Lediga jobb Clevry Sweden AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Clevry Sweden AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Nätplanerare till Ellevio i Karlstad!

Ansök    Maj 31    Clevry Sweden AB    Nätplanerare
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige ... Visa mer
Om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.
Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el – från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.
Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll
För vår kund Ellevios räkning söker vi nu en Nätplanerare med placering i Karlstad!
Som Nätplanerare har du en viktig roll för att Ellevios elnät ska utvecklas på bästa möjliga sätt. I rollen arbetar du med att planera och designa elnätet för olika områden såsom bostads- och handelsområden, industriområden, solcellsparker, batterilager och laddningsinfrastruktur för elfordon. Du arbetar även med analys och nätplanering för att minimera risken för strömavbrott.
I nära samarbete med områdesansvariga, som ansvarar för Ellevios investeringar, tar du fram nätplaneringar och analyser för elnätet. Du ansvarar för budget, investerings- och lönsamhetskalkyler samt för val av teknisk nätlösning med tillhörande dimensionering och nätberäkning.
Hos Ellevio arbetar du med ett engagerat och positivt team som alla drivs av utmaningar, spännande projekt och där de kontinuerligt jobbar med verksamhetsutveckling för att förbättra deras sätt att arbeta. Dessutom får du arbeta på en arbetsplatsdär man strävarett flexibelt arbetssätt och värnar om en god balans i vardagen. Teamet du kommer arbeta i består av cirka 30 personer där laganda och hjälpsamhet står i fokus. Ellevio som arbetsgivare strävar efter att vara en arbetsplats som främjar mångfald i kompetens, kön och personligheter och har tilldelats utmärkelsen att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.
Arbetsuppgifter
Planera och designa elnätet för olika områden
Utföra analyser och nätplanering för att minimera strömavbrott
Ta fram budget-, investerings- och lönsamhetskalkyler
Skapa ellinjescheman i Autocad
Ta fram pris och skicka offert till kund
Fakturera och administrera ärenden
Utföra kreditprövningar

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är 1 septembereller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt på initialt 12 månader. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar och kontorstider.
Din profil
Vi söker dig somhar en relevant högskoleexamen inom exempelvis elkraft, elektroteknik, energi och miljö, ekonomi eller teknisk fysik. Har du annan ingenjörsexamen och ser detta som spännande och något du ser dig själv utvecklas inom är även det relevant, och har möjlighet att arbeta lokalt på Ellevios kontor i Karlstad. Vidarehar du flytande kunskaper i svenska i tal och skrift.Det är meriterande om du har erfarenhet av Autocad, erfarenhet av Netbas, kunskaper inom företagsekonomi, och erfarenhet av kreditprövningar och faktureringar.
Som person är du kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när arbetstempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta självständigt likväl i samarbete med andra.
Denna tjänst är säkerhetsklassad och för slutkandidat kommer vi genomföra bakgrundskontroll, kreditupplysning och referenstagning.
Om Clevry
I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden Visa mindre

Teknisk koordinator till Metso

Om företaget: Metso är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. Metso har 150 års expertis inom gruvdrift och metaller. De finns i över 50 länder och är över 15 400 medarbetare runt om i hela världen. Till Metso i Kil söker vi nu dig som vill gå in i rollen som Teknisk Koordinator! Din roll: I rollen som Teknisk Koordinator kommer du att ansvara för ... Visa mer
Om företaget:

Metso är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. Metso har 150 års expertis inom gruvdrift och metaller. De finns i över 50 länder och är över 15 400 medarbetare runt om i hela världen.

Till Metso i Kil söker vi nu dig som vill gå in i rollen som Teknisk Koordinator!

Din roll:

I rollen som Teknisk Koordinator kommer du att ansvara för teknisk identifiering och prissättning av delar och komponenter för att få in produkterna i SAP. Du kommer att supportera vid identifiering av artiklar, läsning av tekniska ritningar och sökning av information från olika källor. I rollen ansvarar du för att stötta vid offertförfrågningar och ha mycket dialog internt och på global nivå. Du rapporterar till Senior Manager/CTO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Teknisk identifiering och prissättning av delar och komponenter

- Ge tydliga instruktioner till Master Data för att ändra ERP-data

- Supportera vid identifiering av artiklar, läsning av tekniska ritningar och sökning av information från olika källor.

- Hämta aktuella priser och ledtider för delar direkt från leverantörer eller via den taktiska inköpsfunktionen.

- Samarbeta med ett nyckelkompetensnätverk lokalt och globalt för att hantera mer komplexa förfrågningar.

- Stötta vid offertförfrågningar

Placering: Kil

Omfattning: Heltid

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till 2024/08/31 där du kommer att vara konsult via oss på Clevry men arbeta på Metso.

Din profil:

Vi söker dig som innehar en gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du arbetat inom det tekniska området efter din gymnasieexamen. Det är meriterande för rollen om du innehar en högskoleexamen eller YH utbildning inom området. Som person ser vi gärna att du är analytisk och noggrann i ditt arbete. Du kommer ha mycket intern dialog så det är viktigt att du är serviceminded och öppen. Ett krav för rollen är att du är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift, engelska är bolagets koncernspråk. Det är meriterande om du be härskar det finska språket med.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Metso med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Teknisk koordinator till Metso

Om företaget: Metso är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. Metso har 150 års expertis inom gruvdrift och metaller. De finns i över 50 länder och är över 15 400 medarbetare runt om i hela världen. Till Metso i Kil söker vi nu dig som vill gå in i rollen som Teknisk Koordinator! Din roll: I rollen som Teknisk Koordinator kommer du att ansvara för ... Visa mer
Om företaget:

Metso är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. Metso har 150 års expertis inom gruvdrift och metaller. De finns i över 50 länder och är över 15 400 medarbetare runt om i hela världen.

Till Metso i Kil söker vi nu dig som vill gå in i rollen som Teknisk Koordinator!

Din roll:

I rollen som Teknisk Koordinator kommer du att ansvara för teknisk identifiering och prissättning av delar och komponenter för att få in produkterna i SAP. Du kommer att supportera vid identifiering av artiklar, läsning av tekniska ritningar och sökning av information från olika källor. I rollen ansvarar du för att stötta vid offertförfrågningar och ha mycket dialog internt och på global nivå. Du rapporterar till Senior Manager/CTO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Teknisk identifiering och prissättning av delar och komponenter

- Ge tydliga instruktioner till Master Data för att ändra ERP-data

- Supportera vid identifiering av artiklar, läsning av tekniska ritningar och sökning av information från olika källor.

- Hämta aktuella priser och ledtider för delar direkt från leverantörer eller via den taktiska inköpsfunktionen.

- Samarbeta med ett nyckelkompetensnätverk lokalt och globalt för att hantera mer komplexa förfrågningar.

- Stötta vid offertförfrågningar

Placering: Kil

Omfattning: Heltid

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till 2024/08/31 där du kommer att vara konsult via oss på Clevry men arbeta på Metso.

Din profil:

Vi söker dig som innehar en gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du arbetat inom det tekniska området efter din gymnasieexamen. Det är meriterande för rollen om du innehar en högskoleexamen eller YH utbildning inom området. Som person ser vi gärna att du är analytisk och noggrann i ditt arbete. Du kommer ha mycket intern dialog så det är viktigt att du är serviceminded och öppen. Ett krav för rollen är att du är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift, engelska är bolagets koncernspråk. Det är meriterande om du be härskar det finska språket med.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Metso med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Student - Teknikersupport Karlstad

Ansök    Aug 31    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Mer information om företaget ges vid intervju med Clevry. Din roll Vi söker nu en student till en roll som Teknikersupport hos vår kund i Karlstad. Denna roll handlar om att stödja och bistå tekniker samt entreprenörer genom att erbjuda information och lösningar på problem de stöter på i sitt arbete. Du förväntas kunna arbeta ca. 2 dagar i veckan, men även heltid under jul- och sommarledighet. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Svara på inko... Visa mer
Om företaget

Mer information om företaget ges vid intervju med Clevry.

Din roll

Vi söker nu en student till en roll som Teknikersupport hos vår kund i Karlstad. Denna roll handlar om att stödja och bistå tekniker samt entreprenörer genom att erbjuda information och lösningar på problem de stöter på i sitt arbete.

Du förväntas kunna arbeta ca. 2 dagar i veckan, men även heltid under jul- och sommarledighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Svara på inkommande samtal och mejl, där du hjälper entreprenörer med supportärenden och förser tekniker med nödvändig information för deras arbete

- Dokumentera och uppdatera register med information om inkomna ärenden

Din profil

Vi söker dig som:

- Studerar en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå

- Har minst 2 år kvar på utbildningen

- Är permanent bosatt i Karlstadområdet

- Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vidare söker vi dig som är service-minded och är bekväm med telefon som ditt främsta arbetsverktyg. Vi tror också att du har en stark förmåga att multitaska och navigera i flera system samtidigt. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av teknisk support, kundtjänst eller liknande. Utöver detta är du en lyhörd och lösningsorienterad lagspelare med stort tekniskt intresse.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Ingenjörer / Driftplanerare sökes till Ellevio i Karlstad!

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt. Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultu... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi två personer som vill vara en del av vårt team inom Nätdrift i Karlstad som Driftplanerare.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Ellevio söker nu två nya driftplanerare. I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat och sammansvetsat team som kallas Nätdrift. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med Ellevios Driftplanering, placerade i Karlstad på Sveriges största driftcentral!

På Driftplaneringen arbetar du med att granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Du kommer också koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät. Vidare ansvarar du även för att informera Ellevios kunder om kommande avbrott och upprätta driftorder för idrifttagningar. Utöver att samarbeta med teamkollegor så kommer du även att samarbete med övriga team och avdelningar inom Ellevio, samt mot deras entreprenörer.

Tjänsten ger dig möjlighet att kunna kombinera din analytiska förmåga med att få arbeta kommunikativt och socialt och inte minst - du får som Driftplanerare möjlighet att vara med i den stora omställningen mot ett mer förnybart och elektrifierat samhälle. I rollen får du även möjlighet till ett stort eget ansvar och till flexibilitet i ditt arbete.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och säkerställa idrifttagningar
- Upprätta och skriva driftorder
- Granska driftorder
- Behandling av arbetsbegäran
Detta är konsultuppdrag via oss på Clevry på inledningsvis 12 månader, med start januari 2024.Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning, eller liknande, med inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar men du kan även ha motsvarande kompetens och kunskap genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper om elkraftsystem gällande produktion, transmission och distribution och/eller jobbat med system för övervakning och styrning av processer. Det är också meriterande om du har kunskaper i ESA. Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbete i en social roll. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbete med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

NIS-dokumentatör till Ellevio i Karlstad!

Ansök    Aug 18    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som NIS-dokumentatör/dokumentationsspecialist tillhör du teamet Nätinformation Mellansverige. Ni är ett mindre team och du har kollegor i både Karlstad och Kungsbacka. Vi söker just nu efter en NIS-dokumentatör med placering i Karlstad med start så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar och kontorstider med viss flextid. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd som konsult via Clevry, men jobbar ute hos Ellevio. Du erbjuds initialt ett kontrakt på 12 månader, med goda möjligheter till förlängning.

Rollen som NIS-dokumentatör/dokumentationsspecialist är en avlastande roll där du hjälper ditt team i att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta samhällsnära och är intresserad av vår elektriska infrastruktur. Ärendena kan variera, både i storlek och innehåll, men varje ärende har en deadline kopplat till sig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:- Säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav

- Anläggningsdokumentation och kvalitetssäkring i samband med ny- och ombyggnation av elnätet, samt avseende underhålls- och felavhjälpningsärenden

- Rättningar av information och granskning av avvikelser som ska säkerställas och uppdaterasI denna roll har du en hel del kontaktytor, främst internt men också externt. Du kommer att kontakta olika avdelningar på Ellevio för att få uppdaterad information men du kan också komma att kontakta entreprenörer och fältarbetare. Din roll är otroligt viktig och central då ditt arbete avgör att arbete i fält utförs på ett korrekt och säkert sätt. I takt med att du växer och utvecklas i rollen, kan du även få vara med och driva utveckling av arbetsmetoder och processer på enheten.Din profil

Vi tror att du som söker som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot NIS/GIS. Tidigare erfarenhet som teknisk- eller nätdokumentatör, projektör, beredare eller motsvarande är meriterande. God förståelse för nätuppbyggnad är önskvärt, men inte ett krav. Det är även meriterande om du läst något inom elkraft, elteknik eller energi och miljö, alternativt en YH-utbildning inom el eller teknik men då ser vi gärna att du har viss praktisk erfarenhet från exempelvis fältarbete eller av liknande arbetsuppgifter. I denna roll är det ett krav att du behärskar svenska i både tal och skrift och har en mycket god data- och systemvana. Har du jobbat i NetBas, olika GIS-system eller i något ärendehanteringssystem är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs med granskande och analytiska arbetsuppgifter där du får vara lite av en detektiv för att hitta små fel och saker som bör korrigeras och ändras. Vidare kan du jobba i ett högre tempo när det krävs, varje ärende har en deadline som bör hållas men noggrannheten och ditt detaljfokus är det viktigaste. I denna roll är det också viktigt att du är kommunikativ och framåt, du har flera kontaktytor och bör vara bekväm med att själv ta kontakt med personer för att säkerställa att du har rätt information. Vidare ser vi att du som söker har god samarbetsförmåga och att du gärna delar med dig av dina kunskaper för att tillsammans arbeta lösningsfokuserat mot uppsatta mål. Det är av stor vikt att du är ihärdig och har lätt för att få ett helhetsperspektiv och en god struktur över de uppgifter och den information som du har framför dig.

Slutligen ser vi gärna att du har ett intresse för den energiomställning som Ellevio arbetar med, och att du intresserar dig för energi- och hållbarhetsfrågor.Denna tjänst är säkerhetsklassad och för slutkandidat kommer vi genomföra bakgrundskontroll, kreditupplysning och referenstagning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan få genomföra ett självskattningstest och därefter få tillgång till resultat belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elvira Derestam (+46 70-789 34 94 eller [email protected]). Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

NIS-dokumentatör sökes till Ellevio i Karlstad

Ansök    Maj 12    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som NIS-dokumentatör/dokumentationsspecialist tillhör du teamet Nätinformation Mellansverige. Ni är ett mindre team och du har kollegor i både Karlstad och Kungsbacka. Vi söker i dagsläget efter en NIS-dokumentatör med placering i Karlstad med start i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar och kontorstider med viss flextid. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd som konsult via Clevry, men jobbar ute hos Ellevio. Du erbjuds initialt ett kontrakt på 12 månader, med goda möjligheter till förlängning.

Rollen som NIS-dokumentatör/dokumentationsspecialist är en avlastande roll där du hjälper ditt team i att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta samhällsnära och är intresserad av vår elektriska infrastruktur. Ärendena kan variera, både i storlek och innehåll, men varje ärende har en deadline kopplat till sig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:- Säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav

- Anläggningsdokumentation och kvalitetssäkring i samband med ny- och ombyggnation av elnätet, samt avseende underhålls- och felavhjälpningsärenden

- Rättningar av information och granskning av avvikelser som ska säkerställas och uppdaterasI denna roll har du en hel del kontaktytor, främst internt men också externt. Du kommer att kontakta olika avdelningar på Ellevio för att få uppdaterad information men du kan också komma att kontakta entreprenörer och fältarbetare. Din roll är otroligt viktig och central då ditt arbete avgör att arbete i fält utförs på ett korrekt och säkert sätt. I takt med att du växer och utvecklas i rollen, kan du även få vara med och driva utveckling av arbetsmetoder och processer på enheten.Din profil

Vi tror att du som söker som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot NIS/GIS. Tidigare erfarenhet som teknisk- eller nätdokumentatör, projektör, beredare eller motsvarande är meriterande. God förståelse för nätuppbyggnad är önskvärt, men inte ett krav. Det är även meriterande om du läst något inom elkraft, elteknik eller energi och miljö, alternativt en YH-utbildning inom el eller teknik men då ser vi gärna att du har viss praktisk erfarenhet från exempelvis fältarbete eller av liknande arbetsuppgifter. I denna roll är det ett krav att du behärskar svenska i både tal och skrift och har en mycket god data- och systemvana. Har du jobbat i NetBas, olika GIS-system eller i något ärendehanteringssystem är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs med granskande och analytiska arbetsuppgifter där du får vara lite av en detektiv för att hitta små fel och saker som bör korrigeras och ändras. Vidare kan du jobba i ett högre tempo när det krävs, varje ärende har en deadline som bör hållas men noggrannheten och ditt detaljfokus är det viktigaste. I denna roll är det också viktigt att du är kommunikativ och framåt, du har flera kontaktytor och bör vara bekväm med att själv ta kontakt med personer för att säkerställa att du har rätt information. Vidare ser vi att du som söker har god samarbetsförmåga och att du gärna delar med dig av dina kunskaper för att tillsammans arbeta lösningsfokuserat mot uppsatta mål. Det är av stor vikt att du är ihärdig och har lätt för att få ett helhetsperspektiv och en god struktur över de uppgifter och den information som du har framför dig.

Slutligen ser vi gärna att du har ett intresse för den energiomställning som Ellevio arbetar med, och att du intresserar dig för energi- och hållbarhetsfrågor.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan få genomföra ett självskattningstest och därefter få tillgång till resultat belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70-789 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Laborant till kemiavdelningen på SGS Karlstad

Ansök    Maj 12    Clevry Sweden AB    Kemist
Om företaget SGS, tidigare Synlab, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda. SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom... Visa mer
Om företaget

SGS, tidigare Synlab, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunders livsmedels- och drickvattensproduktion. Till SGS i Karlstad söker vi nu en laborant till kemiavdelningen för en tjänst på heltid med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Din roll

Som laborant på kemiavdelningen kommer du främst jobba dagtid, men kvällsarbete kan förekomma. Det team som du tillhör består av engagerade och tillförlitliga kollegor och du erbjuds också möjlighet till utveckling.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd på Clevry och jobbar som konsult hos SGS. Du erbjuds ett kontrakt på 6 månader initialt, med målbilden att du därefter anställs direkt av SGS.Som laborant på kemiavdelningen kommer du kommer att arbeta med olika kemiska analyser.

Du preparerar prover, identifierar problemprover samt analyserar dessa prover och utvärderar dem. Utöver detta ingår även kvalitetsarbete både vad gäller arbetssätt samt instrument och utrustning.

Din profil

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har genom din utbildning utfört olika typer av laborationer och känner dig bekväm i en laborativ miljö med allt från rutinarbete till säkerhets- och risktänk. - Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning med kemiinriktning. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på denna möjlighet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det högst meriterande men det är också fördelaktigt om du har tidigare arbetslivserfarenhet från exempelvis serviceinriktade yrken eller vård och omsorg. Slutligen är det ett krav för tjänsten att du obehindrat kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, stresstålig och detaljfokuserad. Du trivs i ett varierat arbetstempo som bitvis kan bli något högt och lägger då stor vikt vid kvalitet och effektivitet. Vidare ser vi gärna att du är framåt och har en god samarbetsförmåga.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan också genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam ([email protected], +4670-789 34 94).

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Mikrobiologiska laboranter till SGS i Karlstad

Ansök    Maj 12    Clevry Sweden AB    Mikrobiolog
Om företaget SGS, tidigare Synlab, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda. SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade in... Visa mer
Om företagetSGS, tidigare Synlab, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunders livsmedels- och drickvattensproduktion. Till SGS i Karlstad söker vi nu två mikrobiologiska laboranter, en heltidstjänst samt en tjänst på 75% med start enligt överenskommelse.Din roll

Som mikrobiologisk laborant kommer du främst jobba dagtid, men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Det team som du tillhör består av engagerade och tillförlitliga kollegor och du erbjuds också möjlighet till utveckling.

Både heltidstjänsten samt deltidstjänsten på 75% är konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd på Clevry och jobbar som konsult hos SGS.

Arbetet innebär registrering, provberedning och analys av främst vatten- och livsmedelsprover. Arbetet med mikrobiologiska analyser är ett systematiskt produktionsarbete enligt rutin med färdiga procedurer. Fokus i din roll kommer att vara noggrannhet, kvalité och effektivitet.Din profil

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har genom din utbildning utfört olika typer av laborationer och känner dig bekväm i en laborativ miljö med allt från rutinarbete till säkerhets- och risktänk. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på denna möjlighet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det högst meriterande men det är också fördelaktigt om du har tidigare arbetslivserfarenhet från exempelvis serviceinriktade yrken eller vård och omsorg.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, stresstålig och detaljfokuserad. Du trivs i ett varierat arbetstempo som bitvis kan bli något högt och lägger då stor vikt vid kvalitet och effektivitet. Vidare ser vi gärna att du är framåt och har en god samarbetsförmåga.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan också genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam ([email protected], +4670-789 34 94). Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

NIS-dokumentatör till Ellevio

Ansök    Feb 21    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

Som NIS-dokumentatör/dokumentationsspecialist tillhör du teamet Nätinformation Mellansverige. Ni är ett mindre team och du har kollegor i både Karlstad och Kungsbacka. Vi söker i dagsläget efter en NIS-dokumentatör med placering i Karlstad med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar och kontorstider med viss flextid. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd som konsult via Clevry, men jobbar ute hos Ellevio. Du erbjuds initalt ett kontrakt på 12 månader.

Rollen som NIS-dokumentatör/dokumentationsspecialist är en avlastande roll där du hjälper ditt team i att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta samhällsnära och är intresserad av vår elektriska infrastruktur. Ärendena kan variera, både i storlek och innehåll, men varje ärende har en deadline kopplat till sig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav

- Anläggningsdokumentation och kvalitetssäkring i samband med ny- och ombyggnation av elnätet, samt avseende underhålls- och felavhjälpningsärenden

- Rättningar av information och granskning av avvikelser som ska säkerställas och uppdateras

-

I denna roll har du en hel del kontaktytor, främst internt men också externt. Du kommer att kontakta olika avdelningar på Ellevio för att få uppdaterad information men du kan också komma att kontakta entreprenörer och fältarbetare. Din roll är otroligt viktig och central då ditt arbete avgör att arbete i fält utförs på ett korrekt och säkert sätt. I takt med att du växer och utvecklas i rollen, kan du även få vara med och driva utveckling av arbetsmetoder och processer på enheten.

Din profil

Vi tror att du som söker som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot NIS/GIS. Tidigare erfarenhet som teknisk- eller nätdokumentatör, projektör, beredare eller motsvarande är meriterande. God förståelse för nätuppbyggnad är önskvärt, men inte ett krav. Det är även meriterande om du läst något inom elkraft, elteknik eller energi och miljö, alternativt en YH-utbildning inom el eller teknik men då ser vi gärna att du har viss praktisk erfarenhet från exempelvis fältarbete eller av liknande arbetsuppgifter. I denna roll är det ett krav att du behärskar svenska i både tal och skrift och har en mycket god data- och systemvana. Har du jobbat i NetBas, olika GIS-system eller i något ärendehanteringssystem är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs med granskande och analytiska arbetsuppgifter där du får vara lite av en detektiv för att hitta små fel och saker som bör korrigeras och ändras. Vidare kan du jobba i ett högre tempo när det krävs, varje ärende har en deadline som bör hållas men noggrannheten och ditt detaljfokus är det viktigaste. I denna roll är det också viktigt att du är kommunikativ och framåt, du har flera kontaktytor och bör vara bekväm med att själv ta kontakt med personer för att säkerställa att du har rätt information. Vidare ser vi att du som söker har god samarbetsförmåga och att du gärna delar med dig av dina kunskaper för att tillsammans arbeta lösningsfokuserat mot uppsatta mål. Det är av stor vikt att du är ihärdig och har lätt för att få ett helhetsperspektiv och en god struktur över de uppgifter och den information som du har framför dig.

Slutligen ser vi gärna att du har ett intresse för den energiomställning som Ellevio arbetar med, och att du intresserar dig för energi- och hållbarhetsfrågor.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70-789 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Ingenjör / Driftplanerare till Ellevio i Karlstad!

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt. Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultu... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Nätdrift i Karlstad som Driftplanerare.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat och sammansvetsat team som kallas Nätdrift. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med Ellevios Driftplanering, placerade i Karlstad på Sveriges största driftcentral!

På Driftplaneringen arbetar du med att granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Du kommer också koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät. Vidare ansvarar du även för att informera Ellevios kunder om kommande avbrott och upprätta driftorder för idrifttagningar. Utöver att samarbeta med teamkollegor så kommer du även att samarbete med övriga team och avdelningar inom Ellevio, samt mot deras entreprenörer.

Tjänsten ger dig möjlighet att kunna kombinera din analytiska förmåga med att få arbeta kommunikativt och socialt och inte minst - du får som Driftplanerare möjlighet att vara med i den stora omställningen mot ett mer förnybart och elektrifierat samhälle. I rollen får du även möjlighet till ett stort eget ansvar och till flexibilitet i ditt arbete.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och säkerställa idrifttagningar
- Upprätta och skriva driftorder
- Granska driftorder
- Behandling av arbetsbegäran
Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry på inledningsvis 6 månader, med start augusti 2023. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering.Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning, eller liknande, med inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar men du kan även ha motsvarande kompetens och kunskap genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper om elkraftsystem gällande produktion, transmission och distribution och/eller jobbat med system för övervakning och styrning av processer. Det är också meriterande om du har kunskaper i ESA. Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbete i en social roll. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbete med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2023 - teknisk dokumentatör/dataingenjör

Ansök    Feb 15    Clevry Sweden AB    Dataingenjör
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi ha... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter


För Ellevios räkning söker vi en teknisk dokumentatör/dataingenjör som vill arbeta heltid under perioden 12/6/2023 - 25/8/2023 med viss flexibilitet. Som teknisk dokumentatör/dataingenjör har du en varierad roll och tillhör avdelningen Nätförvaltningen. Du kommer främst att avlasta avdelningen med mängdarbete. Detta kan innebära arbetsuppgifter som:

- Skapa kartunderlag för besiktningar.

- Extrahera data från äldre system och sammanställa extraherad data i Excel

- Analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor

- Analysera och modellera datamängder

- Kvalitetssäkring och utveckling av befintliga och framtida modeller

- Genomgång och uppdatering av elnätsinformation

-

Ytterligare arbetsuppgifter kan på sikt tillkomma beroende på utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet.Din profil
Vi söker dig som studerar till civil- eller högskoleingenjör inom teknik med inriktning datateknik, systemvetenskap, affärssystem eller elkraft. Du har minst en termin kvar av dina studier och bor i Karlstad med omnejd. Som person tror vi att du som söker är tekniskt intresserad och att du har en god data- och systemvana. Vi ser gärna att du har ett intresse för Ellevio som företag men att du också är nyfiken på energibranschen. Som person tror vi att du som söker har en positiv grundinställning, är ambitiös och klarar att arbeta självständigt.Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. För slutkandidat utförs bakgrundskontroll. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2023 - Avtalshandläggare

Ansök    Jan 18    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi ha... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter


För Ellevios räkning söker vi en Avtalshandläggare som vill arbeta heltid under perioden 12/6/23 - 25/8/23 med viss flexibilitet. Som Avtalshandläggare har du en varierad roll och tillhör funktionen Avtalshantering. Du kommer bland annat att få registrera och digitalisera avtal och handlingar inom områdena Mark, Tillstånd och Samhällsbyggnad.Din profil
Vi söker dig som studerar exempelvis juridik eller liknande och har minst en termin kvar av dina studier. Som person tror vi att du som söker är strukturerad och noggrann, du kan enkelt planera och prioritera ditt arbete. Vi ser gärna att du trivs med administrativt arbete och är bekväm med att jobba i system, samt att du trivs lika bra med självständigt arbete som att jobba i team.Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. För slutkandidat utförs bakgrundskontroll. Vi ser fram emot din ansökan!

För slutkandidat utförs bakgrundskontroll, referenstagning och kreditupplysning. Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2023 - Nätanalytiker

Ansök    Jan 18    Clevry Sweden AB    Nätplanerare
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi ha... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter


För Ellevios räkning söker vi en Nätanalytiker som vill arbeta heltid under perioden 12/6/2023 - 25/8/2023 med viss flexibilitet. Som Nätanalytiker har du en varierad roll och tillhör funktionen Bygg- och driftprinciper och kommer att arbeta med de uppgifter som är mest aktuella för gruppen. Detta kan innebära arbetsuppgifter som:- Analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor

- Analysera och modellera datamängder

- Kvalitetssäkring och utveckling av befintliga och framtida modeller

- Långsiktiga elnätsanalyser

- Genomgång och uppdatering av elnätsinformation

Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på utbildningsbakgrund och tidigare arbetslivserfarenhet.

Din profil
Vi söker dig som studerar till civil- eller högskoleingenjör inom elkraft, elektroteknik eller liknande och har minst en termin kvar av dina studier. Som person tror vi att du som söker har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att tänka kritiskt för att kunna utmana det befintliga samt för att vidareutveckla strukturer och rutiner. Vidare tror vi att du som söker är analytisk, utredande och nyfiken.Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. För slutkandidat utförs bakgrundskontroll. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2023 - Planering och Dokumentation Nätdrift

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi en Planerare och dokumentatör till nätdriften som vill arbeta heltid under perioden 12/6/23-25/8/23 med viss flexibilitet. I rollen kommer du bland annat att skriva driftorder för Ellevios planerade brytningar samt avisera berörda kunder, registrera ärenden och föra dokumentering av Ellevios nät. I rollen får du god inblick i hur man arbetar med Nätdrift på Ellevio!

Din profil
Vi söker dig som studerar en teknisk utbildning på universitetsnivå och som har minst en termin kvar av dina studier. Du kan exempelvis läsa elkraft, elteknik, energi och miljö, och ser detta som en möjlighet att utveckla dina teoretiska kunskaper.

Som person tror vi att du som söker är noggrann och har ett öga för detaljer då mycket av arbetet handlar om att granska och uppdatera information. Vidare tror vi att du är nyfiken och självgående, du gillar att gräva ner dig i mindre detaljer och hittar/ser lätt samband. Du arbetar lika bra ensam som i team, tar ansvar för ditt arbete och är framåt samt initiativtagande.Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. Vi ser fram emot din ansökan!

För slutkandidat utförs en säkerhetsprövning, kreditupplysning, belastningskontroll och referenstagning. Visa mindre

Nätplaneringsingenjör till Karlstads El- och stadsnät

Om företaget Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om ”Ett bättre liv i Solstaden”. Kom och väx med oss! Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om ”Ett bättre liv i Solstaden”. Kom och väx med oss!

Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången till elektricitet och bredbandstjänster för Karlstadsborna. Här arbetar cirka 80 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.Din roll

Vi söker nu en nätplanerare till vår kund Karlstads El- och stadsnät. Tjänsten som nätplanerare tillhör avdelningen Elnät, som planerar och förvaltar elnätet som omfattar allt ifrån 130 kV ledningar och mottagningsstationer till 0,4kV nätet ut till abonnenter. Avdelningen Elnät består av ca 15st ingenjörer som tillsammans jobbar för optimal drift, förvaltning och planering av elnätet.

Som nätplanerare ansvarar du för att utveckla och förvalta elnätet i Karlstad som ägs av Karlstads El- och stadsnät. Du utvecklar verksamhetens långsiktiga planer för framtidens elnät, samt på kortare sikt för investeringar kommande år. Du får även ansvar för att identifiera behovet av åtgärder i nätet och driva nätplanen tillsammans med ElnätsavdelningenHuvudsakliga arbetsuppgifter

- Följa och bevaka framtida lastutveckling

- Följa och bevaka framtida kundbehov och vara visionär

- Vara kontaktyta till myndigheter och kommun

- Omvärldsbevaka utvecklingen inom elnätsbranschen

Som delaktig i gänget på Karlstads El- och Stadsnät får du jobba i en organisation som har geografisk närhet till verksamheten vilket gör att du i din närmiljö kommer se vad som händer utifrån de långsiktiga planerna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos Karlstads El- och stadsnät, där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen. Du arbetar kontorstider vardagar, där det senare finns möjlighet till visst distansarbete. Start för tjänsten är tänkt så snart som möjligt efter årsskiftet 22/23, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Anställningen är i säkerhetskänslig verksamhet enligt säkerhetsskyddslagen vilket gör att säkerhetsprövning och bakgrundskontroll kommer att genomföras.

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen elnätskompetens med teoretisk utbildning motsvarande högskoleingenjör med inriktning mot elkraft. Ett krav för denna tjänst är att du har erfarenhet av ekonomi och kalkyler, alternativt erfarenhet från att ha jobbat som elnätsberedare och branscherfarenhet av nätplanering. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggmetoder inom elnät, tekniska riktlinjer, EBR eller motsvarande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av laddinfrastruktur och/eller energimarknadens reglermodeller. Som dokumentations- och beräkningsprogram använder vi oss utav DigPro Power så om du har erfarenhet av detta eller liknande system är det ett plus.

Som person tror vi att du som söker trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar och vara drivande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, då du kommer att jobba nära andra interna avdelningar, men även ha mycket kontakt med externa parter såsom myndigheter och kommunen. Vidare ser vi att du som lyckas i denna roll är initiativtagande och självständig, samt att du har en nyfikenhet för framtiden och vad som kommer att ske i branschen.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 707 89 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Systemförvaltare till Ellevio

Ansök    Nov 29    Clevry Sweden AB    Systemförvaltare
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

Vi söker just nu en systemförvaltare till Business Solutions, IT-avdelningen på Ellevio. Du kommer att ingå i ett mindre team kallat Grid Control Systems, där du får chansen att jobba med kunniga och engagerade kollegor. Teamet har tillsammans ansvar för underhåll och utveckling av flertalet system som verksamheten använder i det dagliga arbetet. Det är en lärorik och varierad roll, där du får möjligheten att ta dig an arbetsuppgifter av både enklare och mer avancerat slag.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Användarstöd och support till verksamheten
- Access och behörigheter till systemen för nya medarbetare
- Uppdateringar samt test och verifieringar/förändringar i systemen
- Dokumentation


Du har en central roll i att säkerställa att de system och tjänster som används i alla olika delar av verksamheten fungerar som de ska och uppfyller de behov som finns. Du får i ditt dagliga arbete goda förutsättningar genom väldokumenterade manualer samt stöttning från närmsta chef och det övriga teamet. Det kan även förekomma vissa tjänsteresor inom Sverige, om behov av systemstöd uppstår på övriga orter där verksamheten är förlagd.Start: Januari 2023 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, kontorstider.

Placering: Karlstad

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio. Du erbjuds ett kontrakt på initialt 8-9 månader, beroende på startdatum, med chans till förlängning.Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt har arbetslivserfarenhet av en liknande roll, där du anskaffat dig kunskap inom IT. Du kan exempelvis ha studerat till systemutvecklare eller systemvetare, utbildat dig inom IT-infrastruktur eller dylikt. Det är högst meriterande om du tidigare jobbat med systemförvaltning, kundtjänst, IT-support eller liknande där du haft en roll i en supportfunktion. Ett krav för denna tjänst är att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du som söker har en nyfiken inställning till arbetet och alltid är sugen på att lära dig mer och utvecklas. Du har en god känsla för service och support, och du är lyhörd och kommunikativ i ditt bemötande, då du har många kontaktytor över hela organisationen. Du kan på ett enkelt sätt strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter, och på så sätt skapa en god överblick över ditt arbete. I denna roll är det viktigt att du är initiativtagande och till stor del självgående, då du får stort inflytande över ditt eget arbete. Slutligen ser vi gärna att du är noggrann och att du trivs i en problemlösande roll.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 707 89 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

NIS-dokumentatör sökes till Ellevio!

Ansök    Nov 23    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sv... Visa mer
Om företagetVill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

Som NIS-dokumentatör/teknisk dokumentatör på Ellevio tillhör du AMO (Asset Management & Operation). Du kommer att arbeta med ett större och specifikt projekt där du främst arbetar i Autocad. Du tar där hand om dokumentationsrelaterade ärenden och uppdaterar elnätsscheman. Ytterligare arbetsuppgifter kopplat till detta specifika projekt kan också tillkomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbete i Autocad
- Dokumentationsrelaterade ärenden
- Support till andra avdelningar


Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och sedan jobbar som konsult på Ellevio. Du erbjuds ett kontrakt om ca 8-9 månader, beroende på startdatum, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider och start för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial kandidatutbildning med teknisk inriktning inom exempelvis samhällsplanering, energi- och miljöteknik eller NIS alternativt annan likvärdig inriktning där du har kommit i kontakt med Autocad. Du har ett stort tekniskt intresse och mycket goda kunskaper inom Autocad. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta högst meriterande. I denna roll är det också ett krav att du obehindrat kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Du är vidare analytisk och ihärdig, du har lätt för att få ett helhetsperspektiv och en god struktur över de uppgifter och den information som du har framför dig. Slutligen ser vi också att du som lyckas i rollen är ordningsam och prestigelös.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 707 89 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Ingenjör / Driftplanerare till Ellevio i Karlstad!

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt. Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultu... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Nätdrift i Karlstad som Driftplanerare.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat och sammansvetsat team som kallas Nätdrift. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med Ellevios Driftplanering, placerade i Karlstad på Sveriges största driftcentral!

På Driftplaneringen arbetar du med att granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Du kommer också koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät. Vidare ansvarar du även för att informera Ellevios kunder om kommande avbrott och upprätta driftorder för idrifttagningar. Utöver att samarbeta med teamkollegor så kommer du även att samarbete med övriga team och avdelningar inom Ellevio, samt mot deras entreprenörer.

Tjänsten ger dig möjlighet att kunna kombinera din analytiska förmåga med att få arbeta kommunikativt och socialt och inte minst - du får som Driftplanerare möjlighet att vara med i den stora omställningen mot ett mer förnybart och elektrifierat samhälle. I rollen får du även möjlighet till ett stort eget ansvar och till flexibilitet i ditt arbete.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och säkerställa idrifttagningar
- Upprätta och skriva driftorder
- Granska driftorder
- Behandling av arbetsbegäran
Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry på inledningsvis 9 månader, med start januari 2023. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering.Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning, eller liknande, med inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar men du kan även ha motsvarande kompetens och kunskap genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper om elkraftsystem gällande produktion, transmission och distribution och/eller jobbat med system för övervakning och styrning av processer. Det är också meriterande om du har kunskaper i ESA. Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbete i en social roll. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbete med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

GIS-ingenjör till Karlstads El- och Stadsnät AB

Ansök    Nov 3    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Om företaget Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos Karlstads El- och Stadsnät AB som tillhör koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Varje medarbetare är en viktig del av helheten och tillsammans hjälps arbetstagarna åt att förverkliga deras vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun. Det är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet samt fibernätet i Kar... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos Karlstads El- och Stadsnät AB som tillhör koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Varje medarbetare är en viktig del av helheten och tillsammans hjälps arbetstagarna åt att förverkliga deras vision om "Ett bättre liv i Solstaden".

Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun. Det är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet samt fibernätet i Karlstad. Organisationen säkrar tillgången till elektricitet och bredbandstjänster för Karlstadsborna. Cirka 80 medarbetare arbetar aktivt på kontoret, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.

Kom och väx med Karlstads El- och Stadsnät AB!

Om tjänsten

Nu söker Karlstads El- och Stadsnät AB en GIS-ingenjör till ett vikariat som sträcker sig från november 2022 till och med december 2023. Du kommer att tillhöra elnätsavdelningen och sitta i bolagets vattennära lokaler på Orrholmen tillsammans med cirka 80 medarbetare. Elnätsavdelningen består av 15 personer som tillsammans ansvarar för utveckling och underhåll av Karlstads elnät. Som GIS-ingenjör arbetar du i team och kommer samarbeta tätt med de andra avdelningarna på bolaget - som exempelvis drift- och marknadsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Systemförvaltning, NIS-system
- Support för projektering och dokumentation av stadsnätet
- Driva utveckling av arbetsmetoder och processer
Din profil

Vi ser nu efter dig som är utbildad GIS-ingenjör, det är meriterande om du besitter tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Du trivs med att jobba i team och har lätt för att ta åt dig och lära ut ny teknik och programvara.

Du är en person som uppskattar eget ansvar för dina arbetsuppgifter och ofta är den som ser till att processen drivs framåt. Du har ett effektivt arbetssätt, tycker om att arbeta självständigt och ansvarar för bolagets intressen i olika projekt.??

Kvalifikationer

- Utbildad GIS-ingenjör eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
- Vetskap om hur GIS och NIS system fungerar
- Kunskap om geodata och koordinatsystem
- Kunna presentera, lära ut och ta hand om data från vårt GNSS-inmätningsinstrument
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift


Det är meriterande med kunskaper av program från DigPro, kunskaper inom QGIS och programvaran TBC. Det är även meriterande med grundläggande kunskaper om ledningsnät, fiber och el.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Karlstads El- och Stadsnät AB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Driftplanerare till Ellevio i Karlstad!

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt. Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultu... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Nätdrift i Karlstad som Driftplanerare.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat och sammansvetsat team som kallas Nätdrift. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med Ellevios Driftplanering, placerade i Karlstad på Sveriges största driftcentral!

På Driftplaneringen arbetar du med att granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Du kommer också koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät. Vidare ansvarar du även för att informera Ellevios kunder om kommande avbrott och upprätta driftorder för idrifttagningar. Utöver att samarbeta med teamkollegor så kommer du även att samarbete med övriga team och avdelningar inom Ellevio, samt mot deras entreprenörer

Tjänsten ger dig möjlighet att kunna kombinera din analytiska förmåga med att få arbeta kommunikativt och socialt och inte minst - du får som Driftplanerare möjlighet att vara med i den stora omställningen mot ett mer förnybart och elektrifierat samhälle. I rollen får du även möjlighet till ett stort eget ansvar och till flexibilitet i ditt arbete.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och säkerställa idrifttagningar
- Upprätta och skriva driftorder
- Granska driftorder
- Behandling av arbetsbegäran
Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry på inledningsvis 9 månader, med start januari 2023. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering.Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning, eller liknande, med inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar men du kan även ha motsvarande kompetens och kunskap genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper om elkraftsystem gällande produktion, transmission och distribution och/eller jobbat med system för övervakning och styrning av processer. Det är också meriterande om du har kunskaper i ESA. Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbete i en social roll. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbete med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Teknisk dokumentatör/Dokumentationsspecialist

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

Som teknisk dokumentatör/dokumentationsspecialist tillhör du teamet Nätinformation Mellansverige. Ni är ett mindre team och du har kollegor i Karlstad, Kungsbacka, Stockholm och Mora. Vi söker i dagsläget efter två tekniska dokumentatörer/dokumentationsspecialister med placering i Karlstad med start omgående. Tjänsterna är på heltid och du erbjuds ett kontrakt i ca sex månader. Du arbetar vardagar och kontorstider med viss flextid.

Rollen som teknisk dokumentatör/dokumentationsspecialist är en avlastande roll där du hjälper ditt team med att gå igenom och granska information samt ärenden kopplat till bland annat ändringar i nätet och underhållsplaner. Ärendena kan variera, både i storlek och innehåll, men varje ärende har en deadline kopplat till sig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav
- Dokumentera förändringar i nätet avseende underhålls- och felavhjälpningsärenden
- Rättningar av information och granskning av avvikelser som ska säkerställas och uppdateras


I denna roll har du en hel del kontaktytor, främst internt men också externt. Du kommer att kontakta olika avdelningar på Ellevio för att få uppdaterad information men du kan också komma att kontakta entreprenörer och fältarbetare. Din roll är otroligt viktig och central då ditt arbete avgör att arbete i fält utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med en teknisk inriktning och ett stort tekniskt intresse. Du kan exempelvis ha läst till högskoleingenjör inom elkraft, elteknik, energi- och miljö alternativt andra inriktningar som vi anser likvärdiga och relevanta som GIS, NIS, lantmätare eller teknisk fysik. Du kan även ha läst en YH-utbildning inom el eller teknik men då ser vi gärna att du har viss praktisk erfarenhet från exempelvis fältarbete eller av liknande arbetsuppgifter. I denna roll är det ett krav att du behärskar svenska i både tal och skrift och har en mycket god data- och systemvana. Har du jobbat i NetBas, olika GIS-system eller i något ärendehanteringssystem är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs med granskande och analytiska arbetsuppgifter där du får vara lite av en detektiv för att hitta små fel och saker som bör korrigeras och ändras. Vidare kan du jobba i ett högre tempo när det krävs, varje ärende har en deadline som bör hållas men noggrannheten och ditt detaljfokus är det viktigaste. I denna roll är det också viktigt att du är kommunikativ och framåt, du har flera kontaktytor och bör vara bekväm med att själv ta kontakt med personer för att säkerställa att du har rätt information. Slutligen är det av stor vikt att du är ihärdig och har lätt för att få ett helhetsperspektiv över de uppgifter och den information som du har framför dig.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställningOm Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 760 19 49 00. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre

Nyexad kemiingenjör!

Ansök    Jul 11    Clevry Sweden AB    Analytisk kemist
Till vår kund som är ledande inom miljö och livsmedelsanalyser söker vi nu efter en kemiingenjör! Din roll: I din roll som kemiingenjör kommer du att ansvara för att genomföra kemiska analyser enligt olika analysmetoder. Du kommer att vara med och bidra med att utveckla metoderna för kemisk testning och analys och delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen. Det kommer även att förekomma underhåll och kontroll av instrumenten och utrustningen kop... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom miljö och livsmedelsanalyser söker vi nu efter en kemiingenjör!

Din roll:

I din roll som kemiingenjör kommer du att ansvara för att genomföra kemiska analyser enligt olika analysmetoder. Du kommer att vara med och bidra med att utveckla metoderna för kemisk testning och analys och delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen. Det kommer även att förekomma underhåll och kontroll av instrumenten och utrustningen kopplat till ämnesområdet. Du kommer konternueligt att uppdatera dig kring kemiska metoder och utrustning och sedan vara med och bidra till innovation framåt för kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kemiska analyser enligt följande analysmetoder (GS-MS, GS-MS/MS, ICP-MS, IC, HPLC etc.)

Vara med och utveckla metoderna för kemisk testning/analys.

Delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen

Underhåll och kontroll av instrument/utrustning kopplat till ämnesområdet

Håll dig uppdaterad om kemiska metoder och utrustning, samt bidra till innovation

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08:00-16:00, 37,5 timmars vecka.

Placering: Hamar, Norge

Detta är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund men med 6 månaders inledande provanställning.

Din profil:

Vi söker dig som har studerat inom analytiskt kemi eller liknande på universitetet, vi ser gärna att du innehar en masterutbildning. Ett krav för rollen är att du har grundläggande kunskaper inom GS-MS, GS-MS/MS, ICP-MS, IC, HPLC exempelvis och kunskap om relevant tillhörande utrustning. Det är även meriterande för rollen om du har erfarenhet inom kemi, labb eller naturvetenskap sedan tidigare. Det är viktigt att du innehar en god datorvana då du kommer att administrera mycket i olika system. Ett krav för rollen är att du behärskar det svenska eller norska språket i flytande form i tal och skrift samt ser vi gärna att du behärskar det engelska språket i flytande form med.

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden ( https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/. ) Visa mindre

Nätplanerare sökes till Ellevio

Ansök    Sep 20    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

För vår kund Ellevios räkning söker vi nu två nätplanerare. I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, solcellsanslutningar och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kommer du även att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen innebär en hel del olika kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.

Rollen som nätplanerare är mycket stimulerande och på Ellevio får du möjligheten att arbeta med eldistribution ur en nätägare synvinkel. På Ellevio får du vara med och jobba i ett sammansvetsat team med bred kompetens och du får även utvecklas med uppgiften. Arbetet som nätplanerare ger även en bra grund för eventuell framtida karriär på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utföra kundanpassade nätplaneringar och ta fram tekniska lösningar
- Administrera ärenden och göra kalkyler av anslutningsavgift
- Ta fram pris, utföra kreditprövning och skapa offert


Rollen som nätplanerare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt på till att börja med sex månader.Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom eldistributionsområdet och exempelvis av nätplanering, underhållsplanering, offerthantering och avtalshantering. God IT-vana samt kunskaper inom PCS, WMS/CPM och NIS/GIS är meriterande.

Som person tror du att du som söker är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när arbetstempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nyexad kemiingenjör!

Ansök    Maj 24    Clevry Sweden AB    Analytisk kemist
Till vår kund som är ledande inom miljö och livsmedelsanalyser söker vi nu efter en kemiingenjör! Din roll: I din roll som kemiingenjör kommer du att ansvara för att genomföra kemiska analyser enligt olika analysmetoder. Du kommer att vara med och bidra med att utveckla metoderna för kemisk testning och analys och delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen. Det kommer även att förekomma underhåll och kontroll av instrumenten och utrustningen kop... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom miljö och livsmedelsanalyser söker vi nu efter en kemiingenjör!

Din roll:

I din roll som kemiingenjör kommer du att ansvara för att genomföra kemiska analyser enligt olika analysmetoder. Du kommer att vara med och bidra med att utveckla metoderna för kemisk testning och analys och delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen. Det kommer även att förekomma underhåll och kontroll av instrumenten och utrustningen kopplat till ämnesområdet. Du kommer konternueligt att uppdatera dig kring kemiska metoder och utrustning och sedan vara med och bidra till innovation framåt för kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kemiska analyser enligt följande analysmetoder (GS-MS, GS-MS/MS, ICP-MS, IC, HPLC etc.)

Vara med och utveckla metoderna för kemisk testning/analys.

Delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen

Underhåll och kontroll av instrument/utrustning kopplat till ämnesområdet

Håll dig uppdaterad om kemiska metoder och utrustning, samt bidra till innovation

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08:00-16:00, 37,5 timmars vecka.

Placering: Hamar, Norge

Detta är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund men med 6 månaders inledande provanställning.

Din profil:

Vi söker dig som har studerat inom analytiskt kemi eller liknande på universitetet, vi ser gärna att du innehar en masterutbildning. Ett krav för rollen är att du har grundläggande kunskaper inom GS-MS, GS-MS/MS, ICP-MS, IC, HPLC exempelvis och kunskap om relevant tillhörande utrustning. Det är även meriterande för rollen om du har erfarenhet inom kemi, labb eller naturvetenskap sedan tidigare. Det är viktigt att du innehar en god datorvana då du kommer att administrera mycket i olika system. Ett krav för rollen är att du behärskar det svenska eller norska språket i flytande form i tal och skrift samt ser vi gärna att du behärskar det engelska språket i flytande form med.

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Driftplanerare

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arb... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du!Din roll

I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat och sammansvetsat team som kallas Nätdrift. Du och dina kollegor bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad vilken också är Sveriges största driftcentral. Du erbjuds ett konsultkontrakt på heltid om sex månader med start omgående eller enligt överenskommelse.

Som driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar där du också ansvarar för att informera kunder om kommande avbrott men. Du koordinerar också arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät och samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio samt entreprenörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och säkerställa idrifttagningar
- Upprätta och skriva driftorder
- Granska driftorder
- Behandling av arbetsbegäran


Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av elnät. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker. Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbete med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nätplanerare

Ansök    Jun 9    Clevry Sweden AB    Nätplanerare
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som nätplanerare kommer du att tillhöra avdelningen AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, solcellsanslutningar och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kommer du även att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen innebär en hel del olika kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.

Rollen som nätplanerare är mycket stimulerande och på Ellevio får du möjligheten att arbeta med eldistribution ur en nätägare synvinkel. På Ellevio får du vara med och jobba i ett sammansvetsat team med bred kompetens och du får även utvecklas med uppgiften. Arbetet som nätplanerare ger även en bra grund för eventuell framtida karriär på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utföra kundanpassade nätplaneringar och ta fram tekniska lösningar
- Administrera ärenden och göra kalkyler av anslutningsavgift
- Ta fram pris, utföra kreditprövning och skapa offert


Rollen som nätplanerare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt på till att börja med sex månader.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom eldistributionsområdet och exempelvis av nätplanering, underhållsplanering, offerthantering och avtalshantering. God IT-vana samt kunskaper inom PCS, WMS/CPM och NIS/GIS är meriterande.

Som person tror du att du som söker är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när arbetstempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nyexad kemi-ingenjör!

Ansök    Maj 20    Clevry Sweden AB    Analytisk kemist
Till vår kund som är ledande inom miljö och livsmedelsanalyser söker vi nu efter en kemi-ingenjör! Din roll: I din roll som kemi-ingenjör kommer du att ansvara för att genomföra kemiska analyser enligt olika analysmetoder. Du kommer att vara med och bidra med att utveckla metoderna för kemisk testning och analys och delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen. Det kommer även att förekomma underhåll och kontroll av instrumenten och utrustningen k... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom miljö och livsmedelsanalyser söker vi nu efter en kemi-ingenjör!

Din roll:

I din roll som kemi-ingenjör kommer du att ansvara för att genomföra kemiska analyser enligt olika analysmetoder. Du kommer att vara med och bidra med att utveckla metoderna för kemisk testning och analys och delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen. Det kommer även att förekomma underhåll och kontroll av instrumenten och utrustningen kopplat till ämnesområdet. Du kommer konternueligt att uppdatera dig kring kemiska metoder och utrustning och sedan vara med och bidra till innovation framåt för kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kemiska analyser enligt följande analysmetoder (GS-MS, GS-MS/MS, ICP-MS, IC, HPLC etc.)

Vara med och utveckla metoderna för kemisk testning/analys.

Delta i den dagliga verksamheten på kemiavdelningen

Underhåll och kontroll av instrument/utrustning kopplat till ämnesområdet

Håll dig uppdaterad om kemiska metoder och utrustning, samt bidra till innovation

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08:00-16:00, 37,5 timmars vecka.

Placering: Hamar, Norge

Detta är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund men med 6 månaders inledande provanställning.

Din profil:

Vi söker dig som har studerat inom analytiskt kemi eller liknande på universitetet, vi ser gärna att du innehar en masterutbildning. Ett krav för rollen är att du har grundläggande kunskaper inom GS-MS, GS-MS/MS, ICP-MS, IC, HPLC exempelvis och kunskap om relevant tillhörande utrustning. Det är även meriterande för rollen om du har erfarenhet inom kemi, labb eller naturvetenskap sedan tidigare. Det är viktigt att du innehar en god datorvana då du kommer att administrera mycket i olika system. Ett krav för rollen är att du behärskar det svenska eller norska språket i flytande form i tal och skrift samt ser vi gärna att du behärskar det engelska språket i flytande form med.

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Tekniska dokumentatörer/Dokumentationsspecialister sökes till Ellevio!

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som teknisk dokumentatör/dokumentationsspecialist tillhör du teamet Nätinformation Mellansverige. Ni är ett mindre team och du har kollegor i Karlstad, Kungsbacka, Stockholm och Mora. Vi söker i dagsläget efter två tekniska dokumentatörer/dokumentationsspecialister med placering i Karlstad med start omgående. Tjänsterna är på heltid och du erbjuds ett kontrakt i ca sex månader. Du arbetar vardagar och kontorstider med viss flextid.

Rollen som teknisk dokumentatör/dokumentationsspecialist är en avlastande roll där du hjälper ditt team med att gå igenom och granska information samt ärenden kopplat till bland annat ändringar i nätet och underhållsplaner. Ärendena kan variera, både i storlek och innehåll, men varje ärende har en deadline kopplat till sig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav
- Dokumentera förändringar i nätet avseende underhålls- och felavhjälpningsärenden
- Rättningar av information och granskning av avvikelser som ska säkerställas och uppdateras


I denna roll har du en hel del kontaktytor, främst internt men också externt. Du kommer att kontakta olika avdelningar på Ellevio för att få uppdaterad information men du kan också komma att kontakta entreprenörer och fältarbetare. Din roll är otroligt viktig och central då ditt arbete avgör att arbete i fält utförs på ett korrekt och säkert sätt.Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med en teknisk inriktning och ett stort tekniskt intresse. Du kan exempelvis ha läst till högskoleingenjör inom elkraft, elteknik, energi- och miljö alternativt andra inriktningar som vi anser likvärdiga och relevanta som GIS, NIS, lantmätare eller teknisk fysik. Du kan även ha läst en YH-utbildning inom el eller teknik men då ser vi gärna att du har viss praktisk erfarenhet från exempelvis fältarbete eller av liknande arbetsuppgifter. I denna roll är det ett krav att du behärskar svenska i både tal och skrift och har en mycket god data- och systemvana. Har du jobbat i NetBas, olika GIS-system eller i något ärendehanteringssystem är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs med granskande och analytiska arbetsuppgifter där du får vara lite av en detektiv för att hitta små fel och saker som bör korrigeras och ändras. Vidare kan du jobba i ett högre tempo när det krävs, varje ärende har en deadline som bör hållas men noggrannheten och ditt detaljfokus är det viktigaste. I denna roll är det också viktigt att du är kommunikativ och framåt, du har flera kontaktytor och bör vara bekväm med att själv ta kontakt med personer för att säkerställa att du har rätt information. Slutligen är det av stor vikt att du är ihärdig och har lätt för att få ett helhetsperspektiv över de uppgifter och den information som du har framför dig.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elin Karlsson. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nätplanerare

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tom vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arb... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tom vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljust och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som nätplanerare kommer du att tillhöra avdelningen AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, solcellsanslutningar och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kommer du även att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen innebär en hel del olika kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.

Rollen som nätplanerare är mycket stimulerande och på Ellevio får du möjligheten att arbeta med eldistribution ur en nätägare synvinkel. På Ellevio får du vara med och jobba i ett sammansvetsat team med bred kompetens och du får även utvecklas med uppgiften. Arbetet som nätplanerare ger även en bra grund för eventuell framtida karriär på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utföra kundanpassade nätplaneringar och ta fram tekniska lösningar
- Administrera ärenden och göra kalkyler av anslutningsavgift
- Ta fram pris, utföra kreditprövning och skapa offert


Rollen som nätplanerare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt på till att börja med sex månader.Din profil

Vi söker dig som till sommaren tar din högskole- eller civilingenjörsexamen inom elkraft, elteknik eller energi och miljö. Via din utbildning har du fått till dig relevant kunskap inom eldistribution och du känner dig nu redo för att ta dig an nya utmaningar. Har du via din utbildning fått kunskap inom nätplanering, underhållsplanering, offerthantering och avtalshantering är detta meriterande. Vi ser gärna att du har god IT-vana och att du lätt sätter dig in i nya system.

Som person tror vi att du som söker är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

NIS-ingenjör Karlstad

Ansök    Mar 17    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 500 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att föret... Visa mer
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 500 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Just nu söker vi en NIS-ingenjör till teamet Nätinformation med placering i Karlstad. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Som NIS-ingenjör får du möjlighet att vara med i en spännande expansiv fas inom företaget. Du kommer att erbjudas en utvecklande och varierande roll i ett sammansvetsat team med bred kompetens. Hos oss blir du en del i att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta samhällsnära och är intresserad av vår elektriska infrastruktur.

Du får även möjligheten att ansvara för dokumentation i våra stora investeringsprojekt samt vara en del i kravställning och uppföljning av dokumentationen. Vi ser att du har god social förmåga då en stor del av det dagliga arbetet innefattar nära kontakt och samarbete med våra NIS-specialister, projektledare samt drift- och anslutningsavdelningarna.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Samarbeta med våra projektledare från tidigt skede i våra projekt med framtagning av förfrågningsunderlag inför upphandling
- Kravställning för struktur och innehåll av slutdokumentation i våra projekt
- Delta på olika möten bl a Upphandlingsmöte, Uppstartmöte, Byggmöte, Projektmöte mm
- Kvalitetsgranska inkommande underlag och säkerställa att all relevant information för dokumentation finns med
- Dokumentera korrekt kopplingsbild samt geografiskt läge i våra NIS/GIS-system
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, kontorstider.
Anställningsform: Tjänsterna är ett konsultuppdrag till 30 september 2022 med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio.Din profil

För att du skall trivas och utvecklas hos oss tror vi att du är engagerad, strukturerad och noggrann med en hög förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. Vi tror också att du är en duktig slutförare som håller deadline med rätt kvalitet.

Vi tror att du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller annan relevant högskoleutbildning med inriktning mot GIS. Det är meriterande om du har kunskaper inom NIS/GIS, CAD eller elkraftteknik. Tidigare erfarenhet av liknande dokumentationsarbete eller fältteknisk kunskap är också meriterande.

Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, då en stor del av kommunikationen sker på svenska.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

NIS-ingenjör Karlstad

Ansök    Jan 31    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 500 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att föret... Visa mer
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 500 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Just nu söker vi en NIS-ingenjör till teamet Nätinformation med placering i Karlstad. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Som NIS-ingenjör får du möjlighet att vara med i en spännande expansiv fas inom företaget. Du kommer att erbjudas en utvecklande och varierande roll i ett sammansvetsat team med bred kompetens. Hos oss blir du en del i att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta samhällsnära och är intresserad av vår elektriska infrastruktur.

Du får även möjligheten att ansvara för dokumentation i våra stora investeringsprojekt samt vara en del i kravställning och uppföljning av dokumentationen. Vi ser att du har god social förmåga då en stor del av det dagliga arbetet innefattar nära kontakt och samarbete med våra NIS-specialister, projektledare samt drift- och anslutningsavdelningarna.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Samarbeta med våra projektledare från tidigt skede i våra projekt med framtagning av förfrågningsunderlag inför upphandling
- Kravställning för struktur och innehåll av slutdokumentation i våra projekt
- Delta på olika möten bl a Upphandlingsmöte, Uppstartmöte, Byggmöte, Projektmöte mm
- Kvalitetsgranska inkommande underlag och säkerställa att all relevant information för dokumentation finns med
- Dokumentera korrekt kopplingsbild samt geografiskt läge i våra NIS/GIS-system
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, kontorstider.
Anställningsform: Tjänsterna är ett konsultuppdrag till 30 september 2022 med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio.Din profil

För att du skall trivas och utvecklas hos oss tror vi att du är engagerad, strukturerad och noggrann med en hög förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. Vi tror också att du är en duktig slutförare som håller deadline med rätt kvalitet.

Vi tror att du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller annan relevant högskoleutbildning med inriktning mot GIS. Det är meriterande om du har kunskaper inom NIS/GIS, CAD eller elkraftteknik. Tidigare erfarenhet av liknande dokumentationsarbete eller fältteknisk kunskap är också meriterande.

Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, då en stor del av kommunikationen sker på svenska.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Sales Representatives to Wordline in Oslo

Ansök    Feb 22    Clevry Sweden AB    Telefonförsäljare
We are looking for you We at Clevry are looking for Sales Representatives for our client Worldline. The position is full-time and permanent, and you will be hired directly to Worldline. The starting date for this position is as soon as the suitable candidate is found so apply fast! This position is located in Oslo. As a sales representative, you will be able to start a career in one of Europe’s biggest payment processors being part of an inspiring sales t... Visa mer
We are looking for you
We at Clevry are looking for Sales Representatives for our client Worldline. The position is full-time and permanent, and you will be hired directly to Worldline. The starting date for this position is as soon as the suitable candidate is found so apply fast! This position is located in Oslo.

As a sales representative, you will be able to start a career in one of Europe’s biggest payment processors being part of an inspiring sales team. You will be responsible for selling Worldline’s payment solutions over the phone as well as managing your own portfolio. This position can open career opportunities in the world of payments.

Please note that security check will be done for the selected candidates.

Client company
Worldline is the European leader in digital payments and #4 worldwide. Our technology provides the trusted infrastructure for millions of people, businesses, and institutions around the world. Powered by over 20,000 employees in more than 50 countries, we provide our clients with sustainable, trusted and secure solutions across the payment value chain.

We are guided by our passion for innovation, cooperation, excellence, and empowerment, and we are dedicated to creating a friendly environment that empowers diversity and personal growth. In fact, 8 in 10 Worldliners consider Worldline a friendly place to work, and just as many have a positive perception of diversity within the company.

We expect

- You to thrive in a high tempo and energetic environment
- Great listening skills and a natural way of building trust in new relationships
- Ability to identify customers’ needs and provide quick solutions
- Fluent Norwegian and English language skills


We offer you

- A 3-month training academy to learn the essential skills to succeed with sales
- A fixed salary and a generous commission model
- Pension and insurance
- Modern and high standard office in the center of Oslo
- Real career opportunities in a renowned international firm
- An inspiring, inclusive, and diverse environment


Apply now!
If you recognize yourself in this description, please apply for the position as soon as possible. However, we urge you to act quickly - we will proceed with potential candidates already during the application period. For further information, please contact Consultant Manager Julia Revland ([email protected]). Please note that we cannot receive applications via email due to data privacy legislation, and that we handle all inquiries on behalf of our client company.

Additional information about our recruitment process
At Clevry, we believe that rather than focusing solely on hard skills, the key to success is based on soft skills and the willpower to rise beyond expectations. Therefore, our recruitment process involves psychometric assessments that evaluate soft skills and cognitive abilities essential for each role. By assessing soft skills, we can help applicants describe their own strengths more effectively and find employment quicker and more easily.

When applying through us, you will receive a personal feedback report based on the personality assessment. The recruitment process also involves an interview with both Clevry and the client company, so you will get to know both as the recruitment process progresses.

Additional information about Clevry
For over 30 years we have been the change maker for a more soft skills driven working life within talent acquisition, assessments and advisory. We operate globally with customers, consultants and candidates from North America to Singapore with headquarters in Brighton, Stockholm and Helsinki. At Clevry we have over 150 soft skills certified recruiters, business psychologists and experts at your service. We find the right candidate for the job, and the right job for the candidate! Visa mindre

Driftplanerare

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arb... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du!Din roll

I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral. Du erbjuds ett konsultkontrakt på heltid om sex månader med start i mars.

Som driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och säkerställa idrifttagningar
- Upprätta och skriva driftorder
- Granska driftorder
- Behandling av arbetsbegäran


Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbete med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig konsultchef. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2022 - Dataingenjör / Systemvetare

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi två dataingenjörer / systemvetare som vill arbeta heltid under perioden 13/6 - 19/8 2022. I rollen som dataingenjör kommer du främst att arbeta med teknisk dokumentation kopplat till Ellevios integrationsplattform. Du jobbar utifrån rutin och en tydlig mall med att kategorisera integrationer där viss information kan saknas. I dessa fall tar du kontakt med rätt person för att säkerställa att uppdateringen blir korrekt. Du kan även komma att jobba med analys av integrationer vilket på sikt också blir ett dokumentationsjobb. Du kommer främst att jobba i Microsoft Biz Talk och i Sharepoint.

Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på utbildningsbakgrund, tidigare arbetslivserfarenhet och program- samt systemvana.

Din profil
Vi söker dig som studerar till ingenjör med en teknisk inriktning som exempelvis systemvetenskap, data eller programmering. Du har ett tekniskt intresse och lockas av möjligheten att få jobba med integration och integrationssystem. Du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp och är både analytisk, noggrann och strukturerad. Vidare är du initiativtagande, framåt och vågar fråga om hjälp när så krävs. Du har även lätt för att skapa en helhetsbild av de uppgifter du har framför dig. Då Covid-19 har gjort det svårt att bitvis vara på kontoret bör du också vara flexibel till arbete både på Ellevios kontor och på distans.Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2022 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2 2022. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektledare för mindre projekt

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arb... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamets kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som projektledare för mindre projekt tillhör du AMO (Asset Management and Operations) och avdelningen Nätförvaltning. Ditt team består av ca 10 kollegor som är underhållsplanerare och projektledare och ni tillsammans har ett helhetsansvar för underhåll, mindre projekt och dokumentation på regionnätet. Då Ellevio drastiskt har ökat investeringarna i näten så får du i denna roll möjligheten att vara med på en spännande resa och tillsammans med dina kollegor vara med och forma framtidens elnät.

I din roll som projektledare för mindre projekt ansvarar du för att driva ditt arbete framåt från start till mål. Du har en bred roll med flertalet kontaktytor, både internt och externt, och arbetar med frihet under ansvar där du själv lägger upp din arbetsdag. Du ansvarar för allt från att planera ett kommande projekt till att kontakta entreprenörer och följa upp kostnader samt tidsplan. Variationen i din roll ger dig en god helhetsbild och kännedom om elnätet samt möjligheten till att utvecklas inom teknik, ekonomi samt projektledning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för samt driva mindre projekt från start till mål
- Planera kommande projekt
- Uppföljning av kostnader, tidsplan etc.
- Kontraktsförhandling med bland annat entreprenörer
Din profil

Vi söker dig som har en relevant universitetsutbildning med en inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet av projektledning där du självständigt har ansvarat för samt drivit ditt arbete framåt från början till slut. Alternativt har du annan arbetslivserfarenhet inom el som vi bedömer som likvärdig och vill nu utvecklas vidare inom projektledning.

För att du ska trivas och utvecklas i denna roll bör du vara lösningsfokuserad, framåt och nyfiken. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och har lätt för att skapa en helhetsbild av dina arbetsuppgifter. Vidare är du både analytisk och självgående samt tydlig i din kommunikation. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och motiveras av att driva ditt arbete framåt och uppnå mål med hög kvalitet. I denna roll är det ett krav att du obehindrat kan kommunicera båda i tal och skrift på svenska.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig konsultchef. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2022 - Teknisk dokumentatör / dataingenjör

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi en teknisk dokumentatör / dataingenjör som vill arbeta heltid under perioden 13/6 - 19/8 2022. Som teknisk dokumentatör /dataingenjör tillhör du avdelningen Nätförvaltningen och du kommer främst att avlasta avdelningen med mängdarbete. Detta kan innebära arbetsuppgifter som:

- Skapa underhållsplaner i Maximo
- Digitalisera protokoll/dokument
- Registeradministration
- Arbete i Power BI


Ytterligare arbetsuppgifter kan på sikt tillkomma beroende på utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet.

Din profil
Vi söker dig som studerar en teknisk universitetsutbildning med inriktning datateknik, systemvetenskap, affärssystem eller elkraft. Du har minst ett år kvar av dina studier och bor i Karlstad med omnejd. I denna process lägger vi stor vikt vid ditt tekniska intresse och att du har en god data- samt systemvana. Vi ser gärna att du har ett intresse för Ellevio som företag men att du också är nyfiken på energibranschen. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med är detta meriterande. Som person tror vi att du som söker är nyfiken, ambitiös, självgående och snabblärd. Då Covid begränsar våra möjligheter att arbeta på vårt kontor krävs att du trivs med att i stor utsträckning arbeta självständigt hemifrån.

Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2022 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2 2022. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2022 - Nätplanerare

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi en nätplanerare som vill arbeta heltid under perioden 13 juni - 26 augusti 2022 med viss flexibilitet. Tanken är att du efter ditt sommarjobb erbjuds en anställning på heltid i samma roll.

Som nätplanerare har du en varierad roll och tillhör avdelning AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, industriområden, solceller, vindkraft, vattenkraft, laddning av elfordon och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kan du även komma att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen som nätplanerare innebär en hel del kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.Din profil
Vi söker dig som till sommaren tar din högskole- eller civilingenjörsexamen inom elkraft, elteknik eller energi och miljö. Via din utbildning har du fått till dig relevant kunskap inom eldistribution och du känner dig nu redo för att ta dig an nya utmaningar. Vi ser gärna att du har god IT-vana och att du lätt sätter dig in i nya system.

Som person tror vi att du som söker är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2022 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2 2022. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ellevio sommarjobb 2022 - nätanalytiker / teknisk utredare

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi tre nätanalytiker / tekniska utredare som vill arbeta heltid under perioden 13 juni - 19 augusti 2022. I rollen som nätanalytiker kommer du att arbeta med de uppgifter som är mest aktuella för gruppen. Detta kan innebära arbetsuppgifter som:

- Analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor
- Analysera och modellera datamängder
- Kvalitetssäkring och utveckling av befintliga och framtida modeller
- Långsiktiga elnätsanalyser
- Genomgång och uppdatering av elnätsinformation


Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på utbildningsbakgrund och tidigare arbetslivserfarenhet.

Din profil
Vi söker dig som studerar till ingenjör med en inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö och som har minst en termin kvar av dina studier. Du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att tänka kritiskt för att kunna utmana det befintliga samt för att vidareutveckla strukturer och rutiner. Som person tror vi att du som söker är analytisk, utredande och nyfiken. Då Covid-19 har gjort det svårt att bitvis vara på kontoret bör du också vara flexibel till arbete både på Ellevios kontor och på distans.

Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2022 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2 2022. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ingenjör till Ellevio!

Ansök    Okt 13    Clevry Sweden AB    Arbetsledare, elkraft
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - frå... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Ellevio. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller Ellevio ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Ida Högberg ( i (mailto:[email protected])[email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral.

Som Driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft, elektroteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbeta med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. Visa mindre

Tekniska dokumentatörer

Ansök    Nov 19    Clevry Sweden AB    GIS-ingenjör
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som teknisk dokumentatör på Ellevio tillhör du AMO (Asset Management & Operation). Du kommer att arbeta med ett större och specifikt projekt där du främst arbetar i Autocad. Du tar där hand om dokumentationsrelaterade ärenden och uppdaterar elnätsscheman. Ytterligare arbetsuppgifter kopplat till detta specifika projekt kan också tillkomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbete i Autocad
- Dokumentationsrelaterade ärenden
- Support till andra avdelningar


Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och sedan jobbar som konsult på Ellevio. Du erbjuds ett kontrakt om sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider och start för tjänsten är i februari eller enligt överenskommelse.Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial kandidatutbildning med teknisk inriktning inom exempelvis samhällsplanering, energi- och miljöteknik eller NIS alternativt annan likvärdig inriktning där du har kommit i kontakt med Autocad. Du har ett stort tekniskt intresse och mycket goda kunskaper inom Autocad. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta högst meriterande. Som person tror vi att du som söker är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Du är vidare analytisk, ihärdig, ordningsam och prestigelös.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Driftplanerare

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - frå... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Ellevio. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller Ellevio ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Ida Högberg ( i (mailto:[email protected])[email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral.

Som Driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft eller elektroteknik. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbeta med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. Visa mindre

Driftplanerare

Ansök    Sep 28    Clevry Sweden AB    Arbetsledare, elkraft
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - frå... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Ellevio. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller Ellevio ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Ida Högberg ( i (mailto:[email protected])[email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral.

Som Driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft eller elektroteknik. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbeta med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. Visa mindre

Driftplanerare

Ansök    Sep 29    Clevry Sweden AB    Arbetsledare, elkraft
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - frå... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Ellevio. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller Ellevio ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Ida Högberg ( i (mailto:[email protected])[email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral.

Som Driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft eller elektroteknik. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbeta med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. Visa mindre

Driftplanerare

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - frå... Visa mer
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Ellevio. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller Ellevio ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Ida Högberg ( i (mailto:[email protected])[email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral.

Som Driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft eller elektroteknik. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbeta med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. Visa mindre

Supporttekniker

Till vår kund i Karlstad söker vi nu en supporttenkiker för ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning/överrekrytering. Detta kommer vara ett konsultuppdrag med start omgående vilket innebär att du kommer bli anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall, Lajla Dzebic ([email protected]). För att ta dig vidare ... Visa mer
Till vår kund i Karlstad söker vi nu en supporttenkiker för ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning/överrekrytering. Detta kommer vara ett konsultuppdrag med start omgående vilket innebär att du kommer bli anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall, Lajla Dzebic ([email protected]).

För att ta dig vidare i rekryteringsprocessen behöver du utföra ett personlighetstest som skickas till din mail vid ansökningstillfället. Har du frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker kommer en stor del av dina arbetsuppgifter innefatta att ta emot inkommande samtal från kunder med diverse olika tekniska problem. Du kommer med bästa möjliga service och professionalitet att stötta dem och hitta lösningar på dessa problem. Rollen kan även innefatta en del administrativa arbetsuppgifter.

Start: omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Karlstad

Din profil
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en stor vilja att hjälpa andra människor. Vi tror att du har en gymnasieexamen med IT-inriktning och tidigare erfarenhet av service. Vi tror att du som person har en hög arbetsmoral, är bekväm vid att prata i telefon och uppskattar ett högre tempo. Utöver detta ser vi att du som person är snabblärd, självständig och ansvarstagande. Du bör även ha god datavana och goda kunskaper inom Office-paketet.

Om oss
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Driftledningsingenjör

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som driftledningsingenjör tillhör du Ellevios Driftcentral och avdelningen operativ drift. Driftcentralen i Karlstad är en av Sveriges största och den är också hjärtat i Ellevios verksamhet. Som driftledningsingenjör på Ellevio utgör du tillsammans med dina kollegor en viktig del i arbetet med att driftleda Sveriges infrastruktur.

På operativ drift sker övervakning, drift och störningsavhjälpning i Ellevios samtliga nätområden. Digital kommunikation är också en viktig del i arbetet och där får du stora möjligheter att påverka hela kundupplevelsen. Teamet på operativ drift ansvarar också för att bland annat digitalt och automatiserat informera kunder vid oplanerade och planerade strömavbrott.

I din roll som driftledningsingenjör har du ett nära samarbete med övriga kollegor på driftcentralen men även över olika gränsytor med bland annat entreprenörer. Du säkerställer att arbete i Ellevios nät utförs på ett säkert sätt och rollen ger dig möjlighet att kombinera dina analytiska och kommunikativa egenskaper. Som driftledningsingenjör arbetar du dagtid men beredskap kan förekomma. Det är emellertid viktigt att du är positivt inställd till en skiftgående tjänst.

Rollen som driftledningsingenjör är ett konsultuppdrag på åtta månader där målbilden är att du därefter erbjuds en direktanställning på Ellevio. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom elkraft alternativt annan likvärdig utbildning där du har läst kurser inom elkraft. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom elkraft, telekom eller från fältarbete där du har jobbat praktiskt med el. Det är meriterande om du har kunskaper om elkraftsystem gällande produktion, transmission och distribution och/eller har jobbat med system för övervakning och styrning av processer. För denna tjänst behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är ansvarsfull, strukturerad och noggrann då elsäkerhetsfrågor är i fokus. Du är en kommunikativ lagspelare som bidrar till en positiv gemenskap på operativ drift och har också lätt för att skapa ordning och reda bland dina arbetsuppgifter. Vidare är du analytisk, framåtlutad, flexibel och lösningsorienterad.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nätplanerare

Ansök    Sep 9    Clevry Sweden AB    Nätplanerare
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som nätplanerare kommer du att tillhöra avdelningen AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, solcellsanslutningar och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kommer du även att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen innebär en hel del olika kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.

Rollen som nätutvecklare är mycket stimulerande och på Ellevio får du möjligheten att arbeta med eldistribution ur en nätägares synvinkel. På Ellevio får du vara med och jobba i ett sammansvetsat team med bred kompetens och du får även utvecklas med uppgiften. Arbetet som nätutvecklare ger även en bra grund för en eventuell framtida karriär på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utföra kundanpassade nätplaneringar och ta fram tekniska lösningar
- Administrera ärenden och göra kalkyler av anslutningsavgift
- Ta fram pris, utföra kreditprövning och skapa offert


Rollen som nätplanerare/nätutvecklare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är den 1/9 och du erbjuds till att börja med ett kontrakt om sex månader.Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom eldistributionsområdet inom nätplanering, underhållsplanering, offerthantering och avtalshantering. God IT-vana samt kunskaper inom PCS, WMS/CPM och NIS/GIS system är meriterande.

Som person tror vi att du är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig konsultchef.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nätplanerare/nätutvecklare

Ansök    Jun 30    Clevry Sweden AB    Nätplanerare
Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?Din roll

Som nätplanerare/nätutvecklare kommer du att tillhöra avdelningen AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare/nätutvecklare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, solcellsanslutningar och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kommer du även att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen innebär en hel del olika kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.

Rollen som nätutvecklare är mycket stimulerande och på Ellevio får du möjligheten att arbeta med eldistribution ur en nätägares synvinkel. På Ellevio får du vara med och jobba i ett sammansvetsat team med bred kompetens och du får även utvecklas med uppgiften. Arbetet som nätutvecklare ger även en bra grund för en eventuell framtida karriär på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utföra kundanpassade nätplaneringar och ta fram tekniska lösningar
- Administrera ärenden och göra kalkyler av anslutningsavgift
- Ta fram pris, utföra kreditprövning och skapa offert


Rollen som nätplanerare/nätutvecklare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är den 1/9 och du erbjuds till att börja med ett kontrakt om sex månader.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom eldistributionsområdet inom nätplanering, underhållsplanering, offerthantering och avtalshantering. God IT-vana samt kunskaper inom PCS, WMS/CPM och NIS/GIS system är meriterande.

Som person tror vi att du är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 XXX XXX XX XX Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Driftinformatör/driftledningsingenjör

Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverig... Visa mer
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

Som driftinformatör/driftledningsingenjör jobbar du på Ellevios Driftcentral tillsammans med Driftingenjörer och Operativa Driftplanerare. Till sin hjälp har de ett kundcenter som hanterar inkommande frågor från kunder samt en 2nd-line support/backoffice.

I din roll som driftinformatör/driftledningsingenjör tar du emot och hanterar inkommande frågor gällande strömavbrott från Ellevios kundcenter men även deras backoffice som kräver ytterligare hantering. Du kommer att göra en teknisk undersökning och granskning för att gå till botten med problemet och jobbar primärt mot privatkunder. Du blir en slags informationssupport både internt och externt med fokus att öka servicegraden till deras kunder.

Som driftinformatör/driftledningsingenjör jobbar du också i forsknings- och utvecklingsprojektet Sthlmflex. Ett projekt där man testar en flexibilitetsmarknad i Storstockholm som ska motverka kapacitetsbrist i elnäten. I projektet kommer du arbeta med att implementera Sthlmflex i driften. Det innebär att övervaka samt analysera driftläget vid risk för kapacitetsbrist i nätet i Stockholm och baserat på detta agera på flexibilitetsmarknaden. Projektet är ett samarbete mellan Ellevio, Svenska kraftnät och Vattenfall Eldistribution vilket innebär att du kommer föra dialog och samarbeta med involverade aktörer. Du ansvarar även för att ta fram dokumentation för driften om framtida förändringar eller nya behov i sthlmflex.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Informationssupport till interna och externa intressenter i syfte att höja servicegraden och kundnöjdheten inom Ellevio.
- Utföra tekniska undersökningar och granska ärenden
- Övervaka och analysera driftläget i Stockholm
- Agera på flexibilitetsmarknaden
- Dokumentera sthlmflex för driftens räkning


Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Önskad start är den 1/9 eller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt fram till den 30/4 med goda chanser till förlängning. Rollen som driftinformatör/driftledningsingenjör är på heltid.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom energi- och miljö, elkraft eller elteknik alternativt annan likvärdig utbildning. Du kan vara nyutexaminerad och redo att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter med fokus på problemlösning. Kunskaper inom el och god systemvana är av stor vikt då arbetet bitvis kan bli både tekniskt och systembaserat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta både självständigt men även i grupp med andra där du även kan ha tagit en något drivande roll.

Som person tror vi att du som söker är ansvarsfull, analytisk, strukturerad och noggrann. Du bör även vara kommunikativ och värdera ordning och reda med fokus på kvalité, även när arbetstempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer 010-1600700. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio. Om företaget Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personli... Visa mer
Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
- Granska elnätsscheman
- Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
- Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
- Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
- Delta i testning av nya releaser av system
- Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system


Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre