nya målsättningar. Du ges friheten att självständigt lösa dina arbetsuppgifter och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Lönen förhandlas individuellt och matchar kraven på positionen och dina kvalifikationer.

#

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Geia. Vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Geia Foods kundbas i Sverige består utav de stora dagligvarukedjorna Ica, Coop, Axfood samt kunder inom foodservice/industri som är Geia Foods andra affärsområde utöver DVH. Tillsammans med kunderna utvecklas och realiseras nya produkter och koncept inom flera kategorier i täta samarbeten. Visa mindre

Inköpare till Mericon

Ansök    Nov 17    Qtym AB    Inköpare
Mericon Sverige AB är ett kunskapsföretag med stor lösningsfokus. Vi säljer och marknadsför nischprodukter för strömdistribution, åskskydd och jordning, vilket görs med hjälp av skickliga och engagerade medarbetare samt noga utvalda produkter. Inköpare till Mericon Har du en bakgrund inom logistik och ett brinnande intresse för inköp? Tycker du om att jobba i nära samarbete med andra och driva arbetet framåt? Då är det här en tjänst för dig. I den hä... Visa mer
Mericon Sverige AB är ett kunskapsföretag med stor lösningsfokus. Vi säljer och marknadsför nischprodukter för strömdistribution, åskskydd och jordning, vilket görs med hjälp av skickliga och engagerade medarbetare samt noga utvalda produkter.

Inköpare till Mericon

Har du en bakgrund inom logistik och ett brinnande intresse för inköp? Tycker du om att jobba i nära samarbete med andra och driva arbetet framåt? Då är det här en tjänst för dig.

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en spännande bransch med varierande produkter och härliga kollegor. Du kommer ha daglig kontakt med leverantörer, följa leveranser och prissättningar. Tillsammans med Mericons logistikavdelning ser de till att ha ett bra materialflöde och rätt lagernivåer. Exempel på logistik är kontakt med transportbolag, transportbokningar som t.ex. import, tullhantering, osv.
Hantering av kundspecifika logistik -och packningskrav.

Kvalifikationer:

• Utbildning och/eller erfarenhet av logistik
• Intresse för inköp
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:

• Erfarenhet av att arbeta i Monitor
• Kunskaper i Office 365

Som person ser vi gärna att du är nyfiken och prestigelös, du vill gärna utvecklas och är öppen för att lära dig mer. Du är även en strukturerad och flexibel person som kan parera mellan olika arbetsuppgifter.

Start: Omgående.

Arbetstider: Kontorstider.

Anställningsgrad: Heltid 100%.

Anställningsform: Tjänsten är en bemanning som varar i 6 månader där du kommer att arbeta som konsult via Qtym. Efter de 6 månaderna är det uttalat att Mericon har för avsikt att erbjuda dig en anställning hos dem.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.

Vid frågor kontakta rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. [email protected].

Mericon har valt oss som leverantör för det här uppdraget och därav hänvisas alla frågor till oss på Qtym.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se Visa mindre

MSB söker inköpare/upphandlare/avtalscontroller

MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan speg... Visa mer
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Om anställningen
MSB har behov av att utöka upphandlingsenheten och söker fler medarbetare.

Tjänsten är placerad inom upphandlingsenheten som är en central funktion på MSB som både stödjer och styr hela myndigheten inom inköpsprocessen. Enhetens uppgift är att styra, utveckla, förvalta och följa upp MSB:s arbete med upphandling och avtalsförvaltning. Vidare ingår att inrikta och driva myndighetens upphandlingsarbete och utveckla och förvalta tillhörande systemstöd, processer och rutiner samt metoder för uppföljning av avtal och leverantörer. Upphandlingsenheten är uppdelad i team utifrån ett kategoribaserat arbetssätt. Enheten leds av myndighetens upphandlingschef.

Arbetsuppgifter
För den här rollen kan lämplig bakgrund vara upphandlare, inköpare, avtalsförvaltare, avtalscontroller eller liknande.

Du kommer att avropa/beställa varor och tjänster mot befintliga avtal och utföra förnyad konkurrensutsättning. Genomföra självständigt eller med stöd av kollegor direktupphandlingar och upphandlingar av varor och tjänster. I rollen kan även avtalsförvaltning ingå. Du kommer att arbeta med att ge information och stöd samt rådgivning i inköps- och avtalsfrågor till verksamheten. I rollen ingår också implementering av avtal i vårt e-handelssystem, avtalsuppföljning samt upphandlingsadministration. Arbetsuppgifter i alla delar av inköpsprocessen kan förekomma.

Arbetet innebär att kunna arbeta självständigt i ett nära samarbete med upphandlare och e-handelssamordnare på enheten. Du kommer att ge stöd och service till chefer och medarbetare inom hela myndigheten. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter, organisationer samt olika leverantörer. Du driver förbättringsarbeten och arbetar med utvecklingsfrågor inom utpekat ansvarsområde men även för enheten som helhet. Tillsammans med kollegorna kommer du att arbeta med att utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra myndighetens inköpsprocess.

Din kompetensprofil:
Du har:

- akademisk examen inom teknik/IT, juridik, statsvetenskap, ekonomi eller annat relevant område eller,
- slutförd YH/KY-utbildning inom offentlig upphandling eller,
- minst 3 år praktisk erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter inom offentlig upphandling som vi bedömer likvärdigt
- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi vill dessutom att du har:

- god kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LOU) och om de lagar och regler som reglerar offentlig sektor
- tidigare erfarenhet av att avropa/beställa varor och tjänster mot avtal
- erfarenhet av att arbeta i något av de upphandlingsverktyg som finns på marknaden

Vi söker dig med ett stort intresse för inköp och avtalsfrågor. Då arbetet innebär mycket kontakter behöver du även ha en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande, stresstålig och van att arbeta självständigt. Det är viktigt för dig att leverera förväntade resultat med hög kvalité. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om MSB
Anställningen är placerad på avdelningen för verksamhetsstöd vid upphandlingsenheten. Enhetens uppgift är att styra, utveckla, förvalta och följa upp myndighetens arbete med upphandling och avtalsförvaltning. I uppgiften ingår upphandling, stödja i anskaffnings- och upphandlingsfrågor, försäljning av lös egendom inom myndigheten, om inte annat särskilt föreskrivs, följa upp att myndighetens avtal och leverantörer följs upp. Vidare ingår att inrikta och driva myndighetens upphandlingsarbete och utveckla och förvalta tillhörande systemstöd, processer och rutiner samt metoder för uppföljning av avtal och leverantörer.
https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Ort: Karlstad

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Kontakta upphandlingschef Tove Frostvik. Fackliga företrädare är Niklas Bergqvist (Saco-S), Anna Anelius (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 31 augusti, märkt med referensnummer 2022/196.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Resande inköpare, KB Auto Sverige AB

Ansök    Okt 3    Adecco Sweden AB    Inköpare
Om tjänsten Vi på KB Auto expanderar och söker nu en resande inköpare. Som resande inköpare hos oss kommer du att arbeta med uppsökande verksamhet. Detta kommer i huvudsak att ske mot större handlare, märkeshandlare, åkerier, entreprenadfirmor och andra användare i syfte att köpa begagnad tung utrustning såsom lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. De inköpta objekten kommer sedan att säljas vidare av KB Auto. Det geografiska området innefattar Skandi... Visa mer
Om tjänsten
Vi på KB Auto expanderar och söker nu en resande inköpare. Som resande inköpare hos oss kommer du att arbeta med uppsökande verksamhet. Detta kommer i huvudsak att ske mot större handlare, märkeshandlare, åkerier, entreprenadfirmor och andra användare i syfte att köpa begagnad tung utrustning såsom lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. De inköpta objekten kommer sedan att säljas vidare av KB Auto.

Det geografiska området innefattar Skandinavien. Du kan utgå från din hemort inom Sverige eller Norge och ditt område kommer att definieras tillsammans med övriga inköpare och anpassas utifrån dina förutsättningar. Resor kommer att vara en stor och viktig del av ditt arbete.

Arbetet är självständigt samtidigt som du kommer att arbeta nära dina kollegor i organisationens fyra bolag, främst de i Estland och Norge. Du rapporterar direkt till VD.

Tjänsten som resande inköpare är en anställning direkt hos KB Auto Sverige AB med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av och som har någon form av erfarenhet och grundläggande kunskaper av tunga fordon. Vidare ser vi gärna att du även har erfarenhet av förhandlingar och affärer. Här kommer dessutom dina språkkunskaper, i både svenska och engelska, väl till pass. Om du kan norska eller andra språk så är det meriterande.

Att du är flexibel gällande arbetstider är en självklarhet. Är du självgående, driftig och gillar att styra din egen vardag med frihet under ansvar? Är du tävlingsinriktad och trivs med ett stundtals högt arbetstempo? Har du dessutom en naturlig fallenhet för service och uppsökande verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Viktigt för tjänsten är att du är
- Affärsmässig
- Kommunikativ
- Relationsbyggande
- Entusiastisk och positiv

Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om KB Auto Sverige AB
KB Auto handlar med alla typer av begagnade tunga fordon, lastbilar, entreprenadmaskiner och bussar. Merparten säljs på export men andel inhemsk försäljning ökar. Koncernen har bolag i Sverige, Norge, Finland och Estland och vi har en tät och prestigelöst samarbete.

KB Auto Sverige AB har sin anläggning på Eda, nära norska gränsen. Här arbetar idag 4 personer och den dagliga verksamheten sker i nära samverkan främst med bolagen i Estland och Norge.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2022-10-30. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Marianne Pettersson, rekryteringskonsult, Adecco, tel 054-771 85 44 eller
Erika Guldbrandsson, platsansvarig, KB Auto Sverige AB, 0571-232 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Resande inköpare, uppsökande inköpare, inköpare, förhandlingar, KB Auto, tunga fordon, Skandinavien, Sverige, Värmland, Eda, Adecco Visa mindre

Purchaser Trainee On-call

Ansök    Nov 3    Valmet AB    Inköpare
Time for a new challenge? If you would like to work in an international environment, in a leading engineering company with a large variety of tasks and with great development opportunities - then this could be something for you. We are now looking for a Purchaser Trainee On-call to work part-time in our team. Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We a... Visa mer
Time for a new challenge?
If you would like to work in an international environment, in a leading engineering company with a large variety of tasks and with great development opportunities - then this could be something for you. We are now looking for a Purchaser Trainee On-call to work part-time in our team.
Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving our customers.
Valmet Services business line provides services and solutions mainly for the pulp-, paper- and energy industries, including spare parts and components, maintenance and shutdown services, outsourcing services, production consumables, process support and optimization, and mill and plant improvements. Valmet also provides customers with learning options that give customers access to more than 150 courses and a variety of training services.
Job description:
Valmet is looking for a Purchaser Trainee On-call who can lead, coordinate, and execute procurement work for Valmet EMEA Supply Chain, ensuring there is a competent, competitive, and timely supplier base. With location in Karlstad, you will serve Valmet Service Business line and work in close cooperation with suppliers and several functions such as Services Operations, Valmet global sourcing team, Sales, Engineering, Quality and Logistics among others. You will be part of the Parts Procurement team in Sweden and perform routine support tasks for the Procurement Engineers.
You are expected to work minimum one day a week (8h) and longer periods during summer holiday season. Start date to be discussed.
Key responsibilities with the role include:
Execute procurement assignments for named categories/suppliers.
Follow-up purchase orders for cost, quality, and delivery time.
Responsible for item maintenance in our ERP system and related systems.
Support sales and cost-estimation functions in sales projects with cost-data and sourcing activities.
Supplier invoice management.
Request for quotation of daily spares.

Requirements:
To be successful in this position, you need to have an open and cooperative attitude as well as a genuine driving force and desire to make good results for and success within Valmet. If you are also a social and communicative person who is active and initiative-taking, then we think that this position would suit you. Perhaps you are a student who would like to gain some more experience?
Since Valmet is an international company, you need to have good language skills in both English and Swedish. System knowledge in MS office and ERP systems are positive but not a requirement.
We offer:
Valmet offers you a fast-paced workplace with an international touch and good personal development opportunities. You will have an important role in the local procurement department but will also be a member of Valmet global procurement community with colleagues around the world. The team closest to you is a bunch of wonderful colleagues where everyone works together to create the best conditions for doing a good job.
Additional information:
Did we catch your interest? You´re more than welcome with your application as soon as possible, but no later than November 18th, 2022. Please note that we will not accept applications by e-mail.
For further information about the position, please contact Patrik Strömberg, Senior Procurement Manager EMEA Supply Chain, Parts Procurement, +46 70 2538902, [email protected].
For further information regarding the recruitment process, please contact Isabelle Lindow, Recruiter, +46 54 171632, [email protected].
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Inköpare - Österbergs Industrihandel AB

Om Tjänsten I tjänsten som inköpare hos Österbergs Industrihandel ansvarar du för inköp och avrop av produkter och jobbar efter att lagerstyra sortimentet. Utöver det innebär rollen att tillsammans med säljarna och leverantörerna se till att sortimentet är uppdaterat med både befintliga och nya produkter med fokus på kunden. Som vår nya inköpare kommer du även att se över avvikelser och orderkännande på beställningar, göra beställningar efter lagerstyrnin... Visa mer
Om Tjänsten
I tjänsten som inköpare hos Österbergs Industrihandel ansvarar du för inköp och avrop av produkter och jobbar efter att lagerstyra sortimentet. Utöver det innebär rollen att tillsammans med säljarna och leverantörerna se till att sortimentet är uppdaterat med både befintliga och nya produkter med fokus på kunden.

Som vår nya inköpare kommer du även att se över avvikelser och orderkännande på beställningar, göra beställningar efter lagerstyrning samt hantera priser och prisjusteringar. I samråd med din arbetsgrupp hanterar du dessutom aktuella marknadskrav och genomför förhandlingar med leverantörer.

Om dig
För att lyckas i rollen som inköpare ser vi att du är en trygg person med förmåga att kliva in och ta ett ansvar. Du bidrar till och hjälper arbetsgruppen att hitta en samsyn i arbetet, där du även kan ifrågasätta. Du har en förmåga att skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Som person är du prestigelös, en god lagspelare och har ett innovativt tankesätt.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och några års arbetslivserfarenhet som inköpare. Du har även erfarenhet från förhandlingar. Rollen kräver god kommunikativ förmåga i tal och skrift i så väl engelska som svenska.

Om oss
Österbergs Industrihandel AB har sedan 1905 präglats av att alltid finnas nära kunden och erbjuder därför ett kundanpassat sortiment, vilket gör Österbergs till industrins logistik- och servicepartner. Genom åren har det gjorts förvärv inom bland annat svets-, skär- och luftsegmenten, samt personligt skydd för att ge kunderna inom verkstads-, process- & byggindustrin den absolut bästa servicen.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070-594 72 77 eller Josefine Appel på 076-017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 19 maj. Visa mindre

Strategisk inköpare

Länsförsäkringar Nu söker vi en strukturerad och analytisk inköpare som också ska samordna delar av vårt säkerhetsarbete. Om tjänsten I rollen som inköpare ansvarar du för att strategiskt och övergripande styra inköp och upphandlingsprocesser i bolagets alla verksamheter. Du är även operativt delaktig i både upphandlingar och inköp där inköpskontroll och uppföljning är en viktig del. Rollen innefattar också samordningsansvar inom bolagets säkerhetsarbet... Visa mer
Länsförsäkringar

Nu söker vi en strukturerad och analytisk inköpare som också ska samordna delar av vårt säkerhetsarbete.
Om tjänsten
I rollen som inköpare ansvarar du för att strategiskt och övergripande styra inköp och upphandlingsprocesser i bolagets alla verksamheter. Du är även operativt delaktig i både upphandlingar och inköp där inköpskontroll och uppföljning är en viktig del. Rollen innefattar också samordningsansvar inom bolagets säkerhetsarbete i samarbete med säkerhetsansvarig ca 40%.  I detta ingår att utarbeta bolagsövergripande styrdokument och arbetssätt, utbilda och stärka kunskapen kring säkerhet i hela bolaget samt kontrollera och kravställa mot interna funktioner och externa leverantörer.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att driva och leda upphandlings- och inköpsprocesser, gärna i flera olika branscher. Du har också erfarenhet av strukturerat arbete med kravställning och uppföljning, och skapande av förbättringar där det krävs. Vidare erfarenhet av någon form av säkerhetsarbete/informationssäkerhetsarbete är meriterande.

Du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Dina kunskaper i svenska och engelska samt kunskap i Officepaketet beskrivs som mycket goda.
Som person är du strukturerad, självgående och drivs av att nå resultat, men trivs också med att arbeta i team. Du brinner för att upprätta processer för att optimera och kostnadsminimera trygga inköp och upphandlingar. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter, löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Värmland. Vi finns här för att göra våra 100 000 kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning och bra försäkringsskydd. Men också genom att engagera oss i samhället där vi och våra kunder lever och verkar. Hos oss jobbar 135 medarbetare på våra kontor i Arvika, Karlstad och Sunne.


Mer information
Tjänsten är en heltidstjänst som inleds med provanställning under sex månader med placering i Karlstad. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Ekonomichef, Ulrika Stake, 054 755 15 59 eller [email protected]
Facklig representant, Joakim Skyman, 054-775 15 69 eller [email protected]
Sista ansökningsdag: 2022-04-30 Visa mindre

Vi söker en Inköpare

Ansök    Apr 21    Löfbergs Lila AB    Inköpare
Hej! Så här är det, vi behöver en ny medarbetare till vår inköpsavdelning. Vi söker dig som är strukturerad och gillar problemlösning i en ständigt föränderlig omvärld. Du tycker om att jobba i en central inköpsroll som är en del av vår gemensamma crossfunktionella process i företaget. Du är en person som gillar gemenskap och som är nyfiken på andra människor. Vi som letar heter Löfbergs och är ett familjeägt kafferosteri som funnits i mer än hundra år... Visa mer
Hej!

Så här är det, vi behöver en ny medarbetare till vår inköpsavdelning. Vi söker dig som är strukturerad och gillar problemlösning i en ständigt föränderlig omvärld. Du tycker om att jobba i en central inköpsroll som är en del av vår gemensamma crossfunktionella process i företaget.

Du är en person som gillar gemenskap och som är nyfiken på andra människor. Vi som letar heter Löfbergs och är ett familjeägt kafferosteri som funnits i mer än hundra år. Vi finns idag inom fler produktkategorier och marknader och vi är mer nyfikna på framtiden än någonsin.

Är du den vi söker blir du vår nya Inköpare, ett jobb där du kommer ha fokus på förpackningsmaterial men även andra inköpsområden.
För att du ska trivas hos oss och med den här tjänsten tror vi att du är bra på planering, har ett öga för detaljer och kan tänka flera steg framåt. Du är bra på att samarbeta, kommunicera och leda berörda kontaktytor såväl internt som externt. Du kommer förhandla, samt upparbeta avtal, med nya och befintliga leverantörer i samråd med Purchasing & Supply Manager. Du kommer driva och utveckla området tillsammans med kollegor och leverantörer som en del i vårt hållbarhetsarbete. Likaså kommer du att driva kostnadseffektiva Supply lösningar för att uppnå företagets uppsatta mål. Assistera controller vid prisberäkningar/kalkyler inom sina kategorier samt koordinera inköpskategorins hållbarhetsarbete ingår också i rollen.

Du har tidigare jobbat med inköps- eller logistikuppdrag, har du erfarenhet från både strategiskt och taktiskt inköp är det meriterande. Vi tycker också det är ett plus om du har materialkunskap, gärna inom livsmedelsindustrin. Eftergymnasial utbildning väger tungt och är den med inriktning på inköp och/eller logistik ser vi det som ett plus. Du har god vana att jobba med digitala verktyg och ett plus är om du har erfarenhet från integrerade/automatiserade inköp. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tjänsteställe är Karlstad.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vi ser olikheter mellan människor som en styrka. Därför tycker vi inte att ditt foto eller ålder är viktigt i din ansökan.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Intresserad? Ansök med CV och ett personligt brev där du berättar varför just du skulle passa hos oss på Löfbergs.

Det började redan 1906. Idag är vi ett Nordens största familjeägda kafferosterier med en produktion som motsvarar 10 miljoner koppar gott kaffe – om dagen. Passionen för gott kaffe, möten mellan människor och att göra gott för människor och miljö har funnits med sedan starten. Vi är fortfarande familjeägda, nu i tredje och fjärde generationen. Vi är ett värderingsdrivet familjeföretag med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv i vår affärsverksamhet. På en marknad med hård konkurrens är vår styrka vår långa historia i kombination med viljan att ständigt utvecklas och gå i första ledet. Och vi bjuder gärna in andra för att kunna gå ännu längre tillsammans, en fika i taget.

I dag är vi 310 fikaälskare verksamma på ett tiotal kärnmarknader i norra Europa. Kaffe i alla dess former är fortfarande kärnan i vår verksamhet och vi utvecklar ständigt nya produkter, tjänster och upplevelser som kan ge guldkant i vardagen för oss och vår omvärld. Du hittar oss under varumärkena Löfbergs, Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup och Kobbs. Visa mindre

Projektinköpare

Ansök    Mar 1    Valmet AB    Inköpare
Är det dags för en ny utmaning? Gillar du arbeta i en internationell miljö, i ett ledande ingenjörsföretag med stor variation på arbetsuppgifter och med stora utvecklingsmöjligheter – då kan detta vara något för dig? I den här rollen kommer du hantera inköp inom projekt och vara en del av EMEA Services Procurement Team med placering i Karlstad. Din arbetsuppgifter blir att ansvara för inköp av utrustning och tjänster inom Valmet EMEA, där du kommer arbeta... Visa mer
Är det dags för en ny utmaning? Gillar du arbeta i en internationell miljö, i ett ledande ingenjörsföretag med stor variation på arbetsuppgifter och med stora utvecklingsmöjligheter – då kan detta vara något för dig?
I den här rollen kommer du hantera inköp inom projekt och vara en del av EMEA Services Procurement Team med placering i Karlstad. Din arbetsuppgifter blir att ansvara för inköp av utrustning och tjänster inom Valmet EMEA, där du kommer arbeta nära försäljning och projektledning som ett team. Du ansvarar för att säkerställa Valmets globala krav i fråga om kvalitet, pris och tillgänglighet genom hela leveranskedjan.
Att underhålla och utveckla befintliga och nya leverantörsrelationer är en viktig del av ditt dagliga arbete och du kommer att ansvara för tillgänglighet, leverantörskapacitet, leveransuppföljning samt hantera förekommande kontraktsförhandlingar. Rollen innefattar även övervakning av prisutveckling och att ge säljsupport genom kostnadsuppskattningar och föreslå kostnadseffektiva inköpslösningar. Då Valmet är en internationell organisation med globala partners och leverantörer förekommer det resor i tjänsten. Du kommer att arbeta tillsammans med våra team inom försäljnings-, konstruktions- och projektledning under hela projektets livscykel, från försäljnings- och designfaser till leverans och installation.
För att lyckas i rollen har du tidigare jobbat med inköp. Har du dessutom erfarenhet från maskintillverkning eller pappersindustrin där du arbetat inom teknik, försäljning, projekt eller drift är det en merit. Vi förväntar oss en god teknisk kunskapsnivå. Internationell erfarenhet och erfarenhet från inköp av CCC-leverantörer ser vi som en fördel. Då rollen innefattar olika typ av förhandlingar ses tidigare erfarenhet av förhandling som värdefull.
Som person är du initiativrik och brinner för att leverera resultat med kvalitet tillsammans med dina kollegor. Då Valmet arbetar i en global miljö behöver du kunna kommunicera mycket bra både i tal och skrift på svenska och engelska.
Vi erbjuder dig en fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter. Teamet närmast dig är ett gäng härliga kollegor där alla jobbar tillsammans för att skapa de bästa förutsättningar för att göra ett bra jobb. Som anställd hos Valmet har du tillgång till en stor mängd förmåner såsom träning på arbetstid, friskvårdsersättning, hyra av stugor och lägenheter samt kompetensutveckling.
Lyckades vi fånga ditt intresse?
Ansökningsperioden för denna tjänst är fram till den 13 Mars 2022.
Vi ber dig att inte vänta med din ansökan då vi kommer göra löpande urval under ansökningstiden.
För mer information om rollen, kontakta Pär Wictorin, EMEAs Purchasing Manager
[email protected] och telefon +46 60 165030.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Inköpare till Peab

Ansök    Feb 22    Eterni Sweden AB    Inköpare
INKÖPARE TILL PEAB Vi söker dig som vill driva inköpsprocesser i våra spännande byggprojekt och som vill bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring. Du kanske idag jobbar som inköpare i branschen, eller så har du annan erfarenhet från byggproduktion men vill utveckla dig vidare. Ditt arbetsområde blir Värmland inklusive delar av Dalsland. Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige. Placering är ... Visa mer
INKÖPARE TILL PEAB
Vi söker dig som vill driva inköpsprocesser i våra spännande byggprojekt och som vill bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring. Du kanske idag jobbar som inköpare i branschen, eller så har du annan erfarenhet från byggproduktion men vill utveckla dig vidare. Ditt arbetsområde blir Värmland inklusive delar av Dalsland. Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige. Placering är med fördel i Karlstad och resor sker huvudsakligen över dagen i närområdet samt ett fåtal övernattningar per år. Du rapporterar till inköpschefen men jobbar huvudsakligen i projektform nära linjen i våra två arbetschefsgrupper. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
 
ARBETSUPPGIFTER
I nära samarbete med övriga personer i projekten förbereds och genomförs både inköp av leverantörer och varor. Man arbetar utifrån inköpsplaner och budget i portaler där all information och dokumentation samlas. Våra byggprojekt jobbar sällan med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Samtidigt ger det stora möjligheter att som inköpare påverka upphandlingar av både tjänster och varor på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är en person som själv tar ansvar för din egen utveckling. Arbetet innebär stor frihet och det förväntas att du tar initiativ och vill framåt. Viktigt för tjänsten är:
  Att du talar och skriver svenska obehindrat
Att du är intresserad av affärsmannaskap
Att du har god samarbetsförmåga
Att du är strukturerad
Att du är analytisk
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som inköpare i är en direktrekrytering där du blir anställd av Peab. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Eva-Lena Axelsson på via 0738-617252 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Upphandlare på distans till Länsstyrelsen Värmland sökes!

Ansök    Mar 22    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Har du 1 års erfarenhet av att arbeta som upphandlare och vill testa något nytt? Då har jag tjänsten för dig. Nu får du den unika möjligheten att arbeta från valfri plats i Sverige i rollen som upphandlare hos Länsstyrelsen Värmland. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Sverige består av 21 län och i varje län finns en länsstyrelse. Länsstyrelsen ska verka för att nationella mål får genomslag i länet och samtidigt ta hänsyn till r... Visa mer
Har du 1 års erfarenhet av att arbeta som upphandlare och vill testa något nytt? Då har jag tjänsten för dig. Nu får du den unika möjligheten att arbeta från valfri plats i Sverige i rollen som upphandlare hos Länsstyrelsen Värmland. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Sverige består av 21 län och i varje län finns en länsstyrelse. Länsstyrelsen ska verka för att nationella mål får genomslag i länet och samtidigt ta hänsyn till regionala förhållanden och förutsättningar. Länsstyrelsen Värmland är regeringens regionala myndighet för alla som bor och verkar i Värmland. Länsstyrelsens främsta uppdrag är att vara med och påverka miljömässiga, ekonomiska och sociala aspekter i vårt samhälle. Målet är en ren livsmiljö, en stabil arbetsmarknad samt ett gott liv för invånarna.

Nu söker vi åt Länsstyrelsen Värmland en Upphandlare. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå till hösten 2022 med chans till förlängning. Du kan utföra arbetet från valfri ort i Sverige men du är välkommen att arbeta från kontoret i centrala Karlstad.

#

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Analys och bedömningar av marknads- och leverantörsförhållanden
- Upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
- Ta fram och sammanställa statistik, samt uppdatering av olika register (exempelvis avtals- och kundregister)
- Hantering av offerter/anbud, avtal och urval av leverantörer
- Göra självständiga direktupphandlingar och inköp
- Göra självständiga upphandlingar
- Göra självständiga avrop från statliga ramavtal

VI SÖKER DIG SOM
- Har högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning samt minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

ELLER


* Har YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Har goda kunskaper inom LOU/LUF
* Har erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell
* Har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Noggrann


#

Övrig information:


* Start: omgående
* Omfattning: heltid tom hösten 2022, finns chans till förlängning
* Placering: Karlstad eller valfri ort


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Länsstyrelsen Värmland här. Visa mindre

Inköpare till ArcelorMittal!

Världsaktör inom stål! Årlig produktionskapacitet på cirka 114 miljoner ton råstål och mer än 210.000 anställda i 60 länder gör ArcelorMittal till världens ledande stål och gruvföretag. Industriell närvaro i 19 länder gör oss marknadsledande inom områden som fordonsindustri, bygg, vitvaror/hushållsapparater och förpackningsindustri. Vi går i spetsen för forskning och utveckling liksom för produktionsteknik, råvaruutvinning och logistik.   Har du ett ska... Visa mer
Världsaktör inom stål!

Årlig produktionskapacitet på cirka 114 miljoner ton råstål och mer än 210.000 anställda i 60 länder gör ArcelorMittal till världens ledande stål och gruvföretag. Industriell närvaro i 19 länder gör oss marknadsledande inom områden som fordonsindustri, bygg, vitvaror/hushållsapparater och förpackningsindustri. Vi går i spetsen för forskning och utveckling liksom för produktionsteknik, råvaruutvinning och logistik.

 

Har du ett skarpt affärssinne, gillar att förhandla och brinner för strategiskt men även vill ta del av operativt inköp? I denna utvecklande miljö får du använda din breda kunskap tillsammans med dina lagspelare på ArcelorMittal! 

 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

Du erbjuds:

• En stimulerande arbetsplats med härliga kollegor 
• Flexibel arbetsplats 
• Goda karriärmöjligheter 

 

Arbetsuppgifter:

• Behovsanalyser
• Göra inköp
• Följa upp och övervaka genomförda beställningar
• Leverantörsbedömningar
• Delta i förhandlingar och upprätta avtal
• Stötta supply chain med diverse administrativa uppgifter.
• Ta ut statistik och analysera

Vi söker dig som har: 

• Minst 5 års erfarenhet inom inköp (mot bygg/stålindustri är meriterande) 
• Erfarenhet av affärssystemet Jeeves 
• Engelska flytande i tal & skrift 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ArcelorMittal. Du är affärsinriktad, prestigelös i ditt arbetet och du är inte främmande för att vara flexibel i dina uppgifter, du är väl orienterad i ditt administrativa arbete. Din genuina sociala förmåga bidrar med god energi i gruppen och du är alltid en bra lagspelare vilket är självklart för dig. Detta speglar sig alltid även ut mot den kundkontakt som rollen innefattar. Vi tror även att du vill utvecklas och att du strävar efter nästa steg i karriären.   

 

START: Januari med hänsyn till uppsägning 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected] 

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Erfaren inköpare sökes till Technogarden Karlstad

Ansök    Sep 8    Technogarden AB    Inköpare
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Om den tekniska kompetensen är hjärnan i verksamheten så är våra konsulter hjärtat, därför är vi också medarbetarägda. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har r... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Om den tekniska kompetensen är hjärnan i verksamheten så är våra konsulter hjärtat, därför är vi också medarbetarägda. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås - det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Technogarden Karlstad växer och vi utökar nu vårt konsultteam med en erfaren inköpare.

Vad söker vi?

Den här rollen kommer inledningsvis att vara ett längre konsultuppdrag och innebära att du är en viktig del i ett pågående förändringsarbete för inköp. Du kommer analysera, se möjligheter och driva en del av processen framåt, det är därför viktigt att du arbetat med inköp tidigare så du har en förståelse för hur inköpsprocessen fungerar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Vi söker dig som besitter erfarenhet som inköpare, fördelaktigt inom kategoriinköp, och har haft ledaransvar eller på något sätt deltagit i ett förändringsarbete. Vi ser gärna att du kan tala samt skriva svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är pragmatisk, prestigelös och att du har en hög grad av självständighet och integritet. Du trivs i en organisation där du arbetar i nära kontakt med dina kollegor och där du får ta ett stort eget ansvar. Du är en lagspelare som gillar att stötta och hjälpa dina kollegor. Det är meriterande om du tidigare haft ledaransvar eller på något sätt deltagit i ett förändringsarbete.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, [email protected] eller Marina Olsson, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 3 oktober 2021. Visa mindre

Inköpskoordinator inom livsmedel/FMCG

Ansök    Sep 14    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Vill du arbeta i en koordinerande roll nischad mot livsmedel i en internationell verksamhet? Här får du möjligheten att med stort inflytande axla ett brett område med många kontaktytor. Just du behövs för Geias tillväxtsatsning! OM TJÄNSTEN Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/in... Visa mer
Vill du arbeta i en koordinerande roll nischad mot livsmedel i en internationell verksamhet? Här får du möjligheten att med stort inflytande axla ett brett område med många kontaktytor. Just du behövs för Geias tillväxtsatsning!

OM TJÄNSTEN
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri. Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Avdelningen för inköp består i dagsläget av fem personer, tre inköpare och två inköpskoordinatorer. De behöver nu stärka upp teamet med en inköpkoordinator till ett vikariat som sträcker sig 1 år. Då Geia Food befinner sig i en stark tillväxtfas finns det möjlighet till förlängning efter vikariatets slut.

ARBETSUPPGIFTER
* Agera projektledare med fokus på att koordinera och driva projekt och processer framåt.
* Arbeta tätt tillsammans med inköpsansvarig och arbeta koordinerande med övriga interna funktioner
* Ha daglig kontakt och samarbeten med leverantörer över hela världen
* Arbeta med att utveckla både nya produkter och drift av befintliga produkter, hantera produktprover, design och emballageutveckling och prisberäkningar
* Hantera reklamationer och avvikelser
* Skapa nya artiklar och underhålla befintlig artikelinformation i Navision

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!
Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde – endast du sätter gränserna!

VI SÖKER DIG SOM
* Har en har en genomförd gymnasieutbildning
* Har erfarenhet av inköp
* Har erfarenhet av projektledning och en koordinerande roll sedan tidigare
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande om du:
* Har en genomförd eftergymnasial utbildning inom projektledning/inköp/ekonomi eller liknande
* Har kommit i kontakt med produktutveckling gärna inom livsmedel
* Har erfarenhet av systemet Navision

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Serviceinriktad
* Självgående


Dina möjligheter:

Du får friheten att lösa dina arbetsuppgifter med stort ansvar på ett självständigt sätt. Företaget har en tillväxtstrategi och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter i en informell och resultatorienterad miljö.

Övrig information


* Start: 1/11 eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, vikariat på ett år med möjlighet till förlängning
* Arbetstid: 8-17
* Placering: Karlstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Geia Foods kundbas i Sverige består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls och ICA. Tillsammans med kunderna utvecklas och förverkligas nya produkter i täta private label-samarbeten. Visa mindre

Attraktivt inköpsjobb till Rydahls i Karlstad

Om företaget Rydahls har en drygt 100-årig historia och är specialister på bromssystem till alla sorters fordon och till industri. De har en stark marknadsposition och erbjuder skräddarsydda lösningar samt ett brett sortiment av bromsdelar och friktionsmaterial. Med sin höga kompetens, långa erfarenhet och utmärkta kundservice strävar Rydahls efter att leda och driva utvecklingen i branschen. Detta kräver ett väl fungerande leverantörsnätverk som ständigt ... Visa mer
Om företaget
Rydahls har en drygt 100-årig historia och är specialister på bromssystem till alla sorters fordon och till industri. De har en stark marknadsposition och erbjuder skräddarsydda lösningar samt ett brett sortiment av bromsdelar och friktionsmaterial. Med sin höga kompetens, långa erfarenhet och utmärkta kundservice strävar Rydahls efter att leda och driva utvecklingen i branschen. Detta kräver ett väl fungerande leverantörsnätverk som ständigt underhålls och utvecklas. Just nu Erbjuder Rydahls i samarbete med Industrisupport ett mycket attraktivt arbete som inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du får anställning direkt av Rydahls, men att ansökan ställs till Industrisupport, som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakligen operativa inköpsuppgifter, men också strategiskt inköpsarbete tillsammans med affärsområdeschefer. Du kommer att driva förbättringsprojekt där du agerar analytiskt och affärsmässigt utifrån företagets strategier. Du blir ansvarig för leverantörer av material och produkter samt agerar stöttepelare i anbudsprocesser. Tjänsten innebär en del resor i Sverige och Europa.

I ditt dagliga arbete med leverantörsutvärderingar och uppföljningar bygger du fruktbara relationer. Du kommer även att analysera KPI:er, kostnadskalkyler och kostnadsutveckling. Inköpsorderhantering och leveransbevakning är en del av vardagen. På Rydals är affärsområdena små, liksom teamen som är flexibla och med snabba beslutsvägar. Ditt arbete ger därför snabbt resultat och du känner dig delaktig i affärsområdenas möjligheter till framgång. Sånt ger tillfredsställelse i arbetsvardagen!


Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning samt flera års erfarenhet av inköp på tillverkande industri. Som person söker vi dig som är affärsdriven och målinriktad. Du är en god kommunikatör och förhandlare samt strukturerad och arbetar organiserat, har hög prioriteringsförmåga samt goda kunskaper inom att både använda och utveckla IT-stöd. Engelska och svenska i tal och skrift samt körkort är en förutsättning för tjänsten. Som person ser vi gärna att du är positiv, social och energisk. Annonseringen kommer att pågå till den 2021-09-30, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Denna rekrytering kan komma att omfatta personlighetstester samt bakgrundskontroll.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet! Visa mindre

Life Cycle Manager

Ansök    Jun 24    Cleverex Sverige AB    Inköpare
Om oss På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Om tjänsten TietoEvry är en nordisk aktör med fokus på att skapa digitala fördelar för samhället och företag. Idag består bolaget av över 20.000 medarbetare globalt och till kontoret i Karlstad söker vi nu en Life Cycl... Visa mer
Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Om tjänsten
TietoEvry är en nordisk aktör med fokus på att skapa digitala fördelar för samhället och företag. Idag består bolaget av över 20.000 medarbetare globalt och till kontoret i Karlstad söker vi nu en Life Cycle Manager till ett konsultuppdrag. TietoEVRY är ett stort företag och dina kontakter kommer finnas över hela Sverige, större delen av möten och kommunikation sker digitalt. Då de är ett litet team ser vi gärna att du till en början finns på plats på vårt fina kontor i Karlstad men över tid finns möjlighet att jobba också på distans efter samspel med de närmaste medarbetarna. Du blir en del av totalt 5 personer varav två arbetar heltid med LCM och
övriga hanterar lager, service och ärenden. De beskrivs som ett litet och prestigelöst gäng som hjälper varandra där behovet finns.

Uppdraget förväntas starta igång i början av augusti och kommer initialt sträcka sig till slutet av året. Du kommer för den här tjänsten att behöva uppvisa ett belastningsuppdrag från polisen, beställ gärna det i samband med att du skickar in din ansökan.


Du erbjuds
* En anställning hos oss med schyssta villkor redan från start som konsult
* En möjlighet att få bli en del av TietoEVRY och utveckla dina kunskaper

Arbetsuppgifter
Som Life Cycle Manager på TietoEVRY kommer du vara länken mellan kund, partners och organisationen för livscykelhanteringen. Du ansvarar primärt för logistik, för-konfiguration, märkning, emballagefri leverans och uppställning av nya arbetsplatser inklusive retur, återtag och återbruk. Det krävs projektledning och många kontakter, både internt och med kund.

Teamet i Karlstad arbetar uteslutande med leveranser av mobiltelefoni och tablets. Det finns ett mindre eget lager på plats som hanterar en hel del av våra leveranser. En vanlig dag innehåller hantering av ordrar, kontakt och möten med kund kring planering av utbyten, avstämningar internt med finanspartners eller leverantörer.

Några av dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
- Hantering av inköp med samarbete med product advisor(s)

- Projektledning av utrullningar, returer och utbyten.

- Ha dialog med tillverkare och distributörer och följa upp leveranser och uppdatera ETA.

- Kontroll av lagersaldon så vi säkerställer SLA:er.

- Övervakning av ”walk away” för Sverige

- Besvara mail och telefon via mail och ITSM-verktyg.

- Säkerställa att kundfakturor går ut.

- Möten både med kund, internt och med partners.

Din profil
* Du som söker ska ha kunskap om Office programmen (Word och Excel)
* Du har tidigare arbetat i en roll med stort fokus på kund – och partnerkontakt. Du har erfarenhet av projektledning.
* Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du arbetat med inköp av IT-utrustning från distributörer.

Vem är du som person? Vi tror att du bäst beskrivs som en person med stor ansvarstagande känsla, något som kommer fram när du arbetar med kunder såväl som din inställning gentemot din egna personliga utveckling. Du har en personlig mognad och är mogen i hur du framför och tar emot feedback. Vidare är du en positiv och lösningsfokuserad person, något man märker direkt i första samtal med dig!

Övrigt
* Start: Början av augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected] Visa mindre

Operativ inköpare - Special-Elektronik

Ansök    Jul 8    Libäck & Co AB    Inköpare
Om tjänsten Som inköpare hos oss erbjuder vi dig en spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med både senaste tekniken och glada kollegor. Vi är ett företag som växer och vi vill att våra medarbetare ska växa med oss. I rollen kommer dina huvuduppgifter innefattas av att köpa in produkter enligt våra inköpsrutiner, boka frakter, bevaka leveranser och följa upp i vårt affärssystem. Du kommer att jobba tillsammans med vår... Visa mer
Om tjänsten
Som inköpare hos oss erbjuder vi dig en spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med både senaste tekniken och glada kollegor. Vi är ett företag som växer och vi vill att våra medarbetare ska växa med oss.

I rollen kommer dina huvuduppgifter innefattas av att köpa in produkter enligt våra inköpsrutiner, boka frakter, bevaka leveranser och följa upp i vårt affärssystem. Du kommer att jobba tillsammans med våra andra inköpare samt ha mycket kontakt med våra säljare, lagerpersonal och leverantörer.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Du har dokumenterad erfarenhet från motsvarande tjänster och behärskar obehindrat svenska och engelska i både tal och skrift. God erfarenhet av Excel är ett krav samt vana från något affärssystem, tidigare arbete i Pyramid och avtalskunskap ser vi som meriterande.

Som person tar du stort ansvar över ditt arbete och är van att arbeta självständigt och proaktivt. Din förmåga att lätt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och att arbeta strukturerat gör att du trivs i en miljö med högt tempo. Du har en god samarbetsförmåga där du är flexibel och lyhörd i mötet med andra.

Om oss
Företaget grundades 1970 och är ett marknadsledande teknikföretag inom AV-teknik, nätverk, smarta hem, Digital Signage och kabel-TV/fiberoptik. Vi erbjuder teknik från de främsta leverantörerna i världen. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö. Vi är verksamma på den skandinaviska marknaden och har idag 45 anställda. Företaget omsätter ca 300 miljoner.

Om Processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Vi ser fram emot din ansökan senast 18 augusti. Visa mindre

Supply Chain Manager till kund i Åmål

Ansök    Maj 12    Eterni Sweden AB    Inköpare
SUPPLY CHAIN MANAGER TILL KUND I ÅMÅL ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi för kunds räkning en supply chain manager till en av våra kunder i Åmål. I den här rollen kommer du att arbeta med:   Optimering av materialflöden Säkerställa teknisk och organisatorisk tillgänglighet Val av leverantör, klassificering, bedömning och utveckling Etablering av hållbara leverantörsrelationer Utveckla försörjningskedjan Kontinuerliga förbättringsprojekt med leverantörer för ... Visa mer
SUPPLY CHAIN MANAGER TILL KUND I ÅMÅL
ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi för kunds räkning en supply chain manager till en av våra kunder i Åmål. I den här rollen kommer du att arbeta med:
  Optimering av materialflöden
Säkerställa teknisk och organisatorisk tillgänglighet
Val av leverantör, klassificering, bedömning och utveckling
Etablering av hållbara leverantörsrelationer
Utveckla försörjningskedjan
Kontinuerliga förbättringsprojekt med leverantörer för att minska ledtiden
Upprätta och implementera alla viktiga resultatindikatorer för materialhantering
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är en kommunikativ, prestigelös och lyhörd person. Du är resultat- och målinriktad och du trivs i en fartfylld miljö. Vidare tror vi att du:
  Har relevant erfarenhet för tjänsten
Har goda datakunskaper
Gärna har erfarenhet inom automotive
Är tillgänglig omgående
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som supply chain manager är ett konsultuppdrag på minst 4 månader där du blir anställd av Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Geia Food söker Product Sourcing Manager

Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri. Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien. Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysse... Visa mer
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.
Kundbasen på svenska marknaden består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls och ICA.

Läs mer på www.geiafood.com


Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö?
Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer?
 
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.
Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.
Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.
Då Geia Food befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på fler medarbetare till inköpsavdelningen. En av dessa spännande roller som vi nu ska tillsätta är Product Sourcing Manager i inköpsavdelningen där man kommer huvudsakligen ansvara för kategorierna glass, fryst färdigmat samt fryst fågel.
 
Som PSM hos oss får du möjligheten att utveckla berörda kategorier i nära samarbete med försäljningsavdelningen och med kunden i främsta fokus.
 
 
ERBJUDANDE
Med Geia Foods leverantörsnätverk har du tillgång till ett stort antal producenter världen över, tillsammans i tät dialog med kunden utvecklar vi önskade koncept och idéer.
Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer och den egna rollen. Andan inom bolaget genomsyras av entreprenörskap, kundfokus, starka partnerskap och innovation, detta kan du bli en del av. Framgången för teamet hos Geia ligger i att ständigt vara flexibla och erbjuda kunderna hög och snabb service utan att tappa noggrannhet & tempo.
 
 
ARBETSUPPGIFTER
Med en strategisk tillväxtvision, ökad portfölj av nya kategorier behöver man nu förstärkning i teamet i Karlstad med en Product Sourcing Manager. Som PSM hos Geia Food Sverige kommer du att bli den nyckelspelaren som sköter kontakten med leverantörerna för att leverera enligt slutkundens önskemål. Arbetsuppgifterna varierar, du kommer dagligen kommunicera med leverantörer världen över, hitta rätt produkt med rätt förutsättningar, för att vid varje enskilt tillfälle skapa den bästa helhetslösningen till företagets kunder i Sverige. Vidare i rollen kommer du att ansvara för att säkerställa existerande produktinköp men även proaktivt driva produktutveckling för kunderna tillsammans med producenter och det egna säljteamet.
 
Som Product Sourcing Manager kommer du till exempel:

• Självständigt sköta förhandlingar och föra dialog kring produktutveckling med dina leverantörer
• Bevaka marknaden och delta på mässor
• Hantera förfrågningar från kunder, säljavdelningen och skapa kalkyler i samarbete med logistik
• Tillsammans med inköpskoordinator driva processen från idé till lansering enligt bestämda deadlines
• Samarbeta med kollegor i Danmark och Norge i gemensamma projekt

PERSONPROFIL
För att passa i rollen som PSM i Geia Food tror vi att du har arbetat med ovan nämna arbetsuppgifter i en snabbrörlig organisation tidigare. Du förväntas vara en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och ta ägarskap över din uppgift. Du har passion för uppgiften och rätt vilja att arbeta nära affären samt vara del av ett vinnande team. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som är trygg med att fatta beslut, är en god förhandlare och har en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och med din nyfikenhet lär du dig snabbt nya uppgifter.
 
För att lyckas i rollen som PSM hos Geia Food behöver du ha egenskaperna:

• God kommunikationsförmåga samt samt vara en relationsbyggare av hög rang
• Bra sinne för affärer och ett mind-set där vi alltid finner en väg till en lösning
• Goda erfarenhet i Excel och Office samt vana av Engelska som huvudspråk i arbetet, både tal och skrift
• God förmåga att ta beslut och driva projekt framåt
• Att du är detaljfokuserad och lyhörd
Det är meriterande om du har arbetat i liknande inköpsroller och bransch tidigare, har du dessutom tidigare arbetat i olika ERP system så är det ett plus.

 
ÖVRIGT
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Flertalet resor per år i Europa & Asien som du självständigt planerar tillsammans med kollegor, kunder och producenter
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Huvudkontor i Karlstad men med flexibel arbetsort.
Villkor: Fast lön
 
 

Ansökan
Välkommen med din ansökan, helst i PDF-format. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Urval samt intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

I samband med denna rekrytering samarbetar Geia Food med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik.
 
Vi ser fram emot Din ansökan! Visa mindre

Geia Food söker Product Sourcing Manager

Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri. Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien. Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysse... Visa mer
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.
Kundbasen på svenska marknaden består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls och ICA.

Läs mer på www.geiafood.com


Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö?
Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer?
 
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.
Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.
Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.
Då Geia Food befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på fler medarbetare till inköpsavdelningen. En av dessa spännande roller som vi nu ska tillsätta är Product Sourcing Manager i inköpsavdelningen där man kommer huvudsakligen ansvara för kategorierna glass, fryst färdigmat samt fryst fågel.
 
Som PSM hos oss får du möjligheten att utveckla berörda kategorier i nära samarbete med försäljningsavdelningen och med kunden i främsta fokus.
 
 
ERBJUDANDE
Med Geia Foods leverantörsnätverk har du tillgång till ett stort antal producenter världen över, tillsammans i tät dialog med kunden utvecklar vi önskade koncept och idéer.
Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer och den egna rollen. Andan inom bolaget genomsyras av entreprenörskap, kundfokus, starka partnerskap och innovation, detta kan du bli en del av. Framgången för teamet hos Geia ligger i att ständigt vara flexibla och erbjuda kunderna hög och snabb service utan att tappa noggrannhet & tempo.
 
 
ARBETSUPPGIFTER
Med en strategisk tillväxtvision, ökad portfölj av nya kategorier behöver man nu förstärkning i teamet i Karlstad med en Product Sourcing Manager. Som PSM hos Geia Food Sverige kommer du att bli den nyckelspelaren som sköter kontakten med leverantörerna för att leverera enligt slutkundens önskemål. Arbetsuppgifterna varierar, du kommer dagligen kommunicera med leverantörer världen över, hitta rätt produkt med rätt förutsättningar, för att vid varje enskilt tillfälle skapa den bästa helhetslösningen till företagets kunder i Sverige. Vidare i rollen kommer du att ansvara för att säkerställa existerande produktinköp men även proaktivt driva produktutveckling för kunderna tillsammans med producenter och det egna säljteamet.
 
Som Product Sourcing Manager kommer du till exempel:

• Självständigt sköta förhandlingar och föra dialog kring produktutveckling med dina leverantörer
• Bevaka marknaden och delta på mässor
• Hantera förfrågningar från kunder, säljavdelningen och skapa kalkyler i samarbete med logistik
• Tillsammans med inköpskoordinator driva processen från idé till lansering enligt bestämda deadlines
• Samarbeta med kollegor i Danmark och Norge i gemensamma projekt

PERSONPROFIL
För att passa i rollen som PSM i Geia Food tror vi att du har arbetat med ovan nämna arbetsuppgifter i en snabbrörlig organisation tidigare. Du förväntas vara en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och ta ägarskap över din uppgift. Du har passion för uppgiften och rätt vilja att arbeta nära affären samt vara del av ett vinnande team. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som är trygg med att fatta beslut, är en god förhandlare och har en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och med din nyfikenhet lär du dig snabbt nya uppgifter.
 
För att lyckas i rollen som PSM hos Geia Food behöver du ha egenskaperna:

• God kommunikationsförmåga samt samt vara en relationsbyggare av hög rang
• Bra sinne för affärer och ett mind-set där vi alltid finner en väg till en lösning
• Goda erfarenhet i Excel och Office samt vana av Engelska som huvudspråk i arbetet, både tal och skrift
• God förmåga att ta beslut och driva projekt framåt
• Att du är detaljfokuserad och lyhörd
Det är meriterande om du har arbetat i liknande inköpsroller och bransch tidigare, har du dessutom tidigare arbetat i olika ERP system så är det ett plus.

 
ÖVRIGT
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Flertalet resor per år i Europa & Asien som du självständigt planerar tillsammans med kollegor, kunder och producenter
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Huvudkontor i Karlstad men med flexibel arbetsort.
Villkor: Fast lön
 
 

Ansökan
Välkommen med din ansökan, helst i PDF-format. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Urval samt intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

I samband med denna rekrytering samarbetar Geia Food med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik.
 
Vi ser fram emot Din ansökan! Visa mindre

Operativ Inköpare till Caverion Sverige AB – Södra Sverige

Ansök    Feb 3    Caverion Sverige AB    Inköpare
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Inköpsorganisationen på Caverion Sverige AB... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Inköpsorganisationen på Caverion Sverige AB är indelad i 3 enheter: Operativt Inköp, Strategiskt Inköp samt CalVan. Vårt övergripande uppdrag är att optimera företagets inköpskostnader av material och tjänster. Inköpsorganisationen befinner sig i en intensiv utvecklingsresa och vi hoppas att du är intresserad av att vara en viktig del av denna spännande utveckling.

Nu söker vi förstärkning med en Operativ Inköpare till Inköpsavdelningen. Du utgår från något av Caverions lokala distriktskontor, med fördel någonstans mellan Värmland och Skåne.

Obs: Vänligen notera att samma annons ligger ute på olika orter. Har du redan sökt på annan ort behöver du inte söka igen!

Arbetsuppgifter:

Du erbjuds ett självständigt och utvecklande arbete med ansvar för Caverions operativa inköpsaktiviteter. I rollen är du spindeln i nätet som ansvarar för att harmonisera inköpen till våra avtalsleverantörer. Du rapporterar till närmaste Lead Buyer samt Inköpschef Operativt Inköp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bära ut våra centrala inköpsstrategier och knyta ihop dem med den lokala affären. Att genomföra och leda förhandlingar med leverantörer gentemot våra projekt och serviceverksamheter. Förmedla samt implementera centrala ramavtal. Teckna lokala projektavtal med grossister, fabrikanter, underentreprenörer och andra underleverantörer.

Tillsammans med linje- och supportchefer arbetar du med fokus på att leverera avsevärda kostnadsbesparingar och värdeförbättringar. Supporta och hjälpa produktionen med inblick i leveransavtal och leveransvillkor samt bistår vid internutbildning avseende inköpsrelaterade frågor. Överblicka det totala inköpet och i samråd med Lead Buyer förmedla en totalbild till enhets-, distrikts- och regionchefer. Du arbetar i nära samarbete med övriga inköpsfunktioner i företaget.

Kompetens

Du har ett gediget kommersiellt intresse, 3-5 års erfarenhet av inköpsarbete och ett intresse av en karriär inom inköp. Du har en bakgrund inom el-installation, säkerhet, automation eller grossistföretag med koppling till Caverions teknikområden.

För att trivas i rollen tror vi att du är en handlingskraftig och analytisk person som drivs av att utmana existerande strukturer med fokus på förbättrings- och värdeskapande aktiviteter.

Vi ser gärna att du är van att arbeta med stora kontaktytor och att du är en utåtriktad person med god förmåga att kommunicera med andra människor. Viktigt är att du tar eget initiativ och ansvar samt att du håller deadlines. Högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller inköp/logistik är meriterande.

Arbetet förutsätter en del resor, minst 20-30 resdagar per år. B-körkort är ett krav.

Förmåga att arbeta självständigt är viktigt då du kommer tillhöra en grupp med relativt stor geografisk spridning. En viss datavana behövs då vi jobbar mycket i Excel samt vårt webbaserade inköpssystem Symbrio.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda i 11 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Läs mer på vår hemsida www.caverion.se

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer kontakta ansvarig rekryterare Linn Saveman, mail: [email protected], telefon: 072-453 88 14.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars! Visa mindre

Geia Foods söker Product Sourcing Manager

Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri. Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien. Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysse... Visa mer
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.
Kundbasen på svenska marknaden består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls och ICA.

Läs mer på www.geiafood.com


Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö?
Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer?
 
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.
Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.
Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.
Då Geia Food befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på fler medarbetare till inköpsavdelningen. En av dessa spännande roller som vi nu ska tillsätta är Product Sourcing Manager i inköpsavdelningen där man kommer huvudsakligen ansvara för kategorierna glass, fryst färdigmat samt fryst fågel.
 
Som PSM hos oss får du möjligheten att utveckla berörda kategorier i nära samarbete med försäljningsavdelningen och med kunden i främsta fokus.
 
 
ERBJUDANDE
Med Geia Foods leverantörsnätverk har du tillgång till ett stort antal producenter världen över, tillsammans i tät dialog med kunden utvecklar vi önskade koncept och idéer.
Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer och den egna rollen. Andan inom bolaget genomsyras av entreprenörskap, kundfokus, starka partnerskap och innovation, detta kan du bli en del av. Framgången för teamet hos Geia ligger i att ständigt vara flexibla och erbjuda kunderna hög och snabb service utan att tappa noggrannhet & tempo.
 
 
ARBETSUPPGIFTER
Med en strategisk tillväxtvision, ökad portfölj av nya kategorier behöver man nu förstärkning i teamet i Karlstad med en Product Sourcing Manager. Som PSM hos Geia Food Sverige kommer du att bli den nyckelspelaren som sköter kontakten med leverantörerna för att leverera enligt slutkundens önskemål. Arbetsuppgifterna varierar, du kommer dagligen kommunicera med leverantörer världen över, hitta rätt produkt med rätt förutsättningar, för att vid varje enskilt tillfälle skapa den bästa helhetslösningen till företagets kunder i Sverige. Vidare i rollen kommer du att ansvara för att säkerställa existerande produktinköp men även proaktivt driva produktutveckling för kunderna tillsammans med producenter och det egna säljteamet.
 
Som Product Sourcing Manager kommer du till exempel:

• Självständigt sköta förhandlingar och föra dialog kring produktutveckling med dina leverantörer
• Bevaka marknaden och delta på mässor
• Hantera förfrågningar från kunder, säljavdelningen och skapa kalkyler i samarbete med logistik
• Tillsammans med inköpskoordinator driva processen från idé till lansering enligt bestämda deadlines
• Samarbeta med kollegor i Danmark och Norge i gemensamma projekt

PERSONPROFIL
För att passa i rollen som PSM i Geia Food tror vi att du har arbetat med ovan nämna arbetsuppgifter i en snabbrörlig organisation tidigare. Du förväntas vara en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och ta ägarskap över din uppgift. Du har passion för uppgiften och rätt vilja att arbeta nära affären samt vara del av ett vinnande team. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som är trygg med att fatta beslut, är en god förhandlare och har en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och med din nyfikenhet lär du dig snabbt nya uppgifter.
 
För att lyckas i rollen som PSM hos Geia Food behöver du ha egenskaperna:

• God kommunikationsförmåga samt samt vara en relationsbyggare av hög rang
• Bra sinne för affärer och ett mind-set där vi alltid finner en väg till en lösning
• Goda erfarenhet i Excel och Office samt vana av Engelska som huvudspråk i arbetet, både tal och skrift
• God förmåga att ta beslut och driva projekt framåt
• Att du är detaljfokuserad och lyhörd
Det är meriterande om du har arbetat i liknande inköpsroller och bransch tidigare, har du dessutom tidigare arbetat i olika ERP system så är det ett plus.

 
ÖVRIGT
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Flertalet resor per år i Europa & Asien som du självständigt planerar tillsammans med kollegor, kunder och producenter
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Huvudkontor i Karlstad men med flexibel arbetsort.
Villkor: Fast lön
 
 

Ansökan
Välkommen med din ansökan, helst i PDF-format. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Urval samt intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

I samband med denna rekrytering samarbetar Geia Food med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik.
 
Vi ser fram emot Din ansökan! Visa mindre

Inköps- och e-handelssamordnare

MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan speg... Visa mer
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Avdelningen för verksamhetsstöd har i uppgift är att organisera, driva och utveckla de administrativa expertområdena på MSB inom; planering och uppföljning, it, informationshantering, HR, ekonomi, intern service och lokalförsörjning, verksamhetsskydd, verksamhetsutveckling och upphandling.

MSB söker nu en inköps- och e-handelssamordnare till vårt härliga team på upphandlingsenheten som leds av myndighetens upphandlingschef.

Enhetens uppgift är att styra, utveckla, förvalta och följa upp MSB:s arbete med upphandling och avtalsförvaltning. Vidare ingår att inrikta och driva myndighetens upphandlingsarbete och utveckla och förvalta tillhörande systemstöd, processer och rutiner samt metoder för uppföljning av avtal och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter
MSB gör många olika typer av inköp vilket utmanar oss i att hitta relevanta lösningar i systemstöd som underlättar vårt arbete.

I rollen som inköps- och e-handelssamordnare ska du utveckla processer kopplat till e-handeln i vårt affärssystem samt samordna och styra inköp inom myndigheten. Du kommer att vara en viktig länk mellan upphandlarna på enheten och systemförvaltning. Du kommer att arbeta med systemadministration och utveckling av systemstöd.

Du driver förbättringsarbeten och arbetar med utvecklingsfrågor inom ditt ansvarsområde men även för enheten som helhet.

Tillsammans med övriga medarbetare på enheten ska du bidra till att strategiskt utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra myndighetens inköpsprocess.

Vidare följer du upp och sammanställer underlag för hur myndigheten följer avtal och använder e-inköp. Du svarar för att rutinerna fungerar och att riktlinjerna följs. Uppföljningen omfattar även att inköpen följer lagar, bestämmelser och strategiska inriktningar. Det ingår också i rollen att tillsammans med våra ekonomer kontrollera det ekonomiska flödet vad det gäller inköp.

Du utbildar MSB:s beställare och inköpare samt informerar kring hur ett inköp går till från beställning till fakturering. Du stödjer verksamheterna kring vilka avtal som ska användas för det enskilda köpet och tar ett särskilt ansvar för att beställningsflödena fungerar.

Din kompetensprofil
Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning på ekonomi, logistik, inköp, teknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete från offentlig verksamhet.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av inköps- och systemadministration samt kunskap om inköps- och upphandlingsregler.

Du har stor vana att arbeta i digitala miljöer och erfarenhet av att arbeta med elektroniska upphandlingssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet UBW e-handel samt ärende- och dokumenthanteringssystemet Public360.

Du är drivande och van att arbeta självständigt. Det är viktigt för dig att leverera förväntade resultat med hög kvalité.

Du har helhetssyn utifrån ett beställarperspektiv och är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

Du är pedagogisk och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. I rollen ingår att hålla utbildningar och du bör trivas med att prata inför grupper.

Som person är du positiv, diplomatisk och ödmjuk i din framtoning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Som anställd i staten bidrar du till att utveckla en god förvaltningskultur, präglad av demokrati, mänskliga rättigheter och rättssäkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Karlstad. MSB tillämpar provanställning. Resor förekommer.

Svenskt medborgarskap
Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Vill du få mer information?
Kontakta upphandlingschef Tove Frostvik. Fackliga företrädare är Anna Anelius (ST), Ann-Britt Paradis (Seko) och Niklas Bergqvist (Saco-S). Samtliga nås via växelnumret 0771-240 240.

Din ansökan
ska vara inkommen till MSB senast 12 mars 2021, märkt med referensnummer 2021/31. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Inköpare till expansivt företag

Ansök    Feb 11    SIGMA SERVICE AKTIEBOLAG    Inköpare
Sigma Service AB är ett helägt dotterbolag till Sigma Engineering AB som är världsledande inom återvinning av alkaliska och sura etsvätskor vid tillverkning av kretskort. Vi utvecklar, säljer och underhåller system för vätskeextraktion med tillhörande kopparåtervinning vid kretskortstillverkning. Vi har mer än 40 års branscherfarenhet och över 100 installerade anläggningar ute hos kund. Dessa kunder finns på flera kontinenter och som marknadsledande inom b... Visa mer
Sigma Service AB är ett helägt dotterbolag till Sigma Engineering AB som är världsledande inom återvinning av alkaliska och sura etsvätskor vid tillverkning av kretskort. Vi utvecklar, säljer och underhåller system för vätskeextraktion med tillhörande kopparåtervinning vid kretskortstillverkning. Vi har mer än 40 års branscherfarenhet och över 100 installerade anläggningar ute hos kund. Dessa kunder finns på flera kontinenter och som marknadsledande inom branschen ser vi stor tillväxtpotential framöver. Huvudkontoret ligger på Gräsdalen i Karlstad där vi även har verkstad för utveckling, samt tillverkning av förbrukningsmaterial.
Som inköpare kommer du ansvara för hela den operativa inköpsprocessen från inhämtning av teknisk specifikation till upphandling, förhandling, kontraktsskrivning, uppföljning, leverantörsutvärdering och utveckling. Rollen är även ansvarig för det strategiska inköpet, där kategoristyrning och att långsiktigt säkra en hållbar inköpsprocess är minst lika viktigt. Våra leverantörer finns huvudsakligen i Norden och norra Europa idag, men nya leverantörer utanför befintligt område utesluts inte framöver. Detta kommer innebära resande åtminstone några dagar i månaden, huvudsakligen utanför Sverige. Att säkerställa kostnadseffektivitet och kvalitetsefterlevnad hos leverantörskedjan är naturliga och dagliga inslag i arbetet.  
För att lyckas i rollen tror vi att du har en tekniskt och/eller ekonomisk eftergymnasial utbildning, samt minst 5 års erfarenhet av inköpsarbete. Du har B-körkort och behärskar engelska både muntligt och skriftligt obehindrat, meriterande om du även talar tyska. Du bör ha erfarenhet av internationella miljöer och leverantörskontakter, samt vara en van och framgångsrik förhandlare. Som person är du resultatinriktad, har lätt för att bygga upp och stärka relationer samtidigt som du är självgående och van att ta stort eget ansvar.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och välkomnar sökanden med olika bakgrund. Arbetet kommer ställa höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet, viljan att utvecklas tillsammans med företaget och möjlighet att resa, i gengäld får du ett omväxlande och utvecklande arbete med hög grad av självbestämmande.
Välkommen med din ansökan! För mer information om tjänsten, kontakta VD Andreas Littorin via mail [email protected] eller på +46 70 422 85 50. Visa mindre

Inköpare till industriföretag i Karlstad

Ansök    Jun 24    Valueone AB    Inköpare
ValuOne söker en inköpare för ett konsultuppdrag på minst 6 månader till ett företag i Karlstad. För rätt person finns stora utsikter till fast anställning efter avslutat uppdrag. Om rollen I rollen kommer du att arbeta med inköp inom projekt där du ansvarar för inköp av utrustning – svetsade konstruktioner och maskinbearbetade produkter - och tjänster i nära samarbete med försäljning och projektledning. Du deltar i projektet från start till mål med tota... Visa mer
ValuOne söker en inköpare för ett konsultuppdrag på minst 6 månader till ett företag i Karlstad. För rätt person finns stora utsikter till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen kommer du att arbeta med inköp inom projekt där du ansvarar för inköp av utrustning – svetsade konstruktioner och maskinbearbetade produkter - och tjänster i nära samarbete med försäljning och projektledning. Du deltar i projektet från start till mål med totalansvar för inköp. Resor förekommer i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Säkerställa krav i fråga om kvalitet, pris och tillgänglighet genom hela leveranskedjan. Underhålla och utveckla befintliga och nya relationer med leverantörer Ansvara för tillgänglighet, leverantörskapacitet, leveransuppföljning Övervaka prisutvecklingen

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha tidigare erfarenhet av inköp på operativ eller taktisk nivå. Har du erfarenhet från inköp, teknisk försäljning eller projektledning inom tillverkande industri eller processindustri är det meriterande. Rollen kräver också god teknisk förståelse. Du är en god kommunikatör, initiativrik, kvalitetsmedveten och resultatinriktad. Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt, är ett krav. För rätt person erbjuds en spännande internationell arbetsplats med goda utsikter till personlig utveckling.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Operativ Inköpare till KAMIC Installation AB

Ansök    Okt 9    Poolia Sverige AB    Inköpare
Just nu söker vi en Operativ Inköpare till KAMIC Installation i Karlstad. Vill du arbeta på ett företag i ständig utveckling? Samt arbeta på en social och öppen arbetsplats, där kulturen präglas av ödmjukhet och hjälpsamhet? Då är du varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande. KAMIC Installation AB är ett teknikföretag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Verksamheten är uppdelad i olika prod... Visa mer
Just nu söker vi en Operativ Inköpare till KAMIC Installation i Karlstad. Vill du arbeta på ett företag i ständig utveckling? Samt arbeta på en social och öppen arbetsplats, där kulturen präglas av ödmjukhet och hjälpsamhet? Då är du varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

KAMIC Installation AB är ett teknikföretag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Verksamheten är uppdelad i olika produktområden där våra fokusmarknader finns inom fastigheter, bygg och industrin. Huvudkontoret ligger i Karlstad och affärs- och produktionsverksamhet bedrivs i Sverige, Norge och Finland. Antalet anställda är 70 st och omsättningen uppgår till ca 225 MSEK. KAMIC Installation ingår i KAMIC Group. Totalt är vi 850 anställda verksamma i 12 länder, fördelade på ett 30-tal bolag med en samlad omsättning på ca 2,2 miljarder SEK.

Om tjänsten
I rollen som Operativ Inköpare på KAMIC besitter du en strategisk grundsyn.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
•Ansvar för inköp och uppföljning samt bevakning av leverantör.
•Ansvar för att affärssystemet hålls uppdaterat med rätt information gällande service och tillgänglighet.
•I samråd med sälj- och produktchef arbeta med det strategiska inköpet.
•Säkerställa Kamics krav på service, kvalitet, lageroptimering och leveranssäkerhet.

Placering för tjänsten är på kontoret i Karlstad. Körkort är ett krav då resor kan förekomma.

Tillsättning för tjänsten är omgående och är ett vikariat på ungefär 15 månader.


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i en roll som Operativ Inköpare. Du är duktig på att hantera olika affärssystem, samt har goda kunskaper i excel. Det är meriterande om du har erferenhet av material- och produktionsplanering, samt om du har relevant eftergymnasial utbildning. Krav för tjänsten är svenska och engelska i tal och skrift.

För att passa i rollen behöver du vara driven, självgående och förändringsbenägen. Du kan ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga, då arbete i projekt förekommer.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Vi söker en vikarierande inköpare

Ansök    Sep 24    Administration    Inköpare
Vår inköpare är föräldraledig och från och med 1 november behöver vi en vikarie. Vi letar efter dig som älskar inköp och snabbt tempo. Tjänsten är ett heltidsvikariat i 12 månader med placering på huvudkontoret i Karlstad. Kvalifikationer och erfarenhet Du har dokumenterad erfarenhet från motsvarande tjänster och behärskar obehindrat svenska och engelska i både tal och skrift. God erfarenhet av Excel är ett krav samt vana från något affärssystem, tidig... Visa mer
Vår inköpare är föräldraledig och från och med 1 november behöver vi en vikarie.

Vi letar efter dig som älskar inköp och snabbt tempo. Tjänsten är ett heltidsvikariat i 12 månader med placering på huvudkontoret i Karlstad.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har dokumenterad erfarenhet från motsvarande tjänster och behärskar obehindrat svenska och engelska i både tal och skrift. God erfarenhet av Excel är ett krav samt vana från något affärssystem, tidigare arbete i Pyramid och avtalskunskap är en merit.

Din profil
Som person har du stor ansvarskänsla, är van att arbeta självständigt och proaktivt. Du klarar av att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är strukturerad, kommunikativ samt ha en god samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och kunna leverera snabba resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer ha mycket kontakt med våra säljare, lager personal och leverantörer.
Dina huvuduppgifter blir att köpa in produkter enligt våra inköpsrutiner, boka frakter, bevaka leveranser och följa upp i vårt affärssystem.

Låter det intressant?
Vi erbjuder dig en spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med ett glatt gäng. Skicka in din ansökan och CV via länken på www.specialelektronik.se

Vårt urval sker löpande och tjänsten ska tillsättas snarast. Har du några frågor om tjänsten, kontakta Marcus Andersson, Ekonomiansvarig, på telefon 054-444 2002 eller Åke Larsson, VD, på telefon 054-444 2001.Special-Elektronik AB är ett marknadsledande teknikföretag inom AV-teknik, smarta hem och kabel-tv/ fiberoptik med en omsättning på ca 300 miljoner kronor. Företaget etablerades 1970 och vi är idag ca 40 anställda. Huvudkontoret ligger i Karlstad, lokala säljkontor i Malmö, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Special-Elektronik har en låg personalomsättning och värnar om en positiv arbetsmiljö. Visa mindre

Product sourcing manager

Ansök    Dec 11    PerformIQ Work AB    Inköpare
Tjänstebeskrivning Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö? Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer? Om du vill arbeta i en organisation i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter kan det här vara tjänsten för dig! ERBJUDANDE Geia foods portfölj av varor till den svenska marknaden är en del av Tilabs verksamhet och företaget befinner sig i en imponerade tillväxtfas. Arb... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö? Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer? Om du vill arbeta i en organisation i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter kan det här vara tjänsten för dig!

ERBJUDANDE

Geia foods portfölj av varor till den svenska marknaden är en del av Tilabs verksamhet och företaget befinner sig i en imponerade tillväxtfas. Arbetet med att optimera synergier efter sammanslagningen är pågående. Med tillgång till ett stort antal producenter världen över, stark lokalförankring och sammanslagna värdekedjor kan man nu vidare utveckla affärer med sina kunder inom DVH. Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer och den egna rollen. Andan inom bolaget är entreprenörskap, kundfokus, starka partnerskap och innovation, detta kan du bli en del av. Framgången för teamet hos Tilab ligger i att ständigt vara flexibla och erbjuda kunderna hög och snabb service utan att tappa noggrannhet.

ARBETSUPPGIFTER

Med en strategisk tillväxtvision, ökad portfölj av nya kategorier behöver man nu förstärkning i teamet i Karlstad med en product soucing manager. Som product sourcing manager på Tilab kommer du att bli den nyckelspelaren som sköter kontakten med leverantörerna för att leverera enligt slutkundens önskemål. Arbetsuppgifterna varierar, du kommer dagligen kommunicera med leverantörer världen över, hitta rätt produkt med rätt förutsättningar, för att vid varje enskilt tillfälle skapa den bästa helhetslösningen till företagets kunder. Du kommer att arbeta med produkter inom livsmedelskategorin riktat mot den svenska dagligvaruhandeln. Vidare i rollen kommer du att ansvara för att säkerställa existerande produktinköp men även proaktivt driva produktutveckling för kunderna tillsammans med producenter och det egna säljteamet.

Som product sourcing manager kommer du till exempel:
• Självständigt sköta förhandlingar och föra dialog kring produktutveckling med dina leverantörer
• Bevaka marknaden och delta på mässor
• Hantera förfrågningar från kunder och säljavdelningen och skapa kalkyler i samarbete med logistik
• Tillsammans med projektteamet driva processen från idé till lansering enligt satta deadlines
• Samarbeta med kollegor i Danmark och Norge i gemensamma projekt

PERSONPROFIL

För att passa i rollen som product sourcing manager på Tilab tror vi att du har arbetat med ovan nämna arbetsuppgifter i en snabbrörlig organisation tidigare. Du förväntas vara en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och ta ägarskap över din uppgift. Du har passion för uppgiften och rätt vilja att arbeta nära affären samt vara del av ett vinnande team. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som är trygg med att fatta beslut, är en god förhandlare och har en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och med din nyfikenhet lär du dig snabbt nya uppgifter.

För att lyckas i rollen som product sourcing manager till Tilab krävs vidare:
• God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, tal och skrift
• Goda erfarenhet i Excel och Office
• God förmåga att samarbeta i grupp
• Att du är detaljfokuserad och lyhörd

Det är meriterande om du har arbetat i liknande inköpsroller och bransch tidigare, du har dessutom tidigare arbetat i olika ERP system så är det ett plus.

ÖVRIGT
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Flertalet resor per år i Europa som du självständigt planerar tillsammans med kollegor, kunder och producenter
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad
Villkor: Fast lön

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofia Larsson på 073-353 75 38. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vidare söker vi dig som ställer dig bakom och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: product sourcing manager, inköpare, livsmedel, försäljning, produktutveckling

FÖRETAGSPRESENTATION:
Tilab är ett värmländskt företag som arbetar med import och distribution av livsmedel till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Lables och storhushåll/industri.

Tilab förvärvades 2018 av Geia Food A/S som finns i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Geia Food A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 100 medarbetare med en omsättning på 1,7 miljarder DKK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Tilab befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på nya roller och ansvarsområden på kontoret i Karlstad som ett led i att kunna möta efterfrågan från våra kunder med samma snabbhet som tidigare. Visa mindre

Product sourcing manager

Ansök    Jan 16    PerformIQ Work AB    Inköpare
Tjänstebeskrivning Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö? Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer? Om du vill arbeta i en organisation i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter kan det här vara tjänsten för dig! ERBJUDANDE Geia foods portfölj av varor till den svenska marknaden är en del av Tilabs verksamhet och företaget befinner sig i en imponerade tillväxtfas. Arb... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Trivs du med ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö? Är du trygg med att fatta beslut och har ett sinne för att göra goda affärer? Om du vill arbeta i en organisation i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter kan det här vara tjänsten för dig!

ERBJUDANDE

Geia foods portfölj av varor till den svenska marknaden är en del av Tilabs verksamhet och företaget befinner sig i en imponerade tillväxtfas. Arbetet med att optimera synergier efter sammanslagningen är pågående. Med tillgång till ett stort antal producenter världen över, stark lokalförankring och sammanslagna värdekedjor kan man nu vidare utveckla affärer med sina kunder inom DVH. Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer och den egna rollen. Andan inom bolaget är entreprenörskap, kundfokus, starka partnerskap och innovation, detta kan du bli en del av. Framgången för teamet hos Tilab ligger i att ständigt vara flexibla och erbjuda kunderna hög och snabb service utan att tappa noggrannhet.

ARBETSUPPGIFTER

Med en strategisk tillväxtvision, ökad portfölj av nya kategorier behöver man nu förstärkning i teamet i Karlstad med en product soucing manager. Som product sourcing manager på Tilab kommer du att bli den nyckelspelaren som sköter kontakten med leverantörerna för att leverera enligt slutkundens önskemål. Arbetsuppgifterna varierar, du kommer dagligen kommunicera med leverantörer världen över, hitta rätt produkt med rätt förutsättningar, för att vid varje enskilt tillfälle skapa den bästa helhetslösningen till företagets kunder. Du kommer att arbeta med produkter inom livsmedelskategorin riktat mot den svenska dagligvaruhandeln. Vidare i rollen kommer du att ansvara för att säkerställa existerande produktinköp men även proaktivt driva produktutveckling för kunderna tillsammans med producenter och det egna säljteamet.

Som product sourcing manager kommer du till exempel:
• Självständigt sköta förhandlingar och föra dialog kring produktutveckling med dina leverantörer
• Bevaka marknaden och delta på mässor
• Hantera förfrågningar från kunder och säljavdelningen och skapa kalkyler i samarbete med logistik
• Tillsammans med projektteamet driva processen från idé till lansering enligt satta deadlines
• Samarbeta med kollegor i Danmark och Norge i gemensamma projekt

PERSONPROFIL

För att passa i rollen som product sourcing manager på Tilab tror vi att du har arbetat med ovan nämna arbetsuppgifter i en snabbrörlig organisation tidigare. Du förväntas vara en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och ta ägarskap över din uppgift. Du har passion för uppgiften och rätt vilja att arbeta nära affären samt vara del av ett vinnande team. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som är trygg med att fatta beslut, är en god förhandlare och har en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och med din nyfikenhet lär du dig snabbt nya uppgifter.

För att lyckas i rollen som product sourcing manager till Tilab krävs vidare:
• God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, tal och skrift
• Goda erfarenhet i Excel och Office
• God förmåga att samarbeta i grupp
• Att du är detaljfokuserad och lyhörd

Det är meriterande om du har arbetat i liknande inköpsroller och bransch tidigare, du har dessutom tidigare arbetat i olika ERP system så är det ett plus.

ÖVRIGT
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Flertalet resor per år i Europa som du självständigt planerar tillsammans med kollegor, kunder och producenter
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad
Villkor: Fast lön

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofia Larsson på 073-353 75 38. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vidare söker vi dig som ställer dig bakom och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: product sourcing manager, inköpare, livsmedel, försäljning, produktutveckling

FÖRETAGSPRESENTATION:
Tilab är ett värmländskt företag som arbetar med import och distribution av livsmedel till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Lables och storhushåll/industri.

Tilab förvärvades 2018 av Geia Food A/S som finns i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Geia Food A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 100 medarbetare med en omsättning på 1,7 miljarder DKK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Tilab befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på nya roller och ansvarsområden på kontoret i Karlstad som ett led i att kunna möta efterfrågan från våra kunder med samma snabbhet som tidigare. Visa mindre

Juridikintresserad student till deltidsuppdrag

Ansök    Maj 14    Academic Work    Inköpare
Nu söker vi dig som studerar juridik och tycker det är spännande att tolka och läsa lagtext. Är du vass på att se skillnader, dra slutsatser och skriva rapporter är det dig vi letar efter. Vi tror att du vill ha meriterande erfarenhet och samtidigt dryga ut studentkassan under vår, sommar och höst så sök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Kilsbostäder är kommunens bostadsbolag som förvaltar cirka 800 lägenheter, kommunkontor, bibliotek... Visa mer
Nu söker vi dig som studerar juridik och tycker det är spännande att tolka och läsa lagtext. Är du vass på att se skillnader, dra slutsatser och skriva rapporter är det dig vi letar efter. Vi tror att du vill ha meriterande erfarenhet och samtidigt dryga ut studentkassan under vår, sommar och höst så sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Kilsbostäder är kommunens bostadsbolag som förvaltar cirka 800 lägenheter, kommunkontor, bibliotek och affärslokaler. Kopplat till detta är de även delaktiga i styrelsen för en kooperativ hyresgästförening som består av två hyreshus. Nu behöver stadgarna ses över då laghänvisningarna har förändras sedan 2005 då de skrevs.

Du kommer i denna roll arbeta självgående och i samråd med styrelsens ordförande samt en representant från Kilsbostäder. Jobbet är att se över lagtexten, hitta förändringar och därefter skriva om stadgarna så att styrelsen kan arbeta utifrån dem och den nya lagtexten. Arbetet kommer med fördel utföras från kontoret i Kil men du har möjlighet att arbeta hemifrån på dagtid.

Du erbjuds


* Ett meriterande och lärorikt deltidsjobb
* Ett flexibelt uppdrag då du kan arbeta på kontoret eller hemifrån
* Värdefull kunskap och referenser för framtida arbete


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Jobbet är tidsbegränsat till dess att uppgiften är utförd och den beräknas ta cirka 80-100 timmar. Du kommer börja med att läsa in dig på nuvarande stadgar och tidigare lagtext. Därefter jämför du ny lagtext och skriver om stadgarna utifrån den så att den är tillämpningsbar i styrelsens arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar juridik vid universitet och har läst minst 60 högskolepoäng.
* Har god kunskap i att läsa och tolka lagtext samt skriva rapporter.
* Är obehindrad i svenska i tal och skrift.

Som person är du självgående på så sätt att du tar initiativ för att driva arbetet framåt. Vi tror även att du är en glad och trevlig person som gärna samarbetar då du kommer ha kontakt med flera personer under anställningen. För att lyckas med uppgifter bör du även vara ödmjuk i ditt förhållningssätt till nya arbetsuppgifter då det med stor sannolikhet är ett nytt område du ger dig in på.

Övrig information


* Start: Omgående/ Flexibelt
* Omfattning: Deltid, ca 8- 16 timmar per vecka
* Placering: Karlstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen..

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kilsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar ca. 800 lägenheter och kommersiella lokaler. Sedan 1952 har de byggt och förvaltat trivsamma bostäder för invånarna i Kil.
Här möts du av mycket personlighet och de erbjuder en trygg boendemiljö att trivas i samtidigt som de hela tiden utvecklar boendet i Kils kommun. Visa mindre

Strategisk Inköpare sökes till expansivt företag!

Ansök    Apr 18    Uniflex Sverige AB    Inköpare
Jobbeskrivning Vi söker nu en erfaren strategisk inköpare, för direkt anställning på Eurostair AB kontor i Karlstad. Som strategisk inköpare på Eurostair AB har du en viktig roll mellan företaget och dess leverantörer. Du arbetar aktivt med: - förhandlar, upprättar och underhåller leverantörsavtal - analys, utveckling och implementering av processer i inköpsarbetet - löpande leverantörsutvärdering och förbättringsarbete, av nya och befintliga leverantöre... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu en erfaren strategisk inköpare, för direkt anställning på Eurostair AB kontor i Karlstad.
Som strategisk inköpare på Eurostair AB har du en viktig roll mellan företaget och dess leverantörer.

Du arbetar aktivt med:
- förhandlar, upprättar och underhåller leverantörsavtal
- analys, utveckling och implementering av processer i inköpsarbetet
- löpande leverantörsutvärdering och förbättringsarbete, av nya och befintliga leverantörer
- prognosarbete, analyser av trender och samband för att säkerställa materialflödet

Tillträde: Omgående
Lön: Efter överenskommelse

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, affärsmannamässig och självständig. Du är vågar ta för dig, är inte rädd att ta tag i saker och tar ansvar över att de genomförs.
Vi ser att du har en bakgrund från produktion/industri samt har en kunskap och förståelse för verksamheten.
Du är noggrann i ditt arbete, samarbetar väl och har ett strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen ser vi att du som söker är öppen samt har lätt för att kommunicera med olika människor.

Krav:
- Flera års arbetslivserfarenhet av strategiskt inköp och förhandling
- Erfarenhet från tillverkningsindustrin
- Relevant utbildning för tjänsten
- Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Körkort B

Är du personen vi söker?
Då är du välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Eurostair AB tillverkar och säljer spiraltrappor, raka trappor, modulramper och gallerdurk för ute- och innemiljöer på den svenska och växande exportmarknader. Gedigen kompetens, stora utvecklingsmöjligheter och stark framtidstro utmärker företaget. Kunderna är till största delen byggföretag och smidesbolag.
De senaste åren har de haft en mycket positiv utveckling, på hela den skandinaviska marknaden.
De som jobbar på Eurostair har alla ett brinnande engagemang gällande företaget och dess produkter. Det ger en samlad kraft som tar företaget framåt i stark konkurrens.
För att läsa mer besök hemsidan: www.eurostair.se Visa mindre