Lediga jobb Procruitment i Karlstad

Se alla lediga jobb från Procruitment i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Utvecklare av testmiljö med JAVA-kompetens

Om kunden Vår kund är ett internationellt etablerat konsultbolag inom IT. Dom behöver nu stärka upp sin grupp som arbetar med testning av en mjukvaruplattform. Tycker du att det låter spännande? Vad kul, då kommer du att få massor av mer information om vår kund när vi träffas personligen. Om tjänsten Du kommer att tillhöra ett Scrum-team på 6-8 personer där ni tillsammans arbetar med att utveckla ett testramverk för helautomatiserade tester som skall an... Visa mer
Om kunden

Vår kund är ett internationellt etablerat konsultbolag inom IT. Dom behöver nu stärka upp sin grupp som arbetar med testning av en mjukvaruplattform. Tycker du att det låter spännande? Vad kul, då kommer du att få massor av mer information om vår kund när vi träffas personligen.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra ett Scrum-team på 6-8 personer där ni tillsammans arbetar med att utveckla ett testramverk för helautomatiserade tester som skall användas för testning av komponenter till slutkunds mjukvaruplattform. Utöver detta kommer du också att utveckla provfall, genomföra samt analysera testresultat för att kvalitetssäkra produkten. Vid uppkomna avvikelser genomför du felsökning för att komma fram till om felet beror på testramverket eller mjukvaruplattformen.

I din vardag kommer du att använda dig av följande verktyg:

JAVA
Linux
Phyton
Jcat
Angular

Din kompetens
Du som söker denna tjänst har en högskoleexamen inom datateknik samt besitter kunskap, genom utbildning eller erfarenhet, inom programmeringsspråket JAVA samt Linux.

Har du som sökande kunskap inom Angular ses detta som meriterande men inget krav.

Du gillar att samarbeta med andra och är kommunikativ i ditt arbetssätt. Problemlösning är något av det roligaste du vet, att arbeta i en internationell miljö och använda din tekniska engelska ser du som något kul och utmanande.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, dock senast April
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Rekryteringsansvarig till Procruitment

Hej framtida kollega! Så himla kul att du hittat hit!! Jag är din framtida kollega, ledare, trolig quizmotståndare, garanterat härligt lunchsällskap och inte helt omöjligt ditt största fan. Tillsammans har vi mycket roligt att se fram emot! Jag lovar att göra mitt yttersta för att du ska trivas, utmanas, utvecklas och lära dig massa nya saker. Att vara min kollega är roligt och fartfyllt. För oss på Procruitment är personligt engagemang, enormt driv och... Visa mer
Hej framtida kollega!

Så himla kul att du hittat hit!! Jag är din framtida kollega, ledare, trolig quizmotståndare, garanterat härligt lunchsällskap och inte helt omöjligt ditt största fan.

Tillsammans har vi mycket roligt att se fram emot! Jag lovar att göra mitt yttersta för att du ska trivas, utmanas, utvecklas och lära dig massa nya saker.

Att vara min kollega är roligt och fartfyllt. För oss på Procruitment är personligt engagemang, enormt driv och vilja att lyckas i varje leverans det vi ständigt strävar efter. Detta kommer du snabbt att märka. Dessutom delar vi mer än gärna med oss av all vår erfarenhet till just dig, förmodligen under en energisk och kalorifylld långlunch.

Vill du veta ännu mer om mig och dina närmsta kollegor i Karlstad, kika in på våra LinkedIn-profiler nedan:
https://www.linkedin.com/in/jennie-forsell-7773aa66/
https://www.linkedin.com/in/zana-panic-46a61b19/
https://www.linkedin.com/in/markus-rosen-49ab0a153/

Vi arbetar hårt, men inte mer än att du efter jobbet skall ha energi kvar till familj, vänner eller andra fritidsintressen. Detta är viktigt för oss!

Som Rekryteringsansvarig ansvarar du för hela rekryteringsprocessen mot våra kunder. Detta innefattar: kravinsamling, search och annonsering, genomföra intervjuer, referenstagning samt att vara ansvarig för att dina konsulter ute på uppdrag trivs och har det bra.

Nog om mig och Procruitment - vem är du?! Om jag får fantisera helt fritt så tror jag att du jobbar som rekryterare eller researcher idag och är redo för nya utmaningar. Kanske vill du ta nästa steg och rekrytera till mer varierande positioner, allt från ny talang på arbetsmarknaden till senior och ledare. Eller så är du redo för att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag där möjligheten att sätta din egen prägel på ditt arbetssätt är väldigt stor.

Mest av allt tänker jag mig att du är en sann glädjespridare med massa energi som du bara väntar på att få utlopp för. Eftersom du jobbat ett litet tag i vår bransch så känner du mer än väl till berg och dalbanan. Och du, precis som oss, älskar den!

CHECKLISTA FÖR SÖKANDE

- Mötet med människor är det roligaste du vet
- Trygg i din kompetens genom några års erfarenhet (du vet vad du kan och det märks)
- ”Det här har jag aldrig testat förut så det kan jag säkert”, precis som Pippi Långstrump
- Hur kärran ser ut spelar mindre roll, det viktigaste är att den rullar och att du har rätt att köra den


DETTA FÅR DU

Hos Procruitment kommer du att arbeta med kollegor som tillsammans har över 60 års erfarenhet i branschen, ganska häftigt va? Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Du kommer att få rekrytera nya medarbetare till din regions mest attraktiva arbetsgivare. Samtidigt som du gör detta under väldigt fritt ansvar, kommer du också att bli en del av ett bolag med mål att växa, och här kommer du att vara en av våra viktigaste nyckelspelare för att lyckas! Idag har vi kontor i Karlstad, Stockholm och Jönköping.

Vi värnar om våra kunder och våra konsulter, det är dom som ger oss möjligheten att förverkliga vår kommande resa, vill du följa med?

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Q2/Q3 2020
Placeringsort: Karlstad Visa mindre

Supportmedarbetare inom Application Management

Om kunden Vår kund levererar tekniska lösningar och system till kunder på regional och nationell nivå. Supportteamet består idag av tre personer och deras åtagande växer hela tiden och vill därför växa med ännu en medarbetare. Om tjänsten Som medarbetare i supporten kommer du tillsammans med dina kollegor avhjälpa interna och externa kunder att lösa uppkomna problem. Det finns stor variation i typ av inkommande ärenden exempelvis affärskritiska systemprob... Visa mer
Om kunden
Vår kund levererar tekniska lösningar och system till kunder på regional och nationell nivå. Supportteamet består idag av tre personer och deras åtagande växer hela tiden och vill därför växa med ännu en medarbetare.

Om tjänsten
Som medarbetare i supporten kommer du tillsammans med dina kollegor avhjälpa interna och externa kunder att lösa uppkomna problem. Det finns stor variation i typ av inkommande ärenden exempelvis affärskritiska systemproblem som kan påverka kunden ekonomiskt till att sätta upp en ny användare i windowsmiljö.

Vår kund har kategoriserat sina ärenden i 1st- 2nd- och 3rd-line där du kommer att ansvara för att lösa ärenden inom 1st och 2nd. I de fall du och dina kollegor ej kan lösa ärendet skickas detta vidare till utvecklingsavdelningen.

Rollen innebär en hel del detektivarbete i MS . Du kommer att felsöka databaser, finna felet samt kunna göra den ändring som krävs i databasen för avhjälpa din kund.

Din kompetens
VI söker dig som har skrivit -satser samt kan felsöka i redan uppsatt databas. Har du som söker arbetat med connecting cloud, exempelvis Azure eller Amazon, ses detta som meriterande.
Som person är du serviceminded och älskar att djupdyka i för dig nya tekniska problem och gläds av att lösa dessa.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Junior Packaging Engineer, BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Jan 23    Procruitment    Kemiingenjör
About the position As a junior packaging engineer at BillerudKorsnäs, you will, in parallel with workning, be a part of a comprehensive preboarding program. This will give you the best possibilities as possible to succeed in your new role. The group that you will belong to develops the latest packaging on the market and the customers are mainly found in retail. BillerudKorsnäs and the Solutions division are a leading player in the development of sustainab... Visa mer
About the position
As a junior packaging engineer at BillerudKorsnäs, you will, in parallel with workning, be a part of a comprehensive preboarding program. This will give you the best possibilities as possible to succeed in your new role.

The group that you will belong to develops the latest packaging on the market and the customers are mainly found in retail. BillerudKorsnäs and the Solutions division are a leading player in the development of sustainable packaging solutions where you will also be one of the key players.

As a packaging engineer you will work closely with your team colleagues; packaging designers, sales and marketing, project management and implementation to ensure that packaging development meets customer and internal requirements.

You will effectively use your knowledge in science of material to guide regarding material choices, implement load calculations, and packaging testing. In your area of expertise, you will participate in the development of equipment, methods, routines and research projects within our global engineering team. Focus is given to technical solutions that can be manufactured by our global production network.

In the role of packaging engineer, you will act as technical support for project and sales teams regarding new business opportunities. As well as support to the implementation team with specifications and requirements for the production process.

You will be located at our production unit in Gruvön, Grums and you will report to the head of packaging design and technology.

In this position, business trips such as China and the United States occur approximately once a year. The goal is also to increase cooperation in Europe, which in the long term will mean trips to European countries about 1-2 times a month.

Do you want to know more about the position as a Packaging Engineer? Please check out this Youtube video:

Qualifications

- MSc in, for example, pulp/paper science, chemical engineering, mechanical engineering or materials science
- Strong communicative ability in English, in both speech and writing. Swedish is also preferred.


If you have work experience from an equivalent or other position in the pulp/paper industry, we see this as a merit.

This role is highly market oriented and your ability to communicate and make decisions will be one of the keys to success. We are looking for you who have a commercial mindset as well as a self-motivated and driven personality. You have the ability to handle multiple projects with competing deadlines effectively. Finally, you are structured and with good analytical skills.

Terms

For this position you will be hired directly by BillerudKorsnäs

Salary: by agreement
Extent: Full time, indefinite
Start: Immediately taking into account your possible notice period
Location: Grums

For this position, BilerudKorsnäs collaborates with Procruitment AB, all questions about the position are therefore asked to Recruitment Manager Jennie Forsell at [email protected] or +46739557616.

We process applications on an ongoing basis and the position may be assign before the application deadline has expired, send your application today!

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow Visa mindre

AFRY söker Technical Lead inom Beräkning

Ansök    Jan 24    Procruitment    Maskinkonstruktör
Om kunden AFRY består av över 17000 teknikexperter världen över och är en av Sveriges populäraste arbetsgivare bland ingenjörer. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar AFRY lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Nu växer AFRY i Karlstad ytterligare och behöver stärka upp sitt team inom beräkningsområdet på Plant Design. Om tjänsten I rollen som Technical Lead kommer du att vara en viktig del av att expa... Visa mer
Om kunden
AFRY består av över 17000 teknikexperter världen över och är en av Sveriges populäraste arbetsgivare bland ingenjörer. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar AFRY lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid.

Nu växer AFRY i Karlstad ytterligare och behöver stärka upp sitt team inom beräkningsområdet på Plant Design.

Om tjänsten
I rollen som Technical Lead kommer du att vara en viktig del av att expandera beräkningsavdelningen. Detta innebär att du tillsammans med din kollegor på Plant Design kommer att träffa kunder, internt och externt, för att erbjuda ett nu bredare tjänsteutbud inom beräkning. Vanligt nöjda och återkommande kunder idag är många verksamma inom pappers- och massaindustrin.

AFRYs storlek möjliggör att de kan åta sig många stora åtaganden runt om i hela världen. Detta betyder också att möjligheter för interna samarbeten är stora. Technical Lead kommer därför också att synliggöra gruppens kompetens och möjliga samarbeten internt på AFRY.

Som Technical Lead kommer du, parallellt med att du själv arbetar i beräkningsprojekt, vara delaktig i och stötta vid personell tillväxt samt gruppens beläggning och affärsmässiga utveckling.

Du kommer med andra ord att bli AFRY i Karlstads nyckelperson inom beräkning. Finns ett intresse från din sida att ha personalansvar för medarbetarna i beräkningsgruppen på sikt, är möjligheterna till detta goda.

Vem är du?

Som Technical Lead ser vi att du har arbetat ett antal år och är självgående i beräkningsrollen där du haft uppgifter som innefattat generella hållfastighetsberäkningar och FEM. Du har också en teknisk högskoleutbildning i botten. Som person är framåt och trivs att arbeta tillsammans med andra.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Procruitment och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Rekryteringsansvarig Jennie Forsell, hon anträffas på [email protected] eller 0739557616. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikmontör

Om kunden Vår kund är distributör av produkter för radio och mobil kommunikation. Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning. Vår kunds kunder är verksamheter som kräver stabila och säkra lösningar för radio- och mobil kommunikation krävs. Om tjänsten Som elektronikmontör kommer du att ingå i ett team om tre personer som levererar mot en stor slutkund inom transportsektorn. Slutkunden skall byta ... Visa mer
Om kunden
Vår kund är distributör av produkter för radio och mobil kommunikation. Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning.

Vår kunds kunder är verksamheter som kräver stabila och säkra lösningar för radio- och mobil kommunikation krävs.

Om tjänsten
Som elektronikmontör kommer du att ingå i ett team om tre personer som levererar mot en stor slutkund inom transportsektorn. Slutkunden skall byta ut hela sitt befintliga radiokommunikationssystem från analog till digital. I rollen som montör skall du förbereda olika typer av elektroniska komponenter som ingår i en radiosystemleverans. Du kommer bland annat att sätta ihop basstationer, rackskåp samt konfigurera och testa mjukvara. På sikt, om intresse finns från din sida, kan även driftsättning ute hos slutkund bli aktuellt.

Arbetet är repetitivt vilket gör att du som söker måste trivas med den typen av arbete.

Tjänsten är just nu tillfällig för att underlätta en arbetstopp under ett år. Tjänsten kan dock bli tillsvidare på sikt.

Din kompetens
Du söker dig med arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Som person är du öppen och social. Du gillar att arbeta med händerna och är bekväm med att använda olika typer av handverktyg. Du trivs i en vardag där din flexibilitet sätts på prov då omprioriteringar i arbetsuppgifterna hör till vanligheten.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning 12 månader
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikkonstruktör till AFRY i Karlstad

Ansök    Jan 14    Procruitment    Elektronikkonstruktör
Om kunden AFRY, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom. Bli del av framgångsteamet på AFRY ... Visa mer
Om kunden
AFRY, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom.

Bli del av framgångsteamet på AFRY du också! Välkommen!

Läs mer om AFRY: https://afry.com/sv

Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion och huvuddelen mjukvaruutveckling där ni samarbetar tätt tillsammans i projekten. Dina projekt kommer att vara produktutveckling av elektronikhårdvara. Projekten varierar och kan vara både nyutveckling eller vidareutveckling av redan befintlig produkt. Dina arbetsuppgifter består av hela leveranskedjan vid framtagning av en produkt:

- Kravställning: en detaljerad nedbrytning av vad produkten ska innehålla. Förändringar av kraven under projektets gång är vanligt förekommande.
- Konstruktion: Tar fram kretslösning som verifieras genom simulering och beräkning mot framtagna krav.
- Schema och layout: Kretsens innehåll, vilka komponenter och punkter kommunicerar med varandra.
- Testning: Verifiera framtagen konstruktion för att säkerställa att den uppfyller krav mot kund.
- Miljöprovning: Verifiera att framtagen konstruktion uppfyller EMC.


Du kommer att arbeta i verktyg så som simulerings- beräknings- samt CAD-verktyg.

Din kompetens
Vi söker dig som:

- Tidigare arbetat som elektronikkonstruktör och innehaft en eller flera av ovan nämnda arbetsuppgifter i din roll

Eller dig som är nyexaminerad med någon av följande utbildningsbakgrund:

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning elektronik
- YH Elektronikkonstruktion


Som person är du nyfiken och noggrann i ditt arbetsutövande. Du har en vilja och ett intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet och behov.

Du erbjuds:
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter ca 6 månader övergå i anställning hos AFRY.

Rekryteringsprocessen hanteras av Procruitment och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Jennie Forsell på Procruitment, [email protected], tel nr 0739557616

Du får en senior mentor och kollega som stöttar dig dig under starten samt löpande när du behöver.

Du får möjlighet att delta i alla steg i en produktuvecklingsprocess, från kravställning till test och leverans.

Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad (centralt)
Tjänsteresor: Dagsresor till kunder i regionen samt Göteborg och Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Junior mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

Ansök    Jan 14    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare! Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora ... Visa mer
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare!

Beskrivning av tjänsten
Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som junior utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär att du oftast är inne och jobbar i koden.

Tjänsten innebär abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt såsom; Bryta ner problem, analysera, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk vilket gör dig bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till en problemställning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter
Vår kund satsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Junior förpackningsingenjör till BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Jan 16    Procruitment    Kemiingenjör
Om positionen Som junior förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du parallellt med att du börjar tjänsten att tillhöra ett omfattande introduktionsprogram. Detta för att ge dig så bra förutsättningar som går för att lyckas i rollen. Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar med framtagning av de senaste förpackningarna på marknaden och kunderna återfinns främst in retail. BillerudKorsnäs och division Solutions är en ledande aktör inom utvecklingen... Visa mer
Om positionen
Som junior förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du parallellt med att du börjar tjänsten att tillhöra ett omfattande introduktionsprogram. Detta för att ge dig så bra förutsättningar som går för att lyckas i rollen.

Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar med framtagning av de senaste förpackningarna på marknaden och kunderna återfinns främst in retail. BillerudKorsnäs och division Solutions är en ledande aktör inom utvecklingen av hållbara förpackningslösningar där även du kommer att bli en av nyckelspelarna.

Som förpackningsingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav.

Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom materiallära för att vägleda gällande materialval, genomföra lastberäkningar, samt genomföra testning av förpackningar. Du kommer inom ditt kompetensområde att delta i utvecklingen gällande utrustning, metoder, rutiner och forskningsprojekt inom vårt globala ingenjörsteam. Speciellt fokus ges på tekniska lösningar som kan tillverkas av vårt globala produktionsnätverk.

I rollen som förpackningsingenjör kommer du att agera teknisk support till projekt- och säljteam om nya affärsmöjligheter. Samt är stöd till implementeringsgruppen med specifikationer och krav för produktion.

Du kommer att vara placerad vid vår produktionsenhet i Gruvön, Grums och du rapporterar till chefen för förpackningsdesign och teknik.
I denna tjänst förekommer resor såsom till Kina och USA ungefär en gång per år. Målet är också att utöka samarbetet i Europa vilket på sikt kommer att innebära resor till europeiska länder cirka 1-2 gånger i månaden.

Kvalifikationer

- Civilingenjör inom exempelvis papper/massateknik, kemi, maskinteknik eller materialvetenskap
- Stark kommunikativ förmåga på engelska i tal och skrift, svenska är också att föredra.


Har du som söker erfarenhet från likvärdig eller annan roll inom pappers/massaindustrin ser vi detta om meriterande.

Denna roll är starkt marknadsorienterad och din förmåga att kommunicera och fatta beslut kommer att vara en av nycklarna till framgång. Vi söker dig som har ett kommersiellt tankesätt såväl som en självmotiverande och driven personlighet. Du har förmågan att hantera flera projekt med konkurrerande tidsfrister effektivt. Slutligen är du strukturerad med en god analysförmåga.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av BillerudKorsnäs.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Grums

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Sökord: packaging, förpackningsteknik, konverterare, ingenjör, kemi, materiallära, papper, wellpapp, kartong, brandowners, supply chain

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Packaging Engineer, BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Jan 7    Procruitment    Kemiingenjör
Packaging Engineer, BillerudKorsnäs Are you up for a new challenge? We are now looking for a Packaging Engineer to Division Solutions! About the position As a Packaging Engineer at BillerudKorsnäs, you will work closely with our Packaging Designers, Sales, Project Management and Implementation, to ensure packaging development meets client and internal requirements. Effectively apply your knowledge of packaging engineering and material science to guide ma... Visa mer
Packaging Engineer, BillerudKorsnäs

Are you up for a new challenge? We are now looking for a Packaging Engineer to Division Solutions!

About the position
As a Packaging Engineer at BillerudKorsnäs, you will work closely with our Packaging Designers, Sales, Project Management and Implementation, to ensure packaging development meets client and internal requirements. Effectively apply your knowledge of packaging engineering and material science to guide material selection and packaging testing. You will participate in the development of equipment, methods, routines and research projects within our global Engineering team. Special focus is given to engineering solutions that are manufacturable by our global production network.

- Packaging engineering for a diverse array projects including retail, displays, protective, industrial and transport packaging
- Insert and cushioning solution engineering
- Comparative analysis of paper and packaging. Be able to communicate to a broad target group
- Proof of concept testing and materials specification
- Draft packaging material selection and evaluation process SOP and standard
- Perform technical investigations and literature studies within the application
- Create packaging analysis and optimized carton suites
- Provide technical support to project and sales teams on new business opportunities
- Manage multiple projects with competing deadlines efficiently
- Maintain testing lab equipment and best practices
- Share knowledge with the global team
- Frequent communication with design and project teams in China, Europe and US
- Conduct knowledge exchange and technical seminars with production network
- Support the Implementation Team with specifications and requirements for production


The position is located at our production unit in Gruvön, Grums. You will report to the Manager, Packaging Design & Engineering.

Do you want to know more about the position as a Packaging Engineer? Please check out this Youtube video:Job qualifications
To be an interesting candidate for this position you must have a Degree in Packaging Engineering, Mechanical Engineering, Material Science or related field. You have at least 3 years’ experience in the field of packaging engineering. You have experience working with corrugated plant managers, machine operators, fulfillment agents, or other packaging stakeholders/end users. Finally, you have strong communication skills in both English and Swedish.

Personal qualities
Our candidate has a commercial mindset as well as a self-motivating and driven personality. To succeed, you also need to be innovative, creative and have good communication skills. Finally you are structured with a good analytical ability.

Contact
If you would like to find out more about this position, please contact Jennie Forsell, Recruitment Consultant at Procruitment AB at +46739557616 or [email protected]

Welcome to BillerudKorsnäs!

Terms
Start: Immediate
Extent: Full time, permanent
Location: Grums

You will initially be employed consultant by Procruitment with the aim to be employed by our client.

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow Visa mindre

Systemutvecklare till attraktiv arbetsgivare i Karlstad!

Ansök    Dec 17    Procruitment    Backend-utvecklare
Tjänsten Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna i sin bransch och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet. Som systemutvecklare blir du blir medlem i ett agilt projektteam för utveckling av produktionsnära system till tillverkande företag, med placering i Karlstad. Projekten erbjuder mycket variation, allt från nyutvec... Visa mer
Tjänsten
Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna i sin bransch och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

Som systemutvecklare blir du blir medlem i ett agilt projektteam för utveckling av produktionsnära system till tillverkande företag, med placering i Karlstad. Projekten erbjuder mycket variation, allt från nyutveckling för mindre kunder, till globala företag där du arbetar med vidareutveckling av redan implementerade system. Som utvecklare arbetar du större delen av tiden in-house tillsammans med en kompetensbredd av projektledare, systemarkitekt och andra utvecklare. Besök och arbete hos kunder sker i en inledande fas av projekten samt vid implementering.

Vår kund arbetar i Microsoftmiljö, C#/.net samt Azure. Då systemen har en webbaserad frontend betyder det att du som har intresse för detta område, kommer att få arbeta med HTML 5 samt Javascript.

Vår kund erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån, och en bredd av kompetens in-house.

Är du den som gärna umgås med kollegor på jobbet så erbjuds teamaktiviteter med träning, afterwork, dataspel med mera, om man så vill. Det satsas regelbundet på din personliga kompetensutveckling och deltagande i olika kompetensgrupper inom mycket spännande tekniska områden, valmöjligheterna är många.!

Din kompetens
Vi tror att du som söker stämmer in på följande:

- Eftergymnasial IT-utbildning från YH eller högskola som innefattat programmering. Exempelvis: datateknik, IT-design/programvarudesign eller spelutveckling
- Två års arbetslivserfarenhet som utvecklare med fokus på backend i något av följande programmeringsspråk: C#, C/C++ eller JAVA
- Svenska i tal och skrift


Som person är du ödmjuk, nyfiken och vill förstå olika verksamheter inom industrin och dess processer för att lyckas i din roll. Du gillar samarbeta med andra och att jobba i en social miljö med mycket framåtanda.

Övrigt
Inledningsvis är du anställd av oss Procruitment och din arbetsplats är hos vårt kundföretag i Karlstad. Detta är en långsiktig rekrytering vilket innebär att det uttalade målet är anställning hos vår kund efter ca 6 månader.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Q1 2020
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, visa ditt intresse redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Nyexaminerad Processingenjör till Karlstad

Om kunden Vår kund är ett teknikkonsultbolag verksamma inom processindustrin där exempel på branscher är papper och massa samt bioraffinaderier. Ett stort fokus sätta på hållbarhetsaspekten och vår kund arbetar med aktörer som verkar inom området alternativa bränslen och energioptimeringar. Om tjänsten Som junior processingenjör kommer du att bli en del av en processingenjörsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Du kommer med andra ord ha möjlighet... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett teknikkonsultbolag verksamma inom processindustrin där exempel på branscher är papper och massa samt bioraffinaderier. Ett stort fokus sätta på hållbarhetsaspekten och vår kund arbetar med aktörer som verkar inom området alternativa bränslen och energioptimeringar.

Om tjänsten
Som junior processingenjör kommer du att bli en del av en processingenjörsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Du kommer med andra ord ha möjlighet att lära dig massor. Inledningsvis kommer du att ha en erfaren kollega som mentor som finns som stöd i ditt arbete, allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Du kommer att lära dig processingenjörens arbete från grunden och till en början kommer du arbeta med att rita processcheman, dimensionering av pumpar, rör och ventiler samt att lära dig leverantörsdokumentation. Du kommer också att ta fram funktionsbeskrivningar, vara behjälplig vid inköp och offertarbete gällande produkter, samt delta vid implementation och uppstart.

Allt efter som du lär dig grunderna och växer in i rollen kommer du att erbjudas möjligheten att medverka vid projekt ute hos kund och göra ovan beskrivna projekt självständigt. Projekt bedrivs parallellt och du kommer att vara involverad i flera stycken samtidigt.

Din kompetens
Vi söker dig som stämmer överens på följande områden:

- Högskole- eller Civilingenjör med inriktning Energi och Miljö eller Kemiteknik
- Har ett intresse för flödesteknik, strömningslära, samt hållbarhet


Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Efter årsskiftet eller juni 2020
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Junior mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

Ansök    Dec 17    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare! Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora ... Visa mer
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare!

Beskrivning av tjänsten
Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som junior utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär att du oftast är inne och jobbar i koden.

Tjänsten innebär abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt såsom; Bryta ner problem, analysera, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk vilket gör dig bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till en problemställning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter
Vår kund satsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Förpackningsingenjör till Division Solutions, BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Dec 17    Procruitment    Kemiingenjör
Om positionen Som förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav. Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom förpackningsteknik och materiallära för att vägleda gällande materialval, genomföra lastberäkningar, samt genomföra test... Visa mer
Om positionen

Som förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav.

Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom förpackningsteknik och materiallära för att vägleda gällande materialval, genomföra lastberäkningar, samt genomföra testning av förpackningar. Du kommer inom ditt kompetensområde att delta i utvecklingen gällande utrustning, metoder, rutiner och forskningsprojekt inom vårt globala ingenjörsteam. Speciellt fokus ges på tekniska lösningar som kan tillverkas av vårt globala produktionsnätverk.

Du kommer att arbeta med förpackningslösningar för projekt inom främst detaljhandel mot brand owners.

I rollen som förpackningsingenjör kommer du att agera teknisk support till projekt- och säljteam om nya affärsmöjligheter. Samt är stöd till implementeringsgruppen med specifikationer och krav för produktion.

Du kommer att vara placerad vid vår produktionsenhet i Gruvön, Grums och du rapporterar till chefen för förpackningsdesign och teknik.
I denna tjänst förekommer resor såsom till Kina och USA ungefär en gång på år. Målet är också att utöka samarbetet i Europa vilket på sikt kommer att innebära resor till europeiska länder cirka 1-2 gånger i månaden.

Kvalifikationer

- Högskole- eller civilingenjör i förpackningsteknik, kemi, maskinteknik eller materialvetenskap
- Gärna arbetslivserfarenhet inom området förpackningsteknik
- Stark kommunikationsförmåga på både engelska och svenska


Vi söker dig som har ett kommersiellt tankesätt såväl som en självmotiverande och driven personlighet. För att lyckas måste du också vara innovativ, kreativ och ha god kommunikationsförmåga. Du kan hantera flera projekt med konkurrerande tidsfrister effektivt. Slutligen är du strukturerad med en god analysförmåga.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av BillerudKorsnäs.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Grums

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Sökord: packaging, förpackningsteknik, konverterare, ingenjör, kemi, materiallära, papper, wellpapp, kartong, brandowners, supply chain

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Software developer for embedded systems to Karlstad

Ansök    Dec 17    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones! The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have open positions for Junior Software developers for Embedded systems and C-programming. About the position You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication. You will be work... Visa mer
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones!

The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have open positions for Junior Software developers for Embedded systems and C-programming.

About the position
You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication.

You will be working agile in 3 weeks-sprints in a Scrumteam with one Scrummaster and 7-8 developers, stretching from Junior to Senior levels. You will have a dedicated mentor for you - meaning you will get very good support.

As a newly graduated developer you will at first be working with troubleshooting and code analysis. The existing code is in the C-programming language and the code itself is the documentation, which means you will be working most of the time within the code, where troubleshooting by reading the code is a great part of the work.

The development process is characterised by abstract programming which means that this suits you if you are motivated by methodical ways of problem chunking, programming, testing and documentation of the results. You will be able to work with emulators and simulators where you get to simulate the front edge within processors of radiotechnology.

As a developer you will be working closely with other developers, architects and system managers to solve yours and your teams assignments.

Your qualifications

- Degree in Computer science or closely related field that have included C-programming language, at Bachelor or Master level. Degrees in Electrical Engineering, Technical Physics including programming is also suitable educations for this position.

- Fluent in English, both spoken and written
- Courses in Radiocommunication and Signaling are meritorious.


This position will also be a good fit for a developer background within Automotive- and Defense industry regarding embedded time critical systems.

Personal skills
To succed in this position you will have to be persistent and have a genuin wish to learn. You will also have to be analytical and patient in your mindset when confronting a problem or challenge. Identifying errors and the root cause with troubleshooting, analysis and testing takes quite a time, weeks or even months. This is where patience and persistence is one key factor to be fit for this position.

Further career possibilites

Our client will be focusing on a long term relation and will give both time and prerequisities to learn. There is also good possibilites to engage in other technique fields and roles as Technical project leader and other managing roles.

Terms

Start: Immediate
Extent: Full time, permanent
Work hours: Monday-Friday 8-17 (8 am-5 pm)
Location: Karlstad

You will initially be employed consultant by Procruitment with the aim to be employed by our client.

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow. Visa mindre

Nyexaminerad ingenjör inom beräkning

Ansök    Dec 17    Procruitment    Civilingenjör, maskin
Om kunden Vår kund är ett ledande teknikkonsultbolag där kontoret i Karlstad representerar bolagets alla tekniska discipliner. Här ges du möjlighet att utvecklas inom beräkning tillsammans med Sveriges ledande industriföretag. Om tjänsten Som beräkningsingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med följande tekniska beräkningar: - balkberäkningar - expansionsberäkningar - avancerade FEM-analyser Projekten varierar i storlek och innehåll samt utförs ant... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett ledande teknikkonsultbolag där kontoret i Karlstad representerar bolagets alla tekniska discipliner. Här ges du möjlighet att utvecklas inom beräkning tillsammans med Sveriges ledande industriföretag.

Om tjänsten
Som beräkningsingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med följande tekniska beräkningar:

- balkberäkningar
- expansionsberäkningar
- avancerade FEM-analyser


Projekten varierar i storlek och innehåll samt utförs antingen in-house i eller ute på plats hos slutkund.

Din kompetens
Du tror att du som söker denna tjänst är en högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller annat närliggande teknikområde. Du är dessutom duktig på att kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.

För att passa i denna roll ska du ha ett sinne för detaljer och du är noggrann i ditt arbetsutövande. Fokus ska ligga i att ta fram den bästa lösningen för kunden och detta medför att du ser kunddialog som en del i att lyckas i din leverans. Dina komplexa arbetsuppgifter berättar du gärna om för din omgivning och förklarar dessa på ett lättförståeligt sätt.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikkonstruktör till AFRY i Karlstad

Ansök    Nov 29    Procruitment    Elektronikkonstruktör
Om kunden AFRY, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom. Bli del av framgångsteamet på AFRY ... Visa mer
Om kunden
AFRY, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom.

Bli del av framgångsteamet på AFRY du också! Välkommen!

Läs mer om AFRY: https://afry.com/sv

Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion och huvuddelen mjukvaruutveckling där ni samarbetar tätt tillsammans i projekten. Dina projekt kommer att vara produktutveckling av elektronikhårdvara. Projekten varierar och kan vara både nyutveckling eller vidareutveckling av redan befintlig produkt. Dina arbetsuppgifter består av hela leveranskedjan vid framtagning av en produkt:

- Kravställning: en detaljerad nedbrytning av vad produkten ska innehålla. Förändringar av kraven under projektets gång är vanligt förekommande.
- Konstruktion: Tar fram kretslösning som verifieras genom simulering och beräkning mot framtagna krav.
- Schema och layout: Kretsens innehåll, vilka komponenter och punkter kommunicerar med varandra.
- Testning: Verifiera framtagen konstruktion för att säkerställa att den uppfyller krav mot kund.
- Miljöprovning: Verifiera att framtagen konstruktion uppfyller EMC.

Du kommer att arbeta i verktyg så som simulerings- beräknings- samt CAD-verktyg.

Din kompetens
Vi söker dig som:

- Tidigare arbetat som elektronikkonstruktör och innehaft en eller flera av ovan nämnda arbetsuppgifter i din roll

Eller dig som är nyexaminerad med någon av följande utbildningsbakgrund:

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning elektronik
- YH Elektronikkonstruktion

Som person är du nyfiken och noggrann i ditt arbetsutövande. Du har en vilja och ett intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet och behov.

Du erbjuds:
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter ca 6 månader övergå i anställning hos AFRY.

Rekryteringsprocessen hanteras av Procruitment och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Jennie Forsell på Procruitment, [email protected], tel nr 0739557616

Du får en senior mentor och kollega som stöttar dig dig under starten samt löpande när du behöver.

Du får möjlighet att delta i alla steg i en produktuvecklingsprocess, från kravställning till test och leverans.

Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad (centralt)
Tjänsteresor: Dagsresor till kunder i regionen samt Göteborg och Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikkonstruktör till AFRY i Karlstad

Ansök    Dec 16    Procruitment    Elektronikkonstruktör
Om kunden AFRY, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom. Bli del av framgångsteamet på AFRY ... Visa mer
Om kunden
AFRY, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom.

Bli del av framgångsteamet på AFRY du också! Välkommen!

Läs mer om AFRY: https://afry.com/sv

Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion och huvuddelen mjukvaruutveckling där ni samarbetar tätt tillsammans i projekten. Dina projekt kommer att vara produktutveckling av elektronikhårdvara. Projekten varierar och kan vara både nyutveckling eller vidareutveckling av redan befintlig produkt. Dina arbetsuppgifter består av hela leveranskedjan vid framtagning av en produkt:

- Kravställning: en detaljerad nedbrytning av vad produkten ska innehålla. Förändringar av kraven under projektets gång är vanligt förekommande.
- Konstruktion: Tar fram kretslösning som verifieras genom simulering och beräkning mot framtagna krav.
- Schema och layout: Kretsens innehåll, vilka komponenter och punkter kommunicerar med varandra.
- Testning: Verifiera framtagen konstruktion för att säkerställa att den uppfyller krav mot kund.
- Miljöprovning: Verifiera att framtagen konstruktion uppfyller EMC.


Du kommer att arbeta i verktyg så som simulerings- beräknings- samt CAD-verktyg.

Din kompetens
Vi söker dig som:

- Tidigare arbetat som elektronikkonstruktör och innehaft en eller flera av ovan nämnda arbetsuppgifter i din roll

Eller dig som är nyexaminerad med någon av följande utbildningsbakgrund:

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning elektronik
- YH Elektronikkonstruktion


Som person är du nyfiken och noggrann i ditt arbetsutövande. Du har en vilja och ett intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet och behov.

Du erbjuds:
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter ca 6 månader övergå i anställning hos AFRY.

Rekryteringsprocessen hanteras av Procruitment och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Jennie Forsell på Procruitment, [email protected], tel nr 0739557616

Du får en senior mentor och kollega som stöttar dig dig under starten samt löpande när du behöver.

Du får möjlighet att delta i alla steg i en produktuvecklingsprocess, från kravställning till test och leverans.

Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad (centralt)
Tjänsteresor: Dagsresor till kunder i regionen samt Göteborg och Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Utvecklare i C# inom industriell digitalisering

Ansök    Nov 26    Procruitment    Backend-utvecklare
Tjänsten Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna inom branschen industriell digitalisering och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet. I rollen som utvecklare kommer du att medverka vid dina kunders digitaliseringsresa inom industrin. Systemen du vanligtvis utvecklar används för att behandla information från maskiner o... Visa mer
Tjänsten
Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna inom branschen industriell digitalisering och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

I rollen som utvecklare kommer du att medverka vid dina kunders digitaliseringsresa inom industrin. Systemen du vanligtvis utvecklar används för att behandla information från maskiner och processer som presenteras för operatörer i ett webbaserat användargränssnitt.

Du blir medlem i ett agilt projektteam för utveckling av produktionsnära system till tillverkande företag, med placering i Karlstad. Projekten erbjuder mycket variation, allt från mindre industrier som är i början av sin digitaliseringsresa till globala företag där du arbetar med vidareutveckling av redan implementerade system. Som utvecklare arbetar du större delen av tiden in-house tillsammans med en kompetensbredd av projektledare, systemarkitekt och andra utvecklare. Besök och arbete hos kunder sker i en inledande fas av projekten samt vid implementering.

Vår kund arbetar i Microsoftmiljö, C#/.net samt Azure. Då systemen har en webbaserad frontend betyder det att du som har intresse för detta område, kommer att få arbeta med HTML 5 samt Javascript.

Vår kund erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån, och en bredd av kompetens in-house.

Är du den som gärna umgås med kollegor på jobbet så erbjuds teamaktiviteter med träning, afterwork, dataspel med mera, om man så vill. Det satsas regelbundet på din personliga kompetensutveckling och deltagande i olika kompetensgrupper inom mycket spännande tekniska områden, valmöjligheterna är många.!

Din kompetens
Vi tror att du som söker stämmer in på följande:

- Eftergymnasial IT-utbildning från YH eller högskola som innefattat programmering. Exempelvis: datateknik, IT-design/programvarudesign eller spelutveckling
- Två års arbetslivserfarenhet som utvecklare med fokus på backend i något av följande programmeringsspråk: C#, C/C++ eller JAVA
- Svenska i tal och skrift

Det ses som meriterande, men inget krav, om du som söker har arbetat i industrimiljö tidigare som exempelvis maskinoperatör eller truckförare.

Som person är du ödmjuk, nyfiken och vill förstå olika verksamheter inom industrin och dess processer för att lyckas i din roll. Du gillar samarbeta med andra och att jobba i en social miljö med mycket framåtanda.

Övrigt
Inledningsvis är du anställd av oss Procruitment och din arbetsplats är hos vårt kundföretag i Karlstad. Detta är en långsiktig rekrytering vilket innebär att det uttalade målet är anställning hos vår kund efter ca 6 månader.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Q1 2020
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, visa ditt intresse redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Förpackningsingenjör till Division Solutions, BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Nov 26    Procruitment    Kemiingenjör
Om positionen Som förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav. Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom förpackningsteknik och materiallära för att vägleda gällande materialval, genomföra lastberäkningar, samt genomföra test... Visa mer
Om positionen

Som förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav.

Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom förpackningsteknik och materiallära för att vägleda gällande materialval, genomföra lastberäkningar, samt genomföra testning av förpackningar. Du kommer inom ditt kompetensområde att delta i utvecklingen gällande utrustning, metoder, rutiner och forskningsprojekt inom vårt globala ingenjörsteam. Speciellt fokus ges på tekniska lösningar som kan tillverkas av vårt globala produktionsnätverk.

Du kommer att arbeta med förpackningslösningar för projekt inom främst detaljhandel mot brand owners.

I rollen som förpackningsingenjör kommer du att agera teknisk support till projekt- och säljteam om nya affärsmöjligheter. Samt är stöd till implementeringsgruppen med specifikationer och krav för produktion.

Du kommer att vara placerad vid vår produktionsenhet i Gruvön, Grums och du rapporterar till chefen för förpackningsdesign och teknik.
I denna tjänst förekommer resor såsom till Kina och USA ungefär en gång på år. Målet är också att utöka samarbetet i Europa vilket på sikt kommer att innebära resor till europeiska länder cirka 1-2 gånger i månaden.

Kvalifikationer

- Högskole- eller civilingenjör i förpackningsteknik, kemi, maskinteknik eller materialvetenskap
- Gärna arbetslivserfarenhet inom området förpackningsteknik
- Stark kommunikationsförmåga på både engelska och svenska

Vi söker dig som har ett kommersiellt tankesätt såväl som en självmotiverande och driven personlighet. För att lyckas måste du också vara innovativ, kreativ och ha god kommunikationsförmåga. Du kan hantera flera projekt med konkurrerande tidsfrister effektivt. Slutligen är du strukturerad med en god analysförmåga.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av BillerudKorsnäs.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Grums

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Sökord: packaging, förpackningsteknik, konverterare, ingenjör, kemi, materiallära, papper, wellpapp, kartong, brandowners, supply chain

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Nyexaminerad Processingenjör till Karlstad

Om kunden Vår kund är ett teknikkonsultbolag verksamma inom processindustrin där exempel på branscher är papper och massa samt bioraffinaderier. Ett stort fokus sätta på hållbarhetsaspekten och vår kund arbetar med aktörer som verkar inom området alternativa bränslen och energioptimeringar. Om tjänsten Som junior processingenjör kommer du att bli en del av en processingenjörsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Du kommer med andra ord ha möjlighet... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett teknikkonsultbolag verksamma inom processindustrin där exempel på branscher är papper och massa samt bioraffinaderier. Ett stort fokus sätta på hållbarhetsaspekten och vår kund arbetar med aktörer som verkar inom området alternativa bränslen och energioptimeringar.

Om tjänsten
Som junior processingenjör kommer du att bli en del av en processingenjörsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Du kommer med andra ord ha möjlighet att lära dig massor. Inledningsvis kommer du att ha en erfaren kollega som mentor som finns som stöd i ditt arbete, allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Du kommer att lära dig processingenjörens arbete från grunden och till en början kommer du arbeta med att rita processcheman, dimensionering av pumpar, rör och ventiler samt att lära dig leverantörsdokumentation. Du kommer också att ta fram funktionsbeskrivningar, vara behjälplig vid inköp och offertarbete gällande produkter, samt delta vid implementation och uppstart.

Allt efter som du lär dig grunderna och växer in i rollen kommer du att erbjudas möjligheten att medverka vid projekt ute hos kund och göra ovan beskrivna projekt självständigt. Projekt bedrivs parallellt och du kommer att vara involverad i flera stycken samtidigt.

Din kompetens
Vi söker dig som stämmer överens på följande områden:

- Högskole- eller Civilingenjör med inriktning Energi och Miljö eller Kemiteknik
- Har ett intresse för flödesteknik, strömningslära, samt hållbarhet

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Efter årsskiftet eller juni 2020
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Junior mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

Ansök    Nov 19    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare! Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora ... Visa mer
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare!

Beskrivning av tjänsten
Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som junior utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär att du oftast är inne och jobbar i koden.

Tjänsten innebär abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt såsom; Bryta ner problem, analysera, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk vilket gör dig bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till en problemställning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter
Vår kund satsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Förpackningsingenjör, BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Nov 22    Procruitment    Kemiingenjör
Är du redo för en ny utmaning? Vi letar nu efter en förpackningsingenjör till Division Solutions! Om positionen Som förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav. Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom förpackningsteknik och ... Visa mer
Är du redo för en ny utmaning? Vi letar nu efter en förpackningsingenjör till Division Solutions!

Om positionen
Som förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav. Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom förpackningsteknik och materiallära för att vägleda gällande materialval samt genomföra testning av förpackningar. Du kommer inom ditt kompetensområde att delta i utvecklingen gällande utrustning, metoder, rutiner och forskningsprojekt inom vårt globala ingenjörsteam. Speciellt fokus ges på tekniska lösningar som kan tillverkas av vårt globala produktionsnätverk.

Du kommer att arbeta med förpackningslösningar för projekt inom främst detaljhandel mot brand owners där du arbetar med hela supply chain kedjan. Ditt fokus som ingenjör kommer att ligga på materialet och du arbetar tätt med dina förpackningskollegor som arbetar med konstruktion och design.

I rollen som förpackningsingenjör kommer du att agera teknisk support till projekt- och säljteam om nya affärsmöjligheter. Samt är stöd till implementeringsgruppen med specifikationer och krav för produktion.

Du kommer att vara placerad vid vår produktionsenhet i Gruvön, Grums och du rapporterar till chefen för förpackningsdesign och teknik.
I denna tjänst förekommer resor såsom till Kina och USA ungefär en gång på år. Målet är också att utöka samarbetet i Europa vilket på sikt kommer att innebära resor till europeiska länder cirka 1-2 gånger i månaden.

Kvalifikationer

- Högskole- eller civilingenjör i förpackningsteknik, kemi, maskinteknik eller materialvetenskap
- Gärna arbetslivserfarenhet inom området förpackningsteknik
- Stark kommunikationsförmåga på både engelska och svenska

Vi söker dig som har ett kommersiellt tankesätt såväl som en självmotiverande och driven personlighet. För att lyckas måste du också vara innovativ, kreativ och ha god kommunikationsförmåga. Du kan hantera flera projekt med konkurrerande tidsfrister effektivt. Slutligen är du strukturerad med en god analysförmåga.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av BillerudKorsnäs.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Grums

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Sökord: packaging, förpackningsteknik, konverterare, ingenjör, kemi, materiallära, papper, wellpapp, kartong, brandowners, supply chain

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikkonstruktör till ÅF i Karlstad

Ansök    Nov 25    Procruitment    Elektronikkonstruktör
Om kunden ÅF, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom. Bli del av framgångsteamet på ÅF du o... Visa mer
Om kunden
ÅF, en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, växer i Karlstad. Den aktuella avdelningen erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom.

Bli del av framgångsteamet på ÅF du också! Välkommen!

Läs mer om ÅF https://www.afconsult.com/sv/

Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion och huvuddelen mjukvaruutveckling där ni samarbetar tätt tillsammans i projekten. Dina projekt kommer att vara produktutveckling av elektronikhårdvara. Projekten varierar och kan vara både nyutveckling eller vidareutveckling av redan befintlig produkt. Dina arbetsuppgifter består av hela leveranskedjan vid framtagning av en produkt:

- Kravställning: en detaljerad nedbrytning av vad produkten ska innehålla. Förändringar av kraven under projektets gång är vanligt förekommande.
- Konstruktion: Tar fram kretslösning som verifieras genom simulering och beräkning mot framtagna krav.
- Schema och layout: Kretsens innehåll, vilka komponenter och punkter kommunicerar med varandra.
- Testning: Verifiera framtagen konstruktion för att säkerställa att den uppfyller krav mot kund.
- Miljöprovning: Verifiera att framtagen konstruktion uppfyller EMC.

Du kommer att arbeta i verktyg så som simulerings- beräknings- samt CAD-verktyg.

Din kompetens
Vi söker dig som:

- Tidigare arbetat som elektronikkonstruktör och innehaft en eller flera av ovan nämnda arbetsuppgifter i din roll

Eller dig som är nyexaminerad med någon av följande utbildningsbakgrund:

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning elektronik
- YH Elektronikkonstruktion

Som person är du nyfiken och noggrann i ditt arbetsutövande. Du har en vilja och ett intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet och behov.

Du erbjuds:
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter ca 6 månader övergå i anställning hos ÅF.

Rekryteringsprocessen hanteras av Procruitment och ÅFs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Jennie Forsell på Procruitment, [email protected], tel nr 0739557616

Du får en senior mentor och kollega som stöttar dig dig under starten samt löpande när du behöver.

Du får möjlighet att delta i alla steg i en produktuvecklingsprocess, från kravställning till test och leverans.

Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad (centralt)
Tjänsteresor: Dagsresor till kunder i regionen samt Göteborg och Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikkonstruktör inom produktutveckling

Ansök    Nov 15    Procruitment    Elektronikkonstruktör
Om kunden Vår kund erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom. Om tjänsten Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion ... Visa mer
Om kunden
Vår kund erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom.

Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion och huvuddelen mjukvaruutveckling där ni samarbetar tätt tillsammans i projekten. Dina projekt kommer att vara produktutveckling av elektronikhårdvara. Projekten varierar och kan vara både nyutveckling eller vidareutveckling av redan befintlig produkt. Dina arbetsuppgifter består av hela leveranskedjan vid framtagning av en produkt:

- Kravställning: en detaljerad nedbrytning av vad produkten ska innehålla. Förändringar av kraven under projektets gång är vanligt förekommande.
- Konstruktion: Tar fram kretslösning som verifieras genom simulering och beräkning mot framtagna krav.
- Schema och layout: Kretsens innehåll, vilka komponenter och punkter kommunicerar med varandra.
- Testning: Verifiera framtagen konstruktion för att säkerställa att den uppfyller krav mot kund.
- Miljöprovning: Verifiera att framtagen konstruktion uppfyller EMC.

Du kommer att arbeta i verktyg så som simulerings- beräknings- samt CAD-verktyg.

Din kompetens
Vi söker dig som:

- Tidigare arbetat som elektronikkonstruktör och innehaft en eller flera av ovan nämnda arbetsuppgifter i din roll

Eller dig med någon av följande utbildningsbakgrund:

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning elektronik
- YH Elektronikkonstruktion

Som person är du nyfiken och noggrann i ditt arbetsutövande. Du har en vilja och ett intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet och behov.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad
Tjänsteresor: Dagsresor till kunder i regionen samt Göteborg och Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Packaging Engineer, BillerudKorsnäs Gruvön

Ansök    Nov 14    Procruitment    Kemiingenjör
Packaging Engineer, BillerudKorsnäs Are you up for a new challenge? We are now looking for a Packaging Engineer to Division Solutions! About the position As a Packaging Engineer at BillerudKorsnäs, you will work closely with our Packaging Designers, Sales, Project Management and Implementation, to ensure packaging development meets client and internal requirements. Effectively apply your knowledge of packaging engineering and material science to guide ma... Visa mer
Packaging Engineer, BillerudKorsnäs

Are you up for a new challenge? We are now looking for a Packaging Engineer to Division Solutions!

About the position
As a Packaging Engineer at BillerudKorsnäs, you will work closely with our Packaging Designers, Sales, Project Management and Implementation, to ensure packaging development meets client and internal requirements. Effectively apply your knowledge of packaging engineering and material science to guide material selection and packaging testing. You will participate in the development of equipment, methods, routines and research projects within our global Engineering team. Special focus is given to engineering solutions that are manufacturable by our global production network.

- Packaging engineering for a diverse array projects including retail, displays, protective, industrial and transport packaging
- Insert and cushioning solution engineering
- Comparative analysis of paper and packaging. Be able to communicate to a broad target group
- Proof of concept testing and materials specification
- Draft packaging material selection and evaluation process SOP and standard
- Perform technical investigations and literature studies within the application
- Create packaging analysis and optimized carton suites
- Provide technical support to project and sales teams on new business opportunities
- Manage multiple projects with competing deadlines efficiently
- Maintain testing lab equipment and best practices
- Share knowledge with the global team
- Frequent communication with design and project teams in China, Europe and US
- Conduct knowledge exchange and technical seminars with production network
- Support the Implementation Team with specifications and requirements for production

The position is located at our production unit in Gruvön, Grums. You will report to the Manager, Packaging Design & Engineering.

Job qualifications
To be an interesting candidate for this position you must have a Degree in Packaging Engineering, Mechanical Engineering, Material Science or related field. You have at least 3 years’ experience in the field of packaging engineering. You have experience working with corrugated plant managers, machine operators, fulfillment agents, or other packaging stakeholders/end users. Finally, you have strong communication skills in both English and Swedish.

Personal qualities
Our candidate has a commercial mindset as well as a self-motivating and driven personality. To succeed, you also need to be innovative, creative and have good communication skills. Finally you are structured with a good analytical ability.

Contact
If you would like to find out more about this position, please contact Jennie Forsell, Recruitment Consultant at Procruitment AB at +46739557616 or [email protected]

Welcome to BillerudKorsnäs!

Terms
Start: Immediate
Extent: Full time, permanent
Location: Grums

You will initially be employed consultant by Procruitment with the aim to be employed by our client.

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Ansök    Nov 14    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare! Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora ... Visa mer
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare!

Beskrivning av tjänsten
Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som junior utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär att du oftast är inne och jobbar i koden.

Tjänsten innebär abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt såsom; Bryta ner problem, analysera, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk vilket gör dig bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till en problemställning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter
Vår kund satsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Utvecklare inom industriell IT

Om kunden Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna inom branschen industriell IT och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet. Vår kund erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån, och en bredd av kompetens in-house. Är du den som gärna umgås med kollegor på jobbet så erbjuds teamaktiviteter med trä... Visa mer
Om kunden
Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna inom branschen industriell IT och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

Vår kund erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån, och en bredd av kompetens in-house.

Är du den som gärna umgås med kollegor på jobbet så erbjuds teamaktiviteter med träning, afterwork, dataspel med mera, om man så vill. Det satsas på regelbunden kompetensutveckling och deltagande i olika kompetensgrupper inom mycket spännande tekniska områden, valmöjligheterna är många.!

Om tjänsten
I rollen som utvecklare kommer du att medverka vid dina kunders digitaliseringsresa inom industrin. Systemen du vanligtvis utvecklar används för att behandla information från maskiner och processer som presenteras för operatörer i ett webbaserat användargränssnitt.

Du blir medlem i ett agilt projektteam för utveckling av produktionsnära system till industrin, med placering i Karlstad. Projekten erbjuder mycket variation, allt från mindre industrier som är i början av sin digitaliseringsresa till stora industrier där du arbetar med vidareutveckling av redan implementerade system. Som utvecklare arbetar du större delen av tiden in-house tillsammans med en kompetensbredd av projektledare, systemarkitekt och andra utvecklare. Besök och arbete hos kunder sker i en inledande fas av projekten samt vid implementering.

Vår kund arbetar i Microsoftmiljö, C#/.net samt Azure. Då systemen har en webbaserad frontend betyder det att du som har intresse för detta område, kommer att få arbeta med HTML 5 samt Javascript.

Din kompetens
Vi tror att du som söker stämmer in på följande:

- Eftergymnasial IT-utbildning från YH eller högskola som innefattat programmering. Exempelvis: datateknik, IT-design/programvarudesign eller spelutveckling
- Två års arbetslivserfarenhet som utvecklare med fokus på backend i något av följande programmeringsspråk: C#, C/C++ eller JAVA
- Svenska i tal och skrift

Det ses som meriterande, men inget krav, om du som söker har arbetat i industrimiljö tidigare som exempelvis maskinoperatör eller truckförare.

Som person är du ödmjuk, nyfiken och vill förstå olika verksamheter inom industrin och dess processer för att lyckas i din roll. Du gillar samarbeta med andra och att jobba i en social miljö med mycket framåtanda.

Övrigt
Inledningsvis är du anställd av oss Procruitment och din arbetsplats är hos vårt kundföretag i Karlstad. Detta är en långsiktig rekrytering vilket innebär att det uttalade målet är anställning hos vår kund efter ca 6 månader.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Q1 2020
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, visa ditt intresse redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikkonstruktör inom produktutveckling

Ansök    Nov 7    Procruitment    Elektronikkonstruktör
Om kunden Vår kund erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom. Om tjänsten Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion ... Visa mer
Om kunden
Vår kund erbjuder konsulttjänster för produktutveckling där de bistår med spetskompetens mjukvaru- och hårdvaruutveckling för embedded systems. Du erbjuds möjlighet att arbeta med produktutveckling inom exempelvis självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, försvarsprodukter eller senaste tekniken inom Telecom.

Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp om 30 personer fördelat på elektronikkonstruktion och mjukvaruutveckling där ni samarbetar tätt tillsammans i projekten. Dina projekt kommer att vara produktutveckling av elektronikhårdvara. Projekten varierar och kan vara både nyutveckling eller vidareutveckling av redan befintlig produkt. Dina arbetsuppgifter består av hela leveranskedjan vid framtagning av en produkt:

- Kravställning: en detaljerad nedbrytning av vad produkten ska innehålla. Förändringar av kraven under projektets gång är vanligt förekommande.
- Konstruktion: Tar fram kretslösning som verifieras genom simulering och beräkning mot framtagna krav.
- Schema och layout: Kretsens innehåll, vilka komponenter och punkter kommunicerar med varandra.
- Testning: Verifiera framtagen konstruktion för att säkerställa att den uppfyller krav mot kund.
- Miljöprovning: Verifiera att framtagen konstruktion uppfyller EMC.

Du kommer att arbeta i verktyg så som simulerings- beräknings- samt CAD-verktyg.

Din kompetens
Vi söker dig som tidigare arbetat som elektronikkonstruktör och innehaft en eller flera av ovan nämnda arbetsuppgifter i din roll.

Alternativt så är du nyexaminerad inom något av nedanstående områden:

- YH elektronikkonstruktion
- Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning elektronik

Som person är du nyfiken och noggrann i ditt arbetsutövande. Du har en vilja och ett intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet och behov.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

We´re hiring a System Architect

Ansök    Nov 5    Procruitment    Systemarkitekt
Our client Our client´s Business Unit is providing Consultancy services in SW R&D Tooling domain. Customers outsource full stack responsibilities to our client where they take care of the whole Application Lifecycle Management for the tool. Now they need to strengthen their team of consultants with a System Architect. About the position The role as System Architect at our client is primarily within two areas of knowledge - advanced software development a... Visa mer
Our client
Our client´s Business Unit is providing Consultancy services in SW R&D Tooling domain. Customers outsource full stack responsibilities to our client where they take care of the whole Application Lifecycle Management for the tool.

Now they need to strengthen their team of consultants with a System Architect.

About the position
The role as System Architect at our client is primarily within two areas of knowledge - advanced software development and Microservices. The current department develops and provides a signaling module that handles all signaling that occurs during a telephone call.

Software development
As a System Architect, you will be part of an experienced and well-established system architect team in Karlstad. You will work on further developing and customizing an already existing product, based on the customer's needs. It is also within your area of responsibility to analyze and investigate how a solution can be adapted, which takes place at a deeply technically advanced level.

Our client works based on the "4-eye principle", which means that you as a System Architect will review your colleagues' code to ensure that the quality is kept in a product delivery and vice versa.

Micro Services
Our customer is facing a technological change where they want to adapt their product to Microservices. This is to enable developers' productivity and to make the product more scalable. This means that as a system architect, with expertise in Microservices, you will have the opportunity to influence how the functionality of the product will be adapted and set the framework for new working methods ("way of working").

Your qualifications
We are looking for you who recognize yourself in the following competencies:

- Five years of work experience as a pure software developer or alternatively held a shared role as software developer and architect
- C / C ++ or JAVA programming experience
- Experience in completing a transformation to Microservices and having related knowledge of container management systems Kubernetes and Dockers
- Worked agile
- Ability to communicate in English in speech and writing

It is a merit but no requirement that you have a background in telecom or datacom industry.

Personal skills
You have good communication skills as internal dialogue with colleagues, as well as customers occurring on a daily basis. You have a positive attitude as well as a willingness and ability to help and advise others in your everyday work.

Terms

Start: Immediately taking into account your possible notice period
Extent: full-time, permanent
Work hours: Monday-Friday 8 am - 5 pm
Location: Karlstad

You will initially be employed by Procruitment with the aim of being employed by our client.

We process applications on an ongoing basis and the position may be added before the application deadline has expired, send your application today!

About Procruitment
Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow Visa mindre

Är du eller vill du bli el- eller instrumentingenjör? Se hit!

Ansök    Okt 25    Procruitment    Installationselektriker
Om kunden Vår kund är ett ledande internationellt konsultföretag. Företagets tekniska kompetens spänner över många tekniska discipliner såsom industri, IT och infrastruktur. Vår kund erbjuder goda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. Genom variation i uppdrag och genom utbildning erbjuds du möjlighet till personlig utveckling. Om tjänsten På den aktuella avdelningen arbetar idag ci... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett ledande internationellt konsultföretag. Företagets tekniska kompetens spänner över många tekniska discipliner såsom industri, IT och infrastruktur.
Vår kund erbjuder goda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. Genom variation i uppdrag och genom utbildning erbjuds du möjlighet till personlig utveckling.

Om tjänsten
På den aktuella avdelningen arbetar idag cirka 30 medarbetare fördelade 50/50 på el och instrument. De arbetar i projekt gällande om- och nybyggnationer mot olika typer av industrier i Värmland. Projekten kan exempelvis innebära att en industri skall göra en produktionsutökning, uppgradering av säkerheten eller en förändring pga nya miljökrav.

Hos vår kund kommer du att arbeta med el- eller instrumentkonstruktion. I båda disciplinerna använder du autocad som ritverktyg.

Har du ingen tidigare erfarenhet av konstruktion kommer du att få en gedigen upplärning av kunden. Här har du som oerfaren konstruktör en unik möjlighet att lära dig ett helt nytt yrke!

Din kompetens
Vi tror att du idag arbetar inom något av följande områden:

- Elektriker inom industri, fastighet eller montage
- Tekniker inom el/instrument på en industri
- El- och/eller instrumentingenjör som arbetat några år

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Nu söker vi en erfaren System Architect

Ansök    Nov 1    Procruitment    Systemarkitekt
Om kunden Vår kunds affärsområde tillhandahåller produkter och lösningar inom Software R&D verktygsdomän. Kunden tar helhetsansvar för hela Application Lifecycle Management för verktyget. Nu måste vår kund stärka sitt team av konsulter med en System Architect. Om tjänsten Rollen som System Architect hos vår kund innefattar två kunskapsområden- avancerad mjukvaruuveckling och Microservices. Den aktuella avdelningen utvecklar och tillhandahåller en signaler... Visa mer
Om kunden
Vår kunds affärsområde tillhandahåller produkter och lösningar inom Software R&D verktygsdomän. Kunden tar helhetsansvar för hela Application Lifecycle Management för verktyget. Nu måste vår kund stärka sitt team av konsulter med en System Architect.

Om tjänsten
Rollen som System Architect hos vår kund innefattar två kunskapsområden- avancerad mjukvaruuveckling och Microservices. Den aktuella avdelningen utvecklar och tillhandahåller en signaleringsmodul som ombesörjer all signalering som sker vid ett telefonsamtal.

1. Mjukvaruutveckling
Som System Architect kommer du vara del av ett erfaret och väletablerat System Architect team i Karlstad. Du kommer arbeta med att vidareutveckla och anpassa befintlig produkt utifrån kundens behov. Det ligger också i ditt ansvarsområde att analysera samt utreda hur en lösning kan anpassas vilket sker på en djupt tekniskt avancerad nivå.

Vår kund arbetar utifrån ”4 eyes-principen” vilket innebär att du som System Architect kommer att granska dina kollegors kod för att säkerställa att kvaliteten hålls i en leverans och vice versa.

2. Microservices
Kunden står inför ett teknikskifte där de vill anpassa sin produkt mot Microservices. Detta för att möjliggöra produktivitet för utvecklarna samt att göra produkten mer skalbar. Detta innebär att du som System Architect, med kompetens inom Microservices, kommer att ha möjlighet att påverka hur produktens funktionalitet skall anpassas samt att sätta ramarna för nya arbetsmetoder (”way of working”).

Din kompetens
Vi söker dig som känner igen dig i följande kompetenser:

- Fem års arbetslivserfarenhet som renodlad mjukvaruuvecklare alternativt innehaft en delad roll som mjukvaruutvecklare och arkitekt
- Programmeringserfarenhet inom C/C++ eller JAVA
- Erfarenhet av att genomfört en transformation till Microservices samt tillhörande kunskap om containerhanteringssystem Kubernetes och Dockers
- Arbetat agilt
- Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift

Det är meriterande men inget krav att du som söker har en bakgrund inom telecom eller datacom-branschen.

Du har en god kommunikativ förmåga då intern dialog med kollegor samt kunder sker dagligen. Du har en positiv grundsyn samt en vilja och förmåga att du kunna hjälpa och rådgöra andra i din vardag.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Test and SW developer

Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones! The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have one open position as a test and software developer for a project in JAVA. About the position You will be a part of developing one of the worlds most advanced data server. The data server enhances the capacity and capabilities signific... Visa mer
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones!

The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have one open position as a test and software developer for a project in JAVA.

About the position
You will be a part of developing one of the worlds most advanced data server. The data server enhances the capacity and capabilities significantly for datacenter infrastructure.

The data server improves utilization of resources for computing, storage and networking. It will also have the performance, capacity and flexibility required to migrate to an advanced 5G infrastructure. The data server is also suitable for massive media distribution, artificial intelligence and internet of things applications.

You will be part of a self-organized team of 6-8 persons, working agile. You will participate in team activities such as daily meetings, retros and demos.
The work will include integration and certification of hw, development of automated test environment as well as development and test of the HDS sw.

Your qualifications

- BS/BA in Computer Science or other related field
- Experience with IP network configuration and trouble shooting
- Switch experience, (e.g. Cisco, Juniper, Pluribus) upgrade, configuration and trouble shooting
- Server architecture HW and Sw, configuration and trouble shooting
- Experience with JAVA/Linux

Personal skills:

- Good communication and networking skills in English

- Good understanding of the lean and agile principles as well as flexibility in dealing with changing situations

- Strong analytical skills and a solution driven approach

- Readiness to work and thrive in a rapidly changing business landscape

Terms

Start: Immediate
Duration: Full time, 2019-12-31 with option for extension
Work hours: Monday-Friday 8-17 (8 am-5 pm) Location: Karlstad

You will be employed consultant by Procruitment..

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow. Visa mindre

Elektronikmontör till Swedish Radio Supply

Om kunden Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation. Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning. Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flyg... Visa mer
Om kunden
Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation. Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning.

Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygplatser och andra verksamheter där stabila och säkra lösningar för radio- och mobil kommunikation krävs.

Om tjänsten
Som elektronikmontör kommer du att tillhöra Swedish Radio Supply´s lager/logistikavdelning som idag består av sju personer. I rollen som montör skall du förbereda olika typer av elektroniska komponenter som ingår i en radiosystemleverans. Du kommer bland annat att sätta ihop basstationer, rackskåp samt konfigurera mjukvara. En förberedelse av en leverans kan pågå från några veckor upp till flera månader beroende på leveransens storlek.

Arbetet är repetitivt vilket gör att du som söker måste trivas med den typen av arbete.
För dig som vill utvecklas inom företaget finns väldigt goda chanser att göra detta, efter en tid i denna roll.

Din kompetens
Du söker dig med arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Som person är du öppen och social. Du gillar att arbeta med händerna och är bekväm med att använda olika typer av handverktyg.

Förmåner
Förutom att tillhöra en branschledande aktör, har Swedish Radio Supply dessutom ett väldigt attraktivt förmånspaket för alla anställda.

- 5000 kr/år i friskvårdsbidrag
- Fri tandvård, sjukvård samt mediciner
- Parkering

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos Swedish Radio Supply.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Software developer for embedded systems to Karlstad

Ansök    Okt 11    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones! The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have open positions for Junior Software developers for Embedded systems and C-programming. About the position You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication. You will be work... Visa mer
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones!

The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have open positions for Junior Software developers for Embedded systems and C-programming.

About the position
You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication.

You will be working agile in 3 weeks-sprints in a Scrumteam with one Scrummaster and 7-8 developers, stretching from Junior to Senior levels. You will have a dedicated mentor for you - meaning you will get very good support.

As a newly graduated developer you will at first be working with troubleshooting and code analysis. The existing code is in the C-programming language and the code itself is the documentation, which means you will be working most of the time within the code, where troubleshooting by reading the code is a great part of the work.

The development process is characterised by abstract programming which means that this suits you if you are motivated by methodical ways of problem chunking, programming, testing and documentation of the results. You will be able to work with emulators and simulators where you get to simulate the front edge within processors of radiotechnology.

As a developer you will be working closely with other developers, architects and system managers to solve yours and your teams assignments.

Your qualifications

- Degree in Computer science or closely related field that have included C-programming language, at Bachelor or Master level. Degrees in Electrical Engineering, Technical Physics including programming is also suitable educations for this position.

- Fluent in English, both spoken and written
- Courses in Radiocommunication and Signaling are meritorious.

This position will also be a good fit for a developer background within Automotive- and Defense industry regarding embedded time critical systems.

Personal skills
To succed in this position you will have to be persistent and have a genuin wish to learn. You will also have to be analytical and patient in your mindset when confronting a problem or challenge. Identifying errors and the root cause with troubleshooting, analysis and testing takes quite a time, weeks or even months. This is where patience and persistence is one key factor to be fit for this position.

Further career possibilites

Our client will be focusing on a long term relation and will give both time and prerequisities to learn. There is also good possibilites to engage in other technique fields and roles as Technical project leader and other managing roles.

Terms

Start: Immediate
Extent: Full time, permanent
Work hours: Monday-Friday 8-17 (8 am-5 pm)
Location: Karlstad

You will initially be employed consultant by Procruitment with the aim to be employed by our client.

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Ansök    Okt 11    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare! Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora ... Visa mer
Vår kund är nordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare!

Beskrivning av tjänsten
Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som junior utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär att du oftast är inne och jobbar i koden.

Tjänsten innebär abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt såsom; Bryta ner problem, analysera, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk vilket gör dig bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till en problemställning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter
Vår kund satsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Projektkoordinator till Zetterströms Rostfria i Molkom

Ansök    Sep 24    Procruitment    Informatör/Kommunikatör
Om kunden Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är idag ledande inom produktion inriktad på rostfria produkter till läkemedelsindustri. Företaget har ett gediget kunnande både inom produktion och engineering av rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. På grund av deras know-how och hög leveranskapacitet har Zetterströms långsiktiga och trogna kunder så... Visa mer
Om kunden
Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är idag ledande inom produktion inriktad på rostfria produkter till läkemedelsindustri. Företaget har ett gediget kunnande både inom produktion och engineering av rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. På grund av deras know-how och hög leveranskapacitet har Zetterströms långsiktiga och trogna kunder såsom Alfa Laval, GE Health Care, Astra Zeneca etc.

Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher. Läs mer om företaget: (https://www.zetterstroms.se/)

Zetterströms växer i omsättning och affärer och därför behöver de förstärka på dokumentationsavdelningen.

Om tjänsten
I rollen som Projektkoordinator kommer du att ansvara projektuppföljning av produktleveranser till en av Zetterströms största kunder. Rollen innebär löpande veckoavstämningar med kunden där uppföljning av tidsplan samt eventuella ändringar av ordern diskuteras. Vanligt förekommande är konstruktionstekniska frågor vilket innebär att du kommer att ha tät dialog med dina kollegor på konstruktionsavdelningen samt produktion. Du blir kundens naturliga kontaktperson genom hela leveransen. Du medverkar vid testning samt för kunddialogen i de fall det blir fel vid en leverans.

Du driver cirka 15-20 projekt parallellt.

Utöver projektkoordinering skall dusammanställa den tekniska dokumentation som tillkommer vid varje produktleverans gentemot din kund. Det finns en tydlig ordning att följa utifrån branschstandarder samt kundkrav på vad dokumentationen skall innehålla. Vid sammanställning utför du också granskning av innehållet för att se till att rätt dokumentation medföljer varje specifik produkt för att på så sätt kunna göra den spårbar.

Rollen innebär att du har många olika kontaktytor inom företaget såsom produktion, konstruktion, svetsansvarig, försäljning och i vissa fall även externa leverantörer.

På dokumentationsavdelningen arbetar idag två personer som kommer att bli dina närmsta kollegor.

Din kompetens
Vi söker dig som älskar kundkontakt och som inte räds att ta tag i oförutsedda situationer. Du pratar mer än gärna engelska och tar ett stort ansvar i ditt arbetsutövande. Du är också en van användare av MS Office-paketet.

Vi tror att du som söker har ett arbete som idag utmanar din kommunikativa förmåga. Jobbar du dessutom inom tillverkande industri är detta ett stort plus.

Det är meriterande men inget krav att du som söker har kunskap inom något av följande områden:

- Ritningsförståelse
- Adobe Acrobat Pro
- Affärssystemet monitor

Du är en kommunikativ ochnoggrann person med en hög kvalitetsmedvetenhet i ditt arbetsutförande. Du är en god problemlösare och arbetar effektivt. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en positiv inställning till ditt arbete.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos Zetterströms Rostfria.

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Molkom

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Är du eller vill du bli el- eller instrumentingenjör? Se hit!

Ansök    Okt 3    Procruitment    Installationselektriker
Om kunden Vår kund är ett ledande internationellt konsultföretag. Företagets tekniska kompetens spänner över många tekniska discipliner såsom industri, IT och infrastruktur. Vår kund erbjuder godakarriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. Genom variation i uppdrag och genom utbildning erbjuds du möjlighet till personlig utveckling. Om tjänsten På den aktuella avdelningen arbetar idag cir... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett ledande internationellt konsultföretag. Företagets tekniska kompetens spänner över många tekniska discipliner såsom industri, IT och infrastruktur.
Vår kund erbjuder godakarriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. Genom variation i uppdrag och genom utbildning erbjuds du möjlighet till personlig utveckling.

Om tjänsten
På den aktuella avdelningen arbetar idag cirka 30 medarbetare fördelade 50/50 på el och instrument. De arbetar i projekt gällande om- och nybyggnationer mot olika typer av industrier i Värmland. Projekten kan exempelvis innebära att en industri skall göra en produktionsutökning, uppgradering av säkerheten eller en förändring pga nya miljökrav.

Hos vår kund kommer du att arbeta med el- eller instrumentkonstruktion.I båda disciplinerna använder du autocad som ritverktyg.

Har du ingen tidigare erfarenhet av konstruktion kommer du att få en gedigen upplärning av kunden. Här har du som oerfaren konstruktör en unik möjlighet att lära dig ett helt nytt yrke!

Din kompetens
Vi tror att du idag arbetar inom något av följande områden:

- Elektriker inom industri, fastighet eller montage
- Tekniker inom el/instrument på en industri
- El- och/eller instrumentingenjör som arbetat några år

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort:Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Teamleader systemteknik till Swedish Radio Supply

Ansök    Okt 4    Procruitment    Affärskonsult, IT
Om kunden Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation.Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning. Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygp... Visa mer
Om kunden
Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation.Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning.

Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygplatseroch andra verksamheter där stabila och säkra lösningar för radio- och mobil kommunikation krävs

Om tjänsten
I rollen som Teamleader Systemteknik kommer du att ansvara för drygt 10 systemtekniker på våra kontor i Karlstad och Stockholm.

Systemteknikerna har lång erfarenhet av att driftsätta radio- och IT-system, din roll blir att strukturera, optimera, prioritera och arbetsleda projekten. Du rapporterar direkt till Swedish Radio Supply´s VD.

Du kommer också vid behov att få driva egna projekt varför det är viktigt att du har hög arbetskapacitet. Där medverkar du i slutfasen av införsäljningsfasen och tar sedan över projektet (resurs- och tidsplanering samt ekonomisk uppföljning). Du har tät dialog och uppföljning med dina kunder under pågående projekt samt är den som anlitar och bokar in underleverantörer vid driftsättning.

Din kompetens
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av personalledning i teknikorganisationer, minst 5 års erfarenhet i projektledarroll från privata sektorn samt aktuellt PMI-PMP certifikat. Du skall vara resbar i tjänst, cirka 2 heldagar i veckan, mer vid behov. Du själv stor möjlighet att påverka när och hur dessa resor är förlagda.
Denna roll kräver att du som söker kan svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort krävs.

För att passa i rollen söker vi dig med stort ordningssinne, du tycker om struktur och är organiserad. Du hjälper gärna andra att prioritera i sitt arbete och du har lätt för att knyta kontakt med andra människor.

Förmåner
Förutom att tillhöra en branschledande aktör, harSwedish Radio Supply dessutom ett väldigt attraktivt förmånspaket för alla anställda.

- 5000 kr/år i friskvårdsbidrag
- Fri tandvård, sjukvård samt mediciner
- Parkering

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos Swedish Radio Supply.

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort:Karlstad eller STHLM, Solna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Elektronikmontör till Swedish Radio Supply

Om kunden Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation.Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning. Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygp... Visa mer
Om kunden
Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation.Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning.

Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygplatseroch andra verksamheter där stabila och säkra lösningar för radio- och mobil kommunikation krävs.

Om tjänsten
Som elektronikmontör kommer du att tillhöra Swedish Radio Supply´s lager/logistikavdelning som idag består av sju personer. I rollen som montör skall du förbereda olika typer av elektroniska komponenter som ingår i en radiosystemleverans. Du kommer bland annat att sätta ihop basstationer, rackskåp samt konfigurera mjukvara. En förberedelse av en leverans kan pågå från några veckor upp till flera månader beroende på leveransens storlek.

Arbetet är repetitivt vilket gör att du som söker måste trivas med den typen av arbete.
För dig som vill utvecklas inom företaget finns väldigt goda chanser att göra detta, efter en tid i denna roll.

Din kompetens
Du söker dig med arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Som person är du öppen och social. Du gillar att arbeta med händerna och är bekväm med att använda olika typer av handverktyg.

Förmåner
Förutom att tillhöra en branschledande aktör, harSwedish Radio Supply dessutom ett väldigt attraktivt förmånspaket för alla anställda.

- 5000 kr/år i friskvårdsbidrag
- Fri tandvård, sjukvård samt mediciner
- Parkering

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos Swedish Radio Supply.

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort:Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Projektledare till Swedish Radio Supply

Ansök    Sep 18    Procruitment    Affärskonsult, IT
Om kunden Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation.Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning. Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygp... Visa mer
Om kunden
Swedish Radio Supply är ett sedan länge etablerat företag inom radiokommunikation och är generalagent och distributör för ledande varumärken inom produkter för radio och mobil kommunikation.Inom företaget finns en djup och bred teknisk kompetens med service- support och utvecklingsavdelning.

Kunderna består till största delen av blåljusverksamheter där användningen av radio och mobil kommunikation är hög. Övriga kunder är t.ex. industrier, flygplatseroch andra verksamheter där stabila och säkra lösningar för radio- och mobil kommunikation krävs

Om tjänsten
I rollen som projektledare kommer du att driva samt stötta alla interna samt externa parter vid ett installationsprojekt. Du medverkar i slutfasen av införsäljning och tar sedan över projektet. Du kommer att ansvara för resurs- och tidsplanering samt ekonomisk uppföljning av projekten. Detta gör duutifrån Swedish Radio Supplys projektmodell. Du kommer att arbeta med cirka 5-6 projekt parallellt.
Du har tät dialog och uppföljning med dina kunder under pågående projekt samt är den som anlitar och bokar in underleverantörer vid driftsättning.

Dina kollegor har lång erfarenhet av att driftsätta radiosystem, din roll blir att strukturera, arbetsleda samt hjälpa till med prioritering i projekten. Till denna roll finns också stödfunktioner behjälplig såsom inköp, lager/logistik samt kvalitet. Du rapporterar direkt till Swedish Radio Supply´s VD.

Om du som söker är intresserad av att ha personalansvar över 11 st systemtekniker parallellt med projektledarrollen så finns den möjligheten.

Din kompetens
Vi söker dig som har 5 års erfarenhet i liknande projektledarroll från privata sektorn.
Du skall vara resbar i tjänst, cirka 2 heldagar i veckan. Du själv stor möjlighet att påverka när och hur dessa resor är förlagda.

Denna roll kräver att du som söker kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.
B-körkort krävs.

För att passa i rollen söker vi dig med stort ordningssinne, du tycker om struktur och är organiserad. Du hjälper gärna andra att prioritera i sitt arbete och du har lätt för att knyta kontakt med andra människor.

Förmåner

Förutom att tillhöra en branschledande aktör, harSwedish Radio Supply dessutom ett väldigt attraktivt förmånspaket för alla anställda.

- 5000 kr/år i friskvårdsbidrag
- Fri tandvård, sjukvård samt mediciner
- Parkering

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos Swedish Radio Supply.

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort:Karlstad eller STHLM, Solna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Projektkoordinator till Zetterströms Rostfria i Molkom

Ansök    Sep 24    Procruitment    Informatör/Kommunikatör
Om kunden Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som projektkoordinator hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är idag ledande inom produktion inriktad på rostfria produkter till läkemedelsindustri. Företaget har ett gediget kunnande både inom produktion och engineering av rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. På grund av deras know-how och hög leveranskapacitet har Zetterströms långsiktiga och trogna ku... Visa mer
Om kunden
Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som projektkoordinator hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är idag ledande inom produktion inriktad på rostfria produkter till läkemedelsindustri. Företaget har ett gediget kunnande både inom produktion och engineering av rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. På grund av deras know-how och hög leveranskapacitet har Zetterströms långsiktiga och trogna kunder såsom Alfa Laval, GE Health Care, Astra Zeneca etc.

Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher. Läs mer om företaget: (https://www.zetterstroms.se/)

Zetterströms växer i omsättning och affärer och därför behöver de förstärka på dokumentationsavdelningen.

Om tjänsten
I rollen som Projektkoordinator kommer du att ansvara projektuppföljning av produktleveranser till en av Zetterströms största kunder. Rollen innebär löpande veckoavstämningar med kunden där uppföljning av tidsplan samt eventuella ändringar av ordern diskuteras. Vanligt förekommande är konstruktionstekniska frågor vilket innebär att du kommer att ha tät dialog med dina kollegor på konstruktionsavdelningen samt produktion. Du blir kundens naturliga kontaktperson genom hela leveransen. Du medverkar vid testning samt för kunddialogen i de fall det blir fel vid en leverans.

Du driver cirka 15-20 projekt parallellt.

Utöver projektkoordinering skall dusammanställa den tekniska dokumentation som tillkommer vid varje produktleverans gentemot din kund. Det finns en tydlig ordning att följa utifrån branschstandarder samt kundkrav på vad dokumentationen skall innehålla. Vid sammanställning utför du också granskning av innehållet för att se till att rätt dokumentation medföljer varje specifik produkt för att på så sätt kunna göra den spårbar.

Rollen innebär att du har många olika kontaktytor inom företaget såsom produktion, konstruktion, svetsansvarig, försäljning och i vissa fall även externa leverantörer.

På dokumentationsavdelningen arbetar idag två personer som kommer att bli dina närmsta kollegor.

Din kompetens
Vi söker dig som älskar kundkontakt och som inte räds att ta tag i oförutsedda situationer. Du pratar mer än gärna engelska och tar ett stort ansvar i ditt arbetsutövande. Du är också en van användare av MS Office-paketet.

Vi tror att du som söker har ett arbete som idag utmanar din kommunikativa förmåga. Jobbar du dessutom inom tillverkande industri är detta ett stort plus.

Det är meriterande men inget krav att du som söker har kunskap inom något av följande områden:

- Ritningsförståelse
- Adobe Acrobat Pro
- Affärssystemet monitor

Du är en kommunikativ ochnoggrann person med en hög kvalitetsmedvetenhet i ditt arbetsutförande. Du är en god problemlösare och arbetar effektivt. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en positiv inställning till ditt arbete.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos Zetterströms Rostfria.

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Molkom

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Senior SW developer for embedded systems in Karlstad

Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones! The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have open positions for Senior Software developers for Embedded systems and C-programming. About the position You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication. You will be work... Visa mer
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones!

The company is now expanding at their site in the city of Karlstad Sweden, and have open positions for Senior Software developers for Embedded systems and C-programming.

About the position
You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication.

You will be working agile in 3 weeks-sprints in a Scrumteam with one Scrummaster and 7-8 developers, stretching from Junior to Senior levels.

As a senior developer, you will be challenged in your problem-solving and analytical skills. You will develop the very latest technology in telecommunications. This includes further development of the 4G network as well as new development of the 5G network.

The development process is characterised byabstract programming, which makes it appealing to you who are motivated by methodical working methods such as; Break down problems, analyze, programming, testing and documentation of the results. You work in emulators and simulators, where you can simulate the latest processors in radiotechnology.

The role spans a broad contact network where you will have contact with other developer colleagues, architects and system administrators to solve your and the team's tasks.

Your qualifications

- Degree in Computer science or closely related field that have included C-programming language, at Bachelor or Master level. Degrees in Electrical Engineering, Technical Physics including programming is also suitable educations for this position.
- Fluent in English, both spoken and written
- Professional experience in C-programming
- Courses in Radiocommunication and Signaling are meritorious.

This position will also be a good fit for a developer background within Automotive- and Defense industry regarding embedded time critical systems.

Personal skills
To succed in this position you will have to be persistent and have a genuin wish to learn. You will also have to be analytical and patient in your mindset when confronting a problem or challenge. Identifying errors and the root cause with troubleshooting, analysis and testing takes quite a time, weeks or even months. This is where patience and persistence is one key factor to be fit for this position.

Further career possibilites
Our client will be focusing on a long term relation and will give both time and prerequisities to learn. There is also good possibilites to engage in other technique fields and roles as Technical project leader and other managing roles.

Terms
Start: Immediate
Extent: Full time, permanent
Work hours: Monday-Friday 8-17 (8 am-5 pm)
Location: Karlstad

You will initially be employed consultant by Procruitment with the aim to be employed by our client.

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow. Visa mindre

Erfaren utvecklare i C till spännande företag

Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare! Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrummaster och 7-8 utvecklare, både juniora oc... Visa mer
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare!

Beskrivning av tjänsten
Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrummaster och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora.

Som senior utvecklare kommer du att utmanas i din problemlösande och analytiska förmåga. Du kommer att utveckla den absolut senaste tekniken inom telekommunikation. Detta innefattar vidareutveckling av 4G nätet samt nyutveckling av 5G nätet.

Tjänsten innebär abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt såsom;Bryta ner problem, analysera, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du arbetar i emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Rollen spänner över ett brett kontaktnät där dukommer att ha kontakt med andra utvecklarkollegor, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Din kompetens

- Högskoleexamen inomdatateknik eller annat likvärdigt ämne såsom elektro, eller teknisk fysikmedinriktningsom innefattat C
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Arbetslivserfarenhet av C-programmering

Meriterande

- Har du tidigare arbetat med utveckling av mobildatakommunikation ses detta som meriterande.

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering ochär van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Personliga egenskaper
För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till en problemställning.

Utvecklingsmöjligheter
Vår kundsatsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Är du eller vill du bli el- eller instrumentingenjör? Se hit!

Ansök    Sep 12    Procruitment    Installationselektriker
Om kunden Vår kund är ett ledande internationellt konsultföretag. Företagets tekniska kompetens spänner över många tekniska discipliner såsom industri, IT och infrastruktur. Vår kund erbjuder godakarriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. Genom variation i uppdrag och genom utbildning erbjuds du möjlighet till personlig utveckling. Om tjänsten På den aktuella avdelningen arbetar idag cir... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett ledande internationellt konsultföretag. Företagets tekniska kompetens spänner över många tekniska discipliner såsom industri, IT och infrastruktur.
Vår kund erbjuder godakarriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. Genom variation i uppdrag och genom utbildning erbjuds du möjlighet till personlig utveckling.

Om tjänsten
På den aktuella avdelningen arbetar idag cirka 30 medarbetare fördelade 50/50 på el och instrument. De arbetar i projekt gällande om- och nybyggnationer mot olika typer av industrier i Värmland. Projekten kan exempelvis innebära att kunden skall göra en produktionsutökning, uppgradering av säkerheten eller en förändring pga nya miljökrav.

Hos vår kund kommer du att arbeta med el- eller instrumentkonstruktion.I båda disciplinerna använder du autocad som ritverktyg.

Har du ingen tidigare erfarenhet av konstruktion kommer du att få en gedigen upplärning av kunden.

Din kompetens
Vi tror att du idag arbetar inom något av följande områden:

- Elektriker inom industri, fastighet eller montage
- Tekniker inom el/instrument på en industri
- El- och/eller instrumentingenjör som arbetat några år

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning:Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort:Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Ansök    Jun 10    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare, både juniora och seniora. Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8... Visa mer
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare, både juniora och seniora.

Beskrivning av tjänsten

Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som ny utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär du oftast är inne och jobbar i koden.

Det handlar om abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt med att bryta ner problem, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk så att du är bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Den här tjänsten riktar sig även till dig som arbetat som utvecklare inom andra branscher såsom bil- och försvarsindustrin med avseende på inbyggda tidskritiska och realtidssystem.

Personliga egenskaper

För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till ett problem/utmaning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter

Vår kundsatsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse. Möjlighet att starta omgående.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Arbetstid: 8-17, flextid.

Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Medarbetare inom IT - support med servicekänsla

Vi söker dig som är intresserad av IT och vill jobba serviceinriktat med support för systemanvändare. Är du en person som finner glädje i att kunna hjälpa till att lösa ett problem samtidigt som du ger den bästa tänkbara servicen? Är du dessutom intresserad av IT och har någon form av erfarenhet av arbete med IT-relaterade frågor, så som attha löst problem, hjälpt användare och jobbat serviceinriktat? Om företaget Vår kund är en systemleverantör med fina... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av IT och vill jobba serviceinriktat med support för systemanvändare. Är du en person som finner glädje i att kunna hjälpa till att lösa ett problem samtidigt som du ger den bästa tänkbara servicen? Är du dessutom intresserad av IT och har någon form av erfarenhet av arbete med IT-relaterade frågor, så som attha löst problem, hjälpt användare och jobbat serviceinriktat?

Om företaget

Vår kund är en systemleverantör med fina lokaler i centrala Karlstad.Här får du en arbetsmiljö som kännetecknas av härlig teamanda,högt i tak och korta beslutsvägar.

Om tjänsten

Som supportmedarbetare så tar du emot ärenden via e-post och telefon. Du bemöter kunder som kan vara i stressiga situationer och det är här som din känsla för service och vilja att hjälpa kommer in i bilden.

Du jobbar via fjärrstyrning och kommer därmed åt kundens system på ett smidigt sätt. Ofta finns det en redan färdig lösning på problemet sedan tidigare och din uppgift blir att hjälpa kunden igång igen och om det inte går att lösa direkt, eskalera vidare till tekniker i ditt team.

Din kompetens

Du behöver ha någon bakgrund i att ha jobbat med IT-relaterade frågor där support, problemlösning och kundservice ingår.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ med en stark vilja att hjälpa och lösa problem. Du har ett intresse för IT och villl lära dig mer om området.

Övrigt

I den här tjänsten kommer du att anställas direkt av vår kund.

Då vår kund jobbar aktivtför mångfald så ser vi gärna bådekvinnliga och manligasökande.

Lön: Fast månadslön

Omfattning:Heltid, tillsvidare

Start: Juni eller till hösten. Ange i din ansökan när du kan starta som tidigast.

Placeringsort:Karlstad

Du kommer att behöva kunna jobba även i juli och augusti, möjligheten finns då istället att ta ledigten period i september.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så gör din ansökan redan nu.

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Medarbetare inom IT - support med servicekänsla

Vi söker dig som är intresserad av IT och vill jobba serviceinriktat med support för systemanvändare. Är du en person som finner glädje i att kunna hjälpa till att lösa ett problem samtidigt som du ger den bästa tänkbara servicen? Är du dessutom intresserad av IT och har någon form av erfarenhet av arbete med IT-relaterade frågor, så som attha löst problem, hjälpt användare och jobbat serviceinriktat? Om företaget Vår kund är en systemleverantör med fina... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av IT och vill jobba serviceinriktat med support för systemanvändare. Är du en person som finner glädje i att kunna hjälpa till att lösa ett problem samtidigt som du ger den bästa tänkbara servicen? Är du dessutom intresserad av IT och har någon form av erfarenhet av arbete med IT-relaterade frågor, så som attha löst problem, hjälpt användare och jobbat serviceinriktat?

Om företaget

Vår kund är en systemleverantör med fina lokaler i centrala Karlstad.Här får du en arbetsmiljö som kännetecknas av härlig teamanda,högt i tak och korta beslutsvägar.

Om tjänsten

Som supportmedarbetare så tar du emot ärenden via e-post och telefon. Du bemöter kunder som kan vara i stressiga situationer och det är här som din känsla för service och vilja att hjälpa kommer in i bilden.

Du jobbar via fjärrstyrning och kommer därmed åt kundens system på ett smidigt sätt. Ofta finns det en redan färdig lösning på problemet sedan tidigare och din uppgift blir att hjälpa kunden igång igen och om det inte går att lösa direkt, eskalera vidare till tekniker i ditt team.

Din kompetens

Du behöver ha någon bakgrund i att ha jobbat med IT-relaterade frågor där support, problemlösning och kundservice ingår.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ med en stark vilja att hjälpa och lösa problem. Du har ett intresse för IT och villl lära dig mer om området.

Övrigt

I den här tjänsten kommer du att anställas direkt av vår kund.

Då vår kund jobbar aktivtför mångfald så ser vi gärna bådekvinnliga och manligasökande.

Lön: Fast månadslön

Omfattning:Heltid, tillsvidare

Start: September.

Placeringsort:Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så gör din ansökan redan nu.

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Ansök    Apr 26    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare, både juniora och seniora. Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8... Visa mer
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare, både juniora och seniora.

Beskrivning av tjänsten

Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som ny utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär du oftast är inne och jobbar i koden.

Det handlar om abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt med att bryta ner problem, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk så att du är bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Den här tjänsten riktar sig även till dig som arbetat som utvecklare inom andra branscher såsom bil- och försvarsindustrin med avseende på inbyggda tidskritiska och realtidssystem.

Personliga egenskaper

För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till ett problem/utmaning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter

Vår kundsatsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse. Möjlighet att starta omgående.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Arbetstid: 8-17, flextid.

Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Software developer for embedded systems to Karlstad

Ansök    Maj 6    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones! The company is now expanding at their site in the city of Karlstad, Sweden and have open positions for Junior and Senior Software developers for Embedded systems and C-programming. About the position You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication. You ... Visa mer
Our customer is one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. Apply now to work with the best ones!

The company is now expanding at their site in the city of Karlstad, Sweden and have open positions for Junior and Senior Software developers for Embedded systems and C-programming.

About the position

You will be working as a software developer in projects developing 4G and 5G networks for mobile communication.

You will be working agile in 3 weeks-sprints in a Scrumteam with one Scrummaster and 7-8 developers, stretching from Junior to Senior levels. You will have a dedicated mentor for you - meaning you will get very good support.

As a newly graduated developer you will at first be working with troubleshooting and code analysis. The existing code is in the C-programming language and the code itself is the documentation which means you will be working most of the time within the code, where troubleshooting by reading the code is a great part of the work.

For Senior delevopers the tasks will also be within C-programming but also other tasks will be suitable for you, depending on your earlier experiences and ambitions.

The development process is characterised by abstract programming which means that this suits you if you are motivated by methodical ways of problem chunking, programming, testing and documentation of the results. You will be able to work with emulators and simulators where you get to simulate the front edge within processors of radiotechnology.

As a developer you will be working closely with other developers, architects and system managers to solve yours and your teams assignments.

Your qualifications

- Degree in Computer science or closely related field that have included C-programming language, at Bachelor or Master level. Degrees in Electrical Engineering, Technical Physics including programming is also suitable educations for this position.

- Fluent in English, both spoken and written
- Courses in Radiocommunication and Signaling are meritorious.

This position will also be a good fit for a developer background within Automotive- and Defense industry regarding embedded time critical systems.

Personal skills

To succed in this position you will have to be persistent and have a genuin wish to learn. You will also have to be analytical and patient in your mindset when confronting a problem or challenge. Identifying errors and the root cause with troubleshooting, analysis and testing takes quite a time, weeks or even months. This is where patience and persistence is one key factor to be fit for this position.

Further career possibilites

Tieto will be focusing on a long term relation and will give both time and prerequisities to learn. There is also good possibilites to engage in other technique fields and roles as Technical project leader and other managing roles.

Terms

Start: According to agreement or as soon as possible.

Extent: Full time, permanent.

Work hours: Monday-Friday 8-17 (8 am-5 pm)

Location: Karlstad

You will initially be employed consultant by Procruitment with the aim to be employed by Tieto.

Welcome to Procruitment and Tieto!

About Procruitment

Procruitment makes companies grow with the right people! In the same time we are making opportunities for people to grow through their whole career.

Todays New Grads talents - up and coming Specialist or Leader. Regardless of your experience, we are a partner for you - today and tomorrow.

Vill du utveckla framtida mobila nät inom 5G? Med Tieto är du med i utvecklingen av den senaste tekniken som möjliggör en stor del av världens mobilsamtal, surf och all annan mobil kommunikation. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare till produktutvecklingsbolag

Ansök    Apr 25    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Här är en möjlighet för dig som vill utveckla mjukvara till produkter som används i självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, sjukvård och mycket annat. I denna tjänst kommer du att ha rollen som mjukvaruutvecklare och ingå i ett team på 3-4 personer. Mycket samarbete sker medandra mjukvaruutvecklare samt andraroller som elektronikingenjörer och mekanikingenjörer. Projekten handlar om nyutveckling av både mjukvara och hårdvara.Exempel p... Visa mer
Här är en möjlighet för dig som vill utveckla mjukvara till produkter som används i självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, sjukvård och mycket annat.

I denna tjänst kommer du att ha rollen som mjukvaruutvecklare och ingå i ett team på 3-4 personer. Mycket samarbete sker medandra mjukvaruutvecklare samt andraroller som elektronikingenjörer och mekanikingenjörer.

Projekten handlar om nyutveckling av både mjukvara och hårdvara.Exempel på produkter som utvecklas är skräddarsydd hårdvara medmjukvara som jobbar i realtid, som till exempel intelligenta styrsystem och självkörande fordon.

Ett växande och mycket spännandeområde är produkter som använder AI och Machine Learning. Exempel på detta är system som behandlar röntgenbilder och identifierar avvikelser.

För att beskriva mer om hur du kommer att jobba så kan vi börja med att det finns en kravbild på en produkt från en kund, t.ex. inom bilindustrin. Systemarkitekten bryter ned kraven till väldefinierade funktioner som ska utvecklas. Du som mjukvaruutvecklare får då en av uppgifterna att lösa och till din hjälp har du erfarna kollegor till hjälp.

Verktyg som används är programspråk som C och Python. Mjukvaran som utvecklas är i huvudsak realtids-OS och drivrutiner.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom datateknik eller elektroteknik, som innefattar lågnivåprogrammering.

Du har lätt för att programmera och har gjort egna mjukvaru/hårdvaru-projekt. T.ex. med Raspberry Pi.

Du behöver också ha en förståelse för begrepp inom realtidssystem, som scheduling, interrupt och minneshantering.

Övrigt

Du kommer att vara anställd av Procruitment och arbeta hos vår kund. Efter6 månader är målet att anställningen tas över av vår kund.

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Start: I augusti eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Karlstad

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Studentuppdrag som administrativ assistent

Ansök    Apr 21    Procruitment    Administrativ assistent
Vi söker en student som vill dryga ut studentkassan med ett flexibelt extrajobb, ca 1 hel dag i veckan eller 2 halvdagar i veckan. I denna tjänst ser vi dig som gillar ge service till dina kollegor och vill gärna göra det. Du sprider glädje och positiv energi. Vi ger dig kollegor som välkomnar ditt stöd /jobb och en trevlig arbetsplats med vattenutsikt. Exempel på arbetsuppgifter: - Registrera order i affärssystemet och på så vis avlasta säljarna - Bok... Visa mer
Vi söker en student som vill dryga ut studentkassan med ett flexibelt extrajobb, ca 1 hel dag i veckan eller 2 halvdagar i veckan.

I denna tjänst ser vi dig som gillar ge service till dina kollegor och vill gärna göra det. Du sprider glädje och positiv energi.

Vi ger dig kollegor som välkomnar ditt stöd /jobb och en trevlig arbetsplats med vattenutsikt.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Registrera order i affärssystemet och på så vis avlasta säljarna
- Boka biljetter/resor
- Mötesbokning (med redan etablerade köpande kunder. Det handlar främst om att sy ihop tiderna i kalender för t.ex. VD:n och kunden, och skicka möteskallelser via mail)
- Kvittohantering

Det kan förekomma andra arbetsuppgifter inom det administrativa området.

Skall krav:

Student som har ca 2 år kvar på sina studier (På KAU eller YH)

Har en beprövad administrativ ådra och gillar bringa ordning och reda på en arbetsplats

Meriterande

Om du läser marknadsföring är det meriterade men inget krav.

Övrigt

Start: omgående, löpande med möjlighet till uppehåll under sommaren.

Omfattning: deltid, ca 1 dag/vecka

Placeringsort: Karlstad

I det här uppdraget arbetar du som konsult via Procruitment och arbetsplatsen är hos vårt kundföretag.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Supporttekniker med servicekänsla till Cash IT i Karlstad

Utvecklare industriell IT till Karlstad

Gillar du att kombineraC#/.net, Azure och Microsoft med en webbaserad frontend? Joina oss och utveckla den svenska industrin! Vad tjänsten erbjuder Du erbjuds vara med på digitaliseringsresan som vår kund erbjuder företag inom industrin! Du kommer in i ettprojektteam för utveckling av produktionsnära system till industrin, med placering i Karlstad.Projekten erbjuder mycket variation, allt från mindre industrier som är i början av sin digitaliseringsres... Visa mer
Gillar du att kombineraC#/.net, Azure och Microsoft med en webbaserad frontend? Joina oss och utveckla den svenska industrin!

Vad tjänsten erbjuder

Du erbjuds vara med på digitaliseringsresan som vår kund erbjuder företag inom industrin!

Du kommer in i ettprojektteam för utveckling av produktionsnära system till industrin, med placering i Karlstad.Projekten erbjuder mycket variation, allt från mindre industrier som är i början av sin digitaliseringsresa till stora industrier som implementerar kompletta system som vår kund levererar.

Som utvecklare jobbar du med enbredd av företag inom svensk basindustri.Större delen av tiden jobbar du in-house tillsammans med en kompetensbredd avprojektledare, systemarkitekt och andra utvecklare. Du får vara med på driftsättning av de systemen ni utvecklar. Du kommer jobba i en fullstack iMicrosoftmiljö och C#/.net samt Azure.Eftersom systemenhar en webbaserad frontend så kommer du även att få jobba med HTML 5, Javascript-ramverk somAurelia samtTypescript.

I projekten utgår teamet frånen större kravspecifikation och bryter ned kraven i mindre arbetspaket. Arbetet genomförs i utvecklingssprintar ochär agilt, vilket innebär att det är dagliga möten för uppföljning av den pågående utvecklingssprinten.

Systemen som du kommer att jobba medanvänds till exempel för att behandla information från maskiner och processer som presenteras för operatörer i webbaserade användargränssnitt, det kan även vara system som används av ledningen som beslutsstöd.

Företaget erbjuder

Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna inom branschen och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

Vår kund erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån, ett antal kollegoroch en bredd av kompetens in-house.

Att umgås med kollegor gillar vi, därför erbjuds teamaktiviteter med träning, afterwork, dataspel etc. om man så vill. Det satsas på regelbundenkompetensutveckling och deltagande i olika kompetensgrupper inom mycket spännande tekniska områden. Du har helt klart valmöjligheter på denna arbetsplats.

Din kompetens

Vi söker dig som är nyexaminerad ochhar en utbildning på YH eller högskolenivåsom innefattar programmering. Du behöver ha kunskap i C#/.net och Microsoft från utbildningen.

- Nyexaminerad och ny i branschen. Vi välkomnar nyexade med nyvunna kunskaper. Vi har utrymme för upplärning.
- För dig med arbetslivserfarenhet inom industriell IT eller något annat IT område där du jobbar som utvecklare och nu vill arbeta med utveckling av produktionsnära system till industrin. Arbetsuppgifterna i projekten kan anpassas efter din kompetensnivå.

Det är meriterande dock inte krav, om du har:

- Kunskap inom webb, som HTML5 och javascript.
- Tidigare erfarenhet av arbete inom industri såsom maskinoperatör etc

Som person är du ödmjuk, nyfiken och vill förstå olika verksamheter inom industrin, processer och användarcase. Du gillar samarbeta och jobba i en aktiv miljö med mycket framåtanda.

Övrigt

Inledningsvis är du anställd av oss Procruitment och din arbetsplats är hos vårt kundföretag i Karlstad. Detta är en långsiktig rekrytering vilket innebär att det uttalade målet är anställning hos vår kund efter ca 6 månader.

Lön: Fast månadslön

Omfattning:Heltid, tillsvidare

Start: Möjlighet finns att starta omgående

Placeringsort:Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så gör din ansökan redan nu.

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Studentuppdrag som administrativ assistent

Ansök    Apr 17    Procruitment    Administrativ assistent
Vi söker en student som vill dryga ut studentkassan med ett flexibelt extrajobb, ca 1 hel dag i veckan eller 2 halvdagar i veckan. I denna tjänst ser vi dig som gillar ge service till dina kollegor och vill gärna göra det. Du sprider glädje och positiv energi. Vi ger dig kollegor som välkomnar ditt stöd /jobb och en trevlig arbetsplats med vattenutsikt. Exempel på arbetsuppgifter: - Registrera order i affärssystemet och på så vis avlasta säljarna - Bok... Visa mer
Vi söker en student som vill dryga ut studentkassan med ett flexibelt extrajobb, ca 1 hel dag i veckan eller 2 halvdagar i veckan.

I denna tjänst ser vi dig som gillar ge service till dina kollegor och vill gärna göra det. Du sprider glädje och positiv energi.

Vi ger dig kollegor som välkomnar ditt stöd /jobb och en trevlig arbetsplats med vattenutsikt.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Registrera order i affärssystemet och på så vis avlasta säljarna
- Boka biljetter/resor
- Mötesbokning (med redan etablerade köpande kunder. Det handlar främst om att sy ihop tiderna i kalender för t.ex. VD:n och kunden, och skicka möteskallelser via mail)
- Kvittohantering

Det kan förekomma andra arbetsuppgifter inom det administrativa området.

Skall krav:

Student som har ca 2 år kvar på sina studier (På KAU eller YH)

Har en beprövad administrativ ådra och gillar bringa ordning och reda på en arbetsplats

Meriterande

Om du läser marknadsföring är det meriterade men inget krav.

Övrigt

Start: omgående, löpande med möjlighet till uppehåll under sommaren.

Omfattning: deltid, ca 1 dag/vecka

Placeringsort: Karlstad

I det här uppdraget arbetar du som konsult via Procruitment och arbetsplatsen är hos vårt kundföretag.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

C - chaufför för sommaruppdrag

Ansök    Apr 17    Procruitment    Distributionsförare
Vi söker dig som har ett C-körkort, nytaget eller inkört, och som vill sommarjobba hos en av Karlstads mest omtyckta arbetsgivare! Vår kund är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Du gillar kontakter med människor och kunder. Du kommer jobba med distributionskörning i Värmland, mån-fre 7:30-16:30 under vecka 25-33. Du börjar dagen vid kundens lager och kontor på Örsholmen i Karlstad, där du tillsammans med dina k... Visa mer
Vi söker dig som har ett C-körkort, nytaget eller inkört, och som vill sommarjobba hos en av Karlstads mest omtyckta arbetsgivare! Vår kund är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök.

Du gillar kontakter med människor och kunder.

Du kommer jobba med distributionskörning i Värmland, mån-fre 7:30-16:30 under vecka 25-33.

Du börjar dagen vid kundens lager och kontor på Örsholmen i Karlstad, där du tillsammans med dina kollegor på lagret lastar på godset i lastbilen.

Till din hjälp har du eltruck eller handtruck (om du inte har truckkort).

Sedan kör du din givna rutt och lossar av godset hos dina kunder t.ex. restauranger, och avslutar dagen på ditt hemmaplan Örsholmen. Mycket av kunderna är i Karlstad, så stor sannolikhet att i din rutt blir en del körning inom Karlstad.

Digitalt färdskrivarkort används i arbetet. En del returer kan förekomma.

Det som krävs för denna tjänst är:

C-körkort

YKB, kan uppvisa giltigt yrkesförarkompetensbevis.

Du ska kunna arbeta hela perioden under fr.o.m. v 25 t.o.m. vecka 33. (mån-fre kl 7:30-16:30)

Meriterande:

Truckkort (eltruck)

Körvana av lastbil och truck

Övrigt

Lön: Fast lön.Matersättning ingår i lönen.

Omfattning: Heltid, v25-33 Visa mindre

Projektör inom fiber till Karlstad

Ansök    Apr 17    Procruitment    Nätplanerare
Nu söker vi dig som vill bli fiberprojektör hos ett av de ledande företagen inom tjänster till operatörer och stadsnät. Företaget bygger nu uppett nytt team inom fiberprojektering och vi söker dig som har minst 6 månaderserfarenhet av projektering inom fiber, tele, eleller liknande. Här fäster vi även fokus på din personlighet och förmågor. Är du en person som: - Är van att driva projekt i mål? - Ser lösningar, förebygger hinder och gör det som krävs för... Visa mer
Nu söker vi dig som vill bli fiberprojektör hos ett av de ledande företagen inom tjänster till operatörer och stadsnät. Företaget bygger nu uppett nytt team inom fiberprojektering och vi söker dig som har minst 6 månaderserfarenhet av projektering inom fiber, tele, eleller liknande.

Här fäster vi även fokus på din personlighet och förmågor. Är du en person som:

- Är van att driva projekt i mål?
- Ser lösningar, förebygger hinder och gör det som krävs för att hålla deadlines?
- Är du bra på att planera och schemalägga?

Som fiberprojektör kommer du att nyttja ovan nämnda förmågor eftersom duär spindeln i nätet. Du bygger upp hela projektet från nätplanering, grovprojektering med skisser, tillståndshantering från myndigheter, samordnar och kommunicerarmed entreprenörer som utför fiberläggningen.

Företaget erbjuder

Företaget är en populär arbetsgivare och erbjuder en företagskultur som karaktäriseras av framåtanda, samarbete, glädje och tydliga karriärvägar. Mycket fritidsaktiviteter på och utanför jobbet erbjuds.

Avdelningen som driver fiberprojektering är nu under en expansiv uppbyggnadsfas. Det innebär att du som projektör har möjlighet att utvecklas tillsammans med ett team som kommer att växa.

Rollen erbjuder mycket frihet under ansvar och du har goda möjligheter att påverka hur du lägger upp ditt arbete.

Din kompetens

Du behöver ha erfarenhet inom planering av fiber, tele, el eller liknandeoch då framför allt att du har hanterat tillståndsansökningar från myndigheter och markavtal.

Det är meriterande men inget kravatt du har projekterat ifiber, tele eller el i AutoCad eller Digpro/Dpcom.

Övrigt

Start: Maj

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av kundföretaget.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Du kan söka tjänsten enkelt med din Linkedinprofil, Facebookprofil eller medCV. Visa mindre

Supporttekniker med servicekänsla till Cash IT i Karlstad

Nu finns möjligheten att bli nästa medarbetare hos Cash IT i Karlstad, helhetsleverantören av kassasystem och betallösningar för handeln. Cash IT hjälper butiker, retailkedjor och offentlig verksamhet att ta betalt, hantera säljdata och öka försäljningen. Kunder som väljer Cash IT får en driftsäker och funktionsrikhelhet för kassasystemsom innefattar allt frånhårdvara, mjukvara,tjänster ochlösningar tillsupport. Detär ett 20 år ungt företag med rötter i K... Visa mer
Nu finns möjligheten att bli nästa medarbetare hos Cash IT i Karlstad, helhetsleverantören av kassasystem och betallösningar för handeln.

Cash IT hjälper butiker, retailkedjor och offentlig verksamhet att ta betalt, hantera säljdata och öka försäljningen. Kunder som väljer Cash IT får en driftsäker och funktionsrikhelhet för kassasystemsom innefattar allt frånhårdvara, mjukvara,tjänster ochlösningar tillsupport. Detär ett 20 år ungt företag med rötter i Karlstad och Norden som marknad.

Cash IT har Karlstads kanske trevligaste läge medfina lokaler i Inre hamn med Olssons Bazar, café, glassbar på sommaren och gym alldeles i närheten!

Läs mer om Cash IT:https://www.cash-it.se/

Hos Cash IT får du jobba medkassasystem där både mjukvara och hårdvara är framtaget och vidareutvecklas ständigtav Cash IT. Kassasystemen har även en komplett integration med e-handelslösningar samt olika affärssystem, bland annat Visma och Fortknox.

Beskrivning av rollen

Rollen passar utmärkt för dig som uppfinningsrik, tekniskt intresserad och gillar att jobba aktivt med varierande utmaningar som supporttekniker.

I din roll som supporttekniker hjälper du kunder med löpande support,installationer och driftsättningar av kompletta kassasystem och anpassar lösningar efter kundens behov.Arbetet utförs i huvudsak från kontoret i Karlstad då du kopplar upp dig mot systemen som du supportar. Ärenden kommer in via telefon och mail och kan handla om mjukvara, hårdvara och integrationer vilket ger en bredd i tjänsten.Kunderna som du hjälper är ofta i en butiksmiljö där systemet behöver fungera för att betalningar ska kunna genomföras. Det innebär att du som supporttekniker dels med din personlighet och känsla för servicetillmötesgår kunden och dels med din tekniska kompetens löser problemet. Resultatet kommer att vara en nöjd kund!

Som supporttekniker kommer du att ingå i ett team med 4 andra supporttekniker.Dessutom finns utvecklingsavdelningen vägg i vägg vilket ger dig ett nära samarbete med de som skapat och ständigt utvecklar mjukvaran. Rena drömscenariotför rätt person!

Tekniker som används: plattformen för systemen är operativsystemet Microsoft Windows Server ochMicrosoft som databas.Det innebär att felsökning i databaserkan göras med t.ex. -skript. Till din hjälp använder du Teamviewer för att koppla upp dig mot kundernas system. Ärendehanteringssystem finnsför att hantera och följa upp pågående ärenden.

Din kompetens

Vi ser att du hararbetat som supporttekniker eller liknande, där du har jobbat i Microsoft Windows Server och Microsoft .

Du kommer att bli upplärd i övriga tekniker och system på plats.

B-körkort krävs.

Övrigt

Du kommer att bli anställd direkt av Cash IT och rekryteringsprocessen sköts av Procruitment.

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Start: I maj eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Karlstad

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

www.procruitment.se (http://www.procruitment.se) Visa mindre

Junior React - utvecklare

Ansök    Apr 5    Procruitment    Frontend-utvecklare
Vi söker nu en juniorReact-utvecklare till en av de mest populära arbetsgivarna i Sverige. Nu finns möjligheten för dig som är i början av din karriär som webbutvecklare och vill jobba med React.Du kommer att ingå i ett agilt utvecklingsteam med fokus på frontend-utveckling och utveckling av moderna lösningar för webben. Inledningsvis kommer du att jobba i ett frontend-team där framföralltReact används, senare kommer även andra tekniker att bli aktuella s... Visa mer
Vi söker nu en juniorReact-utvecklare till en av de mest populära arbetsgivarna i Sverige.

Nu finns möjligheten för dig som är i början av din karriär som webbutvecklare och vill jobba med React.Du kommer att ingå i ett agilt utvecklingsteam med fokus på frontend-utveckling och utveckling av moderna lösningar för webben. Inledningsvis kommer du att jobba i ett frontend-team där framföralltReact används, senare kommer även andra tekniker att bli aktuella som VUE och Angular. Utöver React används även containerverktyg som Docker ochKubernetes samtCI-verktyg somJenkins ochTeam City inom teamet.

Du som söker denna tjänst har någonrelevant utbildning inom IT men framförallt har du ett genuint intresse för webbutveckling med ramverk som React och andra frontendramverk.

Är du en person som gärna tar hjälp av dina medarbetare, gillar att samarbeta mycket och vill bidra till ditt team? Då är detta rätt tjänst för dig.

Som medarbetare hos vårt kundföretag får du regelbunden tillgång tillkompetensutbyte, konferenser och föreläsningar med mera. Arbetsplatsen kännetecknas av gemenskap, utveckling, glädje och engagemang och kulturen på arbetsplatsen uppmuntrar att man tar hjälp av varandra. Här är du omgiven av medarbetare som är genuint tekniskt intresserade med olika spetskompetenser. Du har ett 40-tal kollegor på avdelningen såsom frontend-utvecklare, backend-utvecklare, Scrummaster, tekniska projektledare m.m. Vill du längre fram utvecklas till specialist och gå djupare i något tekniskt område eller gå ledarspåret, så finns det goda möjligheter för båda,valet är ditt!

Övrigt

Start: April.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med målet att bli anställd av kundföretaget.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Du kan söka tjänsten enkelt med din Linkedinprofil, Facebookprofil eller medCV. Visa mindre

Utvecklare industriell IT till Karlstad

Gillar du att kombineraC#/.net, Azure och Microsoft med en webbaserad frontend? Joina oss och utveckla den svenska industrin! Vad tjänsten erbjuder Du erbjuds vara med på digitaliseringsresan som vår kund erbjuder företag inom industrin! Du kommer in i ettprojektteam för utveckling av produktionsnära system till industrin, med placering i Karlstad.Projekten erbjuder mycket variation, allt från mindre industrier som är i början av sin digitaliseringsres... Visa mer
Gillar du att kombineraC#/.net, Azure och Microsoft med en webbaserad frontend? Joina oss och utveckla den svenska industrin!

Vad tjänsten erbjuder

Du erbjuds vara med på digitaliseringsresan som vår kund erbjuder företag inom industrin!

Du kommer in i ettprojektteam för utveckling av produktionsnära system till industrin, med placering i Karlstad.Projekten erbjuder mycket variation, allt från mindre industrier som är i början av sin digitaliseringsresa till stora industrier som implementerar kompletta system som vår kund levererar.

Som utvecklare jobbar du med enbredd av företag inom svensk basindustri.Större delen av tiden jobbar du in-house tillsammans med en kompetensbredd avprojektledare, systemarkitekt och andra utvecklare. Du får vara med på driftsättning av de systemen ni utvecklar. Du kommer jobba i en fullstack iMicrosoftmiljö och C#/.net samt Azure.Eftersom systemenhar en webbaserad frontend så kommer du även att få jobba med HTML 5, Javascript-ramverk somAurelia samtTypescript.

I projekten utgår teamet frånen större kravspecifikation och bryter ned kraven i mindre arbetspaket. Arbetet genomförs i utvecklingssprintar ochär agilt, vilket innebär att det är dagliga möten för uppföljning av den pågående utvecklingssprinten.

Systemen som du kommer att jobba medanvänds till exempel för att behandla information från maskiner och processer som presenteras för operatörer i webbaserade användargränssnitt, det kan även vara system som används av ledningen som beslutsstöd.

Företaget erbjuder

Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna inom branschen och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

Vår kund erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån, ett antal kollegoroch en bredd av kompetens in-house.

Att umgås med kollegor gillar vi, därför erbjuds teamaktiviteter med träning, afterwork, dataspel etc. om man så vill. Det satsas på regelbundenkompetensutveckling och deltagande i olika kompetensgrupper inom mycket spännande tekniska områden. Du har helt klart valmöjligheter på denna arbetsplats.

Din kompetensVi söker dig som är nyexaminerad ochhar en utbildning på YH eller högskolenivåsom innefattar programmering. Du behöver ha kunskap i C#/.net och Microsoft från utbildningen.

- Nyexaminerad och ny i branschen. Vi välkomnar nyexade med nyvunna kunskaper. Vi har utrymme för upplärning.
- För dig med arbetslivserfarenhet inom industriell IT eller något annat IT område där du jobbar som utvecklare och nu vill arbeta med utveckling av produktionsnära system till industrin. Arbetsuppgifterna i projekten kan anpassas efter din kompetensnivå.

Det är meriterande dock inte krav, om du har:

- Kunskap inom webb, som HTML5 och javascript.
- Tidigare erfarenhet av arbete inom industri såsom maskinoperatör etc

Som person är du ödmjuk, nyfiken och vill förstå olika verksamheter inom industrin, processer och användarcase. Du gillar samarbeta och jobba i en aktiv miljö med mycket framåtanda.

Övrigt

Inledningsvis är du anställd av oss Procruitment och din arbetsplats är hos vårt kundföretag i Karlstad. Detta är en långsiktig rekrytering vilket innebär att det uttalade målet är anställning hos vår kund efter ca 6 månader.

Lön: Fast månadslön

Omfattning:Heltid, tillsvidare

Start: Möjlighet finns att starta omgående

Placeringsort:Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så gör din ansökan redan nu.

Om ProcruitmentVår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare till produktutvecklingsbolag

Ansök    Apr 4    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Här är en möjlighet för dig som vill utveckla mjukvara till produkter som används i självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, sjukvård och mycket annat. I denna tjänst kommer du att ha rollen som mjukvaruutvecklare och ingå i ett team på 3-4 personer. Mycket samarbete sker medandra mjukvaruutvecklare samt andraroller som elektronikingenjörer och mekanikingenjörer. Projekten handlar om nyutveckling av både mjukvara och hårdvara.Exempel p... Visa mer
Här är en möjlighet för dig som vill utveckla mjukvara till produkter som används i självkörande fordon, intelligenta produkter inom industrin, sjukvård och mycket annat.

I denna tjänst kommer du att ha rollen som mjukvaruutvecklare och ingå i ett team på 3-4 personer. Mycket samarbete sker medandra mjukvaruutvecklare samt andraroller som elektronikingenjörer och mekanikingenjörer.

Projekten handlar om nyutveckling av både mjukvara och hårdvara.Exempel på produkter som utvecklas är skräddarsydd hårdvara medmjukvara som jobbar i realtid, som till exempel intelligenta styrsystem och självkörande fordon.

Ett växande och mycket spännandeområde är produkter som använder AI och Machine Learning. Exempel på detta är system som behandlar röntgenbilder och identifierar avvikelser.

För att beskriva mer om hur du kommer att jobba så kan vi börja med att det finns en kravbild på en produkt från en kund, t.ex. inom bilindustrin. Systemarkitekten bryter ned kraven till väldefinierade funktioner som ska utvecklas. Du som mjukvaruutvecklare får då en av uppgifterna att lösa och till din hjälp har du erfarna kollegor till hjälp.

Verktyg som används är programspråk som C och Python. Mjukvaran som utvecklas är i huvudsak realtids-OS och drivrutiner.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom datateknik eller elektroteknik, som innefattar lågnivåprogrammering.

Du har lätt för att programmera och har gjort egna mjukvaru/hårdvaru-projekt. T.ex. med Raspberry Pi.

Du behöver också ha en förståelse för begrepp inom realtidssystem, som scheduling, interrupt och minneshantering.

Övrigt

Du kommer att vara anställd av Procruitment och arbeta hos vår kund. Efter6 månader är målet att anställningen tas över av vår kund.

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Start: I augusti eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Karlstad

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Konstruktör till Zetterströms Rostfria

Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är ledande inom branschenoch har ett genuint kunnande inom rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher. Läs mer om företaget:https://www.zetterstroms.se/ Som konstruktör får du här 4 kollegor som också är konstruktörer. Du k... Visa mer
Nu finns det tillfälle att bli nästa medarbetare som konstruktör hos Zetterströms Rostfria. Företagetgrundades 1974, är ledande inom branschenoch har ett genuint kunnande inom rostfria produkter med högt ställda krav på kvalitet och utförande. Produkter från Zetterströms Rostfria återfinns över hela världen inom en rad olika branscher.

Läs mer om företaget:https://www.zetterstroms.se/

Som konstruktör får du här 4 kollegor som också är konstruktörer. Du kommer att arbeta projektstyrt och nära konstruktionschefen.

I huvudsak utgår arbetet frånkravspecifikation från kund. En skiss görs och en modell ritas upp som diskuteras med kund.Som CAD-verktyg används Autodesk Inventor.

Oftast utgår konstruktionen från standardprodukter som anpassas efter kundens specifikationer. Mycket underlag finns att återanvända i biblioteksedan tidigare projekt och det finns mycket kompetens bland dina kollegor som du kan fråga om hjälp.

Det som du ritar lämnas sedan till konstruktionschefen för review, som i sin tur sedan lämnar det vidare till beredning.

Vägg i vägg med kontoret ligger produktionen, vilket ger en fantastisk möjlighet att vara med och se det du har ritat byggas upp i produktionen till en färdig produkt!Du kommer till exempel att kunna diskutera ditt projekt med erfarna svetsare.

Vi söker dig som gillar att samarbeta, vill vara en del i gänget och tycker om när det är korta beslutsvägar och högt i tak.

Möjlighet till friskvård finnsoch ett gym finns i närheten.

Flextid finns.

Kompetenskrav

Maskiningenjörsutbildning.

Övrigt

Du kommer inledningsvis att vara anställd av Procruitment och arbetsplatsen är hos Zetterströms Rostfria. Efter ca 6 månader är målet att du ska bli anställd av Zetterströms.

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Start: I maj eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Molkom,20 minuters resa med bil från Karlstad. Bussförbindelse finns och hållplats finns nära arbetsplatsen.

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Systemtekniker med servicekänsla till Cash IT

Brinner du för teknik och att göra kunder nöjda? Vill du jobba med kassasystem av hög kvalité, där kunden är i fokus? Dåär detta tjänsten för dig! Cash IT hjälper butiker, retailkedjor och offentlig verksamhet att ta betalt, hantera säljdata och öka försäljningen. Kunder som väljer Cash IT får en driftsäker och funktionsrikhelhet för kassasystemsom innefattar allt frånhårdvara, mjukvara,tjänster ochlösningar tillsupport. Detär ett 20 år ungt företag med r... Visa mer
Brinner du för teknik och att göra kunder nöjda? Vill du jobba med kassasystem av hög kvalité, där kunden är i fokus? Dåär detta tjänsten för dig!

Cash IT hjälper butiker, retailkedjor och offentlig verksamhet att ta betalt, hantera säljdata och öka försäljningen. Kunder som väljer Cash IT får en driftsäker och funktionsrikhelhet för kassasystemsom innefattar allt frånhårdvara, mjukvara,tjänster ochlösningar tillsupport. Detär ett 20 år ungt företag med rötter i Karlstad och Norden som marknad.

Cash IT har Karlstads kanske trevligaste läge medfina lokaler i Inre hamn med Olssons Bazar, café, glassbar på sommaren och gym alldeles i närheten!

Hos Cash IT får du jobba medkassasystem där både mjukvara och hårdvara är framtaget och vidareutvecklas ständigtav Cash IT. I din roll som systemtekniker hjälper du kunder med installationer och driftsättningar av kompletta kassasystem och anpassar lösningar efter kundens behov.

Som systemtekniker kommer du att ingå i ett team med 4 andra systemtekniker. På kontoret finns ett antal andra trevliga kollegor med andra roller.Arbetet utförs mestadelsfrån kontoret i Karlstad och du kopplar upp dig mot systemen som du supportar. Ärenden kommer in via telefon och mail, det kan t.ex. handla om problem med kortbetalningar och hårdvara. Kunderna som du hjälper är ofta i en butiksmiljö där systemet behöver fungera för att betalningar ska kunna genomföras, det innebär att du som systemtekniker dels med din personlighet och känsla för servicetillmötesgår kunden och dels med din tekniska kompetens löser problemet. Resultatet kommer att vara en nöjd kund!

Initialt kommer du att medverka i ett utrullningsprojekt för en butikskedja. 1-2 resor per år till Norge blir då aktuellt.

Plattformen för systemen är Microsoft Windows Server och Microsoft .

Läs mer om Cash IT:https://www.cash-it.se/

Kompetenskrav

Systemen är i Microsoftmiljö, så du behöver ha erfarenhet från att ha jobbat med MS Windows Server och MS .

I övrigt behöver du ha erfarenhet från liknande support/tekniker-tjänster eller annan erfarenhet som bedöms vara relevant.

B-körkort krävs.

Övrigt

Du kommer att bli anställd direkt av Cash IT och rekryteringsprocessen sköts av Procruitment.

Lön: Månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Start: I maj eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Karlstad

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Systemtekniker till Cash IT

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Ansök    Mar 26    Procruitment    Mjukvaruutvecklare
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi. Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare, både juniora och seniora. Beskrivning av tjänsten Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt. Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8... Visa mer
Vår kund ärnordens ledande IT-företag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster globalt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vår kund expanderar nu i Karlstad och söker nu fler utvecklare, både juniora och seniora.

Beskrivning av tjänsten

Projektet du kommer arbeta i avser utveckling av 4G och 5G nätet och här leder vår kund utvecklingen globalt.

Arbetet utförs agilt i 3 veckors-sprintar i scrumteam bestående av en Scrum master och 7-8 utvecklare, både juniora och seniora. Du teamas ihop med en erfaren kollega och har tillgång till en fadder - allt för du ska få så bra stöttning som möjligt.

Som ny utvecklare arbetar du främst med felsökning och analyserar fel i koden. Här är koden själva dokumentationen och det innebär du oftast är inne och jobbar i koden.

Det handlar om abstrakt programmering, vilket gör att det tilltalar dig som motiveras av metodiska arbetssätt med att bryta ner problem, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du får arbeta med emulatorer och simulatorer, där du får simulera de senaste processorerna inom radioteknologi.

Som utvecklare tar du även kontakt med andra utvecklare, arkitekter samt systemansvariga för att lösa dina och teamets uppgifter.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom datateknik eller annan inriktning som innefattat C lägst på högskolenivå. Även utbildning inom elektroteknik, teknisk fysik med inriktning mot programmering är aktuellt.
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du har ett genuint intresse för lågnivåprogrammering samt hårdvarunära programmering, är van vid versionshanteringsprogram t.ex. GIT samt något scriptspråk så att du är bekant med hur syntaxen fungerar. Vi tror också att du har vana av Linux och Unix-miljö.

Det är även meriterande om du har läst en kurs i radiokommunikation eller signalering.

Den här tjänsten riktar sig även till dig som arbetat som utvecklare inom andra branscher såsom bil- och försvarsindustrin med avseende på inbyggda tidskritiska och realtidssystem.

Personliga egenskaper

För att lyckas i detta arbete drivs du av en ihärdighet samt en genuin vilja att lära dig. Du är analytisk och tålmodig i ditt sätt att förhålla dig till ett problem/utmaning. Exempelvis vid fel i koden då det kan krävas tid för att identifiera felen och rotorsaken i koden, och där kommer ditt tålamod till stor nytta.

Utvecklingsmöjligheter

Vår kundsatsar på dig långsiktigt och ger dig både tid och förutsättningar att lära dig jobbet. Alla möjligheter att utvecklas finns, både vidare inom olika teknikgebit samt olika ansvarsroller, t.ex. Teknisk Projektledare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse. Möjlighet att starta omgående.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Arbetstid: 8-17, flextid.

Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med uttalat mål att bli anställd av vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen till Procruitment!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Junior React - utvecklare

Ansök    Mar 22    Procruitment    Frontend-utvecklare
Vi söker nu en juniorReact-utvecklare till en av de mest populära arbetsgivarna i Sverige. Nu finns möjligheten för dig som är i början av din karriär som webbutvecklare och vill jobba med React.Du kommer att ingå i ett agilt utvecklingsteam med fokus på frontend-utveckling och utveckling av moderna lösningar för webben. Inledningsvis kommer du att jobba i ett frontend-team där framföralltReact används, senare kommer även andra tekniker att bli aktuella s... Visa mer
Vi söker nu en juniorReact-utvecklare till en av de mest populära arbetsgivarna i Sverige.

Nu finns möjligheten för dig som är i början av din karriär som webbutvecklare och vill jobba med React.Du kommer att ingå i ett agilt utvecklingsteam med fokus på frontend-utveckling och utveckling av moderna lösningar för webben. Inledningsvis kommer du att jobba i ett frontend-team där framföralltReact används, senare kommer även andra tekniker att bli aktuella som VUE och Angular. Utöver React används även containerverktyg som Docker ochKubernetes samtCI-verktyg somJenkins ochTeam City inom teamet.

Du som söker denna tjänst har någonrelevant utbildning inom IT men framförallt har du ett genuint intresse för webbutveckling med ramverk som React och andra frontendramverk.

Är du en person som gärna tar hjälp av dina medarbetare, gillar att samarbeta mycket och vill bidra till ditt team? Då är detta rätt tjänst för dig.

Som medarbetare hos vårt kundföretag får du regelbunden tillgång tillkompetensutbyte, konferenser och föreläsningar med mera. Arbetsplatsen kännetecknas av gemenskap, utveckling, glädje och engagemang och kulturen på arbetsplatsen uppmuntrar att man tar hjälp av varandra. Här är du omgiven av medarbetare som är genuint tekniskt intresserade med olika spetskompetenser. Du har ett 40-tal kollegor på avdelningen såsom frontend-utvecklare, backend-utvecklare, Scrummaster, tekniska projektledare m.m. Vill du längre fram utvecklas till specialist och gå djupare i något tekniskt område eller gå ledarspåret, så finns det goda möjligheter för båda,valet är ditt!

Övrigt

Start: April.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placeringsort: Karlstad

Initialt arbetar du som konsult via Procruitment med målet att bli anställd av kundföretaget.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Du kan söka tjänsten enkelt med din Linkedinprofil, Facebookprofil eller medCV. Visa mindre