Lediga jobb Infrakraft Sverige AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Infrakraft Sverige AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Redovisningsassistent till Infrakraft, Karlstad

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen. Är du en strukturerad person med stort engagemang som brinner för redovisning? Trivs du i en roll där du förväntas ha ett öppet sinne och identifiera förbättringa... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Är du en strukturerad person med stort engagemang som brinner för redovisning? Trivs du i en roll där du förväntas ha ett öppet sinne och identifiera förbättringar? Infrakraftkoncernen förstärker nu teamet med en redovisningsassistent med placering på vårt huvudkontor i Karlstad.

Det här kommer du att göra
I rollen arbetar du främst med hela leverantörsreskontraprocessen. Koncernen hanterar stora flöden av leverantörsfakturor, där du även agerar intern support och extern kontaktperson inom ditt expertområde.
Du kommer även vara en resurs till övriga medarbetare på redovisningsavdelningen samt delaktighet i våra interna effektiviseringsprojekt.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

-
en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning redovisning.

- erfarenhet av MediusGo och Fortnox är meriterande.

Du är:

- noggrann och strukturerad

- nyfiken och har en god social förmåga där du har lätt att ta kontakt med anställda i fakturafrågor.

- en god kommunikatör och lagspelare som delar med dig av kunskap och främjar en god atmosfär inom teamet. Du skapar positiva relationer med enkelhet.

- driven och har en stark vilja att själv utvecklas, samtidigt som du utvecklar dina arbetsuppgifter.

- lösningsorienterad och kommer med nya idéer och tillvägagångssätt för att lösa problem.

Tjänsten är placerad i Karlstad och rapporterar till koncernens redovisningschef. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten så snart som möjligt, men senast den 5/3.

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår CFO via mail [email protected]. Har du frågor kopplat till rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta vår HR-chef via mail [email protected]

Vi tar enbart emot ansökningar via vår karriärsida, ej via mail.

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

HR-specialist till Infrakrafts huvudkontor, Karlstad

Vi är ett hundratal av landets främsta kompetenser och lagspelare, samlade i ett unikt driv framåt. Ett driv som hittills gjort oss till en av branschens mest anlitade aktörer. Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker nu kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i b... Visa mer
Vi är ett hundratal av landets främsta kompetenser och lagspelare, samlade i ett unikt driv framåt. Ett driv som hittills gjort oss till en av branschens mest anlitade aktörer. Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker nu kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.
Om tjänsten Vi utökar och söker nu en HR-specialist till vårt huvudkontor i Karlstad. Här får du chansen att vara med och driva, utveckla och samordna HR-arbetet tillsammans med ett entusiastiskt och nyfiket HR-team. I rollen blir du en av två HR-specialister, ledda av vår HR-chef, och arbetar tillsammans med två HR- och verksamhetskoordinatorer. Vår arbetsmiljö är präglad av samarbete och innovation, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och utmanas.
Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss!
Du kommer att stötta bolagets chefer i personalrelaterade frågor och avtalstolkning. Du arbetar nära HR-chefen och stöttar i det kontinuerliga arbetet med att uppdatera policys, rutiner, riktlinjer enligt nya lagar, avtal och regler. Som HR-specialist hos oss arbetar du med utveckling och förbättring av löpande HR-processer.
I denna roll ansvarar du även för att verksamhetens löpande lönehantering drivs på ett effektivt sätt. Du kommer att hantera frågor kring lön, ersättningar, pension och försäkringar samt övriga frågor och funderingar som alltid dyker upp på en HR-avdelning.
Kompetenser och personliga egenskaper Vi söker dig som har akademisk utbildning med HR-inriktning eller annan relevant utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För oss är det viktigt att du är jordnära, arbetar strukturerat med fokus på produktivitet och engagemang. Du trivs bäst på en arbetsplats där det är puls och du får arbeta med fria tyglar, inom vissa ramar. För att klara av arbetet så har du arbetat flera år med arbetsrättsliga frågor och känner dig väl insatt i vad det innebär att arbeta på en HR-avdelning. Har du erfarenhet i Flex HRM är det meriterande. Är du även grym på lön- och ersättningsfrågor samt är ute efter att ge bra service till kollegor så kan du vara som klippt och skuren för denna tjänst!
Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift. Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!
Ansök nu Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Kristina Tranberg, HR-chef på 073 – 032 50 13 eller [email protected]
Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100% Visa mindre

HR-specialist till Infrakraft, Karlstad

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen. Om tjänsten Vi söker nu en HR-specialist till vårt huvudkontor i Karlstad. Du kommer ingå i en växande HR-avdelning där du stöttar bolagets chefer i personalrelat... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Om tjänsten
Vi söker nu en HR-specialist till vårt huvudkontor i Karlstad. Du kommer ingå i en växande HR-avdelning där du stöttar bolagets chefer i personalrelaterade frågor men även stöttar HR-chefen i det kontinuerliga arbetet med att uppdatera policys, rutiner, riktlinjer enligt nya avtal, lagar och regler.

Tillsammans med övriga på HR-avdelningen går du i bräschen för att uppfylla/nå bolagets mål, kultur och etablerade regler. HR-specialist ansvarar för verksamhetens HRM-system, rekryteringsfrågor, rekryteringsprocesser samt arbetar kontinuerligt med att behålla samt utveckla personalen inom bolaget. Du kommer ha en viktig roll i företagets onboardingprocess samt vårt arbete framåt kopplat till att bygga vårt varumärke ännu starkare. Ansvar för all kommunikation samt att upprätthålla hög nivå på inlägg samt info på vårt intranät ligger även i denna roll.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss!

Kompetenser och personliga egenskaper
För oss är det viktigt att du är jordnära, arbetar strukturerat med fokus produktivitet och engagemang. Du trivs bäst på en arbetsplats där det är lite puls och du får arbeta med fria tyglar, inom vissa ramar. För att klara av arbetet så har du arbetat flera år med arbetsrättsliga frågor och känner dig väl insatt i vad det innebär att arbeta på en HR-avdelning. God datakunskap och har lätt för att sätta dig in i nya IT-system är en förutsättning för att klara av arbetet. Är du även grym på kommunikation samt är ute efter att ge bra service till kollegor så kan du vara som klippt och skuren för denna tjänst!

B-körkort är ett krav. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Kristina Tranberg, HR-chef via [email protected]

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100% Visa mindre

IT-supporttekniker, Infrakraft Karlstad

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen. Om tjänsten Vi söker nu en hungrig IT-supporttekniker till vårt huvudkontor i Karlstad. Arbetsuppgifterna innebär slutanvändarsupport till anställda i koncernen.... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Om tjänsten
Vi söker nu en hungrig IT-supporttekniker till vårt huvudkontor i Karlstad.

Arbetsuppgifterna innebär slutanvändarsupport till anställda i koncernen. Du kommer hantera PC och till viss del Mac, iPhone/iPad och Android-enheter, nätverk och skrivare.
Vi arbetar främst med produkterna som ingår i Microsoft 365 så som AAD, Intune, Exchange, Sharepoint.

Övriga arbetsuppgifter kommer tillkomma.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss!

Kompetenser och personliga egenskaper
För oss är det viktigt satt du arbetar strukturerat med fokus på produktivitet och engagemang. Du trivs bäst på en arbetsplats där det är lite puls och du får arbeta med fria tyglar, inom vissa ramar. Fokus på tillgänglighet och säkerhet är ständigt närvarande. För att klara av arbetet så har du några års yrkeserfarenhet där du samlat på dig bred kompetens efter att ha arbetat som IT-konsult, supporttekniker eller liknande. Är du även grym på kommunikation samt är ute efter att ge bra service till dina kollegor så kan du vara som klippt och skuren för denna tjänst!

B-körkort är ett krav. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Fredrik Kjellman, IT-chef via mail [email protected]
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Kristina Tranberg, HR-chef via mail [email protected]

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%

Placeringsort: Karlstad Visa mindre

Redovisningsekonom till Infrakraft, Karlstad

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen Är du en strukturerad person med stort engagemang som brinner för redovisning? Trivs du i en roll där du förväntas ha ett öppet sinne och identifiera förbättringa... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen


Är du en strukturerad person med stort engagemang som brinner för redovisning? Trivs du i en roll där du förväntas ha ett öppet sinne och identifiera förbättringar? Infrakraftkoncernen förstärker nu teamet med en erfaren redovisningsekonom med placering på vårt huvudkontor i Karlstad.

Det här kommer du att göra
I rollen arbetar du med löpande redovisning, kund- & leverantörsreskontrahantering, avstämningar av konto samt upprättande av månadsbokslut. Du är mycket delaktig i koncernens årsbokslutsarbete samt upprättande av årsredovisningar. Utöver ovanstående ingår också övrigt förekommande arbete på en redovisningsavdelning samt delaktighet i våra interna effektiviseringsprojekt.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning redovisning.

- arbetat självständigt i en liknande roll i minst 3 år och har därmed god praktisk erfarenhet av ovan nämna arbetsuppgifter.

- erfarenhet av Fortnox är meriterande.

Du är:

- noggrann och strukturerad

- en god kommunikatör och lagspelare som delar med dig av kunskap och främjar en god atmosfär inom teamet. Du skapar positiva relationer med enkelhet.

- driven och har en stark vilja att själv utvecklas, samtidigt som du utvecklar dina arbetsuppgifter.

- analytisk och använder den förmågan för att identifiera förbättringsområden som du även föreslår lösningar på.

- lösningsorienterad och kommer med nya idéer och tillvägagångssätt för att lösa problem.

Tjänsten är placerad i Karlstad och rapporterar till koncernens redovisningschef. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten så snart som möjligt, men senast den 5/3.

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår CFO via mail [email protected]. Har du frågor kopplat till rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta vår HR-chef via mail [email protected]

Vi tar enbart emot ansökningar via vår karriärsida, ej via mail.
Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

KMA-ingenjör till Infrakraft

Ansök    Nov 2    Infrakraft Sverige AB    Miljöingenjör
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen! Infrakrafts koncern fortsätter att växa och vi ser ett behov av ytterligare en KMA-ingenjör till Karlstad-regionen. Är du intresserad av att få veta mer om Infrak... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen!

Infrakrafts koncern fortsätter att växa och vi ser ett behov av ytterligare en KMA-ingenjör till Karlstad-regionen. Är du intresserad av att få veta mer om Infrakraft som arbetsplats samt förhoppningsvis börja arbeta med oss? Sök via annonsen samt svara på våra urvalsfrågor - Vi ser fram emot att få läsa Er ansökan!

Rollen hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där det finns ett starkt engagemang för verksamheten och innehållsrika dagar! Vi söker nu en ansvarsfull och självständig KMA-ingenjör till vår växande koncern inom anläggning/järnväg!

Som KMA-ingenjör på Infrakraft arbetar du tillsammans med platsledningen för att driva projektets kvalité, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du bistår projektet från start med material och beslutsunderlag inom ditt ansvarsområde samt följer upp detta under projektets genomförande såväl som slutskede.

Varför ska du jobba på Infrakraft?
Hos oss får du jobba med de projekt du vill och du behöver inte fokusera på internrapportering, utan kan fokusera på projekten.

Vi tror inte på att detaljstyra våra medarbetare utan du har mycket frihet och behöver vara självgående. Vi erbjuder bra löner, bra sjukvårdsförsäkring och bra pensionspaket.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men kommer delvis bestå av att uppdatera KMA-dokumentationen i projektet (projektplan, miljöplan samt arbetsmiljöplan, kontrollplaner, material-, kemikalieförteckningar), vara delaktig i riskanalyser, sammanställning av egenkontroller, dokumentation inför besiktningar, behjälplig med myndighetsbeslut, driva skydds- och miljöronder samt deltaga vid interna och externa möten.

Som KMA-ingenjör på Infrakraft blir du en viktig del i ett härligt gäng som tillsammans utbyter erfarenheter och stöttar varandra i arbetet med att driva projektens och företagets KMA-frågor.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss!

Kravprofil

- Erfarenhet av anläggningsbranschen

- Erfarenhet att arbeta med Trafikverket som beställare är meriterande

- Goda kunskaper i Officepaketet

- B-körkort

- Utbildning med inriktning mot kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö

Kompetenser och personliga egenskaper
För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du bör kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt och kan hantera arbetstoppar då och då.

Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att hantera flera parallella frågeställningar. Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö- och miljölagstiftning såväl som intresse och nyfikenhet på infrastrukturbyggande och entreprenörskap är meriterande.

B-körkort är ett krav. Du ska behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!

Ansökan
Du ansöker via knappen ”skicka ansökan”. Vi tar ej emot ansökningar som endast inkommer via mail. Alla ansökningar behandlas löpande.
Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Kristina Tranberg, HR-chef via mail [email protected]

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Arbetsområde: Karlstad med omnejd till en start men med tiden så kommer resor i tjänsten tillkomma. Visa mindre

Administratör till Infrakraft i Karlstad

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen. Om tjänsten Vi söker nu en jordnära administratör till vårt huvudkontor i Karlstad. Du kommer bli placerad i vår nybyggda reception och vara den första våra besök... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Om tjänsten
Vi söker nu en jordnära administratör till vårt huvudkontor i Karlstad. Du kommer bli placerad i vår nybyggda reception och vara den första våra besökare möter.

Arbetsuppgifterna varierar mellan hantera inkommande leverantörsfakturor, inköp av kontorsmaterial samt profilmaterial, hantera vår växel, planera våra event vid både större samt mindre sammankomster, ta fram månatliga rapporter och till viss del rapportera in dessa samt ansvara för att vårt intranät uppdateras. Övriga arbetsuppgifter kommer tillkomma.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss!

Kompetenser och personliga egenskaper
För oss är det viktigt satt du arbetar strukturerat med fokus produktivitet och engagemang. Du trivs bäst på en arbetsplats där det är lite puls och du får arbeta med fria tyglar, inom vissa ramar. För att klara av arbetet så har du god datakunskap och har lätt för att sätta dig in i nya IT-system. Är du även grym på kommunikation samt är ute efter att ge bra service till kollegor samt kunder så kan du vara som klippt och skuren för denna tjänst!

B-körkort är ett krav. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Kristina Tranberg, HR-chef på 073 - 032 50 13 eller [email protected]

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 80-100%

Placeringsort: Karlstad

Ansök senast: 31 mars Visa mindre