Lediga jobb Combitech AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Combitech AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Konsult försvarsindustri & Defence Logistics Support Combitech

Ansök    Jul 10    Combitech AB    Logistikingenjör
På Combitech arbetar vi ständigt i spännande och varierade projekt inom såväl försvar som den civila industrin. Vi vill vara arbetsgivaren för dig som vill växa både personligt och professionellt, den självklara partnern för företag som står inför tillväxt inom utveckling och innovation och den ledande aktören inom säkerhet och trygghet i det digitala samhället. Vi söker just nu medarbetare till enheten Defence Logistics Support som jobbar mot kunder koppl... Visa mer
På Combitech arbetar vi ständigt i spännande och varierade projekt inom såväl försvar som den civila industrin. Vi vill vara arbetsgivaren för dig som vill växa både personligt och professionellt, den självklara partnern för företag som står inför tillväxt inom utveckling och innovation och den ledande aktören inom säkerhet och trygghet i det digitala samhället. Vi söker just nu medarbetare till enheten Defence Logistics Support som jobbar mot kunder kopplande till försvarsindustrin inom ILS.

Din roll som konsult inom Defence Logistics Support

Inom området Defence Logistics Support har vi behov av medarbetare inom flera områden, det kan tex vara ILS-ingenjörer, Projektledare, Systemingenjörer och Logistiker inom försvarsindustrin. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan!Arbetsuppgifterna kan finnas inom områden som strategi och ledning (ILS* Management), projektledning, underhållsplanering, reservdelsoptimering, tillförlitlighet och livscykelanalys, kravhantering och nedbrytning men även andra områden kan vara aktuella.Du kommer att ingå i ett dynamiskt team med varierande erfarenhetsbakgrund där kunskapsdelning är en naturlig del av vardagen. Vi värdesätter samarbete och du kommer att ha möjlighet att bolla komplexa frågor med erfarna kollegor samt agera mentor för juniora medarbetare. Arbetet innebär tätt samarbete mellan olika delar av projekt där du får möjlighet att bredda din kompetens inom flera områden. Resor i tjänsten kan förekomma.* Förkortningen ILS står för integrerat logistikstöd, eller Integrated Logistics Support, och är en internationellt etablerad ledningsstrategi som används främst inom försvarssektorn men också inom den civila industrin. Den civila benämningen för ILS är RAMS eller R&M. I korthet går den ut på att underhåll och drift tas i beaktning under systemets livstid till syfte att skapa optimal tillgänglighet för att säkerhetsställa att balans mellan kostnad, kvalitet och teknisk funktion hos system uppnås.

Vem är du?

Vi söker dig som är teknikintresserad och trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Du tar ansvar för dina uppgifter, värderar god kommunikation och har en positiv grundsyn. För oss är det viktigt att dela kunskap för att lösa kundernas behov tillsammans och att ständigt utveckla vår kompetens.Du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom ett teknikområde eller motsvarande yrkeserfarenhet. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse inom försvarsdomänen eller försvarsindustrin, men du kommer att få en gedigen introduktion av erfarna kollegor och delta i interna utbildningar kring våra processer och metoder. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.Övriga meriterande erfarenheter inkluderar ILS, produktdokumentation, träningssystem, testutrustning, förrådshållning, tung industri, komplexa system, konstruktion, elektronik, projektledning, test och verifiering, samt systemsäkerhet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.I och med semestertider sker urvalet efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!Placeringsort: Karlstad, Örebro eller Karlsskoga, men fler orter är möjliga för rätt person.
Kontaktpersoner: Konsultenhetschef Defence Logistic Support, Andreas Lundvall, [email protected], +46 73 4375024.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Karlstad

Ansök    Jul 8    Combitech AB    Mjukvaruutvecklare
Vi behöver dig som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Karlstad. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare och på jakt efter något nytt. Du kommer få möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande? Din roll som mjukvaruutvecklare Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i Karlstad. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler. Du komme... Visa mer
Vi behöver dig som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Karlstad. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare och på jakt efter något nytt. Du kommer få möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?Din roll som mjukvaruutvecklare

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i Karlstad. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

Du kommer att vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan ofta med hårdvarunära programmering. Det kan vara ren och skär kodning om det är att föredra till att utveckla test- och verifieringsprogram och arbeta med krav. Eller kanske ta dig ann ett scrum masteruppdrag eller som teamledare om det skulle locka.

Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin och här kommer du utmanas och utvecklas. Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker också det är viktigt att ha roligt därför erbjuder vi också gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan hos oss på Combitech.Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och i grunden en utbildning inom området. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++, eller så har du din hemvist inom .Net och C#, eller kanske inom DevOps. Har du även erfarenhet av inbyggda system så är det meriterande.Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontaktperson/rekryterande chef: Helena Netz, +46 734372503 Visa mindre

Erfaren teknikinformatör till Combitech i Karlstad

Ansök    Maj 10    Combitech AB    Teknikinformatör
Combitech i Karlstad söker en erfaren teknikinformatör som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder samt vill vara med och forma framtiden inom försvar, fordonsindustri och andra högteknologiska sektorer. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. Vi erbjuder kompetensutveckling och hållbara anst... Visa mer
Combitech i Karlstad söker en erfaren teknikinformatör som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder samt vill vara med och forma framtiden inom försvar, fordonsindustri och andra högteknologiska sektorer. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. Vi erbjuder kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor där du har chansen att utvecklas både personligt och professionellt i en företagskultur där balans mellan arbete och fritid värdesätts

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation och digitaliserade lösningar som behövs för att stödja en produkt genom hela dess livscykel. Du kommer att få arbeta med moderna verktyg och innovativa lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen. Som teknikinformatör samlar du information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt. Slutprodukten kan exempelvis vara tryckta instruktioner som kan visas digitalt via surfplatta/mobil eller webblösning.Arbetet sker både i grupp och enskilt i uppdrag, på plats hos kund eller in-house på vårt fina, nyrenoverade kontor i Karlstad. Din bas kommer att vara Karlstad, men hybridarbete mot kunder i regionen och övriga delar av landet kan bli aktuellt eftersom rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor i hela landet. Våra kunder finns inom försvarsindustrin eller annan högteknologisk industri.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyfiken på teknik och vill förstå hur saker och ting fungerar samt har en analytisk förmåga och brinner för att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Vi ser gärna att du har arbetat som teknikinformatör i några år och i grunden har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, mekatronik, data eller annat relevant teknikområde. Flera av våra kunder finns inom försvarsindustrin och därför är en bakgrund från den branschen intressant. Har du tidigare arbetat inom ILS -området eller har praktisk erfarenhet av S1000D, ASD-STE eller maskindirektivet är det starkt meriterande.Som person är du lösningsorienterad, driven och självgående, samt kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det så effektivt som möjligt. Du bidrar med driv, engagemang och en hög ambitionsnivå. Du tycker om att samarbeta och knyta nya kontakter, samt är lyhörd och kommunikativ. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Talang till Combitech Graduate Program i Karlstad

Ansök    Dec 14    Combitech AB    Civilingenjör, maskin
Combitech Graduate Program riktar sig till dig som nyligen är eller snart blir nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant. Ett ettårigt program som ger dig möjligheten utvecklas inom exempelvis mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, produktutveckling och beräkning. Din roll i Combitech Graduate Program Du kommer få vara med i ett ettårigt program som är utform... Visa mer
Combitech Graduate Program riktar sig till dig som nyligen är eller snart blir nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant. Ett ettårigt program som ger dig möjligheten utvecklas inom exempelvis mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, produktutveckling och beräkning.Din roll i Combitech Graduate Program

Du kommer få vara med i ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär med start juni eller augusti 2024. Du får en unik möjlighet att se hur det fungerar att vara konsult hos oss på Combitech och arbetar i ett utvecklande konsultuppdrag inom SAAB- koncernen i Karlstad. I programmet kommer du få gå kurser inom relevant område som passar din inriktning.Till detta program söker vi nu flera snart nyexaminerade inom följande områden:

* Mjukvaruutvecklare
* Elektronikingejör
* Beräkningsingenjör
* Mekanikkonstruktör

Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för din karriär framåt. Du kommer bli en del av ett härligt team där gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt och självständigt ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom ditt område.

Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora och speciellt för detta initiativ är att du får möjlighet att testa på hur det är att jobba i ett konsultbolag och i ett produktbolag - en unik möjlighet att testa på båda världar!

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning med planerad examen 2024. Exempel på utbildning är Datateknik, Software Engineer, Elektroteknik, Maskinteknik, Innovationsteknik och design, Teknisk Fysik eller Industriell ekonomi.För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech och på vårt Graduate Program tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning med en relationsskapande personlighet. Som person kommer du med nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar samt har en god initiativförmåga. Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att arbeta i team med andra. Eftersom kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!. Visa mindre

Talang till Combitech Graduate Program i Karlstad

Combitech Graduate Program riktar sig till dig som nyligen är eller snart blir nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant. Ett ettårigt program som ger dig möjligheten utvecklas inom exempelvis mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, produktutveckling och beräkning. Din roll i Combitech Graduate Program Du kommer få vara med i ett ettårigt program som är utform... Visa mer
Combitech Graduate Program riktar sig till dig som nyligen är eller snart blir nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant. Ett ettårigt program som ger dig möjligheten utvecklas inom exempelvis mjukvaruutveckling, elektronikkonstruktion, produktutveckling och beräkning.Din roll i Combitech Graduate Program

Du kommer få vara med i ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär med start juni eller augusti 2024. Du får en unik möjlighet att se hur det fungerar att vara konsult hos oss på Combitech och arbetar i ett utvecklande konsultuppdrag inom SAAB- koncernen i Karlstad. I programmet kommer du få gå kurser inom relevant område som passar din inriktning.Till detta program söker vi nu flera snart nyexaminerade inom mekanikkonstruktör, dvs. inom exempelvis innovation, produktion och produktutveckling.Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för din karriär framåt. Du kommer bli en del av ett härligt team där gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt och självständigt ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom ditt område.

Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora och speciellt för detta initiativ är att du får möjlighet att testa på hur det är att jobba i ett konsultbolag och i ett produktbolag - en unik möjlighet att testa på båda världar!

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning med planerad examen 2024. Exempel på utbildning är Datateknik, Software Engineer, Elektroteknik, Maskinteknik, Innovationsteknik och design, Teknisk Fysik eller Industriell ekonomi.För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech och på vårt Graduate Program tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning med en relationsskapande personlighet. Som person kommer du med nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar samt har en god initiativförmåga. Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att arbeta i team med andra. Eftersom kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!. Visa mindre

Erfaren teknikinformatör till Combitech i Karlstad

Ansök    Aug 24    Combitech AB    Teknikinformatör
Combitech i Karlstad söker en erfaren teknikinformatör, som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR I din roll som tekniki... Visa mer
Combitech i Karlstad söker en erfaren teknikinformatör, som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor.

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation och digitaliserade lösningar som behövs för att stödja en produkt genom hela dess livscykel. Du kommer att få arbeta med moderna verktyg och innovativa lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen.Arbetet sker både i grupp och enskilt i uppdrag, på plats hos kund eller in-house på vårt fina, nyrenoverade kontor i Karlstad. Din bas kommer att vara Karlstad, men hybridarbete mot kunder i regionen och övriga delar av landet kan bli aktuellt eftersom rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor i hela landet. Våra kunder finns inom försvarsindustrin eller annan högteknologisk industri.VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetat som teknikinformatör i några år och i grunden har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, mekatronik, data eller annat relevant teknikområde. Flera av våra kunder finns inom försvarsindustrin och därför är en bakgrund från den branschen intressant. Har du tidigare arbetat inom ILS -området eller har praktisk erfarenhet av S1000D, ASD-STE eller maskindirektivet är det starkt meriterande.Som person är du lösningsorienterad, driven och självgående, samt kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det så effektivt som möjligt. Du bidrar med driv, engagemang och en hög ambitionsnivå. Du tycker om att samarbeta och knyta nya kontakter, samt är lyhörd och kommunikativ.Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Teknikinformatörer till Combitech i Karlstad

Ansök    Mar 8    Combitech AB    Teknikinformatör
Combitech i Karlstad är i en expansiv fas och söker teknikinformatörer som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos oss får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR I din roll s... Visa mer
Combitech i Karlstad är i en expansiv fas och söker teknikinformatörer som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos oss får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor.
DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation samt digitaliserade lösningar som behövs för att stödja en produkt genom hela dess livscykel. Du kommer att få arbeta med moderna verktyg och innovativa lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen.


Arbetet sker både i grupp och enskilt, på plats hos kund eller i våra in-houseuppdrag. Rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor och kunder som finns inom försvarsindustrin eller annan högteknologisk industri.

Din bas kommer vara Karlstad, men hybridarbete mot kunder i regionen och övriga delar av landet kan bli aktuellt.

VEM ÄR DU?

Du har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, mekatronik, data eller annat relevant teknikområde. Som person är du lösningsorienterad och strukturerad, samt kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det så effektivt som möjligt.


Flera av våra kunder finns inom försvarsindustrin och därför är en bakgrund från den branschen intressant. Har du tidigare arbetat inom ILS/LSA-området eller har praktisk erfarenhet av S1000D, ASD-STE eller maskindirektivet är det starkt meriterande.


Du bidrar med driv, engagemang och en hög ambitionsnivå. Du tycker om att samarbeta och knyta nya kontakter, samt är lyhörd och kommunikativ. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Vi ser fram emot din ansökan!KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Teknikinformatörer till Combitech i Karlstad

Ansök    Dec 22    Combitech AB    Teknikinformatör
Combitech i Karlstad söker erfarna teknikinformatörer som vill bidra till att skapa positiva användarupplevelser av våra kunders produkter och tjänster. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt anställningstrygghet och b... Visa mer
Combitech i Karlstad söker erfarna teknikinformatörer som vill bidra till att skapa positiva användarupplevelser av våra kunders produkter och tjänster. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt anställningstrygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation som behövs för att stödja en produkt genom hela dess livscykel. Du kommer få arbeta med moderna verktyg, teknik i framkant och innovativa digitaliserade lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen av produkten.Arbetet sker både i grupp och enskilt i uppdrag, på plats hos kund eller i våra in-houseuppdrag. Rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor och konstruktörer, utvecklare, servicepersonal, produktspecialister hos våra kunder som finns inom försvarsindustrin och annan högteknologisk industri.Din bas kommer att vara Karlstad, med uppdrag primärt i Värmlandsregionen, men hybridarbete mot kunder i övriga delar av landet kan bli aktuellt.

VEM ÄR DU?

Du har i grunden en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, data eller annat relevant teknikområde. Utöver detta har du några års erfarenhet av att arbeta med teknikinformation i en roll som teknisk skribent, informationsdesigner, informationsarkitekt eller liknande.Flera av våra kunder finns inom försvarsindustrin och därför är en bakgrund från den branschen intressant. Har du tidigare arbetat inom ILS/LSA-området eller har erfarenhet av till exempel single sourcing, topic-baserat skrivande, XML, DITA, S1000D, STE eller maskindirektivet så är det starkt meriterande.Som person är du lösningsorienterad och strukturerad, samt kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det så effektivt som möjligt. Du bidrar med driv, engagemang och en hög ambitionsnivå. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.


Då tjänsten kan innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Konsult inom Defence Logistics Support till Combitech

Ansök    Jul 3    Combitech AB    Logistikingenjör
På Combitech arbetar vi ständigt i spännande och varierade projekt inom såväl försvar som den civila industrin. Vi vill vara arbetsgivaren för dig som vill växa både personligt och professionellt, den självklara partnern för företag som står inför tillväxt inom utveckling och innovation och den ledande aktören inom säkerhet och trygghet i det digitala samhället. Vi söker just nu konsulter inom Defence Logistics Support inom branscher kopplande till försvar... Visa mer
På Combitech arbetar vi ständigt i spännande och varierade projekt inom såväl försvar som den civila industrin. Vi vill vara arbetsgivaren för dig som vill växa både personligt och professionellt, den självklara partnern för företag som står inför tillväxt inom utveckling och innovation och den ledande aktören inom säkerhet och trygghet i det digitala samhället. Vi söker just nu konsulter inom Defence Logistics Support inom branscher kopplande till försvarsindustrin. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan.

DIN ROLL SOM KONSULT INOM DEFENCE LOGISTICS SUPPORT

Inom området Defence Logistic Support har vi behov av konsulter inom flera områden, det kan t.ex. vara Projektledare, Systemingenjörer och Logistiker inom försvarsindustrin.Arbetsuppgifterna kan finnas inom områden som strategi och ledning (ILS* Management), projektledning, underhållsplanering, reservdelsoptimering, tillförlitlighet och livscykelanalys, kravhantering och -nedbrytning men även andra områden kan vara aktuella.Du kommer att ingå i ett härligt team med blandad erfarenhetsbakgrund där kunskapsdelning är en självklar del i vardagen. Du ges möjlighet att bolla komplexa frågor och problem med erfarna kollegor, såväl som att agera mentor för de mer juniora. Arbetet kommer att präglas av täta samarbeten mellan olika delar i projekt där du får möjlighet att utveckla dina insikter och bredda din kompetens inom flera områden.Resor i tjänsten kan förekomma.* Förkortningen ILS står för integrerat logistikstöd, eller Integrated Logistics Support, och är en internationellt etablerad ledningsstrategi som används främst inom försvarssektorn men också inom den civila industrin. I korthet går den ut på att underhåll och drift tas i beaktning under systemets livstid till syfte att skapa optimal tillgänglighet för att säkerhetsställa att balans mellan kostnad, kvalitet och teknisk funktion hos system uppnås.

VEM ÄR DU?

Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde eller har motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ILS, produktdokumentation, träning och träningssystem, testutrustning eller förrådshållning och underhållsberedning.

Andra erfarenheter som är meriterande kan vara erfarenhet från tung industri, komplexa system, konstruktion, elektronik, systemingenjör, projektledning, test och verifiering eller systemsäkerhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försvarsdomänen eller försvarsindustrin, men du kommer att bli väl introducerad av erfarna kollegor som kommer finnas till stöd, samt delta i interna utbildningar kring processer och metoder som används inom området.Den personliga samarbetsförmågan är en viktig del av din vardag och du ska ha lätt för att samarbeta med flera olika kompetenser. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser värdet i en god kommunikation och har en positiv grundsyn. För oss är det en självklarhet att dela kunskap med varandra för att lösa kundernas behov tillsammans samt att konstant utveckla vår kompetens och bygga erfarenhet.Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.Utöver en tillsvidareanställning kan olika anställningsformer, så som timanställning diskuteras med rätt sökande.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker efter semestertiderna. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

IT-säkerhetskonsulter till Combitech i Karlstad och Växjö

Ansök    Dec 20    Combitech AB    Säkerhetsanalytiker, IT
Combitech expanderar och vi vill bli fler konsulter inom Cyber Security i Karlstad och Växjö. Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du arbeta med IT-säkerhet för att förstärka Sveriges totalförsvar? Då kan Combitech erbjuda utvecklande arbete i teknikens absoluta framkant. DIN ROLL SOM KONSULT INOM CYBER SECURITY Rollen innebär att stödja kundernas verksamhet inom IT- och inf... Visa mer
Combitech expanderar och vi vill bli fler konsulter inom Cyber Security i Karlstad och Växjö. Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle?
Vill du arbeta med IT-säkerhet för att förstärka Sveriges totalförsvar? Då kan Combitech erbjuda utvecklande arbete i teknikens absoluta framkant.
DIN ROLL SOM KONSULT INOM CYBER SECURITY

Rollen innebär att stödja kundernas verksamhet inom IT- och informationssäkerhet. Kravhantering, design, att granska kravuppfyllnad mot standarder och Best Practise samt planering och genomförande av test och härdning ingår i arbetsuppgifterna.Kunder inom försvar och försvarsindustri omfattas men även privat näringsliv, verk och myndigheter förekommer.


I rollen får du ständigt lära nya saker, oavsett hur erfaren du är inom området. Vi arbetar ofta i team med en blandning av seniora och juniora kollegor. För juniora kandidater erbjuder vi vårt Cyber security program, ett ettårigt talangprogram där du, vid sidan av dina uppdrag, får möjlighet att utvecklas med andra juniora cyber security kollegor. Du erbjuds kurser som utvecklar dig både tekniskt och i konsultrollen och får en härlig klass från hela landet att bolla tankar och idéer med.

VEM ÄR DU?

Vi söker en teknikintresserad person med högre utbildning inom IT- eller informationssäkerhet. Kunskap om ramverk som KSF och CIS, etc. är meriterande. Även erfarenhet från något av områdena integration, utveckling, granskning och test är ett plus.


I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. I rollen behöver du vara samarbetsvillig och kommunikativ samt att ha god leveransförmåga.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker efter sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!


KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning. Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Resultatenhetschef till Combitech i Karlstad

Ansök    Sep 5    Combitech AB    Affärsområdeschef
På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu dig som vill driva resultatenheten inom teknikinformation i Karlstad framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker? Din roll som resultatenhetschef Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetar... Visa mer
På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu dig som vill driva resultatenheten inom teknikinformation i Karlstad framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker?


Din roll som resultatenhetschef

Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetare och affärsrelationer.I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten, vilket innefattar ansvar för resultat, personal, rekrytering samt försäljning. Stort fokus läggs på att utveckla affärerna med våra kunder och erbjuda tjänster i teknikens framkant. Till din hjälp har du bland annat våra Teknikledare, medarbetare som guidar dig inom tekniska lösningar, samt ger förslag på behov av utveckling hos personalen. Detta för att kunna leverera framtidssäkra, digitaliserade lösningar, vilket innebär att kundkontakten och nyfikenheten på teknik är en viktig del av ditt jobb.


Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg.


Combitechs kunder i regionen finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Resor till kunder i regionen förekommer.


Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla enheten i nära relation till våra kunder.


Din utbildningsbakgrund är en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, gärna inom konsultverksamhet, och ett stort kontaktnät i regionen. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.


Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Teknikinformatörer till Combitech i Karlstad

Ansök    Okt 13    Combitech AB    Teknikinformatör
Combitech i Karlstad söker teknikinformatörer med passion för teknik och innovation. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling, samt anställningstrygghet och balans i livet. Din roll som teknikinformatör I din roll som t... Visa mer
Combitech i Karlstad söker teknikinformatörer med passion för teknik och innovation. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling, samt anställningstrygghet och balans i livet.Din roll som teknikinformatör

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt, och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation samt digitaliserade lösningar som behövs för att stödja en produkt genom hela dess livscykel. Du kommer arbeta med moderna verktyg och innovativa lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen.

Arbetet sker både i grupp och enskilt i uppdrag, på plats hos kund eller i våra in-houseuppdrag. Rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor och kunder. Våra kunder finns inom försvarsindustrin, automotive, medtech eller annan högteknologisk industri.

Din bas kommer vara Stockholm, men hybridarbete mot kunder i övriga delar av landet kan bli aktuellt.Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, data eller annat relevant teknikområde. Flera av våra kunder finns inom försvarsindustrin och därför är en bakgrund från den branschen intressant. Har du erfarenhet av till exempel topic-baserat skrivande, XML, DITA, S1000D, STE, MDR eller maskindirektivetär det meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad, kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det effektivt samt är lyhörd och kommunikativ. Du bidrar med driv och engagemang och tycker om att samarbeta och knyta nya kontakter. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!


Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Resultatenhetschef till Combitech i Karlstad

Ansök    Feb 25    Combitech AB    Affärsområdeschef
Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill driva resultatenheten inom teknisk dokumentation i Karlstad framåt. Detta tror vi görs genom att utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker efter? Din roll som resultatenhetschef Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Vi söker dig som anser att det roligaste m... Visa mer
Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill driva resultatenheten inom teknisk dokumentation i Karlstad framåt. Detta tror vi görs genom att utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker efter?


Din roll som resultatenhetschef

Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Vi söker dig som anser att det roligaste man kan arbeta med är att utveckla sina medarbetare och sina affärsrelationer!

I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten, vilket innefattar resultatansvar, affärsansvar, personalansvar, rekrytering samt försäljning och att hålla en nära kontakt med våra kunder. Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer som sitter i Stockholm och Göteborg.

Combitechs kunder finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga kontakter och kunder och framåt ser vi att digitaliseringen skapar nya möjligheter för oss. Detta innebär att kundkontakten och en nyfikenhet på teknik är en viktig del av ditt jobb.

Resor till kunder i regionen förekommer.


Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla enheten i nära relation till våra kunder.

Din utbildningsbakgrund är en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, gärna inom konsultverksamhet, och ett stort kontaktnät i regionen. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.

Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.


Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Erfaren teknikinformatör till Combitech i Karlstad

Ansök    Dec 28    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Karlstad och söker därför dig med erfarenhet inom området som vill fortsätta utvecklas i en konsultroll. Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper så kan detta vara tjänsten för dig! Din roll som Teknikinformatör/Informationsingenjör Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa dig som är redo för nästa utmaning in... Visa mer
Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Karlstad och söker därför dig med erfarenhet inom området som vill fortsätta utvecklas i en konsultroll. Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper så kan detta vara tjänsten för dig!

Din roll som Teknikinformatör/Informationsingenjör

Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa dig som är redo för nästa utmaning inom området för teknikinformation.Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industrisektorn och försvarsindustrin och vi kan därför erbjuda stabila, långsiktiga och högteknologiska uppdrag.

Vem är du?

Intresse av tekniska produkters helhet är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Vi tror att du har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola eller universitet gärna med inriktning mot maskin eller elektronik, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom området teknikinformation är starkt meriterande.

Har du tidigare arbetat i uppdrag inom ILS-området och försvarsindustri eller försvar är detta meriterande. Övriga meriter kan vara erfarenhet av ASD-standarder, DITA, CMS, XML, maskindirektiv, CE-märkning etc.

Oavsett tidigare erfarenhet har du en god språklig och pedagogisk förmåga och utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Vi tror att du är nyfiken och kreativ i ditt förhållningssätt och att du trivs i en roll där du får använda din förmåga att se möjligheter i eventuella utmaningar som kan uppstå på vägen mot ditt mål. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.Combitech arbetar aktivt med mångfald och inkludering, där jämställdhet är ett av fokusområdena.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara

Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntra... Visa mer
Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling.

För tillfället har vi flera möjligheter för dig med kompetens inom IT/mjukvara. Exempel på roller:

* IT-Arkitekt
* Systemutvecklare
* Systems engineers
* EmbeddedutvecklareDin dag som konsult på Combitech är varierande och anpassade utefter dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner. Tillsammans hittar vi rätt roll och utmaning för dig!Våra kunder finns inom många olika branscher, främst inom industri, fordon, telecom samt försvar. Uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Vi har både uppdrag inhouse samt ute hos kund. Vi tycket det är viktigt med balans livet, personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar samt uppdrag som är anpassade för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och värdesätter det ständiga lärandet. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utvecklas tillsammans.Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning inom exempelvis datateknik, informationsteknik, programvaruutveckling eller IT infrastruktur.Vi söker dig som med har kompetens inom några av följande tekniker och ramverk: C/C++, Java, Python, sysML/UML, MBSE, BPMN, ArchiMate, TOGAF, Docker, C#, Scrum, Kanban, Linux, requirements engineering eller VR/AR, Unity.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara

Ansök    Dec 21    Combitech AB    Mjukvaruutvecklare
Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntra... Visa mer
Combitech i Karlstad vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling.

För tillfället har vi flera möjligheter för dig med kompetens inom IT/mjukvara. Exempel på roller:

* IT-Arkitekt
* Systemutvecklare
* Systems engineers
* EmbeddedutvecklareDin dag som konsult på Combitech är varierande och anpassade utefter dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner. Tillsammans hittar vi rätt roll och utmaning för dig!Våra kunder finns inom många olika branscher, främst inom industri, fordon, telecom samt försvar. Uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Vi har både uppdrag inhouse samt ute hos kund. Vi tycket det är viktigt med balans livet, personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar samt uppdrag som är anpassade för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och värdesätter det ständiga lärandet. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utvecklas tillsammans.Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning inom exempelvis datateknik, informationsteknik, programvaruutveckling eller IT infrastruktur.Vi söker dig som med har kompetens inom några av följande tekniker och ramverk: C/C++, Java, Python, sysML/UML, MBSE, BPMN, ArchiMate, TOGAF, Docker, C#, Scrum, Kanban, Linux, requirements engineering eller VR/AR, Unity.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Junior mjukvaruutvecklare inom 5G till Combitech i Karlstad

Ansök    Sep 20    Combitech AB    Mjukvaruutvecklare
Vår enhet inom Autonomy and connectivity utökar sin verksamhet och startar upp team i Karlstad. Med ett nära samarbete till våra andra team i Göteborg kommer du få många kompetenta kollegor att utväxla tankar och idéer med för att din kompetens ständigt ska få utvecklas. Din roll som utvecklare Rollen som utvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. Enheten består av cirka 150 kollegor i Göteborg, en bland... Visa mer
Vår enhet inom Autonomy and connectivity utökar sin verksamhet och startar upp team i Karlstad. Med ett nära samarbete till våra andra team i Göteborg kommer du få många kompetenta kollegor att utväxla tankar och idéer med för att din kompetens ständigt ska få utvecklas.Din roll som utvecklare

Rollen som utvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. Enheten består av cirka 150 kollegor i Göteborg, en blandning av både juniora och seniora utvecklare med olika bakgrunder. Nu utökar vi vår verksamhet till vårt kontor i Karlstad. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling.Enheten erbjuder uppdrag inom flera olika branscher så som telekom, radarsystem, fordon och rymd/satellit. Just nu ligger fokus för att utöka vårt in-houseuppdrag inom 5G och mer specifikt signalbehandling. För oss på Combitech är det självklart att du är med och påverkar och styr över dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med agila processer som arbetar tillsammans i hela produktens livscykel. Du kommer att jobba med programspråk som C, Java och Python samt andra verktyg som Continuous Integration och Continuous Deployment.Vi erbjuder dig möjligheten att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen. Vi tror också på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är i början av din karriär som mjukvaruutvecklare samt har ett stort intresse för teknik. Din utbildning är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning och har kunskaper i C, Java, Python eller liknande programmeringsspråk. Du uppskattar att jobba i team och kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift, det är också meriterande om du behärskar svenska i tal och skrift.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en driven och kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer. Du kommer med många nya idéer och hittar lösningar på tekniska utmaningar. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb! Visa mindre

Mjukvaru-/systemutvecklare inom 5G i Karlstad

Ansök    Sep 20    Combitech AB    Mjukvaruutvecklare
På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Vår enhet inom Autonomy and Connectivity utökar sin verksamhet och startar upp team i Karlstad. Med ett nära samarbete till våra team i Göteborg kommer du få många kompetenta kollegor att utväxla tankar och idéer med för att din kompetens ständigt ska utvecklas. Vi söker dig som ha... Visa mer
På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Vår enhet inom Autonomy and Connectivity utökar sin verksamhet och startar upp team i Karlstad. Med ett nära samarbete till våra team i Göteborg kommer du få många kompetenta kollegor att utväxla tankar och idéer med för att din kompetens ständigt ska utvecklas. Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och som vill vara med på en spännande resa.

Din roll som Mjukvaru-/systemutvecklare

Rollen som utvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. Enheten består av cirka 150 kollegor i Göteborg, en blandning av både juniora och seniora utvecklare med olika bakgrunder. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling. Under en uppstartsperiod kommer du vara i Göteborg cirka 2-3 dagar i veckan för att skapa goda samarbeten med enheten.Enheten erbjuder uppdrag inom flera olika branscher så som telekom, radarsystem, fordon och rymd/satellit. Just nu ligger fokus för att utöka vårt in-houseuppdrag inom 5G-mobilsystem. För oss på Combitech är det självklart att du är med och påverkar och styr över dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med agila processer som arbetar tillsammans i hela produktens livscykel. Du kommer att jobba med olika programspråk som C++, Java och Python samt andra verktyg som Continuous Integration och Continuous Deployment.Vi erbjuder dig möjligheten att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen. Vi tror också på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och har goda kunskaper i programmering och uppskattar att jobba i team. Tidigare erfarenhet av att jobba med inbyggda system är meriterande. Din utbildning är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, och om du behärskar svenska i tal och skrift är det uppskattat.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en driven och kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer. Du kommer med många nya idéer och hittar lösningar på tekniska utmaningar. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! Visa mindre

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare

Ansök    Jul 5    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller kompletter... Visa mer
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.

Din roll som teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företagen, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarindustri samt industri.

Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Du kan ha erfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!Kontaktperson: Annelie Karlsson, +46 102150557 Visa mindre

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare

Ansök    Dec 21    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller kompletter... Visa mer
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.

Din roll som teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företagen, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarindustri samt industri.

Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Du kan ha erfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb! Visa mindre

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare

Ansök    Aug 9    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller kompletter... Visa mer
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.

Din roll som teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företagen, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarindustri samt industri.

Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Du kan ha erfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!Kontaktperson: Annelie Karlsson, +46 102150557 Visa mindre

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare

Ansök    Apr 4    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering... Visa mer
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.Din roll som teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företagen, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarindustri samt industri.Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Du kan ha erfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb! Visa mindre

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare

Ansök    Jul 1    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller kompletter... Visa mer
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.

Din roll som teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företagen, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarindustri samt industri.

Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Du kan ha erfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!Kontaktperson: Annelie Karlsson, +46 102150557 Visa mindre

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare

Ansök    Jun 10    Combitech AB    Teknikinformatör
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller kompletter... Visa mer
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.

Din roll som teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företagen, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarindustri samt industri.

Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt. Du kan ha erfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!Kontaktperson: Annelie Karlsson, +46 102150557 Visa mindre