Lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Karlstad

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Snickare & betongarbetare till lantbruk sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en snickare samt betonggjutningskunnig medarbetare. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected]... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en snickare samt betonggjutningskunnig medarbetare. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

SNICKARE SÖKES

Verksamhetsbeskrivning: Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en bred och ansvarsfylld tjänst där du driver dina egna projekt. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som Snickare hos oss på Badkoncept AB vara rätt för just dig! Badkoncept är sedan 2005, ett växande företag med expertis inom helhetslösningar för badrum och har egen butik med utställning. Hos oss hittar du alla hantverkare under samma tak! Vi är totalt 9 anställda med butik ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en bred och ansvarsfylld tjänst där du driver dina egna projekt.
Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som Snickare hos oss på Badkoncept AB vara rätt för just dig!
Badkoncept är sedan 2005, ett växande företag med expertis inom helhetslösningar för badrum och har egen butik med utställning. Hos oss hittar du alla hantverkare under samma tak!
Vi är totalt 9 anställda med butik och entreprenad och letar nu efter vår tionde kollega till entreprenaden.
Bland våra kunder finns sedan många år tillbaka, fastighetsbolag, stora och mindre företag, samt många privatpersoner som insett värdet av riktigt bra badrum.


VI SÖKER SNICKARE.
Tidigare erfarenhet av badrum är meriterande även kunna utföra enklare målningsarbeten.
Välkommen till ett skönt gäng i ett företag med mycket spännande framtidsutsikter.
beskrivning av dig själv till: [email protected]
Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte!
Välkommen! Visa mindre

Maskinoperatör Trä

Vi på Uniflex söker nu en CNC operatör trä till Munktorps träförädling AB i Karlstad. Munktorps träförädling är ett dotterbolag till Optimera AB där koncernmoderbolaget är Saint-gobain Nordic As. Anläggningen finns i fina lokaler i Skåre där man producerar bland annat takstolar, byggelement och andra typer av prefabricerade lösningar. De är i en expansiv fas med fart i affärerna så start så fort som möjligt är önskvärt. Du blir till en början anställd hos... Visa mer
Vi på Uniflex söker nu en CNC operatör trä till Munktorps träförädling AB i Karlstad.

Munktorps träförädling är ett dotterbolag till Optimera AB där koncernmoderbolaget är Saint-gobain Nordic As. Anläggningen finns i fina lokaler i Skåre där man producerar bland annat takstolar, byggelement och andra typer av prefabricerade lösningar.
De är i en expansiv fas med fart i affärerna så start så fort som möjligt är önskvärt.
Du blir till en början anställd hos Uniflex och uthyrd till Munktorps träförädling. Stora möjligheter finns sedan till att anställningen övertas av kund.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Du kommer här primärt bli stationerad i produktionen vid kundens CNC-såg, där du kommer ansvara för drift och underhåll av CNC-såg för att säkerställa effektiv produktion av träkomponenter.
- Hantera administrativa uppgifter.
- Delta i utvecklingen av produktionsprocessen och bidra med förbättringsförslag för att optimera effektivitet och kvalitet.
- Aktivt arbeta i produktionen utav komponenter såsom vägg/tak element, takstolar, och andra delar i produktion.
Vem är det vi söker?
Den ideala kandidaten har erfarenhet av att arbeta med CNC-såg, och även ha erfarenhet av rollen som snickare. Besitter du kunskaper, eller har insyn i, Hundegger är detta meriterande. Truckkort är önskvärt.
Du trivs på en mindre arbetsplats där tempot är högt, och du har stark arbetsmoral och förmåga att arbeta effektivt både självständigt men även i tight sammansvetsat team. Nyfikenhet, driv och entusiasm är ord som mer än gärna passar in på dig!
Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.
På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Snickare Karlstad

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected].  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Snickare sökes

Om tjänsten Nu söker vi en driven, noggrann snickare till ett uppdrag i Karlstad. Uppdraget är planerat att gå över till anställning hos uppdragsgivaren för rätt person. Du som söker bör ha utbildning som snickare eller tidigare arbetserfarenhet som snickare, meriterande är tillverkning av takstolar alternativt hög kunskap om takstolar. För att lyckas i arbetet bör du också ha goda kunskaper inom ritningsläsning. Meriterande för tjänsten är traverskort oc... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en driven, noggrann snickare till ett uppdrag i Karlstad. Uppdraget är planerat att gå över till anställning hos uppdragsgivaren för rätt person.

Du som söker bör ha utbildning som snickare eller tidigare arbetserfarenhet som snickare, meriterande är tillverkning av takstolar alternativt hög kunskap om takstolar.
För att lyckas i arbetet bör du också ha goda kunskaper inom ritningsläsning. Meriterande för tjänsten är traverskort och vana av att hantera travers. Truckkort ser vi också som ett stort plus.

Vi söker dig som trivs på en mindre arbetsplats där man arbetar tillsammans i ett tight team med hög arbetsmoral och positiv drivkraft. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter kopplade till tillverkning av takstolar och huskomponenter. Mycket av arbetet är manuellt och sker med hjälp av handverktyg och lyfthjälpmedel.

Tillträde: Omgående
Arbetstider: Dagtid (mån-tors kl.07:00-16:00, fre kl.07:00-13:30)
Lön: Enligt kollektivavtal

Varmt välkommen med din ansökan till oss idag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Träarbetare (inrede)

Nu letar vi efter träarbetare för uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning och ritningsläsning. Arbetet som träarbetare på inrede innebär att du kommer göra allt från listning till uppsättning av skåp, dörrar och ventilation i modulerna. Tillträde: enl överenskommelse. Arbe... Visa mer
Nu letar vi efter träarbetare för uppdrag hos en av våra kunder.

Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning och ritningsläsning. Arbetet som träarbetare på inrede innebär att du kommer göra allt från listning till uppsättning av skåp, dörrar och ventilation i modulerna.

Tillträde: enl överenskommelse.
Arbetstider: Dag (mån-tors kl.06:30-16:00, fre kl.06:30-13:00)
Lön: Enligt kollektivavtal

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att sätta kök/inrede sedan tidigare alternativt har relevant utbildning. Meriterande är om du tidigare jobbat med montering och ritningar. För att du ska passa för tjänsten behöver du förutom verktygsvana vara driven, noggrann och ha en hög arbetsmoral. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med din omgivning och ha en positiv inställning, då arbetet sker i team.

Låter detta intressant?
Då är du välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Snickare Karlstad

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Snickare sökes i Karlstad

Ansök    Okt 6    Submit AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB, fler snickare till våra kunder i Borlänge Vi förser våra kunder inom Byggbranschen med Yrkesarbetare så som snickare inom ROT, Nyproduktion, och service jobb. Det vi söker är nu fler duktiga hantverkare inom just nyproduktion där vi gärna ser att du har erfarenhet inom: - Stomkomplettering - Kök - Tak - Golv Egenskaper: Vi ser att du jobbar bra i team. Kan ta och följa instruktioner. Kommer i t... Visa mer
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB, fler snickare till våra kunder i Borlänge
Vi förser våra kunder inom Byggbranschen med Yrkesarbetare så som snickare inom ROT, Nyproduktion, och service jobb.Det vi söker är nu fler duktiga hantverkare inom just nyproduktion där vi gärna ser att du har erfarenhet inom:

- Stomkomplettering

- Kök

- Tak

- GolvEgenskaper:

Vi ser att du jobbar bra i team.

Kan ta och följa instruktioner.

Kommer i tid och kommunicerar. Visa mindre

Snickare Karlstad

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected].  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren snickare sökes!

Om företaget Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning! Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt.... Visa mer
Om företaget
Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning!
Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt. Här erbjuds ett varierande arbete med hela Värmland som arbetsplats, där du kommer utgå från Karlstad. Du kommer delta i ett effektivt och ödmjukt byggteam med gedigen erfarenhet inom både små och stora byggproduktioner.

Din profil
För att passa in i yrket samt på arbetsplatsen ser vi att du har yrkesbevis eller motsvarande yrkeserfarenhet inom snickeri eller träarbete. Arbetet sker såväl utomhus som inomhus. Du trivs i en platt organisation med nära till beslut där du får möjlighet att utvecklas i din yrkeskarriär. Du har tidigare erfarenheter av ritningsläsning, är stolt över ditt arbete och presterar på en hög nivå.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Du kommer ha nära kontakt med företagets kunder och bör därför arbeta för att skapa goda och hållbara relationer. Tjänsten innebär en viss frihet under ansvar, varierande arbetsuppgifter samt planering. Det är därför en fördel om du har god framförhållning, initiativförmåga och kan arbeta strukturerat.


Krav:
• Körkort samt tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt

Rekryteringen sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Träarbetare Byggservice Karlstad

Ansök    Aug 4    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Träarbetare till byggserviceverksamhet Vi söker nu träarbetare till vår byggserviceverksamhet i Karlstad. Vi är idag drygt 50 medarbetare på byggservice i Karlstad och vi erbjuder nu möjligheten till att bli en del av en trivsam arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra. Är du en träarbetare med yrkesbevis som vill bli en del av vårt härliga gäng så är du välkommen med din ansökan. Om tjänsterna Vår Byggserviceverksamhet består av två delar, bygg... Visa mer
Träarbetare till byggserviceverksamhet

Vi söker nu träarbetare till vår byggserviceverksamhet i Karlstad. Vi är idag drygt 50 medarbetare på byggservice i Karlstad och vi erbjuder nu möjligheten till att bli en del av en trivsam arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra.

Är du en träarbetare med yrkesbevis som vill bli en del av vårt härliga gäng så är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsterna

Vår Byggserviceverksamhet består av två delar, byggservice och försäkringsskador. Vi söker nu kollegor inom båda verksamheterna.

Träarbetare byggservice:

Att arbeta som träarbetare på byggservice är ett omväxlande arbete med varierande snickeriuppgifter så som exempelvis:

- Om- och tillbyggnader
- Reparationsarbeten
- Kontorsanpassningar
- Köksmonteringar
- Takbyten med mera.

Träarbetare försäkringsskador

Att arbeta som träarbetare på försäkringsskador är ett variationsrikt arbete med uppgifter såsom:

- Besiktning av byggskada så som vatten, brand och svamp

- Kalkylering samt redovisning av kostnader till försäkringsbolag och skadedrabbade
- Reparation av skada
- Bokning/planering av underentreprenörer
- Fakturering
- Att vara länken mellan försäkringsbolaget och den skadedrabbade.

Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av både verksamheterna alternativt vilken del av byggserviceverksamheten som du är intresserad av.

Om dig

Du som söker har yrkesbevis inom trä samt B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer dagligen arbetar mot kunder vilket ställer stora krav på att du är serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att arbeta med människor. Du har också en god planeringsförmåga och tar stort ansvar för ditt arbete. Din dagliga kontakt med kunder, underleverantörer och beställare gör att du ser det som självklarhet att bygga och underhålla goda relationer.

Att kunna samarbeta tillsammans med kollegor är en självklarhet för att kunna fungera i denna roll, därav ställer vi också höga krav på samarbetsvillighet och samarbetsförmåga.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Projektchef Johannes Larsson, telefon: 0725-334578

HR-Koordinator Emil Arvidsson, telefon: 0725-333326

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Erfaren snickare sökes!

Om företaget Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning! Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt.... Visa mer
Om företaget
Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning!
Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt. Här erbjuds ett varierande arbete med hela Värmland som arbetsplats, där du kommer utgå från Karlstad. Du kommer delta i ett effektivt och ödmjukt byggteam med gedigen erfarenhet inom både små och stora byggproduktioner.

Din profil
För att passa in i yrket samt på arbetsplatsen ser vi att du har yrkesbevis eller motsvarande yrkeserfarenhet inom snickeri eller träarbete. Arbetet sker såväl utomhus som inomhus. Du trivs i en platt organisation med nära till beslut där du får möjlighet att utvecklas i din yrkeskarriär. Du har tidigare erfarenheter av ritningsläsning, är stolt över ditt arbete och presterar på en hög nivå.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Du kommer ha nära kontakt med företagets kunder och bör därför arbeta för att skapa goda och hållbara relationer. Tjänsten innebär en viss frihet under ansvar, varierande arbetsuppgifter samt planering. Det är därför en fördel om du har god framförhållning, initiativförmåga och kan arbeta strukturerat.


Krav:
• Körkort samt tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt

Rekryteringen sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Snickare/vaktmästare till bolag i Karlstad

Ansök    Jun 27    Qtym AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker en erfaren och mångsidig snickare för ett uppdrag hos ett fastighetsförvaltningsbolag i Karlstad. Som snickare/vaktmästare kommer du att arbeta i en varierad roll som innefattar allt från vaktmästeri till fin-snickeri och underhåll av grönytor. Du kommer ha nära kontakt med företagets kunder och kommer vara en viktig länk i strävan att leverera högkvalitativ service. Arbetsuppgifter: • Utföra vaktmästeri- och underhållsuppgifter för fastighetern... Visa mer
Vi söker en erfaren och mångsidig snickare för ett uppdrag hos ett fastighetsförvaltningsbolag i Karlstad. Som snickare/vaktmästare kommer du att arbeta i en varierad roll som innefattar allt från vaktmästeri till fin-snickeri och underhåll av grönytor. Du kommer ha nära kontakt med företagets kunder och kommer vara en viktig länk i strävan att leverera högkvalitativ service.

Arbetsuppgifter:

• Utföra vaktmästeri- och underhållsuppgifter för fastigheterna
• Utföra fin snickeri och snickerireparationer vid behov
• Klippa gräs och sköta om grönytor
• Utföra röjning av grönområden och trädgårdar
• Vara behjälplig vid mindre installationsarbeten och reparationer

Kvalifikationer:

• Erfarenhet av liknande arbete inom snickeri och fastighetsunderhåll
• God kunskap och skicklighet inom snickeri och hantverk


Personliga egenskaper:

• Händig och skicklig inom snickeri och hantverk
• Självgående och initiativrik
• Serviceinriktad och kundfokuserad
• Noggrann och detaljorienterad i arbetet

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningen:
Tjänsten är en bemanning via Qtym med start omgående och pågår under två månader med chans till förlängning.
Anställningen är på heltid med placering i Karlstad

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jan Hallenberg. 054-14 18 00, [email protected]. alt. Felicia Olsson, 070-5668877, [email protected],

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se. Visa mindre

Snickare /målare

Egeryds Fastighetsförvaltning Karlstad söker Snickare / Målare Jobba hos oss! Nu vill vi starta upp vårt entreprenadteam i Karlstad och vill starta med en kombiroll Snickare/målare. Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Egeryds har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och... Visa mer
Egeryds Fastighetsförvaltning
Karlstad söker Snickare / Målare
Jobba hos oss!

Nu vill vi starta upp vårt entreprenadteam i Karlstad och vill starta med en kombiroll Snickare/målare. Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Egeryds har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet.

”Vill du vara med och utvecklas med oss?”

Om tjänsten
Egeryds Fastighetsförvaltning söker en utbildad Snickare/ målare med yrkesbevis och några års erfarenhet inom yrket. Du är professionell i din yrkesroll och du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du skulle stöta på något problem så jobbar du nyfiket och målinriktat vidare och ser det som en möjlighet till utveckling och inte ett problem. Jobbet är en heltidstjänst och din vardag kommer att vara varierande med fokus på underhåll av fastigheter. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma. Det är av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande samt är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Ibland kan andra arbetsuppgifter förekomma som då är relaterat till fastighetsskötsel. Gillar du ett varierande arbete där varje dag är unik och bli en del av ett team med stark laganda där vi alltid stöttar varandra och har kul tillsammans. Då är det här jobbet något för dig!
Kompetens
- Vi söker dig som är utbildad Snickare/målare.
- Du har som lägst gymnasieutbildning.
- Yrkeserfarenhet.
- Som person uppskattar du att ta eget ansvar och att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra på arbetsplatsen.
- Du är lösningsorienterad och serviceinriktad samt är bra på att bemöta människor.
- Krav på B-körkort.
Meriterande
- Erfarenhet av fastighetsservice med tillhörande arbetsuppgifter
- Liftkort för skylift
- El kompetens
- VVS kompetens
Personliga egenskaper
För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan med ditt CV snarast till Annette Felixson [email protected] senast den 30 aug 2023

Kontaktperson:
Annette Felixson Platschef Karlstad Anställningsvillkor:
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning 100%
Placeringsort Karlstad
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi söker personal från Gävle till Sälen !! Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster ... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.
Vi söker personal från Gävle till Sälen !!
Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad & Örebro Lidköping.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!! Vi svarar inte på ansökningar om ni inte uppfyller våra krav!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara helt självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket, du ska kunna montera kök utan problem, lägga golv regla väggar m,m!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är ett krav !!
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Vänligen ange ålder och vart ni bor i ansökan !
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning i Dalarna AB Visa mindre

Erfaren snickare sökes!

Om företaget Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning! Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt.... Visa mer
Om företaget
Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning!
Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt. Här erbjuds ett varierande arbete med hela Värmland som arbetsplats, där du kommer utgå från Karlstad. Du kommer delta i ett effektivt och ödmjukt byggteam med gedigen erfarenhet inom både små och stora byggproduktioner.

Din profil
För att passa in i yrket samt på arbetsplatsen ser vi att du har yrkesbevis eller motsvarande yrkeserfarenhet inom snickeri eller träarbete. Arbetet sker såväl utomhus som inomhus. Du trivs i en platt organisation med nära till beslut där du får möjlighet att utvecklas i din yrkeskarriär. Du har tidigare erfarenheter av ritningsläsning, är stolt över ditt arbete och presterar på en hög nivå.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Du kommer ha nära kontakt med företagets kunder och bör därför arbeta för att skapa goda och hållbara relationer. Tjänsten innebär en viss frihet under ansvar, varierande arbetsuppgifter samt planering. Det är därför en fördel om du har god framförhållning, initiativförmåga och kan arbeta strukturerat.


Krav:
• Körkort samt tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt

Rekryteringen sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Snickare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. Som ... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad, Örebro, Norrköping, Sälen.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning AB Visa mindre

Erfaren snickare sökes!

Om företaget Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning! Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt.... Visa mer
Om företaget
Niwa söker erfarna snickare för långsiktig befattning!
Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i ett modernt, tryggt och framgångsrikt företag. Niwa har varit ett etablerat företag i snart 70 år som satsar på att expandera och växer stadigt fortfarande. Företaget erbjuder totallösningar inom byggentreprenader samt deltar i så väl offentliga som privata projekt. Här erbjuds ett varierande arbete med hela Värmland som arbetsplats, där du kommer utgå från Karlstad. Du kommer delta i ett effektivt och ödmjukt byggteam med gedigen erfarenhet inom både små och stora byggproduktioner.

Din profil
För att passa in i yrket samt på arbetsplatsen ser vi att du har yrkesbevis eller motsvarande yrkeserfarenhet inom snickeri eller träarbete. Arbetet sker såväl utomhus som inomhus. Du trivs i en platt organisation med nära till beslut där du får möjlighet att utvecklas i din yrkeskarriär. Du har tidigare erfarenheter av ritningsläsning, är stolt över ditt arbete och presterar på en hög nivå.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Du kommer ha nära kontakt med företagets kunder och bör därför arbeta för att skapa goda och hållbara relationer. Tjänsten innebär en viss frihet under ansvar, varierande arbetsuppgifter samt planering. Det är därför en fördel om du har god framförhållning, initiativförmåga och kan arbeta strukturerat.


Krav:
• Körkort samt tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt

Rekryteringen sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Erfaren snickare sökes!

Om företaget Vi söker nu för kunds räkning en erfaren snickare! Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i en trygg och långsiktig befattning. Du kommer delta i ett effektivt och ödmjukt byggteam med gedigen erfarenhet inom både små och stora byggproduktioner. Din profil För att passa in i yrket samt på arbetsplatsen ser vi att du har yrkesbevis eller motsvarande yrkeserfar... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning en erfaren snickare!
Är du intresserad av att byta arbete och testa på något nytt? Här har du möjligheten att få arbeta med kompetenta kollegor, i en trygg och långsiktig befattning.
Du kommer delta i ett effektivt och ödmjukt byggteam med gedigen erfarenhet inom både små och stora byggproduktioner.

Din profil
För att passa in i yrket samt på arbetsplatsen ser vi att du har yrkesbevis eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du trivs i en platt organisation med nära till beslut där du får möjlighet att utvecklas i din yrkeskarriär. Du har tidigare erfarenheter av ritningsläsning, är stolt över ditt arbete och presterar på en hög nivå.
Det är även meriterande om du har erfarenhet från mark, anläggning, finplanering eller stenläggning.

Krav:
Körkort samt tillgång till bil
Goda kunskper i svenska muntligt och skriftligt

Rekryteringen sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Snickare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom Kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. Som ... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom Kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Karlstad, Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad, Örebro, Borlänge, Linköping, Norrköping, Jönköping.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och Badrumsrenovering, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Vana att driva egna projekt.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i IKEA´s olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning AB Visa mindre

Snickare & betongarbetare till lantbruk sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en snickare samt betonggjutningskunnig medarbetare. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected]... Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en snickare samt betonggjutningskunnig medarbetare. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Träarbetare

Ansök    Mar 21    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker nu träarbetare till vår Byggserviceverksamhet i Karlstad. Att arbeta som träarbetare på Byggservice är ett omväxlande arbete med varierande snickeriuppgifter så som exempelvis om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, köksmonteringar. Om dig Du som söker har yrkesbevis inom trä samt B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer dagligen arbetar mot kunder vilket ställer stora krav på att du är se... Visa mer
Vi söker nu träarbetare till vår Byggserviceverksamhet i Karlstad.

Att arbeta som träarbetare på Byggservice är ett omväxlande arbete med varierande snickeriuppgifter så som exempelvis om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, köksmonteringar.

Om dig

Du som söker har yrkesbevis inom trä samt B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer dagligen arbetar mot kunder vilket ställer stora krav på att du är serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att arbeta med människor.

Du har även en god planeringsförmåga och tar stort ansvar för ditt arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, underleverantörer och beställare vilket gör att du ser det som självklarhet att bygga och underhålla goda relationer.

Att kunna samarbeta tillsammans med kollegor är en självklarhet för att kunna fungera i denna roll, därav ställer vi också höga krav på samarbetsvillighet och samarbetsförmåga.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Johannes Larsson, telefon: 0725-334578

Övrigt

Vi är idag ca 50 medarbetare på Byggservice i Karlstad och vi erbjuder nu möjligheten till att bli en del av en trivsam arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Snickare med yrkesbevis

ExpanderaMera söker flera glada och duktiga snickare. Du är en driven, samarbetsvillig och flexibel person, kan kommunicera på svenska\engelska men även om du inte gör det flytande då det är värd att ringa och fråga i alla fall. Vi erbjuder långtidsanställning och vårt mål är att alla våra medarbetare trivs på arbetsplats och känner vårt stöd och support. Då vi söker snickare för olika uppdrag kommer vi att presentera för våra kunder så fort vi hittar en p... Visa mer
ExpanderaMera söker flera glada och duktiga snickare.
Du är en driven, samarbetsvillig och flexibel person, kan kommunicera på svenska\engelska men även om du inte gör det flytande då det är värd att ringa och fråga i alla fall.
Vi erbjuder långtidsanställning och vårt mål är att alla våra medarbetare trivs på arbetsplats och känner vårt stöd och support. Då vi söker snickare för olika uppdrag kommer vi att presentera för våra kunder så fort vi hittar en person med rätt profil.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78.
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Visa mindre

Traktorförare sökes

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog. Vi söker en snickare till lantbruket. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mer
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en snickare till lantbruket. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: [email protected] Visa mindre

Snickare

Ansök    Feb 24    Karlstads kommun    Träarbetare/Snickare
Är du en duktig och positiv snickare som trivs med ett varierande och omväxlande arbete? Välkommen med din ansökan! Enheten fastighetsdrift bygg sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners. Enheten består av 19 medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av komm... Visa mer
Är du en duktig och positiv snickare som trivs med ett varierande och omväxlande arbete? Välkommen med din ansökan!

Enheten fastighetsdrift bygg sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners.

Enheten består av 19 medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter. 

Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med anpassning av befintliga lokaler vilket bland annat innebär montage av köksinredning, fasadbyten men även en del finsnickeri. Förutom det dagliga arbetet med underhåll, ombyggnationer och reparationer kommer du att ha en hel del kundkontakt med kommunens verksamheter då det är i deras lokaler vi utför vårt arbete.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och har en bred bakgrund som snickare, minst fem års arbetslivserfarenhet är ett krav. 

Du är självgående, service- och målinriktad samt har förmåga att själv lägga upp ditt arbete på ett
tidseffektivt sätt. Då vi ofta arbetar två och två krävs att du är flexibel, ansvarstagande och har god
samarbetsförmåga. För att åstadkomma detta ser vi att yrkeserfarenhet som snickare samt yrkesbevis är ett krav. Att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt öppen för olika arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet. 


Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. 


Datorvana samt B-körkort är ett krav.

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Elitfönster På Plats AB söker snickare/montörer

Ansök    Feb 16    BYVEFA AB    Träarbetare/Snickare
Elitfönster På Plats-Värmland söker snickare med erfarenhet av fönster och dörrmontage Jobbet går i första hand ut på att montera våra marknadsledande produkter från Elitfönster och Diplomatdörrar, även traditionellt bygnnadsarbete förekommer. Jobbet är fritt och varierande och vi lägger stor vikt i eget ansvar och bra kommunikation med kunder samt att vara en bra representant för vårt varumärke. Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, ... Visa mer
Elitfönster På Plats-Värmland söker snickare med erfarenhet av fönster och dörrmontage


Jobbet går i första hand ut på att montera våra marknadsledande produkter från Elitfönster och Diplomatdörrar, även traditionellt bygnnadsarbete förekommer.


Jobbet är fritt och varierande och vi lägger stor vikt i eget ansvar och bra kommunikation med kunder samt att vara en bra representant för vårt varumärke.


Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, montering av nya och färdigställande på in- och utsida samt slutstädning.


Kunskaper i alla förekommande arbetsmoment i samband med fönster/dörrmontage är meriterande.


Vi ser gärna att din profil innehåller:
Självgående och noggrann.
God social förmåga.
Grundläggande utbildning inom bygg eller träområdet.
Har körkort
Goda referenser är meriterandeArbetsområde: Värmland
Lön: Efter överenskommelse Visa mindre

Snickare

ExpanderaMera söker flera glada och duktiga snickare. Du är en driven, samarbetsvillig och flexibel person, kan kommunicera på svenska\engelska men även om du inte gör det flytande då det är värd att ringa och fråga i alla fall. Vi erbjuder långtidsanställning och vårt mål är att alla våra medarbetare trivs på arbetsplats och känner vårt stöd och support. Då vi söker snickare för olika uppdrag kommer vi att presentera för våra kunder så fort vi hittar en p... Visa mer
ExpanderaMera söker flera glada och duktiga snickare.
Du är en driven, samarbetsvillig och flexibel person, kan kommunicera på svenska\engelska men även om du inte gör det flytande då det är värd att ringa och fråga i alla fall.
Vi erbjuder långtidsanställning och vårt mål är att alla våra medarbetare trivs på arbetsplats och känner vårt stöd och support. Då vi söker snickare för olika uppdrag kommer vi att presentera för våra kunder så fort vi hittar en person med rätt profil.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78.
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Visa mindre

Snickare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. So... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad & Örebro Lidköping.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!! Vi svarar inte på ansökningar om ni inte uppfyller våra krav!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara helt självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket, du ska kunna montera kök utan problem, lägga golv regla väggar m,m!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är ett krav !!
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Vänligen ange ålder och vart ni bor i ansökan !
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning i Dalarna AB Visa mindre

Fönstermontör sökes

Hej, Vi på Lanna Fönster AB växer och har utökat vår verksamhet till Karlstad! Vi söker därför nu ytterligare en person som vill vara en del av vårt montörsteam där vi samarbetar med Elitfönster På Plats med utgångspunkt från Karlstad med omnejd. Lanna Fönster AB består idag av två team som utför främst montagearbete inom fönster – och dörrinstallationer i Örebro med omnejd. Krav på dig som söker: Du bör ha minst ett par års arbetserfarenhet inom fönster/d... Visa mer
Hej,
Vi på Lanna Fönster AB växer och har utökat vår verksamhet till Karlstad! Vi söker därför nu ytterligare en person som vill vara en del av vårt montörsteam där vi samarbetar med Elitfönster På Plats med utgångspunkt från Karlstad med omnejd.
Lanna Fönster AB består idag av två team som utför främst montagearbete inom fönster – och dörrinstallationer i Örebro med omnejd.
Krav på dig som söker:
Du bör ha minst ett par års arbetserfarenhet inom fönster/dörrmontage, eller liknande. Vi kan även erbjuda lärlingsplats för dig som är nyexaminerad från gymnasiet och låta dig utvecklas inom yrket hos oss.
Du ska kunna flytande svenska då vi alltid jobbar hemma hos privatpersoner,
Du ska ha social kompetens då vi är ansiktet utåt för företaget hos våra kunder,
Du ska ha en stor samarbetsförmåga, ingen är världsmästare!
Du ska vara en problemlösare med ett stort driv att ständigt vilja bli bättre,
Du ska ha körkort B och tillgång till egen bil till en början.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet om vi tror att just du skulle passa in i vårt team.
Maila ditt CV med eventuella referenser till [email protected]
Vi går igenom ansökningar löpande och anställer därefter.
Vid frågor, ring Micke på 0735009530. Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare | Träarbetare Karlstad

Ansök    Okt 10    Work Frog AB    Träarbetare/Snickare
Work Frog AB är specialister inom bygg bemanning, entreprenad och rekrytering i Stockholm och Karlstad. Vårt högtryck är större än väntat och vi saknar idag ett flertal duktiga träarbetare till våra pågående- och framtida projekt och behöver därför nyanställa. Arbetsplatsen är för detta uppdrag är 15 minuter från Karlstad där vi just nu håller på med nybyggnation av fastighet. Viktigt att du har erfarenhet och kan läsa ritningar. Kunden ställer krav på hög... Visa mer
Work Frog AB är specialister inom bygg bemanning, entreprenad och rekrytering i Stockholm och Karlstad.
Vårt högtryck är större än väntat och vi saknar idag ett flertal duktiga träarbetare till våra pågående- och framtida projekt och behöver därför nyanställa.
Arbetsplatsen är för detta uppdrag är 15 minuter från Karlstad där vi just nu håller på med nybyggnation av fastighet. Viktigt att du har erfarenhet och kan läsa ritningar. Kunden ställer krav på hög samarbetsförmåga och självgående arbetare. Du kommer ingå i ett team om 2-3 personer från Work Frog uthyrd till kund i detta uppdrag.
Våra kunder är stora- och mellanstora bygg och fastighetsföretag
För närvarande är vi ett 10 tal anställda med endast erfarna yrkessnickare.
Blir du anställd hos oss så erbjuder vi dig:
-En möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll.
-Företagshälsovård
-Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
-Kollektivavtalsmässiga löner och villkor.
Skicka in din ansökan idag så återkopplar vi till dig inom 4 arbetsdagar. Visa mindre

Snickare

Nu söker vi träarbetare med minst 5 års erfarenhet. Vi arbetar inom hela Sverige, så det är mycket jobb på traktamente. Företaget har kollektivavtal, med det menas: Betalda semester. Alla försäkringar. Reseersättning/Milersättning 40 timmars arbetsvecka. Vid traktamente jobb står företaget för boende och betalar traktamente tillägg. Börjar med provanställning, funkar det bra så får man tillsvidareanställning efter 6-månaders provperiod. Timlön 225 kronor. ... Visa mer
Nu söker vi träarbetare med minst 5 års erfarenhet. Vi arbetar inom hela Sverige, så det är mycket jobb på traktamente.
Företaget har kollektivavtal, med det menas:
Betalda semester.
Alla försäkringar.
Reseersättning/Milersättning
40 timmars arbetsvecka.
Vid traktamente jobb står företaget för boende och betalar traktamente tillägg.
Börjar med provanställning, funkar det bra så får man tillsvidareanställning efter 6-månaders provperiod.
Timlön 225 kronor.Intresserad?
Skicka gärna svaret på följande frågor:
Dina namn/kontaktuppgifter.
Hur många år erfarenhet du har?
Var kommer erfarenhet ifrån? (skriv gärna vilka företag du var anställd på och hur länge du har arbetat.)
Skicka dina svar till [email protected]
Vänta på återkoppling.P.S. Har du några frågor så ring oss på 08-530 343 78.
Välkommen! Visa mindre

Erfarna snickare för långt projekt!

Sydsvensk Bemanning etablerar sig nu i Karlstad! Vi söker fler duktiga träarbetare som vill ansluta sig till vårt team. Du kommer arbeta i ett härligt team med glada kollegor och varje team har en lagbas som fördelar och leder arbetet. Vi jobbar mest med entreprenader inom nyproduktion och viss mån av servicejobb utförs också på kunds räkning. Uppdragen sträcker sig vanligtvis mellan 6 till 24 månader. Vi är kollektivt ansluta och månar om vår personal och... Visa mer
Sydsvensk Bemanning etablerar sig nu i Karlstad! Vi söker fler duktiga träarbetare som vill ansluta sig till vårt team.
Du kommer arbeta i ett härligt team med glada kollegor och varje team har en lagbas som fördelar och leder arbetet.
Vi jobbar mest med entreprenader inom nyproduktion och viss mån av servicejobb utförs också på kunds räkning. Uppdragen sträcker sig vanligtvis mellan 6 till 24 månader.
Vi är kollektivt ansluta och månar om vår personal och trivsel.
För oss är det viktigt att man trivs och har roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi ska prestera och lämna ett gott resultat ute hos våra kunder.
Bil är ett krav
Ansök via mail på [email protected]
Märk ansökan med Karlstad
Vid frågor kontakta
Anders Bergström
0735-417020 Visa mindre

Snickare - Värmland

Ansök    Aug 25    Work Frog AB    Träarbetare/Snickare
Work Frog AB är specialister inom byggbemanning, entreprenad och rekrytering och vi är verksamma över hela Sverige. Vi är i en kraftigt expansiv fas och har nu fått in ett flertal nya jobb. Därför söker vi fler duktiga snickare till våra pågående och framtida projekt. Våra kunder är stora- och mellanstora bygg och fastighetsföretag. Blir du anställd hos oss så erbjuder vi dig: En möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll Företagshälsovård Arbete på tid el... Visa mer
Work Frog AB är specialister inom byggbemanning, entreprenad och rekrytering och vi är verksamma över hela Sverige.
Vi är i en kraftigt expansiv fas och har nu fått in ett flertal nya jobb. Därför söker vi fler duktiga snickare till våra pågående och framtida projekt.
Våra kunder är stora- och mellanstora bygg och fastighetsföretag.
Blir du anställd hos oss så erbjuder vi dig:
En möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll
Företagshälsovård
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt
Kollektivavtalsmässiga löner och villkor
Flexibelt arbete på annan ort utifrån dina önskemål och förutsättningarSom anställd hos oss kommer du ingå i ett kompetent och positivt gäng där alla hjälps åt.
Vi söker dig som vill ha:
En arbetsgivare som bryr sig om sina anställda på riktigt.
En arbetsgivare som har lika noggrann rekryteringsprocess gentemot kunder som anställda.
En arbetsgivare som meriterar de som visar framfötterna och ser värdet i det du som anställd bidrar med.
En arbetsgivare som lyssnar på sina anställda.
En arbetsgivare som gillar att ha god stämning inom företaget.

Vi söker dig som är:
Flexibel
Arbetsvillig
Kan ta i där det behövs
Problemlösare

Skicka in din ansökan idag så återkopplar vi till dig inom 2 arbetsdagar.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Fönstermontör sökes för uppstart av nytt team i Karlstad

Hej, Vi på Lanna Fönster AB växer och utökar nu vår verksamhet till Karlstad! Vi söker därför dig som vill vara med och starta upp ett nytt montörsteam för ett samarbete med Elitfönster På Plats med utgångspunkt från Karlstad med omnejd. Lanna Fönster AB består idag av två team som utför främst montagearbete inom fönster – och dörrinstallationer i Örebro med omnejd. Krav på dig som söker: Minst ett par års arbetserfarenhet inom fönster/dörrmontage, eller l... Visa mer
Hej,
Vi på Lanna Fönster AB växer och utökar nu vår verksamhet till Karlstad! Vi söker därför dig som vill vara med och starta upp ett nytt montörsteam för ett samarbete med Elitfönster På Plats med utgångspunkt från Karlstad med omnejd.
Lanna Fönster AB består idag av två team som utför främst montagearbete inom fönster – och dörrinstallationer i Örebro med omnejd.
Krav på dig som söker:
Minst ett par års arbetserfarenhet inom fönster/dörrmontage, eller liknande,
Flytande svenska är ett krav då vi alltid jobbar hemma hos privatpersoner,
Social kompetens då vi är ansiktet utåt för företaget hos våra kunder,
Ha samarbetsförmåga, ingen är världsmästare!
Vara en problemlösare med ett stort driv att ständigt vilja bli bättre,
Körkort B och tillgång till egen bil till en början.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet om vi tror att just du skulle passa in i vårt team.
Maila ditt CV med eventuella referenser till [email protected]
Vi går igenom ansökningar löpande och anställer därefter.
Vid frågor, ring Micke på 0735009530. Visa mindre

Snickare - Värmland

Ansök    Aug 25    Work Frog AB    Träarbetare/Snickare
Work Frog AB är specialister inom byggbemanning, entreprenad och rekrytering och vi är verksamma över hela Sverige. Vi är i en kraftigt expansiv fas och har nu fått in ett flertal nya jobb. Därför söker vi fler duktiga snickare till våra pågående och framtida projekt. Våra kunder är stora- och mellanstora bygg och fastighetsföretag. Blir du anställd hos oss så erbjuder vi dig: En möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll Företagshälsovård Arbete på tid el... Visa mer
Work Frog AB är specialister inom byggbemanning, entreprenad och rekrytering och vi är verksamma över hela Sverige.
Vi är i en kraftigt expansiv fas och har nu fått in ett flertal nya jobb. Därför söker vi fler duktiga snickare till våra pågående och framtida projekt.
Våra kunder är stora- och mellanstora bygg och fastighetsföretag.
Blir du anställd hos oss så erbjuder vi dig:
En möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll
Företagshälsovård
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt
Kollektivavtalsmässiga löner och villkor
Flexibelt arbete på annan ort utifrån dina önskemål och förutsättningarSom anställd hos oss kommer du ingå i ett kompetent och positivt gäng där alla hjälps åt.
Vi söker dig som vill ha:
En arbetsgivare som bryr sig om sina anställda på riktigt.
En arbetsgivare som har lika noggrann rekryteringsprocess gentemot kunder som anställda.
En arbetsgivare som meriterar de som visar framfötterna och ser värdet i det du som anställd bidrar med.
En arbetsgivare som lyssnar på sina anställda.
En arbetsgivare som gillar att ha god stämning inom företaget.

Vi söker dig som är:
Flexibel
Arbetsvillig
Kan ta i där det behövs
Problemlösare

Skicka in din ansökan idag så återkopplar vi till dig inom 2 arbetsdagar.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Snickare KARLSTAD!

Firma ExpanderaMera poszukuje nowych pracownikow budowlanych do projektu w KARLSTAD ktory rozpoczyna sie 10 sierpnia. Zakres obowiazkow : sciany\sufity gk , okna\drzwi, montaz mebli\kuchni , fasady, podlogi itd. Praca od pon do piatku w godzinach 6.45 do 16.00 Gwarantujemy darmowe zakwaterowanie na czas projektu oraz diete\delegacje wiec moga byc osoby z dalszych rejonow Szwecji. Zapraszam do kontaktu Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, i... Visa mer
Firma ExpanderaMera poszukuje nowych pracownikow budowlanych do projektu w KARLSTAD ktory rozpoczyna sie 10 sierpnia.
Zakres obowiazkow : sciany\sufity gk , okna\drzwi, montaz mebli\kuchni , fasady, podlogi itd.
Praca od pon do piatku w godzinach 6.45 do 16.00
Gwarantujemy darmowe zakwaterowanie na czas projektu oraz diete\delegacje wiec moga byc osoby z dalszych rejonow Szwecji.
Zapraszam do kontaktu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Resande solelsmontör sökes till Karlstad!

Om jobbet Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till distriktet Ronneby. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt te... Visa mer
Om jobbet
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!
Om rollen
Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till distriktet Ronneby. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.
Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.

Som person är du...
Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!
Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.
Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.
Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?
Välkommen till Energihem du också! Visa mindre

Snickare/träarbetare Hus Väst - Karlstad

Nu har du chansen att söka till Skanska Hus Värmland, vi har fullt upp då vi vunnit flera intressanta och mångåriga projekt – därför söker vi nu flera yrkesmedarbetare! Välkommen med din ansökan. Vi söker nu dig som Snickare/Träarbetare för att hjälpa oss att verkställa våra nyvunna projekt Som träarbetare på Skanska Hus Väst är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade snickare till ... Visa mer
Nu har du chansen att söka till Skanska Hus Värmland, vi har fullt upp då vi vunnit flera intressanta och mångåriga projekt – därför söker vi nu flera yrkesmedarbetare! Välkommen med din ansökan.

Vi söker nu dig som Snickare/Träarbetare för att hjälpa oss att verkställa våra nyvunna projekt

Som träarbetare på Skanska Hus Väst är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade snickare till vår entreprenadverksamhet i Karlstad.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som Träarbetare och gillar att arbeta med entreprenader och månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll och vill vara med i en ledande byggaktör i Värmland

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och gillar att arbeta för laget. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök redan idag – vi gör urval löpande

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2022.

För frågor om tjänsten kan du kontakta Distriktschef Fredrik Karlsson, 010-449 20 79. Dock kan möjligheten att ta samtal vid sommarsemestern vara begränsad.

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Snickare Karlstad

Är du snickare med minst tre års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska eller engelska och kan göra allt som rör träarbete (form, stommar, stomkomplettering, gipsa, sätta reglar, tak, golv osv) då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected] Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378. Vi pratar också polska och ryska, tveka inte att höra av dig och söka.... Visa mer
Är du snickare med minst tre års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska eller engelska och kan göra allt som rör träarbete (form, stommar, stomkomplettering, gipsa, sätta reglar, tak, golv osv) då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected]
Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378. Vi pratar också polska och ryska, tveka inte att höra av dig och söka. Visa mindre

Snickare

Ansök    Jun 8    NL Montage AB    Träarbetare/Snickare
Doowin Karlstad söker nu snickare inför kommande projekt. Vi utför kompletta fönster- och dörrbyten i hela Värmland, men huvudsakligen i Karlstad/hammarö-området. Vi utför även en del övriga byggarbeten såsom panelbyte, altaner m.m. Vår kund anlitar oss för ett helhetsåtagande där vi sköter allt från början till färdigt och slutfört byte. Som anställd hos oss har du en varierad arbetsdag i olika typer av projekt. Allt från kortare projekt till större pro... Visa mer
Doowin Karlstad söker nu snickare inför kommande projekt.
Vi utför kompletta fönster- och dörrbyten i hela Värmland, men huvudsakligen i Karlstad/hammarö-området. Vi utför även en del övriga byggarbeten såsom panelbyte, altaner m.m.
Vår kund anlitar oss för ett helhetsåtagande där vi sköter allt från början till färdigt och slutfört byte.
Som anställd hos oss har du en varierad arbetsdag i olika typer av projekt. Allt från kortare projekt till större projekt, men som alla kräver erfarenhet och fingertoppskänsla för att leverera ett bra slutresultat och nöjda kunder.
Vi söker löpande rätt person för anställning hos oss - Vi ser gärna att du arbetar som snickare, eller har motsvarande erfarenhet. Kanske är du sugen på något nytt, där du har möjlighet att vara en stor del i vår verksamhet.
Vi söker dig som levererar god finish på utfört arbete, med ordning och reda och god service på vägen dit. Som person trivs du med eget ansvar över dina projekt och att driva dessa framåt.
Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi erbjuder!
Förutsättningar för tjänsten:
B-körkort
Svenska - talar och skriver obehindrat
Erfarenhet som hantverkare och vana av olika typer av byggprojekt. Vi ser helst att du har yrkesbevis eller har motsvarande erfarenhet.
Gärna tidigare erfarenhet från fönster- och dörrbyten.
Heltid, provanställning följt av tillsvidareanställning.
Arbetstider 07.00-16.00 med viss flexTjänsten tillsätts löpande med uppstart enligt ök.
Skicka en kort presentation av dig själv tillsammans med ditt cv till [email protected], märk med "Ansökan snickare 2022". Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Jun 16    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

ByggJansson snickerier är ett byggföretag i Karlstad med över 30 år i branschen. Vi verkar såväl lokalt där vi utför ROT-arbeten, samt periodvis nationellt då vi bygger restauranger och pubar åt välkända pubkedjor. I Karlstad har vi kontor på Örsholmen, där vi också har 1000 kvm snickerifabrik. Nu söker vi dig ansvarsfulle snickare med känsla för detaljer. Ni kanske rent av är 2 personer som tidigare jobbat i ett team tillsammans och vill ha en ny utmaning... Visa mer
ByggJansson snickerier är ett byggföretag i Karlstad med över 30 år i branschen.
Vi verkar såväl lokalt där vi utför ROT-arbeten, samt periodvis nationellt då vi bygger restauranger och pubar åt välkända pubkedjor.
I Karlstad har vi kontor på Örsholmen, där vi också har 1000 kvm snickerifabrik.
Nu söker vi dig ansvarsfulle snickare med känsla för detaljer. Ni kanske rent av är 2 personer som tidigare jobbat i ett team tillsammans och vill ha en ny utmaning?
Tilltänkt start efter sommaren


Vi tror att du kan ha varierande bakgrund men du kanske:
-Har jobbat några år i branschen och kan ta eget ansvar för projekt
-Upplever mötet med kund som något positivt och tycker att det är kul
-Är kommunikativ och gillar att prata med människor, vi arbetar främst i lag och det är viktigt att du fungerar bra i grupp.
-Är flexibel och gillar att varje dag inte ser likadan ut
-Kan tänka dig att resa en del veckor
-Har driv och intresse för arbetet, värdesätter kvalité och är ansvarstagande


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Byggnads.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mera om vad vi gör!
Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men huvudsakligen bestå av:
-Traditionella ROT-arbeten runt Karlstadsregionen.
-Montera pub/restaurang-inredning samt vid behov tillverka den på vår fabrik
-Montera kök och snickerier tillverkade på vår fabrik, tex entréportar, inredning, m.m


Tjänstens placering:
Vi utgår från Karlstad men resor med övernattning på hotell förekommer. Visa mindre

Snickare

Vi är ett team som bygger nyckelfärdigt där vi framför allt har vi inriktat oss på montering av nyproducerade villor och vi har i princip redan fyllt 2023 års kalender. I mån av tid arbetar vi brett med det mesta inom bygg såsom totalrenovering, om- eller tillbyggnad, takbyten, måleri, snickeri och golvläggning. Att ha roligt tillsammans på jobbet är viktigt för oss så du bör vara en lagspelare. Nu söker vi en duktig och mångsidig snickare. Vi arbetar med ... Visa mer
Vi är ett team som bygger nyckelfärdigt där vi framför allt har vi inriktat oss på montering av nyproducerade villor och vi har i princip redan fyllt 2023 års kalender. I mån av tid arbetar vi brett med det mesta inom bygg såsom totalrenovering, om- eller tillbyggnad, takbyten, måleri, snickeri och golvläggning. Att ha roligt tillsammans på jobbet är viktigt för oss så du bör vara en lagspelare.
Nu söker vi en duktig och mångsidig snickare. Vi arbetar med ett brett spann av olika moment men det finns ingen förväntan på att den som ska börja hos ska kunna allt av det som vi håller på med. Har du några områden med dig och villig att lära så kommer du långt. Vi har alla olika kunskapsområden och färdigheter som vi tillsammans använder oss av för att förstärka varandra och bli bra som ett team. Målet är att bygga ett hus från platta till inflyttningsklart.
Arbetsuppgifterna består av grundarbete där vi bla sätter kantbalk, stommontering, takläggning, regling av väggar, uppskruvning av gips och osb, montering av kök och lister, montering av badrums kommoder och kaminer. Erfarenhet är ett måste då arbetet ställer krav på att du ska kunna jobba självständigt men det är samtidigt väldigt fritt och påverkansbart. Om du som person vill ha stor variation i ditt arbete, välkommen till oss.
Du som person:
Är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då vi jobbar i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man är trygg i sin roll som snickare och kollega. Du behöver vara serviceinriktad och sträva efter att uppnå hög kvalité i ditt arbete.
Vi erbjuder möjlighet att få jobba med varierande arbetsuppgifter och att kunna påverka sin arbetsdag. Arbetsbil ingår. Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Apr 11    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Vi bygger nyckelfärdigt! Framför allt har vi inriktat oss på montering av nyproducerade villor men arbetar brett med det mesta inom bygg såsom totalrenovering, om- eller tillbyggnad, takbyten, måleri, snickeri och golvläggning. Vi bygger framför allt i Karlstad med omnejd. Nu söker vi en duktig mångsidig snickare. Stor vana är ett måste då arbetet är mycket självständigt. Du som person: Är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du... Visa mer
Vi bygger nyckelfärdigt! Framför allt har vi inriktat oss på montering av nyproducerade villor men arbetar brett med det mesta inom bygg såsom totalrenovering, om- eller tillbyggnad, takbyten, måleri, snickeri och golvläggning. Vi bygger framför allt i Karlstad med omnejd. Nu söker vi en duktig mångsidig snickare. Stor vana är ett måste då arbetet är mycket självständigt.


Du som person:
Är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Då vi jobbar i ett litet arbetslag är det viktigt att vara pålitlig och att man är trygg i sin roll som snickare och kollega. Du behöver vara serviceinriktad och sträva efter att uppnå hög kvalité i ditt arbete.
Vi erbjuder möjlighet att få jobba med varierande arbetsuppgifter och att kunna påverka sin arbetsdag. Visa mindre

Resande solelsmontör sökes till Karlstad!

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu resande solelsmontörer. I rollen som resande solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera sol... Visa mer
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!
Om rollen
Energihem expanderar och söker nu resande solelsmontörer. I rollen som resande solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.
Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.

Som person är du...
Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!
Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. Visa mindre

Handyman/Allt i allo Värmland (Arvika,Sunne,Torsby,Karlstad,Kristinehamn)

Ansök    Mar 12    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Vi växer i Värmland och söker nu er som kan lite av varje för arbete såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering ,altanbygge, måleri, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter:
¤ skruva upp en gipsskiva
¤ köksrenovering
¤ fönsterrenovering
¤ bygga altan/trädäck/staket
¤ fasadarbete
¤ golvläggning
¤ montering av t.ex. möbler
¤ målning/tapetsering

¤ Trädgårdsarbeten

 

Kvalifikationer
- Gärna med kunskap inom snickeri/hantverk
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta självgående ute hos kund
- B-körkort (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
- Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
- Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
- Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade , med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående och i arbetslag ute hos kund. Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
Stefan Nilsson, Distriktsansvarig, 076-8000739, [email protected]

Arbetsplats Visa mindre

SNICKARE SÖKES

Verksamhetsbeskrivning: Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en bred och ansvarsfylld tjänst där du driver dina egna projekt och bokar in underentreprenörer. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som Snickare hos oss på Badkoncept AB vara rätt för just dig! Badkoncept är sedan 2005, ett växande företag med expertis inom helhetslösningar för badrum och spa. Vi har specialutbildade medarbetare och egen butik. Hos oss hittar du alla hantverka... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en bred och ansvarsfylld tjänst där du driver dina egna projekt och bokar in underentreprenörer. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som Snickare hos oss på Badkoncept AB vara rätt för just dig!
Badkoncept är sedan 2005, ett växande företag med expertis inom helhetslösningar för badrum och spa. Vi har specialutbildade medarbetare och egen butik. Hos oss hittar du alla hantverkare under samma tak! Helt enkelt allt som behövs för ett färdigt spa- eller badrumskoncept! Vi är totalt 9 anställda med butik och entreprenad och letar nu efter vår tionde kollega till entreprenaden.
Bland våra kunder finns sedan många år tillbaka, fastighetsbolag, stora och mindre företag, samt många privatpersoner som insett värdet av riktigt bra badrum.


VI SÖKER SNICKARE.
Tidigare erfarenhet av badrum är meriterande även kunna utföra enklare målningsarbeten.
Välkommen till ett skönt gäng i ett företag med
mycket spännande framtidsutsikter.
beskrivning av dig själv till: [email protected]
Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte!
Välkommen! Visa mindre

Snickare

Vi utför framför allt totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor. Vi arbetar från grund till nyckelfärdigt men även viss renovering och rot jobb kan förekomma. Vi bygger framför allt i Karlstad och kranskommuner men får ibland husleveranser som ligger lite längre bort. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en villa vilket ställer höga krav på mångsidighet och flexibilitet bland våra m... Visa mer
Vi utför framför allt totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor. Vi arbetar från grund till nyckelfärdigt men även viss renovering och rot jobb kan förekomma. Vi bygger framför allt i Karlstad och kranskommuner men får ibland husleveranser som ligger lite längre bort.
I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en villa vilket ställer höga krav på mångsidighet och flexibilitet bland våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi ett stimulerande arbete med stor variation. Vid ett villa montage levereras ytterväggarna prefabricerade från fabrik och det tar oss normalt ungefär ca 4 månader att färdigställa huset så det är inflyttningsklart.

Vem är du
Som person är du självgående, lösningsorienterad och tar ansvar för arbetet som utförs. Du är serviceinriktad, social och har lätt att skapa goda kontakter. Du är händig och erfaren inom byggbranschen och ser helheten i arbetet du utför. Du tar egna initiativ, har en god samarbetsförmåga, är noggrann och löser utmaningar i vardagen med fokus på kvalité.
I din roll kommer du framför allt att arbeta med nybyggnation av villor. Då arbetsmomenten innehåller stor variation ser vi gärna sökande med en bred kompetens och en hög prestationsförmåga. Du behöver vara ansvarsfull och kunna lyfta blicken för att se vad som behöver göras. Visa mindre

SNICKARE SÖKES

Verksamhetsbeskrivning: Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en bred och ansvarsfylld tjänst där du driver dina egna projekt och bokar in underentreprenörer. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som Snickare hos oss på Badkoncept AB vara rätt för just dig! Badkoncept är sedan 2005, ett växande företag med expertis inom helhetslösningar för badrum och spa. Vi har specialutbildade medarbetare och egen butik. Hos oss hittar du alla hantverka... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en bred och ansvarsfylld tjänst där du driver dina egna projekt och bokar in underentreprenörer. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som Snickare hos oss på Badkoncept AB vara rätt för just dig!
Badkoncept är sedan 2005, ett växande företag med expertis inom helhetslösningar för badrum och spa. Vi har specialutbildade medarbetare och egen butik. Hos oss hittar du alla hantverkare under samma tak! Helt enkelt allt som behövs för ett färdigt spa- eller badrumskoncept! Vi är totalt 9 anställda med butik och entreprenad och letar nu efter vår tionde kollega till entreprenaden.
Bland våra kunder finns sedan många år tillbaka, fastighetsbolag, stora och mindre företag, samt många privatpersoner som insett värdet av riktigt bra badrum.


VI SÖKER SNICKARE.
Tidigare erfarenhet av badrum är meriterande även kunna utföra enklare målningsarbeten.
Välkommen till ett skönt gäng i ett företag med
mycket spännande framtidsutsikter.
beskrivning av dig själv till: [email protected]
Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte!
Välkommen! Visa mindre

Träarbetare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för redan goda och väl etablerade... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för redan goda och väl etablerade varumärke av ExpanderaMera.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Karlstad.
Du ska ha minst 5 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected] skriva gärna "träarbetare/snickare" i ämnets rad.
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal snickare till ett uppdrag i Karlstad.
Du ska ha minst 5 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected] skriva gärna "träarbetare/snickare" i ämnets rad.
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu rekryterar vi drivna snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. ... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc. därefter är tanken att du och din kollega kör igång.
Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.
Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Skallkrav:

- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:

-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00
Kontaktperson(er)
Ehlin Sundström

[email protected] Visa mindre

Snickare/takläggare

Självgående snickare sökes med minst 5 års erfarenhet av takarbete! Visa mer
Självgående snickare sökes med minst 5 års erfarenhet av takarbete! Visa mindre

Snickare till Karlstad!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertalet träarbetare till ett uppdrag i Karlstad.
Du ska ha Yrkesbevis eller 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare!

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för uppdrag i Karlstad! Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team ExpanderaMera har ett stort antal kunder som ständigt söker efter drivna snickare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande byggföretagen i Sverige. Som snickare hos oss behöver du ej ha yrkesbevis dock vill vi att du har minst 6 års yrkeserfarenhet och kan uppvisa... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för uppdrag i Karlstad!
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team
ExpanderaMera har ett stort antal kunder som ständigt söker efter drivna snickare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande byggföretagen i Sverige.
Som snickare hos oss behöver du ej ha yrkesbevis dock vill vi att du har minst 6 års yrkeserfarenhet och kan uppvisa referenser. Du ska kunna kommunicera på svenska. Som person är du driven, samarbetsvillig och flexibel.


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som snickare.
Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna oss på 08 530 343 78 Visa mindre

Snickare

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Enheten fastighetsdrift bygg sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners.

Enheten består av 19 medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med anpassning av befintliga lokaler vilket bland annat innebär montage av köksinredning, fasadbyten men även en del finsnickeri. Förutom det dagliga arbetet med underhåll, ombyggnationer och reparationer kommer du att ha en hel del kundkontakt med kommunens verksamheter då det är i deras lokaler vi utför vårt arbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och har en bred bakgrund som snickare, minst fem års arbetslivserfarenhet är ett krav. 

Du är självgående, service- och målinriktad samt har förmåga att själv lägga upp ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. Då vi ofta arbetar två och två krävs att du är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. För att åstadkomma detta ser vi att yrkeserfarenhet som snickare samt yrkesbevis är ett krav. Att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt öppen för olika arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet. 

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. 

Datorvana samt B-körkort är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Målare/ Snickare/ Plattsättare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. So... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad & Örebro.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Vänligen ange ålder och vart ni bor i ansökan !
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning i Dalarna AB Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Nov 15    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Träarbetare till Serneke i Värmland

Vill du vara med och bygga upp Nordens mest progressiva Entreprenadföretag? Då är du välkommen till Serneke. Vi har haft en mycket stark orderingång 2021 och vi har flera pågående samarbeten med våra olika kunder som innebär att vi ser ljust på en stabil framtid över tid. Därför skall vi nu utöka styrkan med ännu fler engagerade träarbetare med erfarenhet för olika projekt i Värmland med placering främst i Karlstad. Om tjänsten Som träarbetare på Serneke ... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp Nordens mest progressiva Entreprenadföretag? Då är du välkommen till Serneke. Vi har haft en mycket stark orderingång 2021 och vi har flera pågående samarbeten med våra olika kunder som innebär att vi ser ljust på en stabil framtid över tid. Därför skall vi nu utöka styrkan med ännu fler engagerade träarbetare med erfarenhet för olika projekt i Värmland med placering främst i Karlstad.

Om tjänsten
Som träarbetare på Serneke har du en viktig roll i våra projekt och Värmlands fortsatta expansion. Du arbetar i projektform vilket innebär att du dagligen samarbetar med medarbetare, underentreprenörer och övriga aktörer på plats i våra olika projekt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av traditionella träarbeten i samband med olika typer av skolor och förskole projekt samt husbyggnadsprojekt.

Har du erfarenhet av husbyggnadsprojekt med platsgjutna stommar är det en stor fördel.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom branschen och som nu vill bli en del av vår fortsatta expansion i Värmland. Med dina tidigare erfarenheter kommer du snabbt komma in i nya arbetsuppgifter och kan bidra med lösningar som gör arbetet effektivt och att projektet håller tidplanen. Som träarbetare så varvar du din tid mellan att både arbeta självständigt och tillsammans med dina / din medarbetare. Du är en del av ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är en viktig del i det dagliga arbetet.

För att vara den vi söker ser vi att du har:

- Några eller flera års yrkeserfarenhet av rollen som Träarbetare.
- B-körkort.
- Yrkesbevis är meriterande.


Om Serneke
Serneke är en nytänkande entreprenadföretag med ca: 1200 anställda och ca: 40 anställda i Värmland. Genom att tänka nytt och annorlunda driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar med effektiva organisationer för ett hållbart och kostnadseffektivt byggande. Att vara ett annorlunda alternativ på marknaden med att vara Nästa Generations byggentreprenadföretag har vi sen starten 2019 i Värmland tagit stora marknadsandelar och ser mycket ljust på framtiden. Värmland har en bra fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

På Serneke jobbar vi som vill och har modet att utmana konventionella metoder. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och enkla lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå framgångar och just nu bygger vi ett än starkare lag med fler engagerade medarbetare.

På Serneke är målet att ligga steget före och ge våra kunder bra service med fokus på att skapa långvariga kundrelationer. Håller du med om det och vill vara med och bygga upp nästa generations byggkoncern? Då är det dig vi söker!

Information och ansökan
Befattning: Yrkesarbetare inom husbyggnad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Värmland, Karlstad
Ansök senast: 10 december, urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!
Kontaktpersoner: Magnus Grude, arbetschef, Karlstad, [email protected], tfn 070-081 93 95

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka din intresseanmälan. Visa mindre

Nu rekryterar vi drivna snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. ... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc. därefter är tanken att du och din kollega kör igång.
Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.
Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Skallkrav:

- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:

-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00
Kontaktperson(er)
Ehlin Sundström

[email protected] Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Okt 20    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu rekryterar vi drivna snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. ... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc. därefter är tanken att du och din kollega kör igång.
Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.
Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Skallkrav:

- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:

-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00
Kontaktperson(er)
Ehlin Sundström

[email protected] Visa mindre

Snickare

ByggJansson snickerer är ett byggföretag i Karlstad med över 30 år i branschen. Vi verkar såväl lokalt där vi utför ROT-arbeten, samt periodvis nationellt då vi bygger restauranger och pubar åt välkända pubkedjor. I Karlstad har vi kontor på Örsholmen, där vi också har 1000 kvm snickerifabrik. Nu söker vi dig ansvarsfulle snickare med känsla för detaljer. Vi tror att du kan ha varierande bakgrund men du kanske: -Har jobbat några år i branschen och kan ... Visa mer
ByggJansson snickerer är ett byggföretag i Karlstad med över 30 år i branschen.
Vi verkar såväl lokalt där vi utför ROT-arbeten, samt periodvis nationellt då vi bygger restauranger och pubar åt välkända pubkedjor.
I Karlstad har vi kontor på Örsholmen, där vi också har 1000 kvm snickerifabrik.
Nu söker vi dig ansvarsfulle snickare med känsla för detaljer.
Vi tror att du kan ha varierande bakgrund men du kanske:
-Har jobbat några år i branschen och kan ta eget ansvar för projekt
-Upplever mötet med kund som något positivt och tycker att det är kul
-Är kommunikativ och gillar att prata med människor, vi arbetar främst i lag och det är viktigt att du fungerar bra i grupp.
-Är flexibel och gillar att varje dag inte ser likadan ut
-Kan tänka dig att resa en del veckor
-Har driv och intresse för arbetet, värdesätter kvalité och är ansvarstagande


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Byggnads.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mera om vad vi gör!
Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men huvudsakligen bestå av:
-Traditionella ROT-arbeten runt Karlstadsregionen.
-Montera pub/restaurang-inredning samt vid behov tillverka den på vår fabrik
-Montera kök och snickerier tillverkade på vår fabrik, tex entréportar, inredning, m.m


Tjänstens placering:
Vi utgår från Karlstad men resor med övernattning på hotell förekommer. Visa mindre

Snickare för uppdrag i Norge

P&D Bygg & Montasje As söker nu TVÅ nya medarbetare för fast anställning med start omgående eller enligt överenskommelse. P&D är ett mindre företag som jobbar som underentreprenörer mot företag. Vi bygger i huvudsak lägenheter eller i näring (skolor/kontor etc) Projektet du kommer starta på är en skola som ligger i Halden, Norge. Arbetsuppgifterna innefattar Innerväggar, ytterväggar två stora platsbyggda trappor samt diverse andra in &- utvändiga arbe... Visa mer
P&D Bygg & Montasje As söker nu TVÅ nya medarbetare för fast anställning med start omgående eller enligt överenskommelse.


P&D är ett mindre företag som jobbar som underentreprenörer mot företag. Vi bygger i huvudsak lägenheter eller i näring (skolor/kontor etc)

Projektet du kommer starta på är en skola som ligger i Halden, Norge. Arbetsuppgifterna innefattar Innerväggar, ytterväggar två stora platsbyggda trappor samt diverse andra in &- utvändiga arbeten. Projektet pågår till Februari 2022.


Förmåner:
* Firmabil
* Alltid fritt boende på hotell med traktamente
* Forma dina egna dagar och arbetstider tex med möjlighet att jobba måndag - onsdag


Du som som söker tjänsten bör ha:
- Körkort
- Yrkesbevis / God erfarenhet av branschen
- God motivation och kan jobba i team


Är du rätt person eller vet du någon som skulle passa in hos oss?
Följ länken nedan och fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.


https://www.pdbyggmontage.se/lediga-tjänster Visa mindre

Nu söker vi snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. ... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc. därefter är tanken att du och din kollega kör igång.
Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.
Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Skallkrav:

- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:

-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00
Kontaktperson(er)
Ehlin Sundström

[email protected] Visa mindre

Snickare

Om jobbet Vi på Byggchristian söker ytterligare två Snickare till vårat gäng Du ska ha yrkesbevis med flerårig arbetslivserfarenhet Ser gärna att ni har jobbat med Byggservice och har haft hand om egna projekt. Tillträde snarast Lön efter kollektivavtal. Ansökan skickas till [email protected] Märk ansökan Snickare. Mvh Christian Visa mer
Om jobbet
Vi på Byggchristian söker ytterligare två Snickare till vårat gäng
Du ska ha yrkesbevis med flerårig arbetslivserfarenhet
Ser gärna att ni har jobbat med Byggservice och har haft hand om egna projekt.
Tillträde snarast
Lön efter kollektivavtal.
Ansökan skickas till [email protected]
Märk ansökan Snickare.
Mvh Christian Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Träarbetare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Karlstad!
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare.

Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Karlstad. Arbetet är på nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv. Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 5 år, är självgående och kan kommunicera på svenska. För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Mejla gärna på [email protected] Då urval och intervjuer ske... Visa mer
Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Karlstad. Arbetet är på nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv.
Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 5 år, är självgående och kan kommunicera på svenska.
För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78.
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Mejla gärna på [email protected]
Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Nu söker vi snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. ... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc. därefter är tanken att du och din kollega kör igång.
Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.
Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Skallkrav:

- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:

-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00
Kontaktperson(er)
Ehlin Sundström

[email protected] Visa mindre

Snickare

Tjänstebeskrivning Vi på Bygg Christian söker dig/er som vill vara med och bygga framtiden tillsammans med oss. Våra kunder värdesätter en professionell och pålitlig hantverkar-lösning. Därför ställer vi höga krav på er som medarbetare, både när det gäller yrkesskicklighet, social kompetens och förmåga att sköta kundrelationer. Just nu söker vi snickare,helst par som har jobbat i lag som är redo för nya utmaningar. Arbetet kommer att vara främst i Karlstad... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Vi på Bygg Christian söker dig/er som vill vara med och bygga framtiden tillsammans med oss. Våra kunder värdesätter en professionell och pålitlig hantverkar-lösning. Därför ställer vi höga krav på er som medarbetare, både när det gäller yrkesskicklighet, social kompetens och förmåga att sköta kundrelationer. Just nu söker vi snickare,helst par som har jobbat i lag som är redo för nya utmaningar.
Arbetet kommer att vara främst i Karlstadsområdet men kan ändras efter vart som uppdragen kommer i från. Visa mindre

Snickare

Ansök    Aug 18    NL Montage AB    Träarbetare/Snickare
Doowin Karlstad söker nu en erfaren snickare! Vi är den lokala fönster- och dörrexperten, och har hela Värmland som arbetsplats, men gör huvuddelen av våra projekt i Karlstad/Hammarö med omnejd. Vi hjälper kunden från första kontrollmätning, till färdigställt fönster- och dörrbyte. Vi hjälper även till med närliggande byggprojekt som panelbyten, nyinstallation m.m. Vi är idag sex personer i Karlstad som nu behöver förstärkning i form av en snickare. ?Din... Visa mer
Doowin Karlstad söker nu en erfaren snickare!
Vi är den lokala fönster- och dörrexperten, och har hela Värmland som arbetsplats, men gör huvuddelen av våra projekt i Karlstad/Hammarö med omnejd.
Vi hjälper kunden från första kontrollmätning, till färdigställt fönster- och dörrbyte. Vi hjälper även till med närliggande byggprojekt som panelbyten, nyinstallation m.m.
Vi är idag sex personer i Karlstad som nu behöver förstärkning i form av en snickare.
?Dina arbetsuppgifterna består i huvudsak av montering och färdigställande av fönster-, dörr-, takfönsterbyte och även garageportar. Vi utför samtidigt även andra byggjobb hos våra kunder.
Vi söker en person som är självgående, arbetar som snickare idag och är van att ta ett stort ansvar för sitt arbete, då du ges stor frihet under ansvar hos oss.
Som person är du positiv, noggran, har ett naturligt driv samt ett trevligt bemötande mot både kunder och kollegor.
Låter det intressant? Hör av dig med din ansökan!
Krav
B-körkort
Svenska - talar och skriver obehindrat
Yrkesbevis som snickare
Tidigare erfarenhet från fönster- och dörrbyten är extra meriterande.
Heltid
Provanställning följt av tillsvidareanställning.
Arbetstider 07.00-16.00
Fullt utrustad montagebil

Vi följer Byggnads kollektivavtal
Tjänsten tillsätts löpande med flexibel uppstart.
Vid intresse, skicka personligt brev tillsammans med cv till [email protected], märk med "Ansökan snickare 2021". Visa mindre

Snickare !!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Karlstad.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Träarbetare!

Som snickare / träarbetare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder i Karlstad. För att arbeta som snickare hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska och är driven, samarbetsvillig och flexibel. Då vi söker snickare omgående för uppdrag kommer vi att anställa så fort vi hittar snickare med de... Visa mer
Som snickare / träarbetare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder i Karlstad.
För att arbeta som snickare hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska och är driven, samarbetsvillig och flexibel.
Då vi söker snickare omgående för uppdrag kommer vi att anställa så fort vi hittar snickare med den profil vi eftersöker.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Det går även bra att mejla till [email protected]
Märk din ansökan med Snickare i Örebro Visa mindre

Snickare till välbetalt uppdrag i Karlstad

Vår kund är ett välkänt och rikstäckande byggbolag som grundades år 2007. Sedan starten har företaget vuxit kraftigt och specialiserat sig på arbeten inom industriella och kommersiella lokaler, vård- och forskningsbyggnader samt pedagogiska miljöer. Till ett projekt vid en kommersiell fastighet i Karlstad behöver de nu anställa ytterligare Snickare med start direkt efter sommaren, vecka 32. Som Snickare kommer du främst arbeta med invändigt arbete, som g... Visa mer
Vår kund är ett välkänt och rikstäckande byggbolag som grundades år 2007. Sedan starten har företaget vuxit kraftigt och specialiserat sig på arbeten inom industriella och kommersiella lokaler, vård- och forskningsbyggnader samt pedagogiska miljöer.

Till ett projekt vid en kommersiell fastighet i Karlstad behöver de nu anställa ytterligare Snickare med start direkt efter sommaren, vecka 32.

Som Snickare kommer du främst arbeta med invändigt arbete, som gipsväggar och renoveringsarbeten. Du kommer även att arbeta utvändigt med fasad och takarbeten. Vi ser självklart att du känner dig mycket trygg i din roll som Snickare.

Kvalifikationer:
*Utbildning som Snickare
*Minst fem års relevant erfarenhet som Snickare
*Du pratar och skriver flytande på svenska eller engelska

Vi erbjuder:
*Hög lön
*Reseersättning
*Traktamente, om du kommer utifrån
*Boende, om du kommer utifrån
*En trygg arbetsgivare
*Stora utvecklingsmöjligheter

Antal tjänster:
2

Arbetsort:
Karlstad

Uppstart:
Vecka 32

Omfattning:
Heltid, minst fyra veckor med sannolik förlängning

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med idag så snart som möjligt!

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare !!

Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet duktiga träarbetare då våra kunder i Karlstad-området har uttryckt ett stort behov av att bemanna med träarbetare och vi behöver därför nyanställa. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex ... Visa mer
Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet duktiga träarbetare då våra kunder i Karlstad-området har uttryckt ett stort behov av att bemanna med träarbetare och vi behöver därför nyanställa. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännandeintyg så är det ett plus. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt sätt gentemot kollegor och kunder och du kan kommunicera på svenska.
Mångfald och jämlikhet är viktig frågor för oss - hos oss ska alla känna sig välkomna!
Är du rätt person för jobbet?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Du söker tjänsten via vår hemsida [email protected] Visa mindre

Träarbetare!!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Jönköping.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare till välbetalt uppdrag i Karlstad omgående

Vår kund är ett välkänt och rikstäckande byggbolag som grundades år 2007. Sedan starten har företaget vuxit kraftigt och specialiserat sig på arbeten inom industriella och kommersiella lokaler, vård- och forskningsbyggnader samt pedagogiska miljöer. Till ett projekt vid en kommersiell fastighet i Karlstad behöver de nu anställa ytterligare Snickare. Som Snickare kommer du främst arbeta med invändigt arbete, som gipsväggar och renoveringsarbeten. Du komme... Visa mer
Vår kund är ett välkänt och rikstäckande byggbolag som grundades år 2007. Sedan starten har företaget vuxit kraftigt och specialiserat sig på arbeten inom industriella och kommersiella lokaler, vård- och forskningsbyggnader samt pedagogiska miljöer.

Till ett projekt vid en kommersiell fastighet i Karlstad behöver de nu anställa ytterligare Snickare.

Som Snickare kommer du främst arbeta med invändigt arbete, som gipsväggar och renoveringsarbeten. Du kommer även att arbeta utvändigt med fasad och takarbeten. Vi ser självklart att du känner dig mycket trygg i din roll som Snickare.

Kvalifikationer:
*Utbildning som Snickare
*Minst fem års relevant erfarenhet som Snickare
*Du pratar och skriver flytande på svenska eller engelska (t ex polska och engelska)

Vi erbjuder:
*Hög lön
*Reseersättning
*Traktamente, om du kommer utifrån
*Boende, om du kommer utifrån
*En trygg arbetsgivare
*Stora utvecklingsmöjligheter

Antal tjänster:
4

Arbetsort:
Karlstad

Uppstart:
Omgående

Omfattning:
Heltid, tre veckor, med sannolik förlängning efter semestern

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med idag så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare / Träarbetare sökes till Karlstad

Ansök    Maj 21    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE/TRÄARBETARE - SE HIT! Vill du utvecklas inom ditt yrke? Få större variation i vardagen, men ändå en anställningstrygghet, konkurrenskraftig lön och en stor chans att välja jobb geografiskt? Eterni i Norge är idag ett av de ledande bemanningsföretagen inom byggsektorn och vi tar nu med oss de goda erfarenheterna till oss i Eterni Sweden. Våra värderingar trygghet, entreprenörskap och engagemang genomsyrar allt vi gör. Och framförallt har vi kul p... Visa mer
SNICKARE/TRÄARBETARE - SE HIT!
Vill du utvecklas inom ditt yrke? Få större variation i vardagen, men ändå en anställningstrygghet, konkurrenskraftig lön och en stor chans att välja jobb geografiskt?

Eterni i Norge är idag ett av de ledande bemanningsföretagen inom byggsektorn och vi tar nu med oss de goda erfarenheterna till oss i Eterni Sweden. Våra värderingar trygghet, entreprenörskap och engagemang genomsyrar allt vi gör. Och framförallt har vi kul på jobbet! Hos oss blir du en nyckelperson och ambassadör i vår satsning att lyckas lika bra som grannarna i väst! Tillsammans bygger vi! Och vem vill inte vinna över Norge?

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har yrkesbevis och som jobbat några år som snickare/träarbetare och som gärna jobbar i en arbetsledande funktion. Som person är du driven, serviceinriktad och gillar att komma med nya idéer.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till våra kunder. Vi ser att du har B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 073-8617254 eller [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Om jobbet Bygg & Entreprenad Karlstad är i ett expansivt läge och söker därför snickare. Vi utför totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor från grund till nyckelfärdigt men även en del renovering och rot jobb. Vi arbetar framför allt i Karlstad med omnejd men det kan i vissa fall förekomma resor/övernattning även om det inte hör till vanligheterna. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigstäl... Visa mer
Om jobbet
Bygg & Entreprenad Karlstad är i ett expansivt läge och söker därför snickare. Vi utför totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor från grund till nyckelfärdigt men även en del renovering och rot jobb. Vi arbetar framför allt i Karlstad med omnejd men det kan i vissa fall förekomma resor/övernattning även om det inte hör till vanligheterna. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en villa vilket ställer krav på mångsidighet och flexibilitet bland våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi ett stimulerande arbete med stor variation. Vid ett villa montage levereras ytterväggarna prefabricerade från fabrik och det tar oss normalt ungefär ca 4 månader att färdigställa huset så det är inflyttningsklart.

Vem är du
Som person är du självgående, lösningsorienterad och tar ansvar för arbetet som utförs. Du är serviceinriktad, social och har lätt att skapa goda kontakter. Du är händig och erfaren inom byggbranschen och ser helheten i arbetet du utför. Du tar egna initiativ, har en god samarbetsförmåga, är noggrann och löser utmaningar i vardagen med fokus på kvalité.

I din roll kommer du framför allt att arbeta med nybyggnation men även renoveringar och ombyggnationer av diverse byggprojekt i Karlstad med omnejd. Allt ifrån rivning till återuppbyggnad och nyinstallationer kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna sökande med en bred kompetens av olika arbetsmoment med en hög prestationsförmåga. Du behöver vara ansvarsfull och kunna lyfta blicken för att se vad som behöver göras.
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

ExpanderaMera letar efter erfarna snickare

ExpanderaMera söker för kunds räkning efter snickare till projekt i hela Sverige. Du som söker är utbildad snickare med minst fem års arbetslivserfarenhet. Det är inget krav att du har yrkesbevis men du måste minst ha fem års erfarenhet av snickaryrket. I detta projekt kommer du att arbeta med stomkomplettering och inredning. Skicka din ansökan till oss redan idag, urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansök... Visa mer
ExpanderaMera söker för kunds räkning efter snickare till projekt i hela Sverige.
Du som söker är utbildad snickare med minst fem års arbetslivserfarenhet. Det är inget krav att du har yrkesbevis men du måste minst ha fem års erfarenhet av snickaryrket. I detta projekt kommer du att arbeta med stomkomplettering och inredning.
Skicka din ansökan till oss redan idag, urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Vid frågor ring oss på 08-53034378. Visa mindre

Allsidig Snickare till

Bygg & Entreprenad Karlstad är i ett expansivt läge och söker därför snickare. Vi utför totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor från grund till nyckelfärdigt men även en del renovering och rot jobb. Vi arbetar framför allt i Karlstad med omnejd men det kan i vissa fall förekomma resor/övernattning även om det inte hör till vanligheterna. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en vill... Visa mer
Bygg & Entreprenad Karlstad är i ett expansivt läge och söker därför snickare. Vi utför totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor från grund till nyckelfärdigt men även en del renovering och rot jobb. Vi arbetar framför allt i Karlstad med omnejd men det kan i vissa fall förekomma resor/övernattning även om det inte hör till vanligheterna. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en villa vilket ställer krav på mångsidighet och flexibilitet bland våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi ett stimulerande arbete med stor variation. Vid ett villa montage levereras ytterväggarna prefabricerade från fabrik och det tar oss normalt ungefär ca 4 månader att färdigställa huset så det är inflyttningsklart.


Vem är du
Som person är du självgående, lösningsorienterad och tar ansvar för arbetet som utförs. Du är serviceinriktad, social och har lätt att skapa goda kontakter. Du är händig och erfaren inom byggbranschen och ser helheten i arbetet du utför. Du tar egna initiativ, har en god samarbetsförmåga, är noggrann och löser utmaningar i vardagen med fokus på kvalité.


I din roll kommer du framför allt att arbeta med nybyggnation men även renoveringar och ombyggnationer av diverse byggprojekt i Karlstad med omnejd. Allt ifrån rivning till återuppbyggnad och nyinstallationer kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna sökande med en bred kompetens av olika arbetsmoment med en hög prestationsförmåga. Du behöver vara ansvarsfull och kunna lyfta blicken för att se vad som behöver göras. Visa mindre

Nu söker vi snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!


Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc.


Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.


Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.


Skallkrav:


- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B


Meriterande:


-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00 Visa mindre

Nu söker vi snickare till Karlstad

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma.... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Nu söker vår kund förstärkning inför våren och du har nu chansen att hänga med! Vill du få möjligheten att arbeta i ett roligt gäng, på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta främst med byggservice, mestadels mot privatkunder men arbeten åt företag kan också förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och projekten är främst i Karlstad med omnejd. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Vid introduktionen kommer du att få gå med några kollegor för att få en inblick i hur vardagen ser ut på företaget samt gå igenom policys, appar som används, bilbokning etc.

Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du vi en eventuell intervju.

Din profil
I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Skallkrav:

- Färdigutbildad snickare med YKB
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:

-Heta arbeten
-Säkra lyft
-Skylift/Saxlift
-Erfarenhet av liknande arbete

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: 3/5-2021
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00 Visa mindre

Anläggare inom trä sökes till Karlstad

Vi söker nu efter ett flertal trä och betongarbetare som är kunniga inom formsättning till ett projekt i Karlstad med start vecka 15. Du som söker ska vara en självgående betongarbetare/träarbetare som har jobbat med anläggning förut. Du ska kunna jobba självständigt och i team. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till [email protected] Vid frågor om tjänsten kontakta kontoret på 08-53034378... Visa mer
Vi söker nu efter ett flertal trä och betongarbetare som är kunniga inom formsättning till ett projekt i Karlstad med start vecka 15.
Du som söker ska vara en självgående betongarbetare/träarbetare som har jobbat med anläggning förut. Du ska kunna jobba självständigt och i team.
Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till [email protected]
Vid frågor om tjänsten kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Snickare 100% tillsvidare

Om Lillerudsgymnasiet På Lillerud studerar cirka 250 elever inom Naturbruksgymnasiet inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär skola på skolan. Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett skoljordbruk samt kor, grisat, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett häs... Visa mer
Om Lillerudsgymnasiet


På Lillerud studerar cirka 250 elever inom Naturbruksgymnasiet inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75% av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär skola på skolan.


Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett skoljordbruk samt kor, grisat, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus inne på Färjestads travbana även ett travstall.


Om Dig


Vi söker dig som har lämplig utbildning gärna med flera års erfarenhet som snickare och du är välbekant med arbetsuppgifterna. Du har god samarbetsförmåga och trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du gillar problemlösning och har en förmåga att se lösningar och förbättringsåtgärder. Som person är du prestigelös, självgående och du gillar att ta ett stort ansvar på arbetplatsen.


Vi söker en snickare 100%


Om tjänsten


Som snickare på Lillerudsgymnasiet kommer du främst att jobba med underhåll av befintliga fastigheter samt nybyggnationer på skolan. På Lillerud har vi många olika fastigheter allt från djurstallar och maskinhallar till elevhem och skolbyggnader. Du kommer därför att jobba med många varierande arbetsuppgifter och tillsammans med vår nuvarande snickare.

Omfattningen är 100%. Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. En lägre tjänstgöringsgrad kan vara möjlig efter överenskommelse.


Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.


B körkort är ett krav. Visa mindre

Snickare / Träarbetare sökes till Karlstad

Ansök    Mar 11    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE/TRÄARBETARE - SE HIT! Vill du utvecklas inom ditt yrke? Få större variation i vardagen, men ändå en anställningstrygghet, konkurrenskraftig lön och en stor chans att välja jobb geografiskt? Eterni i Norge är idag ett av de ledande bemanningsföretagen inom byggsektorn och vi tar nu med oss de goda erfarenheterna till oss i Eterni Sweden. Våra värderingar trygghet, entreprenörskap och engagemang genomsyrar allt vi gör. Och framförallt har vi kul p... Visa mer
SNICKARE/TRÄARBETARE - SE HIT!
Vill du utvecklas inom ditt yrke? Få större variation i vardagen, men ändå en anställningstrygghet, konkurrenskraftig lön och en stor chans att välja jobb geografiskt?

Eterni i Norge är idag ett av de ledande bemanningsföretagen inom byggsektorn och vi tar nu med oss de goda erfarenheterna till oss i Eterni Sweden. Våra värderingar trygghet, entreprenörskap och engagemang genomsyrar allt vi gör. Och framförallt har vi kul på jobbet! Hos oss blir du en nyckelperson och ambassadör i vår satsning att lyckas lika bra som grannarna i väst! Tillsammans bygger vi! Och vem vill inte vinna över Norge?

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har yrkesbevis och som jobbat några år som snickare/träarbetare och som gärna jobbar i en arbetsledande funktion. Som person är du driven, serviceinriktad och gillar att komma med nya idéer.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till våra kunder. Vi ser att du har B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Ove Spiik på via 073-8617251 eller [email protected] alternativt Eva-Lena Axelsson, 0738-617252, [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Bygg & Entreprenad Karlstad är i ett expansivt läge och söker därför snickare. Vi utför totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor från grund till nyckelfärdigt men även en del renovering och rot jobb. Vi arbetar framför allt i Karlstad med omnejd. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en villa vilket ställer krav på mångsidighet och flexibilitet bland våra medarbetare. I gengäld erbju... Visa mer
Bygg & Entreprenad Karlstad är i ett expansivt läge och söker därför snickare. Vi utför totalentreprenad inom byggnation och mestadels nyproduktion av villor från grund till nyckelfärdigt men även en del renovering och rot jobb. Vi arbetar framför allt i Karlstad med omnejd. I det dagliga arbetet ingår många olika typer av arbetsmoment för att färdigställa en villa vilket ställer krav på mångsidighet och flexibilitet bland våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi ett stimulerande arbete med stor variation. Vid ett villa montage levereras ytterväggarna prefabricerade från fabrik och det tar oss normalt ungefär ca 4 månader att färdigställa huset så det är inflyttningsklart.


Vem är du
Som person är du självgående, lösningsorienterad och tar ansvar för arbetet som utförs. Du är serviceinriktad, social och har lätt att skapa goda kontakter. Du är händig och erfaren inom byggbranschen och ser helheten i arbetet du utför. Du tar egna initiativ, har en god samarbetsförmåga, är noggrann och löser utmaningar i vardagen med fokus på kvalité.


I din roll kommer du framför allt att arbeta med nybyggnation men även renoveringar och ombyggnationer av diverse byggprojekt i Karlstad med omnejd. Allt ifrån rivning till återuppbyggnad och nyinstallationer kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna sökande med en bred kompetens av olika arbetsmoment med en hög prestationsförmåga. Du behöver vara ansvarsfull och kunna lyfta blicken för att se vad som behöver göras. Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Jan 12    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du snickare? Se hit!

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för långa uppdrag i Örebro område! Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team. Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Krav: Yrkesbevis alt... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för långa uppdrag i Örebro område!

Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team.
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.

Skicka in din ansökan redan idag, det går även bra att skicka ansökan på [email protected]
Glöm inte att bifoga minst två referenser.

Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Sep 22    Eterni Sweden AB    Träarbetare/Snickare
SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Besiktningstekniker för överlåtelsebesiktningar med placering i Karlstad

Ansök    Okt 5    Anticimex AB    Träarbetare/Snickare
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 6100 anställda i 18 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2018 en sammanlagd omsättning på ca 6,5 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning Ditt huvudsakliga ansvar blir ... Visa mer
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 6100 anställda i 18 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2018 en sammanlagd omsättning på ca 6,5 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvar blir att utföra besiktningar av hus och bostadsrätter samt utreda fukt- och mögelskador. Du hjälper våra kunder med att upptäcka eventuella skador vid försäljning/köp av fastighet och om problem redan uppstått ger du kunden råd utifrån din kompetens. För att få en heltäckande bild av byggnaden använder du olika arbetsverktyg, men även dina sinnen, syn, känsel och lukt. Efter besiktningen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur huset mår samt skriva ett utförligt protokoll. Det är meriterande om du även kan bli certifierad energiexpert. Jobbet kan också komma att innebära arbete med krypgrundsinstallationer och skadedjursarbete. En del arbeten sker på stegar och i trånga utrymmen. Tjänsten är placerad i Karlstad med omnejd efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
• En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
• Du har relevant utbildning inom bygg- och anläggning, alternativt praktisk erfarenhet inom husbesiktning, nyproduktion, byggskador, renovering, el, VVS, energi eller ventilation.
• För denna tjänst är det mycket meriterande om du även har erfarenhet från arbetsuppgifter med nära anknytning till energianvändning och inomhusmiljö
• Du brinner för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer
• Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk
• Du talar och skriver svenska obehindrat, även andra språkkunskaper är meriterande
• Du innehar B-körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2020-11-05. Vi tar inte emot ansökningar via epost. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Stålhandske

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker ett flertal snickare till uppdrag i Värmland.

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för uppdrag i Värmland ! Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Just nu är efterfrågan stor hos vår... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för uppdrag i Värmland !
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.

Just nu är efterfrågan stor hos våra härliga kunder runt om i landet och vi söker därför efter snickare .


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.

Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan!
Expandera Mera Visa mindre

Erfarna snickare sökes till uppdrag i Karlstad

ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Karlstad. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri. Det är önskvärt att du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste är att du har erfarenhet av nyproduktion och är självgående och samarbetsvillig. Som person du är social samt håller tider och du har inget problem jobba i grupp eller självständigt. Det är viktigt att... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Karlstad.
Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri.
Det är önskvärt att du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste är att du har erfarenhet av nyproduktion och är självgående och samarbetsvillig. Som person du är social samt håller tider och du har inget problem jobba i grupp eller självständigt.
Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare.
Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.
Detta uppdrag startar omgående, urval och intervjuer sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta kontoret på 0707703274 Visa mindre

Är du snickare och vill jobba på traktamente? Se hit!

Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet duktiga träarbetare då våra kunder i hela Sverige har uttryckt ett stort behov av att bemanna upp med träarbetare och vi behöver därför nyanställa. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex ... Visa mer
Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet duktiga träarbetare då våra kunder i hela Sverige har uttryckt ett stort behov av att bemanna upp med träarbetare och vi behöver därför nyanställa. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännandeintyg så är det ett plus. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt sätt gentemot kollegor och kunder och du kan kommunicera på svenska.
Mångfald och jämlikhet är viktig frågor för oss - hos oss ska alla känna sig välkomna!
Är du rätt person för jobbet?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Du söker tjänsten via vår hemsida www.expanderamera.se eller du kan skicka ansökan till [email protected]
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Snickare

Ansök    Jun 27    NL Montage AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi fler snickare till oss i Karlstad! Doowin är en växande kedja inom byggbranschen , där vi utför kompletta fönster- och dörrbyten från första mätning till färdigt montage. Vi arbetar endast med egenanställd personal, på så vis får vi bäst resultat på våra projekt och nöjdast kunder. Vi blir även ett tight gäng som har högt i tak och roligt på arbetet! Vårt mål är att alltid ge våra kunder hög service, en trygg och enkel affär samt ett fönster- o... Visa mer
Nu söker vi fler snickare till oss i Karlstad!
Doowin är en växande kedja inom byggbranschen , där vi utför kompletta fönster- och dörrbyten från första mätning till färdigt montage.
Vi arbetar endast med egenanställd personal, på så vis får vi bäst resultat på våra projekt och nöjdast kunder. Vi blir även ett tight gäng som har högt i tak och roligt på arbetet!
Vårt mål är att alltid ge våra kunder hög service, en trygg och enkel affär samt ett fönster- och dörrbyte i toppklass.
Produkterna vi arbetar med är Sveriges största tillverkare av fönster och dörrar - bla. Elitfönster, Velux och Diplomatdörrar.


Vem söker vi?
Vi ser att du arbetar som snickare idag, eller har erfarenhet som snickare sedan tidigare och gärna arbetat med fönster- och dörrbyten till viss del. Vi ser att du har en god yrkeskunskap och är noggrann i ditt arbete.
Det är av stor vikt att du är självgående och har förmåga att ta eget ansvar på våra projekt. Du blir samtidigt stöttad av vår montageledare inför och under varje projekt.
Vi vill även att du delar vår uppfattning – att ett väl utfört jobb, med god service och bra slutresultat ger oss nöjdast kunder och en bra grund för oss att utvecklas och växa på.
Dina arbetsuppgifter innefattar en varierad vardag där du framförallt utför kompletta fönster- och dörrbyten från uppstart, montage till färdigställande. Även traditionella snickarjobb förekommer såsom panelbyten m.m.
Låter det intressant? Vänta inte med att höra av dig. Vi har ett omgående behov av tillökning och ser fram emot nya kollegor inom kort!
Tjänsterna tillsätts löpande med hänsyn till ev. semester, uppsägningstid osv.


Krav
B-körkort
Flytande svenska
Yrkesbevis som snickare (eller motsvarande erfarenhet)

Omfattning
Heltid
Tillsvidare med provanställning
Konkurrenskraftig lön med friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring via Fora.
Vi följer Byggnads kollektivavtalTjänsten ska tillsättas snarast eller enligt ök.
Ansökan skickas till [email protected] tillsammans med ditt cv och personligt brev. Viktigt att du märker ansökan med "Ansökan montör". Visa mindre