Lediga jobb Lillerudsgymnasiet AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Lillerudsgymnasiet AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Veterinär med undervisning, vikariat 100%

Veterinär med undervisning, vikariat 100% Om tjänsten Nu söker vi en vikarie för vår veterinär, till såväl undervisning i djursjukvård på naturbruks-programmet som behandlande veterinär på Lilleruds veterinärmottagning. Som veterinär kommer du arbeta med både förebyggande djurhälsovård och en del akuta omhändertaganden. Veterinären samarbetar med våra ansvariga i djurstallarna och planerar veterinärinsatser tillsammans med vår djursjukskötare. Du kommer a... Visa mer
Veterinär med undervisning, vikariat 100%
Om tjänsten
Nu söker vi en vikarie för vår veterinär, till såväl undervisning i djursjukvård på naturbruks-programmet som behandlande veterinär på Lilleruds veterinärmottagning.
Som veterinär kommer du arbeta med både förebyggande djurhälsovård och en del akuta omhändertaganden. Veterinären samarbetar med våra ansvariga i djurstallarna och planerar veterinärinsatser tillsammans med vår djursjukskötare.
Du kommer att få en unik möjlighet att både vara praktiserande veterinär, jobba med många olika djur, och förmedla kunskap om dessa djur till eleverna. Vi har sällskapsdjur, hästar, får, kor och grisar på Lillerud och det är därför bra om du har kunskap om dessa olika djurslag. Veterinärmottagningen har störst fokus på sällskapsdjur.
Förmodligen är du inte expert på allt, så berätta om dig själv i ansökan samt var dina special-kunskaper finns.
Tjänsten är ett vikariat på 100% under 12 månader på grund av föräldraledighet.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad veterinär och har ett stort engagemang och kunnande inom veterinärmedicin. Du måste också brinna för att förmedla dina kunskaper till våra ungdomar, eleverna på skolan. Lärarexamen är meriterande, men alla med rätt fackkunskaper är välkomna att söka.
Vi tror att du är flexibel, ödmjuk, ansvarstagande, duktig på att kommunicera och har god samarbetsförmåga.
B-körkort är ett krav.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap.
Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning med två fina ridhus samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett smådjurshus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Veterinär” till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2024-05-15. Visa mindre

Kock tillsvidare

Om tjänsten Vill du ha ett spännande jobb och brinner för matlagning och utveckling? På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost och lunch till såväl elever som medarbetare. Då många av våra elever bor på vårt internat serveras även middag, därför ställs också höga krav på tillagning av näringsrika och välsmakande måltider. Vi söker nu en kock, som vill fortsätta att utveckla köket tillsammans med våra övriga tre ... Visa mer
Om tjänsten
Vill du ha ett spännande jobb och brinner för matlagning och utveckling?
På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost och lunch till såväl elever som medarbetare. Då många av våra elever bor på vårt internat serveras även middag, därför ställs också höga krav på tillagning av näringsrika och välsmakande måltider.
Vi söker nu en kock, som vill fortsätta att utveckla köket tillsammans med våra övriga tre kollegor i köket. Dina arbetsuppgifter innebär förutom planering, tillagning och servering av frukost, lunch och middag även arbetsuppgifter såsom dokumentation av kökets egenkontroll, beställning av varor via elektroniskt program, varuplock, disk och städ. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i mitten av oktober. Omfattningen är flexibel men vi tänker oss 75-100%.
Tjänsten innefattar arbete på vardagar under dagtid. Någon enstaka kvälls-/helgaktivitet kan förekomma.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad kock med praktisk erfarenhet av livsmedelshygien och har måltidsupplevelsen i fokus. Du är engagerad, älskar att laga mat, ge god service och har en vilja och förmåga att utveckla måltiderna inom skolan. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar samt drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Vi ser gärna att du har goda kunskaper och erfarenhet av att laga och hantera specialkost, kunskap om allergier samt har kunskaper i vegetarisk, klimatsmart och ekologisk kosthållning, men det är inget krav.
Du har ett strukturerat, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt och är van att planera din arbetsdag utifrån en matsedel med elevernas och gästernas bästa som utgångsläge. Vidare är du ansvarstagande, lyhörd och en god kommunikatör som har lätt för att skapa goda relationer. Du är en stabil person som har förmåga att behålla lugnet även om det uppstår oförutsedda situationer.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Om Lillerudsgymnasiet
Lillerudsgymnasiet är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 280 elever och 80 anställda. Här utbildar vi yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget ca 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Fritidsledare till internat, vikariat 60%

Ansök    Jun 11    Lillerudsgymnasiet AB    Fritidsledare
Om tjänsten: Vi söker nu en vikarierande fritidsledare på 60% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under ca 6 månader men kan komma att förlängas. Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delta i aktivitet... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu en vikarierande fritidsledare på 60% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under ca 6 månader men kan komma att förlängas.
Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delta i aktiviteter. En del av arbetet är att informera ungdomarna om de regler som gäller och att hjälpa dem att efterleva dessa.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:
Ha schemalagd arbetstid vardagar, kvällstid, 4 dagar/vecka
Vid behov jobba med uppsökande elever
Organisera, planera och utveckla en attraktiv fritidsverksamhet
Arbeta för att skapa en lugn och trygg tillvaro på internatet
Planera och genomföra olika kvällsaktiviteter med eleverna
Hjälpa eleverna att själva planera och genomföra aktiviteter
Vid behov samverka med skolans elevhälsoteam och mentorer
Tillträde i augusti/september 2023 eller enligt överenskommelse.
Om dig
Du är självgående, driven, initiativrik, har goda ledaregenskaper och en flexibel inställning. Du tycker om att arbete med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du lugn, trygg och tydlig. Du klarar av att på ett vänligt men tydligt sätt ställa krav och sätta ramar. Samtidigt kan du lyssna, ge tröst och stötta elever både socialt och pedagogiskt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med trygghet och engagemang i gruppen och möter varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar.
Du är utbildad fritidsledare alternativt har gått en socialpedagogisk utbildning eller annan likvärdig utbildning. Du bör även ha erfarenhet av att jobba med ungdomar samt innehar B-körkort. Har du erfarenhet från arbete på fritidsgård, internatskola eller av fältarbete är det meriterande. Uppge gärna om du har något specialintresse och är kunnig inom något område till exempel djurhållning, meka med bilar, musik, dans, bild, trädgård, idrott, bakning, matlagning osv.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet
Lillerudsgymnasiet är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 280 elever och 80 anställda. Här utbildar vi yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk. Visa mindre

Gymnasielärare Svenska och Engelska tillsvidare 100%

Om tjänsten: Vi söker nu en gymnasielärare som vill möta våra elever på naturbruksprogrammet i ämnena svenska och engelska. Om du inte har kunskap inom båda ämnena kan det ändå vara av intresse då vi kan omfördela inom arbetslaget. I tjänsten ingår att planera, genomföra och följa upp din undervisning på egen hand samt tillsammans med de lärare som undervisar i samma ämnen. Du kommer undervisa såväl i helklass som i mindre grupper för elever i behov av stö... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu en gymnasielärare som vill möta våra elever på naturbruksprogrammet i ämnena svenska och engelska. Om du inte har kunskap inom båda ämnena kan det ändå vara av intresse då vi kan omfördela inom arbetslaget. I tjänsten ingår att planera, genomföra och följa upp din undervisning på egen hand samt tillsammans med de lärare som undervisar i samma ämnen. Du kommer undervisa såväl i helklass som i mindre grupper för elever i behov av stöd. Du kommer vara en del i ett arbetslag där ni i samverkar kring elever i en inspirerande miljö med naturen runt knuten. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt att beslutsvägarna är korta. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med start i början av augusti 2024 som ev. kan komma att inledas med en provanställning under 6 månader.
Om dig:
Vi ser gärna att du har relevant utbildning, ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra och sätter elevens utveckling i första rummet. Relationsskapande, trygghet och studiero ser vi som viktiga byggstenar och förutsättningar för lärande. Samarbetsförmåga och förmåga att skapa lust till lärande värderas högt och vi strävar efter att alla ska trivas och växa. Vi tror därför det är viktigt att du trivs i en miljö där du får växla mellan att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Andra egenskaper som vi värderar högt är att du är tydlig och lyhörd i din kommunikationför att på så sätt skapa delaktighet och motivation hos eleverna. Du bör även vara struktureradsamtidigt som du är flexibel för att anpassa dig till förändrade förutsättningar om du skulle behöva. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet:
Lillerudsgymnasiet är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 280 elever och 80 anställda. Här utbildar vi yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget ca 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Ersättning:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Så ansöker du Skicka ansökan märkt med ”Lärare svenska och engelska” till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2024-05-19.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rektor Christer Flognfeldt tel: 073-064 03 01, [email protected]
Fackliga representanter Christoffer Bergsten och Jan Länsberg (Sveriges lärare) 054-84 08 00
Vi tar gärna emot samtal från jobbsökande men tackar nej till försäljare av annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Ladugårdsförman

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som ladugårdsförman där du får möjlighet att leda, planera och utveckla den dagliga driften i ladugården. Förutom förmannen jobbar även 3 djurskötare/instruktörer i vår ladugård. Du kommer utöver jobbet med den dagliga skötseln av våra 60 mjölkkor och kalvar bl.a. ansvara för bemanning, utfordringsberäkning, semin- och avelsplanering samt optimering av mjölkproduktionen i samarbete med r... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som ladugårdsförman där du får möjlighet att leda, planera och utveckla den dagliga driften i ladugården. Förutom förmannen jobbar även 3 djurskötare/instruktörer i vår ladugård.
Du kommer utöver jobbet med den dagliga skötseln av våra 60 mjölkkor och kalvar bl.a. ansvara för bemanning, utfordringsberäkning, semin- och avelsplanering samt optimering av mjölkproduktionen i samarbete med rådgivare.
Du kommer också att planera delar av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att säkerställa att våra naturbrukselever får en god utbildning och handledning i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Det finns också möjlighet att kunna anpassa arbetstiderna. Viss del helgarbete ingår enligt schema.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som ev. kan komma att inledas med en provanställning under 6 månader. Tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot lantbruksdjur samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor. Vidareutbildning är meriterande.
Att du trivs med att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till såväl elever som kollegor. Har du erfarenhet av att leda är det ett plus.
I övrigt söker dig som är kommunikativ, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Djurskötare och instruktör tillsvidare 100%

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare. Som djurskötare i ladugården och grishuset kommer du att jobba med den dagliga skötseln av våra ca 60 mjölkkor samt kalvar och våra ca 96 suggor och smågrisar. Som instruktör/handledare kommer du att planera en del a... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare.
Som djurskötare i ladugården och grishuset kommer du att jobba med den dagliga skötseln av våra ca 60 mjölkkor samt kalvar och våra ca 96 suggor och smågrisar.
Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att sedan utbilda och handleda dem i deras praktiska träning i såväl ladugården som i grishuset.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Helgarbete ingår enligt schema.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som ev. kan inledas med en provanställning under 6 månader.
Tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot lantbruksdjur samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och/eller grisar. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande samt gillar att jobba med ungdomar.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar, får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Instruktör/Maskinförare lantbruket, vikariat 100%

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som instruktör/maskinförare inom lantbruket där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida lantbrukare. Som instruktör inom lantbruket arbetar du tillsamman med våra elever ute på våra fält med undervisning i alla vanligt förekommande fältsysslor. Planeringen av arbetet ute på fälten sker i nära samarbete med våra öv... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som instruktör/maskinförare inom lantbruket där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida lantbrukare.
Som instruktör inom lantbruket arbetar du tillsamman med våra elever ute på våra fält med undervisning i alla vanligt förekommande fältsysslor. Planeringen av arbetet ute på fälten sker i nära samarbete med våra övriga medarbetare inom lantbruket.
Du kommer även jobba självständigt med maskinkörning, och andra vanligt förekommande uppgifter på en gård.
Omfattningen är på100%. Periodvis kommer du ha oregelbundna arbetstider, då arbetet styrs mycket av vädret. Det kan innebära att du vissa perioder arbetar längre dagar samt helg.
Tjänsten är ett vikariat till och med 30 september 2025 med goda möjligheter till förlängning, då en av våra medarbetare kommer vara föräldraledig.
Tillträde sker 1 april alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot lantbruk/växtodling samt har erfarenhet av att köra olika lantbruksmaskiner. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser även att du gillar att jobba med ungdomar. B-körkort är ett krav. Behörighet för lastmaskin är önskvärt.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 280 På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Så ansöker du:
Skicka din ansökan märk med "Instruktör lantbruket" till [email protected] eller med vanlig post.


Sista ansökningsdag 2024-02-11.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Ersättning:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Kökschef tillsvidare

Ansök    Jul 17    Lillerudsgymnasiet AB    Kökschef
Om tjänsten Vi erbjuder ett stimulerande jobb för dig som brinner för matlagning och utveckling. På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag, till såväl elever som medarbetare. Då många av våra elever bor på vårt internat ställs höga krav på tillagning av näringsrika och välsmakande måltider. Maten vi serverar lagas så långt det är möjligt av Svenska och Värmländska råvaror. Vissa råvaror tar vi frå... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder ett stimulerande jobb för dig som brinner för matlagning och utveckling.
På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag, till såväl elever som medarbetare. Då många av våra elever bor på vårt internat ställs höga krav på tillagning av näringsrika och välsmakande måltider. Maten vi serverar lagas så långt det är möjligt av Svenska och Värmländska råvaror. Vissa råvaror tar vi från egna gården.
Vi söker nu en kökschef, som vill fortsätta utveckla köket tillsammans med våra medarbetare i köket. Dina arbetsuppgifter innebär förutom matlagning, att ha personalansvar, vilket inkluderar att hålla medarbetar- och lönesamtal, kontinuerliga arbetsplatsträffar, ansvara för bemanningen samt arbetsmiljöfrågorna i köket. Du kommer även ansvara för inköp av livsmedel och utrustning, ta fram och upprätthålla kökets rutiner samt utveckla matlagningen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker så snart som möjligt. Omfattningen är 100%, men det finns goda möjligheter till en lägre omfattning efter överenskommelse.
Tjänsten innefattar arbete på vardagar under dagtid. Någon enstaka kvälls-/helgaktivitet kan förekomma.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad kock eller liknande. Som kökschef behöver du ha goda ledaregenskaper och ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du lyhörd och en god kommunikatör som får dina medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Du bör vara välstrukturerad, ansvarstagande samt ha lätt för att skapa goda relationer. Du är en stabil person som har förmåga att behålla lugnet även om det uppstår oförutsedda situationer.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning med två ridhus samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett smådjurshus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Lärare i djurvård, vikariat

Om tjänsten: Lillerudsgymnasiet söker en djurvårdslärare för undervisning i djurkurser på naturbruksprogrammet. En av våra djurvårdslärare ska vara föräldraledig och därför behöver vi anställa en vikarie. Ett ypperligt tillfälle att prova på läraryrket! Du kommer att ingå i ett arbetslag med ansvar för djurvårdsinriktningen. Din undervisning kommer att vara både teoretiska och praktiska lektioner i följande kurser: Naturbruk, djurhållning, djuren i naturbr... Visa mer
Om tjänsten:
Lillerudsgymnasiet söker en djurvårdslärare för undervisning i djurkurser på naturbruksprogrammet. En av våra djurvårdslärare ska vara föräldraledig och därför behöver vi anställa en vikarie. Ett ypperligt tillfälle att prova på läraryrket!
Du kommer att ingå i ett arbetslag med ansvar för djurvårdsinriktningen. Din undervisning kommer att vara både teoretiska och praktiska lektioner i följande kurser: Naturbruk, djurhållning, djuren i naturbruket, Biologi-naturbruk specialisering mot etologi och djurskydd, djur specialisering - etologi, träning och berikning samt arbete med APL. Förutom teori i dessa kurser omfattar tjänsten undervisning i praktiskt arbete i svinhus och andra djuranläggningar, samt djurhus med olika smådjur, hunddagis, fårhus och ladugård (med hjälp av instruktörer). ÄVen att besöka elever på APL (praktik) ingår i tjänsten.
En viktig resurs för din undervisning är skolans djurstallar dör vi har en mängd olika djur. Där jobbar djurskötare soom fungerar som instruktörer i den praktiska undervisningen. Du kommer också att samarbeta med skolans veterinär.
Om dig
Vi vill att du som söker är väl utbildad inom ämnesområdet med stora kunskaper inom sällskapsdjur och lantbrukets djur. Du kan till exempel vara djursjukskötare eller biolog med intresse för smådjur. Eller du kanske läst Etologi och djurskydd på SLU. Exakt vilken grundutbildning du har spelar mindre roll men du måste brinna för att förmedla dina kunskaper till våra elever på skolan. På Lillerud har vi många olika djurslag. Det är sällskapsdjur, hästar, får, kor & grisar. Djuren finns här för undervisningens skull så du har stora möjligheter att skapa en praktisk och lärorik undervisning. Förmodligen är du inte expert på alla djurslag men beskriv dig själv i ansökan var dina specialkunskaper finns.
Det krävs att du har god samarbetsförmåga och sätter elevens utveckling i första rummet. Lärarexamen är meriterande, men alla med rätt fackkunskaper är välkomna att söka.
Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "Djurvårdslärare" till [email protected] Visa mindre

Kurator, tillsvidareanställning 100%

Ansök    Jun 21    Lillerudsgymnasiet AB    Kurator
Om tjänsten: Vi söker nu en kurator till vårt elevhäsloteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i: Samtal, stödjande, rådgivande och utredande (elever och föräldrar). Samverka med pedagoger Samverka med myndigheter och andra verksamheter såsom barn och ungdomspsykiatri samt socialtjänst På uppdrag av rektor genomföra utredningar Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde i augusti alternativt efter överenskommelse. I samban... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu en kurator till vårt elevhäsloteam.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:
Samtal, stödjande, rådgivande och utredande (elever och föräldrar).
Samverka med pedagoger
Samverka med myndigheter och andra verksamheter såsom barn och ungdomspsykiatri samt socialtjänst
På uppdrag av rektor genomföra utredningar
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde i augusti alternativt efter överenskommelse.
I samband med rekryteringen kommer vi även att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan likvärdig beteendevetenskaplig utbildning. Har du erfarenhet av att arbeta inom skola eller med ungdomar är det meriterande.
Du är lyhörd, ansvarstagande, utåtriktad samt en socialt aktiv person i yrkessammanhang. Du kan arbeta självständigt men trivs också med att arbeta i ett team.
Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam bestående av skolsköterska, speciallärare, specialpedagog och rektor samt har tillgång till skolpsykolog och skolläkare.
Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas. Visa mindre

Fritidsledare till internat, vikariat, 2 tjänster på 60% resp 50%

Ansök    Jul 13    Lillerudsgymnasiet AB    Fritidsledare
Om tjänsten: Vi söker nu två vikarierande fritidsledare på 60% respektive 50% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under 4 månader men kan komma att förlängas. Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delt... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu två vikarierande fritidsledare på 60% respektive 50% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under 4 månader men kan komma att förlängas.
Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delta i aktiviteter. En del av arbetet är att informera ungdomarna om de regler som gäller och att hjälpa dem att efterleva dessa.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:
Ha schemalagd arbetstid vardagar, kvällstid, 3-4 dagar/vecka
Vid behov jobba med uppsökande elever
Organisera, planera och utveckla en attraktiv fritidsverksamhet
Arbeta för att skapa en lugn och trygg tillvaro på internatet
Planera och genomföra olika kvällsaktiviteter med eleverna
Hjälpa eleverna att själva planera och genomföra aktiviteter
Vid behov samverka med skolans elevhälsoteam och mentorer
Tillträde i augusti/september 2023 eller enligt överenskommelse.
Om dig
Du är självgående, driven, initiativrik, har goda ledaregenskaper och en felxibel inställning. Du tycker om att arbete med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du lugn, trygg och tydlig. Du klarar av att på ett vänligt men tydligt sätt ställa krav och sätta ramar. Samtidigt kan du lyssna, ge tröst och stötta elever både socialt och pedagogiskt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med trygghet och engagemang i gruppen och möter varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar.
Du är utbildad fritidsledare alternativt har gått en socialpedagogisk utbildning eller annan likvärdig utbildning. Du bör även ha erfarenhet av att jobba med ungdomar samt innehar B-körkort. Har du erfarenhet från arbete på fritidsgård, internatskola eller av fältarbete är det meriterande. Uppge gärna om du har något specialintresse och är kunnig inom något område till exempel djurhållning, meka med bilar, musik, dans, bild, trädgård, idrott, bakning, matlagning osv.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlilg lämplighet.
Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk. Visa mindre

Ridlärare vikariat heltid

Om tjänsten: Vi söker dig som är utbildad ridlärare, gärna SRLII eller högre och inriktad på både hopp och dressyr. Tillsammans med andra lärare och instruktörer ingår du i ett arbetslag för hästutbildningen. Du kommer att utbilda elever och hästar i olika hästkurser, både teoretiskt och praktiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på ridskola eller naturbruksgymnasium och viss vana vid unghästutbildningen. Lärarexamen är meriterande. Tjänsten ... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker dig som är utbildad ridlärare, gärna SRLII eller högre och inriktad på både hopp och dressyr. Tillsammans med andra lärare och instruktörer ingår du i ett arbetslag för hästutbildningen. Du kommer att utbilda elever och hästar i olika hästkurser, både teoretiskt och praktiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på ridskola eller naturbruksgymnasium och viss vana vid unghästutbildningen.
Lärarexamen är meriterande.
Tjänsten är ett vikatiat på heltid under minst 1 år på grund av föräldraledighet. Tillträde hösten 2023 enligt överenskommelse.
Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktning på ridning eller trav. Vi har också en Nationell idrottsutbildning i hoppning och dressyr (NIU). Intresset för våra utbildningar är stort, och ca 85 elever läser för närvarande på hästinriktningen.
Om dig
Du har ett stort engagemang och kunnande, såväl praktiskt som teoretiskt inom området ridning och hästskötsel. Du har god pedagogisk förmåga och sätter elevernas utveckling i första rummet. Vidare har du lätt för att samarbeta och finner lösningar på uppkomna utmaningar. Lärarlegitimation är meriterande.
Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas. Visa mindre

Djurskötare och instruktör tillsvidare 100%

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare. Som djurskötare i ladugården och grishuset kommer du att jobba med den dagliga skötseln av våra ca 60 mjölkkor samt kalvar och våra ca 96 suggor och smågrisar. Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisn... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare.
Som djurskötare i ladugården och grishuset kommer du att jobba med den dagliga skötseln av våra ca 60 mjölkkor samt kalvar och våra ca 96 suggor och smågrisar.
Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att sedan utbilda och handleda dem i deras praktiska träning i såväl ladugården som grishuset.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Helgarbete ingår enligt schema.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst som ev. kan inledas med en provanställning under 6 månader.
Tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot lantbruksdjur samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och/eller grisar. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar, får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Mentor och lärarassistent, tillsvidareanställning 100%

Ansök    Maj 17    Lillerudsgymnasiet AB    Lärarassistent
Om tjänsten: Vi söker dig som vill ha ett både omväxlande, roligt och viktigt jobb. Lillerudsgymnasiet jobbar med att hjälpa och att stötta våra ungdomar på väg in i vuxenlivet. Skolans mål är att eleverna ska känna trygghet, trivas och må bra för att utveckla sina förmågor mot att ta ansvar och lyckas med sina studier. Det övergripande uppdraget är att främja varje elevs kunskapsmässiga, sociala och personliga utveckling. Som mentor och lärarassistent krä... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker dig som vill ha ett både omväxlande, roligt och viktigt jobb. Lillerudsgymnasiet jobbar med att hjälpa och att stötta våra ungdomar på väg in i vuxenlivet. Skolans mål är att eleverna ska känna trygghet, trivas och må bra för att utveckla sina förmågor mot att ta ansvar och lyckas med sina studier. Det övergripande uppdraget är att främja varje elevs kunskapsmässiga, sociala och personliga utveckling.
Som mentor och lärarassistent krävd det att du är en vuxen förebild för eleverna. Du behöver ha goda ledaregenskaper och ett flexibelt och lösningsorienterat förgällningssätt. Du tycker om att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer. I arbetsuppgifterna ingår att stötta elever och lärare under skoldagen samt vid behov ansvara för att planera och delta i undervisningen. Du arbetar stödjande och inkluderande för alla elever utifrån skolans värdegrund och samverkar med lärare i det dagliga arbetet.
Som mentor och lärarassistent
Är du insatt i elevernas hela studiesituation (betyg, extra anpassningar och särskilt stöd)
Är du skolans ansikte utåt i kontakten med hemmet
Arbetar du aktivt, förebyggande och främjande med bl a relationer och värdegrund i gruppen (klassen) samt konflikthantering.
Följer du närvaro/frånvaro och utreder orsaker till oroväckande frånvaro
Förbereder du och håller utvecklingssamtal
Arbetar du tillsammans med undervisande lärare/instruktör som stöd för eleverMeriterande är
Erfarenhet av att arbeta/kunskap om NPF neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
Erfarenhet av arbete inom skola
Erfarenhet inom djurvård och lantbrukTillträde augusti 2023


Om dig
Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, eget driv och är ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.


Intervjuer kan komma att ske löpande. Visa mindre

Gymnasielärare i svenska och engelska

Om tjänsten: Vi söker nu en lärare i svenska och engelska. Om du inte har nämnd kombination kan det ändå vara av intresse då vi eventuellt kan fördela om inom personalgruppen. Tjänsten är en tillsvidare med omfattningen 100%. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett väl fungerande arbetslag och i en miljö med naturen runt knuten som är inspirerande. Skolan är av sådan storlek att samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därf... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu en lärare i svenska och engelska. Om du inte har nämnd kombination kan det ändå vara av intresse då vi eventuellt kan fördela om inom personalgruppen. Tjänsten är en tillsvidare med omfattningen 100%. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett väl fungerande arbetslag och i en miljö med naturen runt knuten som är inspirerande. Skolan är av sådan storlek att samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor. Beslutsvägarna är korta.
Om dig
Vi vill att du som söker har relevant utbildning och ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra. Det krävs att du har lätt för att samarbeta och sätter elevens utveckling i första rummet. Du har ett stort engagemang och kunnande, och god pedagogisk förmåga. Lärarlegitimation är ett krav.


Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.
Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas. Visa mindre

Instruktör-Hästskötare

Som instruktör/hästskötare hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag för hästutbildningen. Arbetet innebär till stor del i att instruera elever i olika praktiska moment som t.ex. stallskötsel, hästhantering och anläggningsskötsel. Utöver det kommer du även jobba självständigt med dagliga rutiner i skolstallet och häst-anläggningen samt vara delaktig i hästarnas träning och utbildning. Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktnin... Visa mer
Som instruktör/hästskötare hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag för hästutbildningen. Arbetet innebär till stor del i att instruera elever i olika praktiska moment som t.ex. stallskötsel, hästhantering och anläggningsskötsel.
Utöver det kommer du även jobba självständigt med dagliga rutiner i skolstallet och häst-anläggningen samt vara delaktig i hästarnas träning och utbildning.
Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktning mot ridning eller trav. Vi har också en Nationell idrottsutbildning i hoppning och dressyr (NIU). Intresset för våra utbildningar är stort, och ca 100 elever läser för närvarande på hästinriktningen. Vi har en fin hästanläggning och i ett lösdriftsstall föder vi upp unghästar av svenskt varmblod, i liten skala.
Omfattningen är på 100% och helgarbete förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 5 september 2022 alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi söker dig som är har naturbruksutbildning och hästskötarexamen.
Meriterande är om du är ridledare eller har motsvarande utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket.
En förutsättning är att du har ett stort intresse för att lära ut och sätter elevens utveckling i första hand.
Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.
B-körkort är ett krav.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet ligger vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett häst-anläggning med två fina ridhus samt ett travstall inne på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett smådjurshus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.
Intervjuer kan komma att ske löpande. Visa mindre

Ladugårdsförman

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som ladugårdsförman där du får möjlighet att leda, planera och utveckla den dagliga driften i ladugården. Förutom förmannen jobbar även 3 djurskötare/instruktörer i vår ladugård. Du kommer utöver jobbet med den dagliga skötseln av våra 60 uppbundna mjölkkor och kalvar bl.a. ansvara för bemanning, utfordringsberäkning, semin- och avelsplanering samt optimering av mjölkproduktionen. Du k... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som ladugårdsförman där du får möjlighet att leda, planera och utveckla den dagliga driften i ladugården. Förutom förmannen jobbar även 3 djurskötare/instruktörer i vår ladugård.
Du kommer utöver jobbet med den dagliga skötseln av våra 60 uppbundna mjölkkor och kalvar bl.a. ansvara för bemanning, utfordringsberäkning, semin- och avelsplanering samt optimering av mjölkproduktionen.
Du kommer också att planera delar av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att säkerställa att våra naturbrukselever får en god utbildning och handledning i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Det finns också möjlighet att kunna anpassa arbetstiderna. Viss del helgarbete ingår enligt schema.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, helst med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor.
Vi ser också gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning. Att du trivs med att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till såväl elever som kollegor. Har du erfarenhet av att leda är det ett plus.
I övrigt söker dig som är kommunikativ, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk på ca 425 ha samt kor, grisar, får, sällskapsdjur, hunddagis och veterinärklinik. Vi har också en komplett hästanläggning med två ridhus samt ett travstall på Färjestads travbana.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Okt 19    Lillerudsgymnasiet AB    Kökschef
Om tjänsten Vill du ha ett spännande jobb och brinner för matlagning och utveckling? På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag, till såväl elever som medarbetare. Då många av våra elever bor på vårt internat ställs höga krav på tillagning av näringsrika och välsmakande måltider. Vi söker nu en kökschef, som vill fortsätta utveckla köket tillsammans med våra medarbetare i köket. Dina arbetsuppgifte... Visa mer
Om tjänsten
Vill du ha ett spännande jobb och brinner för matlagning och utveckling?
På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag, till såväl elever som medarbetare. Då många av våra elever bor på vårt internat ställs höga krav på tillagning av näringsrika och välsmakande måltider.
Vi söker nu en kökschef, som vill fortsätta utveckla köket tillsammans med våra medarbetare i köket. Dina arbetsuppgifter innebär förutom matlagning, att ha personalansvar, vilket inkluderar att hålla medarbetar- och lönesamtal, kontinuerliga arbetsplatsträffar, ansvara för bemanningen samt arbetsmiljöfrågorna i köket. Du kommer även ansvara för inköp av livsmedel och utrustning, ta fram och upprätthålla kökets rutiner samt utveckla matlagningen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker så snart som möjligt. Omfattningen är 100%, men det finns goda möjligheter till en lägre omfattning efter överenskommelse.
Tjänsten innefattar arbete på vardagar under dagtid. Någon enstaka kvälls-/helgaktivitet kan förekomma.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad kock eller liknande. Som kökschef behöver du ha goda ledaregenskaper och ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du lyhörd och en god kommunikatör som får dina medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Du bör vara välstrukturerad, ansvarstagande samt ha lätt för att skapa goda relationer. Du är en stabil person som har förmåga att behålla lugnet även om det uppstår oförutsedda situationer.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning med två ridhus samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett smådjurshus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kurator visstidsanställning 20%

Ansök    Dec 13    Lillerudsgymnasiet AB    Kurator
Om tjänsten: Vi behöver förstärka vår elevhälsa med en kurator. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i: Samtal, stödjande, rådgivande och utredande (elever och föräldrar). Samverka med pedagoger. Samverka med myndigheter och andra verksamheter såsom barn och ungdomspsykiatri samt socialtjänst. På uppdrag av rektor genomföra utredningar. Tjänsten är en visstidsanställning på 20% under vårterminen 2022 och tillträde sker efter överenskommelse. ... Visa mer
Om tjänsten:
Vi behöver förstärka vår elevhälsa med en kurator.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:
Samtal, stödjande, rådgivande och utredande (elever och föräldrar).
Samverka med pedagoger.
Samverka med myndigheter och andra verksamheter såsom barn och ungdomspsykiatri samt socialtjänst.
På uppdrag av rektor genomföra utredningar.
Tjänsten är en visstidsanställning på 20% under vårterminen 2022 och tillträde sker efter överenskommelse. I samband med rekrytering kommer vi även att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad socionom och har en annan likvärdig beteendevenskaplig utbildning. Har du erfarenhet att arbeta inom skola eller ungdomar är det meriterande.
Du är lyhörd, ansvarstagande, utåtriktad samt en socialt aktiv persona i yrkessammanhang. Du kan arbeta självständigt men trivs också med att arbeta i ett team.
Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam bestående av skolsköterska, speciallärare, specialpedagog, kurator och rektor samt har tillgång till skolpsykolog och skolläkare.
Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad.Vi har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida "Lillerudsgymnasiet".
Välkommen med din ansökan.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Instruktör/Maskinförare lantbruket, vikariat 100%

Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som instruktör/maskinförare inom lantbruket där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida lantbrukare. Som instruktör inom lantbruket arbetar du tillsamman med våra elever ute på våra fält med undervisning i alla vanligt förekommande fältsysslor. Planeringen av arbetet ute på fälten sker i nära samarbete med våra öv... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som instruktör/maskinförare inom lantbruket där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida lantbrukare.
Som instruktör inom lantbruket arbetar du tillsamman med våra elever ute på våra fält med undervisning i alla vanligt förekommande fältsysslor. Planeringen av arbetet ute på fälten sker i nära samarbete med våra övriga medarbetare inom lantbruket.
Du kommer även jobba självständigt med maskinkörning, och andra vanligt förekommande uppgifter på en gård.
Omfattningen är på100%. Periodvis kommer du ha oregelbundna arbetstider, då arbetet styrs mycket av vädret. Det kan innebära att du vissa perioder arbetar längre dagar samt helg.
Tjänsten är ett vikariat till och med 31 oktober, då en av våra medarbetare kommer vara föräldraledig.
Tillträde sker 7 mars alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot lantbruk/växtodling samt har viss erfarenhet av att köra olika lantbruksmaskiner. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du även har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar. B-körkort är ett krav. Behörighet för lastmaskin är önskvärt.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 280 På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk på 425 ha samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer kan komma att ske löpande.


Omfattningen är 100% vikariat och det är en semestertjänst.


Tillträde: Sker 7 mars alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Rektor, tillsvidareanställning 100%

Ansök    Mar 21    Lillerudsgymnasiet AB    Rektor
Om tjänsten: Vill du ha ett spännande och utvecklande ledaruppdrag? Brinner du för skolutveckling, kanske speciellt yrkesutbildning inom den gröna näringen, och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig och inspirerande ledare? Då kanske du är den vi söker. Vi söker en rektor som vill ha ett omväxlande, roligt och viktigt jobb och vill fortsätta utveckla Lillerudsgymnasiet tillsammans med våra medarbetare. I rollen som rekt... Visa mer
Om tjänsten:
Vill du ha ett spännande och utvecklande ledaruppdrag? Brinner du för skolutveckling, kanske speciellt yrkesutbildning inom den gröna näringen, och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig och inspirerande ledare? Då kanske du är den vi söker.
Vi söker en rektor som vill ha ett omväxlande, roligt och viktigt jobb och vill fortsätta utveckla Lillerudsgymnasiet tillsammans med våra medarbetare.
I rollen som rektor är du ytterst ansvarig för såväl medarbetare som elever och har ett helhetsansvar som innefattar:
Att på ett professionellt sätt leda arbetet med att utveckla vårt naturbruksgymnasium.
Att skolans kvalitetsmål uppfylls och att kraven i läroplanen och andra styrdokument efterföljs.
Att leda den dagliga skolverksamheten och samtidigt utveckla och förnya det pedagogiska arbetet.
Att säkerställa att medarbetarna har rätt förutsättningar för att utföra sina uppdrag.
Att se till så att eleverna genom en trygg miljö ges möjlighet att nå sina mål.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde den 1 augusti 2022.
Om dig
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt god kunskap om regelverk, organisation och arbetssätt inom gymnasieskolan.
Som rektor behöver du ha goda ledaregenskaper och ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du lyhörd och en god kommunikatör som får medarbetarna att växa genom att stödja och utmana. Du trivs med att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer med såväl elever som medarbetare.
För att lyckas i arbetet som rektor behöver du vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idéer till verklighet. Du är lyhörd för andras åsikter men har inga problem att vid behöv fatta egna beslut. Du är en stabil person som har förmåga att behålla lugnet även om det uppstår stressade situationer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då detta är en tjänst som kräver engagemang, samarbetsförmåga och ansvarstagande.
Om Lillerud
På Lillerudsgymnasiet arbetar idag ca 80 medarbetare varav ca 40 som lärare.
Vi bedriver utbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. På skolan som är ett fristående gymnasium med riksintag, studerar ca 280 elever varav ca 75% av bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk på ca 425 ha samt kor, grisar, får och sällskapsdjur, hunddagis och veternärklinik. Vi har också en komplett hästanläggning med två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida "Lillerudsgymnasiet".
Välkommen med din ansökan.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Hundskötare och instruktör 100% till hunddagis, tillsvidare 100%

Om tjänsten: Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som hundskötare och instruktör. I tjänsten ingår att ansvara för och vara delaktig i den daglige skötsel av dagishundarna samt övriga arbetsuppgifter som finns på ett hunddagis. Lilleruds hunddagis drivs som ett hunddagis, men det kommer också vara en viktig utbildningsplats för våra elever. Förutom att ansvara för dagishundarna ingår det också i tjänsten att jobba som instruktör, med a... Visa mer
Om tjänsten:
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som hundskötare och instruktör. I tjänsten ingår att ansvara för och vara delaktig i den daglige skötsel av dagishundarna samt övriga arbetsuppgifter som finns på ett hunddagis.
Lilleruds hunddagis drivs som ett hunddagis, men det kommer också vara en viktig utbildningsplats för våra elever. Förutom att ansvara för dagishundarna ingår det också i tjänsten att jobba som instruktör, med att bland annat planera och genomföra praktiska lektioner.


Omfattningen är 100% och både öppning och stängning ingår i tjänsten. Möjlighet till deltid finns. Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Det är meriterande om du har minst ett års erfaren het som hundskötare/hundvårdare samt innehar B-körkort.
Tillträde sker så snart som möjligt alt efter överenskommelse.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.


Om dig
Vi ser gärna att du som söker har hunddagisutbildning samt erfarenhet av att jobba på hunddagis. Men även att du har någon form av instruktörsutbildning och erfaren het av att planera och genomföra olika hundutbildningar. Att du har god hand med hundar utgår vi ifrån samt att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad.Vi har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida "Lillerudsgymnasiet".
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Lokalvårdare tillsvidare 100%

Vill du bli kollega till oss? Vi söker nu en lokalvårdare då en av våra nuvarande snart går i pension. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom flera olika städområden. Städningen sker exempelvis i skolmiljö, korridorer, kontor, klassrum, toaletter, smådjurshus, hunddagis, veterinärklinik, personalrum, omklädningsrum och gymnastiksal. Städning sker enligt överenskomna städrutiner. Storstädning med traditionell maskin och städning av arbetsytor samt golvv... Visa mer
Vill du bli kollega till oss?
Vi söker nu en lokalvårdare då en av våra nuvarande snart går i pension. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom flera olika städområden. Städningen sker exempelvis i skolmiljö, korridorer, kontor, klassrum, toaletter, smådjurshus, hunddagis, veterinärklinik, personalrum, omklädningsrum och gymnastiksal.
Städning sker enligt överenskomna städrutiner. Storstädning med traditionell maskin och städning av arbetsytor samt golvvård, är en obligatorisk del i det dagliga arbetet.
Även periodiska insatser med storstädning samt bygg- och flyttstädning förekommer i sällsynta fall. Arbetet innebär även löpande inventering av städmaterial samt kontakt med säljare.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträde sker 2021-12-20 alt. efter överesnkommelse.


Kvalifikationer
Du har hög servicekänsla, vilket kräver social kompetens och en stor flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Eftersom det oftast pågår verksamhet i de lokaler som skall städas är det viktigt att lokalvården utförs på ett professionellt sätt.
Arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket såsom tal, skrift och förståelse, för att kunna arbeta utifrån våra städinstruktioner, säkerhetsblad, städkemikalier samt kunna föra en dialog med både personal och elever.
Du ska ha tidigare erfarenhet som städare/lokalvårdare, gärna i skolmiljö. Önskvärt är också att du har erfarenhet av löpande inventering och beställning av städmaterial.
Övrigt
Vid anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.
Anställningsform:
Tillsvidare 100%: 2020-12-20- alt. efter överenskommelse.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad, och här studerar idag 280 elever. Skolan bedriver gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är som friskola riksrekryterande. Ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem.
Lillerudsgymnasiet har ett eget stort skoljordbruk på 320 ha varav 25% ekologiskt. För lantbruksinriktningen finns mjölkkor, svin och får samt maskinpark. För hästutbildningen finns en hästanläggning bestående av två ridhus, skolstall, lösdrift för unghästar samt elevstall. För inriktning trav har skolan ett eget stall på Färjestad travbana. För djurvårdsinriktningen finns ett nybyggt djurhus med kaniner, gnagare, fåglar, fiskar och reptiler samt en mindre veterinärklinik.
Vi satsar hela tiden på framtiden och utvecklar våra verksamheter, till exempel med miljöarbete och nya maskiner.
Lär gärna mer på www.lillerud.se och på vår Facebook sida. Visa mindre

Djurskötare/Instruktör tillsvidare 100%

Ansök    Dec 7    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare. Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tills... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare.
Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att sedan utbilda och handleda dem i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Viss del helgarbete ingår enligt schema.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 280 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer kan komma att ske löpande.


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Biträdande Internatföreståndare 50%, Mentor 50%

Om tjänsten Lillerudsgymnasiet jobbar med att hjälpa och i att stötta våra ungdomar på väg in i vuxenlivet. Skolan och internatets mål är att eleverna ska känna trygghet, trivas och må bra för att utveckla sina förmågor mot att ta ansvar och lyckas med sina studier. Det övergripande uppdraget är att främja varje elevs kunskapsmässiga, sociala och personliga utveckling. Som mentor och biträdande internatföreståndare krävs det att du är en vuxen förebild ... Visa mer
Om tjänsten
Lillerudsgymnasiet jobbar med att hjälpa och i att stötta våra ungdomar på väg in i vuxenlivet. Skolan och internatets mål är att eleverna ska känna trygghet, trivas och må bra för att utveckla sina förmågor mot att ta ansvar och lyckas med sina studier. Det övergripande uppdraget är att främja varje elevs kunskapsmässiga, sociala och personliga utveckling.
Som mentor och biträdande internatföreståndare krävs det att du är en vuxen förebild för eleverna. Du behöver ha goda ledaregenskaper och ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. En viktig del av arbetet är att informera ungdomarna om regler som gäller och att hjälpa eleverna att efterleva dem. Du tycker om att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer.
Omfattningen är heltid 100%, dock kan en lägre tjänstgöringsgrad bli aktuellt. Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan bli aktuellt. Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Gymnasieexamen och B-körkort är ett krav.
Tillträde 2021-08-09 eller enligt överenskommelse.
Dina Arbetsuppgifter
Som mentor:
Vara insatt i dina mentorselevers studiesituation (Betyg, extra anpassningar och särskilt stöd)
Vara skolans ansikte utåt i kontakten med hemmet
Arbeta aktivt, förebyggande och främjande med bl a relationer och värdegrund i gruppen (klassen) konflikthantering
Uppföljning av närvaro/frånvaro och utreda orsaker till oroväckande frånvaro
Förbereda och hålla utvecklingssamtalSom biträdande internatföreståndare
Är du internatföreståndare behjälplig med allehanda internatrelaterade sysslor
Handhar du kontrakt och inackordering rörande boende elevers sällskapsdjur
Utför du städkontroller
Är du självgående och trivas med att både kunna jobba både självständigt och i grupp
Har du elev- och föräldrakontakt gällande elevers mående och i ordningsfrågor
Planerar organiserar och utvecklar du tillsammans med dina kollegor både internat och fritidens verksamheter
Bidrar du tillsammans med dina kollegor med att skapa en lugn och trygg tillvaro på internatetOm dig
Vi söker dig som vill ha ett både omväxlande , roligt och viktigt jobb.
Som person är du lugn, trygg och tydlig. Du klarar av att på ett vänligt men tydligt sätt ställa krav och sätta ramar. Samtidigt kan du lyssna, ge tröst och stötta elever både socialt och pedagogiskt.
Du har förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och utifrån trygghet och engagemang i gruppen så möter du varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med grupper och konflikthantering samt har erfaren het av arbete inom skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "Bitr. Internatföreståndare & mentor" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-06-10.
Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Reparatör

Ansök    Jun 22    Lillerudsgymnasiet AB    Maskinreparatör
Om tjänsten Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med planerat underhåll och akuta reparationer, vilket kommer att ske såväl i vår verkstad som ute i verksamheten. Allt arbete på såväl gammalt som nyare material, ska utföras utifrån rutiner för god arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet samt effektivitet. Du kommer bland annat att komma i kontakt med djurstallar, traktorer, maskiner för ett stort lantbruk, fordon, släpkärror och diverse småmaskiner. D... Visa mer
Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med planerat underhåll och akuta reparationer, vilket kommer att ske såväl i vår verkstad som ute i verksamheten. Allt arbete på såväl gammalt som nyare material, ska utföras utifrån rutiner för god arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet samt effektivitet.
Du kommer bland annat att komma i kontakt med djurstallar, traktorer, maskiner för ett stort lantbruk, fordon, släpkärror och diverse småmaskiner. Detta gör att vi kan erbjuda många varierande arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta självständigt samt tillsammans med vår andra reparatör.
Omfattningen är en tillsvidareanställning och provanställning kan bli aktuellt. Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
B-körkort är ett krav.


Om dig
Vi söker dig som har lämplig utbildning för tunga reparationer med en bred erfarenhet inom området. Du bör ha goda kunskaper inom hydraulik och certifikat på heta arbeten samt travers. Önskvärt är att du har svetsvana av båg, mig och gas.
Du har god samarbetsförmåga och trivs i en miljö med många kollegor och elever. Du gillar problemlösning och har en förmåga att se lösningar och förbättringsåtgärder. Som person gillar du ordning och reda, är prestigelös, självgående och drivs av att ta ett stort ansvar på arbetsplatsen.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 280 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "Reparatör" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-07-04.
Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Djurskötare/Instruktör tillsvidare 100%

Ansök    Sep 20    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare. Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tills... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett variationsrikt och utvecklande arbete som djurskötare och instruktör/handledare där du får möjlighet att inspirera och lära ut dina kunskaper och erfarenheter till våra naturbrukselever och framtida djurskötare.
Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Som instruktör/handledare kommer du att planera en del av undervisningen tillsammans med våra djurlärare för att sedan utbilda och handleda dem i deras praktiska träning i ladugården.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Viss del helgarbete ingår enligt schema.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 280 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer kan komma att ske löpande.


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Husdjursagronom, tillsvidare 100%

Ansök    Apr 22    Lillerudsgymnasiet AB    Agronom
Om tjänsten Vi söker en husdjursagronom för att arbeta med undervisning om lantbruksdjur i första hand. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett arbetslag som ansvarar för lantbruksutbildningen. Eleverna läser naturbruksprogrammet på gymnasiet. Skoljordbruket omfattar 400 hektar växtodling i egen regi och vi har egna mjölkkor, grisar och får på gården. Som yrkeslärare på skolan har du tillgång till gården som undervisningsresurs. På gården arb... Visa mer
Om tjänsten


Vi söker en husdjursagronom för att arbeta med undervisning om lantbruksdjur i första hand. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett arbetslag som ansvarar för lantbruksutbildningen. Eleverna läser naturbruksprogrammet på gymnasiet. Skoljordbruket omfattar 400 hektar växtodling i egen regi och vi har egna mjölkkor, grisar och får på gården.
Som yrkeslärare på skolan har du tillgång till gården som undervisningsresurs. På gården arbetar instruktörer som är delaktiga i utbildningen av våra elever. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor. Beslutsvägarna är korta.
Exempel på kurser där du kommer att undervisa är lantbruksdjur och lantbruksdjur specialisering, djurhållning, djuren i naturbruket och djurens biologi.
Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde den 9 augusti 20201.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har stort engagemang och kunnande inom området lantbruksdjur. Vi ser helst att du är utbildad till husdjursagronom eller lantmästare med stor kunskap och erfarenhet inom lantbruksdjur. Det krävs att du har god pedagogisk förmåga och sätter elevens utveckling i första rummet. Lärarexamen är meriterande, men alla med rätt fackkunskap är välkomna att söka.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "lantbruksdjur" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-05-09. Visa mindre

Lärare i spanska, tyska och franska, deltid

Om tjänsten Varje år har vi ca 25 elever som läser moderna språk (spanska, tyska och franska) och inför läsåret 21/22 söker vi lärare som kan undervisa våra elever i steg 3. Undervisningen kan komma att förläggas på kvällstid och eventuellt ske i form av fjärrundervisning. Tveka inte att höra av dig till rektor Anders Westlund om du har några frågor. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt att beslutsv... Visa mer
Om tjänsten


Varje år har vi ca 25 elever som läser moderna språk (spanska, tyska och franska) och inför läsåret 21/22 söker vi lärare som kan undervisa våra elever i steg 3.
Undervisningen kan komma att förläggas på kvällstid och eventuellt ske i form av fjärrundervisning. Tveka inte att höra av dig till rektor Anders Westlund om du har några frågor.
Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt att beslutsvägarna är korta.
Omfattningen är ca 2 pass per vecka, med tillträde i september 2021 alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du har relevant utbildning och ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra. Det krävs att du har mycket god samarbetsförmåga och sätter elevens utveckling i första rummet.
Kanske att du som söker är pensionerad språklärare eller så undervisar du heltid och är intresserad av detta uppdrag.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "Lärare spanska, tyska och franska" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-05-09. Visa mindre

Lärare i svenska, engelska och matematik, tillsvidare100%

Om tjänsten Vi söker nu lärare i svenska, engelska och matematik. Om du inte har nämnd kombination kan det ändå vara av intresse då vi kan fördela om inom arbetsgruppen. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett väl fungerande arbetslag och i en inspirerande miljö med naturen runt knuten. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt att beslutsvägarna är korta. Omfattningen är 100% men en lägre om... Visa mer
Om tjänsten


Vi söker nu lärare i svenska, engelska och matematik. Om du inte har nämnd kombination kan det ändå vara av intresse då vi kan fördela om inom arbetsgruppen.
Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett väl fungerande arbetslag och i en inspirerande miljö med naturen runt knuten. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt att beslutsvägarna är korta.
Omfattningen är 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde den 9 augusti 2021.
Om dig
Vi ser gärna att du har relevant utbildning och ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra. Det krävs att du har mycket god samarbetsförmåga och sätter elevens utveckling i första rummet.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "Lärare svenska, engelska och matematik" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-05-09. Visa mindre

Snickare 100% tillsvidare

Om Lillerudsgymnasiet På Lillerud studerar cirka 250 elever inom Naturbruksgymnasiet inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär skola på skolan. Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett skoljordbruk samt kor, grisat, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett häs... Visa mer
Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar cirka 250 elever inom Naturbruksgymnasiet inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär skola på skolan.


Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett skoljordbruk samt kor, grisat, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Om Dig


Vi söker dig som har lämplig utbildning gärna med flera års erfarenhet som snickare och du är välbekant med arbetsuppgifterna. Du har god samarbetsförmåga och trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du gillar problemlösning och har en förmåga att se lösningar och förbättringsåtgärder. Som person är du prestigelös, självgående och du gillar att ta ett stort ansvar på arbetplatsen.


Vi söker en snickare 100%


Om tjänsten


Som snickare på Lillerudsgymnasiet kommer du främst att jobba med underhåll av befintliga fastigheter samt nybyggnationer på skolan. På Lillerud har vi många olika fastigheter allt från djurstallar och maskinhallar till elevhem och skolbyggnader. Du kommer därför att jobba med många varierande arbetsuppgifter och tillsammans med vår nuvarande snickare.

Omfattningen är 100%. Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. En lägre tjänstgöringsgrad kan vara möjlig efter överenskommelse.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


B körkort är ett krav. Visa mindre

Djurskötare/Instruktör tillsvidare 100%

Ansök    Mar 25    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Du kommer även att jobba som instruktör för våra elever, samt praoelever, och undervisa i skötsel av lantbruksdjur samt praktisk träning i ladugården. Du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med skolans djurlärare. Om fattningen är på 100% med helgarbete enligt schema. En lägre procent ... Visa mer
Om tjänsten


Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Du kommer även att jobba som instruktör för våra elever, samt praoelever, och undervisa i skötsel av lantbruksdjur samt praktisk träning i ladugården. Du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med skolans djurlärare.


Om fattningen är på 100% med helgarbete enligt schema. En lägre procent är möjlig efter överenskommelse.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer sker löpande.


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

Lärare i ridning, tillsvidare 100%

Om tjänsten Som ridlärare hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag för hästutbildningen. Du kommer att utbilda elever och hästar i olika kurser, både teoretiskt och praktiskt. Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktning på ridning eller trav. Vi har också en Nationell idrottsutbildning i hoppning och dressyr (NIU). Intresset för våra utbildningar är stort, och ca 100 elever läser för närvarande på hästinriktningen. Vi har e... Visa mer
Om tjänsten


Som ridlärare hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett arbetslag för hästutbildningen. Du kommer att utbilda elever och hästar i olika kurser, både teoretiskt och praktiskt.
Hästutbildningen på Lillerud är treårig, med inriktning på ridning eller trav. Vi har också en Nationell idrottsutbildning i hoppning och dressyr (NIU). Intresset för våra utbildningar är stort, och ca 100 elever läser för närvarande på hästinriktningen. Vi har en fin hästanläggning och i ett lösdriftsstall föder vi upp unghästar av svenskt varmblod, i liten skala.
På gården arbetar instruktörer som är delaktiga i utbildningen av våra elever. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt beslutsvägarna är korta.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad ridlärare, gärna SRLII eller högre och inriktad på både hopp och dressyr. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på ridskola eller naturbruksgymnasium och viss vana vid unghästutbildning. God samarbetsförmåga och att kunna sätta elevens utveckling i första rummet ser vi som viktiga egenskaper. Lärarexamen är meriterande.
Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.


Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med "ridlärare" till [email protected] eller med vanlig post.
Sista ansökningsdag 2021-05-09. Visa mindre

Djurskötare/Instruktör vikariat 100%

Ansök    Jan 14    Lillerudsgymnasiet AB    Djurvårdare
Om tjänsten Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar. Du kommer även att jobba som instruktör för våra elever, samt praoelever, och undervisa i skötsel av lantbruksdjur samt praktisk träning i ladugården. Du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med skolans djurlärare. Om fattningen är på 100% med helgarbete enligt schema. En lägre procent ... Visa mer
Om tjänsten


Som djurskötare i ladugården kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 60 uppbundna mjölkkor samt våra kalvar.


Du kommer även att jobba som instruktör för våra elever, samt praoelever, och undervisa i skötsel av lantbruksdjur samt praktisk träning i ladugården. Du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med skolans djurlärare.


Om fattningen är på 100% med helgarbete enligt schema. En lägre procent är möjlig efter överenskommelse.


Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse. Vikariatet ät till och med sista juli.


Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot ladugård samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av kor och mjölkproduktion. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Meriterande är om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.


Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar ca 250 elever inom naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.


Lillerudsgymnaiset är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.


Välkommen med din ansökan!


Intervjuer sker löpande.


Omfattningen är 100% vikariat och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: Sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse. Vikariatet är till och med 21-07-31.


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre

HR-ansvarig 100%

HR-ansvarig Lillerudsgymnasiet inrättar en ny tjänst som HR-ansvarig. Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll inom HR. Om tjänsten Lillerudsgymnasiet inrättar en ny tjänst som HR-ansvarig. Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll inom HR och som nu vill ta nästa steg i din karriär och utveckla HR-området på Lillerudsgymnasiet. Du kommer att jobba verksamhetsnära och inom hela HR-området. För dig som är intresserad av en roll som ... Visa mer
HR-ansvarig
Lillerudsgymnasiet inrättar en ny tjänst som HR-ansvarig. Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll inom HR.


Om tjänsten
Lillerudsgymnasiet inrättar en ny tjänst som HR-ansvarig. Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll inom HR och som nu vill ta nästa steg i din karriär och utveckla HR-området på Lillerudsgymnasiet. Du kommer att jobba verksamhetsnära och inom hela HR-området. För dig som är intresserad av en roll som chef finns även möjligheten att ansvara för en mindre personalgrupp inom administration och kök.
Som HR-ansvarig arbetar du nära skolans ledning och stöttar chefer i samtliga personalrelaterade frågor. Arbetet är varierande och brett, men ger också möjlighet till fördjupning inom vissa områden. Du har processansvar och förankrar ditt arbete väl i organisationen.
Dina arbetsuppgifter innefattar att:
tillsammans med ledningen bibehålla och utveckla en god arbetsmiljö för skolans elever och personal,
vara arbetsrättsligt stöd och företräda arbetsgivaren i fackliga förhandlingar,
säkerställa att vi följer lagar och regler inom HR-området,
administrera och driva löneprocessen,
hantera rehabiliteringsprocesser och kontakt med företagshälsan,
bistå vid rekrytering av personal,
delta i planering av kompetensutveckling samt introduktionsutbildning för nyanställda.Som chef för administration och kök har du personalansvar, vilket innebär att du bland annat anordnar enhetsmöten, har medarbetarsamtal, ansvarar för din personals välmående och stöttar din personal i det vardagliga arbetet.


Om dig
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor eller motsvarande. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet av liknande roller. Arbetets karaktär kräver att du är flexibel och kan ta dig an brådskande uppgifter samtidigt som du driver andra frågor mer långsiktigt och strukturerat. Du är noggrann och systematisk.


Du trivs med att arbeta självständigt och har ett eget driv. Du är trygg i din person, inger förtroende och har ett professionellt förhållningssätt. Som person kan du beskriva dig som prestigelös, lyhörd och med ett positivt tankesätt. Vidare har du lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i Office-paketet.


Om oss
Lillerudsgymnasiet är ett naturbruksgymnasium strax väster om Karlstad. Vi har cirka 220 elever som läser inriktningar mot djurvård, hästhållning, lantbruk och naturvetenskap. Många av eleverna bor också på skolans elevhem under veckorna. Vi utbildar yrkeskunniga människor för en hållbar framtid. För den praktiska undervisningen har vi en stor anläggning med eget lantbruk, maskiner, djurstallar, ridhus, travstall, smådjurshus, hunddagis och veterinärmottagning. Vi är cirka 70 personer anställda och vi jobbar utifrån kärnvärden som att ta ansvar, visa omtanke och att jobba tillsammans.


Välkommen med din ansökan!


Omfattningen är 100% tillsvidare och det är en semestertjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Tillträde: 1 oktober eller enligt överenskommelse


Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. Visa mindre