Lediga jobb som Systemadministratör i Karlstad

Se lediga jobb som Systemadministratör i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Senior Workplace tekniker till Nethouse

Vill du vara en del av en arbetsplats rankad som en av världens bästa inom IT? På Nethouse har du möjligheten att arbeta i en stimulerande och framgångsrik miljö där vi tillsammans bygger på vår gemensamma framtid. Vi söker nu en Senior Workplace Tekniker med en passion för teknologi och en kompetens inom flera områden Om rollen? Som Senior Workplace Tekniker hos oss på Nethouse kommer du vara en nyckelperson i att skapa och stödja en modern och effektiv... Visa mer
Vill du vara en del av en arbetsplats rankad som en av världens bästa
inom IT? På Nethouse har du möjligheten att arbeta i en stimulerande och
framgångsrik miljö där vi tillsammans bygger på vår gemensamma framtid. Vi
söker nu en Senior Workplace Tekniker med en passion för teknologi och en
kompetens inom flera områden

Om rollen?

Som Senior Workplace Tekniker hos oss på Nethouse kommer du vara en nyckelperson i att skapa och stödja en modern och effektiv arbetsplatsmiljö för våra kunder. Du kommer att ansvara för att implementera och optimera tekniska lösningar inom Microsoft 365-ekosystemet samt säkerställa en sömlös användarupplevelse

Dina Huvudområden:

-
Microsoft Intune: Ansvar för enhetsadministration och implementering av säkerhetspolicys.

-
Microsoft Defender: Aktivt arbete med att säkerställa en hög nivå av säkerhet mot skadlig kod och hot.

-
Entra ID: Central hantering av identiteter och åtkomstkontroller.

-
Operativsystem: Erfarenhet av både Windows och Mac OSX för att stödja en diversifierad arbetsmiljö.

-
Mobila Plattformar: Kompetens inom iOS och Android för att stödja användare med olika enheter.

-
Conditional Access och Compliance: Implementering av policyer för att hantera och övervaka åtkomst baserat på olika faktorer och uppfyllande av säkerhetskrav

Vi erbjuder dig??

-
Företagskultur: Vi är stolta över vår öppna och samarbetsvilliga företagskultur där varje medarbetare är en viktig del av vår framgång.

-
Flexibilitet: Hos oss får du inte bara flexibilitet i ditt arbete utan även möjlighet att forma din egen arbetsdag.

-
Utbildning och utveckling:
Vi investerar i din personliga och professionella utveckling för att säkerställa din framtid hos oss.

-
Förmåner: Vi erbjuder individualiserad lönesättning, pensionspaket, friskvårdsbidrag och generöst antal semesterdagar.

Vem är du???

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom området och som trivs med att vara en del av ett team som värdesätter samarbete och delning av kunskap. Du är inte bara en tekniker, du är en visionär som förstår hur teknik kan driva värdeskapande förändringar för våra kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, B-körkort och vi ser gärna att du har någon Microsoft 365/Azure certifiering.Intresserad??

Om du är redo att bli en del av ett inspirerande team och tror att du har vad som krävs för att vara vår Senior Workplace Tekniker, så är det här jobbet för dig. Kontakta konsultchef Eric Ceder, [email protected] om du vill veta mer om tjänsten eller Nethouse.

Sista ansökningsdag är 14/1.Om Nethouse?

Nethouse är ett IT-konsultbolag som tar ansvar för applikationer och IT-miljöer som alltid måste fungera.

Vi hjälper verksamheter att lösa sin tekniska skuld och samtidigt dra maximal nytta av digitaliseringens möjligheter. Vi verkar i nära partnerskap med våra kunder och tror på långa och förtroendefulla relationer.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag 80 medarbetare i Örebro och Karlstad.

Nethouse ingår i CombinedX, en familj av specialistbolag inom digitalisering och automatisering.

Välkommen till
Nethouse - där varje dag är en chans att lära, skratta och skapa tillsammans
med oss Visa mindre

Extrajobb på distans utanför kontorstid: Jour av Linuxsystem (SRE/DevOps)

Ansök    Feb 9    Scalability AB    Systemadministratör
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid. Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor. Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source). Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt gr... Visa mer
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid.
Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor.
Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source).
Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt grundmurat intresse för öppen mjukvara är starkt meriterande för rollen.
Har du erfarenhet av någon eller några av nedanstående mjukvaror är även det meriterande:
Ansible
Docker
Elasticsearch
Grafana
Grafana Loki
Grafana Tempo
Kubernetes (K3s)
MongoDB
My
Nginx
Postgre
Prometheus
RabbitMQ
Traefik
Uvicorn
uWSGI
XCP-ng

För att ansöka, skicka ett kort mail till [email protected] och inkludera referensen "jour" i ämnesraden så tar vi det därifrån.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du vår nya systemingenjör?

Har du erfarenhet av IT-infrastruktur, vill arbeta med systemförvaltning och har ett särskilt gott öga mot IT-säkerhet? Då erbjuds du en fin möjlighet på ett stabilt, nationellt företag med kontor i Karlstad och eller Stockholm. Arbetsuppgifter Som systemingenjör hos vårt kundföretag kommer du få en bred roll där fokus ligger på att vara en lagspelare som tillsammans med dina kollegor ansvarar över den totala IT-miljön på företaget. Man arbetar med såväl ... Visa mer
Har du erfarenhet av IT-infrastruktur, vill arbeta med systemförvaltning och har ett särskilt gott öga mot IT-säkerhet? Då erbjuds du en fin möjlighet på ett stabilt, nationellt företag med kontor i Karlstad och eller Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som systemingenjör hos vårt kundföretag kommer du få en bred roll där fokus ligger på att vara en lagspelare som tillsammans med dina kollegor ansvarar över den totala IT-miljön på företaget. Man arbetar med såväl servermiljöer virtuellt, man arbetar med användarbehörigheter och säkerhetsklassificeringar genom att skapa templates, script och automatiserade policys så att användarna ute i värdezonen ska få rätt tillgång till mappar, filer och information internt. Man kommer också att arbeta med konfigurering av IT-system, loggövervakning, systemförvaltning och på sikt vara delaktig i utvecklingen av företagets IT-frågor.

Vem är du?Du som söker denna tjänsten har troligtvis en bakgrund inom IT- branschen med kunskaper inom servermiljö, Microsofts molntjänst och erfarenhet/intresse mot IT-säkerhet ur ett infrastrukturs perspektiv.
Skallkrav:
- Relevant arbetslivserfarenhet inom IT/Infrastruktur/Säkerhet- Behärska svenska i tal och skrift
- Kännedom i Microsofts miljöer, Azure, AD etc.
Om kundföretaget
Företaget som vi samarbetar med i denna rekryteringsprocess är ett nationellt konsultbolag med verksamhet inom samhällsbyggnation. Det innebär att användarna man arbetar mot som IT-anställd på företaget är medarbetare runt om i landet. Företaget har kontor på flera orter rut om i Sverige och har cirka 14 medarbetare anställda på IT-avdelningen.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad för vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter runt om i Sverige samt i Oslo, Norge.
För denna tjänst kommer du inledningsvis att vara konsult gneom Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.

RekryteringsprocessenTelefonintervju
Fysisk/digital intervju
Referenstagning
Slut möte med kundföretag

Villkor
Arbetstid : 08-17
Omfattning : Heltid, 100%, Tillsvidare
Arbetsort : Karlstad / Stockholm
Rekryteringsprocessen och urval kommer fortskrida löpande och är du intresserad av tjänsten så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Systemadministratör

Ansök    Maj 3    Procruitment AB    Systemadministratör
Om kunden Vår kund är ett Karlstadbaserat konsultföretag där den goda gemenskapen och stämningen sitter i väggarna. Här arbetar man med självledarskap, vilket innebär att du får ett större ansvar över din egna tid och din personliga utveckling. Här värderas samtliga medarbetare lika högt och allas röster blir hörda. Om tjänsten I tjänsten som systemadministratör/redaktör kommer du vara spindeln i nätet för kundens två CMS-system - Sitevision samt Staffbas... Visa mer
Om kunden
Vår kund är ett Karlstadbaserat konsultföretag där den goda gemenskapen och stämningen sitter i väggarna. Här arbetar man med självledarskap, vilket innebär att du får ett större ansvar över din egna tid och din personliga utveckling. Här värderas samtliga medarbetare lika högt och allas röster blir hörda.

Om tjänsten
I tjänsten som systemadministratör/redaktör kommer du vara spindeln i nätet för kundens två CMS-system - Sitevision samt Staffbase. Du kommer arbeta tillsammans med ett team bestående av projektledare, testare, utvecklare samt ytterligare en person med din roll som du kommer samarbete nära.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Stödja användarna i det dagliga arbetet genom att ge teknisk support

- Skapa nyhetskanaler eller utrymmen att sända innehåll i

- Skriva nya och/eller uppdatera befintliga guidelines

- Samarbeta och kommunicera med verksamheten för att analysera förbättringsmöjligheter i CMS-systemen och förbättra arbetssätt för användarna

- Driva projekt, processer och arbeta proaktivt för framtida förbättringar

- På sikt skapa tutorials samt hålla i utbildningstillfällen

Projekten drivs inhouse i Karlstad, med endast ett fåtal besök per år hos slutkund i Södertälje.

Din kompetens
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta operativt i intranät eller annat CMS samt i relation till kunder. Det är meriterat om du har tidigare erfarenhet av Sitevision eller Staffbase.

Som person är du kommunikativ och samarbetsvillig eftersom du kommer att arbeta med många intressenter spridda över flera delar och platser inom organisationen. Vidare tror vi att du trivs i att vara med och driva förändring, tänka och prova nytt med ett praktiskt förhållningssätt. Vi ser även att du talar flytande svenska och engelska.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag). Visa mindre

Är du vår nya systemingenjör?

Har du erfarenhet av IT-infrastruktur, vill arbeta med systemförvaltning och har ett särskilt gott öga mot IT-säkerhet? Då erbjuds du en fin möjlighet på ett stabilt, nationell företag med kontor i Karlstad och eller Stockholm. Arbetsuppgifter Som systemingenjör hos vårt kundföretag kommer du få en bred roll där fokus ligger på att vara en lagspelare som tillsammans med dina kollegor ansvarar över den totala IT-miljön på företaget. Man arbetar med såväl s... Visa mer
Har du erfarenhet av IT-infrastruktur, vill arbeta med systemförvaltning och har ett särskilt gott öga mot IT-säkerhet? Då erbjuds du en fin möjlighet på ett stabilt, nationell företag med kontor i Karlstad och eller Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som systemingenjör hos vårt kundföretag kommer du få en bred roll där fokus ligger på att vara en lagspelare som tillsammans med dina kollegor ansvarar över den totala IT-miljön på företaget. Man arbetar med såväl servermiljöer virtuellt, man arbetar med användarbehörigheter och säkerhetsklassificeringar genom att skapa templates, script och automatiserade policys så att användarna ute i värdezonen ska få rätt tillgång till mappar, filer och information internt. Man kommer också att arbeta med konfigurering av IT-system, loggövervakning, systemförvaltning och på sikt vara delaktig i utvecklingen av företagets IT-frågor.

Vem är du?Du som söker denna tjänsten har troligtvis en bakgrund inom IT- branschen med kunskaper inom servermiljö, Microsofts molntjänst och erfarenhet/intresse mot IT-säkerhet ur ett infrastrukturs perspektiv.
Skallkrav:
- Relevant arbetslivserfarenhet inom IT/Infrastruktur/Säkerhet- Behärska svenska i tal och skrift
- Kännedom i Microsofts miljöer, Azure, AD etc.
Om kundföretaget
Företaget som vi samarbetar med i denna rekryteringsprocess är ett nationellt konsultbolag med verksamhet inom samhällsbyggnation. Det innebär att användarna man arbetar mot som IT-anställd på företaget är medarbetare runt om i landet. Företaget har kontor på flera orter rut om i Sverige och har cirka 14 medarbetare anställda på IT-avdelningen.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad för vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter runt om i Sverige samt i Oslo, Norge.
För denna tjänst kommer du inledningsvis att vara konsult gneom Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.

RekryteringsprocessenTelefonintervju
Fysisk/digital intervju
Referenstagning
Slut möte med kundföretag

Villkor
Arbetstid : 08-17
Omfattning : Heltid, 100%, Tillsvidare
Arbetsort : Karlstad / Stockholm
Rekryteringsprocessen och urval kommer fortskrida löpande och är du intresserad av tjänsten så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

E-handelskoordinator till J-Spec

Som e-handelskoordinator hos J-Spec blir du en nyckelperson i vår tillväxtresa. I rollen är du aktivt involverad i att utforma och uppdatera presentationen av våra produkter och nya sortiment. Genom ett nytt automatiserat lager och arbete i nästa generations e-handelsplattform blir du delaktig i skapandet av attraktiva produkter och erbjudanden. Om dig För att trivas och utvecklas som e-handelskoordinator hos J-Spec är det av yttersta vikt att du är init... Visa mer
Som e-handelskoordinator hos J-Spec blir du en nyckelperson i vår tillväxtresa. I rollen är du aktivt involverad i att utforma och uppdatera presentationen av våra produkter och nya sortiment. Genom ett nytt automatiserat lager och arbete i nästa generations e-handelsplattform blir du delaktig i skapandet av attraktiva produkter och erbjudanden.

Om dig

För att trivas och utvecklas som e-handelskoordinator hos J-Spec är det av yttersta vikt att du är initiativtagande och självgående. Rollen kräver noggrannhet och en kreativ inställning för att skapa innovativa lösningar. Din äkta passion för teknik och digitala trender är avgörande. Vi värdesätter en positiv attityd och en jordnära framtoning. Din förmåga att arbeta i ett högt tempo och att vara lösningsorienterad kommer bli nyckeln till din framgång i att optimera användarupplevelsen och bidra till vår fortsatta tillväxt. Att inneha B-körkort samt att kunna kommunicera obehindrat på både engelska och svenska är nödvändigt. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Dina ansvarsområden inkluderar aktivt arbete och underhåll av J-Specs produkter, där du ansvarar för att säkerställa korrekta produktbeskrivningar och priser. Som e-handelskoordinator kommer du också att fokusera på förbättringar av plattformen, både genom självständigt arbete och genom nära samarbete med leverantören av e-handelsplattformen. Dessa förbättringar sträcker sig från ökad prestanda och användarvänlighet till support i olika e-handelsprojekt, produktion av landningssidor, hantering av produktsortiment, samt kontinuerlig uppföljning och analys för att effektivt förbättra försäljning och kundnöjdhet.

I rollen agerar du som spindeln i nätet mellan utveckling, marknadsföring och inköp och ingår som en viktig del i ett kompetent team av medarbetare.

Om företaget

Företaget grundades år 2005 av bilentusiaster, för bilentusiaster. Från att ha varit pionjärer inom import av begagnade japanska sportbilar direkt från Japan, övergick verksamheten till eftermarknadstillbehör med stort fokus på e-handel. Sedan 2009 strävar vi efter att erbjuda ett brett sortiment för i princip alla bilmärken, attraktiva produkter, hög lagerhållning och oslagbart snabba leveranser. Med 10 anställda återfinns vi idag på Ilanda industriområde. Stark tillväxt och behov av större och effektivare utrymmen har gjort att vi nu bygger helt nytt, och vi ser vi fram mot att flytta in i våra nya större lokaler på Bråtebäcksvägen 10 under sommaren 2024. Vi är förväntansfulla inför framtiden och ser fram emot din ansökan.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, [email protected].

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är måndag 4 december 2023.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärssystemskonsult med fokusområde inom ekonomi!

Vi söker nu dig som har ett intresse för affärssystem och ekonomi. JJT Konsult som vi samarbetar med erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla deras verksamheter med skräddarsydda system. Om rollen En stor del av arbetet går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera och förenkla. Ditt fokusområde kommer att va... Visa mer
Vi söker nu dig som
har ett intresse för affärssystem och ekonomi. JJT Konsult som vi samarbetar med
erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla
deras verksamheter med skräddarsydda system.

Om rollen
En stor del av arbetet
går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och
avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera
och förenkla. Ditt fokusområde kommer att vara gentemot ekonomifrågor. Ditt uppdrag som affärssystemkonsult är att ta
in information och bolla lösningar med kunden för att stödja och vara
behjälplig i systemfrågor gällande ekonomi. JJT Konsult arbetar med att implementera affärssystem hos sina kunder som
berör lagersaldo, lagerhantering, ekonomi och administration/rutiner/policys
och skall få det att samverka och här kommer ditt primära fokus vara mot
ekonomi.
JJT Konsult
Vår samarbetspartner JJT står inför en spännande tillväxtfas. Man kommer bli en del av
företaget, man kommer få mycket ansvar och det finns möjlighet att på sikt
nischa sig inom något område alternativt att bredda sig och ta del av fler ben
i verksamheten. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Vem är du?
Du som söker denna
tjänst bör ha ett mind-set där problemlösning, kundkontakt och outside the box
tänk står i fokus. Vi ser att du som söker ska ha någon form av erfarenhet av
ekonomi gärna via studier och/eller arbetslivserfarenhet, för att kunna förstå
dem delarna som är vitala i kunders verksamhet och affärssystem. Utöver det så
tror vi att du har grundläggande IT-kunskaper och en hög socialkompetens just
för att kunna möta, bolla och hjälpa kunder till den bästa lösningen. För
att lyckas i rollen tror vi att det är viktigt att du klarar av och trivs med
att ha många bollar i luften.
Skallkrav:
•Utbildning/Erfarenhet inom ekonomi eller affärssystem
•Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
•Kunskap inom Microsoft Office
Meriterande:
•Erfarenhet av
affärssystem
•Tillgång till egen bil
Om Framtiden AB
Som anställd på
Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav
kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön,
pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en
personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden.
Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll
samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till
för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag
och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som
är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger,
dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden
finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast
växande företag.

Framtiden arbetar med
både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan
utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid
genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt
hos JJT Konsult.
Rekryteringsprocessen:
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden
AB
Intervju med JJT KonsultÅterkoppling.

Villkor
Startdatum: Enligt
överenskommelse
Ort: Karlstad
Omfattning: 100%
Arbetstider: 08–17
(med överseende för viss variation) Visa mindre

Systemadministratör

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet. Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan ... Visa mer
Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.

Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.

 

Avdelningen Verksamhetsstöd arbetar övergripande med att stötta och leverera lednings- och verksamhetsstöd med hög kvalitet till hela bolaget. Det interna stödet innefattar både strategiskt och operativt stöd inom de företagsövergripande områdena ekonomi, IT, administration, verksamhets- och kvalitetsutveckling och intern kontroll. Avdelningen ansvarar för att säkra och utveckla interna och externa processer inom avdelningens olika specialistområden och driver och utvecklar bolagets arbete med övergripande verksamhetsstyrning och processorientering samt uppföljning av verksamheten.

Beskrivning
Vi söker en drivande systemadministratör med arbetsuppgiften att kvalitetssäkra, utveckla och leverera verksamhetsstöd till hela företaget i systemet Momentum. I uppdraget ingår att samarbeta med systemförvaltare.

Arbetsuppgifter
- Utveckla tekniska och digitala tjänster och funktioner för drift och underhåll av våra fastigheter, tillsammans med systemförvaltare och systemleverantör.
- Administrera behörigheter i systemet Momentum, FM Access
- Administrera data för fastigheter, nya samt befintliga
- Support och utbildningar för systemanvändare
- Delta i utvecklingsprojekt 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med administration och utveckling av IT-system. I rollen krävs därför att du har mycket stor erfarenhet av att arbeta i IT-system. Det är också meriterade om du har tidigare erfarenhet av att jobba i fastighetssystemet Momentum. Det är även meriterande att tidigare ha arbetat med support och utbildning av funktioner i system. Du är en person som är strukturerad och noggrann och som självständigt kan planera, genomföra och dokumentera arbetsuppgifterna i tjänsten.

 

Du har högskole- eller universitetsutbildning inom IT- området eller alternativt annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har en förståelse för systemuppbyggnad och kan arbeta analytiskt och strukturerat med förändringsarbete, kommunikation och uppföljning. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har stor vana av digitala arbetssätt och mycket goda kunskaper inom IT-området.

 

För att passa i rollen som systemadministratör för systemet Momentum är du noggrann och flexibel samt att du behöver arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ditt arbete och utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Serviceadministratör

Ansök    Mar 22    Qtym AB    Systemadministratör
Vi finns i Sverige fördelade på kontor över hela landet. Vi tror på att fokusera och skapa djup och bred kompetens inom kyla och värme, vilket gör att vi blir bättre och kan skapa större värden för våra kunder. Vi kan kyla och värme, där vi ständigt drivs av våra kunders utmaningar genom att skapa innovativa lösningar efter kundernas specifika behov. Vi säkerställer produktiviteten genom hela anläggningens livslängd och utvecklar den efter att behoven och ... Visa mer
Vi finns i Sverige fördelade på kontor över hela landet. Vi tror på att fokusera och skapa djup och bred kompetens inom kyla och värme, vilket gör att vi blir bättre och kan skapa större värden för våra kunder. Vi kan kyla och värme, där vi ständigt drivs av våra kunders utmaningar genom att skapa innovativa lösningar efter kundernas specifika behov. Vi säkerställer produktiviteten genom hela anläggningens livslängd och utvecklar den efter att behoven och omvärlden förändras över tid. Det är din trygghet när du väljer Francks.

Utifrån ett större samhällsperspektiv, hjälper vi – genom våra kunder – till ett minskat matsvinn, möjlighet till att värma bostäder och till en bättre hälsa. Vi på Francks skapar hållbara och hälsosamma samhällen.

Tjänsten som Serviceadministratör är en nyinrättad tjänst. Du kommer att vara spindeln i nätet på kontoret. Du är vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har inga problem med att ha telefonen som arbetsverktyg. Du svarar på inkommande samtal och har ansvar för växeln. Du har även ansvar för den interna kommunikationen samt att du har hand om företagets e-post. Du kommer även att vara ansvarig för planeringen av alla tekniker som är ute vilket innebär att du har en tät kontakt med dem.

Regionchefen behöver också stöttning i form av framtagning av underlag, rapporter och presentationsmaterial.

Vem är du?

Du har en god datavana. Du är utåtriktad, positiv och har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera i både skrift och tal. Du är duktig på Office 365 och har lätt för att lära dig nya saker.

Vad erbjuder vi?

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans. Vi har högt i tak med många skratt. Du kommer att ingå i en stor koncern med många fördelar, men din arbetsplats är på det lokala kontoret med lokal närvaro. Din blivande arbetsplats är modern och fräsch i lokaler som är väl anpassade för verksamheten.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som pågår under 6 månader med start omgående. Du anställs hos Qtym men arbetar på uppdrag hos vårt kundföretag. Efter 6 månader så kan du övergå i anställning hos kund.

Fast månadslön.

Placering: Karlstad.

Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 076-4953182 alt. [email protected]

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se Visa mindre

Systemadministratör

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet. Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan ... Visa mer
Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.

Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.

Beskrivning
Avdelningen Fastighetsutveckling arbetar övergripande med att stötta den löpande förvaltningen med teknisk kompetens samt arbetar med utveckling av befintliga och nya fastigheter i vårt bestånd utifrån bolagets övergripande mål och uppdrag. Som systemadministratör med ansvar för driften gällande mätinsamling inom avdelning Fastighetsutveckling och enheten tekniskt stöd arbetar du både självständigt och i samarbete med exempelvis tekniska specialister och entreprenörer.

Arbetsuppgifter
- Driftsätta, samla in och hantera mätvärden för el och vatten, kvalitetssäkra dem och se till att rätt värden faktureras kund alternativt överförs till energiuppföljningssystem.
- Driftsätta, samla in och hantera mätvärden för temperatur, kvalitetssäkra dem och se till att de kommunicerar med system för styrning av värme i våra fastigheter.
- Administration av mätare vid mätarbyten och nyinstallation.
- Felsökning och underhåll i berörda IT-system samt mjukvara.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter gärna från fastighets/byggbranschen. I rollen krävs därför att du har mycket stor erfarenhet av att arbete i IT-system. Du är en person som strukturerad och noggrann och som självständigt kan planera, genomföra och dokumentera arbetsuppgifterna i tjänsten.

 

Du har en gymnasialutbildning med teknisk inriktning alternativt eftergymnasial teknisk utbildning eller annan bakgrund som vi bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har god kunskap om systemuppbyggnad, hårdvara/mjukvara, integrationer samt grundläggande nätverksförståelse. Har du tidigare erfarenhet av svagströmsanläggningar är det meriterande. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har stor vana av digitala arbetssätt och mycket goda kunskaper inom IT området.

 

För att passa i rollen som systemadministratör inom mätinsamling är du mycket noggrann och duktig på att arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ditt arbete samt utveckla effektiva rutiner Du har god prioriteringsförmåga och ett flexibelt arbetssätt med förmåga att värdera och ställa om utifrån vad som är viktigast för bolaget. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet, du har god samarbetsförmåga och agerar på ett sätt som bidrar till helheten. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Systemadministratör

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet. Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan ... Visa mer
Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.

Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.

Beskrivning
Avdelningen Fastighetsutveckling arbetar övergripande med att stötta den löpande förvaltningen med teknisk kompetens samt arbetar med utveckling av befintliga och nya fastigheter i vårt bestånd utifrån bolagets övergripande mål och uppdrag. Som systemadministratör styr och regler har du ansvar för att kvalitetssäkra styr- och mätvärden i systemen för styr och regler inom avdelning Fastighetsutveckling och enheten tekniskt stöd. I uppdraget ingår att samarbeta med exempelvis tekniska specialister och entreprenörer.

Arbetsuppgifter
- Felsöka i program samt överordnadssystem och identifiera fel, kommunicera till teknisk specialist, fastighetstekniker eller entreprenör.
- Driftsätta anläggningar inom styr och regler i våra fastigheter och läsa in värden i systemet Citect.
- Kvalitetssäkra värden i berörda system.
- Styra värme och ventilation i våra fastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem. I rollen krävs därför att du har mycket stor erfarenhet av att arbeta i IT-system. Du är en person som strukturerad och noggrann och som självständigt kan planera, genomföra och dokumentera arbetsuppgifterna i tjänsten.

Du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt eftergymnasial teknisk utbildning eller annan bakgrund som vi bedömer likvärdig.

Arbetet kräver att du har en grundläggande nätverksförståelse samt en förståelse för systemuppbyggnad, hårdvara/mjukvara och integrationer. Du behöver även ha kunskap om programmering i PLC Beckhoff. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i systemet Citect. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har stor vana av digitala arbetssätt och mycket goda kunskaper inom IT-området.

För att passa i rollen som systemadministratör inom styr och regler är du mycket noggrann och flexibel. Du behöver kunna arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ditt arbete samt utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Affärssystemskonsult med fokusområde inom ekonomi!

Vi söker nu dig som har ett intresse för affärssystem och ekonomi. JJT Konsult som vi samarbetar med erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla deras verksamheter med skräddarsydda system. Om rollen En stor del av arbetet går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera och förenkla. Ditt fokusområde kommer att va... Visa mer
Vi söker nu dig som
har ett intresse för affärssystem och ekonomi. JJT Konsult som vi samarbetar med
erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla
deras verksamheter med skräddarsydda system.

Om rollen
En stor del av arbetet
går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och
avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera
och förenkla. Ditt fokusområde kommer att vara gentemot ekonomifrågor. Ditt uppdrag som affärssystemkonsult är att ta
in information och bolla lösningar med kunden för att stödja och vara
behjälplig i systemfrågor gällande ekonomi. JJT Konsult arbetar med att implementera affärssystem hos sina kunder som
berör lagersaldo, lagerhantering, ekonomi och administration/rutiner/policys
och skall få det att samverka och här kommer ditt primära fokus vara mot
ekonomi.
JJT Konsult
Vår samarbetspartner JJT står inför en spännande tillväxtfas. Man kommer bli en del av
företaget, man kommer få mycket ansvar och det finns möjlighet att på sikt
nischa sig inom något område alternativt att bredda sig och ta del av fler ben
i verksamheten. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Vem är du?
Du som söker denna
tjänst bör ha ett mind-set där problemlösning, kundkontakt och outside the box
tänk står i fokus. Vi ser att du som söker ska ha någon form av erfarenhet av
ekonomi gärna via studier och/eller arbetslivserfarenhet, för att kunna förstå
dem delarna som är vitala i kunders verksamhet och affärssystem. Utöver det så
tror vi att du har grundläggande IT-kunskaper och en hög socialkompetens just
för att kunna möta, bolla och hjälpa kunder till den bästa lösningen. För
att lyckas i rollen tror vi att det är viktigt att du klarar av och trivs med
att ha många bollar i luften.
Skallkrav:
•Utbildning/Erfarenhet inom ekonomi eller affärssystem
•Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
•Kunskap inom Microsoft Office
Meriterande:
•Erfarenhet av
affärssystem
•Tillgång till egen bil
Om Framtiden AB
Som anställd på
Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav
kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön,
pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en
personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden.
Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll
samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till
för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag
och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som
är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger,
dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden
finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast
växande företag.

Framtiden arbetar med
både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan
utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid
genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt
hos JJT Konsult.
Rekryteringsprocessen:
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden
AB
Intervju med JJT KonsultÅterkoppling.

Villkor
Startdatum: Enligt
överenskommelse
Ort: Karlstad
Omfattning: 100%
Arbetstider: 08–17
(med överseende för viss variation) Visa mindre

Semestervikarierande administratör, Stora Enso Group Intellectual Property

Ansök    Nov 23    Stora Enso AB    Systemadministratör
Vill du bidra till en mer hållbar värld samtidigt som du får meriterande arbetslivserfarenhet för framtiden? Som semestervikarie har du en betydande roll i vår verksamhet, och vi tror att du för att må bra på arbetet sätter säkerheten främst och får ta eget ansvar samtidigt som du har kul med dina kollegor. Om du tilltalas av detta tycker vi att du ska söka dig till oss för sommaren 2023. Med skogen som värdegrund i allt vi gör är varje medarbetare lika vi... Visa mer
Vill du bidra till en mer hållbar värld samtidigt som du får meriterande arbetslivserfarenhet för framtiden? Som semestervikarie har du en betydande roll i vår verksamhet, och vi tror att du för att må bra på arbetet sätter säkerheten främst och får ta eget ansvar samtidigt som du har kul med dina kollegor. Om du tilltalas av detta tycker vi att du ska söka dig till oss för sommaren 2023. Med skogen som värdegrund i allt vi gör är varje medarbetare lika viktig på vår resa med att ersätta fossilbaserade material med förnybara produkter.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker semestervikarier för sommaren 2023 en administratör till Group Intellectual Property (GIP), avdelning Legal. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Karlstad alternativt Sickla och hybridarbete tillämpas. Du tillhör Group Functions och rapporterar till SVP Group Intellectual Property.
Om tjänsten
Som administratör kommer du att stötta teamet (GIP) i administrativa uppgifter, vilket främst innefattar att söka rätt på och uppdatera data i vår databas. Du kommer även rensa och strukturera om digitala mappar och sammanställa listor och presentationer. För att få fram rätt uppgifter kan du behöva kontakta uppfinnare och andra via mail och telefon. Tjänsten ger dig möjlighet att lära dig mer om immaterialrätt och få insyn i hur en IP-avdelning på ett stort företag arbetar.
Semestervikariatet börjar med introduktion i början av juni och löper sedan under hela semesterperioden, till omkring mitten av augusti. Avbrott under perioden för ledighet är troligt beroende på hur övriga teamets semesterschema ser ut. Arbetstiden är dagtid, måndag – fredag.
Vem söker vi?
Vi söker en person som med fördel studerar eftergymnasial utbildning, gärna inom juridik eller annat relevant område. Du har god datavana och kommunicerar flytande på svenska och engelska då arbetet utförs på båda språk. Meriterande är om du har administrativ erfarenhet samt kunskap inom, eller intresse för, immaterialrätt (patent, varumärken).
Som person är du noggrann och strukturerad med känsla för administration. Vidare tror vi att du är självgående och trygg i att driva ditt eget arbete framåt.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång. Tillsammans med övriga förmåner möjliggör ett semestervikariat hos oss professionell utveckling, välbefinnande och inte minst en fot in och ett viktigt steg för din fortsatta karriär hos oss. Som semestervikarie, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 31 januari 2023. Vi tar endast emot ansökningar som skickas via vårt rekryteringssystem. För den här tjänsten räcker det med att du bifogar CV och svarar på ställda urvalsfrågor.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida.
Om du har frågor, tveka inte att höra av dig till Rekryteringsteamet, [email protected]. Vi hjälper gärna till!
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Systemadministratör till Bild- och funktionsdiagnostik

Ansök    Apr 12    REGION VÄRMLAND    Systemadministratör
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Bild- och funktionsdiagnostik (BFD) är en sammanslagning av verksamheter som utför diagnostik och behandling inom radiologi, mammografi och klinisk fysiologi.

Radiologi finns på fem geografiska orter (Arvika, Karlstad, Kristinehamn, Säffle och Torsby), mammografi och klinisk fysiologi bedriver sin verksamhet enbart i Karlstad med upptagningsområde Värmland. Årligen utförs cirka 250 000 undersökningar/behandlingar av cirka 180 medarbetare. På tre orter Arvika, Karlstad och Torsby utförs verksamhet dygnet runt inom radiologi, övriga orter/enheter bemannar på dagtid, vardagar.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara direkt underställd biträdande verksamhetschef för BFD. Tjänstgöringsort är Karlstad men i tjänsten ingår att löpande besöka samtliga enheter och utbudspunkter inom BFD. Detta är en stimulerande roll där du har många kontaktytor.

Du kommer bland annat att
• ha ett verksamhetsnära samarbete med systemförvaltarna och tillsammans med dom utgöra support och följa upp ärenden
• avhjälpa användarfel samt ge utbildning i systemet på alla enheter inom BFD
• utföra fortlöpande ändringar i bland annat kallelser och mallar
• delta i systemförvaltningsmöten
• utreda och vara delaktig i implementering av nya och förändrade arbetssätt
• delta i projekt

Det här är en omväxlande tjänst och uppdraget kan komma att justeras över tid. Hos oss får du en individuell introduktion. Tjänsten är ett vikariat under 12 månader med möjlighet till förlängning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla bild- och funktionsdiagnostiken i Värmland. Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, gärna inom hälso- och sjukvård och/eller inom system/IT-området. B-körkort är ett krav.

Du ska kunna organisera och utföra ditt arbete självständigt och verka för god kvalitet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Som person är du handlingskraftig, utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Erfarenhet av arbete med röntgensystem och/eller arbete inom sjukvård är meriterande.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Affärssystemskonsult med fokusområde inom ekonomi!

Vi söker nu dig som har ett intresse för affärssystem och ekonomi. Vår kund som vi samarbetar med erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla deras verksamheter med skräddarsydda system. Dina arbetsuppgifter En stor del av arbetet går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera och förenkla. Ditt fokusområde kommer at... Visa mer
Vi söker nu dig som har ett intresse för affärssystem och ekonomi. Vår kund som vi samarbetar med erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla deras verksamheter med skräddarsydda system.

Dina arbetsuppgifter
En stor del av arbetet går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera och förenkla. Ditt fokusområde kommer att vara gentemot ekonomifrågor.
Ditt uppdrag som affärssystemkonsult är att ta in information och bolla lösningar med kunden för att stödja och vara behjälplig i systemfrågor gällande ekonomi.
Vår kund arbetar med att implementera affärssystem hos sina kunder som berör lagersaldo, lagerhantering, ekonomi och administration/rutiner/policys och skall få det att samverka och här kommer ditt primära fokus vara mot ekonomi.

Om företaget
Företaget som vi samarbetar med står inför en spännande tillväxtfas och är redo att gasa. Man kommer bli en del av företaget, man kommer få mycket ansvar och det finns möjlighet att på sikt nischa sig inom något område alternativt att bredda sig och ta del av fler ben i verksamheten.
Mer information om företaget ges vid intervju tillfället.

Din profil
Du som söker denna tjänst bör ha ett mind-set där problemlösning, kundkontakt och outside the box tänk står i fokus. Vi ser att du som söker ska ha någon form av erfarenhet av ekonomi gärna via studier och/eller arbetslivserfarenhet, för att kunna förstå dem delarna som är vitala i kunders verksamhet och affärssystem. Utöver det så tror vi att du har grundläggande IT-kunskaper och en hög socialkompetens just för att kunna möta, bolla och hjälpa kunder till den bästa lösningen.

Kompetenskrav:
- Bakgrund inom Ekonomi av någon form
- Behärska svenska/engelska språket
- Körkort B
- Drivas av att arbeta i projektform med många bollar i luften samtidigt.

Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i något affärssystem, gärna Pyramid.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Visa mindre

Erfaren AVEVA Systemadministratör

Ansök    Apr 5    AFRY AB    Systemadministratör
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY Process Industries är inne i en spännande fas och vi söker nu dig som vill ha en ansvarstagande roll inom systemadministrati... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
AFRY Process Industries är inne i en spännande fas och vi söker nu dig som vill ha en ansvarstagande roll inom systemadministration för AVEVA!
Vi söker dig som vill arbeta med den senaste tekniken inom vår bransch och som vill utvecklas inom ingenjörstekniken. Hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med olika intressanta projekt inom branscher så som papper & massa, petrokemi och batterisektorn.
I din roll som Erfaren AVEVA Systemadministratör kommer dina arbetsuppgifter att variera över tid och styrs bland annat av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Beroende på erfarenhet kommer du bland annat att arbeta med:
Samordning och leda arbetet i större projekt gällande AVEVAs projekteringsverktyg
Arbete med kataloger och specifikationer
Programmering i PML och C#
Administrera databaser och datamodeller
Bidra i internutvecklingen och delta i framtagandet av arbetsprocesser
Strukturering och automatisering av ritningsproduktion
Hantering av skanningsinformation
BIM och PIM koordinering

Kravspecifikation
För att lyckas bra i rollen ser vi att du har ett stort intresse för AVEVAs verktygssvit samt ett intresse för utveckling och koordinering av industriprojekt. Som person tror vi att du känner igen dig i våra värderingar där vi är modiga, hängivna och lagspelare. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team samtidigt som du trivs när du har ansvar och möjlighet att påverka.
Vi letar efter dig som har:
Teknisk utbildning inom bygg-, maskin-, industri- eller anläggningsteknik motsvarande YH-utbildning eller högre utbildning
Minst 5 års erfarenhet av AVEVA Administration och är van att driva större projekt gällande i AVEVAs system
Erfarenhet av att leda arbetet kring AVEVAs systemadministrering i projekt
Goda IT-kunskaper
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Möjlighet att resa i tjänsten

Det är meriterande om du har:
Arbetsbakgrund som stål-, maskin- eller rör/anläggningskonstruktör
Arbetslivserfarenhet gällande BIM och PIM
Programmeringskunskaper inom PML eller C#
Bosatt i Göteborgsområdet

Ytterligare information
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad.
Vi erbjuder också en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Vill du läsa mer om vårt erbjudande inom Processindustri? Kika här!
afry.com/sv/erbjudande/processindustri
Sökord: E3D, PDMS
Kontakt för ytterligare information
För frågor gällande tjänsten, kontakta rekryterande chef Amandus Yngvesson:
[email protected]
+46 10 505 87 60
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
[email protected]
+46 10 505 32 24
Rekryteringsprocessen sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag 2022-04-17.
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, vänligen ansök via länken.


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Affärssystemskonsult med fokusområde inom ekonomi!

Vi söker nu dig som har ett intresse för affärssystem och ekonomi. Vår kund som vi samarbetar med erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla deras verksamheter med skräddarsydda system. Dina arbetsuppgifter En stor del av arbetet går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera och förenkla. Ditt fokusområde kommer at... Visa mer
Vi söker nu dig som har ett intresse för affärssystem och ekonomi. Vår kund som vi samarbetar med erbjuder en bred roll där man hjälper sina kunder att implementera och utveckla deras verksamheter med skräddarsydda system.

Dina arbetsuppgifter
En stor del av arbetet går åt till att vara närvarande hos kunder genom kontinuerlig kontakt och avstämning, vara med och utveckla kundens affärssystem för att effektivisera och förenkla. Ditt fokusområde kommer att vara gentemot ekonomifrågor.
Ditt uppdrag som affärssystemkonsult är att ta in information och bolla lösningar med kunden för att stödja och vara behjälplig i systemfrågor gällande ekonomi.
Vår kund arbetar med att implementera affärssystem hos sina kunder som berör lagersaldo, lagerhantering, ekonomi och administration/rutiner/policys och skall få det att samverka och här kommer ditt primära fokus vara mot ekonomi.

Om företaget
Företaget som vi samarbetar med står inför en spännande tillväxtfas och är redo att gasa. Man kommer bli en del av företaget, man kommer få mycket ansvar och det finns möjlighet att på sikt nischa sig inom något område alternativt att bredda sig och ta del av fler ben i verksamheten.
Mer information om företaget ges vid intervju tillfället.

Din profil
Du som söker denna tjänst bör ha ett mind-set där problemlösning, kundkontakt och outside the box tänk står i fokus. Vi ser att du som söker ska ha någon form av erfarenhet av ekonomi gärna via studier och/eller arbetslivserfarenhet, för att kunna förstå dem delarna som är vitala i kunders verksamhet och affärssystem. Utöver det så tror vi att du har grundläggande IT-kunskaper och en hög socialkompetens just för att kunna möta, bolla och hjälpa kunder till den bästa lösningen.

Kompetenskrav:
- Bakgrund inom Ekonomi av någon form
- Behärska svenska/engelska språket
- Körkort B
- Drivas av att arbeta i projektform med många bollar i luften samtidigt.

Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i något affärssystem, gärna Pyramid.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Visa mindre

Administratör för kunds räkning

Ansök    Feb 22    Qtym AB    Systemadministratör
Vi söker en administratör för en bemanning på 6 månader till vår kund som är baserad i Karlstad. Profil Vi söker en person med god analytisk förmåga som har ett visst tekniskt intresse då kunden arbetar i en teknikorienterad miljö. Tjänsten kräver förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du som söker är noggrann, positiv, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en professionell framtoning och god ser... Visa mer
Vi söker en administratör för en bemanning på 6 månader till vår kund som är baserad i Karlstad.

Profil
Vi söker en person med god analytisk förmåga som har ett visst tekniskt intresse då kunden arbetar i en teknikorienterad miljö. Tjänsten kräver förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du som söker är noggrann, positiv, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en professionell framtoning och god servicekänsla. Du gillar ett högt tempo och har inga problem med att hålla många arbetsuppgifter igång samtidigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en administrativ tjänst där du utför dina sysslor i kundens affärssystem. Du kommer att jobba med att registrera kundbeställningar, ge prisuppgifter och leveransfrågor. Vidare kommer du ha mycket kundkontakt via telefon och e-post. Du kommer även jobba med returhantering och fakturering.

Kvalifikationer

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• God datavana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
• Erfarenhet av orderhantering och fakturering

Mer om tjänsten

Det här är en bemanning på 6 månader via Qtym. Det är en 100 % tjänst med start enligt överenskommelse. Gärna så snart som möjligt.

Placering: Karlstad

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 27 mars 2022.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alternativt [email protected] Visa mindre

Produktkoordinator till Filterteknik

Ansök    Dec 10    Performiq AB    Systemadministratör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Filterteknik söker en driven och lösningsorienterad person i Karlstad! Här får du möjlighet att vara superuser och därmed förenkla kundernas vardag då de behöver Filtertekniks produkter. Är du den vi söker som produktkoordinator? Läs gärna mer och ansök redan idag! TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE Tjänsten som produktkoordinator passar dig som är driven, flexibel och trivs med att vara expert på ditt område. Du kommer att... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Filterteknik söker en driven och lösningsorienterad person i Karlstad! Här får du möjlighet att vara superuser och därmed förenkla kundernas vardag då de behöver Filtertekniks produkter. Är du den vi söker som produktkoordinator? Läs gärna mer och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Tjänsten som produktkoordinator passar dig som är driven, flexibel och trivs med att vara expert på ditt område. Du kommer att arbeta med produkterna och vara den som ser till att Filtertekniks e-handel är uppdaterad med all typ av produktinformation såsom artiklar, bilder och pris. Du ansvarar för att jobba med data, bygga upp och underhålla masterdata inom samtliga produktområden. Tjänsten är framtagen utifrån att Filterteknik utvecklas och alltid vill ligga i framkant. Du arbetar en del i projektform och driver igenom förändringar och förbättringar. Vidare deltar du även som expert i samband med lansering av nya funktioner i e-handelsplattformen. Tjänsten kommer att utformas mycket efter dina tidigare erfarenheter och ambitioner.

Exempel på arbetsuppgifter i tjänsten som produktkoordinator är:

• Daglig administration och utveckling av produktinformation
• Import, export och analys av produktdata

PERSONPROFIL

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en nyfiken, driven och ambitiös person. Du är flexibel i ditt arbete och hugger in där det behövs. Du ser mönster och älskar att analysera data. Vidare är du lösningsfokuserad och trivs med att vara expert på ditt område. Du vill komma till en tjänst där du utvecklar innehållet i e-handelsplattformen och där du får möjlighet att utvecklas.

För att lyckas i rollen krävs följande erfarenheter:

• Administrativ erfarenhet från tidigare
• Förstår och är intresserad av programmering

Det är meriterande om du arbetat i affärssystem tidigare, exempelvis Perfion (PIM), Jeeves (ERP), Excel och Power BI.

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja prestera i ditt arbete. I din roll är det mycket att hålla reda på varav arbetet kräver att du är en handlingskraftig person som kan hålla en god struktur och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls.

ÖVRIGT

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM FILTERTEKNIK

Filtertekniks vision är att förenkla kundernas vardag genom kunskap, kvalitet och effektiva lösningar. Filterteknik hjälper kunderna att hitta rätt filter av hög kvalitet. Man samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande med sin breda tekniska kompetens. Oavsett om det gäller hydraulik, bränsle, vatten, process eller ventilationsfiltrering kan Filterteknik hjälpa kunderna att hitta rätt filterlösningar.

Filterteknik Sverige AB har sitt säte i Karlstad med huvudkontor och lager. Med 30 anställda och över 80 återförsäljare runt om i hela Sverige finns Filterteknik alltid nära till hands.

Filterteknik har funnits i Sverige sedan år 1986 och har sitt ursprung i Norge och systerbolaget Lekang Filter startade upp år 1970. Sedan dess har man växt och finns även i Danmark, Finland och Tyskland.
Under 2010 förvärvades Lekang Group av Indutrade AB. Med en decentraliserad struktur verkar Indutrade genom drygt 200 dotterbolag och ca 6000 anställda i 31 länder och fyra världsdelar.

Läs gärna mer på vår hemsida: https://filterteknik.se/

Välkommen med din ansökan!

Sökord: system, systemvetare, data, excel, produkt, produktägare, product, productowner, produktspecialist, admin, ass, administratör, support, backoffice, service Visa mindre

System Manager ArcGIS

Ansök    Aug 23    Ellevio AB    Systemadministratör
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Network Systems i Karlstad eller Stockholm som System Manager ArcGIS.   

Matchar vi varandra?

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens elnät. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart. Vi är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara energisamhälle kanske det här kan vara rätt tjänst för dig!

Vad vi erbjuder dig som System Manager ArcGIS

Vi står inför stora, spännande tekniska förändringar då vi nu påbörjat arbetet mot ett smartare elnät och genom att införa modernare teknik och ökad digitalisering så att vi kan förbättra våra leveranser till kunderna och öka effektiviteten i vårt arbete. Denna förändring ställer nya och utökade krav på att vi har moderna och välfungerande system och plattformar och därför söker vi nu en System Manager för vår plattform ArcGIS som kommer att ha en central roll i vårt arbete framåt.

Som System Manager är du en del av teamet Network Systems som ansvarar för att tillhandahålla och utveckla de system och plattformar för verksamhetens processer för att bygga och underhålla elnätet. Du kommer i rollen som Service Manager ansvara för vår geografiska plattform ArcGIS. Rollen innebär att du är ansvarig för vårt kartavtal och för våra karttjänster och du supporterar verksamheten med frågor och tjänster inom området. Du kommer även ta fram och vidareutveckla GIS-strategier och delta i verksamhetsutvecklingsprojekt.

I denna roll får du möjlighet att arbeta med att möjliggöra de förändringar som både vi och energibranschen stor inför. Du kommer in i ett spännande skede med flera stora och nya projekt, vilket ställer krav på både IT och verksamhet. Du får goda utvecklingsmöjligheter och mycket flexibilitet med frihet under ansvar.

Om dig

Vi ser att du har en relevant universitetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och att du har arbetat några år inom GIS. Det är meriterande om du har erfarenhet av ArcGIS plattformen och om du har erfarenhet av förvaltning av GIS. Det är även meriterande om du är certifierad inom ITIL.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas och komma till din rätt i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt. Du är analytisk och har god förmåga att kunna sätta dig in i frågor, hitta lösningar och vara ett stöd till verksamheten och vår leverantör. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och trivs i en supporterande roll.

Eftersom mycket av vår kommunikation sker på svenska behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i engelska då det kan förekomma gentemot leverantörer.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2021-08-31. Urval sker löpande. 

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Niklas Eklund [email protected] eller på tel. 070 387 88 03 Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Frida Månsson på [email protected] eller på tel. 073 202 65 67.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info. Visa mindre

Produktkoordinator till Filterteknik Sverige AB

Ansök    Dec 13    Performiq AB    Systemadministratör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Filterteknik söker en driven och lösningsorienterad person i Karlstad! Här får du möjlighet att vara superuser och därmed förenkla kundernas vardag då de behöver Filtertekniks produkter. Är du den vi söker som produktkoordinator? Läs gärna mer och ansök redan idag! TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE Tjänsten som produktkoordinator passar dig som är driven, flexibel och trivs med att vara expert på ditt område. Du kommer att... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Filterteknik söker en driven och lösningsorienterad person i Karlstad! Här får du möjlighet att vara superuser och därmed förenkla kundernas vardag då de behöver Filtertekniks produkter. Är du den vi söker som produktkoordinator? Läs gärna mer och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Tjänsten som produktkoordinator passar dig som är driven, flexibel och trivs med att vara expert på ditt område. Du kommer att arbeta med produkterna och vara den som ser till att Filtertekniks e-handel är uppdaterad med all typ av produktinformation såsom artiklar, bilder och pris. Du ansvarar för att jobba med data, bygga upp och underhålla masterdata inom samtliga produktområden. Tjänsten är framtagen utifrån att Filterteknik utvecklas och alltid vill ligga i framkant. Du arbetar en del i projektform och driver igenom förändringar och förbättringar. Vidare deltar du även som expert i samband med lansering av nya funktioner i e-handelsplattformen. Tjänsten kommer att utformas mycket efter dina tidigare erfarenheter och ambitioner.

Exempel på arbetsuppgifter i tjänsten som produktkoordinator är:

• Daglig administration och utveckling av produktinformation
• Import, export och analys av produktdata

PERSONPROFIL

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en nyfiken, driven och ambitiös person. Du är flexibel i ditt arbete och hugger in där det behövs. Du ser mönster och älskar att analysera data. Vidare är du lösningsfokuserad och trivs med att vara expert på ditt område. Du vill komma till en tjänst där du utvecklar innehållet i e-handelsplattformen och där du får möjlighet att utvecklas.

För att lyckas i rollen krävs följande erfarenheter:

• Administrativ erfarenhet från tidigare
• Förstår och är intresserad av programmering

Det är meriterande om du arbetat i affärssystem tidigare, exempelvis Perfion (PIM), Jeeves (ERP), Excel och Power BI.

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja prestera i ditt arbete. I din roll är det mycket att hålla reda på varav arbetet kräver att du är en handlingskraftig person som kan hålla en god struktur och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls.

ÖVRIGT

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM FILTERTEKNIK

Filtertekniks vision är att förenkla kundernas vardag genom kunskap, kvalitet och effektiva lösningar. Filterteknik hjälper kunderna att hitta rätt filter av hög kvalitet. Man samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande med sin breda tekniska kompetens. Oavsett om det gäller hydraulik, bränsle, vatten, process eller ventilationsfiltrering kan Filterteknik hjälpa kunderna att hitta rätt filterlösningar.

Filterteknik Sverige AB har sitt säte i Karlstad med huvudkontor och lager. Med 30 anställda och över 80 återförsäljare runt om i hela Sverige finns Filterteknik alltid nära till hands.

Filterteknik har funnits i Sverige sedan år 1986 och har sitt ursprung i Norge och systerbolaget Lekang Filter startade upp år 1970. Sedan dess har man växt och finns även i Danmark, Finland och Tyskland.
Under 2010 förvärvades Lekang Group av Indutrade AB. Med en decentraliserad struktur verkar Indutrade genom drygt 200 dotterbolag och ca 6000 anställda i 31 länder och fyra världsdelar.

Läs gärna mer på vår hemsida: https://filterteknik.se/

Välkommen med din ansökan!

Sökord: system, systemvetare, data, excel, produkt, produktägare, product, productowner, produktspecialist, admin, ass, administratör, support, backoffice, service Visa mindre

Systemspecialist, informationshanteringsenheten

Ansök    Okt 28    REGION VÄRMLAND    Systemadministratör
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Informationshanteringsenheten är en av fem enheter i kansliavdelningen. Inom enheten finns funktioner för informationssäkerhet, dataskyddsombud, skanningscentral samt systemförvaltning. Systemspecialist, informatio... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Informationshanteringsenheten är en av fem enheter i kansliavdelningen. Inom enheten finns funktioner för informationssäkerhet, dataskyddsombud, skanningscentral samt systemförvaltning.


Systemspecialist, informationshanteringsenheten

Arbetsuppgifter

Region Värmland arbetar efter förvaltningsmodellen pm3 och söker nu en systemspecialist för objektet administrativt stöd. Systemspecialisten utgör förvaltningsorganisationens kontaktyta mot användarna av verksamhetsstödet. Som systemspecialist kommer du att arbeta med vårt IT-stöd för ärende- och dokumenthantering Platina. Du förväntas delta i vårt fortsatta utvecklingsarbete kring Platina där bl.a. planera och genomföra utbildningar kan bli aktuellt men också att genomföra mindre utredningar.   

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att


utföra förvaltningsuppgifter på uppdrag av förvaltningsledare

support och användarstöd

systemadministration såsom uppdateringar, hantering av register, manualer, behörigheter mm

ändringshantering av krav och önskemål

delta vid test av ändringar och uppgraderingar

 fånga och formulera krav på IT-stödet ur ett verksamhetsperspektivÖvrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Akademisk examen eller annan  utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från systemadministration och förvaltning av IT-system. Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är hög serviceanda och god samarbetsförmåga. Du är också kommunikativ och lyhörd samt strukturerad, resultat- och lösningsorienterad med förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Azure administratör sökes till Karlstad!

Mitt i Karlstad centrum hittar vi ett av Europas mest ledande företag inom teknik, design och rådgivning. Här möts du av en miljö där du ständigt utvecklas och samtidigt är med och bidrar till någonting meningsfullt. Har du erfarenhet inom Cloud och vill jobba på ett globalt företag? Då kan det vara dig vi söker! Information om tjänsten Det här uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsu... Visa mer
Mitt i Karlstad centrum hittar vi ett av Europas mest ledande företag inom teknik, design och rådgivning. Här möts du av en miljö där du ständigt utvecklas och samtidigt är med och bidrar till någonting meningsfullt. Har du erfarenhet inom Cloud och vill jobba på ett globalt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Det här uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Hos vårt kundföretag är molnerbjudandet under ständig utveckling och du kommer att spela en viktig roll i teamet med goda möjligheter att påverka både företagets eget tjänsteutbud och i de lösningar till kunder du jobbar fram.

Tjänsten innebär självständigt arbete i olika uppdrag men också i projekt tillsammans med ett team.Här arbetar du i en miljö där design, rådgivning och implementation är en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Utöver nämna arbetsuppgifter hanterar du även analys och optimering av befintlig arkitektur, offerter samt marknadsföring av kunders Cloud-tjänster.

Vi söker dig som
Vi ser att du har en ingenjörsutbildning eller liknande inom IT där du hanterat en eller flera cloudplattformar. Ett krav för denna tjänst är att du har arbetat med Microsoft Azure tidigare.

Som person vill vi gärna att du har en god förmåga att kommunicera och tar egna initiativ. Även om du kommer ha ett team runt dig så behövs ett eget driv då detta är en relativt fri roll med mycket själv att forma.

Meriterande erfarenheter:
- Certifieringarna AZ-103/AZ-104
- Azure DevOps
- Google Cloud eller Amazon Web Services
- Skapa marknadsföringsmaterial.
- B2B-försäljning.
- AI/Machine Learning

Information om kundföretaget
Vårt kundföretag har bett om att hålla den här rekryteringen diskret och därför kommer du att få mer information om företaget vid en eventuell intervju.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

System Manager

Ansök    Aug 23    Ellevio AB    Systemadministratör
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Network Systems i Karlstad eller Stockholm som System Manager.

Matchar vi varandra?

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens elnät. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart. Vi är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara energisamhälle kanske det här kan vara rätt tjänst för dig!

Vad vi erbjuder dig som System Manager

Vi står inför stora, spännande tekniska förändringar då vi nu påbörjat arbetet mot ett smartare elnät och genom att införa modernare teknik och ökad digitalisering så att vi kan förbättra våra leveranser till kunderna och öka effektiviteten i vårt arbete. Denna förändring ställer nya och utökade krav på att vi har moderna och välfungerande system och plattformar och därför söker vi nu en System Manager som kommer att ha en central roll i vårt arbete framåt.

Som System Manager är du en del av teamet Network Systems som ansvarar för att tillhandahålla och utveckla de system och plattformar som hanterar driften och styrningen av vårt nät. Du kommer i denna roll arbeta med förvaltning av våra plattformar DMS och SCADA och ingå i flera mindre förvaltningsteam/projekt. Du kommer ha löpande kontakt med våra leverantörer och ett nära samarbete gentemot verksamheten. Du kommer även arbeta med verksamhetsutveckling och utveckla våra interna processer inom IT-förvaltning.

I denna roll får du möjlighet att arbeta med att möjliggöra de förändringar som både vi och energibranschen stor inför. Du kommer in i ett spännande skede med flera stora och nya projekt, vilket ställer krav på både IT och verksamhet. Du får goda utvecklingsmöjligheter och mycket flexibilitet med frihet under ansvar.

Om dig

Vi ser att du har en relevant universitetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har något års relevant arbetslivserfarenhet och att du har intresse för IT och system. Vi ser även att du har förståelse för IT arkitektur och att du har ett intresse för IT-säkerhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemförvaltning. 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas och komma till din rätt i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt. Du är analytisk och har god förmåga att kunna sätta dig in i frågor, hitta lösningar och vara ett stöd till verksamheten och vår leverantör. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och trivs i en supporterande roll.

Eftersom mycket av vår kommunikation sker på svenska behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i engelska då det kan förekomma gentemot leverantörer.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2021-08-31. Urval sker löpande.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Niklas Eklund [email protected] eller på tel. 070 387 88 03 Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Frida Månsson på [email protected] eller på tel. 073 202 65 67.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info. Visa mindre

Systemspecialist ekonomi, redovisningsenheten

Ansök    Jan 30    Region Värmland    Systemadministratör
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Systemspecialist ekonomi, redovisningsenheten I tjänsten som systemspecialist ingår att aktivt arbeta med förvaltning och utveckling av vårt ekonomisystem och närliggande IT-komponenter med syftet att stödja verk... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Systemspecialist ekonomi, redovisningsenheten

I tjänsten som systemspecialist ingår att aktivt arbeta med förvaltning och utveckling av vårt ekonomisystem och närliggande IT-komponenter med syftet att stödja verksamhetsprocesserna. Du ingår i en arbetsgrupp med fyra andra systemspecialister. Andra arbetsuppgifter är kontakt och kravställande mot systemleverantörer, att driva projekt och utveckling inom området i samarbete med berörda både inom och utom enheten. Allmänt ekonomiarbete inom redovisningsområdet kan förekomma. Arbetet innebär även att vara ett stöd till våra ekonomiassistenter och controllers samt att hålla utbildningar och dokumentera processer och flöden inom området.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete inom systemförvaltning, gärna inom ekonomiområdet.

Har du jobbat i ekonomisystemet Raindance är det meriterande. Relevant högskole- eller universitetsutbildning är ett krav eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid förmågan att utbilda och informera inom kompetensområdet. Du är noggrann, gillar att genomföra saker i ett stundtals högt tempo och har lätt att se din roll i våra processer. Du trivs med att vara med och utveckla, att jobba med ständiga förbättringar och bidra till smartare arbetssätt och effektivare processer. Denna roll kräver att du är van och driven att jobba självständigt men också tillsammans med andra. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Det är av mycket stor vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har en bra kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Vill du vara med och utveckla nya arbetssätt hos brand och räddning?

MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från loka... Visa mer
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.


Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.


Avdelningen för räddningstjänst och olycksförebyggandes huvuduppdrag är att ansvara för utvecklingen av räddningstjänst och skydd mot olyckor samt ansvara för myndighetens utbildningsverksamhet. I ansvaret för myndighetens utbildningsverksamhet ingår bland annat att: Implementera och förvalta myndighetens utbildningsstrategi. Utveckla, tillhandahålla och utvärdera utbildningar inom myndighetens ansvarsområden. I arbetet med att utveckla skydd mot olyckor ingår att: Stärka förmågan att förbereda, genomföra och leda effektiva räddningsinsatser. Ge stöd och uppföljning till aktörerna. Olycksförebyggande verksamhet kopplat till brandförebyggande, natur- och klimatrelaterade olyckor och farliga ämnen. Verka för samordning av kärnenergiberedskap och oljeskadeskydd.

Enheten för brand och räddning som är en del i Avdelningen för räddningstjänst och olycksförebyggande har som uppgift att utveckla det brand- och olycksförebyggande arbetet och att ge stöd till kommunal räddningstjänst, så att de är väl förberedda och har förmåga att genomföra effektiva räddningsinsatser. I uppgiften ingår att tillsammans med aktörer arbeta med utveckling och regelgivning och att verka för att miljöeffekter från olyckor och räddningsinsatser minimeras.Dina arbetsuppgifter
Enheten för brand och räddning tar emot en stor mängd inkommande frågor från allmänheten och olika aktörer i samhället gällande föreskrifter, lagar och regler.

För att dessa ska hanteras mer effektivt och konsekvent söker vi nu en person som kan fokusera på att systematisera arbetet och utveckla vår kunskapsbank.

Du kommer att vara enhetens främsta företrädare för hantering av inkommande frågor och ansvara för att kategorisera dessa, identifiera om en liknande fråga har ställts och besvarats tidigare eller om det är en ny typ av fråga. Du besvarar frågor som har ett standardsvar, men när det inte finns färdiga svar fördelar du frågan till någon av dina kollegor med sakkunskap inom området. För att skapa systematik i ärendehanteringen blir du ansvarig för att utveckla en process för hanteringen och en kunskapsbank där frågor och svar kan föras in och återanvändas.

Din kompetensprofil
Vi söker dig med akademisk utbildning inom systemvetenskap eller annan inriktning som är relevant för tjänsten. Du ska ha grundläggande förståelse för räddningstjänsten och då framförallt den brandförebyggande verksamheten.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av:
• Projektledning
• Kundsupport (CRM system)
• Dokumenthantering och informationstaggning (Dokumenthanteringssystem)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa för rollen behöver du ta ansvar och själv kunna strukturera och driva ditt arbete. Det är viktigt att ha en god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt i relationerna till kollegor, allmänheten och andra aktörer. Du ska ha förmåga att kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar och har förmåga att tänka nytt i arbetsrelaterade frågor.

Som anställd i staten bidrar du till att utveckla en god förvaltningskultur, präglad av demokrati, mänskliga rättigheter och rättssäkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Anställningsform
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 18 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten har sin placering i Karlstad.

Svenskt medborgarskap
Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Vill du få mer information?
Kontakta enhetschef Marcus Vilhelmsson. Fackliga företrädare är Stefan Haggö (ST), Ann-Britt Paradis (Seko) och Jörgen Mähler (Saco-S). Samtliga nås via växelnumret 0771-240 240.

Din ansökan 
ska vara inkommen till MSB senast 19 augusti 2020, märkt med referensnummer 2020/107. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. 

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Systemadministratör, Bild- och funktionsdiagnostik

Ansök    Aug 31    REGION VÄRMLAND    Systemadministratör
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Bild- och funktionsdiagnostik (BFD) är en sammanslagning av verksamheter som utför diagnostik och behandling inom radiologi, mammografi och klinisk fysiologi. Radiologi finns på fem geografiska orter (Arvika, Karlstad,... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Bild- och funktionsdiagnostik (BFD) är en sammanslagning av verksamheter som utför diagnostik och behandling inom radiologi, mammografi och klinisk fysiologi. Radiologi finns på fem geografiska orter (Arvika, Karlstad, Kristinehamn, Säffle och Torsby), mammografi och klinisk fysiologi bedriver sin verksamhet enbart i Karlstad med upptagningsområde Värmland. Årligen utförs cirka 250 000 undersökningar/behandlingar av cirka 180 medarbetare. På tre orter Arvika, Karlstad och Torsby utförs verksamhet dygnet runt inom radiologi, övriga orter/enheter bemannar på dagtid, vardagar.


Systemadministratör, Bild- och funktionsdiagnostik

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara direkt underställd biträdande verksamhetschef för BFD. Tjänstgöringsort är flexibel men skall vara någon av orterna Arvika, Torsby eller Karlstad. I tjänsten ingår att löpande besöka samtliga enheter och utbudspunkter inom BFD. Detta är en stimulerande roll där du har många kontaktytor. Du kommer att: 


utföra fortlöpande ändringar i bland annat arbetslistor och mallar.

göra felanmälan till systemförvaltarna och följa upp dessa ärenden.

avhjälpa användarfel samt ge personlig utbildning i systemet för alla yrkeskategorier på alla enheter inom BFD.

samordna och stötta övriga medarbetare som del av tjänst har superanvändarroll.

delta i systemförvaltningsmöten.

etablera ett verksamhetsnära operativt samarbete med systemförvaltarna där befintliga systemförvaltare får mer tid till de många löpande projekten inom förvaltningsobjektet bild- och funktion.Det här är en nyinrättad tjänst och uppdraget kan komma att justeras över tid. Hos oss får du ett stimulerande arbete och en individuell introduktion. Du kommer att resa, ofta med bil, till bild- och funktionsdiagnostiks enheter, därför är B-körkort ett krav.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla bild- och funktionsdiagnostiken i Värmland. Vi ser att du har relevant utbildning gärna inom hälso- och sjukvård och/eller inom system/IT-området. Erfarenhet av arbete med röntgensystem och/eller arbete inom sjukvård är meriterande. Du ska kunna organisera och utföra ditt arbete självständigt och verka för god kvalitet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du handlingskraftig, utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Klientspecialist - sök enkelt utan CV

Ansök    Aug 2    Atea    Systemadministratör
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsult med fokus på klientlösningar. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informat... Visa mer
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsult med fokus på klientlösningar. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
"Det bästa med Atea är vår sköna kultur och laganda där jag med frihet under ansvar får arbeta tillsammans med mycket kompetenta och hjälpsamma kollegor. Jag uppskattar också att jag löpande erbjuds möjlighet att utveckla mig och min kompetens.” – Daniel Comstedt, Systemkonsult Digital Workplace på Atea
Din roll i laget
Som klientspecialist hos Atea Karlstad blir du en del av ett team av kunniga kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor i teamet att ansvara för att agera rådgivare och hjälpa våra kunder i deras klientrelaterade it-miljöer med blandade arbetsuppgifter som t.ex. analys, design, implementation, installation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Detta innebär att du ofta arbetar på plats hos kunden under både kortare och längre konsultuppdrag men agerar även stöd internt.
Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Arbetet ställer höga krav på servicemedvetenhet, samarbete och affärsmässighet
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du brinner för teknik och drivs av att kunna hjälpa andra. Du anser att problem är till för att lösas och kan bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Komplexa frågor och komplicerade problem löser du framgångsrikt. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper.
För att lyckas i tjänsten som klientspecialist bör du ha följande kompetens: Arbetat minst tre år inom området  Erfarenhet av klient- och applikationshantering i Windowsmiljö  Kunskap inom SCCM och Intune är meriterande Erfarenhet av klientvirtualisering är meriterande Flytande i svenska och behärska engelska B-körkort 
Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aronsson, Konsultchef, via [email protected] alternativt telefonnummer 054 – 29 39 97 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
Varmt välkommen med din ansökan!
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. Visa mindre