Lediga jobb som Fritidsledare i Karlstad

Se lediga jobb som Fritidsledare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Fritidsledare

Ansök    Feb 22    Karlstads kommun    Fritidsledare
Vad gör du på jobbet? Som fritidsledare hos oss jobbar du i första hand med att skapa en meningsfull, positiv och aktiv fritid för Karlstads barn och unga. Barnen och ungdomarna möter du på våra fritidsgårdar, parklekar eller kanske i skolan när du jobbar med uppsökande verksamhet.  På våra mötesplatser är det full fart och du är en aktiv och stödjande del i besökarnas fritid då du till exempel kan jobba med ungdomsinflytande eller med något av våra pr... Visa mer
Vad gör du på jobbet?

Som fritidsledare hos oss jobbar du i första hand med att skapa en meningsfull, positiv och aktiv fritid för Karlstads barn och unga.

Barnen och ungdomarna möter du på våra fritidsgårdar, parklekar eller kanske i skolan när du jobbar med uppsökande verksamhet. 
På våra mötesplatser är det full fart och du är en aktiv och stödjande del i besökarnas fritid då du till exempel kan jobba med ungdomsinflytande eller med något av våra projekt. 
Eftersom du behöver finnas på plats när andra är lediga så innehåller tjänsten oregelbunden arbetstid enligt schema. Det innebär att du jobbar både dagtid, kvällar och helger. Du kan även arbeta på olika mötesplatser inom vår verksamhet.


Vilka är vi till för?


Vi är till för karlstadsborna. För oss är det viktigt att vara med och bidra till allas möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. Det innebär att vi har olika målgrupper inom våra mötesplatser. Förutom barn och unga har vi verksamhet som riktar sig till seniorer och personer med olika funktionsvariationer. 


Varför är det bra att jobba i Karlstads kommun?


Hos oss värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Vi vill utveckla och vi vågar tänka nytt.  Hos oss får du vara med och göra skillnad för karlstadsborna! Att vi sen har en hel rad förmåner du får ta del av gör inte saken sämre. 


Vem är du?


För att jobba som fritidsledare hos oss behöver du ha en fritidsledarutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer lämplig. Det är bra om du har erfarenhet av att jobba inom öppen fritidsverksamhet och har ett coachande förhållningssätt i ditt jobb med barn och unga. Har du jobbat i olika projekt så är det ett plus. 
Du är en person som ser vad som behöver göras och du gör det! Du är van vid att förutsättningar ändras och ser det som en möjlighet i stället för ett problem. Självklart är du trygg i dig själv och kan bygga goda relationer med människor du möter. 


Visst låter det här som du? Välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Verksamhetsområdet Mötesplatser omfattar kommunens fritidsgårdar, parklekar, aktivitetshus, seniorernas hus, Ungdomens hus, Kronoteket, Fritidsbanken samt sporthallen Fröding arena. Inom verksamhetsområdet finns också en normbrytande mötesplats; Våga och en HBTQ+-mötesplats; Bfree.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Fritidsledare Stodenerskolan

Ansök    Maj 27    Karlstads kommun    Fritidsledare
Om arbetsplatsen Söker du ett jobb där du får se barn utvecklas, bygga relationer, hitta vägar för alla barns lärande och lämna ett avtryck i barnens liv? Vad bra, då är det kanske dig vi söker! Stodeneskolan har cirka 360 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i Stodenes villaområde nära Stodenesjön och ett flertal grönområden och andra ytor som ger goda möjligheter till varierade uteaktiviteter. På vår skola utgår vi ifrån barnets n... Visa mer
Om arbetsplatsen
Söker du ett jobb där du får se barn utvecklas, bygga relationer, hitta vägar för alla barns lärande och lämna ett avtryck i barnens liv? Vad bra, då är det kanske dig vi söker!

Stodeneskolan har cirka 360 elever, från förskoleklass till årskurs 6.

Skolan ligger i Stodenes villaområde nära Stodenesjön och ett flertal grönområden och andra ytor som ger goda möjligheter till varierade uteaktiviteter. På vår skola utgår vi ifrån barnets nyfikenhet, förutsättningar och behov. I undervisningen tillåter vi våra elever att samarbeta, ta risker, vara kreativa och nyskapande. Våra fem fritidshem går cirka 220 barn och är integrerade i grundskolan. Det innebär att eleverna har fritids i samma lokaler som de har undervisning i och med samma personal. 

Nu söker vi en fritidsledare till Stodeneskolan.

Arbetsuppgifter
Som fritidsledare ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare, fritidspedagoger och elevassistenter som regelbundet träffas för att planera och utveckla verksamheten. Du utför ditt arbete i såväl fritidshemmet som i skolan. Tillsammans med dina kollegor bedriver du pedagogisk och meningsfull undervisning som utmanar och stimulerar elever till lärande både inomhus och utomhus.

Arbetet som fritidsledare är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt.Kvalifikationer
Du är utbildad fritidsledare. 

Vi söker dig som är en förebild för barnen och har hög tilltro till deras kompetens. Som person ser vi att du inspireras av att skapa lärande och utveckling för alla elever. Utifrån ditt tydliga och medvetna ledarskap och erfarenhet utformar du en öppen och trygg miljö där alla känner sig inkluderade. Du har hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning utveckla både dig själv och verksamheten som du arbetar 

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Fritidsledare till internat, vikariat 60%

Ansök    Jun 11    Lillerudsgymnasiet AB    Fritidsledare
Om tjänsten: Vi söker nu en vikarierande fritidsledare på 60% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under ca 6 månader men kan komma att förlängas. Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delta i aktivitet... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu en vikarierande fritidsledare på 60% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under ca 6 månader men kan komma att förlängas.
Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delta i aktiviteter. En del av arbetet är att informera ungdomarna om de regler som gäller och att hjälpa dem att efterleva dessa.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:
Ha schemalagd arbetstid vardagar, kvällstid, 4 dagar/vecka
Vid behov jobba med uppsökande elever
Organisera, planera och utveckla en attraktiv fritidsverksamhet
Arbeta för att skapa en lugn och trygg tillvaro på internatet
Planera och genomföra olika kvällsaktiviteter med eleverna
Hjälpa eleverna att själva planera och genomföra aktiviteter
Vid behov samverka med skolans elevhälsoteam och mentorer
Tillträde i augusti/september 2023 eller enligt överenskommelse.
Om dig
Du är självgående, driven, initiativrik, har goda ledaregenskaper och en flexibel inställning. Du tycker om att arbete med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du lugn, trygg och tydlig. Du klarar av att på ett vänligt men tydligt sätt ställa krav och sätta ramar. Samtidigt kan du lyssna, ge tröst och stötta elever både socialt och pedagogiskt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med trygghet och engagemang i gruppen och möter varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar.
Du är utbildad fritidsledare alternativt har gått en socialpedagogisk utbildning eller annan likvärdig utbildning. Du bör även ha erfarenhet av att jobba med ungdomar samt innehar B-körkort. Har du erfarenhet från arbete på fritidsgård, internatskola eller av fältarbete är det meriterande. Uppge gärna om du har något specialintresse och är kunnig inom något område till exempel djurhållning, meka med bilar, musik, dans, bild, trädgård, idrott, bakning, matlagning osv.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Lillerudsgymnasiet
Lillerudsgymnasiet är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 280 elever och 80 anställda. Här utbildar vi yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk. Visa mindre

Fritidsledare till internat, vikariat, 2 tjänster på 60% resp 50%

Ansök    Jul 13    Lillerudsgymnasiet AB    Fritidsledare
Om tjänsten: Vi söker nu två vikarierande fritidsledare på 60% respektive 50% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under 4 månader men kan komma att förlängas. Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delt... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu två vikarierande fritidsledare på 60% respektive 50% som vill ha ett roligt, omväxlande och viktigt jobb i att stötta våra ungdomar på internatet. Vikariaten sträcker sig i första hand under 4 månader men kan komma att förlängas.
Internatets mål är att eleverna ska trivas och må bra för att lyckas med sina studier. Som fritidsledare är du en vuxen förebild för eleverna som skapar trygghet genom att finnas till hands, ordna och delta i aktiviteter. En del av arbetet är att informera ungdomarna om de regler som gäller och att hjälpa dem att efterleva dessa.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:
Ha schemalagd arbetstid vardagar, kvällstid, 3-4 dagar/vecka
Vid behov jobba med uppsökande elever
Organisera, planera och utveckla en attraktiv fritidsverksamhet
Arbeta för att skapa en lugn och trygg tillvaro på internatet
Planera och genomföra olika kvällsaktiviteter med eleverna
Hjälpa eleverna att själva planera och genomföra aktiviteter
Vid behov samverka med skolans elevhälsoteam och mentorer
Tillträde i augusti/september 2023 eller enligt överenskommelse.
Om dig
Du är självgående, driven, initiativrik, har goda ledaregenskaper och en felxibel inställning. Du tycker om att arbete med ungdomar och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du lugn, trygg och tydlig. Du klarar av att på ett vänligt men tydligt sätt ställa krav och sätta ramar. Samtidigt kan du lyssna, ge tröst och stötta elever både socialt och pedagogiskt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med trygghet och engagemang i gruppen och möter varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar.
Du är utbildad fritidsledare alternativt har gått en socialpedagogisk utbildning eller annan likvärdig utbildning. Du bör även ha erfarenhet av att jobba med ungdomar samt innehar B-körkort. Har du erfarenhet från arbete på fritidsgård, internatskola eller av fältarbete är det meriterande. Uppge gärna om du har något specialintresse och är kunnig inom något område till exempel djurhållning, meka med bilar, musik, dans, bild, trädgård, idrott, bakning, matlagning osv.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlilg lämplighet.
Om Lillerud
På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ca 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett djurhus med många olika sällskapsdjur.
Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk. Visa mindre

2 st Skolvärd/Café- och matsalsansvar 70% Praktiska gymnasiet Karlstad

Ansök    Apr 10    Praktiska Sverige AB    Fritidsledare
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter. Läs mer om oss på www.praktiska.se. Välkommen till gemenskapen! Om tjänsten Vi söker 2 skolvärdar för att främja elevernas välmående på skolan. Som skolvär... Visa mer
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter.

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om tjänsten

Vi söker 2 skolvärdar för att främja elevernas välmående på skolan. Som skolvärd är du en viktig del i vårt arbete för en bra arbetsmiljö på skolan. Du bemannar uppehållsrum och andra elevutrymmen, ansvarar för vårt café med försäljning samt handhar den gratis frukost vi bjuder våra elever på. Du kommer även vara en del av matserveringen till våra elever varje dag- Du kommer att finnas ute i korridorerna, fiket och matsalen för att lära känna eleverna och bidra till en bättre stämning.

De dagliga arbetsuppgifterna baseras i huvudsak på att möta alla elever utifrån deras behov och arbeta aktivt för att alla blir bemötta med respekt. Du kommer ha ansvar för vår frukost, vårt elevcafé (med beställning av varor) samt ha ansvar för elevernas matservering. (Maten kommer färdig till skolan)

Du arbetar i tät samverkan med våra mentorer. Det ligger ingen undervisning i uppdraget, men vid behov kan det förekomma att du leder grupper i elevstärkande aktiviteter, eller hoppas in som vikarie eller provvakt.

Tjänsten är 2 st visstidsanställningar om 70%, arbetstider dagtid måndag - fredag, med start den 9 augusti 2022. Tjänsterna beräknas pågå läsåret 21/22 med chans till förlängning.

Din bakgrund

Det är viktigt att du kan skapa relationer till ungdomar och samtidigt som du kan säga till när det behövs. Vi söker en person med gott ledarskap och en personlig mognad som tar ansvar för sin uppgift. För oss är det viktigt att samarbetet fungerar och att du lätt kan skapa goda relationer med både elever och kollegor. För att vara en god skolvärd, som lyckas i sitt uppdrag, behöver du vara en stabil person som också är strukturerad. Du har en bra kännedom om arbete i café och servering. Du behöver också kunna använda digital teknik som en naturlig del i ditt arbete.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20220427 . Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Tobias Ejdeholm på 054-691974 eller via mail [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se. Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Feb 1    Karlstads kommun    Fritidsledare
Vi söker nu 2 medarbetare till oss på Mötesplatser inom Kultur och Fritidsförvaltningen. En tillsvidareanställning och ett vikariat på ett år.    Vad gör du på jobbet? Som fritidsledare hos oss jobbar du i första hand med att skapa en meningsfull, positiv och aktiv fritid för Karlstads barn och unga. Barnen och ungdomarna möter du på våra fritidsgårdar, parklekar eller kanske i skolan när du jobbar med uppsökande verksamhet.  På våra mötesplatser är ... Visa mer
Vi söker nu 2 medarbetare till oss på Mötesplatser inom Kultur och Fritidsförvaltningen.

En tillsvidareanställning och ett vikariat på ett år. 

 

Vad gör du på jobbet?

Som fritidsledare hos oss jobbar du i första hand med att skapa en meningsfull, positiv och aktiv fritid för Karlstads barn och unga. Barnen och ungdomarna möter du på våra fritidsgårdar, parklekar eller kanske i skolan när du jobbar med uppsökande verksamhet. 
På våra mötesplatser är det full fart och du är en aktiv och stödjande del i besökarnas fritid då du till exempel kan jobba med ungdomsinflytande eller med något av våra projekt. 
Eftersom du behöver finnas på plats när andra är lediga så innehåller tjänsten oregelbunden arbetstid enligt schema. Det innebär att du jobbar både dagtid, kvällar och helger. Du kan även arbeta på olika mötesplatser inom vår verksamhet.


Vilka är vi till för?


Vi är till för karlstadsborna. För oss är det viktigt att vara med och bidra till allas möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. Det innebär att vi har olika målgrupper inom våra mötesplatser. Förutom barn och unga har vi verksamhet som riktar sig till seniorer och personer med olika funktionsvariationer. 


Varför är det bra att jobba i Karlstads kommun?


Hos oss värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Vi vill utveckla och vi vågar tänka nytt.  Hos oss får du vara med och göra skillnad för karlstadsborna! Att vi sen har en hel rad förmåner du får ta del av gör inte saken sämre. 


Vem är du?


För att jobba som fritidsledare hos oss behöver du ha en fritidsledarutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer lämplig. Det är bra om du har erfarenhet av att jobba inom öppen fritidsverksamhet och har ett coachande förhållningssätt i ditt jobb med barn och unga. Har du jobbat i olika projekt så är det ett plus. 
Du är en person som ser vad som behöver göras och du gör det! Du är van vid att förutsättningar ändras och ser det som en möjlighet i stället för ett problem. Självklart är du trygg i dig själv och kan bygga goda relationer med människor du möter. 


Visst låter det här som du? Välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Verksamhetsområdet Mötesplatser omfattar kommunens fritidsgårdar, parklekar, aktivitetshus, seniorernas hus, Ungdomens hus, Kronoteket, Fritidsbanken samt sporthallen Fröding arena. Inom verksamhetsområdet finns också en normbrytande mötesplats; Våga och en HBTQ+-mötesplats; Bfree.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Okt 22    Karlstads kommun    Fritidsledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Öppen fritidsverksamhet driver fritidsgårdar, mötesplatser, parklekar, Orrlekens aktivitetshus, Ungdomens hus (Uno) och Seniorernas hus. Verksamheten ska erbjuda mötesplatser där inflytande, jämlikhet och tron på människors förmåga är bärande principer. Verksamheterna är HBT-certifierade.Beskrivning
Uppdraget som fritidsledare innebär att erbjuda möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid för karlstadsborna.

Inom Öppen fritid arbetar vi med flera olika målgrupper. De flesta verksamheter har barn och/eller unga som målgrupp, men det finns också verksamheter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning samt till seniorer. 

Arbetsuppgifter
I första hand kommer du att arbeta med att stödja och coacha barn och ungdomar till en meningsfull, positiv och aktiv fritid. I tjänsten kan det ingå att driva eller medverka i olika projekt. I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning, är utbildad socialpedagog eller har annan erfarenhet/kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom öppen fritidsverksamhet, har ett coachande förhållningssätt samt vana av att arbeta i projektform.

 

I ditt personliga brev vill vi att du beskriver dina tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och unga.

 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Skolvärd till Praktiska Gymnasiet i Karlstad

Ansök    Maj 26    Praktiska Sverige AB    Fritidsledare
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter. Läs mer om oss på www.praktiska.se. Välkommen till gemenskapen! Om tjänsten Vi söker en skolvärd för att främja elevernas välmående på skolan. Som skolvärd... Visa mer
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter.

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om tjänsten

Vi söker en skolvärd för att främja elevernas välmående på skolan. Som skolvärd är du en viktig del i vårt arbete för en bra arbetsmiljö på skolan. Du bemannar uppehållsrum och andra elevutrymmen, ansvarar för vårt café med försäljning samt handhar den gratis frukost vi bjuder våra elever på. Du kommer att finnas ute i korridorerna, fiket och biblioteket för att lära känna eleverna och bidra till en bättre stämning.

De dagliga arbetsuppgifterna baseras i huvudsak på att möta alla elever utifrån deras behov och arbeta aktivt för att alla blir bemötta med respekt. Du kommer ha ansvar för vår frukost, vårt elevcafe ( med beställning av varor) samt en del vaktmästarsysslor. Du arbetar i tät samverkan med våra mentorer. Det ligger ingen undervisning i uppdraget, men vid behov kan det förekomma att du leder grupper i elevstärkande aktiviteter, eller hoppas in som vikarie eller provvakt.

Tjänsten är en visstidsanställning om 70%, arbetstider 8:00- 13:30 måndag - fredag, med start den 9 augusti 2021

Din bakgrund

Det är viktigt att du kan skapa relationer till ungdomar och samtidigt som du kan säga till när det behövs. Vi söker en person med gott ledarskap och en personlig mognad som tar ansvar för sin uppgift. För oss är det viktigt att samarbetet fungerar och att du lätt kan skapa goda relationer med både elever och kollegor. För att vara en god skolvärd, som lyckas i sitt uppdrag, behöver du vara en stabil person som också är strukturerad. Du behöver också kunna använda digital teknik som en naturlig del i ditt arbete.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20210606. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Tobias Ejdeholm på 054-691974 eller via mail [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se. Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Jun 10    Karlstads kommun    Fritidsledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driv... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Öppen fritidsverksamhet driver fritidsgårdar, mötesplatser, parklekar, Orrlekens aktivitetshus, Ungdomens hus (Uno) och Seniorernas hus. Verksamheten ska erbjuda mötesplatser där inflytande, jämlikhet och tron på människors förmåga är bärande principer. Verksamheterna är HBT-certifierade.Beskrivning
Uppdraget innebär att erbjuda möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid för karlstadsborna.

Inom Öppen fritid arbetar vi med flera olika målgrupper. De flesta verksamheter har barn och/eller unga som målgrupp, men det finns också verksamheter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning samt till seniorer. 

Arbetsuppgifter
I första hand kommer du att arbeta med att stödja och coacha barn och ungdomar till en meningsfull, positiv och aktiv fritid. I tjänsten kan det ingå att driva eller medverka i olika projekt. I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning, är utbildad socialpedagog eller har annan erfarenhet/kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom öppen fritidsverksamhet, har ett coachande förhållningssätt samt vana av att arbeta i projektform.

 

I ditt personliga brev vill vi att du beskriver dina tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och unga.

 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektledare fritid

Ansök    Aug 3    Karlstads kommun    Fritidsledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driv... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, UNO Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Öppen fritidsverksamhet driver kommunens fritidsgårdar, parklekar, Ungdomens hus (UNO), Orrholmens aktivitetshus, fritidsverksamhet för personer med funktionsvariation och Seniorernas hus. Verksamheten ska erbjuda mötesplatser där delaktighet och inflytande är bärande principer.

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill skapa en bättre fritid tillsammans med Karlstads ungdomar.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens övergripande mål är att bidra till ungdomars personliga och sociala utveckling. I ditt uppdrag arbetar du med att utifrån verksamhetens mål stödja och stimulera aktiviteter som bygger på och förutsätter ungas aktiva engagemang och ansvarstagande. Del av tjänsten kommer du att arbeta som fritidsledare placerad på ett av våra verksamhetsställen där du ingår i arbetsgruppen. Kvälls- och helgarbete ingår.

Du kommer att arbeta med ungdomar och driva och stödja de projekt som avdelningen driver och deltar i.

KVALIFIKATIONER
Du har;
- relevant eftergymnasial utbildning.
- dokumenterad erfarenhet av att leda projekt: att planera, genomföra och avrapportera såväl skriftligt som muntligt.
- erfarenhet av att arbeta med ungdomar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av internationellt arbete och eller jämställdhetsarbete samt god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på engelska.

Vi söker dig som;
- tycker om att arbeta självständigt inom givna ramar.
- har hög social kompetens och god förmåga att nå fram till och bygga relationer med ungdomar, både på individ och gruppnivå.
- har god samarbetsförmåga. Förmåga att samverka med skola, andra verksamheter, föreningsliv och andra aktörer för gemensamma syften.
- är kreativ och målfokuserad, kan ta egna initiativ för att hitta nya vägar att nå uppsatta mål.
- är en god kommunikatör i såväl tal som skrift och ser styrkan i att skapa goda relationer samtidigt som du också har förmågan att sätta tydliga gränser.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Feb 25    Karlstads kommun    Fritidsledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driv... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Öppen fritidsverksamhet driver fritidsgårdar, mötesplatser, parklekar, Orrlekens aktivitetshus, Ungdomens hus (Uno) och Seniorernas hus. Verksamheten ska erbjuda mötesplatser där inflytande, jämlikhet och tron på människors förmåga är bärande principer. Verksamheterna är HBT-certifierade.Beskrivning
Uppdraget innebär att erbjuda möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid för karlstadsborna.

Inom Öppen fritid arbetar vi med flera olika målgrupper. De flesta verksamheter har barn och/eller unga som målgrupp, men det finns också verksamheter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning samt till seniorer. 

Arbetsuppgifter
I första hand kommer du att arbeta med att stödja och coacha barn och ungdomar till en meningsfull, positiv och aktiv fritid. I tjänsten kan det ingå att driva eller medverka i olika projekt. I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning, är utbildad socialpedagog eller har annan erfarenhet/kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom öppen fritidsverksamhet, har ett coachande förhållningssätt samt vana av att arbeta i projektform.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Aktivitetsledare

Ansök    Feb 6    Bomstadbaden Camping AB    Fritidsledare
Att jobba på Bomstadbaden Camping ska vara en kombination av en givande och utvecklande sommar samtidigt som den ska minnas som den roligaste sommaren.  Våra barnaktivitetsledare har ett stort ansvar där barngrupperna kan variera mellan 2-40 barn där idéer och aktiviteter bestäms av er. Som du förstår är det ett varierande jobb där det viktigaste är att få barnen att må bra. Vi ställer höga krav på kvalitén där det viktigaste är att barnen trivs. Dessut... Visa mer
Att jobba på Bomstadbaden Camping ska vara en kombination av en givande och utvecklande sommar samtidigt som den ska minnas som den roligaste sommaren. 


Våra barnaktivitetsledare har ett stort ansvar där barngrupperna kan variera mellan 2-40 barn där idéer och aktiviteter bestäms av er. Som du förstår är det ett varierande jobb där det viktigaste är att få barnen att må bra. Vi ställer höga krav på kvalitén där det viktigaste är att barnen trivs.
Dessutom är träningspass för barn och vuxna schemalagt 2 ggr/vecka.


Vi söker 2 st aktivitetsledare ska jobba under sommaren mellan midsommar och v. 32.
 
Stämmer detta in på dig och vill du vara med i vårt team tveka då inte att söka ett roligt sommarjobb på Bomstadbaden.


Övrig info:
Vi har inte boende för personal på campingen.
Du bör bo i närheten och ha körkort och tillgång till bil då det kan vara väldigt oregelbundna tider.
Du skall ha fyllt 18 år, vara flexibel, stresstålig, lojal och serviceinriktad.
Vi söker personal för perioden midsommar till v. 32
Du ska vara flexibel när det gäller arbetstider då arbetsbelastningen och arbetstider är mycket väderberoende och varierar över veckodagarna. 
Vi strävar efter att ha en rökfri personal.
Ansökan ska inkomma senast 27 feb -2020
Maila in din ansökan till [email protected] direkt, eller senast den 27 feb-2020 eller besök oss i receptionen för att överlämna din ansökan. Visa mindre

Projektledare till projekt "Ungt Inflytande"

Ansök    Apr 8    Passalen    Fritidsledare
Projekt "Ungt Inflytande" handlar om att tillsammans med unga med funktionsvariation skapa en metod kring "ungt inflytande för unga i behov av stöd". Ungt inflytande är metoden som används inom kultur och fritid och som åsyftar att unga på egenhand skall skapa sin fritid. Fritidsledaren är coachen och den unge drivkraften. För unga som behöver stöd i sin organisering kan detta bli utmanande. Projektet handlar således om att utveckla metoden så att unga, i... Visa mer
Projekt "Ungt Inflytande" handlar om att tillsammans med unga med funktionsvariation skapa en metod kring "ungt inflytande för unga i behov av stöd".
Ungt inflytande är metoden som används inom kultur och fritid och som åsyftar att unga på egenhand skall skapa sin fritid. Fritidsledaren är coachen och den unge drivkraften. För unga som behöver stöd i sin organisering kan detta bli utmanande. Projektet handlar således om att utveckla metoden så att unga, i behov av stöd, likvärdigt kan delta i fritidsgårdens verksamhet.

Passalen är en ideell förening som verkar för att barn och unga med funktionsvariation skall ha en aktiv fritid. Vi arbetar med allt från att driva fritidsaktiviteter, medverka på evenemang, utbilda och föreläsa samt utveckla metoder för en inkluderande fritidsarena.

Vi söker en driven och självgående projektledare som har egen erfarenhet av att arbeta med unga och ungt inflytande. Du skall ha förmåga att leda grupper med unga likväl som workshops och föreläsningar för fritidsledare.

Vi tror att du gillar att arbeta självständigt i en ung organisation i ständig utveckling. Vi tror att du väl hanterar utmaningar och ser möjligheterna i ditt dagliga arbete. Du är självgående och ansvarstagande. Vi tror att du är van att driva egna projekt, gärna i ideell förening/organisation.

Uppdragsbeskrivning:
Vår organisation består av olika projektledare som på egen hand driver och utvecklar sina uppdrag. Rollen som projektledare innefattar att du på egenhand driver och utvecklar i Karlstad

Uppdragsbeskrivning
* Planering, från idé till genomförande
* Projektdokumentation
* Kommunikation
* Utbilda/föreläsa
* Leda grupper

Vi söker dig som kan:
* På egenhand driva och utveckla projektet
* ta kontakt med myndigheter, tjänstemän inom kommunen och föra projektets talan.
* Skriver och talar det svenska språket.
* Har erfarenhet av att leda andra medarbetare
* Driven, snabb och jämn i ditt arbete
* Kunskap om att producera musik
* Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, projektledning, socialt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Ansök genom att skriva ett personligt brev och CV. Bifoga två referenser. Berätta också gärna vad du gör på din fritid och hur du ser att din personlighet kan passa i föreningen Passalen Karlstad ! Skicka mailet till [email protected]

Intervjuer sker löpande

Tillträde omgående, arbetstid 100%
Projektet är treårigt och finansieras via allmänna arvsfonden. Vi befinner oss halvvägs in i år två.

Vi söker en driven och självgående projektledare som har egen erfarenhet av att arbeta med unga, ungt inflytande. Gärna med erfarenhet från en fritidsgård.

Vi tror att du gillar att arbeta i en ung organisation i ständig utveckling. Vi tror att du väl hanterar utmaningar och ser möjligheterna i ditt dagliga arbete. Du är självgående och ansvarstagande. Vi tror att du är van att driva egna projekt, gärna i ideell förening/organisation.

Arbetet sker på dagar/kvällar/helger då vi arbetar med fritidsgården som utgångspunkt.

Uppdragsbeskrivning
* Planering, från idé till genomförande
* Projektdokumentation
* Kommunikation
* Utbilda/föreläsa
* Leda grupper

Vi söker dig som kan:
* På egenhand driva och utveckla projektet
* ta kontakt med myndigheter, tjänstemän inom kommunen och föra projektets talan.
* Skriver och talar det svenska språket.
* Har erfarenhet av att leda andra medarbetare
* Driven, snabb och jämn i ditt arbete
* Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, projektledning, socialt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Arbetet sker i Karlstad. Du kommer att sitta på Passalens kontor på Sommagatan 101 A.
Som projektledare förväntar vi oss att du är flexibel och förflyttar dig dit arbetet leder. Visa mindre

Projektledare till projekt "Ungt Inflytande"

Ansök    Jun 1    Passalen    Fritidsledare
Projekt "Ungt Inflytande" handlar om att tillsammans med unga med funktionsvariation skapa en metod kring "ungt inflytande för unga i behov av stöd". Ungt inflytande är metoden som används inom kultur och fritid och som åsyftar att unga på egenhand skall skapa sin fritid. Fritidsledaren är coachen och den unge drivkraften. För unga som behöver stöd i sin organisering kan detta bli utmanande. Projektet handlar således om att utveckla metoden så att unga, i... Visa mer
Projekt "Ungt Inflytande" handlar om att tillsammans med unga med funktionsvariation skapa en metod kring "ungt inflytande för unga i behov av stöd".
Ungt inflytande är metoden som används inom kultur och fritid och som åsyftar att unga på egenhand skall skapa sin fritid. Fritidsledaren är coachen och den unge drivkraften. För unga som behöver stöd i sin organisering kan detta bli utmanande. Projektet handlar således om att utveckla metoden så att unga, i behov av stöd, likvärdigt kan delta i fritidsgårdens verksamhet.

Passalen är en ideell förening som verkar för att barn och unga med funktionsvariation skall ha en aktiv fritid. Vi arbetar med allt från att driva fritidsaktiviteter, medverka på evenemang, utbilda och föreläsa samt utveckla metoder för en inkluderande fritidsarena.

Vi söker en driven och självgående projektledare som har egen erfarenhet av att arbeta med unga och ungt inflytande. Du skall ha förmåga att leda grupper med unga likväl som workshops och föreläsningar för fritidsledare.

Vi tror att du gillar att arbeta självständigt i en ung organisation i ständig utveckling. Vi tror att du väl hanterar utmaningar och ser möjligheterna i ditt dagliga arbete. Du är självgående och ansvarstagande. Vi tror att du är van att driva egna projekt, gärna i ideell förening/organisation.

Uppdragsbeskrivning:
Vår organisation består av olika projektledare som på egen hand driver och utvecklar sina uppdrag. Rollen som projektledare innefattar att du på egenhand driver och utvecklar i Karlstad

Uppdragsbeskrivning
* Planering, från idé till genomförande
* Projektdokumentation
* Kommunikation
* Utbilda/föreläsa
* Leda grupper

Vi söker dig som kan:
* På egenhand driva och utveckla projektet
* ta kontakt med myndigheter, tjänstemän inom kommunen och föra projektets talan.
* Skriver och talar det svenska språket.
* Har erfarenhet av att leda andra medarbetare
* Driven, snabb och jämn i ditt arbete
* Kunskap om att producera musik
* Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, projektledning, socialt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Ansök genom att skriva ett personligt brev och CV. Bifoga två referenser. Berätta också gärna vad du gör på din fritid och hur du ser att din personlighet kan passa i föreningen Passalen Karlstad ! Skicka mailet till [email protected]

Intervjuer sker löpande

Tillträde omgående, arbetstid 100%
Projektet är treårigt och finansieras via allmänna arvsfonden. Vi befinner oss halvvägs in i år två.

Vi söker en driven och självgående projektledare som har egen erfarenhet av att arbeta med unga, ungt inflytande. Gärna med erfarenhet från en fritidsgård.

Vi tror att du gillar att arbeta i en ung organisation i ständig utveckling. Vi tror att du väl hanterar utmaningar och ser möjligheterna i ditt dagliga arbete. Du är självgående och ansvarstagande. Vi tror att du är van att driva egna projekt, gärna i ideell förening/organisation.

Arbetet sker på dagar/kvällar/helger då vi arbetar med fritidsgården som utgångspunkt.

Uppdragsbeskrivning
* Planering, från idé till genomförande
* Projektdokumentation
* Kommunikation
* Utbilda/föreläsa
* Leda grupper

Vi söker dig som kan:
* På egenhand driva och utveckla projektet
* ta kontakt med myndigheter, tjänstemän inom kommunen och föra projektets talan.
* Skriver och talar det svenska språket.
* Har erfarenhet av att leda andra medarbetare
* Driven, snabb och jämn i ditt arbete
* Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap, projektledning, socialt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Arbetet sker i Karlstad. Du kommer att arbeta från Passalens kontor på Sommagatan 101 A.
Som projektledare förväntar vi oss att du är flexibel och förflyttar dig dit arbetet leder. Visa mindre