Lediga jobb som Naturbruk i Karlstad

Se lediga jobb som Naturbruk i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsmästare

Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken. Gillar du estetik, är noggrann och har ett kulturhistoriskt intresse? Sök tjänsten som trädgårdsmästare till säsongen 2023 ... Visa mer
Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Gillar du estetik, är noggrann och har ett kulturhistoriskt intresse? Sök tjänsten som trädgårdsmästare till säsongen 2023 hos oss i Mariebergsskogen.

Beskrivning
I Mariebergsskogen, Karlstads stadspark, finns en variation av gröna miljöer. Bland annat en lekträdgård där sinnena kittlas på tema musik, litteratur och konst och en köksträdgård med odling av våra vanliga köksväxter. 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare arbetar du tillsammans i ett arbetslag med drift av parkens grönytor och planteringar. Du kommer bland annat att arbeta med sådd, plantering, skörd, putsning och klippning av häckar. I tjänsten ingår också viss arbetsledning och pedagogisk verksamhet eftersom vi tar emot barngrupper som besöker oss.   

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) under perioden 17 april – 17 oktober 2023. Arbetstid enligt schema (mån-fre) och viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som;

- har adekvat utbildning.  

- har erfarenhet av arbete i en publik park. 

- har erfarenhet av köksväxtodling.

- har maskinvana.

- tycker om att ge service och har en positiv attityd då arbetet innebär mycket kontakt med
  besökare och hyresgäster i parken.

- är stresstålig. 

- har B-körkort. 

I arbetet som trädgårdsmästare behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Även tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2023

Beskrivning Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att medverka vid gravsättning.  Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av... Visa mer
Beskrivning
Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att medverka vid gravsättning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på kyrkogård eller annat grönytearbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsområdet.

Vi värdesätter egenskaper såsom förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att du är flexibel som person med en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarstagande och professionell i ditt bemötande mot våra besökare på kyrkogården.
Vid tillsättningen av tjänsterna kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav, har du andra körkortsbehörigheter ange dem.          

Villkor
Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.
Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer att ske löpande så skicka in din ansökan direkt. 

Säsongen är april till september med möjlighet till förlängning. 

Välkommen med din ansökan via: https://karlstadspastorat.varbi.com/ 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare sommarjobb 2023

Nytt
Beskrivning Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets nio kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som gräsklippning, städning och skötsel av blommor. Du kommer vara en del av en större arbetsgrupp.  Kvalifikationer Vi söker dig som har ett ... Visa mer
Beskrivning
Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets nio kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som gräsklippning, städning och skötsel av blommor. Du kommer vara en del av en större arbetsgrupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta på kyrkogård. Vi värdesätter egenskaper såsom förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att du är flexibel som person med en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarstagande och professionell i ditt bemötande mot våra besökare på kyrkogården.

Vid tillsättningen av tjänsterna kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna söka tjänsten. 
B-körkort är ett krav.         

Villkor
Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.

Perioder: 
8 platser perioden 12 juni - 4 augusti (8 veckor) 
1 plats perioden juli (4 veckor) 

Ange eventuellt önskemål om placering: 
Nyeds- och Älvsbacka kyrkogård (Molkom) 
Väse- och Östra Fågelviks kyrkogård (Väse)
Östra kyrkogården (Karlstad) 
Ruds kyrkogård (Karlstad) 

Välkommen med din ansökan via: https://karlstadspastorat.varbi.com/ 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Traktorförare sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en svets- och reparationskunnig traktorförare som kan medverka i växtodlingsdelen. Du måste ha intresse för att köra olika lantbruksmaskiner. som traktor och lastmaskin. Besprutningscertifikat är en fördel att ha för arbetet, samt arbetet innebär reparationer. Det är bra om du... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en svets- och reparationskunnig traktorförare som kan medverka i växtodlingsdelen. Du måste ha intresse för att köra olika lantbruksmaskiner. som traktor och lastmaskin. Besprutningscertifikat är en fördel att ha för arbetet, samt arbetet innebär reparationer. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandtekniker till Klaralab

Ansök    Nov 29    REGION VÄRMLAND    Tandtekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Klaralab har idag fem medarbetare som arbetar i centrala Karlstad, nära till såväl tåg som bussar.

Vi är samlokaliserad med Specialistkliniken för Ortodonti samt Folktandvården Tingvalla. Folktandvården Värmland har drygt 540 medarbetare som arbetar på 25 distriktskliniker och sju specialistkliniker.

Vi är ett modernt laboratorium som befinner oss i den tekniska utvecklingen som vår bransch är i just nu. Vi arbetar mer och mer digitalt, designar och fräser in house bettskenor och tillverkar tandreglerings apparater. Kunskap inom digital framställning och utveckling är viktigt för oss och vår plats på marknaden.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta produktion av tandteknik och alla, på tandtekniskt laboratorium, förekommande uppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tandtekniker med tandreglering och bettfysiologi inriktning. Vi vill att du ska ha datorvana, gärna med cad/cam erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom övriga områden inom tandteknik och erfarenhet som tekniker.

För oss är det viktigt att du är kunnig, noggrann och har stor ansvarskänsla. Samarbete och service är särskilt viktiga områden där du har en positiv inställning och bemötande mot människor runt omkring dig. Du deltar givetvis aktivt i allt utvecklings- och förändringsarbete. I ditt arbete är du lösningsinriktad, strukturerad och noggrann. Får du en svår uppgift tycker du om att analysera den för att hitta den bästa lösningen.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Säsongsarbetare - parkarbete/gräsklippning/fastighetsskötsel

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsterna är placerade på driftenheten gata/park som sköter om kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärkning till driftenheten gata/park inför årets säsong. Vi söker säsongsarbetare som vill arbeta med grönyteskötsel i vår stad. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad.  

Säsongsanställningarna som vi ska tillsätta har olika inriktningar:

- Säsongsarbete med inriktning på skötsel av planteringar och buskage, ogräsrensning, städning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer.
- Säsongsarbete med inriktning på gräsklippning med åkbara maskiner.
- Säsongsarbete med inriktning på vattning av sommarblommor, träd och buskar med traktor.
- Säsongsarbete med inriktning på fastighetsskötsel. 

Notera gärna i din ansökan om det är någon av inriktningarna som intresserar dig mest. Anställningens längd är mellan 4-7 månader och är förlagd mellan april - oktober. Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av grönyteskötsel. Vi ser gärna att du har utbildning inom trädgårdsområdet och/eller har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska. 

Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort. Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg samt Heta arbeten. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Porslinstekniker

Två Tekniker har bytt ägare och är i ett expansionsskede. Vi söker därför en porslin/metall tekniker till vårt Lab i centrala Karlstad. Visa mer
Två Tekniker har bytt ägare och är i ett expansionsskede. Vi söker därför en porslin/metall tekniker till vårt Lab i centrala Karlstad. Visa mindre

Djurvårdare

Ansök    Nov 15    Mariebergsskogen AB    Djurvårdare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Beskrivning
Djurparken Lillskogen med tillhörande stallar och hagområde är en del av Mariebergsskogen.

Lillskogen har unika förutsättningar att erbjuda besökare möjlighet att se och uppleva djur alla dagar året runt. Arbetet präglas av ett vänligt bemötande, gedigen kunskap och mycket god djurhållning.

Lillskogen ska leva upp till de intentioner som finns med att hålla djur i offentliga miljöer genom att delta i bevarandearbete av svenska lantraser, bidra till människors välbefinnande och sprida kunskap om djur och djurhållning. Barn och ungdomar är våra hedersgäster. 

Nu söker vi en djurvårdare för ett vikariat om 6 månader med chans till förlängning. 

Arbetsuppgifter
Arbetet som djurvårdare innebär att delta i och känna ansvar för verksamhetsområdet Lillskogen.
Du arbetar med djur- och anläggningsskötsel samt publika aktiviteter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har erfarenhet från yrket och gärna från skötsel av lantbruksdjur. 

- har förmåga att genomföra publika guidningar och tala inför en grupp människor.

- har gymnasieutbildning från naturbruksgymnasium eller annan utbildning som arbetsgivaren 
 bedömer som likvärdig.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara noggrann, kommunikativ, flexibel och alltid sätta djurens bästa i första hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

B-körkort krävs för tjänsten. Vana från traktorkörning är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Lernia söker produktionsarbetare till Stena Recycling i Karlstad

Om jobbet Produktionsarbetare på Stena Recycling i Karlstad Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi so... Visa mer
Om jobbet


Produktionsarbetare på Stena Recycling i Karlstad

Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare arbetar du med återvinning av material i ett team där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Här får du arbeta i en trygg och säker miljö där medarbetarna ställer upp för varandra och har roligt ihop.

I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra hjullastare och materialhanterare för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är ordningsam, noggrann, serviceinriktad och tar initiativ till förbättringar för både kunder och kollegor. Det är viktigt att du är en engagerad och motiverad person som trivs med att arbeta fysiskt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående.

För att du ska trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är en nyfiken lagspelare som ser möjligheter. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Vi värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitets- och säkerhetstänkande samt hälsomedvetenhet.

Av säkerhetsmässiga skäl behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Eftersom vi arbetar för att skapa en mångfald med jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till den här tjänsten.

Formell kompetens

- B-körkort

- Godkänd gymnasieutbildning

Meriterande

- Erfarenhet av hjullastare och materialhanterare

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Karlstad

Arbetstider

Dagtid måndag-fredag 7-16

Tillträde

Omgående/Enligt överenskommelse

Information

Vid frågor kontakta Malin Thunberg, [email protected]

Övrigt

Detta är en direktrekrytering där Lernia ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen blir direkt hos kunden. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten via www.lernia.se.

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se Visa mindre

Hundskötare till hunddagis

Karlstads Hunddagis söker hundskötare En av våra medarbetare ska sluta och vi söker nu en person som vill bli en del av vårt gäng. Tjänsten är på 50-75 % och innefattar arbetsuppgifter som: · hundpromenader · passa hundar i rasthagen · städning · skötsel och omvårdnad inklusive kloklippning · butiksarbete · städning · kundbemötande vid in- och utlämning av hundar Vi söker dig som har stor erfarenhet av hund. Utbildning är meriterande men ej ett krav. Du ... Visa mer
Karlstads Hunddagis söker hundskötare


En av våra medarbetare ska sluta och vi söker nu en person som vill bli en del av vårt gäng.
Tjänsten är på 50-75 % och innefattar arbetsuppgifter som:
· hundpromenader
· passa hundar i rasthagen
· städning
· skötsel och omvårdnad inklusive kloklippning
· butiksarbete
· städning
· kundbemötande vid in- och utlämning av hundar
Vi söker dig som har stor erfarenhet av hund. Utbildning är meriterande men ej ett krav. Du bör vara duktig på att läsa hundens språk ock kunna jobba med hundar i flock. Du bör ha god fysik, vara ansvarstagande och kunna ta egna initiativ. Du måste också vara flexibel med tider och kunna jobba både tidiga morgnar och kvällar. Du ser det som en självklarhet att ha ett trevligt bemötande mot kunder och göra ditt bästa för att våra hundar ska trivas hos oss.
Om företaget
Karlstads Hunddagis är en del av Karlstads Hundcenter som erbjuder hunddagis med plats för ca 55 hundar, hundsalong, kurser och butik.
Företaget har funnits med samma ägare sedan 2003 och är ett väl inarbetat och populärt hunddagis. Vi månar om våra hundar och kunder och erbjuder berikande dagar för våra dagishundar med mycket utevistelse både i lekhage och långa promenader i varierande miljö, varvat med avkoppling inne på vår mysiga dagisavdelning. Vi strävar efter att se till varje individ och att ha ett professionellt och kunnigt bemötande mot våra kunder.
Ansökan
Ansökan skickas till mail [email protected] senast 30/11.
Frågor om tjänsten skickas via mail, vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar eller svara på frågor per telefon.
Tillsvidareanställning på 50-75 % (provanställning 6 månader tillämpas). Tiillträde enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ladugårdsförman

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som ladugårdsförman där du får möjlighet att leda, planera och utveckla den dagliga driften i ladugården. Förutom förmannen jobbar även 3 djurskötare/instruktörer i vår ladugård. Du kommer utöver jobbet med den dagliga skötseln av våra 60 uppbundna mjölkkor och kalvar bl.a. ansvara för bemanning, utfordringsberäkning, semin- och avelsplanering samt optimering av mjölkproduktionen. Du k... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som ladugårdsförman där du får möjlighet att leda, planera och utveckla den dagliga driften i ladugården. Förutom förmannen jobbar även 3 djurskötare/instruktörer i vår ladugård.
Du kommer utöver jobbet med den dagliga skötseln av våra 60 uppbundna mjölkkor och kalvar bl.a. ansvara för bemanning, utfordringsberäkning, semin- och avelsplanering samt optimering av mjölkproduktionen.
Du kommer också att planera delar av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att säkerställa att våra naturbrukselever får en god utbildning och handledning i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Det finns också möjlighet att kunna anpassa arbetstiderna. Viss del helgarbete ingår enligt schema.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, helst med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor.
Vi ser också gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning. Att du trivs med att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till såväl elever som kollegor. Har du erfarenhet av att leda är det ett plus.
I övrigt söker dig som är kommunikativ, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk på ca 425 ha samt kor, grisar, får, sällskapsdjur, hunddagis och veterinärklinik. Vi har också en komplett hästanläggning med två ridhus samt ett travstall på Färjestads travbana.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Arbetsledare driftenheten gata-park

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftenheten gata-park som ansvarar för att sköta kommunens grönytor, lekplatser och parker. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen samt externa samarbetspartners. Vi söker nu en arbetsledare till enheten.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare på driftenheten gata-park ingår du i en grupp av arbetsledare inom drift av offentlig utemiljö. Personal- och arbetsmiljöansvar ligger hos enhetschefen medan du ansvarar för den dagliga arbetsledningen av 6-12 medarbetare, beroende på säsong. Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsledarkollegorna, gatuanläggare, parkarbetare och övrig driftpersonal. Tillsammans med parkingenjörer, landskapsarkitekt och enhetschef kommer du även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten samt medverka i en del övergripande projekt inom verksamhetsområdet. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera administrativa uppgifter som rör bland annat resursplanering och ekonomi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom trädgård, anläggning eller grönyteskötsel, alternativt har
arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av arbetsledning inom drift av grönyteskötsel på parkmark, fastighetsmark alternativt kyrkogårdsmark.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som arbetsledare behöver du ett stort intresse och engagemang för det gröna och utveckling av utemiljön. Du kan arbeta självständigt och förstår vikten av och har förmågan att planera och prioritera. Du tycker om att samarbeta med andra och är lösningsfokuserad med helhetssyn. Som arbetsledare har du administrativa arbetsuppgifter som kräver datorvana.

B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Lernia söker produktionsarbetare till Stena Recycling i Karlstad

Om jobbet Produktionsarbetare på Stena Recycling i Karlstad Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi so... Visa mer
Om jobbet


Produktionsarbetare på Stena Recycling i Karlstad

Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare arbetar du med återvinning av material i ett team där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Här får du arbeta i en trygg och säker miljö där medarbetarna ställer upp för varandra och har roligt ihop.

I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra hjullastare och materialhanterare för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är ordningsam, noggrann, serviceinriktad och tar initiativ till förbättringar för både kunder och kollegor. Det är viktigt att du är en engagerad och motiverad person som trivs med att arbeta fysiskt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående.

För att du ska trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är en nyfiken lagspelare som ser möjligheter. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Vi värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitets- och säkerhetstänkande samt hälsomedvetenhet.

Av säkerhetsmässiga skäl behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Eftersom vi arbetar för att skapa en mångfald med jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till den här tjänsten.

Formell kompetens

- B-körkort

- Godkänd gymnasieutbildning

Meriterande

- Erfarenhet av hjullastare och materialhanterare

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Karlstad

Arbetstider

Dagtid måndag-fredag 7-16

Tillträde

Omgående/Enligt överenskommelse

Information

Vid frågor kontakta Malin Thunberg, [email protected]

Övrigt

Detta är en direktrekrytering där Lernia ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen blir direkt hos kunden. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten via www.lernia.se.

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se Visa mindre

Skogsmaskinförare till Fryksdalen, Stora Enso Skog

Ansök    Sep 23    Stora Enso AB    Skogsmaskinförare
Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som maskinförare hos oss – ett jobb som är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete! Ta chansen att bli vår nästa maskinförare där du får möjlighet att bli en del av ett nytt arbetslag om fyra personer där ditt arbetsområde är Fryksdalen. Arbetstiderna är 2-skift. Karriär för ett bä... Visa mer
Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som maskinförare hos oss – ett jobb som är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete!
Ta chansen att bli vår nästa maskinförare där du får möjlighet att bli en del av ett nytt arbetslag om fyra personer där ditt arbetsområde är Fryksdalen. Arbetstiderna är 2-skift.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Om tjänsten
Som maskinförare har du det viktiga uppdraget att avverka och transportera virke ut till farbar väg där det sedan hämtas för vidare transport till industrier. Vårt mål är att avverka skogen på ett så skonsamt sätt som möjligt där du blir en viktig spelare i att fatta beslut om hur det ska gå till.
Du tillhör ett helt nytt maskinlag där du kör främst skördare i en slutavverkningsgrupp. I det dagliga arbetet jobbar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål och ni planerar och utför arbetet själva inom gruppen. Målet är att genomföra uppdraget så kvalitativt och effektivt som möjligt till bästa möjliga kostnad.
Förutom körning så ingår även markarbeten som service och underhåll av maskinerna samt ekonomisk uppföljning. Miljön och de kontrollsystem du arbetar med är digital och IT- baserad.
Rollen som maskinförare ställer höga krav på säkerhet, därför är det viktigt att jobba utifrån sunt förnuft och alltid följa maskinernas säkerhetsrutiner.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera och motivera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande.
Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjlighet till personlig utveckling är stora. I den här rollen får du även möjlighet till samarbete samtidigt som du har mandat att ta egna initiativ och fatta beslut.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du är säkerhetsmedveten och noggrann och du är bekväm med att jobba både självständigt och som en del av ett team.
Du har en förmåga att jobba systematiskt och effektivt och som person besitter du ett driv i att leverera bra resultat
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag, kan ta ansvar för att sätta mål och uppnå resultat
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utveckla och att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta

Vi söker dig som har treårig naturbruksgymnasieutbildning. Har du maskinförarutbildning eller motsvarande kompetens är det meriterande. Har du yrkeserfarenhet inom liknande roller är det meriterande, det är även en fördel om du kan köra både skördare och skotare.
Du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort.
Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Intraprenör Mikael Karlsson på tel. 073 – 085 23 20. Har du frågorgällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49.
Sista ansökan är den 14 oktober men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Se våra filmer:
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t
https://youtu.be/00kIaVzeLVM Visa mindre

Djurvårdare till Mariebergsskogen

Ansök    Sep 28    Mariebergsskogen AB    Djurvårdare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Beskrivning
Djurparken Lillskogen med tillhörande stallar och hagområde är en integrerad del av Mariebergsskogen.

Lillskogen har unika förutsättningar att erbjuda besökare möjlighet att se och uppleva djur alla dagar året runt. Arbetet präglas av ett vänligt bemötande, gedigen kunskap och mycket god djurhållning. Lillskogen ska leva upp till de intentioner som finns med att hålla djur i offentliga miljöer genom att delta i bevarandearbete av svenska lantraser, bidra till människors välbefinnande och sprida kunskap om djur och djurhållning. Barn och ungdomar är våra hedersgäster.

Nu söker vi dig som vill jobba varannan helg med roliga och varierande arbetsuppgifter i en fantastisk miljö. 

Arbetsuppgifter
Arbetet som djurvårdare innebär att delta i och känna ansvar för verksamhetsområdet Lillskogen. Du arbetar med djur- och anläggningsskötsel samt publika aktiviteter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har gymnasieutbildning från naturbruksgymnasium eller annan utbildning som arbetsgivaren 
 bedömer likvärdig.
- har erfarenhet från yrket och gärna från skötsel av lantbruksdjur. 
- har förmåga att genomföra publika guidningar och tala inför en grupp människor.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara noggrann, kommunikativ, flexibel och alltid sätta djurens bästa i första hand.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
B-körkort krävs för tjänsten och vana från traktorkörning är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

ADMINISTRATÖR & DJURHEMSPERSONAL

Ansök    Sep 28    Djurskyddet Karlstad    Smådjursskötare
Djurskyddet Karlstad erbjuder provanställning med start omgående! Vi söker en person som vill jobba hos oss långsiktigt, och därför är det viktigt för oss att utvärdera arbetet inför en fast anställning. Djurskyddet Karlstad är en ideell djurskyddsförening som arbetar med att hjälpa djur till ett bättre liv. Vi bedriver ett djurhem strax utanför Karlstad, där vi tar hand om hemlösa och vanvårdade katter. Vi erbjuder nu en kombinerad djurhemspersonal- oc... Visa mer
Djurskyddet Karlstad erbjuder provanställning med start omgående!
Vi söker en person som vill jobba hos oss långsiktigt, och därför är det viktigt för oss att utvärdera arbetet inför en fast anställning.

Djurskyddet Karlstad är en ideell djurskyddsförening som arbetar med att hjälpa djur till ett bättre liv. Vi bedriver ett djurhem strax utanför Karlstad, där vi tar hand om hemlösa och vanvårdade katter. Vi erbjuder nu en kombinerad djurhemspersonal- och administratörsroll på vårt djurhem
(adress: Norra Grava 714, Karlstad) på 75% - 100%.

Vi kräver att du som söker tjänsten uppfyller de kriterier som listas nedan. Som person vill vi att du
har en positiv attityd och att du är lugn kring djur. Vi förutsätter att du är eller vill bli medlem i Djurskyddet Karlstad och att du inför din ansökan läst på om vad det är vår djurskyddsförening arbetar med och vad vi kräver för den här rollen.

Arbetsdagen på djurhemmet börjar alltid med praktiskt arbete, t.ex utfodra katter, städa boxar, diska och tvätta. Under dagen övergår arbetsuppgifterna till administrativa uppgifter där du bland annat har hand om email, telefon, journaler, och kontakt med myndigheter och privatpersoner i olika djurskyddsärenden. Tjänsten innefattar också att ha kontakt med jourhem och i vissa fall köra ut material till jourhemmen, åka ut på fältet för nyintag eller ta katter till veterinär.

Tjänsten innefattar både administrativt och praktiskt arbete på djurhemmet. Vi förväntar oss att du ska kunna hjälpa till med städning och annat praktiskt arbete samt visst arbete med katterna som bor på djurhemmet. På sikt ska du även kunna hjälpa till med fältarbete samt veterinärbesök, inklusive hantering av förvildade/skygga katter. Se specifikation nedan.

Vi kräver att du som söker:
1. är bekväm med administrativt arbete samt kundkontakt (email, posthantering, journalföring,
telefon/kundkontakt, ta emot besökare etc.) och att du i samband med detta har lätt för att
uttrycka dig både i tal och skrift.

2. har körkort.

3. ska känna dig bekväm med kundkontakt, både vad gäller informerande ärenden, kontakt
med veterinärer och myndighetspersoner, samt ärenden där vi förmedlar ett beslut till
privatpersoner. Inkluderar ibland viss konflikthantering.

4. ska vara en positiv person med egen drivkraft som tycker om att lösa olika ärenden och
som inte har några problem med att äga, driva och genomföra arbetsuppgifter på egen
hand, även när man måste jobba under högtryck då vi ibland har många inkommande
ärenden samtidigt på djurhemmet.

5. ska kunna sätta dig in i djurskyddslagen samt andra myndighetsdokument som vi arbetar
utefter samt omsätta det som står i praktiken (du ska vara intresserad av att läsa regelverk
"1 och olika policys eftersom detta ingår i dina arbetsuppgifter). Som representant för
föreningen på besökstid på djurhemmet ska du även på ett effektivt sätt kunna sätta dig in i
Djurskyddet Karlstads rutiner & policys och kunna återge dessa till besökare/ kunder.

6. ska vara intresserad av att lära dig mer om katters beteende samt sjukdomssymptom då
vår verksamhet fokuserar på att hjälpa hemlösa och vanvårdade katter till ett bättre liv!

7. ska vara aktiv på våra veckomöten och uttrycka åsikter och förslag som kan förbättra
verksamheten och bidra till fortsatt positivt teamwork.

8. ska kunna vara behjälplig med att köra katter till veterinär, leverera material till våra
jourhem, eller att vid behov åka ut med fällor i olika djurskyddsärenden.

9. vara behjälplig i olika praktiska arbetsområden i den mån verksamheten kräver det. Det är
ett stort plus om du som söker har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom djurvård eller
djurskyddsverksamhet, men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du är lugn kring katter
och att du inte är rädd för att hantera förvildade katter.

10. sist, men inte minst, vill vi att du som söker har en vilja att vara med och förändra djurs
villkor och hjälpa oss i Djurskyddet Karlstad driva föreningen framåt och därmed hjälpa så
många djur som möjligt till ett bättre liv. Vi vill att all vår personal ska ha en egen drivkraft
och glöd i arbetet, för att främja produktivitet och effektivitet - tillsammans kan vi göra
skillnad!!

minst fem års arbetslivserfarenhet med dig i bagaget sedan tidigare och vara van att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta administrativt, goda datakunskaper och du ska vara bekväm med att på ett positivt sätt ta emot besökare på djurhemmet. Du ska kunna uttrycka dig professionellt i både tal och skrift, kunskaper i engelska är önskvärt.

Inför din ansökan, besök vår hemsida www.djurskyddetkarlstad.se samt vår Facebook-sida
www.facebook.com/djurskyddetkarlstad för information om vår verksamhet.
Du kommer att ingå i ett team med två eller tre andra personer på djurhemmet.

Djurskyddet Karlstad tillämpar rökfri arbetstid.
Skicka oss din ansökan tillsammans med ett utförligt personligt brev där du berättar om dig själv, din utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet. I ditt brev vill vi även att du berättar varför du känner att du passar in i vår verksamhet.

Vi kallar till intervju löpande. Intervjuerna inkluderar eventuellt ett par timmars praktiskt arbete på djurhemmet för att se hur du som söker hanterar miljön och vissa arbetsuppgifter.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Lagbas Grönyteskötsel

Administrativ praktiker sökes! Vill du tillsammans med vårt härliga team i Värmland bidra till att skapa sköna gröna miljöer hos våra kunder?, tveka inte skicka din ansökan redan idag! Nu söker vi på Svensk Markservice i Svealand en lagbas för heltidsanställning hos oss i Karlstad. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, besk... Visa mer
Administrativ praktiker sökes!
Vill du tillsammans med vårt härliga team i Värmland bidra till att skapa sköna gröna miljöer hos våra kunder?, tveka inte skicka din ansökan redan idag!
Nu söker vi på Svensk Markservice i Svealand en lagbas för heltidsanställning hos oss i Karlstad. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.
Utöver ovanstående ingår även administrativa uppgifter såsom planering, inköp, tidsattestering, kundkontakter och daglig arbetsledning.
Du som söker har utbildning inom grön sektor och/eller ett antal år från branschen med dig. Du är van att ha många trådar igång samtidigt, då vi arbetar med flera kunder och håller oss uppdaterade om fler projekt samtidigt. För att passa in hos oss bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du är en lagspelare som kan ta olika roller i ett team. Att bidra till en god stämning på arbetsplatsen är självklart för dig. Du jobbar i nära relation med ytterligare två lagbasar samt med produktionschefen för Värmland.
Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice Svealands platskontor i Karlstad.
Körkort B, för manuell bil är ett KRAV för tjänsten, utökat B (B96) samt BE är meriterande.
Hos oss i Värmland finns ett härligt gäng med mycket kunskap, vi jobbar tillsammans för att nå en bra slutleverans hos våra kunder.
Anställningsform: Tillsvidare heltid, med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Guldkant på tillvaron!

Välkommen att arbeta hos oss på Pensionärskraft! Vi söker dej som vill jobba extra som har erfarenhet, lust och glädje. Du behöver vara i en ålder om 55+, tala svenska flytande och behärska språket i skrift. Hos oss blir du en i gänget! Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Pensionärskraft!
Vi söker dej som vill jobba extra som har erfarenhet, lust och glädje. Du behöver vara i en ålder om 55+, tala svenska flytande och behärska språket i skrift. Hos oss blir du en i gänget! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Beskrivning Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter. Vi söker nu två personer till arbetslaget på Väse- och Östra Fågelviks kyrkogårdar.  Arbetsuppgifter I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att me... Visa mer
Beskrivning
Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter.

Vi söker nu två personer till arbetslaget på Väse- och Östra Fågelviks kyrkogårdar. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att medverka vid gravsättning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på kyrkogård eller annat grönytearbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsområdet.

Vi värdesätter egenskaper såsom förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att du är flexibel som person med en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarstagande och professionell i ditt bemötande mot våra besökare på kyrkogården.
Vid tillsättningen av tjänsterna kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav, har du andra körkortsbehörigheter ange dem.          

Villkor
Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.

Anställningen är from 2022-10-03 tom 2022-11-11

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så lämna in din ansökan redan idag. 

Välkommen med din ansökan via: https://karlstadspastorat.varbi.com/ Visa mindre

Instruktör-Hästskötare

Som instruktör/hästskötare hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag för hästutbildningen. Arbetet innebär till stor del i att instruera elever i olika praktiska moment som t.ex. stallskötsel, hästhantering och anläggningsskötsel. Utöver det kommer du även jobba självständigt med dagliga rutiner i skolstallet och häst-anläggningen samt vara delaktig i hästarnas träning och utbildning. Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktnin... Visa mer
Som instruktör/hästskötare hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag för hästutbildningen. Arbetet innebär till stor del i att instruera elever i olika praktiska moment som t.ex. stallskötsel, hästhantering och anläggningsskötsel.
Utöver det kommer du även jobba självständigt med dagliga rutiner i skolstallet och häst-anläggningen samt vara delaktig i hästarnas träning och utbildning.
Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktning mot ridning eller trav. Vi har också en Nationell idrottsutbildning i hoppning och dressyr (NIU). Intresset för våra utbildningar är stort, och ca 100 elever läser för närvarande på hästinriktningen. Vi har en fin hästanläggning och i ett lösdriftsstall föder vi upp unghästar av svenskt varmblod, i liten skala.
Omfattningen är på 100% och helgarbete förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 5 september 2022 alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi söker dig som är har naturbruksutbildning och hästskötarexamen.
Meriterande är om du är ridledare eller har motsvarande utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket.
En förutsättning är att du har ett stort intresse för att lära ut och sätter elevens utveckling i första hand.
Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.
B-körkort är ett krav.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet ligger vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett häst-anläggning med två fina ridhus samt ett travstall inne på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett smådjurshus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.
Intervjuer kan komma att ske löpande. Visa mindre

Trädgårds-/vaktmästare

Vi söker en trädgårdsarbetare till vårt team i Karlstad. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning, arbete med röjsåg/motorsåg, plantering. Snöröjning och halkbekämpning. Även enklare måleri- och snickeriarbeten förekommer. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och fastighetsvård. Som pers... Visa mer
Vi söker en trädgårdsarbetare till vårt team i Karlstad. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning, arbete med röjsåg/motorsåg, plantering. Snöröjning och halkbekämpning. Även enklare måleri- och snickeriarbeten förekommer.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och fastighetsvård. Som person är du ansvarsfull, pålitlig och med hög servicekänsla, du tycker det är roligt att arbeta mot målet att uppnå ett bra resultat med nöjda och återkommande kunder. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård och fastighetsvård är meriterande, likaså erfarenhet av arbetet, men det är inget krav. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort samt maskinkort. Det är även meriterande om du har behörighet att köra tungt släp.
Vi erbjuder ett varierande jobb med trevliga kollegor.
Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som expanderar? Sök tjänsten omgående, urvalsprocessen sker löpande. Vi välkomnar även sökanden med någon form av anställningsstöd.
Kompetenser
Grönt kort för motor-och röjsåg
Lastmaskin
Traktor Visa mindre

Snöröjning med maskin

Vi har en fastighet på Säterivägen i Karlstad/Våxnäs. Vi söker någon i Karlstad med omnejd som kan hjälpa oss med snöröjning under vinter halvåret. Vi har egen maskin och utrustning som krävs. Du bör kunna inställa dig snabbt och snöröjning sker oftast på kvällar och tidiga mornar innan det finns folk och trafik i rörelse. Vi lär upp dig om du saknar erfarenhet. Du skall vara ordningssam och pålitlig att rycka ut när det behövs. Jobbet är vid behov och del... Visa mer
Vi har en fastighet på Säterivägen i Karlstad/Våxnäs.
Vi söker någon i Karlstad med omnejd som kan hjälpa oss med snöröjning under vinter halvåret.
Vi har egen maskin och utrustning som krävs. Du bör kunna inställa dig snabbt och snöröjning sker oftast på kvällar och tidiga mornar innan det finns folk och trafik i rörelse.
Vi lär upp dig om du saknar erfarenhet. Du skall vara ordningssam och pålitlig att rycka ut när det behövs.
Jobbet är vid behov och deltid. Hör av dig om du undrar något. Visa mindre

Virkesköpare till Sydöstra Värmland

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att k... Visa mer
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att klara detta på ett långsiktigt hållbart sätt har Sveaskog antagit ett program för hållbart skogsbruk. Nu behöver vi fler intresserade och kompetenta människor som vill vara med på den resan. Kanske är du den vi söker?

Om jobbet

Köp av skogsråvara från privata skogsägare är en mycket viktig del av Sveaskogs verksamhet och erbjudande till våra kunder. Vi söker nu en driven lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla köpverksamheten vidare.

Du kommer främst att arbeta i det lokala teamet där din huvudsakliga uppgift blir att sälja Sveaskogs erbjudande till privata skogsägare och etablera långsiktiga och goda affärsrelationer. Detta i syfte att säkra råvaruförsörjningen till våra världsledande lokala kunder av både timmer, massaved och biobränsle. Till din hjälp har du även skogsbranschens vassaste kompetens inom armlängds avstånd då du kommer till ett team med erfarna virkesköpare som stöttar och delar med sig av sin kunskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer främst att vara verksam i Sydöstra Värmland. Arbetet är flexibelt och det finns goda möjligheter att påverka sin arbetssituation. Stationeringsort är på något av kontoren i Karlstad eller Karlskoga.

Om dig

Du har skoglig utbildning, är nyutexaminerad eller har tidigare erfarenhet av virkesköp eller skogsbranschen. Du tycker det är spännande att träffa människor och knyta kontakter. Du är initiativrik, självgående och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta med kollegor och bidra till god stämning. Du motiveras av att ständigt förbättra din prestation och att ständigt knyta nya affärskontakter. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så är det dig vi söker!

Vårt erbjudande till dig

Att arbeta hos oss innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppgift ingår att ta ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling och att du är en lagspelare och bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och arbetsmiljö står högt på agendan.

Låter det spännande och vill du veta mer?

Då är du välkommen att ringa eller mejla tf Köpledare Erik Andersson, tel 072 - 200 97 24, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen, Sara Östh 010-544 97 11, för Ledarna, Thomas Esbjörnsson, 010-544 99 75 och för Unionen Stig Sjöberg, 010-544 97 11.

Din ansökan

Välkommen att söka jobbet senast den 12 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Sveaskog eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget. Visa mindre

Tandtekniker till Klaralab

Ansök    Jul 25    REGION VÄRMLAND    Tandtekniker
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Klaralab har idag 5 medarbetare som arbetar i centrala Karlstad, nära till såväl tåg som bussar.

Samlokaliserad med Specialistkliniken för Ortodonti samt Folktandvården Tingvalla. Folktandvården Värmland har drygt 540 medarbetare som arbetar på 25 distriktskliniker och sju specialistkliniker.

Vi är ett modernt laboratorium som befinner oss i den tekniska utvecklingen som vår bransch är i just nu. Vi arbetar mer och mer digitalt, designar och fräser in house bettskenor och tillverkar tandreglerings apparater. Kunskap inom digital framställning och utveckling är viktigt för oss och vår plats på marknaden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en tandtekniker,  med tandreglering och bettfysiologi inriktning. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta produktion av tandteknik och alla, på tandtekniskt laboratorium, förekommande uppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tandtekniker, med inriktning tandreglering och bettfysiologi. Vi vill att du ska ha datorvana, gärna cad/cam erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom övriga områden inom tandteknik och erfarenhet som tekniker.

För oss är det viktigt att du är kunnig, noggrann och har stor ansvarskänsla. Samarbete och service är särskilt viktiga områden där du har en positiv inställning och bemötande mot människor runt omkring dig. Du deltar givetvis aktivt i allt utvecklings- och förändringsarbete. I ditt arbete är du lösningsinriktad, strukturerad och noggrann. Får du en svår uppgift tycker du om att analysera den för att hitta den bästa lösningen.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårds-/vaktmästare

Vi söker en trädgårdsarbetare till vårt team i Karlstad. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning, arbete med röjsåg/motorsåg, plantering. Även enklare måleri- och snickeriarbeten förekommer. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och fastighetsvård. Som person är du ansvarsfull, pålitlig ... Visa mer
Vi söker en trädgårdsarbetare till vårt team i Karlstad. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning, arbete med röjsåg/motorsåg, plantering. Även enklare måleri- och snickeriarbeten förekommer.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och fastighetsvård. Som person är du ansvarsfull, pålitlig och med hög servicekänsla, du tycker det är roligt att arbeta mot målet att uppnå ett bra resultat med nöjda och återkommande kunder. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård och fastighetsvård är meriterande, likaså erfarenhet av arbetet, men det är inget krav. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort. Det är även meriterande om du har behörighet att köra tungt släp.
Vi erbjuder ett varierande jobb med trevliga kollegor.
Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som expanderar? Sök tjänsten omgående, urvalsprocessen sker löpande. Vi välkomnar även sökanden med någon form av anställningsstöd.
Kompetenser
Grönt kort för motor-och röjsåg
Lastmaskin
Traktor Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skogsarbetare

Gillar du att arbeta med kroppen och skulle vilja ha skogen som ditt kontor? Best Clean Services letar just nu efter 2st skogsarbetare som kommer arbeta för kunds räkning med start i juli. Du kommer bli anställd hos Best Clean Services och vara uthyrd till kund. Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga då man arbetar nära varandra i arbetslaget. Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbete. Denna anställning erbjuder ett sti... Visa mer
Gillar du att arbeta med kroppen och skulle vilja ha skogen som ditt kontor?
Best Clean Services letar just nu efter 2st skogsarbetare som kommer arbeta för kunds räkning med start i juli.
Du kommer bli anställd hos Best Clean Services och vara uthyrd till kund.
Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga då man arbetar nära varandra i arbetslaget.
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbete. Denna anställning erbjuder ett stimulerande arbete för dig som trivs i naturen.
I arbetsuppgifterna ingår allmän skogsvård, plantering och röjning.
Arbetsplatsen är belägen i Grums kommun
Meriterande med B-körkort
Meriterande med Engelska


Ansökan
Görs via mejl, ange endast "Skogsarbetare" i rubriken.
Bifoga CV och personligt brev.
Skogsarbetare, röjning - mindre än 1 års erfarenhet


***********************************************


Do you like physical work and to have an out-door office?
Best Clean Services is currently looking for lumberjacks working with various forest related tasks.
You will be employed by Best Clean Services on an assignment for one of our customers.
You should be willing to take responsibility and have a good team spirit, as we are working closely together in teams.
We appreciate if you have experience from similar work. This position offers stimulating work for those who enjoy the outdoors.
The duties include general forest management, planting and tree clearing.
The workplace is located in Grums municipality.
Merit is B driver's license
Merit is spoken English.


Application
Send us an e-mail attached with CV and personal letter, fill in “Forest Workers” in the heading Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité. Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tunga maskiner och starka vibrationer. Våra kunder och deras gra... Visa mer
Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité.
Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tunga maskiner och starka vibrationer. Våra kunder och deras grannar slipper störas av höga oljud. Vår planet slipper drabbas av farliga avgaser och spill av bränsle.
Trädgård i Värmland växer konstant och därför behöver vi just nu utöka vårt team. Vi söker dig som vill jobba på ett företag i framkant och som vill uppmuntras och motiveras till utveckling i din roll.


Om rollen
Som trädgårdsarbetare hos Trädgård i Värmland kommer du att möta en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att läras upp inom varje enskilt arbetsområde. Arbetsuppgifterna anpassas även i största möjliga mån till den anställdes styrkor och önskemål.


Exempel på arbetsuppgifter
Häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, fastighetsskötsel och trädbeskärning.


Erfarenhet
Erfarenhet och förkunskap är inget krav, då man lärs upp inom de aktuella arbetsuppgifterna.


Egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktigast. Om du är den vi söker så tycker du om att prata med människor. Du trivs med att arbeta utomhus, har en god fysik och är noggrann och punktlig. Du känner dig bekväm med att arbeta både i team och individuellt.


Vi erbjuder
Deltid efter överenskommelse
Konkurrenskraftig lön
Säsongsarbete fram till oktober, med möjlighet till förlängning
Ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkringVälkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Trädgård i Värmland!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbetare - parkarbete/gräsklippning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftsenheten gata/park som förvaltar kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärkning till driftsenheten gata/park inför årets säsong. Vi söker en säsongsarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel i vår stad. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad.  

Säsongsanställningen som vi ska tillsätta är  med inriktning på skötsel av planteringar och buskage, ogräsrensning, städning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer.

Säsongsanställningen pågår till och med 30 september med start enligt överenskommelse. Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av grönyteskötsel. Vi ser gärna att du har utbildning inom trädgårdsområdet och/eller har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska. 

Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort. Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg samt Heta arbeten. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Stora Enso Skog söker flera Maskinförare till Värmland

Ansök    Maj 17    Stora Enso AB    Skogsmaskinförare
Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som maskinförare hos oss – ett jobb som är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete! Ta chansen att bli vår nästa maskinförare där du får möjlighet att bli en del av ett arbetslag i samband med att vi utökar vår verksamhet med ett nytt slutavverkningslag i arbetsområde Fryksdalen sam... Visa mer
Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som maskinförare hos oss – ett jobb som är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete!
Ta chansen att bli vår nästa maskinförare där du får möjlighet att bli en del av ett arbetslag i samband med att vi utökar vår verksamhet med ett nytt slutavverkningslag i arbetsområde Fryksdalen samt att vi förstärker befintliga lag i Östra Värmland. Placering för tjänsterna är i exempelvis Munkfors, Forshaga, Deje, Karlstad, Sunne, Molkom, Sunnemo, Hagfors och Filipstad.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Om tjänsten
Som maskinförare har du det viktiga uppdraget att gallra, avverka och transportera virke ut till farbar väg där det sedan hämtas för vidare transport till industrier. Vårt mål är att avverka skogen på ett så skonsamt sätt som möjligt där du blir en viktig spelare i att fatta beslut om hur det ska gå till.
Du tillhör ett helt nytt alternativt befintligt maskinlag där du kör skördare och/eller skotare i en slutavverknings- eller gallringsgrupp. I det dagliga arbetet jobbar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål och ni planerar och utför arbetet själva inom gruppen. Målet är att genomföra uppdraget så kvalitativt och effektivt som möjligt till bästa möjliga kostnad.
Förutom körning så ingår även markarbeten som service och underhåll av maskinerna samt ekonomisk uppföljning. Miljön och de kontrollsystem du arbetar med är digital och IT- baserad.
Rollen som maskinförare ställer höga krav på säkerhet, därför är det viktigt att jobba utifrån sunt förnuft och alltid följa maskinernas säkerhetsrutiner.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera och motivera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande.
Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjlighet till personlig utveckling är stora. I den här rollen får du även möjlighet till samarbete samtidigt som du har mandat att ta egna initiativ och fatta beslut.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du är säkerhetsmedveten och noggrann och du är bekväm med att jobba både självständigt och som en del av ett team.
Du har en förmåga att jobba systematiskt och effektivt och som person besitter du ett driv i att leverera bra resultat
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag, kan ta ansvar för att sätta mål och uppnå resultat
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utveckla och att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnyttaVi söker dig som har treårig naturbruksgymnasieutbildning. Har du maskinförarutbildning eller motsvarande kompetens är det meriterande. Har du yrkeserfarenhet inom liknande roller är det meriterande, det är även en fördel om du kan köra både skotare och skördare.
Du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort.
Övrig information
Har du frågor om tjänsterna gällande Fryksdalen är du välkommen att kontakta Intraprenör Mikael Karlsson på tel. 073 – 085 23 20, gällande tjänsterna för Östra Värmland kontaktar du Sara Granholm på tel. 070 - 218 96 45. Har du frågorgällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49.
Sista ansökan är den 6 juni men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.

Se våra filmer: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t
https://youtu.be/00kIaVzeLVM Visa mindre

Medarbetare inom växtodling sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Djurskötare

Hej Vi söker en semestervikarie till våran grisproduktion. Ni kommer att arbete i ett team som sköter från nyfödda grisar till fullstora slaktsvin Visa mer
Hej
Vi söker en semestervikarie till våran grisproduktion. Ni kommer att arbete i ett team som sköter från nyfödda grisar till fullstora slaktsvin Visa mindre

Medarbetare inom växtodling sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Parkingenjör

Ansök    Maj 10    Karlstads kommun    Landskapsingenjör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Karlstad är mitt i den största stadsomvandlingen i modern tid och vi på teknik- och fastighetsförvaltningen har en stor del i att förverkliga dessa planer.

Kom hit och bli en av oss!

På avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar vi för den offentliga och vackra miljön som du upplever i Karlstad kommun. Tillsammans jobbar vi med gator, parker och torg för att skapa en trygg och attraktiv miljö, där människor trivs och får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerade på parkenheten som ansvarar för att utveckla och förvalta kommunens gröna ytor, lekmiljöer och parker. 

Arbetsuppgifter
I takt med att Karlstad växer behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en parkingenjör. Som parkingenjör är du med och utvecklar Karlstads stadsmiljö, parker och grönområden. Arbetet sker i samverkan med övriga enheter och avdelningar inom teknik och fastighetsförvaltningen, andra förvaltningar samt externa samarbetspartners.

Du kommer framförallt att arbeta strategiskt och proaktivt med kommunens parkytor. I tjänsten ingår en bredd av arbetsuppgifter för att skapa en hållbar framtid. Det kan bland annat handla om att inventera och kartlägga våra vackra tillgångar för att tillse att de levererar de ekosystemtjänster vi behöver.

I rollen kommer du även att medverka i exploatering- och infrastrukturprojekt som sakkunnig inom växters förutsättningar för bra etablering och drift. Som parkingenjör står du i nära kontakt med politiken och medborgare samt även med myndigheter för att kunna bedriva ditt arbete framåt. 

Du ingår i ett team med parkingenjörer, landskapsarkitekter och samordnare på enheten, vilka jobbar tätt ihop tillsammans med vår driftenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som för uppdraget har en relevant grön utbildning. Du har arbetslivserfarenhet från liknande arbete och det är meriterande om tidigare har jobbat i kommunal verksamhet. Du har ett engagemang och intresse av utveckling av både gröna stadsmiljöer och parker.

Du värdesätter samverkan och dialog och kan se helheter i samhällsbyggandet. Arbetet kräver att du har bra samarbetsförmåga, att du är självgående och ansvarstagande samt kan arbeta kreativt och strukturerat. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god vana av Microsoft 365 och önskvärt om du även har kunskaper inom GIS, CAD, Adobe. För tjänsten behöver du ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Djurvårdare

Ansök    Mar 24    Mariebergsskogen AB    Djurvårdare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Djurparken Lillskogen med tillhörande stallar och hagområde är en integrerad del av Mariebergsskogen.

Lillskogen har unika förutsättningar att erbjuda besökare möjlighet att se och uppleva djur alla dagar året runt. Arbetet präglas av ett vänligt bemötande, gedigen kunskap och mycket god djurhållning. Lillskogen ska leva upp till de intentioner som finns med att hålla djur i offentliga miljöer genom att delta i bevarandearbete av svenska lantraser, bidra till människors välbefinnande och sprida kunskap om djur och djurhållning. Barn och ungdomar är våra hedersgäster. 

Arbetet som djurvårdare innebär att delta i och känna ansvar för verksamhetsområdet Lillskogen.
Du arbetar med djur- och anläggningsskötsel samt publika aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har gymnasieutbildning från naturbruksgymnasium eller annan utbildning som arbetsgivaren  
   bedömer som likvärdig.
- har erfarenhet från yrket och gärna från skötsel av lantbruksdjur. 
- har förmåga att genomföra publika guidningar och tala inför en grupp människor.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara noggrann, kommunikativ, flexibel och alltid sätta djurens bästa i första hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

B-körkort krävs för tjänsten. Vana från traktorkörning är meriterande. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Medarbetare inom växtodling sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Hundskötare till hunddagis

Karlstads Hunddagis söker hundskötare En av våra medarbetare ska sluta och vi söker nu en person som vill bli en del av vårt gäng. Tjänsten är på ca 75 % och innefattar arbetsuppgifter som: · hundpromenader · passa hundar i rasthagen · städning · skötsel och omvårdnad inklusive kloklippning · butiksarbete · städning · kundbemötande vid in- och utlämning av hundar Vi söker dig som har stor erfarenhet av hund. Utbildning är meriterande men ej ett krav. Du ... Visa mer
Karlstads Hunddagis söker hundskötare


En av våra medarbetare ska sluta och vi söker nu en person som vill bli en del av vårt gäng.
Tjänsten är på ca 75 % och innefattar arbetsuppgifter som:
· hundpromenader
· passa hundar i rasthagen
· städning
· skötsel och omvårdnad inklusive kloklippning
· butiksarbete
· städning
· kundbemötande vid in- och utlämning av hundar
Vi söker dig som har stor erfarenhet av hund. Utbildning är meriterande men ej ett krav. Du bör vara duktig på att läsa hundens språk ock kunna jobba med hundar i flock. Du bör ha god fysik, vara ansvarstagande och kunna ta egna initiativ. Du måste också vara flexibel med tider och kunna jobba både tidiga morgnar och kvällar. Du ser det som en självklarhet att ha ett trevligt bemötande mot kunder och göra ditt bästa för att våra hundar ska trivas hos oss.
Om företaget
Karlstads Hunddagis är en del av Karlstads Hundcenter som erbjuder hunddagis med plats för ca 55 hundar, hundsalong, kurser och butik.
Företaget har funnits med samma ägare sedan 2003 och är ett väl inarbetat och populärt hunddagis. Vi månar om våra hundar och kunder och erbjuder berikande dagar för våra dagishundar med mycket utevistelse både i lekhage och långa promenader i varierande miljö, varvat med avkoppling inne på vår mysiga dagisavdelning. Vi strävar efter att se till varje individ och att ha ett professionellt och kunnigt bemötande mot våra kunder.
Ansökan
Ansökan skickas till mail [email protected] senast 31/3.
Frågor om tjänsten skickas via mail, vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar eller svara på frågor per telefon.
Tillsvidareanställning på 75 % (provanställning 6 månader tillämpas). Tiillträde i maj/juni Visa mindre

Kyrkogårdsmästare

Ansök    Mar 8    Karlstads Pastorat    Kyrkogårdsförman
Beskrivning Vill du ha en aktiv roll i att utveckla och förvalta de vackra kyrkogårdarna i Karlstads pastorat?  Kyrkogårdsförvaltningen i Karlstads pastorat söker nu en ny kyrkogårdsmästare. På kyrkogårdsförvaltningen sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar och begravningsplatser samt grönytorna kring våra fastigheter.  Vi är 24 tillsvidareanställda och 40 säsongsanställda. Arbetsuppgifter Som kyrkogårdsmästare är du en av två kyrkogårdsmästare som är di... Visa mer
Beskrivning
Vill du ha en aktiv roll i att utveckla och förvalta de vackra kyrkogårdarna i Karlstads pastorat? 

Kyrkogårdsförvaltningen i Karlstads pastorat söker nu en ny kyrkogårdsmästare.

På kyrkogårdsförvaltningen sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar och begravningsplatser samt grönytorna kring våra fastigheter. 

Vi är 24 tillsvidareanställda och 40 säsongsanställda.

Arbetsuppgifter
Som kyrkogårdsmästare är du en av två kyrkogårdsmästare som är direkt underställda kyrkogårdschefen. Du kommer att ansvara för planering av skötseln och stötta lagledarna med den dagliga arbetsledningen på Östra- och Västra kyrkogården samt kyrkogårdarna i Väse, Östra Fågelvik, Nyed och Älvsbacka samt grönytorna kring fastigheter och verkstad/snickeri.

Du har personalansvar för personalen som arbetar ute på kyrkogårdarna och till din hjälp har du lagledare under säsongen.

Du kommer tillsammans med kyrkogårdschef, kyrkogårdsmästare och planerare att arbeta med verksamhetsplanering och långsiktigt målarbete för kyrkogårdsförvaltningen. En viktig del i arbetet är att utveckla och förvalta vårt grönakultarv på våra kyrkogårdar, vi lägger därför en stor vikt vid din gröna kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har landskapsingenjörsexamen eller utbildning som vi bedömer som likvärdig.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kyrkogårds- och begravningsverksamhet.
Du ska ha några års arbetslivserfarenhet av grönytearbete. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap. För att lyckas i rollen behöver du tycka om att arbeta i team tillsammans med din personal för att nå uppsatta mål. Som person är du en god inspiratör och bra på att bygga relationer och teamkänsla. Du ska vara strukturerad, men samtidigt flexibel för att på ett bra sätt kunna hantera dina dagliga arbetsuppgifter. Du ska ha en hög serviceförmåga och kunna möta människor i olika skeden i livet. 

Du ska ha god datorvana, och kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.

Främjande friskvård är viktigt för oss på Karlstads pastorat och vi har KMTI som företagshälsovård och erbjuder alla våra anställda friskvårdsbidrag.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan sker via: https://karlstadspastorat.varbi.com/ 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare för naturreservatsskötsel, säsongsanställning

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

ARBETSUPPGIFTER
Bistå ordinarie reservatsskötare i skötsel av länets naturreservat och andra skyddade områden. Det innebär praktiskt arbete i hela Värmland. Arbetsuppgifterna består i exempelvis ängsslåtter, röjning och avverkning för naturvårdsändamål, gränsmarkering, underhåll och skötsel av friluftsanordningar och snickeriarbeten av enklare slag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har intresse för naturvård, natur och miljö. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysisk kondition, vana av att röra dig i naturen och du trivs med arbete utomhus. Du har B-körkort, motorsågskörkort AB och röjsågsutbildning.

Det är meriterande om du har biologiska grundkunskaper förvärvade antingen genom studier eller erfarenhet, samt om du har förarbevis för terränghjuling och motorsågskörkort C. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter genomförs, är flexibel, noggrann, praktisk och har kunskaper i att använda tekniska hjälpmedel. Du är kommunikativ i mötet med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb: Parkarbetare

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Arbetsuppgifter
Rollen som parkarbetare är varierande och du kommer att jobba med;
- Allmän skötsel i parken såsom gräsklippning, trimning och sophantering.

- Skötsel av olika anläggningar, exempelvis lekplatser, aktivitetsbanor, parkering och      
  grillplatser.
- Service internt i parken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete, som är praktiskt lagd och van att arbeta fysiskt. Du trivs med många kontakter då tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor på olika avdelningar samt kontakt med våra besökare och hyresgäster. Din prioriteringsförmåga är god, du är flexibel och trivs med att hugga i där behövs. Du har goda språkkunskaper i svenska, andra språkkunskaper är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Teknisk specialist markanläggning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 130 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 130 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.Beskrivning 
Enheten tekniskt stöd ingår i avdelningen Fastighetsutveckling.

Avdelningen Fastighetsutveckling arbetar övergripande med att stötta den löpande förvaltningen med teknisk kompetens samt arbetar med utveckling av befintliga och nya fastigheter i vårt bestånd utifrån bolagets övergripande mål och uppdrag.

Är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad med erfarenhet av att driva frågor inom markanläggning? Då kan detta vara ett jobb för dig! Vi söker nu en driven teknisk specialist inom markanläggning till enhet tekniskt stöd på avdelningen Fastighetsutveckling.

Arbetsuppgifter
Vi finns runt om i hela Karlstad och tillsammans jobbar vi för att skapa trygga och attraktiva områden och hem för karlstadsborna. Du blir en viktig pusselbit i det arbetet. I rollen som teknisk specialist och sakkunnig inom området markanläggning är du vårt interna stöd inom alla typer av mark-och avfallsfrågor. I uppdraget ingår att arbeta med bolagets underhållsplan genom att föra dialog med områdeschefer och bovärdsteam för att planera, budgetera och driva underhållsprojekt inom ditt område. Arbetet innebär att du stundvis är ute i våra områden för att genomföra statusbedömningar av fastigheternas yttre miljö inför underhållsplan. Du kommer även att tillsammans med enhetens övriga tekniska specialister ansvara för projektering, uppföljning och granskning av ritningar och handlingar inför ombyggnadsprojekt och nyproduktion. Det innebär att du arbetar i alla skeden av byggprocessen, från idé till rivning.

I din roll förväntas du även att:

- Säkerställa att funktionskontroller av lekplatser genomförs årligen, samt utvärdera och ansvara för eventuella åtgärder efter funktionskontroll.
- Genomföra LCA-och lönsamhetskalkyler.
- Bevaka myndighetskrav och lagändring inom ditt specialistområde
- Delta vid entreprenadupphandling och upphandlingar av serviceavtal enligt lagen om offentlig upphandling (LOU) tillsammans med upphandlingsansvarig
- Delta aktivt i nätverk inom koncernen Karlstads Kommun och SABO
- Omvärldsbevakning och följa upp vad som händer i andra kommuner och allmännyttiga bostadsbolag

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom park/fastighets- eller byggbranschen. Du har markkunskap och god växtkännedom inom park- och trädgårdsmiljöer. Självklart har du ett stort intresse för markanläggningsfrågor och är du van att driva och leda projekt inom ditt område är det en merit. Vi söker dig som har en akademisk utbildning gärna med inriktning markanläggning eller landskap alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har mycket god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och vi söker en engagerad, ansvarstagande och resultatinriktad kollega. För att lyckas i rollen som teknisk specialist behöver du ha ett systematiskt arbetssätt och arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ärenden och utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Du har ett helhetsperspektiv och är duktig på att självständigt ta ansvar. Då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt tror vi att du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kollegor som samarbetspartner. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Student sökes till extrajobb som kyrkogårdsarbetare på Hammarö Församling

Söker du efter ett flexibelt och meningsfullt extrajobb att kombinera studierna med och samtidigt få möjlighet att jobba heltid i sommar? Just nu söker vi efter dig som älskar att vara utomhus och som har ett intresse för natur och växter. Har du gröna fingrar och längtar efter att få sätta dem i arbete? Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Som kyrkogårdsarbetare på Hammarö Församling kan du förvänta dig en trygg och välkomn... Visa mer
Söker du efter ett flexibelt och meningsfullt extrajobb att kombinera studierna med och samtidigt få möjlighet att jobba heltid i sommar? Just nu söker vi efter dig som älskar att vara utomhus och som har ett intresse för natur och växter. Har du gröna fingrar och längtar efter att få sätta dem i arbete? Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som kyrkogårdsarbetare på Hammarö Församling kan du förvänta dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och ambitiösa kollegor som älskar sitt jobb. Det är en sammansvetsad arbetsgrupp med högt i tak som stöttar och driver varandra framåt. Det är en arbetsplats där det finns stora möjligheter för att utvecklas.

Du erbjuds


* Flexibla arbetstider
* En möjlighet att arbeta i fantastisk natur på Hammarös största turismområde
* En arbetsplats närliggande Vänern


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kyrkogårdsarbetare krävs ingen tidigare erfarenhet utan du kommer att bli väl introducerad till arbetsuppgifterna av en handledare. Efter introduktionen förväntas du arbeta självgående, men i närheten av dina arbetskamrater. Det är viktigt att du är en socialt kompetent person som agerar välkomnande gentemot besökare.

Arbetsguppgifterna följer årstiden och vädret, men innefattar bland annat:


* Allmän skötsel
* Trädgårdssysslor/parksysslor
* Gräsklippning
* Ränsa ogräs
* Kratta löv


VI SÖKER DIG SOM
- Är student på eftergymnasial nivå eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Har ett intresse för natur och växter
- Behärskar svenska språket

Det är meriterande om du har en jordbruksutbildning. I tillägg är det fördelaktigt om man har körkort då kollektivtrafiken till församlingen är begränsad.

Som person är du


* Noggrann
* Flexibel
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Maj 2022
* Omfattning: Deltid i maj, september och oktober. Heltid i juni, juli och augusti
* Placering: Hammarö, Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner. Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I organisationen ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands. Visa mindre

Kontrollanter jordbruksstöd

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att självständigt genomföra fältkontroller och djurkontroller samt att dokumentera och bearbeta data. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, förmåga att göra självständiga bedömningar i fält och att kunna kommunicera med lantbrukare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är agronom, lantmästare eller har annan, som arbetsgivaren bedömer som lämplig, utbildning inom området. Erfarenhet från kontroll av jordbrukarstöd och från praktiska förhållanden inom lantbruket är meriterande. B-körkort och goda datakunskaper är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är självgående och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. I ditt möte med människor är du trygg i dig själv, lugn och pedagogisk. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten. Visa mindre

Medarbetare inom växtodling sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lä... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en person som kan medverka i växtodlingsdelen och nötköttsproduktion. Du måste ha stort intresse för växtodling, besprutningscertifikat är en fördela att ha för arbetet samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Erfaren trädgårdsarbetare i Karlstad

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsarbetare hos GOveteran Karlstad organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Karlstad med omnejd.

Arbetsuppgifter
Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
Rensning, räfsning.
Vattning, plantering, luka ogräs.
Gräsklippning, busk- och häckhantering.
Snöskottning, snöröjning och halkbekämpning.
Flytta utemöbler.
m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsarbetare.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
-Förtroendeingivande
-Professionell
-Service och kvalitetsinriktad
-Social och kommunikativ
-Driven

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats Visa mindre

Skogskonsulent för tillsyn sökes till Värmland

Värmlands distrikt söker dig som vill vara med och utveckla Skogsstyrelsens verksamhet. Som skogskonsulent får du ett jobb med varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet till kompetensutveckling. Arbetsuppgifter Arbetet är inriktat mot handläggning av avverkningsanmälningar, tillsyn enligt skogsvårdslagen och Miljöbalken. Arbetsuppgifter innebär båda arbete i fält och på kontor. Arbetet innebär kontakter med skogsägare, andra aktiva ino... Visa mer
Värmlands distrikt söker dig som vill vara med och utveckla Skogsstyrelsens verksamhet.

Som skogskonsulent får du ett jobb med varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetet är inriktat mot handläggning av avverkningsanmälningar, tillsyn enligt skogsvårdslagen och Miljöbalken. Arbetsuppgifter innebär båda arbete i fält och på kontor. Arbetet innebär kontakter med skogsägare, andra aktiva inom skogsbruk och berörda myndigheter och organisationer.

Även andra på distriktet förekommande arbetsuppgifter, såsom exempelvis uppdrag, inventering, handläggning av stöd eller rådgivning, kan bli aktuella. Fältarbete kan förekomma över hela regionen, eventuellt även nationellt.

Kvalifikationer
Du har en skoglig eller naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning, innehållande naturvårdsbiologi eller annan motsvarande kurs/erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillsynsarbete på statlig myndighet eller arbete inom skogsnäringen.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra sätt. Du är lugn och stabil och skiljer på det personliga och professionella. Du har förmåga att väga samman komplex information och visa omdöme vid ageranden och beslut. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och producerar egna dokument av hög kvalitet. Du samarbetar bra genom att vara lyhörd och aktiv.

Du är van att arbeta med digital utrustning och kartmaterial, då det ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Dina personliga värderingar bör samspela med Skogsstyrelsens värdegrund för att du ska kunna trivas och känna ett engagemang för dina arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse.

Vi tillämpar provanställning, förtroendearbetstid samt individuell lönesättning.

Stationering vid ett av distriktets kontor enligt överenskommelse.

Vid frågor kan du kontakta distriktschef Bengt Danielsson, 054 - 55 57 05.

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Reservatsskötare och rovdjursinventerare

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

På enheten för naturvård arbetar vi med att uppfylla miljömålen genom att exempelvis skydda värdefulla naturområden genom bildande av naturreservat. Vi sköter och förvaltar även länets drygt 200 skyddade områden genom olika typer av naturvårdande åtgärder och tillgängliggör områden för friluftsliv. Vintertid sker samarbete med enheten Djurskydd & Vilt, som bland annat ansvarar för inventering av stora rovdjur i länet.

ARBETSUPPGIFTER
Under vår, sommar och höst har du ansvar för skötsel av länets naturreservat och andra skyddade områden. Det innebär praktiskt arbete i hela Värmland. Arbetsuppgifterna består av exempelvis ängsslåtter, röjning och avverkning för naturvårdsändamål, gränsmarkering genom målning och röjning, underhåll och skötsel av friluftsanordningar samt snickeriarbeten av enklare slag, till exempel spänger och informationsskyltar.

Vintertid deltar du i inventeringen av lodjur, varg, järv och kungsörn. Det innebär avsökning efter spårtecken från rovdjur med hjälp av bil eller snöskoter, samt spårning och insamling av DNA utifrån särskild metodik. Arbete med övervakningskameror kan förekomma. Arbetet sker ofta som ensamarbete, men samordnat i arbetslag, och kan tidvis innebära mycket kommunikation såväl internt som externt.

Arbetet är i huvudsak förlagt till sydvästra Värmland men hela länet utgör arbetsfält.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har biologiska grundkunskaper förvärvade genom studier eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysisk kondition och vana av att röra dig i naturen. Du har B-körkort, motorsågskörkort AB och dokumenterad röjsågsutbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av hantering av GPS samt om du har förarbevis för terränghjuling, snöskoter och motorsågskörkort C. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har genomgått Viltskadecenters utbildning i inventering av rovdjur.

Som person är du självgående och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter genomförs. Du är bra på att planera, är praktisk, flexibel och noggrann samt har kunskaper i att använda tekniska hjälpmedel. Du har förmåga till både självständigt arbete och arbete i grupp. Du trivs med att möta människor i olika situationer och är en god representant för Länsstyrelsens verksamhet.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong

Beskrivning Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att medverka vid gravsättning.  Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av... Visa mer
Beskrivning
Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Karlstad pastorats kyrkogårdar? Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att medverka vid gravsättning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på kyrkogård eller annat grönytearbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsområdet.

Vi värdesätter egenskaper såsom förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att du är flexibel som person med en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarstagande och professionell i ditt bemötande mot våra besökare på kyrkogården.
Vid tillsättningen av tjänsterna kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav, har du andra körkortsbehörigheter ange dem.          

Villkor
Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.
Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer att ske löpande så skicka in din ansökan direkt. 

Säsongen startar den 11 april-2 september med möjlighet till förlängning. 

Välkommen med din ansökan via: https://karlstadspastorat.varbi.com/ 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Instruktör/Maskinförare lantbruket, vikariat 100%

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som instruktör/maskinförare inom lantbruket där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida lantbrukare. Som instruktör inom lantbruket arbetar du tillsamman med våra elever ute på våra fält med undervisning i alla vanligt förekommande fältsysslor. Planeringen av arbetet ute på fälten sker i nära samarbete med våra öv... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som instruktör/maskinförare inom lantbruket där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida lantbrukare.
Som instruktör inom lantbruket arbetar du tillsamman med våra elever ute på våra fält med undervisning i alla vanligt förekommande fältsysslor. Planeringen av arbetet ute på fälten sker i nära samarbete med våra övriga medarbetare inom lantbruket.
Du kommer även jobba självständigt med maskinkörning, och andra vanligt förekommande uppgifter på en gård.
Omfattningen är på100%. Periodvis kommer du ha oregelbundna arbetstider, då arbetet styrs mycket av vädret. Det kan innebära att du vissa perioder arbetar längre dagar samt helg.
Tjänsten är ett vikariat till och med 31 oktober, då en av våra medarbetare kommer vara föräldraledig.
Tillträde sker 7 mars alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot lantbruk/växtodling samt har viss erfarenhet av att köra olika lantbruksmaskiner. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du även har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar. B-körkort är ett krav. Behörighet för lastmaskin är önskvärt.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 280 På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk på 425 ha samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer kan komma att ske löpande.


Omfattningen är 100% vikariat och det är en semestertjänst.


Tillträde: Sker 7 mars alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbetare - parkarbete/gräsklippning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftsenheten gata/park som förvaltar kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärkning till driftsenheten gata/park inför årets säsong. Vi söker säsongsarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel i vår stad. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad.  

Säsongsanställningarna som vi ska tillsätta har tre olika inriktningar:

- Säsongsarbete med inriktning på skötsel av planteringar och buskage, ogräsrensning, städning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer.
- Säsongsarbete med inriktning på gräsklippning med åkbara maskiner.
- Säsongsarbete med inriktning på vattning av sommarblommor, träd och buskar med traktor.

Notera gärna i din ansökan om det är någon av de tre inriktning som intresserar dig mest. Anställningens längd är mellan 4-7 månader och är förlagd mellan april - oktober. Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av grönyteskötsel. Vi ser gärna att du har utbildning inom trädgårdsområdet och/eller har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska. 

Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort. Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg samt Heta arbeten. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Vi söker en djurskötare/medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du måste för att söka arbetet ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. Arbetet innebär att kunna se när kor ska kalva, och ta hand om kalvar som kanske inte lyckas med diandet och andra arbetsuppgifter med nyfödda kalvar som ex märkning av dessa. OBS vi önskar att om du saknar erfarenhet inte sänder någon ansökning, dvs sök inte arbetet om du saknar erfarenhet! Vi söker ... Visa mer
Vi söker en djurskötare/medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du måste för att söka arbetet ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. Arbetet innebär att kunna se när kor ska kalva, och ta hand om kalvar som kanske inte lyckas med diandet och andra arbetsuppgifter med nyfödda kalvar som ex märkning av dessa. OBS vi önskar att om du saknar erfarenhet inte sänder någon ansökning, dvs sök inte arbetet om du saknar erfarenhet! Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Du måste även ha intresse för växtodling och övrig djurhantering av stora djur. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter, och du behöver ha god fysik för det ingår tunga lyft i arbetet. Det är viktigt att du är rätt person.
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Säsongsarbetare - stadsträdgården

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftsenheten gata/park som förvaltar kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärkning till driftsenheten gata/park inför årets säsong. Vi söker säsongsarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel i vår stadsträdgård som är en av våra uppskattade finparker. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad.  

Säsongsarbetet kommer ha med inriktning på skötsel av planteringar och buskage, ogräsrensning, städning, vattning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer. 

Anställningen sträcker sig från april/maj - september/oktober. Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Kvalifikationer
Du har utbildning inom trädgårdsområdet och har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har förmåga att se behov och tillsammans med arbetsledaren kommer du planera för det dagliga arbetet.

För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska. Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort. Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg samt Heta arbeten. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Parkingenjör

Ansök    Dec 10    Karlstads kommun    Landskapsingenjör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerade på parkenheten som ansvarar för att förvalta kommunens grönytor, lekplatser och parker. 

Arbetsuppgifter
I takt med att Karlstad växer behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en parkingenjör. Som parkingenjör är du med och utvecklar Karlstads stadsmiljö, parker och grönområden. Arbetet sker i samverkan med övriga enheter och avdelningar inom teknik och fastighetsförvaltningen, andra förvaltningar samt externa samarbetspartners.

Du kommer framförallt att arbeta strategiskt och proaktivt med kommunens park- och gatuträdsbestånd. I rollen kommer du även att medverka i detaljplaner och mark- och infrastrukturprojekt samt som sakkunnig och parkenhetens representant. I tjänsten ingår arbetsuppgifter inom GIS såsom att inventera och kartlägga träd. Som parkingenjör kommer du att besvara synpunkter och ärenden från politiken och medborgare samt även ha kontakt med myndigheter för att kunna bedriva ditt arbete framåt. 

Du ingår i ett team med parkingenjörer, landskapsarkitekt och samordnare på enheten, vilka jobbar tätt ihop.

Kvalifikationer
Vi söker dig som för uppdraget har en relevant grön utbildning. Du har arbetslivserfarenhet från liknande arbete och det är meriterande om du har kunskaper eller erfarenhet av att ha jobbat med träd. Du har ett engagemang och intresse av utveckling av både gröna stadsmiljöer och parker.

Du värdesätter samverkan och dialog och kan se helheter i samhällsbyggandet. Arbetet kräver att du har bra samarbetsförmåga och att du kan arbeta självständigt, kreativt, strukturerat och med stort ansvarstagande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god datorvana och önskvärt om du även har kunskaper inom GIS-system. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare park vikariat

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på parkenheten som ansvarar för att förvalta kommunens grönytor, lekplatser och parker. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik och fastighetsförvaltningen?samt externa samarbetspartners. Vi söker nu en vikarierande arbetsledare till enheten som sträcker sig fram till september/oktober 2022 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare på parkenheten ingår du i en grupp av arbetsledare inom drift av offentlig utemiljö. Personal- och arbetsmiljöansvar ligger hos enhetschefen medan du ansvarar för den dagliga arbetsledningen av 6-12 medarbetare, beroende på säsong. Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsledarkollegorna, parkarbetarna och övrig driftpersonal.  

Tillsammans med parkingenjörer, landskapsarkitekt och enhetschef kommer du även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten samt medverka i en del övergripande projekt inom verksamhetsområdet.  

I arbetsuppgifterna ingår även att hantera administrativa uppgifter som rör bland annat resursplanering och ekonomi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom trädgård, anläggning eller grönyteskötsel, alternativt har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet av arbetsledning inom drift av grönyteskötsel på parkmark, fastighetsmark alternativt kyrkogårdsmark.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som arbetsledare behöver du ett stort intresse och engagemang för det gröna och utveckling av utemiljön. Du kan arbeta självständigt och förstår vikten av och har förmågan att planera och prioritera. Du tycker om att samarbeta med andra och är lösningsfokuserad med helhetssyn. Som arbetsledare har du administrativa arbetsuppgifter som kräver datorvana. ? 

B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande.  

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Djurskötare/Instruktör tillsvidare 100%

Ansök    Dec 7    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare. Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tills... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare.
Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att sedan utbilda och handleda dem i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Viss del helgarbete ingår enligt schema.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 280 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer kan komma att ske löpande.


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Hundskötare och instruktör 100% till hunddagis, tillsvidare 100%

Om tjänsten: Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som hundskötare och instruktör. I tjänsten ingår att ansvara för och vara delaktig i den daglige skötsel av dagishundarna samt övriga arbetsuppgifter som finns på ett hunddagis. Lilleruds hunddagis drivs som ett hunddagis, men det kommer också vara en viktig utbildningsplats för våra elever. Förutom att ansvara för dagishundarna ingår det också i tjänsten att jobba som instruktör, med a... Visa mer
Om tjänsten:
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som hundskötare och instruktör. I tjänsten ingår att ansvara för och vara delaktig i den daglige skötsel av dagishundarna samt övriga arbetsuppgifter som finns på ett hunddagis.
Lilleruds hunddagis drivs som ett hunddagis, men det kommer också vara en viktig utbildningsplats för våra elever. Förutom att ansvara för dagishundarna ingår det också i tjänsten att jobba som instruktör, med att bland annat planera och genomföra praktiska lektioner.


Omfattningen är 100% och både öppning och stängning ingår i tjänsten. Möjlighet till deltid finns. Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Det är meriterande om du har minst ett års erfaren het som hundskötare/hundvårdare samt innehar B-körkort.
Tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.


Om dig
Vi ser gärna att du som söker har hunddagisutbildning samt erfarenhet av att jobba på hunddagis. Men även att du har någon form av instruktörsutbildning och erfaren het av att planera och genomföra olika hundutbildningar. Att du har god hand med hundar utgår vi ifrån samt att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad.Vi har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida "Lillerudsgymnasiet".
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. Arbetet innebär att kunna se när kor ska kalva, och ta hand om kalvar som kanske inte lyckas med diandet och andra anpassningar för nyfödda kalvar. OBS vi vill ... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. Arbetet innebär att kunna se när kor ska kalva, och ta hand om kalvar som kanske inte lyckas med diandet och andra anpassningar för nyfödda kalvar. OBS vi vill inte ha ansökningar utan denna erfarenhet, så sök inte arbetet om du saknar det! Du måste även ha intresse för växtodling och övrig djurhantering. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter, och du behöver ha god fysik för det kan vara tunga lyft i arbetet. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare, Karlstad

Ängebäck Trädgård söker trädgårdsarbetare Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav. Arbetsledning av övriga trädgårdsarbetare ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mer
Ängebäck Trädgård söker trädgårdsarbetare
Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav.
Arbetsledning av övriga trädgårdsarbetare ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. OBS sök inte om du saknar denna erfarenhet. Du måste även ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig so... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. OBS sök inte om du saknar denna erfarenhet. Du måste även ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Produktionsplanerare - skog

Ansök    Nov 5    Karlstads kommun    Skogsmästare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Beskrivning
Enheten Skog och friluftsliv ansvarar för en långsiktig planering, förvaltning och utförande av åtgärder i kommunens skogsområden som består av ca 6 000 ha förvaltningsskog och ca 1 000 ha tätortsskog.

Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med extern förvaltare. Enheten består idag av 30 medarbetare. 

Här ingår också förvaltning av friluftsanläggningar såsom ca 17 mil vandringsled, grillplatser med mera. Enheten ansvarar också för jakt och fiske på kommunens mark. 

Arbetsuppgifter
Vi utökar vårt skogliga team och söker nu ytterligare en produktionsplanerare för kommunens skogsbruk. I denna roll ingår du i vårt skogliga team med ytterligare två kollegor och tillsammans hanterar ni både det pågående och det långsiktiga arbetet med skogsbruket, både i förvaltningsskogen och i den tätortsnära skogen. Tillsammans prioriterar och planerar ni skogsåtgärder. Vi har även en extern skogsförvaltare (Skogssällskapet) och du kommer fungera som kontaktperson gentemot dom.  
 

En del i jobbet är att, på olika sätt, ha kontakt med kommunens medborgare. Det kan vara att besvara synpunkter och ärenden från kommunmedborgarna, men även att genomföra samråd med kommunmedborgare och föreningar kring planerade skogsbruksåtgärder. Du är ansiktet utåt. Du kommer att handlägga ärenden och medverka i och driva uppdrag och projekt som berör den kommunala skogsmarken.  
 
Detta är ett varierande jobb där du får en blandning av både fältarbete och arbete på kontor. Vi finns i Samhällsbyggnadshuset, i Inre hamn. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har skoglig utbildning, tex jägmästare, skogsmästare, skogstekniker eller annan skoglig inriktning. Du ska även ha erfarenhet inom likvärdiga arbetsuppgifter.  
 
Vi söker en person med eget driv, som är strukturerad, har god samarbetsförmåga och som kan arbeta självständigt, med stort ansvarstagande. 
 
Den här tjänsten innebär många kontaktytor, både externt och internt, därför ser vi att du behöver ha en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som får energi av att samarbeta med andra, gillar att prestera och se resultat, samt kan agera med gott omdöme i osäkra eller stressiga situationer. B-körkort är krav. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Medarbetare inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och eng... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Arborist

SLB Forestry söker nu Arborister för järnvägskontrakt Om oss SLB Forestry är ett tidigare engelskt bolag som utför allehanda privatjobb och säkerhetsjobb. Vi har 15 års erfarenhet av branschen. Om tjänsten Vi söker personal för ett ca 1,5 år långt kontrakt längst järnvägen, jobbet innebär att fälla träd som står för nära och utgör en risk för järnvägen. Arbetet sträcker sig mellan Södertälje och Eskilstuna. Vi erbjuder boende till den som behöver resa lång... Visa mer
SLB Forestry söker nu Arborister för järnvägskontrakt
Om oss
SLB Forestry är ett tidigare engelskt bolag som utför allehanda privatjobb och säkerhetsjobb. Vi har 15 års erfarenhet av branschen.
Om tjänsten
Vi söker personal för ett ca 1,5 år långt kontrakt längst järnvägen, jobbet innebär att fälla träd som står för nära och utgör en risk för järnvägen. Arbetet sträcker sig mellan Södertälje och Eskilstuna. Vi erbjuder boende till den som behöver resa långväga.
Om dig
Minst 2 års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är självgående och tar initiativ, men är mottaglig för feedback då jobbet längst järnvägen krävs att det utförs på ett visst sätt. Vi är ett härligt gäng som gillar att träna och göra utomhusaktiviteter.
För den som är intresserad finns möjlighet att vissa dagar jobba på andra projekt, så som trädgårdar & parker.
Kompetenskrav
Arboristutbildning och 2 års arbetslivserfarenhet som klättrande arborist, B-körkort och motorsågskörkort AB är ett krav.
Motorsågskörkort C och certifiering inom ISA eller ETW är meriterande.
Språk: Svenska och Engelska

För mer information och ansökan:
[email protected]
070-5505643
Nås lättast på mejl! Visa mindre

Djurskötare/Instruktör tillsvidare 100%

Ansök    Sep 20    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare. Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tills... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare.
Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att sedan utbilda och handleda dem i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Viss del helgarbete ingår enligt schema.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 280 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer kan komma att ske löpande.


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. OBS sök inte om du saknar denna erfarenhet. Du måste även ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig so... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. OBS sök inte om du saknar denna erfarenhet. Du måste även ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Medarbetare inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och eng... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Arbetsledare till skog och friluftsliv

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Enheten Skog och friluftsliv ansvarar för en långsiktig planering, förvaltning och utförande av skötsel av kommunens skogsområden som består av ca 6 000 ha förvaltningsskog och ca 1 000 ha tätortsskog.

Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med extern förvaltare. Enheten består idag av 30 medarbetare.

På enheten ingår också förvaltning av friluftsanläggningar såsom ca 17 mil vandringsled, grillplatser m.m. Enheten ansvarar också för jakt och fiske på kommunens mark.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare på enheten Skog och friluftsliv kommer du att vara en av fem arbetsledare och ansvara för ett eget arbetslag. Din personal rekryteras från arbetsmarknads- och socialförvaltningen samt arbetsförmedlingen och gruppen med medarbetare består av omkring fyra till åtta personer.

Din uppgift blir att, tillsammans med din personal, utföra yttre markskötsel i form av röjning och trädfällning i den tätortsnära skogen, samt utföra tillsyn och skötsel av våra anläggningar så som vandringsleder, grillplatser m.m.

Närmre innebär din roll:

- Aktiv arbetsledning, det vill säga att planera, resurssätta och styra den vardagliga verksamheten så att personalen får bra underlag och förutsättningar att arbeta effektivt. Du prioriterar och beslutar om vilka uppdrag som ska genomföras, i vilken ordning och av vem.
- Aktivt och närvarande ledarskap, det vill säga att du leder arbetsgruppen med uppsatta mål och du stöttar individers personliga utveckling. Du är ett föredöme i gruppen och agerar utifrån kommunens värdegrund. Du är rörlig och närvarande i arbetsgruppen samtidigt som du är ett stöd till enhetschefen.
- Du driver verksamheten framåt och du följer upp och utvärderar resultatet i form av kvantitet, kvalitet och ekonomi tillsammans med vår produktionsplanerare. Vi arbetar också med ständiga förbättringar.
- Kommunikation, det vill säga upprätthålla en god kommunikation på arbetsplatsen.

Du kommer att utgå från Kroppkärrs gård.

Kvalifikationer
Du har minst gymnasieexamen eller annan relevant utbildning och är van att hantera röjsåg samt motorsåg. Det är meriterande om du har erfarenhet inom bygg/snickeri eller skogsarbete.

Du är en person med eget driv som vågar göra prioriteringar och fatta beslut. Vidare är du kvalitetsmedveten och tar dig tid för reflektion och uppföljning av de resultat vi uppnår. För tjänsten krävs att du är kommunikativ, har datavana och kan formulera dig väl i både tal och skrift. Självklart ska du bidra till arbetsglädje och värna den goda arbetsmiljön.

För tjänsten krävs minst B-körkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. OBS sök inte om du saknar denna erfarenhet. Du måste även ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig so... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med nötdjur. OBS sök inte om du saknar denna erfarenhet. Du måste även ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Student sökes till extrajobb som kyrkogårdsarbetare på Hammarö Församling

Söker du efter ett flexibelt och meningsfullt extrajobb att kombinera studierna med? Just nu söker vi efter dig som älskar att vara utomhus och som har ett intresse för natur och växter. Har du gröna fingrar och längtar efter att få sätta dem i arbete? Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Som kyrkogårdsarbetare på Hammarö Församling kan du förvänta dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du kommer arbeta tillsammans med... Visa mer
Söker du efter ett flexibelt och meningsfullt extrajobb att kombinera studierna med? Just nu söker vi efter dig som älskar att vara utomhus och som har ett intresse för natur och växter. Har du gröna fingrar och längtar efter att få sätta dem i arbete? Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som kyrkogårdsarbetare på Hammarö Församling kan du förvänta dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och ambitiösa kollegor som älskar sitt jobb. Det är en sammansvetsad arbetsgrupp med högt i tak som stöttar och driver varandra framåt. Det är en arbetsplats där det finns stora möjligheter för att utvecklas.

Du erbjuds


* Flexibla arbetstider
* En möjlighet att arbeta i fantastisk natur på Hammarös största turismområde
* En arbetsplats närliggande Vänern


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kyrkogårdsarbetare krävs ingen tidigare erfarenhet utan du kommer att bli väl introducerad till arbetsuppgifterna av en handledare. Efter introduktionen förväntas du arbeta självgående, men i närheten av dina arbetskamrater. Det är viktigt att du är en socialt kompetent person som agerar välkomnande gentemot besökare.

Arbetsguppgifterna följer årstiden, men innefattar bland annat:


* Allmän skötsel
* Trädgårdssysslor/parksysslor
* Gräsklippning
* Ränsa ogräs
* Kratta löv
* Skotta snö


VI SÖKER DIG SOM
* Är student på eftergymnasial nivå eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
* Har ett intresse för natur och det växter
* Behärskar svenska språket

Det är meriterande om du har en jordbruksutbildning.

Som person är du


* Noggrann
* Flexibel
* Serviceinriktad


Övrig information

Start: Början på september

Omfattning: Deltid, 8h/vecka

Tjänsten sträcker sig till början av november, med möjlighet till förlängning.

Placering: Hammarö

Det är fördelaktigt om man har körkort då kollektivtrafiken till församlingen är begränsad.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner. Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I organisationen ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din an... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Civilingenjör till innovativa Lifetime Engineering!

Vi söker dig som är Civilingenjör, antingen är du nyutexeminerad eller så har du arbetat något år och vill ta nästa steg i din karriär! Vår kund Lifetime Engineering växer och söker nu efter en produktutvecklare som vill vara med på deras tillväxtresa! Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag. OM TJÄNSTEN Lifetime Engineering är ett ledande företag inom hållbarhetstestning och produktutveckling med kunder inom försvarsindustrin. I dagsläge... Visa mer
Vi söker dig som är Civilingenjör, antingen är du nyutexeminerad eller så har du arbetat något år och vill ta nästa steg i din karriär! Vår kund Lifetime Engineering växer och söker nu efter en produktutvecklare som vill vara med på deras tillväxtresa! Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag.

OM TJÄNSTEN
Lifetime Engineering är ett ledande företag inom hållbarhetstestning och produktutveckling med kunder inom försvarsindustrin. I dagsläget arbetar 10 personer på bolaget varav 6 stycken i Karlstad. Stämningen i gruppen beskrivs som mycket god, man trivs ihop och har ett nära samarbete med sina kollegor.

Lifetime Engineering växer och söker nu dig som är utbildad Civilingenjör, antingen är du nyutexeminerad eller så har du arbetat något år och vill ta nästa steg i din karriär! Här får du möjlighet att få in en fot på ett framgångsrikt familjeföretag och växa i din profession!

Du erbjuds:


* En arbetsplats där du som ingenjör får arbeta med helheten och vara med från start till mål. Du får ta mycket eget ansvar och uppmuntras att komma med kreativa lösningar och egna idéer.
* Löpande utbildningar på företaget där du själv, tillsammans med din chef kan vara med och välja inrikting på


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta på ett mindre företag gör att du får möjligheten att variera dina arbetsuppgifter på ett flexibelt och fritt sätt. Här får du arbeta med arbetsuppgifter så som:


* Produktutveckling av företagets befintliga produkter samt nyutveckling
* Konstruktionsritningar
* Framtagning av dokument: tekniska rapporter, instruktioner, specifikationer etc.


VI SÖKER DIG SOM
* Innehar en Civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller liknande
* Har kunskaper inom CAD, ritningsframställning samt form-och lägestoleranser
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då språken använda dagligen

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Noggrann
* Självgående
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 6 månader, med chans till förlängning
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LifeTime Engineering’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer om företaget: http://www.lifetime-engineering.com/ Visa mindre

Fältkontrollant

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Enheten Lantbruk handlägger, kontrollerar och beslutar om EU-stöd inom jordbruket. En stor del av stöden är miljöersättningar som ska bidra till att uppfylla de svenska miljökvalitetsmålen. På Lantbruk bedrivs också kurs- och rådgivningsverksamhet riktad till lantbrukare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att självständigt genomföra fältkontroller inom jordbrukarstöden samt att dokumentera och bearbeta data. Även andra uppgifter kopplade till lantbruk och odlingslandskapet ingår i arbetsuppgifterna, till exempel handläggning av stöd och planering av aktiviteter. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, förmåga att göra självständiga bedömningar i fält och att kunna kommunicera både muntligt och skriftligt med lantbrukare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är agronom, biolog eller har annan utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Erfarenhet från arbete med fältkontroller inom jordbrukarstöden och från andra arbetsuppgifter inom lantbruk och odlingslandskapet är meriterande. B-körkort och goda datorkunskaper är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är självgående och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. I ditt möte med människor är du trygg i dig själv, lugn och pedagogisk. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Tjänsten innebär placering i myndighetens kris-och krigsorganisation.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten. Visa mindre

Medarbetare inom lantbruk

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och eng... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lanbruket, där diverse arbete ingår. Du måste ha intresse för växtodling och djurhantering samt det är bra om du kan reparera maskiner. Vi söker dig som är ordningsam, har ett teknikintresse och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket . Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Product Quality Manager - Short term (July-August)

Ansök    Jun 16    Höglunda Säteri AB    Växtskötare
Höglunda Säteri AB are currently looking for a short term Product Quality Manager who will be responsible for the overall product quality regarding all of the fresh produce that we grow and sell locally. The employment is limited in time for a specific period - July 19th to August 31st. Details about the employment contract, such as salary and benefits are discussed during a possible job interview Health insurance included Free accommodation at the farm ... Visa mer
Höglunda Säteri AB are currently looking for a short term Product Quality Manager who will be responsible for the overall product quality regarding all of the fresh produce that we grow and sell locally.
The employment is limited in time for a specific period - July 19th to August 31st.
Details about the employment contract, such as salary and benefits are discussed during a possible job interview
Health insurance included
Free accommodation at the farm is provided throughout the entire period.

Recruitment takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the end of the advertising period Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Projektledare för Mera Tall i Värmland

Beskrivning I Värmlands skog- och viltrika områden är obalansen stor mellan naturligt foder och hjortdjursstammarnas storlek vilket medför konsekvenser för bland annat skogsbruk, jakt och vilt. Skogsstyrelsen har tillsammans med flertalet aktörer i skogsbruket och Jägareförbundet startat upp ett projekt som syftar till att skapa en långsiktigt hållbar balans mellan dessa intressen. Projektet är 2,5 årigt och tillämpar ett arbetssätt som benämns "Mera ... Visa mer
Beskrivning
I Värmlands skog- och viltrika områden är obalansen stor mellan naturligt foder och
hjortdjursstammarnas storlek vilket medför konsekvenser för bland annat skogsbruk, jakt och vilt.

Skogsstyrelsen har tillsammans med flertalet aktörer i skogsbruket och Jägareförbundet startat upp
ett projekt som syftar till att skapa en långsiktigt hållbar balans mellan dessa intressen.
Projektet är 2,5 årigt och tillämpar ett arbetssätt som benämns "Mera tall". Till detta
viktiga och spännande projektet söker vi nu en projektledare.

Arbetsuppgifter
Projektets målsättning är att sprida och förankra arbetssättet "Mera tall" hos älgförvaltningsgrupper,
inom älgskötselområden och inom skogsägarkåren. Viktiga aktiviteter för att nå detta mål är möten,
träffar och utbildningar med jägare, skogsägare och skogsbrukets tjänstemän samt utbildningar i
metoder för lokala inventeringar av spillning och betestryck.

Knutet till projektet kommer det finnas en arbetsgrupp med företrädare för olika intressen. Gruppen kommer vara bollplank till dig som projektledaren samt bistå med tips på kontaktvägar, med mera. Projektledaren svarar för att följa upp projektets resultat och rapportera dessa till bland annat projektets styrgrupp. Styrgruppen består av representanter för skogsbruk, jägare samt myndigheter.

Som projektledare kommer du vara aktiv i hela Värmland, Arbetet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helgdagar då det krävs.

Kvalifikationer
Skoglig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav. Det är meriterande om du har
projektledarerfarenhet, kunskaper om jakt och viltförvaltning samt ett etablerat nätverk inom skog
och/eller jakt i Värmland.

Du är som person kommunikativ och har fallenhet för att genom dialog och samverkan få företrädare för olika intressen att dela bilder och arbeta för gemensamma målsättningar.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att göra ett bra jobb och trivas hos oss är det
viktigt att du har en positiv människosyn är nyfiken på och respektfull inför andras kunskaper och
erfarenheter. Vi letar efter en person som har stor egen drivkraft, är uthållig, initiativrik och
ansvarstagande.

B-körkort är ett krav

Villkor
- Tillsvidareanställning 100%, med grundanställning som skogskonsulent.
- Vi tillämpar provanställning individuell lönesättning och förtroendearbetstid.
- Stationering och tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar lämnas av distriktschef Bengt Danielsson, tel.054-555 705 samt skogskonsulent Linda
Jakobsson tel. 0570-475 82.

Fr.o.m. 21 juni går Bengt på semester men kan nås via mejl [email protected]

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Areal- och djurkontrollant

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Enheten Lantbruk handlägger, kontrollerar och beslutar om EU-stöd inom jordbruket. En stor del av stöden är miljöersättningar som ska bidra till att uppfylla de svenska miljökvalitetsmålen. På Lantbruk bedrivs också kurs- och rådgivningsverksamhet riktad till lantbrukare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att självständigt genomföra fältkontroller och djurkontroller inom jordbrukarstöden samt att dokumentera och bearbeta data. Även handläggning av jordbrukarstöd ingår i uppgifterna. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, förmåga att göra självständiga bedömningar i fält och att kunna kommunicera med lantbrukare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är agronom, lantmästare eller har annan, som arbetsgivaren bedömer som lämplig, utbildning inom området. Erfarenhet från arbete med areal- och djurkontroller inom jordbrukarstöden samt från praktiskt arbete inom lantbruket är ett krav. B-körkort och goda datakunskaper är också ett krav.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är självgående och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. I ditt möte med människor är du trygg i dig själv, lugn och pedagogisk. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Tjänsten innebär placering i myndighetens kris- och krigsorganisation.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten. Visa mindre

Handläggare inom fiske och fisketillsyn

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.ARBETSUPPGIFTER
Enheten Vattenskydd handlägger tillsyns- och prövningsärenden kopplat till vattenverksamhet, vattenskydd och fiske. Arbete inom ramen för den nationella planen för vattenkraftens miljöanpassning och tillsyn inom dammsäkerhet samt ansvar för vattenförsörjningsfrågor och handläggning och tillsyn av vattenskyddsområden ingår också.

Den aktuella tjänsten omfattar till stor del att kontrollera regelefterlevnaden inom fiskeområdet på allmänt vatten i Vänern. Kontrollen bedrivs vanligen genom att via båt eller landningskontroller i hamn genomföra tillsynsinsatser utifrån aktuella fiskeregler, tillsynsplan och enskilda händelser. Du kommer vara huvudansvarig för tillsynen och ansvara som skeppare. Vid tillsyn från båt kommer du alltid ha med en kollega med erforderlig utbildning inom fisketillsyn och som även kan framföra båt.

I uppgifterna ingår även att planera och följa upp länsstyrelsens fisketillsyn, att jobba med utåtriktat informationsarbete samt att samverka med kollegor både internt och på Länsstyrelsen Västra Götaland, Kustbevakningen och andra berörda myndigheter. Till viss del kan tjänsten även omfatta kontroll av regelefterlevnad i de övriga sötvattensområden som länsstyrelsen har mandat att bedriva fisketillsyn i.

Tjänsten fördelas i dagsläget mellan cirka 30 procent operativ tillsyn i fält (planerad och händelsestyrd) och cirka 70 procent handläggning (planering, samverkan, uppföljning och information). Den planerade fisketillsynen behöver anpassas till både säsongs- och väderförhållanden, vilket periodvis kan innebära flera dagars sammanhållet fältarbete samt att helgarbete kan förekomma. Den händelsestyrda tillsynen kräver god flexibilitet då den kan behöva initieras med kort varsel.

Även andra uppgifter inom enhetens arbetsområden kan bli aktuella. Du förväntas också bidra med din kompetens i ärenden och projekt som hanteras av andra enheter på Länsstyrelsen. Arbetet är självständigt men även ett teamarbete med avstämningar av inriktning, prioritering och bedömningar inom enheten.

KVALIFIKATIONER
För att komma in i arbetet på ett bra sätt och ha rätt förutsättningar att bidra till att utveckla vårt arbete krävs av dig som söker tjänsten att du har:

• Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot limnologi/fiskevård, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
• B-körkort för bil
• God sjövana och erfarenhet att framföra större båt (>5m)

Erfarenhet eller annan dokumenterad kunskap inom fiskelagstiftning, operativ fisketillsyn, förarbevis för båt eller fartygsbefäl klass 8, körkort klass E och samt kunskaper om fiske, både yrkes- och fritidsfiske är meriterande. Det är också meriterande om du har arbetat på myndighet tidigare samt erfarenheter av att leda och/eller arbeta i projekt.

Du har god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska. Som person är du utåtriktad och bra på dialog. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i grupp.

I arbetet kommer du möta många människor med olika uppfattningar och i olika situationer varför det är viktigt att du som person är lugn, har lätt för att bemöta och kommunicera med andra människor och för att samarbeta. Du har en god analytisk förmåga samt är systematisk och välorganiserad. Du är ansvarskännande med förmåga att självständigt prioritera och driva arbetsuppgifter till avslut inom föreskriven tid. Stor vikt kommer därför att fästas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Virkesköpare till Karlstad

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten- så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som ä... Visa mer
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten- så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ett ansvar - och som vill vara med oss och visa vägen till ett hållbart samhälle.

Vill du vara med och odla en fossilfri livsstil?

Sveaskog söker virkesköpare till Karlstad

Köp av skogsråvara från privata skogsägare är en viktig del av Sveaskogs verksamhet och i vårt kunderbjudande. Vi erbjuder en varierande och utvecklande roll där du kommer vara en viktig del i Sveaskogs vision om att visa vägen mot det hållbara samhället!

Vi söker virkesköpare med placering i Karlstad!

Din roll
Rollen som virkesköpare är en tjänst som präglas av möten med människor och att bygga långsiktiga relationer. Du jobbar med att köpa timmer, massaved och biobränsle av skogsägarna i området. Du kommer att jobba i ett lokalt team med andra virkesköpare, avverkningsledare och logistiker. En viktig del i jobbet är att genomföra olika marknadsaktiviteter, till exempel skogsdagar och leverantörsdagar.

För att lyckas i rollen har du kanske tidigare erfarenhet av virkesköp och högre skoglig utbildning eller motsvarande erfarenhet. Som person är du självgående och prestigelös och har lätt att skapa förtroenden i alla led. Du bygger relationer och jobbar lösningsorienterat med både skogsägaren och Sveaskog i fokus. Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, nyfikenhet och mod.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuds du ett uppdrag som präglas av frihet, variation och sociala kontakter. Du får möjlighet att utveckla och driva virkesaffären mot våra högt ställda mål inom lönsamhet och hållbarhet. Du kommer vara en nyckelperson i en prestigelös organisation som präglas av kundfokus, innovation, enkelhet och öppenhet. Att vi vill göra allt för att våra medarbetare ska trivas ser vi som en självklarhet!

Vill du veta mer?
För information om tjänsterna kontakta Martin Bäck, köpledare, tel. 010-544 97 19

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen Sara Östh, tel 010-5449711 för Ledarna Thomas Esbjörnsson, tel 010 – 544 99 75 och för Unionen Stig Sjöberg, tel 08 – 655 90 58.

Välkommen med din ansökan senast 17 juni. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser gärna att du har tidigare erfa... Visa mer
Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.


Du är välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV eller ett personligt brev via e-post till [email protected]


Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skogskonsulenter för stämpling distrikt Värmland

Beskrivning och arbetsuppgifter Skogsstyrelsen bildar biotopskydd och naturvårdsavtal i skog med höga naturvärden. För att avgränsa den värdefulla biotopen mot övrig skog ska dessa områdens gränser utmärkas och volymen skog mätas upp. Arbetet består i första hand av stämpling av skog med dataklave och höjdmätare samt eventuellt även stolpning och målning av gränser i skogen. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter. Kvalifikationer Du bör ha skogli... Visa mer
Beskrivning och arbetsuppgifter
Skogsstyrelsen bildar biotopskydd och naturvårdsavtal i skog med höga naturvärden.

För att avgränsa den värdefulla biotopen mot övrig skog ska dessa områdens gränser utmärkas och volymen skog mätas upp. Arbetet består i första hand av stämpling av skog med dataklave och höjdmätare samt eventuellt även stolpning och målning av gränser i skogen. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du bör ha skoglig högskoleutbildning av något slag och/eller gedigen erfarenhet av dataklave och höjdmätare, eller annan erfarenhet som kan anses likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid att du är ”terränggående”, så vi söker alltså dig som har god fysik och klarar av att arbeta och gå längre sträckor i skog och mark oavsett väder. Du måste också vara beredd på att resa och bo på annan ort under veckorna. God samarbetsförmåga krävs eftersom du kommer att jobba i en liten grupp som ibland bor tillsammans.

B-körkort är ett krav.

Villkor

Tre visstidsanställningar dock längst till och med 31 december 2021.

Tillträde enligt överenskommelse.

Placering på Värmlands distrikt men arbetet ska utföras inom region Mitt, vilket omfattar Svealand inklusive Gävleborg och Gotland. Stationeringsort kan diskuteras.

För mer information och frågor om arbetet kontakta distriktschef Bengt Danielsson, 054 -55 57 05.

Välkommen med din ansökan.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Djurskötare till mjölkgård med Lelyrobotar

Vi på Haneviks Säteri AB söker ny personal då vår tidigare medarbetare valt att gå vidare till annat arbete. Vi skör dig som har stort intresse av mjölkkor då tjänsten främst avser djurskötsel men kan till viss del även omfatta andra arbetsuppgifter som t ex traktorkörning beroende av den sökandes kvalifikationer och intresse. Du som söker ska ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av arbete med mjölkkor. Tjänsten är heltid tillsvidare, sex månaders p... Visa mer
Vi på Haneviks Säteri AB söker ny personal då vår tidigare medarbetare valt att gå vidare till annat arbete. Vi skör dig som har stort intresse av mjölkkor då tjänsten främst avser djurskötsel men kan till viss del även omfatta andra arbetsuppgifter som t ex traktorkörning beroende av den sökandes kvalifikationer och intresse.
Du som söker ska ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av arbete med mjölkkor. Tjänsten är heltid tillsvidare, sex månaders provanställning tillämpas. Arbetet är schemalagt och helgarbete förekommer. Seminutbildning och traktorvana är meriterande. B körkort är ett krav.
På gården (som ligger 2 mil väster om Karlstad) bedriver vi mjölkproduktion i varm lösdrift med två Lelyrobotar. 135 årskor + rekrytering och sköter det mesta av växtodlingen med egna maskiner. Visa mindre

Trädgårds-/vaktmästare

Vi söker omgående en trädgårdsarbetare till vårt team i Karlstad. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering. Även enklare måleri- och snickeriarbeten förekommer. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och fastighetsvård. Som person är du ansvarsfull, pålitlig och med hög serv... Visa mer
Vi söker omgående en trädgårdsarbetare till vårt team i Karlstad. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering. Även enklare måleri- och snickeriarbeten förekommer.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och fastighetsvård. Som person är du ansvarsfull, pålitlig och med hög servicekänsla, du tycker det är roligt att arbeta mot målet att uppnå ett bra resultat med nöjda och återkommande kunder. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård och fastighetsvård är meriterande, likaså erfarenhet av arbetet, men det är inget krav. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort. Det är även meriterande om du har behörighet att köra tungt släp.
Vi erbjuder ett varierande jobb med trevliga kollegor.
Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som expanderar? Sök tjänsten omgående, urvalsprocessen sker löpande. Vi välkomnar även sökanden med någon form av anställningsstöd. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong

Beskrivning Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Ruds kyrkogård? Kyrkogårdsförvaltningen i Karlstad har en plats kvar till årets säsong. Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter. Som kyrkogårdsarbetare ingår du i ett arbetslag, din huvudsakliga placering är på Ruds kyrkogård. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrko... Visa mer
Beskrivning
Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta i den fantastiska miljön på Ruds kyrkogård?
Kyrkogårdsförvaltningen i Karlstad har en plats kvar till årets säsong.

Inom förvaltningsområdet sköter vi pastoratets 9 kyrkogårdar samt grönytorna kring våra kyrkor och fastigheter. Som kyrkogårdsarbetare ingår du i ett arbetslag, din huvudsakliga placering är på Ruds kyrkogård.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla förekommande arbeten på kyrkogården så som vård och underhåll av grönytor och rabatter samt att medverka vid gravsättning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på kyrkogård eller annat grönytearbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsområdet.

Vi värdesätter egenskaper såsom förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att du är flexibel som person med en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarstagande och professionell i ditt bemötande mot våra besökare på kyrkogården.
Vid tillsättningen av tjänsterna kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort ett krav.          

Villkor
Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.
Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer att ske löpande så skicka in din ansökan direkt. 
Säsongen startar den 12 april-1 september med möjlighet till förlängning. 
Ansökan sker via: https://karlstadspastorat.varbi.com/ 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Husdjursagronom, tillsvidare 100%

Ansök    Apr 22    Lillerudsgymnasiet AB    Agronom
Om tjänsten Vi söker en husdjursagronom för att arbeta med undervisning om lantbruksdjur i första hand. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett arbetslag som ansvarar för lantbruksutbildningen. Eleverna läser naturbruksprogrammet på gymnasiet. Skoljordbruket omfattar 400 hektar växtodling i egen regi och vi har egna mjölkkor, grisar och får på gården. Som yrkeslärare på skolan har du tillgång till gården som undervisningsresurs. På gården arb... Visa mer
Om tjänsten


Vi söker en husdjursagronom för att arbeta med undervisning om lantbruksdjur i första hand. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett arbetslag som ansvarar för lantbruksutbildningen. Eleverna läser naturbruksprogrammet på gymnasiet. Skoljordbruket omfattar 400 hektar växtodling i egen regi och vi har egna mjölkkor, grisar och får på gården.
Som yrkeslärare på skolan har du tillgång till gården som undervisningsresurs. På gården arbetar instruktörer som är delaktiga i utbildningen av våra elever. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor. Beslutsvägarna är korta.
Exempel på kurser där du kommer att undervisa är lantbruksdjur och lantbruksdjur specialisering, djurhållning, djuren i naturbruket och djurens biologi.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde den 9 augusti 20201.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har stort engagemang och kunnande inom området lantbruksdjur. Vi ser helst att du är utbildad till husdjursagronom eller lantmästare med stor kunskap och erfarenhet inom lantbruksdjur. Det krävs att du har god pedagogisk förmåga och sätter elevens utveckling i första rummet. Lärarexamen är meriterande, men alla med rätt fackkunskap är välkomna att söka.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "lantbruksdjur" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-05-09. Visa mindre

Naturvägledare - extrajobb

Ansök    Mar 16    Karlstads kommun    Mediepedagog
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 med... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Naturum Värmland är en verksamhet där man genom utställningar, programsatta aktiviteter och guidningar lär ut om naturen och olika miljöfrågor.

Det finns drygt 30 naturum i Sverige. Naturum Värmland har även ett kafé och håller öppet dagligen kl. 11-17.

Arbetet som naturvägledare innebär bland annat att hålla i naturpedagogiska aktiviteter. Du bemannar också naturums infodisk och butikshörna. I arbetsuppgifterna ingår även viss bemanning i kafékassan. Arbetet är på timme vid behov. Vi söker dig som kan göra inhopp på helger, storhelger och ibland på vardagar, särskilt under grundskolans lovperioder.

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har stor kunskap om ekologi och den svenska naturen, exempelvis genom biologistudier på universitetsnivå, aktiv föreningsverksamhet inom naturområdet, eller motsvarande. Du är stresstålig och bra på att organisera, tycker om att ge service och har en positiv attityd.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

LRF Västra Sverige söker Verksamhetsutvecklare vatten och äganderätt

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs nära 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP och vi är därmed Sveriges största småföretagarorganisation. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som ... Visa mer
Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs nära 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP och vi är därmed Sveriges största småföretagarorganisation. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.


Vi söker en förstärkning som verksamhetsutvecklare inom vatten och äganderätt på halvtid. Som verksamhetsutvecklare arbetar du för äganderätten och goda villkor att driva företag.

Har du hjärtat på landsbygden och vill jobba i en modern medlemsorganisation med näringspolitiskt arbete? Då är detta något för dig!


• Du kommer, i samarbete med regionstyrelserna och kollegorna, utveckla och genomföra ett långsiktigt påverkansarbete som är kopplat till äganderätt och näringspolitik för det gröna näringslivets konkurrenskraft.
• Genom etablerade och nya nätverk står du bakom LRF:s medlemmar i Hallands, Västra Götalands och Värmlands län när de vill få det att hända.
• Du jobbar med våra förtroendevalda i våra kommungrupper, politiker, länsstyrelser, skogsstyrelsen och andra myndigheter och organisationer.
• Du ansvarar för ett påverkansarbete utifrån regionstyrelsernas strategiska ställningstaganden.
• Du uppskattar att jobba med rollerns långa penseldrag och riktning och fastnar inte i de små hacken längs vägen oavsett om mötesrummet är en institution, en bygdegård eller sociala medier.

Vi i LRF Västra Sverige är ett personalgäng på 17 personer på kontoren i Falkenberg, Skara och Karlstad som jobbar för dessa tre regionförbunds 35 000 medlemmar. Vi jobbar med och genom andra och varandra inom 68 kommungrupper, landets 14 övriga regionförbund, riksförbund samt LRF:s spaningspatrull i Bryssel.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete där du har en nyckelroll för att utveckla LRF och företagen i det gröna näringslivet! Vi vill arbeta tillsammans med dig som vill vara med och göra skillnad i samhället och få möjligheten att påverka näringspolitiska beslut. Du drivs av att utvecklas tillsammans med oss och tycker om att arbeta med frihet under ansvar.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet med koppling till de gröna näringarna. Du har god förståelse för och insikt i den enskilde företagarens villkor. Erfarenhet inom vattenpolitik och kommunal tillsyn är meriterande, liksom erfarenhet från företagande och myndighetsarbete. Du har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och en god skribent. Du är en trygg och självständig person som ser möjligheter och tycker att dialog och trovärdighet är ditt viktigaste redskap för att påverka.

Anställningsform: Tillsvidare från och med 1 september 2021. Deltid 50 %.

Arbetsplats: Karlstad

Vi ser fram emot din ansökan senast 7 maj 2021. 

Frågor om tjänsten? Kontakta gärna stf regionchef Janne Landström, 070-3212155 eller [email protected]

För facklig information, vänligen kontakta Christina Behm-Velenik, SACO, [email protected] eller Henrik Sporrong Esbjörnsson, Unionen, [email protected] Visa mindre

Djurskötare/Instruktör tillsvidare 100%

Ansök    Mar 25    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Du kommer även att jobba som instruktör för våra elever, samt praoelever, och undervisa i skötsel av lantbruksdjur samt praktisk träning i ladugården. Du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med skolans djurlärare. Om fattningen är på 100% med helgarbete enligt schema. En lägre procent ... Visa mer
Om tjänsten


Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Du kommer även att jobba som instruktör för våra elever, samt praoelever, och undervisa i skötsel av lantbruksdjur samt praktisk träning i ladugården. Du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med skolans djurlärare.


Om fattningen är på 100% med helgarbete enligt schema. En lägre procent är möjlig efter överenskommelse.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer sker löpande.


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Vilthandläggare, tillsvidare

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Tjänsten är placerad på enheten Djurskydd & Vilt där vi arbetar med älg- och rovdjursförvaltning och handläggning av jakt- och viltärenden. Vi genomför också kontroll enligt djurskyddslagen, ansvarar för veterinära frågor samt kontroll av livsmedel och foder. För närvarande arbetar 22 personer på enheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla viltförvaltningen i Värmlands län. Länsstyrelsen har det övergripande ansvaret för viltförvaltningen i länet och arbetsuppgifterna inom jakt och viltvård inklusive rovdjur hanteras av en arbetsgrupp på enheten Djurskydd & Vilt.

Arbetet innebär i huvudsak handläggning av jakt- och viltärenden, granskning av älgförvaltnings- och älgskötselplaner, rovdjursspårning/kvalitetssäkring och annat fältarbete kopplat till viltförvaltning. Även utvecklingsinriktade uppgifter, sammanställning av data och rapportskrivning kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller miljövetenskaplig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot viltförvaltning, biologi eller annat som arbetsgivaren bedömer som relevant. Goda kunskaper i GIS är ett krav, liksom B-körkort.

Meriterande
• erfarenhet av arbete med myndighetsutövning
• erfarenhet av arbete med viltförvaltning
• kunskap om tillämpning av jaktlagstiftningen i ärendehandläggning
• Godkänt resultat i VSCs utbildning Inventering och spårning av stora rovdjur
• Godkänt resultat i VSCs utbildning Besiktning av rovdjursangrepp på tamdjur

Du som söker ska trivas med att arbeta i team och ha god förmåga att vara konstruktiv tillsammans med andra. Du behöver också vara ansvarstagande, resultatorienterad, flexibel och bra på att driva uppgifter och frågor självständigt. Då arbetsuppgifterna är av olika karaktär och överlappar varann under året behöver du vara strukturerad och van att hantera flera uppdrag samtidigt. Arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt och förmåga att skapa och förvalta goda relationer är därför viktigt. Du ska också ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att fästas vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre