Lediga jobb Klaravik AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Klaravik AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Nordic Financial Manager

Ansök    Feb 14    Klaravik AB    Ekonomichef
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 1000 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Vill du arbeta i en nordisk roll där du både är operativ i redovisningsarbetet samtidigt som du inspirerar dina kollegor och har det övergripande ansvaret för redovisningen för vårt danska och finska bolag. Vi söker nu en engagerad ekonomiansvarig till våra nordiska dotterbolag som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!


Här erbjuds möjligheten att vara med och starta upp vår verksamhet i Finland och kliva in i vår redan etablerade verksamhet i Danmark som ekonomiansvarig för våra nordiska dotterbolag. Du kommer att arbeta i en nordisk kontext med det svenska ekonomiteamet som bas. Du kommer att ha ett helhetsansvar för den operativa redovisningen och ha en centralt ledande roll för redovisningsprocessen för vårt danska och finska bolag.

Du rapporterar direkt till Group CFO, med placering i Karlstad. Tillsammans med våra team i Danmark, Finland och Sverige upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar du rutiner och processer inom vår interna redovisning, avstämningar, budget och analys samt hantering av vår auktionsaffär. Samtidigt som du är delaktig i och har en drivande roll i diverse affärs- och redovisningsrelaterade projekt, då vi drivs av ständig utveckling.

Vi har centraliserat stora delar av Klaravikkoncernens ekonomifunktion till Sverige och vårt huvudkontor i Karlstad. Det danska och finska teamet består av 2 respektive 1 lokal ekonom, vilka du kommer att ha funktionsansvar för. Det svenska ekonomiteamet består av 20 personer, där vi har större redovisning- och kundreskontrateam. Teamet utgörs även av Financial specialist, Financial Controller och Business Controller som ansvarar för rapportering och analys av samtliga våra koncernbolag. Rapportering sker till vårt holländska moderbolag. Hela ekonomiavdelningen arbetar nära affären med kunden i fokus.

Vem du är

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Du har tidigare arbetat som redovisningsansvarig och som ledare och känner dig trygg både i din kunskap och ledarroll. Du är duktig på att ta tillvara och utveckla den stora kunskap som medarbetarna i teamet besitter samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta ansvar fullt ut. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen hos oss är du prestigelös och gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Du har en förmåga att se detaljer men även lyfta blicken och tänka framåtriktat. Som person välkomnar du förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och förutsättningar samtidigt som du får med dig andra i de förändringar vi står inför. Då du kommer att arbeta tillsammans med våra nordiska kollegor ser vi att du behärskar det engelska språket. Resor till Finland och Danmark förekommer.

Vad vi erbjuder
Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad

Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön: Fast månadslön

Ansökan: Senast 18 februari, urval sker löpande.

Personlighets- och problemlösningstest kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Elsa Näsström, HR-chef på Klaravik.
Telefonnummer: 079-1431506 Visa mindre

Grafisk formgivare (vikariat)

Ansök    Feb 26    Klaravik AB    Grafisk formgivare
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och syss... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår bland annat varumärkena Troostwijk (EU), Klaravik (SE/DK), Vavato (BE), Auksjonen (NO) och PS Auctions (SE). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Inför att vår grafiska formgivare ska vara föräldraledig söker vi nu en ersättare som vill forma Klaravik medan hon inte är närvarande. Utgångspunkten är ett föräldravikariat på ett år med start i juni månad.

Vad ditt jobb blir
Klaraviks vision är att skapa världens bästa onlineauktion, där varumärkets gröna Klaravik-tråd löper som en enhetlig visuell styrka genom allt vi gör. Och i det arbetet blir du en viktig spelare, varje dag. Som grafisk formgivare jobbar du främst med att producera material för en rad olika kanaler och publikationer - både digitalt och för tryck. Du tillhör vårt Brand, content and campaign-team och blir också en del i kreativa processer där kampanjer till stor del drivs inhouse, tillsammans med hela marknadsteamet. Dina uppgifter är både stora och små, men alla lika viktiga. Ena stunden uppdaterar du en säljfolder eller gör en printannons för någon av våra mäklare, andra stunden lägger du finaltouch på kampanjinnehåll. Hos oss är tempot högt och arbetsuppgifterna varierande men vi kan lova dig en roll där ditt arbete verkligen gör skillnad.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Skapa stark, konverterande och sammanhängande design utifrån vår visuella identitet

- Ta fram och formatanpassa marknadsföringsmaterial till våra lokala auktionsmäklare (print, banners, sociala medier, med mera)

- Klippa rörligt material till kampanjer och inläggsuppdateringar till digitala kanaler och sociala medier

- Jobba löpande med det visuella i internt kommunikationsmaterial; som presentationer (Keynote och Powerpoint) och annat material

- Se till att den grafiska paketeringen av exempelvis nyheter och publikationer blir i linje med vår tonalitet och profil

- Säkerställa att vårt grafiska manér och uttryck följer samma tråd på alla våra nordiska marknader

- Vara en spelare, tillsammans med övriga marknadsteamet, som gör att Klaravik ligger i framkant vad gäller visuellt uttryck i samband med kommunikationsinsatser

Vem du är
Vi tror att du har några års erfarenhet från en liknande roll från exempelvis produktionsbyrå/kommunikationsbyrå. Det viktigaste är att du har ett starkt intresse för design och digital kommunikation. För att lyckas i rollen så är du en problemlösare som inte kan låta bli att se detaljerna. Du är dessutom bekväm med att ha mycket kontakt med andra människor, både internt och externt. Självklart känner dig hemma i Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop, Illustrator) och Office-programmen samt att skapa rörligt material i After Effects och Premiere Pro.Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken och strukturerad. Du är en social lagspelare men trivs också med att arbeta självständigt och har en stor portion eget driv.

Du har eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning och är bekväm i att, förutom svenska, kunna ledigt kommunicera på engelska i tal och skrift med våra internationella kollegor.

Vad vi erbjuder
Vi kan erbjuda en modern arbetsplats i Karlstads Inre Hamn med goda förmåner, ett härligt gäng kollegor - och inte minst möjligheten att få följa med på en på en internationell bolagsresa. Utöver det har vi 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring.

Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop, med vår avdelning men också med hela företaget.

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid. Föräldravikariat i 12 till 14 månader, tilltänkt start 1 juni men startdatum kan diskuteras.
Lön: Fast månadslön
Sista ansökningsdag: 17 mars 2024.

Inlämning av portfolio med exempel på tidigare genomförda jobb ska skickas med till din ansökan. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att kontakta Content Manager, David Kvicklund på 054-774 52 31 eller [email protected] Visa mindre

Junior Ekonomiassistent

Ansök    Jul 8    Klaravik AB    Ekonomiassistent
Vad vårt jobb ärPå Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysse... Visa mer
Vad vårt jobb ärPå Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår varumärkena Troostwijk (EU), Klaravik (SE/DK), Vavato (BE), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE), BMA (UK), Epic Auctions (NL) och DAB (DK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.Vad ditt jobb blirVi söker nu en junior ekonomiassistent till Klaravik, en duktig administratör som behärskar det engelska språket i tal och skrift. Du blir en del av vårt team som ansvarar för vår kundreskontra med fakturering, betalning och påminnelsehantering. Ditt fokus kommer vara på påminnelsehantering vilket innebär att du spenderar en stor del av din tid i telefonen. Det är ett självständigt arbete där du kommer få ta stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter. Vi arbetar i ett högt tempo och problemlösning kommer bli en stor del av din vardag. Du kommer bli en del av ett prestigelöst och härligt team på en arbetsplats där det är högt i tak och där gemenskap i kombination med möjlighet att påverka präglar atmosfären.
Vem du ärVi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi. Tidigare erfarenhet av att arbeta med administration av något slag är meriterande men inget krav, det viktigaste för oss är att du är en ambitiös och positiv person som ser möjligheter. Ditt arbetssätt kännetecknas av noggrannhet, struktur och flexibilitet och att du tycker om att vara en del av ett team där man hjälps åt och drar åt samma håll.
Vad vi erbjuderEn arbetsplats i härliga lokaler i expansiva och populära Inre hamn i Karlstad. Här sitter vi i nyrenoverade kontor med kort avstånd till citykärnan och med gym och restauranger in på knuten.DetaljernaTjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult på Klaravik. Efter 6 månader har Klaravik för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning. Visa mindre

Momsspecialist

Ansök    Okt 4    Klaravik AB    Skattehandläggare
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och syss... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår varumärkena Troostwijk (EU), Klaravik (SE/DK), Vavato (BE), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE), BMA (UK), Epic Auctions (NL) och DAB (DK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Som momsspecialist på Klaraviks ekonomiavdelning kommer du att främst att hantera moms- och exportfrågor tillsammans med dina närmsta kollegor, våra auktionsmäklare och säljande kunder. Du ingår i ett sammansvetsat team som gillar att ha kul och arbetar med kunden i fokus. Tempot är högt och du kommer att hantera flera olika ärenden av varierande karaktär. Med din kompetens och erfarenhet som utgångspunkt får du möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetsuppgifterna inom moms och exporthantering i nära samarbete med dina kollegor. Exempel på arbetsuppgifter:

- Som sakkunnig i moms- och redovisningsfrågor stötta våra auktionsmäklare och säljande kunder

- Kontrollera, och säkerställa korrektheten, vad gäller momshantering på våra auktioner

- Hjälpa och guida våra säljande kunder vid frågor om export- och EU-försäljningar

- Löpande identifiera behov av utveckling i vår momshantering

Vem du är
Vi tror att du som söker har erfarenhet av kundkontakt och god kunskap om moms. Du är lyhörd, kommunikativ, pedagogisk och duktig på att motivera och förklara, inte minst över telefon, så att andra förstår. Du är motiveras av att skapa ordning och struktur för dig själv och att bidra till laget. Du ser dig själv som en prestigelös, nyfiken och social person med en stor portion eget driv - där maximal kundnytta alltid kommer i första rummet.

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

- Tidigare erfarenhet av tull- och exporthandlingar är meriterande.

Vad vi erbjuder
En arbetsplats i härliga lokaler i expansiva och populära Inre hamn i Karlstad. Här sitter vi i nyrenoverande kontor med kort avstånd till citykärnan och med gym och restauranger in på knuten.

På Klaravik har vi 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW’s och kick-offer.

Detaljerna

- Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

- Ansökan: senast den 15/10 men urval görs löpande

- Arbetsort: På plats på vårt kontor i Karlstad

- Resor förekommer i tjänsten

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-specialist Sofia French på 070-280 79 99 eller på [email protected] Visa mindre

Financial Manager, nordiska dotterbolag

Ansök    Feb 2    Klaravik AB    Ekonomichef
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 1000 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Vill du arbeta i en nordisk roll där du både är operativ i redovisningsarbetet samtidigt som du inspirerar dina kollegor och har det övergripande ansvaret för redovisningen för vårt danska och finska bolag. Vi söker nu en engagerad ekonomiansvarig till våra nordiska dotterbolag som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!


Här erbjuds möjligheten att vara med och starta upp vår verksamhet i Finland och kliva in i vår redan etablerade verksamhet i Danmark som ekonomiansvarig för våra nordiska dotterbolag. Du kommer att arbeta i en nordisk kontext med det svenska ekonomiteamet som bas. Du kommer att ha ett helhetsansvar för den operativa redovisningen och ha en centralt ledande roll för redovisningsprocessen för vårt danska och finska bolag.

Du rapporterar direkt till Group CFO, med placering i Karlstad. Tillsammans med våra team i Danmark, Finland och Sverige upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar du rutiner och processer inom vår interna redovisning, avstämningar, budget och analys samt hantering av vår auktionsaffär. Samtidigt som du är delaktig i och har en drivande roll i diverse affärs- och redovisningsrelaterade projekt, då vi drivs av ständig utveckling.

Vi har centraliserat stora delar av Klaravikkoncernens ekonomifunktion till Sverige och vårt huvudkontor i Karlstad. Det danska och finska teamet består av 2 respektive 1 lokal ekonom, vilka du kommer att ha funktionsansvar för. Det svenska ekonomiteamet består av 20 personer, där vi har större redovisning- och kundreskontrateam. Teamet utgörs även av Financial specialist, Financial Controller och Business Controller som ansvarar för rapportering och analys av samtliga våra koncernbolag. Rapportering sker till vårt holländska moderbolag. Hela ekonomiavdelningen arbetar nära affären med kunden i fokus.

Vem du är

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Du har tidigare arbetat som redovisningsansvarig och som ledare och känner dig trygg både i din kunskap och ledarroll. Du är duktig på att ta tillvara och utveckla den stora kunskap som medarbetarna i teamet besitter samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta ansvar fullt ut. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen hos oss är du prestigelös och gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Du har en förmåga att se detaljer men även lyfta blicken och tänka framåtriktat. Som person välkomnar du förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och förutsättningar samtidigt som du får med dig andra i de förändringar vi står inför. Då du kommer att arbeta tillsammans med våra nordiska kollegor innefattar tjänsten daglig kommunikation på engelska samt frekventa resor till Finland och Danmark.

Vad vi erbjuder
Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad

Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön: Fast månadslön

Ansökan: Senast 18 februari, urval sker löpande.

Personlighets- och problemlösningstest kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Elsa Näsström, HR-chef på Klaravik.
Telefonnummer: 079-1431506 Visa mindre

Momsspecialist

Ansök    Okt 11    Klaravik AB    Skattehandläggare
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och syss... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår varumärkena Troostwijk (EU), Klaravik (SE/DK), Vavato (BE), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE), BMA (UK), Epic Auctions (NL) och DAB (DK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Som momsspecialist på Klaraviks ekonomiavdelning kommer du att främst att hantera moms- och exportfrågor tillsammans med dina närmsta kollegor, våra auktionsmäklare och säljande kunder. Du ingår i ett sammansvetsat team som gillar att ha kul och arbetar med kunden i fokus. Tempot är högt och du kommer att hantera flera olika ärenden av varierande karaktär. Med din kompetens och erfarenhet som utgångspunkt får du möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetsuppgifterna inom moms och exporthantering i nära samarbete med dina kollegor. Exempel på arbetsuppgifter:

- Som sakkunnig i moms- och redovisningsfrågor stötta våra auktionsmäklare och säljande kunder

- Kontrollera, och säkerställa korrektheten, vad gäller momshantering på våra auktioner

- Hjälpa och guida våra säljande kunder vid frågor om export- och EU-försäljningar

- Löpande identifiera behov av utveckling i vår momshantering

Vem du är
Vi tror att du som söker har erfarenhet av kundkontakt och god kunskap om moms. Du är lyhörd, kommunikativ, pedagogisk och duktig på att motivera och förklara, inte minst över telefon, så att andra förstår. Du är motiveras av att skapa ordning och struktur för dig själv och att bidra till laget. Du ser dig själv som en prestigelös, nyfiken och social person med en stor portion eget driv - där maximal kundnytta alltid kommer i första rummet.

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

- Tidigare erfarenhet av tull- och exporthandlingar är meriterande.

Vad vi erbjuder
En arbetsplats i härliga lokaler i expansiva och populära Inre hamn i Karlstad. Här sitter vi i nyrenoverande kontor med kort avstånd till citykärnan och med gym och restauranger in på knuten.

På Klaravik har vi 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW’s och kick-offer.

Detaljerna

- Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

- Ansökan: senast den 22/10 men urval görs löpande

- Arbetsort: På plats på vårt kontor i Karlstad

- Resor förekommer i tjänsten

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-specialist Sofia French på 070-280 79 99 eller på [email protected] Visa mindre

People & Culture Manager till Karlstad

Ansök    Jul 6    Klaravik AB    Personalchef/HR-chef
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sys... Visa mer
Vad vårt jobb är

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår auktionsplattform. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår varumärkena Troostwijk (EU), Klaravik (SE/DK), Vavato (BE), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE), BMA (UK), Epic Auctions (NL) och DAB (DK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.Vad ditt jobb blir
Klaravik är ett av landets mest lönsamma e-handelsföretag, och för oss är gemenskap och kultur viktiga pusselbitar för att nå framgång. Som vår People & Culture Manager blir det ditt jobb att fortsätta driva och utveckla vår unika kultur och arbetsplats. Du kommer därmed spela en nyckelroll i att främja en positiv och inkluderande arbetsmiljö, där vi tillsammans når våra högt ställda mål.Du kommer att ansvara för det operativa och strategiska HR-arbetet tillsammans med vårt team "People & Culture", där du också är ledande chef. Teamet består av en HR-specialist, en Digital Office Support och två Office Coordinators (Karlstad/Lund), - där alla arbetar för vår övergripande vision: Klaravikandan - världens bästa arbetsgivarvarumärke! Du och vår HR-specialist är dessutom en del av vårt internationella HR-team, där ni representerar Klaravik i hela koncernen.Du kommer vidare ansvara för att utveckla olika HR-relaterade projekt och initiativ, ge stöd och vägledning till våra chefer, se till att arbetslagar efterlevs och vara en faktor för att medarbetare ska känna sig engagerade i Klaraviks bästa och trivas på jobbet. I rollen ingår även att stötta våra nordiska verksamheter.

Tillsammans med kollegor från andra team utvecklar du vårt employer branding- och hållbarhetsarbete samt deltar i vårt systematiska arbetsmiljöarbete.

Vem du är
Vi söker dig som har en examen inom Human Resources eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat i en HR- eller People & Culture-roll. Stjärna i kanten om du är van ledare och har haft personalansvar tidigare! Eftersom vi är en del av en stor internationell koncern är det också viktigt att du kommunicerar väl på såväl svenska som engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerad, nyfiken och förtroendeingivande person som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du har en stark kommunikativ förmåga, en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer och är bra på att förstå verksamhetens unika utmaningar, möjligheter och behov. Vidare är du bra på att självständigt och tillsammans med ditt team effektivt driva ert arbete framåt.

Vad vi erbjuder

Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad, regelbundna resor förekommer
Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpasLön: Fast månadslön
Ansökan: Senast 6/8.
Personlighets- och kapacitetstest kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Andrea Elfman, HR-chef på Klaravik på 079-006 00 44. Visa mindre

Business Controller

Ansök    Sep 14    Klaravik AB    Business controller
Vi söker dig som lockas av att arbeta internationellt men fortfarande i en lokal kontext, i en verksamhet med högt tempo och i ständig förändring. Du kommer att bli del av ett tight ekonomiteam med 16 kollegor med olika specialistkompetenser. Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via våra webbplatser klaravik.se och klaravik.dk. Förra året sålde vi maskiner för drygt 3 miljard... Visa mer
Vi söker dig som lockas av att arbeta internationellt men fortfarande i en lokal kontext, i en verksamhet med högt tempo och i ständig förändring. Du kommer att bli del av ett tight ekonomiteam med 16 kollegor med olika specialistkompetenser.

Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via våra webbplatser klaravik.se och klaravik.dk. Förra året sålde vi maskiner för drygt 3 miljarder och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt.

Vi är idag drygt 200 medarbetare med auktionsmäklare runt om i hela Sverige och Danmark, administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad och Tølløse i Danmark samt en tech-avdelning i Lund. Under förra året blev vi dessutom en del av den europeiska auktionskoncernen TBAuctions med säte i Nederländerna.

Vad ditt jobb blir
Då vi blivit en del av en större internationell koncern behöver vi nu stärka upp med en Business Controller för lönsamhetsuppföljningar och vidareutveckling av vår affär. Du kommer att arbeta nära vår CFO och Financial Controller men även med vår svenska och danska säljorganisation samt med våra internationella kollegor. Därför behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska, i tal och i skrift.

Rollen kommer till stor del att bestå av att proaktivt identifiera och hantera affärsmöjligheter, bidra med insikter, analysera och vidareutveckla vår auktionsaffär genom att samarbeta brett i företaget.

Du ansvarar för att kommunicera försäljnings- och marknadsinsikter genom att identifiera, analysera och tillhandahålla insikter baserade på data, analys och utvärdering av vår affär. Vidare arbetar du med framtagande, uppföljning och förbättring av våra KPI:er.

Vem du är
Vi tror att du är en driven, prestigelös och lösningsorienterad person som motiveras av en organisation där egna initiativ välkomnas! Då Klaravik befinner sig i tillväxt är det centralt att du trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö. Som person är du kommunikativ, flexibel, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du tar eget ansvar genom att vara proaktiv, välstrukturerad och självgående. För att trivas i rollen är du handlingsinriktad och öppen för förändringar med god förmåga att ta initiativ och vara drivande i processer. Vi tror också att du har en affärs- och kundorienterad inställning till ditt arbete då vi alltid jobbar med kunden i fokus!

- Civilekonomutbildning i bagaget med flera års erfarenhet av finansroller där du jobbat verksamhetsnära med analys och förbättringsarbete.

- Tidigare erfarenhet av Power BI är meriterande om du tidigare arbetat i.

- Mycket van användare av Excel och arbete med att hantera stora mängder data.

Vad vi erbjuder
En arbetsplats i härliga lokaler i expansiva och populära Inre hamn i Karlstad. Här sitter vi i nyrenoverande kontor med kort avstånd till citykärnan och med gym och restauranger in på knuten.

På Klaravik har vi 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW’s och kick-offer.

Detaljerna

- Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

- Ansökan: senast den 1/10 men urval görs löpande

- Personlighets- och kapacitetstester kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

- Arbetsort: På plats på vårt kontor i Karlstad

- Resor förekommer i tjänsten.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR chef Andrea Elfman på 079 006 00 44 eller på [email protected]. Visa mindre

Informationssäkerhetsspecialist

Ansök    Mar 8    Klaravik AB    Säkerhetsansvarig, IT
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årli... Visa mer
Vad vårt jobb är

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
I rollen som informationssäkerhetsspecialist blir du en nyckelperson för att stärka upp företaget inom informations- och IT-säkerhetsområdet. Din uppgift blir att tillföra stadga och trygghet på flera sätt. I rollen ansvarar du för att ta fram policys och rutiner, sätta kravnivåer för informationssäkerheten och genomföra utvecklande granskningar som rör både tidsbestämda projekt och dagligt arbete.

Du ser också till att sätta smarta KPI:er i arbetet som gör att vi kan utveckla och mäta effekter löpande. Då detta är en ny, men väldigt viktig roll, vill vi att du delar med dig av din expertis till oss andra, utbildar oss och skapar en förståelse kring ämnet hos alla våra teams.

Vem du är
För att passa in i den här rollen är du handlingskraftig och service- och utvecklingsinriktad. Du har lätt för att samarbeta med andra, men trivs även i en självständig roll, då du kommer vara vår specialist inom området.

I rollen krävs att du är bra på att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du bemästrar med säker hand och vass pedagogik att möta en målgrupp på rätt sätt, oavsett om du agerar på lednings- eller operativ nivå.

Då det är hög takt i företaget och det händer nya saker hela tiden är det en stor fördel om du triggas av nya inspel och utvecklingsarbeten. Samtidigt har du ett analytiskt lugn som gör att du är bekväm att argumentera för din sak, även när framåtrörelsen är snabb. Självklart har du även en allmän säkerhetsmedvetenhet och förstår vikten av hög integritet.

Vi uppskattar att du har relevant utbildning och att du har arbetat i liknande roller tidigare, med informationssäkerhet som ditt specialistområde. Du har också god kännedom om dataskyddsförordningen (GDPR).

Din närmsta chef, vår CTO, arbetar på Klaravik Tech i Lund vilket gör att resor dit kan bli aktuellt.

Vad vi erbjuder
Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad

Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön: Fast månadslön

Ansökan: Senast den 15/3

Personlighets- och kapacitetstester kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Jonas Egidius, CTO på 070 990 93 77 eller Andrea Elfman, HR-chef på Klaravik på 079 006 00 44. Visa mindre

Redovisningsansvarig

Ansök    Mar 7    Klaravik AB    Redovisningschef
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årlig... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 800 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Som redovisningsansvarig hos oss på Klaravik kommer du ha ett helhetsansvar för den operativa redovisningen och vara en central del av redovisningsprocessen - med löpande bokföring, leverantörsreskontrahantering, redovisning på kostnadsställen, momsredovisning och avstämningar till bokslut. En stor och viktig del av arbetet inom redovisningsteamet är också rapportering av våra säljande bolags försäljningar på vår auktionsplattform.

Du har personalansvar för sex medarbetare och rapporterar direkt till CFO. Tillsammans med ditt team upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar du rutiner och processer inom redovisning, avstämningar och rapportering till våra säljande bolag samtidigt som du är delaktig i och har en drivande roll i olika redovisningsrelaterade projekt. Att bidra till och ta sig an nya ideér och självständigt driva förändring och projekt kommer bli en del av din vardag då vi drivs av ständig utveckling.

Förutom redovisningsteamet består Team ekonomi av en Financial specialist och Financial Controller & analyst som ansvarar för rapportering och analys av vår svenska och danska verksamhet och ett team som ansvarar för kundreskontra, moms och exporthantering. Tillsammans med dig blir vi sammanlagt 16 personer och hela ekonomiavdelningen arbetar nära affären med kunden i fokus.

Vem du är
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Du har tidigare arbetat som redovisningsansvarig och som ledare och känner dig trygg både i din kunskap och ledarroll. Du är duktig på att ta tillvara och utveckla den stora kunskap som medarbetarna i teamet besitter samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta ansvar fullt ut. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen hos oss är du prestigelös och gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Du har en förmåga att se detaljer men även lyfta blicken och tänka framåtriktat. Du gillar när det händer nytt. När nya förutsättningar uppstår har du därför också lätt att få med dig andra med dina goda ledaregenskaper som instrument.

Vad vi erbjuder
Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön: Fast månadslön
Ansökan: Senast 15/3
Personlighets- och problemlösningstest kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen.
Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Andrea Elfman, HR-chef på Klaravik på 079 006 00 44. Visa mindre

Digital marknadsförare / annonskoordinator

Ansök    Jan 25    Klaravik AB    Marknadsförare
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Under 2022 såldes objekt för 3,1 miljarder kronor genom företaget och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Nu söker vi en ny stjärna till vårt marknadsteam i Karlstad.... Visa mer
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Under 2022 såldes objekt för 3,1 miljarder kronor genom företaget och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Nu söker vi en ny stjärna till vårt marknadsteam i Karlstad.

Vad ditt jobb blir
Hur når vi svenskar som inbitet samlar på Volvo BM 814-traktorer? Ska en Dragbil från Scania annonseras extra i Tyskland, Finland eller kanske Polen? Vilka medier skriver gärna om exceptionella bärnstensfärgade Volvo 240 från tidigt 90-tal?

Som digital marknadsförare/annonskoordinator på Klaravik jobbar du, tillsammans med övriga marknadsteamet, för att pågående auktioner ska få relevant exponering - och driva så mycket trafik och bud som möjligt till klaravik.se. I din kommunikativa arsenal jobbar du både med traditionell annonsering på Blocket och utländska motsvarigheter och med att identifiera vilka objekt som kan flyga på sociala medier och vara förtjänta av PR-insatser.

I jobbet ingår också att dra slutsatser och utvärdera kommunikativa insatser regelbundet. Så att du driver arbetet för en mer träffsäker och målgruppsdriven marknadsföring som gör skillnad på sista raden. För att bygga förtroende och trygghet för kunder rapporterar du också därför, vid behov, resultat och statistik av genomförda insatser. Då detta delvis är en ny roll kommer du att sätta upp struktur för att planering och genomföra annonseringen, samt ta fram nyckeltal i samråd med våra webbanalytiker.

I ditt jobb ansvarar du för:

- Planering, genomförande och utvärdering av marknadsinsatser kopplat till våra 100-tals auktionsobjekt varje dag

- Sköter och följer upp radannonsering av auktionsobjekt på relevanta annonseringsplattformar såsom Blocket, såväl som nya medier

- Arbetar aktivt med mejlutskick/nyhetsbrev tillsammans med våra MA-specialist

- Sammanställer marknadsdata och ta fram rapporter till auktionsmäklare och kunder

- Jobbar med copy/textbearbetning på sociala medier i samarbete med Content Manager

- Tät dialog med våra auktionsmäklare för att maximera utfallet av våra auktioner

- Ansvara för att hålla budget och ständigt jobba med optimering av genomförda insatser

Vem du är

Som person är du en lättsam relationsbyggare som är lyhörd och nyfiken. Du jobbar prestigelöst och delar vår Fail Freindly-inställning där vi vågar prova, men också justera när så krävs. Du kan jobba självständigt, driva ditt eget arbete och sätter en god struktur som river ner applåder hos kunder och kollegor.

Du gillar att kommunicera och förstår värdet av att kombinera och anpassa budskap och uttryckssätt beroende på kanalval. Ligger också maskiner, verktyg och fordon dig varmt om hjärtat? Pluspoäng på kontot!

Du har sannolikt ett par års erfarenhet av marknadsarbete och därtill relevant eftergymnasial utbildning i ryggsäcken. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med resultatinriktad marknadsföring i sociala medier.

Detaljerna
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Ansökan: Senast 13/2
Arbetsort: Karlstad
Personlighets- och kapacitetstester kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och vi erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klaraviks HR-chef Andrea Elfman på 079-0060044 eller [email protected] (https://jobb.klaravik.se/jobs/[email protected]) eller Klaraviks CMO Karin Malmberg på 0733-140624 / [email protected] (https://jobb.klaravik.se/jobs/[email protected]) Visa mindre

Webbanalytiker & konverteringsspecialist (CRO)

Ansök    Jan 17    Klaravik AB    Marknadsanalytiker
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Under 2022 såldes objekt för 3,1 miljarder kronor genom företaget och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Nu söker vi en helt ny roll till vårt marknadsteam i Karlstad. Får du gå... Visa mer
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Under 2022 såldes objekt för 3,1 miljarder kronor genom företaget och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Nu söker vi en helt ny roll till vårt marknadsteam i Karlstad. Får du gåshud av tillväxt, förbättringspotential och har en stark analytisk ådra är detta rollen för dig!

Vad ditt jobb blir


Som webbanalytiker & konverteringsspecialist är du en del av ett prestigelöst marknadsteam och har ett tätt samarbete med projektledare, utvecklare, designers, controllers och inte minst vår specialist inom performance marketing. Du är en av teamets experter på Google Analytics och Google Looker Studio (Data Studio) och kommer att ha en viktig roll i företaget då du har förmåga att proaktivt analysera och förstå kundernas behov och beteenden. Du får i rollen ta stort eget ansvar och arbeta brett inom - och själv ta fram förslag på - KPI-rapportering, CRO, analys och visualisering av data för våra nordiska sajter och appar.

- Ansvara för att ta fram KPI-rapportering för webb, appar och medieinvesteringar i Sverige och Danmark till marknadschef, ledning, koncern och övriga delar av organisationen

- Analysera konverteringsfunneln och kundens livscykel och därigenom driva konvertering på våra digitala plattformar

- Visualisera och presentera data från Google Analytics och andra system till produktägare och andra intressenter

- Ta fram ad hoc-rapporter och -analyser på våra webbplatser och appar

- Identifiera förbättringspotential i våra kanal- och medieinvesteringar genom din konverteringsanalys

- Föreslå förbättringar utifrån dina analyser, som sedan ligger till grund för utvecklingen av våra digitala plattformar

- Löpande uppföljning av kampanjer kopplade till sälj och pågående auktioner

- Tillsammans med vår Tech-avdelning driva och följa upp vår A/B-testning

- Analysera nyhetsbrev och befintliga automationer för att stärka konvertering via e-post och sms

Vem du är

Vi söker dig som är har erfarenhet av att arbeta med Google Analytics och Google Looker Studio. Starkt lysande stjärna i kanten om du redan har börjat sätta dig in i GA4! Du ska ha erfarenhet av att arbeta med KPI-rapportering, analys av beteenden på digitala plattformar, och att pedagogiskt presentera analyser för olika intressenter. Du gillar att hålla dig uppdaterad på det senaste inom analys och visualisering.Som person är du är utåtriktad, engagerad, och har ett affärsorienterat förhållningssätt samt en förmåga att sprida lärande och kunskap om kundernas beteende vidare ut i organisationen.

Du kommer arbeta självständigt vilket ställer krav på struktur, kommunikation och driftighet. Med det som bakgrund ser vi framför oss att du trivs med att ta stort ansvar och leda dig själv i projekten. Då vi är ett företag i ständig förändring tror vi att du kommer trivas bäst hos oss om du är prestigelös, snabbrörlig, flexibel och har en hög förmåga att driva ditt arbete med ett lösningsorienterat mindset!

- Erfarenhet av KPI-rapportering och analys, och är bekväm i att presentera dina analyser för olika intressenter

- Förmågan att avgöra när analysen tillför värde och när det blir nice to know

- Djup teknisk kompetens inom Google Analytics

- Erfarenhet av Google Tag Manager

- Erfarenhet av visualisering av data via Google Looker Studio och/eller Power BI eller motsvarande verktyg

- Examen inom relevant område för tjänsten

- Då vårt koncernspråk är engelska krävs goda kunskaper i både svenska och engelskaDetaljerna


Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Ansökan: Senast 6/2
Arbetsort: Karlstad, resor kan förekomma i tjänsten
Personlighets- och kapacitetstester kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och vi erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klaraviks HR-chef Andrea Elfman på 079-0060044 eller [email protected] eller Klaraviks CMO Karin Malmberg på 0733-140624 / [email protected] Visa mindre

Supportmedarbetare

Ansök    Aug 24    Klaravik AB    Backofficepersonal
Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (https://www.klaravik.se/). Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Vi är idag drygt 160 medarbetare med auktionsmäklare runt om i hela landet, support-medarbetare och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad och utvecklare och webbdesigner... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (https://www.klaravik.se/). Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt.

Vi är idag drygt 160 medarbetare med auktionsmäklare runt om i hela landet, support-medarbetare och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad och utvecklare och webbdesigners på vår Tech-avdelning i Lund. Vi söker ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem.

Vad ditt jobb blir
I rollen som support-medarbetare hos Klaravik kommer du ha mycket kontakt via telefon och mejl med såväl svenska som utländska kunder för att säkerställa att deras frågor blir besvarade. Du blir en del av ett härligt team som tillsammans jobbar engagerat med att lösa ärenden för våra kunder, för bästa möjliga totala kundupplevelse hos Klaravik.

Tempot är högt och du kommer att behöva hantera flera ärenden samtidigt. Problemlösning är en stor del av din vardag och du har även stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter vad gäller beslutsfattning och ansvarsområden.

Allt för att fortsätta skapa världens bästa kundsupport!

Vem du är
Vi söker dig som är en stjärna på service och som trivs med telefonen och datorn som arbetsredskap. Du är prestigelös, nyfiken och lösningsorienterad.

Du är duktig på att uttrycka dig i så väl tal som skrift på svenska och engelska och det kommer naturligt för dig att göra det där lilla extra för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Har du tidigare arbetat med kundsupport och har erfarenhet av Zendesk eller annat system ser vi det som meriterande.

Om tjänsten
Tjänsten som support-medarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Klaravik. Efter 6 månader har Klaravik för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Financial Controller & Analyst

Ansök    Nov 21    Klaravik AB    Financial controller
We are looking for someone who is attracted by working internationally but still in a local context, and who wants to be part of a tight financial team of 13 colleagues with different specialist skills. If you also like fast-paced and ever-changing business, you will enjoy working with us! What our job is At Klaravik, we connect hundreds of thousands of buyers worldwide with sellers of machinery and vehicles via our website klaravik.se. Last year we sold ... Visa mer
We are looking for someone who is attracted by working internationally but still in a local context, and who wants to be part of a tight financial team of 13 colleagues with different specialist skills. If you also like fast-paced and ever-changing business, you will enjoy working with us!

What our job is
At Klaravik, we connect hundreds of thousands of buyers worldwide with sellers of machinery and vehicles via our website klaravik.se. Last year we sold 2.8 billion SEK worth of machinery and this year we are forecasting further growth.

We currently have more than 160 employees with auction brokers around the country, customer service and administrative staff at our head office in Karlstad and developers and web designers at our Tech department in Lund. We recently became part of the European auction group TBAuctions, and to continue our growth journey together we are now looking for a Financial Controller & Analyst.

What your job will be
As we have become part of a larger Group, we now need to strengthen our finance team with a Financial Controller, who is driven by responsibility and to develop our routines and processes around reporting and analysis. You will be a key person in our future collaboration with the rest of the group.

In this role, you will work closely with Klaravik's CFO and Accounting Manager as well as the Group Finance team. The team in Karlstad also includes accountants, financial assistants and VAT specialists. Initially, much of the work will involve developing procedures and processes for our reporting of the entire Klaravik Group and presenting and analyzing our figures to the Group. The Klaravik Group currently includes several companies, Swedish, Danish and Norwegian.

Main tasks:
- Responsible for Klaravik Group's reporting up to the Group.
- Prepare consolidated financial statements, plan, communicate and follow up on established schedules.
- Together with the CFO, lead Klaravik Group's budgeting and forecasting processes as well as monthly follow-ups of figures related to these.
- Link operations, strategy and finance locally as well as at group level.
- Analyze and follow up data in Power BI.
- Support the CFO in financial matters.
- Support the Accounting Manager and Accounting Economists in the monthly analyses, identify improvements and drive change.
- Be responsible for the local chart of accounts and integration in the group.
- Participate in year-end closing, audit related work and annual reporting.
- Participation in various projects, national and international.


Who you are
We believe that you are a driven person with good problem solving skills who is motivated by an organisation where own initiatives are welcomed! As Klaravik is in a growth phase, it is essential that you thrive in a dynamic environment where a lot happens. As a person, you are communicative, flexible, outgoing and have good collaboration skills. Furthermore, you are prestigeless and have no problem working broadly within the field.

We expect you to have a degree in economics. You have several years of experience in finance roles where the emphasis has been on qualified accounting, group reporting and analysis. Preferably from an international group.

You believe that system support is the obvious tool for streamlining work and it is an advantage if you have previously worked in Power BI. Furthermore, you are a very proficient user of Excel and master working with large amounts of data. You are comfortable discussing and presenting figures in English but your primary working language is Swedish.

What we offer
A workplace in lovely premises in the expansive and popular Inre hamn in Karlstad. We are located in newly renovated offices with a short distance to the city centre and with a gym and restaurants right on our doorstep.

At Klaravik we have 6 weeks holiday, wellness allowance, pension scheme and health insurance. But most of all, we like to do things together such as training, wellness activities, events and kick-offs.

Details
- Permanent position, 6 month probationary period applies
- Application: by 5/12 but selection is made on a rolling basis so please send your application as soon as possible. Applications must be in English.
- Personality and capability tests may be required during the recruitment process. References and background check will be taken on final candidate.
- On-site work at our office in Karlstad
- Travel is part of the job


If you have any questions about the position or the recruitment process, please contact our HR Manager Andrea Elfman at 079-006 00 44 or [email protected]. Visa mindre

Digital Office Support

Vad vårt jobb är På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Under 2022 såldes objekt för 3,1 miljarder kronor genom företaget och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Nu söker vi dig som har ett stort intresse ... Visa mer
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se (http://klaravik.se/). Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Under 2022 såldes objekt för 3,1 miljarder kronor genom företaget och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Nu söker vi dig som har ett stort intresse för IT, är en stjärna på service och älskar att hjälpa dina kollegor!

Vad ditt jobb blir
Som Digital Office Support är ditt huvudsakliga ansvar att ge support till våra medarbetare vad gäller verksamhetens digitala verktyg, för att skapa den bästa digitala arbetsmiljön för alla våra anställda. Du har dagligen kontakt med dina kollegor, både lokalt och remote och vägleder dem kring IT-relaterade frågor och problem.

Vi vill att du kontinuerligt följer upp och återkopplar i dina ärenden samt lyfter upp de problem och förbättringsåtgärder som du ser inom vår digitala arbetsmiljö. Vid eventuella projekt eller förändringar kan du komma att ansvara för dessa.

Du stöttar HR i både onboarding- och offboardingprocessen med bland annat beställningar av hårdvara, installation av mjukvara och att våra interna digitala kommunikationskanaler är uppdaterade efter hur organisationen ser ut just idag.

I rollen ingår även kontakt med våra IT- och telefonileverantörer, ansvar för konferensutrustning och kopiatorer, inventering av våra system och vår hårdvara samt se till att vi har ett säkerhetstänk kopplat till vår digitala miljö.

Tjänsten är placerad i Karlstad men du kommer även hjälpa våra medarbetare runt om i landet, via telefon och mail.

Vem du är
Vi söker dig som tidigare har arbetet med support, antingen inom IT eller kundservice. Självklart har du ett gediget intresse för IT och digital utveckling. Du är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande och logiskt sätt att tänka. Du har erfarenhet av att arbeta i olika IT-miljöer, Google och Office 365 och har tidigare arbetat med Apples produkter. Vi ser det också som meriterande om du arbetat i olika ärendehanteringssystem, såsom Zendesk. Då vi är en del av den holländska koncernen TBAuctions behöver du förutom svenska, även kunna tala och skriva flytande på engelska.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till allas framgång och att hjälpa varandra i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du ser service och god kommunikation som två viktiga delar i ditt arbete och du drivs av att arbeta proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare så är det viktigt för oss att du trivs med att utveckla och förbättra Klaraviks digitala arbetsmiljö.

Detaljerna och vad vi erbjuder
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Ansökan: Senast 29/1.
Personlighets- och kapacitetstester kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och vi erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW’s och kick-offer.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klaraviks HR-chef Andrea Elfman på 079 006 00 44 eller [email protected] eller Klaraviks CTO, Jonas Egidius på 070 990 93 77 eller på [email protected] Visa mindre

Teamleader kvalitet & kundnöjdhet

Ansök    Apr 4    Klaravik AB    Teamledare
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och under 2022 pekar prognosen på ytterligare tillväxt. På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem! Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad, utvecklare och webb... Visa mer
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och under 2022 pekar prognosen på ytterligare tillväxt. På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem!

Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad, utvecklare och webbdesigners på vårt kontor i Lund. Vi är idag drygt 160 medarbetare på Klaravik, varav 49% är kvinnor och 51% är män. Nu skapar vi ett nytt team med uppgift att stötta vår fortsatta expansion med kvalitet i fokus.

Vad ditt jobb blir:
Att driva kundnöjdhet och branschens bästa kundupplevelse! Har du erfarenhet av produktutveckling, kvalitetsarbete, projektledning eller CX? Och tidigare erfarenhet av ledarskap? Då finns här ett riktigt spännande jobb! Som teamleader för vårt nya kvalitetsteam jobbar du för att utveckla vår affär med kundnöjdhet som högsta prioritet. Detta gör du tillsammans med teamets åtta medlemmar som du startar upp, leder och inspirerar för att vi på Klaravik ska nå nya höjder vad gäller kvalitet på auktionsunderlag och kategoriarbete.

I teamet ingår medarbetare specialiserade på kvalitet, produktkategori och kundnöjdhet. Teamet kommer ha stor påverkan på samtliga avdelningar, vilket ställer höga krav på att få det tvärfunktionella samarbetet att fungera.

Vidare ser vi även att du är ytterst ansvarig för att utveckla våra kundresor, skapa en övergripande kategoristrategi tillsammans med kategoriansvarig och identifiera aktiviteter på både kort och lång sikt. Du kommer vara med och utveckla Klaraviks position på marknaden genom att öka och driva vårt kvalitetsarbete samt följa upp och optimera våra kategoriers prestation (till exempel lantbruk, entreprenad, fordon och bygg) genom framtagande och uppföljning av tydliga KPI:er och försäljningsmål.

Vi söker dig som:
Trivs med en varierande och spännande vardag, där ingen dag är den andra lik. Tjänsten kommer vara både operativ och strategisk där du agerar som viktig rådgivare för dina medarbetare och våra andra avdelningar för att vi ska skapa bästa tänkbara kundupplevelse. Som person är du engagerad och duktig på att effektivt driva ditt och teamets arbete och dina ansvarsområden framåt.

Då vi hela tiden utvecklar organisationen och våra sätt att arbeta ger rollen dig även en unik möjlighet att få vara med och sätta strukturer och arbetssätt från grunden i ett snabbt växande företag med höga ambitioner.

Vi ser att du har relevant utbildning relaterad till kvalitet, marknad, ekonomi eller/och försäljningsområdet. Du har en hög digital mognad och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem för e-handel. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll kopplat till produkt-, kategoriarbete eller projektledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap.

Detaljer
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Fast månadslön
Ansökan: Senast 18/4
Kontaktperson: Andrea Elfman: [email protected]
Processen: Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstester i urvalet Visa mindre

Kategoriansvarig

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare med säljare av maskiner, verktyg och fordon. Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och under 2022 pekar prognosen på ytterligare tillväxt. På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem!?? Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad, utvecklare och webbdesigne... Visa mer
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare med säljare av maskiner, verktyg och fordon. Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och under 2022 pekar prognosen på ytterligare tillväxt. På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem!??

Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad, utvecklare och webbdesigners på vårt kontor i Lund. Vi är idag drygt 160 medarbetare på Klaravik, varav 49% är kvinnor och 51% är män. Nu söker vi en ny spännande tjänst som ansvarig för våra auktionskategorier till huvudkontoret i Karlstad.

Vad ditt jobb blir:
Har du erfarenhet av produktansvar, utveckling av kategorier eller försäljning inom våra segment? Och kanske har en bakgrund inom entreprenad- eller maskinbranschen? Då finns här ett riktigt spännande jobb!? Som kategoriansvarig i vårt nya team, som ska driva kvalitet och branschens bästa kundupplevelse, jobbar du för att utveckla vår affär med kundnöjdhet som högsta prioritet. Din roll i teamet blir att stå för expertis och sakkunskap om de maskiner, verktyg och fordon som auktioneras på Klaravik för att vi genom kvalitet ska skapa maximal kundnytta.

I teamet ingår i skrivande stund åtta personer varav en teamleader som tillsammans jobbar för faktariktiga, målgruppsanpassade och gedigna auktionsunderlag. I ditt arbete sätter du kunden i förarhytten och främsta rummet i allt du gör, men du har också som uppgift att förbättra våra kategoriers prestation genom uppföljning av tydliga KPI:er och försäljningsmål. Du blir också en nyckelspelare och kunskapskälla internt på företaget när det kommer till produktkunskap, där du samverkar och kommunicerar med reklamationsgrupp, auktionsmäklare och marknadsavdelning för ett effektivt förbättringsarbete.

Vi söker dig som:
Trivs med en varierande och spännande vardag, där ingen dag är den andra lik. Du är analytisk, lösningsorienterad, strukturerad och har förmågan att driva utveckling självständigt genom att kombinera operativt och strategiskt arbete. Då du har en rådgivande funktion och samarbetar både inom teamet och med andra avdelningar har du lätt för att bygga relationer och kommunicera så att mottagaren förstår. ??

Då vi hela tiden utvecklar organisationen och våra sätt att arbeta ger rollen dig även en unik möjlighet att få vara med och sätta strukturer och arbetssätt från grunden i ett snabbt växande företag med höga ambitioner.

Erfarenhet av digital utveckling, våra kategorier (till exempel lantbruk, entreprenad, fordon och bygg) såväl som lönsamhetsanalys och kategoriutveckling är meriterande.

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Fast månadslön
Ansökan: Senast 18/4
Kontaktperson: Andrea Elfman: [email protected]
Processen: Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstester i urvalet Visa mindre

Ekonomiadministratör till Klaravik

Ansök    Jan 29    Klaravik AB    Administrativ assistent
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Vi har skapat en nätauktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på. Förra året sålde vi maskiner för en och en halv miljard och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Vår målsättning är att förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon på och vi behöver talangfulla människor för att nå detta mål! Vi är ett... Visa mer
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Vi har skapat en nätauktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på. Förra året sålde vi maskiner för en och en halv miljard och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt.

Vår målsättning är att förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon på och vi behöver talangfulla människor för att nå detta mål!

Vi är ett expansivt företag med mycket driv och fart. Vi har personal över hela landet och vårt huvudkontor ligger i fantastiska lokaler i Karlstads Inre hamn – som också blir din arbetsplats. Vi finns även i Polen, Danmark och Norge. Idag är vi Nordens största auktionsbolag inom entreprenad, lantbruk, skog, industri, bygg- och anläggning. Vi är omkring 80 personer som arbetar för Klaravik Sverige.

EKONOMIADMINISTRATÖR TILL KLARAVIK
Är du en kommunikativ person som stimuleras av att hitta lösningar på problem? Vill du jobba i en administrativ roll på ett expansivt företag? Då kan du vara Klaraviks nya ekonomiadministratör!

ARBETSUPPGIFTER
Det är en junior roll och du kommer att vara placerad på ekonomiavdelningen. Din primära arbetsuppgift är att följa upp hämtning av objekt som sålts på Klaravik.se.Du utvärderar nuvarande arbetssätt och kommer med förslag på förbättringsåtgärder för att optimera processen. Vidare kommer du att involveras i administrationen av Klaraviks exporthantering och arbetet med att leda den processen framåt. Din arbetsdag kommer att spenderas vid telefonen och datorn, då du på det sättet tar kontakt med Klaraviks köpande och säljande kunder. Exempel på arbetsuppgifter:

* Följa upp hämtning av objekt som sålts på Klaravik.se
* Exporthantering

KVALIFIKATIONER

* God datavana
* Administrativ erfarenhet

PERSONLIGA EGENSKAPER
För oss är din personlighet det viktigaste och vi letar efter dig som är engagerad, strukturerad och orädd. Du trivs när du förväntas ta mycket ansvar och att arbetsuppgifterna ibland är monotona gör dig ingenting. Du är en god kommunikatör i så väl tal som skrift och det kombinerat med din nyfikenhet och förmåga att göra det där lilla extra kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare på Klaravik. Då Klaravik är ett företag som alltid är på väg framåt hoppas vi att du som söker är positivt inställd till förändringar.

Mer information Visa mindre

Redovisningsekonom till Klaravik

Ansök    Jan 15    Klaravik AB    Redovisningsekonom
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Vi har skapat en nätauktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på. Förra året sålde vi maskiner för en och en halv miljard och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. Vår målsättning är att förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon på och vi behöver talangfulla människor för att nå detta mål! Vi är et... Visa mer
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Vi har skapat en nätauktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på. Förra året sålde vi maskiner för en och en halv miljard och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt.

Vår målsättning är att förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon på och vi behöver talangfulla människor för att nå detta mål!

Vi är ett expansivt företag med mycket driv och fart. Vi har personal över hela landet och vårt huvudkontor ligger i fantastiska lokaler i Karlstads Inre hamn – som också blir din arbetsplats. Vi finns även i Polen, Danmark och Norge. Idag är vi Nordens största auktionsbolag inom entreprenad, lantbruk, skog, industri, bygg- och anläggning. Vi är omkring 80 personer som arbetar för Klaravik Sverige.

REDOVISNINGSEKONOM TILL KLARAVIK
Är du nyutexaminerad ekonom, som har arbetat med ekonomi vid sidan av studierna, eller har du några års arbetslivserfarenhet efter din examen? Vill du arbeta i ett expansivt företag i en varierande roll inom ekonomi? Då kan du vara Klaraviks nya redovisningsekonom!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillhöra Klaravik ABs ekonomiavdelning. Rollen som redovisningsekonom är varierande och passar dig som vill bredda och fördjupa din kunskap inom ekonomiområdet. Då Klaravik AB är ett expansivt företag får du även chansen att vara med på en spännande resa framöver. För rätt person finns således goda utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom involverar dig i flöden och processer inom:

* Kontering och löpande bokföring
* Leverantörs- och kundreskontra
* Utläggshantering
* In- och utbetalningar
* Avstämningsarbete inför bokslut
* Upprättande av diverse rapporter

KVALIFIKATIONER

* Relevant utbildning
* Goda kunskaper i Excel
* Relevant erfarenhet av liknande tjänster
* Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt

PERSONLIGA EGENSKAPER
För oss är din personlighet det viktigaste och vi letar efter dig som är pigg, ambitiös och noggrann. Du är nyfiken på att utvecklas i din roll som ekonom och att ta dig an nya arbetsuppgifter inom redovisning. Vidare tror vi att du är en lättlärd och prestigelös person som gillar när tempot är högt. Du trivsatt jobba med människor och du stimuleras av att hjälpa andra och lösa problem. Din samarbetsförmåga är god och du är en nyfiken person som inte är rädd för att ta kontakt med andra människor. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer information Visa mindre