Lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Karlstad

Se lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Produkt/verktygsdesigner, Blue Ocean Closures

Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet! Varmt välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner med fokus på verktygskonstruktion! Om tjänsten Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare till vår konstruktionsavdelning, som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du ha... Visa mer
Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet! Varmt välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner med fokus på verktygskonstruktion!

Om tjänsten
Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare till vår konstruktionsavdelning, som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du har ett starkt engagemang för hållbarhet i allmänhet och design/konstruktion för ökad hållbarhet i synnerhet.

Du kommer att jobba med att realisera helt nya förpackningsprodukter och får vara med om att bidra till en bättre miljö och vår vision om minskade plastföroreningar i världen. Hos oss får du vara kreativ, innovativ och ta fram nya produkter och verktyg. Du följer och ansvarar för din konstruktion från idé, via prototypserier till färdig produkt. Du kommer aktivt deltaga och validera produkterna vid vår R&D enhet. Vi erbjuder möjligheten att vara med på en utvecklingsresa och jobba fram innovativa koncept på marknaden tillsammans med världsledande industriella partners och varumärkesägare. Vi är ett ungt företag med tydliga ambitioner att växa på en global marknad. För oss är en inkluderande miljö och mångfald viktigt och vi vill att du hjälper oss att bygga vidare på detta.

Vi jobbar redan nu i en internationell miljö med engelska som huvudspråk och resor förekommer i tjänsten. Din placering blir i Karlstad.

Tjänsten som produkt/verktygsdesigner är en tillsvidareanställning på Blue Ocean Closures med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå, gärna inom mekanisk konstruktion, produktutveckling eller verktygskonstruktion. Vidare kan du uppvisa goda kunskaper i 2D/3D CAD. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom konstruktion alternativt produktutveckling eller möjligtvis maskinbearbetning. Det är också viktigt att du har god förmåga och vana av att samarbeta i projekt.

Vi tror att du är empatisk, har stor integritet, är en duktig teknisk designer och har känsla för processer och detaljer. Eftersom vi är ett litet team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som du vill vara med på resan mot ett större företag.

Viktigt för tjänsten är:
- Universitets- eller högskoleexamen, maskinteknik, teknisk design, förpackningsdesign eller liknade
- Erfarenhet av CAD-verktyg, gärna SolidWorks
- Intresse av hållbar teknik och produktion
- Flytande engelska, både i tal och skrift
- Bra på att samarbeta och kommunicera
- Empati och integritet
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Blue Ocean Closures AB
Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök https://www.blueoceanclosures.com

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Intervjuer kommer docka att ske under vecka 34/35. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 073-684 70 45, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior Mekanikkonstruktör i Karlskoga

Om tjänsten Vi hjälper nu vår kund i Karlskoga att hitta en junior mekanikkonstruktör. Med stora kontaktytor inom bolaget, tillhör du en central del av verksamheten. Vi söker dig som är i början av karriären och har ca ett års erfarenhet inom mekanikkonstruktion, produktion eller kvalitetsarbete. När produktionen stöter på utmaningar och problem kommer du konstruera lösningar. Start för tjänsten är enligt överenskommelse. Hos vår kund delar alla medarbeta... Visa mer
Om tjänsten
Vi hjälper nu vår kund i Karlskoga att hitta en junior mekanikkonstruktör. Med stora kontaktytor inom bolaget, tillhör du en central del av verksamheten. Vi söker dig som är i början av karriären och har ca ett års erfarenhet inom mekanikkonstruktion, produktion eller kvalitetsarbete. När produktionen stöter på utmaningar och problem kommer du konstruera lösningar. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.
Hos vår kund delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. De jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.
För den här tjänsten söker vi dig som är rätt person och som vill komma in och bli en del av företaget på lång sikt. Du kommer vara konsult via oss på Cleverex Bemanning och jobba hos vår kund. Om allt känns bra i samarbetet är tanken att du kommer övergå till kunden efter 6 månader.


Du erbjuds
• Förutsättningar och verktyg för att utvecklas i din roll och på arbetsplatsen
• En möjlighet att komma in i en växande bransch där du får bidra till samhällsnytta
• Tryggt och utvecklande ledarskap från närmsta chefer och oss på Cleverex Bemanning


Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att utveckla och konstruera mekaniska lösningar baserat på produktionens tickets och ärenden. Programvaran som är 3DExperience (Catia). I rollen kommer du att arbeta med problemlösning, kravhantering, specificering, konstruktion samt kvalitetssäkring av mekaniska komponenter och system till kundens produkter.

Din profil
Vi söker dig som:
• Har en eftergymnasial utbildning inom ex mekanik, maskinteknik, design, CAD, produktutveckling eller liknande
• Har ca ett års erfarenhet av ex konstruktion, produktion, kvalitetsarbete
• Är flytande i svenska och i engelska, både i tal och skrift
• Är svensk medborgare och är OK med att genomgå en säkerhetsprövning.
För denna roll värderar dina personliga egenskaper starkt. Vi ser att du har en god kommunikation- och samarbetsförmåga då du kommer att arbeta med många kontaktytor. Vi ser att du är en problemlösare och även känner stort ansvarstagande.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Karlskoga
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Projektör inom fjärrvärme till AFRY

Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan! VEM ÄR DU? Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder... Visa mer
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma. För denna tjänst kan du utgå från ett AFRY kontor men rapporter till gruppchef som sitter i Stockholm.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: augusti/september 2024
Ort: flexibelt - Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produkt/verktygsdesigner, Blue Ocean Closures

Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet! Varmt välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner med fokus på verktygskonstruktion! Om tjänsten Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare till vår konstruktionsavdelning, som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du ha... Visa mer
Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet! Varmt välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner med fokus på verktygskonstruktion!

Om tjänsten
Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare till vår konstruktionsavdelning, som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du har ett starkt engagemang för hållbarhet i allmänhet och design/konstruktion för ökad hållbarhet i synnerhet.

Du kommer att jobba med att realisera helt nya förpackningsprodukter och får vara med om att bidra till en bättre miljö och vår vision om minskade plastföroreningar i världen. Hos oss får du vara kreativ, innovativ och ta fram nya produkter och verktyg. Du följer och ansvarar för din konstruktion från idé, via prototypserier till färdig produkt. Du kommer aktivt deltaga och validera produkterna vid vår R&D enhet. Vi erbjuder möjligheten att vara med på en utvecklingsresa och jobba fram innovativa koncept på marknaden tillsammans med världsledande industriella partners och varumärkesägare. Vi är ett ungt företag med tydliga ambitioner att växa på en global marknad. För oss är en inkluderande miljö och mångfald viktigt och vi vill att du hjälper oss att bygga vidare på detta.

Vi jobbar redan nu i en internationell miljö med engelska som huvudspråk och resor förekommer i tjänsten. Din placering blir i Karlstad.

Tjänsten som produkt/verktygsdesigner är en tillsvidareanställning på Blue Ocean Closures med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå, gärna inom mekanisk konstruktion, produktutveckling eller verktygskonstruktion. Vidare kan du uppvisa goda kunskaper i 2D/3D CAD. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom konstruktion alternativt produktutveckling eller möjligtvis maskinbearbetning. Det är också viktigt att du har god förmåga och vana av att samarbeta i projekt.

Vi tror att du är empatisk, har stor integritet, är en duktig teknisk designer och har känsla för processer och detaljer. Eftersom vi är ett litet team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som du vill vara med på resan mot ett större företag.

Viktigt för tjänsten är:
- Universitets- eller högskoleexamen, maskinteknik, teknisk design, förpackningsdesign eller liknade
- Erfarenhet av CAD-verktyg, gärna SolidWorks
- Intresse av hållbar teknik och produktion
- Flytande engelska, både i tal och skrift
- Bra på att samarbeta och kommunicera
- Empati och integritet
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Blue Ocean Closures AB
Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök https://www.blueoceanclosures.com

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 073-684 70 45, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektör inom fjärrvärme till AFRY

Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan! VEM ÄR DU? Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder... Visa mer
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma. För denna tjänst kan du utgå från ett AFRY kontor men rapporter till gruppchef som sitter i Stockholm.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: augusti/september 2024
Ort: flexibelt - Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektör inom fjärrvärme till AFRY

Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan! VEM ÄR DU? Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder... Visa mer
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma. För denna tjänst kan du utgå från ett AFRY kontor men rapporter till gruppchef som sitter i Stockholm.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: augusti/september 2024
Ort: flexibelt - Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Processoperatör till Löfbergs

Har du ett genuint intresse för process och mekanik? Är du nyfiken på hur saker hänger ihop och fungerar? Vill du arbeta i ett företag med fokus på kvalitet och har en stor teamkänsla? Just nu söker vi dig som vill jobba som processoperatör på familjära Löfbergs!! Om tjänsten Som processoperatör på Löfbergs kommer du att arbeta med att övervaka och säkerställa att tillverkningsprocessen fungerar väl och effektivt enligt uppsatta riktlinjer. Du kommer att ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för process och mekanik? Är du nyfiken på hur saker hänger ihop och fungerar? Vill du arbeta i ett företag med fokus på kvalitet och har en stor teamkänsla? Just nu söker vi dig som vill jobba som processoperatör på familjära Löfbergs!!

Om tjänsten
Som processoperatör på Löfbergs kommer du att arbeta med att övervaka och säkerställa att tillverkningsprocessen fungerar väl och effektivt enligt uppsatta riktlinjer. Du kommer att arbeta med planering, förberedelse och genomförande av processen för att tillsammans med dina kollegor uppnå produktionsmålen. För att säkerställa flödet och kvalitén i processen kommer du att ha samarbete med andra avdelningar vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga. Känner du att arbetsbeskrivningen passar dig? Sök nu!

I din roll som processoperatör kommer några av dina arbetsuppgifter innebära:
-Rostning och malning av kaffe
-Övervakning av styrsystem
-Analysering av processen
-Kvalitetskontroller av kaffe
-Genomföra säkerhetsronder

Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Du kommer bli en del av vår personaluthyrning, det innebär att man blir anställd av Adecco, för att utföra arbete på Löfbergs.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning med processteknisk inriktning eller relevant arbetslivserfarenhet. Datorvana är ett krav. Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Truckkort är meriterande.

Vidare ser vi att du som person är positiv, social, drivande och kvalitetsmedveten. Du behöver vara strukturerad, ordningssam, problemlösande och ansvarstagande i ditt arbete. Det är viktigt att du som person är initiativrik och prestigelös och kan hjälpa till där det behövs, då ett tätt samarbete med andra avdelningar är en nyckel till framgång.

Viktigt för tjänsten är:
- Utbildning med processteknisk inriktning eller relevant erfarenhet
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start efter överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdatum med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson, 073-684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Talang till Combitech Graduate Program i Karlstad

Combitech Graduate Program riktar sig till dig som nyligen är eller snart blir nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant. Ett ettårigt program som ger dig möjligheten utvecklas inom exempelvis mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, produktutveckling och beräkning. Din roll i Combitech Graduate Program Du kommer få vara med i ett ettårigt program som är utform... Visa mer
Combitech Graduate Program riktar sig till dig som nyligen är eller snart blir nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant. Ett ettårigt program som ger dig möjligheten utvecklas inom exempelvis mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, produktutveckling och beräkning.Din roll i Combitech Graduate Program

Du kommer få vara med i ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär med start juni eller augusti 2024. Du får en unik möjlighet att se hur det fungerar att vara konsult hos oss på Combitech och arbetar i ett utvecklande konsultuppdrag inom SAAB- koncernen i Karlstad. I programmet kommer du få gå kurser inom relevant område som passar din inriktning.Till detta program söker vi nu flera snart nyexaminerade inom mekanikkonstruktör, dvs. inom exempelvis innovation, produktion och produktutveckling.Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för din karriär framåt. Du kommer bli en del av ett härligt team där gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt och självständigt ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom ditt område.

Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora och speciellt för detta initiativ är att du får möjlighet att testa på hur det är att jobba i ett konsultbolag och i ett produktbolag - en unik möjlighet att testa på båda världar!

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning med planerad examen 2024. Exempel på utbildning är Datateknik, Software Engineer, Elektroteknik, Maskinteknik, Innovationsteknik och design, Teknisk Fysik eller Industriell ekonomi.För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech och på vårt Graduate Program tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning med en relationsskapande personlighet. Som person kommer du med nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar samt har en god initiativförmåga. Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att arbeta i team med andra. Eftersom kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!. Visa mindre

Driven Konstruktör till ECP i Karlstad

ECP Airtech, en ledande aktör inom rening av stoft och rökgaser från processindustrin, söker nu en driven och engagerad konstruktör till vårt team. Som en del av företag kommer du att få möjlighet att bidra till din egen utveckling samt utvecklingen av hållbara lösningar inom vårt produktområde som verkligen gör skillnad för vår planet. Är du en driven Konstruktör med ett intresse för miljöteknik och ha kul på jobbet? Vi erbjuder en modern, stimulerande... Visa mer
ECP Airtech, en ledande aktör inom rening av stoft och rökgaser från processindustrin, söker nu en driven och engagerad konstruktör till vårt team. Som en del av företag kommer du att få möjlighet att bidra till din egen utveckling samt utvecklingen av hållbara lösningar inom vårt produktområde som verkligen gör skillnad för vår planet.

Är du en driven Konstruktör med ett intresse för miljöteknik och ha kul på jobbet? Vi erbjuder en modern, stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där ditt arbete kommer att spela en viktig roll. Om du delar vår passion för att skapa en renare och mer hållbar värld, och vill vara en del av ett team som strävar efter att ha kul på jobbet, ser vi fram emot din ansökan.

Ansvarsområden

* Utveckla och designa våra produkter för rening av stoft och rökgaser
* Skapa offertritningar, modeller och tillverkningsritningar för våra projekt
* Delta till att utveckla konstruktionsprocessen med de senaste tekniska trenderna för effektiva och hållbara konstruktionslösningar
* Jobba i nära samarbete med vårt sälj, projekt- och teknikteam

Kvalifikationer

* Erfarenhet inom konstruktion och design, van att jobba i CAD-program
* Starkt intresse för miljöteknik och hållbar utveckling
* Förmåga att analysera och lösa komplexa tekniska utmaningar
* Bra problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i team.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar ECP AirTech med Jefferson wells, en del av ManpowerGroup. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson, [email protected] eller på telefon 026-66 30 22

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktör till Technogarden Karlstad

Introduktion Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad. Arbetsrollsbeskrivning Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera bransche... Visa mer
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som försvar, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har efterfrågan på mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Vi letar efter dig som kan hantera 2D och 3D-CAD och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV senast den 3 mars. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna konstruktörer till Technogarden Karlstad

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på kompetenser inom industriell tillverkning, teknik- och IT. Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför vill vi fortsätta växa tillsammans med dig. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Just nu ser vi stor efterfrågan på maskinteknisk kompetens och vi ... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på kompetenser inom industriell tillverkning, teknik- och IT. Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför vill vi fortsätta växa tillsammans med dig. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Just nu ser vi stor efterfrågan på maskinteknisk kompetens och vi utökar därför vårt team inom Engineering i Karlstad med seniora konstruktörer.

Arbetsrollsbeskrivning

Som konstruktör hos oss kommer du få möjlighet till utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som papper & massa, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar just dig. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan hantera 2D och 3D-CAD och som har för vana att ansvara för dina uppdrag avseende teknik, tid och kvalitet. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande. Övriga kvalifikationer:

- Ingenjörsexamen inom relevant område

- Erfarenhet av flertalet olika CAD program

- 10 års erfarenhet inom olika discipliner (gärna el, hydraulik och dynamisk konstruktion)

- Erfarenhet av komplexa konstruktioner

- God kunskap inom ritteknik och ritningsgranskning

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Din utveckling ligger lika mycket i dina egna händer som i våra, så om ambitionen finns hos dig har du stora möjligheter att påverka både ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Kontaktuppgifter och ansökan
Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan med CV senast den 10 mars. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan! För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior rör och anläggningsprojektör till AFRY Karlstad

Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare kombinerat med att genomgå ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att i början av din karriär arbeta i spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Gör din egen karriär en tjänst och ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY i Karlstad. DINA ARBETSUPPGIFTER ... Visa mer
Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare kombinerat med att genomgå ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att i början av din karriär arbeta i spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Gör din egen karriär en tjänst och ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY i Karlstad.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som junior rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. AFRY arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som rör- och anläggningskonstruktör är du alltså med i projekten från start till mål. Du kommer också att arbeta med följande:

· Montageunderlag
· Ha kontinuerlig dialog samt projektmöten med kund
· Rörprojektering
· Layoutarbete
· Ta fram materialspecifikationer

Tjänsten kommer att innebära resor i mindre utsträckning, övrig tid arbetar du från kontoret i centrala Karlstad, ett stenkast från inre hamn. Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar ständigt för ett ännu bättre och mer hållbart samhälle. Vår samarbetskund består av ca 19,000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egna samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att vilja vara relativt självgående inom en snar framtid.

KOMPETENSKRAV
· Du talar och skriver flytande engelska och svenska
· Du har en högskole eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis rör- och anläggning, energi och miljö eller maskinteknik
· Körkort B

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR
· Kunskaper inom Aveva E3D
· Tidigare erfarenhet av rörkonstruktion
· Tidigare erfarenhet av massa/pappersindustrin, värmekraftverk eller kemiindustrin

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Hösten 2024
Ort: Karlstad
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100% Visa mindre

Senior Projektledare/projektör till Karlstad

Om företaget Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ord... Visa mer
Om företaget
Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ordnar vi ett intressant möte åt dig.

Dina arbetsuppgifter
I denna ledande befattning kommer du dels leda en grupp juniora ingenjörer, dels själv jobba med rör- och mekkonstruktion. Tillsammans konstruerar ni hela processanläggningar så att de plockas ner eller flyttas, byggs ut eller bara bli ännu mer energieffektiva. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets ägare och får därmed en unik position i ett intressant tillväxtbolag. Har du det som krävs – se nedan!

Din profil
Du har utbildning och arbetserfarenhet som ingenjör mot maskin, process eller underhållsteknik. Du har gjort några år som konstruktör och vill vidare i karriären. Som person är du engagerad i miljö- och framtidsfrågor och vill gärna bidra med ditt perspektiv och driv för att skapa en bättre framtid. För egen del söker du en tjänst med resultat- och personalansvar. Kanske vill du få ny fart på en stagnerande karriär?

Krav är att du behärskar CAD-konstruktion och har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rör. Du behöver god teknisk engelska och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har jobbat med AutoCAD Plant 3D, har erfarenhet av ”tung” industri samt är van projektledare. Då tjänsten även kan innebära resor är körkort och giltigt pass ett krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Konstruktör - Askalon

Om tjänsten Som konstruktör på Askalon ingår du i teamet Engineering och arbetar med kundspecifika lösningar inom ventilteknik och rörkonstruktion. Tillsammans med gruppens erfarna processingenjörer arbetar du med offertunderlag och projektgenomförande. Ditt huvudsakliga fokusområde är att skapa underlag för detaljkonstruktion och tillverkning, både internt och till våra underleverantörer. Ditt arbete omfattar 3D CAD (Inventor), ritningsunderlag, kostnad... Visa mer
Om tjänsten

Som konstruktör på Askalon ingår du i teamet Engineering och arbetar med kundspecifika lösningar inom ventilteknik och rörkonstruktion. Tillsammans med gruppens erfarna processingenjörer arbetar du med offertunderlag och projektgenomförande.

Ditt huvudsakliga fokusområde är att skapa underlag för detaljkonstruktion och tillverkning, både internt och till våra underleverantörer. Ditt arbete omfattar 3D CAD (Inventor), ritningsunderlag, kostnadskalkyler/uppföljning, support vid tillverkning och slutbesiktning. Du ingår i ett tvärfunktionellt team och kommer arbeta produktionsnära och i samarbete med process/produktspecialister, maskin/ventiltekniker, projektkoordinator och underleverantörer.

Målet är att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders applikationer och breddar Askalons utbud till marknaden. Med hjälp av din erfarenhet kostnadseffektiviserar vi vår tillverkning och optimerar arbetsflödet för att genomföra projekten på ett lönsamt sätt. Askalon representerar en stor produktportfölj av regler- och avstängningsventiler och en del i din arbetsroll kommer vara att ha god förståelse hur de fungerar och hur de dimensioneras. I rollen ingår även att skapa och bibehålla relation med kunder och leverantörer i en internationell miljö för att säkerställa att vi kontinuerligt möter deras krav och förväntningar.

Om dig

Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning på detaljnivå. Du har förmågan att själv och tillsammans med gruppen driva tekniska utmaningar framåt och har tillit till din kompetens och handlingskraft. Du är strukturerad, trivs att arbeta i projektform och har förståelse för vikten av framförhållning och kontinuerlig överblick i arbetsflödet och i samarbetet med dina kollegor. Vi ser att du är kommunikativ och relationsbyggande där du inte tvekar för att kontakta interna eller externa parter.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, till exempel Högskoleingenjör, med kompetens av 3D CAD. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet inom maskin eller processindustri samt av konstruktion enligt EN13480.

Om oss

Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 100-tal medarbetare med kompetens inom ventiler, ventildiagnostik och ventilservice. Dessutom har vi egen engineeringavdelning och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin.

Utöver vårt huvudkontor i Karlstad har vi även kontor i Danmark och Finland. Våra kunder består av energiverk, raffinaderier, pappersbruk, kemiindustri, vatten- och avloppsverk i hela Norden. Vi har ett tätt samarbete med Emerson Automation Solutions och vi representerar dessutom VAG Group i Danmark och Sverige.

Vi arbetar kontinuerligt för att vara det långsiktiga valet för våra kunder och medarbetare. På Askalon har vi kul tillsammans i en snabbt föränderlig miljö där alla ges möjligheten att utvecklas.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter arbetar enligt ISO 10667 med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Elin Skau på 073 529 69 67.

Urvalet sker löpande. Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 12 november. Visa mindre

Senior Projektledare/projektör till Karlstad

Om företaget Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ord... Visa mer
Om företaget
Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ordnar vi ett intressant möte åt dig.

Dina arbetsuppgifter
I denna ledande befattning kommer du dels leda en grupp juniora ingenjörer, dels själv jobba med rör- och mekkonstruktion. Tillsammans konstruerar ni hela processanläggningar så att de plockas ner eller flyttas, byggs ut eller bara bli ännu mer energieffektiva. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets ägare och får därmed en unik position i ett intressant tillväxtbolag. Har du det som krävs – se nedan!

Din profil
Du har utbildning och arbetserfarenhet som ingenjör mot maskin, process eller underhållsteknik. Du har gjort några år som konstruktör och vill vidare i karriären. Som person är du engagerad i miljö- och framtidsfrågor och vill gärna bidra med ditt perspektiv och driv för att skapa en bättre framtid. För egen del söker du en tjänst med resultat- och personalansvar. Kanske vill du få ny fart på en stagnerande karriär?

Krav är att du behärskar CAD-konstruktion och har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rör. Du behöver god teknisk engelska och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har jobbat med AutoCAD Plant 3D, har erfarenhet av ”tung” industri samt är van projektledare. Då tjänsten även kan innebära resor är körkort och giltigt pass ett krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Senior mekanikingenjör

Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på! Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framståe... Visa mer
Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på!

Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framstående produkterna.

På Semcon är din åsikt och kunskap viktig. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Vi tar initiativ, är proaktiva och kommunikativa gentemot våra kunder och kollegor. Vi hjälper till där det behövs och omvandlar utmaningar till kreativa lösningar.

Semcon i Karlstad levererar lösningar och projekt tillsammans med kunder i flera olika segment med fokus på tillverkande industri. Vi jobbar med flera av de stora företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre företag.

Vi letar efter dig som vill bidra med erfarenhet och kompetens på plats hos någon av våra kunder. Vi söker dig som har minst 7-10 års relevant erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du är van att arbeta nära kunder och vi ser att du behärskar ett eller några av de vanligaste CAD-programmen som till exempel SolidWorks, Catia V5/V6, Creo/Pro-E, Inventor eller likvärdigt.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Expedition Värmland för ingenjörer 24 november

Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller jobbar inom IT och vill flytta till Värmland Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad. Den 24 november bjuder vi, tillsammans med 30 arbetsgivare, in 30-40 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 a... Visa mer
Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller jobbar inom IT och vill flytta till Värmland
Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.
Den 24 november bjuder vi, tillsammans med 30 arbetsgivare, in 30-40 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbetsgivare du tycker låter mest intressanta under kortare privata intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter, landa ett jobb och få en insikt i vad Värmland har att erbjuda.
Så, går du i tankarna om att byta liv, då är det här eventet för dig!
Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande!
Du som söker kan idag vara boende i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kalmar, Örebro, Luleå, Jönköping, Linköping, Västerås, Eskilstuna, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Norrköping, Uppsala, Södertälje, Sundsvall eller andra städer.
Mer info:
https://nyivarmland.se/expedition-varmland/
Sista ansökningsdag 5 november 2023. Visa mindre

Erfaren Rörkonstruktör till Rejlers Karlstad

Är du redo för en ny utmaning som rörkonstruktör? Vill du bli en del av ett företag där innovation, nytänk och Du är i fokus? Rejlers i Karlstad söker en erfaren och kreativ person med goda kunskaper inom rördesign. Gör din ansökan idag och bli en del av det fantastiska teamet på Rejlers i Karlstad. Om jobbet Vi söker en erfaren rörkonstruktör till processteamet på Rejlers i Karlstad. I rollen som rörkonstruktör kommer du vara ansvarig för att utforma oc... Visa mer
Är du redo för en ny utmaning som rörkonstruktör? Vill du bli en del av ett
företag där innovation, nytänk och Du är i fokus? Rejlers i Karlstad söker en
erfaren och kreativ person med goda kunskaper inom rördesign. Gör din ansökan
idag och bli en del av det fantastiska teamet på Rejlers i Karlstad.


Om jobbet
Vi söker en erfaren rörkonstruktör till processteamet på Rejlers i Karlstad. I
rollen som rörkonstruktör kommer du vara ansvarig för att utforma och optimera
processer inom vatten- och avloppsbehandling samt anläggningsprojekt. I rollen
arbetar du ofta i tvärfunktionella team med tex projektledare och processingenjörer.
Som rörkonstruktör kommer du förväntas rita och dimensionera rörsystem, välja
lämpligt material och vara med vid driftsättning. Du kommer arbeta i flera olika
segment, bland annat papper/massa, batteri eller annan industri. Du kommer ansvara
för avdelningslayouter och rör/anläggningskonstruktion.


Om dig
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som rörkonstruktör, fördelaktigt
inom någon av ovanstående segment. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna
inom rör/anläggning. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
och innehar ett b-körkort. I rollen förekommer en del resor.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rörberäkning
i RORH2 och/eller konstruktion av sekundärstål. Har du arbetat med
laserscanning är detta också starkt meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som konsult.

Som person värdesätter du gott samarbete och förstår vikten av god kommunikation.
Du uppskattar kontakten med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du tar dig
an utmaningar på ett ödmjukt sätt och vågar involvera kollegor för bättre resultat.
Du känner dig trygg både i rollen som elkonstruktör samt som person.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering,
vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa
människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att
rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli
anställd direkt hos vår samarbetskund.

Rekryteringsprocess
•CV-urval
•Intervju (Framtiden)
•Intervju med kund
•Tester (Kund)
•Beslut


Villkor
Startdatum: December eller enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 Visa mindre

Senior mekanikingenjör för problemlösning

Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på! Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framståe... Visa mer
Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på!

Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framstående produkterna.

På Semcon är din åsikt och kunskap viktig. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Vi tar initiativ, är proaktiva och kommunikativa gentemot våra kunder och kollegor. Vi hjälper till där det behövs och omvandlar utmaningar till kreativa lösningar.

Semcon i Karlstad levererar lösningar och projekt tillsammans med kunder i flera olika segment med fokus på tillverkande industri. Vi jobbar med flera av de stora företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre företag.

Vi letar efter dig som vill bidra med erfarenhet och kompetens på plats hos någon av våra kunder. Vi söker dig som har minst 7-10 års relevant erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du är van att arbeta nära kunder och vi ser att du behärskar ett eller några av de vanligaste CAD-programmen som till exempel SolidWorks, Catia V5/V6, Creo/Pro-E, Inventor eller likvärdigt.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rör och anläggningskonstruktör till Karlstad

Är du vår nästa rör- och anläggningskonstruktör? Brinner du för konstruktion och har en utbildning inom maskinteknik eller liknande? Vill du dessutom jobba inom en framtidsbransch tillsammans med ett team där trivsel och samarbete är viktiga byggstenar? Då har du hittat rätt! Vänta inte med att skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggna... Visa mer
Är du vår nästa rör- och anläggningskonstruktör? Brinner du för konstruktion och har en utbildning inom maskinteknik eller liknande? Vill du dessutom jobba inom en framtidsbransch tillsammans med ett team där trivsel och samarbete är viktiga byggstenar? Då har du hittat rätt! Vänta inte med att skicka in din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom papper och massa-industrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som rör- och anläggningskonstruktör är du alltså med i projekten från start till mål.
Du kommer också att arbeta med följande:

· Montageunderlag
· Ha kontinuerlig dialog samt projektmöten med kund
· Rörprojektering i Aveva E3D
· Layoutarbete
· Ta fram materialspecar

Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett internationellt teknikkonsultbolag som är specialiserat mot infrastruktur, hållbar energi stora byggnader samt klimatanpassning och vatten.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egna samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att bli relativt självgående inom en snar framtid. Vidare ser vi att du som person är flexibel, då det är en roll med många olika moment och projekt samtidigt.

KOMPETENSKRAV

· Du har minst tre års erfarenhet av rör och anläggning
· Du har en högskole eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis rör- och anläggning, energi och miljö eller maskiningenjör
· Svenska och engelska i tal och skrift

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR

· Kunskaper inom Aveva E3D, och/eller AutoCad
· Tidigare erfarenhet av rörkonstruktion
· Tidigare erfarenhet av massa/pappersindustrin, värmekraftverk eller kemiindustrin

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående, efter överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Ingenjörer och konstruktörer - Se hit!

Vill du arbeta inom el-, mek- eller automation, och är på jakt efter nya, spännande utmaningar? Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet är du varmt välkommen att connecta med oss för att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten. Skicka in ditt CV så hjälper vi dig gärna vidare i jakten på ditt drömjobb! Information om tjänsten Professionals Nord har ett brett kontaktnät och våra företag är i ständigt behov av juniora o... Visa mer
Vill du arbeta inom el-, mek- eller automation, och är på jakt efter nya, spännande utmaningar? Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet är du varmt välkommen att connecta med oss för att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten. Skicka in ditt CV så hjälper vi dig gärna vidare i jakten på ditt drömjobb!

Information om tjänsten
Professionals Nord har ett brett kontaktnät och våra företag är i ständigt behov av juniora och seniora konstruktörer och ingenjörer. Därför söker vi dig som är redo för nästa utmaning i karriären. Du kommer få möjlighet att arbeta med både små och stora företag i olika projekt där du får vara med från start till mål. Tillsammans med kollegor över olika discipliner använder du din tekniska kunskap för att lösa problem och effektivisera arbetet.

Arbetsuppgifter
Bland annat kommer arbetet bestå av kalkylberäkningar och att arbeta fram tekniska underlag. Du kommer även ansvara för konstruktion och idrifttagning för olika projekt.

Vi söker dig som

• Är utbildad elkonstruktör, mekanikkonstruktör, automationsingenjör eller liknande
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Har du dessutom några års arbetslivserfarenhet av processindustrin eller motsvarande område ses detta som meriterande. Vi har dock många olika öppningar och vill gärna komma i kontakt även med nyexaminerade. Så tveka inte på att ansöka!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Senior Projektledare/projektör till Karlstad

Om företaget Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ord... Visa mer
Om företaget
Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ordnar vi ett intressant möte åt dig.

Dina arbetsuppgifter
I denna ledande befattning kommer du dels leda en grupp juniora ingenjörer, dels själv jobba med rör- och mekkonstruktion. Tillsammans konstruerar ni hela processanläggningar så att de plockas ner eller flyttas, byggs ut eller bara bli ännu mer energieffektiva. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets ägare och får därmed en unik position i ett intressant tillväxtbolag. Har du det som krävs – se nedan!

Din profil
Du har utbildning och arbetserfarenhet som ingenjör mot maskin, process eller underhållsteknik. Du har gjort några år som konstruktör och vill vidare i karriären. Som person är du engagerad i miljö- och framtidsfrågor och vill gärna bidra med ditt perspektiv och driv för att skapa en bättre framtid. För egen del söker du en tjänst med resultat- och personalansvar. Kanske vill du få ny fart på en stagnerande karriär?

Krav är att du behärskar CAD-konstruktion och har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rör. Du behöver god teknisk engelska och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har jobbat med AutoCAD Plant 3D, har erfarenhet av ”tung” industri samt är van projektledare. Då tjänsten även kan innebära resor är körkort och giltigt pass ett krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Senior Projektledare/projektör till Karlstad

Om företaget Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ord... Visa mer
Om företaget
Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ledande ingenjör får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ordnar vi ett intressant möte åt dig.

Dina arbetsuppgifter
I denna ledande befattning kommer du dels leda en grupp juniora ingenjörer, dels själv jobba med rör- och mekkonstruktion. Tillsammans konstruerar ni hela processanläggningar så att de plockas ner eller flyttas, byggs ut eller bara bli ännu mer energieffektiva. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets ägare och får därmed en unik position i ett intressant tillväxtbolag. Har du det som krävs – se nedan!

Din profil
Du har utbildning och arbetserfarenhet som ingenjör mot maskin, process eller underhållsteknik. Du har gjort några år som konstruktör och vill vidare i karriären. Som person är du engagerad i miljö- och framtidsfrågor och vill gärna bidra med ditt perspektiv och driv för att skapa en bättre framtid. För egen del söker du en tjänst med resultat- och personalansvar. Kanske vill du få ny fart på en stagnerande karriär?

Krav är att du behärskar CAD-konstruktion och har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rör. Du behöver god teknisk engelska och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har jobbat med AutoCAD Plant 3D, har erfarenhet av ”tung” industri samt är van projektledare. Då tjänsten även kan innebära resor är körkort och giltigt pass ett krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Rör och anläggningskonstruktör till Karlstad

Är du vår nästa rör- och anläggningskonstruktör? Brinner du för konstruktion och har en utbildning inom maskinteknik eller liknande? Vill du dessutom jobba inom en framtidsbransch tillsammans med ett team där trivsel och samarbete är viktiga byggstenar? Då har du hittat rätt! Vänta inte med att skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggna... Visa mer
Är du vår nästa rör- och anläggningskonstruktör? Brinner du för konstruktion och har en utbildning inom maskinteknik eller liknande? Vill du dessutom jobba inom en framtidsbransch tillsammans med ett team där trivsel och samarbete är viktiga byggstenar? Då har du hittat rätt! Vänta inte med att skicka in din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom papper och massa-industrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som rör- och anläggningskonstruktör är du alltså med i projekten från start till mål.
Du kommer också att arbeta med följande:

· Montageunderlag
· Ha kontinuerlig dialog samt projektmöten med kund
· Rörprojektering i Aveva E3D
· Layoutarbete
· Ta fram materialspecar

Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett internationellt teknikkonsultbolag som är specialiserat mot infrastruktur, hållbar energi stora byggnader samt klimatanpassning och vatten.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egna samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att bli relativt självgående inom en snar framtid. Vidare ser vi att du som person är flexibel, då det är en roll med många olika moment och projekt samtidigt.

KOMPETENSKRAV

· Du har minst tre års erfarenhet av rör och anläggning
· Du har en högskole eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis rör- och anläggning, energi och miljö eller maskiningenjör
· Svenska och engelska i tal och skrift

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR

· Kunskaper inom Aveva E3D, och/eller AutoCad
· Tidigare erfarenhet av rörkonstruktion
· Tidigare erfarenhet av massa/pappersindustrin, värmekraftverk eller kemiindustrin

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående, efter överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Projektledande ingenjör till Karlstad

Om företaget Detta är en direktrekrytering. Jobbmöjligheten gäller en ingenjör med erfarenhet av konstruktion och projektledning. Är du konstruktör och har funderat på om du inte skulle kunna funka i en projektledande befattning, så har du möjlighet att förverkliga din vision om ett högpresterande team, samtidigt som gruppen och uppgiften inte är större än att du själv är delaktig i 3D-modelleringen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlsta... Visa mer
Om företaget
Detta är en direktrekrytering. Jobbmöjligheten gäller en ingenjör med erfarenhet av konstruktion och projektledning. Är du konstruktör och har funderat på om du inte skulle kunna funka i en projektledande befattning, så har du möjlighet att förverkliga din vision om ett högpresterande team, samtidigt som gruppen och uppgiften inte är större än att du själv är delaktig i 3D-modelleringen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad med start omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
• Teamledaransvar
• Konstruktion
• Planering och projektering
• Layouter och materialspecifikationer
• Kalkylering och rapportering
• Kund- och leverantörskontakter

Din profil
Vi söker en Ky- eller Högskoleingenjör med ett par års erfarenhet som konstruktör och projektledare. Här behöver du erfarenhet av rörkonstruktion, gärna i AutoCAD Plant 3D, eller andra likvärdiga 3D-program. Som person skall du vara självständig och organiserad samt kunna ta initiativ och beslut. Svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Projektledare/projektör till Karlstad

Om företaget Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ingenjör på Promt får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så or... Visa mer
Om företaget
Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ingenjör på Promt får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ordnar vi ett intressant möte åt dig.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare/projektör kommer du att jobba med rör- och mekkonstruktion. Rollen innebär projektansvar samt ledarskap över en handfull juniora konstruktörer. Tillsammans konstruerar ni hela processanläggningar så att de plockas ner eller flyttas, byggs ut eller bara bli ännu mer energieffektiva. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets ägare och får därmed en unik position i ett intressant tillväxtbolag. Har du det som krävs – se nedan!

Din profil
Du har utbildning och arbetserfarenhet som ingenjör mot maskin, process eller underhållsteknik. Du har gjort några år som konstruktör och vill vidare i karriären. Som person är du engagerad i miljö- och framtidsfrågor och vill gärna bidra med ditt perspektiv och driv för att skapa en bättre framtid. För egen del söker du en tjänst med resultat- och personalansvar. Kanske vill du få ny fart på en stagnerande karriär?

Krav är att du behärskar CAD-konstruktion och har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rör. Du behöver god teknisk engelska och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har jobbat med AutoCAD Plant 3D, har erfarenhet av ”tung” industri samt är van projektledare. Då tjänsten även kan innebära resor är körkort och giltigt pass ett krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Brandvakt för kunds räkning, Karlstad

Är du ansvarstagande, noggrann och en certifierad hetarbetare? Se hit! Om tjänsten Vi söker just nu en brandvakt till ett uppdrag hos vår kund inom industrin. Som brandvakt kommer du bland annat att bevaka VVS-arbeten och genomföra säkerhetskontroller samt se över och hantera eventuella brandrisker. Tjänsten är placerad i Karlstad och är ett konsultuppdrag med start vecka 36 och pågår till och med vecka 42. Arbetstiderna är måndag-fredag, 07.00-16.00. ... Visa mer
Är du ansvarstagande, noggrann och en certifierad hetarbetare?
Se hit!

Om tjänsten
Vi söker just nu en brandvakt till ett uppdrag hos vår kund inom industrin. Som brandvakt kommer du bland annat att bevaka VVS-arbeten och genomföra säkerhetskontroller samt se över och hantera eventuella brandrisker.

Tjänsten är placerad i Karlstad och är ett konsultuppdrag med start vecka 36 och pågår till och med vecka 42. Arbetstiderna är måndag-fredag, 07.00-16.00.

Om dig
Vi söker dig som har ett giltigt Heta Arbeten-certifikat och genomgått säkerhetsutbildning SSG Grundkurs. Vi tror också att du är van vid att arbeta praktiskt och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industri.

Som person är du arbetsam och lojal. Du tycker om att arbeta i team och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du noggrann och genomför dina arbetsuppgifter på ett systematiskt och strukturerat sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad som lockar med tjänsten. Sista ansökningsdag är 2023-09-04. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Mathilde Branth, +46 73 684 82 55.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Brandvakt, miljö, säkerhet, hetarbetare, Heta Arbeten, SSG, industri, industriarbetare, Värmland, Karlstad, Adecco. Visa mindre

Brandvakt för kunds räkning, Karlstad

Är du ansvarstagande, noggrann och en certifierad hetarbetare? Se hit! Om tjänsten Vi söker just nu en brandvakt till ett uppdrag hos vår kund inom industrin. Som brandvakt kommer du bland annat att bevaka VVS-arbeten och genomföra säkerhetskontroller samt se över och hantera eventuella brandrisker. Tjänsten är placerad i Karlstad och är ett konsultuppdrag med start vecka 36 och pågår till och med vecka 42. Arbetstiderna är måndag-fredag, 07.00-16.00. ... Visa mer
Är du ansvarstagande, noggrann och en certifierad hetarbetare?
Se hit!

Om tjänsten
Vi söker just nu en brandvakt till ett uppdrag hos vår kund inom industrin. Som brandvakt kommer du bland annat att bevaka VVS-arbeten och genomföra säkerhetskontroller samt se över och hantera eventuella brandrisker.

Tjänsten är placerad i Karlstad och är ett konsultuppdrag med start vecka 36 och pågår till och med vecka 42. Arbetstiderna är måndag-fredag, 07.00-16.00.

Om dig
Vi söker dig som har ett giltigt Heta Arbeten-certifikat och genomgått säkerhetsutbildning SSG Grundkurs. Vi tror också att du är van vid att arbeta praktiskt och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industri.

Som person är du arbetsam och lojal. Du tycker om att arbeta i team och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du noggrann och genomför dina arbetsuppgifter på ett systematiskt och strukturerat sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad som lockar med tjänsten. Sista ansökningsdag är 2023-09-04. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Mathilde Branth, +46 73 684 82 55.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Brandvakt, miljö, säkerhet, hetarbetare, Heta Arbeten, SSG, industri, industriarbetare, Värmland, Karlstad, Adecco. Visa mindre

Nyexaminerad inom energi och miljö? Kolla hit!!

Ta del av ett internationellt bolags samlade kompetens samtidigt som du får den personliga känslan av en mindre organisation. Expertisen hos vår samarbetskund ligger inom industriell anläggnings- och produktteknik samt teknisk dokumentation. Genom dess multidisciplinära projekt och innovationer har de inverkan på människors liv världen över, och de söker just nu kunnigan juniora ingenjörer inom el/automation, rör/anläggning, beräkning, process, och mekan... Visa mer
Ta del av ett internationellt bolags samlade kompetens samtidigt som du får den personliga känslan av en mindre organisation. Expertisen hos vår samarbetskund ligger inom industriell anläggnings- och produktteknik samt teknisk dokumentation.

Genom dess multidisciplinära projekt och innovationer har de inverkan på människors liv världen över, och de söker just nu kunnigan juniora ingenjörer inom el/automation, rör/anläggning, beräkning, process, och mekanik för att expandera sin organisation ytterligare.

Läs igenom beskrivningen nedan, och tveka sen inte att ansöka!Arbetsuppgifter
I rollen som rör – och anläggningskonstruktör står du inför otroliga utvecklingsmöjligheter och många olika projektuppdrag. Här arbetar du både in house och ute hos era kunder. Här får du möjlighet att arbeta med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt, samt aktivt delta i gruppens utvecklingsarbete.


Är du junior i rollen kommer du att bli tilldelad en mentor för att du ska bli handledd och få den utveckling som krävs.Profil
Vi söker en person med högt driv och engagemang, samt någon som trivs i en fartfylld och varierad miljö. Eftersom du är konsult är det också ett stort plus om du trivs i sociala sammanhang. Du bör även vara motiverad och lösningsorienterad då företaget alltid arbetar med olika kunder som kräver olika lösningar och processer.

Vi ser att du som söker har ett proaktivt mindset och inte backar för en utmaning. Du bör vara driven, social och ha ett genuint intresse för det du arbetar med.


Kompetenskrav
•Du har som lägst en högskoleutbildning inom energi/miljö
•Du pratar och skriver svenska och engelska
•Du har körkort B

Meriterande
•Du innehar praktisk erfarenhet av praktisk installation rör/mekanik
•Du har erfarenhet av Aveva E3D, AutoCad, Plant 3D eller annat likvärdigtOm arbetsplatsen
Vår samarbetskund = Din teknik, tekniska dokumentation och digitala partner!

Företaget är en internationell multidisciplinär ingenjörs- och teknisk dokumentationspartner som tillhandahåller industriella anläggnings- och produktlösningar med digital innovation från enskilda projekt till outsourcing av affärsprocesser. Sedan nästan 40 år har de levererat tjänster genom dess högpresterande expertorganisation med överlägsen kvalitet, kompetens, flexibilitet och kostnadseffektivitet till våra kunder.

De ligger i framkant av rörelsen för ren energi. De har under många år arbetat med projekt inom LNG, avskiljning och lagring av koldioxid, sol, väte, avfall till energi med mera. De är samtida oxh moderna, och utvecklar nu lösningar som hjälper kunder att dra nytta av den digitala revolutionen.Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period att vara anställd av oss på Framtiden, för att senare bli anställd direkt av företaget.Rekryteringsprocess
•CV-urval
•Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
•Intervju med vederbörande företagVillkor
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Karlstad
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 (flexibelt) Visa mindre

Ingenjörer och konstruktörer - Se hit!

Vill du arbeta inom el-, mek- eller automation, och är på jakt efter nya, spännande utmaningar? Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet är du varmt välkommen att connecta med oss för att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten. Skicka in ditt CV så hjälper vi dig gärna vidare i jakten på ditt drömjobb! Information om tjänsten Professionals Nord har ett brett kontaktnät och våra företag är i ständigt behov av juniora o... Visa mer
Vill du arbeta inom el-, mek- eller automation, och är på jakt efter nya, spännande utmaningar? Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet är du varmt välkommen att connecta med oss för att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten. Skicka in ditt CV så hjälper vi dig gärna vidare i jakten på ditt drömjobb!

Information om tjänsten
Professionals Nord har ett brett kontaktnät och våra företag är i ständigt behov av juniora och seniora konstruktörer och ingenjörer. Därför söker vi dig som är redo för nästa utmaning i karriären. Du kommer få möjlighet att arbeta med både små och stora företag i olika projekt där du får vara med från start till mål. Tillsammans med kollegor över olika discipliner använder du din tekniska kunskap för att lösa problem och effektivisera arbetet.

Arbetsuppgifter
Bland annat kommer arbetet bestå av kalkylberäkningar och att arbeta fram tekniska underlag. Du kommer även ansvara för konstruktion och idrifttagning för olika projekt.

Vi söker dig som

• Är utbildad elkonstruktör, mekanikkonstruktör, automationsingenjör eller liknande
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Har du dessutom några års arbetslivserfarenhet av processindustrin eller motsvarande område ses detta som meriterande. Vi har dock många olika öppningar och vill gärna komma i kontakt även med nyexaminerade. Så tveka inte på att ansöka!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projektledare/projektör till Karlstad

Om företaget Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ingenjör på Promt får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så or... Visa mer
Om företaget
Promt Design AB är ett Karlstadbaserat ingenjörsföretag som är specialiserade på konstruktion av processanläggningar inklusive flytt, uppgradering, energioptimering m.m. Som ingenjör på Promt får du möjlighet att bidra till en hållbar framtid där Sveriges resurs av skogsråvaror ofta är grunden. Är du det minsta nyfiken på vad den här tjänsten kan ge dig, rekommenderar vi att du söker tjänsten och hör av dig till nedanstående rekryterare, så ordnar vi ett intressant möte åt dig.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare/projektör kommer du att jobba med rör- och mekkonstruktion. Rollen innebär projektansvar samt ledarskap över en handfull juniora konstruktörer. Tillsammans konstruerar ni hela processanläggningar så att de plockas ner eller flyttas, byggs ut eller bara bli ännu mer energieffektiva. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets ägare och får därmed en unik position i ett intressant tillväxtbolag. Har du det som krävs – se nedan!

Din profil
Du har utbildning och arbetserfarenhet som ingenjör mot maskin, process eller underhållsteknik. Du har gjort några år som konstruktör och vill vidare i karriären. Som person är du engagerad i miljö- och framtidsfrågor och vill gärna bidra med ditt perspektiv och driv för att skapa en bättre framtid. För egen del söker du en tjänst med resultat- och personalansvar. Kanske vill du få ny fart på en stagnerande karriär?

Krav är att du behärskar CAD-konstruktion och har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rör. Du behöver god teknisk engelska och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har jobbat med AutoCAD Plant 3D, har erfarenhet av ”tung” industri samt är van projektledare. Då tjänsten även kan innebära resor är körkort och giltigt pass ett krav.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Produkt-/verktygsdesigner, Blue Ocean Closures AB

Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet! Välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner (med fokus CAD & konstruktion). Om tjänsten Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du har ett starkt engagemang för hållbarhet i ... Visa mer
Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet!

Välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner (med fokus CAD & konstruktion).

Om tjänsten
Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du har ett starkt engagemang för hållbarhet i allmänhet och design/konstruktion för ökad hållbarhet i synnerhet. Du kommer att jobba med att realisera helt nya förpackningsprodukter och får vara med om att bidra till en bättre miljö och vår vision om minskade plastföroreningar i världen. Här får du vara kreativ, skissa och teckna nya idéer samt bidra med dina kunskaper inom konstruktion, design och CAD.

Vi erbjuder möjligheten att vara med på en utvecklingsresa och jobba fram innovativa koncept på marknaden tillsammans med världsledande industriella partners och varumärkesägare. Vi är ett nystartat företag med tydliga ambitioner att växa på en global marknad. För oss är en inkluderande miljö och mångfald viktigt och vi vill att du hjälper oss att bygga vidare på detta.

Vi jobbar redan nu i en internationell miljö med engelska som huvudspråk och resor förekommer i tjänsten. Din placering blir i Karlstad eller vid vår produktionsanläggning i Säffle, cirka 40 minuter från Karlstad.

Tjänsten som produkt/verktygsdesigner är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi tror att du har en universitetsutbildning som högskoleingenjör och kanske är du nyutexaminerad eller har jobbat några år, gärna inom mekanisk konstruktion, produktutveckling eller konstruktion av förpackningar. Du kan uppvisa goda kunskaper i 2D/3D CAD, produktutveckling och god förmåga att samarbeta i projekt.

Vi tror att du är empatisk, har stor integritet, är en duktig teknisk designer och har känsla för processer och detaljer. Eftersom vi är ett litet team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som du vill vara med på resan mot ett större företag.

Viktigt för tjänsten är:

• CAD intresse
• Empati och integritet
• Intresse av hållbar teknik och produktion
• Universitets- eller högskoleexamen civilingenjör maskinteknik, teknisk design, förpackningsdesign eller liknade
• Flytande engelska, både i tal och skrift
• Bra på att samarbeta och kommunicera
• B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Blue Ocean Closures AB
Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök https://www.blueoceanclosures.com

Om ansökan
Tjänsten har start så tidigt som möjligt efter sommaren. På grund av semestrar har vi begränsad möjlighet att besvara frågor under juli men inkom gärna med ansökan så tidigt som möjligt. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2023-08-20. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult från den 7 augusti: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44. Dessförinnan kan du kontakta Wilma Börjesson, tel 073-684 82 12. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikprojekt, Civilingenjör, Ingenjör CAD, Hållbarhet, Konstruktion, Design, Innovation, Förpackningar, Karlstad, Säffle, Blue Ocean Closures, Värmland, Adecco. Visa mindre

Konstruktör - Askalon

Om tjänsten Som konstruktör på Askalon ingår du i teamet Engineering och arbetar med kundspecifika lösningar inom ventilteknik och rörkonstruktion. Tillsammans med gruppens erfarna processingenjörer arbetar du med offertunderlag och projektgenomförande. Ditt huvudsakliga fokusområde är att skapa underlag för detaljkonstruktion och tillverkning, både internt och till våra underleverantörer. Ditt arbete omfattar 3D CAD (Inventor), ritningsunderlag, kostnad... Visa mer
Om tjänsten

Som konstruktör på Askalon ingår du i teamet Engineering och arbetar med kundspecifika lösningar inom ventilteknik och rörkonstruktion. Tillsammans med gruppens erfarna processingenjörer arbetar du med offertunderlag och projektgenomförande.

Ditt huvudsakliga fokusområde är att skapa underlag för detaljkonstruktion och tillverkning, både internt och till våra underleverantörer. Ditt arbete omfattar 3D CAD (Inventor), ritningsunderlag, kostnadskalkyler/uppföljning, support vid tillverkning och slutbesiktning. Du ingår i ett tvärfunktionellt team och kommer arbeta produktionsnära och i samarbete med process/produktspecialister, maskin/ventiltekniker, projektkoordinator och underleverantörer.

Målet är att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders applikationer och breddar Askalons utbud till marknaden. Med hjälp av din erfarenhet kostnadseffektiviserar vi vår tillverkning och optimerar arbetsflödet för att genomföra projekten på ett lönsamt sätt. Askalon representerar en stor produktportfölj av regler- och avstängningsventiler och en del i din arbetsroll kommer vara att ha god förståelse hur de fungerar och hur de dimensioneras. I rollen ingår även att skapa och bibehålla relation med kunder och leverantörer i en internationell miljö för att säkerställa att vi kontinuerligt möter deras krav och förväntningar.

Om dig

Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning på detaljnivå. Du har förmågan att själv och tillsammans med gruppen driva tekniska utmaningar framåt och har tillit till din kompetens och handlingskraft. Du är strukturerad, trivs att arbeta i projektform och har förståelse för vikten av framförhållning och kontinuerlig överblick i arbetsflödet och i samarbetet med dina kollegor. Vi ser att du är kommunikativ och relationsbyggande där du inte tvekar för att kontakta interna eller externa parter.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, till exempel Högskoleingenjör, med kompetens av 3D CAD. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet inom maskin eller processindustri samt av konstruktion enligt EN13480.

Om oss

Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 100-tal medarbetare med kompetens inom ventiler, ventildiagnostik och ventilservice. Dessutom har vi egen engineeringavdelning och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin.

Utöver vårt huvudkontor i Karlstad har vi även kontor i Danmark och Finland. Våra kunder består av energiverk, raffinaderier, pappersbruk, kemiindustri, vatten- och avloppsverk i hela Norden. Vi har ett tätt samarbete med Emerson Automation Solutions och vi representerar dessutom VAG Group i Danmark och Sverige.

Vi arbetar kontinuerligt för att vara det långsiktiga valet för våra kunder och medarbetare. På Askalon har vi kul tillsammans i en snabbt föränderlig miljö där alla ges möjligheten att utvecklas.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter arbetar enligt ISO 10667 med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Elin Skau på 073 529 69 67.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 9 augusti. Visa mindre

Nyexaminerad inom energi och miljö? Kolla hit!!

Ta del av ett internationellt bolags samlade kompetens samtidigt som du får den personliga känslan av en mindre organisation. Expertisen hos vår samarbetskund ligger inom industriell anläggnings- och produktteknik samt teknisk dokumentation. Genom dess multidisciplinära projekt och innovationer har de inverkan på människors liv världen över, och de söker just nu kunnigan juniora ingenjörer inom el/automation, rör/anläggning, beräkning, process, och mekan... Visa mer
Ta del av ett internationellt bolags samlade kompetens samtidigt som du får den personliga känslan av en mindre organisation. Expertisen hos vår samarbetskund ligger inom industriell anläggnings- och produktteknik samt teknisk dokumentation.

Genom dess multidisciplinära projekt och innovationer har de inverkan på människors liv världen över, och de söker just nu kunnigan juniora ingenjörer inom el/automation, rör/anläggning, beräkning, process, och mekanik för att expandera sin organisation ytterligare.

Läs igenom beskrivningen nedan, och tveka sen inte att ansöka!Arbetsuppgifter
I rollen som rör – och anläggningskonstruktör står du inför otroliga utvecklingsmöjligheter och många olika projektuppdrag. Här arbetar du både in house och ute hos era kunder. Här får du möjlighet att arbeta med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt, samt aktivt delta i gruppens utvecklingsarbete.


Är du junior i rollen kommer du att bli tilldelad en mentor för att du ska bli handledd och få den utveckling som krävs.Profil
Vi söker en person med högt driv och engagemang, samt någon som trivs i en fartfylld och varierad miljö. Eftersom du är konsult är det också ett stort plus om du trivs i sociala sammanhang. Du bör även vara motiverad och lösningsorienterad då företaget alltid arbetar med olika kunder som kräver olika lösningar och processer.

Vi ser att du som söker har ett proaktivt mindset och inte backar för en utmaning. Du bör vara driven, social och ha ett genuint intresse för det du arbetar med.


Kompetenskrav
•Du har som lägst en högskoleutbildning inom energi/miljö
•Du pratar och skriver svenska och engelska
•Du har körkort B

Meriterande
•Du innehar praktisk erfarenhet av praktisk installation rör/mekanik
•Du har erfarenhet av Aveva E3D, AutoCad, Plant 3D eller annat likvärdigtOm arbetsplatsen
Vår samarbetskund = Din teknik, tekniska dokumentation och digitala partner!

Företaget är en internationell multidisciplinär ingenjörs- och teknisk dokumentationspartner som tillhandahåller industriella anläggnings- och produktlösningar med digital innovation från enskilda projekt till outsourcing av affärsprocesser. Sedan nästan 40 år har de levererat tjänster genom dess högpresterande expertorganisation med överlägsen kvalitet, kompetens, flexibilitet och kostnadseffektivitet till våra kunder.

De ligger i framkant av rörelsen för ren energi. De har under många år arbetat med projekt inom LNG, avskiljning och lagring av koldioxid, sol, väte, avfall till energi med mera. De är samtida oxh moderna, och utvecklar nu lösningar som hjälper kunder att dra nytta av den digitala revolutionen.Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period att vara anställd av oss på Framtiden, för att senare bli anställd direkt av företaget.Rekryteringsprocess
•CV-urval
•Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
•Intervju med vederbörande företagVillkor
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Ort: Karlstad
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8-17 (flexibelt) Visa mindre

Seniora mekanikingenjörer sökes för uppdrag hos kund

Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på! Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framståe... Visa mer
Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på!

Hos oss lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framstående produkterna.

På Semcon är din åsikt och kunskap viktig. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Vi tar initiativ, är proaktiva och kommunikativa gentemot våra kunder och kollegor. Vi hjälper till där det behövs och omvandlar utmaningar till kreativa lösningar.

Semcon i Karlstad levererar lösningar och projekt tillsammans med kunder i flera olika segment med fokus på tillverkande industri. Vi jobbar med flera av de stora företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre företag.

Vi letar efter dig som vill bidra med erfarenhet och kompetens på plats hos någon av våra kunder. Vi söker dig som har minst 7-10 års relevant erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du är van att arbeta nära kunder och vi ser att du behärskar ett eller några av de vanligaste CAD-programmen som till exempel SolidWorks, Catia V5/V6, Creo/Pro-E, Inventor eller likvärdigt.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Konstruktör till Valmet AB

Vill du vara en del av ett stort, multinationellt företag med kunder över hela världen? Vill du specialisera dig inom produktutveckling, samarbeta i kundprojekt inom mjukpappersindustrin och samtidigt ha närhet till montagehall och förmontage av hela maskiner? Nu har du chansen! Vi hjälper nu vår kund Valmet Tissue i Karlstad att hitta deras nya konstruktörsstjärnor! Hos Valmet har du möjlighet se det du konstruerar på nära håll och stora utvecklingsmöj... Visa mer
Vill du vara en del av ett stort, multinationellt företag med kunder över hela världen?

Vill du specialisera dig inom produktutveckling, samarbeta i kundprojekt inom mjukpappersindustrin och samtidigt ha närhet till montagehall och förmontage av hela maskiner?

Nu har du chansen! Vi hjälper nu vår kund Valmet Tissue i Karlstad att hitta deras nya konstruktörsstjärnor!

Hos Valmet har du möjlighet se det du konstruerar på nära håll och stora utvecklingsmöjligheter finns inom teamet.

För att komplettera ett av Valmets konstruktörsteam (Dry End Engineering) söker vi nu seniora konstruktörer. Som senior konstruktör kommer du att få arbeta med produktutveckling, nya lösningar mot kund samt anpassa befintliga produkter mot kundernas önskemål i leveransprojekt. Utöver de klassiska konstruktörsuppgifterna som 3D-modellering, dimensionering och materialfrågor kommer du jobba mycket med maskinsäkerhet och rörliga komponenter. Även inslag av hydraulik, styrsystem och automation kommer att förekomma om intresset finns. Teknologiavdelningen består idag av ett 80-tal kollegor inom konstruktion och automation.

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet och expertis från produktutveckling eller kundanpassning i leveransprojekt. Du är nyfiken som person och vill gärna axla stort konstruktions- och sektionsansvar i projekten. Som senior konstruktör känner du dig trygg i din konstruktörsroll och vi tror att du behöver ha ingenjörsbakgrund med några års erfarenhet av tillverkande industri för att matchningen ska bli bra för båda parter. För att på bästa sätt kunna leverera resultat och uppfylla kundförväntningar har du hög samarbetsförmåga och är lyhörd och flexibel när det kommer till att reagera på förändring.

Vilka är Valmet?

Valmet är där de bästa talangerna från en mängd olika bakgrunder samlas. Med 17 000 proffs runt om i världen är vi den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och tjänster för massa-, pappers- och energiindustrin. Vårt engagemang för att föra våra kunders prestationer framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, servicekunnande - och framför allt teamwork.

För oss är det viktigt att varje medarbetare mår bra och vi erbjuder därför ett stort utbud av förmåner. Nyfiken? Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Är du vår nya kollega?

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Peter Bråby som nås via [email protected] eller telefon 0739 80 83 91

Sista ansökningsdag är 9e April.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Expedition Värmland för ingenjörer 12 maj

Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad. Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller jobbar inom IT och vill flytta till Värmland Den 12 maj bjuder vi, tillsammans med 25 arbetsgivare, in 30-40 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbets... Visa mer
Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.
Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller jobbar inom IT och vill flytta till Värmland
Den 12 maj bjuder vi, tillsammans med 25 arbetsgivare, in 30-40 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbetsgivare du tycker låter mest intressanta under kortare privata intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter, landa ett jobb och få en insikt i vad Värmland har att erbjuda, utan att ens behöva åka hit.
Så, går du i tankarna om att byta liv, då är det här eventet för dig!
Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande!
Du som söker kan idag vara boende i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kalmar, Örebro, Jönköping, Linköping, Västerås, Eskilstuna, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Norrköping, Uppsala, Södertälje, Sundsvall eller andra städer.
Mer info:
https://nyivarmland.se/expedition-varmland/
Sista ansökningsdag 23 april 2023. Visa mindre

Junior rör och anläggningskonstruktör till Karlstad

Är du vår nästa rör- och anläggningskonstruktör? DINA ARBETSUPPGIFTER I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utchec... Visa mer
Är du vår nästa rör- och anläggningskonstruktör?

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som rör- och anläggningskonstruktör är du alltså med i projekten från start till mål.
Du kommer också att arbeta med följande:

· Montageunderlag
· Ha kontinuerlig dialog samt projektmöten med kund
· Rörprojektering
· Layoutarbete
· Ta fram materialspecar

Tjänsten kommer att innebära resor i mindre utsträckning Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar ständigt för ett ännu bättre och mer hållbart samhälle. Vår samarbetskund består av 16,000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egna samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att vilja vara relativt självgående inom en snar framtid.

KOMPETENSKRAV

· Du talar och skriver flytande engelska och svenska
· Du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis rör- och anläggning, energi och miljö eller maskiningenjör
· Körkort B

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR

· Kunskaper inom Aveva E3D
· Tidigare erfarenhet av rörkonstruktion
· Tidigare erfarenhet av massa/pappersindustrin, värmekraftverk eller kemiindustrin

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti 2023
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Konstruktör till Zetterströms Rostfria i Molkom

Om kunden Varmt välkommen till Zetterströms Rostfria! Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företaget grundades 1974, är idag ledande inom produktion inriktad på rostfria produkter till läkemedelsindustri. Företaget har ett gediget kunnande både inom produktion och engineering av rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. På grund av deras know-how och hög leveranskapacitet har... Visa mer
Om kunden
Varmt välkommen till Zetterströms Rostfria!

Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms
Rostfria. Företaget grundades 1974, är idag ledande inom produktion
inriktad på rostfria produkter till läkemedelsindustri. Företaget har ett
gediget kunnande både inom produktion och engineering av rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. På grund av deras know-how och hög leveranskapacitet har Zetterströms långsiktiga och trogna kunder såsom Alfa Laval, GE Health Care, Astra Zeneca etc.

Zetterströms växer och är nu i behov av en ytterligare kollega på konstruktionsavdelningen. Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher. En sann framgångssaga! Läs mer om företaget: (https://www.zetterstroms.se/)

Om tjänsten
Som konstruktör har du 5 kollegor som också är konstruktörer. Du kommer att
arbeta projektstyrt och nära konstruktionschefen och övriga kollegor. I ditt arbete utgår du från kravspecifikation från kund, gör skiss och ritar upp en eller flertal modeller som diskuteras vidare med kund. Som CAD-verktyg används Autodesk Inventor.

Som konstruktör jobbar du tätt i dialog med kund kring anpassningar av produkter. Exempel på produkt är rostfria kärl till processindustri med tillhörande delar såsom visp med motor, värmeväxlare, manlucka, bottenventil etc. Till din hjälp har du tillgång till projektbibliotek med ritningar och artiklar samt kompetens in-house att bolla med under arbetets gång. Det som du ritar lämnas sedan till konstruktionschefen för review, vidare går det till beredning och tillverkning.

Vägg i vägg med kontoret ligger produktionen, vilket ger en fantastisk möjlighet att
vara med och se det du har ritat byggas upp i produktionen till en färdig
produkt! Du kommer till exempel att kunna diskutera din del i projektet
med erfarna svetsare, försäljningsingenjörer på Zetterströms samt övriga
konstruktörskollegor, och så klart med kunden.

Din kompetens

- Vi söker dig som har en maskiningenjörsutbildning på högskolenivå alternativt en relevant utbildning på YH eller gymnasienivå med efterföljande arbetslivserfarenhet inom konstruktion.

- Du har erfarenhet av att arbeta i 3D CAD-program.

- Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person gillar du att samarbeta, vill vara en del i gänget och tycker om när det är korta beslutsvägar och högt i tak.

Övrigt
Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Start: I mars eller enligt överenskommelse.
Placeringsort: Molkom, 25 minuters resa med bil från Karlstad. Bussförbindelse finns och hållplats finns nära arbetsplatsen. Åker du bil till jobbet har du kostnadsfri parkering.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom IT, Tech och engineering.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow Visa mindre

Maskinkonstruktörer sökes till Örebro och Karlstad!

Brinner du för produktutveckling, mekanik/mekatronik och utveckling av dig själv? Nu söker vi engagerade maskinkonstruktörer till Örebro och Karlstad. På kontoren i Örebro och Karlstad lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt ... Visa mer
Brinner du för produktutveckling, mekanik/mekatronik och utveckling av dig själv? Nu söker vi engagerade maskinkonstruktörer till Örebro och Karlstad.

På kontoren i Örebro och Karlstad lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framstående produkterna.

Som mekanikkonstruktör hos oss utvecklar du produkter med slutanvändarens behov och beteenden i fokus. Du kommer att ha möjlighet att aktivt arbeta i hela utvecklingsprocessen med tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling, detaljkonstruktion samt leverantörs- och kundkontakt. Antingen kommer du att arbeta direkt på plats hos våra kunder alternativt i något av våra inhouse-projekt.

Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! I vårt ledarskap är det viktigt med personlig utveckling. För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter.

Vi är nyfikna på dig som har erfarenhet från mekanisk konstruktion i både teori och praktik. Vi vill att du har en naturlig drivkraft till att kommunicera och arbeta tvärfunktionellt med andra ingenjörskompetenser som t.ex. el, automation, hydraulik eller mjukvara. Det är viktigt för oss att du har en vilja att fortsätta utvecklas som ingenjör. På Semcon kan du fördjupa dina kunskaper inom kringliggande ingenjörsområden och/eller ta mer ansvar för ditt och andras arbete som ledande konstruktör/tech lead.

Det vi i grund och botten söker är positiva, engagerande och teknikintresserade människor med god social förmåga. Du kommunicerar öppet, är ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad.

Vilka är vi?
Semcon är teknikkonsultbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om Oscar Adolfsson, Gruppchef Projekt, och inhouseverksamheten i Örebro och Karlstad; oscar | Semcon (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-stories/en-ledare-som-hjalper-foretaget-att-vaxa/)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verktygskonstruktör Forgex Sweden AB

Om företaget Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB. Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen. Här tillverkar man smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa.... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB.

Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen. Här tillverkar man smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa. För många kunder är Forgex Sweden mer av en samarbetspartner än en traditionell leverantör då man utvecklar och förfinar produktionsmetoder för att få bästa tänkbara slutprodukt. Forgex Sweden AB är certifierade enligt Automotive IATF 16949 och ISO 14001.

Tjänsten är en direktrekytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men anställs direkt av Forgex Sweden AB. Alla frågor gällande tjänsten hänvisas till Industrisupports rekryterare.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör av smidesverktyg till smidespressar hos Forgex Sweden AB har du en betydande roll i företaget. Du ingår i marknadsgruppen med ansvar för nya och gamla produkter produceras på ett effektivt sätt. Du blir med från idé till färdig produkt och sköter processen från mötet med intressenter till att verktyget är i drift vilket innefattar beräkningar, konstruktion och andra tekniska lösningar. Genom tillverkningsprocessen är du delaktig genom att vara stöd och support till både produktion och tekniska frågor från kunder.
Tjänsten är till våra två enheter i Sverige; Arvika och Virsbo med möjlighet till en flexibel arbetsplats utifrån önskad placering.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en nyskapande miljö. Du ingår i en lösningsorienterad grupp med korta vägar till beslut där vi ser att du är en god lagspelare som värdesätter teamwork och kan driva egna projekt.

Målet är en kostnadseffektiv produktion med säkerställd kvalité och för att lyckas i din roll söker vi dig med teknisk utbildning på ingenjörsnivå eller motsvarande branscherfarenhet med god materialkunskap. Goda kunskaper inom CAM/CAD, CNC och Solidworks är meriterande.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och Engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Rörkonstruktör

Vill du arbeta för en väletablerad aktör samtidigt som du är med och skapar något helt nytt och spännande? Vi söker nu flera rör- och anläggningskonstruktörer för vår nya satsning. Om oss Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö? Promt storsatsar nu i Karlstad och kommer med hjälp av en välkänd samarbetspartner utöka verksamheten och vi söker därför flera rör- och anläggningskonstruktörer. Vi arbetar med projekt över hela världen och är specialister ... Visa mer
Vill du arbeta för en väletablerad aktör samtidigt som du är med och skapar något helt nytt och spännande? Vi söker nu flera rör- och anläggningskonstruktörer för vår nya satsning.
Om oss
Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö? Promt storsatsar nu i Karlstad och kommer med hjälp av en välkänd samarbetspartner utöka verksamheten och vi söker därför flera rör- och anläggningskonstruktörer. Vi arbetar med projekt över hela världen och är specialister på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Utöver det så designar och konstruerar vi hela eller delar av processindustrier, främst inom massa och papper. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industri­projekt När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.
Promt tar sig an både små och stora projekt. På så vis får medarbetarna mångsidiga och utvecklande uppdrag, samt möjligheter att ta sig framåt i karriären.
Om tjänsten
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med AutoCad Plant 3D, ta fram layouter, isometrier, materialspecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad med start omgående eller enligt överenskommelse.
Om dig
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Vi ser också gärna att du har:
Teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av Autocad Plant 3D, eller andra likvärdiga 3D-program
Svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort är meriterande

För att söka tjänsten, maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Verktygskonstruktör Forgex Sweden AB

Om företaget Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB. Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen. Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa. För ... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB.

Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen.
Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa.
För många av våra kunder är Forgex Sweden mer av en samarbetspartner än en traditionell leverantör då vi utvecklar och förfinar produktionsmetoder för att få bästa tänkbara slutprodukt. Forgex Sweden AB är certifierade enligt Automotive IATF 16949 och ISO 14001.

Tjänsten är en direktrekytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men anställs direkt av Forgex Sweden AB. Alla frågor gällande tjänsten hänvisas till Industrisupports rekryterare.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör av smidesverktyg till smidespressar hos Forgex Sweden AB har du en betydande roll i företaget. Du ingår i marknadsgruppen med ansvar för nya och gamla produkter produceras på ett effektivt sätt. Du blir med från idé till färdig produkt och sköter processen från mötet med intressenter till att verktyget är i drift vilket innefattar beräkningar, konstruktion och andra tekniska lösningar. Genom tillverkningsprocessen är du delaktig genom att vara stöd och support till både produktion och tekniska frågor från kunder.
Tjänsten är till våra två enheter i Sverige; Arvika och Virsbo med möjlighet till en flexibel arbetsplats utifrån önskad placering.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en nyskapande miljö. Du ingår i en lösningsorienterad grupp med korta vägar till beslut där vi ser att du är en god lagspelare som värdesätter teamwork och kan driva egna projekt.

Målet är en kostnadseffektiv produktion med säkerställd kvalité och för att lyckas i din roll söker vi dig med teknisk utbildning på ingenjörsnivå eller motsvarande branscherfarenhet med god materialkunskap. Goda kunskaper inom CAM/CAD, CNC och Solidworks är meriterande.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och Engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Verktygskonstruktör Forgex Sweden AB

Om företaget Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB. Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen. Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa. För ... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB.

Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen.
Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa.
För många av våra kunder är Forgex Sweden mer av en samarbetspartner än en traditionell leverantör då vi utvecklar och förfinar produktionsmetoder för att få bästa tänkbara slutprodukt. Forgex Sweden AB är certifierade enligt Automotive IATF 16949 och ISO 14001.

Tjänsten är en direktrekytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men anställs direkt av Forgex Sweden AB. Alla frågor gällande tjänsten hänvisas till Industrisupports rekryterare.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör av smidesverktyg till smidespressar hos Forgex Sweden AB har du en betydande roll i företaget. Du ingår i marknadsgruppen med ansvar för nya och gamla produkter produceras på ett effektivt sätt. Du blir med från idé till färdig produkt och sköter processen från mötet med intressenter till att verktyget är i drift vilket innefattar beräkningar, konstruktion och andra tekniska lösningar. Genom tillverkningsprocessen är du delaktig genom att vara stöd och support till både produktion och tekniska frågor från kunder.
Tjänsten är till våra två enheter i Sverige; Arvika och Virsbo med möjlighet till en flexibel arbetsplats utifrån önskad placering.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en nyskapande miljö. Du ingår i en lösningsorienterad grupp med korta vägar till beslut där vi ser att du är en god lagspelare som värdesätter teamwork och kan driva egna projekt.

Målet är en kostnadseffektiv produktion med säkerställd kvalité och för att lyckas i din roll söker vi dig med teknisk utbildning på ingenjörsnivå eller motsvarande branscherfarenhet med god materialkunskap. Goda kunskaper inom CAM/CAD, CNC och Solidworks är meriterande.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och Engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Konstruktör redo för nya utmaningar?

Introduktion Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad. Arbetsrollsbeskrivning Vi har många utmanande och s... Visa mer
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som försvar, medicinteknik, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har stor efterfrågan på Mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Vi söker dig som kan hantera 2D och 3D-cad och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 15:e januari. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Marie Ladekvist på 0702-82 91 77, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verktygskonstruktör Forgex Sweden AB

Om företaget Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB. Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen. Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa. För ... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB.

Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen.
Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa.
För många av våra kunder är Forgex Sweden mer av en samarbetspartner än en traditionell leverantör då vi utvecklar och förfinar produktionsmetoder för att få bästa tänkbara slutprodukt. Forgex Sweden AB är certifierade enligt Automotive IATF 16949 och ISO 14001.

Tjänsten är en direktrekytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men anställs direkt av Forgex Sweden AB. Alla frågor gällande tjänsten hänvisas till Industrisupports rekryterare.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör av smidesverktyg till smidespressar hos Forgex Sweden AB har du en betydande roll i företaget. Du ingår i marknadsgruppen med ansvar för nya och gamla produkter produceras på ett effektivt sätt. Du blir med från idé till färdig produkt och sköter processen från mötet med intressenter till att verktyget är i drift vilket innefattar beräkningar, konstruktion och andra tekniska lösningar. Genom tillverkningsprocessen är du delaktig genom att vara stöd och support till både produktion och tekniska frågor från kunder.
Tjänsten är till våra två enheter i Sverige; Arvika och Virsbo med möjlighet till en flexibel arbetsplats utifrån önskad placering.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en nyskapande miljö. Du ingår i en lösningsorienterad grupp med korta vägar till beslut där vi ser att du är en god lagspelare som värdesätter teamwork och kan driva egna projekt.

Målet är en kostnadseffektiv produktion med säkerställd kvalité och för att lyckas i din roll söker vi dig med teknisk utbildning på ingenjörsnivå eller motsvarande branscherfarenhet med god materialkunskap. Goda kunskaper inom CAM/CAD, CNC och Solidworks är meriterande.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och Engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Mekanikkonstruktör

Vi önskar utöka vårt Jakkal team med duktiga mekanikkonstruktörer. Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Köping och Nyköping och kommer nu även utöka vår verksamhet till Östergötland. Vi har ett brett tjänsteutbud där vi bl a hjälper våra kunder med att ta fram nyckelfärdiga maskinutrustningar inkl. CE-märkning och all dokumentation samt att vi har förfrågningar/behov av resurs- och specialistkonsulting ute hos våra kunder. För... Visa mer
Vi önskar utöka vårt Jakkal team med duktiga mekanikkonstruktörer.
Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Köping och Nyköping och kommer nu även utöka vår verksamhet till Östergötland.
Vi har ett brett tjänsteutbud där vi bl a hjälper våra kunder med att ta fram nyckelfärdiga maskinutrustningar inkl. CE-märkning och all dokumentation samt att vi har förfrågningar/behov av resurs- och specialistkonsulting ute hos våra kunder. För mer info besök gärna vår hemsida www.jakkal.se
Våra kunder är både stora och små företag. där flera är världsledande inom sitt område.
Har du ett stort engagemang, är lösnings fokuserad samt intresserad av teknik och mekanik, så kan detta vara en tjänst för dig.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig med intresse för konstruktionsfrågor och en vilja att utvecklas inom konstruktionsområdet. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet inom områden som konstruktion, produktion, projektledning.
Modellering i 3D-cad
Skapa tillverkningsunderlag
Medverka vid eventuell prototypframtagning
Besök hos underleverantörer vid behov
Utreda tekniska frågeställningar
Komma med rekommendation och lösning

Din profil
Vi ser gärna att du har:
Högskoleingenjörsexamen eller annan relevant utbildning inom maskinteknik, mekanik eller motsvarande
Vana att jobba med olika problemlösningsmetoder
God kännedom om hur ett verkstadsföretag fungerar och leds.
Erfarenhet av konstruktion
God förmåga att kunna utrycka sig i tal samt skrift på svenska och engelska

Vi söker dig med intresse för konstruktionsfrågor och en vilja att utvecklas inom konstruktionsområdet. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet inom områden som konstruktion, produktion, projektledning.
Vad kan vi erbjuda dig:
Hos oss får du jobba i ett engagerat och fartfyllt företag med korta beslutsvägar, där du har stora möjligheter till kompetens och karriärutveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placerings i Karlskoga/Örebro.
Finns möjlighet till att arbeta på distans 2 dagar i veckan.
Uppdraget kan omfattas av försvarssekretess, vilket inbär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, programmering, produktionsteknik, ledarskap och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Verktygskonstruktör Forgex Sweden AB

Om företaget Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB. Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen. Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa. För ... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Just nu söker vi en konstruktör till Forgex Sweden AB.

Forgex Sweden AB består av två enheter i Sverige: Arvika och Virsbo med ca 125 anställda och ingår i Forgex Group med smedjor i Frankrike och Polen.
Vi tillverkar smidesprodukter till tunga fordons- jordbruks- och tillverkningsindustrin och är en av de största smidesaktörerna i Europa.
För många av våra kunder är Forgex Sweden mer av en samarbetspartner än en traditionell leverantör då vi utvecklar och förfinar produktionsmetoder för att få bästa tänkbara slutprodukt. Forgex Sweden AB är certifierade enligt Automotive IATF 16949 och ISO 14001.

Tjänsten är en direktrekytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men anställs direkt av Forgex Sweden AB. Alla frågor gällande tjänsten hänvisas till Industrisupports rekryterare.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör av smidesverktyg till smidespressar hos Forgex Sweden AB har du en betydande roll i företaget. Du ingår i marknadsgruppen med ansvar för nya och gamla produkter produceras på ett effektivt sätt. Du blir med från idé till färdig produkt och sköter processen från mötet med intressenter till att verktyget är i drift vilket innefattar beräkningar, konstruktion och andra tekniska lösningar. Genom tillverkningsprocessen är du delaktig genom att vara stöd och support till både produktion och tekniska frågor från kunder.
Tjänsten är till våra två enheter i Sverige; Arvika och Virsbo med möjlighet till en flexibel arbetsplats utifrån önskad placering.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en nyskapande miljö. Du ingår i en lösningsorienterad grupp med korta vägar till beslut där vi ser att du är en god lagspelare som värdesätter teamwork och kan driva egna projekt.

Målet är en kostnadseffektiv produktion med säkerställd kvalité och för att lyckas i din roll söker vi dig med teknisk utbildning på ingenjörsnivå eller motsvarande branscherfarenhet med god materialkunskap. Goda kunskaper inom CAM/CAD, CNC och Solidworks är meriterande.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och Engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Fysiskt arbete hos kund i Karlstad

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en driven och prestigelös lagspelare som trivs med ett fysiskt arbete? Då kan du vara den vi söker till vår samarbetspartner. Du kommer att arbeta tillsammans med andra lagspelare och i arbetet kommer ni att vara verksamma inom en fysiskt krävande produktion. Det kan även förekomma tyngre lyft och enklare bygguppgifter. Vi ser gärna att du är en prestigelös och händig person som inte är rädd för att hugga i där det be... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven och prestigelös lagspelare som trivs med ett fysiskt arbete?
Då kan du vara den vi söker till vår samarbetspartner. Du kommer att arbeta tillsammans med andra lagspelare och i arbetet kommer ni att vara verksamma inom en fysiskt krävande produktion. Det kan även förekomma tyngre lyft och enklare bygguppgifter. Vi ser gärna att du är en prestigelös och händig person som inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Personprofil
Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagspelare hos oss trivs du med att arbeta fysiskt, har en god fysik och samtidigt har en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och utifrån vad du ser och hör har du förmågan att hitta en lämplig lösning.

Övrigt
Period: Visstidsanställning med god möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00
Plats: Karlstad

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ men arbeta ute hos våra kunder. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Wilma Wisting på mejladress [email protected]. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Expedition Värmland för ingenjörer 25 november

Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad. Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller jobbar inom IT och vill flytta till Värmland Den 25 november bjuder vi, tillsammans med 25 arbetsgivare, in 30-40 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 a... Visa mer
Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.
Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller jobbar inom IT och vill flytta till Värmland
Den 25 november bjuder vi, tillsammans med 25 arbetsgivare, in 30-40 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbetsgivare du tycker låter mest intressanta under kortare privata intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter, landa ett jobb och få en insikt i vad Värmland har att erbjuda, utan att ens behöva åka hit.
Så, går du i tankarna om att byta liv, då är det här eventet för dig!
Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande!
Du som söker kan idag vara boende i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kalmar, Örebro, Jönköping, Linköping, Västerås, Eskilstuna, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Norrköping, Uppsala, Södertälje, Sundsvall eller andra städer.
Mer info:
https://nyivarmland.se/expedition-varmland/
Sista ansökningsdag 6 november 2022. Visa mindre

Junior byggkonstruktör sökes till AFRY

Brinner du för byggnadskonstruktion och samtidigt söker en möjlighet till att utvecklas inom din karriär? Vi söker nu för AFRY:s räkning en byggnadskonstruktör. Du erbjuds en roll där kompetensutveckling är i stort fokus och där du är del av ett sammansvetsat team! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Företaget accelererar omställningen mot... Visa mer
Brinner du för byggnadskonstruktion och samtidigt söker en möjlighet till att utvecklas inom din karriär? Vi söker nu för AFRY:s räkning en byggnadskonstruktör. Du erbjuds en roll där kompetensutveckling är i stort fokus och där du är del av ett sammansvetsat team! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Företaget accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle och är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer.

AFRY värderar högt att du är en teamplayer, vill skapa goda relationer och har ett stort eget driv. På AFRY-kontoret i Karlstad jobbar idag ca 350 personer och de har en trivsam och god stämning med känslan av att vara en enda stor familj. Kontoret är lokaliserat i centrala Karlstad med fräscha och morderna lokaler. Du kommer tillhöra ett team på 12 personer, där ni stöttar varandra och där fokus ligger på att bygga gemenskap. Utveckling är viktigt för AFRY och du och dina kollegor erbjuds därför att gå kurser och utbildningar för att vässa era kompetenser. AFRY är ett modernt bolag som fokuserar på mångfald-, hållbarhets- och jämställdshetsfrågor.

Som byggnadskonstruktör kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta modellerings- och ritningsarbete, utföra statiska beräkningar och upprätta teknisk beskrivning. Du kommer främst arbeta med 3D-modellering i programvaran Tekla. I din roll som byggnadskonstruktör kommer du att tillhöra affärsområdet Process Industry och ingå i segmentet Industrial Civil. Du kommer att arbeta med både mindre och större projekt. Ett gott exempel på projekt som civilenheten arbetat med lokalt är Stora Ensos CLT-fabrik på Gruvön. Nationellt har AFRY också arbetat i Preems projekt ”Sunpine Ruby” i Piteå och Gasums nya biogasanläggning i Nymölla.

Du erbjuds


* Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte
* Omväxlande arbetsuppgifter och utrymme att vara kreativ
* Ett mentorskap i onboardingprocessen
* Flexibla arbetstider och bra förmåner


Du kommer bli anställd som konsult via oss på Academic Work i 6 månader, därefter är tanken att du blir överrekryterad till AFRY, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- 3D-modellering i programvaran Tekla
- Ta fram konstruktionsritningar
- Utföra statiska beräkningar

Det kommer till en början finnas en variation på arbetsuppgifter för att du ska få möjlighet att hitta dina styrkor och intressen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom byggnadskonstruktion, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Har en god förståelse för programvaran Tekla
- Kan kommunicera obehindrat på engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande ifall du som söker har arbetsliverfarenhet eller under din utbildning har varit ute på praktik som innefattat arbete med Tekla.

Som person är du:


* Orädd
* Samarbetsvillig
* Noggrann


Övrig information


* 1 september, eller enligt överenskommelse
* Heltid
* Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning ch accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. De är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Länk till hemsida:Providing leading solutions for generations to come | AFRY Visa mindre

Rör- och anläggningsdesigner

Är du vår nästa rör- och anläggningsdesigner? Sök tjänsten redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här varierande rollen kommer du att bli en väsentlig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Du kommer bl.a att arbeta med följande: •Konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt. •Aktivt delta i gruppens utvecklingsarbete, genom nya idéer... Visa mer
Är du vår nästa rör- och anläggningsdesigner? Sök tjänsten redan idag!DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här varierande rollen kommer du att bli en väsentlig
del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder,
leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Du kommer bl.a
att arbeta med följande:
•Konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella
projekt.
•Aktivt delta i gruppens utvecklingsarbete, genom nya idéer
och förbättringsförslag.
•Ha en aktiv roll i din kompetensutveckling.
Tjänsten kan innebära resor, då de arbetar både nationellt
och internationellt. Du har möjlighet att delta under projektens alla delar,
från förstudier till installation, och här är mentorskap en naturlig del av
vardagen. Du förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett internationellt,
multidisciplinärt bolag av experter och teknikkonsulter. Huvudkontoret är
baserat i Karlstad och just den här avdelningen riktar sig mot process- och
utvecklingsindustrin. De kan kallas för industrins arkitekter då deras expertis
ligger i rördesign och layouter. De jobbar med projektledning, rör och
anläggning, mekanik, process, el, instrument och automation samt tekniska
beräkningar. De flesta av deras projekt återfinns i industrier inom energi,
process, läkemedel samt papper och massa.
Vår partner är idag i en expansiv fas där det händer mycket.
Här har du som anställd möjlighet att påverka och utvecklas i takt med företaget.


DIN PROFIL
Här behövs du som är driven, proaktiv och resultatfokuserad.
Du ska trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, samt ha ett
stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar
att jobba här, men du ska ha viljan att kunna jobba självgående inom en snar
framtid.

Vi vill att du ska vara nyfiken på rördesign- och
konstruktion, verktyg som Aveva E3D och Solid Works samt tycka om att möta
kunder såväl som att delta på fredagsfrukosten med kollegorna.
Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka!

KOMPETENSKRAV
•Du har körkort B då resor i jobbet förekommer
•Du är flytande i engelska och svenska
•Du har som minst 6-12 månaders erfarenhet av liknande yrke
•Du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis rör- och
anläggning / energi och miljö
•Du har ett genuint tekniskt intresse

MERITERANDE
•Du har en allmän industriell erfarenhet
•Du har erfarenhet av praktisk installation mekanik/rör inom
industrin
•Du har en SSG-kurs
•Du har kunskap i Aveva E3D /PDMS, Solid works, Autocad eller
Plant 3DOM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster
omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande
semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig
som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig
har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att
säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt
hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17 (flex)
Omfattning: 100% Visa mindre

Rör och anläggningskonstruktör till Karlstad

Kan du vara vår nästa rör- och anläggningskonstruktör? Sök tjänsten redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och... Visa mer
Kan du vara vår nästa rör- och anläggningskonstruktör?
Sök tjänsten redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som rör- och
anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad
och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer
både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom
process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering,
genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som rör- och
anläggningskonstruktör är du alltså med i projekten från start till mål.
Du kommer också att arbeta med följande:

· Montageunderlag
· Ha kontinuerlig
dialog samt projektmöten med kund
· Rörprojektering
· Layout
· Ta fram
materialspecar
Tjänsten kommer att innebära resor i mindre utsträckning
Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till
installation, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas
både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett ledande europeiskt företag
med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar ständigt för
ett ännu bättre och mer hållbart samhälle.
Vår samarbetskund består av 16,000 experter inom
infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara
lösningar för kommande generationer.

DIN PROFIL
Här söker vi dig som är driven, social och
resultatfokuserad. Du ska trivas med teamwork där du får ta del av gruppens
kompetens, samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara
fullärd när du börjar att jobba här, men du ska ha viljan att kunna jobba
självgående inom en snar framtid.

KOMPETENSKRAV

· Du är flytande i engelska och svenska
· Du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis rör-
och anläggning, energi och miljö eller maskiningenjör
Körkort B

PLUS I KANTEN OM DU HAR

· Kunskaper inom Aveva E3D
· Tidigare erfarenhet
av rörkonstruktion
· Tidigare
erfarenhet av massa/pappersindustrin, värmekraftverk eller kemiindustrin

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg.
Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig
avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som
anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig
för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att
hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på
din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill
göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att
hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos
kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17 (flex)
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior byggkonstruktör sökes till AFRY

Brinner du för byggnadskonstruktion och samtidigt söker en möjlighet till att utvecklas inom din karriär? Vi söker nu för AFRY:s räkning en byggnadskonstruktör. Du erbjuds en roll där kompetensutveckling är i stort fokus och där du är del av ett sammansvetsat team! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Företaget accelererar omställningen mot... Visa mer
Brinner du för byggnadskonstruktion och samtidigt söker en möjlighet till att utvecklas inom din karriär? Vi söker nu för AFRY:s räkning en byggnadskonstruktör. Du erbjuds en roll där kompetensutveckling är i stort fokus och där du är del av ett sammansvetsat team! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Företaget accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle och är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer.

AFRY värderar högt att du är en teamplayer, vill skapa goda relationer och har ett stort eget driv. På AFRY-kontoret i Karlstad jobbar idag ca 350 personer och de har en trivsam och god stämning med känslan av att vara en enda stor familj. Kontoret är lokaliserat i centrala Karlstad med fräscha och morderna lokaler. Du kommer tillhöra ett team på 12 personer, där ni stöttar varandra och där fokus ligger på att bygga gemenskap. Utveckling är viktigt för AFRY och du och dina kollegor erbjuds därför att gå kurser och utbildningar för att vässa era kompetenser. AFRY är ett modernt bolag som fokuserar på mångfald-, hållbarhets- och jämställdshetsfrågor.

Som byggnadskonstruktör kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta modellerings- och ritningsarbete, utföra statiska beräkningar och upprätta teknisk beskrivning. Du kommer främst arbeta med 3D-modellering i programvaran Tekla. I din roll som byggnadskonstruktör kommer du att tillhöra affärsområdet Process Industry och ingå i segmentet Industrial Civil. Du kommer att arbeta med både mindre och större projekt. Ett gott exempel på projekt som civilenheten arbetat med lokalt är Stora Ensos CLT-fabrik på Gruvön. Nationellt har AFRY också arbetat i Preems projekt ”Sunpine Ruby” i Piteå och Gasums nya biogasanläggning i Nymölla.

Du erbjuds


* Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte
* Omväxlande arbetsuppgifter och utrymme att vara kreativ
* Ett mentorskap i onboardingprocessen
* Flexibla arbetstider och bra förmåner


Du kommer bli anställd som konsult via oss på Academic Work i 6 månader, därefter är tanken att du blir överrekryterad till AFRY, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- 3D-modellering i programvaran Tekla
- Ta fram konstruktionsritningar
- Utföra statiska beräkningar

Det kommer till en början finnas en variation på arbetsuppgifter för att du ska få möjlighet att hitta dina styrkor och intressen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom byggnadskonstruktion, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Har en grundförståelse för programvaran Tekla
- Kan kommunicera obehindrat på engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande ifall du som söker har arbetsliverfarenhet eller under din utbildning har varit ute på praktik som innefattat arbete med Tekla.

Som person är du:


* Orädd
* Samarbetsvillig
* Noggrann


Övrig information


* 1 september, eller enligt överenskommelse
* Heltid
* Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning ch accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. De är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Länk till hemsida:Providing leading solutions for generations to come | AFRY Visa mindre

Studerande CAD-konstruktör till spännande startup!

Blue Ocean Closures är ett av de mest spännande nya företagen inom hållbara förpackningar med bland annat utveckling och produktion av fiberbaserade förslutningar! Brinner du lite extra för miljö- och hållbarhetsfrågor i kombination med att du har ett stort tekniskt intresse? Då kan det här vara en tjänst för dig! Ansök redan idag – vi arbetar med urval löpande! OM TJÄNSTEN Vi söker nu en person på deltid som vill axla rollen som CAD-konstruktör hos Blue... Visa mer
Blue Ocean Closures är ett av de mest spännande nya företagen inom hållbara förpackningar med bland annat utveckling och produktion av fiberbaserade förslutningar! Brinner du lite extra för miljö- och hållbarhetsfrågor i kombination med att du har ett stort tekniskt intresse? Då kan det här vara en tjänst för dig! Ansök redan idag – vi arbetar med urval löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en person på deltid som vill axla rollen som CAD-konstruktör hos Blue Ocean Closures. Här blir du en del av en inkluderande miljö på ett företag som värdesätter mångfald. Det är ett litet företag nu och företaget består av 5 personer men Blue Oceans Closures satsar och växer samt vill på sikt jobba med internationella kunder och ge sig ut i världen.

Du erbjuds


* Du erbjuds möjligheten att arbeta med innovation och hållbarhet, och att vara med på en utvecklingsresa. Här används och utvecklas spännande teknik och material.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Vara med och designa samt rita upp underlag för 3D-printar till kunder.
- Justera design, vinklar och ändringar i befintliga CAD-modeller i Solidworks.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå med inriktning mot maskinteknik eller annan likvärdig utbildning med fokus på CAD-konstruktion.
- Har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
- Det är meriterande om du har kunskaper i Solidworks.

Som person är du


* Ansvarstagande
* Noggrann
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Deltid, kontorstider och varierande arbetstider måndag-fredag.
* Placering: Karlstad.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Rör- och anläggningsdesigner

Är du vår nästa rör- och anläggningsdesigner? Sök tjänsten redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här varierande rollen kommer du att bli en väsentlig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Du kommer bl.a att arbeta med följande: •Konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt. •Aktivt delta i gruppens utvecklingsarbete, genom nya idéer ... Visa mer
Är du vår nästa rör- och anläggningsdesigner? Sök tjänsten redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här varierande rollen kommer du att bli en väsentlig
del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder,
leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Du kommer bl.a
att arbeta med följande:
•Konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella
projekt.
•Aktivt delta i gruppens utvecklingsarbete, genom nya idéer
och förbättringsförslag.
•Ha en aktiv roll i din kompetensutveckling.
Tjänsten kan innebära resor, då de arbetar både nationellt
och internationellt. Du har möjlighet att delta under projektens alla delar,
från förstudier till installation, och här är mentorskap en naturlig del av
vardagen. Du förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett internationellt,
multidisciplinärt bolag av experter och teknikkonsulter. Huvudkontoret är
baserat i Karlstad och just den här avdelningen riktar sig mot process- och
utvecklingsindustrin. De kan kallas för industrins arkitekter då deras expertis
ligger i rördesign och layouter. De jobbar med projektledning, rör och
anläggning, mekanik, process, el, instrument och automation samt tekniska
beräkningar. De flesta av deras projekt återfinns i industrier inom energi,
process, läkemedel samt papper och massa.
Vår partner är idag i en expansiv fas där det händer mycket.
Här har du som anställd möjlighet att påverka och utvecklas i takt med företaget.


DIN PROFIL
Här behövs du som är driven, proaktiv och resultatfokuserad.
Du ska trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, samt ha ett
stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar
att jobba här, men du ska ha viljan att kunna jobba självgående inom en snar
framtid.

Vi vill att du ska vara nyfiken på rördesign- och
konstruktion, verktyg som Aveva E3D och Solid Works samt tycka om att möta
kunder såväl som att delta på fredagsfrukosten med kollegorna.
Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka!

KOMPETENSKRAV
•Du har körkort B då resor i jobbet förekommer
•Du är flytande i engelska och svenska
•Du har som minst 6-12 månaders erfarenhet av liknande yrke
•Du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis rör- och
anläggning / energi och miljö
•Du har ett genuint tekniskt intresse

MERITERANDE
•Du har en allmän industriell erfarenhet
•Du har erfarenhet av praktisk installation mekanik/rör inom
industrin
•Du har en SSG-kurs
•Du har kunskap i Aveva E3D /PDMS, Solid works, Autocad eller
Plant 3DOM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster
omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande
semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig
som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig
har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att
säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt
hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17 (flex)
Omfattning: 100% Visa mindre

Rör- och anläggningskonstruktör - Promt

Om tjänsten Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit... Visa mer
Om tjänsten
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar Autodesk plant 3D eller andra 3D program.

Om oss
Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industri­projekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.

Om processen

I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77, [email protected] eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83, [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 24 april. Visa mindre

Konstruktör

Rostfriapumpstationer är ett varumärke inom Rostfria VA-System i Sverige AB. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar kompletta vatten- och avloppssystem i rostfritt stål till kommuner och industri. Verksamheten är förlagd till Filipstad i Värmland. Rostfria VA-System startades 1984 och har i sin grund, traditionen kring tillverkningen av rör och rostfria produkter som startades i Storfors och har funnits under 100-tals år. Vi är 20 anställda och omsa... Visa mer
Rostfriapumpstationer är ett varumärke inom Rostfria VA-System i Sverige AB. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar kompletta vatten- och avloppssystem i rostfritt stål till kommuner och industri. Verksamheten är förlagd till Filipstad i Värmland. Rostfria VA-System startades 1984 och har i sin grund, traditionen kring tillverkningen av rör och rostfria produkter som startades i Storfors och har funnits under 100-tals år. Vi är 20 anställda och omsatte under 2021 ca 70 miljoner.
Rostfria VA – System är en del av Uniwaterkoncernen - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 700 MSEK och hade drygt 230 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är:
Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp – ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO.
Läs mer om Uniwaterkoncernen på www.uniwater.se
Vi växer! – Vill du vara med på vår resa?
Vi söker nu en engagerad och driven Konstruktör till teamet i Filipstad!
I rollen som konstruktör hos oss kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Du finns med i hela processen - från projektering, dimensionering och konstruktion till prefabricering och montering. I din roll kommer du också att stötta organisationen med orderberedning samt framtagande av tekniska offerter. I rollen ingår kalkylering inom allt från standard till mer komplexa stationer, lösningar och entreprenader.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Teknisk support, orderberedning, offertskrivning
Kontakt med kollegor inom Sälj, Projektledning samt Produktion
Upprätta förslagsritningar för anbud samt granskningsritningar för projekt samt efter godkännande upprätta arbets- samt relationsritningar för objekt
Se till att alla ritningar som lämnas till Produktion efterlever organisationens krav och standarder
Konstruera prototyper och bekräfta planer med design/inköpsteam
Utföra fysisk testning på tekniska prototyper
Se till att komponenter och montering följer tillämpliga bransch – och affärsstandarderVem söker vi?
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse, som är flexibel och vill ha ett omväxlande arbete. Du arbetar förtroendeingivande och konsultativt och har löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår på vägen både internt och med kund och underleverantörer. Du är skicklig på att hålla dialogen i gång och att koordinera framåt.Vi ser gärna att du har:
Teknisk examen (högskoleingenjör eller motsvarande) i industriell design, maskinteknik eller motsvarande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med teknisk support, orderberedning, konstruktion – gärna inom bygg, projekt eller VA
3+ års erfarenhet i mekanisk design
Fördjupad kunskap om SolidWorks 3D CAD-programvara
Omfattande kunskap om metalltillverkningsprocesser
God kunskap inom Officepaketet, framför allt Excel
Erfarenhet av att jobba i ERP-system

Som person är du nyfiken, flexibel och initiativrik. Du gillar att lösa tekniska problem, är uppmärksam på detaljer, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är också lyhörd, har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut. Du är van vid att planera, schemalägga samt samordna.


Några frågor till Jonas Björkström, VD


Varför valde du att jobba på Rostfria VA-System?
Jag behövde en ny utmaning och såg stor utvecklingspotential i företaget och utvecklingsmöjligheter för egen del.
Vad är framtidsvisionen?
Att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare och leverera produkter till VA-kollektivet i yttersta klass.
Vad är de främsta fördelarna med att jobba hos er?
Man kan säga att vi är det familjära företaget i det stora sammanhanget – vi har en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål, och det viktigaste – vi har kul på jobbet.
Vad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen som konstruktör?
Att du är en prestigelös teamspelare, har förmågan att samarbeta och att tillsammans med kollegorna ihärdigt driva arbete och processer framåt på ett strukturerat. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa hållbara och förtroendefulla relationer, både internt och externt.


Vi erbjuder
Tillsammans kan vi göra skillnad. Inom Rostfria VA-System brinner vi för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder inom VA-branschen. Att arbeta hos oss är inspirerande och utmanande. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete. Välkommen i gänget!
Ansökan
Ansök genom ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Jonas Björkström, VD, på [email protected] eller rekryteringsansvarig Sven Hagberg, [email protected]
Välkommen i gänget! Visa mindre

Rör- och anläggningskonstruktör - Promt

Om tjänsten Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit... Visa mer
Om tjänsten
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar Autodesk plant 3D eller andra 3D program.

Om oss
Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industri­projekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.

Om processen

I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77, [email protected] eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83, [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 27 mars. Visa mindre

Rörkonstruktör

Är du en konstruktör som arbetat minst två år och redo för en ny utmaning? Då kan du vara den vi söker! Vi söker två nya kollegor till vårt kontor i Karlstad. Citec Sverige är en del av Citec Group med huvudkontor i Karlstad och kontor i Stockholm. I den svenska organisationen finns idag ca 30 medarbetare och vi sysselsätter kontinuerligt ytterligare ett hundratal Citec-ingenjörer och partners med uppdrag och projekt utförda och ledda av den svenska organi... Visa mer
Är du en konstruktör som arbetat minst två år och redo för en ny utmaning? Då kan du vara den vi söker! Vi söker två nya kollegor till vårt kontor i Karlstad.
Citec Sverige är en del av Citec Group med huvudkontor i Karlstad och kontor i Stockholm. I den svenska organisationen finns idag ca 30 medarbetare och vi sysselsätter kontinuerligt ytterligare ett hundratal Citec-ingenjörer och partners med uppdrag och projekt utförda och ledda av den svenska organisationen.
Vår lokala expertis innefattar projektledning, rör och anläggning, mekanik, process, el, instrument och automation samt tekniska beräkningar. De flesta av våra projekt återfinns i industrier inom energi, process, läkemedel samt papper och massa.
Hos Citec får du den personliga känslan hos ett mindre bolag, samtidigt som du har ett internationellt bolags samlade kompetens i ryggen. Ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss. Tillsammans med trevliga kollegor och spännande kunder kommer du att kunna styra över ditt arbete och din utveckling i ett expansivt bolag.
Din framtida roll
Du arbetar med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt.
Du har en varierande roll och arbetar tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin.
Du har möjlighet att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation.
Hos Citec är mentorskap en naturlig del av vardagen. Du väntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.
Du deltar aktivt i gruppens utvecklingsarbete, genom nya idéer och förbättringsförslag.
Du förväntas ha en aktiv roll i din kompetensutveckling.
Tjänsten kan innebära resor, då vi arbetar både nationellt och internationellt.
Vem är du?
Du har en ingenjörsutbildning inom energi eller liknande.
Du har minst två år dokumenterad erfarenhet i rollen som konstruktör eller från processindustrin eller motsvarande.
Erfarenhet från energi, läkemedel samt papper- och massaindustri är meriterande.
Vi söker dig som är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd.
Du klarar av att jobba självständigt såväl som i grupp.
Kompetens inom tryckkärls- eller maskindirektivet är meriterande.
Erfarenhet av Aveva E3D, Solidworks, Autocad plant3D eller liknande är meriterande.
Du hanterar svenska och engelska på en professionell nivå.
För mer information om tjänsten kontakta Gustav Nilsson: [email protected] eller 070-293 5955.


Grow with us! We offer you the opportunity to develop your skills in process engineering, project management and other engineering areas. At Citec you will be part of a motivated team of younger and senior designers working in an international and open atmosphere.
See more about the Citec family: https://www.youtube.com/watch?v=fwlh5Kp9nkc
Citec - Expertise with passion
Join our global family! Visa mindre

Konstruktör till Värmlands härligaste gäng?!

Technogarden ingår i Norconsult-koncernen och är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Göteborg, Stockholm, Malmö och Västerås. Just nu söker vi för Munkfors Industritekniks räkning Dig, en konstruktör som vill ha en varierade roll med inslag av både tillverkningsteknik, kvalitet och in... Visa mer
Technogarden ingår i Norconsult-koncernen och är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Göteborg, Stockholm, Malmö och Västerås.

Just nu söker vi för Munkfors Industritekniks räkning Dig, en konstruktör som vill ha en varierade roll med inslag av både tillverkningsteknik, kvalitet och inköpsfrågor.

Utmaningen?

Rollen kommer inledningsvis att vara ett konsultuppdrag och erbjuda varierande uppgifter kopplade till konstruktionsyrket, det innebär t ex 3D-modellering i SolidWorks, dialog kring tillverkningsfrågor tillsammans med mekaniker samt inköp av reservdelar och maskinkomponenter.

Munkfors Industriteknik nykonstruerar och tillverkar maskiner för produktionsenheter inom den egna koncernen där b la Munkforssågar, Swedev och Primeblade ingår. De ansvarar även för underhåll och ombyggnation av befintlig maskinpark. Det nära samarbetet med verkstaden ger möjligheten till en bred och utvecklande roll som konstruktör.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Du behärskar något av de vanligaste CAD-verktygen och har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende på teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Säkerhet och kvalitet sitter högt på agendan och har du kunskap om och erfarenhet av arbete med CE-märkning är det meriterande.

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Vi söker dig som är handlingskraftig, initiativrik och trivs med att arbeta så väl i team som självständigt.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan

Du söker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 12 december. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta konsultchef Marina Olsson, [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara

Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntra... Visa mer
Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling.

För tillfället har vi flera möjligheter för dig med kompetens inom IT/mjukvara. Exempel på roller:

* IT-Arkitekt
* Systemutvecklare
* Systems engineers
* EmbeddedutvecklareDin dag som konsult på Combitech är varierande och anpassade utefter dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner. Tillsammans hittar vi rätt roll och utmaning för dig!Våra kunder finns inom många olika branscher, främst inom industri, fordon, telecom samt försvar. Uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Vi har både uppdrag inhouse samt ute hos kund. Vi tycket det är viktigt med balans livet, personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar samt uppdrag som är anpassade för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och värdesätter det ständiga lärandet. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utvecklas tillsammans.Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning inom exempelvis datateknik, informationsteknik, programvaruutveckling eller IT infrastruktur.Vi söker dig som med har kompetens inom några av följande tekniker och ramverk: C/C++, Java, Python, sysML/UML, MBSE, BPMN, ArchiMate, TOGAF, Docker, C#, Scrum, Kanban, Linux, requirements engineering eller VR/AR, Unity.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Konstruktionsansvarig - WIAB

Om tjänsten Är du utvecklingsfokuserad, driven och ansvarstagande? Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete, med rätt inställning och driv har du dessutom stora möjligheter att forma tjänsten. Det finns en helt ny verkstad som är redo att fyllas med uppdrag där stålkonstruktion står i centrum. Du kommer att ha ett övergripande ansvar att driva konstruktions- och beräkningsarbetet kopplat till vår verksamhet. Utan problem tar du dig an rol... Visa mer
Om tjänsten
Är du utvecklingsfokuserad, driven och ansvarstagande? Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete, med rätt inställning och driv har du dessutom stora möjligheter att forma tjänsten. Det finns en helt ny verkstad som är redo att fyllas med uppdrag där stålkonstruktion står i centrum. Du kommer att ha ett övergripande ansvar att driva konstruktions- och beräkningsarbetet kopplat till vår verksamhet. Utan problem tar du dig an rollen som projektledare och vill leda stora som små projekt i företaget. Kontakt med både kunder och leverantörer genom beredning av kundförfrågningar förekommer, att vara kundfokuserad och kommunikativ är därför ett stort plus.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Karlstad.

Om dig
Vi ser att du är högskoleingenjör inom byggteknik eller motsvarande samt har några års erfarenhet som konstruktör. Har du erfarenhet av projektledning är det meriterande.

Som person är du en engagerad och kommunikativ kollega med stort kundfokus. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta mot gemensamma mål där kunden står i fokus. Ditt intresse för teknik gör att du har ett starkt driv att utvecklas och bidra med dina kunskaper.

Om oss
WIAB är ett entreprenadföretag med inriktning på tillverkning av stålkonstruktioner med eller utan montage samt service, reparation och underhåll inom bygg- och industrisektorn. Vi erbjuder även projektledning och specialtjänster. På WIAB finns ett närvarande ägarskap med en stark framtidstro och snabba beslut.

Vi driver både små och stora uppdrag och tack vare vår kunniga personal så har vi en bred kompetens.

WIAB har idag 50 kunniga medarbetare och har ambition att fortsätta expandera. Sedan juli 2018 ingår även Lyftblockservice AB och Wermlands Industri Hydraulik AB i WIAB Group.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Bengt Libäck på 070 594 72 77.

Välkommen med din ansökan senast 30 september. Visa mindre

Expedition Åmål & Säffle rekryteringsevent

Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Åmål & Säffle med omnejd! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad. Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller arbetar med IT, inköp, ekonomi och HR. Den 24 september bjuder vi, tillsammans med 10 arbetsgivare, in 20 personer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Åmål & Säffle. Förutom pepp från livesänd studio träffar du de 8... Visa mer
Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Åmål & Säffle med omnejd! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.
Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör eller arbetar med IT, inköp, ekonomi och HR.
Den 24 september bjuder vi, tillsammans med 10 arbetsgivare, in 20 personer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Åmål & Säffle. Förutom pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbetsgivare du tycker låter mest intressanta under kortare 1-1 intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter, landa ett jobb och få en insikt i hur det är att bo och leva i Åmål & Säffle.
Du träffar bl.a. SEM, Wiksfors Technology, Somas, BTG, Hexpol, Rexcell Duni, Ahlstrom Munksjö Paper och Azelio.
Så, går du i tankarna om att byta liv, då är det här eventet för dig!
Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande!
Mer info:
https://nyivarmland.se/expedition-varmland/
Ansökan:
https://nyivarmland.teamtailor.com/jobs/1219700-expedition-amal-saffle-for-ingenjorer-24-september-2021
Sista ansökningsdag 5 september. Visa mindre

Rörkonstruktör sökes!

Har du erfarenhet av mekanik- och rörprojektering? Är du driven och vill utvecklas vidare i en roll som Rörkonstruktör inom industri och anläggningskonstruktion? - Välkommen med din ansökan! Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en Rörkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord i tidsbestämda projekt och arbeta som konsult hos kund. Intentionen är att du på sikt ska ... Visa mer
Har du erfarenhet av mekanik- och rörprojektering? Är du driven och vill utvecklas vidare i en roll som Rörkonstruktör inom industri och anläggningskonstruktion? - Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Rörkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord i tidsbestämda projekt och arbeta som konsult hos kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer att tillhöra kunds Karlstadkontor där du får möjlighet att arbeta tillsammans med skickliga konstruktörer, specialister och projektledare och uppdragen innebär att du kommer arbeta nära kunder inom energi och industrisektorn. Arbetsplatsen är flexibel och för dig som vill finns möjligheten att arbeta på distans.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.Arbetsuppgifter
Som Rörkonstruktör kommer du arbeta med konstruktion och projektering av rörsystem. Du kommer vara delaktig i designen av rörsystem av nya processanläggningar och vara delaktig i ombyggnationer av redan befintliga anläggningar och arbeta i multidisciplinära projektgrupper.Vi söker dig som
har yrkes-,högskole-,eller civilingenjörsutbildning inom maskin eller mekanik med minst 3 års erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering/konstruktion. Alternativt att du har skaffat dig arbetslivserfarenhet som kan bedömas som likvärdig, inom exempelvis papper och massa. Vidare har du erfarenhet av CAD verktyget E3D. Du har B-körkort och hanterar det svenska och engelska språket i både tal och skrift då det är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Som person tror vi att du har en strävan att utvecklas. Du är nyfiken, kommunikativ och duktig på att driva ditt arbete från start till mål. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga och gillar att skapa kontakter både internt och externt. Avslutningsvis tror vi att du har ett stort tekniskt intresse!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Paulina Öberg

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Rör- och anläggningskonstruktör - Promt

Om tjänsten Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit... Visa mer
Om tjänsten
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Vi ser att du har relevant utbildning för tjänsten så att du har en bra grund att stå på och behärskar Autodesk plant 3D eller andra 3D program.

Om oss
Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industri­projekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77, [email protected] eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan senast 31 augusti. Visa mindre

Konstruktör/projektör till WSP

Ta chansen och bli en del av WSP Bro och Vattenbyggnad där högt engagemang och bred kompetens kännetecknar gruppen. Här får du möjlighet att vara med och leverera högkvalitativa produkter till WSP’s kunder och fortsätta utvecklas med ett företag i teknikens och branschens framkant. Information om tjänsten Bro och vattenbyggnad är ett affärsområde inom WSP Sverige AB som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom brokonstruktion. Uppdragen innefattar broa... Visa mer
Ta chansen och bli en del av WSP Bro och Vattenbyggnad där högt engagemang och bred kompetens kännetecknar gruppen. Här får du möjlighet att vara med och leverera högkvalitativa produkter till WSP’s kunder och fortsätta utvecklas med ett företag i teknikens och branschens framkant.

Information om tjänsten
Bro och vattenbyggnad är ett affärsområde inom WSP Sverige AB som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom brokonstruktion. Uppdragen innefattar broar, tunnlar, kajer, dammar och andra byggnadsverk. Projekten sträcker sig över hela kedjan från förstudier med utredningar till projektering och förvaltning. WSP Bro och Vattenbyggnad har idag etablerade kontor runt om i landet. Avdelningen som nu söker efter sin nya medarbetare har kontor i Örebro, Falun, Norrköping samt Karlstad och består av ca 50 medarbetare. Du har möjlighet att utgå från någon av tidigare nämnda orter beroende på vad som passar dig bäst. Du välkomnas till ett företag med härlig stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

Nu vill WSP förstärka sin personalstyrka och därför söker Professionals Nord för WSP räkning en konstruktör inom Bro och Vattenbyggnad. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WSP. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSP önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som konstruktör/projektör arbetar du i olika typer av uppdrag inom affärsområdet Bro och Vattenbyggnad. Du arbetar i processens samtliga delar tillsammans med teamet för uppdraget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat konstruktion och beräkningar i relevanta programvaror, projektering, utveckling av beräkningsprogram och arbetsprocesser samt kontinuerlig dialog med kunder. Du kommer till en början att ta del av introduktionsprogrammet för att komma in i rollen samt tilldelas en mentor.

Vi söker dig som
Har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet inom byggteknik eller väg och vatten. Du har flerårig erfarenhet som konstruktör/projektör inom branschen. Förslagsvis har du en bakgrund inom bro, hus, anläggning, väg etc. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är även ett krav för tjänsten då dagsresor förkommer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WSP. Tjänsten passar dig som vill bidra med ditt engagemang i en driven grupp med bred kompetens. Du trivs i ett stort bolag som präglas av stark utveckling och tillväxt. Du är positiv, samarbetsvillig och vill bidra till en god teamkänsla. Vidare har du lätt för att knyta kontakt med andra, agera affärsmässigt och driva dina uppdrag framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Örebro, Falun, Karlstad eller Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige omkring 4100.

Läs mer om WSP här!

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Expedition Värmland för ingenjörer

Om jobbet Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad. Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör och vill flytta till Värmland Den 28 maj bjuder vi, tillsammans med 10 arbetsgivare, in 30 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbetsgivare du tyc... Visa mer
Om jobbet
Vi samlat de mest attraktiva arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.
Välkommen till vårt rekryteringsevent för dig som är ingenjör och vill flytta till Värmland
Den 28 maj bjuder vi, tillsammans med 10 arbetsgivare, in 30 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp från livesänd studio träffar du de 8 arbetsgivare du tycker låter mest intressanta under kortare intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter, landa ett jobb och få en insikt i vad Värmland har att erbjuda, utan att ens behöva åka hit.
Så, går du i tankarna om att byta liv, då är det här eventet för dig!
Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande!


Mer info:
https://nyivarmland.se/expedition-varmland/


Ansökan:
https://nyivarmland.teamtailor.com/jobs/1092222-expedition-varmland-for-ingenjorer-28-maj-2021
Sista ansökningsdag 18/10. Visa mindre

Rör- och anläggningskonstruktör - Promt

Om tjänsten Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit... Visa mer
Om tjänsten
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar Autodesk plant 3D eller andra 3D program.

Om oss
Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industri­projekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77, [email protected] eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83, [email protected].

Sista ansökningsdag är 6 april. Visa mindre

Brokonstruktör sökes!

Har du arbetat som brokonstruktör tidigare och vill bidra med dina kompetenser till detta välkända företag i Värmland? Är du en social och självständig person som letar efter nya utmaningar? Sök idag! Dina arbetsuppgifter Som brokonstruktör arbetar du med att beräkna och konstruera broar enligt gällande krav inom branschen. Stor del av samråden kommer att ske med trafikverket. Ett typiskt projekt börjar med att de får in en beställning, sedan tar brokonst... Visa mer
Har du arbetat som brokonstruktör tidigare och vill bidra med dina kompetenser till detta välkända företag i Värmland? Är du en social och självständig person som letar efter nya utmaningar? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Som brokonstruktör arbetar du med att beräkna och konstruera broar enligt gällande krav inom branschen. Stor del av samråden kommer att ske med trafikverket. Ett typiskt projekt börjar med att de får in en beställning, sedan tar brokonstruktören över och gör en redogörelse för beräkningarna som skickas in till trafikverket, sedan följer möten med trafikverket, som exempelvis startmöte och samråd. Efter denna process är klar görs en kvalitetskontroll. Rollen innebär också en del rapportskrivningar gällande redogörelse om konstruktionen och beräkningarna. Vi letar efter dig som arbetat med dessa uppgifter tidigare.

Om företaget
Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Vår kund arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, och är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer.

Vår kund erbjuder en familjär arbetsplats med fokus på medarbetaren – det finns möjligheter att utvecklas och man har kul på jobbet!

I den aktuella gruppen arbetar de med nykonstruktion av broar. De finns med i tidiga skeden och gör utredningar av hur möjligheterna ser ut kring ett projekt och är med hela vägen till detaljhantering och projekterar.


Din profil
Stor vikt läggs på de personliga egenskaperna. För att passa i rollen som brokonstruktör söker vi dig som drivs av utveckling, är engagerad och som bidrar med god stämning till gruppen. Teamet idag är ett glatt gäng med bra samarbete, så det är viktigt att du är kommunikativ och lättsam. Eftersom arbetet innebär mycket beräkningar riktar vi oss till dig som är noggrann.


Skallkrav:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som brokonstruktör
- Civilingenjör inom väg och vatten/ samhällsbyggnad/ brokonstruktör eller liknande relevant utbildning mot bro
- Svenska och engelska i tal och skrift


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00- 17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Junior konstruktör och redo för nästa utmaning i karriären? Se hit!

Vi söker nu en junior konstruktör till ett företag i Karlstad som är specialiserade inom kraftförsörjning. Här får du chansen att hänga med på spännande resa på ett växande företag i framkant! Här har du en kunnig och kundorienterad organisation och är du, precis som dina blivande kollegor, öppen för nya innovativa och tekniska lösningar kommer du trivas bra i den här rollen! Välkommen med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN I din roll kommer du att vara... Visa mer
Vi söker nu en junior konstruktör till ett företag i Karlstad som är specialiserade inom kraftförsörjning. Här får du chansen att hänga med på spännande resa på ett växande företag i framkant! Här har du en kunnig och kundorienterad organisation och är du, precis som dina blivande kollegor, öppen för nya innovativa och tekniska lösningar kommer du trivas bra i den här rollen! Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I din roll kommer du att vara med och leverera kompletta system för strömförsörjning inom en rad olika branscher och områden. Företaget förser bland annat järnvägen med avbrottsfri kraft för olika funktioner såsom exempelvis signalreläer, signalsystem, kommunikationsutrustning och under senare tid även anpassade system för signalställverk. De har även tillhandahållit kraftsystem för andra områden som till exempel nödljus till industrier och vindkraftverk samt brandsystem, bara för att nämna några.

På företag arbetar idag ett team på sju personer i olika roller och med varierad erfarenhet inom branschen.

Du erbjuds


* En varierad och dynamisk roll där du får kombinera dina tekniska kunskaper med kundbemötande. Du får möjligheten att arbeta med såväl små som stora projekt, mot både små och stora kunder. Detta på ett snabbväxande företag inom en aktuell bransch!
* En arbetsplats med stort fokus på förnybar energi, miljö och säkerhet. Här vill man alltid göra skillnad och skapa ett kretslopp där ansvar tas för det som byts ut, så att det kan återanvändas.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
* Som konstruktör arbetar du med att konstruerar elsystem samt är med och utformar kompletta systemlösningar utifrån kundernas önskemål. Detta genom bland annat likriktarsystem, DC-system och systemövervakning.


* Du kommer främst arbeta i ELPROCAD och med såväl nyutveckling som förbättringsarbete.
* I din roll ansvarar du även för produktionsplaneringen. Du ser bland annat se till att det är bra flöde i produktionen, att det finns material hemma för det som ska byggas samt att beställningar levereras till kunder i tid.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning inom el, elkraft, elektroteknik, automation eller energi från universitet, högskola eller yrkeshögskola.


* Har god kunskap om generell el- och ritningslära.
* Har goda CAD-kunskaper, gärna ELPROCAD eftersom detta används i det dagliga arbetet.
* Har ett stort tekniskt intresse och god data/systemvana.
* Talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, eftersom båda språken förekommer i arbetet.
* Har B-körkort.


Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roller inom el och konstruktion.

Som person är du


* Problemlösande.
* Självgående.
* Noggrann och har god samarbetsförmåga.


Övrig information


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid, kontorstider mellan 8.00 – 17.00 med möjlighet till flex.
* Placering: Karlstad.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Rörkonstruktör sökes till internationellt företag

Vill du få möjligheten att arbeta på ett internationellt utvecklande företag? Är du en social och trevlig person som gillar att arbeta i projekt? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Detta företag arbetar med att tillverka stora maskiner inom pappersbranschen, gruppen består av 35 personer som tillhör olika discipliner inom el, automation och rör. Arbetsuppgifterna kan bland annat vara att; - Rita och ko... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta på ett internationellt utvecklande företag? Är du en social och trevlig person som gillar att arbeta i projekt? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Detta företag arbetar med att tillverka stora maskiner inom pappersbranschen, gruppen består av 35 personer som tillhör olika discipliner inom el, automation och rör.

Arbetsuppgifterna kan bland annat vara att;
- Rita och konstruera rör och allt som hör till, exempelvis upphängningar
- Samarbeta med de andra disciplinerna i projekten
- Vara med och stötta upp vid uppbyggnation av maskinen, gällande rören
- Delta i hela projektet, från start till leverans av maskin


Om företaget
Företagets industrihistoria sträcker sig långt tillbaka i tiden och de är idag den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige arbetar ca 1600 medarbetare. Gruppen präglas av bra stämning och hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny.

Din profil
Den befintliga gruppen består av ett glatt och positivt gäng, så det är viktigt att du är ödmjuk, prestigelös och trevlig i ditt bemötande. Vi riktar oss till dig som har ett eget inre driv och som vill arbeta med utvecklande arbete.

Skallkrav:
- Utbildning inom process och anläggning med inriktning mot rör, YH eller högskolenivå
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort

Meriterande:
- Erfarenhet av Catia
- Andra 3D verktyg, exempelvis PDMS
- Erfarenhet av rörkonstruktion
- Erfarenhet av att arbeta i projekt
- Bakgrund inom montage


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00- 17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Flexibel ingenjör till vår inhouse- och onsiteavdelning

Är du en problemlösare och hjälper till där det behövs? Vi behöver en mekanikingenjör som har flexibilitet som sitt ledord. Våra kunduppdrag är olika vilket gör att du kommer att få anpassa dig utefter behov. Arbetsuppgifterna varierar mellan mekanisk konstruktion i kombination med kundkontant och att agera som delprojektledare (tekniskt ansvarig för en specifik del av ett projekt eller med fokus på att avlasta projektledaren i alla projektfaser). Semcon ... Visa mer
Är du en problemlösare och hjälper till där det behövs? Vi behöver en mekanikingenjör som har flexibilitet som sitt ledord. Våra kunduppdrag är olika vilket gör att du kommer att få anpassa dig utefter behov. Arbetsuppgifterna varierar mellan mekanisk konstruktion i kombination med kundkontant och att agera som delprojektledare (tekniskt ansvarig för en specifik del av ett projekt eller med fokus på att avlasta projektledaren i alla projektfaser).

Semcon i Karlstad är på en förändringsresa där vi, förutom fortsatt samarbete på plats hos flertalet kunder i regionen, även arbetar med projektuppdrag inhouse. Med anledning av ökat antal spännande utvecklingsprojekt söker vi nu erfarna ingenjörer med god kunskap av mekanisk konstruktion och mer erfarenhet från arbete i projekt för uppdrag såväl hos kund som i våra egna projekt.

Det är viktigt att du har en god svenska och engelska samt är kunnig inom CAD.

Är detta tjänsten för dig?
Ansök idag och på svenska.
Specificera i ansökan vilka CAD program du har arbetat med.

För mer information kontakta Jennica Ivarsson, Team Manager [email protected]
46739415737 Visa mindre

Junior konstruktör till Valmet i Karlstad!

Valmet i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissueindustrin - från idé till färdigt papper. Är du nyexaminerad maskiningenjör eller har något års erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären? Vill du samtidigt få möjligheten att arbeta inom en global koncern som är ledande leverantörer inom massa-, pappers- och energiindustrin? Vi söker konstruktörer till Valmet med start under våren/sommare... Visa mer
Valmet i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissueindustrin - från idé till färdigt papper. Är du nyexaminerad maskiningenjör eller har något års erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären? Vill du samtidigt få möjligheten att arbeta inom en global koncern som är ledande leverantörer inom massa-, pappers- och energiindustrin? Vi söker konstruktörer till Valmet med start under våren/sommaren, skicka in din ansökan nu då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Valmets räkning en konstruktör till Karlstad. Med över 12 000 medarbetare globalt är Valmet en ledande leverantör inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissueindustrin - från idé till färdigt papper. De arbetar tillsammans med deras kunder, förstår deras behov och problem samt hjälper till att lösa dem.

Du erbjuds


* Ett företag som är starka inom maskinkonstruktion av pappers- & massamaskiner, både med en större inhouseverksamhet samt projekt ute hos kunder.
* Stöttning och coaching av seniora kollegor och chefer.
* En arbetsplats med utrymme för egna initiativ samt möjlighet till kompetensutveckling.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande )

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör kommer du arbeta med mekanisk konstruktion och du kommer främst att arbeta med befintliga produkter men även till viss del med nyutveckling.

Du kommer arbeta med att:


* Ta fram tillverkningsunderlag utifrån layout
* Arbeta med konstruktion av kundanpassade komponenter, nya produkter och lösningar
* Problemlösning, förbättringsarbete och utredningsarbete
* Ingå i projekt som arbetar mot både produkt-och kundprojekt


VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad högskole- eller civilingenjör i maskinteknik eller liknande utbildning


* Talar och skriver obehindrat på engelska


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med konstruktion i CAD. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet inom pappersindustrin.

Som person är du:
* Självgående
* Problemlösande
* Har god samarbetsförmåga

Övrig information


* Start: Våren/sommaren
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad, Lamberget
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valmets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmet har 12 000 medarbetare runt om i världen, varav ca 1 500 finns i Sverige. I Sverige kommer tekniken i tre av fyra pappersbruk från Valmet som har flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Sundsvall, Karlstad och Göteborg. Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. Visa mindre

Konstruktör - WIAB

Om tjänsten Som konstruktör hos oss kommer du självständigt ansvara och driva konstruktions- och beräkningsarbete kopplat till vår verksamhet. Du kommer även att ha kontakt med kunder och leverantörer genom beredning av kundförfrågningar samt projektledning. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter, med rätt inställning och driv har du stora möjligheter att forma tjänsten. Tjänsten är heltid, tillsvidare med placer... Visa mer
Om tjänsten
Som konstruktör hos oss kommer du självständigt ansvara och driva konstruktions- och beräkningsarbete kopplat till vår verksamhet. Du kommer även att ha kontakt med kunder och leverantörer genom beredning av kundförfrågningar samt projektledning.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter, med rätt inställning och driv har du stora möjligheter att forma tjänsten.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Karlstad.

Om dig
Vi ser att du är högskoleingenjör inom byggteknik eller motsvarande samt har några års erfarenhet som konstruktör. Har du erfarenhet av projektledning ser vi det som meriterande.

Som person är du en engagerad och kommunikativ kollega med stort kundfokus. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta mot gemensamma mål där kunden står i fokus. Ditt intresse för teknik gör att du har ett starkt driv att utvecklas och bidra med dina kunskaper.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Axel Wrangel på 073 501 27 38. Välkommen med din ansökan senast 16 februari via www.testhuset.com (http://www.testhuset.com)

Om oss
WIAB är ett entreprenadföretag med huvudverksamhet inriktad på att bedriva service, installation, tillverkning, reparation och underhåll inom bygg- och industrisektorn. Vi driver både små och stora uppdrag och tack vare vår kunniga personal så har vi en bred kompetens.

Det vi jobbar med är tunggodshantering, flytt av maskiner, service och underhåll, reparationer, ombyggnationer samt nyinstallation av mekanisk utrustning. Vi erbjuder även projektledning samt specialtjänster. WIAB har idag 50 montörer, svetsare och tekniker och har ambition att fortsätta expandera.

Sedan juli 2018 ingår även Lyftblockservice AB och Wermlands Industri Hydraulik AB i WIAB Group. Visa mindre

Konstruktör till Zetterströms Rostfria

Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är ledande inom branschenoch har ett genuint kunnande inom rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher. Läs mer om företaget:https://www.zetterstroms.se/ Som konstruktör får du här 4 kollegor som också är konstruktörer. Du k... Visa mer
Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är ledande inom branschenoch har ett genuint kunnande inom rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher.

Läs mer om företaget:https://www.zetterstroms.se/

Som konstruktör får du här 4 kollegor som också är konstruktörer. Du kommer att arbeta projektstyrt och nära konstruktionschefen.

I huvudsak utgår arbetet frånkravspecifikation från kund. En skiss görs och en modell ritas upp som diskuteras med kund.Som CAD-verktyg används Autodesk Inventor.

Oftast utgår konstruktionen från standardprodukter som anpassas efter kundens specifikationer. Mycket underlag finns att återanvända i biblioteksedan tidigare projekt och det finns mycket kompetens bland dina kollegor som du kan fråga om hjälp.

Det som du ritar lämnas sedan till konstruktionschefen för review, som i sin tur sedan lämnar det vidare till beredning.

Vägg i vägg med kontoret ligger produktionen, vilket ger en fantastisk möjlighet att vara med och se det du har ritat byggas upp i produktionen till en färdig produkt!Du kommer till exempel att kunna diskutera ditt projekt med erfarna svetsare.

Vi söker dig som gillar att samarbeta, vill vara en del i gänget och tycker om när det är korta beslutsvägar och högt i tak.

Möjlighet till friskvård finnsoch ett gym finns i närheten.

Flextid finns.

Kompetenskrav

Maskiningenjörsutbildning.

Övrigt

Du kommer inledningsvis att vara anställd av Procruitment och arbetsplatsen är hos Zetterströms Rostfria. Efter ca 6 månader är målet att du ska bli anställd av Zetterströms.

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Start: I maj eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Molkom,20 minuters resa med bil från Karlstad. Bussförbindelse finns och hållplats finns nära arbetsplatsen.

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre