Lediga jobb som Tandsköterska i Karlstad

Se lediga jobb som Tandsköterska i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Folktandvården Norrstrand

Ansök    Jan 23    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
På Folktandvården Norrstrand jobbar vi med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.

Stämningen mellan medarbetarna är god och vi bryr oss om varandra. Vi trivs bäst när vi alla får jobba på toppen av vår kompetens. På kliniken finns kollegor som är nischade inom olika områden och vi har även mikroskop och lustgasutrustning på plats.
Vi är 25 medarbetare som behandlar 5295 vuxna och 4295 barn och unga.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. 

Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår klinik på Bergvik köpcenter i Karlstad. Tandsköterskeexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Du ska ha ett gott bemötande och servicekänsla. Vi ser att du är noggrann, driven och har höga ambitioner för att utvecklas på flera plan. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kan komma variera under en arbetsdag varvid du behöver vara flexibel och bekväm med att hålla igång flera ... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår klinik på Bergvik köpcenter i Karlstad.
Tandsköterskeexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Du ska ha ett gott bemötande och servicekänsla. Vi ser att du är noggrann, driven och har höga ambitioner för att utvecklas på flera plan. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kan komma variera under en arbetsdag varvid du behöver vara flexibel och bekväm med att hålla igång flera saker samtidigt. Vi är en helt digitaliserad klinik varvid datorvana förväntas. Svenska och engelska språket skall behärskas i både tal och skrift.
Vi är en tandläkarpraktik belägen på Bergvik köpcenter. Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och tillgänglighet för våra patienter. Vårdpanoramat är främst all typ av vuxentandvård och tillkommande specialistvård i form av tandreglering, dentoalveolär kirurgi samt implantatkirurgi. Vi som jobbar idag är tre erfarna tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist.
Vill du vara med i en utvecklande och modern tandläkarpraktik? Har du en positiv attityd och är ordningsam? Är du flexibel och har lätt för kommunikation? Skicka in din ansökan med CV till [email protected]
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas före ansökningstidens utgång. Var med och etablera och utveckla Karlstads första och enda tandläkarpraktik beläget i ett av Sveriges bästa köpcenter.


Typ och omfattning: vikarierande tjänst med möjlighet till fastanställning efter avslutat vikariat, heltid
Tillträde: efter överenskommelse.
Lön & förmåner: individuell lön med pensionsavsättning.
Sista ansökningsdag: 2022-01-09
Information och kontakt: www.tandkompaniet.com Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdsteamet i Karlstad

Ansök    Dec 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Karlstads Tandvårdsteam
Karlstads tandvårdsteam är en liten klinik med ett stort hjärta. Här jobbar en tandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist. Hos oss är patientens behov i centrum. Verksamheten bygger på vård av god kvalitet och målet är att ha friska patienter genom att arbeta både med reparativ vård när så krävs, och förebyggande vård vad gäller både karies och parodontit.
Målet för vår verksamhet är att våra patienter ska få en frisk munhälsa som är grunden till en god allmänhälsa!
Kliniken ligger i centrala Karlstad, med närhet till kommunala medel. Den har två behandlingsrum med modern utrustning, steril, väntrum och personalrum. Patientarbetet utförs genom teamarbete mellan tandläkare och tandsköterska vid behandlingsstolen.
Målet är att skapa ett väl inarbetat team där patienten känner trygghet i behandlingen oavsett vem i teamet som utför patientarbetet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, profylaxarbete, steril- och receptionsarbete.
Målet är att du i framtiden som tandsköterska ska kunna arbeta delegerat kring anestesi, temporära fyllningar men också compositfyllningar och avtryckstagning.
Du får även självständiga arbetsuppgifter kring arbetet med att ta röntgen, profylaxarbete och att informera patienten vad gäller tandläkarbehandlingen.

Övrig information
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska.
Erfarenhet av administrativt arbete och datavana är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att kommunicera och sätter patientens behov i fokus.
Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är intresserad av att utvecklas i ditt yrke som tandsköterska. Visa mindre

Är du tandsköterska och vill prova på något nytt?

Ansök    Nov 15    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Brinner du för jämlik vård, att utbilda andra och att hjälpa personer med särskilda behov som har rätt till nödvändig tandvård?

Då kanske just du är en av de åtta nya kollegor som vi söker till ett nytt och spännande 2-årsprojekt.

Tillsammans kommer ni att bygga upp ett nytt sätt att jobba för att effektivisera arbetet med den uppsökande verksamheten inom alla Värmlands kommuner. Till uppdraget söker vi både dig som är tandsköterska och dig som är tandhygienist.

Det är Hälsoodontologiska enheten inom Folktandvården Värmland, som i sin tur är en del av Region Värmland, som ansvarar för projektet och där ni som arbetsgrupp kommer att ingå.

Totalt söker vi fyra tandsköterskor (heltidstjänster) och fyra tandhygienister (halvtidstjänster) som tillsammans ska starta upp och driva projektet framåt samt ansvara för och utföra munhälsobedömningar och munvårdsutbildningar inom hela Värmland.

Uppdraget och dess mål är tydliga och som arbetsgrupp kommer ni att ha mycket frihet under ansvar i arbetet med att ta fram rutiner och utveckla arbetssättet. Arbetet innebär även många kontakter och ett stort socialt nätverk.

Arbetsbeskrivning
Som tandsköterska kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Boka munhälsobedömningar.
- Samverka med särskilda boenden, hemtjänstgrupper och LSS grupper.
- Planera munhälsobedömningar samt utbildning.
- Hålla munvårdsutbildningar till vård- och omsorgspersonal.
- Utföra profylax på särskilda boenden.
- Vara behjälplig med administration vid munhälsobedömningar.

Tjänsterna är projektanställningar under två år som kan komma att övergå i en tillsvidareanställning om projektet permanentas.

Som befintlig tandsköterska inom folktandvården kommer din anställning att bli på Hälsoodontologiska enheten. För medarbetare som idag inte har en anställning inom folktandvården kan en diskussion hållas om placering. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst två års erfarenhet inom tandvård alternativt annan vårderfarenhet som prövas likvärdig. Tjänsten innebär resor där arbetsgivaren står för leasingbil, varför körkort är ett krav.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du är en person som har lätt för skapa och behålla kontakter. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete på ett bra sätt och ser till hela verksamheten. Att jobba mot uppsatta mål är något du drivs av och tycker om.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska - Tandverkeriet-Aqua Dental Karlstad

Ansök    Nov 16    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Tandverkeriet - Aqua Dental i Karlstad söker nu Värmlands mest ambitiösa tandsköterska Sedan 1 september 2022 är tandläkaren Isabel Stålnacke Aiff tillsammans med sitt duktiga team en del av Aqua Dental. Och söker nu Värmlands nya stjärntandsköterska! Tandverkeriet - Aqua Dental i Karlstad Vi erbjuder allt inom området allmäntandvård men även specialistvård såsom protetik, endodonti och kirurgi. Kliniken kombinerar beprövade metoder med den senaste tek... Visa mer
Tandverkeriet - Aqua Dental i Karlstad söker nu Värmlands mest ambitiösa tandsköterska

Sedan 1 september 2022 är tandläkaren Isabel Stålnacke Aiff tillsammans med sitt duktiga team en del av Aqua Dental. Och söker nu Värmlands nya stjärntandsköterska!

Tandverkeriet - Aqua Dental i Karlstad

Vi erbjuder allt inom området allmäntandvård men även specialistvård såsom protetik, endodonti och kirurgi. Kliniken kombinerar beprövade metoder med den senaste tekniken för att kunna erbjuda sina patienter tandvård av högsta kvalitet

Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård av högsta kvalitet

För oss är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Vi söker dig

- Som är en erfaren tandsköterska med ambitionen om att ständigt arbeta med hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven och brinner för att tillsammans med våra patienter verka för den bästa munhälsan.
- Som har god kommunikationsförmåga, gillar att jobba mot tydliga målsättningar och vill med god vägledning skapa positiv och effektiv planering på kliniken i nära samarbete med klinikansvarig.


Våra önskemål till dig

- Utbildad tandsköterska
- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid


Om oss

I dag arbetar över?500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.?
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.?
- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.?


Intervjuer sker löpande?och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!?Vi ser fram emot att höra från dig med din ansökan!?

Vid frågor, vänd er gärna till ansvarig rekryterare, Isabel Stålnacke Aiff, [email protected] Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Sep 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vålbergs Tandvård
Vi på Vålbergs Tandvård är tre tandläkare, 4 tandsköterskor, tre tandhygienister och 2 receptionister.

Nu när en av våra tandsköterskor går i pension så söker en ny medarbetare.

Kliniken är digitaliserad och vi jobbar med senaste teknologin inom tandvården.
Ambitionen är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling.
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril mm. Administrativt i reception kan ibland ingå.
Vi jobbar delegerat i dubbla rum.
Vi erbjuder utbildning både internt som externt för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning och viljan att utvecklas i delegerat patientarbete.
Goda kunskaper i svenska ( tal, skrift)

Personliga egenskaper
Omtänksam, ansvarsfull, engagerad och sätter patienternas bästa i fokus.
Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Jun 22    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tingvallapraktiken
Vi är två team på Tingvallapraktiken fördelat på två tandläkare, tre hygienister och två tandsköterskor.
Team Alexandra Karlsén söker en tandsköterska
Vi ger service till både vuxna och barn, vårt mål är ett tryggt omhändertagande med hög kvalitet och personligt omhändertagande.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som assistans, steril och viss patientbehandling
Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.
Vi delar även på klinikunderhållande uppgifter, givetvis kommer du få utbildning och handledning på det som behövs
Du är den sammanhållande länken mellan behandlare och patient, viktigt är att du trivs med att vara en central person i vårt team

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras.
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt
och att du har en vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus.
Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.
Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till privat klinik i Karlstad

Ansök    Jun 15    Tandhjärtat AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till privat tandvårdsklinik i Karlstad på deltid. Trivsam och lugn klinik i karlstad söker dig som är utbildat tandsköterska, gärna med några års erfarenheter. Visa mer
Tandsköterska sökes till privat tandvårdsklinik i Karlstad på deltid.
Trivsam och lugn klinik i karlstad söker dig som är utbildat tandsköterska, gärna med några års erfarenheter. Visa mindre

Tandsköterska/tandvårdsbiträde till privat klinik i Karlstad

Ansök    Jun 29    Tandhjärtat AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till privat tandvårdsklinik i Karlstad. Trivsam och lugn klinik i karlstad söker dig som är tandsköterska/tandvårdsbiträde, gärna med några års erfarenheter. Visa mer
Tandsköterska sökes till privat tandvårdsklinik i Karlstad.
Trivsam och lugn klinik i karlstad söker dig som är tandsköterska/tandvårdsbiträde, gärna med några års erfarenheter. Visa mindre

Tandsköterska se hit!

Ansök    Maj 10    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Folktandvården Våxnäs har en härlig, öppen och positiv atmosfär.

Vi arbetar tillsammans och sträcker ut en hjälpande hand åt varandra. På kliniken jobbar vi med flera olika nischar. Våra lokaler är lättillgängliga och har bra parkeringsmöjligheter.

Vi jobbar med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vi är 29 medarbetare som behandlar 4 870 vuxna och 3 425 barn och unga.

Vi är en klinik som styrs av hjälpsamhet, utveckling och mycket skratt. Vi har på kort tid vuxit i antal medarbetare som vill finnas där för varandra och för våra patienter och vi söker ännu en tandsköterska till vårt härliga gäng. Är du flexibel, positiv och hjälpsam skulle du passa perfekt i vår grupp.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning och fyllnadsterapi.

Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser att att du är en trygg person med en god samarbetsförmåga som ser möjligheter i förändring. Du har ett gott bemötande och en vilja att hjälpa andra. Är du van vid arbete med egna patienter och delegering så är det meriterande.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jun 14    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
På vår klinik i Haga lokaliserad i centrala Karlstad arbetar 12 tandläkare, 8 tandhygienister och 19 tandsköterskor.

Till teamet söker vi nu en tandsköterska. Vi arbetar med allt som tandvården innebär och låter medarbetarna ta stort eget ansvar i en klinikmiljö som präglas av vänlighet och tolerans.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. I teamet stöttar vi varandra men är du i början av din karriär får du lite extra bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där det blandas teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med godkänd tandsköterskeutbildning. För oss är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är även noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till dem. I ditt arbete förstår du din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.  

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Ansök    Maj 6    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Folktandvården Tingvalla är den allmäntandvårdsklinik i Karlstad som ligger mest centralt, belägen i samma byggnad som folktandvårdens tandtekniska lab och specialistkliniken för tandreglering.

Vi jobbar med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.
Vi är en av de största klinikerna i Värmland med 42 medarbetare, och här finns mycket energi och en stark vilja att utvecklas. I alla yrkeskategorier har vi en fin mix av yngre och mer erfarna kollegor.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Du har ett gott bemötande, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. 
Urval och intervjuer kan ske fortlöpande innan ansökningstiden gått ut.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Tandsköterska sökes till centrala Karlstad

Ansök    Apr 25    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tingvallapraktiken
Tingvallapraktiken är belägen mitt i centrala Karlstad med närhet till både buss och tåg.
Vi är två tandläkare, två tandsköterskor och två tandhygienister som arbetar här. Vi arbetar med det mesta inom tandvård och våra patienter är i alla åldrar.
Patienten i centrum och god service är vårt motto.
Kliniken är väletablerad och de flesta patienter har följt oss genom åren, vilket skapar en familjär atmosfär och många trevliga återseenden

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska hos oss arbetar du med assistans, receptionsarbete, sterilarbete och även visst patientarbete inom tandsköterskans kompetensområde kan förekomma.

Övrig information
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Vi är flexibla och är intresserade av dig som vill arbeta mellan 32 och 40 timmar i veckan

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning
Vana vid att arbeta arbetsfördelat är meriterande men inget krav
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och tandvård. Du trivs med att vara spindeln i nätet i ett team med personlig atmosfär. Du är glad och positiv och väljer att se lösningar istället för hinder. Vi arbetar i team och flexibilitet och god samarbetsförmåga är mycket viktig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kronoparken/Molkom

Ansök    Maj 4    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Vi är ett härligt gäng i en innovativ klinik som som har ett nära samarbete med Karlstads universitet då tandhygienistutbildningen nyligen har startat här igen.

I det samarbetet har vi också ambitionen att bli Sveriges första akademiska folktandvårdsklinik. Vi har även ambitionen att i framtiden arbeta med arbetstidskonceptet 7/7.

Kliniken består av två enheter: Folktandvården Kronoparken är den större och ligger i Karlstad och Folktandvården Molkom är en annexklinik ca tre mil utanför stan.

Medarbetare: 18 (totalt på båda enheterna)
Patienter: 3 725 vuxna, 3 380 barn och unga (totalt på båda enheterna)

"Kliniken präglas av ständig utveckling - här får man chansen att både utveckla och utvecklas!"
- Tomas Ackerblad, klinikchef

Arbetsbeskrivning
Folktandvården Värmland erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Då vi har många barnpatienter ser vi gärna att du är intresserad av att gå en av Folktandvårdens interna hälsoundersöknings-kurser där man lär sig arbeta med egna barnpatienter och utföra profylaxvård.

Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig?en https://www.regionvarmland.se/tandvard/jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss eftersom du kommer att få gå?Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete. 

Hos oss får du?ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av tandsköterskeuppgifter: profylaxarbete med egna patienter, assistans, steril- och receptionsarbete. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra patienter?känner sig nöjda?efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Som person är du relationsskapande och har lätt att skapa kontakt med både patienter och kollegor. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har förmåga att ta med detta i beräkningen när du fattar beslut och väljer handlingssätt. 

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och du ser möjligheterna i förändringar. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, och du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Tandsköterska till Haga

Ansök    Feb 21    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten 
Folktandvården Haga är belägen i centrala Karlstad och hos oss finns en hög och bred kompetens inom alla områden, exempelvis har vi sex tandläkare som arbetar med implantat.

Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.

Vi har ett väl fungerande samarbete med specialistklinikerna inom pedodonti, protetik, endodonti och parodontologi som håller till i samma hus som vi. Vi är 40 medarbetare som tar hand om 7500 vuxna patienter och 3 420 barn och unga.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning.

Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänd tandsköterskeexamen.

Vi ser att du en person med en god samarbetsförmåga som tycker om att arbete i tillsammans med andra såväl som att arbeta självständigt. Du är lugn och stabil och har lätt för anpassa dig till ändrade omständigheter.

Både erfarna och nyutexaminerade är välkomna att söka tjänsterna.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Våxnäs

Ansök    Feb 11    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Folktandvården Våxnäs har en härlig, öppen och positiv atmosfär.

Vi arbetar tillsammans och sträcker ut en hjälpande hand åt varandra. På kliniken jobbar vi med flera olika nischar. Våra lokaler är lättillgängliga och har bra parkeringsmöjligheter. Vi jobbar med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.
• Medarbetare: 28
• Patienter: 4 870 vuxna, 3 425 barn och unga

Arbetsbeskrivning
Vi växer så det knakar och söker dig som vill bli en del av ett härligt, drivet och hjälpsamt gäng. Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning och fyllnadsterapi. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård.

Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Ingen erfarenhet krävs.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och du ser möjligheterna i förändringar. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Norrstrand

Ansök    Jan 18    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
På Folktandvården Norrstrand jobbar vi med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.

Stämningen mellan medarbetarna är god och vi bryr oss om varandra. Vi trivs bäst när vi alla får jobba på toppen av vår kompetens. På kliniken finns kollegor som är nischade inom olika områden och vi har även mikroskop och lustgasutrustning på plats.
Vi är 27 medarbetare som behandlar ca 5300 vuxna och 4300 barn.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Ingen erfarenhet krävs. 

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och du ser möjligheterna i förändringar. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till folktandvården Kronoparken/Molkom

Ansök    Feb 4    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Vi är en innovativ klinik som driver spännande utvecklingsprojekt och har ett nära samarbete med Karlstads universitet då tandhygienistutbildningen nyligen har startat här igen.

I det samarbetet har vi också ambitionen att bli Sveriges första akademiska folktandvårdsklinik. Vi har även ambitionen att i framtiden arbeta med arbetstidskonceptet 7/7.

Kliniken består av två enheter: Folktandvården Kronoparken är den större och ligger i Karlstad och Folktandvården Molkom är en annexklinik cirka tre mil utanför stan. Vi är totalt 20 medarbetare på båda enheterna som tar hand om 3 725 vuxna patienter och 3 380 barn och unga.

"Kliniken präglas av ständig utveckling - här får man chansen att både utveckla och utvecklas!"
- Tomas Ackerblad, klinikchef.

Folktandvården Värmland erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Då vi har många barnpatienter ser vi gärna att du är intresserad av att gå en av Folktandvårdens interna hälsoundersöknings-kurser där man lär sig arbeta med egna barnpatienter och utföra profylaxvård.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning.

Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med tandsköterskeexamen. Du har en har en god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt. Vi ser att du är en person som tar initiativ, du värdesätter olikheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Gravidvikariat till sommaren

Ansök    Jan 18    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om IMPLANTATGRUPPEN
Klinik i centrala Karlstad vid Haga torg. På kliniken jobbar 2 team. I vårat jobbar idag 1 tandläkare, 2 tandhygienister samt 2 tandsköterskor varav en är mamma ledig. Vi jobbar med allt inom tandvård. Kliniken är digitaliserad med digital röntgen, OPG och CBCT.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga assistansuppgifter samt steril och reception

Övrig information
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta mellan 32-40 timmar per vecka. Rekrytering pågår löpande.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, vill lära dig nytt och bidra till klinikens utveckling. Visa mindre

Vi söker tandsköterska till vår moderna klinik i centrala Karlstad

Ansök    Dec 29    Wikanders Tandvård AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår privata mottagning i centrala Karlstad. I nyrenoverade lokaler utför vi de flesta behandlingar som en modern tandvårdsklinik kan erbjuda idag. Tjänsten ger möjlighet till variation då den kommer att innebära såväl assistans som receptionsarbete. Vi som kommer att bli dina kollegor är tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi är ett glatt gäng med nära till skratt och söker dig som vill vara med att s... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår privata mottagning i centrala Karlstad. I nyrenoverade lokaler utför vi de flesta behandlingar som en modern tandvårdsklinik kan erbjuda idag.
Tjänsten ger möjlighet till variation då den kommer att innebära såväl assistans som receptionsarbete.
Vi som kommer att bli dina kollegor är tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi är ett glatt gäng med nära till skratt och söker dig som vill vara med att skapa en god och trivsam arbetsmiljö tillsammans med oss. Vi arbetar dagligen med förbättringsarbete kring arbetsmiljö, rutiner och vårdåtgärder.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har yrkesstolthet, är noggrann, har lätt att samarbeta med kollegor och arbetar alltid utifrån vad som är bäst för patienten. Vi ser gärna att du har fallenhet för det administrativa och är problemlösande då delar av tjänsten innebär receptionsarbete.
Vi kommer att hålla intervjuer löpande och kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut. Vänligen ange referenser i ansökan. Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår klinik på Bergvik köpcenter i Karlstad. Tandsköterskeexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Du ska ha ett gott bemötande och servicekänsla. Vi ser att du är noggrann, driven och har höga ambitioner för att utvecklas på flera plan. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kan komma variera under en arbetsdag varvid du behöver vara flexibel och bekväm med att hålla igång flera... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår klinik på Bergvik köpcenter i Karlstad.
Tandsköterskeexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Du ska ha ett gott bemötande och servicekänsla. Vi ser att du är noggrann, driven och har höga ambitioner för att utvecklas på flera plan. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kan komma variera under en arbetsdag varvid du behöver vara flexibel och bekväm med att hålla igång flera saker samtidigt. Vi är en helt digitaliserad klinik varvid datorvana förväntas. Svenska och engelska språket skall behärskas i både tal och skrift.
Vi är en tandläkarpraktik belägen på Bergvik köpcenter. Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och tillgänglighet för våra patienter. Vårdpanoramat är främst all typ av vuxentandvård och tillkommande specialistvård i form av tandreglering, dentoalveolär kirurgi samt implantatkirurgi. Vi som jobbar idag är två erfarna tandläkare, två tandsköterskor med kirurgisk specialistkompetens och en tandhygienist.
Vill du vara med i en utvecklande och modern tandläkarpraktik? Har du en positiv attityd och är ordningsam? Är du flexibel och har lätt för kommunikation? Skicka in din ansökan med CV till ansö[email protected]
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas före ansökningstidens utgång. Var med och etablera och utveckla Karlstads första och enda tandläkarpraktik beläget i ett av Sveriges bästa köpcenter.


Typ och omfattning: vikarierande tjänst med möjlighet till fastanställning efter avslutat vikariat, heltid
Tillträde: efter överenskommelse.
Lön & förmåner: individuell lön med pensionsavsättning. Friskvårdsbidrag.
Sista ansökningsdag: 2022-01-09
Information och kontakt: www.tandkompaniet.com Visa mindre

Tandsköterska till Smile tandvård Karlstad

Ansök    Dec 14    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smiles klinik i Karlstad, Drottninggatan 19. Vi utökar nu vårt team med en tandsköterska som kommer arbeta tillsammans med 17 medarbetare som bedriver allmäntandvård över 9 behandlingsrum. Vår klinik står inför en spännande utveckling där vi fortsätter att växa, så missa inte chansen att bli en del av vårt gäng! Vi arbetar dagligen för att ge förstklassig tandvård, där vi arbetar för "livets alla leenden". Hos oss samarbetar vi, är måna om varandra och h... Visa mer
Smiles klinik i Karlstad, Drottninggatan 19.

Vi utökar nu vårt team med en tandsköterska som kommer arbeta tillsammans med 17 medarbetare som bedriver allmäntandvård över 9 behandlingsrum. Vår klinik står inför en spännande utveckling där vi fortsätter att växa, så missa inte chansen att bli en del av vårt gäng! Vi arbetar dagligen för att ge förstklassig tandvård, där vi arbetar för "livets alla leenden".

Hos oss samarbetar vi, är måna om varandra och har en familjär anda, därför läggs stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. 

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på deltid med möjlighet att öka i tid på sikt. Start på 50-75% med tillträde enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Arbetet innebär bland annat delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 31 januari 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Ulrika Johansson [email protected] eller People Partner Kristina Lagerbäck, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Våxnäs

Ansök    Dec 10    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Folktandvården Våxnäs har en härlig, öppen och positiv atmosfär.

Vi arbetar tillsammans och sträcker ut en hjälpande hand åt varandra. På kliniken jobbar vi med olika nischar och intressen. Våra lokaler är lättillgängliga och har bra parkeringsmöjligheter. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vi är 23 medarbetare som tar hand om 4870 vuxna patienter och 3425 patienter som är barn och unga. 

Vi utökar nu vår bemanning och söker dig som kan bidra med utveckling och positivitet där vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning.

Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Du som söker har tandsköterskeexamen. Vi välkomnar både nyutexaminerade och erfarna tandsköterskor att söka. Meriterande är om du jobbat med egna patienter såsom profylax och hälsokontroller.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och du ser möjligheterna i förändringar. Du arbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt, du lyssnar och kommunicerar väl. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar. Du är trygg, stabil, har självinsikt och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och
förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Tingvalla

Ansök    Dec 14    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Folktandvården Tingvalla är den allmäntandvårdsklinik i Karlstad som ligger mest centralt, belägen i samma byggnad som folktandvårdens tandtekniska lab och Specialistkliniken för tandreglering.

Vi är en av de största klinikerna i Värmland och här finns mycket energi och en stark vilja att utvecklas. I alla yrkeskategorier har vi en fin mix av yngre och mer erfarna kollegor.
Medarbetare: 36
Patienter: 6 815 vuxna, 5 570 barn och unga

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Ingen erfarenhet krävs.

Du ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar väl. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Implantatgruppen och Vålberg

Ansök    Nov 17    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Vålbergs Tandvård Behzad Sharifi
Arbetsplatsen består av två kliniker, Implantatgruppen i Karlstad och Vålbergs tandvård. Våra kliniker är digitaliserade med digital röntgen, OPG, CBCT samt digitalavtryck.

Vi arbetar utifrån det så kallade Addera-konceptet med service, engagemang och erfarenhet som ledord.

På våra kliniker arbetar tre tandläkare, fem tandhygienister och fem tandsköterskor fördelade på tre team samt tre receptionister. Du kommer att ingå i ett team som tjänstgör olika veckodagar på respektive klinik.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår sedvanliga assistansuppgifter, eget patientarbete med barn och ungdomar, sterilarbete och assistans vid implantatoperation samt delegerade uppgifter framförallt rörande protetik.

Övrig information
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta mellan 36 till 40 timmar/vecka.

Kvalifikationer
Förutom tandsköterskeutbildning som är ett krav, ser vi gärna att du har behörighet i infiltrationsanestesi och profylaxutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, som har intresse för ett delegerat arbetssätt och vill lära dig nytt och bidra till klinikens utveckling. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Haga

Ansök    Dec 1    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Folktandvården Haga är belägen i centrala Karlstad.

Hos oss finns en hög och bred kompetens inom alla områden, exempelvis har vi sex tandläkare som arbetar med implantat. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vi har ett väl fungerande samarbete med specialistklinikerna inom pedodonti, protetik, endodonti och parodontologi som håller till i samma hus som vi. Folktandvården Haga har 38 medarbetare som tar hand om 8 200 vuxna patienter och 3 420 patienter som är barn och unga.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

https://www.regionvarmland.se/tandvard/jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss

Kvalifikationer
Du som söker har tandsköterskeexamen. Vi välkomnar både nyutexaminerade och erfarna tandsköterskor att söka.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och du ser möjligheterna i förändringar. Du arbetar bra med andra människor.  Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt och du lyssnar och kommunicerar väl. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kronoparken och Molkom

Ansök    Okt 18    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Kliniken har ett spännande samarbete med Karlstad universitet som startat sin tandhygienistutbildning igen. I samarbetet har vi ambitionen att bli Sverige första akademiska folktandvårdsklinik. Till kliniken tillhör även en annexklinik som ligger i Molkom ca 3 mil utanför Karlstad, varför du bör vara beredd att arbeta även här. Resor till och från vår annexklinik sker på arbetstid. Totalt sett finns ca 8000 patienter varav 3000 är barn.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter består bland annat av assistans, profylax, receptions- och sterilarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också som del i ett team inom barn- och vuxentandvård.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. 
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kommer med idéer har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Vi vill att du kan ge våra patienter ett fint bemötande och omhändertagande.

Erfarenhet är inget krav men är meriterande.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Sep 16    Tandcentrum Karlstad AB    Tandsköterska
Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m. Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Barntand... Visa mer
Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m.
Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Barntandvård utförs ej på kliniken.
Vi erbjuder även högre pension än kollektivavtal.
Kvalifikationer: Leg. Tandsköterska
Arbetslivserfarenhet efterfrågas
Arbetsuppgifter
Sedvanligt sköterskearbete med fokus på att assistera tandläkare
Sterilarbete
Receptionsarbete
Hantering av patientlistor, kallelser och administration via dator
Enklare tandstensborttagnin

Vi letar efter dig som är flexibel och samarbetsorienterad, särskilt då man på en mindre klinik kan behöva hjälpas åt med alla arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i din yrkesroll och vara en del i ett team, och tillsammans med oss utveckla kliniken.
Vi ser att du mycket goda kunskaper i både svenskt tal och skrift.
Tillträde enl överenskommelse
Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast.
Individuell lönesättning med friskvårdsavtal och pensionsersättning.
Anställningsvillkor
Tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska Karlstad

Ansök    Okt 18    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Karlstad Specialist- och Allmäntandvård
På vår centralt belägna, ljusa och nyrenoverade klinik jobbar idag 3 tandläkare, varav en specialist i parodontologi och en specialist i endodonti, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor med teambaserad tandvård.

Arbetsuppgifter
Assistans vid patientbehandling och operationer, steril och receptionsarbete samt möjlighet till delegerat arbete inom bland annat röntgen och anestesi.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet.
Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och positivitet även i stressiga situationer. Du skapar trovärdighet och förtroende hos våra patienter. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterka sökes

Ansök    Okt 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tingvallapraktiken
Här på Tingvallapraktiken i centrala Karlstad är vi två team som samsas under ett tak. Tillsammans är vi två tandläkare, två tandsköterskor och tre tandhygienister.
Tandläkare Karin Ericsson med tandhygienist söker nu en tandsköterska.
Vi arbetar med både vuxna och barn och vårt mål är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet i en trygg och personlig atmosfär.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska hos oss assisterar du vid patientbehandlingar, tar hand om arbetet i steril och reception och sköter andra administrativa göromål. Även patientnära arbete förekommer.

Övrig information
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
36 timmars arbetsvecka kan diskuteras

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning
Vana vid receptionsarbete och övriga administrativa göromål ett plus

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv och engagerad och väljer att se utmaningar som möjligheter.
Du är intresserad av människor och mån om att ge våra patienter en trevlig upplevelse på vår klinik.
Du bör också ha en god klinisk förståelse och trivas med att planera och ta ansvar för omväxlande arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga är viktig.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Visa mindre

Tandsköterska, Folktandvården Skoghall

Ansök    Sep 9    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Skoghall är, med sina 12 behandlingsrum, en av Folktandvården Värmlands större kliniker. Hos oss finns det alltid någon att fråga om hjälp och god stämning och gott samarbete råder inom och mellan alla yrkeskategorier.... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Skoghall är, med sina 12 behandlingsrum, en av Folktandvården Värmlands större kliniker. Hos oss finns det alltid någon att fråga om hjälp och god stämning och gott samarbete råder inom och mellan alla yrkeskategorier. På kliniken erbjuds lustgasbehandling och vi bedriver också tandvård på skolklinik samt på äldreboende. Vi är totalt 34 medarbetare som behandlar 5700 vuxna och 4500 barn.
Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan. Cykelavstånd och goda bussförbindelser.


Tandsköterska, Folktandvården Skoghall

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du nyutbildad tandsköterska får du stöd och handledning från dina kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel, positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. 
Erfarenhet av arbetsfördelade arbetsuppgifter är meriterande men framför allt vill vi att du ska kunna ge våra patienter ett gott omhändertagande och ett fint bemötande. 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Hur är det egentligen att arbeta i Folktandvården Värmland? Här kan du läsa vad våra medarbetare tycker.

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Vill Du veta mer kontakta gärna klinikchef Selinda Backede Mitander, eller klinikadministratör Kristina Magnusson. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Norrstrand i Karlstad

Ansök    Sep 9    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. På Folktandvården Norrstrand jobbar vi med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Stämningen mellan medarbetarna är god och vi bryr oss om varandra. Vi trivs bäst när vi all... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

På Folktandvården Norrstrand jobbar vi med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Stämningen mellan medarbetarna är god och vi bryr oss om varandra. Vi trivs bäst när vi alla får jobba på toppen av vår kompetens. På kliniken finns kollegor som är nischade inom olika områden och vi har även mikroskop och lustgasutrustning på plats. Vi är 25 medarbetare som behandlar ca 5300 vuxna och 4300 barn.
Karlstad som är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterska till Folktandvården Norrstrand i Karlstad

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Hur är det egentligen att arbeta i Folktandvården Värmland? Här kan du läsa vad våra medarbetare tycker.

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Vill Du veta mer kontakta gärna klinikchef Linda Back eller klinikadministratör Ann-Charlotte Eriksson 
Facklig företrädare: Vision, Charlotta Zetterqvist nås via växeln tfn 010-831 50 00 Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Tingvalla i Karlstad

Ansök    Sep 9    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Tingvalla är den allmäntandvårdsklinik i Karlstad som ligger mest centralt, belägen i samma byggnad som folktandvårdens tandtekniska lab och specialistkliniken för tandreglering. Vår arbetsmodell är 7-19... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Tingvalla är den allmäntandvårdsklinik i Karlstad som ligger mest centralt, belägen i samma byggnad som folktandvårdens tandtekniska lab och specialistkliniken för tandreglering. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.
Vi är en av de största klinikerna i Värmland och här finns mycket energi och en stark vilja att utvecklas. I alla yrkeskategorier har vi en fin mix av yngre och mer erfarna kollegor. Vi är totalt 36 medarbetare som behandlar 6815 vuxna och 5570 barn.
Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterska till Folktandvården Tingvalla i Karlstad

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Hur är det egentligen att arbeta i Folktandvården Värmland? Här kan du läsa vad våra medarbetare tycker.

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Facklig företrädare: Vision, Charlotta Zetterqvist nås via växeln tfn 010-831 50 00 Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår klinik på Bergvik köpcenter i Karlstad. Tandsköterskeexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Du ska ha ett gott bemötande och servicekänsla. Vi ser att du är noggrann, driven och har höga ambitioner för att utvecklas på flera plan. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kan komma variera under en arbetsdag varvid du behöver vara flexibel och bekväm med att hålla igång flera ... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår klinik på Bergvik köpcenter i Karlstad.
Tandsköterskeexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Du ska ha ett gott bemötande och servicekänsla. Vi ser att du är noggrann, driven och har höga ambitioner för att utvecklas på flera plan. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kan komma variera under en arbetsdag varvid du behöver vara flexibel och bekväm med att hålla igång flera saker samtidigt. Vi är en helt digitaliserad klinik varvid datorvana förväntas. Svenska och engelska språket skall behärskas i både tal och skrift.
Vi är en tandläkarpraktik belägen på Bergvik köpcenter. Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och tillgänglighet för våra patienter. Vårdpanoramat är främst all typ av vuxentandvård och tillkommande specialistvård i form av tandreglering, dentoalveolär kirurgi samt implantatkirurgi. Vi som jobbar idag är två erfarna tandläkare, två tandsköterskor med kirurgisk specialistkompetens och en tandhygienist.
Vill du vara med i en utvecklande och modern tandläkarpraktik? Har du en positiv attityd och är ordningsam? Är du flexibel och har lätt för kommunikation? Skicka in din ansökan med CV till ansö[email protected]
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas före ansökningstidens utgång. Var med och etablera och utveckla Karlstads första och enda tandläkarpraktik beläget i ett av Sveriges bästa köpcenter.


Typ och omfattning: tillsvidare med eventuell provanställning, heltid
Tillträde: efter överenskommelse.
Lön & förmåner: individuell lön med pensionsavsättning. Friskvårdsbidrag.
Sista ansökningsdag: 2021-08-25
Information och kontakt: www.tandkompaniet.com Visa mindre

Tandsköterka sökes

Ansök    Aug 27    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tingvallapraktiken
Här på Tingvallapraktiken i centrala Karlstad är vi två team som samsas under ett tak. Tillsammans är vi två tandläkare, två tandsköterskor och tre tandhygienister.
Tandläkare Karin Ericsson med tandhygienist söker nu en tandsköterska.
Vi arbetar med både vuxna och barn och vårt mål är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet i en trygg och personlig atmosfär.
God service är vårt motto!

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska hos oss assisterar du vid patientbehandlingar, tar hand om arbetet i steril och reception och sköter andra administrativa göromål. Även patientnära arbete förekommer.
Du är den sammanhållande länken mellan behandlare och patient och det är viktigt att du trivs med att vara en central person i vårt team.

Övrig information
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
36 timmars arbetsvecka kan diskuteras

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning
Vana vid receptionsarbete och övriga administrativa göromål
Vana vid att arbeta arbetsfördelat i patientenära arbete är meriterande men inget krav

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv och engagerad och väljer att se utmaningar som möjligheter.
Du är intresserad av människor och mån om att ge våra patienter en trevlig upplevelse på vår klinik.
Du bör också ha en god klinisk förståelse och trivas med att planera och ta ansvar för omväxlande arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga är viktig.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Aug 11    Tandcentrum Karlstad AB    Tandsköterska
Vi växer så det knakar och behöver nu ytterligare en tandsköterska. Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m. Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att... Visa mer
Vi växer så det knakar och behöver nu ytterligare en tandsköterska. Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m.
Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Vi har även gott samarbete med specialister där det behövs.
Barntandvård utförs ej på kliniken.


Kvalifikationer
Utbildning tandsköterska
Arbetslivserfarenhet efterfrågas


Arbetsuppgifter
Sedvanligt sköterskearbete med fokus på att assistera tandläkare
Sterilarbete
Receptionsarbete
Hantering av patientlistor, kallelser och administration via dator
Enklare tandstensborttagningMeriterande om du behärskar att ta fullständigt röntgenologiskt helstatus
Meriterande om du tidigare har haft erfarenhet av digital scanning
Meriterande om du tidigare har arbetat med protetik, såsom avtryckstagning och temporära ersättningarVi letar efter dig som är flexibel och samarbetsorienterad, särskilt då man på en mindre klinik kan behöva hjälpas åt med alla arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i din yrkesroll och vara en del i ett team, och tillsammans med oss utveckla kliniken.
Vi lägger oerhörd stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser därför att du är serviceinriktad och tar patienter och patientkontakt med enkelhet och engagemang. Vår profilering på kliniken är kundorienterad och vi lägger stort fokus på kundnöjdhet.
Vi ser att du mycket goda kunskaper i både svenskt tal och skrift.
Tillträde enl överenskommelse
Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast.
Individuell lönesättning med friskvårdsavtal och pensionsersättning.
Anställningsvillkor
Tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Pooltandsköterska i Karlstad, Folktandvården Värmland

Ansök    Jul 21    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland söker nu en pooltandsköterska med placering på Hagakliniken. Poolen består av tre tandsköterskor som tjänstgör på våra fem kliniker i Karlstad, specialistklinikerna för pedodonti och protetik sa... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Värmland söker nu en pooltandsköterska med placering på Hagakliniken. Poolen består av tre tandsköterskor som tjänstgör på våra fem kliniker i Karlstad, specialistklinikerna för pedodonti och protetik samt kliniken i Skoghall.
Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Pooltandsköterska i Karlstad, Folktandvården Värmland

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom, reception, steril och assistans.
Det är viktigt för oss att du som är ny i yrket får en god handledning för att du ska känna dig trygg i början av din karriär. Du får en handledare under ditt första år hos oss, eller längre om det finns behov. Under den tiden har ni regelbundna handlednings- och reflektionssamtal.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Tillträde efter överenskommelse.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Du som söker är positiv, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter utifrån olika klinikers förutsättningar och rutiner. Du har en god förmåga att kommunicera och samverka, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. 
Välkommen med Din ansökan senast den 2021-08-22.Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Hur är det egentligen att arbeta i Folktandvården Värmland? Här kan du läsa vad våra medarbetare tycker.

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Vill Du veta mer kontakta gärna klinikchef Anders Hultén, [email protected] eller klinikadministratör Anette Åhs tel 010-8317340, [email protected]
Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel 010-831 50 00. Visa mindre

Tandsköterskor, Folktandvården Haga i Karlstad

Ansök    Jul 21    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Haga i Karlstad bygger ut!  Folktandvården Haga är belägen i centrala Karlstad och hos oss finns en hög och bred kompetens inom alla områden, exempelvis har vi sex tandläkare som arbetar med implantat. V... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Haga i Karlstad bygger ut! 
Folktandvården Haga är belägen i centrala Karlstad och hos oss finns en hög och bred kompetens inom alla områden, exempelvis har vi sex tandläkare som arbetar med implantat. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vi har ett väl fungerande samarbete med specialistklinikerna inom pedodonti, protetik, endodonti och parodontologi som håller till i samma hus som vi. Vi har 31 medarbetare och behandlar 6000 vuxna och 3420 barn och unga patienter. 
Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterskor, Folktandvården Haga i Karlstad

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård. 
Alla nya medarbetare deltar i ett gediget introduktionsprogram hos oss. Det innehåller bland annat en seminarieserie med specialister inom alla områden och fördjupningsseminarier inom protetik och ortodonti. Det är viktigt för oss att du som är ny i yrket får en god handledning för att du ska känna dig trygg i början av din karriär. Du får en handledare under ditt första år hos oss, eller längre om det finns behov. Under den tiden har ni regelbundna handlednings- och reflektionssamtal.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Du som söker är positiv samt har en god förmåga att kommunicera och samverka, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi arbetar i team med patienten i centrum.
Välkommen med Din ansökan senast den 2021-08-22.Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Hur är det egentligen att arbeta i Folktandvården Värmland? Här kan du läsa vad våra medarbetare tycker.

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Vill Du veta mer kontakta gärna klinikchef Anders Hultén, [email protected] eller klinikadministratör Anette Åhs tel. 010-8317340, [email protected]
Fackliga företrädare kan nås via Region Värmlands växel 010-831 50 500. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Våxnäs

Ansök    Aug 10    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Våxnäs har en härlig, öppen och positiv atmosfär. Vi arbetar tillsammans och sträcker ut en hjälpande hand åt varandra. På kliniken jobbar vi med flera olika nischar. Våra lokaler är lättillgängliga och ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Våxnäs har en härlig, öppen och positiv atmosfär. Vi arbetar tillsammans och sträcker ut en hjälpande hand åt varandra. På kliniken jobbar vi med flera olika nischar. Våra lokaler är lättillgängliga och har bra parkeringsmöjligheter. Vi är 24 medarbetare och arbetar med 4870 vuxna patienter och 3425 barn. 
Karlstad är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå. Läs mer på www.karlstad.se  


Tandsköterska, folktandvården Våxnäs

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, profylax, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande. 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här kan du läsa mer om Folktandvården Värmland

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/

Facklig företrädare: 
Vision, Charlotta Zetterqvist, nås via växeln tfn 010-831 50 00. Visa mindre

Tandsköterska till Privat Klinik i Karlstad

Vi växer så det knakar och behöver nu ytterligare en tandsköterska. Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m. Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål at... Visa mer
Vi växer så det knakar och behöver nu ytterligare en tandsköterska. Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m.
Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Vi har även gott samarbete med specialister där det behövs.
Barntandvård utförs ej på kliniken.


Kvalifikationer
Utbildning tandsköterska
Arbetslivserfarenhet efterfrågas


Arbetsuppgifter
Sedvanligt sköterskearbete med fokus på att assistera tandläkare
Sterilarbete
Receptionsarbete
Hantering av patientlistor, kallelser och administration via dator
Enklare tandstensborttagningMeriterande om du behärskar att ta fullständigt röntgenologiskt helstatus
Meriterande om du tidigare har haft erfarenhet av digital scanning
Meriterande om du tidigare har arbetat med protetik, såsom avtryckstagning och temporära ersättningarVi letar efter dig som är flexibel och samarbetsorienterad, särskilt då man på en mindre klinik kan behöva hjälpas åt med alla arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i din yrkesroll och vara en del i ett team, och tillsammans med oss utveckla kliniken.
Vi lägger oerhörd stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser därför att du är serviceinriktad och tar patienter och patientkontakt med enkelhet och engagemang. Vår profilering på kliniken är kundorienterad och vi lägger stort fokus på kundnöjdhet.
Vi ser att du mycket goda kunskaper i både svenskt tal och skrift.
Tillträde enl överenskommelse
Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast.
Lön
Individuell lönesättning
Anställningsvillkor
Tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska Karlstad

Ansök    Jul 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Karlstad Specialist- och Allmäntandvård
På vår centralt belägna, ljusa och nyrenoverade klinik jobbar idag 2 tandläkare, varav en specialist i parodontologi, 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor med teambaserad tandvård. Under hösten kommer även en specialist i endodonti att börja arbeta på vår klinik.

Arbetsuppgifter
Assistans vid patientbehandling och operationer, steril och receptionsarbete samt möjlighet till delegerat arbete inom bland annat röntgen och anestesi.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet.
Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och positivitet även i stressiga situationer. Du skapar trovärdighet och förtroende hos våra patienter. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Citytandvården Karlstad

Ansök    Jul 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Citytandvården
På Citytandvården arbetar vi i team om en tandläkare, en hygienist och två tandsköterskor varav den ena är DU.
Hos oss ställer vi krav på självständighet och god initiativ förmåga. Som tandsköterska finns stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll på vår klinik.
Vi har tre rum och mottagningen är centralt belägen i Karlstad.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att arbeta med assistens, sterilarbete, receptionsarbete samt självständigt patientarbete beroende på dina kunskaper och erfarenhet.

Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetstid kan diskuteras och kan eventuellt ökas till heltid i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.
Det är meriterande om du har gått kurs och behärskar infiltrationsanestesi och har arbetar med delegering tidigare.

Personliga egenskaper
Vi söker någon som är positiv, flexibel i sin yrkesroll och kan ha flera bollar i luften samtidigt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Pooltandsköterska, Folktandvården Tingvalla

Ansök    Jun 2    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu en engagerad och kvalitetsmedveten tandsköterska. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Poolen består... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu en engagerad och kvalitetsmedveten tandsköterska. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Poolen består av tre tandsköterskor som tjänstgör på våra fem kliniker i Karlstad, specialistklinikerna för pedodonti och protetik samt kliniken i Skoghall. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna klinik är du varmt välkommen till oss!
Karlstad som är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Pooltandsköterska, Folktandvården Tingvalla

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande.
Är du i början av din karriär ger vi dig en bra start eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete. Du får bra stöd från dina nya kollegor. Tjänsten som pooltandsköterska innebär att du bör kunna vara flexibel med arbetstider utifrån vilket behov klinikerna har. Du har din bas på vår klinik. 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker Dig som är positiv, utåtriktad och öppen. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Facklig företrädare: Vision, Charlotta Zetterqvist nås via växeln tfn 010-831 50 00. Visa mindre

Klinikadministratör, Folktandvården Våxnäs

Ansök    Jun 30    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi söker en klinikadministratör med tillträde enligt överenskommelse.  Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikadministratör. Folktandvården Våxnäs har en härlig,... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi söker en klinikadministratör med tillträde enligt överenskommelse.  Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikadministratör.
Folktandvården Våxnäs har en härlig, öppen och positiv atmosfär. Vi arbetar tillsammans och sträcker ut en hjälpande hand åt varandra. På kliniken jobbar vi med flera olika nischar. Våra lokaler är lättillgängliga och har bra parkeringsmöjligheter. Vi är 24 medarbetare och arbetar med 4870 vuxna patienter och 3425 barn. Under hösten-21 kommer vi även att starta upp arbetssättet 7-7.
Karlstad är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå. Läs mer på www.karlstad.se  


Klinikadministratör, Folktandvården Våxnäs

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att samverka med klinikchefen med personaladministrativa och andra klinikledningsuppgifter. Du blir en viktig kontaktperson utåt för kliniken mot patienter, andra verksamheter, kunder och leverantörer. Det kommer även att ingå patientarbete samt andra arbetsuppgifter inom tandsköterskans/tandhygienistens kompetensområde.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska eller tandhygienist, gärna med några års erfarenhet.
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här kan du läsa mer om Folktandvården Värmland

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00: 
SRAT, Alisa Mehmedovic
Vision, Charlotta Zetterqvist Visa mindre

Tandsköterska till Ny Privat Klinik i Kristinehamn

Tandcentrum Karlstad öppnar en helt ny klinik, Tandcentrum Kristinehamn! Vi kommer att befinna oss i centrala Kristinehamn och startar upp hösten 2021. Vi söker nu efter rätt medarbetare till kliniken. Vårt mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi vill vara ett startk familjeföretag inom tandvården i värmland. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger alltid på patienten. Inom våra kliniker utför vi allmäntandvård med... Visa mer
Tandcentrum Karlstad öppnar en helt ny klinik, Tandcentrum Kristinehamn!
Vi kommer att befinna oss i centrala Kristinehamn och startar upp hösten 2021. Vi söker nu efter rätt medarbetare till kliniken. Vårt mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi vill vara ett startk familjeföretag inom tandvården i värmland. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger alltid på patienten.
Inom våra kliniker utför vi allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Vi har även gott samarbete med specialister där det behövs.
Barntandvård utförs inte på kliniken.
Kvalifikationer:
Utbildning tandsköterska
Arbetslivserfarenhet efterfrågas

Arbetsuppgifter
Sedvanligt sköterskearbete med fokus på att assistera tandläkare
Sterilarbete
Receptionsarbete
Hantering av patientlistor, kallelser och administration via dator
Enklare tandstensborttagning
Behärskar att ta fullständigt röntgenologiskt helstatus
Meriterande om du tidigare har haft erfarenhet av digital scanning
Meriterande om du tidigare har arbetat med protetik, såsom avtryckstagning och temporära ersättningarVi letar efter dig som är flexibel och samarbetsorienterad, särskilt då man på en mindre klinik kan behöva hjälpas åt med alla arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i din yrkesroll och vara en del i ett team, och tillsammans med oss starta upp och utveckla kliniken.
Vi lägger oerhörd stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser därför att du är serviceinriktad och tar patienter och patientkontakt med enkelhet och engagemang. Vår profilering på kliniken är kundorienterad och vi lägger stort fokus på kundnöjdhet.
Vi ser att du mycket goda kunskaper i både svenskt tal och skrift.
Tillträde enl överenskommelse
Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast.
Lön
Individuell lönesättning
Anställningsvillkor
Tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 7    Qtym AB    Tandsköterska
Tandverkeriet är en väletablerad, modernt utrustad och inbjudande klinik i centrala Karlstad. Vi utför all typ av tandvård som kirurgi, implantat, protetik samt tandreglering till störst del på vuxenpatienter. Vi har ett tätt och regelbundet samarbete med ST-tandläkare på kliniken. Vad erbjuder vi Ett bra arbetsklimat med härliga kollegor där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är idag en liten klinik men står inför en ombyggnation och expansion, där... Visa mer
Tandverkeriet är en väletablerad, modernt utrustad och inbjudande klinik i centrala Karlstad. Vi utför all typ av tandvård som kirurgi, implantat, protetik samt tandreglering till störst del på vuxenpatienter. Vi har ett tätt och regelbundet samarbete med ST-tandläkare på kliniken.

Vad erbjuder vi

Ett bra arbetsklimat med härliga kollegor där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är idag en liten klinik men står inför en ombyggnation och expansion, därför söker vi ytterligare en tandsköterska. Som medarbetare hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete.

Profil

Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ och trivs med eget ansvar. I rollen som tandsköterska hos oss är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och har förmågan att prioritera.

Kvalifikationer

• Meriterande är erfarenhet av kliniskt arbete i ett vuxenklientel.
• Erfarenhet av infiltrationsanestesi samt profylaxbehandling är meriterande.
• Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
• God datavana, meriterande om du har erfarenhet av Alma Soft journal

Mer om tjänsten

Tjänsten är 100 %. Arbetstiden kan förläggas mellan 7.00 – 20.00 enligt överenskommelse. Arbete under vissa lördagar förekommer.

Individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och möjlighet till vidareutbildning erbjuds.

Det här är en bemanning/rekrytering via Qtym med start enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!

Senaste ansökningsdag är den 210530. Har du frågor om tjänsten varmt välkommen att kontakta Lovisa Wallin Konsultchef [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR-administratör [email protected] 070-5668877 Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Maj 27    Tandverkeriet Aiff AB    Tandsköterska
Tandverkeriet är en väletablerad, modernt utrustad och inbjudande klinik i centrala Karlstad. Vi utför all typ av tandvård som kirurgi, implantat, protetik samt tandreglering till störst del på vuxenpatienter. Vi har ett tätt och regelbundet samarbete med ST-tandläkare och specialisttandläkare på kliniken. Vad erbjuder vi Ett bra arbetsklimat med härliga kollegor där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är idag en liten klinik men står inför en ombyggna... Visa mer
Tandverkeriet är en väletablerad, modernt utrustad och inbjudande klinik i centrala Karlstad. Vi utför all typ av tandvård som kirurgi, implantat, protetik samt tandreglering till störst del på vuxenpatienter. Vi har ett tätt och regelbundet samarbete med ST-tandläkare och specialisttandläkare på kliniken.
Vad erbjuder vi
Ett bra arbetsklimat med härliga kollegor där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är idag en liten klinik men står inför en ombyggnation och expansion, därför söker vi ytterligare en tandsköterska. Som medarbetare hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete.
Profil
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ och trivs med eget ansvar. I rollen som tandsköterska hos oss är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och har förmågan att prioritera.
Kvalifikationer
Meriterande är erfarenhet av kliniskt arbete i ett vuxenklientel.
Erfarenhet av infiltrationsanestesi samt profylaxbehandling är meriterande.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
God datavana, meriterande om du har erfarenhet av Alma Soft journal

Mer om tjänsten
Tjänsten är 100 %. Arbetstiden kan förläggas mellan 7.00 – 20.00 enligt överenskommelse. Arbete under vissa lördagar förekommer.
Individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och möjlighet till vidareutbildning erbjuds.
Det här är en bemanning/rekrytering via Qtym med start enligt överenskommelse.
Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!
Senaste ansökningsdag är den 210606. Har du frågor om tjänsten varmt välkommen att kontakta Lovisa Wallin Konsultchef [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR-administratör [email protected] 070-5668877 Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jun 2    Tandläkare Martin AB    Tandsköterska
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ och trivs med eget ansvar. I rollen som tandsköterska hos oss är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och har förmåga att prioritera. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet och god datavana. Erfarenhet av ALMASoft journal. Tandsköterska-erfarenhet efterfrågas. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Öppen för ... Visa mer
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ och trivs med eget ansvar.
I rollen som tandsköterska hos oss är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och har förmåga att prioritera.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet och god datavana. Erfarenhet av ALMASoft journal.
Tandsköterska-erfarenhet efterfrågas.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Ansök    Apr 28    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu en engagerad och kvalitetsmedveten tandsköterska med tillträde enligt överenskommelse. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygieniste... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu en engagerad och kvalitetsmedveten tandsköterska med tillträde enligt överenskommelse.
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss!


Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team. 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Ansök    Apr 16    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Skoghall söker vi nu tandsköterskor! Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen är 7-7, där du va... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Skoghall söker vi nu tandsköterskor! Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen är 7-7, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.
Folktandvården Skoghall har 11 tandläkare, 8 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi behandlar ca 3 700 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6 100.
Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan. Cykelavstånd och goda bussförbindelser.


Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde så som assistans, steril och reception. En av tjänsterna avser pooltandsköterska för folktandvården Skoghall, folktandvården Norrstrand och folktandvården Haga.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel, positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi är även intresserad av dig som tar examen i höst!
Erfarenhet av arbetsfördelade arbetsuppgifter är meriterande men framför allt vill vi att du ska kunna ge våra patienter ett gott omhändertagande och ett fint bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar!

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Mar 23    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Skoghall söker vi nu tandsköterskor! Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen är 7-7, där du va... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Skoghall söker vi nu tandsköterskor! Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen är 7-7, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.
Folktandvården Skoghall har 11 tandläkare, 8 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi behandlar ca 3 700 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6 100.
Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan. Cykelavstånd och goda bussförbindelser.


Tandsköterska

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde så som assistans, steril och reception. En av tjänsterna avser pooltandsköterska för folktandvården Skoghall, folktandvården Norrstrand och folktandvården Haga.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel, positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi är även intresserad av dig som tar examen i höst!
Erfarenhet av arbetsfördelade arbetsuppgifter är meriterande men framför allt vill vi att du ska kunna ge våra patienter ett gott omhändertagande och ett fint bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar!

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Ansök    Mar 23    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Skoghall söker vi nu tandsköterskor! Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen är 7-7, där du va... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Skoghall söker vi nu tandsköterskor! Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen är 7-7, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.
Folktandvården Skoghall har 11 tandläkare, 8 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi behandlar ca 3 700 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6 100.
Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan. Cykelavstånd och goda bussförbindelser.


Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde så som assistans, steril och reception. En av tjänsterna avser pooltandsköterska för folktandvården Skoghall, folktandvården Norrstrand och folktandvården Haga.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel, positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi är även intresserad av dig som tar examen i höst!
Erfarenhet av arbetsfördelade arbetsuppgifter är meriterande men framför allt vill vi att du ska kunna ge våra patienter ett gott omhändertagande och ett fint bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar!

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdsgruppen Karlstad

Ansök    Mar 12    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandvårdsgruppen Karlstad
Tandvårdsgruppen Karlstad expanderar och söker nu ytterligare en tandsköterska. Kliniken är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Våra patienter uppskattar kontinuitet och att få besöka samma behandlare år ut och år in. Detta möjliggör en personlig relation mellan behandlare och patient, något som vi prisar högt.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Kontinuitet är värdefullt i behandlingskedjans alla led. Därför söker vi dig som har långsiktiga ambitioner gällande denna tjänst. Vi som är dina kollegor är positiva, engagerade, bryr oss mycket om patienternas och varandras välmående. Vårt goda samarbete ger oss trivsamma arbetsdagar. Det ska vara roligt och givande att gå till jobbet! Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012.

Vid intresse, vänligen skicka in personligt brev och CV till [email protected] Har du frågor är du även välkommen att maila dem. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppen.com

Arbetsuppgifter
Assistans hos tandläkare, sterilhantering, receptionsarbete och administration, självklart med avsatt tid för respektive moment. Tanken är att du får varierade dagar - några dagar i receptionen och några i behandlingsrum varje vecka. Vid intresse finns också möjlighet till egna profylaxbehandlingar.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är rak och empatisk. Liksom oss andra på kliniken är du positiv och du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad. Visa mindre

Röntgenassistent, specialistkliniken för käkkirurgi

Ansök    Mar 12    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till avdelningen för odontologisk radiologi vid specialistkliniken för käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad söker vi en tandsköterska eller tandhygienist. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillt... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till avdelningen för odontologisk radiologi vid specialistkliniken för käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad söker vi en tandsköterska eller tandhygienist.
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Du erbjuds ett stimulerade och aktivt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada kollegor. Vårt team består av tre personer och vi vill utöka med ytterligare en medarbetare. Vi värderar arbetsglädje, respekt och ärlighet högt både inom teamet och även gentemot våra remittenter och patienter. Vårt motto är att alltid ge våra patienter säker vård och en positiv upplevelse.
Avdelningen för odontologisk radiologi är samlokaliserad med käkkirurgiska kliniken, medicinsk tandvård och bettfysiologi. Sammanlagt är vi nästan 40 medarbetare.


Röntgenassistent, specialistkliniken för käkkirurgi

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med alla på en röntgenavdelning förekommande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara bildtagning alltifrån intraoralteknik till datortomografi och patientadministration. Du kommer också att arbeta med verksamhetsadministration, handledning och undervisning. Bildtagningsarbetet får du utbildning i på plats på kliniken.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska eller tandhygienist med intresse för röntgenarbete och tekniska lösningar. Du har lätt för att samarbeta och stimuleras av nya utmaningar. Med tanke på arbetets art har du god datorvana. Arbetet är delvis självständigt och viktiga egenskaper hos dig som söker tjänsten röntgenassistent är noggrannhet och att kunna koordinera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av röntgenbildtagning. Vana av delegerat arbetssätt samt undervisning är meriterande men inte nödvändigt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterska, specialistkliniken för parodontologi

Ansök    Feb 23    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till specialistkliniken för parodontologi söker vi en tandsköterska med tillträde efter överenskommelse. Du kommer att arbeta i en spännande och dynamisk verksamhet med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom parodo... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till specialistkliniken för parodontologi söker vi en tandsköterska med tillträde efter överenskommelse. Du kommer att arbeta i en spännande och dynamisk verksamhet med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom parodontologi.
På specialistkliniken för parodontologi arbetar för närvarande en specialist, fyra tandhygienister och en receptionist. Vi kommer även inom kort att ha en tandläkare under specialistutbildning. Kliniken finns i Haga i Karlstad i samma lokaler som specialistklinikerna för endodonti, oral protetik och pedodonti, samt Folktandvården Haga.


Tandsköterska, specialistkliniken för parodontologi

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av assistans samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på kliniken.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterskor, folktandvården Tingvalla

Ansök    Feb 23    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu två engagerade och kvalitetsmedvetna tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygieni... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu två engagerade och kvalitetsmedvetna tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse.
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss!


Tandsköterskor, folktandvården Tingvalla

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Privat Klinik i Karlstad

Ansök    Feb 23    Tandcentrum Karlstad AB    Tandsköterska
Vi växer så det knakar och behöver nu ytterligare en tandsköterska. Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m. Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål at... Visa mer
Vi växer så det knakar och behöver nu ytterligare en tandsköterska. Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja och vårt största fokus ligger på patienten. Kliniken är utrustad med helt nya unitar, ny sterilutrustning, scanner m.m.
Vi utför allmäntandvård med bland annat estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop. Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Vi har även gott samarbete med specialister där det behövs.
Barntandvård utförs ej på kliniken.


Kvalifikationer
Utbildning tandsköterska
Arbetslivserfarenhet efterfrågas


Arbetsuppgifter
Sedvanligt sköterskearbete med fokus på att assistera tandläkare
Sterilarbete
Receptionsarbete
Hantering av patientlistor, kallelser och administration via dator
Enklare tandstensborttagningMeriterande om du behärskar att ta fullständigt röntgenologiskt helstatus
Meriterande om du tidigare har haft erfarenhet av digital scanning
Meriterande om du tidigare har arbetat med protetik, såsom avtryckstagning och temporära ersättningarVi letar efter dig som är flexibel och samarbetsorienterad, särskilt då man på en mindre klinik kan behöva hjälpas åt med alla arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i din yrkesroll och vara en del i ett team, och tillsammans med oss utveckla kliniken.
Vi lägger oerhörd stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser därför att du är serviceinriktad och tar patienter och patientkontakt med enkelhet och engagemang. Vår profilering på kliniken är kundorienterad och vi lägger stort fokus på kundnöjdhet.
Vi ser att du mycket goda kunskaper i både svenskt tal och skrift.
Tillträde enl överenskommelse
Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast.
Lön
Individuell lönesättning
Anställningsvillkor
Tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska, specialistkliniken för pedodonti

Ansök    Feb 9    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi söker en tandsköterska med stort intresse för barntandvård med tillträde 1 juni 2021 eller efter överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstids... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi söker en tandsköterska med stort intresse för barntandvård med tillträde 1 juni 2021 eller efter överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 1 övertandläkare, 2 ST-tandläkare, 1 meriteringstandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor.
Karlstad är en vacker och trevlig stad, känd som bland annat idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar- som vinteraktiviteter.
För mer information se www.karlstad.se


Tandsköterska, specialistkliniken för pedodonti

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår assistans, inskolningar, kursgivande, klinikbesök, samt ibland narkostandvård.
Patientgrupper som behandlas hos oss är barn och ungdomar med exempelvis kroniska sjukdomar/ funktionsnedsättning, tandutvecklingsstörningar, uttalad tandvårdsrädsla och okontrollerad kariesutveckling.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen och gärna några års erfarenhet av arbete inom tandvård.
Vi söker Dig med erfarenhet av arbete inom tandvård och med ett genuint intresse för barntandvård. Du har en positiv inställning, utåtriktad, ansvarstagande och har en vilja att jobba framåt med utveckling. För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande. Stor vikt läggs på erfarenhet av barntandvård, personliga egenskaper, social kompetens och personförståelse.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterska, Kronoparken/Molkom

Ansök    Feb 3    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Kronoparken/Molkom söker vi nu en tandsköterska. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid. Vi som gärna vill bli dina arbets... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Kronoparken/Molkom söker vi nu en tandsköterska. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid.
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Kliniken har ett spännande samarbete med Karlstad universitet som startat sin tandhygienistutbildning igen. I samarbetet har vi ambitionen att bli Sverige första akademiska folktandvårdsklinik. Till kliniken tillhör även en annexklinik som ligger i Molkom ca 3 mil utanför Karlstad, varför du bör vara beredd att arbeta även här. Resor till och från vår annexklinik sker på arbetstid. Totalt sett finns ca 8000 patienter varav 3000 är barn.


Tandsköterska, Kronoparken/Molkom

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av assistans, profylax, receptions- och sterilarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också som del i ett team inom barn- och vuxentandvård.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Karlstad är en stad som bl.a. är känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du kan ge våra patienter ett fint bemötande och omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar!

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterskor, folktandvården Haga

Ansök    Feb 19    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Haga i Karlstad bygger ut! Folktandvården Haga är belägen i centrala Karlstad och hos oss finns en hög och bred kompetens inom alla områden, exempelvis har vi sex tandläkare som arbetar med implantat. V... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Haga i Karlstad bygger ut!
Folktandvården Haga är belägen i centrala Karlstad och hos oss finns en hög och bred kompetens inom alla områden, exempelvis har vi sex tandläkare som arbetar med implantat. Vår arbetsmodell är 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass. Vi har ett väl fungerande samarbete med specialistklinikerna inom pedodonti, protetik, endodonti och parodontologi som håller till i samma hus som vi. Vi har 31 medarbetare och behandlar 6000 vuxna och 3420 barn och unga.


Tandsköterskor, folktandvården Haga

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Du som söker är positiv samt har en god förmåga att kommunicera och samverka, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi arbetar i team med patienten i centrum.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Tandsköterska, specialistkliniken för käkkirurgi

Ansök    Dec 23    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till specialistkliniken för käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad söker vi nu en tandsköterska med tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid med goda chanser för en tillsvidareanställn... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till specialistkliniken för käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad söker vi nu en tandsköterska med tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid med goda chanser för en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Du erbjuds ett självständigt, ansvarsfullt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada kollegor.

Käkkirurgiska Kliniken innehåller även mottagning för bettfysiologi och mottagning för odontologisk radiologi: Vi är 2 käkkirurger, 1 ST käkkirurgi, 1 bettfysiologi, 1 odontologisk radiolog, 2 assistenttandläkare käkkirurgi, 1 klinikadministratör, 3 tandsköterskor, 6 operationstandsköterskor, 1 beteendevetare, 2 röntgensköterskor och 3 läkarsekreterare. Kliniken är remissinstans samt bedriver konsultations- och auskultationsverksamhet och inom kliniken bedrivs även ST-utbildning.


Tandsköterska, specialistkliniken för käkkirurgi

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar alla de arbetsuppgifter som förekommer på käkkirurgen, jobb i operationsteam, steril och reception samt självständigt arbete med röntgenundersökningar.

Övrig information

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska med erfarenhet eller intresse av arbete i käkkirurgins verksamhet. Är du erfaren erbjuds du ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter och är du nyutbildad får du en god introduktion med handledning från erfarna kollegor samt möjlighet till vidareutbildning.

Vi söker dig som är positiv och ansvarstagande och har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor, är flexibel samt har förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten och god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Graviditetsvikariat, tandsköterska Karlstad

Ansök    Jan 26    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om IMPLANTATGRUPPEN
Implantatgruppen är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med fyra behandlingsrum.
Implantatgruppens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Karlstad vid Haga torg , med närhet till kommunikationer. Här arbetar två tandläkare, fyra tandsköterskor och en tandhygienist.
För oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.

Övrig information
Arbetstid mellan 32-40 timmar/vecka efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus.
Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Ansök    Dec 11    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu två engagerade och kvalitetsmedvetna tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för at... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu två engagerade och kvalitetsmedvetna tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss!

Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. 

Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till Karlstad

Ansök    Nov 26    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Drottninggatan 19. Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Karlstad! Vi är ett team om 14 medarbetare som bedriver allmäntandvård. Vår klinik står inför en spännande utveckling där vi fortsätter att växa, så missa inte chansen att bli en del av vårt gäng! Anställningsform Tillsvidareanställning på deltid 75%, med möjligheter upp till 100%. Tillträde 1 mars 2021 eller enligt överenskommelse. Ett urval av dina arbetsuppgifter Som tandsköterska ko... Visa mer
Drottninggatan 19.

Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Karlstad! Vi är ett team om 14 medarbetare som bedriver allmäntandvård. Vår klinik står inför en spännande utveckling där vi fortsätter att växa, så missa inte chansen att bli en del av vårt gäng!

Anställningsform

Tillsvidareanställning på deltid 75%, med möjligheter upp till 100%.

Tillträde

1 mars 2021 eller enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll.

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Collaboration, Care & Entrepreneurship.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i åtta länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Är det dig vi söker?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 10 januari 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Ulrika Johansson, [email protected] eller HR Business Partner Kristina Lagerbäck, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Team Sharifi söker Tandsköterska/Tandhygienist

Ansök    Nov 25    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkare Behzad Sharifi
Vi är en tandvårdsklinik som arbetar utifrån Praktikertjänsts koncept Addera och
våra ledord är service, engagemang och erfarenhet.
Vi är uppdelade i tre team med tre tandläkare, fem tandsköterskor och fyra tandhygienister.
Vår klinik är digitaliserad med digital röntgen, OPG och digital avtryckstagning.
Vi arbetar delegerat framförallt med protetik. Vi utför även implantatkirurgi och implantatprotetik.

Arbetsuppgifter
Till arbetsuppgifterna hör sedvanliga assistansuppgifter, sterilarbete och eget patientarbete.

Övrig information
Vi är flexibla och är intresserad av dig som kan arbeta 36-40 tim/vecka.

Kvalifikationer
Utbildning: Tandsköterskeutbildning alternativt tandhygienistutbildning.
Erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av delegerat arbetssätt, att samarbeta med andra och är noggrann. Visa mindre

Tandsköterska, Karlstad

Ansök    Nov 23    Tandcentrum Karlstad AB    Tandsköterska
Kliniken ligger i ett fristående hus och vi befinner oss i centrala Karlstad. Vi söker en ny tandsköterska till teamet! Kliniken består i dagsläget av två tandläkare och två tandsköterskor samt en tandhygienist. Vi bedriver nästan endast vuxentandvård, med enstaka barnpatienter. Kliniken är inriktad i endodonti, protetik och implantat. ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetserfarenhet är meriterande dock inte nödvänd... Visa mer
Kliniken ligger i ett fristående hus och vi befinner oss i centrala Karlstad.
Vi söker en ny tandsköterska till teamet! Kliniken består i dagsläget av två tandläkare och två tandsköterskor samt en tandhygienist.
Vi bedriver nästan endast vuxentandvård, med enstaka barnpatienter. Kliniken är inriktad i endodonti, protetik och implantat.


ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetserfarenhet är meriterande dock inte nödvändigt. Vi söker en person som har lätt för att lära sig nya saker.
Därför vill vi gärna att du som ny utexaminerad tandsköterska gärna söker tjänsten.
Som tandsköterska har du en viktig roll för att verksamheten ska löpa på som vanligt. Sedvanliga tandsköterskeuppgifter bl.a assistans, administration, och en del delegerat arbete.
Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra. Det är viktigt att du är fokuserad och har en vilja att lära dig.


KVALIFIKATIONER
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.
Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Meriterande om du har kunskaper inom implantatkirurgi och implantatprotetik.Anställning kan ske omgående. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Kronoparken/Molkom

Ansök    Nov 4    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Kronoparken/Molkom söker vi nu tandsköterskor, dels för att medarbetare kommer att gå i pension men även som en följd av att kliniken är i uppstarten att etableras som en akademisk folktandvårdsklin... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Kronoparken/Molkom söker vi nu tandsköterskor, dels för att medarbetare kommer att gå i pension men även som en följd av att kliniken är i uppstarten att etableras som en akademisk folktandvårdsklinik.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Kliniken står inför ett spännande samarbete med Karlstad universitet som i höst startade tandhygienistutbildningen igen. I samarbetet har vi ambitionen att bli Sverige första akademiska folktandvårdsklinik. Till kliniken hör en annexklinik som ligger i Molkom ca 3 mil utanför Karlstad, varför du bör vara beredd att arbeta även här. Resor till och från vår annexklinik sker på arbetstid. Totalt sett finns ca 8000 patienter varav 3000 är barn.


Tandsköterska, folktandvården Kronoparken/Molkom

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå bl.a. av assistans, profylax, receptions- och sterilarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också som del i ett team inom barn- och vuxentandvård.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du kan ge våra patienter ett fint bemötande och omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Ansök    Okt 27    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Skoghall söker vi nu 1-2 tandsköterskor med tillträde efter överenskommelse. Folktandvården Skoghall har 9 tandläkare, 8 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi behandlar ca 3 700 barn och antale... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Skoghall söker vi nu 1-2 tandsköterskor med tillträde efter överenskommelse.

Folktandvården Skoghall har 9 tandläkare, 8 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi behandlar ca 3 700 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6 100.

Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan. Cykelavstånd och goda bussförbindelser.


Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel, positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Erfarenhet av arbetsfördelade arbetsuppgifter är meriterande men framförallt vill vi att du ska kunna ge våra patienter ett gott omhändertagande och ett fint bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till medicinsk tandvård, folktandvården Värmland

Ansök    Nov 19    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till medicinsk tandvård på Centralsjukhuset i Karlstad söker vi nu en tandsköterska med tillträde efter överenskommelse. Du erbjuds ett självständigt, ansvarsfullt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till medicinsk tandvård på Centralsjukhuset i Karlstad söker vi nu en tandsköterska med tillträde efter överenskommelse. Du erbjuds ett självständigt, ansvarsfullt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada kollegor. Vi är samlokaliserade med käkkirurgen, kliniken för oral radiologi och bettfysiologen. Kliniken är idag bemannad med 3 tandläkare, 1 klinikadministratör, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor.

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se


Tandsköterska till medicinsk tandvård, folktandvården Värmland

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat assistans samt patient-administration och inköpsansvar.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska med erfarenhet och intresse av arbete i medicinsk tandvårds verksamhet. Du erbjuds ett mycket varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Receptionist/tandsköterska till Tandvårdsgruppen

Ansök    Sep 11    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandvårdsgruppen Karlstad
Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Våra patienter uppskattar kontinuitet och att få besöka samma behandlare år ut och år in. Detta möjliggör en personlig relation mellan behandlare och patient, något som vi prisar högt.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Vår nuvarande receptionist har jobbat hos oss sedan 80-talet och nu är det dags för henne att gå i pension. Därför öppnar sig en möjlighet att söka den receptionisttjänsten. Här arbetar du heltid i vår reception med varierade arbetsuppgifter och är viktig för att ge våra patienter ett varmt och engagerat mottagande. Kontinuitet är värdefullt i behandlingskedjans alla led. Därför söker vi dig som har långsiktiga ambitioner gällande denna tjänst. Vi tar coronapandemin på största allvar och du arbetar bakom plexiglas vid receptionsdisken. Dina kollegor består av 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor. Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012.

Vid intresse, vänligen skicka in personligt brev och CV till [email protected] Har du frågor är du även välkommen att maila dem. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppenkarlstad.se

Arbetsuppgifter
Receptionsarbete inklusive mycket patientkontakt i receptionen, per telefon och e-post, hantering av bokningar, kallelser, telefonkontakt med tandtekniska labb och vårdinstanser, inköp, vissa sysslor i sterilen, upp- och avdukning av fika samt andra främst administrativa uppgifter för att underlätta behandlingsflödet på kliniken. Vid sjukfrånvaro bland övrig personal kan assistans i behandlingsrum bli aktuellt.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen, erfarenhet inom tandsköterskeyrket eller annan yrkeskunskap inom tandvård är meriterande, men inget krav. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är rak och empatisk. Liksom oss andra på kliniken är du positiv och du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad. Varierade sysslor strukturerar du på ett välorganiserat sätt. Du ser feedback som en möjlighet för dig och verksamheten att utvecklas. Visa mindre

Tandsköterska sökes då kliniken expanderar

Ansök    Sep 3    Wikanders Tandvård AB    Tandsköterska
Om jobbet Vi söker en Tandsköterska till vår privata mottagning i centrala Karlstad med start enligt överenskommelse. I våra fräscha lokaler bedriver vi behandlingar inom det mesta som modern tandvård kan erbjuda. Vi utökar nu vår verksamhet med ytterligare en tandläkare och behöver därför dig som assisterande tandsköterska och allehanda sysslor i dagliga livet på en mottagning Vi som kommer att bli dina kollegor är tre tandläkare, en tandhygienist och... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en Tandsköterska till vår privata mottagning i centrala Karlstad med start enligt överenskommelse. I våra fräscha lokaler bedriver vi behandlingar inom det mesta som modern tandvård kan erbjuda.


Vi utökar nu vår verksamhet med ytterligare en tandläkare och behöver därför dig som assisterande tandsköterska och allehanda sysslor i dagliga livet på en mottagning


Vi som kommer att bli dina kollegor är tre tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi är ett glatt gäng med nära till skratt som söker dig som vill vara med och skapa en god och trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina arbetskompisar.


Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men lägger framför allt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har yrkesstolthet, är serviceminded, har erfarenhet av att assistera och har gärna intresse/fallenhet för administrativa uppgifter då vi jobbar mycket delegerat. Du är en del av ett vårt team på kliniken och har lätt att samarbeta med dina kollegor.


Hos oss står patienten alltid i fokus och därför jobbar vi hela tiden med utvecklingsarbeten. Vi vill att våra patienter ska trivas hos oss, känna vårt engagemang och få ett omhändertagande i en familjär miljö där de kan känna sig trygga.


Omfattning är heltid men detta kan diskuteras.


Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Tandsköterskor, folktandvården Haga

Ansök    Sep 24    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Haga i Karlstad söker vi nu två engagerade, flexibla och kvalitetsmedvetna tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att d... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Haga i Karlstad söker vi nu två engagerade, flexibla och kvalitetsmedvetna tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 7 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi arbetar enlig arbetsmodellen 7 till 7. 

Vi finns i gemensamma lokaler med specialistklinikerna för Pedodonti och Protetik.

Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterskor, folktandvården Haga

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandverkeriet söker tandsköterska eller tandhygienist

Ansök    Aug 28    Tandverkeriet Aiff AB    Tandsköterska
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ, tar ansvar och strävar efter utveckling, speciellt viktiga egenskaper då vi är en mindre klinik där alla hjälper varandra. Är du tandhygienist kommer du, utöver eget patientarbete även assistera viss tid. Tandverkeriet är en väletablerad, modernt utrustad och hemtrevlig klinik i centrala Karlstad. Allmän- och specialisttandvård utfö... Visa mer
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ, tar ansvar och strävar efter utveckling, speciellt viktiga egenskaper då vi är en mindre klinik där alla hjälper varandra. Är du tandhygienist kommer du, utöver eget patientarbete även assistera viss tid.
Tandverkeriet är en väletablerad, modernt utrustad och hemtrevlig klinik i centrala Karlstad. Allmän- och specialisttandvård utförs på framförallt vuxenklientel i två behandlingsrum. Vi utför all typ av tandvård, kirurgi, implantat, mycket protetik samt tandreglering. Därför är kunskap och assistans inom kirurgi och protetik meriterande. På kliniken utvecklas just nu även ett mindre tandtekniskt laboratorium.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Vi värdesätter även ett intresse och fallenhet för administrativa uppgifter. Fördel är om du har vana av Alma journalprogram.
Tjänsten är för närvarande en deltidstjänst, omfattning kan diskuteras och tjänsten kan utvecklas till en heltidstjänst framöver. Arbete på kvällstid och helg kan förekomma. Anställning gäller omgående eller snarast möjligt. Individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och möjlighet till vidareutbildning erbjuds.
Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och social kompetens.
Välkommen med din ansökan!
Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Tandsköterska till Karlstad

Ansök    Aug 17    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort   Drottninggatan 19, Karlstad. Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Karlstad! Vi är ett team om 14 medarbetare som bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom oral kirurgi. Vår klinik står inför en spännande utveckling där vi fortsätter att växa, så missa inte chansen att bli en del av vårt gäng! Anställningsform Vikariat på ett år och heltid 100% med goda möjligheter till förlängning. Tillträde Enligt överenskommelse.... Visa mer
Placeringsort  
Drottninggatan 19, Karlstad.

Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Karlstad! Vi är ett team om 14 medarbetare som bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom oral kirurgi. Vår klinik står inför en spännande utveckling där vi fortsätter att växa, så missa inte chansen att bli en del av vårt gäng!

Anställningsform
Vikariat på ett år och heltid 100% med goda möjligheter till förlängning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Sedvanliga tandsköterskeuppgifter bl a assistans, administration och delegerat eget arbete.

Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar även självständigt inom respektive område.

Du kommer dagligen att assistera en av våra erfarna allmäntandläkare.

Dina kompetenser och personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och det är önskvärt om du har några års erfarenhet inom yrket. Är du nyexaminerad tandsköterska men är snabblärd är du välkommen att söka du med. Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi söker dig som är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös samt är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration. 

Intresserad?
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 13 september. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anette Ljunggren, [email protected], eller HR Linnea Bjäräng, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tandsköterska Team Service till Karlstad

Ansök    Aug 26    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort  Drottninggatan 19, Karlstad Vi söker nu en medarbetare i Team Service till Smiles klinik i Karlstad! Vi är ett team om 14 medarbetare som bedriver allmäntandvård för barn och vuxna. Vi är även certifierade för Invisalign Go. Du kommer att vara del i ett engagerat team som dagligen arbetar för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård, där vi arbetar för ”livets alla leenden”. I din roll som medarbetare i Team servi... Visa mer
Placeringsort 
Drottninggatan 19, Karlstad

Vi söker nu en medarbetare i Team Service till Smiles klinik i Karlstad! Vi är ett team om 14 medarbetare som bedriver allmäntandvård för barn och vuxna. Vi är även certifierade för Invisalign Go. Du kommer att vara del i ett engagerat team som dagligen arbetar för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård, där vi arbetar för ”livets alla leenden”. I din roll som medarbetare i Team service blir du en viktig del av servicearbetet, där du fungerar som spindeln i nätet på kliniken.

Anställningsform  
Tillsvidareanställning på 100%.

Tillträde  
Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter 
I den här rollen kommer du att arbeta i vår reception, vilket innebär att ta emot besökare, boka in och boka om patienter samt hantera löpandes administrativa arbetsuppgifter. Du kommer vara kundens första kontakt och har därmed en mycket viktig roll för att skapa trygghet och bygga en relation med kunden. Du kommer även att arbeta kliniskt som Tandsköterska vid behov.

Din kompetens och personliga egenskaper 


• Utbildad tandsköterska med minst några års erfarenhet
• Meriterande med erfarenhet av tidigare arbete som receptionist/administration inom tandvård eller annan likvärdig erfarenhet.
• Det är meriterande om du har arbetat i journalsystemet Opus. 
• Du är strukturerad, noggrann och har lätt för att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt samt trivs och brinner för att ge en god service.
• Som person är du glad, positiv och lösningsorienterad. Du drivs av att ge förstklassig service och trivs med varierande arbetsuppgifter.
• Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi? 
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. 

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i åtta länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration.? 

Låter den här rollen som ditt nästa steg i karriären? 
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 31 augusti. Då det är semestertider kan återkoppling dröja något, vi hoppas du har överseende med detta.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anette Ljunggren, [email protected], eller HR BP Linnea Bjäräng, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tandsköterska till klinik i centrala Karlstad

Ansök    Aug 5    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Residenspraktiken
Vi är en liten privat mottagning. Här arbetar 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Vi arbetar med modern utrustning i äldre, charmiga lokaler. Vi använder Opus journalsystem, men kommer under hösten byta till journalsystemet Frenda. Vi lägger stor vikt vid kvalitativ tandvård, och vill att du delar vår uppfattning.
Vi söker en positiv och lojal person som kan arbeta med flertalet arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområden, såsom assistans, sterilarbete, receptionsarbete, administration och inköp. Du ska vara stresstålig då det ofta handlar om att hantera dessa arbetsuppgifter parallellt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, sterilarbete, receptionsarbete, administration och inköp.

Övrig information
Vi kallar till arbetsintervju fortlöpande.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad tandsköterska.

Personliga egenskaper
Positiv, stresstålig, flexibel, lojal, engagerad, god arbetskamrat. Visa mindre

Tandsköterska/tandhygienist

Vi söker tandsköterska/tandhygienist! Vill du vara en del av Karlstads nyaste tandläkarpraktik? Har du en positiv attityd och är ordningsam? Är du flexibel och har lätt för kommunikation? Vill du dessutom ha kul på jobbet? Då ska du skicka ett mejl till oss på Tandkompaniet. Tandsköterske- och/eller tandhygienistexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Personlig lämplighet värderas högt. Mycket goda kunskaper i svenska, både i ... Visa mer
Vi söker tandsköterska/tandhygienist!
Vill du vara en del av Karlstads nyaste tandläkarpraktik? Har du en positiv attityd och är ordningsam? Är du flexibel och har lätt för kommunikation? Vill du dessutom ha kul på jobbet? Då ska du skicka ett mejl till oss på Tandkompaniet.
Tandsköterske- och/eller tandhygienistexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Personlig lämplighet värderas högt. Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift krävs. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från steril- och receptionsarbete till patientbehandling.
Vi är en nybyggd och nystartad tandläkarpraktik som öppnade på Bergvik köpcenter 2019. Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och tillgänglighet för våra patienters tänder och munhälsa. Vårdpanoramat är främst all typ av vuxentandvård och tillkommande specialistvård i form av dentoalveolär kirurgi och implantatkirurgi. Vi som jobbar är två tandläkare, en operationstandsköterska samt en tandhygienist.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas före ansökningstidens utgång. Var med och etablera och utveckla Karlstads första och enda tandläkarpraktik beläget i Sveriges bästa köpcenter.
Skicka in din ansökan med CV på [email protected]


Typ och omfattning: tillsvidare med provanställning, heltid
Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: individuell
Sista ansökningsdag: 2020-07-26
Information och kontakt: www.tandkompaniet.com Visa mindre

Tandsköterska till klinik i centrala Karlstad

Ansök    Aug 5    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Residenspraktiken
Vi är en liten privat mottagning. Här arbetar 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Vi arbetar med modern utrustning i äldre, charmiga lokaler. Vi använder Opus journalsystem, men kommer under hösten byta till journalsystemet Frenda. Vi lägger stor vikt vid kvalitativ tandvård, och vill att du delar vår uppfattning.
Vi söker en positiv och lojal person som kan arbeta med flertalet arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområden, såsom assistans, sterilarbete, receptionsarbete, administration och inköp. Du ska vara stresstålig då det ofta handlar om att hantera dessa arbetsuppgifter parallellt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, sterilarbete, receptionsarbete, administration och inköp.

Övrig information
Vi kallar till arbetsintervju fortlöpande.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad tandsköterska.

Personliga egenskaper
Positiv, stresstålig, flexibel, lojal, engagerad, god arbetskamrat. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Kronoparken/Molkom

Ansök    Jun 24    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Kliniken står inför ett spännande samarbete med Karlstad universitet som i höst skall starta tandhygienistutbildningen.... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Kliniken står inför ett spännande samarbete med Karlstad universitet som i höst skall starta tandhygienistutbildningen. I samarbetet har vi ambitionen att bli Sverige första akademiska folktandvårdsklinik. Till kliniken hör också en annexklinik som ligger i Molkom ca 3 mil utanför Karlstad, det kan även förekomma arbete här. Resor till och från vår annexklinik sker på arbetstid. Totalt sett finns ca 8000 patienter varav 3000 är barn.

Karlstad är en stad som bl.a. är känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterska, folktandvården Kronoparken/Molkom

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av assistans, profylax, receptions- och sterilarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också som del i ett team inom barn- och vuxentandvård.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

 

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du kan ge våra patienter ett fint bemötande och omhändertagande.

Ansökan

Vill Du veta mer kontakta gärna klinikchef: Tomas Ackerblad, tfn 070-3061242, e-post: [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vill Du veta mer kontakta gärna klinikchef: Tomas Ackerblad, tfn 070-3061242, e-post: [email protected] Visa mindre

Tandsköterska, specialistkliniken för oral protetik

Ansök    Jun 16    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Specialistkliniken för oral protetik består idag av fyra protetiker, fyra tandsköterskor, en tandhygienist och en vårdadministratör. Vi är ett positivt och engagerat team där prestigelöshet, samarbete och arbetsglädje ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Specialistkliniken för oral protetik består idag av fyra protetiker, fyra tandsköterskor, en tandhygienist och en vårdadministratör. Vi är ett positivt och engagerat team där prestigelöshet, samarbete och arbetsglädje är viktiga begrepp. Vi har nära kontakt med allmäntandvården och med övrig specialisttandvård och ofta besök av auskulterande tandvårdspersonal i olika yrkeskategorier. Individuella utbildnings- och stödinsatser är därför en del av den dagliga verksamheten.

Till Specialistkliniken för oral protetik i Karlstad söker vi nu en tandsköterska.


Tandsköterska, specialistkliniken för oral protetik

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består främst av assistans och administration och du får mycket patientkontakt. Du kommer att utvecklas inom ditt yrke och få fördjupade kunskaper om t ex implantat. Möjlighet finns att efter internutbildning även bli delaktig i klinikens olika utbildningsprojekt. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning. Vi söker dig som har en god förmåga till samarbete och kommunikation och som är positiv och utåtriktad. Att ge patienterna en god vård och ett gott bemötande är för dig en självklarhet.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Facklig företrädare Fredrik Hauge, Vision, nås via växeln 0108315000 Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Våxnäs

Ansök    Jun 24    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 7 tandläkare, 7 tandhygienister och 12 tandsköterskor.  Karlstad är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlst... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 7 tandläkare, 7 tandhygienister och 12 tandsköterskor. 

Karlstad är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå. Läs mer på www.karlstad.se 


Tandsköterska, folktandvården Våxnäs

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, profylax, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska till klinik i centrala Karlstad

Ansök    Jun 9    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandvårdsgruppen Karlstad
Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Våra patienter uppskattar kontinuitet och att få besöka samma behandlare år ut och år in. Detta möjliggör en personlig relation mellan behandlare och patient, något som vi prisar högt.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Här arbetar du tillsammans med 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor (varav en tandsköterska arbetar heltid i vår reception). Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012. Arbetssättet är i nuläget konventionellt, dvs. varje behandlare genomför främst tandvård på eget rum utan att gå emellan övriga rum.

Vid intresse, vänligen skicka in personligt brev och CV till [email protected] Har du frågor är du även välkommen att maila dem. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppenkarlstad.se

Arbetsuppgifter
Främst assistans hos tandläkare men även t.ex. sterilarbete, röntgenbildtagning, scaling och profylax, salivprov, avtryckstagning samt administrativa uppgifter (såsom inköp och vissa faktureringar).

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Erfarenhet av privat tandvård är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är självständig, rak och tydlig i din kommunikation. Vidare är du empatisk och har en positiv inställning. Du drivs av att ge patienter riktigt bra tandvård och att få möjligheten att följa samma patienter under många, många år. Visa mindre

Pooltandsköterska, folktandvården Haga

Ansök    Jun 4    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland söker nu en pooltandsköterska med placering på Hagakliniken. Poolen består av tre tandsköterskor som tjänstgör på våra fem kliniker i Karlstad, specialistklinikerna för pedodonti och protetik sa... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Värmland söker nu en pooltandsköterska med placering på Hagakliniken. Poolen består av tre tandsköterskor som tjänstgör på våra fem kliniker i Karlstad, specialistklinikerna för pedodonti och protetik samt kliniken i Skoghall.

Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Pooltandsköterska, folktandvården Haga

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. .

Dina arbetsuppgifter består av alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom, reception, steril och assistans.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter utifrån olika klinikers förutsättningar och rutiner. Givetvis är du mån om att ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackig företrädare Fredrik Hauge, Vision nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Klinikadministratör, folktandvården Kronoparken/Molkom

Ansök    Jun 5    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till folktandvården Kronoparken/Molkom söker vi nu en klinikadministratör med tillträde efter överenskommelse. Vi vänder oss till dig som idag är anställd inom folktandvården Värmland. Vi som gärna vill bli dina arbet... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till folktandvården Kronoparken/Molkom söker vi nu en klinikadministratör med tillträde efter överenskommelse. Vi vänder oss till dig som idag är anställd inom folktandvården Värmland.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Kliniken står inför ett spännande samarbete med Karlstad universitet som i höst skall starta tandhygienistutbildningen. I samarbetet har vi ambitionen att bli Sverige första akademiska folktandvårdsklinik. Till kliniken hör också en annexklinik som ligger i Molkom ca 3 mil utanför Karlstad, varför du bör vara beredd att arbeta även här. Resor till och från vår annexklinik sker på arbetstid. Totalt sett finns ca 8000 patienter varav 3000 är barn.

Karlstad är en stad som bl.a. är känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Klinikadministratör, folktandvården Kronoparken/Molkom

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikadministratör. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid.

Dina arbetsuppgifter är att avlasta klinikchefen med personaladministrativa och andra klinikledningsuppgifter. Du blir en viktig kontaktperson utåt för kliniken mot patienter, andra verksamheter, kunder och leverantörer. Det kommer även att ingå patientarbete, receptions- och sterilarbetet.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska eller tandhygienist.

Vi söker dig som har en positiv inställning, utåtriktad, ansvarstagande och har en vilja att jobba framåt med utveckling. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Klinikchef Tomas Ackerblad, tfn 070-306 12 42.

Facklig företrädare SRAT Alisa Mehmedovic, tfn 010-831 27 70 eller Vision Fredrik Hauge, nås via växeln tfn 010-831 50 00. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Ansök    Maj 25    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet ä... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.

 

 

 


Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Arbetsuppgifter

Till Folktandvården Tingvalla, i Karlstad söker vi nu en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandsköterska med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder anställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss !

 

 

 

 

 

Övrig information

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Facklig företrädare Vision, Fredrik Hauge nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Haga

Ansök    Maj 18    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Karlstad som är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskval... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Karlstad som är en stad med många sidor, bland annat känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterska, folktandvården Haga

Arbetsuppgifter

Till folktandvården Haga, i Karlstad söker vi nu en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandsköterska med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 10 tandläkare, 8 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi arbetar enlig arbetsmodellen 7 till 7. Vi finns i gemensamma lokaler med specialistklinikerna för pedodonti och protetik.

 

 

 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Facklig företrädare Fredrik Hauge, Vision nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Ansök    Feb 24    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss! Kar... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss!

Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.


Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att Du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om hur det är att arbeta hos oss!

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/Medarbetare-berattar/


Klinikadministratör Susanne Erlandsson, tfn 054-61 47

Vision, Fredrik Hauge, nås via växeln tfn 054-61 50 00 Visa mindre

Tandsköterskor, Specialistkliniken för käkkirurgi, CSK

Ansök    Feb 20    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Käkkirurgiska Kliniken är samlokaliserad med bettfysiologi, odontologisk radiologi och sjukhustandvården. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare varav 2 är käkkirurger, en ST samt 2 assistentandläkare på Käkkirugiska K... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Käkkirurgiska Kliniken är samlokaliserad med bettfysiologi, odontologisk radiologi och sjukhustandvården. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare varav 2 är käkkirurger, en ST samt 2 assistentandläkare på Käkkirugiska Kliniken. På bettfysiologiska avdelningen jobbar en bettfysiolog och en beteendevetare.

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se

Vårt team värderar arbetsglädje, respekt och ärlighet högt inom teamet och även gentemot våra remittenter och patienter. Vi brinner för att ge våra patienter säker vård och en positiv upplevelse och i detta har våra tandsköterskor en central roll. I vårt team har vi en öppen kommunikation eftersom vi värnar om varandra och vill utvecklas. Du erbjuds ett självständigt, ansvarsfullt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada kollegor.


Tandsköterskor, Specialistkliniken för käkkirurgi, CSK

Arbetsuppgifter

Käkkirurgiska mottagningen:

Arbetsuppgifterna omfattar assistans vid dentoalveolär-, ortognat- och traumakirurgi, artroskopi/ artrocentes, samt assistans på mottagningen. Jour ingår i tjänsten.

Bettfysiologiska mottagningen:

Arbetsuppgifter omfattar assistans, avtryckstagning och framställning av bettskenor. Vidare jobbar vi mycket med beteendeförändrande behandling genom samtal, rörelseträning och akupunktur. Då det förekommer uppgifter som är utanför en tandsköterskans ordinarie arbetsuppgifter kan vidare utbildning erbjudas.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Utbildad tandsköterska med erfarenhet eller intresse av arbete i käkkirurgins verksamhet. Är du erfaren erbjuds du ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter och är du nyutbildad får du en god introduktion med handledning från erfarna kollegor samt möjlighet till vidareutbildning.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Klinikadministratör, Annika Reumert, tfn 054-615371

Vision, Fredrik Hauge, nås via växeln tfn 054-61 50 00 Visa mindre

Tandsköterskor, käkkirurgi och bettfysiologi

Ansök    Feb 21    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Käkkirurgiska Kliniken är samlokaliserad med bettfysiologi, odontologisk radiologi och sjukhustandvården. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare varav 2 är käkkirurger, en ST samt 2 assistentandläkare på Käkkirugiska K... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Käkkirurgiska Kliniken är samlokaliserad med bettfysiologi, odontologisk radiologi och sjukhustandvården. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare varav 2 är käkkirurger, en ST samt 2 assistentandläkare på Käkkirugiska Kliniken. På bettfysiologiska avdelningen jobbar en bettfysiolog och en beteendevetare.

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se

Vårt team värderar arbetsglädje, respekt och ärlighet högt inom teamet och även gentemot våra remittenter och patienter. Vi brinner för att ge våra patienter säker vård och en positiv upplevelse och i detta har våra tandsköterskor en central roll. I vårt team har vi en öppen kommunikation eftersom vi värnar om varandra och vill utvecklas. Du erbjuds ett självständigt, ansvarsfullt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada kollegor.


Tandsköterskor, käkkirurgi och bettfysiologi

Arbetsuppgifter

Vi söker två tandsköterskor, en till vår bettfysologiska mottagningen och en till vår käkkirurgiska mottagning.

Käkkirurgiska mottagningen:

Arbetsuppgifterna omfattar assistans vid dentoalveolär-, ortognat- och traumakirurgi, artroskopi/ artrocentes, samt assistans på mottagningen. Jour ingår i tjänsten.

Bettfysiologiska mottagningen:

Arbetsuppgifter omfattar assistans, avtryckstagning och framställning av bettskenor. Vidare jobbar vi mycket med beteendeförändrande behandling genom samtal, rörelseträning och akupunktur. Då det förekommer uppgifter som är utanför en tandsköterskans ordinarie arbetsuppgifter kan vidare utbildning erbjudas.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Utbildad tandsköterska med erfarenhet eller intresse av arbete i käkkirurgisk eller bettfysiologisk verksamhet. Är du erfaren erbjuds du ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter och är du nyutbildad får du en god introduktion med handledning från erfarna kollegor samt möjlighet till vidareutbildning.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Klinikadministratör, Annika Reumert, tfn 054-615371

Vision, Fredrik Hauge, nås via växeln tfn 054-61 50 00 Visa mindre

Tandsköterskor, Specialistkliniken för käkkirurgi, CSK

Ansök    Feb 20    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Käkkirurgiska Kliniken är samlokaliserad med bettfysiologi, odontologisk radiologi och sjukhustandvården. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare varav 2 är käkkirurger, en ST samt 2 assistentandläkare på Käkkirugiska K... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Käkkirurgiska Kliniken är samlokaliserad med bettfysiologi, odontologisk radiologi och sjukhustandvården. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare varav 2 är käkkirurger, en ST samt 2 assistentandläkare på Käkkirugiska Kliniken. På bettfysiologiska avdelningen jobbar en bettfysiolog och en beteendevetare.

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se

Vårt team värderar arbetsglädje, respekt och ärlighet högt inom teamet och även gentemot våra remittenter och patienter. Vi brinner för att ge våra patienter säker vård och en positiv upplevelse och i detta har våra tandsköterskor en central roll. I vårt team har vi en öppen kommunikation eftersom vi värnar om varandra och vill utvecklas. Du erbjuds ett självständigt, ansvarsfullt arbete på en arbetsplats med många trevliga och glada kollegor.


Tandsköterskor, Specialistkliniken för käkkirurgi, CSK

Arbetsuppgifter

Käkkirurgiska mottagningen:

Arbetsuppgifterna omfattar assistans vid dentoalveolär-, ortognat- och traumakirurgi, artroskopi/ artrocentes, samt assistans på mottagningen. Jour ingår i tjänsten.

Bettfysiologiska mottagningen:

Arbetsuppgifter omfattar assistans, avtryckstagning och framställning av bettskenor. Vidare jobbar vi mycket med beteendeförändrande behandling genom samtal, rörelseträning och akupunktur. Då det förekommer uppgifter som är utanför en tandsköterskans ordinarie arbetsuppgifter kan vidare utbildning erbjudas.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Utbildad tandsköterska med erfarenhet eller intresse av arbete i käkkirurgins verksamhet. Är du erfaren erbjuds du ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter och är du nyutbildad får du en god introduktion med handledning från erfarna kollegor samt möjlighet till vidareutbildning.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/Medarbetare-berattar/

Klinikadministratör, Annika Reumert, tfn 054-615371

Vision, Fredrik Hauge, nås via växeln tfn 054-61 50 00 Visa mindre

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandläkare Behzad Sharifi
Vi har två adderakliniker med service, engagemang och erfarenhet som ledord. På våra trevliga kliniker arbetar tre tandläkare, fyra tandhygienister och två tandsköterskor fördelade på tre team samt två receptionister.
Våra kliniker är digitaliserade med digital röntgen, OPG, CBCT samt digitalavtryck.
Vi arbetar delegerat framförallt med protetik och utför även implantatkirurgi.
När nu en av våra tandsköterskor går i pension söker vi en efterträdare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är uppdelad på två arbetsplatser, Implantatgruppen i Karlstad och kliniken i Vålberg.
I tjänsten ligger fokus på assistans vid implantatoperation, sterilarbete, sedvanliga assistansuppgifter och eget patientarbete med barn och ungdomar.

Övrig information
Tillträdesdatum kan diskuteras.

Kvalifikationer
Förutom tandsköterskeutbildning som är ett krav, ser vi gärna att du har behörighet i infiltrationsanestesi och profylaxutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, som har intresse för ett delegerat arbetssätt och vill lära dig nytt och bidra till klinikens utveckling. Visa mindre

Pooltandsköterska, folktandvården Karlstad

Ansök    Jan 21    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Pooltandsköterska, folktandvården Karlstad Dina arbetsuppgifter består av alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom, reception, steril och assistans. Vi erbjuder en tillsvidare... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Pooltandsköterska, folktandvården Karlstad

Dina arbetsuppgifter består av alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom, reception, steril och assistans.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter utifrån olika klinikers förutsättningar och rutiner. Givetvis är du mån om att ge våra patienter ett gott omhändertagande. Visa mindre

Pooltandsköterska, folktandvården Karlstad

Ansök    Jan 17    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Pooltandsköterska, folktandvården Karlstad Dina arbetsuppgifter består av alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom, reception, steril och assistans. Vi erbjuder en tillsvidare... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Pooltandsköterska, folktandvården Karlstad

Dina arbetsuppgifter består av alla förekommande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom, reception, steril och assistans.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter utifrån olika klinikers förutsättningar och rutiner. Givetvis är du mån om att ge våra patienter ett gott omhändertagande. Visa mindre

Tandsköterska, ortodontikliniken, Karlstad

Ansök    Jan 3    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Tandsköterska, ortodontikliniken, Karlstad Till ortodontikliniken i Karlstad söker vi en eventuellt två tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Tandsköterska, ortodontikliniken, Karlstad

Till ortodontikliniken i Karlstad söker vi en eventuellt två tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter består i att arbeta kliniskt med delegerade arbetsuppgifter på patient men även assistans. I det självständiga arbetet är det särskilt viktigt med ett praktiskt handlag.

Vi värdesätter även ett intresse och fallenhet för administrativa uppgifter.Stor vikt läggs på personliga egenskaper, social kompetens och personförståelse.

Totalt är vi 25 medarbetare varav 8 är ortodontister med varierande tjänstgöringsgrad. Kliniken består av en mix av medarbetare som har lång erfarenhet och andra som är relativt nyutbildade.

 

Tandsköterska, alternativt med dubbelkompetens tandsköterska/tandhygienist, gärna med vidareutbildning inom ortodonti. I tjänsten förväntas att du annars kan tänka dig att på sikt gå en ortodontiasistentutbildning.

Vi söker dig som är nyfiken, initiativrik, har god samarbetsförmåga ett gott bemötande och brinner för ortodonti. Visa mindre

Tandsköterska, ortodontikliniken, Karlstad

Ansök    Dec 17    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Tandsköterska, ortodontikliniken, Karlstad Till ortodontikliniken i Karlstad söker vi en eventuellt två tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Tandsköterska, ortodontikliniken, Karlstad

Till ortodontikliniken i Karlstad söker vi en eventuellt två tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter består i att arbeta kliniskt med delegerade arbetsuppgifter på patient men även assistans. I det självständiga arbetet är det särskilt viktigt med ett praktiskt handlag.

Vi värdesätter även ett intresse och fallenhet för administrativa uppgifter.Stor vikt läggs på personliga egenskaper, social kompetens och personförståelse.

Totalt är vi 25 medarbetare varav 8 är ortodontister med varierande tjänstgöringsgrad. Kliniken består av en mix av medarbetare som har lång erfarenhet och andra som är relativt nyutbildade.

 

Tandsköterska, alternativt med dubbelkompetens tandsköterska/tandhygienist, gärna med vidareutbildning inom ortodonti. I tjänsten förväntas att du annars kan tänka dig att på sikt gå en ortodontiasistentutbildning.

Vi söker dig som är nyfiken, initiativrik, har god samarbetsförmåga ett gott bemötande och brinner för ortodonti. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Ansök    Dec 3    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Tandsköterska, folktandvården Tingvalla Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att di... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Tandsköterska, folktandvården Tingvalla

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 9 tandläkare, 10 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vill du arbeta med många trevliga kollegor på vår fina, centralt belägna, klinik är du varmt välkommen till oss!

Tandsköterskeexamen

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi arbetar i team med patienten i centrum. För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Haga

Ansök    Okt 18    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Tandsköterska, folktandvården Haga Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som en del i vårt tandvårdsteam. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 10 tandläkare, 8 tandhygi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Tandsköterska, folktandvården Haga

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som en del i vårt tandvårdsteam.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 10 tandläkare, 8 tandhygienister och 15 tandsköterskor.

Vi arbetar enlig arbetsmodellen 7 till 7. 

I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka, med fokus på patienten i centrum.

För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.


Tandsköterskeexamen. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdsgruppen Karlstad

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandvårdsgruppen Karlstad
Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap). Här arbetar du tillsammans med 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor (varav en tandsköterska arbetar heltid i vår reception). Arbetssättet är i nuläget konventionellt, dvs. varje behandlare genomför främst tandvård på eget rum utan att gå emellan övriga rum. Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012.

Arbetsuppgifter
Främst assistans hos tandläkare men även t.ex. sterilarbete, profylax, salivprov, avtryckstagning samt administrativa uppgifter (såsom inköp och vissa faktureringar).

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Flerårig erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är empatisk samt positiv till arbetet och gentemot människor omkring dig. Vidare arbetar du noggrant, systematiskt och har ett genuint intresse för odontologi, att få patienterna att trivas samt kontinuerlig utveckling. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Våxnäs

Ansök    Nov 19    Region Värmland    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Tandsköterska, folktandvården Våxnäs Till folktandvården Våxnäs söker vi nu två tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och ett vikariat på heltid, me... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Tandsköterska, folktandvården Våxnäs

Till folktandvården Våxnäs söker vi nu två tandsköterskor med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och ett vikariat på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, profylax, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller.

 

 

 

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdsgruppen Karlstad

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandvårdsgruppen Karlstad
Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap). Här arbetar du tillsammans med 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor (varav en tandsköterska arbetar heltid i vår reception). Arbetssättet är i nuläget konventionellt, dvs. varje behandlare genomför främst tandvård på eget rum utan att gå emellan övriga rum. Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012.

Arbetsuppgifter
Främst assistans hos tandläkare men även t.ex. sterilarbete, profylax, salivprov, avtryckstagning samt administrativa uppgifter (såsom inköp och vissa faktureringar).

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Flerårig erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är empatisk samt positiv till arbetet och gentemot människor omkring dig. Vidare arbetar du noggrant, systematiskt och har ett genuint intresse för odontologi, att få patienterna att trivas samt kontinuerlig utveckling. Visa mindre