Lediga jobb Linck i Karlstad AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Linck i Karlstad AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Utvecklare till 2c8

Ansök    Jan 27    Linck i Karlstad AB    Mjukvaruutvecklare
Nytt
Är du en utvecklare som vill vara med på 2c8's tillväxtresa? 2c8 ska utöka verksamheten och söker nu utvecklare till sitt team i Karlstad. 2c8 är ett Karlstadbaserat produktbolag som har stora ambitioner framöver att både utveckla nya lösningar samt att utveckla och förbättra lösningarna de redan har. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kol... Visa mer
Är du en utvecklare som vill vara med på 2c8's tillväxtresa? 2c8 ska utöka verksamheten och söker nu utvecklare till sitt team i Karlstad.

2c8 är ett Karlstadbaserat produktbolag som har stora ambitioner framöver att både utveckla nya lösningar samt att utveckla och förbättra lösningarna de redan har. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om tjänsten
Som utvecklare på 2c8 kommer du att ingå i ett team utvecklare som tillsammans arbetar med att utveckla deras produkter. Detta innebär att du kommer ha väldigt varierande uppgifter där man kommer få jobba med hela kedjan från databaser till klient- och webbapplikationer.

Tekniker som 2c8 använder är,

- Java

- TypeScript + Angular + Javascript

- Java EE

- server

- My

- Versionshantering i git

- Azure / Azure AD

- Linux-miljöer

Om dig
För att lyckas i rollen som utvecklare på 2c8 ser vi att du har en högskole-/universitetsutbildning inom IT/datateknik. Du har ett genuint IT-intresse och är bekväm med att jobba i Java, både för desktop och backend. Du trivs med frihet under ansvar och att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknikerna nämnda ovan men inget krav.

Vi söker en initiativtagande, nyfiken person som inte är rädd för att testa nya saker. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Företaget
2c8 är ett SaaS- företag som grundades 2006. De har utöver sitt huvudkontor i Karlstad, ett kontor i Stockholm samt kollegor i ett utvecklingsteam på Sri Lanka. 2c8 har ett uttalat mål om att expandera sin verksamhet de närmaste åren.

Företaget erbjuder verktyg och metoder för enkel och kraftfull kartläggning, utveckling och effektivisering av olika verksamheter. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av över 1 100 företag i olika branscher i över 30 länder.

Hos 2c8 blir du del av en kultur som kan beskrivas som öppen och prestigelös. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där medarbetarna har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på +46 722 160 451, [email protected] eller Rebecca Malmberg, +46 703 795 012, [email protected]

Sista ansökningsdag är 2023-02-19

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare till Rydahls Bromsbandfabrik

Ansök    Jan 24    Linck i Karlstad AB    Inköpare
Är du en driven, ödmjuk lagspelare med erfarenhet av inköp? Rydahls bromsbandfabrik söker nu en inköpare till sitt kontor i Karlstad. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med sina över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag! Om dig För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna av fordonsrelaterade produkter. För a... Visa mer
Är du en driven, ödmjuk lagspelare med erfarenhet av inköp?

Rydahls bromsbandfabrik söker nu en inköpare till sitt kontor i Karlstad. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med sina över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag!

Om dig
För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna av fordonsrelaterade produkter. För att trivas i rollen som inköpare ser vi att du är strukturerad och driven. Du trivs med administrativa uppgifter och har även förmåga att lyfta blicken och se hur inköpen påverkar övriga delar av verksamheten. Det viktigaste är att du är en lagspelare och trivs med att jobba i grupp.

För denna tjänst så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten
I rollen som inköpare kommer du ansvara för inköpen till affärsområdet reservdelar. Du kommer aktivt arbeta med att reducera kostnader genom ett långsiktigt och strukturerat arbete tillsammans med leverantörer, medarbetare och hjälpsystem. En viktig del av tjänsten kommer även vara att fortsätta utvecklingen och effektiviseringen av arbetssätt för fortsatt tillväxt, samt för att möta framtidens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Löpande sköta avdelningens inköp av reservdelar

- Arbeta med lagerstyrning av avdelningens sortiment

- Kontroll på Inköpets administrativa del i system & flöden

- Hantera leverantörsmöten/förhandlingar på basic-nivå

- Genomföra de aktiviteter som verksamhetssystemet (ISO) kräver

Om Rydahls Bromsspecialisten
Det började 1916, då Ernst Hjalmar Rydahl grundade företaget i en källarlokal i stadsdelen Haga, i Karlstad. Som den entreprenör och innovatör han var, satt Ernst Hjalmar sent på kvällarna och i skenet från en fotogenlampa och experimenterade med olika material för att få fram de allra bästa bromsbanden.

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Om processen
Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Moa Jäder på [email protected] eller Sebastian Ullström på [email protected]

Sista ansökningsdag är 12 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Visa mindre

Montör till Rydahls Bromsbandfabrik

Ansök    Jan 16    Linck i Karlstad AB    Fordonsmontör
Har du ett genuint fordonsintresse och erfarenhet inom mekanik och hydraulik? Nu söker vi en montör till Rydahls Bromsbandfabrik. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas. Om tjänsten I rollen som montör så är du en viktig kugge i leverans till kund. Du ansvarar för att montering och slutprodukt håller hög kvalitet och att ... Visa mer
Har du ett genuint fordonsintresse och erfarenhet inom mekanik och hydraulik?

Nu söker vi en montör till Rydahls Bromsbandfabrik. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas.

Om tjänsten

I rollen som montör så är du en viktig kugge i leverans till kund. Du ansvarar för att montering och slutprodukt håller hög kvalitet och att tidplaner för arbetet hålls. Prioritering av inkommande arbeten är en viktig del av tjänsten. Du har även ett ansvar för verkstaden där monteringen sker och säkerställer att det är ordning och reda.

Dina arbetsuppgifter består bland andra av:

- Montering av bromssystem
- Ansvar för att kvalitet och att monteringstider hålls i leveranser
- Övergripande ansvar för ordning och reda i verkstaden

Om Rydahls Bromsbandfabrik

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Om dig

För denna tjänst så söker vi dig som har ett genuint fordonsintresse. Du behöver ha förmåga att jobba självständigt men även trivas i grupp. För att hålla hög kvalitet och service till kund så behöver du kunna lyfta blicken och förmå att prioritera vad som behöver göras och när. I verkstaden värdesätts god arbetsmiljö och ordning och reda, du kommer att vara en nyckelperson för att upprätthålla det.

För tjänsten som montör så söker vi dig som har lång erfarenhet av mekanik och hydraulik. Du bör ha en grundläggande förståelse för flödet i leveransen och förmåga att se det ur ett affärsperspektiv. Utöver detta så bör du ha en grundläggande förståelse för elektronik och IT.

Utbildning inom fordon är meriterande men inget krav. Detsamma gäller truckkort.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail [email protected] eller Johan Cederholm på [email protected]

Sista ansökningsdag är 13 januari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Visa mindre

Lager- och logistikchef till Rydahls Bromsbandfabrik

Ansök    Dec 16    Linck i Karlstad AB    Lagerchef
Är du en ödmjuk och driven lagspelare med förmåga att skapa en god arbetsmiljö? Nu söker vi en lager och logistikchef till Rydahls Bromsbandfabrik. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med sina över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag! Om tjänsten I rollen som lager- och logistikchef så har du det övergripande ansvaret för avdelningen vi... Visa mer
Är du en ödmjuk och driven lagspelare med förmåga att skapa en god arbetsmiljö?

Nu söker vi en lager och logistikchef till Rydahls Bromsbandfabrik. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med sina över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag!

Om tjänsten

I rollen som lager- och logistikchef så har du det övergripande ansvaret för avdelningen vilket även innefattar budget- och personalansvar för åtta personer. Du leder och styr lagerverksamheten tillsammans med lagerförman och säkerställer att alla order går på utsatt datum. Du ansvarar för att det är en god arbetsmiljö för dina medarbetare och ser till att en allmänt god ordning och reda upprätthålls.

På Rydahls så är de måna om att hela tiden sträva efter att bli bättre och en stor del av tjänsten handlar om att förbättra och effektivisera nuvarande rutiner och arbetssätt. I detta ligger även att förbereda funktionen att växa ytterligare.

Utöver ovanstående så ingår bland andra även följande arbetsuppgifter i tjänsten:

- Säkerställa att inventeringar av bolagets alla lager sker enligt plan

- Avtala med underleverantörer (emballage, förbrukningsvaror, arbetskläder osv.)

- Svara för att underhåll sker av truckar och annan utrustning

- Arbeta med att få alla lagerställen att arbeta utifrån samma rutiner

- Säkerställa att returer och reklamationer hanteras enligt uppsatta mål

- Säkerställa att vi använder för bolaget och kunden bästa logistiklösning

- Ansvara för speditörsförhandlingar

Om Rydahls Bromsspecialisten

Det började 1916, då Ernst Hjalmar Rydahl grundade företaget i en källarlokal i stadsdelen Haga, i Karlstad. Som den entreprenör och innovatör han var, satt Ernst Hjalmar sent på kvällarna och i skenet från en fotogenlampa och experimenterade med olika material för att få fram de allra bästa bromsbanden.

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Om dig

För denna tjänst så söker vi dig som är en ödmjuk och driven lagspelare med förmåga att skapa en god arbetsmiljö. Du ingår i chefsgruppen och behöver ha förmågan att lyfta blicken, se helheten och ta strategiska beslut.

För tjänsten som lager- och logistikchef så söker vi dig som har tidigare erfarenhet av ledande position inom lager- och logistik eller inom produktion. Du bör vara tydlig i din kommunikation och utrycka dig bra i skrift, både på svenska och engelska. Erfarenhet av förhandlingar med speditörer och leverantörer är en fördel då det är återkommande arbetsuppgifter i tjänsten. Utöver detta så bör du ha en grundläggande förståelse för IT.

Har du erfarenhet av att driva förändrings- och effektiviseringsarbete så är det en fördel i rollen. Truckkort är meriterande men inget krav. Har du erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete så är det meriterande.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail [email protected] eller Moa Jäder på [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Sista ansökningsdag är 22 januari. Visa mindre

Projektekonom till Compare

Ansök    Dec 23    Linck i Karlstad AB    Redovisningsekonom
Är du självgående, strukturerad och noggrann och vill fortsätta att utvecklas inom ekonomi? Nu vill vi hitta fler som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för att kunna arbeta med digital utveckling och innovation - tillsammans! Om tjänsten Compare driver idag cirka 15 projekt och rollen passar dig som trivs med att arbeta i en innovativ miljö. Som projektekonom kommer du att förstärka vår ekonomiavdelning som för närvarande består av två ... Visa mer
Är du självgående, strukturerad och noggrann och vill fortsätta att utvecklas inom ekonomi?

Nu vill vi hitta fler som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för att kunna arbeta med digital utveckling och innovation - tillsammans!

Om tjänsten

Compare driver idag cirka 15 projekt och rollen passar dig som trivs med att arbeta i en innovativ miljö. Som projektekonom kommer du att förstärka vår ekonomiavdelning som för närvarande består av två medarbetare. Rollen omfattar i stora drag ekonomi- och projektadministration där du har ett nära samarbete med våra projektledare som driver satsningar inom digital utveckling och innovation.

I rollen ingår bland annat:

- Löpande bokföring

- Kund- och leverantörsreskontra

- Avstämningar

- Projektadministration och projektuppföljning

- Sammanställning och rapportering till våra finansiärer (t.ex. Tillväxtverket, Vinnova)

- Övrig administration

Om Compare

Compare är ett techinnovationskluster där etablerade företag, startups, offentlig sektor, investerare, forskare och innovationsstödssystemet jobbar tillsammans som partners för att lösa samhällets utmaningar med hjälp framtidsinriktad tech.

Compare är primärt en virtuell arbetsplats där vi samarbetar nära och snabbt. Här ges du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer och ny teknik som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar för framtiden. Framför allt har vi mycket roligt tillsammans samtidigt som vi gör världen bättre - en idé, en innovation och en människa i taget!

Om dig

Vi söker dig som är självgående, strukturerad och noggrann och vill fortsätta att utvecklas inom ekonomi. Vi tänker att du trivs med att skapa ordning och reda i komplexa projekt. I tjänsten ingår bland annat att samverka med externa aktörer vilket gör att du bör trivas med flera kontaktytor, både internt och externt. Du utgör en viktig kugge som stöd i frågor som rör ekonomi och administration och att vara serviceminded tror vi är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi söker dig som är utbildad med inriktning ekonomi eller har motsvarande kompetens från annan arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisningsområdet är en fördel men inget krav.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail [email protected] eller Moa Jäder på [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Sista ansökningsdag är 10 januari. Visa mindre

Servicetekniker till SUN Maskin & Service

Drivs du av problemlösning och vill ha ett omväxlande arbete? Då kommer du trivas på SUN Maskin & Service AB, som nu är i behov av att utöka sin serviceorganisation med placering i Stockholm eller i Karlstad. Om dig För att trivas i rollen som Servicetekniker hos SUN Maskin & Service ser vi att du är en relationsbyggande person som trivs både med sociala kontakter samt att arbeta självständigt. Du är ansvarstagande och ser till att avsluta dina arbetsuppg... Visa mer
Drivs du av problemlösning och vill ha ett omväxlande arbete?
Då kommer du trivas på SUN Maskin & Service AB, som nu är i behov av att utöka sin serviceorganisation med placering i Stockholm eller i Karlstad.

Om dig
För att trivas i rollen som Servicetekniker hos SUN Maskin & Service ser vi att du är en relationsbyggande person som trivs både med sociala kontakter samt att arbeta självständigt. Du är ansvarstagande och ser till att avsluta dina arbetsuppgifter. Du drivs av problemlösning samt har en god samarbetsförmåga.

Som Servicetekniker trivs du med den friheten som arbetet innebär där ingen dag är den andra lik. Att spendera tid på resande fot är något som du känner dig bekväm med.


Om tjänsten
Som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av SUN:s produkter ute hos kund. Detta innebär bland annat felsökningar, analyser, vanligt underhåll och mycket mer. Du arbetar till största del ute på fält och besöker kunder.

Du har mycket kontakt med Sun:s Kundmottagare som planerar in servicearbeten där en del är förplanerade och vissa kommer under dagen.

Vi ser att du har tidigare arbetserfarenhet som servicetekniker och att du har ett stort mekaniskt intresse.

Du innehar B-körkort (C meriterande) hanterar svenska flytande i i tal och skrift samt behärskar engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Företaget
SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil-,buss och lastbilsverkstäder samt besiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten bestått av försäljning och service av test och verkstadsutrustning till motorbranschen. Huvudkontoret finns i Karlstad med marknadsavdelning, serviceverkstad och lager. Servicekontor finns även i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter 45 miljoner SEK.

SUN Maskin & Service är en öppen och välkomnande arbetsplats där man värdesätter glädje och engagemang. För rätt person finns det stora möjligheter att växa med sina arbetsuppgifter och vara med att påverka framåt

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-01-13

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior Elkonstruktör till AKJ Energiteknik ab

Ansök    Dec 7    Linck i Karlstad AB    Elkonstruktör
Vill du vara del av att förändra marknaden mot grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden Om företaget AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt inom nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar inom Grön energi. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energi... Visa mer
Vill du vara del av att förändra marknaden mot grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden

Om företaget

AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt inom nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar inom Grön energi. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin och i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

Hos oss arbetar personer med djup och bred kompetens inom vårt område som brinner för omställning mot grön energi. I vår el och automationsgrupp kommer du arbeta tillsammans med mycket kompetenta specialister, projektledare, programmerare och konstruktörer.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar och med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team.

Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om tjänsten

I rollen som Senior El-konstruktör hos AKJ Energiteknik kommer du arbeta i projekt där du har ett övergripande helhetsperspektiv inom ditt område. Du är delaktig i ett projekts olika faser som innefattar bland annat: rådgivning, utredning, förstudie, förprojekt till detaljkonstruktion och genomförande.

Med din bakgrund och erfarenhet ser vi att du finns med och stöttar dina kollegor samt har en helhetsbild över projekten för att driva dem framåt. Du är delaktig i att sätta ramar i projekten utifrån kontrakt/avtal och säkerhetsställer att de följs hela vägen till leverans.

För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av elkonstruktion inom industrin samt kunskap inom Autocad. Du har en grund som högskoleingenjör eller har annan teknisk utbildning och kan tala och skriva flytande på svenska och engelska.

Detta är en möjlighet för dig som vill vara med att utveckla kostnadseffektiva och miljömässigt hållbara lösningar åt våra kunder. Du får även arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen!

Om dig

Som Senior Elkonstruktör hos AKJ Energiteknik ser vi att du är en social person som är duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Du är en driven, ansvarsfull person och din energi samt motivation sprids på ett naturligt sätt till andra i din närhet.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-01-04

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till Rydahls

Ansök    Dec 8    Linck i Karlstad AB    Fordonsmontör
Har du ett genuint fordonsintresse och erfarenhet inom mekanik och hydraulik? Nu söker vi en montör till Rydahls. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas. Om tjänsten I rollen som montör så är du en viktig kugge i leverans till kund. Du ansvarar för att montering och slutprodukt håller hög kvalitet och att tidplaner för ar... Visa mer
Har du ett genuint fordonsintresse och erfarenhet inom mekanik och hydraulik?

Nu söker vi en montör till Rydahls. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas.

Om tjänsten

I rollen som montör så är du en viktig kugge i leverans till kund. Du ansvarar för att montering och slutprodukt håller hög kvalitet och att tidplaner för arbetet hålls. Prioritering av inkommande arbeten är en viktig del av tjänsten. Du har även ett ansvar för verkstaden där monteringen sker och säkerställer att det är ordning och reda.

Dina arbetsuppgifter består bland andra av:

- Montering av bromssystem
- Ansvar för att kvalitet och att monteringstider hålls i leveranser
- Övergripande ansvar för ordning och reda i verkstaden

Om Rydahls

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Om dig

För denna tjänst så söker vi dig som har ett genuint fordonsintresse. Du behöver ha förmåga att jobba självständigt men även trivas i grupp. För att hålla hög kvalitet och service till kund så behöver du kunna lyfta blicken och förmå att prioritera vad som behöver göras och när. I verkstaden värdesätts god arbetsmiljö och ordning och reda, du kommer att vara en nyckelperson för att upprätta det.

För tjänsten som montör så söker vi dig som har lång erfarenhet av mekanik och hydraulik. Du bör ha en grundläggande förståelse för flödet i leveransen och förmåga att se det ur ett affärsperspektiv. Utöver detta så bör du ha en grundläggande förståelse för elektronik och IT.

Utbildning inom fordon är meriterande men inget krav. Detsamma gäller truckkort.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail [email protected] eller Johan Cederholm på [email protected]

Sista ansökningsdag är 13 januari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Visa mindre

Head of Group Finance Control till Infrakraft

Ansök    Dec 1    Linck i Karlstad AB    Koncerncontroller
Till Infrakraftkoncernen söker vi nu en Head of Group Finance Control. Du erbjuds en spännande roll inom en expansiv koncern som förbereder börsintroduktion! Om tjänsten Som ansvarig för avdelning Group Finance Control kommer du att arbeta med konsolidering och finansiell rapportering för koncernens samtliga bolag. Tillsammans med ditt redovisningsteam ansvarar ni för koncernens löpande rapportering och koncernkonsolideringssystem. Du innehar en viktig r... Visa mer
Till Infrakraftkoncernen söker vi nu en Head of Group Finance Control. Du erbjuds en spännande roll inom en expansiv koncern som förbereder börsintroduktion!

Om tjänsten

Som ansvarig för avdelning Group Finance Control kommer du att arbeta med konsolidering och finansiell rapportering för koncernens samtliga bolag. Tillsammans med ditt redovisningsteam ansvarar ni för koncernens löpande rapportering och koncernkonsolideringssystem. Du innehar en viktig roll när det gäller att bidra till bolagets strategi för att driva effektivitet samt utveckla och digitalisera processer och arbetssätt.

Infrakraftkoncernen kommer inom kort påbörja arbetet med en börsintroduktion, där du får en viktig roll i deras IPO-process. I tjänsten kommer du bland annat upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut, enligt IFRS, inom givna tidsramar samt säkerställa och effektivisera redovisnings- och rapporteringsprocesser. Du kommer även hantera implementation av nya IFRS-standarder samt implementation av nytt konsolideringssystem. Utöver ovanstående så har du en viktig roll i att utbilda, leda och proaktivt stödja koncernens avdelning för Group Finance Control. Tjänsten är placerad på koncernens huvudkontor som ligger i centrala Karlstad. I rollen rapporterar du till koncernens CFO.

Låter tjänsten intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att söka!

Om dig

Vi söker dig med minst 7 års erfarenhet från kvalificerad redovisning, gärna från redovisnings-/revisionsbyrå. Du har en gedigen erfarenhet av koncernredovisning samt upprättande av bokslut.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara analytisk, driven och intresserad av den digitala utvecklingen. Dina tidigare eller nuvarande kollegor skulle beskriva dig som serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har mycket goda kunskaper inom Excel. Kunskaper inom IFRS-rapportering och erfarenhet från att arbeta med konsolideringssystem är meriterande.

Tidigare arbete med integration av förvärv och nya dotterbolag ses som meriterande.

Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!

Om Infrakraft

Infrakraft är en ny kraft inom en av Sveriges mest expansiva branscher. Ett hundratal av landets främsta experter inom järnväg och anläggning, med hjärtat i Karlstad.

Med förtroende från några av landets viktigaste uppdragsgivare siktar Infrakraft på att bli en ledare inom utvecklingen av de svenska transportnäten, mot en minskad energianvändning och hållbar framåtrörelse.

Infrakraft tror inte på att detaljstyra medarbetarna utan du har mycket frihet och behöver vara självgående.

Om processen

Urval för tjänsten sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmanar dig därför att inte vänta med att skicka in din ansökan för denna tjänst. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansvariga rekryterare är Sebastian Ullström tel 072-202 40 49, (mailto:[email protected]) och Johan Cederholm tel 072-216 04 51, (mailto:[email protected]).

Tjänsten är en tillsvidareanställning och sista ansökningsdag är 19 december.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processingenjör till AKJ Energiteknik AB

Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden Om Företaget AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränsl... Visa mer
Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden

Om Företaget
AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin och i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar och med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om tjänsten
I rollen som Processingenjör hos AKJ Energiteknik kommer du arbeta med process-tekniska beräkningar, simuleringar, framtagning av flödesscheman och listor. Du tar även fram tekniska specifikationer, funktions- och processbeskrivningar för utrustning och systemlösningar.

I rollen ingår både tekniska och administrativa arbetsuppgifter, du ser variationen som en naturlig del i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetserfarenhet som Processingenjör i 2 år eller mer. Du har en utbildning från universitet inom Miljö och Energiteknik eller likvärdig Processutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i Excel, kunskap av numreringssystem enligt KKS eller SSG, och har man tidigare jobbar med materialval så ses det som en fördel.

Du arbetar tillsammans i ett team med andra Processingenjörer där du har möjlighet att både lära dig från erfarna kollegor samt dela med dig av dina erfarenheter.Om dig
Som Processingenjör hos AKJ Energiteknik ser vi att du är en strukturerad person som trivs med ordning och reda runt dig, där du vet vart du har koll på information i flödesschemana och dokument. Problemlösning är något som kommer naturligt och du driver ditt arbete framåt.

Du har en fallenhet för att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-25

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomi/HR Chef till Inission

Ansök    Nov 25    Linck i Karlstad AB    Ekonomichef
Om dig Vi tror att du är en person som gillar kombinationen av ledarskap, HR och ekonomi. Dina nuvarande eller tidigare kollegor beskriver dig som kommunikativ, prestigelös, drivande och beslutsam. Du trivs med att leda och får energi av att se dina kollegor utvecklas. Du gillar ordning och reda samt är duktig på att grotta ned dig i detaljer och analysera ekonomisk data. Vi ser gärna att du har Controller erfarenhet som kräver analytiskt tänkande, där du... Visa mer
Om dig

Vi tror att du är en person som gillar kombinationen av ledarskap, HR och ekonomi. Dina nuvarande eller tidigare kollegor beskriver dig som kommunikativ, prestigelös, drivande och beslutsam. Du trivs med att leda och får energi av att se dina kollegor utvecklas. Du gillar ordning och reda samt är duktig på att grotta ned dig i detaljer och analysera ekonomisk data. Vi ser gärna att du har Controller erfarenhet som kräver analytiskt tänkande, där du vågar driva förändringar och processer framåt för att få företaget att utvecklas vidare. Utöver detta ser vi även att du har erfarenhet från HR-arbete. Vi kommer i detta urval även lägga stor vikt vid tidigare erfarenheter från ledarskap.

Om tjänsten

I rollen som Ekonomi/HR chef ansvarar du för att leda och driva arbetet framåt på avdelningen. Du har personalansvar och ser till att det löpande arbetet med bokföring och löner hanteras på ett bra sätt av dina kollegor.
Du ansvarar för att ta fram underlag och presentera resultatrapporter för ledningen i Munkfors på veckobasis och för koncernledningen månadsvis. Inissions koncernspråk är engelska så det är viktigt att du behärskar språket både i tal och skrift. Du följer löpande lönsamheten för olika enheter/ avdelningar- gör jämförelser och hittar förbättringsvägar, analyserar och diskuterar dessa möjliga förbättringar med ledningen. Du planerar och genomför månadsbokslut och årsbokslut tillsammans med dina kollegor. I rollen ansvar du även för HR, såsom deltagande i fackliga förhandlingar, rekryteringar, stöttning till chefer, samt välmående på kontoret. Du ingår i ledningsgruppen och du rapporterar till VD. Du utgår från kontoret i Munkfors.

Tidigare erfarenhet av bokslut och redovisning är ett krav, har du även erfarenhet från att arbeta på börsbolag är detta meriterande. Du har en högskole- eller universitetsexamen i ekonomi alternativt en utbildning och/eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Utöver detta kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och värderingar.

Om Företaget

Inission erbjuder krävande industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter som garanterar den bästa affärsnyttan och totalekonomin för våra kunder.

Det finns många företag som är duktiga på elektronik och mekanik, som levererar högkvalitativa produkter och lösningar. Men det som särskiljer Inission är att de vet varför de gör det de gör. De har nämligen en tydlig övertygelse om att branschen går att förändra och förbättra och att de hela tiden kan och måste leverera ett ännu större värde till deras kunder.

Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1,2 Mdr och har ca 530 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Inission i Munkfors är Inissions största produktionsenhet och har ca 80 anställda i produktion. Totalt är det ca 110 anställda och förutom produktion finns avdelningarna: Marknad, Sälj, Inköp, Ekonomi och Ordermottagning.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail [email protected]

Anställningen är på heltid, anställningsort Munkfors och sista ansökningsdag är 18 december.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital affärskoordinator till Lecab Bil

Vill du vara med och leda Lecab's digitaliseringsresa? Om dig För att passa i rollen som Digital affärskoordinator hos Lecab är du en person som alltid strävar efter utveckling och förbättringar. Du har en inre drivkraft och är duktig på att driva förändring och ta eget ansvar för ditt resultat. Du trivs som bäst i en föränderlig och kreativ miljö där du själv är med och påverkar. Personer i din omgivning beskriver dig ofta som glad, kreativ och som en ... Visa mer
Vill du vara med och leda Lecab's digitaliseringsresa?

Om dig

För att passa i rollen som Digital affärskoordinator hos Lecab är du en person som alltid strävar efter utveckling och förbättringar. Du har en inre drivkraft och är duktig på att driva förändring och ta eget ansvar för ditt resultat. Du trivs som bäst i en föränderlig och kreativ miljö där du själv är med och påverkar.

Personer i din omgivning beskriver dig ofta som glad, kreativ och som en person som ser möjligheter framför problem. Du är duktig på att få människor att trivas och samarbeta i ditt sällskap. Utöver detta har du en förmåga att samla ihop och genomföra arbetsuppgifter som framkommer i samtal med kollegor.
Att ha ordning och reda runt dig kommer naturligt och du har förmågan att självständigt organisera ditt arbete.

Om tjänsten

I rollen kommer du vara en ledande pusselbit i Lecab’s digitaliseringsresa. Du är med och formar den digitala köpresan tillsammans med kollegor och leverantörer. Du är en god kravställare och har en hög förståelse för digitala-system. Som Digital affärskoordinator ingår du i Lecab’s marknadsteam, där ni tillsammans formar verksamhetens digitala bilhall.

Vi ser att du har bakgrund inom digitalförsäljning, en förståelse och erfarenhet av att driva digitala projekt med fokus på försäljning.

Du får gärna ha erfarenhet från att arbeta i IT-projekt samt kunskap inom Wordpress och E-handel. Du pratar och skriver obehindrat i Svenska.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar

Om Företaget

Lecab är ett familjeföretag som har funnits i över 60 år och vill vara med och lösa framtidens mobilitet i minst 60 år till. Koncernen har idag 280 medarbetare med verksamheter på olika ställen runt om i Värmland.

Lecab bil är en av de fyra benen inom Lecab gruppen och är en auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Transportbilar och XBUS. Vilket innebär att de arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Lecab bil finns i Arvika och Karlstad.

Lecab är verksamma i en föränderlig bransch där de ligger i framkant. De drivs av utveckling och strävar alltid efter att leverera det nyaste på marknaden.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail [email protected]

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 11 december.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VD till Intertechna

Nu söker vi en lagspelare med högt eget driv för leda Intertechna i deras framgångsrika resa framåt. På Intertechna erbjuds du en utvecklande roll i ett väletablerat bolag med kompetenta medarbetare vid din sida. Tycker du att detta låter intressant? Tveka då inte att skicka in en ansökan! Om tjänsten Intertechna har en spännande resa framför sig med en tydlig målsättning om att fortsätta växa och utvecklas. Med kompetenta medarbetare och stöd från konc... Visa mer
Nu söker vi en lagspelare med högt eget driv för leda Intertechna i deras framgångsrika resa framåt. På Intertechna erbjuds du en utvecklande roll i ett väletablerat bolag med kompetenta medarbetare vid din sida.

Tycker du att detta låter intressant? Tveka då inte att skicka in en ansökan!

Om tjänsten

Intertechna har en spännande resa framför sig med en tydlig målsättning om att fortsätta växa och utvecklas. Med kompetenta medarbetare och stöd från koncernen så leder och utvecklar du som VD bolaget framåt mot en hållbar tillväxt.

I rollen som VD så ingår ett brett ansvar och du kommer att arbeta med både strategiska och taktiska frågor såväl som mer operativa arbetsuppgifter. Du kommer att driva affärsutveckling och marknadsarbete med egen kundportfölj samtidigt som du leder ditt lag framåt.

Intertechna har en spännande resa framför sig med en tydlig målsättning om att fortsätta växa. Att vara en del av Momentum Group öppnar upp för stora möjligheter att hitta synergier och samarbeten tillsammans med övriga bolag i koncernen. Inom koncernen finns även kompetens, stöd och framtida möjligheter.

Om Intertechna

Intertechna är en kompetensaktör inom digitaliserat underhåll för industrin. Deras mission är att hjälpa sina kunder med att undvika onödiga driftstörningar, snabba åtgärder vid problem, noggranna mätningar och kalibreringar och skapa förutsättningar för hög kvalitet och ett effektivt underhåll. De viktigaste produktområdena är system för drift och underhållsronder, mätdatorsystem, kalibreringsutrustning och underhållsystem för instrument.

Intertechna startades 1985 och jobbar mot industrin i Norden. På kundlistan hittar du företag inom papper- och massa, stålproduktion och el- och energi med flera. De har kontor på Hammarö. Intertechna är en del av börsnoterade Momentum Group.

Om dig

Då företaget är i en expansionsfas så tror vi att det är viktigt att du har ett högt eget driv och att du trivs med att leda i utveckling och tillväxt. En stor del av rollen handlar om att göra affärer så vi tänker att du är bra på att se affärsmöjligheter och göra något av dem. Du behöver även kunna lyfta blicken för att staka ut riktningen framåt och ha förmågan att leda dina medarbetare i den spännande resa som företaget nu gör.

Vi tänker att din ledarstil kan beskrivas som coachande och att du har en god förmåga att leda och motivera mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen bör du även ha god teknisk förståelse. Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet som VD, det viktigaste är att du motiveras av utmaningen som tjänsten erbjuder!Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49, mail [email protected] eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail [email protected]

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 21 november.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare till 2c8

Ansök    Nov 1    Linck i Karlstad AB    Säljkonsulent
Är du en relationsbyggare som vill vara med och utvecklas i ett internationellt företag i tillväxt? Nu söker vi fler säljare som vill bli en del av 2c8s spännande resa! 2c8 grundades 2006 och har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm och på Sri Lanka. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av 1 100 företag i över 40 länder. På 2c8 möts du av en öppen och prestigelös kultur. I fantastiska lokaler på huvudkontoret i Karlstad m... Visa mer
Är du en relationsbyggare som vill vara med och utvecklas i ett internationellt företag i tillväxt?

Nu söker vi fler säljare som vill bli en del av 2c8s spännande resa!

2c8 grundades 2006 och har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm och på Sri Lanka. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av 1 100 företag i över 40 länder.

På 2c8 möts du av en öppen och prestigelös kultur. I fantastiska lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att bygga relationer och får energi av mötet med andra människor. Då du jobbar tätt tillsammans med dina kollegor så är det viktigt att du är en lagspelare och trivs i en miljö där du själv har möjlighet att utvecklas. På 2c8 så kommer du att ha möjlighet att påverka företagets tjänsteerbjudande och arbetssätt så har du ett intresse för affärsutveckling så är det positivt.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor viktig vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som säljare på 2c8 så är du en del av en företagets säljteam och ansvarar för både nya och existerande kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att att bestå av att:

- Kontakta och sälja in 2c8s tjänster till nya kunder och partners
- Följa upp och bygga relation med existerande kunder och partners
- Utveckla 2c8s tjänsteerbjudande och arbetssätt


2c8 går igenom en tillväxtresa och strävar efter att hela tiden vässa sitt erbjudande till kund. Som säljare så kommer du att vara en nyckelperson i den resan.Om 2c8

2c8 är ett SaaS- företag som grundades 2006. De har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm och på Sri Lanka. 2c8 har ett uttalat mål om att expandera sin verksamhet de närmaste åren.

Företaget erbjuder verktyg och metoder för enkel och kraftfull kartläggning, utveckling och effektivisering av olika verksamheter. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av över 1 100 företag i olika branscher i över 40 länder.

På 2c8 möts du av en kultur som kan beskrivas som öppen och prestigelös. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där medarbetarna har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 [email protected] eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51 eller [email protected]

Sista ansökningsdag är 15 november och urvalet sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager & Logistik-ansvarig till AKJ Energiteknik

Ansök    Okt 27    Linck i Karlstad AB    Ordermottagare
Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara del av en organisation som aktivt arbetar för en bättre värld Om dig Vi söker nu dig som är servicemined, strukturerad och ordningsam. Du har ett intresse för teknik och trivs i en miljö där du får ta ansvar och driva ditt arbete framåt. Du är både administrativt lagd lagd samt trivs med att vara "hands-on" i dina arbetsuppgifter. Du har ett öga för a... Visa mer
Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara del av en organisation som aktivt arbetar för en bättre värld

Om dig
Vi söker nu dig som är servicemined, strukturerad och ordningsam. Du har ett intresse för teknik och trivs i en miljö där du får ta ansvar och driva ditt arbete framåt.

Du är både administrativt lagd lagd samt trivs med att vara "hands-on" i dina arbetsuppgifter. Du har ett öga för att se vad som behövs göras och tar tag i det. Problemlösning är roligt och att samarbete med andra kommer naturligt för dig. Som person är du glad, framåt och har lätt för att samarbete med kollegor.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och engagemang.

Om tjänsten
I rollen som Lager & Logistik ansvarig hos AKJ Energiteknik arbetar du med beställning och lagerhantering av projektrelaterat gods och reservdelar. Det ingår att planera, beställa och dokumentera inkommande gods och leveranser. Du har koll på saldon och ser till att beställa i tid samt följer upp för att säkerhetsställa att det blir rätt. Du inventerar och dokumenterar lagerhållning och ser till att priser är uppdaterade och korrekta.

Du ansvarar för att strukturera upp lagret samt se till att det är ordning och reda.
I rollen befinner man sig till stor del på lagret och det är en operativ tjänst där det även förekommer administrativa uppgifter.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Vi ser att du har ett tekniskt intresse och lätt för lära dig nya system.

AKJ Energiteknik ligger i framkant inom området Grön energi och denna tjänst är en möjlighet för dig som vill vara del av framtidens bransch.

Om Företaget
AKJ Energiteknik AB är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin, i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar. Med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.


Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-18

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare till SUN Maskin & Service i Karlstad

Ansök    Okt 25    Linck i Karlstad AB    Ordermottagare
Om dig För att lyckas i rollen som Kundmottagare ser vi att du är en servicemined person med positiv grundinställning som trivs med att sitta som spindeln i nätet. Det är viktigt att du är en person som trivs i en rörlig miljö samt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor. Du är relationsbyggande... Visa mer
Om dig
För att lyckas i rollen som Kundmottagare ser vi att du är en servicemined person med positiv grundinställning som trivs med att sitta som spindeln i nätet.

Det är viktigt att du är en person som trivs i en rörlig miljö samt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.
Du är relationsbyggande och är tydlig i din kommunikation. Med ett stort eget driv och en förmåga att lösa problem som uppstår, är du inte rädd för att ta beslut. Du arbetar noggrant, strukturerat och trivs med att ha många sociala kontakter.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

Om tjänsten
I rollen som kundmottagare tillhör du serviceavdelningen och du fungerar som en länk mellan servicetekniker och kund. Du planerar upp servicearbeten med teknikerna, är ett stöd i rapportering samt ser till att rätt person är på rätt plats. Du har tät kontakt både med kund och servicetekniker.

Vidare innebär tjänsten hantering av serviceavtal, inkommande serviceärenden per telefon eller mail, enklare feldiagnos samt att se över behov av reservdelar verktyg och övrig utrustning för kund. Månadsvisa uppstartsmöten med samtliga servicetekniker ingår i rollen

Du får gärna ha tidigare erfarenhet som kundmottagare, ordermottagare eller liknande. En fördel om du har kunskaper inom mekanik eller elektronik, men det är inget krav. Att ha ett intresse för fordon och teknik eller är allmänt nyfiken att lära dig är en fördel för denna tjänst.
Du har god datavana och lätt för att lära dig nya system.
Vi ser att du har goda kunskaper i både i det Svenska och engelska språket samt Körkort B

Om Företaget
SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil-,buss och lastbilsverkstäder samt besiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten bestått av försäljning och service av test och verkstadsutrustning till motorbranschen. Huvudkontoret finns i Karlstad med marknadsavdelning, serviceverkstad och lager. Servicekontor finns även i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter 45 miljoner SEK.

SUN Maskin & Service är en öppen och välkomnande arbetsplats där man värdesätter glädje och engagemang. För rätt person finns det stora möjligheter att växa med sina arbetsuppgifter och vara med att påverka framåt.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]


Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processingenjör till AKJ Energiteknik AB

Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden Om Företaget AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränsl... Visa mer
Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden

Om Företaget
AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin och i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar och med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om tjänsten
I rollen som Processingenjör hos AKJ Energiteknik kommer du arbeta med process-tekniska beräkningar, simuleringar, framtagning av flödesscheman och listor. Du tar även fram tekniska specifikationer, funktions- och processbeskrivningar för utrustning och systemlösningar.

I rollen ingår både tekniska och administrativa arbetsuppgifter, du ser variationen som en naturlig del i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetserfarenhet som Processingenjör i 2 år eller mer. Du har en utbildning från universitet inom Miljö och Energiteknik eller likvärdig Processutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i Excel, kunskap av numreringssystem enligt KKS eller SSG, och har man tidigare jobbar med materialval så ses det som en fördel.

Du arbetar tillsammans i ett team med andra Processingenjörer där du har möjlighet att både lära dig från erfarna kollegor samt dela med dig av dina erfarenheter.Om dig
Som Processingenjör hos AKJ Energiteknik ser vi att du är en strukturerad person som trivs med ordning och reda runt dig, där du vet vart du har koll på information i flödesschemana och dokument. Problemlösning är något som kommer naturligt och du driver ditt arbete framåt.

Du har en fallenhet för att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-25

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsultchef till Askk

Är du en driven och motiverande ledare med lång konsulterfarenhet inom affärssystem? Askk är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso). De växer och söker nu en konsultchef till sitt kontor i Karlstad med ansvar för leverans och personal. Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt! Om dig Vi söker dig som är en lagspelare med g... Visa mer
Är du en driven och motiverande ledare med lång konsulterfarenhet inom affärssystem?

Askk är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso). De växer och söker nu en konsultchef till sitt kontor i Karlstad med ansvar för leverans och personal. Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt!

Om dig

Vi söker dig som är en lagspelare med god förståelse för rollen som konsult. Som ledare tycker om att se andra lyckas. Du trivs i rollen att leda andra till gemensamma mål och har förmågan att se individer och skapa engagemang. Din ledarstil är coachande och du har en god förmåga att följa upp mål och resultat.

Som kommunikatör tror vi att du är rak och tydlig och behärskar balansen mellan att stötta dina medarbetare och ställa krav. Som person så tänker vi att du kan beskrivas som förtroendegivande, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Det finns stor potential för Askk att ta sig an nya uppdrag, både hos existerande och nya kunder, och vi ser därför gärna att du har förmågan att se affärsmöjligheter och samla upp dem.

Om tjänsten

I rollen som konsultchef förväntas du säkerställa kvalitet och debitering i leverans till kund för 5 konsulter som kommer att bli fler. Du fungerar som ett stöd för övriga medarbetare och kommer i vissa leveranser gå in och föra dialog med kund och underleverantörer. Du kommer även att ha ansvar för egna konsultuppdrag mot kund.

I rollen som konsultchef på Askk har du stor frihet att forma dina arbetsdagar, vilket gör att du behöver ha förståelse för konsultrollen och förmåga att strukturera och ta ansvar för dina leveranser till kund.

Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt!

Om Askk

Askk har sedan 2008 levererat konsultstöd till kunder inom offentlig och privat sektor. Det är ett familjärt företag som har svenska och internationella uppdrag. I dagsläget så är de 8 anställda och har flera underkonsulter runt om i världen. Huvudkontoret ligger centralt i Karlstad och de har nyligen expanderat öppnat kontor i Lilleström, Norge. Askk kommer att fortsätta sin tillväxtresa och expandera ytterligare både på den svenska och den norska marknaden de närmaste åren.

Medarbetarna på Askk har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik, projektledning och implementation kopplat till affärssystemet Unit4 ERP, där de jobbar enligt ett processtänk för att implementera och tydliggöra en organisations behov av IT-stöd.

På Askk kan du förvänta dig en kultur med korta beslutsvägar där du får utrymme att utvecklas. Du står aldrig ensam i en leverans utan har alltid kollegor och samarbetspartners som stöttar upp när det behövs. Företaget lägger de stor vikt vid att bygga en gemenskap bland medarbetare och partners.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49, mail [email protected] eller Rebecca Malmberg på telefon 070 379 50 12, mail [email protected]

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 27 oktober.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Key Account Manager till AnVa Polytech

AnVa Polytech förstärker sin försäljningsorganisation och söker nu en Key Account Manager. I rollen kommer du främst att arbeta med merförsäljning hos befintliga kunder inom industrin. Du samarbetar tätt med företagets utvecklings och försäljningsteam för att driva affärer mot slutkund. Kunderna återfinns främst i Sverige men även i övriga delar av Norden. På AnVa Polytech erbjuds du en utmanade tjänst där du får stor möjlighet att utvecklas och vara en v... Visa mer
AnVa Polytech förstärker sin försäljningsorganisation och söker nu en Key Account Manager. I rollen kommer du främst att arbeta med merförsäljning hos befintliga kunder inom industrin. Du samarbetar tätt med företagets utvecklings och försäljningsteam för att driva affärer mot slutkund. Kunderna återfinns främst i Sverige men även i övriga delar av Norden.

På AnVa Polytech erbjuds du en utmanade tjänst där du får stor möjlighet att utvecklas och vara en viktig del av hela affären i en organisation där samarbete värderas högt.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning mot industrin, gärna fordonsindustrin. Du har en god förmåga att bygga förtroende och relationer både internt och externt samt förståelse för och erfarenhet av att driva försäljningsprocesser till avslut. Du har god teknisk kompetens, ekonomisk förståelse samtidigt som du är en van förhandlare. Ditt affärssinne gör att du har förmågan att se helheten i affären och du kan med ett tydligt mål i sikte omsätta strategier till aktiviteter på daglig basis.

För att lyckas i rollen ser vi även att du är van att arbeta med moderna it-system samt talar och skriver obehindrat både i svenska och engelska.

I urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga egenskaper.

Om tjänsten

Rollen innebär att skapa förtroende och bygga nära relationer med AnVa Polytechs kunder, genomföra behovsanalyser och presentera kostnadseffektiva affärslösningar. Du förhandlar och driver affären framåt till avslut och ansvarar för att lönsamheten för dina konton består över tid. Som Key Account Manager kommer du främst arbeta med merförsäljning mot befintliga kunder. Tjänsten innebär även kommunikation med kunder angående leveranstider, prisjusteringar och eventuella kampanjer.

Din närmaste chef är AnVa Polytechs Marketing and Sales Manager. Placeringsort för tjänsten är i Sunne eller remote från hemmakontor, med fördel i Värmland. För tjänsten så är närvaron hos kunderna avgörande vilket gör att du kommer att resa i denna tjänst, huvudsakligen i Sverige och till viss del även i övriga Norden.

Om AnVa Polytech

Som innovativ utvecklingspartner och effektiv producent med fokus på långsiktig hållbarhet för både kund och miljö är AnVa Polytech AB en underleverantör inom fordonsindustrin. Kraven på leveransprecision, hållbarhet och kvalitet inom kundsegmenten är världsledande, vilket bidrar till att företagets förändringstakt är hög.

Från fabrikerna i Litauen och Sunne förses kunder med formsprutade produkter med material utvecklat i eget laboratorium. Kostnadseffektivitet uppnås genom automatisering och ständig förbättring av arbetssätt och metoder.

Systematiskt arbetar AnVa Polytech med att ta fram material med mindre miljöpåverkan, bland annat genom det egenutvecklade materialet ”Climarub". I flera steg byts ingrediens efter ingrediens ut mot återvunnet eller växtbaserat.

Om processen

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på tel. 072 202 40 49 alternativt [email protected] eller Johan Cederholm på tel. 072 216 04 51 alternativt [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Sunne eller Remote.

Sista ansökningsdag är 18 september.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsultchef till Askk

Är du en driven och motiverande ledare med lång konsulterfarenhet inom affärssystem? Askk är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso). De växer och söker nu en konsultchef till sitt kontor i Karlstad med ansvar för leverans och personal. Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt! Om dig Vi söker dig som är en lagspelare med g... Visa mer
Är du en driven och motiverande ledare med lång konsulterfarenhet inom affärssystem?

Askk är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso). De växer och söker nu en konsultchef till sitt kontor i Karlstad med ansvar för leverans och personal. Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt!

Om dig

Vi söker dig som är en lagspelare med god förståelse för rollen som konsult. Som ledare tycker om att se andra lyckas. Du trivs i rollen att leda andra till gemensamma mål och har förmågan att se individer och skapa engagemang. Din ledarstil är coachande och du har en god förmåga att följa upp mål och resultat.

Som kommunikatör tror vi att du är rak och tydlig och behärskar balansen mellan att stötta dina medarbetare och ställa krav. Som person så tänker vi att du kan beskrivas som förtroendegivande, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Det finns stor potential för Askk att ta sig an nya uppdrag, både hos existerande och nya kunder, och vi ser därför gärna att du har förmågan att se affärsmöjligheter och samla upp dem.

Om tjänsten

I rollen som konsultchef förväntas du säkerställa kvalitet och debitering i leverans till kund för 5 konsulter som kommer att bli fler. Du fungerar som ett stöd för övriga medarbetare och kommer i vissa leveranser gå in och föra dialog med kund och underleverantörer. Du kommer även att ha ansvar för egna konsultuppdrag mot kund.

I rollen som konsultchef på Askk har du stor frihet att forma dina arbetsdagar, vilket gör att du behöver ha förståelse för konsultrollen och förmåga att strukturera och ta ansvar för dina leveranser till kund.

Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt!

Om Askk

Askk har sedan 2008 levererat konsultstöd till kunder inom offentlig och privat sektor. Det är ett familjärt företag som har svenska och internationella uppdrag. I dagsläget så är de 8 anställda och har flera underkonsulter runt om i världen. Huvudkontoret ligger centralt i Karlstad och de har nyligen expanderat öppnat kontor i Lilleström, Norge. Askk kommer att fortsätta sin tillväxtresa och expandera ytterligare både på den svenska och den norska marknaden de närmaste åren.

Medarbetarna på Askk har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik, projektledning och implementation kopplat till affärssystemet Unit4 ERP, där de jobbar enligt ett processtänk för att implementera och tydliggöra en organisations behov av IT-stöd.

På Askk kan du förvänta dig en kultur med korta beslutsvägar där du får utrymme att utvecklas. Du står aldrig ensam i en leverans utan har alltid kollegor och samarbetspartners som stöttar upp när det behövs. Företaget lägger de stor vikt vid att bygga en gemenskap bland medarbetare och partners.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49, mail [email protected] eller Rebecca Malmberg på telefon 070 379 50 12, mail [email protected]

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 27 oktober.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VD för kunds räkning

För kunds räkning söker vi nu en VD till ett framgångsrikt företag i tillväxt! I rollen som VD har du en central roll och får stort utrymme i att forma företagets utveckling framåt tillsammans med kompetenta medarbetare. Är du en driven lagspelare som trivs med kombinationen försäljning, coachning av medarbetare och teknik så är detta tjänsten för dig! Om dig Vi tänker att du har dokumenterade ledarerfarenheter från mindre eller medelstort bolag. Du är ... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en VD till ett framgångsrikt företag i tillväxt!

I rollen som VD har du en central roll och får stort utrymme i att forma företagets utveckling framåt tillsammans med kompetenta medarbetare. Är du en driven lagspelare som trivs med kombinationen försäljning, coachning av medarbetare och teknik så är detta tjänsten för dig!

Om dig

Vi tänker att du har dokumenterade ledarerfarenheter från mindre eller medelstort bolag. Du är van att leda i tillväxt och har ett stort sinne för affärer och är duktig på att skapa lönsamhet. Du trivs bra i mötet med andra människor och är skicklig på att vårda relationer. Du trivs med att sätta och arbeta mot tydliga mål. Som ledare är du coachande och du har en god förmåga att motivera och ställa krav på dina medarbetare. För att lyckas i rollen har du har god teknisk förståelse. Vi tror att dina tidigare kollegor beskriver dig som en prestigelös och driven person som sätter laget före jaget.

Om tjänsten

Här får du möjlighet att vara med på en riktigt spännande resa hos ett väletablerat företag som befinner sig i ett expansivt skede. Företaget är bland de främsta inom sitt område i Sverige och har planerar på att expandera verksamheten utanför Sveriges gränser. I rollen som VD så har du det övergripande ansvaret för verksamheten och får stort utrymme att forma utvecklingen framåt samtidigt som du har bra stöd runt dig i form av styrelse och kompetenta medarbetare.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på 072-216 04 51 eller på [email protected] alternativt Sebastian Ullström på 072-202 40 49 [email protected]

Sista ansökningsdag är 9 oktober.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Key Account Manager till AnVa Polytech

AnVa Polytech förstärker sin försäljningsorganisation och söker nu en Key Account Manager. I rollen kommer du främst att arbeta med merförsäljning hos befintliga kunder inom industrin. Du samarbetar tätt med företagets utvecklings och försäljningsteam för att driva affärer mot slutkund. Kunderna återfinns främst i Sverige men även i övriga delar av Norden. På AnVa Polytech erbjuds du en utmanade tjänst där du får stor möjlighet att utvecklas och vara en v... Visa mer
AnVa Polytech förstärker sin försäljningsorganisation och söker nu en Key Account Manager. I rollen kommer du främst att arbeta med merförsäljning hos befintliga kunder inom industrin. Du samarbetar tätt med företagets utvecklings och försäljningsteam för att driva affärer mot slutkund. Kunderna återfinns främst i Sverige men även i övriga delar av Norden.

På AnVa Polytech erbjuds du en utmanade tjänst där du får stor möjlighet att utvecklas och vara en viktig del av hela affären i en organisation där samarbete värderas högt.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning mot industrin, gärna fordonsindustrin. Du har en god förmåga att bygga förtroende och relationer både internt och externt samt förståelse för och erfarenhet av att driva försäljningsprocesser till avslut. Du har god teknisk kompetens, ekonomisk förståelse samtidigt som du är en van förhandlare. Ditt affärssinne gör att du har förmågan att se helheten i affären och du kan med ett tydligt mål i sikte omsätta strategier till aktiviteter på daglig basis.

För att lyckas i rollen ser vi även att du är van att arbeta med moderna it-system samt talar och skriver obehindrat både i svenska och engelska.

I urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga egenskaper.

Om tjänsten

Rollen innebär att skapa förtroende och bygga nära relationer med AnVa Polytechs kunder, genomföra behovsanalyser och presentera kostnadseffektiva affärslösningar. Du förhandlar och driver affären framåt till avslut och ansvarar för att lönsamheten för dina konton består över tid. Som Key Account Manager kommer du främst arbeta med merförsäljning mot befintliga kunder. Tjänsten innebär även kommunikation med kunder angående leveranstider, prisjusteringar och eventuella kampanjer.

Din närmaste chef är AnVa Polytechs Marketing and Sales Manager. Placeringsort för tjänsten är i Sunne eller remote från hemmakontor, med fördel i Värmland. För tjänsten så är närvaron hos kunderna avgörande vilket gör att du kommer att resa i denna tjänst, huvudsakligen i Sverige och till viss del även i övriga Norden.

Om AnVa Polytech

Som innovativ utvecklingspartner och effektiv producent med fokus på långsiktig hållbarhet för både kund och miljö är AnVa Polytech AB en underleverantör inom fordonsindustrin. Kraven på leveransprecision, hållbarhet och kvalitet inom kundsegmenten är världsledande, vilket bidrar till att företagets förändringstakt är hög.

Från fabrikerna i Litauen och Sunne förses kunder med formsprutade produkter med material utvecklat i eget laboratorium. Kostnadseffektivitet uppnås genom automatisering och ständig förbättring av arbetssätt och metoder.

Systematiskt arbetar AnVa Polytech med att ta fram material med mindre miljöpåverkan, bland annat genom det egenutvecklade materialet ”Climarub". I flera steg byts ingrediens efter ingrediens ut mot återvunnet eller växtbaserat.

Om processen

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på tel. 072 202 40 49 alternativt [email protected] eller Johan Cederholm på tel. 072 216 04 51 alternativt [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Sunne eller Remote.

Sista ansökningsdag är 18 september.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Marknadskommunikatör Rydahls

Är du en kreativ, noggrann och driven person med erfarenhet av E-handel och digital marknadsföring? Vi söker nu en marknadskommunikatör till Rydahls. Om dig Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kommunikation/information eller annan relevant erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har en god känsla för layout och grafisk formgivning, är en god skribent och textredigerare samt är van vid att arbeta i Indesign och Photoshop. Att behärska svensk... Visa mer
Är du en kreativ, noggrann och driven person med erfarenhet av E-handel och digital marknadsföring?

Vi söker nu en marknadskommunikatör till Rydahls.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kommunikation/information eller annan relevant erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har en god känsla för layout och grafisk formgivning, är en god skribent och textredigerare samt är van vid att arbeta i Indesign och Photoshop. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i projekt och känner dig väl förtrogen med E-handel och digital marknadsföring. Har du erfarenhet av PIM-system, sökordsoptimering och fotografering ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du tidigare arbetat med mässplanering och mässutförande.

Dina tidigare eller nuvarande kollegor beskriver dig som en kreativ, noggrann och serviceinriktad person som är självständig. I urvalet kommer stort vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Du kommer driva utveckling och förvaltning av marknadskommunikation och e-handel på Rydahls. Du har ansvar för att anpassa marknadskommunikationen till affärsbehovet, oavsett vilken typ av marknadskanal som är aktuell. Bred erfarenhet av marknadskommunikation i olika situationer är därmed nödvändig.

I din roll är du både expert och utförare, därför behöver du vara driven och självgående. Du arbetar nära affärsansvarig och du har ett stort affärsintresse.

Rydahls marknadskommunikation omfattar trycksaker, hemsida, sociala kanaler, mässor och annat säljstödjande material. Hemsidan innehåller även en e-handel. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för alla dessa kommunikationskanaler, med stöd från bland annat moderbolagets marknadsavdelning. Du har också ansvar för att förvalta Rydahls grafiska profil.

I tjänsten ingår även uppföljning och analys av effekter för genomförda aktiviteter. Vad gäller den digitala kommunikationen ligger fokus på innehåll och nyttjande, de tekniska delarna är inte ditt ansvar.
Inom koncernen finns ett antal kollegor som träffas några gånger per år för att ha ett
erfarenhetsutbyte men även för att vidareutbilda sig.

Om Företaget

Under sina hundra år i branschen har Rydahls byggt upp en unik erfarenhet/kompetens.

Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB. Rydahls är specialister på bromssystem till tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp och trailer. De erbjuder skräddarsydda lösningar och ett mycket omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial.

Rydahls säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. De lovar dig reservdelar och service i kvadrat.
De vill mer, helt enkelt!

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51 eller [email protected]

Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitets- & teknikchef till Inission

Ansök    Aug 5    Linck i Karlstad AB    Gruppchef, teknik
Är du en relationsskapande ledare med god teknisk förståelse? Nu söker vi en Kvalitets- & teknikchef till Inission i Munkfors. Inission är en totalleverantör av kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité till industrikunder i Norden. På Inission så möts du av prestigelös kultur med engagerade och duktiga kollegor som alltid strävar efter att utvecklas och förbättras. Om dig Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och en hög tekn... Visa mer
Är du en relationsskapande ledare med god teknisk förståelse?

Nu söker vi en Kvalitets- & teknikchef till Inission i Munkfors. Inission är en totalleverantör av kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité till industrikunder i Norden.

På Inission så möts du av prestigelös kultur med engagerade och duktiga kollegor som alltid strävar efter att utvecklas och förbättras.

Om dig

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och en hög teknisk förståelse. Har du erfarenhet från elektronikbranschen är det meriterande. Som ledare har du god social förmåga och möjlighet att anpassa ditt ledarskap från coachande till instruerande beroende på vad situationen kräver.

För att lyckas i rollen som Kvalitets- & teknikchef ser vi att du är en relationsskapande, strukturerad och stabil person med ett intresse för teknik och förändringsarbete, vi ser även att du har förmågan att tänka kritiskt och är en problemlösare. Du trivs i en roll med personalansvar och är van att arbeta med kvalitets- och miljösystem. Vi förutsätter att du har god förståelse i moderna IT-system och har med fördel en akademisk utbildning. I tjänsten så ingår du i bolagets ledningsgrupp. Du pratar och skriver obehindrad i svenska och engelska samt innehar körkort B. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som Kvalitets- och teknikchef ansvarar du över 6 personer på Inissions teknikavdelning i Munkfors. Du kommer i rollen vara drivande i arbetet med att;

- Utvärdera och utveckla interna processer
- Driva förändringsarbete
- Genomföra externa revisioner hos leverantörer
- Representera bolaget vid revisioner från ackrediterade organ och kunder
- Ansvara för Inissions verksamhetssystem.
- Ansvarig för processerna runt interna och externa avvikelser


En annan del av arbetet är att genomföra medarbetarsamtal, kompetenskartläggning samt se till att individerna på avdelningen presterar väl, trivs på jobbet och utvecklas i sina roller. Som Kvalitets- och teknikchef bör du finnas på plats i Munkfors större delen av din tid.

Teknikavdelningen ansvar för att Inissions maskinpark och ser till att allt flyter på som önskat. Avdelning fungerar också som en supportfunktion till produktionen. Utöver detta genomför avdelningen även effektiviseringar, skapar instruktionsbeskrivningar och gör offertberäkningar.

Om företaget

Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Deras tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir deras erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, [email protected]

Sista ansökningsdag är 12 augusti.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Munkfors.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitets- & teknikchef till Inission

Ansök    Jul 15    Linck i Karlstad AB    Gruppchef, teknik
Är du en relationsskapande ledare med god teknisk förståelse? Nu söker vi en Kvalitets- & teknikchef till Inission i Munkfors. Inission är en totalleverantör av kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité till industrikunder i Norden. På Inission så möts du av prestigelös kultur med engagerade och duktiga kollegor som alltid strävar efter att utvecklas och förbättras. Om dig Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och en hög tekn... Visa mer
Är du en relationsskapande ledare med god teknisk förståelse?

Nu söker vi en Kvalitets- & teknikchef till Inission i Munkfors. Inission är en totalleverantör av kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité till industrikunder i Norden.

På Inission så möts du av prestigelös kultur med engagerade och duktiga kollegor som alltid strävar efter att utvecklas och förbättras.

Om dig

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och en hög teknisk förståelse. Har du erfarenhet från elektronikbranschen är det meriterande. Som ledare har du god social förmåga och möjlighet att anpassa ditt ledarskap från coachande till instruerande beroende på vad situationen kräver.

För att lyckas i rollen som Kvalitets- & teknikchef ser vi att du är en relationsskapande, strukturerad och stabil person med ett intresse för teknik och förändringsarbete, vi ser även att du har förmågan att tänka kritiskt och är en problemlösare. Du trivs i en roll med personalansvar och är van att arbeta med kvalitets- och miljösystem. Vi förutsätter att du har god förståelse i moderna IT-system och har med fördel en akademisk utbildning. I tjänsten så ingår du i bolagets ledningsgrupp. Du pratar och skriver obehindrad i svenska och engelska samt innehar körkort B. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som Kvalitets- och teknikchef ansvarar du över 6 personer på Inissions teknikavdelning i Munkfors. Du kommer i rollen vara drivande i arbetet med att;

- Utvärdera och utveckla interna processer
- Driva förändringsarbete
- Genomföra externa revisioner hos leverantörer
- Representera bolaget vid revisioner från ackrediterade organ och kunder
- Ansvara för Inissions verksamhetssystem.
- Ansvarig för processerna runt interna och externa avvikelser


En annan del av arbetet är att genomföra medarbetarsamtal, kompetenskartläggning samt se till att individerna på avdelningen presterar väl, trivs på jobbet och utvecklas i sina roller. Som Kvalitets- och teknikchef bör du finnas på plats i Munkfors större delen av din tid.

Teknikavdelningen ansvar för att Inissions maskinpark och ser till att allt flyter på som önskat. Avdelning fungerar också som en supportfunktion till produktionen. Utöver detta genomför avdelningen även effektiviseringar, skapar instruktionsbeskrivningar och gör offertberäkningar.

Om företaget

Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Deras tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir deras erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, [email protected]

Sista ansökningsdag är 12 augusti.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Munkfors.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Career Manager till LiNCK

Brinner du för rekrytering och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Nu söker vi en Career Manager till teamet på LINCK. Hos oss kan du förvänta dig en kultur präglad av professionalitet och värme i ett företag med höga ambitioner. Vi ser fram emot din ansökan! Om tjänsten Vi erbjuder dig en nyckelroll under en spännande resa i ett växande företag. Vi har en hel del på plats i form av verktyg, uppdrag och ett fantastiskt team. Du förväntas att va... Visa mer
Brinner du för rekrytering och vill vara med på en spännande tillväxtresa?

Nu söker vi en Career Manager till teamet på LINCK. Hos oss kan du förvänta dig en kultur präglad av professionalitet och värme i ett företag med höga ambitioner.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en nyckelroll under en spännande resa i ett växande företag. Vi har en hel del på plats i form av verktyg, uppdrag och ett fantastiskt team. Du förväntas att vara med och påverka vårt arbetssätt, våra processer och vårt varumärke.

Som Career Manager hos oss så kommer du att coacha våra kandidater i deras karriärer och våra kunder i deras kompetensförsörjningsarbete. Du hanterar hela rekryteringsprocessen från kundmöten till kravprofil, annonsering, search, intervjuer, presentation av kandidater, referenstagning och uppföljningssamtal efter anställning.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort driv och ett genuint intresse för mötet med andra människor. Som person beskrivs du förmodligen som strukturerad, orädd, positiv och relationsbyggande. Har du även ett sinne för affärer och ett stort nätverk så är det en fördel i din roll hos oss.

För att lyckas i tjänsten så tänker vi att du har minst tre års erfarenhet av rekrytering. LiNCK jobbar till stor del digitalt, du bör därför känna dig bekväm med ett digitalt arbetssätt. Har du erfarenhet från något rekryteringssystem så är det en fördel.

Viktigast av allt är att du är en person med positiv energi och högt driv som smittar av sig till kandidater, kunder och kollegor!

Om LiNCK

LiNCK är ett Karlstadsbaserat företag som erbjuder tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling. Vår stora passion är människor och vi brinner för att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas. LiNCK startades 2021 och har stora planer på att expandera de närmaste åren. Vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater.

Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Vi är ett värderingsdrivet företag och våra värdeord Professionell, Pålitlig, Generös och Orädd genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi på LiNCK tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det ansvaret tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. Vi ser det som en självklarhet att även du vill vara med och bidra till en mer rättvis och jämställd arbetsmarknad.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Rebecca Malmberg på telefonnummer 070-379 50 12 eller mail [email protected]

Anställningen är en heltidstjänst och sista ansökningsdagen är 31 juli.

Välkommen att bli en del av LiNCK! Visa mindre

Career Manager till LiNCK

Brinner du för rekrytering och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Nu söker vi en Career Manager till teamet på LINCK. Hos oss kan du förvänta dig en kultur präglad av professionalitet och värme i ett företag med höga ambitioner. Vi ser fram emot din ansökan! Om tjänsten Vi erbjuder dig en nyckelroll under en spännande resa i ett växande företag. Vi har en hel del på plats i form av verktyg, uppdrag och ett fantastiskt team. Du förväntas att va... Visa mer
Brinner du för rekrytering och vill vara med på en spännande tillväxtresa?

Nu söker vi en Career Manager till teamet på LINCK. Hos oss kan du förvänta dig en kultur präglad av professionalitet och värme i ett företag med höga ambitioner.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en nyckelroll under en spännande resa i ett växande företag. Vi har en hel del på plats i form av verktyg, uppdrag och ett fantastiskt team. Du förväntas att vara med och påverka vårt arbetssätt, våra processer och vårt varumärke.

Som Career Manager hos oss så kommer du att coacha våra kandidater i deras karriärer och våra kunder i deras kompetensförsörjningsarbete. Du hanterar hela rekryteringsprocessen från kundmöten till kravprofil, annonsering, search, intervjuer, presentation av kandidater, referenstagning och uppföljningssamtal efter anställning.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort driv och ett genuint intresse för mötet med andra människor. Som person beskrivs du förmodligen som strukturerad, orädd, positiv och relationsbyggande. Har du även ett sinne för affärer och ett stort nätverk så är det en fördel i din roll hos oss.

För att lyckas i tjänsten så tänker vi att du har minst tre års erfarenhet av rekrytering. LiNCK jobbar till stor del digitalt, du bör därför känna dig bekväm med ett digitalt arbetssätt. Har du erfarenhet från något rekryteringssystem så är det en fördel.

Viktigast av allt är att du är en person med positiv energi och högt driv som smittar av sig till kandidater, kunder och kollegor!

Om LiNCK

LiNCK är ett Karlstadsbaserat företag som erbjuder tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling. Vår stora passion är människor och vi brinner för att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas. LiNCK startades 2021 och har stora planer på att expandera de närmaste åren. Vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater.

Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Vi är ett värderingsdrivet företag och våra värdeord Professionell, Pålitlig, Generös och Orädd genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi på LiNCK tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det ansvaret tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. Vi ser det som en självklarhet att även du vill vara med och bidra till en mer rättvis och jämställd arbetsmarknad.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Rebecca Malmberg på telefonnummer 070-379 50 12 eller mail [email protected]

Anställningen är en heltidstjänst och sista ansökningsdagen är 31 juli.

Välkommen att bli en del av LiNCK! Visa mindre

Digital Strateg till Nifa

Är du en analytisk och idérik person med ett genuint intresse för digital marknadsföring? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Digital Strateg hos Nifa! Här möts du av en kreativ arbetsmiljö där kommunikation har en viktig plats, där du har stora möjligheter att påverka och utveckla Nifa som organisation och bidra till hållbar utveckling för de värmländska mat- och dryckesföretagen. Om tjänsten Som Digital Strateg på Nifa ansvarar du för deras digi... Visa mer
Är du en analytisk och idérik person med ett genuint intresse för digital marknadsföring?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Digital Strateg hos Nifa! Här möts du av en kreativ arbetsmiljö där kommunikation har en viktig plats, där du har stora möjligheter att påverka och utveckla Nifa som organisation och bidra till hållbar utveckling för de värmländska mat- och dryckesföretagen.

Om tjänsten

Som Digital Strateg på Nifa ansvarar du för deras digitala verktyg såsom deras webb, SEO, sociala medier, Google analytics etc. Du kommer att hantera content och kampanjer och förväntas även analysera och utveckla Nifas digitala närvaro på ett strategiskt plan.

Du planerar, genomför, utvecklar och samordnar kommunikationsinsatser, både inom den egna organisationen och tillsammans med andra parter. I tjänsten ingår både strategiskt och operativt arbete.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat att

- Ansvara för- och utveckla Nifas digitala kommunikationskanaler.
- Genomföra digitala marknadsföringskampanjer.
- Stötta medarbetare i organisationens kommunikationsverktyg.
- Vara ett stöd för Nifas medlemsföretag i frågor kring digital marknadsföring.


Om Nifa

Nifa är en ekonomisk förening och en plattform för utveckling, kompetensförsörjning och nätverkande för värmländska mat- och dryckesföretag. Här samlas kompetens och samverkan som ska leda till affärsutveckling och ökad lönsamhet.

Branschföreningen består av ett antal medlemsföretag som förenas kring tanken om att utveckla mat- och dryckesproduktionen i Värmland. I föreningen finns i dag en blandning av stora och små företag som kan dra nytta av varandras verksamhet.

På Nifa kan du förvänta dig en kreativ arbetsmiljö där kommunikation har en viktig plats och där du har stora möjligheter att vara med och påverka våra interna och externa kommunikationskanaler.

Om dig

Vi söker dig som är analytisk, idérik och har ett genuint intresse för digital marknadsföring. Vi tror även att du är en person som gillar att komma med egna initiativ och att stötta andra i deras arbete. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete och känner dig bekväm med att arbeta självständigt likväl som i ett team.

Idag använder Nifa digitala verktyg såsom Wordpress, Facebook Business Manager, Mailchimp, Google Ads, Google Analytics etc. och även om du inte har erfarenhet av att jobba i alla dessa så ser vi gärna att du har jobbat i några av dem. Framförallt så tänker vi att du har ett intresse för system och vilja att lära. Har du erfarenhet från webbyrå eller liknande så är det meriterande.

Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.

Om processen

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på tel. 072 202 40 49, mail [email protected] eller Rebecca Malmberg på tel. 070 379 50 12, mail [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Sista ansökningsdag är 7 augusti.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsult till 2c8

Ansök    Jun 27    Linck i Karlstad AB    Affärskonsult, IT
Är du en relationsbyggare med intresse för teknik som vill utvecklas i ett internationellt företag i tillväxt? Nu finns det en möjlighet att bli en del av 2c8s spännande resa! 2c8 grundades 2006 och har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm och på Sri Lanka. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av 1 100 företag i över 40 länder. På 2c8 möts du av en öppen och prestigelös kultur. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt... Visa mer
Är du en relationsbyggare med intresse för teknik som vill utvecklas i ett internationellt företag i tillväxt?

Nu finns det en möjlighet att bli en del av 2c8s spännande resa!

2c8 grundades 2006 och har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm och på Sri Lanka. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av 1 100 företag i över 40 länder.

På 2c8 möts du av en öppen och prestigelös kultur. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Vi tror att du beskrivs som en ödmjuk, lyhörd och pedagogisk person som är duktig på att förstå kundens behov och förmedla information och kunskap.

Vi söker dig med ett genuint teknikintresse och ser framför oss att du har någon typ av högre utbildning, gärna inom informatik, ekonomi/affärssystem eller liknande.

För att lyckas i rollen så tänker vi att du bör vara strukturerad, social och trivas i en miljö med nya människor. Det är meriterande om du har erfarenhet inom verksamhetsutveckling och kunskap inom informationssäkerhet och modellering. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor viktig vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Som konsult på 2c8 så förväntas du ha en hög kunskap om funktionalitet och metod. Du har mycket kundkontakt där en stor del handlar om att identifiera och förstå kundens behov, att bygga lösningar och förmedla kunskaper vidare till kund.

Rollen är delad i två huvudområden:

- Kunduppdrag, där du ansvarar för projekt hos kund.
- Pre-sale och att hålla i demos av mer avancerade lösningar till kund.


Fördelningen varierar men beläggningsgraden anpassas för att kunna ha gott om tid till kompetensutvecklande insatser, både internt och externt.

Som konsult är du en daglig kollega på 2c8 men du jobbar i i hög utsträckning i kundprojekt och att förstå och kunna applicera modellering är en fördel för att lyckas i rollen.

Om Företaget

2c8 är ett SaaS- företag som grundades 2006. De har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm och på Sri Lanka. 2c8 har ett uttalat mål om att expandera sin verksamhet de närmaste åren.

Företaget erbjuder verktyg och metoder för enkel och kraftfull kartläggning, utveckling och effektivisering av olika verksamheter. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av över 1 100 företag i olika branscher i över 40 länder.

På 2c8 möts du av en kultur som kan beskrivas som öppen och prestigelös. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där medarbetarna har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49, [email protected] eller Rebecca Malmberg på [email protected]

Sista ansökningsdag är 31 juli.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till Sotning & Ventilation i Norrköping

Ansök    Jun 17    Linck i Karlstad AB    Kontorist
Sotning & Ventilation söker en administratör till den dagliga verksamheten i Norrköping. Om dig Vi tror att du är en person som tidigare arbetat inom någon form av service där du samlat på dig erfarenhet från kundbemötande. Du har gott tålamod och är van att hantera alla olika typer av människor samtidigt som du gillar att vara i händelsernas centrum. För att trivas i rollen behöver du även vara trygg i dig själv och ha integritet, eftersom du ibland kom... Visa mer
Sotning & Ventilation söker en administratör till den dagliga verksamheten i Norrköping.

Om dig

Vi tror att du är en person som tidigare arbetat inom någon form av service där du samlat på dig erfarenhet från kundbemötande. Du har gott tålamod och är van att hantera alla olika typer av människor samtidigt som du gillar att vara i händelsernas centrum. För att trivas i rollen behöver du även vara trygg i dig själv och ha integritet, eftersom du ibland kommer hamna i situationer med kunder och kollegor där du behöver vara tydlig och beslutsam. Vi önskar även att du är en person med hög energinivå samtidigt som du har ett sinne för struktur. Obehindrad i Svenska och Engelska är ett krav och vi ser gärna att du har en gymnasieexamen. Har du god lokalkännedom är det meriterande. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Sotning & Ventilation söker en administratör till den dagliga verksamheten på kontoret i Norrköping. Du kommer i rollen att vara spindeln i nätet för den dagliga verksamheten. Tjänsten innefattar att koordinera/strukturera kontoret på daglig basis, vilket innebär bland annat att ha hand om av/ombokningar, kundtjänst samt rådgivning och kundkontakt.

Om Företaget

Sotning & Ventilation är ett växande företag som jobbar med sotning och brandskyddskontroll. De utför bland annat konsultbesiktningar av eldstäder och rökkanaler samtidigt som de arbetar dagligen med att skapa ventilation med bästa möjliga klimatpåverkan.

Dessutom erbjuder Sotning & Ventilation fullservice inom ventilationsservice och installationer genom sina syskonbolag. De utför rengöringar, injusteringar, OVK-besiktningar och byggnationer i både bostäder såväl som kommersiella fastigheter.

Anställningen sker i moderbolaget AB Hjälmerhag, förkortning ABH-Gruppen.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Rebecca Malmberg på telefon 0703795012 eller [email protected]

Sista ansökningsdag är 10 juli. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Norrköping.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamleader/Backend utvecklare till QBIM

Vill du vara med i utvecklingen tillsammans med ett innovativt och satsande bolag inom Business Intelligence? Om dig Vi söker dig som trivs med en mix av kundkontakt, ledarskap och teknik. I rollen som backendutvecklare på QBIM kommer du vara en del i den operativa driften samtidigt som du har en nyckelroll i att bygga teamet inom utveckling. Som person är du intresserad av teknik i allmänhet och mjukvaruteknik synnerhet. Vi ser också att du triggas av u... Visa mer
Vill du vara med i utvecklingen tillsammans med ett innovativt och satsande bolag inom Business Intelligence?

Om dig

Vi söker dig som trivs med en mix av kundkontakt, ledarskap och teknik. I rollen som backendutvecklare på QBIM kommer du vara en del i den operativa driften samtidigt som du har en nyckelroll i att bygga teamet inom utveckling. Som person är du intresserad av teknik i allmänhet och mjukvaruteknik synnerhet. Vi ser också att du triggas av utmaningen i att leda andra människor och av att bygga team.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av affärssystem eller Business Intelligence, goda kunskaper inom databaser samt erfarenhet av att arbeta i Microsoft Azure eller liknande tjänster. Du behöver ha god förståelse för svenska och engelska, både i tal och skrift. I urvalet kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Som Teamleader/backendutvecklare med fokus på utveckling i Microsofts plattformar kommer du hjälpa QBIMS kunder med lösningar inom prisanalyser, prediktivt underhåll samt olika typer av effektiviseringar. Tjänsten innefattar bland annat att arbeta med att bygga integrationer från olika system till Azure och att bygga datalager på den kunddata som läses in. QBIM arbetar nära sina kunder och tar fram lösningar för bättre affärsbeslut. Du kommer utöver detta att ansvara för uppbyggnaden av QBIMS utvecklingsteam i Sverige.

Om Företaget

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar ofta om att ha rätt underlag. Att förstå läget och kunna analysera det rätt. QBIM är experter på att ta fram och visualisera data som du behöver i ditt beslutsfattande.

Qbim är ett mindre men växande företag inom Business Intelligence som är specialister inom beslutsstöd. Detta innebär att du får vara med i alla processer i företaget, både med utveckling av nya koncept samt projekt hos våra kunder.

Idag arbetar företaget med Microsoft Azure och har egna portaler såsom QbimAnalytics, SkiAnalytics samt SupplyChain4 där vi skapar transformationer, automationer samt analyser kundens data.

Qbim gör det helt enkelt lättare för företag att förstå verkligheten - och fatta rätt beslut.

Om Processen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad, Jönköping eller Stockholm. Resor förekommer i tjänsten.

Vid frågor kontakta Johan Cederholm, [email protected] alternativt via telefon på 072-216 04 51.

Ansökningar hanteras löpande och sista ansökningsdag är 31 maj 2022.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VD Sun Maskin & Service

En av Sun Maskins grundare och nuvarande VD ska skifta fokus till produktspecialist. Vi söker därav nästa VD som vill ta ett välmående företag till nästa nivå. Är det du? Om dig Vi tror att du är bra på att bygga relationer med både kunder, leverantörer och personal. Som person ser du möjligheter och är bra på att dra nytta av det. För att trivas i rollen tror vi även att du har ett tekniskt intresse och är bra på att omsätta produkterbjudande till affär... Visa mer
En av Sun Maskins grundare och nuvarande VD ska skifta fokus till produktspecialist. Vi söker därav nästa VD som vill ta ett välmående företag till nästa nivå. Är det du?

Om dig

Vi tror att du är bra på att bygga relationer med både kunder, leverantörer och personal. Som person ser du möjligheter och är bra på att dra nytta av det. För att trivas i rollen tror vi även att du har ett tekniskt intresse och är bra på att omsätta produkterbjudande till affärsmässigt värde för kunderna. Du behöver inte kunna alla produkter i branschen, även om produktkunskap är meriterande. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Som VD för SUN Maskin & Service kommer du att arbeta som huvudansvarig för att driva vidare och utveckla ett bolag med bra struktur och gott renommé i branschen. Bolaget har stabila finanser, välfungerande struktur och engagerade medarbetare vilket betyder att nästa VD har bra förutsättningar att ta bolaget till nästa nivå. Nästa nivå för Sun Maskin handlar om att utveckla serviceerbjudandet, fortsätta säkerställa erbjudandet av de bästa produkterna åt deras kunder samt växa på både befintliga och nya områden. För att lyckas i den här rollen krävs en grundläggande teknisk förståelse, affärsmässighet och förmåga att driva kontinuerlig förbättring.

Idag erbjuder Sun Maskin både produkter och servicetjänster till sina kunder. Nyckel i försäljningen är kvalitet, kunnande och god service. Det är mycket viktigt att Sun Maskins framtida VD står för det också. Nuvarande VD kommer övergå till att jobba renodlat som produktspecialist och säljare fram till sin pension, vilket medför att du får en smidig uppstart. Som VD är du föredragande på styrelsemöten, du håller i veckomöten och du leder de månatliga marknadsmötena. VD har säljansvar för nyckelkunder samt personalansvar för samtliga anställda.

Den här tjänsten innebär resor och övernattningar varje månad eftersom kunderna återfinns över hela Sverige, med en koncentration kring Stockholm och Mälardalen.

Om SUN Maskin & Service

SUN Maskin & Service AB är en väletablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordonsbranschen. SUN Maskin & Services kunder är bil- och lastbilsverkstäder samt bilbesiktningsföretag, Försvarsmakten, yrkesskolor och övriga verkstäder för tunga fordon. Med snart 30 år i branschen finns en bred och djup kompetens inom företaget.

Huvudkontoret är beläget i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi har även servicekontor i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 15 anställda och omsätter cirka 45 miljoner.

Om processen

Tjänsten är på heltid och placeringsort är i Karlstad.

Vid frågor kontakta John Johansson på [email protected]

Ansökningar hanteras löpande och sista ansökningsdag är 29 maj 2022. Visa mindre

Communications Manager

Ansök    Jun 3    Linck i Karlstad AB    Marknadschef
Har du innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan förändra världen och dessutom förmågan att genomföra dem i praktiken? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Communications Manager på Compare! I rollen som Communications Manager ansvarar du för att leda arbetet med att skapa, implementera och kontinuerligt utveckla Compares kommunikationsplan, i syfte att möjliggöra digital transformation och techinnovation. På Compare har vi roligt tillsam... Visa mer
Har du innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan förändra världen och dessutom förmågan att genomföra dem i praktiken?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Communications Manager på Compare!

I rollen som Communications Manager ansvarar du för att leda arbetet med att skapa, implementera och kontinuerligt utveckla Compares kommunikationsplan, i syfte att möjliggöra digital transformation och techinnovation. På Compare har vi roligt tillsammans samtidigt som vi gör världen bättre - en idé, en innovation och en människa i taget!

Om tjänsten

Digital transformation kan drivas på många sätt och Compare har till uppdrag att underlätta för företag att etablera morgondagens affärer. Tech är en möjliggörare för att utveckla värdeskapande tjänster i alla branscher och Compare bidrar med kompetens och resurser för att arbeta med innovation mellan företag, akademi, offentlig sektor och entreprenörer.

Kommunikation är ett avgörande verktyg för att lyckas med detta. I denna roll kommer du att ansvara för Compares övergripande externa kommunikation tillsammans med ett team där det finns det gott om energi, drivkraft och framåtanda!

I rollen ingår bland annat att:

Driva och ta fram riktningen för Compares externa kommunikationsarbete
Leda och synkronisera det strategiska kommunikationsarbetet
Vara delaktig i det operativa arbetet och producera olika typer av innehåll i Compares kommunikationskanaler
Utveckla Compare som beställare av marknads- och kommunikationstjänster.
Nätverka med externa aktörer

Om dig

Vi tror att du är en analytisk person som brinner för god kommunikation. Vi tänker att du har innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan vara med och förändra världen och att du dessutom har förmåga att genomföra dem i praktiken.

Vi tror att du beskrivs som en ledare, relationsbyggare och doer, att du trivs med att driva utvecklingsprocesser tillsammans med andra. Vi tror även att förändring och utveckling är viktigt för dig, att du är kreativ och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du trivs med flexibla arbetsvillkor och har inga problem med att styra om vid förändrade förutsättningar.

För att lyckas i rollen så tänker vi att du bör ha erfarenhet av att driva kreativt och målinriktat kommunikationsarbete, gärna i en utmanande miljö. Du behöver känna dig mycket trygg med att själv utföra kommunikativa uppgifter i tal och i skrift. Erfarenhet av att hantera press och utforma PR-strategier är en fördel men inget krav. Utbildning inom området är att föredra men kan vägas upp med relevant arbetserfarenhet.

Tjänsten har många kontaktytor och att nätverka med externa aktörer är en del av rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet och vana från att arbeta med olika aktörer i samverkan. En del av kontaktytorna och vissa delar av arbetet sker på engelska, vilket gör det viktigt att du lätt kan växla språk när det behövs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Utbildning inom relevant fält är en fördel.

Om Compare

Compare är en plattform för techinnovation där etablerade företag, startups, offentlig sektor, investerare, forskare och innovationsaktörer jobbar tillsammans som partners för att lösa samhällets utmaningar med hjälp framtidsinriktad tech.

Compare är primärt en virtuell arbetsplats där vi samarbetar nära och snabbt i mindre innovationsteam. Du har i hög utsträckning möjlighet att själv bestämma varifrån och när du vill arbeta. Som stöd finns fantastiska kollegor i våra hubbar i Karlstad, Stockholm, Arvika och Oslo.

Du jobbar med ett agilt arbetssätt med stort utrymme att testa dig fram för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du jobbar alltid med perspektivet kring hur tech och innovation kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

På Compare så har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer och ny teknik som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar för framtiden.

Framförallt har vi mycket roligt tillsammans samtidigt som vi gör världen bättre - en idé, en innovation och en människa i taget!

Om processen

I denna rekryteringsprocess så kommer vi att göra ett löpande urval. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Rebecka Malmberg på telefon 070 379 50 12.

Sista ansökningsdag är 24 juni.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare till 2c8

Ansök    Apr 21    Linck i Karlstad AB    Systemsäljare
Är du en relationsbyggare som vill vara med och utvecklas i ett internationellt företag i tillväxt? Nu finns det en unik möjlighet att bli en del av 2c8s spännande resa! 2c8 grundades 2006 och har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm, New York och på Sri Lanka. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av 1 100 företag i över 40 länder. På 2c8 möts du av en öppen och prestigelös kultur. Kulturen tar sig till uttryck genom en ... Visa mer
Är du en relationsbyggare som vill vara med och utvecklas i ett internationellt företag i tillväxt?

Nu finns det en unik möjlighet att bli en del av 2c8s spännande resa!

2c8 grundades 2006 och har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm, New York och på Sri Lanka. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av 1 100 företag i över 40 länder.

På 2c8 möts du av en öppen och prestigelös kultur. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att bygga relationer och får energi av mötet med andra människor. Då du jobbar tätt tillsammans med dina kollegor så är det viktigt att du är en lagspelare och trivs i en miljö där du själv har möjlighet att utvecklas. På 2c8 så kommer du att ha möjlighet att påverka företagets tjänsteerbjudande och arbetssätt så har du ett intresse för affärsutveckling så är det positivt.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor viktig vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som säljare på 2c8 så är du en del av en företagets säljteam och ansvarar för både nya och existerande kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att att bestå av att:

- Kontakta och sälja in 2c8s tjänster till nya kunder och partners
- Följa upp och bygga relation med existerande kunder och partners
- Utveckla 2c8s tjänsteerbjudande och arbetssätt


2c8 går igenom en tillväxtresa och strävar efter att hela tiden vässa sitt erbjudande till kund. Som säljare så kommer du att vara en nyckelperson i den resan.

Om 2c8

2c8 är ett SaaS- företag som grundades 2006. De har utöver sitt huvudkontor i Karlstad även kontor i Stockholm, New York och på Sri Lanka. 2c8 har ett uttalat mål om att expandera sin verksamhet de närmaste åren.

Företaget erbjuder verktyg och metoder för enkel och kraftfull kartläggning, utveckling och effektivisering av olika verksamheter. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av över 1 100 företag i olika branscher i över 40 länder.

På 2c8 möts du av en kultur som kan beskrivas som öppen och prestigelös. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där medarbetarna har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51 eller [email protected] eller Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 [email protected]

Sista ansökningsdag är 21 maj och urvalet sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Applikationskonsult till Swedwise

Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Swedwise fortsätter sin tillväxtresa och söker nu applikationskonsulter. Utöver en spännande tjänst så erbjuder Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö som uppskattar att ha roligt tillsammans. Som anställd på Swedwise så erbjuds du även en konkurrenskraftig lön och förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvård... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum?

Swedwise fortsätter sin tillväxtresa och söker nu applikationskonsulter. Utöver en spännande tjänst så erbjuder Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö som uppskattar att ha roligt tillsammans. Som anställd på Swedwise så erbjuds du även en konkurrenskraftig lön och förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.

Om dig

Som person tänker vi att du är ödmjuk och har en förmåga att driva projekt framåt. För att lyckas i rollen så är det viktigt att du har goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper då en stor del av rollen handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov. Vi tänker att du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som konsult hos Swedwise kommer du få möjlighet att arbeta med system såsom OpenText Exstream, OpenText Content Server, CA Service Management, Nodinite och anpassa dessa efter kundernas önskemål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Kanske har du varit med vid en implementation av ett nytt affärssystem eller utbildat kollegor i hur ert interna affärssystem ska användas. Du behöver inte ha erfarenhet av mjukvaruutveckling men intresse för skrotning och en god tekniskt förståelse är önskvärt.

Tillsammans med ditt team så har du ansvar för planering, genomförande, strukturering, bearbetning, kontroll, utvärdering och rapportering av aktiviteter i tilldelade kundprojekt. Du är delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment där du arbetar efter en projekttidsplan och projektbudget.

Vi ser även att du har goda kunskaper inom engelska både i tal och skrift.

Om Swedwise

Swedwise a?r ett företag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter genom att automatisera affa?rsprocesser med hjälp av digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransen sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Deras certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. De garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Om processen

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 15 maj

Placeringsort är i Karlstad eller i Stockholm.

Kontaktperson vid frågor angående processen är Johan Cederholm, 0722160451 alternativt [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till Autowåx Bil

Är du en engagerad tekniker med ett genuint teknikintresse? Autowåx Bil vill nu förstärka sitt team och söker efter en tekniker till verkstaden i Karlstad. Här kan du förvänta dig en kultur präglad av servicekänsla och lagarbete. Om Autowåx Bil Autowåx Bil är ett serviceföretag med verkstad, bil- och reservdelsfo?rsa?ljning. Företaget startades 1996 och firar just nu 26 år av spännande utveckling i en högteknologisk bransch. Här kan du förvänta dig en k... Visa mer
Är du en engagerad tekniker med ett genuint teknikintresse?

Autowåx Bil vill nu förstärka sitt team och söker efter en tekniker till verkstaden i Karlstad. Här kan du förvänta dig en kultur präglad av servicekänsla och lagarbete.

Om Autowåx Bil

Autowåx Bil är ett serviceföretag med verkstad, bil- och reservdelsfo?rsa?ljning. Företaget startades 1996 och firar just nu 26 år av spännande utveckling i en högteknologisk bransch. Här kan du förvänta dig en kultur präglad av servicekänsla och lagarbete. Du står aldrig ensam i leverans till kund utan har alltid duktiga kollegor som ställer upp när det behövs.

De håller till i riktigt härliga lokaler med eget fik, matsal och gym på Wåxnäs i Karlstad. Verkstaden håller hög modern standard och stora insatser har gjorts för att hålla lokalerna fräscha och organiserade och för hålla ljudnivån på en låg nivå.

De vill nu förstärka sitt team och söker därför efter ännu en engagerad tekniker.

Om dig

Vi tänker att du en person med ett genuint teknikintresse som tycker att det är viktigt att lämna ifrån dig ett väl utfört hantverk. Förmodligen så har du jobbat några år i branschen och är van att felsöka och diagnosticera fordonselektronik. I rollen så kommer du att ha ansvar för leveranser till kund och det är viktigt att du trivs med det och har förmåga att både arbeta självständigt och i grupp.

En fordonsteknisk utbildning är positivt men kan vägas upp av relevant erfarenhet. B- körkort är ett krav, likaså förmåga att förstå och att kunna utrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

Att arbeta med ett motiverat team i en fantastisk och modern miljö

Utbildningsmöjligheter online eller via BMWs utbildningsakademi

Spännande och varierande arbetsuppgifter

Kostnadsfritt medlemskap på KMTIs gym & tillgång till hela träningsutbudet

Kaffe, frukt och bra pris på stans bästa lunch i restaurangen

Ett härligt gäng som gör mycket roliga saker tillsammansOm processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51 eller Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49.

Sista ansökningsdag är 2 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital Transformation Manager

Ansök    Mar 18    Linck i Karlstad AB    Affärsutvecklare
Är du en ledare och entreprenör i själen med hjärta för tech och brinner för att göra skillnad i samhället? Då tycker vi att du ska söka den viktiga tjänsten som Digital Transformation Manager på Compare! Tech skapar möjligheter att utveckla och stärka företags och organisationers affärsmodeller och konkurrenskraft. Som Digital Transformation Manager kommer du att leda arbetet med att stödja företags och organisationers digitala transformation med målet ... Visa mer
Är du en ledare och entreprenör i själen med hjärta för tech och brinner för att göra skillnad i samhället?

Då tycker vi att du ska söka den viktiga tjänsten som Digital Transformation Manager på Compare!

Tech skapar möjligheter att utveckla och stärka företags och organisationers affärsmodeller och konkurrenskraft. Som Digital Transformation Manager kommer du att leda arbetet med att stödja företags och organisationers digitala transformation med målet att skapa ett mer hållbart samhälle.

Om tjänsten

Den digitala transformationen i företag kan drivas på många sätt och Compare har till uppdrag att underlätta för företagen att etablera morgondagens affärer. Tech är en möjliggörare för att utveckla värdeskapande tjänster i alla branscher och Compare bidrar med kompetens och resurser för att arbeta med innovation mellan företag, akademi, offentlig sektor och entreprenörer. Compare arbetar just nu med nya sätt att attrahera digital spetskompetens till företagen, etablera samarbeten kring IndTech, CleanTech och HealthTech och med vidareutveckling av den digitala transformationsplattformen Be Digital.

I rollen ingår bland annat att:

- Driva innovations- och förändringsprocesser tillsammans med aktörer regionalt, nationellt och internationellt.
- Konkret stödja företag och organisationer i att ta steg i sin digitala transformation.
- Utveckla och paketera tjänster som underlättar digitala transformationsprocesser
- Identifiera och starta aktiviteter för att stimulera användningen av Tech i olika branscher
- Ha kontinuerlig kontakt med företag för att fånga in behov och stimulera utveckling av tjänster som kan spridas till många
- Samarbeta med regionala, nationella och internationella aktörer i innovationsstödssystemet.


Om dig

Vi ser gärna att du är en entreprenör i själen som brinner för att stödja andra och göra skillnad i samhället. Du gillar att jobba i team och har god erfarenhet av agila metoder och arbetssätt. Vi ser gärna att du både gillar att arbeta i direkt kontakt med företagen och tillsammans med andra aktörer. Du har goda ledaregenskaper då det gäller att samarbeta i projekt med många olika aktörer som kan ha olika drivkrafter och mål.

Du trivs med flexibla arbetsvillkor och har inga problem med att styra om vid förändrade förutsättningar. Du gillar att hjälpa företag och organisationer att lyckas, är duktig på att analysera och förstå behov och gillar att följa företagens utvecklingsresor.

Om Compare

Compare är ett techinnovationskluster där etablerade företag, startups, offentlig sektor, investerare, forskare och innovationsstödssystemet jobbar tillsammans som partners för att lösa samhällets utmaningar med hjälp framtidsinriktad tech.

Compare är primärt en virtuell arbetsplats där vi samarbetar nära och snabbt i mindre innovationsteam. Du har i hög utsträckning möjlighet att själv bestämma varifrån och när du vill arbeta. Som stöd finns fantastiska kollegor i våra hubbar i Karlstad, Arvika och Oslo.

Du jobbar med ett agilt arbetssätt med stort utrymme att testa dig fram för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du jobbar alltid med perspektivet kring hur tech och innovation kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

På Compare så har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer och ny teknik som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar för framtiden.

Men framförallt har vi mycket roligt tillsammans samtidigt som vi gör världen bättre - en idé, en innovation och en människa i taget!Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Anna Olsson på telefon 070 556 88 24.

Sista ansökningsdag är 30 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital Transformation Manager (English version)

Ansök    Mar 18    Linck i Karlstad AB    Affärsutvecklare
Are you a leader and entrepreneur at heart with a passion for tech and making a difference in society? If the answer is yes, we think you should apply for the important position as Digital Transformation Manager at Compare! Tech creates opportunities to develop and strengthen companies and organizations business models and competitiveness. As a Digital Transformation Manager, you will lead the work of supporting companies and organizations digital transf... Visa mer
Are you a leader and entrepreneur at heart with a passion for tech and making a difference in society?

If the answer is yes, we think you should apply for the important position as Digital Transformation Manager at Compare!

Tech creates opportunities to develop and strengthen companies and organizations business models and competitiveness. As a Digital Transformation Manager, you will lead the work of supporting companies and organizations digital transformation with the goal of creating a more sustainable society.

About the job

The digital transformation in companies can be driven in many ways and Compare has the task of making it easier for companies to establish tomorrow's business. Tech is an enabler for developing services in all industries and Compare contributes with expertise and resources to work with innovation between companies, academia, the public sector and entrepreneurs. They are currently working on new ways to attract cutting-edge digital expertise to companies, establish collaborations around IndTech, CleanTech and HealthTech and with further development of Compare's digital transformation platform Be Digital.

Among other tasks, this role includes:

- Carrying through innovation- and change processes together with actors regionally, nationally and internationally.
- Support companies and organizations in taking steps in their digital transformation.
- Develop and package services that facilitate digital transformation processes
- Identify and start activities to stimulate the use of tech in different industries
- Have continuous contact with companies to capture needs and stimulate the development of services that can be widely spread
- Collaborate with regional, national and international actors in the innovation support system.

About you

We think that you are an entrepreneur at heart who is passionate about supporting others and making a difference in society. You like working in teams and have good experience of agile working methods. We would like to see that you both like working in direct contact with the companies and together with other actors. You have good leadership qualities when it comes to collaborating in projects with many different actors who can have different driving forces and goals.

You are comfortable with flexible working conditions and have no problems redirecting in the event of changed conditions. You like to help companies and organizations succeed, are good at analyzing and understanding needs and like to follow companies development journeys.

About Compare

Compare is a tech innovation cluster where established companies, startups, the public sector, investors, researchers and the innovation support system work together as partners to solve society's challenges with the help of future- oriented tech.

Compare is primarily a virtual workplace where we collaborate closely in smaller innovation teams. To a large extent you have the opportunity to decide for yourself where and when you want to work. As support, there are fantastic colleagues in their hubs in Karlstad, Arvika and Oslo.

You work with an agile approach with a lot of room to find solutions to the challenges you face. They always work with the perspective of how tech and innovation can contribute to a more sustainable society.

At Compare, you have a unique opportunity to be a part of the work of developing outstanding innovations and new technology that contributes with solutions to complex challenges for the future.

But above all, they have a lot of fun together while making the world a better place - one idea, one innovation and one person at a time!

About the process

If you have any questions about the service or the process, you are welcome to contact Sebastian Ullström on telephone +4672 202 40 49 or Anna Olsson on telephone +4670 556 88 24.

Deadline for applications is March 30.

Welcome with your application! Visa mindre

Tech Entreprenuership Manager

Gillar du startups, tech och är en entreprenör i själen? Är du en relationsbyggande doer som gärna driver utveckling tillsammans med andra? Då tycker vi att du ska söka den unika och viktiga tjänsten som Tech Entreprenuership Manager på Compare! I rollen som Tech Entreprenuership Manager kommer du att bland annat vara med och vidareutveckla healthtech acceleratorn DigitalWell Ventures och utveckla en helt ny regional tech-inkubator. Om tjänsten I Vär... Visa mer
Gillar du startups, tech och är en entreprenör i själen? Är du en relationsbyggande doer som gärna driver utveckling tillsammans med andra?

Då tycker vi att du ska söka den unika och viktiga tjänsten som Tech Entreprenuership Manager på Compare!

I rollen som Tech Entreprenuership Manager kommer du att bland annat vara med och vidareutveckla healthtech acceleratorn DigitalWell Ventures och utveckla en helt ny regional tech-inkubator.Om tjänsten

I Värmland och Oslo utvecklas nu en internationell accelerator för företag inom healthtech, DigitalWell Ventures. Acceleratorn attraherar företag från Norden och Baltikum och är en av de viktigaste satsningarna inom DigitalWell Arena, en nationell innovationssatsning för att stimulera utveckling av framtidens hälsotjänster som drivs av Compare.

DigitalWell Ventures stöttar talangfulla team i att bygga bolag, accelerera sin tillväxt och attrahera kapital. Acceleratorn jobbar nära tillsammans med bolag, mentorer, investerare och startup-ekosystemet för att skapa de bästa förutsättningarna för bolag med potential att utvecklas. Acceleratorn är öppen för healthtech bolag från hela Norden och Baltikum.

För att stimulera entreprenörskapet i Värmland och för att fler nya techföretag ska växa fram behövs även en regional tech-inkubator. Compare leder utvecklingen av denna nya verksamhet som utvecklas tillsammans med andra kluster inom olika regionala spännande satsningsområden.

Tycker du detta låter spännande? Det är det verkligen! I teamen och bolagen du kommer jobba tillsammans med finns det gott om energi, drivkraft och framåtanda.

I rollen ingår bland annat att:

- Coacha och stötta entreprenörer att lyckas med sina start-ups i nära samarbete med teamet, tjänsteleverantörer och samarbetspartners
- Utveckla, etablera och marknadsföra en regional tech-inkubator som ska stödja tech-entreprenörer i tidiga skeden.
- Kunna presentera, kommunicera och inspirera om verksamheterna genom både digitala och fysiska kanaler
- Medverka vid och arrangera olika typer av events, nätverksträffar och möten för olika målgrupper
- Samarbeta med regionala, nationella och internationella aktörer i innovationsstödssystemet


Om dig

Vi tror att du är en relationsbyggande entreprenör och doer som trivs med att jobba i team och har en förmåga att driva utvecklingsprocesser. Vi tror att förändring och utveckling är viktigt för dig, att du är kreativ och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du trivs med flexibla arbetsvillkor och har inga problem med att styra om vid förändrade förutsättningar.

Du gillar att stötta entreprenörer med att lyckas med sina bolag, är duktig på att analysera och förstå behov och gillar att följa företagens utvecklingsresor. Har du själv gjort en entreprenörs- eller startupresa så är det positivt. Gillar du dessutom principerna bakom Lean Startup och liknande startup-metodiker är det toppen.

Då tjänsten har många internationella kontaktytor och vissa delar av arbetet sker på engelska är det viktigt att du lätt kan växla över till engelska när det behövs.Om Compare

Compare är ett techinnovationskluster där etablerade företag, startups, offentlig sektor, investerare, forskare och innovationsstödssystemet jobbar tillsammans som partners för att lösa samhällets utmaningar med hjälp framtidsinriktad tech.

Compare är primärt en virtuell arbetsplats där vi samarbetar nära och snabbt i mindre innovationsteam. Du har i hög utsträckning möjlighet att själv bestämma varifrån och när du vill arbeta. Som stöd finns fantastiska kollegor i våra hubbar i Karlstad, Arvika och Oslo.

Du jobbar med ett agilt arbetssätt med stort utrymme att testa dig fram för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du jobbar alltid med perspektivet kring hur tech och innovation kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

På Compare så har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer och ny teknik som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar för framtiden.

Men framförallt har vi mycket roligt tillsammans samtidigt som vi gör världen bättre - en idé, en innovation och en människa i taget!Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Anna Olsson på telefon 070 556 88 24.

Sista ansökningsdag är 30 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsutvecklingschef till Sanmina

Ansök    Mar 2    Linck i Karlstad AB    Marknadschef
Är du en relationsbyggare med förståelse för teknik och produktion som drivs av att göra affärer? Nu söker vi en ny affärsutvecklingschef till Sanmina Corporation. I rollen så kommer du att ansvara för att öka Sanminas markandsansdelar och att stärka deras position i Norden. Du kommer huvudsakligen att arbeta med nya kunder men även med befintliga. I tjänsten är du med och skapar och verkställer Sanminas försäljningsplaner. Det här är en roll för dig som... Visa mer
Är du en relationsbyggare med förståelse för teknik och produktion som drivs av att göra affärer?

Nu söker vi en ny affärsutvecklingschef till Sanmina Corporation. I rollen så kommer du att ansvara för att öka Sanminas markandsansdelar och att stärka deras position i Norden. Du kommer huvudsakligen att arbeta med nya kunder men även med befintliga. I tjänsten är du med och skapar och verkställer Sanminas försäljningsplaner.

Det här är en roll för dig som vill utvecklas och växa inom internationella affärer!

Om dig

Förmodligen så går att beskriva dig med att du tycker om teknik och att du gillar att göra affärer. Vi tänker att du har minst fem års erfarenhet av att sälja komplexa produkter eller tjänster till företag. I rollen så kommer du mot vissa kundsegment både att arbeta i sammansatta team men ofta så driver du affärerna själv. Det är en stor fördel om du förstår produktion och kan bidra med lösningar för hur Sanminas olika produktionsanläggningar kan hjälpa kunderna på bästa sätt.

Vi tänker att du förmodligen är en person som är bra på att bygga relationer och att föra utvecklande diskussioner. Sanmina tror på långa samarbeten och relationen med deras kunder är därför mycket viktig. I din personlighet finns en stark motor och du gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är en skicklig förhandlare som kan hitta lösningar för båda parter.

Det är troligt att du har en eftergymnasial utbildning som hjälper dig att förstå teknik och produktion. Du är effektiv vid datorn och behärskar Officepaketet mycket bra. Du är duktig på att utrycka dig på svenska eller norska och engelska i tal och skrift.

Om Sanmina Corporation

Sanmina Corporation (Nasdaq: SANM) är en ledande leverantör av integrerade tillverkningslösningar som servar de snabbast växande segmenten på den globala marknaden för Electronics Manufacturing Services (EMS). Sanmina Corporation är en teknologiledare och tillhandahåller kompletta tillverkningslösningar, levererar överlägsen kvalitet och stöd till Original Equipment Manufacturers (OEM) främst inom kommunikationsnätverk, försvar och flyg, industri- och halvledarsystem, medicin, multimedia, datorer och lagring, fordon och ren teknik. Sanmina Corporation har anläggningar strategiskt placerade i nyckelregioner över hela världen.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51.

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 21 mars.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare LiNCK (Student)

Ansök    Mar 17    Linck i Karlstad AB    Projektledare, IT
Är du en kommunikativ IT- student som vill jobba med intressanta företag i en startupmiljö? Nu söker vi en projektledare som vill vara en del av LiNCKs tillväxtresa. Tjänsten är en timanställning som vi anpassar efter dina studier. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Om tjänsten Som projektledare på LiNCK så är du en viktig länk mellan intressanta arbetsgivare och studenter på Karlstads universitet. Du... Visa mer
Är du en kommunikativ IT- student som vill jobba med intressanta företag i en startupmiljö?

Nu söker vi en projektledare som vill vara en del av LiNCKs tillväxtresa. Tjänsten är en timanställning som vi anpassar efter dina studier. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda.

Om tjänsten

Som projektledare på LiNCK så är du en viktig länk mellan intressanta arbetsgivare och studenter på Karlstads universitet. Du kommer att ansvara för att ta fram idéer och genomföra projekt som syftar till att engagera studenter inom IT och teknik på Karlstads universitet med spännande arbetsgivare.

I din roll som projektledare hos oss så kommer du bland annat att:

- Vara med och utveckla LiNCKs tjänster, varumärke och medarbetare
- Anordna och delta i events för studenter
- Hitta kandidater till våra kunder


Vi är övertygande om att vi kan lära oss massor av dig vilket gör att du kommer att få en unik möjlighet att påverka och utveckla LiNCKs tjänster, varumärke och dina kollegor.

Om LiNCK

LiNCK är ett Karlstadsbaserat företag som erbjuder tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling. Vår stora passion är människor och vi brinner för att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas. LiNCK startades 2021 och har stora planer på att expandera de närmaste åren. Du kommer att få insyn i hur det är att driva ett nystartat företag.

Vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Vi är ett värderingsdrivet företag och våra värdeord Professionell, Pålitlig, Generös och Orädd genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi på LiNCK tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det ansvaret tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. För att lyckas så är det viktigt att konstant fylla på vår egen kunskap om senaste forskningen inom området. Den kunskapen delar vi gärna med oss av till våra kunder!

Om dig

Vi tror att du är en kreativ person som trivs tillsammans med andra människor. Du är duktig på att kommunicera och trivs bra med eget ansvar.

Du går något av följande program:

- Civilingenjör Datateknik, Civilingenjör Industriell ekonomi, master i projektledning med IT- relaterad kandidatexamen, Högskoleingenjörsprogrammet i datateknik, IT-design: Affärssystem och ekonomi, IT-design: Systemdesign, Kandidatprogram i datavetenskap eller Webbutvecklare

Vi ser helst att du har något års arbetslivserfarenhet, gärna med någon form av kundkontakt. Är du engagerad i en studentförening eller i andra nätverk så är det meriterande. Kanske har du själv tankar om att driva eget företag?

Vi erbjuder

- En utvecklande tjänst med ett härligt team i startupmiljö
- Stor frihet att själv forma din tjänst
- Flexibla arbetsvillkor
- Tillgång till nätverk med intressanta arbetsgivare inom IT och teknik
- Mycket goda möjligheter till jobb efter dina studier
- Egen PC/Mac
- Telefonersättning
- Eget kontor och tillgång till LiNCKs lokaler centralt i Karlstad för studier och andra event


Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Anna Olsson på telefon 054-220 95 05 eller Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49.

Anställningen är en timanställning på ca. 25% där vi anpassar arbetstiderna efter dina studier. Sista ansökningsdag är 21 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tech Entrepreneurship Manager (English version)

Do you like startups, tech and are an entrepreneur at heart? Are you a relationship-builder and a doer who likes to drive development together with others? If the answer is yes, we think you should apply for the important position as Tech Entrepreneurship Manager at Compare! In the role of Tech Entrepreneurship Manager, you will, among other things, be involved in further developing the healthtech accelerator DigitalWell Ventures and developing a complet... Visa mer
Do you like startups, tech and are an entrepreneur at heart? Are you a relationship-builder and a doer who likes to drive development together with others?

If the answer is yes, we think you should apply for the important position as Tech Entrepreneurship Manager at Compare!

In the role of Tech Entrepreneurship Manager, you will, among other things, be involved in further developing the healthtech accelerator DigitalWell Ventures and developing a completely new regional tech incubator.

About the job

In Värmland and Oslo, an international accelerator is now being formed for companies in healthtech, DigitalWell Ventures. The accelerator attracts companies from the Nordic and Baltic countries and is one of the most important investments in DigitalWell Arena, a national innovation initiative to stimulate the development of the health services of the future run by Compare.

DigitalWell Ventures supports talented teams in building companies, accelerating their growth and attracting capital. The accelerator works closely with companies, mentors, investors and the startup ecosystem to create the best conditions for companies with potential to grow. The accelerator is open for healthtech companies from all over the Nordic and Baltic countries.

To stimulate entrepreneurship in Värmland and for more new tech companies to emerge, a regional tech incubator is also needed. Compare leads the development of this new business, which is being developed together with other clusters in various exciting regional investment areas.

Do you think this sounds exciting? It really is! In the teams and companies you will work with, there is plenty of energy, drive and forward thinking spirit.

Among other tasks, this role includes:

- Coach and support entrepreneurs to succeed with their start-ups in close collaboration with the team, service providers and partners
- Develop, establish and market a regional tech incubator that will support tech entrepreneurs in the early stages.
- To present, communicate and inspire about the activities through both digital and channels IRL
- Participate in and arrange different types of events, network meetings and meetings for different target groups
- Collaborate with regional, national and international actors in the innovation support system

About you

We believe that you are a relationship-building entrepreneur and a doer who enjoys working in teams and has an ability to drive development processes. We believe that change and development are important to you, that you are creative and are good at absorbing new knowledge. You are comfortable with flexible working conditions and have no problems redirecting in the event of changed conditions.

You like to support entrepreneurs in succeeding with their business, are good at analyzing and understanding needs and like to follow companies' development journeys. It is positive if you have made an entrepreneurial or start-up journey yourself. If you also like the principles behind Lean Startup and similar startup methodologies, this is a plus.

As the service has many international contact points and some parts of the work are done in English, it is important that you can easily switch to English when needed.


About Compare

Compare is a tech innovation cluster where established companies, startups, the public sector, investors, researchers and the innovation support system work together as partners to solve society's challenges with the help of future- oriented tech.

Compare is primarily a virtual workplace where we collaborate closely in smaller innovation teams. To a large extent you have the opportunity to decide for yourself where and when you want to work. As support, there are fantastic colleagues in their hubs in Karlstad, Arvika and Oslo.

You work with an agile approach with a lot of room to find solutions to the challenges you face. They always work with the perspective of how tech and innovation can contribute to a more sustainable society.

At Compare, you have a unique opportunity to be a part of the work of developing outstanding innovations and new technology that contributes with solutions to complex challenges for the future.

But above all, they have a lot of fun together while making the world a better place - one idea, one innovation and one person at a time!

About the process

If you have any questions about the service or the process, you are welcome to contact Sebastian Ullström on telephone +4672 202 40 49 or Anna Olsson on telephone +4670 556 88 24.

Deadline for applications is March 30.

Welcome with your application! Visa mindre

ERP- konsult till ASKK

Ansök    Feb 22    Linck i Karlstad AB    Affärskonsult, IT
Är du en kommunikativ och driven person med erfarenhet av ERP - system? ASKK är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso/UBW). ASKK växer och söker nu en senior ERP - konsult med ansvar för leveranser till sina kunder. Företaget är inne i en tillväxtfas och inom de närmsta åren planerar de att växa ytterligare, i och utanför Sverige. Du kommer i rollen som konsult vara en nyckelperson för att kunderna skall utvecklas inom sina pr... Visa mer
Är du en kommunikativ och driven person med erfarenhet av ERP - system?

ASKK är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso/UBW). ASKK växer och söker nu en senior ERP - konsult med ansvar för leveranser till sina kunder. Företaget är inne i en tillväxtfas och inom de närmsta åren planerar de att växa ytterligare, i och utanför Sverige. Du kommer i rollen som konsult vara en nyckelperson för att kunderna skall utvecklas inom sina processer med stöd av ERP-systemet Unit4 ERP/ERPx.

Om företaget

ASKK har sedan 2008 levererat konsultstöd till kunder inom offentlig och privat sektor. Det är ett familjärt företag med en norsk filial som har svenska och internationella uppdrag. I dagsläget så är de 8 anställda och har flera underkonsulter runt om i världen.
Huvudkontoret ligger centralt i Karlstad.

Medarbetarna på ASKK har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik, projektledning och implementation kopplat till affärssystemet Unit4 ERP, där de jobbar enligt ett processtänk för att implementera och tydliggöra en organisations behov av IT-stöd.

På ASKK kan du förvänta dig en kultur med korta beslutsvägar där du får utrymme att utvecklas. Du står aldrig ensam i en leverans utan har alltid kollegor och samarbetspartners som stöttar upp när det behövs. Företaget lägger de stor vikt vid att bygga en gemenskap bland medarbetarna, något som bland annat avspeglas i flexibla arbetsvillkor.

Om tjänsten

En stor del av rollen som ERP - konsult hos ASKK handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov. Du kommer att anpassa systemet Unit4 ERP tillsammans med kund för att möta de behov som kunden har. I förvaltningsfasen så är din roll att utbilda och stötta kunden för att de ska få så stor nytta av systemet som möjligt.

Dina arbetsdagar varierar med det aktuella konsultuppdraget. För att få en bra slutleverans arbetar du tätt tillsammans med kunden vilket innebär att resor till kund och till huvudkontoret i Sverige är en del av tjänsten.

I rollen som konsult på ASKK har du stor frihet att forma dina arbetsdagar, vilket gör att du behöver ha förståelse för konsultrollen och förmåga att strukturera och ta ansvar för dina leveranser till kund.

Om dig

Som person tänker vi att du är ödmjuk och har en förmåga att driva projekt framåt. För att lyckas i rollen så är det viktigt att du har goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper då en stor del av rollen handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom ERP - system, gärna av produkterna Unit4 ERPx och Unit4 ERP7 (tidigare Agresso/UBW). Vi tänker att du har en god teknisk förståelse samtidigt som du har grundläggande kunskaper inom ekonomi och gärna lager-/logistikhantering.

Erfarenhet av försäljning och eget företagande är meriterande. Även kunskaper inom är meriterande men inget krav.

Eftersom flera av våra kontaktytor är på engelska så är det bra om du har goda kunskaper av engelska både i tal och skrift.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51.

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 22 mars.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare till LiNCK (student)

Ansök    Feb 22    Linck i Karlstad AB    Projektledare, IT
Är du en kommunikativ IT- student som vill jobba med intressanta företag i en startupmiljö? Nu söker vi en projektledare som vill vara en del av LiNCKs tillväxtresa. Tjänsten är en timanställning som vi anpassar efter dina studier. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Om tjänsten Som projektledare på LiNCK så är du en viktig länk mellan intressanta arbetsgivare och studenter på Karlstads universitet. Du... Visa mer
Är du en kommunikativ IT- student som vill jobba med intressanta företag i en startupmiljö?

Nu söker vi en projektledare som vill vara en del av LiNCKs tillväxtresa. Tjänsten är en timanställning som vi anpassar efter dina studier. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda.

Om tjänsten

Som projektledare på LiNCK så är du en viktig länk mellan intressanta arbetsgivare och studenter på Karlstads universitet. Du kommer att ansvara för att ta fram idéer och genomföra projekt som syftar till att engagera studenter inom IT och teknik på Karlstads universitet med spännande arbetsgivare.

I din roll som projektledare hos oss så kommer du bland annat att:

- Vara med och utveckla LiNCKs tjänster, varumärke och medarbetare
- Anordna och delta i events för studenter
- Hitta kandidater till våra kunder


Vi är övertygande om att vi kan lära oss massor av dig vilket gör att du kommer att få en unik möjlighet att påverka och utveckla LiNCKs tjänster, varumärke och dina kollegor.

Om LiNCK

LiNCK är ett Karlstadsbaserat företag som erbjuder tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling. Vår stora passion är människor och vi brinner för att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas. LiNCK startades 2021 och har stora planer på att expandera de närmaste åren. Du kommer att få insyn i hur det är att driva ett nystartat företag.

Vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Vi är ett värderingsdrivet företag och våra värdeord Professionell, Pålitlig, Generös och Orädd genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi på LiNCK tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det ansvaret tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. För att lyckas så är det viktigt att konstant fylla på vår egen kunskap om senaste forskningen inom området. Den kunskapen delar vi gärna med oss av till våra kunder!

Om dig

Vi tror att du är en kreativ person som trivs tillsammans med andra människor. Du är duktig på att kommunicera och trivs bra med eget ansvar.

Du går något av följande program:

- Civilingenjör Datateknik, Civilingenjör Industriell ekonomi, master i projektledning med IT- relaterad kandidatexamen, Högskoleingenjörsprogrammet i datateknik, IT-design: Affärssystem och ekonomi, IT-design: Systemdesign, Kandidatprogram i datavetenskap eller Webbutvecklare

Vi ser helst att du har något års arbetslivserfarenhet, gärna med någon form av kundkontakt. Är du engagerad i en studentförening eller i andra nätverk så är det meriterande. Kanske har du själv tankar om att driva eget företag?

Vi erbjuder

- En utvecklande tjänst med ett härligt team i startupmiljö
- Stor frihet att själv forma din tjänst
- Flexibla arbetsvillkor
- Tillgång till nätverk med intressanta arbetsgivare inom IT och teknik
- Mycket goda möjligheter till jobb efter dina studier
- Egen PC/Mac
- Telefonersättning
- Eget kontor och tillgång till LiNCKs lokaler centralt i Karlstad för studier och andra event


Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Anna Olsson på telefon 070 556 88 24 eller Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49.

Anställningen är en timanställning på ca. 25% där vi anpassar arbetstiderna efter dina studier. Sista ansökningsdag är 20 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

ERP- konsult till ASKK

Ansök    Feb 22    Linck i Karlstad AB    Affärskonsult, IT
Är du en kommunikativ och driven person med erfarenhet av ERP - system? ASKK är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso/UBW). ASKK växer och söker nu en senior ERP - konsult med ansvar för leveranser till sina kunder. Företaget är inne i en tillväxtfas och inom de närmsta åren planerar de att växa ytterligare, i och utanför Sverige. Du kommer i rollen som konsult vara en nyckelperson för att kunderna skall utvecklas inom sina pr... Visa mer
Är du en kommunikativ och driven person med erfarenhet av ERP - system?

ASKK är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso/UBW). ASKK växer och söker nu en senior ERP - konsult med ansvar för leveranser till sina kunder. Företaget är inne i en tillväxtfas och inom de närmsta åren planerar de att växa ytterligare, i och utanför Sverige. Du kommer i rollen som konsult vara en nyckelperson för att kunderna skall utvecklas inom sina processer med stöd av ERP-systemet Unit4 ERP/ERPx.

Om företaget

ASKK har sedan 2008 levererat konsultstöd till kunder inom offentlig och privat sektor. Det är ett familjärt företag med en norsk filial som har svenska och internationella uppdrag. I dagsläget så är de 8 anställda och har flera underkonsulter runt om i världen.
Huvudkontoret ligger centralt i Karlstad.

Medarbetarna på ASKK har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik, projektledning och implementation kopplat till affärssystemet Unit4 ERP, där de jobbar enligt ett processtänk för att implementera och tydliggöra en organisations behov av IT-stöd.

På ASKK kan du förvänta dig en kultur med korta beslutsvägar där du får utrymme att utvecklas. Du står aldrig ensam i en leverans utan har alltid kollegor och samarbetspartners som stöttar upp när det behövs. Företaget lägger de stor vikt vid att bygga en gemenskap bland medarbetarna, något som bland annat avspeglas i flexibla arbetsvillkor.

Om tjänsten

En stor del av rollen som ERP - konsult hos ASKK handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov. Du kommer att anpassa systemet Unit4 ERP tillsammans med kund för att möta de behov som kunden har. I förvaltningsfasen så är din roll att utbilda och stötta kunden för att de ska få så stor nytta av systemet som möjligt.

Dina arbetsdagar varierar med det aktuella konsultuppdraget. För att få en bra slutleverans arbetar du tätt tillsammans med kunden vilket innebär att resor till kund och till huvudkontoret i Sverige är en del av tjänsten.

I rollen som konsult på ASKK har du stor frihet att forma dina arbetsdagar, vilket gör att du behöver ha förståelse för konsultrollen och förmåga att strukturera och ta ansvar för dina leveranser till kund.

Om dig

Som person tänker vi att du är ödmjuk och har en förmåga att driva projekt framåt. För att lyckas i rollen så är det viktigt att du har goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper då en stor del av rollen handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom ERP - system, gärna av produkterna Unit4 ERPx och Unit4 ERP7 (tidigare Agresso/UBW). Vi tänker att du har en god teknisk förståelse samtidigt som du har grundläggande kunskaper inom ekonomi och gärna lager-/logistikhantering.

Erfarenhet av försäljning och eget företagande är meriterande. Även kunskaper inom är meriterande men inget krav.

Eftersom flera av våra kontaktytor är på engelska så är det bra om du har goda kunskaper av engelska både i tal och skrift.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51.

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 22 mars.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Applikationskonsult Swedwise

Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Swedwise fortsätter sin tillväxtresa och söker nu applikationskonsulter. Utöver en spännande tjänst så erbjuder Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö som uppskattar att ha roligt tillsammans. Som anställd på Swedwise så erbjuds du även en konkurrenskraftig lön och förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvård... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum?

Swedwise fortsätter sin tillväxtresa och söker nu applikationskonsulter. Utöver en spännande tjänst så erbjuder Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö som uppskattar att ha roligt tillsammans. Som anställd på Swedwise så erbjuds du även en konkurrenskraftig lön och förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.

Om dig

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem. Du behöver kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kunder. Vi tror att du är dataingenjör eller systemvetare men med relevant yrkeserfarenhet är det inget krav.

Du har erfarenhet av, eller stort intresse för, Java, python och .NET. Har du arbetat som projektledare i mjukvaruprojekt så är det meriterande. Du förstår affärssystem och har arbetat med eller integrerat emot ett eller flera system. Om du kan Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är det meriterande.

Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

Om tjänsten

Som Applikationskonsult inom Information Management ingår du i Swedwise team för IM. Tillsammans med ditt team så har du ansvar för planering, genomförande, strukturering, bearbetning, kontroll, utvärdering och rapportering av informationsaktiviteter i tilldelade kundprojekt. Du är delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment där du arbetar efter en projekttidsplan och projektbudget.

Nedan följer arbetsuppgifter som ingår i tjänsten

- Installation och Integration
- Uppgraderingar och livscykelhantering
- Test, testledning och kvalitetskontroll
- Hålla i utbildning
- Projektledning
- Support och felsökning


Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.

Om Swedwise

Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter genom att automatisera affa?rsprocesser med hjälp av digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Deras certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. De garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Deras existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r de effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos sina kunder. Deras arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i kundernas verksamheter.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

ERP- konsult till ASKK

Ansök    Feb 22    Linck i Karlstad AB    Affärskonsult, IT
Är du en kommunikativ och driven person med erfarenhet av ERP - system? ASKK är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso/UBW). ASKK växer och söker nu en senior ERP - konsult med ansvar för leveranser till sina kunder. Företaget är inne i en tillväxtfas och inom de närmsta åren planerar de att växa ytterligare, i och utanför Sverige. Du kommer i rollen som konsult vara en nyckelperson för att kunderna skall utvecklas inom sina pr... Visa mer
Är du en kommunikativ och driven person med erfarenhet av ERP - system?

ASKK är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso/UBW). ASKK växer och söker nu en senior ERP - konsult med ansvar för leveranser till sina kunder. Företaget är inne i en tillväxtfas och inom de närmsta åren planerar de att växa ytterligare, i och utanför Sverige. Du kommer i rollen som konsult vara en nyckelperson för att kunderna skall utvecklas inom sina processer med stöd av ERP-systemet Unit4 ERP/ERPx.

Om företaget

ASKK har sedan 2008 levererat konsultstöd till kunder inom offentlig och privat sektor. Det är ett familjärt företag med en norsk filial som har svenska och internationella uppdrag. I dagsläget så är de 8 anställda och har flera underkonsulter runt om i världen.
Huvudkontoret ligger centralt i Karlstad.

Medarbetarna på ASKK har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik, projektledning och implementation kopplat till affärssystemet Unit4 ERP, där de jobbar enligt ett processtänk för att implementera och tydliggöra en organisations behov av IT-stöd.

På ASKK kan du förvänta dig en kultur med korta beslutsvägar där du får utrymme att utvecklas. Du står aldrig ensam i en leverans utan har alltid kollegor och samarbetspartners som stöttar upp när det behövs. Företaget lägger de stor vikt vid att bygga en gemenskap bland medarbetarna, något som bland annat avspeglas i flexibla arbetsvillkor.

Om tjänsten

En stor del av rollen som ERP - konsult hos ASKK handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov. Du kommer att anpassa systemet Unit4 ERP tillsammans med kund för att möta de behov som kunden har. I förvaltningsfasen så är din roll att utbilda och stötta kunden för att de ska få så stor nytta av systemet som möjligt.

Dina arbetsdagar varierar med det aktuella konsultuppdraget. För att få en bra slutleverans arbetar du tätt tillsammans med kunden vilket innebär att resor till kund och till huvudkontoret i Sverige är en del av tjänsten.

I rollen som konsult på ASKK har du stor frihet att forma dina arbetsdagar, vilket gör att du behöver ha förståelse för konsultrollen och förmåga att strukturera och ta ansvar för dina leveranser till kund.

Om dig

Som person tänker vi att du är ödmjuk och har en förmåga att driva projekt framåt. För att lyckas i rollen så är det viktigt att du har goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper då en stor del av rollen handlar om att förstå och hitta lösningar på kundens behov.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom ERP - system, gärna av produkterna Unit4 ERPx och Unit4 ERP7 (tidigare Agresso/UBW). Vi tänker att du har en god teknisk förståelse samtidigt som du har grundläggande kunskaper inom ekonomi och gärna lager-/logistikhantering.

Erfarenhet av försäljning och eget företagande är meriterande. Även kunskaper inom är meriterande men inget krav.

Eftersom flera av våra kontaktytor är på engelska så är det bra om du har goda kunskaper av engelska både i tal och skrift.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51.

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 22 mars.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare till LiNCK (student)

Ansök    Feb 16    Linck i Karlstad AB    Projektledare, IT
Är du en kommunikativ IT- student som vill jobba med intressanta företag i en startupmiljö? Nu söker vi en projektledare som vill vara en del av LiNCKs tillväxtresa. Tjänsten är en timanställning som vi anpassar efter dina studier. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Om tjänsten Som projektledare på LiNCK så är du en viktig länk mellan intressanta arbetsgivare och studenter på Karlstads universitet. Du... Visa mer
Är du en kommunikativ IT- student som vill jobba med intressanta företag i en startupmiljö?

Nu söker vi en projektledare som vill vara en del av LiNCKs tillväxtresa. Tjänsten är en timanställning som vi anpassar efter dina studier. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda.

Om tjänsten

Som projektledare på LiNCK så är du en viktig länk mellan intressanta arbetsgivare och studenter på Karlstads universitet. Du kommer att ansvara för att ta fram idéer och genomföra projekt som syftar till att engagera studenter inom IT och teknik på Karlstads universitet med spännande arbetsgivare.

I din roll som projektledare hos oss så kommer du bland annat att:

- Vara med och utveckla LiNCKs tjänster, varumärke och medarbetare
- Anordna och delta i events för studenter
- Hitta kandidater till våra kunder


Vi är övertygande om att vi kan lära oss massor av dig vilket gör att du kommer att få en unik möjlighet att påverka och utveckla LiNCKs tjänster, varumärke och dina kollegor.

Om LiNCK

LiNCK är ett Karlstadsbaserat företag som erbjuder tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling. Vår stora passion är människor och vi brinner för att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas. LiNCK startades 2021 och har stora planer på att expandera de närmaste åren. Du kommer att få insyn i hur det är att driva ett nystartat företag.

Vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater. Hos oss på LiNCK kommer du att mötas av en familjär kultur präglad av entreprenörsanda. Vi är ett värderingsdrivet företag och våra värdeord Professionell, Pålitlig, Generös och Orädd genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi på LiNCK tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det ansvaret tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. För att lyckas så är det viktigt att konstant fylla på vår egen kunskap om senaste forskningen inom området. Den kunskapen delar vi gärna med oss av till våra kunder!

Om dig

Vi tror att du är en kreativ person som trivs tillsammans med andra människor. Du är duktig på att kommunicera och trivs bra med eget ansvar.

Du har max. 1,5 år kvar av din utbildning inom något av följande program:

- Datavetenskap, Informatik, Civilingenjör Datateknik, Civilingenjör Industriell ekonomi, master i projektledning med IT- relaterad kandidatexamen, Högskoleingenjörsprogrammet i datateknik, Högskoleingenjörsprogrammet i datateknik, IT-design, IT-design: Affärssystem och ekonomi, IT-design: Systemdesign, Kandidatprogram i datavetenskap eller Webbutvecklare

Vi ser helst att du har minst 1 års arbetslivserfarenhet, gärna med någon form av kundkontakt. Är du engagerad i en studentförening eller i andra nätverk så är det meriterande. Kanske har du själv tankar om att driva eget företag?

Vi erbjuder

- En utvecklande tjänst med ett härligt team i startupmiljö
- Stor frihet att själv forma din tjänst
- Flexibla arbetsvillkor
- Tillgång till nätverk med intressanta arbetsgivare inom IT och teknik
- Mycket goda möjligheter till jobb efter dina studier
- Egen PC/Mac
- Telefonersättning
- Eget kontor och tillgång till LiNCKs lokaler centralt i Karlstad för studier och andra event


Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51.

Anställningen är en timanställning på ca. 25% där vi anpassar arbetstiderna efter dina studier. Sista ansökningsdag är 9 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicechef till Sun maskin & service

Är du en trygg och kommunikativ person som gillar att vara i händelsernas centrum? Då har du kommit rätt. Nu söker vi en servicechef till SUN Maskin & Service. SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil-,buss och lastbilsverkstäder samt besiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten bestått av försäljning och service av test och verkstadsutrustning till motorbranschen. Huvudkontoret finns i Kar... Visa mer
Är du en trygg och kommunikativ person som gillar att vara i händelsernas centrum? Då har du kommit rätt.

Nu söker vi en servicechef till SUN Maskin & Service. SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil-,buss och lastbilsverkstäder samt besiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten bestått av försäljning och service av test och verkstadsutrustning till motorbranschen. Huvudkontoret finns i Karlstad med marknadsavdelning, serviceverkstad och lager. Servicekontor finns även i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter 45 miljoner SEK.  

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att vara i händelsernas centrum. Vi tror att du beskrivs som ödmjuk, relationsbyggande, strukturerad och noggrann. Du har tidigare erfarenhet av att leda människor och vi ser gärna att du har erfarenhet från verkstadsindustri eller liknande. Du drar dig inte för att hugga i där det behövs och är van att ha flera bollar i luften samtidigt. Det är viktigt att du har ett stort eget driv och en förmåga att lösa problem som uppstår.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Servicechef kommer du ha personalansvar över företagets servicetekniker. Du hjälper dem i deras vardag genom att planera upp arbeten, vara stöd i rapportering och ge feedback löpande på utfört arbete. Du ser till att rätt person är på rätt plats. Vid montage hanterar du även avstämningar med kund, byggare och SUN-Maskins säljare.

I tjänsten ingår också att hantering av serviceavtal, inkommande serviceärenden per telefon, och feldiagnos för SUN Maskins kunder. Du ansvarar även för att bedöma garantiärenden samt att avsluta och fakturera order.

Du kommer leda arbetet med service, reparationer och montage av produkter som billyftar, bromsprovare, hjulinställningsutrustning, AC-Serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner med mera från ledande varumärken som MAHA och Hoffman. 

 

Du kommer bland annat att hjälpa kunder med:

- Reklamations-/garantiärenden
- Planering av servicearbeten  
- Serviceavtal
- Order
- Teknisk rådgivning

Du leder och stöttar servicetekniker i:

- Tidrapportering 
- Arbetsordrar
- Medarbetarsamtal
- Planering

 

Kvalifikationer

- Minst 3 års erfarenhet inom motorbranschen och/eller verkstad 
- Ett intresse inom teknik 
- Goda kunskaper inom mekanik och elektronik är meriterande
- Erfarenhet från Mobigo och Visma Business är meriterande 
- Grundläggande datavana
- Goda kunskaper i både i det Svenska och engelska språket
- Körkort B

Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad.

Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 13 januari. Rekryteringsprocessen hanteras av Linck. Kontaktperson är Johan Cederholm på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Integrationsspecialist Integrio

Ansök    Jan 17    Linck i Karlstad AB    Mjukvaruutvecklare
Om dig Vi söker dig som gillar att djupdyka i teknik och tycker om att vara operativ i leveranser samt kvalitetssäkra lösningar som redan finns i drift. Då tjänsten innebär många olika kontaktytor både inom och utanför organisationen så krävs det även att du är en duktig kommunikatör. Vi tänker att du beskrivs som positiv och ödmjuk av dina kollegor. Vi tror även att du har en aktiv livsstil, gillar att träffa människor och uppskattar en arbetsgivare som... Visa mer
Om dig

Vi söker dig som gillar att djupdyka i teknik och tycker om att vara operativ i leveranser samt kvalitetssäkra lösningar som redan finns i drift. Då tjänsten innebär många olika kontaktytor både inom och utanför organisationen så krävs det även att du är en duktig kommunikatör.

Vi tänker att du beskrivs som positiv och ödmjuk av dina kollegor. Vi tror även att du har en aktiv livsstil, gillar att träffa människor och uppskattar en arbetsgivare som ger dig stort eget ansvar.

Om tjänsten

Som integrationsspecialist får du oftast en förenklad kravställning av kunden över vad som ska göras. Kravställningen behöver stötas och blötas med kund och kollegor över vad som ska göras och hur. Du arbetar i DevOps team och är ofta med i hela processen från presentation och analys till leverans, tester samt förvaltning. Du kommer i rollen att tillsammans med arkitekter att utveckla, uppdatera och underhålla integrationsarkitektur samt etablera implementera och förbättra områden inom integrationstjänster.

Du deltar i projekt som innehåller integrationsbehov samt leder mindre integrationsprojekt och upprätthåller tydlig och enhetlig dokumentation av alla integrationer. Integrio tar stort ansvar i förvaltningsfasen för att stärka leveransen till kund över tid. I rollen som integrationsspecialist arbetar du både i projekt och i förvaltningsdelen.

Du behöver ha goda kunskaper i moderna ramverk, molnteknik och ha erfarenhet av att utveckla i Microsoftmiljöer. Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av detta. Tidigare kunskap från ERP- system är meriterande.

Om Integrio

Integrio är en stöttande, inkluderande och förtroendegivande organisation som främjar innovation och utveckling för såväl kunder som anställda. Företaget strävar kontinuerligt efter att vara ett företag som attraherar de främsta konsulterna inom integrationsområdet. Som arbetsgivare värderar Integrio trivsel och utveckling högt och premierar kunskapsbyggande, engagemang och drivkraft hos varje enskild medarbetare. På Integrio kan du förvänta dig en icke-dömande kultur där värdeord som nyfikenhet, öppenhet, autenticitet och ödmjukhet genomsyrar vardagen. På Integrio finns ingen prestige i att jobba sena kvällar eller helger och det finns en stor tilltro till individen.

Huvudkontoret är i Karlstad men Integrio har även ett kontor i Kristianstad. Kunderna och uppdragen finns över hela Norden.Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072-216 04 51

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 6 februari.

Vi ser fram mot din ansökan.

Med vänliga hälsningar, Visa mindre

Integrationsarkitekt Integrio

Om dig Du är självgående, resultatinriktad, lösningsfokuserad och kommunikativ med en god vana av att leda och samverka med både kunder och kollegor. Du har förmågan av att se helheter i leveranser och har flera års erfarenhet av att arbeta med integrationsarkitektur. Vi tänker att du beskrivs som positiv och ödmjuk av dina kollegor. Vi tror även att du har en aktiv livsstil, gillar att träffa människor och uppskattar en arbetsgivare ger dig stort eget a... Visa mer
Om dig

Du är självgående, resultatinriktad, lösningsfokuserad och kommunikativ med en god vana av att leda och samverka med både kunder och kollegor. Du har förmågan av att se helheter i leveranser och har flera års erfarenhet av att arbeta med integrationsarkitektur.

Vi tänker att du beskrivs som positiv och ödmjuk av dina kollegor. Vi tror även att du har en aktiv livsstil, gillar att träffa människor och uppskattar en arbetsgivare ger dig stort eget ansvar.


Om tjänsten

I rollen som integrationsarkitekt har du ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera integrationslösningar i kundprojekt. Du ansvarar för att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur av integrationslösningar och är med från införsäljningsdelen som specialist som senare leder till förstudie, val av integrationslösning, arkitektur, informationsmodell samt metodik. Du har en god vana av att leda och få kollegor att arbeta tillsammans.

Som integrationsarkitekt kommer du att arbeta med tester, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Du bidrar även internt med att utveckla metodik, verktyg och processer. Integrio lägger stor vikt i förvaltningsdelen för att övertid vara med och stärka leveransen hos kund. I rollen arbetar du både i projekt och i förvaltningsdelen. Du kommer även att vara direkt operativ vilket innebär att du själv kommer genomföra vissa utvecklingsdelar i Integrios leveranser.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med moderna ramverk och är van att utveckla i Microsoftmiljöer. Tidigare kunskap från ERP- system är meriterande.

Om Integrio

Integrio är en stöttande, inkluderande och förtroendegivande organisation som främjar innovation och utveckling för såväl kunder som anställda. Företaget strävar kontinuerligt efter att vara ett företag som attraherar de främsta konsulterna inom integrationsområdet. Som arbetsgivare värderar Integrio trivsel och utveckling högt och premierar kunskapsbyggande, engagemang och drivkraft hos varje enskild medarbetare. På Integrio kan du förvänta dig en icke-dömande kultur där värdeord som nyfikenhet, öppenhet, autenticitet och ödmjukhet genomsyrar vardagen. På Integrio finns ingen prestige i att jobba sena kvällar eller helger och det finns en stor tilltro till individen.

Huvudkontoret är i Karlstad men Integrio har även ett kontor i Kristianstad. Kunderna och uppdragen finns över hela Norden.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072-216 04 51

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 6 februari.

Vi ser fram mot din ansökan.

Med vänliga hälsningar Visa mindre

IT- konsult till Partner54 i Karlstad

Är du en social person som brinner för IT och teknik? Nu söker vi en IT- konsult till Partner 54 i Karlstad. Partner54 erbjuder både helhetslösningar och enskilda tjänster inom IT och dokumenthantering utifrån kundens behov och önskemål. De hjälper hjälper även sina kunder med IT-konsultation och strategisk IT-planering. För att kunna erbjuda sina kunder de bästa lösningarna samarbetar de med några av marknadens ledande aktörer. De har kontor i Karlsta... Visa mer
Är du en social person som brinner för IT och teknik?

Nu söker vi en IT- konsult till Partner 54 i Karlstad.

Partner54 erbjuder både helhetslösningar och enskilda tjänster inom IT och dokumenthantering utifrån kundens behov och önskemål. De hjälper hjälper även sina kunder med IT-konsultation och strategisk IT-planering. För att kunna erbjuda sina kunder de bästa lösningarna samarbetar de med några av marknadens ledande aktörer. De har kontor i Karlstad och Örebro och bland deras kunder finns företag, kommuner och andra organisationer. Partner54 är sedan en tid tillbaka ett av fem dotterbolag till Mavshack AB. 

På Partner54 finns ett team medarbetare med gedigen erfarenhet och kunskap inom bland annat IT-drift, programutveckling och affärssystem. De sätter alltid kundens behov i första hand och brinner för att hitta rätt lösning till varje speciella behov. För dem är det viktigt att leverera tjänster med kvalitet, kompetens och omtanke. Som anställd på Partner54 kan du förvänta dig en kultur präglad av lagkänsla, samarbete och högt i tak.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brett intresse för IT och teknik med förmåga att hjälpa kunder hitta bästa möjliga lösningar på sina IT- relaterade utmaningar. Du behöver inte vara någon expert men ha en grundläggande kompetens om mycket och ha en vilja att lära nytt. Du kommer att ha en hel del kontakt med kund och behöver därför trivas med det. Du behöver även själv kunna strukturera upp dina arbetsdagar och vara flexibel med dina arbetstider.

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och social. Du har en stark inre motor och är van vid att själv planera dina dagar. Du har flerårig erfarenhet av IT och är en lagspelare som sätter laget före jaget. 

 

Din roll hos oss
I rollen som IT- konsult så kommer du att ha en nyckelroll från införsäljning till leverans och support till kund vilket gör att arbetsuppgifterna kommer att vara mycket varierande.

Ditt uppdrag kommer att innefatta både implementationsprojekt och nyinstallationer, uppgraderingar, integrationer, drift och underhåll. Det innebär även att kunna hantera både stora och små projekt ute hos våra kunder samt ta fram förslag på förbättrade arbetsrutiner. Du bör kunna lyssna till kundens unika behov och skapa en lösning.  Vårt fokus är att kunna omvandla våra kunders önskemål till väl fungerade lösningar.

Din roll kräver att du har god social kompetens och har ett verksamhetsfokus på affärsnyttan. Vi ser gärna att du har god kunskap inom ekonomi och en verksamhets olika processer, samt att du är lyhörd och drivande med kunden i fokus. Par5ner54 har alltid ambitionen till ett långsiktigt och nära samarbete med våra kunder där vårt fokus är att leverera god kvalitet och vara väl insatta i våra kunders verksamhetsflöden och behov.

Du kommer bland annat att hjälpa kunder med:

- Installation av datorer, skrivare och serverlösningar
- Installation av nätverkslösningar
- Support av backupplösningar
- Support av Windows och Office365
- Uppdatering och utskick av inloggningsuppgifter

 

Kvalifikationer
- Minst 2 års erfarenhet inom IT
- Dokumenterade erfarenheter av PC, Windows och Office365
- Vana att arbeta i servermiljö
- B- körkort
- Flytande Svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av Watchguard, Papercut, MyQ eller Unify är meriterande

 

Vad de erbjuder
Partner54 erbjuder en arbetsplats där man hjälper och stöttar varandra för att nå sina mål. Du kommer att vara en viktig del av ett team där samarbete och glädje på jobbet värderas högt. Du erbjuds flexibla arbetsvillkor och har själv möjlighet att planera och strukturera ditt arbete. När tillfälle ges försöker hittar de på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Som anställd på Partner54 kan du förvänta dig en kultur präglad av lagkänsla, samarbete och högt i tak.

 Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 2 januari 2021  Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad.Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/.Om du har frågor om tjänsten så kontakta Sebastian Ullström på [email protected] eller Johan Cederholm på mailto:[email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Marknadsansvarig till Ekonomernas Hus

Är du en lösningsorienterad och strukturerad person som brinner för marknadsföring? Ekonomernas Hus har som målsättning att hjälpa sina kunder att bli så framgångsrika som möjligt i sitt företagande, genom att ta hand kundernas redovisning och erbjuda rätt spetskompetens i alla ekonomiska frågor. År 2013 öppnade de sitt kontor i centrala Oslo. Idag är de auktoriserade redovisningskonsulter i Sverige och kontoret i Oslo Norge är en auktoriserad redovisn... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och strukturerad person som brinner för marknadsföring?

Ekonomernas Hus har som målsättning att hjälpa sina kunder att bli så framgångsrika som möjligt i sitt företagande, genom att ta hand kundernas redovisning och erbjuda rätt spetskompetens i alla ekonomiska frågor.

År 2013 öppnade de sitt kontor i centrala Oslo. Idag är de auktoriserade redovisningskonsulter i Sverige och kontoret i Oslo Norge är en auktoriserad redovisningsbyrå, de är dessutom revisionsbyrå i både Sverige och Norge. Ekonomernas hus är ett företag som växer och nu söker de en marknadsansvarig till kontoret i Karlstad.

På Ekonomernas Hus kan du förvänta dig en arbetsgivare som ger dig möjlighet att få utlopp för din kreativitet och genomföra dina idéer. I lokalerna i Inre Hamn möts du av en kultur präglad av nyfikenhet och värme i kombination med en hög integritet och professionalitet. Bakgrund, ålder och kompetenser hos de som arbetar på Ekonomernas Hus idag är bred och företaget värdesätter oliktänkande och mångfald.

 

Arbetsuppgifter
I rollen som marknadsansvarig så kommer du att ha ett övergripande ansvar för företagets marknadsföring. Du kommer att ha en hel del kundkontakt och rollen kommer att innebära varierande arbetsuppgifter vilket gör att du behöver trivas med det och ha förmåga att arbeta strukturerat och att ta egna initiativ. 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Planera och genomföra marknadsaktiviteter
- Komma med idéer och presentera marknadsplan och marknadsstrategi för ledningsgrupp
- Hantera marknadskanaler såsom Social Media, webb och Ekonomernas nyhetstidning
- Ta fram marknadsmaterial
- Arbeta strukturerat med att kontakta intressanta företag för nyförsäljning av Ekonomernas hus tjänster

 

Vem är du?
Vi tror att du beskrivs som en lösningsorienterad och kreativ person med en förmåga att arbeta strukturerat. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är van vid att arbeta mot mål och resultat och klarar att anpassa inriktning när målen ändrar sig. Kanske har du själv drivit företag inom marknadsföring eller liknande?

Du har ett intresse av att skapa marknadsmaterial. Du är en duktig skribent, har erfarenhet av Wordpress samt produktionsverktyg som exempelvis InDesign, Figma och Photoshop.

Eftergymnasial utbildning är att föredra men kan kompenseras av erfarenhet inom liknande tjänst. Visa mindre

Ekonomiassistent till Spektra finans & försäkring

Ansök    Dec 14    Linck i Karlstad AB    Ekonomiassistent
Är du en strukturerad person med grundläggande ekonomikunskaper som värdesätter en trygg arbetsplats och trevliga kollegor? Nu söker vi en ekonomiassistent till Spektra finans & försäkring. Spektra jobbar med livförsäkringsförmedling där de hjälper företag och privatpersoner med att hitta skräddarsydda lösningar gällande kapitalplacering och försäkringslösningar. På Spektra jobbar de fokuserat med att hjälpa sina kunder i placerings och försäkringsfråg... Visa mer
Är du en strukturerad person med grundläggande ekonomikunskaper som värdesätter en trygg arbetsplats och trevliga kollegor?

Nu söker vi en ekonomiassistent till Spektra finans & försäkring.

Spektra jobbar med livförsäkringsförmedling där de hjälper företag och privatpersoner med att hitta skräddarsydda lösningar gällande kapitalplacering och försäkringslösningar. På Spektra jobbar de fokuserat med att hjälpa sina kunder i placerings och försäkringsfrågor. Det kan vara allt från att placera personliga eller bolagets tillgångar, välja rätt tjänstepension till att upphandla sjukvårdsförsäkring för bolagets anställda. Den samlade branscherfarenheten innebär att de har en unik kompetens att analysera nuläge och hitta lämpliga lösningar inför framtiden för sina kunder. Företaget växer både organiskt och via förvärv vilket gör att de nu söker en ny kollega till ekonomiavdelningen. 

På Spektra så kan du förvänta dig en trygg arbetsplats med en professionell men familjär kultur där sociala aktiviteter värdesätts högt. Gemensamma träningspass, events, resor och skidturer är återkommande inslag. Vi vågar påstå att deras lokaler på Haga i centrala Karlstad tillhör de mest hemtrevliga i stan.

 

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent så hanterar du den löpande redovisningen för Spektra och deras koncern- och intressebolag. Verksamheterna skiljer sig från varandra men arbetsuppgifterna är förhållandevis likartade från månad till månad vilket gör att du behöver trivas med det och ha förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Du arbetar tätt tillsammans med Spektras ekonomichef.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Fakturera kunder 
- Betala leverantörsfakturor
- Hantera utlägg
- Betala ut löner

 

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och noggrann och som har kommit till insikt med att en trygg arbetsgivare och förutsägbara arbetsuppgifter i kombination med trevliga kollegor är det som passar dig bäst. 

Vi tänker att du beskrivs som strukturerad och aktiv person som är trygg i sig själv. Du sätter ett stort värde i att göra ett bra arbete och uppskattar sociala aktiviteter tillsammans med kollegor.

Du har en grundläggande ekonomisk förståelse och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Fortknox. Eftergymnasial utbildning är att föredra men kan kompenseras av erfarenhet inom liknande tjänst. 

 

Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad.

Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 28 december 2021.

Rekryteringsprocessen hanteras av http://www.linck.se. Om du har frågor om tjänsten så kontakta Sebastian Ullström på [email protected] eller på tlf. 0722024049.Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare till Partner54 i Karlstad

Om Partner 54 Partner54 erbjuder allt från helhetslösningar till separata tjänster inom IT och dokumenthantering detta gör vi utifrån kundens behov och önskemål. Vi hjälper våra kunder med IT-konsultation och strategisk IT-planering. Vi jobbar hela tiden för att vara i framkant och håller oss ständigt uppdaterade om det senaste inom IT och dokumenthantering. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna samarbetar vi med några av marknadens led... Visa mer
Om Partner 54
Partner54 erbjuder allt från helhetslösningar till separata tjänster inom IT och dokumenthantering detta gör vi utifrån kundens behov och önskemål.

Vi hjälper våra kunder med IT-konsultation och strategisk IT-planering. Vi jobbar hela tiden för att vara i framkant och håller oss ständigt uppdaterade om det senaste inom IT och dokumenthantering. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna samarbetar vi med några av marknadens ledande aktörer. Vi på Partner54 är sedan en tid tillbaka ett av fem dotterbolag till Mavshack AB. 

 

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för mötet med människor och som drivs av att göra affärer. Som person är du positiv, ansvarstagande och prestationsorienterad. 

Vi ser också att du är initiativtagande och kreativ för att kunna hitta dina egna vägar till framgång. Du har en stark inre motor och är van vid att själv planera dina dagar. Du har flerårig erfarenhet av försäljning och är en lagspelare som sätter laget före jaget. Lagarbete och vilja att hjälpa sina kollegor är viktigt för oss, du behöver därför vara beredd att hugga i där det behövs. 

 
Din roll hos oss
I rollen som säljare kommer du ha ansvar för affären från ax till limpa. Du ringer kunder och bokar möten, genomför kundmöten, hanterar finansieringslösningar och skriver offerter och avtal. Du är in-lyssnande och duktig på att skapa dig en förståelse för kundernas behov. Du kommer till största del att bearbeta nya kunder men bearbetning av befintliga kunder kommer också att ske. Du arbetar mot uppsatta mål. Vi gillar frihet under ansvar, du kommer därför att ha en fri roll där du anpassar dina dagar på bästa sätt för att nå dina mål.  

 

Kvalifikationer
- 3 års erfarenhet inom B2B försäljning
- Meriterande med försäljningserfarenhet inom IT- relaterade produkter och tjänster.
- B- körkort
- Flytande Svenska  

 

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, där vi hjälper och stöttar varandra för att nå våra mål. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och vill därför att vi så ofta som det är möjligt träffas där. Vi tror att vi på så sätt kan bygga en stark lagkänsla. När tillfälle ges försöker vi även att hitta på roliga saker med varandra utanför arbetstid. Vi erbjuder konkurrenskraftiga lönemodeller där dina resultat kommer påverka din lön.  

  Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 10 oktober 2021  Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad.Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/.Om du har frågor om tjänsten så kontakta Johan Cederholm på mailto:[email protected] 

 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Integrationskonsult till Swedwise i Karlstad

Ansök    Sep 22    Linck i Karlstad AB    Affärsarkitekt
Om Swedwise Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?... Visa mer
Om Swedwise
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.Vad skall du göra hos oss?
I din roll som integrationskonsult hos Swedwise kan du anta ett antal olika typer av roller såsom kravställare, testare, drift, utveckling och lösnings- eller infrastruktursarkitektur beroende på uppdrag. Du kommer att ha mo?jlighet att arbeta både inom klassisk system-till-system-integration och moderna digitaliseringsplattformar och API:er.

Tillsammans med ditt team kommer du att ha ansvar för genomförande och planering av tilldelade kundprojekt inom beslutad projekt-tidsplan och projektbudget. Du är även delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom IT, främst inom programmering eller systemvetenskap. Du har erfarenhet av och intresse för .NET, Python och Javascript och vi ser det som meriterande om du har kunskap inom webbprogrammering såsom Javascript och React. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med eller integrerat emot ett eller flera affärssystem och kunskap inom Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är även det meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, men ska också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem. Du behöver inte vara ett socialt fenomen, men måste kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kunder.

Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

Vad vi erbjuder
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected] Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 12 oktober 2021. Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad eller Stockholm. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

ESM Konsulter till Swedwise

Ansök    Okt 8    Linck i Karlstad AB    Affärsarkitekt
Om Swedwise Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?k... Visa mer
Om Swedwise
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.

 
Vad skall du göra hos oss?
Som ESM Konsult hos Swedwise har du, tillsammans med ditt team ansvar för planering, genomförande, strukturering, bearbetning, kontroll, utvärdering och rapportering av informationsaktiviteter i tilldelade kundprojekt. Du är delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment och du arbetar efter en projekttidsplan och projektbudget. Vi är ett litet företag och det är extra noga för oss att du ska passa in i laget. Av denna anledning lägger vi stor vikt på dina sociala egenskaper och vad du bär med dig från tidigare erfarenheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, men ska också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem. Du behöver kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kundeR.

 
Kvalifikationer
Vi tror att du är dataingenjör eller systemvetare, men har du relevant yrkeserfarenhet är det inget krav. Du har erfarenhet av eller intresse för Java, python och .NET. Det är meriterande om du lett mjukvaruprojekt i en roll som projektledare. Du förstår affärssystem och du har erfarenhet av att ha arbetat med eller integrerat emot ett eller flera system. Om du kan Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom Broadcom. Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

 
Vad vi erbjuder
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.

 

Vad är Enterprise service management (ESM)
ESM Stöttar en organisation under dess digitala resa och utveckling genom att garantera tillgång till interna och externa tjänster och processer. Allt ifrån utrustning, ledningssystem, rutiner, regler, revisioner och kontroll av digitala processer. Genom att ta kontroll över flödet och orkestrera utförandet av både manuella- och automatiserade uppgifter så får verksamheten tillgång till nödvändiga resurser snabbt och effektivt under kontrollerade former. Med andra ord ESM möjliggör för företag att förbättra kvaliteten gällande sin service, regelefterlevnad, reducering av IT-omkostnader och förbättra säkerheten.

 

Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected] Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 5 november 2021. Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad eller Stockholm. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren projektledare

Ansök    Sep 15    Linck i Karlstad AB    Projektledare, IT
Om Swedwise  Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?... Visa mer
Om Swedwise 
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.

 

Din roll hos oss?
Du kommer ha ett övergripande ansvar för att genomföra kundprojekt. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av dessa projekt. Du gör detta inom beslutad projekttidsplan och projektbudget. Våra kundprojekt löper över cirka 6 månader och du hanterar 2-3 kundprojekt åt gången. Varje projekt hanteras varsamt. Eftersom våra produkter ofta integreras mot affärssystem så är det av stor vikt att du har förståelse för affärssystem och integrationsprocesser.

I rollen kommer du också vara delaktig i införsäljning av nya projekt samt del i merförsäljning till befintliga kunder. Du utvecklar kundrelationer på tilldelade kunder/kundsegment. Det är därför av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje, nyfikenhet, affärsmässighet och noggrannhet. 

Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt inom IT-branschen. Som person är du kommunikativ, dynamisk, relationsbyggande och van att leda andra människor. Du får teamet att arbeta tillsammans och du håller både kunder och team-medarbetare uppdaterade i processen. Du är även van att arbeta mot uppsatta mål och drivs av utmaningar. Resor förekommer i tjänsten och det behöver finnas en flexibilitet hos dig för att tillgodose kundernas behov. Din placering kommer att vara på huvudkontoret i Karlstad. 

 
Kvalifikationer
- Svenska och Engelska flytande i tal och skrift
- Min. 5-års erfarenhet inom projektledning
- Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning 
- Meriterande med kunskaper inom OpenText och MuleSoft
- Meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT
- Övergripande teknisk förståelse 

 

Vad vi erbjuder 
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.

 Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 3 oktober 2021.  Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected]  Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

2st applikationskonsulter

Ansök    Sep 16    Linck i Karlstad AB    Affärsarkitekt
Om Swedwise Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering. Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?... Visa mer
Om Swedwise
Swedwise a?r ett IT-bolag med kontor i Karlstad och Stockholm som erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support.

Swedwise grundades 2010 och har sedan starten hja?lpt organisationer i alla branscher att spara tid, sa?nka kostnader och o?ka sina inta?kter, genom att automatisera affa?rsprocesser genom digitalisering.

Med moderna och pa?litliga lo?sningar fo?r integration, informationshantering och arbetsflo?den sa?kersta?ller Swedwise leveransens sa? att varje a?tagande ger en snabb effekt och ett ma?tbart resultat. Va?ra certifierade konsulter skapar skra?ddarsydda leveranser som lo?ser de speciella behov som va?ra kunders verksamheter kra?ver. Vi garanterar sa?kerhet, tillfo?rlitlighet och kontroll tillsammans med ett kreativt och lo?sningsorienterat angreppssa?tt.

Kundbasen a?r bred och omfattar sa?va?l medelstora som stora fo?retag samt offentliga organisationer. Va?rt existensbera?ttigande pa? marknaden a?r lika enkelt som befogat: genom kompetens, erfarenhet och smarta lo?sningar tillfo?r vi effektivisering, struktur och da?rmed ba?ttre konkurrenskraft och affa?rer hos va?ra kunder. Va?rt arbete leder till besparingar i tid, faktiska kostnader och o?kade inta?kter i va?ra kunders verksamhet.

Det a?r viktigt att personer som arbetar hos Swedwise kan ta egna initiativ, fullfo?lja sina uppdrag och ta eget ansvar i leveranser. Hos Swedwise ges individen ofta stor frihet och ansvar under fo?rutsa?ttning att man visar att man kan ta ett aktivt ansvar fo?r sina arbetsuppgifter.

Vad skall du göra hos oss?
Som Applikationskonsult inom Information Management ingår du i Swedwise team för IM. Du har, tillsammans med ditt team, ansvar för planering, genomförande, strukturering, bearbetning, kontroll, utvärdering och rapportering av informationsaktiviteter i tilldelade kundprojekt. Du är delaktig i att utveckla kundrelationer hos tilldelade kunder och kundsegment och du arbetar efter en projekttidsplan och projektbudget. Vi är ett litet företag och det är extra noga för oss att du ska passa in i laget. Av denna anledning lägger vi stor vikt på dina sociala egenskaper och vad du bär med dig från tidigare erfarenheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, men ska också kunna arbeta självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter i problem.Du behöver inte vara ett socialt fenomen, men måste kunna kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med både kollegor och kunder.

Installation och Integration
som applikationskonsult hjälper du våra kunder att införa och integrera de system vi levererar mot affärs-/ekonomisystem eller andra system. Både genom att använda paketerade, standardiserade lösningar och att vara med att kravställa kring utveckling av nya lösningar när det uppstår behov.

Uppgraderingar och livscykelhantering
Det är viktigt att våra kunder använder supporterade versioner av de programvaror och plattformar vi levererar. Som applikationskonsult hjälper du våra kunder med att både planera och genomföra faktiska uppgraderingar av komponenter som vi levererar till deras miljö.

Test, testledning och kvalitetskontroll
I många projekt är test och kvalitetskontroll eftersatt område, även i de fall det finns planerat. Som applikationskonsult ansvarar du för att hjälpa till med planering av test, testledning med våra kunder och kontrollera att det vi levererar lever upp till förväntad kvalité.

Hålla i utbildning
För att säkerställa att de lösningar vi levererar inte används felaktigt kan det uppstå behov av att utbilda både slutanvändare och nyckelanvändare hos våra kunder. Du håller i anpassade workshops och utbildningspass för att säkerställa att våra kunder kan nyttja våra leveranser på bästa sätt.

Projektledning
I båda stora och små leveranser är det viktigt med struktur och ordning. Du bidrar med projektledning för att säkerställa att projekten håller deadline och att i viss utsträckning kunna följa upp och planera aktiviteter i projekt.

Support och felsökning
Som applikationskonsult hjälper du till med att hantera den support som är relaterad till leveranser av Information Managementteamet och som genereras och registreras i vårt supportsystem. När det uppstår problem som är svåra att lokalisera vad dom beror på hjälper du våra kunder att hitta källan till problemet och formulera frågeställning och förlag på lösning för vad som behöver göras.

Kvalifikationer
Vi tror att du är Dataingenjör eller systemvetare, men har du relevant yrkeserfarenhet är det inget krav. Du har erfarenhet av eller intresse för Java, python och .NET. Det är meriterande om du lett mjukvaruprojekt i en roll som projektledare. Du förstår affärssystem och du har erfarenhet av att ha arbetat med eller integrerat emot ett eller flera system. Om du kan Exstream/StreamServe eller OpenText Content Server är det meriterande.Som anställd på Swedwise måste du behärska engelska och svenska, både i tal och skrift. Många av våra kunder har engelska som koncernspråk och det förekommer att kommunikationen i möten är på engelska.

Vad vi erbjuder
Vill du vara en del av ett innovativt företag som sätter individuell utveckling och gemenskap i centrum? Då har du kommit rätt! Utöver en spännande tjänst så erbjuder vi på Swedwise möjligheten att vara en del av ett härligt team i en utvecklande miljö. Vi uppskattar att ha roligt tillsammans och åker varje år iväg på gemensamma aktiviteter. Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, samt förmånliga villkor gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och pension.Rekryteringsprocessen hanteras av https://www.linck.se/. Om du har frågor så kontakta Johan på [email protected] Denna rekrytering sker med löpande urval, därför ser vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 3 oktober 2021. Anställningen är på heltid och placeringsort är Karlstad. Vi låter vår personal arbeta hemifrån när det passar med arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre