Lediga jobb som Kock, à la carte i Karlstad

Se lediga jobb som Kock, à la carte i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Kock

Ansök    Maj 29    Hotel Fratelli AB    Kock, à la carte
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnade för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa ... Visa mer
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnade för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.
Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till våra tre restauranger. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept.
Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser.
För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön Visa mindre

kreativ kock till GuldApan

Guldapan söker en skicklig, ambitiös och driven kock som gillar att jobba i team. I rollen som kock får du arbeta i ett gemensamt kök där du kommer variera mellan tillagning av både varma och kalla rätter. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med utrymme för kreativitet Om tjänsten Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Hos oss finns möjligheten at... Visa mer
Guldapan söker en skicklig, ambitiös och driven kock som gillar att jobba i team. I rollen som kock får du arbeta i ett gemensamt kök där du kommer variera mellan tillagning av både varma och kalla rätter. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med utrymme för kreativitet
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer i köket. Allt för att du ska lära dig så mycket som möjligt och ha varierande arbetsuppgifter.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har gått restaurangskolan och brinner för yrket, har ett stort intresse och rätt attityd väger lika tungt som erfarenhet. Du bör ha ett genuint intresse för matlagning och uppskattar tjusningen med att laga all mat från grunden. Du är självgående, har mycket energi, är noggrann och är bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Visa mindre

Kock Scandic Karlstad City, heltid

Ansök    Maj 27    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en kock till Scandic Karlstad City. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärld... Visa mer
Nu söker vi en kock till Scandic Karlstad City.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock deltid

Ansök    Maj 15    Carlstad Ölhall AB    Kock, à la carte
Vi söker en kock på deltid 25% schemalagt, mer tid kan troligen erbjudas vid behov. Kockutbildning färdig, eller pågående önskas Visa mer
Vi söker en kock på deltid 25% schemalagt, mer tid kan troligen erbjudas vid behov.
Kockutbildning färdig, eller pågående önskas Visa mindre

Kock till Julins Backyard Barbecue

Om jobbet Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat... Visa mer
Om jobbet
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti. Möjlighet till förlängning finns.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort. Visa mindre

Kock

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri pa... Visa mer
Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri parkering och tillgång till el-laddstolpar. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommaroas för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar. Vi erbjuder stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Totalt har vi 9 konferenslokaler.
Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering.
De egenskaper som vi värderar hos vår personal är:
Flexibel
Kreativ
Självgående

Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor.
Vi erbjuder en heltidstjänst på en arbetsplats som har kollektivavtal, med stor variation av arbetsuppgifter. Våra kockar varierar mellan att arbeta på vår populära lunchbuffé, kvälls-á la carte samt bokade sällskap.
För att arbeta hos oss krävs att du är villig och medveten om att arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällspass. Har du tidigare erfarenhet av att jobba på hotell är det ett plus!
Start från och med mitten av maj.
Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen. Visa mindre

Kockar till sommarsäsongen 2024

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, m... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort. Visa mindre

Kock till Drott Bar

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, ... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Nu behöver vi utöka vårt team med ytterligare en kocktjänst till Drott Bar.

Vi söker dig som tillsammans med vårt team vill ge gästen den bästa upplevelsen genom att kombinera med god mat, dryck och högklassig service.

Vi erbjuder en tjänst där du,
- arbetar kvällstid med Drott Bars á la carte samt buffén till hotellgästerna.

I vårt koncept i Drott Bar, serverar vi smårätter från världens alla hörn. Vi sätter en personlig touch på allt från atmosfär till mat och dryck. Vår målsättning är att när gästen går, har de redan planerat in nästa besök.
För mer info, se www.drottbar.se

Vi bjuder även dagligen hotellgästerna på kvällsbuffé, som ofta går i husmanskostens tecken.

Du bör ha 3 års erfarenhet av á la carte. Du ska vara självgående, ansvarstagande och ha ett brinnande intresse för matlagning och service. Detta passar dig som är trygg i din yrkesroll.

Om dig:

Du har ett sinne för ordning och reda.
Du tycker det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
Du är hungrig att leverera kvalité och söker nya smaker
Du är självständig och har ett öga för detaljer, samt kan ta snabba beslut när det krävs.
Du har en varm och omtänksam personlighet.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Vi på Drott är ett glatt gäng som brinner för det vi gör, och vill hela tiden förnya och förbättra, och söker dig som är likasinnad.

Hotellet är ett av karlstads populäraste hotell. Vi rankas som det bästa hotellet av gästerna både på Tripadvisor.se och på Booking.com. För mer info: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/karlstad/clarion-collection-hotel-drott/

Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Strawberry – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 60% men kan utökas till mer beroende på kompetens.

Vi har kollektivavtal & erbjuder dig där med schyssta arbetsvillkor.

Ansök via länk senast 30/4.

Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För ytterligare information, kontakta Malin på [email protected] Visa mindre

chef

Ansök    Apr 10    NTLK SUSHI AB    Kock, à la carte
you are working in sushi nya tain loon . it is a team work, you need to work by yourself sometimes. you have to have some experience about how to making sushi Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
you are working in sushi nya tain loon . it is a team work, you need to work by yourself sometimes. you have to have some experience about how to making sushi
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Sooshi Karlstad!

Ansök    Apr 3    L Gruppen AB    Kock, à la carte
Kock till Sooshi Karlstad! I den här rollen kommer du vara med för att driva fortsatt kvalité samt utveckling framåt i köket på Sooshi. Vi ser att din goda framåtanda och kreativitet kommer att sprida energi till dina medarbetare och gäster. Här finns stor chans att bredda din karriär inom mat. Du erbjuds Bli en del av ett familjärt team. Ta del av att driva restaurang och verksamhet. Etablering av nyheter och utveckling i varumärket. Få sätta egen präg... Visa mer
Kock till Sooshi Karlstad!
I den här rollen kommer du vara med för att driva fortsatt kvalité samt utveckling framåt i köket på Sooshi. Vi ser att din goda framåtanda och kreativitet kommer att sprida energi till dina medarbetare och gäster. Här finns stor chans att bredda din karriär inom mat.

Du erbjuds
Bli en del av ett familjärt team.
Ta del av att driva restaurang och verksamhet.
Etablering av nyheter och utveckling i varumärket.
Få sätta egen prägel med din kreativitet.
Lön enl kollektivavtalSom kock på Sooshi kommer du att:
Hålla de varma samt kalla flödena i köket.
Hjälpa till att arrangera event.
Utveckla koncept och meny.Vi söker dig som
Vi lägger stor vikt i dig som person och din framåtanda.
Har relevant utbildning eller erfarenhet av köksarbete.
Har obehindrade kunskaper i svenska eller engelska i både tal och skrift.Som person är du:
Initiativtagande
Serviceinriktad
Social & öppenÖvrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad Visa mindre

Kock sökes till restaurang Frost

Ansök    Mar 27    Starcafé AB    Kock, à la carte
Är du en passionerad kock som älskar att arbeta med matlagning och vill vara en del av ett spännande restaurangkoncept? Frost, beläget i hjärtat av Karlstad, söker en kreativ och engagerad kock för att förstärka vårt kulinariska team. Om Frost: Vi på Frost är dedikerade till att erbjuda våra gäster en minnesvärd matupplevelse som hyllar den svenska matkulturen med en modern twist. Med fokus på färska och lokala råvaror erbjuder vi en varierad meny med klas... Visa mer
Är du en passionerad kock som älskar att arbeta med matlagning och vill vara en del av ett spännande restaurangkoncept? Frost, beläget i hjärtat av Karlstad, söker en kreativ och engagerad kock för att förstärka vårt kulinariska team.
Om Frost:
Vi på Frost är dedikerade till att erbjuda våra gäster en minnesvärd matupplevelse som hyllar den svenska matkulturen med en modern twist. Med fokus på färska och lokala råvaror erbjuder vi en varierad meny med klassiska och nyskapande rätter.
Huvudsakliga Ansvarsområden:
Assistera kökschefen i förberedelse, tillagning och presentation av rätter.


Säkerställa hög kvalitet och konsistens i alla maträtter.


Bidra till utvecklingen av nya rätter och menyalternativ.


Upprätthålla höga standarder för livsmedelssäkerhet och kökshygien.

Idealiska Kandidaten:
Erfarenhet av arbete i en restaurangmiljö.


Passion för matlagning och en önskan att lära sig och utvecklas.


Teamspelare med god kommunikationsförmåga.


Förmåga att arbeta effektivt under tryck.

Fördelar för dig:
Möjligheten att arbeta med färska och lokala råvaror för att skapa spännande och nyskapande rätter.


En dynamisk och kreativ arbetsmiljö där din passion för matlagning får blomma.


Tillgång till möjligheter för professionell utveckling och tillväxt inom företaget.

Om du är en passionerad kock som vill vara en del av restaurang Frosts kulinariska resa, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Chef Wanted for Restaurant Frost
Are you a passionate chef who loves working with cooking and wants to be part of an exciting restaurant concept? Frost, located in the heart of Karlstad, is seeking a creative and dedicated chef to strengthen our culinary team.
About Frost:
At Frost, we are dedicated to offering our guests a memorable dining experience that celebrates Swedish food culture with a modern twist. With a focus on fresh and local ingredients, we offer a varied menu of classic and innovative dishes.
Key Responsibilities:
Assist the head chef in preparation, cooking, and presentation of dishes.


Ensure high quality and consistency in all food items.


Contribute to the development of new dishes and menu options.


Maintain high standards of food safety and kitchen hygiene.

Ideal Candidate:
Experience working in a restaurant environment.


Passion for cooking and a desire to learn and develop.


Team player with good communication skills.


Ability to work efficiently under pressure.

Benefits for You:
Opportunity to work with fresh and local ingredients to create exciting and innovative dishes.


A dynamic and creative work environment where your passion for cooking can flourish.


Access to opportunities for professional development and growth within the company.

If you are a passionate chef who wants to be part of Restaurant Frost's culinary journey, please send your CV and cover letter to [email protected]. We look forward to welcoming you to our team!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

kock

working in the kitch in restaurant nya tain loon, you need to have some experience about how to cooking asian food and sushi Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
working in the kitch in restaurant nya tain loon, you need to have some experience about how to cooking asian food and sushi
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kockar till sommarsäsongen 2024

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, m... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort. Visa mindre

Kock, heltid

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri pa... Visa mer
Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri parkering och tillgång till el-laddstolpar. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommaroas för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar. Vi erbjuder stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Totalt har vi 9 konferenslokaler.
Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering.
De egenskaper som vi värderar hos vår personal är:
Flexibel
Kreativ
Självgående

Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor.
Vi erbjuder en heltidstjänst på en arbetsplats som har kollektivavtal, med stor variation av arbetsuppgifter. Våra kockar varierar mellan att arbeta på vår populära lunchbuffé, kvälls-á la carte samt bokade sällskap.
För att arbeta hos oss krävs att du är villig och medveten om att arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällspass. Har du tidigare erfarenhet av att jobba på hotell är det ett plus!
Start från och med mitten av april.
Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen. Visa mindre

Kock, sommarvikarie

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri pa... Visa mer
Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri parkering och tillgång till el-laddstolpar. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommaroas för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar. Vi erbjuder stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Totalt har vi 9 konferenslokaler.
Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering.
De egenskaper som vi värderar hos vår personal är:
Flexibel
Kreativ
Självgående

Under sommaren öppnar vi upp vår poolbar, och köket håller öppet mellan 11.00-23.00. Vi har allt ifrån boende hotellgäster, bussar, badgäster och barnfamiljer som äter hos oss.
Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor.
Vi erbjuder en visstidsanställning över sommaren med start från och med slutet av juni, till slutet av augusti. Tjänsten kommer ligga på 100%.
Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen.
Vi har kollektivavtal och följer kollektivavtalsenliga löner. Visa mindre

Kock till Sooshi Karlstad!

Ansök    Feb 23    L Gruppen AB    Kock, à la carte
Sooshi Karlstad söker nu efter en ny stjärna till deras team i köket! I den här rollen kommer du vara med för att driva fortsatt kvalité samt utveckling framåt i köket på Sooshi. Vi ser att din goda framåtanda och kreativitet kommer att sprida energi till dina medarbetare och gäster. Här finns stor chans att bredda din karriär inom mat. Du erbjuds Bli en del av ett familjärt team. Ta del av att driva restaurang och verksamhet. Etablering av nyheter och u... Visa mer
Sooshi Karlstad söker nu efter en ny stjärna till deras team i köket!
I den här rollen kommer du vara med för att driva fortsatt kvalité samt utveckling framåt i köket på Sooshi. Vi ser att din goda framåtanda och kreativitet kommer att sprida energi till dina medarbetare och gäster. Här finns stor chans att bredda din karriär inom mat.

Du erbjuds
Bli en del av ett familjärt team.
Ta del av att driva restaurang och verksamhet.
Etablering av nyheter och utveckling i varumärket.
Få sätta egen prägel med din kreativitet.
Lön enl kollektivavtalSom kock på Sooshi kommer du att:
Hålla de varma samt kalla flödena i köket.
Hjälpa till att arrangera event.
Utveckla koncept och meny.Vi söker dig som
Vi lägger stor vikt i dig som person och din framåtanda.
Har relevant utbildning eller erfarenhet av köksarbete.
Har obehindrade kunskaper i svenska eller engelska i både tal och skrift.Som person är du:
Initiativtagande
Serviceinriktad
Social & öppenÖvrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad Visa mindre

Kock

Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till Bazar Bar & Restaurang. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept. Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas ino... Visa mer
Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till Bazar Bar & Restaurang. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept.
Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser. Då Olssons Bazar ingår i en koncern finns det vid intresse möjlighet att utvecklas ytterligare genom att till exempel arbeta på våra större evenemang.
För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Timlön Visa mindre

KOCK A LA CARTE

VI SÖKER KOCK SOM KAN LAGA OCH ELLER HJÄLPA MED DAGENS LUNCH OCH KAN TA HAND OM SJÄLV GRILLRÄTTER OCH A LA CARTE. Visa mer
VI SÖKER KOCK SOM KAN LAGA OCH ELLER HJÄLPA MED DAGENS LUNCH OCH KAN TA HAND OM SJÄLV GRILLRÄTTER OCH A LA CARTE. Visa mindre

Kockar till sommarsäsongen 2024

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, m... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort. Visa mindre

Kock till Ankdammen

Ankdammen ligger precis vid vattnet i inre hamn med Karlstads största uteservering. Serverar mat direkt från vårt nya kök på bryggan. Räkfrossa och fullspäckat schema inför sommaren väntar. Tiden går fort och snart är det premiär. Sommaren är snart här och Ankdammen söker nu kockar inför sommarsäsongen. Du är en driven och kreativ person som alltid har nära till ett gott skratt. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och brinner för service, ... Visa mer
Ankdammen ligger precis vid vattnet i inre hamn med Karlstads största uteservering. Serverar mat direkt från vårt nya kök på bryggan. Räkfrossa och fullspäckat schema inför sommaren väntar. Tiden går fort och snart är det premiär. Sommaren är snart här och Ankdammen söker nu kockar inför sommarsäsongen.
Du är en driven och kreativ person som alltid har nära till ett gott skratt. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och brinner för service, samt har en stor portion styrka i att samarbeta med såväl gäster som kollegor.
Du kommer att ha sedvanliga uppgifter för en kock. Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Karlstad inför sommaren!

Ansök    Jan 29    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny glad kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäll... Visa mer
Vi söker ny glad kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.

Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.

Vi kan erbjuda dig

- en rolig arbetsplats

- stora möjligheter att utvecklas i kedjan

- ett innovativt koncept

- fantastiska kollegor

För att passar bra hos oss tror vi att du

- har tidigare erfarenheter från arbete i kök

- är flexibel och innovativ

- trivs med högt tempo

- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder

- sprider positiv energi omkring dig

- är bra på att säkerställa kvalitet

- uppskattar att vår mat tillagas efter recept

- är snabb, noggrann och effektiv

- kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock

Vi söker nu en utbildad kock med helst minst två års erfarenhet, gärna med start 9 januari Kollektivavtal finns såklart. Vi lagar gedigen mat från grunden, oavsett om det är till "husmans"-lunch, middag, catering av något slag eller andra arrangemang. Vi har breddat vår verksamhet under hösten vid vår restaurang vid Karlstads universitet och söker därför efter någon som trivs med att jobba i en mindre och tight grupp med önskan att vara med oss och utveck... Visa mer
Vi söker nu en utbildad kock med helst minst två års erfarenhet, gärna med start 9 januari
Kollektivavtal finns såklart.
Vi lagar gedigen mat från grunden, oavsett om det är till "husmans"-lunch, middag, catering av något slag eller andra arrangemang.
Vi har breddat vår verksamhet under hösten vid vår restaurang vid Karlstads universitet och söker därför efter någon som trivs med att jobba i en mindre och tight grupp med önskan att vara med oss och utveckla verksamheten framåt. Arbetstiderna är tisdag till lördag 12.30-21.00 i grunden.
Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, kunna och vilja interagera med gäster samt vara stresstålig och noggrann.
Flytande i svenska är ett krav, B-körkort ett önskemål.
Är du vår nästa medarbetare eller känner du någon du tror passar in maila oss gärna! Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 17    Hotel Fratelli AB    Kock, à la carte
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa e... Visa mer
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.
Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till våra tre restauranger. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept.
Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser.
För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: 2024-04-01
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön Visa mindre

Ansvarsfull och kreativ Kock till framgånsrik restaurang

Ansök    Dec 18    M Dryck & Konsult AB    Kock, à la carte
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ANSÖK REDAN IDAG ROLLEN Som kock ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i... Visa mer
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

ANSÖK REDAN IDAG

ROLLEN
Som kock ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Kock med specialkompetens inom matlagning från Mellanöstern

Ansök    Okt 2    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller at... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.

Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.

Vi kan erbjuda dig

- en rolig arbetsplats

- stora möjligheter att utvecklas i kedjan

- ett innovativt koncept

- fantastiska kollegor

För att passar bra hos oss tror vi att du

- har tidigare erfarenheter från arbete i kök

- är flexibel och innovativ

- trivs med högt tempo

- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder

- sprider positiv energi omkring dig

- är bra på att säkerställa kvalitet

- uppskattar att vår mat tillagas efter recept

- är snabb, noggrann och effektiv

- kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock heltid

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan skog, villaområden, E18, älv och sjö. Här har berättelser skapats sedan ett halvt sekel tillbaks, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Sommartid för... Visa mer
Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan skog, villaområden, E18, älv och sjö. Här har berättelser skapats sedan ett halvt sekel tillbaks, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommarparadis för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar, lekhörna. Vi erbjuder dessutom stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer.
Som kock på Gustaf Fröding Hotell arbetar du i ett team av flera andra kockar och delar även kök med frukostpersonalen. Du arbetar under köksansvarig och Food and Beverage Manager.
Du har varierande arbetstider, där du får möjlighet att jobba både á la carte, men också lunchbuffé. Det händer ständigt något nytt här på hotellet, och ingen dag är den andra lik. Vi har många olika typer av bokningar, allt i från tallriksservering till större sällskap med buffé. Icke att förglömma är även våra klassiska dansbandskvällar.
Vi arbetar med en utbytbar meny, baserad på råvaror efter säsong och tillgång, där du mer än gärna får arbeta kreativt för att vara med och ta fram nya rätter.
Vad förväntar vi oss av dig?
Du ska ha tidigare erfarenhet ifrån kök och/eller vara utbildad kock
Du ska ha god kunskap inom HACCP och livsmedelslagar
Du ska vara kreativ och ha viljan att hjälpa oss utveckla vårt koncept vidare
Du ska ha god samarbetsförmåga och vara en teamplayer
Du ska vara självgående och ordningssam
Du ska god kunskap och förståelse av svenska språketVi är en schysst arbetsplats och ingår i kollektivavtal.
Ansökningar tas enbart via mail. Visa mindre

Kock

Gossip and bubbels i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga pasta och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas me... Visa mer
Gossip and bubbels i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga pasta och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse.


Vi vill att du har tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten.
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du är självgående, gillar ordning och reda samt driven att utveckla verksamheten och växa tillsammans med oss.


Arbetet omfattar även planering av meny, inköp, egenkontroll och hygienhantering. Visa mindre

Kockar sökes

Ansök    Sep 26    Carlstad Ölhall AB    Kock, à la carte
Vi söker nu efter nya medarbetare till vårt lilla och starka team på Carlstad Ölhall. Vi söker dig som älskar att laga mat men som också har en social kompetens och passar bra in i ett mindre team. Vi ser att du är självgående och helst har arbetslivserfarenhet inom yrket. Tjänsterna innefattar 100%. Skicka din ansökan till [email protected] Hoppas vi ses inom kort! Visa mer
Vi söker nu efter nya medarbetare till vårt lilla och starka team på Carlstad Ölhall. Vi söker dig som älskar att laga mat men som också har en social kompetens och passar bra in i ett mindre team. Vi ser att du är självgående och helst har arbetslivserfarenhet inom yrket. Tjänsterna innefattar 100%.
Skicka din ansökan till [email protected]
Hoppas vi ses inom kort! Visa mindre

Kock extraanställd

Vi på BW Gustaf Fröding Hotell & Konferens söker nu tillökning i köket, och letar efter kockar som vill jobba på enstaka dagar vid behov hos oss. Vi är ett stort konferenshotell med 9 konferenssalar, 161 hotellrum samt 2 sviter. Vi har köket igång nästan dygnet runt, med allt ifrån pass som frukostkock, lunchkock och á la carte-kock. Det innebär att det är varierande arbetsuppgifter, och ett roligt arbete där du kommer få samla på dig mycket kunskap om oli... Visa mer
Vi på BW Gustaf Fröding Hotell & Konferens söker nu tillökning i köket, och letar efter kockar som vill jobba på enstaka dagar vid behov hos oss. Vi är ett stort konferenshotell med 9 konferenssalar, 161 hotellrum samt 2 sviter.
Vi har köket igång nästan dygnet runt, med allt ifrån pass som frukostkock, lunchkock och á la carte-kock. Det innebär att det är varierande arbetsuppgifter, och ett roligt arbete där du kommer få samla på dig mycket kunskap om olika typer av matlagning.
Vi söker dig som:
- är flexibel för varierande arbetstider och olika typer av matlagning


- genuin känsla för service och förstår vikten av att prestera med hög kvalité


- noggrann, ansvarsfull och smaksäker


- talar flytande svenska och har lätt att samarbeta i ett köksteam


- är van att arbeta utefter HACCP och livsmedelslagar
Vi erbjuder en härlig arbetsplats med högt tempo och möjlighet att vara kreativ. Vi ser fram emot din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Visa mindre

Service Lead/ Souschef, Food Creation (Kock), Scandic Winn, heltid

Ansök    Sep 14    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en Service Lead/souschef till vårt hotell Scandic Winn. I rollen som Service Lead arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all... Visa mer
Nu söker vi en Service Lead/souschef till vårt hotell Scandic Winn.

I rollen som Service Lead arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Lead?

I rollen som Service Lead/souschef är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften med att förbereda och tillaga mat, har du en övergripande roll att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Du ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter och våra gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Köksmästaren med administrativa arbetsuppgifter, såsom HCCP, inköp, inventering etc.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har ett brinnande matintresse
och bör vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du vill vara delaktig i det kreativa arbetet i köket för att ta fram nya menyer. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse.
Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock till Alfie och Tiffanys i Karlstad.

Ansök    Aug 22    Ristorante Alfie AB    Kock, à la carte
Vi har två väl inarbetade à la carte restauranger som vi behöver förstärkning till. Vi söker dej som gillar att laga mat från grunden med bra råvaror. Du ska gilla ett högt tempo under service,vara glad och positiv och kunna ta eget ansvar. Mejla eller ring,vi är ett glatt gäng som ser fram emot att jobba med dej. Tillträde enl ök. Lön enl.ök Visa mer
Vi har två väl inarbetade à la carte restauranger som vi behöver förstärkning till.
Vi söker dej som gillar att laga mat från grunden med bra råvaror.
Du ska gilla ett högt tempo under service,vara glad och positiv och kunna ta eget ansvar.


Mejla eller ring,vi är ett glatt gäng som ser fram emot att jobba med dej.
Tillträde enl ök.
Lön enl.ök Visa mindre

Service Lead/ Souschef, Food Creation (Kock), Scandic Winn, heltid

Ansök    Aug 22    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en Service Lead/souschef till vårt hotell Scandic Winn. I rollen som Service Lead arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all... Visa mer
Nu söker vi en Service Lead/souschef till vårt hotell Scandic Winn.

I rollen som Service Lead arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Lead?

I rollen som Service Lead/souschef är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften med att förbereda och tillaga mat, har du en övergripande roll att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Du ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter och våra gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Köksmästaren med administrativa arbetsuppgifter, såsom HCCP, inköp, inventering etc.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har ett brinnande matintresse
och bör vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du vill vara delaktig i det kreativa arbetet i köket för att ta fram nya menyer. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse.
Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock till Julins Backyard Barbecue

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan starta relativt omgående och kan jobba dagtid, kvällar och helger.
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. På sikt kan du få möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som vi främst använder vid events, festivaler och marknader.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan vilken tjänst du söker och om du innehar B-körkort. Visa mindre

Service Host, Food Creation (Kock), Scandic Winn, heltid

Ansök    Jul 31    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en Kock till vårt hotell Scandic Winn. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock och Service Host hos oss agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som kock arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områ... Visa mer
Nu söker vi en Kock till vårt hotell Scandic Winn.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock och Service Host hos oss agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som kock arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock

Vi söker nu en utbildad kock med minst två års erfarenhet med start i slutet av augusti. Kollektivavtal finns såklart. Vi lagar gedigen mat från grunden, oavsett om det är till "husmans"-lunch, middag, catering av något slag eller andra arrangemang. Vi ska nu bredda vår verksamhet något vid vår restaurang vid Karlstads universitet och söker därför efter någon som trivs med att jobba i en mindre och tight grupp med önskan att vara med oss och utveckla ve... Visa mer
Vi söker nu en utbildad kock med minst två års erfarenhet med start i slutet av augusti.
Kollektivavtal finns såklart.
Vi lagar gedigen mat från grunden, oavsett om det är till "husmans"-lunch, middag, catering av något slag eller andra arrangemang.
Vi ska nu bredda vår verksamhet något vid vår restaurang vid Karlstads universitet och söker därför efter någon som trivs med att jobba i en mindre och tight grupp med önskan att vara med oss och utveckla verksamheten framåt.
Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Flytande i svenska är ett krav, B-körkort ett önskemål.
Är du vår nästa medarbetare eller känner du någon du tror passar in maila oss gärna! Visa mindre

O'Learys söker kock

O'Learys letar efter nya mästare till vårt back of house-team! Om mat är din passion, ditt fokus är kvalité, du kan hantera stress väl och är noggrann för att alltid säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster, då är O'Learys arbetsplatsen för dig! Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en s... Visa mer
O'Learys letar efter nya mästare till vårt back of house-team!

Om mat är din passion, ditt fokus är kvalité, du kan hantera stress väl och är noggrann för att alltid säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster, då är O'Learys arbetsplatsen för dig!

Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.

Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.

Våra medarbetare vill att deras nya lagmedlemmar ska:

- ha en passion för mat, dryck, sport och människor.

- vara flexibla och ha ett öppet sinne.
- vara bra på att skapa goda relationer och gilla att arbeta som en del av ett team.

Arbetsuppgifter: I grunden går jobbet ut på att dyka upp i tid, laga mat, interagera med dina kollegor och skapa oförglömliga matupplevelse för våra gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!

ANSTÄLLNINGSSTART: Augusti

OMFATTNING: Heltid, Deltid

ARBETSTIDER: Varierande, mestadels kvällstid

Läs mer om O'Learys på www.olearystrademark.com

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Julins Backyard Barbecue

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan starta relativt omgående och kan jobba dagtid, kvällar och helger fram till årsskiftet. Vi är även i behov av extrapersonal under vår sommarsäsong juni-augusti, även dessa tjänster innefattar arbete dagtid, kvällar och helger.
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. På sikt kan du få möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som vi använder vid exempelvis events, festivaler, marknader eller sedvanlig lunchservering. Att rulla ut med trucken och sköta servering från den är en del av dina kommande arbetsuppgifter.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan vilken tjänst du söker och om du innehar B-körkort. Visa mindre

Kock

Nu slår vi upp dörrarna till en ny restaurang i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga pasta och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på id... Visa mer
Nu slår vi upp dörrarna till en ny restaurang i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga pasta och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse.


Vi vill att du har tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten.
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du är självgående, gillar ordning och reda samt driven att utveckla verksamheten och växa tillsammans med oss.


Arbetet omfattar även planering av meny, inköp, egenkontroll och hygienhantering. Visa mindre

Kock till Ankdammen

Ankdammen ligger precis vid vattnet i inre hamn med Karlstads största uteservering. Serverar mat direkt från vårt nya kök på bryggan. Räkfrossa och fullspäckat schema inför sommaren väntar. Tiden går fort och snart är det premiär. Sommaren är snart här och Ankdammen söker nu kockar inför sommarsäsongen. Du är en driven och kreativ person som alltid har nära till ett gott skratt. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och brinner för service, ... Visa mer
Ankdammen ligger precis vid vattnet i inre hamn med Karlstads största uteservering. Serverar mat direkt från vårt nya kök på bryggan. Räkfrossa och fullspäckat schema inför sommaren väntar. Tiden går fort och snart är det premiär. Sommaren är snart här och Ankdammen söker nu kockar inför sommarsäsongen.
Du är en driven och kreativ person som alltid har nära till ett gott skratt. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och brinner för service, samt har en stor portion styrka i att samarbeta med såväl gäster som kollegor.
Vi ser gärna att du är flexibel och har hög stresströskel.
Du kommer att ha sedvanliga uppgifter för en kock. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Jun 2    Carlstad Ölhall AB    Kock, à la carte
Vi söker efter en ny medlem till vårt team på Carlstad Ölhall. Som kökschef kommer du att få jobba med ett tight och roligt gäng som gillar högt tempo och att leverera god mat/dryck och en hög service. Vi alla som jobbar krigar gemensamt för att leverera god mat, god service och se till att våra gäster är nöjda när dom går här ifrån. Du behöver vara lika duktig på det sociala och service som att laga mat och hålla koll på köket. Som kock på Carlstad Ölhall... Visa mer
Vi söker efter en ny medlem till vårt team på Carlstad Ölhall.
Som kökschef kommer du att få jobba med ett tight och roligt gäng som gillar högt tempo och att leverera god mat/dryck och en hög service. Vi alla som jobbar krigar gemensamt för att leverera god mat, god service och se till att våra gäster är nöjda när dom går här ifrån.
Du behöver vara lika duktig på det sociala och service som att laga mat och hålla koll på köket. Som kock på Carlstad Ölhall är man inte bara kock. Man är en i gänget som varje gång man jobbar ser till att gästerna blir nöjda.
Som kökschef hos oss har du huvudansvar över köket med allt som hör där till. Matlagning, beställning av varor, ekonomi och städning av köket. Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 2    Carlstad Ölhall AB    Kock, à la carte
Vi söker nu efter en ny medarbetare till vårt lilla och starka team på Carlstad Ölhall. Vi söker dig som älskar att laga mat men som också har en social kompetens och passar bra in i ett mindre team. Tjänsten innefattar ca 75% med chans till 100% Skicka din ansökan till [email protected] Hoppas vi ses inom kort! Visa mer
Vi söker nu efter en ny medarbetare till vårt lilla och starka team på Carlstad Ölhall. Vi söker dig som älskar att laga mat men som också har en social kompetens och passar bra in i ett mindre team. Tjänsten innefattar ca 75% med chans till 100%
Skicka din ansökan till [email protected]
Hoppas vi ses inom kort! Visa mindre

Kock

Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt köksteam. Vi erbjuder heltidsanställning från juni - augusti med möjlighet till förlängning. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i... Visa mer
Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt köksteam.
Vi erbjuder heltidsanställning från juni - augusti med möjlighet till förlängning.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i en miljö i ständig utveckling och där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Nu söker vi efter en kock till Olssons Bazar! Visa mindre

Vi söker Kökschef/ Service Team Manager till Scandic Klarälven, heltid

Ansök    Maj 17    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18 i Karlstad. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt a... Visa mer
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18 i Karlstad. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Vi söker Kökschef / Service Team Manager till hotellet Scandic Klarälven.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen som Kökschef / Service Team Manager?

I denna roll som Service Team Manager ansvarar du för
* Food Creation (köket) där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för mat och service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Service Team Manager är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

KOCK TILL GLG KÖK & CATERING

Kock till GLG kök & catering Tjänsten är är heltid måndag - fredag dagtid 07.00-16.00 (förekommer kvälls & helgarbete) Söker dej som är glad & trevlig samt arbetsvillig och inte rädd att ta i när det behövs! Behärskar svenska språket i tal & skrift, har sinne för finess & detaljer,samt vara med och leda samt utveckla arbetet i köket i vårat köksteam. Vi tillämpar rotation i köket så arbetsuppgifter allt allt från att laga dagens lunch till salladsbered... Visa mer
Kock till GLG kök & catering


Tjänsten är är heltid måndag - fredag dagtid 07.00-16.00 (förekommer kvälls & helgarbete)


Söker dej som är glad & trevlig samt arbetsvillig och inte rädd att ta i när det behövs! Behärskar svenska språket i tal & skrift, har sinne för finess & detaljer,samt vara med och leda samt utveckla arbetet i köket i vårat köksteam.
Vi tillämpar rotation i köket så arbetsuppgifter allt allt från att laga dagens lunch till salladsberedning, portionering, samt medverka på våra cateringuppdrag som innefattar allt från bufféer, grill event samt a la carte servering.


Körkort behövs för tjänsten.


Rekryteringen sker löpande


Obs kontakt endast via mail adress nedan!


Skicka CV till [email protected]


Välkomna med Er ansökan! Visa mindre

Kock till Julins Backyard Barbecue

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan starta relativt omgående och kan jobba dagtid, kvällar och helger fram till årsskiftet. Vi är även i behov av extrapersonal under vår sommarsäsong juni-augusti, även dessa tjänster innefattar arbete dagtid, kvällar och helger.
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. På sikt kan du få möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som vi använder vid exempelvis events, festivaler, marknader eller sedvanlig lunchservering. Att rulla ut med trucken och sköta servering från den är en del av dina kommande arbetsuppgifter.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan vilken tjänst du söker och om du innehar B-körkort. Visa mindre

Vi söker Kökschef/ Service Team Manager till Scandic Klarälven, heltid

Ansök    Maj 16    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18 i Karlstad. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt a... Visa mer
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18 i Karlstad. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Vi söker Kökschef / Service Team Manager till hotellet Scandic Klarälven.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen som Kökschef / Service Team Manager?

I denna roll som Service Team Manager ansvarar du för
* Food Creation (köket) där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för mat och service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Service Team Manager är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock, à la carte, husmanskost

Nu söker vi vår nästa kock till Race Course AB som är en del av Färjestads Travsällskap/Färjestadstravet i Karlstad. Arenan har bland annat stora travtävlingar med V75 där vi har 5 000 - 7 000 besökare på en dag men också andra evenemang/event, luncher och konferens. Är du vår nästa kollega som vill vara med att utveckla restaurangens potential och koncept samt vara en viktig pusselbit i ett företag som ständigt växer och utvecklas? Vi söker dig som älskar... Visa mer
Nu söker vi vår nästa kock till Race Course AB som är en del av Färjestads Travsällskap/Färjestadstravet i Karlstad.
Arenan har bland annat stora travtävlingar med V75 där vi har 5 000 - 7 000 besökare på en dag men också andra evenemang/event, luncher och konferens.
Är du vår nästa kollega som vill vara med att utveckla restaurangens potential och koncept samt vara en viktig pusselbit i ett företag som ständigt växer och utvecklas?
Vi söker dig som älskar att laga mat från grunden och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse.
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Arbetet omfattar även egenkontroll och hygienhantering.
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett stort engagemang. Du är självgående, gillar ordning och reda samt är driven att utveckla verksamheten och växa tillsammans med oss.
Vi söker dig som:
Har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet som kock.
Är smaksäker, kreativ och nyskapande inom givna ramar
Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Är öppen för förändringar och kan prioritera under korta ledtider
Uppskattar varierade arbetstider då både dag/kväll och helgsjobb förekommer.

Är du rätt person för utmaningen, mejla ditt CV samt en kort presentation av dig själv till [email protected]
Sista ansökningsdag är 26 maj 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsätta före sista svarsdatum.
Vi tillämpar provanställning enligt kollektivavtal
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till The Bull bar

Ansök    Maj 11    Nono AB    Kock, à la carte
Amerikanskinspirerad restaurang/bar mitt i hjärtat av Karlstad. Här spelas livemusik i en skönt avslappnad atmosfär. Vi på The Bull bar i centrala Karlstad söker nu en kock till vårt köksteam. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med fina råvaror och amerikanskinspirerad mat. Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga bra mat! Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med kol... Visa mer
Amerikanskinspirerad restaurang/bar mitt i hjärtat av Karlstad. Här spelas livemusik i en skönt avslappnad atmosfär.

Vi på The Bull bar i centrala Karlstad söker nu en kock till vårt köksteam. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med fina råvaror och amerikanskinspirerad mat. Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga bra mat! Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med
kollegor som arbetar tillsammans mot samma mål! Vi söker dig som brinner för service och har talang för att skapa en god gästupplevelse och inte har något emot att jobba i ett högt tempo.

Du söker antingen via mail eller gör ett personligt besök och lämnar ditt CV. Jobbet startar omgående eller vid överenskommelse och är på heltid. Visa mindre

KOCK - Service Host, Food Creation , Scandic Klarälven, heltid

Ansök    Maj 2    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven, nära E18 och en fin promenad från Karlstad Centum. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara m... Visa mer
Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven, nära E18 och en fin promenad från Karlstad Centum. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Nu söker vi en Kock till Scandic Klarälven.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host/Kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vi söker nu Drivna Kockar till Karlstad

Ansök    Apr 13    STAFFHAND AB    Kock, à la carte
Staffhand AB söker nu erfarna kockar till restaurang i och runt omkring Karlstad. Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för råvaror, smaksätta och matlagning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och inga svårigheter att rotera i köket vid behov, då du kommer jobba med allt ifrån förrätter till desserter. Du kommer arbeta i ett familjärt kök där "laget före jaget" tänk skall framgå. Vi ser att du kan hålla en god kommunikation och samm... Visa mer
Staffhand AB söker nu erfarna kockar till restaurang i och runt omkring Karlstad. Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för råvaror, smaksätta och matlagning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och inga svårigheter att rotera i köket vid behov, då du kommer jobba med allt ifrån förrätter till desserter. Du kommer arbeta i ett familjärt kök där "laget före jaget" tänk skall framgå. Vi ser att du kan hålla en god kommunikation och sammarbets förmåga. Kunskap av A la carte krävs.
 
Du som person är initiativtagande, gillar att arbeta i ett högt tempo och agerar proffisionellt mellan medarbetare samt kunder. svenska i tal & skrift är ett krav. 
 
På din arbetsplats kommer du ha möjlighet att utvecklas inom kockyrket och som person tillsammans med dina medarbetare.
 
 
Vi erbjuder:
Kollektivavtal
Boende på plats
Kollegor med goda erfarenheter
Arbete på heltid under säsongen


STAFFHAND AB
Är ett bemanningsföretag som grundades år 2021,
rekrytering och bemanning och
är ett fullserviceföretag som erbjuder förmånliga priser, snabba
lösningar för privatpersoner samt lokala och internationella företag.
Här rekryterar vi personal inom hotell och restaurang,
transport och logistik, bygg och anläggning samt snöröjning och halkbekämpning med mera.

Hittar du inte det jobb du sökte så finns möjlighet att göra en spontanansökan hos oss ändå!
Lägg till din ansökan idag och du kan vara ute i arbete inom kort igenom vårt system skickar vi förfrågningar om pass som kan variera allt ifrån extra till heltid.

Välkommen!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Kock

Nu slår vi upp dörrarna till en ny restaurang i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga pasta och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på id... Visa mer
Nu slår vi upp dörrarna till en ny restaurang i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga pasta och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse.


Vi vill att du har tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten.
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du är självgående, gillar ordning och reda samt driven att utveckla verksamheten och växa tillsammans med oss.


Arbetet omfattar även planering av meny, inköp, egenkontroll och hygienhantering. Visa mindre

Kock/ köksbiträde

Ansök    Apr 4    Trialogue AB    Kock, à la carte
Hej! Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande. Visa mer
Hej!
Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande. Visa mindre

Kock till Ankdammen

Ankdammen ligger precis vid vattnet i inre hamn med Karlstads största uteservering. Serverar mat direkt från vårt nya kök på bryggan. Räkfrossa och fullspäckat schema inför sommaren väntar. Tiden går fort och snart är det premiär. Sommaren är snart här och Ankdammen söker nu kockar inför sommarsäsongen. Du är en driven och kreativ person som alltid har nära till ett gott skratt. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och brinner för service, ... Visa mer
Ankdammen ligger precis vid vattnet i inre hamn med Karlstads största uteservering. Serverar mat direkt från vårt nya kök på bryggan. Räkfrossa och fullspäckat schema inför sommaren väntar. Tiden går fort och snart är det premiär. Sommaren är snart här och Ankdammen söker nu kockar inför sommarsäsongen.
Du är en driven och kreativ person som alltid har nära till ett gott skratt. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och brinner för service, samt har en stor portion styrka i att samarbeta med såväl gäster som kollegor.
Vi ser gärna att du är flexibel och har hög stresströskel.
Du kommer att ha sedvanliga uppgifter för en kock. Visa mindre

Kock

Omfattning: Heltid Varaktighet: 3 - 6 månader Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb Om jobbet Vi söker nu kock som säsongsarbetare under perioden maj- aug 2023. du som söker bör vara en person som är van att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kökschefen. Du förstår vikten av att vara flexibel i såväl dina arbetsuppgifter, som dina arbetstider. På arbetsplatsen tillämpas gällande årsarbetstids-avtal. Lön enligt kollektivavtal. Om anställning... Visa mer
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 - 6 månader
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Om jobbet
Vi söker nu kock som säsongsarbetare under perioden maj- aug 2023. du som söker bör vara en person som är van att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kökschefen. Du förstår vikten av att vara flexibel i såväl dina arbetsuppgifter, som dina arbetstider. På arbetsplatsen tillämpas gällande årsarbetstids-avtal. Lön enligt kollektivavtal.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Bomstadbaden
653 46 Karlstad
Arbetsgivaren
Muris Restauranger AB
https://bomstad.muris.se Visa mindre

Kock

Nu slår vi upp dörrarna till en ny restaurang i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga italiensk mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har l... Visa mer
Nu slår vi upp dörrarna till en ny restaurang i centrala Karlstad och söker dig som älskar att laga italiensk mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara. Allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse.


Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten.
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du är självgående, gillar ordning och reda samt driven att utveckla verksamheten och växa tillsammans med oss.


Arbetet omfattar även planering av meny, inköp, egenkontroll och hygienhantering. Visa mindre

Asiatisk kock

Ansök    Mar 13    YO&MO Karlstad AB    Kock, à la carte
YO&MO; Karlstad tillhör en koncern med restaurangen spridda längs den norska gränsen i hela Västra Götaland och Värmland. Vi fokuserar på mat och matupplevelser från hela östra Asien och finns i form av bland annat My Wok, YOMO och Asian Town. Hos YO&MO; möter öst väst, mystik ett varmt välkomnande, det enkla och råa det delikata och dekadenta. Restaurangen serverar ett brett utbud av spännande asian fusion i buffé. Vill du bli en del av vårt team? Just n... Visa mer
YO&MO; Karlstad tillhör en koncern med restaurangen spridda längs den norska gränsen i hela Västra Götaland och Värmland. Vi fokuserar på mat och matupplevelser från hela östra Asien och finns i form av bland annat My Wok, YOMO och Asian Town.
Hos YO&MO; möter öst väst, mystik ett varmt välkomnande, det enkla och råa det delikata och dekadenta. Restaurangen serverar ett brett utbud av spännande asian fusion i buffé.
Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi en ny kock för asiatisk matlagning!
Om tjänsten:
Som kock på YO&MO; Karlstad blir du en del av vårt köksteam. Köket jobbar tillsammans med servicepersonalen för att säkerställa att varje kund lämnar restaurangen mätt och belåten.
Din främsta arbetsuppgift kommer vara att preparera och tillaga mat till buffén samt kontrollera att buffén är iögonfallande, välsmakande och tillfredsställande.
I tjänsten finns stort utrymme för kreativitet och nytänkande, experimentell matlagning till vår varma sektion av buffén. Utbudet varierar dagligen, med undantag för några klassiker, och tillsammans med restaurangchefen har du oändliga möjligheter att utveckla vårt utbud.
Övriga arbetsuppgifter som våra kockar på YO&MO; Karlstad har är, bland annat, att ansvara för välsmakande och säker tillagning av varmmat, preparera råvaror och underhåll av köket.
Vem söker vi?
Vi söker dig med grundläggande utbildning inom restaurangkök och med utbildning, arbetslivserfarenhet eller stort intresse för det östasiatiska köket. Du ska kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och kunna hålla ett högt arbetstempo. Meriterande om du talar svenska, mandarin, engelska och/eller thailändska.
Du prioriterar effektivitet, handlingskraft och noggrannhet i arbetslivet. Du har kreativitet i din matlagning och en vilja att utveckla dina kunskaper och kompetenser inom det östasiatiska köket. Din främsta prioritering är att servera välsmakande, spännande och säker mat till våra gäster. Du har en naturlig fallenhet för samarbete och arbetar bra i grupp.
Vad erbjuder vi dig?
En inbjudande, mångkulturell arbetsplats där vi värnar om våra medarbetare och ständigt vill utveckla våra erfarenheter, kunskaper och kompetenser. Du och din arbetsgrupp samarbetar och strävar tillsammans efter era individuella mål samt företagets gemensamma mål.
Övrig information:
Som nyanställd blir du upplärd av dina kollegor, information och rutiner för hygien, livsmedel och säkerhet finns tillgänglig.
Schemaläggningen sker via Planday och utdelas månadsvis, fast schemaläggning kan förhandlas om. Arbetstiderna varierar mellan 09:00 och 20:00.
Lön och villkor sker enligt kollektivavtal med VISITA/HRF.
Rekrytering påbörjas omgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba med Texas BBQ

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan starta relativt omgående och kan jobba dagtid, kvällar och helger fram till årsskiftet. Vi är även i behov av extrapersonal under vår sommarsäsong juni-augusti, även dessa tjänster innefattar arbete dagtid, kvällar och helger.
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. På sikt kan du få möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som vi använder vid exempelvis events, festivaler, marknader eller sedvanlig lunchservering. Att rulla ut med trucken och sköta servering från den är en del av dina kommande arbetsuppgifter.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan vilken tjänst du söker och om du innehar B-körkort. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 2    Carlstad Ölhall AB    Kock, à la carte
Vi söker nu efter en ny medarbetare till vårt lilla och starka team på Carlstad Ölhall. Vi söker dig som älskar att laga mat men som också har en social kompetens och passar bra in i ett mindre team. Tjänsten innefattar ca 75% med chans till 100% Skicka din ansökan till [email protected] Hoppas vi ses inom kort! Visa mer
Vi söker nu efter en ny medarbetare till vårt lilla och starka team på Carlstad Ölhall. Vi söker dig som älskar att laga mat men som också har en social kompetens och passar bra in i ett mindre team. Tjänsten innefattar ca 75% med chans till 100%
Skicka din ansökan till [email protected]
Hoppas vi ses inom kort! Visa mindre

Sushikock

Ansök    Feb 22    YO&MO Karlstad AB    Kock, à la carte
YO&MO; Karlstad tillhör en koncern med restaurangen spridda längs den norska gränsen i hela Västra Götaland och Värmland. Vi fokuserar på mat och matupplevelser från hela östra Asien och finns i form av bland annat My Wok, YOMO och Asian Town. Hos YO&MO; möter öst väst, mystik ett varmt välkomnande, det enkla och råa det delikata och dekadenta. Restaurangen serverar ett brett utbud av spännande asian fusion-mat i buffén. Vill du bli en del av vårt team? J... Visa mer
YO&MO; Karlstad tillhör en koncern med restaurangen spridda längs den norska gränsen i hela Västra Götaland och Värmland. Vi fokuserar på mat och matupplevelser från hela östra Asien och finns i form av bland annat My Wok, YOMO och Asian Town.
Hos YO&MO; möter öst väst, mystik ett varmt välkomnande, det enkla och råa det delikata och dekadenta. Restaurangen serverar ett brett utbud av spännande asian fusion-mat i buffén.
Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi en ny sushikock till YO&MO; i centrala Karlstad.


Om tjänsten:
Som sushikock på YO&MO; kommer du vara en del av vårt köksteam. Köket jobbar tillsammans med servicepersonalen för att se till att varje kund lämnar restaurangen mätta och belåtna.
Arbetsuppgifterna du som sushikock för YO&MO; Karlstad kommer utföra är bland annat att ansvara för tillagning av sushi, preparera råvaror och städa din sektion i köket.
Som sushikock för YO&MO; Karlstad finns stort utrymme för kreativitet och nytänkande smakkombinationer för vår sushi-sektion på buffén. Utbudet varierar dagligen, med undantag för ett antal klassiker, och tillsammans med restaurangchefen har du oändliga möjligheter att utveckla sushiutbudet.
Arbetsuppgifterna som sushikock för YO&MO; Karlstad innebär att du, bland annat, ansvarar för tillagning av sushi till buffén, preparerar råvaror och underhåll av din sektion i köket.


Vem söker vi?
Vi söker dig med en grundläggande utbildning inom restaurangkök och med utbildning eller arbetslivserfarenhet inom det asiatiska köket. Du ska kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och kan hålla ett högt arbetstempo. Meriterande om du kan tala svenska och/eller mandarin.
Vi söker dig med grundläggande utbildning inom restaurang- och/eller storkök eller arbetslivserfarenhet av det östasiatiska köket. Utbildning inom sushi är meriterande. Utbildning eller arbetslivserfarenhet av det östasiatiska köket är meriterande.
Vi söker dig som prioriterar effektivitet, handlingskraft och noggrannhet i arbetslivet. Du har kreativitet i din matlagning och en vilja att utveckla dina kunskaper och kompetenser inom det östasiatiska köket. Kunskaper du besitter är hygien i restaurangkök och ett öga för detaljer.


Vad erbjuder vi dig?
En inbjudande, mångkulturell arbetsplats där vi värnar om våra medarbetare och ständigt vill utveckla våra erfarenheter, kunskaper och kompetenser. Du och din arbetsgrupp samarbetar och strävar tillsammans efter era individuella mål samt företagets gemensamma mål.


Övrig information:
Schemaläggningen sker via Planday och utdelas månadsvis, fast schemaläggning kan förhandlas om. Arbetstiderna varierar mellan 09:00 och 20:00.
Lön och villkor sker enligt kollektivavtal med VISITA/HRF.
Anställningen påbörjas snarast.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 22    Bravo Bemanning AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar för a la carte kvällstid i centrala Karlstad för en nysatsning av restaurang. Erfarenhetsgrad kan variera, vi söker rätt person som kan lära sig av erfaren kökschef. Vi söker även en kock med pizza-erfarenhet. Vi är öppna för olika anställningsformer Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker kockar för a la carte kvällstid i centrala Karlstad för en nysatsning av restaurang. Erfarenhetsgrad kan variera, vi söker rätt person som kan lära sig av erfaren kökschef. Vi söker även en kock med pizza-erfarenhet. Vi är öppna för olika anställningsformer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 25    Milen AB    Kock, à la carte
Ett franskt café med ett stort utbud av kaffe, god mat och romantik. Välkommen in i en avslappnad miljö för att uppleva och smaka på Frankrike. Hos oss kan du avnjuta ditt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute. Vi söker passionerade Kock / Köksbiträden som levererar världens bästa matupplevelse till världens bästa gäst! Du blir en del av ett fantastiskt team där ni har kul samtidigt som ni skapar lönsamhet. Idag är vi den 3:e ... Visa mer
Ett franskt café med ett stort utbud av kaffe, god mat och romantik. Välkommen in i en avslappnad miljö för att uppleva och smaka på Frankrike. Hos oss kan du avnjuta ditt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute.


Vi söker passionerade Kock / Köksbiträden som levererar världens bästa matupplevelse till världens bästa gäst!


Du blir en del av ett fantastiskt team där ni har kul samtidigt som ni skapar lönsamhet.
Idag är vi den 3:e största cafékedjan i landet och dessutom den kedjan med mest tillväxt i Sverige.


Vi Vill Att Du Har


En utpräglad servicekänsla och förmåga att överträffa gästens förväntningar
Viljan att varje dag vilja göra våra gästers dagar bättre genom service och produktkvalitet
En vilja att samarbeta för att tillsammans uppnå våra mål
Ansvarskänsla och att ständigt jobba för att dina kollegor ska trivas, för att i slutändan ge våra gäster marknadens bästa upplevelse
Förmåga att arbeta i stundtals högt tempo
En vilja att ställa upp för varandra och ha ett ge och ta-mindset
En flexibel inställning till arbetstider
Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning.Har du en härlig attityd, massor av energi, älskar att interagera med gäster och dina kollegor så är detta jobbet för dig. Visa mindre

Kock/Köksbiträde

Ansök    Feb 7    Restaurang Baron AB    Kock, à la carte
VI SÖKER DIG SOM BRINNER FÖR MAT OCH MATLAGNING. Barón är en tapasrestaurang och cocktailbar som finns i centrala Karlstad. Menyn uppdateras ungefär var tredje månad och anpassas efter säsong. Det är därför meriterande om du är kreativ och kan bidra till kökets utveckling där du får vara med och dela dina idéer. Vi ställer höga krav på våra medarbetare i restaurangen och vi arbetar tillsammans som ett team. Du behöver ha förmågan att vara social, kreativ, ... Visa mer
VI SÖKER DIG SOM BRINNER FÖR MAT OCH MATLAGNING.
Barón är en tapasrestaurang och cocktailbar som finns i centrala Karlstad. Menyn uppdateras ungefär var tredje månad och anpassas efter säsong. Det är därför meriterande om du är kreativ och kan bidra till kökets utveckling där du får vara med och dela dina idéer.
Vi ställer höga krav på våra medarbetare i restaurangen och vi arbetar tillsammans som ett team. Du behöver ha förmågan att vara social, kreativ, stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att förbereda mat för kvällen och stå med i köket under service. Vi söker dig som kan arbeta kvällstid och på helgerna (fredagar och lördagar) samt någon vardagskväll. Visa mindre

Kock/Köksbiträde

Ansök    Feb 7    Restaurang Baron AB    Kock, à la carte
VI SÖKER DIG SOM BRINNER FÖR MAT OCH MATLAGNING. Barón är en tapasrestaurang och cocktailbar som finns i centrala Karlstad. Menyn uppdateras ungefär var tredje månad och anpassas efter säsong. Det är därför meriterande om du är kreativ och kan bidra till kökets utveckling där du får vara med och dela dina idéer. Vi ställer höga krav på våra medarbetare i restaurangen och vi arbetar tillsammans som ett team. Du behöver ha förmågan att vara social, kreativ, ... Visa mer
VI SÖKER DIG SOM BRINNER FÖR MAT OCH MATLAGNING.
Barón är en tapasrestaurang och cocktailbar som finns i centrala Karlstad. Menyn uppdateras ungefär var tredje månad och anpassas efter säsong. Det är därför meriterande om du är kreativ och kan bidra till kökets utveckling där du får vara med och dela dina idéer.
Vi ställer höga krav på våra medarbetare i restaurangen och vi arbetar tillsammans som ett team. Du behöver ha förmågan att vara social, kreativ, stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att förbereda mat för kvällen och stå med i köket under service. Vi söker dig som kan arbeta kvällstid tisdag till lördag. Visa mindre

Kock söker

Nu söker vi en glad och stresstålig kock till vår restaurang #jobbjustnu Bra om har erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser, till huvudrätter, till desserter. Du ska vara engagerad, initiativrik samt har ett intresse för mat. Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss. Är du rätt person, flexibel och inte rädd för att ta för dig, så finns det goda möjligheter till att växa och få en större arbetsrol... Visa mer
Nu söker vi en glad och stresstålig kock till vår restaurang
#jobbjustnu
Bra om har erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser, till huvudrätter, till desserter.


Du ska vara engagerad, initiativrik samt har ett intresse för mat.


Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.


Är du rätt person, flexibel och inte rädd för att ta för dig, så finns det goda
möjligheter till att växa och få en större arbetsroll på vår restaurang.


Känner du att ovan annons passar in på dig, maila ert intresse till [email protected]
tel nr:076-788 18 99
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

KOCK - Service Host, Food Creation , Scandic Klarälven, heltid

Ansök    Dec 13    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi kock till Scandic Klarälven. Vad innebär rollen som kock hos oss? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet. Vi erbjuder ett variera... Visa mer
Nu söker vi kock till Scandic Klarälven.

Vad innebär rollen som kock hos oss?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt.
Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vi erbjuder ett varierat arbete på dag , kväll och helger.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock som vill ta oss till nästa nivå!

Ansök    Jan 12    Button Town AB    Kock, à la carte
Button Town Café är ett familjeägt café invid Klarälvens strand strax utanför Karlstad. Efter två succésomrar planerar vi nu för vår tredje säsong och vi hoppas att du vill vara en del av vår fortsatta resa och hjälpa oss till nästa nivå. Vi erbjuder en härlig stämning och en av stans vackraste arbetsplatser. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för våra gästers positiva upplevelse. Arbetsuppgifter Komponera vår sommarmeny Förberedning och tillagnin... Visa mer
Button Town Café är ett familjeägt café invid Klarälvens strand strax utanför Karlstad. Efter två succésomrar planerar vi nu för vår tredje säsong och vi hoppas att du vill vara en del av vår fortsatta resa och hjälpa oss till nästa nivå.
Vi erbjuder en härlig stämning och en av stans vackraste arbetsplatser. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för våra gästers positiva upplevelse.
Arbetsuppgifter
Komponera vår sommarmeny
Förberedning och tillagning av mat
Operativt köksansvar
Arbetsledning för övrig kökspersonal
Förbättra befintliga rutiner i köket och ansvara för att dessa följs

Vi söker dig som
Har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter
Är stresstålig och hanterar ett högt tempo
Har en passion för mat och service

Som person är du strukturerad och ordningsam. Vi sätter mycket stort värde vid att du är ansvarstagande och självgående. Vi ser gärna att du är kreativ, innovativ och att du har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Button Town är ett populärt utflyktsmål där kundens helhetsupplevelse är mycket viktig för oss. Därför förutsätter vi att du delar vår värdegrund och sätter gästens upplevelse i fokus.
Övrigt
?Förberedande arbetsuppgifter och planering deltid under maj samt helgöppet.
Juni, juli och augusti heltidsarbete
Helg- och kvällsöppet förekommer
B-körkort krävs Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 14    Milen AB    Kock, à la carte
Ett franskt café med ett stort utbud av kaffe, god mat och romantik. Välkommen in i en avslappnad miljö för att uppleva och smaka på Frankrike. Hos oss kan du avnjuta ditt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute. Vi söker passionerade Kock / Köksbiträden som levererar världens bästa matupplevelse till världens bästa gäst! Du blir en del av ett fantastiskt team där ni har kul samtidigt som ni skapar lönsamhet. Idag är vi den 3:e ... Visa mer
Ett franskt café med ett stort utbud av kaffe, god mat och romantik. Välkommen in i en avslappnad miljö för att uppleva och smaka på Frankrike. Hos oss kan du avnjuta ditt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute.


Vi söker passionerade Kock / Köksbiträden som levererar världens bästa matupplevelse till världens bästa gäst!


Du blir en del av ett fantastiskt team där ni har kul samtidigt som ni skapar lönsamhet.
Idag är vi den 3:e största cafékedjan i landet och dessutom den kedjan med mest tillväxt i Sverige.


Vi Vill Att Du Har


En utpräglad servicekänsla och förmåga att överträffa gästens förväntningar
Viljan att varje dag vilja göra våra gästers dagar bättre genom service och produktkvalitet
En vilja att samarbeta för att tillsammans uppnå våra mål
Ansvarskänsla och att ständigt jobba för att dina kollegor ska trivas, för att i slutändan ge våra gäster marknadens bästa upplevelse
Förmåga att arbeta i stundtals högt tempo
En vilja att ställa upp för varandra och ha ett ge och ta-mindset
En flexibel inställning till arbetstider
Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning.Har du en härlig attityd, massor av energi, älskar att interagera med gäster och dina kollegor så är detta jobbet för dig. Visa mindre

Bartender & bar staff

SingSing Karaoke is looking for Karaoke restaurant and bar staff who are passionate about food, drinks, karaoke and people! SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull every day life, regardless of who you are and where you live. To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and streng... Visa mer
SingSing Karaoke is looking for Karaoke restaurant and bar staff who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull every day life, regardless of who you are and where you live.

To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and strengthen the chain and our brand. In this interplay, your knowledge, your experience and your commitment are the most important elements for our success.

Therefor we are looking for employees who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

Duties

As a bar/waiting staff you interact with our guests on a daily basis.

You will tend our guest throughout their visit in our restaurant and aim to meet their expectations and give them a pleasant experience.

You will prepare the bar, serve food and drinks according to SingSing Karaokes’ guidelines and concept. Responds quickly to guest requests in a friendly manner. Follow up to ensure guest satisfaction. Maintain a clean, sanitary environment for guests.

Skills/Qualifications

You have at least 1 year experience from the Bar business, preferably from a bar and restaurant with á la carte service.

You are outgoing, communicative and service minded. You handle stress well and always deliver service with a smile.

You should always strive to meet the guest’s expectations by delivering in a manner indicated in the SingSing Karaokes’ guidelines and by doing that “little bit extra” whilst interacting with your guests.

You have a dynamic personality and a strong passion for the hospitality business.

Apply today!

We are looking forward to your application!EMPLOYMENT START: Mid november

EXTENT: Part time 75%

WORK HOURS: Evenings and weekends

LOCATION: Karlstad

CONTACT DETAILS: [email protected]

Learn more about SingSing Karaoke at (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

Vi söker efter drivna kockar i Karlstad med känsla för service!

Ansök    Nov 28    Zynca AB    Kock, à la carte
Är det dags för nya utmaningar inom restaurangbranschen? Vill du arbeta på Stockholms hetaste inneställen? Har du dessutom några års erfarenhet av att ha arbetat i kök eller restaurang? Då är vi intresserade av att träffa dig. Vår arbetsgivare är på jakt efter nya medarbetare som vill skapa riktigt bra restaurangupplevelser. För att lyckas i rollen, ser vi att du tidigare arbetat med att skapa personliga möten med dina gäster inom mat och dryck. Du hante... Visa mer
Är det dags för nya utmaningar inom restaurangbranschen? Vill du arbeta på Stockholms hetaste inneställen? Har du dessutom några års erfarenhet av att ha arbetat i kök eller restaurang?

Då är vi intresserade av att träffa dig.

Vår arbetsgivare är på jakt efter nya medarbetare som vill skapa riktigt bra restaurangupplevelser. För att lyckas i rollen, ser vi att du tidigare arbetat med att skapa personliga möten med dina gäster inom mat och dryck. Du hanterar högt tempo med bravur och sprider positiv energi.

Samtidigt älskar du att arbeta inom service och är nyfiken att ta dig an nya utmaningar tillsammans med dina kollegor.

Känner du igen dig i annonsen? Ansök redan idag med CV, personligt brev. Vi hör av oss med mer information.

Vi ser fram emot att träffa dig. Visa mindre

Kitchen Manager

SingSing Karaoke is looking for a Kitchen manager who is passionate about food, drinks, karaoke and people! SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull everyday life, regardless of who you are and where you live. To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and strengthen the chain an... Visa mer
SingSing Karaoke is looking for a Kitchen manager who is passionate about food, drinks, karaoke and people!

SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull everyday life, regardless of who you are and where you live.

To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and strengthen the chain and our brand. In this interplay, your knowledge, your experience, and your commitment are the most important elements for our success.

Therefor we are looking for employees who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

The head chef is responsible for ensuring the quality of operations and personnel and thereby the quality of the service provided to guests. The Kitchen manager is part of the restaurant's management team. The position entails 95% in operations, in our à la carte operation, evenings and weekends. Among other things, the Kitchen manager is responsible for:

- Ensuring that procedures and policies are followed in accordance with the Board’s/SingSing Karaoke's instructions

- Communicating the Board's vision and actively working towards these goals

- Providing regular reports to the immediate manager

- Ensuring that information from the Board/Support Office is routinely passed on to the staff

- Scheduling and planning of personnel according to the established budget

- Ensuring that all food inventories are accounted for once a month, that they are summarized and presented to the Board/FT

- Ensuring waste calculations.

- Ensuring that ingredient costs stay within budget.

- Ensuring that all staff clock in/fill in staff ledgers from the tax agency, writing staff reports to the payroll office, certifying staff timesheets, and making notes about overtime, sick leave, etc.

- Staff development through continuous training

- Participating in weekly steering group meetings

- Recruitment of new staff

- Leading the day-to-day work in the kitchen in accordance with the Shift Leader job description

- Ensuring that day-to-day maintenance work in the premises and kitchen is performed according to routine

- Compliance with current Swedish environmental legislation, the contact with Nomor and environment & health.

- Ordering ingredients and items needed for the kitchen

- Ensuring that the food served follows the Sing Sing Karaoke concept in every aspect

Qualifications

This is what we are looking for:

A self-motivated, solution-oriented and communicative leader with responsibility for all aspects of the venue, such as personnel, budget, operations, contact with authorities, etc. You must be good at leading and motivating teams and have experience from similar positions of responsibility in the restaurant industry. A big plus if you like singing, dancing and musicals, and have experience in that industry.

Apply today!

We are looking forward to your application!

EMPLOYMENT START: Mid november 2022

EXTENT:75%

WORK HOURS: Evenings and weekends

LOCATION: Karlstad

CONTACT DETAILS: [email protected]Learn more about Sing Sing Karaoke at https://singsingkaraoke.com/ Visa mindre

Köksansvarig & Kockar

Sing Sing Karaoke ska öppna i Karlstad och söker flera kollegor till vårt team! Vi söker en köksansvarig och flera kockar som brinner för mat, dryck, karaoke och människor. Utöver dessa tjänster söker vi även bar- och servismedarbetare. SingSing Karaoke-visionen är att bli den ledande karaokekedjan i Europa och en top-of-mind-destination när du vill glömma den tråkiga vardagen, oavsett vem du är och var du bor. Att vara anställd på SingSing Karaoke inneb... Visa mer
Sing Sing Karaoke ska öppna i Karlstad och söker flera kollegor till vårt team! Vi söker en köksansvarig och flera kockar som brinner för mat, dryck, karaoke och människor. Utöver dessa tjänster söker vi även bar- och servismedarbetare.

SingSing Karaoke-visionen är att bli den ledande karaokekedjan i Europa och en top-of-mind-destination när du vill glömma den tråkiga vardagen, oavsett vem du är och var du bor.

Att vara anställd på SingSing Karaoke innebär att du är en del av en gemenskap och ett teamupplägg där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke. I detta jobba är ditt engagemang för grymma gästupplevelser det absolut viktigaste för vår framgång.

Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck, karaoke och människor!

Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter i köket så som att säkerställa en jämna och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst, följa satt koncept, lägga beställningar med mera.

Vi letar efter självgående, lösningsorienterad och kommunikativa medarberater. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande befattningar men din inställning och vilja att vara med och bidra till gryma gästupplevelser är det viktigaste!

Ett stort plus om du gillar sång, dans och musikal, och har erfarenhet av den branschen.

ANSTÄLLNINGSSTART: omgående

OMFATTNING: vi söker medarbetare som vill jobba enstaka dagar men även fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar och helger

PLATS: Karlstad

KONTAKTUPPGIFTER: Bengt Sandelin, [email protected]

Vi den här länken kan du söka jobben och även se de andra tjänster vi söker.

Lär dig mer om Sing Sing Karaoke på https://singsingkaraoke.com/ Visa mindre

Kitchen Staff

SingSing Karaoke is looking for kitchen staff who are passionate about food, drinks, karaoke and people! SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull every day life, regardless of who you are and where you live. To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and strengthen the chain and ... Visa mer
SingSing Karaoke is looking for kitchen staff who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull every day life, regardless of who you are and where you live.

To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and strengthen the chain and our brand. In this interplay, your knowledge, your experience and your commitment are the most important elements for our success.

Therefor we are looking for employees who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

Duties

As a chef at SingSing Karaoke you have quality focus, you handle stress well and you are meticulous in food preparation to ensure the best possible experience for our guests.

Qualifications

We are looking for someone with experience and relevant education, who is solution-oriented, cooperative, driven, and creative. You like to try new things and are service minded and strive for personal and team development. You have great interest in food, preferably with a focus on East Asian flavours.

Apply today!

We are looking forward to your application!

EMPLOYMENT START: Mid november 2022

EXTENT:75%

WORK HOURS: Evenings and weekend

LOCATION: Karlstad

CONTACT DETAILS: [email protected]

Learn more about Sing Sing Karaoke at https://singsingkaraoke.com/ Visa mindre

Söker specialkunskaper inom matlagning från Asien & mellanöstern i tapas.

Ansök    Okt 21    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas i kedjan
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


För att passar bra hos oss tror vi att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök gärna med specialkompetens inom matlagning från Asien och Mellanöstern.
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrann och effektiv
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Clarion Collection Hotel Plaza söker en erfaren kock att utöka sin styrka

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänks... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Clarion Collection Hotel Plaza söker kock som vill testa sina vingar

Välkommen ombord flight CC2023 mot framtiden, Vi söker en kreativ kock som kan laga mat till alla våra hotell- och konferensgäster som om de befinner sig i business class. Spänn fast säkerhetsbältet nu lyfter vi!

Vem är du?

- Du har minst 3-års erfarenhet som kock

- Du får arbetsdagen att flyga, även när det är stressigt

- Du siktar högt och gillar tänka nytt.

-Du är en bra co-pilot mot ditt gäng i köket

- Du har humor och gillar ha roligt på jobbet.

Om oss

Clarion Collection® Hotel Plaza - är ett personligt hotell med en mysig och varm “hygge-känsla”. På Plaza bor våra gäster i en modern miljö präglad av skandinavisk design bara ett stenkast från centrum. Det som gör att du snabbt känner dig som hemma på Plaza är den välkomnande och avslappnade atmosfären.

Här vaknar man upp till en fantastisk frukostbuffé och kan varje eftermiddag njuta av Fika och Kvällsmat - som vi bjuder på. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar hos oss!

Hotellet har 139 rum, 258 bäddar, 9 konferenslokaler och restaurang med 150 platser.

Nu letar vi efter en person som ser vårt hotell som sitt hem för att våra gäster ska få en fin, varm och genuint ombonad känsla av vårt hotell. Är du en person som gillar att överraska, som är noggrann och har öga för detaljer? Då är du rätt person för oss! Visa mindre

O'Learys söker kock

O’Learys söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varu... Visa mer
O’Learys söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

ARBETSTIDER: VarierandeO’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud.

Mer information hittar du på (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

Kock till The Bull bar sökes

Ansök    Okt 13    Nono AB    Kock, à la carte
Amerikanskinspirerad restaurang/bar mitt i hjärtat av Karlstad. Här spelas livemusik i en skönt avslappnad atmosfär. Vi på The Bull bar i centrala Karlstad söker nu en kock till vårt köksteam. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med fina råvaror och amerikanskinspirerad mat. Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga bra mat! Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med kol... Visa mer
Amerikanskinspirerad restaurang/bar mitt i hjärtat av Karlstad. Här spelas livemusik i en skönt avslappnad atmosfär.

Vi på The Bull bar i centrala Karlstad söker nu en kock till vårt köksteam. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med fina råvaror och amerikanskinspirerad mat.
Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga bra mat! Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med kollegor som arbetar tillsammans mot samma mål! Vi söker dig som brinner för service och har talang för att skapa en god gästupplevelse och inte har emot att jobba i högt tempo.

Du söker antingen via mail eller gör ett personligt besök och lämnar ditt CV. Jobbet startar omgående eller vid överenskommelse och är på heltid. Visa mindre

Jobba med Texas BBQ

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal främst på kvällar och helger i november och december när vi kör vårt alternativa julbord, Julins X-MAS BBQ. Möjlighet till förlängning finns även efter denna period.
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Vi lär dig hur du skall jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas. Hantera och förbereda styckningsdetaljer. Tillagning av kryddor, såser och tillbehör. Arbete med mise en place och service. Städ och disk. Sedvanliga arbetsuppgifter i kök.
Vi har nyligen skaffat en Foodtruck som vi kommer att använda vid exempelvis catering, events, festivaler eller sedvanlig lunchservering.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Kock

O’Learys söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varum... Visa mer
O’Learys söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor
O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.
Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.
Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.
Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
START: Omgående
OMFATTNING: 100 %
ARBETSTIDER: Främst kvällar & helger
PLATS: O`Learys Halmstad - Storgatan 28-30
VI ERBJUDER DIG: En kökstjänst där du tillsammans med vårt fantastiska team skapar magi i köket! Visa mindre

Kock - Dagtidsjobb

VI SÖKER KOCK - DAGTIDSJOBB ! Isetta Bar & Deli söker en social och utåtriktad kock/matintresserad hen till världens bästa jobb. Våran kock kommer att gå på föräldraledigt till hösten och vi behöver någon som håller ställningen under denna period, ca 10 månader. Arbetstid mån-fre 07.00-15.00, lördag 11:00-15:00. Konceptet är relativt enkelt, vi lagar god mat utan krångel, serverar ca 50-100 lunch om dagen. Vi kör även catering och foodtrucks. Du ska vara e... Visa mer
VI SÖKER KOCK - DAGTIDSJOBB !
Isetta Bar & Deli söker en social och utåtriktad kock/matintresserad hen till världens bästa jobb.
Våran kock kommer att gå på föräldraledigt till hösten och vi behöver någon som håller ställningen under denna period, ca 10 månader.
Arbetstid mån-fre 07.00-15.00, lördag 11:00-15:00. Konceptet är relativt enkelt, vi lagar god mat utan krångel, serverar ca 50-100 lunch om dagen. Vi kör även catering och foodtrucks. Du ska vara engagerad, initiativrik samt har ett stort intresse för mat. Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.
Tillträde November-1 sept 2023
Låter det intressant ?
Vi diskuterar mer detaljer tillsammans när vi ses. Har du frågor gällande tjänsten ring kökschef Johan Hansen direkt på 072-212 62 62 Visa mindre

Kock till Alfie och Tiffanys i Karlstad.

Ansök    Sep 14    Ristorante Alfie AB    Kock, à la carte
Vi har två väl inarbetade à la carte restauranger som vi behöver förstärkning till. Vi söker dej som gillar att laga mat från grunden med bra råvaror. Du ska gilla ett högt tempo under service,vara glad och positiv och kunna ta eget ansvar. 5 års erfarenhet är inte ett krav men du måste vara självgående i köket. Mejla eller ring,vi är ett glatt gäng som ser fram emot att jobba med dej. Tillträde enl ök. Lön enl.ök Visa mer
Vi har två väl inarbetade à la carte restauranger som vi behöver förstärkning till.
Vi söker dej som gillar att laga mat från grunden med bra råvaror.
Du ska gilla ett högt tempo under service,vara glad och positiv och kunna ta eget ansvar.
5 års erfarenhet är inte ett krav men du måste vara självgående i köket.
Mejla eller ring,vi är ett glatt gäng som ser fram emot att jobba med dej.
Tillträde enl ök.
Lön enl.ök Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Karlstad - Heltid

Ansök    Sep 19    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas i kedjan
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


För att passar bra hos oss tror vi att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrann och effektiv
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Ansvarstagande Kock , à la carte

Nu söker vi efter en ansvarstagande kock/kökschef som har erfarenhet av att inspirera och motivera kollegor och tillsammans med dem ta ansvar över: Inköp, menyplanering, schemaläggning och övriga ansvarspunkter som faller in ett restaurangkök. Dina uppgifter Som Ansvarstagande kock/kökschef hos oss arbetar du framförallt kvällstid och som innefattar à la carte till Tapas. Du kommer få stöttande hjälp vid uppstart och under hela din resa med oss. Vi på C... Visa mer
Nu söker vi efter en ansvarstagande kock/kökschef som har erfarenhet av att inspirera och motivera kollegor och tillsammans med dem ta ansvar över: Inköp, menyplanering, schemaläggning och övriga ansvarspunkter som faller in ett restaurangkök.

Dina uppgifter
Som Ansvarstagande kock/kökschef hos oss arbetar du framförallt kvällstid och som innefattar à la carte till Tapas. Du kommer få stöttande hjälp vid uppstart och under hela din resa med oss.
Vi på Chow Chase söker dig som brinner för matlagning, du vill ge varje gäst den bästa matupplevelsen. Vi ser att du är självständig har ett öga för detaljer, sätter kvalitet i fokus och är ansvarstagande.

Vad kan vi erbjuda?
Vill du vara med och driva verksamheten framåt och utvecklas inom yrket så kan detta vara vägen framåt för dig. Vi erbjuder ett bra team i restaurangen och även stor och trygg organisation med stor hjälp vid olika tillfällen. Det kommer även finnas möjlighet för ett stort kontaktnät och en bra organisation. Finns även stora möjligheter för utveckling. Visa mindre

Kock, à la carte

Ansök    Sep 6    Trialogue AB    Kock, à la carte
Hej! Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande. Visa mer
Hej!
Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande. Visa mindre

KOCK , Food Creation , Scandic Klarälven, heltid

Ansök    Aug 24    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en KOCK till hotellet Scandic Klarälven. Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbeta... Visa mer
Nu söker vi en KOCK till hotellet Scandic Klarälven.

Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Kock/Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vi erbjuder ett varierande arbete på dag och kvällstid.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock för Italienskt restaurang

Ansök    Aug 23    Artisanat AB    Kock, à la carte
Vi söker kock på heltid Nonna Grassa i Karlstad är en italienskt restaurang med kärlek italiensk mat. Hit tar du med kompisgänget, familjen eller kärleken och njuter av Karlstads godaste pizza eller pasta. Miljön, maten och servicen är tre saker som våra gäster ofta ger oss beröm för. Maten vi serverar är tillagad med kärlek och prima italienska råvaror. Atmosfären är stämningsfull och vi är stolta över att ha lyckats göra en del av Italien, tillgänglig f... Visa mer
Vi söker kock på heltid
Nonna Grassa i Karlstad är en italienskt restaurang med kärlek italiensk mat. Hit tar du med kompisgänget, familjen eller kärleken och njuter av Karlstads godaste pizza eller pasta.
Miljön, maten och servicen är tre saker som våra gäster ofta ger oss beröm för.
Maten vi serverar är tillagad med kärlek och prima italienska råvaror. Atmosfären är stämningsfull och vi är stolta över att ha lyckats göra en del av Italien, tillgänglig för dig här i Karlstad.
Just nu söker en kock med erfarenhet.
Du har något års erfarenhet inom restaurang, men vi lägger störst vikt vid din personlighet.
Yrkesstolthet är oerhört viktigt och vi vill att du ska brinna för mat och möten med människor.
Du är duktig på mat och vill utvecklas med oss, Du är van att arbeta med produkter av hög kvalitet. Du är kunnig, korrekt, lyhörd, avslappnad och personlig. Vi är medlemmar i Visita.
Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person så vänta inte med att skicka ansökan.
Din ansökan skickar du senast den 15 September till [email protected] Visa mindre

Kock / Köksansvarig sökes

Cozy newly opened restaurant in central Karlstad is looking for a chef to join the team! We serve African inspired European food. Now we are expanding! So looking for a person with prior experience of working in the kitchen (lunch & dinner) . Visa mer
Cozy newly opened restaurant in central Karlstad is looking for a chef to join the team! We serve African inspired European food.
Now we are expanding! So looking for a person with prior experience of working in the kitchen (lunch & dinner) . Visa mindre

Kock - frukost, lunch och kväll

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En var... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection® Hotel Drotts och Drott Bars nya kock?

Nu behöver vi utöka vårt team med ytterligare en kocktjänst, som är kombinerad dag- och kvällstid.

Vi söker dig som tillsammans med vårt team vill ge gästen den bästa upplevelsen genom att kombinera med god mat, dryck och högklassig service.

Vi erbjuder en kombinerad tjänst där du, dels
- arbetar dagtid med att förbereda hotellfrukost & konferenslunch
- arbetar kvällstid med Drott Bars á la carte samt buffén till hotellgästerna.

I vårt koncept i Drott Bar, serverar vi smårätter från världens alla hörn. Vi sätter en personlig touch på allt från atmosfär till mat och dryck. Vår målsättning är att när gästen går, har de redan planerat in nästa besök.
För mer info, se www.drottbar.se

Vi bjuder även dagligen hotellgästerna på en middagsbuffé, som ofta går i husmanskostens tecken.

Du ska ha minst 5 års erfarenhet av á la carte. Du ska vara självgående, ansvarstagande och ha ett brinnande intresse för matlagning och service. Detta passar dig som är trygg i din yrkesroll.

Om dig:

Du har ett sinne för ordning och reda.
Du tycker det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
Du är hungrig att leverera kvalité och söker nya smaker
Du är självständig och har ett öga för detaljer, samt kan ta snabba beslut när det krävs.
Du har en varm och omtänksam personlighet.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Vi på Drott är ett glatt gäng som brinner för det vi gör, och vill hela tiden förnya och förbättra, och söker dig som är likasinnad.

Hotellet är ett av karlstads populäraste hotell. Vi rankas som det bästa hotellet av gästerna både på Tripadvisor.se och på Booking.com. För mer info: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/karlstad/clarion-collection-hotel-drott/

Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 75% men kan utökas till mer beroende på kompetens.

Ansök via länk senast 4/9.
Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För ytterligare information, kontakta Malin på [email protected] Visa mindre

Kock - frukost, lunch och kväll

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En var... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection® Hotel Drotts och Drott Bars nya kock?

Nu behöver vi utöka vårt team med ytterligare en kocktjänst, som är kombinerad dag- och kvällstid.

Vi söker dig som tillsammans med vårt team vill ge gästen den bästa upplevelsen genom att kombinera med god mat, dryck och högklassig service.

Vi erbjuder en kombinerad tjänst där du, dels
- arbetar dagtid med att förbereda hotellfrukost & konferenslunch
- arbetar kvällstid med Drott Bars á la carte samt buffén till hotellgästerna.

I vårt koncept i Drott Bar, serverar vi smårätter från världens alla hörn. Vi sätter en personlig touch på allt från atmosfär till mat och dryck. Vår målsättning är att när gästen går, har de redan planerat in nästa besök.
För mer info, se www.drottbar.se

Vi bjuder även dagligen hotellgästerna på en middagsbuffé, som ofta går i husmanskostens tecken.

Du ska ha minst 5 års erfarenhet av á la carte. Du ska vara självgående, ansvarstagande och ha ett brinnande intresse för matlagning och service. Detta passar dig som är trygg i din yrkesroll.

Om dig:

Du har ett sinne för ordning och reda.
Du tycker det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
Du är hungrig att leverera kvalité och söker nya smaker
Du är självständig och har ett öga för detaljer, samt kan ta snabba beslut när det krävs.
Du har en varm och omtänksam personlighet.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Vi på Drott är ett glatt gäng som brinner för det vi gör, och vill hela tiden förnya och förbättra, och söker dig som är likasinnad.

Hotellet är ett av karlstads populäraste hotell. Vi rankas som det bästa hotellet av gästerna både på Tripadvisor.se och på Booking.com. För mer info: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/karlstad/clarion-collection-hotel-drott/

Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 75% men kan utökas till mer beroende på kompetens.

Ansök via länk senast 4/9.
Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För ytterligare information, kontakta Malin på [email protected] Visa mindre

ERFAREN KOCK TILL A´LA CARTE

Ansök    Aug 18    Zynca AB    Kock, à la carte
Nu söker Zynca i samarbete med Restaurang Barón ERFAREN KOCK! Om Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!? Om Barón: Barón är en tapasrestaurang belägen i en av Karlstads vackraste lokaler mitt i centrum. Restaurangen är med i den prestige fyllda gastronomiska White Guide. Barón präglas av kvalitet, både i maten och dryckens råvaror och framställning ... Visa mer
Nu söker Zynca i samarbete med Restaurang Barón ERFAREN KOCK!
Om Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?
Om Barón: Barón är en tapasrestaurang belägen i en av Karlstads vackraste lokaler mitt i centrum. Restaurangen är med i den prestige fyllda gastronomiska White Guide.
Barón präglas av kvalitet, både i maten och dryckens råvaror och framställning samt i serveringens bemötande. De ställer höga krav på service och produktkännedom och utbildar därför sin personal regelbundet. Restaurangen är en a´la carte restaurang som är öppen kvällstid på vardagar och helger.
Vi söker dig som:
Är erfaren och rutinerad kock, som har mål och vision att arbeta på en gastronomisk restaurang.
Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Tjänsten är 100% tillsvidare på kvällstid och helger.
Du trivs bra i en miljö med mycket gästkontakt, högt tempo och en fullsatt restaurang.
Du söker jobbet genom att skicka mail med CV, BREV och BILD! till [email protected]
Vi förbehåller oss rätten att endast svara de kandidater som går vidare i intervjuprocess.


välkommen med din ansökan. Visa mindre

Jobba med Texas BBQ

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal kvällar och helger. För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.


Arbetsuppgifter
Vi lär dig hur du skall jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas. Hantera och förbereda styckningsdetaljer. Tillagning av kryddor, såser och tillbehör. Arbete med mise en place och service. Städ och disk. Sedvanliga arbetsuppgifter i kök.
Vi har nyligen skaffat en Foodtruck som vi kommer att använda vid exempelvis catering, events, festivaler eller sedvanlig lunchservering.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Karlstad

Ansök    Aug 8    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas i kedjan
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


För att passar bra hos oss tror vi att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrann och effektiv
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock, ( Service Host ), Scandic Winn, heltid

Ansök    Jul 20    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en Kock till hotellet Scandic Winn. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Vad innebär rollen som Kock? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dry... Visa mer
Nu söker vi en Kock till hotellet Scandic Winn.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Vad innebär rollen som Kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

KOCK , Food Creation , Scandic Klarälven, heltid

Ansök    Aug 4    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en KOCK till hotellet Scandic Klarälven. Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna. Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbeta... Visa mer
Nu söker vi en KOCK till hotellet Scandic Klarälven.

Scandic Klarälven ligger mycket riktigt vid Klarälven och nära E18. Här kan våra gäster stilla sin hunger i vår restaurang Köksbaren eller ta ett dopp i vår pool. Hotellet har både nära till både naturen och Karlstads stadskärna.

Vi är inte bara stolta över vårt läge precis vid den vackra älven, vi är främst stolta över den service vi alltid levererar till våra gäster. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas och få vara med i utvecklingen av vårt arbete, både på hotellet och i Karlstad som stad. Vi är säkra på att gott samarbete gör att vi når vårt bästa resultat.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Kock/Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vi erbjuder ett varierande arbete på dag och kvällstid.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock 100%

Ett välkomnande leende, en smakupplevelse, en insikt eller barnbarnets smörpassning. Alla är värdefulla ögonblick. Tusentals människor besöker Löfbergs Arena varje vecka. Det är tusentals ögonblick. Vårt fokus är att göra dom värdefulla. Om oss Vi på Löfbergs Arena jobbar med event som förenar människor, event som gör skillnad, inte bara i stunden utan som skapar minnen för livet. Oavsett om det är melodifestivalen, hockeymatcher, konserter eller luncher ... Visa mer
Ett välkomnande leende, en smakupplevelse, en insikt eller barnbarnets smörpassning. Alla är värdefulla ögonblick. Tusentals människor besöker Löfbergs Arena varje vecka. Det är tusentals ögonblick. Vårt fokus är att göra dom värdefulla.
Om oss
Vi på Löfbergs Arena jobbar med event som förenar människor, event som gör skillnad, inte bara i stunden utan som skapar minnen för livet. Oavsett om det är melodifestivalen, hockeymatcher, konserter eller luncher så är vår personal den viktigaste ingrediensen för att skapa just minnen och mening. Tillsammans arbetar vi för att skapa en arenaupplevelse i världsklass.
Om dig
Vi söker nu en matglad person som vill bli en del av vårt köksteam. Du brinner för gästernas upplevelse och investerar stor omtanke i ditt arbete. Löfbergs Arena har en hög ambition och strävar alltid efter att laga mat på högsta nivå för alla tillfällen. Du behärskar såväl varm som kall matlagning och har minst 5-års erfarenhet med goda referenser.
Vårt köksteam
Som en del av vårt köksteam kommer du vara en viktig del av Färjestad BK och Löfbergs Arena. Hos oss jobbar vi aktivt med att ge en trygg, utvecklande och inspirerande anställning där vi tillsammans växer, som företag och som individ. Vi lägger stor vikt vid utveckling och reser därför regelbundet både utomlands och inom Sverige med målet att ta våra produkter till nästa nivå och vara en ledande gastronomisk leverantör i Sverige. I tjänsten som kock är du gästfokuserad, serviceinriktad och genuint intresserad av mat. Du har bred erfarenhet av matlagning, förstår vikten av goda förberedelser och är van att jobba strukturerat. Din arbetstid kommer vara varierad med största delen förlagd dagtid. Vårt köksteam älskar utveckling – så gör även du.
Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning. Start i augusti 2022.
Skicka din ansökan till [email protected] och märk med ”Kock”. Alla ansökningar kommer behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kock, à la carte

Ansök    Jun 3    Trialogue AB    Kock, à la carte
Hej! Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande. Visa mer
Hej!
Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande. Visa mindre

Kock söker

Nu söker vi en glad och stresstålig kock till vår restaurang och Bar #jobbjustnu Bra om har erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser, till huvudrätter, till desserter. Du ska vara engagerad, initiativrik samt har ett intresse för mat. Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss. Är du rätt person, flexibel och inte rädd för att ta för dig, så finns det goda möjligheter till att växa och få en större ar... Visa mer
Nu söker vi en glad och stresstålig kock till vår restaurang och Bar
#jobbjustnu
Bra om har erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser, till huvudrätter, till desserter.


Du ska vara engagerad, initiativrik samt har ett intresse för mat.


Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.


Är du rätt person, flexibel och inte rädd för att ta för dig, så finns det goda
möjligheter till att växa och få en större arbetsroll på vår restaurang.


Känner du att ovan annons passar in på dig, maila ert intresse till [email protected]
tel nr:076-788 18 99
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Karlstad Airport AB söker Kock till vår Restaurang

Ansök    Maj 25    Karlstad Airport AB    Kock, à la carte
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Karlstad Airport är Värmlands största flygplats och ägs av Karlstads kommun och Region Värmland. Här arbetar idag 27 medarbetare. Vårt mål är att erbjuda regionen väl anpassad pass... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Karlstad Airport är Värmlands största flygplats och ägs av Karlstads kommun och Region Värmland. Här arbetar idag 27 medarbetare. Vårt mål är att erbjuda regionen väl anpassad passagerartrafik, såväl för företagen som för privatpersoner, med ett gott utbud av reguljär- och chartertrafik. Karlstad Airport utsedd till beredskapsflygplats av regeringen, vilket betyder att vi dygnet runt, alla dagar på året håller beredskap för att kunna öppna flygplatsen för samhällsnyttig trafik. Svensk luftambulans har sin tekniska bas hos oss. Vill du vara med på vår resa och förverkliga vår vision mot ”ett bättre liv i Solstaden”?Beskrivning
Karlstad Airport har ambitionen att erbjuda sina gäster en matupplevelse värt resan.

I samband med att vår Kock skall på föräldraledighet söker vi nu en vikarie under cirka 8 månader. Vi söker dig som brinner för matlagning, service och ser möjligheten i att få vara en viktig del i flygplatsens verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som Kock, vid KSDArprt, kommer du att vara med och ansvara för såväl planering, inköp, beställningar, menysättning av lunch och hantera restaurangens cateringverksamhet. Därtill ingår sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i en restaurangverksamhet för att hålla en god hygien och kvalité på erbjuden meny. Då restaurangen består av två medarbetare är det viktigt att alla känner ett ansvar och bidrar till verksamheten.

Kvalifikationer
För att du snabbt skall kunna komma in i rollen ser vi att du har en relevant utbildning och har arbetat några år som kock. Därutöver ser vi att du har ett genuint intresse för mat och är van att planera din dag.

För att du skall trivas ser vi att du har en vana av att växla mellan olika arbetsuppgifter och roller. Har du dessutom vana av att sköta kassasystem och erfarenhet av att bemöta lunchgäster, kommer du ha goda förutsättningar för att bidra och trivas hos oss.

Tjänsten kräver att du har körkort (klass B) och tillgång till egen bil.

Är du intresserad?
Vill du ha mer information, var vänlig kontakta, Stationschef, Ing-Marie Fernlöf via e-post: [email protected] alt. Karlstad kommuns växel, 054-540 00 00.

Din ansökan ska vara inkommen till Karlstad kommun senast den 2022-06-12, märkt med referensnummer 515036.

Tjänsten är föremål för registerkontroll enligt Säkerhetsskyddsförordningen § 14, du måste därför vara svensk medborgare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Jobba med Texas BBQ

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och ... Visa mer
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal kvällar och helger samt personer som vill jobba hos oss under hela eller delar av vår sommarsäsong juni-augusti. För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök alternativt ett stort intresse för matlagning. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.


Arbetsuppgifter
Vi lär dig hur du skall jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas. Hantera och förbereda styckningsdetaljer. Tillagning av kryddor, såser och tillbehör. Arbete med mise en place och service. Städ och disk. Sedvanliga arbetsuppgifter i kök.
Vi har nyligen skaffat en Foodtruck som vi kommer att använda vid exempelvis catering, events, festivaler eller sedvanlig lunchservering.
Schemat är varierat med morgon/dag/kväll/helgpass.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Visa mindre

O'Learys söker kock

O’Learys söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varu... Visa mer
O’Learys söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt Ök.

OMFATTNING: Heltid

KONTAKT: [email protected]

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud.

Mer information hittar du på (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

Strukturerad, stresstålig, och driven kock till ala carte i Karlstad.

Ansök    Maj 23    Starcafé AB    Kock, à la carte
Vi på Restaurang Frost i centrala karlstad söker nu en självständig kock till vår ala carté. För oss är det viktigt att du brinner för matlagningens alla delar, både uppläggning och smak. Vi söker en kock som kan jobba tätt ihop med vår kökschef för att ständigt utveckla kundens matupplevelse hos oss. Viktiga punkter för oss är följande: - punktlighet. - nogrannhet - förmågan att planera sitt jobb och prep. - metodisk - stresstålig - hög arbetsmoral - all... Visa mer
Vi på Restaurang Frost i centrala karlstad söker nu en självständig kock till vår ala carté. För oss är det viktigt att du brinner för matlagningens alla delar, både uppläggning och smak. Vi söker en kock som kan jobba tätt ihop med vår kökschef för att ständigt utveckla kundens matupplevelse hos oss.
Viktiga punkter för oss är följande:
- punktlighet.
- nogrannhet
- förmågan att planera sitt jobb och prep.
- metodisk
- stresstålig
- hög arbetsmoral
- alltid sträva efter att bli bättre


Då våra största volymer ligger på helger så är det viktigt att du kan jobba helger.
Det viktigaste för oss är att vi ständigt utvecklar oss själva och våra rutiner för att nå nya höjder.
#jobbjustnu Visa mindre