Lediga jobb som Kontorsreceptionist i Karlstad

Se lediga jobb som Kontorsreceptionist i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Kontorsvärd (50%)

Är du en social och framåt person med passion för att jobba med människor? Är du prestigelös och tycker om att hjälpa till där det behövs? Då kan rollen som Kontorsvärd på Curonova vara din nya utmaning! Just nu söker vi en Kontorsvärd för en tillsvidareanställning till våra kontor i Karlstad och Kristinehamn. Om rollen I rollen som Kontorsvärd arbetar du brett med att bemanna kontoren på våra öppettider samt att stötta dina kollegor med administrativt a... Visa mer
Är du en social och framåt person med passion för att jobba med människor? Är du prestigelös och tycker om att hjälpa till där det behövs? Då kan rollen som Kontorsvärd på Curonova vara din nya utmaning! Just nu söker vi en Kontorsvärd för en tillsvidareanställning till våra kontor i Karlstad och Kristinehamn.

Om rollen
I rollen som Kontorsvärd arbetar du brett med att bemanna kontoren på våra öppettider samt att stötta dina kollegor med administrativt arbete. Du tar emot besökare och deltagare och skapar ett mervärde för de som kommer i kontakt med oss.

Administrativa arbetsuppgifter som förekommer är exempelvis planering och dokumentation av veckoaktiviteter, framtagande av rapporter, dokumentation i vårt system, ansvar för kontorsinköp, uppföljning av deltagare samt insamling av intyg.

Denna roll innebär även att kontakta företag i matchnings- och relationssyfte.

I denna roll arbetar du på våra kontor i Karlstad och Kristinehamn, och har ett nära samarbete med en kollega som också arbetar på dessa orter. Ensamarbete förekommer, vilket ställer krav på initiativtagande och självständighet. Du ingår även i ett hjälpsamt och stöttande team av Karriärmatchare och Kontorsvärdar på Curonovas övriga kontor.

Tjänsten är på 50% med arbetstider på kontor måndag till fredag.

Du som söker
Vi söker dig som har:

Minst 180 HP från universitet/högskola eller motsvarande från yrkeshögskola inom exempelvis personalvetenskap, sociologi, företagsekonomi eller pedagogik samt minst 2 års arbetslivserfarenhet.

eller

Minst 1 års eftergymnasial utbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, karriärvägledning eller rekrytering.

Vi söker dig som är glad, framåt och social. Du ska inte ha några problem med att ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och har vana att jobba med digitala verktyg.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Har du rätt till anställningsstöd via Arbetsförmedlingen ser vi det som ett plus.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en stimulerande och meningsfull arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka människors liv och välbefinnande.

Detta är en tillsvidareanställning på 50% där du blir anställd av Curonova. Önskat startdatum är 1 september och anställningen inleds med en 6 månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team som delar vår passion för att hjälpa människor att nå sin fulla potential på arbetsmarknaden.

Du skickar in din ansökan via annonsen. Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Om du går vidare i processen kommer vi begära in arbetsgivarintyg och examensbevis som intygar din kompetens.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anja Lenner ([email protected]), och har du frågor om processen är du välkommen att kontakta HR Chef Paulina Stjernström ([email protected]).

Om Curonova Consulting AB
Curonova är ett bolag inom omställningsbranschen som varje dag gör skillnad för flera tusen arbetssökande. Våra matchare stöttar och hjälper arbetssökande att hitta arbete eller studier och vi har kontor runt om i hela Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida och om den senaste tjänsten Rusta och Matcha. Visa mindre

Office Manager (extraarbete) till Grant Thornton Karlstad

Ansök    Apr 9    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. "Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare." De erbjuder stora möjlig... Visa mer
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning.

"Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare."

De erbjuder stora möjligheter för deras medarbetare att utvecklas och utmanas. Genom deras fokus på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Deras medarbetare tar ett aktivt ansvar för sin egen och bolagets utveckling, och växer tillsammans med deras kunder.

Grant Thornton söker en driven och serviceinriktad Office Manager på deltid för att bidra till att hålla kontoret i toppskick och stötta verksamheten. Som Office Manager kommer du att ha en nyckelroll i att skapa en smidig arbetsmiljö och säkerställa att medarbetarna i teamet kan leverera toppkvalité till bolagets kunder. Detta är en utmärkt möjlighet för en student som har ett intresse för redovisning, revision eller skatt och är i slutskedet av sina studier att få värdefull erfarenhet och bygga upp sitt professionella nätverk.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för beställningar av förbrukningsmaterial och se till att kontoret är välförsörjt.
• Koordinera events och evenemang, inklusive kontakta leverantörer för diverse arrangemang.
• Ta emot besökare och leveranser samt vara den vänliga och professionella representanten för företaget. Arbeta med service externt och internt.
• Säkerställa att kontoret är organiserat och i toppskick.

Kvalifikationer:

• Du är student och har 1-2 år kvar på dina studier, fördelaktigt om du läser civilekonomprogrammet.

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete.

Vem är du?

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som den sociala och kommunikativa personen du är, har du en förmåga att bygga positiva relationer med människor runtomkring dig. Du förstår vikten av att skapa och upprätthålla relationer och är bra på att kommunicera effektivt både internt och externt. Din självgående och servicemedvetna natur gör att du sticker ut i mängden. Du tar egna initiativ och vidtar åtgärder för att få saker gjorda. Du har en förmåga att hitta lösningar på problem och är alltid redo att ta dig an nya uppgifter. Du kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer. Du lägger ingen vikt vid hierarkier eller prestige utan strävar efter att vara en värdefull medlem av teamet.

Anställningsvillkor:

• Uppdraget kommer att omfatta cirka 3 timmar per dag, främst förmiddagar.
• Startdatum för uppdraget är i slutet av augusti.
• Det här är ett konsultuppdrag via Qtym men du arbetar som konsult hos vårt kundföretag.
• Placering: Karlstad, Duvanhuset.

Om du är en engagerad och servicemedveten student som söker ett spännande och utvecklande extrajobb, då kan du vara den vi letar efter! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista anställningsdag, ansök redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. [email protected].

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se. Visa mindre

HQ Karlstad

Gillar du att vara i rörelse och träffa nya människor? Då passar du in hos oss! HQ i Karlstad ska öppna efter sommaren och nu söker vi en Community Sales Manager till vårt kommande kontorshotell. Vi letar efter dig som är motiverad, kundorienterad, energisk och har laganda. Hos oss hyr kunder olika typer av kontorslösningar t ex kontors- eller loungemedlemskap. Din arbetsplats kommer att vara i Karlstad. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och goa kolle... Visa mer
Gillar du att vara i rörelse och träffa nya människor?
Då passar du in hos oss!
HQ i Karlstad ska öppna efter sommaren och nu söker vi en Community Sales Manager till vårt kommande kontorshotell. Vi letar efter dig som är motiverad, kundorienterad, energisk och har laganda. Hos oss hyr kunder olika typer av kontorslösningar t ex kontors- eller loungemedlemskap. Din arbetsplats kommer att vara i Karlstad. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och goa kollegor.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ta emot och ta hand om våra kunder och deras besökare.
Svara i telefon samt hantera bud, post och leveranser.
Organisera och närvara vid kundevents.
Se till att kök och lokaler är representativa
Ställa i ordning konferenslokaler
Visa, vårda och sälja kontorslokaler
Skriva avtal
Kontakt med hantverkare, hyresvärd och andra leverantörer.

Vem är du?
Du behöver kunna läsa, skriva, förstå svenska och engelska och tala flytande, samt vara van vid dator och telefon som arbetsredskap. Kunskap i officeprogram eller liknande är nödvändigt.
För att lyckas i rollen behöver du ha 1-2 års arbetserfarenhet från hotell, reception och administration.
Vilka är vi?
HQ är en del av IWG som förser företag över hela världen med arbetsplatser. Vi arbetar med människor och företag från hela världen, och hjälper dem att lyckas i sin vardag. Att ta hand om våra kunder på ett professionellt sätt är vår högsta prioritet. Det kan ibland innebära att vi behöver tänka utanför boxen för att skapa lösningar.
Start: Enligt överenskommelse men tidigast 1 Juli för Karlstad. Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas snabbt. Visa mindre

Receptionist till företag i Karlskoga

Ansök    Mar 21    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Det här är ett långtgående konsultuppdrag och man kommer att arbeta extra när vår kund har behov. Du kommer att vara anställd av Manpower Flex men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlskoga. Jobba extra som receptionist hos företag i Karlskoga Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Söker du ett meriterande extrajobb? Då har vi tjänsten fö... Visa mer
Det här är ett långtgående konsultuppdrag och man kommer att arbeta extra när vår kund har behov. Du kommer att vara anställd av Manpower Flex men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlskoga.

Jobba extra som receptionist hos företag i Karlskoga

Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Söker du ett meriterande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! Ta chansen att jobba extra som receptionist hos vår kund i Karlskoga!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som receptionist är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även en del administrativt arbete. Arbetstiderna kan variera utefter behov men arbetet sker under dagtid på vardagar.

Du kommer till exempel att:

* välkomna och registrera besökare
* meddela anställda på företaget när de har besök
* ansvara för hanteringen av inkommande och utgående post
* ansvara för att receptionen och väntrummet är rent och fräscht
* se till att konferensrummen är i ordning innan de utnyttjas

Den vi söker

Vi söker dig som är studerande, pensionär eller innehar annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi söker dig som är trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas.

Vi söker dig som:

* har känsla för service
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Sjödahl på e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kontorsvärd/värdinna till Coor i Karlstad

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service och gillar nya utmaningar? Nu söker vi en driven och engagerad kontorsvärd/värdinna som vill vara med på en spännande resa?från start! Är det dig vi söker?  Under våren 2024 kommer vi tillsätta en rad roliga tjänster inom kontor, reception och konferens för att bygga upp ett motiverat serviceteam hos en av våra nyaste kunder. Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag inom arkitektur och teknik me... Visa mer
Är du en riktig glädjespridare som brinner för service och gillar nya utmaningar? Nu söker vi en driven och engagerad kontorsvärd/värdinna som vill vara med på en spännande resa?från start! Är det dig vi söker? 

Under våren 2024 kommer vi tillsätta en rad roliga tjänster inom kontor, reception och konferens för att bygga upp ett motiverat serviceteam hos en av våra nyaste kunder. Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag inom arkitektur och teknik med kontor på flera håll i landet. Den här tjänsten är placerad på Swecos fina kontor i Karlstad. Vi har en prestigelös, varm och utvecklingsinriktad kultur där man som medarbetare har ett stort eget ansvar. 

Vill du vara med och ta detta samarbete till nästa nivå med oss? 

Om rollen 
Som kontorsvärd är du Coors ansikte utåt som alltid har ögon och öron öppna för att fånga upp behov på kontoret för att skapa den bästa arbetsplatsupplevelsen. Du upprätthåller goda relationer till kunden och är den naturliga kontakten i operativa frågor kring kontorsdriften. Med professionalitet och engagemang hittar du de bästa servicelösningarna och ansvarar för att de utförs på ett effektivt och servicefokuserat sätt.? 

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Att ta emot, vidarebefordra, registrera felanmälningar och åtgärda vid behov 
• Planera och utföra dagliga operativa arbetsuppgifter som t.ex. kontorsservice och enklare flyttar 
• Distribuera post och gods? 
• Administration som t.ex uppföljning av följesedlar, fakturor, passerkort, beställningar av kontorsmaterial m.m 
• Ronderingar på kontoret?och påfyllning av kaffe och frukt 
• Ta emot besökare och hänvisa rätt på kontoret  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid kontorstid, vardagar.?Placeringsort är Karlstad och du kommer till en arbetsplats med trevliga kunder som värnar om en inbjudande och välkomnande atmosfär.? 

Vår kandidat 
Vi ser att du har en tidigare erfarenhet från serviceinriktad bransch där gott bemötande varit en stor del av din vardag. Du har?god datavana främst i Officepaketet samt systemförståelse och ett intresse för ekonomi. Vidare ser vi att du har en god?kommunikationsförmåga där du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska.? 

Din personlighet 
Med din självgående personlighet, initiativförmåga och strukturerade arbetssätt har du lätt för att prioritera bland?processer och arbetsmoment. Du är en “hands-on” person och är orädd inför nya utmaningar.?Du är tillmötesgående och professionell i kontakt med kollegor och gäster samt har förmågan att se behov innan de uppstår. Att flexibelt växla?mellan olika arbetsuppgifter ger dig energi och en naturlig känsla för service är en av dina styrkor. I den här rollen ser vi gärna att du uppskattar en blandning mellan fysisk och administrativ service.? 

Självklart ska du också ha roligt på jobbet?– arbetsglädje syns och sprids! För att lyckas med detta tror vi att du är en utåtriktad?lagspelare och gillar att utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dig vill vi skapa en levande och dynamisk arbetsplats där du och ditt team är de främsta ambassadörerna!? 

Vi erbjuder 
Här får du en roll med stor frihet under ansvar i en välkomnande miljö i stark partnerskapsanda. Medarbetarna är Coors?viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Övrig information 
Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? kika in här?https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/? 

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Wadman, [email protected].


Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Administratör till vuxenavdelningen

Ansök    Feb 13    Karlstads kommun    Kontorsreceptionist
Beskrivning Vuxenavdelningen är en av tre avdelningar inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Vi arbetar med vuxna som har en psykisk funktionsnedsättning och/eller ett missbruk/beroende. Vuxenavdelningen har olika typer av verksamheter som är spridda geografiskt över stora delar av Karlstads kommun, tex boendestöd, öppenvård och kategoriboenden. Vi söker nu en administratör som kommer vara en del i administratörsgruppen. Administratörerna arbeta... Visa mer
Beskrivning
Vuxenavdelningen är en av tre avdelningar inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Vi arbetar med vuxna som har en psykisk funktionsnedsättning och/eller ett missbruk/beroende. Vuxenavdelningen har olika typer av verksamheter som är spridda geografiskt över stora delar av Karlstads kommun, tex boendestöd, öppenvård och kategoriboenden.

Vi söker nu en administratör som kommer vara en del i administratörsgruppen. Administratörerna arbetar med stöd och service till hela vuxenavdelningen och till de som besöker oss. I administratörsgruppen arbetar fyra administratörer och de sitter tillsammans på Köpmannagatan 2, intill Stadsträdgården.

Vill du veta mer om oss kan du kika på denna länk;

https://karlstad.se/valkommen 

Arbetsuppgifter
Din roll innebär ett viktigt stöd till flera funktioner inom avdelningen. Rollen ställer höga krav på service och kvalitet mot våra besökare samt internt till avdelningens medarbetare och chefer. Jobbet är varierande med administrativa och till viss del praktiska arbetsuppgifter. Tjänsten innehåller till stor del administrativa arbetsuppgifter såsom fakturahantering, skriva protokoll och minnesanteckningar, samt bemanna vår reception. Även avgiftshandläggning kan komma att ingå i tjänsten. Vi utvecklar vår administration kontinuerligt.

Kvalifikationer
Gymnasiekompetens, gärna eftergymnasial utbildning, inom administration, ekonomi, personal.

Du behöver ha god kännedom om offentlig förvaltning och om dess lagar och regler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av våra verksamhetssystem, i första hand Viva men gärna även UBW och Heroma. Du behöver ha god kunskap av Office-paketet. Du har också en god förmåga att ha en strukturerad överblick, utföra beställningar och bokföring. Du har en stor ansvarskänsla och en god känsla för service. Du fungerar väl i en arbetsgrupp likväl som du arbetar självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är omväxlande och har stundtals ett högre arbetstempo, då det är viktigt att hålla deadlines, vilket innebär att du behöver vara en lugn och flexibel person som arbetar strukturerat. Rollen ställer också stora krav på att ha ett gott bemötande gentemot alla du möter i tjänsten, men i synnerhet de vi är till för. Det är meriterande om du har erfarenhet av socialtjänst, utöver ovanstående kvalifikationer.

Körkort erfordras.

Intervjuprocessen kan komma att påbörjas under ansökningstiden.

 

Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Receptionist | ISS Facility Services | Karlstad

Ansök    Nov 6    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag med chans till anställning på ISS i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services i Karls... Visa mer
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag med chans till anställning på ISS i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services i Karlstad. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta för ISS hos en av deras kunder i centrala Karlstad. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstid på vardagar.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa ett välkomnande och professionellt mottagande. Din uppgift är att se till att kontorets servicefunktioner fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats. Genom ett trevligt värdskap tar receptionen emot och hjälper kunder, besökare och anställda så att alla känner sig sedda och varmt välkomna.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan bland annat innebära följande:

* Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda kunden och kundens besökare samt tillhandahålla behörigheter
* Hantera mail och övriga kontakter
* Hantera inkommande och utgående post och paket
* Ansvara för reception och säkerställa så att kontorsytan är representativ
* Hantera bokningar av resor och hotell
* Internservice med bland annat frukostservering, visst tekniskt underhåll samt sköta förbrukningsmaterial
* Vara kontaktperson vid felanmälningar i lokalerna samt bevakning av detta
* Löpande dagligt underhåll av lokalerna så att det är funktionellt och ser rent och snyggt ut på allmänna ytor som vid kopiatorerna, kök, mötesrum, korridorer och gemensamma ytor i stort.
* Övriga administrativa uppgifter som uppdatering av rutiner, instruktioner och statistik.
* Delta i skyddsronder samt viss ärendehantering i skyddsarbete på kontoret
* Ta egna initiativ samt löpande se förbättringspotential i verksamheten

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i servicerollen som drivs av en vilja att leverera service i världsklass och att skapa ett partnerskap med vår kund. Du har god kommunikativ förmåga och kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du har gymnasieutbildning samt goda IT-kunskaper och god systemvana. För att passa i rollen som receptionist är du självgående och har god förmåga att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och har känsla för kvalitet samt att du är en problemlösare. Det är meriterande om du arbetat i en likvärdig roll tidigare men inget krav.

Om ISS

People make places and places make people. I hela kedjan, från strategi till leverans, samarbetar vi med våra kunder för att skapa arbetsplatser och miljöer som fungerar, inspirerar och ger. De väljer oss eftersom vi skapar, förvaltar och upprätthåller miljöer som gör tillvaron mer effektiv och trivsam.

Besök gärna ISS hemsida https://www.se.issworld.com/sv-se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-22 18 84.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Uppdragslängd: tills vidare
Placeringsort: Karlstad
Typ av anställning: konsultuppdrag
Tillsättning: så snart som möjligt

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Receptionist extra | Manpower | Karlstad

Ansök    Jan 8    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor? Ta chansen att jobba som receptionist hos vår kund i centrala Karlstad! Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag och man kommer att arbeta extra när vår kund har behov under vardagar samt under sommarperioder. Du kommer att vara anställd av Manpower Student men... Visa mer
Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor? Ta chansen att jobba som receptionist hos vår kund i centrala Karlstad!

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag och man kommer att arbeta extra när vår kund har behov under vardagar samt under sommarperioder. Du kommer att vara anställd av Manpower Student men arbeta hos vår uppdragsgivare i centrala Karlstad.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som receptionist är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även en del administrativt arbete. Arbetstiderna kan variera utefter behov men arbetet sker under dagtid på vardagar.

Du kommer till exempel att:

* välkomna och registrera besökare
* meddela anställda på företaget när de har besök
* ansvara för hanteringen av inkommande och utgående post
* ansvara för att receptionen och väntrummet är rent och fräscht
* se till att konferensrummen är i ordning innan de utnyttjas

Den vi söker

Vi söker dig som är studerande, pensionär eller innehar annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi söker dig som är trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas.

Vi söker dig som:

* har känsla för service
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

I samband med rekryteringsprocessen kan bakgrundskontroll och genomförande av säkerhetsprövningssamtal att genomföras.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Victoria Lennartsson på e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Receptionist | ISS Facility Services | Karlstad

Ansök    Dec 19    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag med chans till anställning på ISS i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services i Karls... Visa mer
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag med chans till anställning på ISS i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services i Karlstad. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta för ISS hos en av deras kunder i centrala Karlstad. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstid på vardagar.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa ett välkomnande och professionellt mottagande. Din uppgift är att se till att kontorets servicefunktioner fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats. Genom ett trevligt värdskap tar receptionen emot och hjälper kunder, besökare och anställda så att alla känner sig sedda och varmt välkomna.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan bland annat innebära följande:

* Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda kunden och kundens besökare samt tillhandahålla behörigheter
* Hantera mail och övriga kontakter
* Hantera inkommande och utgående post och paket
* Ansvara för reception och säkerställa så att kontorsytan är representativ
* Hantera bokningar av resor och hotell
* Internservice med bland annat frukostservering, visst tekniskt underhåll samt sköta förbrukningsmaterial
* Vara kontaktperson vid felanmälningar i lokalerna samt bevakning av detta
* Löpande dagligt underhåll av lokalerna så att det är funktionellt och ser rent och snyggt ut på allmänna ytor som vid kopiatorerna, kök, mötesrum, korridorer och gemensamma ytor i stort.
* Övriga administrativa uppgifter som uppdatering av rutiner, instruktioner och statistik.
* Delta i skyddsronder samt viss ärendehantering i skyddsarbete på kontoret
* Ta egna initiativ samt löpande se förbättringspotential i verksamheten

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i servicerollen som drivs av en vilja att leverera service i världsklass och att skapa ett partnerskap med vår kund. Du har god kommunikativ förmåga och kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du har gymnasieutbildning samt goda IT-kunskaper och god systemvana. För att passa i rollen som receptionist är du självgående och har god förmåga att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och har känsla för kvalitet samt att du är en problemlösare. Det är meriterande om du arbetat i en likvärdig roll tidigare men inget krav.

Om ISS

People make places and places make people. I hela kedjan, från strategi till leverans, samarbetar vi med våra kunder för att skapa arbetsplatser och miljöer som fungerar, inspirerar och ger. De väljer oss eftersom vi skapar, förvaltar och upprätthåller miljöer som gör tillvaron mer effektiv och trivsam.

Besök gärna ISS hemsida https://www.se.issworld.com/sv-se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-22 18 84.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Uppdragslängd: tills vidare
Placeringsort: Karlstad
Typ av anställning: konsultuppdrag
Tillsättning: så snart som möjligt

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Office Manager (Extraarbete) hos Grant Thornton Karlstad

Ansök    Jul 21    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. "Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare." De erbjuder stora möjlig... Visa mer
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning.

"Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare."

De erbjuder stora möjligheter för deras medarbetare att utvecklas och utmanas. Genom deras fokus på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Deras medarbetare tar ett aktivt ansvar för sin egen och bolagets utveckling, och växer tillsammans med deras kunder.

Grant Thornton söker en driven och engagerad Office Manager på deltid för att bidra till att hålla kontoret i toppskick och stötta verksamheten. Som Office Manager kommer du att ha en nyckelroll i att skapa en smidig arbetsmiljö och säkerställa att medarbetarna i teamet kan leverera toppkvalité till bolagets kunder. Detta är en utmärkt möjlighet för en student som har ett intresse för redovisning, revision eller skatt och är i slutskedet av sina studier att få värdefull erfarenhet och bygga upp sitt professionella nätverk.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för beställningar av förbrukningsmaterial och se till att kontoret är välförsörjt.
• Koordinera events och evenemang, inklusive kontakta leverantörer för diverse arrangemang.
• Ta emot besökare och leveranser samt vara den vänliga och professionella representanten för företaget.
• Säkerställa att kontoret är organiserat och i toppskick.

Kvalifikationer:

• Du är student och går termin 5-7 på civilekonomprogrammet eller i mitten av en kandidatexamen i ekonomi.

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete och/eller administration.

Vem är du?

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som den sociala och kommunikativa personen du är, har du en förmåga att bygga positiva relationer med människor runtomkring dig. Du förstår vikten av att skapa och upprätthålla relationer och är bra på att kommunicera effektivt både internt och externt.

Din självgående och servicemedvetna natur gör att du sticker ut i mängden. Du tar egna initiativ och vidtar åtgärder för att få saker gjorda. Du har en förmåga att hitta lösningar på problem och är alltid redo att ta dig an nya uppgifter. Du kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer. Du lägger ingen vikt vid hierarkier eller prestige utan strävar efter att vara en värdefull medlem av teamet.

Anställningsvillkor:

• Uppdraget kommer att omfatta cirka 2-3 timmar per dag, främst förmiddagar.
• Startdatum för uppdraget är i mitten av september.
• Det här är ett konsultuppdrag via Qtym men du arbetar som konsult hos vårt kundföretag.
• Placering: Karlstad, Duvanhuset.

Om du är en engagerad student som söker ett spännande och utvecklande extrajobb, då kan du vara den vi letar efter! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista anställningsdag, ansök redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. [email protected].

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se. Visa mindre

Extrajobb som Receptionist på Valmet

Ansök    Sep 22    Uniflex Sverige AB    Kontorsreceptionist
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 13 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. Valmet har flera produktions- och R&D enh... Visa mer
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 13 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. Valmet har flera produktions- och R&D enheter i Sverige varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Nu söker vi dig som vill arbeta extra som receptionist på Valmet i Karlstad.
Uppdraget är på lång sikt.Om tjänsten
Som receptionist hos Valmet kommer du att verka för att kunder, besökare och anställda får ett positivt bemötande och god service.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär bland annat:
• Välkomna och ta emot besök samt registrera besök
• Upprätthålla god ordning vid reception och konferensrum
• Sköta bokningar av företagets lägenheter, samt utlämning av nycklar och säkerställa att städning är utförd
• Köra postturer vid behov
• Vara behjälplig med administrativa uppgifter och andra uppdrag till företagets avdelningar

Start: Oktober
Arbetstider: Varannan fredag, samt vid behov. Dagtid.

Vem är du?
Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet från service av något slag. För att passa i rollen måste du förstå vikten av ett professionellt kundbemötande och gilla att leverera högklassig service. Du behöver ha god kommunikationsförmåga, vara ordningsam och samarbetsvillig. Vi ser att du är flexibel och trivs med olika typer av arbetsuppgifter. Hantering av tunga paket kan förekomma.

Krav:
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• God datavana

Vill du arbeta på ett starkt företag?

Om verksamheten
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Receptionist till Coor i Karlstad

Har du en naturlig fallenhet kring att leverera service och ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang med ett positivt sinne med förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter? Då kan detta vara jobbet för dig! I rollen som receptionist på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden... Visa mer
Har du en naturlig fallenhet kring att leverera service och ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang med ett positivt sinne med förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter? Då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som receptionist på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som tillsammans motiverar, utvecklar och hjälper varandra till att skapa den allra bästa möjliga arbetsplatsen för vår kund.

Om rollen
Som receptionist kommer du att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunder, kollegor och leverantörer. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår. Rollen är mycket varierande vilket innebär att du ska uppskatta att arbeta i ett högt tempo med eget beslutsfattande och ägarskap. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat perspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Välkomna besökare i receptionen och i övriga lokaler
• Post och pakethantering samt löpande hantering av mail och telefon.
• Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kund
• Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kund
• Säkerställa att lokalerna är i toppskick

Vi erbjuder ett vikariat på heltid t om maj 2025 med goda möjligheter till en förlängning längre fram. Du kommer att arbeta dagtid, vardagar måndag till fredag med placering hos vår kund i Karlstad.

Du
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning med flera års arbetslivserfarenhet av arbete inom servicebranschen. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i reception så är detta givetvis meriterande. Vidare ser vi gärna att du har goda datakunskaper med systemvana i 0365 där Outlook är ett dagligt verktyg då arbetet innefattar en viss administration.  I din roll kommer du bemöta besökare och medarbetare på engelska vilket innebär att du även behöver kunna behärska svenska likväl som engelska obehindrat i både tal som skrift.

Din personlighet
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man ger det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är ordningsam och strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du en ödmjuk och trygg person som är van att arbeta i ett högt tempo där du både är flexibel och lyhörd.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sofie Björk via, [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Servicekoordinator - Karlstads Stift

Om tjänsten Vi söker nu en servicekoordinator som har det fulla ansvaret för vår reception och den första som våra besökare möter hos oss. Du är den som ser till att kontoret är trivsamt för både interna och externa besökare och som ser till att allt finns på plats när det behövs. Det är med andra ord du som stöttar upp vid event (både interna och externa), hanterar lunch/fikabeställningar och som bistår med teknisk support för konferensutrustning. Till r... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en servicekoordinator som har det fulla ansvaret för vår reception och den första som våra besökare möter hos oss. Du är den som ser till att kontoret är trivsamt för både interna och externa besökare och som ser till att allt finns på plats när det behövs. Det är med andra ord du som stöttar upp vid event (både interna och externa), hanterar lunch/fikabeställningar och som bistår med teknisk support för konferensutrustning.

Till rollen hör även administrativa uppgifter så som att besvara inkommande samtal, hantera post och bud, dokumenthantering samt beställning av kontorsmaterial och förbrukningsvaror.

Om dig
I ditt arbete är du noggrann, engagerad, och har initiativförmåga med en hög ansvarskänsla. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och trivs i en familjär miljö som genomsyras av prestigelöshet. Med förståelse för människor och en vilja att hjälpa och lära andra, har du förmågan att bygga och bibehålla relationer. Vi ser att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Att arbeta med system och digitalisering är en självklarhet för dig och du bidrar gärna till att den digitala utvecklingen går framåt. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av arbete i reception eller i någon annan form av serviceyrke. Kunskaper i Microsoft 365 och B-körkort samt dokumenthantering är meriterande.

Om oss
Karlstads stift finns till för församlingens skull. Vi bidrar till förutsättningar för att möta människor där människor är, på olika platser och i livets alla skeden. Nära Gud. Nära människan. Karlstads stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och består av församlingar i landskapen Värmland och Dalsland. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet, dess förvaltning, begravningsverksamheten samt att förvalta dess jord och skog. Cirka 50 personer är anställda på Karlstads stift som har sin bas i nya lokaler centralt i Karlstad.

Övrig information
Vi erbjuder bra personalförmåner, satsning på hälsofrämjande åtgärder, goda möjligheter till kompetensutveckling samt till flexibilitet för att kunna förena arbetsliv och privatliv. Vi tillämpar årsarbetstid.

I rekryteringsprocessen samarbetar vi med Testhuset. Sista ansökningsdag är 7 augusti. Visa mindre

Receptionist/kontorskoordinator sökes för kunds räkning

Ansök    Jun 13    Qtym AB    Kontorsreceptionist
För kunds räkning söker vi en engagerad receptionist/kontorskoordinator till spännande bolag i Karlstad. Som receptionist/kontorskoordinator kommer du att vara ansiktet utåt för företaget och vara den första kontaktpunkten för besökare. Du kommer också att ha ett brett spektrum av administrativa och organisatoriska uppgifter för att säkerställa smidig drift av kontoret. Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att välkomna och guida b... Visa mer
För kunds räkning söker vi en engagerad receptionist/kontorskoordinator till spännande bolag i Karlstad. Som receptionist/kontorskoordinator kommer du att vara ansiktet utåt för företaget och vara den första kontaktpunkten för besökare. Du kommer också att ha ett brett spektrum av administrativa och organisatoriska uppgifter för att säkerställa smidig drift av kontoret.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att välkomna och guida besökare, hantera telefonsamtal och e-postkorrespondens, hantera bokning av konferenser samt organisera och hantera post och leveranser. Du kommer också att stödja ledningsgruppen, vara delaktig i inköp för kontoret och sammanställa beslutsunderlag för investeringar och komplexa inköp kommer också att vara en del av ditt ansvarsområde.

Som kontorskoordinator kommer du att vara en viktig del av teamet och bidra till att hålla kontoret i toppskick. Du kommer att vara ansvarig för kontorsförvaltningen, inklusive att delta i möten och vara representant för den löpande kontorsdriften. Hantering av felanmälningar och uppföljning av serviceleveranser är också en del av ditt ansvar.

Säkerhet och arbetsmiljö är också viktiga områden där du kommer att vara involverad. Du kommer att stödja planering och genomförande av brandskyddsarbete, hantera säkerhetssystem och vara kontaktperson för lokal behörighetsstyrning. Att uppdatera informationsmaterial och vara en kommunikationslänk för medarbetare är också en del av rollen.

Kompetenskrav och erfarenhet:

• God datorvana.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Erfarenhet av kundkontakt och administration.

Meriterande:

• Erfarenhet av roll som kontorskoordinator.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av receptionist- eller kontorskoordinatorrollen och som trivs i en serviceorienterad miljö. Du är självgående, organiserad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van vid att arbeta med olika personer på olika nivåer inom organisationen.

Om du är en driven och flexibel individ som brinner för att skapa en positiv arbetsmiljö och se till att allt fungerar smidigt på kontoret, då kan du vara den vi letar efter.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningen:
Tjänsten är en bemanning via Qtym med start omgående till och med 31/8 och med uppehåll för veka 29-31 då företaget har stängt. Det finns god chans till förlängning av uppdraget.
Anställningen är på heltid med placering i Karlstad

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. [email protected].

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se. Visa mindre

Serviceinriktad receptionist till Coors kund i Karlstad

Tycker du om att hjälpa människor och att ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna? Är du dessutom lösningsfokuserad, har en positiv inställning samt är lyhörd för kundens behov? Då kan detta vara jobbet för dig! I rollen som receptionist på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som motiverar, utvecklar och som tillsammans hjälper var... Visa mer
Tycker du om att hjälpa människor och att ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna? Är du dessutom lösningsfokuserad, har en positiv inställning samt är lyhörd för kundens behov? Då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som receptionist på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som motiverar, utvecklar och som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för vår kund. Med ditt fokus, närvaro och engagemang kommer du vara spindeln i nätet i Coors serviceleverans till vår kund i Karlstad.  

Om rollen
Som receptionist kommer du att arbeta med att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunder, leverantörer och kollegor. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår, allt för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen. Rollen är oerhört varierande vilket innebär att du ska uppskatta mångsidigheten med eget beslutsfattande och ägarskap. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Välkomna besökare och kollegor i receptionen
• Hantera post och paket
• Administrera och ansvara för cykeluthyrning.
• Skriva in besökare och hantera nycklar/passerkort
• Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kund
• Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kund
• Säkerställa att lokalerna är i toppskick

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår kund i Karlstad. Arbetstiderna är vardagar, måndag till fredag och vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Du
Vi tänker oss att du har en gymnasieutbildning med tidigare erfarenhet från en likvärdig tjänst inom service eller med arbetsuppgifter som vi bedömer som relevanta. Har du dessutom arbetat inom reception så är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du har goda datakunskaper och systemvana då arbetet innefattar en viss administration. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Din personlighet
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man gör det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är trygg, ordningsam och strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du lyhörd och prestigelös och uppskattar den variation som arbetet innebär. Du har ett sinne för detaljer och vågar ta beslut utifrån givna ramar.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sofie Björk via [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Office coordinator till Coor i Karlstad

Har du en naturlig fallenhet kring att leverera service och ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang med ett positivt sinne samt förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du dessutom om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter då kan detta vara jobbet för dig! I rollen som office coordinator på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekä... Visa mer
Har du en naturlig fallenhet kring att leverera service och ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang med ett positivt sinne samt förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du dessutom om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som office coordinator på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som tillsammans motiverar, utvecklar och hjälper varandra till att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för vår kund. Med ditt fokus, närvaro och engagemang kommer du vara spindeln i nätet i Coors serviceleverans till vår kund i Karlstad.  

Om rollen
I rollen som office coordinator kommer du att arbeta med att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunden, kundens medarbetare, besökare samt kollegor. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår, allt för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen. Rollen är oerhört varierande vilket innebär att du ska uppskatta att arbeta i ett högt tempo med eget beslutsfattande och ägarskap. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat perspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Välkomna besökare och kollegor i receptionen och på kontoret samt leverera service på hög nivå
• Hantera in- och utgående post, bud, tidningar, frukt och kaffe samt diverse andra beställningar.
• Skriva in besökare och producera passerkort/lånekort
• Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kund
• Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kund
• Medverka i skyddsronder
• Hantera skalskyddet och arbeta förebyggande tillsammans med kund
• Säkerställa att lokalerna är i toppskick

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår kund i Karlstad. Arbetstiderna är vardagar, måndag till fredag kl 08:00-17:00, och vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Du
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning med flera års arbetslivserfarenhet av arbete inom servicebranschen. Som person behärskar du både det svenska och engelska språket helt obehindrat i såväl tal som skrift. Vi ser vi gärna att du har goda datakunskaper samt en systemvana då arbetet innefattar en viss administration. 

Din personlighet
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man ger det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är ordningsam och strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du en lyhörd och trygg person som är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett sinne för detaljer och vågar ta beslut utifrån givna ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta någon av våra rekryterande chefer Eva Ericson via, [email protected] eller Sofie Björck via, [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Receptionist deltid | Manpower | Karlstad

Ansök    Mar 30    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag som varar tillsvidare hos vår kund i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund som är verksamma in... Visa mer
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag som varar tillsvidare hos vår kund i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund som är verksamma inom facility management. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta för vår kund i centrala Karlstad. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta tisdag till fredag 7:30 - 13:00.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa ett välkomnande och professionellt mottagande. Din uppgift är att se till att kontorets servicefunktioner fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats. Genom ett trevligt värdskap tar receptionen emot och hjälper kunder, besökare och anställda så att alla känner sig sedda och varmt välkomna.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan bland annat innebära följande:

* Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda besökare
* Hantera inkommande och utgående post och paket
* Ansvara för reception och säkerställa så att kontorsytan är representativ
* Löpande dagligt underhåll av lokalerna så att det är funktionellt och ser rent och snyggt ut på allmänna ytor som vid kopiatorerna, kök, mötesrum, korridorer och gemensamma ytor i stort.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i servicerollen som drivs av en vilja att leverera service i världsklass och att skapa ett partnerskap med vår kund. Du har god kommunikativ förmåga och kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. För att passa i rollen som receptionist är du självgående och har god förmåga att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och har känsla för kvalitet samt att du är en problemlösare. Det är meriterande om du arbetat i en likvärdig serviceroll tidigare.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-22 18 84.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Uppdragslängd: tillsvidare
Placeringsort: Karlstad
Typ av anställning: konsultuppdrag
Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extrajobb som Receptionist på Valmet

Ansök    Mar 20    Uniflex Sverige AB    Kontorsreceptionist
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 13 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. Valmet har flera produktions- och R&D enh... Visa mer
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 13 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. Valmet har flera produktions- och R&D enheter i Sverige varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Nu söker vi dig som vill arbeta extra som receptionist på Valmet i Karlstad.
Uppdraget är på lång sikt.Om tjänsten
Som receptionist hos Valmet kommer du att verka för att kunder, besökare och anställda får ett positivt bemötande och god service.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär bland annat:
• Välkomna och ta emot besök samt registrera besök
• Upprätthålla god ordning vid reception och konferensrum
• Sköta bokningar av företagets lägenheter, samt utlämning av nycklar och säkerställa att städning är utförd
• Köra postturer vid behov
• Vara behjälplig med administrativa uppgifter och andra uppdrag till företagets avdelningar

Start: Snarast
Arbetstider: Varannan fredag, samt vid behov. Dagtid.

Vem är du?
Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet från service av något slag. För att passa i rollen måste du förstå vikten av ett professionellt kundbemötande och gilla att leverera högklassig service. Du behöver ha god kommunikationsförmåga, vara ordningsam och samarbetsvillig. Vi ser att du är flexibel och trivs med olika typer av arbetsuppgifter. Hantering av tunga paket kan förekomma.

Krav:
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• God datavana

Vill du arbeta på ett starkt företag?

Om verksamheten
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Receptionist och kontorsvärd till KBAB

Ansök    Jan 4    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Karlstads Bostads AB äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet. Karlstads Bostads AB:s avdelning verksamhetsstöd har idag 9 medarbetare fördelade på ekonomi, IT, verksamhetsutveckling, administ... Visa mer
Karlstads Bostads AB äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet. Karlstads Bostads AB:s avdelning verksamhetsstöd har idag 9 medarbetare fördelade på ekonomi, IT, verksamhetsutveckling, administration samt arkiv och diarie.

Letar du efter ett jobb där du ständigt får lära dig nytt och utvecklas? Då kan det här vara något för dig.

Rollen:

I rollen som receptionist och kontorsvärd hos KBAB kommer du att få arbeta brett med administrativa och stödjande arbetsuppgifter. Du kommer att leverera lednings- och verksamhetsstöd på operativ nivå och ansvara för kontorsservice på KBABs centralkontor.

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är receptionsarbete med mottagande av kunder och leveranser samt administrativa uppgifter såsom styrelseadministration. I dessa ingår sammanhållande för styrelsehandlingar, utskick, protokoll, diarieföring och beslut m.m. Du kommer också att få arbeta med kontorsservice där det ingår att se till att gemensamma utrymmen är i ordning och göra beställningar av kontorsmaterial, städmaterial, fika samt hantera lättare inköp. Det är även en stödjande roll där du kommer vara behjälplig med hantering av arkivfrågor samt stödja logistiska delar av verksamhetens arrangerade gemensamma möten för bolaget, styrelsen, HK eller avdelningar/enheter.

Kvalifikationer:

• Gymnasial utbildning, gärna med kompletterande eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration.
• Erfarenhet av arbete med kundkontakt.
• Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av arbete i digitala system samt goda digitala kunskaper.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.
• B-Körkort.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är en strukturerad och noggrann person som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt identifierar, hanterar och följer upp detaljer i arbetet. Du är en kommunikativ, flexibel och självgående person som anpassar kommunikationen till situation och mottagare, agerar prestigelöst i samband med förändringar samt styr självständigt ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Du är även samarbetsvillig person som uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen.

Låter det här som något som skulle passa dig? Ansök redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Övrigt:

Det här är ett tidsbegränsat bemanningsuppdrag på heltid med start omgående som sträcker sig till och med 30/4-2023. Du anställs som konsult via Qtym men arbetar på uppdrag hos KBAB. Det finns även möjlighet till förlängning av uppdraget.

Placering: Karlstad.

Sista ansökningsdag: 28 januari 2023.

Vid frågor kontakta bemanningsansvarig Felicia Olsson, 070-5668877 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som receptionist

Ansök    Nov 3    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter. Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbe... Visa mer
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Letar du efter ett extrajobb där du får jobba med kundservice och administration? Där du ständigt får lära dig nytt och utvecklas? Då kan det här vara något för dig.

Vi på Qtym bemannar receptioner runt om i Karlstad och är just nu i behov av en flexibel person som vill jobba extra vid behov. I rollen kommer du att ta emot besök och leveranser samt arbeta med löpande administration.

Vi ser gärna att du är en flexibel person som har möjlighet att hoppa in när det behövs. Det rör sig ofta om kort varsel då du hoppar in för ordinarie personal vid sjukdom och ledighet. Vidare är du social, positiv och ansvarstagande och trivs i mötet med andra människor. Du jobbar självständigt och har inga problem med att ta egna initiativ.

Kvalifikationer

• Vi ser gärna att du är student idag och har 2 år kvar av dina studier alternativt har annan huvudsaklig sysselsättning.
• Erfarenhet av kundservice och/eller reception är meriterande
• Körkort är meriterande

Låter det här som något som skulle passa dig? Ansök redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Tjänsten är en bemanning där du kommer jobba som konsult via Qtym

Placering: Karlstad

Sista ansökningsdag är 18 november 2022.

Vid frågor kontakta bemanningsansvarig Felicia Olsson, 070-5668877 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist | ISS Facility Services | Karlstad

Ansök    Mar 6    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag som varar till årsskiftet med chans till anställning på ISS i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS... Visa mer
Är du en positiv och professionell person som brinner för service? Har du erfarenhet av att arbeta med kundmottagande, administration och vill ge service i toppklass? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en receptionist till ett långsiktigt uppdrag som varar till årsskiftet med chans till anställning på ISS i Karlstad. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services i Karlstad. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta för ISS hos en av deras kunder i centrala Karlstad. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstid på vardagar.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa ett välkomnande och professionellt mottagande. Din uppgift är att se till att kontorets servicefunktioner fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats. Genom ett trevligt värdskap tar receptionen emot och hjälper kunder, besökare och anställda så att alla känner sig sedda och varmt välkomna.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan bland annat innebära följande:

* Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda kunden och kundens besökare samt tillhandahålla behörigheter
* Hantera mail och övriga kontakter
* Hantera inkommande och utgående post och paket
* Ansvara för reception och säkerställa så att kontorsytan är representativ
* Hantera bokningar av resor och hotell
* Internservice med bland annat frukostservering, visst tekniskt underhåll samt sköta förbrukningsmaterial
* Vara kontaktperson vid felanmälningar i lokalerna samt bevakning av detta
* Löpande dagligt underhåll av lokalerna så att det är funktionellt och ser rent och snyggt ut på allmänna ytor som vid kopiatorerna, kök, mötesrum, korridorer och gemensamma ytor i stort.
* Övriga administrativa uppgifter som uppdatering av rutiner, instruktioner och statistik.
* Delta i skyddsronder samt viss ärendehantering i skyddsarbete på kontoret
* Ta egna initiativ samt löpande se förbättringspotential i verksamheten

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i servicerollen som drivs av en vilja att leverera service i världsklass och att skapa ett partnerskap med vår kund. Du har god kommunikativ förmåga och kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du har gymnasieutbildning samt goda IT-kunskaper och god systemvana. För att passa i rollen som receptionist är du självgående och har god förmåga att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och har känsla för kvalitet samt att du är en problemlösare. Det är meriterande om du arbetat i en likvärdig roll tidigare men inget krav.

Om ISS

People make places and places make people. I hela kedjan, från strategi till leverans, samarbetar vi med våra kunder för att skapa arbetsplatser och miljöer som fungerar, inspirerar och ger. De väljer oss eftersom vi skapar, förvaltar och upprätthåller miljöer som gör tillvaron mer effektiv och trivsam.

Besök gärna ISS hemsida https://www.se.issworld.com/sv-se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-22 18 84.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Uppdragslängd: till årsskiftet med chans till anställning hos kund
Placeringsort: Karlstad
Typ av anställning: konsultuppdrag
Tillsättning: så snart som möjligt

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kontorssamordnare till Embracer Group

Ansök    Sep 20    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Om Embracer Group: Embracer Group är en global grupp av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin. Genom vår decentraliserade modell ger vi entreprenörer och kreatörer de resurser de behöver för att realisera sin fulla potential. Vårt växande ecosystem skapar synergier genom delad kunskap och samarbeten och vi tror att ju mer diversifierade vi är, desto mer framgångsrika kommer vi att bli. Med huvudkontor i Karlstad har Embracer Grou... Visa mer
Om Embracer Group:
Embracer Group är en global grupp av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin. Genom vår decentraliserade modell ger vi entreprenörer och kreatörer de resurser de behöver för att realisera sin fulla potential. Vårt växande ecosystem skapar synergier genom delad kunskap och samarbeten och vi tror att ju mer diversifierade vi är, desto mer framgångsrika kommer vi att bli.

Med huvudkontor i Karlstad har Embracer Group mer än 14 800 kollegor i över 40 länder och en historik av organisk och förvärvad tillväxt. Under de kommande årtiondena bygger vi något helt nytt och hållbart tillsammans, grundat i vår delade filosofi om förtroende, långsiktigt tänkande och genom att omfamna många olika perspektiv. Läs mer om oss embracer.com

Nu söker vi Kontorssamordnare till Embracer Group

Älskar du att ge god service, få människor att känna sig välkomna, hålla ordning och reda samt har en teknisk ådra? Då är du helt rätt person för oss!

Rollen
Vi söker nu en kontorssamordnare som har det fulla ansvaret för vår reception. Du är den som ser till att kontoret är trivsamt både för interna och externa besökare. I rollen tar du emot svenska och internationella gäster och ser till att alla känner sig välkomna. Du besvarar inkommande samtal, hanterar bokningar av konferensrum, mat & dryckesinköp och beställningar, tar emot bud och post samt bistår med teknisk support för konferensutrustning.

Du kommer även att få arbeta administrativt, hantera dokument och leveranser samt beställa kontorsmaterial och förbrukningsvaror, boka service av kaffemaskiner samt hantera prenumerationer och dylikt.

Visst HR-stöd till chefer vid on-och offboarding ingår även i rollen, samt vara närmsta kontakt med resebokningsföretag.

Tjänsten är nyinrättad så det kommer finnas stora möjligheter att få vara med och utveckla rollen.

Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du tycka om att ge god service samt ha förmågan att få människor att känna sig välkomna. Som person är du mycket noggrann, stresstålig och prestigelös i ditt arbete och har ett öga för att hålla ordning. Du är självgående och trygg i att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vidare har du har tidigare erfarenhet av:

• Receptionsarbete med tillhörande ansvarsområden.
• Att sköta och administrera en växel och dess funktioner.
• Bistå med generell teknisk support gällande konferensutrustning.
• Inköp av kontorsmaterial och kontakt med leverantörer.
• Posthantering
• Generellt administrativt arbete.

Som person är du strukturerad och van vid att arbeta i system och Officepaketet. Du är van vid varierat arbetet och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att vara med och jobba i ett internationellt bolag i stark tillväxt. Du blir en del av ett team som verkar i sann entreprenörsanda med stort engagemang, driv och med frihet under ansvar. Självklart är vi ett gäng varma och glada kollegor som kommer att stötta och bistå vår nya kollega på jobbet.

Övrigt:

Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående
Plats: Karlstad

Sista ansökningsdag 16 oktober 2022. Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Embracer Group med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 072-514 18 22, [email protected] alt. Sofia Graflund: 070-423 34 23, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice i Karlstad

Ansök    Sep 7    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till att arbeta med internservice hos en av våra kunder i Karlstad. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare ... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till att arbeta med internservice hos en av våra kunder i Karlstad. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice. Du kommer att arbeta på ett globalt och välkänt företag i Karlstad som är verksamt inom informations- och kommunikationsbranschen. I rollen kommer du framför allt att förbereda möteslokaler och konferensrum, sköta in- och utcheckningar och välkomna och registrera besökare. Utöver det kommer du att hantera inköp och hantera nycklar och portkoder. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

I rollen kommer du bland annat att

* ta emot och hantera e-postärenden
* hantera post och bud
* registrera besökare
* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret
* se till att receptionen ser representativ ut
* utföra enklare administrativa uppgifter.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta 50% dvs alla förmiddagar måndag - fredag. Som person är du trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas. Vidare tror vi att du är engagerad och självgående i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor.

Vi söker dig som:

* har god känsla för service, meriterande är om du har arbetat i ett serviceyrke tidigare
* är en problemlösare
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

För den här tjänsten behöver du ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice i Karlstad

Ansök    Sep 15    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till att arbeta med internservice hos en av våra kunder i Karlstad. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare ... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till att arbeta med internservice hos en av våra kunder i Karlstad. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice. Du kommer att arbeta på ett globalt och välkänt företag i Karlstad som är verksamt inom informations- och kommunikationsbranschen. I rollen kommer du framför allt att förbereda möteslokaler och konferensrum, sköta in- och utcheckningar och välkomna och registrera besökare. Utöver det kommer du att hantera inköp och hantera nycklar och portkoder. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

I rollen kommer du bland annat att

* ta emot och hantera e-postärenden
* hantera post och bud
* registrera besökare
* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret
* se till att receptionen ser representativ ut
* utföra enklare administrativa uppgifter.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta 50% dvs alla förmiddagar måndag - fredag. Som person är du trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas. Vidare tror vi att du är engagerad och självgående i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor.

Vi söker dig som:

* har god känsla för service, meriterande är om du har arbetat i ett serviceyrke tidigare
* är en problemlösare
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

För den här tjänsten behöver du ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Konferens / Administration service RF-SISIU Värmland

Ansök    Jul 6    RF-SISU VÄRMLAND    Kontorsreceptionist
RF-SISU Värmland är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund/medlemsorganisationer regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi sk... Visa mer
RF-SISU Värmland är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund/medlemsorganisationer regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi skapar förutsättningar för vårt distrikts idrotter att nå svensk idrotts gemensamma vision. Svensk idrott – världens bästa!

Läs mer om oss här: www.rfsisu.se/varmland

RF-SISU Värmland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar samt skapa förutsättningar för att nå idrottsrörelsens gemensamma vision: Svensk idrott – världens bästa!

De närmaste åren kommer vi att fortsätta fokusera på idrottsrörelsens utveckling inom Strategi 2025.

Vi söker en drivande person som vill vara spindeln i nätet och jobba med vår Konferens / Reception / Administrations service på RF-SISIU Värmland.

I tjänsten är du RF-SISU Värmlands ansikte utåt som välkomnar besökare till Idrottens Hus och som stöttar organisationen i det administrativa arbetet. Det ställs krav på att vara flexibel, ansvarstagande, lyhörd och tillmötesgående både i mötet med människor såväl som i vardagens arbetsuppgifter. Du är en central del i all verksamhet som är kopplat till Idrottens Hus. Du kommer att ingå i olika arbetsgrupper där du ansvarar för dokumentation och andra administrativa arbetsuppgifter.

Dagligen ansvarar du för vår konferensservice och reception. Arbetsmiljön växlar mellan administration och praktiska sysslor såsom byta lampor, fixa trasslande kopiator, se till att AV utrustning fungerar i konferenslokaler. Fysiskt arbete krävs då konferenslokalerna möbleras efter konferensens önskemål. Rollen bygger på att skapa långsiktiga och goda relationer med våra besökare, de organisationer och idrottsföreningar som finns på Idrottens Hus samt andra för idrotten viktiga samarbetspartners.

Hos oss ingår du i ett team, där självständigt arbete kompletteras med gemensamma aktiviteter och möten i teamet. Arbetet innebär att visst kvälls- och helgs arbete förekommer.

För att söka den här tjänsten behöver du ha mycket positiv attityd med god kommunikativ förmåga och du trivs i mötet med människan. Du gillar att bygga relationer och skapa förutsättningar för att alla som kommer till Idrottens Hus ska känna sig välkomna. Du gillar även att arbeta självständigt med ett stort driv och fatta självständiga beslut inom givna ramar. Du trivs i rollen som spindeln i nätet och att ha många bollar i luften samtidigt.

Placeringsort är på Idrottens Hus i Karlstad. Vi tillämpar reglerad arbetstid på denna tjänst.

Körkort B och tillgång till bil krävs.

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens. Meriterande är erfarenhet av administrativt arbete, god datavana och erfarenhet av att koppla krånglande AV utrustning, ideellt arbete som ledare eller förtroendevald i idrottsförening. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning och påbörjas snarast enligt överenskommelse. Vid anställningens start ska ett begränsat registerutdrag från polisen uppvisas.

På vår arbetsplats eftersträvar vi jämställdhet och mångfald och vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter.

Välkommen att skicka in ansökan via vår webbplats https://distrikt.workbuster.com/ där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för det här uppdraget. Bifoga personligt brev och CV, betyg och referenser behövs inte i detta skede. Har du frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef för Idrottsservice - Annica Karlsson, [email protected] 010-476 47 10

Facklig företrädare Unionen, Patrik Norlin, [email protected] 010-476 47 17 (nås från 8:e augusti)

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2021-08-28 Vi avser tillsätta tjänsten snarast. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Office Assistant (m/f/d)

PSI Scandinavia, part of the PSI Group and your local and regional PSI partner in Scandinavia The PSI Group develops and integrates software solutions for optimising the flow of energy and materials for utilities and industry. PSI has a history of 50 years in the IT industry, with 2,000 employees. Within its Energy Management Sector, PSI’s highly available energy systems play a key role in ensuring a stable and dependable supply of electricity, gas, oi... Visa mer
PSI Scandinavia, part of the PSI Group and your local and regional PSI partner in Scandinavia


The PSI Group develops and integrates software solutions for optimising the flow of energy and materials for utilities and industry. PSI has a history of 50 years in the IT industry, with 2,000 employees.


Within its Energy Management Sector, PSI’s highly available energy systems play a key role in ensuring a stable and dependable supply of electricity, gas, oil, heat and water in the growing energy markets. PSI Energy held its position as German market leader for energy control systems for several decades. Based on this long experience and successful business, we are now among the leading independent solution providers in Europe for monitoring and controlling complex network infrastructures.


PSIAG Scandinavia AB, the Swedish subsidiary has been established in July 2017 to represent products and services of PSI Software AG's business unit Electrical Energy in Scandinavia. The business unit develops control systems for the management and monitoring of complex network structures and therefore support decentralised energy supply as well as the use of renewable energies. The initial focus is on network-operation-as-a-service in order to support our existing customers. In close cooperation with our customers, we will now advance the stabilization of the northern European energy networks and enhance our sales and marketing activities in Scandinavia.


Due to PSI's growing influence in the Scandinavian market we are searching for highly qualified colleagues to join our continuously expanding team. You will be working independently with great responsibility in a modern, challenging and demanding environment.


About the position
Welcome visitors
Staff the reception
Responsibility for the office is neat and welcoming for both colleagues and visitors
Purchase of consumables, coffee, food, etc.
Receive bids / packages / mail / invoices
Receive and make error reports to the company's suppliers
Coordinate and carry out customer events as well as pleasant events for employees such as the AW
Provide internal service to colleagues from all the company's offices both in Sweden and internationally
Responsible for purchasing to the office and ensure that the company's suppliers maintain good quality at the best price
Be the office's fire and alarm manager
Receive and be responsible for the administration of contracts with the company's suppliers such as cleaning companies, real estate companies, etc.
Manage financial administration such as the office's invoices, expenses and be coordinating between Business Controller and external auditors
Assist the marketing and sales department with practical tasks that can vary over timeJob Requirements
High school diploma
Experience in a customer-oriented role, preferably in a role as a receptionist in a hotel or office
Experience in purchasing and customer service
Very good knowledge of the Office package
Stress resistance and organizational skills
Interest in personnel care, providing good service as well as handling administrative and repetitive tasks
Very good knowledge of Swedish and English, both orally and in writing as PSIAG's group language is EnglishWe offer
Participation in a growing company in the Scandinavian market
Realization of demanding customer projects in the innovative environment of the energy transition
Flat hierarchies and short information pathsPlease describe yourself briefly, why you feel that you are right for this position and state your earliest possible starting date. We look forward to receiving your application. Visa mindre

Floor Host till ISS i Karstad

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår nya verksamhet vid Trafikverket i Karlstad söker vi på ISS en engagerad och positiv Floor Host som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Floor Host på ISS!

Om rollen
I rollen som Floor Host blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Som Floor Host arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i olika miljöer och därmed lägger vi stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang samt din förmåga att uppmärksamma och lösa uppkomna situationer. För rollen krävs även att du har god samarbetsförmåga då vi arbetar som ett team.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Post och- godshantering, hantering och beställning av kontorsmaterial och hjälpmedel
• Besöksmottagning och reception, servering av enklare förfriskningar
• Administration och felanmälan
• Tillsyn av mötesrum, konferensutrustning, skrivare och övrig kontorsutrustning. Beställning och påfyllning av kontorsmaterial och förbrukningsartiklar
• Tillsyn och rapportering av allmänna ytor
• Hantering av tjänstefordon – krav på B-körkort

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver dina ansvarsområden förväntas vara behjälplig med andra områden inom verksamhetsservice. Vi söker dig som är prestigelös och vill ta ansvar för hela kontorsdriften och som uppskattar ett omväxlande arbete.

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från något eller några av dessa yrken: receptionist, konferensvärd, hotell, vaktmästeri, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Därutöver har du datorvana och gymnasieutbildning. Erfarenhet av hantering av IT- eller vaktmästeriuppgifter är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och behärskar engelska i såväl tal som skrift.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Krav på körkort

Om Trafikverket
Trafikverket är en svensk myndighet med ansvar för den långsiktiga planeringen av infrastruktur för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. En del av kundens verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kan komma att genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 30 september. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Planerad anställningsstart är den 1 november, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi skickar en länk med tester till dig så snart du har ansökt till tjänsten. Detta mail hamnar ibland i skräpposten, håll därför gärna utkik där. Vid eventuella frågor om processen, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Karlstad Trafikskola är en trafikskola belägen i centrala Karlstad. Vi utbildar inom samtliga körkortsklasser och håller såväl körlektioner som teoriutbildningar i anslutning till skolan. På trafikskolan jobbar idag 13 personer. Vi söker nu en receptionist med hög servicekänsla och god datorvana. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att hjälpa kunder i receptionen, ta emot inkommande samtal samt bokning och schemaläggning av körlektioner. D... Visa mer
Karlstad Trafikskola är en trafikskola belägen i centrala Karlstad. Vi utbildar inom samtliga körkortsklasser och håller såväl körlektioner som teoriutbildningar i anslutning till skolan. På trafikskolan jobbar idag 13 personer.
Vi söker nu en receptionist med hög servicekänsla och god datorvana. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att hjälpa kunder i receptionen, ta emot inkommande samtal samt bokning och schemaläggning av körlektioner. Då det ibland kan vara högt tryck på telefonen eller i receptionen är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter samtidigt.
Vi söker dig som är ansvarsfull, driven, social och som gillar att hjälpa till. Du blir på många sätt ”spindeln i nätet” och en viktig hjälp för såväl elever som för trafiklärare.
Tjänsten är en timtid vid behov. Visa mindre

Kontors administratör

Rejlers befinner sig i en grymt spännande tillväxtfas som bolag och söker nu ersättare för att täcka upp ett vikariat i egenskap av en OCA till Rejlers kontor i Karlstad. Du kommer att få att brett administrativ ansvar och få möjlighet att arbeta i en serviceinriktad roll där en kunskap och erfarenhet för marknadsföring och kommunikation krävs. Om tjänsten Rejlers finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2500 tekniska expe... Visa mer
Rejlers befinner sig i en grymt spännande tillväxtfas som bolag och söker nu ersättare för att täcka upp ett vikariat i egenskap av en OCA till Rejlers kontor i Karlstad. Du kommer att få att brett administrativ ansvar och få möjlighet att arbeta i en serviceinriktad roll där en kunskap och erfarenhet för marknadsföring och kommunikation krävs.


Om tjänsten
Rejlers finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2500 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för våra kunder inom områdena: Energy, Buildings, Telecom, Industry & Infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Här på Rejlers i Karlstad sitter vi i nyrenoverade lokaler i Inre Hamn med Kaffeskrapan som närmaste granne. Vi är nästan 150 personer som sitter på 3 plan med en sammanlagd yta på 2500 m2. Som OCA är du en viktig ambassadör i att agera kulturbärare och bidra till ett positivt klimat på kontoret såväl mot dina kollegor som mot våra besökare. Rollen bjuder på en bra variation där du kommer att arbeta med olika kontaktytor. Förutom ett ansvar för att allt flyter så smidigt som möjligt på kontoret, kommer det att ligga stor vikt på kontorets events, kommunikation och sociala medier. Dina arbetsuppgifter innebär t.ex.:
· Kontorsadministration Hantering av t.ex. fakturor, post, kontorsmaterial, frukostservering, bidra till kontorets allmänna trivsel och att kontoret alltid visas från sin bästa sida. Du är kontaktperson för alla driftsfrågor, både internt men även mot leverantörer. Du för protokoll och driver arbetet för våra lokala regionsgrupp. · Löpande kontorsinfo Ansvar för utskick av allmän information till kontoren samt månadsbrev för Kontorsområde Mitt. Lika så ansvarar du för att se till att uppgifter på vårt lokala intranät är uppdaterad. · Reception Att vara spindeln i nätet och att med glädje ge våra besökare ett proffsigt bemötande, svara i telefon, bistå kollegor med administration kring bokning av resor, konferenser, representationsluncher, introduktion och support för nya kollegor. · Kontorsaktiviteter Planerar och håller i våra Afterworks och diverse events under året. Vi tycker att det är viktigt att ha #funatwork! · Arbetsmiljö I rollen ingår ett stort ansvar att tillsammans med Office Culture Manager följa upp och organisera regionens lokala arbetsmiljö- och hållbarhetsarbete för våra fyra kontor i kontorsområdet (Karlstad, Örebro, Västerås och Borlänge). Kvalifikationer Vi söker dig som är en starkt lysande kommunikativ och social stjärna med administrativt driv! Vi behöver dig som har ett stort intresse för service och en positiv energi som smittar av sig! Ditt arbetssätt är noggrant och då tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du har förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, social, noggrann. Har du tidigare erfarenhet av liknande roll är det ett stort plus! För att passa i rollen ser vi att du minst har en gymnasial utbildning, gärna inom marknad och kommunikation samt att du räcker upp handen på tidigare erfarenhet av administrativt arbete, kommunikation samt planering och genomförande av olika events/happenings. Vi erbjuder ett vikariat på 100% på en stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är av yttersta vikt att du är ansvarstagande, drivande men också en lagspelare. Du har goda kunskaper i Office-paketet och ett sinne för teknik. Körkort är ett krav då du har ansvar för kontorets bilar.

Placering: Rejlers i Karlstad, Bergendorffsgatan 5B, Karlstad
Omfattning: Heltid på dagtid

Lön enligt överenskommelse. Fast månadslön.

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med start omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har Du frågor kring rollen?Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 076-609 22 88Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 10/7 2022.Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb Visa mindre

Office Coordinator till Karlstad

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till kundens kontor i Karlstad söker vi en positiv och engagerad medarbetare som drivs av att ge det lilla extra varje dag.

I rollen blir du vår kunds ansikte utåt och har därmed en mycket viktig uppgift i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som Office Coordinator arbetar du inom ett brett område med varierande arbetsuppgifter. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats för såväl medarbetare som besökare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i din roll:

• Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda besökare på arbetsplatsen
• Introducera nya medarbetare till arbetsplatsen
• Hantera passerkort, behörigheter och säkerhetsfrågor (medverkan vid skyddsronder, hantering av incidentrapportering etc)
• Leverantörsfakturahantering
• Post- och pakethantering
• Boka och iordningställa konferensrum internt
• Hantera catering och event samt enklare frukostservering på kontoret
• Projektleda personal- och kundaktiviteter
• Samordna verksamhetsförändringar, ex ommöblering, internflytt och liknande
• Kommunikation internt och externt. Kunskap inom eMarketeer eller liknande programvaror är meriterande.
• Hantera felanmälningar och andra kontorsrelaterade ärenden
• Kommunikation med lokalvårdare, leverantörer etc
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver ditt ansvarsområde förväntas vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Din profil

I rollen som Office Coordinator är det du som driver ditt arbete framåt och det är viktigt att du känner dig bekväm i att fatta beslut inom givna ramar samt att du är lösningsorienterad till din natur. Rollen ställer även stora krav på självständighet, integritet och initiativtagande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös. Du tar ansvar för hela kontorsdriften och uppskattar ett omväxlande arbete.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du har en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och bidrar med förslag till förbättringar hos kunden. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och att du har som lägst gymnasieutbildning. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Du behöver ha B-körkort. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och uppskattar arbete med rutiner och processer. Du trivs med att fatta egna beslut och flexibilitet är a och o.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som för kunden. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ISS med tillämpning av sex månaders provanställning. Anställningens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsort är Karlstad med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast 2022-05-22.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Björn Arnoldsson på [email protected]

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com/sv-se/karriar/din-karriar-pa-iss/sok-jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Ledigt extrajobb - Receptionister till Centrala Karlstad

Ansök    Maj 11    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du universitetsstudent, deltidsarbetande eller pensionär och vill arbeta extra samt under sommaren 2022? Vi söker nu er som vill jobba inom växel/reception hos en av våra kunder. I dag har vi ett gäng härliga studenter som jobbar extra och vi vill nu utöka studentpoolen ytterligare. För att vara aktuell i detta jobb så måste man enligt kollektivavtal måste ha annan huvudsaklig sysselsättning. (Minst 50%, såsom studier, annat deltidsarbete eller pension... Visa mer
Är du universitetsstudent, deltidsarbetande eller pensionär och vill arbeta extra samt under sommaren 2022? Vi söker nu er som vill jobba inom växel/reception hos en av våra kunder.

I dag har vi ett gäng härliga studenter som jobbar extra och vi vill nu utöka studentpoolen ytterligare. För att vara aktuell i detta jobb så måste man enligt kollektivavtal måste ha annan huvudsaklig sysselsättning. (Minst 50%, såsom studier, annat deltidsarbete eller pension) för att kunna inneha en timanställning hos Manpower Student.

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Du kommer att jobba enstaka dagar i veckan. Möjlighet till sommarjobb under sommaren 2022 kan komma att erbjudas heltid måndag till fredag.Vad går arbetet ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett internationellt, framgångsrikt och modernt företag där du bland annat kommer att välkomna och registrera besökare, förbereda möteslokaler och konferensrum och hantera beställningar av mat och dryck. Utöver det ingår det i dina arbetsuppgifter att sköta in- och utcheckningar, ha receptionistansvar för gäster via mail och telefon, samt över disk, ansvara för bokningar, ta emot kunder och leverantörer och anställda när de anländer till företaget. Du kommer att arbeta på huvudkontoret.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med besöksmottagning, intern kontors- och lokalservice och in- och utcheckningar. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med service, att arbeta som receptionist och att jobba med människor.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi på Manpower Student AB har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Victoria Lennartsson på telefonnummer: 054-221884 eller via e-post: [email protected]. OBS Vi tar inte emot eller svarar på cv som kommer in via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Office Coordinator till ISS Karlstad

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till kundens kontor i Karlstad söker vi en positiv och engagerad medarbetare som drivs av att ge det lilla extra varje dag.

I rollen blir du vår kunds ansikte utåt och har därmed en mycket viktig uppgift i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som Office Coordinator arbetar du inom ett brett område med varierande arbetsuppgifter. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats för såväl medarbetare som besökare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i din roll:

• Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda besökare på arbetsplatsen
• Introducera nya medarbetare till arbetsplatsen
• Hantera passerkort, behörigheter och säkerhetsfrågor (medverkan vid skyddsronder, hantering av incidentrapportering etc)
• Leverantörsfakturahantering
• Post- och pakethantering
• Boka och iordningställa konferensrum internt
• Hantera catering och event samt enklare frukostservering på kontoret
• Projektleda personal- och kundaktiviteter
• Samordna verksamhetsförändringar, ex ommöblering, internflytt och liknande
• Kommunikation internt och externt. Kunskap inom eMarketeer eller liknande programvaror är meriterande.
• Hantera felanmälningar och andra kontorsrelaterade ärenden
• Kommunikation med lokalvårdare, leverantörer etc
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver ditt ansvarsområde förväntas vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Din profil

I rollen som Office Coordinator är det du som driver ditt arbete framåt och det är viktigt att du känner dig bekväm i att fatta beslut inom givna ramar samt att du är lösningsorienterad till din natur. Rollen ställer även stora krav på självständighet, integritet och initiativtagande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös. Du tar ansvar för hela kontorsdriften och uppskattar ett omväxlande arbete.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du har en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och bidrar med förslag till förbättringar hos kunden. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och att du har som lägst gymnasieutbildning. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Du behöver ha B-körkort. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och uppskattar arbete med rutiner och processer. Du trivs med att fatta egna beslut och flexibilitet är a och o.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som för kunden. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ISS med tillämpning av sex månaders provanställning. Anställningens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsort är Karlstad med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast 2022-05-08.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Björn Arnoldsson på [email protected]

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com/sv-se/karriar/din-karriar-pa-iss/sok-jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Office Coordinator till Karlstad

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till kundens kontor i Karlstad söker vi en positiv och engagerad medarbetare som drivs av att ge det lilla extra varje dag.

I rollen blir du vår kunds ansikte utåt och har därmed en mycket viktig uppgift i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som Office Coordinator arbetar du inom ett brett område med varierande arbetsuppgifter. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats för såväl medarbetare som besökare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i din roll:

• Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda besökare på arbetsplatsen
• Introducera nya medarbetare till arbetsplatsen
• Hantera passerkort, behörigheter och säkerhetsfrågor (medverkan vid skyddsronder, hantering av incidentrapportering etc)
• Leverantörsfakturahantering
• Post- och pakethantering
• Boka och iordningställa konferensrum internt
• Hantera catering och event samt enklare frukostservering på kontoret
• Projektleda personal- och kundaktiviteter
• Samordna verksamhetsförändringar, ex ommöblering, internflytt och liknande
• Kommunikation internt och externt. Kunskap inom eMarketeer eller liknande programvaror är meriterande.
• Hantera felanmälningar och andra kontorsrelaterade ärenden
• Kommunikation med lokalvårdare, leverantörer etc
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver ditt ansvarsområde förväntas vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Din profil

I rollen som Office Coordinator är det du som driver ditt arbete framåt och det är viktigt att du känner dig bekväm i att fatta beslut inom givna ramar samt att du är lösningsorienterad till din natur. Rollen ställer även stora krav på självständighet, integritet och initiativtagande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös. Du tar ansvar för hela kontorsdriften och uppskattar ett omväxlande arbete.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du har en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och bidrar med förslag till förbättringar hos kunden. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och att du har som lägst gymnasieutbildning. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Du behöver ha B-körkort. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och uppskattar arbete med rutiner och processer. Du trivs med att fatta egna beslut och flexibilitet är a och o.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som för kunden. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ISS med tillämpning av sex månaders provanställning. Anställningens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsort är Karlstad med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast 2022-05-08.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Björn Arnoldsson på [email protected]

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com/sv-se/karriar/din-karriar-pa-iss/sok-jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Distributionsansvarig

Svensk Direktreklam är en svensk mediekoncern med verksamhet inom direktreklam, action marketing och gratistidningar. Vår samlade omsättning uppgår till ca. 600mkr och vi befinner oss i en stark tillväxt. Koncernen sysselsätter närmare 12 000 personer och har ca. 375 anställda inom bolagen Svensk Direktreklam AB, SDR Action People AB, Svensk Direktreklam Mailing AB, Direktpress AB och Innerstadspress AB. Svensk Direktreklam AB äger direkt-reklamaffären in... Visa mer
Svensk Direktreklam är en svensk mediekoncern med verksamhet inom direktreklam, action marketing och gratistidningar. Vår samlade omsättning uppgår till ca. 600mkr och vi befinner oss i en stark tillväxt. Koncernen sysselsätter närmare 12 000 personer och har ca. 375 anställda inom bolagen Svensk Direktreklam AB, SDR Action People AB, Svensk Direktreklam Mailing AB, Direktpress AB och Innerstadspress AB. Svensk Direktreklam AB äger direkt-reklamaffären inom koncernen och är sedan 30 år Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 48 orter via lokala franchisetagare och har ett 20-tal lokala original ateljéer över landet.


Till vårt kontor i Karlstad söker vi nu en
Distributionsansvarig
Kontoret i Karlstad är en del av Svensk Direktreklam som hanterar distribution av information och reklam till konsumenter i hela Värmland. På kontoret finns två distributionsansvariga som har en samordnande funktion över hela verksamheten.
Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa relationer till människor och kan ge ett lugnt och professionellt bemötande. Du har ordningssinne och kan arbeta självständigt. Du är flexibel och kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, och har förmåga att se vad som behöver prioriteras. Tjänsten kräver god datavana och det är viktigt att du talar och skriver bra svenska, och har grundkunskaper i engelska.
Om arbetsuppgifterna
Du kommer ha ansvar för rekrytering av nya utdelare, utreda reklamationer, ha kontakt med kunder, konsumenter och fastighetsägare. Du är företagets problemlösare och behöver ta tag i saker och fatta snabba beslut. Eftersom vi är ett litet lokalföretag behöver alla anställda hjälpas åt där det behövs, vilket innebär att visst lagerarbete kan förekomma.
Om utbildning/erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalansvar, samordning och kundkontakter.
Om anställningsvillkor
Heltid/deltid (80-100 % efter överenskommelse).
Vikariat 2 maj 2022 fram till 30 november 2022, med möjlighet till förlängning.
Övrigt
B-körkort.
Truckkort är meriterande.
Antagningsprocessen sker löpande så inkom gärna med din ansökan snarast. Senaste ansökningsdag 8 april. Ansökan skickas på mail till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Office Coordinator till Örebro

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till kundens kontor i Karlstad söker vi en positiv och engagerad medarbetare som drivs av att ge det lilla extra varje dag.

I rollen blir du vår kunds ansikte utåt och har därmed en mycket viktig uppgift i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som Office Coordinator arbetar du inom ett brett område med varierande arbetsuppgifter. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats för såväl medarbetare som besökare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i din roll:

• Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda besökare på arbetsplatsen
• Introducera nya medarbetare till arbetsplatsen
• Hantera passerkort, behörigheter och säkerhetsfrågor (medverkan vid skyddsronder, hantering av incidentrapportering etc)
• Leverantörsfakturahantering
• Post- och pakethantering
• Boka och iordningställa konferensrum internt
• Hantera catering och event samt enklare frukostservering på kontoret
• Projektleda personal- och kundaktiviteter
• Samordna verksamhetsförändringar, ex ommöblering, internflytt och liknande
• Kommunikation internt och externt. Kunskap inom eMarketeer eller liknande programvaror är meriterande.
• Hantera felanmälningar och andra kontorsrelaterade ärenden
• Kommunikation med lokalvårdare, leverantörer etc
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver ditt ansvarsområde förväntas vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Din profil

I rollen som Office Coordinator är det du som driver ditt arbete framåt och det är viktigt att du känner dig bekväm i att fatta beslut inom givna ramar samt att du är lösningsorienterad till din natur. Rollen ställer även stora krav på självständighet, integritet och initiativtagande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös. Du tar ansvar för hela kontorsdriften och uppskattar ett omväxlande arbete.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du har en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och bidrar med förslag till förbättringar hos kunden. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och att du har som lägst gymnasieutbildning. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Du behöver ha B-körkort. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och uppskattar arbete med rutiner och processer. Du trivs med att fatta egna beslut och flexibilitet är a och o.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som för kunden. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ISS med tillämpning av sex månaders provanställning. Anställningens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsort är Karlstad med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast 2022-05-08.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Björn Arnoldsson på [email protected]

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com/sv-se/karriar/din-karriar-pa-iss/sok-jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Ledigt extrajobb - Receptionister till Centrala Karlstad

Ansök    Apr 13    Manpower AB    Kontorsreceptionist
I dag har vi ett gäng härliga studenter som jobbar extra och vi vill nu utöka studentpoolen ytterligare. För att vara aktuell i detta jobb så måste man enligt kollektivavtal måste ha annan huvudsaklig sysselsättning. (Minst 50%, såsom studier, annat deltidsarbete eller pension) för att kunna inneha en timanställning hos Manpower Student. Är du universitetsstudent, deltidsarbetande eller pensionär och vill arbeta extra samt under sommaren 2022? Vi söker... Visa mer
I dag har vi ett gäng härliga studenter som jobbar extra och vi vill nu utöka studentpoolen ytterligare. För att vara aktuell i detta jobb så måste man enligt kollektivavtal måste ha annan huvudsaklig sysselsättning. (Minst 50%, såsom studier, annat deltidsarbete eller pension) för att kunna inneha en timanställning hos Manpower Student.


Är du universitetsstudent, deltidsarbetande eller pensionär och vill arbeta extra samt under sommaren 2022? Vi söker nu er som vill jobba inom reception hos våra kunder i centrala Karlstad.

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower Student men arbeta hos våra uppdragsgivare. Du kommer att jobba enstaka dagar i veckan. Möjlighet till sommarjobb under sommaren 2022 kan komma att erbjudas då på heltid måndag till fredag.

Vad går arbetet ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett internationellt, framgångsrikt och modernt företag där du bland annat kommer att välkomna och registrera besökare, förbereda möteslokaler och konferensrum och hantera beställningar av mat och dryck. Utöver det ingår det i dina arbetsuppgifter att sköta in- och utcheckningar, ha receptionistansvar för gäster via mail och telefon, samt över disk, ansvara för bokningar, ta emot kunder och leverantörer och anställda när de anländer till företaget.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med besöksmottagning, intern kontors- och lokalservice och in- och utcheckningar. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med service, att arbeta som receptionist och att jobba med människor.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi på Manpower Student AB har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892 eller via e-post: [email protected]. OBS Vi tar inte emot eller svarar på cv som kommer in via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Reception

Söker en receptionist till trafikskola Arbetsuppgifter Svara i telefon och sköta bokningar samt mail Meriterande Astra Visma Spcs Ej krav för rätt person Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en receptionist till trafikskola
Arbetsuppgifter
Svara i telefon och sköta bokningar samt mail
Meriterande
Astra
Visma Spcs
Ej krav för rätt person
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administratör till Infrakraft i Karlstad

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen. Om tjänsten Vi söker nu en jordnära administratör till vårt huvudkontor i Karlstad. Du kommer bli placerad i vår nybyggda reception och vara den första våra besök... Visa mer
Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Om tjänsten
Vi söker nu en jordnära administratör till vårt huvudkontor i Karlstad. Du kommer bli placerad i vår nybyggda reception och vara den första våra besökare möter.

Arbetsuppgifterna varierar mellan hantera inkommande leverantörsfakturor, inköp av kontorsmaterial samt profilmaterial, hantera vår växel, planera våra event vid både större samt mindre sammankomster, ta fram månatliga rapporter och till viss del rapportera in dessa samt ansvara för att vårt intranät uppdateras. Övriga arbetsuppgifter kommer tillkomma.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss!

Kompetenser och personliga egenskaper
För oss är det viktigt satt du arbetar strukturerat med fokus produktivitet och engagemang. Du trivs bäst på en arbetsplats där det är lite puls och du får arbeta med fria tyglar, inom vissa ramar. För att klara av arbetet så har du god datakunskap och har lätt för att sätta dig in i nya IT-system. Är du även grym på kommunikation samt är ute efter att ge bra service till kollegor samt kunder så kan du vara som klippt och skuren för denna tjänst!

B-körkort är ett krav. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Fortfarande intresserad? Vi ser fram emot att få läsa just Din ansökan!

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Kristina Tranberg, HR-chef på 073 - 032 50 13 eller [email protected]

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 80-100%

Placeringsort: Karlstad

Ansök senast: 31 mars Visa mindre

Kontorskoordinator för kunds räkning

Ansök    Nov 25    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov. Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenhet... Visa mer
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett modernt, personligt och roligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket garanterar att vi är en seriös leverantör och att vi lever upp till Bemanningsföretagens tio grundkrav. I de fall vi tar arbetsgivaransvar ser vi till att vår personal har en god arbetsmiljö och blir bemött på ett bra sätt.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang. Läs mer om oss

För kunds räkning söker vi en kontorskoordinator på ett vikariat.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med arbetsuppgifter som är normalt förekommande i en reception, t.ex. ansvara för bokningar, registrera och guida besökare, ta emot samtal samt ansvara för utskick. Du kommer även att behandla ärenden gällande bland annat utlåningsmaterial, konferensbokning och posthantering samt hantera övriga administrativa uppgifter. Som kontorskoordinator avlastar du övriga kollegor på kontoret.

Personliga egenskaper:
Då du kommer att vara den första person man i många fall möter hos företaget lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därmed dig som kan skapa en välkomnande serviceatmosfär, har ett positivt förhållningssätt och som genuint trivs med att arbeta i en arbetsmiljö där människor står i fokus. Som person behöver du även vara anpassningsbar och hjälpsam. Vidare ställer vi också krav på att du är noggrann och strukturerad samt att du har en god samarbetsförmåga.

Kompetenskrav och erfarenhet:
God datorvana är ett krav, samt goda kunskaper i engelska. Vi ser att du med fördel jobbat i en administrativ tjänst tidigare.
Erfarenhet från liknande tjänst är önskvärt.

Anställningen:
Tjänsten är en bemanning via Qtym.
Anställningen är på 100 % med placering i Karlstad

Sista ansökningsdag 8 december, start omgående.

Ansökan:
Rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna Andersson, [email protected] alternativt 070-5668877
Du söker tjänsten via vår hemsida, www.qtym.se. Visa mindre

Administratör till Nordisk Hiss i Värmland AB

Ansök    Okt 29    Eterni Sweden AB    Kontorsreceptionist
ADMINISTRATÖR TILL NORDISK HISS I VÄRMLAND AB ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en serviceinriktad och duktig administratör till Nordisk Hiss i Värmland AB i Karlstad. I den här rollen kommer du att vara företagets ansikte utåt och du hanterar och ansvarar dagligen för olika administrativa delar i verksamheten. Vidare kommer du att stötta VD och arbetsledaren i deras dagliga arbete och du kommer att ha mycket telefonkontakt med hissmontörerna som arbetar ute hos... Visa mer
ADMINISTRATÖR TILL NORDISK HISS I VÄRMLAND AB
ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en serviceinriktad och duktig administratör till Nordisk Hiss i Värmland AB i Karlstad. I den här rollen kommer du att vara företagets ansikte utåt och du hanterar och ansvarar dagligen för olika administrativa delar i verksamheten. Vidare kommer du att stötta VD och arbetsledaren i deras dagliga arbete och du kommer att ha mycket telefonkontakt med hissmontörerna som arbetar ute hos kunderna. Exempel på arbetsuppgifter:
  Ta hand om inkommande samtal och mail
Registrera nya kunder och avtal i affärssystemet
Hantera kundreskontra samt fakturering
Uppdatera befintliga kunduppgifter, objektsregister, avtal och prislistor i affärssystemet
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och goda kunskaper i Officepaketet. Som administratör hos Nordisk Hiss i Värmland AB kommer du ha en betydande roll för verksamheten där noggrannhet och struktur är av största vikt. Vi tror att du som söker trivs i en serviceinriktad roll där kontaktytorna är många. Din ansvarskänsla och din förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment kommer du ha stor nytta av i den här rollen. Viktigt för tjänsten är:
  Att du växer med ansvar och att jobba självständigt
Att du trivs i en central roll där du stöttar dina kollegor
Att du talar och skriver svenska flytande
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Nordisk Hiss i Värmland AB. Efter 6 månader har Nordisk Hiss i Värmland AB för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Service Host, Front of House till Scandic Klarälven, deltid 20%

Ansök    Okt 4    Scandic Hotels AB    Kontorsreceptionist
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt ar... Visa mer
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Nu söker vi en ?Service? Host, Front of House, ?till? Scandic Klarälven. ??

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Service Host?

- Checka in och ut gäster
- Hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om vistelsen
- Hantera bokningar i Scorpio
- Hantera administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet
- Klagomålshantering och eventuella kompensationer
- Ge service till konferensgäster
- Förbereda och hålla rent och snyggt i konferenslokalerna
- Fakturering
- Servera mat och dryck
- Vara behjälplig i restaurangen vid behov
- Hålla rent och snyggt i lobby och restaurang
- Aktivt arbeta med merförsäljning

Vem är du?

- God social förmåga
- Hög förmåga att ge riktigt bra service
- Prestigelös lagspelare
- Datorvana och goda kunskaper i Office
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, ytterligare språk är meriterande
- Tidigare erfarenhet från serviceyrken

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, i första hand varannan helg med möjlighet till ytterligare pass vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vi söker studenter och pensionärer till extrajobb inom reception

Ansök    Okt 12    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov. Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenhet... Visa mer
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett modernt, personligt och roligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket garanterar att vi är en seriös leverantör och att vi lever upp till Bemanningsföretagens tio grundkrav. I de fall vi tar arbetsgivaransvar ser vi till att vår personal har en god arbetsmiljö och blir bemött på ett bra sätt.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang. Läs mer om oss

Letar du efter ett extrajobb där du får jobba med kundservice och administration? Där du ständigt får lära dig nytt och utvecklas? Då kan det här vara något för dig.

Vi på Qtym bemannar receptioner runt om i Karlstad och är just nu i behov av en flexibel person som vill jobba extra vid behov. Du kommer att jobba med sedvanligt receptionsarbete. Det innebär allt från att bemöta gäster till att sköta administrativa uppgifter i kundens reception.

Vi ser gärna att du är en flexibel person som har möjlighet att hoppa in när det behövs. Det rör sig ofta om kort varsel då du hoppar in för ordinarie personal vid sjukdom och ledighet. Vidare är du social, positiv och ansvarstagande och trivs i mötet med andra människor. Du jobbar självständigt och har inga problem med att ta egna initiativ.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av kundservice

Meriterande

• Erfarenhet av receptionsyrket
• Körkort

Vi ser gärna att du är student eller pensionär.

Låter det här som något som skulle passa dig? Ansök redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Tjänsten är en bemanning där du kommer jobba som konsult via Qtym

Placering: Karlstad

Vid frågor kontakta bemanningsansvarig Joanna Andersson, 070-5668877 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Service Host, Front of House till Scandic Klarälven, deltid 20%

Ansök    Sep 10    Scandic Hotels AB    Kontorsreceptionist
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt ar... Visa mer
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Nu söker vi en ?Service? Host, Front of House, ?till? Scandic Klarälven. ??

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Service Host?

- Checka in och ut gäster
- Hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om vistelsen
- Hantera bokningar i Scorpio
- Hantera administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet
- Klagomålshantering och eventuella kompensationer
- Ge service till konferensgäster
- Förbereda och hålla rent och snyggt i konferenslokalerna
- Fakturering
- Servera mat och dryck
- Vara behjälplig i restaurangen vid behov
- Hålla rent och snyggt i lobby och restaurang
- Aktivt arbeta med merförsäljning

Vem är du?

- God social förmåga
- Hög förmåga att ge riktigt bra service
- Prestigelös lagspelare
- Datorvana och goda kunskaper i Office
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, ytterligare språk är meriterande
- Tidigare erfarenhet från serviceyrken

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, i första hand varannan helg med möjlighet till ytterligare pass vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kontorsmedarbetare/Office assistent

Ansök    Jul 9    Aimen AB    Kontorsreceptionist
Aymen AB bedriver administration, konsultation och ra?dgivning avseende fo?retagsorganisation inom bland annat va?rd och omsorg. Vi söker nu administratörer för arbete med bland annat schemaläggning, personal och aktivitetsplanering, tolkning, miljöplanering, fakturering, diarieföring, organisera möten, boka resor och serva kunder på både telefon och på kontor. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, vi kommer också att erbjuda grundläg... Visa mer
Aymen AB bedriver administration, konsultation och ra?dgivning avseende fo?retagsorganisation inom bland annat va?rd och omsorg.
Vi söker nu administratörer för arbete med bland annat schemaläggning, personal och aktivitetsplanering, tolkning, miljöplanering, fakturering, diarieföring, organisera möten, boka resor och serva kunder på både telefon och på kontor.
Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, vi kommer också att erbjuda grundläggande utbildning för rätt person. Meriterande om du kan tala kurdiska, persiska eller arabiska då vi ofta är i kontakt med klienten och brukare med liknande språkbakgrund. Anställningarna är både på deltid och heltid. Du är välkommen att skicka in din ansökan till vår epost nedan.
Ayman AB conducts administration, consultation and advice regarding business organization in areas such as health and care.
We are looking for administrators for work within scheduling, personnel and activity planning, interpretation, environmental planning, invoicing, record keeping, organizing meetings, booking trips and serving customers on both telephone and office.
You should have worked with similar tasks before. We will offer basic training for the right person. Qualifying if you can speak Kurdish, Persian or Arabic as we are often in contact with the client and users with similar language backgrounds. The employment is part- or fulltime. You are welcome to send in your application to our email below. Visa mindre

Självgående Office Coordinator

Nu söker vi en självgående Office Coordinator på deltid till vårt kontor i Karlstad! I rollen som Office Coordinator får du möta externa besökare, hjälpa kollegor med stora som små arbetsuppgifter, bidra till en positiv stämning och ta stort ansvar för att kontoret är en inspirerande plats som dina medarbetare vill gå till varje dag. Varje besökare och kollega ska ges en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. PSIAG Scandinavia befinner... Visa mer
Nu söker vi en självgående Office Coordinator på deltid till vårt kontor i Karlstad!

I rollen som Office Coordinator får du möta externa besökare, hjälpa kollegor med stora som små arbetsuppgifter, bidra till en positiv stämning och ta stort ansvar för att kontoret är en inspirerande plats som dina medarbetare vill gå till varje dag. Varje besökare och kollega ska ges en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. PSIAG Scandinavia befinner sig på en spännande tillväxtresa och en stor del av ditt arbete kommer innebära att se till att alla härliga kollegor får plats på nuvarande kontor samt förbereda för en kommande flytt/utökning av kontor.


Som Office Coordinator rapporterar du till Försäljningschefen.

Omfattning: Deltid
Arbetstider: Måndag-Fredag kl. 07.30 - 11.30
Placeringsort: Karlstad
Start: OmgåendeARBETSUPPGIFTER
Som Office koordinator kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:


- Välkomna besökare
- Ansvar för att kontoret är snyggt och välkomnande för såväl kollegor som besökare
- Inköp av förbrukningsmaterial, kaffe, mat etc.
- Ta emot bud/paket/post/fakturor
- Ta emot och göra felanmälningar till bolagets leverantörer
- Koordinera och genomföra kundevent samt trivsamma tillställningar för medarbetare som exempelvis AW:n
- Ge intern service till kollegor från alla bolagets kontor både i Sverige och internationellt
- Ansvara för inköp till kontoret samt se till att bolagets leverantörer håller god kvalité till bästa pris
- Vara kontorets brand- och larmansvarig
- Ta emot och ansvara för administration av kontrakt med bolagets leverantörer så som städföretag, fastighetsbolag etc.VI SÖKER DIG SOM

- Har tidigare erfarenhet av en kundorienterad roll, gärna i en roll som receptionist på hotell eller kontor. Har du dessutom arbetat med inköp och kundservice är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då PSIAGs koncernspråk är engelska.
- Har gymnasieutbildning
- Har Mycket goda kunskaper inom Officepaketet
- Du kommer att eventuellt behöva genomgå säkerhetsprövning, därav är det ett krav att du är svensk medborgare.

Som person är du social, serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är proaktiv och lösningsfokuserad, har ett öga för detaljer och arbetar alltid med ett leende på läpparna.
Du är välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicehandläggare

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare i vår reception har du dagligen kontakt med Länsstyrelsens besökare och medarbetare. Arbetet är mångfacetterat och förutom sedvanliga receptionistuppgifter såsom service till besökare, konferensbokningar och intern service ingår även handläggaruppgifter, administration, beställningar samt handhavande av författningshandlingar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lägst avslutad gymnasial utbildning samt minst ett par års yrkeserfarenhet med kundkontakt och administration. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Goda datakunskaper krävs. Du har erfarenhet av receptionsarbete i en reception med höga krav på säkerhet, gärna inom statlig förvaltning. Säkerhetsarbetet innefattar bland annat att tillverka passerkort och därför är det meriterande om du har arbetat i ARX-programvara. Du behöver också ha kunskap om AV-utrustning.

Som person är du stabil, effektiv och strukturerad. Du är självgående och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har god förmåga att skapa och förvalta förtroendefulla relationer både internt och externt. Du tar ansvar för ditt och arbetsgruppens gemensamma uppdrag och uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Servicehandläggare

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare i vår reception har du dagligen kontakt med Länsstyrelsens besökare och medarbetare. Arbetet är mångfacetterat och förutom sedvanliga receptionistuppgifter såsom service till besökare, konferensbokningar och intern service ingår även handläggaruppgifter, administration, beställningar samt handhavande av författningshandlingar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lägst avslutad gymnasial utbildning samt minst ett par års yrkeserfarenhet med kundkontakt och administration. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Goda datakunskaper krävs. Du har erfarenhet av receptionsarbete i en reception med höga krav på säkerhet, gärna inom statlig förvaltning. Säkerhetsarbetet innefattar bland annat att tillverka passerkort och därför är det meriterande om du har arbetat i ARX-programvara. Du behöver också ha kunskap om AV-utrustning.

Som person är du stabil, effektiv och strukturerad. Du är självgående och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har god förmåga att skapa och förvalta förtroendefulla relationer både internt och externt. Du tar ansvar för ditt och arbetsgruppens gemensamma uppdrag och uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Extrajobb som receptionist

Ansök    Apr 16    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov. Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenhet... Visa mer
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett modernt, personligt och roligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket garanterar att vi är en seriös leverantör och att vi lever upp till Bemanningsföretagens tio grundkrav. I de fall vi tar arbetsgivaransvar ser vi till att vår personal har en god arbetsmiljö och blir bemött på ett bra sätt.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang. Läs mer om oss

Letar du efter ett extrajobb där du får jobba med kundservice och administration? Där du ständigt får lära dig nytt och utvecklas? Då kan det här vara något för dig.

Vi på Qtym bemannar receptioner runt om i Karlstad och är just nu i behov av en flexibel person som vill jobba extra vid behov. Du kommer att jobba med sedvanligt receptionsarbete. Det innebär allt från att bemöta gäster till att sköta administrativa uppgifter i kundens reception.

Vi ser gärna att du är en flexibel person som har möjlighet att hoppa in när det behövs. Det rör sig ofta om kort varsel då du hoppar in för ordinarie personal vid sjukdom och ledighet. Vidare är du social, positiv och ansvarstagande och trivs i mötet med andra människor. Du jobbar självständigt och har inga problem med att ta egna initiativ.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av kundservice
• Erfarenhet av receptionsyrket

Vi ser gärna att du är student idag och har 2 år kvar av dina studier.

Har du körkort är det meriterande för tjänsten.

Låter det här som något som skulle passa dig? Ansök redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Tjänsten är en bemanning där du kommer jobba som konsult via Qtym

Placering: Karlstad

Sista ansökningsdag är 16 maj.

Vid frågor kontakta bemanningsansvarig Joanna Andersson, 070-5668877 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kontorssamordnare till Soleil

Ansök    Okt 8    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg Vi är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet. Soleil som arbetsplats Vi har tre ord som vi tycker beskriver Soleil som arbetsplats: kunnighet, framåtskridande och o... Visa mer
Bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg

Vi är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Soleil som arbetsplats
Vi har tre ord som vi tycker beskriver Soleil som arbetsplats: kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det genomsyrar vårt sätt att jobba, vårt sätt att vara och vad som är viktigt för oss som kollegor. Även andra påpekar att vi verkar ha kul och utvecklas, både som experter, konsulter och som företag. Och så vinner vi ju priser och utmärkelser förstås.

Hos oss arbetar en skön blandning utvecklare, digitala strateger, projektledare, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare och kommunikatörer. Delar du vår vision om trivsel och trygghet i det digitala vore det kul att ses!

Då förra kontorssamordnaren gått vidare inom organisationen söker Soleil nu en efterträdare. Är du en duktig administratör med bred erfarenhet inom ekonomi, IT och administration? Då kan du vara den vi söker.

Rollbeskrivning

Som kontorssamordnare på Soleil är du den som ser till att kontoret är trivsamt både för interna och externa besökare. Du kommer att jobba inom olika områden och för att lyckas i rollen krävs det att du är positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. För att passa hos oss är det även viktigt att du har en känsla för teknik.

Ansvarsområden

Du ansvarar bland annat för:

• Receptionen – Du tar emot och välkomnar besökare samt hjälper till att assistera intern personal och besökare
• Kontoret – Post och budhantering. Hantering av fakturor med posten, kontakt med leverantörer
• Möten och resor – Inbokning av resor, möten, mässor osv inkl. fakturering
• HR-stöd – Stöd vid onboarding och offboarding
• Ekonomistöd – Granskning av leverantörsfakturor, inköp av kontorsmaterial, behjälplig med underlag för budget
• CSR stöd – efterlevnad av Soleils miljöpolicy
• Utöver det kommer du på sikt hantera leasing av företagets mobiler och datorer.

Mer om tjänsten

Tjänsten startar som en bemanning via Qtym. Det är en 50 % tjänst start omgående. Du kommer att jobba förmiddagar 8-12 på plats hos Soleil. Längden på uppdraget är 6 månader. Efter perioden så kan det finnas en möjlighet att bli anställd hos kund.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alternativt [email protected] Visa mindre

Administratör till Karlstadkontoret

Studieförbundet Bilda söker en administratör till Karlstadkontoret Om tjänsten: Arbetsuppgifterna består av administration som att svara i telefon, rapportera verksamhet och ta emot besökare. Det kan handla om att lotsa cirkelledare i våra dataverktyg och förklara regelverk kring folkbildning. Det ingår även en del ekonomihantering och framtagande av statistik för medarbetare och chefer. Vi söker dig: Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, flex... Visa mer
Studieförbundet Bilda söker en administratör till Karlstadkontoret

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna består av administration som att svara i telefon, rapportera verksamhet och ta emot besökare. Det kan handla om att lotsa cirkelledare i våra dataverktyg och förklara regelverk kring folkbildning. Det ingår även en del ekonomihantering och framtagande av statistik för medarbetare och chefer.

Vi söker dig:

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, flexibel och tycker om siffror och administration. Du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Då arbetet innebär många arbetsmoment med dator och olika program är det viktigt att du känner dig trygg i Officepaketet - både Excel och Word.

Du kommer att ingå i ett team och få handledning av erfarna administratörer. Eftersom övriga administratörer finns på regionkontoret i Örebro, kommer du behöva lägga vissa dagar regelbundet där för att introduktion, samarbete och utveckling i tjänsten ska fungera.

Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år men kan komma att förlängas. Anställningsgraden är till en början på 75% men kan eventuellt ökas vid behov till 100%. En fördel är om du kan tala andra språk än svenska då många deltagare i vår verksamhet pratar arabiska, tigrinja, engelska etc.

För upplysningar om tjänsten kontakta:

Josefin Stålbert, enhetschef, 072-142 31 74, [email protected]

Johanna Lundin, enhetschef 019-760 14 01,[email protected]

Facklig kontaktperson (Unionen), Petra Falk 090-14 20 11

Sista ansökningsdag är 15 januari 2021. Intervjuer sker löpande. Tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse.

Registrera din ansökan här via knappen "Skicka ansökan"

Om Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund, som med kristen livsåskådning som grund bedriver folkbildningsarbete och erbjuder kurser, studiecirklar och kulturprogram. Verksamheten vilar på folkbildningens grundsyn och är fri och frivillig och öppen för alla oavsett bakgrund och utbildning. Med stöd och inspiration från oss får människor med olika bakgrund möjlighet att mötas, skapa fritt och utvecklas. Vi har erfarenhet, kunskap och nätverk kopplat till kultur, samhällsfrågor, tro, religion och existentiella frågor. Vi är organiserade i sex regioner med verksamhet i hela landet och ett studiecenter i Jerusalem. Vi tror att det är i mötet med andra som vi får nya perspektiv på tillvaron och växer som människor. Vår övertygelse är varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening - oavsett vem man är eller var man bor. Tillsammans med våra medlemsorganisationer, samverkansparter och deltagare skapar vi verksamheten. Våra medlemsorganisationer finns främst inom frikyrkorna, ortodoxa kyrkorna och katolska kyrkan. Våra samverkansparter verkar inom kultur, kyrka och samhälle. Läs gärna mer på Bilda.nu. Visa mindre

Servicehandläggare/receptionist

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen. Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län ... Visa mer
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare i vår reception är du den första som Länsstyrelsens besökare och medarbetare träffar. Arbetet är mångfacetterat och förutom sedvanliga receptionistuppgifter såsom inskrivning av besökare, konferensbokningar och intern service ingår även handläggaruppgifter, administration, beställningar samt handhavande av författningshandlingar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lägst avslutad gymnasial utbildning samt minst ett par års yrkeserfarenhet med kundkontakt och administration. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Goda datakunskaper krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete inom statlig förvaltning.

Som person är du stabil, effektiv och strukturerad. Du är självgående och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har god förmåga att skapa och förvalta förtroendefulla relationer både internt och externt. Du tar ansvar för ditt och arbetsgruppens gemensamma uppdrag och uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning innebär krav på säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vill du arbeta 50 % med internservice?

Ansök    Aug 28    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Vi söker dig som vill jobba med internservice. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Anställningen ska helst starta under vecka 36. Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice i Karlstad Det här är ett konsul... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Vi söker dig som vill jobba med internservice. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Anställningen ska helst starta under vecka 36.

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice i Karlstad

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice. Du kommer att arbeta på ett världsledande, globalt och välkänt företag i Karlstad som är verksamt inom informations- och kommunikationsbranschen. I rollen kommer du framför allt att förbereda möteslokaler och konferensrum, sköta in- och utcheckningar och välkomna och registrera besökare. Utöver det kommer du att hantera inköp och hantera nycklar och portkoder. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

I rollen kommer du bland annat att

* ta emot och hantera e-postärenden
* hantera post och bud
* registrera besökare
* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret
* se till att receptionen ser representativ ut
* utföra enklare administrativa uppgifter.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta 50% dvs alla förmiddagar måndag - fredag. Som person är du trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas. Vidare tror vi att du är engagerad och självgående i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor.

Vi söker dig som:

* har arbetat i ett serviceyrke tidigare
* har känsla för service
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper
* har tillgång till bil och b-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Observera den extremt korta ansökningstiden pga av att tjänsten ska tillsättas omgående. Senaste svarsdatum är 3 sep. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Varmt välkommen med din ansökan.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Polismyndigheten söker semestervikarier till Polisområde Värmland

Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är indelad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Bergslagen omfattar Dalarnas, Värmlands och Örebro län med Örebro som huvudort, i regionen arbetar ca 1900 medarbetare. Vi värnar om god personalpolitik och arbetsmiljö vilket utgör viktiga grunder för vår polisverksamhet. Effektivitet, engagemang och tillgänglighet är den värdegrund vi utgår ifrån i allt arbete, liks... Visa mer
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är indelad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli.

Region Bergslagen omfattar Dalarnas, Värmlands och Örebro län med Örebro som huvudort, i regionen arbetar ca 1900 medarbetare. Vi värnar om god personalpolitik och arbetsmiljö vilket utgör viktiga grunder för vår polisverksamhet. Effektivitet, engagemang och tillgänglighet är den värdegrund vi utgår ifrån i allt arbete, liksom strävan efter mångfald och likabehandling inom alla områden.

Polisområde Värmland söker nu semestervikarier som vill sommarjobba i någon av polisområdets receptioner. Receptioner finns bl a i Karlstad, Arvika, Säffle, Torsby, Hagfors, Sunne, Kristinehamn och Filipstad.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet i receptionen innebär att bereda och handlägga Polismyndighetsärenden. Som receptionist utfärdar du resehandlingar/pass, registrerar hittegods och hanterar inbetalningar via kassa. Du är ansiktet utåt för myndigheten och servar allmänheten i olika frågor samt hjälper besökande tillrätta. Övriga arbetsuppgifter kan vara att ta emot tillståndsansökningar, besvara frågor via telefon och e-post, samt vanligt förekommande arbete i en reception.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med godkänd gymnasieutbildning med högskolebehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete eller annat likvärdigt arbete av relevans för tjänsten. Du ska ha god datavana samt ha en god kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ett krav är att du utöver svenska behärskar det engelska språket, främst i tal och förståelse.
Meriterande är om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska samt om du har erfarenhet av att ha jobbat inom offentlig verksamhet med administrativa arbetsuppgifter. B-körkort ses som meriterande, då det kan bli aktuellt att förflytta sig mellan receptioner på olika orter. Är du polisstuderande så ser vi även det som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten där vi bland annat värdesätter att du är prestigelös, representativ, serviceinriktad och flexibel. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer till allmänheten och medarbetare och du trivs med att jobba självständigt liksom att samarbeta med andra. Periodvis kan det vara högt tryck i receptionen, det är därför av stor vikt att du är stresstålig och har god förmåga att hantera arbetstoppar med en fortsatt hög servicenivå. Tjänsterna ställer krav på svenskt medborgarskap.

Anställningen som receptionist kommer att börja med en utbildning. Tillträde sker därför i mitten av maj.


ÖVRIGT
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, semestervikariat maj-aug.
Arbetsort: Karlstad, Arvika, Säffle, Torsby, Hagfors, Sunne, Kristinehamn
Arbetstid: Veckoplanerad
Tillträde: Enligt överenskommelse, men tillträde sker i mitten av maj.
Funktion: Administratör reception

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 16 februari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Kontorssamordnare till Soleil

Ansök    Sep 30    Qtym AB    Kontorsreceptionist
Bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg Vi är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet. Soleil som arbetsplats Vi har tre ord som vi tycker beskriver Soleil som arbetsplats: kunnighet, framåtskridande och o... Visa mer
Bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg

Vi är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Soleil som arbetsplats
Vi har tre ord som vi tycker beskriver Soleil som arbetsplats: kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det genomsyrar vårt sätt att jobba, vårt sätt att vara och vad som är viktigt för oss som kollegor. Även andra påpekar att vi verkar ha kul och utvecklas, både som experter, konsulter och som företag. Och så vinner vi ju priser och utmärkelser förstås.

Hos oss arbetar en skön blandning utvecklare, digitala strateger, projektledare, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare och kommunikatörer. Delar du vår vision om trivsel och trygghet i det digitala vore det kul att ses!

Då förra kontorssamordnaren gått vidare inom organisationen söker Soleil nu en efterträdare. Är du en duktig administratör med bred erfarenhet inom ekonomi, IT och administration? Då kan du vara den vi söker.

Rollbeskrivning

Som kontorssamordnare på Soleil är du den som ser till att kontoret är trivsamt både för interna och externa besökare. Du kommer att jobba inom olika områden och för att lyckas i rollen krävs det att du är positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. För att passa hos oss är det även viktigt att du har en känsla för teknik.

Ansvarsområden

Du ansvarar bland annat för:

• Receptionen – Du tar emot och välkomnar besökare samt hjälper till att assistera intern personal och besökare
• Kontoret – Post och budhantering. Hantering av fakturor med posten, kontakt med leverantörer
• Möten och resor – Inbokning av resor, möten, mässor osv inkl. fakturering
• HR-stöd – Stöd vid onboarding och offboarding
• Ekonomistöd – Granskning av leverantörsfakturor, inköp av kontorsmaterial, behjälplig med underlag för budget
• CSR stöd – efterlevnad av Soleils miljöpolicy
• Utöver det kommer du på sikt hantera leasing av företagets mobiler och datorer.

Mer om tjänsten

Tjänsten startar som en bemanning via Qtym. Det är en 50 % tjänst start omgående. Du kommer att jobba förmiddagar 8-12 på plats hos Soleil. Längden på uppdraget är 6 månader. Efter perioden så kan det finnas en möjlighet att bli anställd hos kund.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alternativt [email protected] Visa mindre

Reception/Kontorsvärd 80-100% Karlstad

Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet söker Bemanningskontoret efter en receptionist/kontorsvärd till vår kund i Karlstad där du tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor skall bidra till att skapa den bästa serviceupplevelse som möjligt. I rollen som kundvärd kommer du att ha följande arbetsuppgifter: -Påfyllning av kontorsmaterial -Möblering på kontor -Rengöring av kaffemaskiner -Postrunda och annan arbetsplatsservice föreko... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker Bemanningskontoret efter en receptionist/kontorsvärd till vår kund i Karlstad där du tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor skall bidra till att skapa den bästa serviceupplevelse som möjligt.

I rollen som kundvärd kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

-Påfyllning av kontorsmaterial
-Möblering på kontor
-Rengöring av kaffemaskiner
-Postrunda och annan arbetsplatsservice förekommer.
-Rondera lokaler
-Viss reception
-Sätta upp whiteboardtavlor etc.

I arbetsuppgifterna ingår också lättare underhåll och även möblering av kontor. Du kan prioritera och tycker dagen blir roligare om det dyker upp oväntade arbetsuppgifter. Vi söker dig som är vet hur man hanterar felanmälan och kan sköta viss administration. Är du vår person och öppen för nya utmaningar?


Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet av servicebranschen, vaktmästeri/kundvärds bakgrund är meriterande. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan utsatt annonstid.


För att lyckas i rollen som ser vi att du är:

-Serviceinriktad
-Får energi av att träffa människor
-Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
-Prestigelös, ordningsam och gillar att ha många bollar i luften.


Som person har du ett servicemedvetet kundbemötande och du ger gärna det lilla extra till människor runt omkring dig. Vidare är du ansvarsfull och du har en god samarbetsförmåga samt kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har en god fysik då det förkommer tunga lyft.

Du ska även ha slutfört 3-årigt gymnasium samt formulerar dig väl i tal och skrift på svenska.

B-körkort är ett krav.


Om företaget
I den här rekryteringen så har kund valt att gå via AB Bemanningskontoret, du kommer där av bli anställd hos Bemanningskontoret och uthyrd till vår kund under uppdraget som konsult. Vi ser gärna att du är långsiktig i anställningen. Arbetstider för detta uppdrag är kl. 07.30-16.30 tisdagar-fredagar med möjlighet till utökning även måndagar.


Du ansöker du genom att skicka ditt CV samt personligt brev till [email protected]. Vi sparar inga cv:n efter avslutad rekryteringsprocess.


Om oss
BemanningsKontoret grundades 2014 och är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag. Vi bedriver idag verksamhet i Göteborg, Malmö och Stockholm och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal.

Läs gärna mer om oss på Facebook eller följ oss på Instagram! Visa mindre

Receptionist

Vi söker en receptionist Förutom att du gör sedvanliga receptionssysslor är det bra om du även har kunskaper inom tatuering och även behärskar spanska. Visa mer
Vi söker en receptionist

Förutom att du gör sedvanliga receptionssysslor är det bra om du även har kunskaper inom tatuering och även behärskar spanska. Visa mindre

Studenter till vår receptionspool

Ansök    Jan 16    Qtym    Kontorsreceptionist
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov. Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenhet... Visa mer
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg, teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett modernt, personligt och roligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket garanterar att vi är en seriös leverantör och att vi lever upp till Bemanningsföretagens tio grundkrav. I de fall vi tar arbetsgivaransvar ser vi till att vår personal har en god arbetsmiljö och blir bemött på ett bra sätt.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang. Läs mer om oss

Letar du efter det perfekta extrajobbet? Där du får jobba med kundservice och administration? Där du ständigt får lära dig nytt och utvecklas? Då kan det här vara något för dig.

Vi på Qtym bemannar receptioner runt om i Karlstad och är just nu i behov av flexibla personer som vill jobba extra vid behov. Du kommer att jobba med sedvanligt receptionsarbete. Det innebär allt från att bemöta gäster till att sköta administrativa uppgifter i kundens reception.

Vi ser gärna att du är en flexibel person som har möjlighet att hoppa in när det behövs. Vidare är du social, positiv och ansvarstagande och trivs i mötet med andra människor. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för service!

Har du körkort är det meriterande för tjänsten.

Låter det här som något som skulle passa dig? Ansök redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Tjänsten är en bemanning via Qtym

Lokalisering: Karlstad

Vid frågor kontakta bemanningsansvarig Joanna Andersson, 070-5668877 alternativt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Patientkoordinator på 50% till Memiras klinik i Karlstad

Ansök    Jul 30    Memira    Kontorsreceptionist
OM TJÄNSTEN Att arbeta på Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra kunder/patienter. Du sprider positivitet och har hög arbetsglädje samtidigt som du är flexibel och förändringsbenägen. Dina arbetsuppgifter innefattar attta emot patienter och ansvara för omvårdnaden av dem genom hela värdekedjan; bokning, undersökning, behandling och uppföljning. Du svarar även på frågor om vår produkt och hjälper ditt team på kliniken att nå fantasti... Visa mer
OM TJÄNSTEN
Att arbeta på Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra kunder/patienter. Du sprider positivitet och har hög arbetsglädje samtidigt som du är flexibel och förändringsbenägen.

Dina arbetsuppgifter innefattar attta emot patienter och ansvara för omvårdnaden av dem genom hela värdekedjan; bokning, undersökning, behandling och uppföljning. Du svarar även på frågor om vår produkt och hjälper ditt team på kliniken att nå fantastiska resultat.

Du styrs mot volym samt att arbetet drivs i enlighet med Memiras företagskultur och höga kvalitet. Din vardag är väldigt varierad och har ett högt tempo.

Uppdragsgivare: Memira AB

Ort: Karlstad

Omfattning: Deltid, 50%

Anställningsform: Vikariat, 12 månader

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har gymnasieexamen och gärna påbyggnad av utbildning inom försäljning eller omvårdnad. Vi tror att du har några års erfarenhet av receptionsarbete eller försäljning. Det är meriterande om du arbetat inom ögonsjukvård eller på ett privat vårdföretag. Du har god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har bakgrund inom optik.

För att trivas hos oss ser vi att du är en lagspelare som förstår vikten av att samarbeta då du kommer att arbeta nära dina kollegor på kliniken. Du gillar att arbeta i ett högt arbetstempo men är samtidigt noggrann och strukturerad. Vidare ser vi att du gillar att bygga goda relationer både med såväl dina kollegor som företagets kunder. Som person är du tillmötesgående, omhändertagande och ambitiös.

VAD VI ERBJUDER
Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:

- Kompetens inom refraktiv kirurgi
- Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
- En företagskultur med stark gemenskap
- 6 veckor semester per år
- Friskvårdsbidrag
- Förmånsportal

Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom Linsbytesoperationer (RLE) med enastående kliniska resultat.

Vill du vara en del i utvecklingen och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Gå till Memiras karriärsida genom att klicka här (http://www.memira.se/jobb) Visa mindre

Vi söker omgående en Receptionist till myndighet i Karlstad

Är du vår nästa receptionist? Vi söker till en statlig myndighet i Karlstad en serviceinriktad och flexibel receptionist för ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget kommer till en början att pågå i tre månader med möjlighet till förlängning och omfattar 100%. Du arbetar dagtid måndag till fredag. Är det dig vi söker? OBS: Kort ansökningstid så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. BESKRIVNING Du kommer att arbeta i receptione... Visa mer
Är du vår nästa receptionist? Vi söker till en statlig myndighet i Karlstad en serviceinriktad och flexibel receptionist för ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget kommer till en början att pågå i tre månader med möjlighet till förlängning och omfattar 100%. Du arbetar dagtid måndag till fredag. Är det dig vi söker?

OBS: Kort ansökningstid så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

BESKRIVNING
Du kommer att arbeta i receptionen med att ta emot och skriva in besökare. Du hänvisar besökare vidare och ger den infon de kan tänkas behöva. Du kommer att ta svara på samtal genom telefon, växel och mejl. I dina uppgifter har du hand om allmänna ytor runt omkring receptionen, du beställer fika, material och hjälper till med kopiering. Du bokar möten, hjälper till vid konferenser och finns till för andra förekommandeuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat i reception tidigare och har en hög servicekänsla och flexibilitet. Du har:
- Minst avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
- Goda kunskaper i svenska och engelska avseende både tal och skrift.
- Du har god förmåga att navigera i datorer och MS Office olika program.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem.

Som person är du trygg med att hantera många uppgifter samtidigt och har ett öga för att avgöra vad som behövs göras. Du trivs i en roll där du är ansiktet utåt och att ge ett gott första intryck.

ANSTÄLLNINGSFORM:
Visstid

SYSSELSÄTTNINGSGRAD:
Heltid 40h/v

ARBETSTID:
Dagtid mån-fre

LÖN:
Fast lön

??????ÖVRIG INFORMATION:
Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande såse till att skicka in din ansökan redan idag!

OM OSS
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Mer information Visa mindre

Administratör med ekonomivana sökes

Ansök    Jun 28    Framtiden AB    Kontorsreceptionist
Är du en fena på Excel? Är du driven och gillar att ta egna initiativ? Då kan det här vara en tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som Administratör hos vår kund ingår du i avdelningen affärsstöd vilket innebär att du kommer att arbeta med och för alla på kontoret i Karlstad. Du kommer att ha ansvaret för kontoret, post/budhantering och telefoni. Du blir spindeln i nätet och ser till att allt flyter smidigt på kontoret. Du arbetar brett på företage... Visa mer
Är du en fena på Excel? Är du driven och gillar att ta egna initiativ? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Administratör hos vår kund ingår du i avdelningen affärsstöd vilket innebär att du kommer att arbeta med och för alla på kontoret i Karlstad. Du kommer att ha ansvaret för kontoret, post/budhantering och telefoni. Du blir spindeln i nätet och ser till att allt flyter smidigt på kontoret.

Du arbetar brett på företaget med administration samt ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan variera från att boka mötesrum, förbereda ärenden, ta fram information ur databaser, och sammanställa material och delta i utredningar. Andra arbetsuppgifter kan vara administration kring fakturor, inköp, kund-, konferens-, och resebokningar samt att beställa frukost, fika och drycker.

Du har en bred roll med många olika arbetsuppgifter därför är det viktigt att du är flexibel och samtidigt strukturerad.


Om företaget
Vår samarbetspartner är ett av Nordens främsta arkitektkontor. De skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades de som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

De är det stora företaget med det lilla kontorets nyfikenhet och personlighet, med viljan att göra världen till en bättre plats att leva i. Med 570 medarbetare i Sverige och Finland har de lika många perspektiv på vad arkitektur är, vilket är vår största tillgång. De agerar i de stora sammanhangen och bidrar till att bygga framtidens hållbara samhälle. Detta tror vi görs bäst genom att ha kompetens inom allt som rör arkitekturens breda begrepp. Samtalet, olika syner och breddade perspektiv är några av våra främsta drivkrafter när vi skapar arkitektur som förändrar boxen.


Din profil
Skallkrav:
- Gymnasial utbildning i ekonomi alternativt tidigare erfarenhet av Administratörs roll
- Kunna arbeta obehindrat i Word och Excel
- Svenska och Engelska på god nivå i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande är om du har erfarenhet av ekonomiprogrammet Deltek Maconomy, resursplaneringsverktyget SilverBucket och goda kunskaper i OneNote.

Som person ser vi att du är positiv, prestigelös och ansvarstagande. Du har en god samordnande förmåga och klarar av att driva flera projekt parallellt. Du bör ha ett stort intresse för människor, en naturlig pondus och du trivs i en roll där det händer mycket. Vi tror att du brinner för service, vill ge det lilla extra och att du kan prioritera och bedöma din egen kapacitet på ett långsiktigt sätt. Då rollen är operativ behöver du vara en doer som hanterar de dagliga uppgifterna väl och planerar din tid på ett effektivt sätt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Omfattning: Deltid 75%

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Studentuppdrag som receptionist hos företag i Karlstad

Ansök    Maj 27    Manpower Student    Kontorsreceptionist
Är du student och vill jobba extra i sommar? Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare där du blir inbokad vid behov, antingen hel- eller halvdagar. Uppdraget varar tillsvidare vilket innebär att du kan fortsätta till anställning till hösten och fortsätta jobba extra vid sidan av dina studier. Hur ser en arbetsdag ut? Som receptionist är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder... Visa mer
Är du student och vill jobba extra i sommar? Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare där du blir inbokad vid behov, antingen hel- eller halvdagar. Uppdraget varar tillsvidare vilket innebär att du kan fortsätta till anställning till hösten och fortsätta jobba extra vid sidan av dina studier.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som receptionist är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även en del administrativt arbete. Här arbetar du vardagar mellan 8 och 17, inbokning sker vid behov.

Du kommer till exempel att:

* ansvara för att receptionen och väntrummet är rent och fräscht
* meddela anställda på företaget när de har besök
* skriva ut passerkort samt välkomna och registrera besökare

Den vi söker

För att lyckas i rollen som receptionist är det viktigt att du är ansvarsfull, flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du har god känsla för service och du har lätt för att ställa om när tempot går från lågt till högt. Sist men inte minst är du en trevlig och social person som är bra på att ta människor.

Vi söker dig som:

* har känsla för service
* har arbetat i en reception tidigare
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Möllberg på telefonnummer 054-22 18 85 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre