Lediga jobb som Backofficepersonal i Karlstad

Se lediga jobb som Backofficepersonal i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Supporttekniker till Telia Company Karlstad

Ansök    Feb 23    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på 12 månader där du initialt får en anställning hos Bravura med goda möjligheter till överrekrytering. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs ... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på 12 månader där du initialt får en anställning hos Bravura med goda möjligheter till överrekrytering. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Telia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Norrköping eller Karlstad, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Arbetsuppgifter:

I rollen som customer technical support arbetar du med att förse teknisk support till Telias mindre till mellanstora företagskunder. Du hanterar såväl ärenden via inkommande telefonsamtal som ärenden som inkommer direkt i Telias ärendehanteringssystem. De ärenden du hanterar varierar i omfattning och komplexitet och kan exempelvis röra beställningar, frågor kring fakturor och utökning av licenser. Vidare samarbetar du tätt ihop med säljare och övriga tekniker på Telia. Du blir en del av ett sammansvetsat team som präglas av gemenskap där man stöttar varandra vid behov.

Initialt erbjuds du en utbildning som både innehåller teori och praktik tillsammans med dina kollegor och teamledare. Arbetet sker på plats i Telias lokaler i centrala Karlstad.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/ eller teknisk support, alternativt ett intresse för IT
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du som söker har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du ser möjligheter i förändringar, har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och hjälper gärna till där det behövs. Slutligen är du noggrann i ditt arbete, uppmärksam på detaljer och tycker om att utföra dina uppgifter grundligt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, [email protected] eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundsupportmedarbetare till Karlstad

Ansök    Jun 19    Kiwa Sweden AB    Backofficepersonal
Kiwas kundsupport består idag av 35 medarbetare runt om i landet och är en viktig och central funktion som stöttar kunder såväl internt som externt via telefon och ärendehanteringssystem. Kundsupporten arbetar för att säkerställa en hög kvalitet och effektivitet i såväl leveranser och aktuella databaser som i kontakten med andra supportenheter och linjen. Genom att göra detta skapar vi förtroende för Kiwas tjänster och produkter. Om jobbet Nu söker vi en a... Visa mer
Kiwas kundsupport består idag av 35 medarbetare runt om i landet och är en viktig och central funktion som stöttar kunder såväl internt som externt via telefon och ärendehanteringssystem. Kundsupporten arbetar för att säkerställa en hög kvalitet och effektivitet i såväl leveranser och aktuella databaser som i kontakten med andra supportenheter och linjen. Genom att göra detta skapar vi förtroende för Kiwas tjänster och produkter.
Om jobbet
Nu söker vi en administrativ stjärna till vårt kontor i Karlstad. Där sitter du tillsammans med en kollega inom kundsupporten och ett trettiotal härliga kollegor från olika enheter. Du och dina kundsupportkollegor ingår i det centrala teamet inom kundsupport. I rollen som kundsupportmedarbetare kommer du främst arbeta med första linjens support per telefon och mail via vårt ärendehanteringssystem. Du kommer vidare vara ett administrativt stöd till chefer och medarbetare, utföra registervård och fakturering.
Dina främsta arbetsuppgifter är:
Intern och extern support via telefon och ärendehantering
Enklare avtalshantering.
Registrering i olika databaser



Detta är ett föräldravikariariat under 1 år med start i mitten på augusti.
Vem vi söker
För att lyckas i rollen behöver du trivas i en serviceinriktad roll och har den där lilla extra fingertoppskänslan i att möta människor med varierande ärenden. Du är driven och ansvarsfull med förmåga att kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en naturlig lagspelare.

Vad vi vill att du har:
Erfarenhet av en administrativ roll
Kunskap inom ekonomi så som t ex fakturahantering och offertarbete
God datorvana, gärna erfarenhet av Microsoft Dyn och Agresso
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort


Har du dessutom ett tekniskt intresse och en vilja att förstå vad vi jobbar med på ett djupare plan är det ett stort plus!
Om Kiwa
We ARE Kiwa, är du?
Älskar du att lösa problem, är utåtriktad och trivs i en roll med stora kontaktytor? Vill du vara med och kvalitetssäkra att både kunder och kollegor får bra service? Kiwa är ett ledande bolag inom teknik och säkerhet, vi ser till att lyfta våra osynliga vardagshjältar ute i samhället!
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation vilket är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!


· En timbank så du kan vara ledig när du vill- inte bara när kalenderns röda dagar infaller
· En förmånsportal med stort förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag
· Ersättning för bland annat läkarvård, vaccinationer och möjlighet till en grundlig hälsoanalys
· Möjligheten att åka med på Kiwas skidresa tillsammans med ca 100 härliga kollegor.
· Stabilt företag med trygga villkor, självklart har vi kollektivavtal

Hur du ansöker
Ansök via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
För frågor gällade tjänsten kontakta rekryterande chef, Marie Mårtensson på 010-479 479 32 18 eller rekryteringsansvarig, Sofija Petrov Tahir, på [email protected]

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa
We ARE Kiwa- Är du?
För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig?
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information
Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Bakgrundskontroller kan förekomma under rekryteringsprocessen Visa mindre

Administratör Markavtal

Ansök    Maj 27    Ellevio AB    Backofficepersonal
Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du? Vi söker nu en administratör av Markavtal till vår projektverksamhet inom Produktion Nord med statio... Visa mer
Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Vi söker nu en administratör av Markavtal till vår projektverksamhet inom Produktion Nord med stationering i Karlstad. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom delar av det geografiska området.

Om rollen som Administratör Markavtal

I din roll som administratör kommer du hantera rättighetshandlingar i våra projekt inom vårt elnät i Mellansverige. Arbetet omfattar att granska upprättade avtal, betala ut intrångsersättning, ansvara för inskrivning av avtalen hos Lantmäteriet samt arkivering.

Tjänsten omfattar även bevakning av våra rättigheter i samband med fastighetsbildning.

Som administratör av markavtal hos oss inom Produktion Nord är du en del av ett team om ca 30 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och du har möjlighet att själv planera din tid. Hos oss har du möjlighet att ha insyn i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Vi erbjuder en arbetsmiljö där våra medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Vem är du?

För att du ska trivas och lyckas i rollen som administratör har du ett organiserat och strukturerat arbetssätt och har förmågan att själv kunna planera arbetet beroende på inflödet av ärenden. Du har god förmåga att samarbeta, kommunicera och bygga relationer då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt. Vidare tar du initiativ och tar ansvar för att driva dina arbetsuppgifter självständigt.

Vi söker dig som har:


• genom utbildning alt erfarenheter har grundläggande kunskaper om fastighetsrättsliga frågor
• några års erfarenhet av administrativt arbete, det är meriterande om du har erfarenhet inom kommun, myndighet eller elnätsbolag.
• god systemvana
• mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Ellevio som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du stora möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Vi arbetar ständigt för ett hållbart och utvecklande arbetsklimat där jämställdhet, mångfald och inkludering är en självklarhet. Till exempel finns ELLE-nätet, Ellevios interna kvinnliga nätverk, för att skapa förutsättningar för ökad samverkan och trivsel.

Ta reda på mer!


• Möt några av dina blivande kollegor
• Läs mer om vårt erbjudande till anställda
• Läs mer om vår rekryteringsprocess

Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 23 juni.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Alsing på [email protected] eller på tel. 070-3020408. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta vår rekryterare Gabriella Boumadi på [email protected] eller på tel. 070?813 45 86. 

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag då vi hanterar alla rekryteringar internt.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller Om den aktuella tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass genomför vi, i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585,) en säkerhetsprövning med registerkontroll innan anställning. Om du söker en tjänst hos oss som kan komma att krigsplaceras får du information om det i samband med din anställning. Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Aug 23    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Augusti/September
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Student - Teknikersupport Karlstad

Ansök    Aug 31    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Mer information om företaget ges vid intervju med Clevry. Din roll Vi söker nu en student till en roll som Teknikersupport hos vår kund i Karlstad. Denna roll handlar om att stödja och bistå tekniker samt entreprenörer genom att erbjuda information och lösningar på problem de stöter på i sitt arbete. Du förväntas kunna arbeta ca. 2 dagar i veckan, men även heltid under jul- och sommarledighet. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Svara på inko... Visa mer
Om företaget

Mer information om företaget ges vid intervju med Clevry.

Din roll

Vi söker nu en student till en roll som Teknikersupport hos vår kund i Karlstad. Denna roll handlar om att stödja och bistå tekniker samt entreprenörer genom att erbjuda information och lösningar på problem de stöter på i sitt arbete.

Du förväntas kunna arbeta ca. 2 dagar i veckan, men även heltid under jul- och sommarledighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Svara på inkommande samtal och mejl, där du hjälper entreprenörer med supportärenden och förser tekniker med nödvändig information för deras arbete

- Dokumentera och uppdatera register med information om inkomna ärenden

Din profil

Vi söker dig som:

- Studerar en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå

- Har minst 2 år kvar på utbildningen

- Är permanent bosatt i Karlstadområdet

- Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vidare söker vi dig som är service-minded och är bekväm med telefon som ditt främsta arbetsverktyg. Vi tror också att du har en stark förmåga att multitaska och navigera i flera system samtidigt. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av teknisk support, kundtjänst eller liknande. Utöver detta är du en lyhörd och lösningsorienterad lagspelare med stort tekniskt intresse.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Är du vår spindel i nätet?

Vill du vara spindeln i nätet hos oss? Kök & Inredning expanderar och behöver någon som "håller koll" och jobbar tätt tillsammans med våra ansvarig för verksamheten. Bra om du hanterar alla Office program - gärna bra kunskaper i Excel och SharePoint. Under en arbetsvecka kommer du bland annat: • Registrera nya ordrar i våra system, Bygglet, FortNox, C3neo. • Ansvara för den process som följer från att du orderlagt en ny kund till att kunden får sina... Visa mer
Vill du vara spindeln i nätet hos oss?
Kök & Inredning expanderar och behöver någon som "håller koll" och jobbar tätt tillsammans med våra ansvarig för verksamheten. Bra om du hanterar alla Office program - gärna bra kunskaper i Excel och SharePoint.

Under en arbetsvecka kommer du bland annat:

• Registrera nya ordrar i våra system, Bygglet, FortNox, C3neo.
• Ansvara för den process som följer från att du orderlagt en ny kund till att kunden får sina kök monterade.
• Svara på löpande frågor och ärenden per mail och telefon - från kunder, samarbetspartners och säljare (helt enkelt vara spindeln i nätet)
• Viss fakturering kommer även att ingå i ditt arbete.
• Du kommer arbeta en hel del i Office-program som t.ex Excel och word och share point .
• Boka däckbyte, tid på verkstan för service av bilar.
• Supportera våra anställda med saker dom behöver hjälp med.

Vi ser därför att du:

• Är en glad och social person med känsla för service.
• Har skinn på näsan och kan behandla alla typer av bemötanden från kunder på ett proffsigt & servicemedvetet sätt.
• Är prestigelös och flexibel i den mening att du hjälper till och hugger i där det behövs, med stort som smått vad än som ska göras.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ledigt jobb som administratör till DHL i Karlstad

Ansök    Jul 31    Manpower AB    Backofficepersonal
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administratör på DHL i Karlstad något för dig! Det här är ett konsultuppdrag med start i september som förväntas pågå i sex månader med goda chanser ti... Visa mer
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administratör på DHL i Karlstad något för dig!

Det här är ett konsultuppdrag med start i september som förväntas pågå i sex månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av oss på Manpower och arbeta på uppdrag av vår kund DHL i Karlstad. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag och möjlighet att jobba vissa dagar i veckan hemifrån finns.

Arbetsuppgifter

Som administratör på DHL kommer du att arbeta med att bemöta DHL:s interna och externa kunder med att administrativa uppgifter inom logistik och transport. I rollen kommer du framför allt via DHL:s interna affärssystem hantera internationella bokningar, administrera och hantera ärenden, arbeta med felsökning och problemlösning.

Mer specifikt kommer du, tillsammans med ditt team, arbeta med att:

* ge DHL:s interna och externa kunder support
* arbeta med utrikesbokningar
* registrera ärenden och information i företagets affärssystem
* rapportera och hantera avvikelser
* jobba med ständig utveckling och förbättringsarbete av internationella bokningar

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten som administratör på DHL passar dig som vill arbeta i team och att du är en lagspelare. Ni arbetar tillsammans mot de satta målen på kort och lång sikt. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt, med omväxlande arbetsuppgifter och ska gilla att tillsammans med andra jobba mot mål. Du har en vilja av att utvecklas personligen men också av arbetssätt och du har en fallenhet för att kommunicera med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb med goda resultat.

Vi söker dig som

* har minst två års aktuell erfarenhet av administrativt arbete
* goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* har erfarenhet av att arbeta i grupp
* har god systemvana och lätt att lära sig nya system

Om DHL

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson på mail [email protected]. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kontorsadministratör till Stiliom

Ansök    Aug 11    Stiliom AB    Backofficepersonal
Stiliom AB är verksamt inom försäljning och projektering av park- och lekutrustning sedan 2010. Verksamheten omfattar både produkter och tjänster av högsta kvalitet med ett tydligt mervärde. Vi har vår bas i Karlstad men verkar på hela den svenska marknaden. Vi är generalagent för flertalet erkända varumärken från bl a Danmark, Tyskland och Australien. Läs mer på vår hemsida stiliom.se eller på sociala medier. Vi behöver nu förstärka vårt team med en konto... Visa mer
Stiliom AB är verksamt inom försäljning och projektering av park- och lekutrustning sedan 2010. Verksamheten omfattar både produkter och tjänster av högsta kvalitet med ett tydligt mervärde. Vi har vår bas i Karlstad men verkar på hela den svenska marknaden. Vi är generalagent för flertalet erkända varumärken från bl a Danmark, Tyskland och Australien. Läs mer på vår hemsida stiliom.se eller på sociala medier.
Vi behöver nu förstärka vårt team med en kontorsadministratör.
Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter, kund- och leverantörskontakter och som gillar att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är noga med att detaljerna blir rätt. Du har naturligt en hög servicekänsla och sätter kundnöjdhet i främsta rummet.
Som Kontorsadministratör har du ansvar för hela orderhanteringen från offert till leverans. I arbetsuppgifterna ingår offert och orderregistrering, beställning av produkter från våra leverantörer runt om i världen, kontakter med speditionsfirmor och löpande avstämning med slutkunder och arkitekter. Du svarar även för registrering av våra produkter i databaser för miljöbedömning, såsom exempelvis Byggvarubedömningen och Sunda Hus.
Tjänsten som kontorsadministratör innebär att du är ett stöd för samtliga funktioner på företaget och uppgifterna kan därmed komma att variera.
Arbetet sker på kontoret och innebär dagligen kund- och leverantörskontakter både via telefon och mail. Tjänsten innebär nära samarbete med dina kollegor, men mycket av arbetet utförs under eget ansvar.
Det är ett krav att du har minst gymnasial utbildning. Erfarenhet från liknande jobb är meriterande. Vi värdesätter hög servicenivå, god samarbetsförmåga, lojalitet och förmåga att arbeta självständigt. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Har du även kunskap inom norska språket ger det ett extra plus i kanten. Tjänsten kräver mycket god datorvana och kunskap inom Office-paketet.
För att lyckas i rollen är du noggrann och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och för att arbetet i gruppen ska flyta på. Du trivs med att arbeta självständigt och på egen hand driva ditt arbete framåt. Då vi är en mindre grupp är du flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och tycker också det är roligt att ta dig an uppgifter som ligger utanför ditt ansvarsområde. Du är social och besitter en god kommunikativ förmåga då rollen innebär mycket kontakt med andra, såväl internt som externt.
Vi har vårt kontor i Karlstad vilket även blir din placeringsort. Tjänsten är heltid med tillträde i oktober 2023 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt, dock senast 8/9. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan med personligt brev och CV mailas till: [email protected]
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Johan Rönngren på mail [email protected] eller telefon 070-279 76 00.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som Logistikadministratör: Vi söker 3 stycken!

Ansök    Aug 7    Manpower AB    Backofficepersonal
Uppdraget ska starta omgående, inledningsvis är du anställd av Manpower, därefter möjlighet till anställning hos kunden. Kunden finns över hela världen och har ett center här i Karlstad. Vi letar efter dig som är engagerad och vill jobba med administration inom administration och logistik för att berika vår kunds team. Om du har en passion för administration, analytisk förmåga och vill vara en del av ett framgångsrikt logistikföretag, då finns möjlighe... Visa mer
Uppdraget ska starta omgående, inledningsvis är du anställd av Manpower, därefter möjlighet till anställning hos kunden. Kunden finns över hela världen och har ett center här i Karlstad.


Vi letar efter dig som är engagerad och vill jobba med administration inom administration och logistik för att berika vår kunds team. Om du har en passion för administration, analytisk förmåga och vill vara en del av ett framgångsrikt logistikföretag, då finns möjligheten här och nu.

Vad vi letar efter:

Erfarenhet räknas: Vi söker framför allt dig som är en driven individ med tidigare erfarenhet av enklare administrativa uppgifter. Om du har arbetat inom logistikbranschen tidigare är det en extra fördel, men det är inget krav. Du ska verkligen gilla att jobba med it-system på olika sätt.

Språkkunnighet: Eftersom vår verksamhet har global räckvidd är kunskaper i engelska ett krav. Du kommer att kommunicera med internationella kollegor och kunder, så goda kunskaper i engelska både tal och skrift är ett krav.

Organisatorisk förmåga: Som Logistikadministratör kommer du att hantera olika uppgifter samtidigt. Du behöver vara organiserad, strukturerad och kunna prioritera för att säkerställa att allt flyter smidigt.

Kommunikationsförmåga: Att kunna kommunicera tydligt och effektivt är en viktig del av rollen. Du kommer att interagera med olika avdelningar och leverantörer, så utmärkta kommunikationsfärdigheter är ett måste.

Dina uppgifter kommer att inkludera:

* Hantera och underhålla viktiga uppgifter i olika IT-system där hela logistikflödet hanteras.
* Arbete med olika information i Excel.
* Kommunicera med interna team och externa partners för att säkerställa smidiga logistikkedjor.
* Bidra till att förbättra och optimera befintliga processer inom logistikadministration.

Varför du ska välja oss?

Karriärmöjligheter: Vi värdesätter och våra medarbetares utveckling. Genom kontinuerlig träning och utbildning kommer du att ha möjlighet att växa och ta större ansvar.

Samarbetskultur: Vi tror på samarbete och ömsesidigt stöd. Du kommer att arbeta i en teambaserad miljö där varje medarbetares insats är avgörande för vår kunds framgång. Du hjälper och får hjälp i arbetet med dina arbetskamrater.



Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta [email protected]. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Project Coordinator Tech & Projects till Northcom

Ansök    Maj 22    Linck i Karlstad AB    Backofficepersonal
Northcom är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av deras framgångsrika team som Project-Coordinator. Om tjänsten I rollen som Project- Coordinator hos Northcom blir du en central spelare i att koordinera projekt. Rollen som sådan är ny, därav kommer det finnas stora möjligheter i att vara med... Visa mer
Northcom är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av deras framgångsrika team som Project-Coordinator.

Om tjänsten

I rollen som Project- Coordinator hos Northcom blir du en central spelare i att koordinera projekt. Rollen som sådan är ny, därav kommer det finnas stora möjligheter i att vara med och påverkas utformning av tjänsten.

Som Project- Coordinator är du ansvarig för att tilldela lämpliga projektledare till respektive projekt i samråd med närmaste chef. Du kommer att vara en nyckelkontakt för hela företaget och ibland ha direktkontakt med kunder framförallt i mindre projekt. I rollen arbetar du nära din chef och håller denne kontinuerligt uppdaterad om projektens framsteg och behov. Rollen erbjuder även stora möjligheter till utveckling, där du kan ta steget mot att bli projektledare.

Som Project- Coordinator kommer du att vara en viktig länk och stöd för att säkerställa projektens framsteg och bistå vid behov. Du kommer också att delta i förprojekt och samarbeta med olika funktioner, såsom säljare, projektledare, tekniker och andra resurser, för att säkerställa smidiga arbetsflöden.

Om dig

För att trivas och lyckas i rollen som Project-Coordinator behöver du vara självsäker och strukturerad. Du bör vara van vid att koordinera och inte vara rädd för att säga ifrån när det behövs. Du är van att fokusera på arbetsuppgifterna och beskrivs som noggrann.

Stor vikt läggs vid att du har stark drivkraft, är en lagspelare och inte främjar individualistiskt beteende. Dessutom bör du vara bekväm med att hantera personliga möten på ett professionellt sätt och vara anpassningsbar i olika situationer. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande och kunskaper i Excel är viktiga för att utföra uppgifterna på ett effektivt sätt. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. Körkort B är ett krav då resor förekommer i tjänsten. I urvalet kommer stort vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om du är redo att ta steget mot framgång och tror att du har vad som krävs för att bli Northcoms nästa Project-koordinator, ansök idag!



Om företaget

Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar. Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakt, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.

Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter och har tidigare erfarenhet som Project- Coordinator, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.



Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail [email protected].

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är söndag 11 juni.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Jul 11    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Augusti/September
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Maj 23    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Augusti/September
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Supporttekniker till Telia Company Karlstad

Ansök    Mar 20    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag där du initialt får en anställning hos Bravura med goda möjligheter till överrek... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag där du initialt får en anställning hos Bravura med goda möjligheter till överrekrytering. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Telia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Norrköping eller Karlstad, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Arbetsuppgifter:

I rollen som customer technical support arbetar du med att förse teknisk support till Telias mindre till mellanstora företagskunder. Du hanterar såväl ärenden via inkommande telefonsamtal som ärenden som inkommer direkt i Telias ärendehanteringssystem. De ärenden du hanterar varierar i omfattning och komplexitet och kan exempelvis röra beställningar, frågor kring fakturor och utökning av licenser. Vidare samarbetar du tätt ihop med säljare och övriga tekniker på Telia. Du blir en del av ett sammansvetsat team som präglas av gemenskap där man stöttar varandra vid behov.

Initialt erbjuds du en utbildning som både innehåller teori och praktik tillsammans med dina kollegor och teamledare. Arbetet sker på plats i Telias lokaler i centrala Norrköping eller Karlstad.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/ eller teknisk support, alternativt ett intresse för IT
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du som söker har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du ser möjligheter i förändringar, har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och hjälper gärna till där det behövs. Slutligen är du noggrann i ditt arbete, uppmärksam på detaljer och tycker om att utföra dina uppgifter grundligt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Norrköping eller Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Apr 13    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Augusti/September
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Administratör till PreZero

Ansök    Mar 22    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att PreZero har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och PreZero en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.
Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget:

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering, oavsett typ av restmaterial eller verksamhet. Tillsammans med deras kunder bidrar de till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. De samlar in och hanterar restmaterial från kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I deras vardag är kundnytta lika med miljönytta. I Sverige finns de på ca 60 platser, har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar och sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Deras verksamhet skapar inte bara värde för de kunder som de levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att förädla avfall till värdefull returråvara för nyproduktion.

Arbetsuppgifter:

I rollen som administratör arbetar du tillsammans med avdelningens administrationsansvarige. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att fakturera PreZeros kunder och se till att de hanteras enligt avtal. Du bistår kunder och organisation med statistik över in- och utflöden från anläggningarna. Vidare arbetar du i avdelningens kundtjänst och besvarar inkommande samtal samt övriga administrativa uppgifter i företagets olika system. Du arbetar både självständigt och i samarbete med administrationsansvarige och andra interna avdelningar.

• Fakturahantering
• Bistå kunder och organisation med statistik över in- och utflöden
• Besvara inkommande samtal samt övriga administrativa uppgifter i företagets olika system
• Samarbete med administrationsansvarige och andra avdelningar

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet från liknande roll

För att bli framgångsrik i tjänsten har du en god förmåga att strukturera och organisera stora flöden. Du är ansvarstagande, noggrann och har känsla för detaljer. Arbetet är självständigt och du kommer söka uppgifter/lösningar på egen hand eller via kontakter med övrig administrativ organisation. Du har en hög servicekänsla, god social kompetens och har inga problem att jobba både enskilt och i grupp.

För PreZero är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. De välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tulladministratör till företag i Karlstad

Ansök    Feb 15    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som ko... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- energiindustrin. Företaget ingår i den finska koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Företaget har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av just detta företag.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i denna roll administrera import av gods och importdeklarationer i tullsystem. Därtill kommer du även kontrollera att deklarationerna görs korrekt och att det finns tillstånd hos tullverket samt att rätt avtal används för olika länder. Vidare säkerställer du att dokumenten ser korrekta ut och att dessa har rätt varukoder. En viktig del av arbetet är att ge råd och information via importmejlen till andra avdelningar, samt att klargöra klassificeringssystem och andra tullrelaterade frågor. Löpande arbetsuppgifter som ingår är även leveransbevakning, löpande uppföljningsarbete, fakturahantering och på sikt även transportbokningar.

• Supportera andra avdelningar
• Dokumenthantering och administration
• Uppföljningsarbete

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutade gymnasiestudier
• Några års erfarenhet utav administrativt arbete är ett krav
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av tulladministrering är meriterande

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Det krävs att du har en analytisk förmåga, är intresserad av dokumenthantering, samt värdesätter noggrannhet som möjliggör identifiering och lösning av arbetsrelaterade problem. För att vara framgångsrik i denna roll har du en lösningsorienterad inställning, hög förmåga att ta egna initiativ och att söka efter relevant information för att därefter kunna omsätta den i praktiken. Slutligen tycker du om att arbeta med organisering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tulladministratör till företag i Karlstad

Ansök    Feb 15    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som ko... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- energiindustrin. Företaget ingår i den finska koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Företaget har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av just detta företag.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i denna roll administrera import av gods och importdeklarationer i tullsystem. Därtill kommer du även kontrollera att deklarationerna görs korrekt och att det finns tillstånd hos tullverket samt att rätt avtal används för olika länder. Vidare säkerställer du att dokumenten ser korrekta ut och att dessa har rätt varukoder. En viktig del av arbetet är att ge råd och information via importmejlen till andra avdelningar, samt att klargöra klassificeringssystem och andra tullrelaterade frågor. Löpande arbetsuppgifter som ingår är även leveransbevakning, löpande uppföljningsarbete, fakturahantering och på sikt även transportbokningar.

• Supportera andra avdelningar
• Dokumenthantering och administration
• Uppföljningsarbete

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutade gymnasiestudier
• Några års erfarenhet utav administrativt arbete är ett krav
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av tulladministrering är meriterande

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Det krävs att du har en analytisk förmåga, är intresserad av dokumenthantering, samt värdesätter noggrannhet som möjliggör identifiering och lösning av arbetsrelaterade problem. För att vara framgångsrik i denna roll har du en lösningsorienterad inställning, hög förmåga att ta egna initiativ och att söka efter relevant information för att därefter kunna omsätta den i praktiken. Slutligen tycker du om att arbeta med organisering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tull och transportadministratör till företag i Karlstad

Ansök    Feb 15    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som ko... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- energiindustrin. Företaget ingår i den finska koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Företaget har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av just detta företag.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i denna roll administrera import av gods och importdeklarationer i tullsystem. Därtill kommer du även kontrollera att deklarationerna görs korrekt och att det finns tillstånd hos tullverket samt att rätt avtal används för olika länder. Vidare säkerställer du att dokumenten ser korrekta ut och att dessa har rätt varukoder. En viktig del av arbetet är att ge råd och information via importmejlen till andra avdelningar samt klassificera varor och kontrollera vad som gäller för just denna vara. Löpande arbetsuppgifter som ingår är även leveransbevakning, löpande uppföljningsarbete, fakturahantering samt att genomföra transportbokningar.

• Supportera andra avdelningar
• Dokumenthantering och administration
• Uppföljningsarbete
• Transportbokning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutade gymnasiestudier
• Några års erfarenhet utav administrativt arbete är ett krav
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av tulladministrering är meriterande

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Det krävs att du har en analytisk förmåga, är intresserad av dokumenthantering, samt värdesätter noggrannhet som möjliggör identifiering och lösning av arbetsrelaterade problem. För att vara framgångsrik i denna roll har du en lösningsorienterad inställning, hög förmåga att ta egna initiativ och att söka efter relevant information för att därefter kunna omsätta den i praktiken. Slutligen tycker du om att arbeta med organisering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Visma Draftit söker en Customer Success Manager

Ansök    Jan 17    Visma Draftit AB    Backofficepersonal
Älskar du balansen mellan service, kundutveckling och problemlösning? Är du lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder och gillar att arbeta i en tight grupp med kunden i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan fö... Visa mer
Älskar du balansen mellan service, kundutveckling och problemlösning? Är du lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder och gillar att arbeta i en tight grupp med kunden i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit!
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan förvänta dig ett företag med starka ambitioner för ytterligare tillväxt och därmed stora möjligheter för vidare personlig utveckling.
Ditt team och arbetsplats
Customer Success består av totalt 10 medarbetare fördelade på våra kontor i Malmö och Karlstad. Avdelningen ansvarar för att säkerställa att våra kunder lyckas med sina verktyg och tjänster som de har från oss på Visma Draftit.
Som Customer Success Manager så ansvarar du för både befintliga och potentiella kundrelationer. Rollen är navet i relationen med kunder och kräver ett mycket nära samarbete med både Development, Product, Customer project och Sales.
Med din kompetens hjälper du våra kunder att uppnå maximal nytta av våra digitala verktyg genom att hjälpa och utveckla kunder samt vara en brygga mellan våra olika avdelningar.
Vem är du
För att fungera och trivas bra i rollen som Customer Success Manager måste du vara självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor.
För att ha förutsättningar för att lyckas i tjänsten tror vi att du har:
5 års arbetslivserfarenhet inom support/försäljning eller adekvat utbildning
Totalt 10 år arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av att arbeta i tekniska system
Minst avslutad gymnasieutbildning
Talar och skriver svenska och engelska flytande

För att passa in i gruppen behöver du kunna ta egna initiativ och visa en vilja att bidra och förbättra för våra kunder, våra produkter och vår organisation. Vi arbetar prestigelöst, ambitiöst och gränsöverskridande. Även om varje roll har tydliga egna ansvarsområden ser vi samarbete som en framgångsfaktor och vi välkomnar medarbetare som kan tillföra något nytt till organisationen.
Om verksamheten
Vi på Visma Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter och tjänster som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Vi är ett bolag inom Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.
Sök!
För oss är det viktigare att det blir rätt än att det går snabbt. Vi har ingen sista ansökningsdag utan utvärderar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.
Du ansöker enkelt utan CV via vårt webbformulär och vi går löpande igenom ansökningarna. När du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse via mejl. Ibland fastnar våra utskick i skräpposten så håll koll där eller hör av dig om du inte hör av oss inom två veckor.
Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att Visma Draftit AB behandlar dina personuppgifter.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tulladministratör till Valmet

Ansök    Feb 15    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som ko... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- energiindustrin. Företaget ingår i den finska koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Företaget har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av just detta företag.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i denna roll administrera import av gods och importdeklarationer i tullsystem. Därtill kommer du även kontrollera att deklarationerna görs korrekt och att det finns tillstånd hos tullverket samt att rätt avtal används för olika länder. Vidare säkerställer du att dokumenten ser korrekta ut och att dessa har rätt varukoder. En viktig del av arbetet är att ge råd och information via importmejlen till andra avdelningar, samt att klargöra klassificeringssystem och andra tullrelaterade frågor. Löpande arbetsuppgifter som ingår är även leveransbevakning, löpande uppföljningsarbete, fakturahantering och på sikt även transportbokningar.

• Supportera andra avdelningar
• Dokumenthantering och administration
• Uppföljningsarbete

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutade gymnasiestudier
• Några års erfarenhet utav administrativt arbete är ett krav
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av tullhantering är meriterande

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Det krävs att du har en analytisk förmåga, är intresserad av dokumenthantering, samt värdesätter noggrannhet som möjliggör identifiering och lösning av arbetsrelaterade problem. För att vara framgångsrik i denna roll har du en lösningsorienterad inställning, hög förmåga att ta egna initiativ och att söka efter relevant information för att därefter kunna omsätta den i praktiken. Slutligen tycker du om att arbeta med organisering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2023 - Avtalshandläggare

Ansök    Jan 18    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi ha... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter


För Ellevios räkning söker vi en Avtalshandläggare som vill arbeta heltid under perioden 12/6/23 - 25/8/23 med viss flexibilitet. Som Avtalshandläggare har du en varierad roll och tillhör funktionen Avtalshantering. Du kommer bland annat att få registrera och digitalisera avtal och handlingar inom områdena Mark, Tillstånd och Samhällsbyggnad.



Din profil
Vi söker dig som studerar exempelvis juridik eller liknande och har minst en termin kvar av dina studier. Som person tror vi att du som söker är strukturerad och noggrann, du kan enkelt planera och prioritera ditt arbete. Vi ser gärna att du trivs med administrativt arbete och är bekväm med att jobba i system, samt att du trivs lika bra med självständigt arbete som att jobba i team.



Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. För slutkandidat utförs bakgrundskontroll. Vi ser fram emot din ansökan!

För slutkandidat utförs bakgrundskontroll, referenstagning och kreditupplysning. Visa mindre

Visma Draftit söker en Customer Success Manager

Ansök    Dec 29    Visma Draftit AB    Backofficepersonal
Älskar du balansen mellan service, kundutveckling och problemlösning? Är du lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder och gillar att arbeta i en tight grupp med kunden i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan fö... Visa mer
Älskar du balansen mellan service, kundutveckling och problemlösning? Är du lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder och gillar att arbeta i en tight grupp med kunden i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit!
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan förvänta dig ett företag med starka ambitioner för ytterligare tillväxt och därmed stora möjligheter för vidare personlig utveckling.
Ditt team och arbetsplats
Customer Success består av totalt 10 medarbetare fördelade på våra kontor i Malmö och Karlstad. Avdelningen ansvarar för att säkerställa att våra kunder lyckas med sina verktyg och tjänster som de har från oss på Visma Draftit.
Som Customer Success Manager så ansvarar du för både befintliga och potentiella kundrelationer. Rollen är navet i relationen med kunder och kräver ett mycket nära samarbete med både Development, Product, Customer project och Sales.
Med din kompetens hjälper du våra kunder att uppnå maximal nytta av våra digitala verktyg genom att hjälpa och utveckla kunder samt vara en brygga mellan våra olika avdelningar.
Vem är du
För att fungera och trivas bra i rollen som Customer Success Manager måste du vara självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor.
För att ha förutsättningar för att lyckas i tjänsten tror vi att du har:
5 års arbetslivserfarenhet inom support/försäljning eller adekvat utbildning
Totalt 10 år arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av att arbeta i tekniska system
Minst avslutad gymnasieutbildning
Talar och skriver svenska och engelska flytande

För att passa in i gruppen behöver du kunna ta egna initiativ och visa en vilja att bidra och förbättra för våra kunder, våra produkter och vår organisation. Vi arbetar prestigelöst, ambitiöst och gränsöverskridande. Även om varje roll har tydliga egna ansvarsområden ser vi samarbete som en framgångsfaktor och vi välkomnar medarbetare som kan tillföra något nytt till organisationen.
Om verksamheten
Vi på Visma Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter och tjänster som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Vi är ett bolag inom Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.
Sök!
För oss är det viktigare att det blir rätt än att det går snabbt. Vi har ingen sista ansökningsdag utan utvärderar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.
Du ansöker enkelt utan CV via vårt webbformulär och vi går löpande igenom ansökningarna. När du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse via mejl. Ibland fastnar våra utskick i skräpposten så håll koll där eller hör av dig om du inte hör av oss inom två veckor.
Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att Visma Draftit AB behandlar dina personuppgifter.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Backoffice Specialist

Ansök    Jan 5    Löfbergs Lila AB    Backofficepersonal
Hej! Så här är det, vi behöver en ny medarbetare. En person som gillar fika, gemenskap och som är nyfiken på andra människor. Vi som letar heter Löfbergs och är ett familjeägt kafferosteri som funnits i mer än hundra år. Vi finns idag inom fler produktkategorier och marknader och vi är mer nyfikna på framtiden än någonsin. Är du den vi söker blir du vår nya Back Office Specialist i Karlstad. Ett jobb där du blir en del av vårt Customer Service Center med... Visa mer
Hej!

Så här är det, vi behöver en ny medarbetare. En person som gillar fika, gemenskap och som är nyfiken på andra människor. Vi som letar heter Löfbergs och är ett familjeägt kafferosteri som funnits i mer än hundra år. Vi finns idag inom fler produktkategorier och marknader och vi är mer nyfikna på framtiden än någonsin.

Är du den vi söker blir du vår nya Back Office Specialist i Karlstad. Ett jobb där du blir en del av vårt Customer Service Center med fokus på att stötta våra försäljningsavdelningar med administration i olika system och till kunder. Du kommer också vara support till övriga befattningar på avdelningen.
För att du ska trivas hos oss och med den här tjänsten tror vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och har ett öga för detaljer. I stora drag innebär tjänsten att räkna priser, ta ut rapporter, administrera kunddata samt samarbeta med olika avdelningar på företaget för att ge våra kunder bästa tänkbara service.

Du har god vana av Excel och att arbeta administrativt i affärssystem. Eftersom arbetet kräver många kontaktytor ser vi att du som person har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du bör också vara prestigelös, noggrann och en flexibel problemlösare. Du behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift. Om du förstår finska är det ett plus i kanten. Din placering är på vårt Logistikcenter i Välsviken, Karlstad.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vi ser olikheter mellan människor som en styrka, vi ser därför framemot sökande som bidrar till vår mångfald.

Intresserad? Ansök med CV och ett personligt brev där du berättar varför just du skulle passa hos oss på Löfbergs. Sök gärna snarast, dock senast 22 januari, då urval och rekryteringsprocess kan komma att påbörjas tidigare.

Det började redan 1906. Idag är vi ett Nordens största familjeägda kafferosterier med en produktion som motsvarar 10 miljoner koppar gott kaffe – om dagen. Passionen för gott kaffe, möten mellan människor och att göra gott för människor och miljö har funnits med sedan starten. Vi är fortfarande familjeägda, nu i tredje och fjärde generationen. Vi är ett värderingsdrivet familjeföretag med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv i vår affärsverksamhet. På en marknad med hård konkurrens är vår styrka vår långa historia i kombination med viljan att ständigt utvecklas och gå i första ledet. Och vi bjuder gärna in andra för att kunna gå ännu längre tillsammans, en fika i taget.

I dag är vi 310 fikaälskare verksamma på ett tiotal kärnmarknader i norra Europa. Kaffe i alla dess former är fortfarande kärnan i vår verksamhet och vi utvecklar ständigt nya produkter, tjänster och upplevelser som kan ge guldkant i vardagen för oss och vår omvärld. Du hittar oss under varumärkena Löfbergs, Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup och Kobbs. Visa mindre

Office Assistant and Technical Documentor

We are looking for a junior Assistant who will handle our in house documentation in DocFX. The role will be primarily English speaking both internally and externally. There will be a lot of focus on sensitive data handling so it is important that Omnipotent feels they can trust the candidate, and this will be prioritised in the recruitment process. Handling of the financial and reporting software used by the company, and some data input in to our systems.... Visa mer
We are looking for a junior Assistant who will handle our in house documentation in DocFX.
The role will be primarily English speaking both internally and externally.
There will be a lot of focus on sensitive data handling so it is important that Omnipotent feels they can trust the candidate, and this will be prioritised in the recruitment process.
Handling of the financial and reporting software used by the company, and some data input in to our systems.
You will play an important role in our daily work by coordinating, assisting, and offering support in various administrative tasks.
The work involves a high level of responsibility and requires commitment, good networking skills, loyalty, and sound judgment.
Requirements:
DocFX and LaTeX experience
Comfortable talking to technical workers
Excellent communication skills
Comfortable with phone calls and client interaction
Reviewing legal documents

Desired Experience:
Financial Software experience
Experience with invoices Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Nov 17    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Customer Success Manager till Legal Tech-bolag

Ansök    Dec 4    Visma Draftit AB    Backofficepersonal
Älskar du balansen mellan service, kundutveckling och problemlösning? Är du lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder och gillar att arbeta i en tight grupp med kunden i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan fö... Visa mer
Älskar du balansen mellan service, kundutveckling och problemlösning? Är du lyhörd och har ett positivt bemötande gentemot dina kollegor och kunder och gillar att arbeta i en tight grupp med kunden i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit!
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan förvänta dig ett företag med starka ambitioner för ytterligare tillväxt och därmed stora möjligheter för vidare personlig utveckling.
Ditt team och arbetsplats
Customer Success består av totalt 10 medarbetare fördelade på våra kontor i Malmö och Karlstad. Avdelningen ansvarar för att säkerställa att våra kunder lyckas med sina verktyg och tjänster som de har från oss på Visma Draftit.
Som Customer Success Manager så ansvarar du för både befintliga och potentiella kundrelationer. Rollen är navet i relationen med kunder och kräver ett mycket nära samarbete med både Development, Product, Customer project och Sales.
Med din kompetens hjälper du våra kunder att uppnå maximal nytta av våra digitala verktyg genom att hjälpa och utveckla kunder samt vara en brygga mellan våra olika avdelningar.
Vem är du
För att fungera och trivas bra i rollen som Customer Success Manager måste du vara självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor.
För att ha förutsättningar för att lyckas i tjänsten tror vi att du har:
5 års arbetslivserfarenhet inom support/försäljning eller adekvat utbildning
Totalt 10 år arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av att arbeta i tekniska system
Minst avslutad gymnasieutbildning
Talar och skriver svenska och engelska flytande

För att passa in i gruppen behöver du kunna ta egna initiativ och visa en vilja att bidra och förbättra för våra kunder, våra produkter och vår organisation. Vi arbetar prestigelöst, ambitiöst och gränsöverskridande. Även om varje roll har tydliga egna ansvarsområden ser vi samarbete som en framgångsfaktor och vi välkomnar medarbetare som kan tillföra något nytt till organisationen.
Om verksamheten
Vi på Visma Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter och tjänster som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Vi är ett bolag inom Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.
Sök!
För oss är det viktigare att det blir rätt än att det går snabbt. Vi har ingen sista ansökningsdag utan utvärderar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.
Du ansöker enkelt utan CV via vårt webbformulär och vi går löpande igenom ansökningarna. När du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse via mejl. Ibland fastnar våra utskick i skräpposten så håll koll där eller hör av dig om du inte hör av oss inom två veckor.
Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att Visma Draftit AB behandlar dina personuppgifter.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

NIS-dokumentatör sökes till Ellevio!

Ansök    Nov 23    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sv... Visa mer
Om företaget



Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.



Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.



Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?





Din roll

Som NIS-dokumentatör/teknisk dokumentatör på Ellevio tillhör du AMO (Asset Management & Operation). Du kommer att arbeta med ett större och specifikt projekt där du främst arbetar i Autocad. Du tar där hand om dokumentationsrelaterade ärenden och uppdaterar elnätsscheman. Ytterligare arbetsuppgifter kopplat till detta specifika projekt kan också tillkomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbete i Autocad
- Dokumentationsrelaterade ärenden
- Support till andra avdelningar


Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och sedan jobbar som konsult på Ellevio. Du erbjuds ett kontrakt om ca 8-9 månader, beroende på startdatum, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider och start för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.



Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial kandidatutbildning med teknisk inriktning inom exempelvis samhällsplanering, energi- och miljöteknik eller NIS alternativt annan likvärdig inriktning där du har kommit i kontakt med Autocad. Du har ett stort tekniskt intresse och mycket goda kunskaper inom Autocad. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta högst meriterande. I denna roll är det också ett krav att du obehindrat kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Du är vidare analytisk och ihärdig, du har lätt för att få ett helhetsperspektiv och en god struktur över de uppgifter och den information som du har framför dig. Slutligen ser vi också att du som lyckas i rollen är ordningsam och prestigelös.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.



Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 707 89 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Ledigt jobb som administratör till DHL i Karlstad

Ansök    Nov 15    Manpower AB    Backofficepersonal
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administratör på DHL i Karlstad något för dig! Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag med goda chanser till anställning på DHL. Till en början komme... Visa mer
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administratör på DHL i Karlstad något för dig!

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag med goda chanser till anställning på DHL. Till en början kommer du att vara anställd av oss på Manpower och arbeta på uppdrag av vår kund DHL i Karlstad. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Som administratör på DHL kommer du att arbeta med att bemöta och ge support DHL:s interna och externa kunder med att administrativa uppgifter inom logistik och transport. I rollen som administratör kommer du framför allt via DHL:s interna affärssystem hantera internationella bokningar, administrera och hantera ärenden, arbeta med felsökning och problemlösning.

Mer specifikt kommer du, tillsammans med ditt team, arbeta med att:

* ge DHL:s interna och externa kunder support
* arbeta med utrikesbokningar
* registrera ärenden och information i företagets affärssystem
* rapportera och hantera avvikelser
* jobba med ständig utveckling och förbättringsarbete av internationella bokningar

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten som administratör på DHL passar dig som vill arbeta i team och att du är en lagspelare. Ni arbetar tillsammans mot de satta målen på kort och lång sikt. Du ska gilla att arbeta med administration och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb med goda resultat. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administration och service.

Vi söker dig som

* har fullständig gymnasieutbildning
* goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* har god systemvana och lätt att lära sig nya system

Det är meriterande om du har arbetat med likvärdiga administrativa arbetsuppgifter tidigare.

Om DHL

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson på mail [email protected]. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Okt 26    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar beroende på avdelning och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på service för att få nöjda kunder.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
För att trivas i den här rollen tror vi du tycker om att arbeta administrativt och drivs av att uppnå en god kvalité i ditt arbete. Som person har du lätt för att samarbeta, ett prestigelöst och enkelt förhållningssätt samt delar gärna med dig av din kompetens. Du tycker att det är stimulerade att periodvis jobba i ett högt tempo. Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba upp till 15 timmar i veckan under dagtid och har möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning i januari.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Okt 24    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Aug 4    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning i september.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

Supportmedarbetare

Ansök    Aug 24    Klaravik AB    Backofficepersonal
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (https://www.klaravik.se/). Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Vi är idag drygt 160 medarbetare med auktionsmäklare runt om i hela landet, support-medarbetare och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad och utvecklare och webbdesigner... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (https://www.klaravik.se/). Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt.

Vi är idag drygt 160 medarbetare med auktionsmäklare runt om i hela landet, support-medarbetare och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad och utvecklare och webbdesigners på vår Tech-avdelning i Lund. Vi söker ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem.

Vad ditt jobb blir
I rollen som support-medarbetare hos Klaravik kommer du ha mycket kontakt via telefon och mejl med såväl svenska som utländska kunder för att säkerställa att deras frågor blir besvarade. Du blir en del av ett härligt team som tillsammans jobbar engagerat med att lösa ärenden för våra kunder, för bästa möjliga totala kundupplevelse hos Klaravik.

Tempot är högt och du kommer att behöva hantera flera ärenden samtidigt. Problemlösning är en stor del av din vardag och du har även stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter vad gäller beslutsfattning och ansvarsområden.

Allt för att fortsätta skapa världens bästa kundsupport!

Vem du är
Vi söker dig som är en stjärna på service och som trivs med telefonen och datorn som arbetsredskap. Du är prestigelös, nyfiken och lösningsorienterad.

Du är duktig på att uttrycka dig i så väl tal som skrift på svenska och engelska och det kommer naturligt för dig att göra det där lilla extra för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Har du tidigare arbetat med kundsupport och har erfarenhet av Zendesk eller annat system ser vi det som meriterande.

Om tjänsten
Tjänsten som support-medarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Klaravik. Efter 6 månader har Klaravik för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Administratör / Kundsupport till DHL

Ansök    Okt 11    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att DHL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och DHL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På kontoret i Karlstad sitter de 23 medarbetare på Support Center där det är högt i tak och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du Support Center och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

• Bemöta DHL’s externa och interna kunder
• Hantera bokningar och administration av ärenden
• Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. I rollen ges du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med teamet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har specialister i teamet att konsultera vid behov.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God dator- och systemvana
• Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administratör, kundtjänst, kundsupport, DHL, logistik, handläggare, ärende, ärendehantering, bokning, leveranser, order, kundkontakt, kundnära, kundtjänstmedarbetare, Karlstad Visa mindre

Koordinator

Ansök    Maj 16    Nomor AB    Backofficepersonal
Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbe... Visa mer
Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig
- ett härligt gäng kollegor att arbeta med
- kollektivavtal
- friskvård
- årlig kick-off


När vi nu söker en koordinator till vårt kontor i Karlstad. Vi söker dig som är duktig på att koordinera, gillar många bollar i luften och att ge service. Du ska drivas av högt tempo och dagliga utmaningar. Arbetet innebär att ansvara för servicen och koordinering för våra tekniker ute på uppdrag.

Beskrivning av tjänsten
Som administrativ koordinator kommer du ansvara för att planera och strukturera upp teknikernas dagar. Detta kommer innebära att du schemalägger teknikernas arbete och ser till att de har all den information de behöver inför sina besök ute hos kund. Arbetet kommer innebära att du är företagets ansikte utåt och har kontinuerlig kontakt med såväl tekniker som kunder. Vidare kommer du i tjänsten även vara stöttande i det administrativa på kontoret. Arbetat kommer främst vara inne på kontoret men då enstaka resor kan behövas är körkort B för manuell växel ett krav.

Några av arbetsuppgifterna:

- Koordinera teknikernas arbetsdagar
- Intern och extern kommunikation med Nomors skadedjurs- och matsäkerhetstekniker
- Stötta upp och hjälpa till med administration åt ansvarig chef
- Kontinuerligt sköta registreringar och uppdateringar i det interna systemet


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Se videon som beskriver tjänsten närmare (https://www.youtube.com/watch?v=fyBfepjbQpQ).

Din profil
Du har relevant utbildning eller erfarenhet av likande jobb och trivs i en serviceinriktad administrativ roll.

- Flytande svenska kunskaper i tal och skrift i då det krävs i kontakt med företagets kunder
- Goda kunskaper i engelska
- Goda kunskaper i Excel och Word
- Innehar B-körkort
- Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter med koordinering eller bokningar sedan tidigare


Som person är du positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och har ett sinne för affärer. Arbetet är väldigt varierande vilket kräver att du är prestigelös, men också att du har lite ”skinn på näsan”. Då du kommer ha ett ansvar för koordineringen av teknikers uppdrag är det även viktigt att du har ett gott ordningssinne samt ett stort engagemang. Du är en stor del i att hjälpa Nomor leverera sina tjänster på ett förstklassigt sätt.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din skriftliga ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-06-30

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se (http://www.nomor.se/).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Maj 9    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning i september.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

Jobba som administrativ kundsupport i Karlstad

Ansök    Apr 20    Manpower AB    Backofficepersonal
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administrativ kundsupport något för dig! Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag för omgående sta... Visa mer
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administrativ kundsupport något för dig!

Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag för omgående start som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Som administrativ kundsupport kommer du att arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag i Karlstad som är verksamt inom transportbranschen. I rollen kommer du framför allt via företagets interna affärssystem hantera företagets internationella bokningar, administrera och hantera ärenden, arbeta med felsökning och problemlösning.

Mer specifikt kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att:

* ge kunderna support
* arbeta med utrikesbokningar
* jobba med ständig utveckling och förbättringsarbete av internationella bokningar
* registrera information i företagets affärssystem
* rapportera och hantera avvikelser

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som vill arbeta i team och att du är en lagspelare. Ni arbetar tillsammans mot de satta målen på kort och lång sikt. Du ska gilla att arbeta med administration och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb med god service. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administration, service och logistik.

Vi söker dig som

* kravet är att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* har fullständig gymnasieutbildning
* har arbetat med administration
* har god systemvana och lätt att lära sig nya system

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Agneta Lännbjer på telefonnummer 054-221892. Sök tjänsten senast 2022-04-25 då tjänsten ska tillsättas omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Mar 24    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

SBAB förstärker i Kundservice

Ansök    Mar 3    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. SBAB förstärker i Kundserv... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

SBAB förstärker i Kundservice

Är du nyfiken på att jobba inom bank- och finansbranschen? Då har vi ett intressant uppdrag hos SBAB Bank AB med kontor vid Stora torget i Karlstad.

Du kommer att jobba i Kundservice med målsättningen att bidra till Sverige bästa bolån. Det gör du genom att på ett omtänksamt sätt möta våra kunder. Förutom kunddialog via telefon innebär jobbet en del administrativa uppgifter. För att trivas på SBAB och jobbet tror vi att du:

• gillar kundmötet och att på ett omtänksamt sätt hjälpa våra kunder
• stimuleras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklas
• utmanas av tempo utan att tumma på kvalitet
• är prestigelös, gillar att samarbeta och dela din kunskap med andra
• har en god vana att jobba i olika system

Du jobbar framförallt dagtid, men arbetstiden är schemalagd och även kvälls- och helgarbete förekommer.

Din ansökan

Jobbet innebär att du kommer arbeta som anställd hos bemanningsföretaget Qtym.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Senaste ansökningsdag är den 18 mars. Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR-administratör [email protected] 0705668877 Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Feb 14    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning och planeras att starta i början av februari om inget annat avtalas.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Dec 1    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning och planeras att starta i början av februari om inget annat avtalas.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

Administratör till Löfbergs

Ansök    Nov 25    Adecco Sweden AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Som Backoffice Specialist på Löfbergs Customer Service Center fungerar du som en supportfunktion för Key Account managers när det gäller kund- och orderrelaterade frågor både i Sverige, Norge och Finland. Du administrerar kunder, avtal och utbetalningar i affärssystemet IFS. Andra viktiga uppgifter är prisberäkning, artikelavisering och förbättringsarbete av avdelningens flöden. Du arbetar på Löfbergs kontor i Välsviken, Karlstad där det aldrig... Visa mer
Om tjänsten
Som Backoffice Specialist på Löfbergs Customer Service Center fungerar du som en supportfunktion för Key Account managers när det gäller kund- och orderrelaterade frågor både i Sverige, Norge och Finland. Du administrerar kunder, avtal och utbetalningar i affärssystemet IFS. Andra viktiga uppgifter är prisberäkning, artikelavisering och förbättringsarbete av avdelningens flöden. Du arbetar på Löfbergs kontor i Välsviken, Karlstad där det aldrig är långt till en rykande kopp färskt kaffe.

Tjänsten som Backoffice Specialist är ett konsultuppdrag hos Adecco med start december/januari och sträcker sig fram till den 30 juni till att börja med. Uppdraget kan komma att förlängas.

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från någon administrativ tjänst och är van att arbeta i affärssystem och gärna med erfarenhet av EDI. Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning, tex från gymnasiet. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Outlook, Word och Excel. Har du tidigare erfarenhet av elektronisk hantering av kundorder och fakturering är det meriterande

Som person är du hjälpsam och serviceinriktad, en lagspelare som är öppen för att hoppa in i Frontdesk vid behov. Vidare har du ett systematiskt arbetssätt och van att arbeta efter uppsatta regler och rutiner. Du har en förmåga att se och arbeta med detaljer, är uthållig samt trivs med återkommande arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
- Administrativ erfarenhet
- Officepaketet och affärssystem
- Serviceinriktad

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Pagré 054-771 85 47.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Backoffice Specialist, Administratör, Löfbergs, EDI, IFS, Adecco, Karlstad, Värmland Visa mindre

Administratör

MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan speg... Visa mer
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.




Om anställningen
Inom EU:s civilskyddsmekanism hjälps vi åt att utveckla vår gemensamma förmåga att hantera händelser i samhället.

MSB har ansökt om projektmedel för att tillsammans med EU utveckla en storskalig resurs som ska arbeta med sanering vid CBRN-händelser i Europa. CBRN är den engelska förkortningen för kemiska, biologiska, radiologiska och nukleära ämnen. Projekttiden sträcker sig mellan 2022 till och med 2026.

Vill du vara med och göra jobbet?  

Till enheten för utbildning och övning söker vi nu en administratör för HR-frågor och utbildning till utvecklingsprojektet och som kan stödja kompetensförsörjningen av myndighetens nationella och internationella insatsverksamhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör får du många olika uppgifter på ditt bord. Bland uppgifterna kan nämnas referenstagning vid rekrytering, hantering av avtal och beslut samt hantering av löneunderlag. Du ansvarar även för förberedelser och praktiska arrangemang vid seminarier, utbildningar och övningar. Det kan till exempel innebära inbjudningar samt bokningar av resor och logi. Du förväntas också bidra med administrativ hantering i samband med utvärdering av utbildning. Därtill ansvarar du för att identifiera förbättringsåtgärder och utveckla arbetssätt inom ditt ansvarsområde.

Din kompetensprofil:
Du har: 

- Relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. 
- Minst tre års erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig verksamhet i något av områdena rekrytering, utbildning eller ekonomi.
- En god administrativ förmåga och är trygg i och motiveras av att arbeta med administrativa uppgifter i olika digitala system.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt erfarenhet av att hantera dokument på båda språken. 

För att trivas i rollen behöver du vara ordningsam och strukturerad med god förmåga att leverera i enlighet med uppsatta tidsramar. Du behöver ha förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt samt vara lösningsorienterad och prestigelös med en utvecklad serviceförmåga. Du behöver ha en god samarbetsförmåga.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om MSB
Anställningen är placerad på operativa avdelningen vid enheten för utbildning och övning. Enhetens uppgift är att kompetensutveckla befattningshavare eller annan personal för operativt arbete genom utbildning och övning. I detta ingår att inrikta, utveckla, samordna, genomföra, utvärdera och kvalitetssäkra utbildningsverksamhet för operativt arbete. I uppgiften ingår säkerställande av medverkan i övningar, koordinering av övningsdeltagande samt att bemanna rollerna lokal övningsledare och övningsutvärderare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning under 11 månader med start under våren 2022 med möjlighet till förlängning. 

Ort: Karlstad.

Resor i anställningen förekommer och helgarbete och beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor om tjänsten kontakta Enhetschef Bodil Lundberg. Fackliga företrädare är Carin Hammarbo (Saco-S), Marie Velasquez Fredriksson (ST) samt Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 26/12 2021, märkt med referensnummer 2021/189.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Koordinator - Testhuset

Ansök    Okt 8    Libäck & Co AB    Backofficepersonal
Om tjänsten I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och ut... Visa mer
Om tjänsten
I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning.

Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och utskick av kampanjer. Där till kommer även det övergripande ansvaret över de dagliga inläggen på Testhusets sociala medier, där vi önskar skapa ett mer ”personligt” flöde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och många bollar i luften och som motiveras av att slutföra uppgifter. För dig är det inte något problem att göra fel, det är bara att göra om för att göra rätt. Vi ser även att du är modig och därför vågar ta beslut även när du inte har all information på bordet. Du kommer ha nära samarbeten med oss på kontoret, du behöver därför vara lyhörd och gilla att arbeta i team.

Då du ska ha det övergripande ansvaret över sociala medier kräver tjänsten att du behärskar svenska i tal och skrift.

För att kunna utföra tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet från en samordnade roll. Ett plus är om du i tidigare tjänster har arbetat med sociala medier.

Om oss
På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar ett dokument som visar hur ett potentiellt socialt inlägg på testhusets Facebook och Instagram skulle kunna se ut. Vi lägger stor vikt i hur detta inlägg är skapat och utformat.

Dokumentet laddar du upp under kategorin övriga dokument i ansökan.

Processen
Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Rekryteringsprocessen se ut som följande:

- Efter sista ansökningsdatum kommer vi att gå igenom samtliga ansökningar och göra ett urval. Uppfyller du våra skallkrav kommer du att få testerna ACE och MPA skickat till dig som tittar på din problemlösningsförmåga samt dina egenskaper och styrkor.
- Matchar du med det criteriat vi har satt upp för testerna, det vill säga att du har den kapaciteten samt de egenskaper vi söker, kommer du att bli kallad till en kompetensbaserad intervju över Teams. Under intervjun kommer vi att gå djupare in på de kompetenser som vi identifierat som viktiga för att trivas och prestera i tjänsten.
- Utifrån intervjusvaren kommer vi att göra en bedömning på vilka kandidater som går vidare till nästa steg som är att göra testet OPQ, som också är en personprofilanalys, samt att komma till oss på plats för att se på lokalerna och göra det sista testet TST som tittar på hur vi tar till oss ny information.
- Vi kommer att ta referenser samt göra en bakgrundskoll digitalt på slutkandidaten.



Sista ansökningsdag är 8 oktober och vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker en administratör med start omgående!

För vår kundsräkning söker vi efter en administratör som är redo att ta sig ann en ny utmaning och bli en del av ett starkt gäng. Företaget är beläget i Karlstad och verkar inom logistikbranschen och ser fram emot att välkomna sin nya kollega inom kort. Uppdraget påbörjas som ett konsultuppdrag där du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till kund i 6 månader, ambitionen är att kunden erbjuder anställning därefter om allt fungerar bra. Dina arbetsup... Visa mer
För vår kundsräkning söker vi efter en administratör som är redo att ta sig ann en ny utmaning och bli en del av ett starkt gäng. Företaget är beläget i Karlstad och verkar inom logistikbranschen och ser fram emot att välkomna sin nya kollega inom kort.
Uppdraget påbörjas som ett konsultuppdrag där du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till kund i 6 månader, ambitionen är att kunden erbjuder anställning därefter om allt fungerar bra.
Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara att registrera och sortera material både för internt bruk och externt för kundens räkning. Arbetet kan även innebära mycket kontakt med kunder via mail och telefon samt att assistera vid fakturering, statistikundersökning eller andra administrativa uppgifter. I denna tjänst kommer du att tillhöra företagets Back-Office gäng.Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning och som med fördel har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och hanterar de administrativa uppgifterna på ett kvalitetsmedvetet och strukturerat sätt. I din roll kommer du ha mycket kontakt med våra kunder vilket förutsätter att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och ett intresse att arbeta i Visma och andra olika system. Du är en trygg och lugn person som på ett in lyssnade sätt alltid strävar mot att ge kunderna bästa möjliga service. Du är en öppen och kommunikativ person som gillar att jobba i team. Vi ser att du är en ansvarstagande person som trivs med att emellanåt jobba i högt tempo.Meriterande 
- Goda kunskaper i Excell
- Tidigare erfarenhet av att jobba i Visma 
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Dennis Neogard på nummer 0707959333.
Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se Visa mindre

Koordinator - Testhuset

Ansök    Okt 9    Libäck & Co AB    Backofficepersonal
Om tjänsten I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och ut... Visa mer
Om tjänsten
I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning.

Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och utskick av kampanjer. Där till kommer även det övergripande ansvaret över de dagliga inläggen på Testhusets sociala medier, där vi önskar skapa ett mer ”personligt” flöde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och många bollar i luften och som motiveras av att slutföra uppgifter. För dig är det inte något problem att göra fel, det är bara att göra om för att göra rätt. Vi ser även att du är modig och därför vågar ta beslut även när du inte har all information på bordet. Du kommer ha nära samarbeten med oss på kontoret, du behöver därför vara lyhörd och gilla att arbeta i team.

Då du ska ha det övergripande ansvaret över sociala medier kräver tjänsten att du behärskar svenska i tal och skrift.

För att kunna utföra tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet från en samordnade roll. Ett plus är om du i tidigare tjänster har arbetat med sociala medier.

Om oss
På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar ett dokument som visar hur ett potentiellt socialt inlägg på testhusets Facebook och Instagram skulle kunna se ut. Vi lägger stor vikt i hur detta inlägg är skapat och utformat.

Dokumentet laddar du upp under kategorin övriga dokument i ansökan.

Processen
Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Rekryteringsprocessen se ut som följande:

- Efter sista ansökningsdatum kommer vi att gå igenom samtliga ansökningar och göra ett urval. Uppfyller du våra skallkrav kommer du att få testerna ACE och MPA skickat till dig som tittar på din problemlösningsförmåga samt dina egenskaper och styrkor.
- Matchar du med det criteriat vi har satt upp för testerna, det vill säga att du har den kapaciteten samt de egenskaper vi söker, kommer du att bli kallad till en kompetensbaserad intervju över Teams. Under intervjun kommer vi att gå djupare in på de kompetenser som vi identifierat som viktiga för att trivas och prestera i tjänsten.
- Utifrån intervjusvaren kommer vi att göra en bedömning på vilka kandidater som går vidare till nästa steg som är att göra testet OPQ, som också är en personprofilanalys, samt att komma till oss på plats för att se på lokalerna och göra det sista testet TST som tittar på hur vi tar till oss ny information.
- Vi kommer att ta referenser samt göra en bakgrundskoll digitalt på slutkandidaten.



Sista ansökningsdag är 12 oktober och vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Koordinator - Testhuset

Ansök    Sep 30    Libäck & Co AB    Backofficepersonal
Om tjänsten I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och ut... Visa mer
Om tjänsten
I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning.

Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och utskick av kampanjer. Där till kommer även det övergripande ansvaret över de dagliga inläggen på Testhusets sociala medier, där vi önskar skapa ett mer ”personligt” flöde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och många bollar i luften och som motiveras av att slutföra uppgifter. För dig är det inte något problem att göra fel, det är bara att göra om för att göra rätt. Vi ser även att du är modig och därför vågar ta beslut även när du inte har all information på bordet. Du kommer ha nära samarbeten med oss på kontoret, du behöver därför vara lyhörd och gilla att arbeta i team.

Då du ska ha det övergripande ansvaret över sociala medier kräver tjänsten att du behärskar svenska i tal och skrift.

För att kunna utföra tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet från en samordnade roll. Ett plus är om du i tidigare tjänster har arbetat med sociala medier.

Om oss
På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar ett dokument som visar hur ett potentiellt socialt inlägg på testhusets Facebook och Instagram skulle kunna se ut. Vi lägger stor vikt i hur detta inlägg är skapat och utformat.

Dokumentet laddar du upp under kategorin övriga dokument i ansökan.

Processen
Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Rekryteringsprocessen se ut som följande:

- Efter sista ansökningsdatum kommer vi att gå igenom samtliga ansökningar och göra ett urval. Uppfyller du våra skallkrav kommer du att få testerna ACE och MPA skickat till dig som tittar på din problemlösningsförmåga samt dina egenskaper och styrkor.
- Matchar du med det criteriat vi har satt upp för testerna, det vill säga att du har den kapaciteten samt de egenskaper vi söker, kommer du att bli kallad till en kompetensbaserad intervju över Teams. Under intervjun kommer vi att gå djupare in på de kompetenser som vi identifierat som viktiga för att trivas och prestera i tjänsten.
- Utifrån intervjusvaren kommer vi att göra en bedömning på vilka kandidater som går vidare till nästa steg som är att göra testet OPQ, som också är en personprofilanalys, samt att komma till oss på plats för att se på lokalerna och göra det sista testet TST som tittar på hur vi tar till oss ny information.
- Vi kommer att ta referenser samt göra en bakgrundskoll digitalt på slutkandidaten.



Sista ansökningsdag är 8 oktober och vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Medarbetare Business Services - Karlstad

Ansök    Sep 17    Schenker AB    Backofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Till... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!
Till vår Business Services grupp söker vi nu en positiv, ansvarsfull och serviceinriktad medarbetare som tycker om kundkontakt och att vara med där det händer.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med dina kollegor inom Business Services ansvarar du bland annat för:
* Bokningar via telefon, EDI och mail för både inrikes- och utrikestransporter.
* Kundförfrågningar gällande priser och transporter
* Tullhantering
* Kontakter med kunder, åkerier, produktion, övriga avdelningar lokalt och på andra distrikt
* Reklamationer, uppföljningar samt trafikledning vid behov

Din Profil:

Vi söker dig som har en positiv inställning till samarbete, service och kvalitet. Du är flexibel, ansvarsfull, stresstålig, målinriktad med kunden i centrum och tar gärna egna initiativ samt har intresse av att lösa problem. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i MS Office samt uttrycker dig väl i telefon och via mail, både på svenska och på engelska. Meriterande är om du dessutom har utbildning eller erfarenhet från branschen.

Information och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är normalt och förlagt mellan kl.08.00 -17.00.
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast 2021-10-04.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Agneta Odhe, Business Services Manager, på telefonnummer: 054 - 852655 alternativt via mail: [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Koordinator - Testhuset

Ansök    Sep 24    Libäck & Co AB    Backofficepersonal
Om tjänsten I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och ut... Visa mer
Om tjänsten
I tjänsten som koordinator hos oss på Testhuset kommer du till största delen underlätta dina kollegors dagar genom att koordinera administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att administrativt stötta Vd, få ihop kollegors kalendrar vid mötesbokningar och kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning.

Du kommer även att arbeta med administrativt arbetet kopplat till marknad så som omvärldsbevakning, produktion av markandsmaterial och utskick av kampanjer. Där till kommer även det övergripande ansvaret över de dagliga inläggen på Testhusets sociala medier, där vi önskar skapa ett mer ”personligt” flöde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och många bollar i luften och som motiveras av att slutföra uppgifter. För dig är det inte något problem att göra fel, det är bara att göra om för att göra rätt. Vi ser även att du är modig och därför vågar ta beslut även när du inte har all information på bordet. Du kommer ha nära samarbeten med oss på kontoret, du behöver därför vara lyhörd och gilla att arbeta i team.

Då du ska ha det övergripande ansvaret över sociala medier kräver tjänsten att du behärskar svenska i tal och skrift.

För att kunna utföra tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet från en samordnade roll. Ett plus är om du i tidigare tjänster har arbetat med sociala medier.

Om oss
På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar ett dokument som visar hur ett potentiellt socialt inlägg på testhusets Facebook och Instagram skulle kunna se ut. Vi lägger stor vikt i hur detta inlägg är skapat och utformat.

Dokumentet laddar du upp under kategorin övriga dokument i ansökan.

Processen
Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Rekryteringsprocessen se ut som följande:

- Efter sista ansökningsdatum kommer vi att gå igenom samtliga ansökningar och göra ett urval. Uppfyller du våra skallkrav kommer du att få testerna ACE och MPA skickat till dig som tittar på din problemlösningsförmåga samt dina egenskaper och styrkor.
- Matchar du med det criteriat vi har satt upp för testerna, det vill säga att du har den kapaciteten samt de egenskaper vi söker, kommer du att bli kallad till en kompetensbaserad intervju över Teams. Under intervjun kommer vi att gå djupare in på de kompetenser som vi identifierat som viktiga för att trivas och prestera i tjänsten.
- Utifrån intervjusvaren kommer vi att göra en bedömning på vilka kandidater som går vidare till nästa steg som är att göra testet OPQ, som också är en personprofilanalys, samt att komma till oss på plats för att se på lokalerna och göra det sista testet TST som tittar på hur vi tar till oss ny information.
- Vi kommer att ta referenser samt göra en bakgrundskoll digitalt på slutkandidaten.



Sista ansökningsdag är 8 oktober och vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Ansök    Jun 10    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa våra kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av tillfällig förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa våra kunder, är det här en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. En bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Vi fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt. Vi sätter alltid våra kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det en merit.
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning och planeras att starta i början av september om inget annat avtalas.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

På grund av rådande omständigheter sker intervjuerna digitalt.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses! Visa mindre

Administrativ kundsupport inom transport & logistik i Karlstad

Ansök    Mar 3    Manpower AB    Backofficepersonal
Skicka in din ansökan idag om du vill starta omgående och arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag! OBS; Senaste ansökningsdagen är den 8 mars. Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag. Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupp... Visa mer
Skicka in din ansökan idag om du vill starta omgående och arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag! OBS; Senaste ansökningsdagen är den 8 mars.

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag.

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, internationell kundsupport och administration inom transport och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administrativ kundsupport något för dig!

Arbetsuppgifter

Som administrativ kundsupport kommer du att arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag i Karlstad som är verksamt inom transportbranschen. I rollen kommer du framför allt via företagets interna affärssystem hantera företagets internationella bokningar, administrera och hantera ärenden, arbeta med felsökning och problemlösning.

Mer specifikt kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att:

* ge kunderna support
* arbeta med utrikesbokningar
* jobba med ständig utveckling och förbättringsarbete av internationella bokningar
* registrera information i företagets affärssystem
* rapportera och hantera avvikelser

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som vill arbeta i team och att du är en lagspelare. Ni arbetar tillsammans mot de satta målen på kort och lång sikt. Du ska gilla att arbeta med administration och kundservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb med god service. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administration, service och logistik.

Vi söker dig som

* kravet är att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* har fullständig gymnasieutbildning
* har arbetat med administration
* har god systemvana och lätt att lära sig nya system

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Är du studerande och söker extrajobb inom bank- och finans?

Ansök    Nov 23    Qtym AB    Backofficepersonal
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo. Vill du bli en del av vårt... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa våra kunder från dröm till bostad?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar för extrajobb inom SBAB. Arbetsuppgifterna varierar beroende på avdelning och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är en engagerad och kvalitetsmedveten person, självklart passionerad för att hjälpa våra kunder, är det här en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. En bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Vi fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt. Vi sätter alltid våra kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund? För att trivas hos oss tror vi att du har,

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det en merit.
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning och planeras att starta i början på februari om inget annat avtalas

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, [email protected] 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, [email protected] 070-5668877.

På grund av rådande omständigheter sker intervjuerna digitalt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektadministratör insats

MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från loka... Visa mer
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.


Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.




Myndigheten för samhällsskydd och beredskap genomför insatser över hela världen inom områdena humanitära insatser, minhantering, tidig återuppbyggnad, stärkande av katastrofberedskap och stöd till fredsfrämjande insatser.

Myndigheten har vidare ett särskilt ansvar då många människor med hemvist i Sverige drabbas av en olycka eller katastrof i utlandet. Vidare stödjer myndigheten även kommunala och regionala myndigheter i hanteringen av vissa insatser i Sverige.

Enheten för humanitära insatser, vid den Operativa Avdelningen, ansvarar för myndighetens humanitära insatser utanför Sverige. I genomsnitt hanterar MSB ca 60 pågående insatser i ungefär 30 länder. I enhetens uppdrag ligger att utveckla den humanitära verksamheten samt ansvaret för bedömning, genomförande och uppföljning av humanitära insatser. En viktig del i insatsverksamheten är samverkan och partnerskap med uppdragsgivare och partners inom FN, EU, ICRC, frivilligorganisationer och med relevanta myndigheter.

Dina arbetsuppgifter
Som projektadministratör kommer du vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av enhetens insatser och jobba nära ett antal projektledare. Du kommer att administrera insatspersonalens tids- och kostnadsrapportering, sköta praktisk planering kring personalrelaterade bokningar av lokaler, resor och hotell, ta emot, verifiera och kontrollattestera fakturor.

Du ansvarar för att bidra till planering, beredning, budgetering, administrering, uppföljning och avslutning av insatser. Du deltar i och bidrar till lärande från genomförd verksamhet och kontinuerlig utveckling för att förbättra framtida insatser. Övriga arbetsuppgifter kan tillkomma vid behov.

Beredskapstjänstgöring och resor till insatsområden kan komma att ingå i tjänsten.

Din kompetensprofil
Du har relevant utbildning på lägst gymnasienivå och flerårig erfarenhet av liknande administrativt arbete. Du skall ha goda datakunskaper och vana av att arbeta i Word, Excel och andra datasystem. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du ordningsam, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt, lösningsorienterat och hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, men ändå upprätthålla noggrannhet och struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behåller lugnet i stressade situationer och visar gott omdöme under tidspress. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Tjänsten är tidsbegränsad till den 31 december 2020, med möjlighet till förlängning och tillträde så snart som möjligt. Befattningen är placerad i Karlstad.

Svenskt medborgarskap
Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Vill du få mer information?
Kontakta enhetschef Britta Ramberg eller verksamhetsansvarig Emilio König. Fackliga företrädare är Anja Holmgren, SACO, Daniel Hjärne, ST samt Ann-Britt Paradis SEKO. Samtliga nås på telefon 0771-240 240.

Din ansökan
ska vara inkommen till MSB senast 21 februari 2020, märkt med referensnummer 2020/10. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Ledigt uppdrag inom service och administration

Ansök    Dec 4    Manpower    Backofficepersonal
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som till att börja med va... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som till att börja med varar i tre månader men med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor - kollegor som kommer att hjälpa dig i starten så att du snabbt blir varm i kläderna.

Tillsammans med dina kollegor i kundteam hanterar du kund-, faktura- och reklamationsärenden som i huvudsak eskalerats från kundtjänst First Line.

Du är lösningsorienterad och har lätt för samarbete. Självklart har du bra datavana och lätt för att snabbt växla mellan olika program samtidigt som du är noggrann och gillar att "ha många bollar i luften".

Vem är det vi söker?

Du trivs med att jobba med administrativa uppgifter och med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en prestigelös, nyfiken och lojal person som dessutom är ansvarsfull och engagerad i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har god datorvana
* har fullständiga gymnasiebetyg
* gärna erfarenhet av administrativt arbete
* har goda kunskaper i svenska och engelska

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Möllberg på telefonnummer 054-22 18 85 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt som administrativ kundsupport i Karlstad

Ansök    Sep 24    Manpower AB    Backofficepersonal
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, kundsupport och administration? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administrativ kundsupport något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag! Ledigt jobb ... Visa mer
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på problemlösning, kundsupport och administration? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor i teamet? Då är jobbet som administrativ kundsupport något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag!

Ledigt jobb som administrativ kundsupport inom transport och logistik i Karlstad

Arbetsuppgifter

Som administrativ kundsupport kommer du att arbeta på ett världsledande, marknadsledande och nytänkande företag i Karlstad som är verksamt inom transportbranschen. I rollen kommer du framför allt att hantera fakturering och ersättningar till kunder, administrera och hantera ärenden och arbeta med felsökning och problemlösning. Utöver det kommer du att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt via telefon.

Mer specifikt kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att:

* ge kunderna support
* arbeta med fakturafrågor
* hantera reklamationer
* registrera information i företagets affärssystem
* rapportera och hantera avvikelser

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som vill arbeta i team och att du är en lagspelare. Ni arbetar tillsammans mot de satta målen på kort och lång sikt. Du ska gilla att arbeta med administration, fakturahantering, kundservice samt reklamationshantering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb med god service. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administration, service och logistik.

Vi söker dig som

* har fullständig gymnasieutbildning
* har arbetat med administration
* har god systemvana och lätt att lära sig nya system
* talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892. Sök tjänsten senast den 2020-10-11. OBSERVERA; Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt uppdrag inom service och administration

Ansök    Okt 14    Manpower    Backofficepersonal
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar till att börja ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar till att börja med i tre månader men med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor - kollegor som kommer att hjälpa dig i starten så att du snabbt blir varm i kläderna.

Tillsammans med dina kollegor i kundteam hanterar du kundärenden samt bokningar och uppföljning av transporter inom ramen för givna deadlines.

Du är lösningsorienterad och har lätt för samarbete. Självklart har du bra datavana och lätt för att snabbt växla mellan olika program samtidigt som du gillar att "ha många bollar i luften".

Vem är det vi söker?

Du trivs med att jobba med administrativa uppgifter och med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en prestigelös, nyfiken och lojal person som dessutom är ansvarsfull och engagerad i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har god datorvana
* har fullständiga gymnasiebetyg
* gärna erfarenhet av administrativt arbete
* har goda kunskaper i svenska och engelska

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Möllberg på telefonnummer 054-22 18 85 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb i Kundteam hos vår uppdragsgivare i Karlstad

Ansök    Sep 4    Manpower    Backofficepersonal
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar till att börja ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar till att börja med i tre månader men med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor - kollegor som kommer att hjälpa dig i starten så att du snabbt blir varm i kläderna.

Du jobbar tillsammans med dina kollegor i kundteam som löser kund- och fakturaärenden, bokningar och uppföljningar.

Du är en lösningsorienterad teamplayer som har lätt att kommunicera med andra och som har förmågan att ha "många bollar i luften".

Vem är det vi söker?

Du trivs med att jobba med administrativa uppgifter och med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en prestigelös, nyfiken och lojal person som dessutom är ansvarsfull och engagerad i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har god datorvana
* har fullständiga gymnasiebetyg
* gärna erfarenhet av administrativt arbete
* har goda kunskaper i svenska och engelska

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Möllberg på telefonnummer 054-22 18 85 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Studerande till administrativt serviceuppdrag

Ansök    Aug 22    Academic Work    Backofficepersonal
Doowins resa i Värmland har bara börjat och de behöver nu stöttning i sitt showroom och med andra administrativa uppgifter. I denna roll arbetar du rådgivande mot kunder och ser till att det är ordning och reda under ytan. Dina arbetsuppgifter präglas av ansvar under frihet och du får komplettera dina studier med ett meriterande deltidsjobb. Sök idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Doowin är en del av Bolistkoncernen och har sedan 2018 etabler... Visa mer
Doowins resa i Värmland har bara börjat och de behöver nu stöttning i sitt showroom och med andra administrativa uppgifter. I denna roll arbetar du rådgivande mot kunder och ser till att det är ordning och reda under ytan. Dina arbetsuppgifter präglas av ansvar under frihet och du får komplettera dina studier med ett meriterande deltidsjobb. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Doowin är en del av Bolistkoncernen och har sedan 2018 etablerat sig i Karlstad. Sedan starten har de levererat fönster från Elitfönster och dörrar från Diplomat till privatpersoner och föreningar. Som enda leverantör av kompletta lösningar från offert till färdigmonterad produkt har verksamheten utvecklats snabbt och de är idag sju personer som arbetar på företaget i Karlstad. På sikt kommer sortimentet utvecklas och det senaste tillskottet är takfönster.

I takt med att du växer i rollen kommer dina arbetsuppgifter breddas och ditt ansvar växa. Du har därför varje dag gott om stöd från engagerade och härliga kollegor som alla tillsammans bidrar till verksamhetens resultat.

Du erbjuds


* Engagerade kollegor på en arbetsplats i tillväxt
* En ansvarsfylld roll och flexibla arbetstider på ca 15- 20 timmar per vecka.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Bemanna Showroomet under öppetider och rådgiva besökare
* Sortera och märka inkommande leveranser till respektive projekt
* Förbereda projekt och arbetsbeskrivningar till montörer
* Uppdatera kunder löpande inför och under montering
* Planera och beställa material för framtida projekt
* Sammanställa offerter

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar vid högskola eller universitet och har minst två år kvar av dina studier
* Har relevant arbetslivserfarenhet inom kundbemötande och/ eller administration


* Det är meriterande om du tidigare arbetat som snickare eller har relevant erfarenhet från byggbranschen. Vi ser även gärna att du har truckkort B.


Som person är du:


* Strukturerad
* Initiativtagande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Deltid, ca. 15- 20 timmar/ vecka. (Undantag v. 40- 43 då du jobbar tisdag-torsdag samt lördag.)
* Placering: Centrala Karlstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Doowins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Doowin är en del av BOLIST och har sedan 2018 funnits i Karlstad. De har showrooms i 10 svenska städer och levererar helhetslösningar inom fönster, dörrar mm. Spana in deras hemsida för mer info! Visa mindre

Kundcentermedarbetare , Moelven Wood AB

Ansök    Mar 19    Moelven Wood AB    Backofficepersonal
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial. Vill du vara en ... Visa mer
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä?

Moelven Wood AB behöver nu förstärka med en pigg, driven och säljinriktad tjej eller kille som vill vara med och på en spännande resa med en avdelning under utveckling på vårt huvudkontor i Skåre.

Som kollega på vårt Kundcenter har du en central och viktig roll i Moelven Woods organisation. Rollen innebär kontakt med våra befintliga kunder på den svenska marknaden. Du ansvarar för att lämna prisuppgifter och hantera offerter i samråd med våra utesäljare, hantera order, sköta returer, kontrollera leveranstider och hantera ev. reklamationer. Vidare arbetar du även med utgående samtal för att optimera lastfyllnad och kampanjer, men också merförsäljning.

Du arbetar i ett härligt team med nära samarbete med företagets utesäljare, produktchefer och producerande industrier.

För att trivas i rollen tror vi att du:
• Är intresserad av försäljning och kundservice och har en förmåga att förstå kundens behov.
• Har vana att arbeta med affärsystem, gärna IFS, och Officepaketet
• Är van att ha kundkontakt via telefon och i ett stundtals högt tempo
• Har erfarenhet av att arbeta med reklamationer
• Är en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från teamet och som vill dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser.

Som person bör du vara lösningsorienterad, strukturerad och trivas med nya utmaningar.

Moelven Wood är i en spännande fas, där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

Placeringorten är Skåre i Karlstad.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 april 2019. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta Kundcenterchef Per Lundström, tfn 010-122 50 51 eller Daniel Pettersson, HR-ansvarig Moelven Wood, tfn 010-122 50 61

Du söker tjänsten genom att gå till www.moelven.se och klicka dig in under "Lediga tjänster". Där finner du denna tjänst. Registrera dig i vårt rekryterinmgsverktyg och och sök denna tjänst.

Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ledigt jobb på Backoffice hos vår uppdragsgivare i Karlstad

Ansök    Maj 27    Manpower    Backofficepersonal
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! I rollen som Kundteam Backoffice ingår flera delar, men... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

I rollen som Kundteam Backoffice ingår flera delar, men viktigast blir att tillsammans med övriga kollegor ansvara för att den löpande administrationen inom teamet. Du kommer att arbeta med ansvarstagande, unga, trevliga och hjälpsamma kollegor - kollegor som kommer att hjälpa dig i starten så att du snabbt blir varm i kläderna.

Det här är ett konsultuppdrag som varar till att börja med i tre månader men med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att jobba med administrativa uppgifter och med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en prestigelös, nyfiken och lojal person som dessutom är ansvarsfull och engagerad i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har god datorvana
* har fullständiga gymnasiebetyg
* gärna erfarenhet av administrativt arbete
* har goda kunskaper i svenska och engelska

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Möllberg på telefonnummer 054-22 18 85 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Är du student och söker sommarjobb 2019?

Ansök    Mar 19    Manpower    Backofficepersonal
Det här är ett konsultuppdrag för dig som är studerande på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. I första hand gäller uppdraget under sommarperioden vecka 25-32 men det kommer också att finnas möjlighet att jobba extra under terminerna. Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba som godsmottagare och med enklare administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här får du inte bara möjligheten att arb... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag för dig som är studerande på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. I första hand gäller uppdraget under sommarperioden vecka 25-32 men det kommer också att finnas möjlighet att jobba extra under terminerna.

Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba som godsmottagare och med enklare administration hos vår uppdragsgivare i Karlstad. Här får du inte bara möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med trevliga och erfarna kollegor - du kommer också att skaffa dig en ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden! Visst låter det spännande? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Hur ser en arbetsdag ut?

Du kommer att vara företagets ansiktet utåt och ta emot godstransporter, göra enklare administrativa uppgifter samt svara på inkommande samtal. Du jobbar dagtid mellan 7-16.

Uppdraget utgår från Karlstad men under semesterperioden och vid behov kommer du även att vara placerad på kundens kontor i Arvika och Karlskoga.

Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som är stresstålig och driven. Då du i perioder kommer att arbeta enskilt är det viktigt att du är ansvarsfull och känner dig trygg med att arbeta självständigt.

Du har god datavana och lätt för att lära dig nya system och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Uppdraget kräver körkort samt tillgång till egen bil.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Möllberg på telefonnummer 054-22 18 85 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kundcentermedarbetare , Vikariat Moelven Wood AB

Ansök    Mar 19    Moelven Wood AB    Backofficepersonal
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial. Vill du vara en ... Visa mer
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä?

Moelven Wood AB behöver nu förstärka med en pigg, driven och säljinriktad tjej eller kille som vill vara med och på en spännande resa med en avdelning under utveckling på vårt huvudkontor i Skåre. Tjänsten är ett vikariat med omgående start fram till 2019-08-31

Som kollega på vårt Kundcenter har du en central och viktig roll i Moelven Woods organisation. Rollen innebär kontakt med våra befintliga kunder på den svenska marknaden. Du ansvarar för att lämna prisuppgifter och hantera offerter i samråd med våra utesäljare, hantera order, sköta returer, kontrollera leveranstider och hantera ev. reklamationer. Vidare arbetar du även med utgående samtal för att optimera lastfyllnad och kampanjer, men också merförsäljning.

Du arbetar i ett härligt team med nära samarbete med företagets utesäljare, produktchefer och producerande industrier.

För att trivas i rollen tror vi att du:
• Är intresserad av försäljning och kundservice och har en förmåga att förstå kundens behov.
• Har vana att arbeta med affärsystem, gärna IFS, och Officepaketet
• Är van att ha kundkontakt via telefon och i ett stundtals högt tempo
• Har erfarenhet av att arbeta med reklamationer
• Är en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från teamet och som vill dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser.

Som person bör du vara lösningsorienterad, strukturerad och trivas med nya utmaningar.

Moelven Wood är i en spännande fas, där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

Placeringorten är Skåre i Karlstad.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 april 2019. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta Kundcenterchef Per Lundström, tfn 010-122 50 51 eller Daniel Pettersson, HR-ansvarig Moelven Wood, tfn 010-122 50 61

Du söker tjänsten genom att gå till www.moelven.se och klicka dig in under "Lediga tjänster". Där finner du denna tjänst. Registrera dig i vårt rekryterinmgsverktyg och och sök denna tjänst.

Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre