Lediga jobb som Löneadministratör i Karlstad

Se lediga jobb som Löneadministratör i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Löneadministratör för ett kortare uppdrag

Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration och är ute efter ett kortare uppdrag på ca 2 månader? Då kan denna tjänst som löneadministratör hos vår globala kund vara något för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med kund en löneadministratör. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med placering i Karlstad. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och du kommer vara anställd under avtalad period. Alla ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration och är ute efter ett kortare uppdrag på ca 2 månader? Då kan denna tjänst som löneadministratör hos vår globala kund vara något för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med kund en löneadministratör. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med placering i Karlstad. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och du kommer vara anställd under avtalad period. Alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Placeringsort: Karlstad
Omfattning: 80%
Start: Augusti/September

Du erbjuds

• Möjlighet att arbeta i ett globalt företag.
• En viktig del i löneadministrationen.
• Arbete i en kompetent och stödjande grupp om fem personer.
• Tydliga checklistor och riktlinjer för att underlätta ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av kundens löneadministration och skapa en positiv upplevelse för de anställda. Du ansvarar för löneadministrationen för företagets svenska bolag, vilket inkluderar:

• Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar.
• Hantera löneprocesser för konsulter.
• Följa checklistor och riktlinjer för löneadministrationen.
• Säkerställa att lönesystemet Agda PS används korrekt.

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av löneadministration och har arbetat i Agda PS.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Har god datavana.

Personliga egenskaper

• Initiativtagande och driven.
• Självgående och engagerad.
• Kommunikativ och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt.

START: Augusti/september
OMFATTNING: Heltid under ca 2 månader
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Löneadministratör tillgänglig omgående

Har du erfarenhet av löneadministration och är tillgänglig för uppdrag på 80 %? Vår kund baserad i Karlstad behöver förstärka löneteamet under tiden de inväntar en ny rekrytering. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå fram till sommaren. Bolaget är en stor global aktör på marknaden och här får du stötta med klassiskt lönearbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Löpande löneadministration och frågor kopplat till det - Bokföring och avstämningar kop... Visa mer
Har du erfarenhet av löneadministration och är tillgänglig för uppdrag på 80 %? Vår kund baserad i Karlstad behöver förstärka löneteamet under tiden de inväntar en ny rekrytering. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå fram till sommaren. Bolaget är en stor global aktör på marknaden och här får du stötta med klassiskt lönearbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Löpande löneadministration och frågor kopplat till det
- Bokföring och avstämningar kopplat till lön
- Sjukfrånvarohantering
- Avstämning av semesterlöneskuld
- Retroaktiva löner


Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av liknande arbete inom lön. Du är självgående och van att arbeta både högt och lågt. Du har erfarenhet av olika kollektivavtal, både kopplat till arbetare och tjänstemän och det är mycket meriterande om du har arbetat i Adga PS. Som person ser vi att du har en prestigelös inställning, förmåga att ta egna initiativ och noggrann.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Acqusition Manager Frida Dalevik på 0702-071131. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling. Visa mindre

Löneadministratör

MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas. Vill du bidra till ett säkrare samhälle i en föränderlig värld? Då kanske du är vår nästa kollega! Som löneadministratör kommer du vara ett stöd till ... Visa mer
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du bidra till ett säkrare samhälle i en föränderlig värld? Då kanske du är vår nästa kollega!

Som löneadministratör kommer du vara ett stöd till handläggare och chefer på den operativa avdelningen.

Tjänsten är placerad på Enheten för kompetensförsörjning vars huvudsakliga uppgift är att kompetensförsörja MSB:s nationella förstärkningsresurser, räddningsinsatser inom ramen för EU:s civilskyddsmekanism samt resiliensinsatser. Tjänsten är ny på enheten och du förväntas delta i arbetet med att utveckla arbetssätt och rutiner.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör stöttar du den operativa avdelningen i delar av löneprocessen. Detta gör du genom manuella inmatningar i lönesystemet av t.ex. löner, arvoden, reseräkningar samt arbetstid för tillfälligt anställda. Du har ett ansvar att arbetet bedrivs med hög kvalitet och effektivitet. Du arbetar systematiskt och problemförebyggande för att säkerställa en korrekt och ändamålsenlig hantering av lön och ersättningar. Du ansvarar även för att kontinuerligt dokumentera förändringar i arbetssätt. Även andra administrativa uppgifter kan bli aktuella.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har:

- Relevant eftergymnasial utbildning inom administration eller ekonomi alternativt erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
- Tidigare erfarenhet av administrativt arbete eller löneadministration.
- Intresse och fallenhet för administrativa uppgifter.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:

- Arbetat med administrativa uppgifter inom offentlig förvaltning.
- Vana av att arbeta i administrativa system t.ex. personal- och lönesystem.
- Kunskaper i att arbeta med MS Office 365. 
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

För att trivas i rollen behöver du motiveras av att arbeta med administrativa uppgifter. Som person är du ordningsam och strukturerad. Du har god förmåga att leverera i enlighet med uppsatta tidsramar samt att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt. Vi vill även att du är lösningsorienterad med en utvecklad serviceförmåga. Du har förmåga att självständigt söka svar på frågor och problem som uppstår i det dagliga arbetet, genom kontakt med funktioner såväl internt på myndigheten som hos externa aktörer. 

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning. Din placeringsort kommer att vara Karlstad.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
På Enheten för kompetensförsörjning finns erfarna HR-kollegor med vana av att stödja svenska aktörer med personal vid omfattande olyckor och kriser när ordinarie resurser är otillräckliga samt att kompetensförsörja internationella resiliensinsatser. 

Vi arbetar aktivitetsbaserat på vårt kontor där du kan välja arbetsplats efter egna behov. Det finns även möjlighet att efter överenskommelse förlägga del av arbetstiden på distans. Vi erbjuder dig också en möjlighet att ta ut friskvårdstimme och du får även ett friskvårdsbidrag. För dig som statligt anställd finns också förmånliga semestervillkor.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta TF enhetschef Therese Broms. Fackliga företrädare är Carin Hammarbo (Saco-S), Peter Nyttig (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 8 mars 2024 Visa mindre

Löneadministratör på deltid sökes

LÖNEADMINISTRATÖR PÅ DELTID SÖKES ARBETSUPPGIFTER I rollen som löneadministratör kommer du att ha en flexibel roll där du själv planerar när och var du gör arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera noggrann lönehantering och administration, där kunskap och erfarenhet av Agda är avgörande. Du förväntas också vara duktig på att hantera kollektivavtal för att säkerställa korrekt och rättvis lönehantering för våra medarbetare. Flexibilite... Visa mer
LÖNEADMINISTRATÖR PÅ DELTID SÖKES
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som löneadministratör kommer du att ha en flexibel roll där du själv planerar när och var du gör arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera noggrann lönehantering och administration, där kunskap och erfarenhet av Agda är avgörande. Du förväntas också vara duktig på att hantera kollektivavtal för att säkerställa korrekt och rättvis lönehantering för våra medarbetare. Flexibilitet och anpassningsförmåga till olika uppgifter kommer att vara en del av din vardag, och du kommer att vara en viktig länk för att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet inom löneadministrationen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad och kompetent löneadministratör med specifik erfarenhet av Agda. Du bör vara bekant med systemets olika funktioner och kunna använda dem effektivt. Vidare är det önskvärt att du har tidigare erfarenhet av att hantera kollektivavtal för att säkerställa att vi lever upp till branschstandarder och krav. Noggrannhet och precision är nyckelord för att lyckas i rollen, och vi söker dig som kan arbeta självständigt och samtidigt samarbeta effektivt med övriga teamet. Då rollen är på deltid är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till varierande arbetsbelastning.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som löneadministratör är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Junior Lönespecialist till Valmet AB

Om Valmet When everything works together! Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17.500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork. J... Visa mer
Om Valmet

When everything works together!

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17.500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careersValmet erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbete med många varierande uppgifter och uppdrag i ett globalt företag.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som friskvårdsbidrag, personalcykel, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring, hyra Valmetstugor/lägenheter i Sverige och utomlands. Framförallt är lärande och utveckling viktigt för oss. Tillsammans sätter vi årliga mål för kompetensutveckling och uppmuntrar till intern rörlighet inom företaget.

Läs gärna mer om oss på www.valmet.com

Vi förstärker vårt payroll team och söker dig som vill utvecklas som lönespecialist i ett globalt och innovativt företag där personalen, miljön och tekniken ligger i fokus.

Om rollen

Som lönespecialist har du och ditt team en central roll i att säkerställa en kvalitativ och effektiv hantering av vår löneadministration liksom att skapa en positiv upplevelse för de anställda.

Efter din onboarding och med stöd från ditt hjälpsamma och kunniga team, ansvarar du tillsammans med dina kollegor för löneadministrationen för vårt svenska och norska bolag. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra lönekorrigeringar och avstämningar av semester, kompskuld, bokföring och AGI samt att administrera pensionsavsättningar och relaterade processer. Du besvarar och följer upp kundärenden från medarbetare, chefer och externa parter i vårt ärendehanteringssystem. Vi förväntar oss även att du kommer med förbättringsförslag och bidrar till en kreativ och god arbetsmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som lönespecialist:

* Hantera redovisningar till myndigheter, inklusive intern återrapportering
* Sammanställa statistik till myndigheter och internt
* Ansvara för schemahantering
* Tillämpa sjukhanteringsrutiner
* Delta i årsrutiner och hantering av semesterårsskiften
* Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar samt hantera konsulter
* Följa och utveckla rutiner och riktlinjer för löneadministration
* Vid behov genomföra utbildningar och presentationerTjänstens placeringsort är Karlstad, Göteborg eller Sundsvall.Vem är du?

Vi söker dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet av löneadministration och som kan hantera löneberäkningar i lönesystem och program, gärna med erfarenhet av Agda PS. Du har grundläggande kunskaper inom arbetsrättsliga och skatterättsliga regler, en analytisk förmåga och är noggrann med siffror. Här trivs, levererar och utvecklas du som tycker att löneadministration är roligt och givande och som tänker dig en lång karriär inom löneadministration. Du är en kommunikativ lagspelare som tar ansvar för att driva ditt och teamets arbete framåt. Självklart behärskar du svenska och engelska väl i både i tal och skrift och vi ser det som meriterande om du har en certifiering inom löneadministration.Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Valmet med Jefferson Wells, ManpowerGroup.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrika Matsson, [email protected] eller Payroll Manager Ulrika Lindegren, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 januari 2024, för att få möjlighet att vara del av ett suveränt team i ett globalt företag!

Observera att vi inte kan och får ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med CV och personligt brev via Jefferson Wells karriärsida.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör

Vi har insett att vi behöver skapa en helt ny tjänst inom vår ekonomiavdelning som får ta ansvaret för lönedelen i vår verksamhet och hjälpa till med vissa andra ekonomiuppgifter. Vi är mitt uppe i en process där vi implementerar ett tidsrapporteringssystem och du kommer till viss del att vara projektledare för det. Vi önskar att du också tar egna initiativ och så småningom lägger fram förslag på hur löneprocessen ytterligare kan utvecklas och effektiviser... Visa mer
Vi har insett att vi behöver skapa en helt ny tjänst inom vår ekonomiavdelning som får ta ansvaret för lönedelen i vår verksamhet och hjälpa till med vissa andra ekonomiuppgifter. Vi är mitt uppe i en process där vi implementerar ett tidsrapporteringssystem och du kommer till viss del att vara projektledare för det. Vi önskar att du också tar egna initiativ och så småningom lägger fram förslag på hur löneprocessen ytterligare kan utvecklas och effektiviseras hos oss.
Bingoringen Gruppen är ett bolag som driver ett antal bingohallar runt om i Sverige, men vi har även en hel del annan verksamhet i våra systerbolag - både produkter och tjänster. Vi är sammanlagt ca 90 anställda på 18 orter i Sverige och som bolag firar vi snart sex år, men vi har verkat inom branschen i flera decennier. På huvudkontoret i Karlstad är vi sju personer. Vi har var sitt arbetsrum, men dörren står alltid öppen för varandra och vi skrattar och gråter tillsammans.
Som löneadministratör arbetar du operativt med löpande lönebearbetning för både kollektivanställda och tjänstemän, under hela löneprocessen från att granska löneunderlag, skapa lönespecifikationer, lägga in utbetalning av löner, svara på frågor från både anställda och myndigheter, medverka vid schemaläggning och dokumentation, ta fram och hantera anställningsavtal och övriga avtal, hantera försäkringar och pension samt upprätta statistik, register och rapporter. Så småningom skulle vi önska att du även kan stötta oss i rekryteringsprocesser och övriga HR-frågor.
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området, erfarenhet av lönearbete och god systemvana samt kunskap om aktuella lagar och regler. Du är självgående men har samtidigt lätt för att samarbeta och du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö där du ofta behöver vara flexibel. Du är noggrann och effektiv och har lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Du kommer att arbeta självständigt i en stor del av dina arbetsuppgifter, men du behöver också arbeta i team inom flera ansvarsområden, och därför behöver du framförallt vara lösningsorienterad.
Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om Visma, Hogia Lön, Planday, HR och GDPR.
Är du vår blivande löneadministratör? Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tjänsten tillsätts efterhand, varför denna annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.
Vi kommer att göra en bakgrundskontroll med utdrag ur belastningsregistret inför en eventuell anställning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning.
Placeringen är på vårt huvudkontor i Karlstad. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lönespecialist till Länsförsäkringar AB

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta inom lön samtidigt som du är social, har hög servicekänsla och trivs att ha många kontaktytor? Vi är ett tätt och sammansvetsat gäng på löneavdelningen som nu letar efter vår nästa kollega. Låter det intressant? Läs vidare! Om jobbet I rollen som Lönespecialist hos Länsförsäkringar AB kommer du att dagligt arbeta med löner. Det innebär bland annat att hantera avvikelserapportering, reseräkningar och bevakning ... Visa mer
Har du ett par års erfarenhet av att arbeta inom lön samtidigt som du är social, har hög servicekänsla och trivs att ha många kontaktytor? Vi är ett tätt och sammansvetsat gäng på löneavdelningen som nu letar efter vår nästa kollega. Låter det intressant? Läs vidare!

Om jobbet
I rollen som Lönespecialist hos Länsförsäkringar AB kommer du att dagligt arbeta med löner. Det innebär bland annat att hantera avvikelserapportering, reseräkningar och bevakning av sjuk- eller annan frånvaro. Du kommer kontinuerligt följa förändringar i lag och avtal och ha kontakt med myndigheter. Du ansvarar för efterrapportering såsom bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för skattedeklarationer. Vidare ingår hantering av kontroll- och statistikuppgifter samt pensionsrapportering.

De stödsystem vi använder är HR-plus samt MyFlow (SAPs Success factors). Rollen innebär många kontaktytor på alla nivåer i organisationen och man rapporterar till Lönechef. Tjänsten är heltid och har placeringsort Karlstad.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom lön med några års erfarenhet av arbete med lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en bred kompetens inom löneområdet och drivs av att utveckla och förbättra arbetssätt. En merit är om du har arbetat med HR-plus. Gruppens leverans är en viktig del av HRs totala leverans inom Länsförsäkringar AB och länsförsäkringsbolagen. Det är av yttersta vikt att du har förmågan att tänka processorienterat och har ett tydligt kundfokus.

Vidare har du en hög servicekänsla och ett konsultativt arbetssätt. Du har ett intresse av lönefrågor, är strukturerad och noggrann. Du är positiv, social och trivs att ha många kontakter inom organisationen. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet, därför behöver du ha ett intresse för och vara insatt i ny teknik och av IT-system.

Om oss
Vi i Karlstad som arbetar med lön är ett tätt och sammansvetsat gäng på 8 personer som gärna förbättrar och utvecklar vårt arbete för att bli mer effektiva och öka den redan höga kvaliteten på vårt arbete. Vi samarbetar mycket med andra bolag och avdelningar i gruppen för att få till allt på ett så bra sätt som möjligt.

HR-Lön ligger inom avdelningen People and Culture som ansvarar för att driva det strategiska, taktiska och operativa HR-arbetet innan, under och i samband med avslut av anställningen. Vi ska erbjuda kostnadsattraktiva lösningar och har som mål att uppfattas som digitala, snabba och enkla. Vi stödjer ledare och medarbetare att aktivt ta ansvar för sin utveckling och anställningsbarhet. People and Culture-avdelningen är uppdelad i olika huvudområden: HR-chefer, HR-stöd & tech där HR-lön är en del, Talent Acquisition, Arbetsplatstjänster och Kompetensutveckling.

Mer information
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Löne- och redovisningskonsult till Solsta Redovisning

Ansök    Sep 19    Qtym AB    Löneadministratör
Solsta Redovisning är en värmländsk, fristående redovisningsbyrå med totalt 11 medarbetare. Våra auktoriserade redovisningskonsulter är medlemmar i branschorganisationen FAR och är alltid uppdaterade om gällande regler. Företaget är inte knuten till någon stor organisation eller programleverantör vilket gör att vi kan rekommendera det som passar bäst för just Ert företag. Vår filosofi är enkel: Kundanpassning, behov, kundnytta, lönsamhet. Om Rollen: S... Visa mer
Solsta Redovisning är en värmländsk, fristående redovisningsbyrå med totalt 11 medarbetare. Våra auktoriserade redovisningskonsulter är medlemmar i branschorganisationen FAR och är alltid uppdaterade om gällande regler. Företaget är inte knuten till någon stor organisation eller programleverantör vilket gör att vi kan rekommendera det som passar bäst för just Ert företag.

Vår filosofi är enkel: Kundanpassning, behov, kundnytta, lönsamhet.

Om Rollen:

Solsta Redovisning söker nu en Löne- och Redovisningskonsult som kommer att jobba främst med löneadministration. Dina ansvarsområden kommer att inkludera hantering av löner, rådgivning och löpande redovisning. De arbetar främst i system som Fortnox och Hogia. Detta kompetenta och personliga företag, är perfekt för dig som är flexibel och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Det är en trevlig och familjär stämning med en varm företagskultur.

Vem är du?

• Du har gedigen erfarenhet inom redovisning, särskilt inom löneadministration
• Det är meriterande om du tidigare har arbetat på en redovisningsbyrå eller revisionsbyrå och är bekväm med att hantera olika löne- och redovisningsuppgifter
• Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad samt har en bra känsla för kundrelationer
• Du värdesätter samarbete och trivs med att vara en del av ett team

Vad kan du se fram emot?

• Du kommer att vara en del av ett varmt och trevligt gäng
• Konkurrenskraftiga förmåner, inklusive friskvårdsbidrag, 30 dagar betald semester
• Utbildningar och möjligheter till kompetensutveckling inom löne- och redovisningsområdet, med möjligheten att bli auktoriserad lönekonsult eller auktoriserad redovisningskonsult

Övrigt:

Omfattning: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Ort: Karlstad

Körkort krävs

Låter detta intressant?

Om du är en erfaren lönespecialist och letar efter en arbetsplats där du kan trivas och utvecklas, då är Solsta Redovisning rätt ställe för dig!

Ansök nu och bli en värdefull medlem i deras team! Vi ser fram emot att hjälpa dig ta nästa steg i din karriär.

Ansökan

Skicka in din ansökan och CV senast den 20e Oktober. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Har du frågor om tjänsten, kontakta Stijn Bos, rekryterare på Qtym på telefon 070-4574771 eller via e-post: [email protected] alt. Julia Låbbman, rekryterare på Qtym, på telefon 073-674 43 30 eller via e-post: [email protected] Visa mindre

Löneekonom

Nya Ekonomikompetens består av ambitiösa, kommunikativa människor. Vi skapar arbetsplatser som belönar trivsel, produktivitet och tillväxt. Byggt på ett tillitsbaserat ledarskap. Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Kundtillströmningen är god och vi behöver därför återigen bli fler medarbetare. Den här gången söker vi medarbetare till vårt kontor i Karlstad. Vi söker Serviceinriktad Löneekonom Nu söker vi ytterligare en löneekonom till vårt team i... Visa mer
Nya Ekonomikompetens består av ambitiösa, kommunikativa människor. Vi skapar arbetsplatser som belönar trivsel, produktivitet och tillväxt. Byggt på ett tillitsbaserat ledarskap.
Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Kundtillströmningen är god och vi behöver därför återigen bli fler medarbetare. Den här gången söker vi medarbetare till vårt kontor i Karlstad.
Vi söker Serviceinriktad Löneekonom
Nu söker vi ytterligare en löneekonom till vårt team i Karlstad.
Vi söker dig som brinner för service, samarbete samt struktur och lockas av att arbeta med löneadministration. Som person ska du vara strukturerad, vad att arbeta självständigt men också känna att du trivs att arbeta i grupp. För att passa i rollen behöver du ha:
Yrkeshögskoleutbildning som lönespecialist eller löneekonom (eller motsvarande).
Erfarenhet av att arbeta med många kundkontakter på olika nivåer utifrån ett tydligt verksamhetsperspektiv.
Erfarenhet av att arbeta i en IT-miljö där många moment ingår.
God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.Hos oss på Nya Ekonomikompetens blir du en del av en familjär arbetsplats med ett omfattande förmånspaket. Läs gärna mer om oss under https://www.nyaek.se/karriar
Ansök till oss med följande:
Ansökan skall vara digital skickad till mailadressen nedan
Kort beskrivning av Dig själv (max 1/2 A4-sida)
CV (komplett)
Gärna foto på Dig själv
Bostadsort Karlstads närområde. Körkort m tillgång till bil.Tjänsten utgår från något av vårt Karlstad-kontor. Vi går igenom urvalet löpande (självklart helt konfidentiellt) och annonseringen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Märk Din ansökan med "Löneekonom". Maila ansökan till [email protected]. Senast onsdag 20/12 2023.
Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Rebecca Strand på telefon 073-669 77 70 eller vår HR-ansvariga Mariah Nauclér på telefon 070-828 29 70
Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Lönespecialist till Valmet

Ansök    Aug 9    Experis AB    Löneadministratör
Är du en erfaren och engagerad lönespecialist som vill jobba med löneadministration på ett globalt spännande företag där personalen är den viktigaste resursen! Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar, schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan denna tjänst som lönespecialist på Valmet vara något för dig! Placeringsort, Karlstad, Sundsvall eller Göteborg. Om rollen Som lönespecialist kommer du att... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad lönespecialist som vill jobba med löneadministration på ett globalt spännande företag där personalen är den viktigaste resursen! Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar, schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan denna tjänst som lönespecialist på Valmet vara något för dig! Placeringsort, Karlstad, Sundsvall eller Göteborg.

Om rollen

Som lönespecialist kommer du att spela en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av kundens löneadministration och skapa en positiv upplevelse för de anställda.

Du ansvarar för löneadministrationen för kundens svenska, norska och danska bolag. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra lönekorrigeringar och avstämningar av semester, kompskuld, bokföring och AGI samt administrera pensionsavsättningar och relaterade processer. Som lönespecialist ansvarar du också för att besvara och följa upp kundärenden från medarbetare, chefer och externa parter i vårt ärendehanteringssystem. I rollen ingår även att komma med förbättringsförslag och bidra till en kreativ och god arbetsmiljö.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter;

* Hantera redovisningar till myndigheter, inklusive intern återrapportering
* Sammanställning av statistik till myndigheter och internt
* Ansvara för schemahantering
* Tillämpa sjukhanteringsrutiner
* Delta i årsrutiner och hantering av semesterårskiften
* Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar samt hantera konsulter
* Följa och utveckla rutiner och riktlinjer för löneadministration
* Vid behov genomföra utbildningar och presentationerVem är du?

För att trivas och nå framgång i rollen söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av löneadministration och kan hantera komplexa löneberäkningar i lönesystem och program, gärna med erfarenhet av Agda PS. Det är viktigt att du har kunskap inom arbetsrättsliga och skatterättsliga regler, har en analytisk förmåga och är noggrann med siffror. Som person är du initiativtagande, driven, professionell, självgående och engagerad. Du är kommunikativ samt tar ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. Självklart kan du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har en certifiering inom löneadministration.

Att du även är omvärldsorienterad och håller dig uppdaterad inom området som är viktiga för att mål och service levereras med högsta kvalitet och genomförande är för oss en självklarhet.Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Valmet med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrica Berg Persson, [email protected]. Om du önskar mer information om tjänsten hör av dig till Payroll Manager Ulrika Lindegren, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, för att få möjlighet att vara del av ett suveränt team i ett globalt företag!

Observera att vi inte kan och får ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med CV och personligt brev på vår hemsida.Om Valmet

When everything works together!

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17.500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careersValmet erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbete med många varierande uppgifter och uppdrag i ett globalt företag.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som friskvårdsbidrag, personalcykel, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring, hyra Valmetstugor/lägenheter i Sverige och utomlands. Framförallt är lärande och utveckling viktigt för oss. Tillsammans sätter vi årliga mål för kompetensutveckling och uppmuntrar till intern rörlighet inom företaget.

Läs gärna mer om oss på www.valmet.comVälkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledigt jobb som lönespecialist till Valmet i Karlstad

Ansök    Jul 11    Manpower AB    Löneadministratör
Vill du jobba med löneadministration på ett globalt företag som Valmet, verksamma inom tillverkningsindustrin? Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar, schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan vårt uppdrag som lönespecialist vara något för dig! Placeringsort, Karlstad, Sundsvall eller Göteborg. Vi tillsätter tjänsten så fort vi kan så vänta inte med din ansökan. Vi på Manpower söker en erfaren o... Visa mer
Vill du jobba med löneadministration på ett globalt företag som Valmet, verksamma inom tillverkningsindustrin? Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar, schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan vårt uppdrag som lönespecialist vara något för dig! Placeringsort, Karlstad, Sundsvall eller Göteborg. Vi tillsätter tjänsten så fort vi kan så vänta inte med din ansökan.

Vi på Manpower söker en erfaren och engagerad lönespecialist för att ansluta till vår kund Valmets fantastiska team. Som lönespecialist kommer du att spela en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av kundens löneadministration och skapa en positiv upplevelse för de anställda.

Dina arbetsuppgifter

Som lönespecialist kommer du bland annat, att ansvara för löneadministrationen för Valmets svenska, norska och danska bolag. Du kommer att utföra lönekorrigeringar och avstämningar av semester, kompskuld, bokföring och AGI samt administrera pensionsavsättningar och relaterade processer. Som lönespecialist ansvarar du för att besvara och följa upp kundärenden från medarbetare, chefer och externa parter i vårt ärendehanteringssystem. I rollen ingår även att komma med förbättringsförslag och bidra till en kreativ och god arbetsmiljö.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter;

* Hantera redovisningar till myndigheter, inklusive intern återrapportering
* Sammanställning av statistik till myndigheter och internt
* Ansvara för schemahantering
* Tillämpa sjukhanteringsrutiner
* Delta i årsrutiner och hantering av semesterårskiften
* Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar samt hantera konsulter
* Följa och utveckla rutiner och riktlinjer för löneadministration

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av löneadministration och kan hantera komplexa löneberäkningar i lönesystem och program, gärna med erfarenhet av Agda PS. Det är viktigt att du har kunskap inom arbetsrättsliga och skatterättsliga regler, har en analytisk förmåga och är noggrann med siffror. Som person är du initiativtagande, driven, professionell, självgående och engagerad. Du är kommunikativ samt tar ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. Självklart kan du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har en certifiering inom löneadministration.

Om tjänsten

Denna tillsättning är ett samarbete mellan Manpower och vår kund Valmet. Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas pågå till årsskiftet 2023/2024. där du blir anställd av oss på Manpower och kommer att arbeta på uppdrag hos Valmet med placeringort Karlstad, Sundsvall eller Göteborg beroende på vem du är. Efter uppdragstiden har Valmet för förhoppning att kunna erbjuda en anställning.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu".

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via telefon 054-22 18 84 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt för att få möjlighet att vara del av ett suveränt team i ett globalt företag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Manpower

Som konsult hos Manpower får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Manpower erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Visa mindre

Lönespecialist till Valmet

Ansök    Jul 11    Experis AB    Löneadministratör
Är du en erfaren och engagerad lönespecialist som vill jobba med löneadministration på ett globalt spännande företag där personalen är den viktigaste resursen! Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar, schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan denna tjänst som lönespecialist på Valmet vara något för dig! Placeringsort, Karlstad, Sundsvall eller Göteborg. Om rollen Som lönespecialist kommer du att... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad lönespecialist som vill jobba med löneadministration på ett globalt spännande företag där personalen är den viktigaste resursen! Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar, schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan denna tjänst som lönespecialist på Valmet vara något för dig! Placeringsort, Karlstad, Sundsvall eller Göteborg.

Om rollen

Som lönespecialist kommer du att spela en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av kundens löneadministration och skapa en positiv upplevelse för de anställda.

Du ansvarar för löneadministrationen för kundens svenska, norska och danska bolag. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra lönekorrigeringar och avstämningar av semester, kompskuld, bokföring och AGI samt administrera pensionsavsättningar och relaterade processer. Som lönespecialist ansvarar du också för att besvara och följa upp kundärenden från medarbetare, chefer och externa parter i vårt ärendehanteringssystem. I rollen ingår även att komma med förbättringsförslag och bidra till en kreativ och god arbetsmiljö.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter;

* Hantera redovisningar till myndigheter, inklusive intern återrapportering
* Sammanställning av statistik till myndigheter och internt
* Ansvara för schemahantering
* Tillämpa sjukhanteringsrutiner
* Delta i årsrutiner och hantering av semesterårskiften
* Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar samt hantera konsulter
* Följa och utveckla rutiner och riktlinjer för löneadministration
* Vid behov genomföra utbildningar och presentationerVem är du?

För att trivas och nå framgång i rollen söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av löneadministration och kan hantera komplexa löneberäkningar i lönesystem och program, gärna med erfarenhet av Agda PS. Det är viktigt att du har kunskap inom arbetsrättsliga och skatterättsliga regler, har en analytisk förmåga och är noggrann med siffror. Som person är du initiativtagande, driven, professionell, självgående och engagerad. Du är kommunikativ samt tar ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. Självklart kan du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har en certifiering inom löneadministration.

Att du även är omvärldsorienterad och håller dig uppdaterad inom området som är viktiga för att mål och service levereras med högsta kvalitet och genomförande är för oss en självklarhet.Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Valmet med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrica Berg Persson, [email protected]. Om du önskar mer information om tjänsten hör av dig till Payroll Manager Ulrika Lindegren, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, för att få möjlighet att vara del av ett suveränt team i ett globalt företag!

Observera att vi inte kan och får ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med CV och personligt brev på vår hemsida.Om Valmet

When everything works together!

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17.500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careersValmet erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbete med många varierande uppgifter och uppdrag i ett globalt företag.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som friskvårdsbidrag, personalcykel, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring, hyra Valmetstugor/lägenheter i Sverige och utomlands. Framförallt är lärande och utveckling viktigt för oss. Tillsammans sätter vi årliga mål för kompetensutveckling och uppmuntrar till intern rörlighet inom företaget.

Läs gärna mer om oss på www.valmet.comVälkommen med din ansökan! Visa mindre

Lönekonsult till Löneenheten HR

Ansök    Maj 23    REGION VÄRMLAND    Löneadministratör
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning. Regionledningskontoret arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom alla Region Värmlands ansvarsområden. Här finns också funktioner för stöd och service. Vi samv... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.


Regionledningskontoret arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom alla Region Värmlands ansvarsområden. Här finns också funktioner för stöd och service. Vi samverkar också med andra samhällsaktörer, som nationella och regionala myndigheter, andra regioner, kommuner och olika intresseorganisationer.Om verksamheten
Löneenheten ingår i HR-avdelningen, som är en del inom Regionledningskontoret.

Löneenheten finns idag på 3 orter och har totalt 30 medarbetare som arbetar i team på respektive ort Arvika, Torsby och Karlstad. Löneteamet i Karlstad är placerade i Regionens hus.

Arbetsbeskrivning
I rollen som lönekonsult har du just nu en fantastisk möjlighet att tillsammans med oss inom Löneenheten vidareutveckla och digitalisera arbetssätt samt skapa effektivare processer. Det är en självklarhet att vi delar med oss av vår kunskap. Vi månar om varandra, hjälps åt i leveransen till kund och inte minst, har kul tillsammans.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att ge stöd och support till våra chefer och medarbetare. Du administrerar löneprocessen, arbetar för att säkerställa att lagar, lönestyrande avtal samt riktlinjer tillämpas och följs. I arbetet ingår att ge support till chefer och administratörer via telefon eller i ärendehanteringssystemet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för lönefrågor och har en YH-utbildning inom lön eller erfarenhet av lönearbete som bedöms som likvärdig. Du har god datorvana, ett intresse för siffror, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är en god pedagog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönearbete i HR-lönesystemet Heroma och har kännedom om det kollektivavtal som gäller inom offentlig sektor.

Som person är du initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad. Du arbetar bra med andra människor samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är också noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter det intressant? Skynda dig in med din ansökan! Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Jul 11    Karlstads kommun    Löneadministratör
Beskrivning Vi söker nu en vikarierande löneadministratör till personalenheten. Vi använder oss för tillfället av verksamhetssystemet Heroma. Vårt kontor finns vid torget på Kungsgatan mitt i centrala Karlstad. Vi är ett härligt gäng kollegor som tillsammans och i samarbete med varandra och andra stöttar Karlstadborna till ”Ett bättre liv i Solstaden”.   https://karlstad.se/valkommen  Arbetsuppgifter Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsup... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu en vikarierande löneadministratör till personalenheten.

Vi använder oss för tillfället av verksamhetssystemet Heroma. Vårt kontor finns vid torget på Kungsgatan mitt i centrala Karlstad.

Vi är ett härligt gäng kollegor som tillsammans och i samarbete med varandra och andra stöttar Karlstadborna till ”Ett bättre liv i Solstaden”.  

https://karlstad.se/valkommen 

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avslut, vara del i arbetet kring scheman, skriva tjänstgörings och arbetsgivarintyg och att arkivera personalakter.

Arbetet innebär att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor samt även ha kontakter med externa myndigheter. Viss information och utbildning om rutiner och regler förekommer också, såväl skriftligt som muntligt.

Kvalifikationer
Slutförd gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning, samt erfarenhet av löneadministration eller påbyggnadsutbildning är krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom offentlig sektor samt om du har arbetat i systemet Heroma.

Arbetet kräver att man både kan arbeta självständigt och tillsammans med kollegor, att man är noggrann, strukturerad och klarar av att arbeta under tidspress vissa perioder. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Erfaren lönespecialist till spännande företag i Karlstad

Ansök    Jun 27    Manpower AB    Löneadministratör
Vill du jobba med löneadministration på ett globalt företag verksamt inom tillverkningsindustrin? Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar och schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan vårt uppdrag som lönespecialist till ett spännande företag i Karlstad vara något för dig! Vi tillsätter tjänsten så fort vi kan så vänta inte med din ansökan. Vi på Manpower söker en erfaren och engagerad lönespecia... Visa mer
Vill du jobba med löneadministration på ett globalt företag verksamt inom tillverkningsindustrin? Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration, avstämningar och schemahantering och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan vårt uppdrag som lönespecialist till ett spännande företag i Karlstad vara något för dig! Vi tillsätter tjänsten så fort vi kan så vänta inte med din ansökan.

Vi på Manpower söker en erfaren och engagerad lönespecialist för att ansluta till vår kunds team i Karlstad. Som lönespecialist kommer du att spela en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av kundens löneadministration och skapa en positiv upplevelse för vår kunds anställda.

Dina arbetsuppgifter

Som lönespecialist kommer du att ansvara för löneadministrationen för kundens svenska, norska och danska bolag. Du kommer att utföra hantera lönekorrigeringar och avstämningar av semester- och kompskuld, bokföring och AGI samt administrera pensionsavsättningar och relaterade processer. Som lönespecialist ansvarar du för att besvara och följa upp kundärenden från medarbetare, chefer och externa parter i vårt ärendehanteringssystem. Även följande arbetsuppgifter förekommer:

* Hantera redovisningar till myndigheter, inklusive intern återrapportering
* Sammanställning av statistik till myndigheter och internt
* Ansvara för schemahantering
* Tillämpa sjukhanteringsrutiner
* Delta i årsrutiner och hantering av semesterårskiften
* Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar samt hantera konsulter
* Följa och utveckla rutiner och riktlinjer för löneadministration

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av löneadministration och kan hantera komplexa löneberäkningar i lönesystem och program, gärna med erfarenhet av Agda PS. Vi ser att du har kunskap inom arbetsrättsliga och skatterättsliga regler och du har en analytisk förmåga och är noggrann med siffror. Som person är du initiativtagande, driven, professionell och engagerad. Du är kommunikativ tar ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har en certifiering inom löneadministration.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu".

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via telefon 054-22 18 84 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Manpower

Som konsult hos Manpower får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Manpower erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Visa mindre

Löneadministratör

Löneadministratör till AB Pictura Har du en fallenhet för siffror och struktur samt ett intresse för administrativt arbete? Är du ansvarstagande, trivs att arbeta systemnära och har erfarenhet av lönehantering och personaladministration? Då kan det vara dig vi söker! Om du är rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i ett företag med en stark företagskultur, framåtdriv, härliga kollegor och en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och... Visa mer
Löneadministratör till AB Pictura


Har du en fallenhet för siffror och struktur samt ett intresse för administrativt arbete?
Är du ansvarstagande, trivs att arbeta systemnära och har erfarenhet av lönehantering och personaladministration? Då kan det vara dig vi söker!

Om du är rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i ett företag med en stark företagskultur, framåtdriv, härliga kollegor och en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och mycket ansvar.

Om rollen:

Rollen innebär fullt ansvarar för hela löneprocessen inklusive hantering av administrativa personal- och lönerelaterade frågor. Du kommer stödja HR Ansvarig och driva olika projekt inom HR och lön. Rollen innebär samtidigt att du är en bygga mellan vår ekonomiavdelning och HR, där analys och uppföljning kommer att vara en del av de löpande uppgifterna.
Dina huvuduppgifter består av att:

Hantera anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, intyg och rapportering till vissa myndigheter.


Kvalitetssäkra och följa upp lönesystemets beräkningar.


Göra avstämningar och systemrelaterade uppgifter inom lön.


Besvara verksamhetens lönerelaterade frågor.


Huvudansvar/”superuser” för samtliga system som berörs inom löneadministrationen.


Driva olika projekt inom lön såsom systemöversyn, effektivisering av processer samt kontinuerligt kvalitetsarbete.


Analys och uppföljning av kostnader kopplat till personal.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av hela löneprocessen och även av förbättrings- och projektarbete. Dig som är van vid att arbeta i olika system och ser möjligheter med att utvecklas i olika system och som är intresserad av att utveckla och effektivisera processer och arbetssätt. Du bör vara van att arbeta med flera kollektivavtal och rollen kräver god erfarenhet av lönearbete på företag med många anställda. Det är meriterande om du kan lönesystemet Hogia sedan tidigare. Har du därtill erfarenhet av ekonomiarbete/redovisning ser vi det som ett plus.
Som person är du serviceinriktad med förmåga att hitta lösningar och kan hantera en varierad arbetsbelastning beroende på tidpunkt inom månad och år. Du är ordningsam, strukturerad och har en hög integritet. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.
Har du en utbildning inom löneadministration så är det meriterande.
Tjänsten:
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
___________________________________________________
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Skandinavien på Gratulationskort och Presentpapper, och vi säljer även ett stort antal andra produktområden till detaljhandeln. Några exempel är Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter. Visa mindre

Lönekonsult till Accountor i Karlskoga / Karlstad

Vill du jobba i en spännande och stimulerande miljö där teamwork står i fokus? Vi är ett gäng på 15 glada och lösningsorienterade kollegor som nu söker efter nästa lönekonsult till vårt team. Vad sägs, vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet till nästa nivå? På Accountor ser vi hela tiden till att ligga i framkant. Vi vill faktiskt påstå att vi är en Sveriges mest moderna fullservicebyråer inom lön och ekonomi. Som lönekonsult hos oss kommer du ... Visa mer
Vill du jobba i en spännande och stimulerande miljö där teamwork står i fokus? Vi är ett gäng på 15 glada och lösningsorienterade kollegor som nu söker efter nästa lönekonsult till vårt team. Vad sägs, vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet till nästa nivå?
På Accountor ser vi hela tiden till att ligga i framkant. Vi vill faktiskt påstå att vi är en Sveriges mest moderna fullservicebyråer inom lön och ekonomi. Som lönekonsult hos oss kommer du alltid jobba utifrån den mest moderna tekniken, där digitalisering och utveckling är A och O. Samtidigt är vi noga att aldrig glömma det som gör oss bäst; det mänskliga. En grundförutsättning till ett bra arbete börjar därför med att känna att man har kul och trivs med sina kollegor. Du kommer tillhöra ett team där vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där det inte finns några dumma frågor.
Just nu söker vi dig som vill axla rollen som lönekonsult från vårt kontor i Karlskoga eller Karlstad, beroende på vart du bor. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för löneberedning för olika kunder tillsammans med kollegor.
Arbeta parallellt med robotar i olika delar av löneprocessen.
Arbeta proaktivt för att säkerställa god leverans och kvalitet.
Arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med kollegor.

Accountor är ett karriärföretag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du utvecklas och trivs hos oss. Därför erbjuder vi:
Löpande kompetensutveckling.
SRF-auktorisation - auktorisationen är personlig och stärker ditt eget varumärke.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats, jobba hemifrån eller på kontoret.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.

Vem är du?
Du är en strukturerad och noggrann person som gillar ordning och reda. Dessutom är du lyhörd och har förmågan att samarbeta med olika typer av människor.
Kvalifikationer:

YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön. Utöver detta ser vi gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Har du tidigare erfarenhet av Hogia Lön Plus och Flex HRM ses det som mycket meriterande. Har du en bakgrund av att ha jobbat i en konsultroll eller kommer ifrån servicebranschen ses det som ett stort plus!
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 350 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Accountor tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Vill du vara en del utav en Sveriges mest moderna fullservicebyråer du också, där du har chansen att växa och utvecklas? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniel Lundström, rekryteringskoordinator, [email protected] Visa mindre

Löneadministratör

Löneadministratör till AB Pictura Nu söker vi dig som har erfarenhet av lönehantering och personaladministration från större företag. Vi söker dig som kan och vill bidra utifrån tidigare erfarenheter och samtidigt vill utvecklas vidare i din roll. Är du dessutom ansvarstagande, trivs att arbeta systemnära? Då kan det vara dig vi söker! Om du är rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i ett företag med en stark företagskultur, framåtdri... Visa mer
Löneadministratör till AB Pictura
Nu söker vi dig som har erfarenhet av lönehantering och personaladministration från större företag. Vi söker dig som kan och vill bidra utifrån tidigare erfarenheter och samtidigt vill utvecklas vidare i din roll.

Är du dessutom ansvarstagande, trivs att arbeta systemnära? Då kan det vara dig vi söker!

Om du är rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i ett företag med en stark företagskultur, framåtdriv, härliga kollegor och en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och mycket ansvar.

Om rollen:

Rollen innebär fullt ansvarar för hela löneprocessen inklusive hantering av administrativa personal- och lönerelaterade frågor. Du kommer stödja HR Ansvarig och driva olika projekt inom HR och lön. Rollen innebär samtidigt att du är en bygga mellan vår ekonomiavdelning och HR, där analys och uppföljning kommer att vara en del av de löpande uppgifterna.
Dina huvuduppgifter består av att:

Hantera anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, intyg och rapportering till vissa myndigheter.


Kvalitetssäkra och följa upp lönesystemets beräkningar.


Göra avstämningar och systemrelaterade uppgifter inom lön.


Besvara verksamhetens lönerelaterade frågor.


Huvudansvar/”superuser” för samtliga system som berörs inom löneadministrationen.


Driva olika projekt inom lön såsom systemöversyn, effektivisering av processer samt kontinuerligt kvalitetsarbete.


Analys och uppföljning av kostnader kopplat till personal.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av hela löneprocessen och även av förbättrings- och projektarbete. Dig som är van vid att arbeta i olika system och ser möjligheter med att utvecklas i olika system och som är intresserad av att utveckla och effektivisera processer och arbetssätt. Du bör vara van att arbeta med flera kollektivavtal och rollen kräver god erfarenhet av lönearbete på företag med många anställda. Det är meriterande om du kan lönesystemet Hogia sedan tidigare. Har du därtill erfarenhet av ekonomiarbete/redovisning ser vi det som ett plus.
Som person är du serviceinriktad med förmåga att hitta lösningar och kan hantera en varierad arbetsbelastning beroende på tidpunkt inom månad och år. Du är ordningsam, strukturerad och har en hög integritet. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.
Har du en utbildning inom löneadministration så är det meriterande.
Tjänsten:
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
___________________________________________________
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Skandinavien på Gratulationskort och Presentpapper, och vi säljer även ett stort antal andra produktområden till detaljhandeln. Några exempel är Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Mar 15    Karlstads kommun    Löneadministratör
Beskrivning På arbetsgivaravdelningen på kommunledningskontoret arbetar löneadministratörer, systemförvaltare, verksamhetsutvecklare, controller och förhandlare som leds av en HR- och förhandlingschef. Vårt uppdrag är att leda, utveckla, samordna och följa upp arbetsgivararbetet både på kommunledningskontoret och i koncernen Karlstads kommun.?Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och rustar oss för att möta framtiden genom att utveckla kommunl... Visa mer
Beskrivning
På arbetsgivaravdelningen på kommunledningskontoret arbetar löneadministratörer, systemförvaltare, verksamhetsutvecklare, controller och förhandlare som leds av en HR- och förhandlingschef.

Vårt uppdrag är att leda, utveckla, samordna och följa upp arbetsgivararbetet både på kommunledningskontoret och i koncernen Karlstads kommun.?Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och rustar oss för att möta framtiden genom att utveckla kommunledningskontorets centrala HR-funktion.

Vi har precis avslutat en upphandling av HR-system och det står klart att Heroma fortsatt kommer att leverera system till kommunkoncernen. Vi söker nu en löneadministratör med särskilt uppdrag att stödja förvaltningar och bolag under införande av HR-systemet. Tillsammans med våra övriga löneadministratörer, möjliggörs en bra process och en god arbetsmiljö under projektet.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avslut, säkerställa och kvalitetssäkra att rätt lön betalas ut till rätt person i rätt tid. Delta i arbetet kring scheman, skriva tjänstgörings- och arbetsgivarintyg och att arkivera personalakter är andra exempel på arbetsuppgifter.

Arbetet innebär att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor samt även ha kontakter med externa myndigheter. Viss information och utbildning om rutiner och regler förekommer också, såväl skriftligt som muntligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har studerat en YH-utbildning inom löneadministration eller fått motsvarande kunskap genom annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. 

Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med löner. Om du inte arbetat med löner så har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som kräver ordning, struktur och förmåga att hantera system. Du är van att arbeta med service efter kundernas behov. Vi ser det som särskilt meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom offentlig sektor, kanske till och med i HR-systemet Heroma.

Arbetet kräver att du både kan ta initiativ och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt, samtidigt som du trivs med att arbeta tillsammans med kollegor. Som löneadministratör hos oss har du ett serviceinriktat förhållningssätt och du anstränger dig för att hitta lösningar. Du har förmåga att arbeta med många detaljer samtidigt och har en stor noggrannhet, för att säkerställa att dina ärenden blir korrekt hanterade. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Ekonomi- och löneadministratör till Vänerförvaltning

Ansök    Feb 28    Eterni Sweden AB    Löneadministratör
EKONOMI- OCH LÖNEADMINISTRATÖR TILL VÄNERFÖRVALTNING ARBETSUPPGIFTER I rollen som ekonomi- och löneadministratör hos Vänerförvaltning kommer din primära arbetsuppgift vara att sköta lön- och arvodesadministration för bostadsrättsföreningarnas styrelse och anställda. Vidare kommer du att hantera hela leverantörsreskontran med; avstämningar, avvikelser och påminnelser samt ansvara för posthantering, fakturascanning, löpande bokföring och moms. PERSONLIGA EG... Visa mer
EKONOMI- OCH LÖNEADMINISTRATÖR TILL VÄNERFÖRVALTNING
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ekonomi- och löneadministratör hos Vänerförvaltning kommer din primära arbetsuppgift vara att sköta lön- och arvodesadministration för bostadsrättsföreningarnas styrelse och anställda. Vidare kommer du att hantera hela leverantörsreskontran med; avstämningar, avvikelser och påminnelser samt ansvara för posthantering, fakturascanning, löpande bokföring och moms.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har en för tjänsten relevant utbildning alternativt att du har uppnått likvärdiga kunskaper genom arbetserfarenhet. Viss erfarenhet av ekonomiarbete samt erfarenhet/kunskap i lönesystemet Hogia är meriterande. Vidare tror vi att du är noggrann, fokuserad samt har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda kontakter med såväl kunder som kollegor. Du är en lagspelare som trivs i ett mindre team och du har förmågan att göra rätt prioriteringar när du har mycket att göra.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som ekonomi- och löneadministratör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Vänerförvaltning. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och vi hänvisar alla eventuella frågor kring tjänsten till dem.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Löneekonom

Nya Ekonomikompetens består av ambitiösa, kommunikativa människor. Medarbetare som kombinerar modern teknik och effektiva processer med kundnära affärsrådgivning. Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Vi är ett tillväxtföretag som ökat omsättningen med mer än 25% både 2021 och 2022. Kundtillströmningen är god och vi behöver därför återigen bli fler medarbetare. Den här gången söker vi medarbetare till vårt kontor i Karlstad eller Örebro. Vi söker d... Visa mer
Nya Ekonomikompetens består av ambitiösa, kommunikativa människor. Medarbetare som kombinerar modern teknik och effektiva processer med kundnära affärsrådgivning.
Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Vi är ett tillväxtföretag som ökat omsättningen med mer än 25% både 2021 och 2022. Kundtillströmningen är god och vi behöver därför återigen bli fler medarbetare. Den här gången söker vi medarbetare till vårt kontor i Karlstad eller Örebro.
Vi söker dig
Vi söker dig som tycker det är viktigt att trivas på jobbet. Och som, parallellt med processerna kring löneberedning, även vill vara med och assistera våra kunder att bygga samma fina känsla av trivsel för deras medarbetare. Du ser det som naturligt att skapa en god relation både med dina kollegor såväl som med våra kunder. Ditt arbete är inriktat på partnerskap. Kvalitetsinriktat och förtroendeingivande med god förståelse för Löneprocesserna.
Dina teoretiska kunskaper bottnar i en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten.
Arbetsuppgifter
Du kommer, tillsammans med kollegor, att arbeta med löneservice i kunduppdrag. Därmed får du även möjlighet att utveckla dig inom olika lönesystem. Våra lönetjänster bygger på kvalitet och leverans i rätt tid samtidigt som vi arbetar aktivt för att hela tiden har ett bra och nära samarbete med kunderna.
Arbetsuppgifterna är även stimulerande och varierande eftersom det handlar om olika kollektivavtal, systeminställningar, processutveckling, att hjälpa kunder bli mer digitala samt supportera kring olika frågeställningar inom utförandet.
Våra kunder är enmansföretag såväl som noterade koncerner.
Del av vårt team
På Nya Ekonomikompetens är du i högsta grad del av vårt team. Vi erbjuder stor frihet under ansvar, har högt i tak och trivs på jobbet. Vårt ’förmånspaket’ för alla medarbetare är omfattande. Det är samtidigt viktigt att du är självgående och även tar eget ansvar.
Vissa delar har Du med dig, andra delar utvecklar Du tillsammans med oss:
Erfarenhet från HR- och personaladministrativa processer
God övergripande förståelse för löneberedning av tjänstemanna- respektive kollektivlöner
Lätt att förstå och sätta dig in i digitala hjälpmedel
Bra på att kommunicera (främst felfri svenska) i tal och skrift

Tillsammans gör vi det roligt att gå till jobbet. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.
Kamratskap & aktiviteter
Vi tycker att det är jättekul om Du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick off. Glädje och gemenskap. Våra medarbetare gillar även fysisk träning och vi tränar tillsammans varje vecka (på arbetstid). Alla har årskort på gym.
Vi har ett Personalförmånspaket med ett antal olika förmåner för alla anställda på företaget. Självklart omfattas även denna tjänst av det paketet.
Klart du skall söka
Känner Du att vår beskrivning passar dig? Kontakta oss med följande:
Ansökan skall vara digital skickad till mailadressen nedan
Kort beskrivning av Dig själv (max 1/2 A4-sida)
CV (komplett)
Gärna foto på Dig själv
Bostadsort Karlstad/Örebro närområde. Körkort m tillgång till bil.

Tjänsten kan utgå från något av våra kontor i Karlstad eller Örebro. Vi går igenom urvalet löpande (självklart helt konfidentiellt) och annonseringen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Märk Din ansökan med "Löneekonom". Maila ansökan till [email protected]. Senast måndag 27/3 2023.
Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Rebecca Strand på telefon 073-669 77 70 eller vår HR-ansvariga Mariah Nauclér på telefon 070-828 29 70
Varmt välkommen med Din ansökan till oss! Visa mindre

HR och löneadministratör till Byggbeslag

Om tjänsten Vi söker efter en HR och löneadministratör som i huvudsak kommer att arbeta tillsammans med och fungera som ett stöd till vår löneansvarig. Som HR och löneadministratör är det viktigt att arbeta professionellt och proaktivt för att minimera risken för fel samt vara väl insatt i kollektivavtalsfrågor. Utöver lön kommer även andra arbetsuppgifter kopplade till personal att tillkomma, och på sikt finns det möjlighet för dig att få ett stort ägand... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker efter en HR och löneadministratör som i huvudsak kommer att arbeta tillsammans med och fungera som ett stöd till vår löneansvarig. Som HR och löneadministratör är det viktigt att arbeta professionellt och proaktivt för att minimera risken för fel samt vara väl insatt i kollektivavtalsfrågor. Utöver lön kommer även andra arbetsuppgifter kopplade till personal att tillkomma, och på sikt finns det möjlighet för dig att få ett stort ägandeskap i ditt arbete och utvecklas i din roll.

Du kommer att arbeta med ett härligt gäng som både hjälper varandra och medarbetare i verksamheten. Med hög kunskap om personal driver vi vårt arbete framåt vill att du ska få möjlighet att göra detsamma. Tjänsten är på 60% och placeringen är på vårt kontor i Karlstad. Totalt arbetar ca 300 anställda på Byggbeslag.

Om dig

Vi söker dig som har högskole-, eller universitetsutbildning med inriktning mot personal, eller om du har motsvarade relevant arbetslivserfarenhet eller annan utbildning. Har du tidigare arbetat med lön och har erfarenhet från system som Agda och Expence ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser efter dig som är noggrann och självgående i ditt arbete. Du är en person som med stor entusiasm sätter dig in i nya arbetsuppgifter och trivs i en roll där du har en nyckelfunktion i verksamheten. Social och kommunikativ är ord som beskriver dig bra och du har drivet att lära dig och utvecklas inom områden som rör lön och personal.

Om oss

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon
070-2724071 eller Johanna Westberg på 072-3102972.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 8 februari. Visa mindre

Ansvarig löneadministratör

Ansök    Feb 3    Qtym AB    Löneadministratör
Välkommen att bli en del av ägardrivna företaget Wafab Bil. Wafab Bil har moderna fullserviceanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Sunne. Förutom Fiat transportbilar och Maxus säljer vi Sveriges tredje största bilmärke Kia i hela Värmland. På vår fullserviceanläggning i Karlstad finner du: • Nybilsförsäljning av Kia • Nybilsförsäljning av Fiat Professional och Maxus i vårt separata Transportbilscenter • Begagnatbilsförsäljning av olika märken • Au... Visa mer
Välkommen att bli en del av ägardrivna företaget Wafab Bil. Wafab Bil har moderna fullserviceanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Sunne. Förutom Fiat transportbilar och Maxus säljer vi Sveriges tredje största bilmärke Kia i hela Värmland.

På vår fullserviceanläggning i Karlstad finner du:

• Nybilsförsäljning av Kia
• Nybilsförsäljning av Fiat Professional och Maxus i vårt separata Transportbilscenter
• Begagnatbilsförsäljning av olika märken
• Auktoriserad bilverkstad för Kia, Fiat, Fiat Professional, Maxus och Saab
• Reservdelsförsäljning av originaldelar samt ersättningsdelar till Kia, Fiat, Fiat Professional, Maxus och Saab

Wafab söker en person som är huvudansvarig för företagets löneadministration.
För att lyckas i rollen som löneadministratör ser vi att du är noggrann och att du har ett öga för detaljer. Du är en person som gillar att arbeta i ett högt tempo och du har förmågan att hålla en god struktur i ditt arbete samt förmågan att fatta egna beslut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Lönehantering och avstämningar
• Skattedeklarationer

• Rapportera och anmäla till Försäkringskassan och AFA samt månatlig pensionsrapportering till Collectum och Alecta

• Digital kvittohantering för företagskort
• Bearbeta och sammanställa lön i Hogia Lön Plus

• Redovisa skatt och arbetsgivaravgifter till Skatteverket
• Administrera arbetsgivarintyg
• Dekarationsansvarig PRI

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med lönesystemet Hogia Lön.

Mer om tjänsten:

Tjänsten startar som en bemanning i 3–6 månader via Qtym med chans till förlängning. Det är en 100% tjänst med start omgående.

Placering: Karlstad

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Jan Hallenberg, 076-4953182, alternativt [email protected]

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se Visa mindre

HR och löneadministratör till Byggbeslag

Om tjänsten Vi söker efter en Löne- och HR administratör som i huvudsak kommer att arbeta tillsammans med och fungera som ett stöd till vår löneansvarig. Som Löne- och HR administratör är det viktigt att arbeta professionellt och proaktivt för att minimera risken för fel samt vara väl insatt i kollektivavtalsfrågor. Utöver lön kommer även andra arbetsuppgifter kopplade till personal att tillkomma, och på sikt finns det möjlighet för dig att få ett stort ä... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker efter en Löne- och HR administratör som i huvudsak kommer att arbeta tillsammans med och fungera som ett stöd till vår löneansvarig. Som Löne- och HR administratör är det viktigt att arbeta professionellt och proaktivt för att minimera risken för fel samt vara väl insatt i kollektivavtalsfrågor. Utöver lön kommer även andra arbetsuppgifter kopplade till personal att tillkomma, och på sikt finns det möjlighet för dig att få ett stort ägandeskap i ditt arbete och utvecklas i din roll.

Du kommer att arbeta med ett härligt gäng som både hjälper varandra och medarbetare i verksamheten. Med hög kunskap om personal driver vi vårt arbete framåt vill att du ska få möjlighet att göra detsamma. Tjänsten är på 60% och placeringen är på vårt kontor i Karlstad.

Om dig

Vi söker dig som har högskole-, eller universitetsutbildning med inriktning mot personal, eller om du har motsvarade relevant arbetslivserfarenhet eller annan utbildning. Har du tidigare arbetat med lön och har erfarenhet från system som Agda och Expence ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser efter dig som är noggrann och självgående i ditt arbete. Du är en person som med stor entusiasm sätter dig in i nya arbetsuppgifter och trivs i en roll där du har en nyckelfunktion i verksamheten. Social och kommunikativ är ord som beskriver dig bra och du har drivet att lära dig och utvecklas inom områden som rör lön och personal.

Om oss

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon
070-2724071 eller Johanna Westberg på 072-3102972.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 8 februari. Visa mindre

Ekonom/Administratör

Ansök    Okt 7    Wikan Personal AB    Löneadministratör
Om företaget Wikan Personal söker nu en Ekonom/administratör för kunds räkning i Karlstad. Dina arbetsuppgifter Som ekonom/administratör kommer du att vara ansvarig för det dagliga löpande arbetet som t.ex Inköp, dokumentation, affärssystem, prislistor, administration kring personal i projekten samt kundfakturering och kravhantering. Du kommer jobba aktivt i deras egna system och vara en viktig länk i vidareutveckling av detta system så IT vana och IT int... Visa mer
Om företaget
Wikan Personal söker nu en Ekonom/administratör för kunds räkning i Karlstad.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonom/administratör kommer du att vara ansvarig för det dagliga löpande arbetet som t.ex Inköp, dokumentation, affärssystem, prislistor, administration kring personal i projekten samt kundfakturering och kravhantering. Du kommer jobba aktivt i deras egna system och vara en viktig länk i vidareutveckling av detta system så IT vana och IT intresse är ett måste. Du kommer även ha en viktig roll som bollplank och administrativt stöd för personal och VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har utbildning och/eller några års erfarenhet inom för tjänsten relevant område. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap i någon form.
Goda kunskaper i Excel samt övriga Office-paketet är ett krav. Meriterande om du tidigare arbetat i ett större affärssystem. Du kan svenska och engelska i tal och skrift.

Du trivs mycket bra med att arbeta på kontor med operativt ekonomiarbete och orders. Du gillar att arbeta i högt tempo och är flexibel som person. Du bör kunna arbeta ur ett helhetsperspektiv och du har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är stresstålig, noggrann och prestigelös.

Information och kontakt
Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning via Wikan Personal. Tillsättning omgående.
Känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning. För mer information kontakta konsultchef Gabriel Hammarsten 054-400 31 12

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har 15 kontor i Sverige, omsätter ca 500 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en Ekonom/administratör för kunds räkning i Karlstad. Visa mindre

Lönekonsult till Accountor i Karlstad

Är du utbildad inom lön och gillar att ständigt utvecklas och lära dig nytt? Trivs du att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat? Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då har vi en tjänst som skulle passa dig perfekt! På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett ... Visa mer
Är du utbildad inom lön och gillar att ständigt utvecklas och lära dig nytt? Trivs du att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat? Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då har vi en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar att arbeta med lönekörning för olika kunder och vill utvecklas i din profession. Just nu söker vi dig som vill axla rollen som lönekonsult, antingen från vårt kontor i Karlskoga eller Karlstad.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för löneberedning för olika kunder tillsammans med kollegor.
Arbeta parallellt med robotar i olika delar av löneprocessen.
Arbeta proaktivt för att säkerställa god leverans och kvalitet.
Arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med kollegor.


Vi är måna om att alla ska trivas och tillämpar hybridkontoret som arbetsmodell.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder. Vi är stolta över vår leveranskvalité och vågar påstå att vi är i topp i branschen när det gäller utveckling av RPA och ett standardiserat arbetssätt.
Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du utvecklas och trivs hos oss. Därför erbjuder vi:
Löpande kompetensutveckling.
SRF-auktorisation - auktorisationen är personlig och stärker ditt eget varumärke.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.

Vem är du?
Vi tror att du är en strukturerad och noggrann person som gillar ordning och reda och att du är trygg i dig själv. Dessutom är du lyhörd och har förmågan att samarbeta med olika typer av människor. Kanske har du tidigare erfarenhet av något serviceyrke.
Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult eller inom service ses som mycket meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniel Lundström, rekryteringskoordinator, [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Mer nyfiken?
Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss och vad hon uppskattar mest med Accountor.
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss här eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram! Visa mindre

Administratör

Ansök    Okt 31    Bravida Sverige AB    Löneadministratör
Är du en administratör som brinner du för struktur, ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! På Bravida främjar vi utveckling och du som medarbetare har en mycket viktig roll i vår tillväxtresa. Nu söker Bravida Karlstad en serviceinriktad administratör till vår avdelning Karlstad Processrör. Om jobbet Som administratör hos oss har du en viktig nyckelroll. Du kommer att vara ett stöd i ekonomifrågor till både avdelningschef, projektledare och servicel... Visa mer
Är du en administratör som brinner du för struktur, ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! På Bravida främjar vi utveckling och du som medarbetare har en mycket viktig roll i vår tillväxtresa. Nu söker Bravida Karlstad en serviceinriktad administratör till vår avdelning Karlstad Processrör.

Om jobbet

Som administratör hos oss har du en viktig nyckelroll. Du kommer att vara ett stöd i ekonomifrågor till både avdelningschef, projektledare och serviceledare där du kommer arbeta med ekonomiuppföljning samt ansvara för bevakning av kundfakturor. Arbetet omfattar i stora drag ekonomi- och löneadministration med följande huvudsysslor:


• Bemöta kunder via telefon på ett serviceinriktat sätt
• Sköta fakturering och vissa inköp
• Registrera löner och nya kunder
• Löpande kund- och leverantörsreskontra
• Personaladministration (utbildningar etc.)
• Dagligen ansvara för verksamheten genom att rapportera avvikelse och följa upp ärenden i samråd med avdelningschef.

I din roll har du stor variation i din vardag och du har mycket kontakt med våra medarbetare, kunder och administratörer på övriga Bravida kontor.

Ditt nya team

Hos Karlstads Processrör är vi 29st medarbetare, både svetsare, montörer och tjänstemän. Vi utför både rörmontage med inriktning på rörsvetsning sant installationer inom process och energisektor där våra största kunder finns inom papper- och cellulosaindustrin.

Vi söker dig som


• Har ekonomisk utbildning
• Tidigare erfarenhet av ekonomi-, personal- och löneadministration
• God kunskap inom Excel och Officepaketet.
• Innehar B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av installationsavtalet och ekonomisystemet Agresso.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ordningsam. Du är driven, engagerad och är van att självständigt planera och strukturera ditt arbete inom givna tidsramar och deadlines. Du ser det som en självklarhet att leverera god kvalité och är duktig på att se helheten, kan leda dig själv och har förmågan att arbeta effektivt.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 november 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess Visa mindre

Löneadministratör

Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. ABF är, och ska vara, en förändringskraft för ökad jämlikhet och en mer deltagande demokrati. Vi tror på lärande och bildning och stimulerar till vidareutveckling. Vår värdegrund utgår från vårt idéprogram som är vår ideologiska kompass i vardagen. På ABFs förbundsexpedition värderar vi öppenhet, gott b... Visa mer
Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. ABF är, och ska vara, en förändringskraft för ökad jämlikhet och en mer deltagande demokrati. Vi tror på lärande och bildning och stimulerar till vidareutveckling. Vår värdegrund utgår från vårt idéprogram som är vår ideologiska kompass i vardagen.

På ABFs förbundsexpedition värderar vi öppenhet, gott bemötande och mångfald. Hos oss råder god stämning och ett prestigelöst arbetssätt och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha utvecklande, stimulerande arbetsuppgifter som ger möjlighet till omväxling och variation.

Förbundsexpeditionen består av sex stycken avdelningar:
-Ekonomiavdelningen
-Redovisningsavdelningen
-Organisations- och kommunikationsavdelningen
-Verksamhetsavdelningen
-IT-avdelningen
-HR-avdelningen

Denna tjänst är placerad på redovisningsavdelningen på förbundsexpeditionen i Karlstad. Redovisningsavdelningen har till uppgift att ge service till ABFs avdelningar och distrikt i landet inom ekonomi, lön, personaladministration samt verksamhetsadministration. Avdelningen består av 30 medarbetare vilka är indelade funktionsteam. Varje team leds i det dagliga arbetet av en teamledare och redovisningschefen har helhetsansvar över avdelningen.

Som löneadministratör hos oss på ABF kommer du att bli en del av en organisation som till stor del har ett digitalt arbetssätt och som ser utveckling av rutiner och processer som en självklarhet. Du kommer arbeta i en proaktiv avdelning i ABF-organisationen med ansvarstagande och hjälpsamma kollegor. Avdelningen präglas av god gemenskap där alla är en viktig pusselbit i helheten.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som löneadministratör kommer du ingå i ett team med ekonomer och verksamhetsadministratörer som leds av en teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att du utifrån olika typer av löneunderlag och filinläsningar hanterar hela löneprocessen åt våra avdelningar runt om i landet. Du kommer också att sköta efterrapportering i form av bland annat underlag till ekonomi, semesterlöneskulder, statistik och pensionsrapporteringar samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter för en löneadministratör. Vi ser det som en självklarhet att det i alla våra roller också ingår att stötta chefer och medarbetare inom teamet samt organisationen i sin helhet.

Som medarbetare på vår redovisningsavdelning kommer du ha en stor mängd interna och externa kontakter då vi hanterar flera olika kollektivavtal och sköter lönehantering till flera olika föreningar.


KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och kollegialt stöd. Vi tror att du har en positiv grundsyn och att du trivs med att ta ansvar för ditt arbete och besitter en hög grad av självledarskap. Du är en person som sätter laget framför jaget och strävar efter att arbeta på en arbetsplats vars värderingar du delar.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt men för att lyckas i rollen behöver du viss erfarenhet från arbete med lön. Kanske har du några års arbetslivserfarenhet från delar eller hela löneprocessen och vill bredda dina kunskaper i en ny organisation alternativt har du en nyligen avslutad YH-utbildning med inriktning lön och tillhörande praktik. När det gäller dina personliga egenskaper är det centralt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla, förbättra och kvalitetssäkra vårt arbete och tror att du vill vara en del i det.

Att du har en analytisk förmåga, en positiv inställning samt är strukturerad, noggrann, flexibel, effektiv och värderar samarbete kommer tillsammans med din prestigelöshet ha stor betydelse för att du ska trivas i denna tjänst.

Har du dessutom erfarenhet från löne- och personalsystemet Agda ser vi det som meriterade. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.


ÖVRIGT
Vår verksamhet bedrivs i fräscha lokaler i både centrala Stockholm och Karlstad. Tjänsten har reglerad arbetstid med en genomsnittlig veckoarbetstid om 39 timmar och har kollektivavtal med Akademikerförbunden och Handels. Vi har ett friskvårdsbidrag om 3 400 kronor per år samt en friskvårdstimme per vecka. Vi har rikskupongkort och avtalad tjänstepension.

Hos oss är det viktigt att du får möjlighet att skapa balans mellan ditt arbete och privatliv och vi förutsätter ett ansvarstagande självledarskap och ger dig i gengäld stor frihet. Det kommer att finnas viss möjlighet till hybridarbete.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning om sex månader.

Tjänsten är förlagd till Gräsdalsgatan 9 i Karlstad. Visa mindre

Systemförvaltare HR-/lönesystem

Ansök    Sep 30    Karlstads kommun    Löneadministratör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Beskrivning
På arbetsgivaravdelningen på kommunledningskontoret arbetar systemförvaltare, verksamhetsutvecklare, löneadministratörer, controller och förhandlare som leds av en HR- och förhandlingschef.

Vårt uppdrag är att leda, utveckla, samordna och följa upp arbetsgivararbetet inom hela koncernen Karlstads kommun. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och rustar oss för att möta framtiden genom att utveckla kommunledningskontorets centrala HR-funktion.

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny systemförvaltare med inriktning mot löneområdet. Du får en konsultativ roll där du stöttar och supporterar verksamhetens användning av HR-systemet Heroma. Som systemförvaltare arbetar du med support, utbildning, förvaltning och utveckling, vilket innebär att en viktig uppgift är att ha förståelse för systemets logiska uppbyggnad. Du medverkar också vid problemlösning samt vid tester inför driftsättning av nya funktioner.

I arbetsuppgifterna ingår också att

- kommunicera förändring och vara engagerad i din roll som stöd till användarna
- genomföra tester avseende nya versioner
- kommunicera och samverka inom koncernen Karlstads kommun kring förändringar och nya modulers funktionalitet samt föreslå lösningar och förbättringar
- delta i utredningar avseende nya tillämpningar inom området
- medverka i användarforum, intressegrupperingar och utvecklingsprojekt
- ha kontakt med leverantör angående supportärenden, uppgraderingar och utvecklingsfrågor

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom löneområdet och systemet arbetar du för närvarande också med löneadministration som en del av tjänsten. Du arbetar också med utbildning inom löneadministration.

Rollen som systemförvaltare ger dig möjlighet att använda din djupa kunskap inom ditt specialistområde, samtidigt som du arbetar med en helhetsbild och många kontaktytor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänd gymnasieexamen och det är meriterande om du därtill har akademisk utbildning inom HR, systemvetenskap eller ekonomi. Kanske har du tidigare arbetat med systemförvaltning eller så har du erfarenhet av löneadministration under några års tid och är nu nyfiken på att ta steget mot systemförvaltning. Det är meriterande om du dessutom har:

- arbetat med HR-systemet Heroma
- erfarenhet från offentlig förvaltning
- kunskap om LAS
- kunskap och förståelse om schemaläggning och bemanning, då du kommer att samarbeta med systemförvaltare med ansvar för dessa frågor

Du gillar att skapa förståelse för processer och systemets uppbyggnad. I ditt arbete är du en problemlösare som har förmåga att se effekter av förändringar på många olika plan och nivåer. Inom ditt expertområde har du en helhetssyn samtidigt som du håller koll på detaljerna, och du trivs med att analysera komplexa problem. När du arbetar tar du självständiga initiativ och har förmåga att planera och prioritera arbetet. Som systemförvaltare ingår du i flera grupper och har många kontaktytor, vilket ställer krav på dig att arbeta väl tillsammans med andra. Du talar och förklarar på ett tydligt sätt på svenska, både i enskilda möten och i små och stora grupper.

Som medarbetare delar du självklart kommunens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder Karlstad kommun?
Som anställd i Karlstads kommun finns en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller nyttja vår semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, semesterdagsväxla till extra lediga dagar, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel, eller för att löneväxla till pension.

Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Förutom friskvårdsbidrag erbjuder också Karlstads kommun alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp. 

Inom Karlstad kommun har du möjlighet till distansarbete under del av din tjänst. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Lönekonsult till Karlstad

Ansök    Sep 16    REGION VÄRMLAND    Löneadministratör
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Regionledningskontoret arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom alla Region Värmlands ansvarsområden. Här finns också funktioner för stöd och service. Vi samverkar också med andra ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Regionledningskontoret arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom alla Region Värmlands ansvarsområden. Här finns också funktioner för stöd och service. Vi samverkar också med andra samhällsaktörer, som nationella och regionala myndigheter, andra regioner, kommuner och olika intresseorganisationer.Om verksamheten
Löneenheten ingår i HR-avdelningen, som är en del inom Regionledningskontoret.

Löneenheten finns idag på på tre orter och har totalt 30 medarbetare som arbetar i team på respektive ort Arvika, Torsby och Karlstad. Löneteamet i Karlstad är placerade i Regionens hus.

Arbetsbeskrivning
I rollen som lönekonsult har du just nu en fantastisk möjlighet att tillsammans med oss inom HR lön vidareutveckla arbetssätt och skapa effektiva processer. Det är en självklarhet att vi delar med oss av vår kunskap, att vi månar om varandra och hjälps åt i leveransen till kund och inte minst har kul tillsammans.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att ge stöd och god service till våra chefer och medarbetare. Du administrerar löneprocessen, arbetar för att säkerställa att lagar, lönestyrande avtal samt riktlinjer tillämpas och följs. I arbetet ingår att ge support till chefer och administratörer via telefon eller i ärendehanteringssystemet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för lönefrågor och har en YH-utbildning inom lön eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har god datorvana, ett intresse för siffror, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är en god pedagog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönearbete i HR-lönesystemet Heroma och har kännedom om det kollektivavtal som gäller inom offentlig sektor.

Vi ser att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar och kommunicerar på ett tydligt och konstruktivt samt talar välformulerat och engagerat i enskilda möten och i små och stora grupper. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter det intressant? Urval och intervjuer görs löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Löneansvarig

Ansök    Feb 14    Moelven Wood AB    Löneadministratör
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK. Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moel... Visa mer
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood Sverige. Moelven Wood divisionen är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.
Moelven Wood AB söker Löneansvarig. Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Moelven Woods ekonomiavdelning behöver nu förstärka teamet med en Löneansvarig, till vårt kontor i Skåre.
Arbetsuppgifter. Tjänsten innebär löneansvar för flera bolag inom Woods division. Som löneansvarig ansvarar du för alla delar i vår lön/personalhantering, både för tjänstemän och kollektivanställd personal. Du kommer vara en viktig resurs för våra ledare och anställda i frågor som rör lön, anställning, och förmåner samt kollektivavtal.
Dina främsta arbetsuppgifter är:
Hantering/administration av lön och reseräkningar
Hantering/administration av pension- och försäkringsavtal
Hantering/administration av tjänstebilar genom LeasePlan
Interna och externa månads/års-rapporter kopplade till lön och personal
Att vara expert på lönerelaterade frågor
Bokslutsuppgifter/redovisningsuppgifter relaterade till lön/personal.
Lönebudgetering
Statistik och underlag för det som rör hälsa, miljö och säkerhet
Du kommer även, till viss del, att arbeta med förekommande HR-administration.
Övriga arbetsuppgifter inom bolaget kan tillkomma
Kvalifikationer. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av löneadministration, samt viss erfarenhet av redovisning.
Erfarenhet av systemet Hogia är meriterande men inte ett krav
Personliga egenskaper. Du är flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt. Du arbetar strukturerat, är noggrann och eftersträvar hög kvalitet. Har du dessutom lätt för att kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som löneansvarig arbetar du ganska självständigt och har förmåga att prioritera. Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du trivs med att utveckla processer och rutiner. Du behöver ha god erfarenhet av redovisning då tjänsten innehåller både bokslut- och budgetarbete.
Det är meriterande erfarenhet från bygg- eller industriverksamhet. Din datavana bör vara god liksom dina kunskaper i Office och gärna i något ekonomi/ personalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia Lön i någon tidigare befattning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet, och bygga vidare på den härliga positiva kultur som vi har i bolaget.
Vi erbjuder. Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Det är du, tillsammans med dina kollegor som får allt att fungera och som tar oss vidare mot en fortsatt spännande framgångsresa.
Placeringorten är på Moelven Woods huvudkontor i Skåre i Karlstad. Körkort är ett krav då det ingår att resa i tjänsten och besöka andra interna bolag som du arbetar med.
Låter det intressant? Då vi löpande kommer att kalla på intervjuer så är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27:e februari 2022. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta Ekonomichef Karin Johnson, tfn 010-122 50 67 eller Daniel Seger, HR-ansvarig Moelven Wood, tfn 010-122 50 61.
Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Feb 4    Karlstads kommun    Löneadministratör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Beskrivning
På arbetsgivaravdelningen på kommunledningskontoret arbetar löneadministratörer, systemförvaltare, verksamhetsutvecklare, controller och förhandlare som leds av en HR- och förhandlingschef.

Vårt uppdrag är att leda, utveckla, samordna och följa upp arbetsgivararbetet både på kommunledningskontoret och i koncernen Karlstads kommun.?Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och rustar oss för att möta framtiden genom att utveckla kommunledningskontorets centrala HR-funktion.

Heroma är vårt nuvarande HR-system men vi är mitt i en upphandling av ett nytt system. Vi söker nu en löneadministratör med särskilt uppdrag att stödja förvaltningar och bolag under upphandling och införande av det kommande HR-systemet. Koncernens löneadministratörer stödjer i upphandlingen och införandet och du avlastar dem under tiden. Tillsammans möjliggör vi en bra process och en god arbetsmiljö under projektet.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avslut, säkerställa och kvalitetssäkra att rätt lön betalas ut till rätt person i rätt tid. Delta i arbetet kring scheman, skriva tjänstgörings- och arbetsgivarintyg och att arkivera personalakter är andra exempel på arbetsuppgifter.

Arbetet innebär att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor samt även ha kontakter med externa myndigheter. Viss information och utbildning om rutiner och regler förekommer också, såväl skriftligt som muntligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning, utbildning inom löneadministration eller påbyggnadsutbildning inom området.

Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med löner. Om du inte arbetat med löner så har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som kräver ordning, struktur och förmåga att hantera system. Du är van att arbeta med service efter kundernas behov. Vi ser det som särskilt meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom offentlig sektor, kanske till och med i HR-systemet Heroma.

Arbetet kräver att du både kan ta initiativ och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt, samtidigt som du trivs med att arbeta tillsammans med kollegor. Som löneadministratör hos oss har du ett serviceinriktat förhållningssätt och du anstränger dig för att hitta lösningar. Du har förmåga att arbeta med många detaljer samtidigt och har en stor noggrannhet, för att säkerställa att dina ärenden blir korrekt hanterade. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lönekonsult med kunskap inom Hogia - Bli en del av vårt a+Team!

Är du lönekonsulten som brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt! På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på... Visa mer
Är du lönekonsulten som brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.


Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med teamet arbeta med alla delar av kundernas lönebearbetning.
Tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och/eller gällande lagar.
Ge hög service löpande till våra kunder och kollegor.
Samverka inom organisationen för att uppnå bästa kundupplevelse.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder.


Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad lönekonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, är bra på att hantera flera projekt löpande och gillar att arbeta mot deadlines. Dessutom är du ansvarsfull och har rutinen att granska ditt arbete så att allt blir rätt. Vi tror också att du lockas av att driva saker såväl självständigt som i team och har förmågan att se lösningar på kluriga situationer.

Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Du har ett systemintresse och förmågan att ta till dig nya system.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, [email protected]

Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram! Visa mindre

Stanza söker lönekonsult

Ansök    Nov 26    Stanza AB    Löneadministratör
Årets Tillväxtbyrå 2019 och 2020 samt DI Gasell 2021! Stanza växer och nu söker vi dig som vill jobba som Lönekonsult hos oss. Lönekonsult hos Stanza innebär att du självständig eller tillsammans med övriga lönekonsulter tar ansvar för kundernas lönehantering åt befintliga och nya kunder. I din roll kommer du ha möjlighet att utforma, utveckla och förädla. Beroende på dig, din bakgrund och din ambition finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget. S... Visa mer
Årets Tillväxtbyrå 2019 och 2020 samt DI Gasell 2021!
Stanza växer och nu söker vi dig som vill jobba som Lönekonsult hos oss.
Lönekonsult hos Stanza innebär att du självständig eller tillsammans med övriga lönekonsulter tar ansvar för kundernas lönehantering åt befintliga och nya kunder.
I din roll kommer du ha möjlighet att utforma, utveckla och förädla. Beroende på dig, din bakgrund och din ambition finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Stanza är ett företag i ständig förändring och stark tillväxt och numer är vi en del av Ludvig & Co.
Vi söker en kollega som kan arbeta självständigt och har erfarenhet inom löneadministration. Du får gärna ha jobbat som konsult men det är inget krav. Har du även erfarenhet inom redovisning är detta meriterande.
Det viktiga för oss är att du kan se helheten och har förståelse för de frågeställningar våra kunder har.
Våra kunder finns i olika branscher och storleken på företagen varierar.
Vi vill att du även kan starta i gång nya kunder och vara rådgivande i små och stora frågor. Har du dessutom erfarenhet av att vara företages förlängda HR avdelning är det ytterligare ett plus.
Du som söker tjänsten hos Stanza behöver vara flexibel och lyhörd. Du behöver ha förmågan att kommunicera med våra kunder i både tal och skrift. Din personlighet är viktig för oss och vi kan lova dig en sund och trygg arbetsplats med närhet till skratt varje dag.
Placeringsorten är Karlstad, Hagfors eller Årjäng beroende på vart du bor. Tjänstgöringsgraden är upp till heltid.
Din ansökan skickar du till [email protected].
Vi kommer att läsa och bearbeta de ansökningar som kommer in löpande.
Sista ansökningsdagen är den 17/12 2021.
Vid frågor kring tjänsten kontakta Björn Svanegård via e-post [email protected] eller telefon 010 – 456 55 62.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lönekonsult

I en värld där vi går mot alltmer automatiserade och digitala processer ser vi att det finns ett stort behov av Nya Ekonomikompetens moderna arbetssätt. Där fler och fler företag väljer oss som sin viktiga löneavdelning. Vi söker Dig som gillar kvalificerat lönearbete, regelverk och kollektivavtal. Och att kombinera dina kunskaper med aktiv rådgivning inom området. Det är en förutsättning att du även har förståelse för redovisningsprocesserna i en organisa... Visa mer
I en värld där vi går mot alltmer automatiserade och digitala processer ser vi att det finns ett stort behov av Nya Ekonomikompetens moderna arbetssätt. Där fler och fler företag väljer oss som sin viktiga löneavdelning.
Vi söker Dig som gillar kvalificerat lönearbete, regelverk och kollektivavtal. Och att kombinera dina kunskaper med aktiv rådgivning inom området. Det är en förutsättning att du även har förståelse för redovisningsprocesserna i en organisation. Du har en universitets-/högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Påläst och trygg
Din roll blir att tillsammans med kollegor drifta och utveckla olika kunders löneprocesser. Du är påläst och har en bra grundtrygghet i dig själv. Baserat på självständigt ansvar är du samtidigt en teamplayer som gillar att diskutera och lära ut inom ditt arbetsområde.
Process och metod
Vårt sätt att arbeta med våra kunder utvecklas kontinuerligt. Vi vill gärna att även du är med och bidrar till den här utvecklingen. Du stimuleras av förändring och ständigt förbättringsarbete. Och vill ha en arbetsplats som du tycker det är kul att vara på.
Några viktiga egenskaper
Är du vår kandidat har du åtminstone några av följande egenskaper i bagaget:
Erfarenhet av kvalitetsinriktade löneprocesser.
God förståelse för redovisning och bokföring, avstämningar och vikten av rättvisande bild i ekonomin även när det gäller lönerelaterade delar.
Förmåga att skapa bra relationer både internt såväl som externt.
Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.

Tillsammans gör vi Nya Ekonomikompetens till det bästa valet av ekonomiavdelning för kunderna. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.
Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick-off.
Din ansökan
Sök tjänsten genom att ha med följande:
Ansökan skall vara digitalt skickad till mailadressen nedan
Kort beskrivning av dig själv - max 1/2 A4-sida
Komplett CV inkl. personuppgifter
Ev. uppsägningstid i din nuvarande tjänst
Gärna foto på dig själv

Tjänsten är heltid och stationerad i Karlstad.
Varmt välkommen med din ansökan senast fredag 31/12 (självklart hanterar vi alla ansökningar helt konfidentiellt). Vi planerar dock att gå igenom ansökningar allt eftersom de kommer in och anställer så snart vi hittar rätt person. Så sök gärna så snart du kan.
Ansökan skall mailas till [email protected] med ’Ekonomikonsult’ i rubriken.
Hoppas vi ses! :)
Nya Ekonomikompetens etablerades 2017. Under 2021 har vi vuxit med ca. 35% jämfört med 2020. Företaget är en systemoberoende ekonomileverantör med affärsinriktade, duktiga och kommunikativa människor. Som, baserat på ekonomi, redovisning, lönetjänster & controlling, hjälper kunderna att öka sina möjligheter till tillväxt med lönsamhet. Vi får mycket höga betyg i vår Nöjd Medarbetarundersökning som vi genomför varje månad. Arbetsplatsen är fantastiska & fräscha Karlstad Business Center. Visa mindre

Löneansvarig

Ansök    Dec 21    Moelven Wood AB    Löneadministratör
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK. Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moel... Visa mer
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood Sverige. Moelven Wood divisionen är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.
Moelven Wood AB söker Löneansvarig. Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Moelven Woods ekonomiavdelning behöver nu förstärka teamet med en Löneansvarig, till vårt kontor i Skåre.
Arbetsuppgifter. Tjänsten innebär löneansvar för flera bolag inom Woods division. Som löneansvarig ansvarar du för alla delar i vår lön/personalhantering, både för tjänstemän och kollektivanställd personal. Du kommer vara en viktig resurs för våra ledare och anställda i frågor som rör lön, anställning, och förmåner samt kollektivavtal.
Dina främsta arbetsuppgifter är:
Hantering/administration av lön och reseräkningar
Hantering/administration av pension- och försäkringsavtal
Hantering/administration av tjänstebilar genom LeasePlan
Interna och externa månads/års-rapporter kopplade till lön och personal
Att vara expert på lönerelaterade frågor
Bokslutsuppgifter/redovisningsuppgifter relaterade till lön/personal.
Lönebudgetering
Statistik och underlag för det som rör hälsa, miljö och säkerhet
Du kommer även, till viss del, att arbeta med förekommande HR-administration.
Övriga arbetsuppgifter inom bolaget kan tillkomma
Kvalifikationer. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av löneadministration, samt viss erfarenhet av redovisning.
Erfarenhet av systemet Hogia är meriterande men inte ett krav
Personliga egenskaper. Du är flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt. Du arbetar strukturerat, är noggrann och eftersträvar hög kvalitet. Har du dessutom lätt för att kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som löneansvarig arbetar du ganska självständigt och har förmåga att prioritera. Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du trivs med att utveckla processer och rutiner. Du behöver ha god erfarenhet av redovisning då tjänsten innehåller både bokslut- och budgetarbete.
Det är meriterande erfarenhet från bygg- eller industriverksamhet. Din datavana bör vara god liksom dina kunskaper i Office och gärna i något ekonomi/ personalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia Lön i någon tidigare befattning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet, och bygga vidare på den härliga positiva kultur som vi har i bolaget.
Vi erbjuder. Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Det är du, tillsammans med dina kollegor som får allt att fungera och som tar oss vidare mot en fortsatt spännande framgångsresa.
Placeringorten är på Moelven Woods huvudkontor i Skåre i Karlstad. Körkort är ett krav då det ingår att resa i tjänsten och besöka andra interna bolag som du arbetar med.
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 januari 2022. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta Ekonomichef Karin Johnson, tfn 010-122 50 67 eller Daniel Seger, HR-ansvarig Moelven Wood, tfn 010-122 50 61.
Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Nov 2    Karlstads kommun    Löneadministratör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ek... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.Beskrivning
Vi söker nu en löneadministratör till personalenheten.

Vi använder oss för tillfället av verksamhetssystemet Heroma. Vårt kontor finns vid torget på Kungsgatan mitt i centrala Karlstad.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avslut, vara del i arbetet kring scheman, skriva tjänstgörings och arbetsgivarintyg och att arkivera personalakter.

Arbetet innebär att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor samt även ha kontakter med externa myndigheter. Viss information och utbildning om rutiner och regler förekommer också, såväl skriftligt som muntligt.

Kvalifikationer
Slutförd gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning, samt erfarenhet av löneadministration eller påbyggnadsutbildning är krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom offentlig sektor.

Arbetet kräver att man både kan arbeta självständigt och tillsammans med kollegor, att man är noggrann, strukturerad och klarar av att arbeta under tidspress vissa perioder. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lön- och ekonomiadministratör till Lecab

Ansök    Okt 29    Qtym AB    Löneadministratör
Lecab är ett värmländskt familjeföretag med höga ambitioner! Vi kan stoltsera med stora och supermoderna anläggningar för både personbilar och lastbilar. Vi har även ett fastighetsbolag där vi äger och förvaltar industri och affärslokaler samt kontorshotell och studentbostäder. Lecabkoncernen består av totalt 17 bolag med 280 medarbetare och omsätter sammanlagt 1,5 Mdkr. Läs mer om oss på lecab.se. Söker du nya utmaningar i rollen som Lön- och ekonomiad... Visa mer
Lecab är ett värmländskt familjeföretag med höga ambitioner! Vi kan stoltsera med stora och supermoderna anläggningar för både personbilar och lastbilar. Vi har även ett fastighetsbolag där vi äger och förvaltar industri och affärslokaler samt kontorshotell och studentbostäder. Lecabkoncernen består av totalt 17 bolag med 280 medarbetare och omsätter sammanlagt 1,5 Mdkr. Läs mer om oss på lecab.se.

Söker du nya utmaningar i rollen som Lön- och ekonomiadministratör? Vill du jobba i ett spännande bolag i framkant? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som Lön- och ekonomiadministratör kommer du vara ett viktigt stöd till medarbetare och chefer vid lönefrågor. Du arbetar i ett team med hela löneprocessen för Lecabkoncernen, både tjänstemän och arbetare. Vårt lönesystem är Agda PS. Rollen kommer även innebära ett nära samarbete med bolaget och koncernens ekonomiavdelning där du hanterar vanligt förekommande administrativa och ekonomiska frågor.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden:
- Hantera hela löneprocessen - allt ifrån beredning till utbetalning
- Årsrutiner och semesterberäkning
- Reseräkningar, förmåner och traktamenten
- Support och stöd till chefer och medarbetare kring lön, avtal och arbetsrätt
- Rapportering gällande pension och andra försäkringar
- Myndighetskontakter, statistik, intyg etc

Tjänsten kommer innebära både rutinmässiga arbetsuppgifter men även ett ständigt förbättringsarbete gällande systemanvändning och nya arbetssätt.

Kvalifikationer
För att passa i rollen har du ekonomisk utbildning eller motsvarande kunskaper tillsammans med några års erfarenhet av löneadministration, hantering av kollektivavtal och ekonomiarbete. Du har god förståelse för hela löneprocessen och är van vid att arbeta självständigt med eget ansvar. Stort plus om du har arbetat i Agda PS tidigare.

Vem är du?
I rollen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. Du är analytisk och noggrann och har ett öga för detaljer. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och trivs i att arbeta in en prestigelös miljö i högt tempo. Vi ser gärna att du är en driven, engagerad och positiv person. Du motiveras av att hjälpa andra och skapar goda relationer med de kontakter du har i arbetet. Vidare stöttar du gärna andra kollegor och värderar ett gott samarbete. Vi ser gärna att du har god vana av att arbeta med system och applikationer.

Vad får du?
Du får en betydelsefull roll i en framåtlutad koncern. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel.

Tjänsten är en heltidstjänst på Lecabkoncernens huvudkontor på Våxnäs i Karlstad.
Sista ansökningsdag är 21 /11.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör/HR-generalist

Ansök    Nov 8    NWT Media AB    Löneadministratör
NWT Gruppen söker Löneadministratör/HR-generalist NWT koncernen omfattar bolagen NWT Gruppen, NWT Media, NWT Direkt samt Cityfastigheter där vi rapporterar löner för ca 1000 personer per månad. Vi arbetar i lönesystemet Agda samt ett försystem för våra medarbetare som arbetar inom NWT Direkt. Du erbjuds här: Du arbetar operativt med hela löneprocessen för ett antal bolag och anställda. I arbetsuppgifterna ingår administration av löner och ersättningar... Visa mer
NWT Gruppen söker

Löneadministratör/HR-generalist
NWT koncernen omfattar bolagen NWT Gruppen, NWT Media, NWT Direkt samt Cityfastigheter där vi rapporterar löner för ca 1000 personer per månad.

Vi arbetar i lönesystemet Agda samt ett försystem för våra medarbetare som arbetar inom NWT Direkt.

Du erbjuds här:
Du arbetar operativt med hela löneprocessen för ett antal bolag och anställda. I arbetsuppgifterna ingår administration av löner och ersättningar i personal- och lönesystemet Agda. I dina arbetsuppgifter ingår hela löneprocessen såsom anställningsavtal, löne- och semesterberäkningar, kontroller, intyg, samt semester- och årsskifteshantering.

Du administrerar företagets pensions- och försäkringsuppgifter och förmedlar uppgifter till berörda företag och myndigheter. Internt fungerar du även som konsultativt stöd inom löneadministration, dvs kan informera i sakfrågor, regelverk, rutiner och tillämpning av löne- och tidssystem.

Du är även stöd i HR-relaterade arbetsuppgifter till HR-chefen.

Du är:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter en utpräglad samarbetsförmåga med en hjälpsam och prestigelös inställning som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är noggrann med ett strukturerat arbetssätt och är van att hantera deadlines i stundtals högt tempo.
Du tar stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och trivs med att ta en aktiv roll inom ditt område. Vi tror att du gillar att utvecklas och har lätt för att se mönster och samband för att kunna analysera problem och göra rationella bedömningar. Självklart hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.

Du har:
Vi söker dig med en relevant utbildning och/eller flera års erfarenhet av självständigt arbete inom löneadministration och HR-arbete. Du skall ha erfarenhet av att ha arbetat med personal- och lönesystem och det är meriterande att ha arbetat med hela löneprocessen i lönesystemet Agda. God vana av att tolka olika kollektivavtal och att hålla dig uppdaterad inom löneområdet är en förutsättning. Vi förutsätter även en god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta HR Chef Karin Carlsson, telefon 054-19 96 80, [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning anställning med placering i Karlstad. Vi tillämpar provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan senast 28 november 2021, vi kommer att hålla urval löpande. Visa mindre

Lön- och ekonomiadministratör till Lecab

Ansök    Okt 29    Qtym AB    Löneadministratör
Lecab är ett värmländskt familjeföretag med höga ambitioner! Vi kan stoltsera med stora och supermoderna anläggningar för både personbilar och lastbilar. Vi har även ett fastighetsbolag där vi äger och förvaltar industri och affärslokaler samt kontorshotell och studentbostäder. Lecabkoncernen består av totalt 17 bolag med 280 medarbetare och omsätter sammanlagt 1,5 Mdkr. Läs mer om oss på lecab.se. Söker du nya utmaningar i rollen som Lön- och ekonomiad... Visa mer
Lecab är ett värmländskt familjeföretag med höga ambitioner! Vi kan stoltsera med stora och supermoderna anläggningar för både personbilar och lastbilar. Vi har även ett fastighetsbolag där vi äger och förvaltar industri och affärslokaler samt kontorshotell och studentbostäder. Lecabkoncernen består av totalt 17 bolag med 280 medarbetare och omsätter sammanlagt 1,5 Mdkr. Läs mer om oss på lecab.se.

Söker du nya utmaningar i rollen som Lön- och ekonomiadministratör? Vill du jobba i ett spännande bolag i framkant? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som Lön- och ekonomiadministratör kommer du vara ett viktigt stöd till medarbetare och chefer vid lönefrågor. Du arbetar i ett team med hela löneprocessen för Lecabkoncernen, både tjänstemän och arbetare. Vårt lönesystem är Agda PS. Rollen kommer även innebära ett nära samarbete med bolaget och koncernens ekonomiavdelning där du hanterar vanligt förekommande administrativa och ekonomiska frågor.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden:
- Hantera hela löneprocessen - allt ifrån beredning till utbetalning
- Årsrutiner och semesterberäkning
- Reseräkningar, förmåner och traktamenten
- Support och stöd till chefer och medarbetare kring lön, avtal och arbetsrätt
- Rapportering gällande pension och andra försäkringar
- Myndighetskontakter, statistik, intyg etc

Tjänsten kommer innebära både rutinmässiga arbetsuppgifter men även ett ständigt förbättringsarbete gällande systemanvändning och nya arbetssätt.

Kvalifikationer
För att passa i rollen har du ekonomisk utbildning eller motsvarande kunskaper tillsammans med några års erfarenhet av löneadministration, hantering av kollektivavtal och ekonomiarbete. Du har god förståelse för hela löneprocessen och är van vid att arbeta självständigt med eget ansvar. Stort plus om du har arbetat i Agda PS tidigare.

Vem är du?
I rollen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. Du är analytisk och noggrann och har ett öga för detaljer. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och trivs i att arbeta in en prestigelös miljö i högt tempo. Vi ser gärna att du är en driven, engagerad och positiv person. Du motiveras av att hjälpa andra och skapar goda relationer med de kontakter du har i arbetet. Vidare stöttar du gärna andra kollegor och värderar ett gott samarbete. Vi ser gärna att du har god vana av att arbeta med system och applikationer.

Vad får du?
Du får en betydelsefull roll i en framåtlutad koncern. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel.

Tjänsten är en heltidstjänst på Lecabkoncernens huvudkontor på Våxnäs i Karlstad.
Sista ansökningsdag är 21 /11.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR & Payroll Coordinator till Andritz

Är du en vass administratör med goda kunskaper inom lön? Söker du en ny utmaning och lockas av en bred och varierad roll som innefattar lönekoordinering och ett nära samarbete med kollegor både inom HR och ekonomi? Trivs du som bäst när du får vara en del av en global organisation, men samtidigt tillhöra ett mindre team inom HR? För Andritz räkning söker vi just nu en HR & Payroll Coordinator. Får du ofta höra att du har en förmåga förklara komplexa probl... Visa mer
Är du en vass administratör med goda kunskaper inom lön? Söker du en ny utmaning och lockas av en bred och varierad roll som innefattar lönekoordinering och ett nära samarbete med kollegor både inom HR och ekonomi? Trivs du som bäst när du får vara en del av en global organisation, men samtidigt tillhöra ett mindre team inom HR? För Andritz räkning söker vi just nu en HR & Payroll Coordinator.

Får du ofta höra att du har en förmåga förklara komplexa problem på ett väldigt enkelt sätt? Kommer du tillrätta i en roll som kombinerar administration med internservice? Blir du ofta beskriven som kommunikativ och engagerad? Då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR & Payroll Coordinator kommer du fungera som länken mellan extern löneleverantör och chefer och medarbetare internt. Det är ditt ansvar att säkerställa att löneleverantören har rätt underlag och information för att kunna betala ut lön i rätt tid. Du kommer även fungera som första kontakt till chefer och medarbetare i frågor kopplat till lön och övriga ersättningar. Vidare kommer rollen innefatta:

• Rapportering och kontakt med myndigheter
• Hantera drivmedelsförmåner och körjournaler
• Kontering av fakturor för kostnader kopplat till medarbetare, exempelvis pensioner och försäkringar
• Förse ekonomi med lönerelaterade underlag inför bokslut
• HR administration – exempelvis ta fram nyckeltal och statistik, upprätta anställningsavtal, och hantera uppdateringar i personalsystem samt interkommunikation primärt via intranät

Rollen kommer vara bred och varierad och innebära många kontaktytor, såväl internt som externt.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har sedan tidigare erfarenhet av löneadministration – kanske har du lång erfarenhet av löneadministration och lockas av att ta dig an en koordinerande roll som också innefattar HR-administration? Alternativt har du bara arbetat ett par år inom löneområdet och ser detta som ett rätt steg i din karriär. Vi tror att du i grunden har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet och du kommer med grundläggande kunskap i arbetsrätt och med en vana att tolka kollektivavtal.

Viktigast för oss är dina personliga egenskaper! För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du verkligen brinner för service, det är helt enkelt en motivationsfaktor för dig att få ge internt stöd inom ditt expertisområde. Du är van vid koordinerande roller och har en förmåga att behålla strukturen i ditt arbete, även när det kräver att hantera flera parallella arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vidare har du enkelt för att uttrycka dig och är pedagogiskt lagd.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på [email protected]. Urval och intervjuer hanteras löpande varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Rollen är placerad på något av Andritz lokala kontor i Sverige, vilka är belägna i Stockholm (Solna), Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Växjö, Norrköping och Sundsvall.

Om Andritz

Every day, ANDRITZ continues to deliver successful innovative solutions to our customers globally. Why are we so successful? Because we are passionate and love what we do! We are at the forefront of future engineering technologies, with solutions that ensure the success of our clients in key industries that are shaping the future of the world we live in.

https://www.andritz.com/careers-en Visa mindre

HR & Payroll Coordinator till Andritz

Är du en vass administratör med goda kunskaper inom lön? Söker du en ny utmaning och lockas av en bred och varierad roll som innefattar lönekoordinering och ett nära samarbete med kollegor både inom HR och ekonomi? Trivs du som bäst när du får vara en del av en global organisation, men samtidigt tillhöra ett mindre team inom HR? För Andritz räkning söker vi just nu en HR & Payroll Coordinator. Får du ofta höra att du har en förmåga förklara komplexa probl... Visa mer
Är du en vass administratör med goda kunskaper inom lön? Söker du en ny utmaning och lockas av en bred och varierad roll som innefattar lönekoordinering och ett nära samarbete med kollegor både inom HR och ekonomi? Trivs du som bäst när du får vara en del av en global organisation, men samtidigt tillhöra ett mindre team inom HR? För Andritz räkning söker vi just nu en HR & Payroll Coordinator.

Får du ofta höra att du har en förmåga förklara komplexa problem på ett väldigt enkelt sätt? Kommer du tillrätta i en roll som kombinerar administration med internservice? Blir du ofta beskriven som kommunikativ och engagerad? Då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR & Payroll Coordinator kommer du fungera som länken mellan extern löneleverantör och chefer och medarbetare internt. Det är ditt ansvar att säkerställa att löneleverantören har rätt underlag och information för att kunna betala ut lön i rätt tid. Du kommer även fungera som första kontakt till chefer och medarbetare i frågor kopplat till lön och övriga ersättningar. Vidare kommer rollen innefatta:

• Rapportering och kontakt med myndigheter
• Hantera drivmedelsförmåner och körjournaler
• Kontering av fakturor för kostnader kopplat till medarbetare, exempelvis pensioner och försäkringar
• Förse ekonomi med lönerelaterade underlag inför bokslut
• HR administration – exempelvis ta fram nyckeltal och statistik, upprätta anställningsavtal, och hantera uppdateringar i personalsystem samt interkommunikation primärt via intranät

Rollen kommer vara bred och varierad och innebära många kontaktytor, såväl internt som externt.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har sedan tidigare erfarenhet av löneadministration – kanske har du lång erfarenhet av löneadministration och lockas av att ta dig an en koordinerande roll som också innefattar HR-administration? Alternativt har du bara arbetat ett par år inom löneområdet och ser detta som ett rätt steg i din karriär. Vi tror att du i grunden har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet och du kommer med grundläggande kunskap i arbetsrätt och med en vana att tolka kollektivavtal.

Viktigast för oss är dina personliga egenskaper! För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du verkligen brinner för service, det är helt enkelt en motivationsfaktor för dig att få ge internt stöd inom ditt expertisområde. Du är van vid koordinerande roller och har en förmåga att behålla strukturen i ditt arbete, även när det kräver att hantera flera parallella arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vidare har du enkelt för att uttrycka dig och är pedagogiskt lagd.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på [email protected]. Urval och intervjuer hanteras löpande varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Rollen är placerad på något av Andritz lokala kontor i Sverige, vilka är belägna i Stockholm (Solna), Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Växjö, Norrköping och Sundsvall.

Om Andritz

Every day, ANDRITZ continues to deliver successful innovative solutions to our customers globally. Why are we so successful? Because we are passionate and love what we do! We are at the forefront of future engineering technologies, with solutions that ensure the success of our clients in key industries that are shaping the future of the world we live in.

https://www.andritz.com/careers-en Visa mindre

Lönekonsult med kunskap inom Hogia - Bli en del av vårt a+Team!

Är du lönekonsulten som gillar ditt jobb, brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i ett team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt! På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arb... Visa mer
Är du lönekonsulten som gillar ditt jobb, brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i ett team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.
Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med teamet arbeta med alla delar av kundernas lönebearbetning.
Tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och/eller gällande lagar.
Ge hög service löpande till våra kunder och kollegor.
Samverka inom organisationen för att uppnå bästa kundupplevelse.Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder.
Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad lönekonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, är bra på att hantera flera projekt löpande och gillar att arbeta mot deadlines. Dessutom är du ansvarsfull och har rutinen att granska ditt arbete så att allt blir rätt. Vi tror också att du lockas av att driva saker såväl självständigt som i team och har förmågan att se lösningar på kluriga situationer.
Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Du har ett systemintresse och förmågan att ta till dig nya system.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; [email protected]
Sista ansökningsdagen är 16 maj! Visa mindre

Löneadministratör till ABF i Karlstad

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsuppgifter ABFs förbundsexpedition i Karlstad har som uppgift att ge service till ABF-avdelningarna i ekonomi, lön, personaladministration samt... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsuppgifter
ABFs förbundsexpedition i Karlstad har som uppgift att ge service till ABF-avdelningarna i ekonomi, lön, personaladministration samt verksamhetsuppföljning. I rollen som löneadministratör kommer du ingå i ett team med ekonomer och verksamhetsadministratörer som leds av en teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån olika typer av löneunderlag och filinläsningar hantera hela löneprocessen åt våra ABF-avdelningar. Du kommer att sköta efterrapportering såsom underlag till ekonomi, semesterlöneskulder, statistik och pensionsrapporteringar samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter för en löneadministratör. I rollen ingår också att stötta chefer och medarbetare inom organisationen samt teamet i sin helhet.

ABF arbetar med flera kollektivavtal och löner till flera olika föreningar vilket ger en stor mängd interna och externa kontakter.
Egenskaper
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss, och det är centralt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla, förbättra och kvalitetssäkra vårt arbete och tror att du vill vara en del i det. Analytisk inriktning, positiv inställning samt din förmåga till struktur, noggrannhet, flexibilitet, effektivitet och samarbete tillsammans med din prestigelöshet är avgörande för ett bra resultat.
Utbildning och erfarenhet
Vi på ABF värderar dina personliga egenskaper högt men för att lyckas i rollen behöver du viss erfarenhet från arbete med lön samt goda kunskaper i office 365. Kanske har du några års arbetslivserfarenhet från delar eller hela löneprocessen och vill bredda dina kunskaper i en ny organisation? Du skulle även kunna ha en nyligen avslutad YH-utbildning med inriktning lön och tillhörande praktik. Eller så har du en bakgrund där du arbetat till viss del med lön – och vill fortsätta utvecklas mer specialiserat.

Har du dessutom erfarenhet från löne- och personalsystemet Agda ser vi det som meriterade. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift samt delar arbetarrörelsens värderingar. Vi strävar efter en ökad mångfald på arbetsplatsen.
Om verksamheten
Arbetarnas bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Grundarna är Socialdemokraterna (SAP), Landsorganisationen (LO) och Konsumentkooperationen (KF). Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde och vi arbetar med en målsättning om att förstärka och fördjupa demokratin inom samhällslivets alla områden. ABF består av 59 medlemsorganisationer, 53 organisationer med samarbetsavtal och är uppbyggt som en federation med en förbundsexpedition på nationellt plan och 51 lokalavdelningar samt 22 distrikt runtom i hela landet.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ABF med Jurek. Med anledning av sommarsemester kommer de första telefonintervjuerna i rekryteringsprocessen att ske från vecka 33 men du är välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se Om du har frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på [email protected]

Sista ansökningsdag: 20 augusti 2021

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: heltid

Lön: enligt kollektivavtal mellan FREMIA och Handelsanställdas förbund samt Akademikerförbunden.

Facklig representant: Lena Brandt [email protected] 08-6135119

Placeringsort: Gräsdalsgatan 9, Karlstad

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, Agda. Visa mindre

Lönekonsult med erfarenhet av Hogia - Bli en del av vårt a+Team!

Är du lönekonsulten som gillar ditt jobb, brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i ett team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt! På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arb... Visa mer
Är du lönekonsulten som gillar ditt jobb, brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i ett team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.
Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med teamet arbeta med alla delar av kundernas lönebearbetning.
Tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och/eller gällande lagar.
Ge hög service löpande till våra kunder och kollegor.
Samverka inom organisationen för att uppnå bästa kundupplevelse.Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder.


Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad lönekonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, är bra på att hantera flera projekt löpande och gillar att arbeta mot deadlines. Dessutom är du ansvarsfull och har rutinen att granska ditt arbete så att allt blir rätt. Vi tror också att du lockas av att driva saker såväl självständigt som i team och har förmågan att se lösningar på kluriga situationer.

Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Du har ett systemintresse och förmågan att ta till dig nya system.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; [email protected]
Välkommen med din ansökan! Det kan dock dröja lite med återkoppling till dig, då det är semestertider. Vi tackar för din förståelse!


Mer nyfiken?
Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss på våran webbsida eller lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!
Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. Visa mindre

Löneadministratör till ABF i Karlstad

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. ABFs förbundsexpedition i Karlstad har som uppgift att ge service till ABF-avdelningarna i ekonomi, lön, personaladministration samt verksamhetsuppf... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

ABFs förbundsexpedition i Karlstad har som uppgift att ge service till ABF-avdelningarna i ekonomi, lön, personaladministration samt verksamhetsuppföljning. ABFs förbundsexpedition är uppdelad på två kontor, Karlstad och Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Löneadministratör kommer du ingå i ett team tillsammans med ekonomer och verksamhetsadministratörer och kommer att ledas av en teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån olika typer av löneunderlag och filinläsningar hantera hela löneprocessen åt våra ABF-avdelningar. Du kommer även att sköta efterrapportering såsom underlag till ekonomi, semesterlöneskulder, statistik och pensionsrapporteringar samt i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter för en löneadministratör. I rollen ingår också att stötta chefer och medarbetare inom organisationen, samt Teamet i sin helhet.

ABF arbetar med flera kollektivavtal och löner till flera olika föreningar vilket ger en stor mängd interna och externa kontakter.

Egenskaper
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss, och det är centralt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla, förbättra och kvalitetssäkra vårt arbete och tror att du vill vara en del i det. Analytisk inriktning, positiv inställning samt din förmåga till struktur, noggrannhet, flexibilitet, effektivitet och samarbete tillsammans med din prestigelöshet är avgörande för ett bra resultat.

Utbildning och erfarenhet
Du bör ha några års dokumenterad erfarenhet från arbete med lön och meriterande är erfarenhet från löne- och personalsystemet Agda. Vi ser gärna att du har en utbildning som lönespecialist. Inom ABF kommer du att ha ett flertal kontaktytor, varför din sociala kompetens är viktig. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Om verksamheten
Arbetarnas bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Grundarna är Socialdemokraterna (SAP), Landsorganisationen (LO) och Konsumentkooperationen (KF). Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde och vi arbetar med en målsättning om att förstärka och fördjupa demokratin inom samhällslivets alla områden. ABF består av 59 medlemsorganisationer, 53 organisationer med samarbetsavtal och är uppbyggt som en federation med en förbundsexpedition på nationellt plan och 51 lokalavdelningar samt 22 distrikt runtom i hela landet.

Du erbjuds
Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag: rekryteringsprocessen sker fortlöpande

Tillträdesdag: efter överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: heltid

Lön: enligt kollektivavtal mellan KFO och Handelsanställdas förbund samt Akademikerförbunden.

Facklig representant: Lena Brandt [email protected] 08-6135119

Placeringsort: Gräsdalsgatan 9, Karlstad Visa mindre

Löneadministratör, sommarvikariat

Ansök    Feb 6    Karlstads kommun    Löneadministratör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Beskrivning
Arbetsgivaravdelningen, där tjänsten är placerad, söker nu en löneadministratör som sommarvikarie.

Arbetsgivaravdelningen har i dag 12 medarbetare, vilket dels arbetar med systemförvaltning av koncernens gemensamma personalsystem Heroma, samt med löneadministrativt stöd åt vissa av koncernens bolag och förvaltningar.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration i lönesystemet Heroma. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avsluta samt skriva tjänstgörings- och arbetsgivarintyg.

Arbetet innebär också att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Viss information om regler och rutiner förekommer också, såväl skriftligt som muntligt inför grupp.

Kvalifikationer
Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning. Du ska också ha läst en påbyggnadsutbildning till lönespecialist eller liknande eller ha några års yrkeserfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönearbete inom offentlig sektor och personalsystemet Heroma.

För att trivas som löneadministratör behöver du tycka om att arbeta med att ge service till andra och ha många kontakter. Vidare behöver du vara noggrann, gilla att arbeta mot deadlines och vara bekväm i att arbeta självständigt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Feb 10    Karlstads kommun    Löneadministratör
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Du kommer att tillhöra HR-enheten vars uppdrag är att stötta medarbetare och chefer inom löne- och personalfrågor.

HR-enheten tillhör staben som jobbar mot Parkab samt tre förvaltningar i kommunen: miljöförvaltningen, stadsbyggnadsförvaltningen och teknik- och fastighetsförvaltningen. Vi sitter i aktivitetsbaserade lokaler i Inre hamn.

HR-enheten består av sju medarbetare varav en snart ska vara föräldraledig, därför söker vi nu dig som vill vikariera som löneadministratör hos oss!

 

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är din huvudsakliga uppgift att arbeta med löneadministration i personalsystemet Heroma. Du kommer bland annat att göra löneregistreringar, registrera nyanställningar, planera och registrera scheman och mer därtill. Lönearbetet innebär att jobba mot deadlines och en stor del består av kontakter med chefer och medarbetare där du är ett stöd i olika lönefrågor.Kvalifikationer
Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomiska inriktning. Du ska också ha läst en påbyggnadsutbildning till lönespecialist eller liknande, alternativt att du har några års arbetslivserfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönearbete inom offentlig sektor och personalsystemet Heroma.

För att trivas som löneadministratör behöver du tycka om att att ge service till andra och ha många kontakter. Vidare förväntar vi oss att du är noggrann, känner dig bekväm med ett digitalt arbetssätt, har en förmåga att själv planera ditt arbete och att du trivs i att jobba både självständigt och i team.   

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lönekonsult till EY, Karlstad

Ansök    Okt 7    Ernst & Young AB    Löneadministratör
Är du serviceinriktad, driven och tycker om att arbeta i en utvecklande och föränderlig miljö med mycket kundkontakt? Då är tjänsten som lönekonsult på EY något för dig. Som kundorienterad lönekonsult får du ett mycket omväxlande arbete med många kontakter och möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheten Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgif... Visa mer
Är du serviceinriktad, driven och tycker om att arbeta i en utvecklande och föränderlig miljö med mycket kundkontakt? Då är tjänsten som lönekonsult på EY något för dig. Som kundorienterad lönekonsult får du ett mycket omväxlande arbete med många kontakter och möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät. Tillträde enligt överenskommelse.Möjligheten
Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår i ett specialistteam inriktat på lönehantering där du ansvarar för hela löneprocessen gentemot ett antal kunder. Du kommer bland annat att arbeta med uppstart och implementering av nya kunder, bearbetning av löneunderlag, avstämningar, reseräkningar och förmåner samt rapportering av månads-/årsvis lönestatistik. Det ingår även att tolka kollektivavtal och hantera pensioner. Dessutom får du möjligheten att vara en del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vårt expansiva löneteam.För att lyckas behöver du
Vara serviceinriktad och ha ett professionellt förhållningssätt
Ha en god analytisk förmåga
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
Vara resultatinriktad
Vara utåtriktad och tycka om att arbeta i team
Visa initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkandeKvalifikationer för tjänsten
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning lön från yrkeshögskola eller högskola/universitet
Du som söker bör ha god förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift


Vad vi söker
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande, självständigt arbete som kräver engagemang, ansvarstagande och som ger dig stora möjligheter att styra din egen utveckling. Du har en hög känsla för service, trivs med högt tempo och som person är du social och tycker om att arbeta nära kunden. Vidare är du noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare med positiv attityd och energi som inte drar dig för att kavla upp ärmarna och bidra.


Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.
Vad EY erbjuder dig
Som lönekonsult hos EY får du arbeta med utmanande och varierande uppdrag och du får möjlighet att styra din egen utveckling. Från dag ett kommer du att få spännande och stimulerande arbetsuppgifter över olika kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö i centrala Karlstad.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The Exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.

Sök senast den 15 november 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Wiktorsson på 072 184 23 89 eller [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger [email protected]. Visa mindre

Lönekonsult - Välkommen till vårt a+team!

Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder. Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!   ... Visa mer
Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.


Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!
 
Varför jobba som lönekonsult hos oss? 
Förutom att det är väldigt roligt, så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Vi erbjuder en fin utvecklingskurva vilket passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. 
 
Därutöver erbjuder vi bland annat:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.

 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer arbeta med delar av hela löneprocessen för flera bolag samt arbeta med att analysera och kontrollera löner som du producerar för teamets kunder.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom lön samt arbetat med lön ca ett år. Du har erfarenhet och förståelse för hela löneprocessen samt har ett stort systemintresse. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.


Om Accountor                       
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Welcome to Accountor – We make a+team


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterare Sanna: [email protected]


Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
På vår Karriärsida kan du läsa om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss och vad hon uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse).  


Du kan även lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. Visa mindre

Lön- och personaladministratör

Ansök    Okt 15    Helmia Bil AB    Löneadministratör
Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår administration av löner och ersättningar i personal- och lönesystemet Agda för samtliga, c:a 400 medarbetare i Helmiakoncernen. I dina arbetsuppgifter ingår hela löneprocessen såsom löne- och semesterberäkningar, kontroller, utredningar, intyg, reseräkningar samt semester- och årsskifteshantering. Du administrerar företagets pensions- och försäkringsuppgifter och rapporterar dessa till berörda företag och myndig... Visa mer
Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår administration av löner och ersättningar i personal- och lönesystemet Agda för samtliga, c:a 400 medarbetare i Helmiakoncernen.

I dina arbetsuppgifter ingår hela löneprocessen såsom löne- och semesterberäkningar, kontroller, utredningar, intyg, reseräkningar samt semester- och årsskifteshantering. Du administrerar företagets pensions- och försäkringsuppgifter och rapporterar dessa till berörda företag och myndigheter. Du ska kunna ge konsultativt stöd inom löneadministrationens verksamhetsområde och informera i sakfrågor, regelverk, rutiner och tillämpningen av löne- och tidsystemet. Du kommer också att vara involverad i övriga personalrelaterade arbetsuppgifter.Kvalifikationer
Du skall ha mångårig erfarenhet av att ha arbetat med personal- och lönesystem och då företrädesvis systemet Agda, där du har arbetat med hela löneprocessen. Det är en också merit om du arbetat med och har intresse av övriga typer av personalfrågor. Du ska ha kunskaper inom ekonomi och redovisning. Du ska ha mycket god förmåga att samarbeta och du har god servicekänsla samt hög integritet. En god social förmåga värderas högt. Du är en person som utmanas och stimuleras av utveckling och förbättringar och att skapa resultat som ger mervärde i verksamheten. Du är ansvarstagande och drivande i det dagliga arbetet och är noggrann med förmåga att se till helheten. Du ska vara kvalitetsmedveten, strukturerad och kunna arbeta självständigt, samt ha god datorvana med goda kunskaper i Office-paketet.

 

Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att söka jobbet.

 

 

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland på följande orter: Sunne, Torsby, Arvika, Karlstad, Karlskoga och Filipstad.

I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.

Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia står för Helmer Margit Ingeborg Aktiebolag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör, sommarvikariat

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra akt... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland våra 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet.

Verksamhetsstöd, där tjänsten är placerad, är en grupp inom Arbetsgivaravdelningen som nu söker en löneadministratör. Verksamhetsstöd har idag åtta medarbetare, vilka arbetar med systemförvaltning av koncernens gemensamma personalsystem Heroma, samt med löneadministrativt stöd åt vissa av koncernens bolag och förvaltningar.

ARBETSUPPGIFTER
Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration i lönesystemet Heroma. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avslut samt att skriva tjänstgörings- och arbetsgivarintyg.

Arbetet innebär också att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Viss information om regler och rutiner förekommer också, såväl skriftligt som muntligt inför grupp.


KVALIFIKATIONER
Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning. Du ska också ha läst en påbyggnadsutbildning till lönespecialist eller liknande eller ha några års yrkeserfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönearbete inom offentlig sektor och personalsystemet Heroma.

För att trivas som löneadministratör behöver du tycka om att arbeta med att ge service till andra och ha många kontakter. Vidare behöver du vara noggrann, gilla att arbeta mot deadlines och vara bekväm i att arbeta självständigt.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Löneadministratör till barn- och ungdomsförvaltningen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, g... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.ARBETSUPPGIFTER
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är löneadministration i personalsystemet Heroma. Utfärdande av arbetsgivarintyg, tjänstgöringsintyg och anställningsavtal är en del av arbetet. Löneadministratören ger stöd till chefer och medarbetare i frågor kring lön. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt. En viktig del är också att utbilda chefer och medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en utbildning till lönespecialist eller liknande eller ha yrkeserfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Heroma.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som noggrannhet, kommunikationsförmåga och flexibilitet. Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga till samarbete. Arbetet är periodvis tidsbundet och kräver stresstålighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ledigt konsultjobb som lönehandläggare via Manpower

Ansök    Jan 28    Manpower    Löneadministratör
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att jobba som Löneadministratör för Manpower Den här tjänsten innebär att du komm... Visa mer
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som Löneadministratör för Manpower

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid, vid överenskommelse och för rätt person kan det bli aktuellt med deltid. Arbetstiden är förlagd till vanliga kontorstider. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med:

* bearbeta och kontrollera löneunderlag
* ta fram lönelistor
* ta fram rapporter och statistik
* redovisa skatter och arbetsgivaravgifter
* sammanställa tid- och frånvarorapporter
* svara på frågor från anställda (exempelvis om lön och semesterledighet
* arbete med hela lönehanteringen fram till lönekörningen (exempelvis reseräkningar, rättelser, körjournaler, olika ledigheter, förmåner, intyg och kontroller).

Är du rätt person för jobbet?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av löneadministrativt arbete och uppfyller nedanstående kriterier:

* gymnasium eller likvärdig utbildning
* minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* goda kunskaper i lönesystem (exempelvis Heroma, Agda m.fl.) och ekonomisystem (exempelvis Agresso, Raindance m.fl.).

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lönekonsult - Välkommen till vårt a+team!

Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder. Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!   V... Visa mer
Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!
 
Varför jobba som lönekonsult hos oss? 
Förutom att det är väldigt roligt, så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Vi erbjuder en fin utvecklingskurva vilket passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. 
 
Därutöver erbjuder vi bland annat:
- Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
- Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
- Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer arbeta med delar av hela löneprocessen för flera bolag samt arbeta med att analysera och kontrollera löner som du producerar för teamets kunder.  
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom lön samt arbetat med lön ca ett år. Du har erfarenhet och förståelse för hela löneprocessen samt har ett stort systemintresse. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Accountor                                                                                                         
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterare Sanna:  [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Mer nyfiken?

Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss och vad hon uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriärberättelse/lönekonsult-karriär-accountor-bra-foretag) 

Du kan även lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 

 


Lönekonsult till Karlstad Visa mindre

Löneadministratörer till HR enheten på Arbetsmarknads- och socialförvaltnin

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och an... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Vi söker nu en löneadministratör till personalenheten. På enheten finns idag fem löneadministratörer som tillsammans administrerar ca. 1500 löneutbetalningar varje månad samt Heroma vikariehantering. Stabens lokaler finns intill torget på Kungsgatan mitt i centrala Karlstad.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två eller eventuellt tre löneadministratörer. Som löneadministratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med löneadministration i lönesystemet Heroma samt att tillsätta vikarier i vikariehanteringssystemet. Det innebär bland annat att registrera nya anställningar och avslut, att skriva tjänstgörings- och arbetsgivarintyg och att arkivera personalakter.

Arbetet innebär också att ge stöd till chefer och medarbetare i förekommande lönefrågor. Du kommer att ha kontakter både internt och externt. Viss information och utbildning om rutiner och regler förekommer också, såväl skriftligt som muntligt.

KVALIFIKATIONER
Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning. Erfarenhet av löneadministration eller en påbyggnadsutbildning till lönespecialist är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom offentlig sektor och personalsystemet Heroma.

För att trivas som löneadministratör är det viktigt att du vill ge service till andra och ha många kontakter. Vidare behöver du vara noggrann, gilla att arbete mot deadlines och vara bekväm i att arbeta både med andra och självständigt.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Löneadministratör till myndighet i Karlstad

Ansök    Jan 22    OnePartnerGroup    Löneadministratör
Till en myndighet i Karlstad söker vi nu en löneadministratör. Uppdraget förväntas pågå från och med 2020-02-10 till och med 2020-05-31. Uppdraget omfattar en sysselsättningsgrad mellan 75%-100% av en heltidstjänst (40 tim/v). OBS: Kort ansökningstid så se till att skicka in din ansökan redan idag! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER: - Bearbeta och kontrollera löneunderlag. - Ta fram lönelistor. - Ta fram rapporter och statistik. - Redovisa skatter o... Visa mer
Till en myndighet i Karlstad söker vi nu en löneadministratör. Uppdraget förväntas pågå från och med 2020-02-10 till och med 2020-05-31.
Uppdraget omfattar en sysselsättningsgrad mellan 75%-100% av en heltidstjänst (40 tim/v).

OBS: Kort ansökningstid så se till att skicka in din ansökan redan idag!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER:
- Bearbeta och kontrollera löneunderlag.
- Ta fram lönelistor.
- Ta fram rapporter och statistik.
- Redovisa skatter och arbetsgivaravgifter.
- Sammanställa tid- och frånvarorapporter.
- Svara på frågor från anställda (exempelvis om lön och semesterledighet).
- Arbete med hela lönehanteringen fram till lönekörningen (exempelvis reseräkningar, rättelser, körjournaler, olika ledigheter, förmåner, intyg och kontroller).

KOMPETENSKRAV SOM SKA UPPFYLLAS:
- Gymnasium eller likvärdig utbildning.
- Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör.
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
- Goda kunskaper i lönesystem (exempelvis Heroma, Agda m.fl.) och ekonomisystem (exempelvis Agresso, Raindance m.fl.).

START: 10 februari 2020

ORT:Karlstad

OMFATTNING:100%

ANSTÄLLNING:Uppdraget är ett konsultuppdrag där du har en visstidsanställning hos oss på OnePartnerGroup och är uthyrd till myndigheten.

OM OSS:_OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder._www.onepartnergroup.se [http://www.onepartnergroup.se/]

Mer information Visa mindre

Lönekonsult till Accountor i Karlstad

Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder. Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!   V... Visa mer
Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!
 
Varför jobba som lönekonsult hos oss? 
Förutom att det är väldigt roligt, så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Vi erbjuder en fin utvecklingskurva vilket passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. 
 
Därutöver erbjuder vi bland annat:
- Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
- Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
- Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer arbeta med delar av hela löneprocessen för flera bolag samt arbeta med att analysera och kontrollera löner som du producerar för teamets kunder.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom lön samt arbetat med lön ca ett år. Du har erfarenhet och förståelse för hela löneprocessen samt har ett stort systemintresse. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med vår idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow
Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterare Sanna:  [email protected]

Välkommen med din ansökan!
 


Lönekonsult till Karlstad Visa mindre

Nu söker vi en junior lönkonsult!

Ansök    Maj 17    Framtiden AB    Löneadministratör
Är du nytuexaminerad inom ekonomi? Vill du ha en arbetsplats i världsklass på ett företag där man sätter personalen i fokus? Vill du växa i rollen inom ekonomi? Då är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som lönkonsult kommer du att arbetamot externa företag i olika storlekar, tätt tillsammans med en annan kollega och ha hand om löpande löner, detta kommer vara din huvudsakliga uppgift merparten av arbetstiden, när man kommit in i rollen och blivi... Visa mer
Är du nytuexaminerad inom ekonomi? Vill du ha en arbetsplats i världsklass på ett företag där man sätter personalen i fokus? Vill du växa i rollen inom ekonomi? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som lönkonsult kommer du att arbetamot externa företag i olika storlekar, tätt tillsammans med en annan kollega och ha hand om löpande löner, detta kommer vara din huvudsakliga uppgift merparten av arbetstiden, när man kommit in i rollen och blivit mer självgående så kommer man att få utökade arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs hos dina övriga kollegor, det kan innefatta redovisningsarbete, bokföring och bokslut. Arbetet sker på kontoret i Karlstad tillsammans med dina kollegor, man jobbar merparten av tiden inhouse. Programvaror som företaget använder är Visma600 samt Fortknox.

Om företaget
Företaget som söker personal är ungt i branschen men har gjort en imponerande resa på kort tid. Det är ett företag som värdesätter sin personal och trivsel högst, ett företag i framkant som vinner mer och mer mark i branschen. Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Som lönkonsult ser vi till dig som har någorn form av utbildning mot ekonomi, som lägst på gymnasiennivå. Det viktigaste är dock ambitionsnivån och viljan att lära sig och utvecklas i och tillsammans med företaget. Vi ser att du besitter personliga egenskaper så som, strukturerad, socialt kompetens och nyfikenhet.

Skallkrav:

- Utbildning inom ekonomi, som lägst på gymnasienivå
- Svenska och engelska på god nivå
- Körkort B

Meriterande:

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Erfarenhet av Visma600 och Fortknox

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare HR

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra akt... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland våra 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet.

Arbetsgivaravdelningen arbetar koncernövergripande med arbetsgivarstrategiska frågor.
Verksamhetsstöd, där tjänsten är placerad, är en grupp inom Arbetsgivaravdelningen som nu söker en strategisk verksamhetsutvecklare. Verksamhetsstöd har idag 7 medarbetare, vilka arbetar med systemförvaltning av koncernens gemensamma personalsystem Heroma, samt med löneadministrativt stöd åt vissa av koncernens bolag och förvaltningar.


ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsstöd söker en verksamhetsutvecklare inom HR-området som främst kommer att arbeta med utveckling och utbildning kopplat till personalsystemet. För att lyckas i rollen ser vi att du har betydande erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor, utbildning, och kvalitetssäkring av interna rutiner. Du kommer att ansvara för utbildnings- och informationsinsatser till medarbetare inom hela koncernen. Målet är att förnya befintligt personalsystem med nya moduler samt utveckla och förnya vårt interna arbetssätt.
Vi har ett viktigt utvecklingsarbete framåt, där vi behöver effektivisera samt säkerställa en högre kvalitet av våra interna processer. Du har en konsultativ och drivande roll för att kunna stötta verksamheten på bästa sätt. Verksamhetsutvecklaren får uppdrag av chefen för Verksamhetsstöd och du kommer att arbeta nära avdelningens ledningsgrupp samt vara ett stöd för dem i deras planering av fortsatt utveckling.


KVALIFIKATIONER
Den vi söker har akademisk utbildning med inriktning systemvetenskap, HR eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Omvärlden ställer allt högre krav på strategisk kompetens, ständig verksamhetsutveckling med huvudfokus på digitaliseringsprocessen. I det här arbetet kommer du ha en nyckelroll på vår avdelning. Vi ser helst att du har erfarenhet av personalsystemet Heroma och gärna erfarenhet från offentlig förvaltning.
Vi söker dig som har en kommunikativ och pedagogisk framtoning med ett stort intresse för problemlösning. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående med ett högt personligt driv samt ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Du har intresse och engagemang för kvalitets- och utvecklingsfrågor och har förmåga att omsätta nya insikter till praktik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

ARK AB söker Löneadministratör / ekonom

Ansök    Mar 14    Ark AB    Löneadministratör
Om oss ARK i Tidaholm AB är en redovisningsbyrå som på konsultbasis hanterar redovisning, ekonomi och löner till små och medelstora företag. Vi söker nu en löneadministratör/ekonom till vårt nystartade kontor i Karlstad. Dina arbetsuppgifter Du kommer att få eget kundansvar, där du hjälper kunderna med framförallt löpande lönekörningar, semesterberäkningar och frågor angående kollektivavtal. Arbetet kommer också innefatta löpande bokföring samt kund- & le... Visa mer
Om oss
ARK i Tidaholm AB är en redovisningsbyrå som på konsultbasis hanterar redovisning, ekonomi och löner till små och medelstora företag. Vi söker nu en löneadministratör/ekonom till vårt nystartade kontor i Karlstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få eget kundansvar, där du hjälper kunderna med framförallt löpande lönekörningar, semesterberäkningar och frågor angående kollektivavtal. Arbetet kommer också innefatta löpande bokföring samt kund- & leverantörsreskontra. Du kommer ha en bred roll där du även kommer täcka upp för dina kollegor vid behov.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och ekonomi.
Du är samarbetsvillig och trivs med att arbeta självständigt likväl tillsammans med dina kollegor. Du är flexibel, positiv, noggrann och förstår vikten av att skapa goda relationer med företagets kunder.

Övrigt
Kunskaper i systemen Kontek och Monitor är meriterande.
Arbetet kräver goda kunskaper i Excel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats
Karlstad.
Resor i tjänsten kan förekomma.

Kontakt
Vid eventuella frågor om tjänsten besvaras av Claes Groening: 0733 470 912
samt Åsa Arnoldsson: 0733 722 044 efter 16.00. Visa mindre