Lediga jobb Olssons i Karlstad AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Olssons i Karlstad AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Bagare Mall

Ansök    Maj 17    Olssons i Karlstad AB    Bagare/Konditor
Vi söker en erfaren bagare för att förstärka vårt team. Hos oss strävar vi efter att leverera högkvalitativa och läckra bakverk till våra kunder, och vi söker nu en individ som delar vår kärlek för bröd och bakning. Som bagare hos oss kommer du att ha ansvar för att skapa en variation av bakverk och bröd. Vi värdesätter kreativitet och önskar att du aktivt deltar i produktutvecklingen för att säkerställa att våra produkter alltid håller högsta kvalitet... Visa mer
Vi söker en erfaren bagare för att förstärka vårt team. Hos oss strävar vi efter att leverera högkvalitativa och läckra bakverk till våra kunder, och vi söker nu en individ som delar vår kärlek för bröd och bakning.
Som bagare hos oss kommer du att ha ansvar för att skapa en variation av bakverk och bröd. Vi värdesätter kreativitet och önskar att du aktivt deltar i produktutvecklingen för att säkerställa att våra produkter alltid håller högsta kvalitet.
Vi söker dig som har grundutbildning som bagare och konditor. Om du har arbetat som bagare/konditor tidigare är det ett plus. Vi uppskattar en stark laganda och förväntar oss att du kan samarbeta effektivt med övriga teammedlemmar för att säkerställa en smidig produktion. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid och helger.
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som bagare och tror att du har de färdigheter och passion som krävs för att trivas hos oss vill vi att du söker. Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.Start: Omgående
Omfattning: Heltid. Vikariat till oktober 2025 med möjlighet till vidare anställning.
Lön: Timlön Visa mindre

Runner

Vi söker en energisk och serviceinriktad Runner för att förstärka vårt restaurangteam. Om du älskar restaurangvärlden, är snabb på fötterna och har en passion för att ge gäster en minnesvärd upplevelse, kan detta vara din chans att bli en del av vårt team. I rollen jobbar du nära servis- och kökspersonal för att säkerställa en smidig och effektiv servering till våra gäster. Din kommunikationsförmåga och positiva attityd kommer att vara nyckelfaktorer ... Visa mer
Vi söker en energisk och serviceinriktad Runner för att förstärka vårt restaurangteam. Om du älskar restaurangvärlden, är snabb på fötterna och har en passion för att ge gäster en minnesvärd upplevelse, kan detta vara din chans att bli en del av vårt team.
I rollen jobbar du nära servis- och kökspersonal för att säkerställa en smidig och effektiv servering till våra gäster. Din kommunikationsförmåga och positiva attityd kommer att vara nyckelfaktorer när du interagerar med gäster, och du kommer att vara snabb att svara på önskemål eller frågor med ett leende på läpparna. I den hektiska restaurangmiljön kommer din förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt vara till stor nytta, och din arbetsmoral kommer att vara en inspirationskälla för resten av teamet.
Tidigare erfarenhet är önskvärt men inget krav. Det är viktigare för oss att du har en stark vilja att lära och utvecklas. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.


Start: Omgående
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad
Lön: Timlön Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Feb 21    Olssons i Karlstad AB    Pizzabagare
Vi letar efter en engagerad och erfaren Pizzabagare som delar vår passion för att skapa läckra pizzor och leverera en smakupplevelse utöver det vanliga. Som Pizzabagare kommer du att vara ansvarig för att skapa och baka våra signaturpizzor, samarbeta nära köksteamet och tillsammans strävar ni alltid efter kvalitet i varje tugga. I tjänsten ingår också andra varierande arbetsuppgifter inom köket där också kontakt med våra gäster förekommer. Du bör därfö... Visa mer
Vi letar efter en engagerad och erfaren Pizzabagare som delar vår passion för att skapa läckra pizzor och leverera en smakupplevelse utöver det vanliga. Som Pizzabagare kommer du att vara ansvarig för att skapa och baka våra signaturpizzor, samarbeta nära köksteamet och tillsammans strävar ni alltid efter kvalitet i varje tugga.
I tjänsten ingår också andra varierande arbetsuppgifter inom köket där också kontakt med våra gäster förekommer. Du bör därför känna dig bekväm i gästkontakten i syfte att höja våra gästers upplevelse. Du trivs i en fartfylld miljö, kan hantera att arbeta under press och har kunskaper inom livsmedelssäkerhet och kökshygien. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.Start: April 2024
Omfattning: Deltid
Lön: Timlön Visa mindre

Hovmästare

Ansök    Feb 21    Olssons i Karlstad AB    Hovmästare
Vi söker nu en passionerad och engagerad individ för rollen som Hovmästare till Bazar Bar & Restaurang. Som Hovmästare kommer du att arbeta nära vår Restaurangchef för att säkerställa att verksamheten drivs smidigt och att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Vi tänker oss att du har jobbat i en liknande roll tidigare, gillar att ta ansvar och har ett intresse för mat, dryck och värdskap. Du kan hitta kreativa lösningar och sätt att utveckla d... Visa mer
Vi söker nu en passionerad och engagerad individ för rollen som Hovmästare till Bazar Bar & Restaurang. Som Hovmästare kommer du att arbeta nära vår Restaurangchef för att säkerställa att verksamheten drivs smidigt och att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Vi tänker oss att du har jobbat i en liknande roll tidigare, gillar att ta ansvar och har ett intresse för mat, dryck och värdskap. Du kan hitta kreativa lösningar och sätt att utveckla ditt och andras arbete. Som ledare är du engagerad och ger feedback, uppmuntran och vägledning till teamet. Stresstålighet och ett positivt sinnelag är viktigt i den här rollen. Du kommer att vara en viktig representant för restaurangen varför det är avgörande att du är bra på att ta människor med olika bakgrund och personligheter.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Timlön Visa mindre

Servis

Är du en positiv och utåtriktad person som älskar att arbeta i team och trivs i en miljö där du får möjlighet att skapa upplevelser för människor? Då kan du vara den person vi letar efter! Vi söker entusiastiska och engagerade individer till vårt dynamiska servisteam. Du kommer att ha en central roll i att skapa en välkomnande atmosfär för våra gäster genom din positiva attityd och professionella service. Vi ser gärna att du delar ditt intresse för vin... Visa mer
Är du en positiv och utåtriktad person som älskar att arbeta i team och trivs i en miljö där du får möjlighet att skapa upplevelser för människor? Då kan du vara den person vi letar efter!
Vi söker entusiastiska och engagerade individer till vårt dynamiska servisteam. Du kommer att ha en central roll i att skapa en välkomnande atmosfär för våra gäster genom din positiva attityd och professionella service. Vi ser gärna att du delar ditt intresse för vin med gästerna och är beredd att rekommendera passande drycker till maträtter. Även om du redan har grundläggande kunskaper inom området är det viktigare för oss att du har en stark vilja att lära och utvecklas.
För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom restaurang eller hotell, bra kommunikationsfärdigheter och förmåga att skapa goda relationer med våra gäster. Arbetsplatsen präglas av dynamik med varierande arbetstider; dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad
Lön: Timlön Visa mindre

Kock

Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till Bazar Bar & Restaurang. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept. Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas ino... Visa mer
Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till Bazar Bar & Restaurang. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept.
Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser. Då Olssons Bazar ingår i en koncern finns det vid intresse möjlighet att utvecklas ytterligare genom att till exempel arbeta på våra större evenemang.
För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Timlön Visa mindre

Bartender 25%

Ansök    Aug 22    Olssons i Karlstad AB    Bartender
Olssons Bazar Bar & Restaurang söker nu en bartender för att förstärka vårt team inför hösten. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service. Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en deltidstjänst på ca 25% där du jobbar kvällar både vardagar och helger. Du ska trivas i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Tidig... Visa mer
Olssons Bazar Bar & Restaurang söker nu en bartender för att förstärka vårt team inför hösten. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service.
Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en deltidstjänst på ca 25% där du jobbar kvällar både vardagar och helger.
Du ska trivas i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Tidigare erfarenhet är meriterande men dina personliga egenskaper värdesätter vi högre. En positiv grundinställning och en förmåga att samarbeta är egenskaper som vi premierar.
Vi rekryterar löpande så tveka inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse under september/oktober.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi bartender till Bazar.
Kontakt: Sofia Larsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Diskare

Ansök    Feb 21    Olssons i Karlstad AB    Diskare
Vi söker nu dedikerade Diskare till vårt team. Som Diskare kommer du att säkerställa högsta standard av service och renlighet, som våra gäster förväntar sig från oss. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att diska, torka och organisera köksutrustning. Samarbetet med övrig kökspersonal är av stor vikt för att säkerställa ett effektivt och smidigt arbetsflöde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav. Viktigare... Visa mer
Vi söker nu dedikerade Diskare till vårt team. Som Diskare kommer du att säkerställa högsta standard av service och renlighet, som våra gäster förväntar sig från oss. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att diska, torka och organisera köksutrustning. Samarbetet med övrig kökspersonal är av stor vikt för att säkerställa ett effektivt och smidigt arbetsflöde.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav. Viktigare är din grundläggande förståelse för hygien och arbetsmiljö. Vi uppskattar pålitlighet, noggrannhet och förmågan att arbeta både självständigt och i team. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.Start: Maj 2024
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad
Lön: Timlön Visa mindre

Bartender

Ansök    Feb 21    Olssons i Karlstad AB    Bartender
Vi söker en erfaren och passionerad Bartender till Bazar Bar & Restaurang. Som Bartender kommer du att vara den första kontakten med våra gäster och har ansvaret för att skapa en välkomnande atmosfär. Din förmåga att erbjuda en hög servicenivå är avgörande för att skapa en positiv första kontakt med våra gäster. Du ska inte bara ha kunskap om olika drycker och cocktails, utan också ha en kreativ inställning till att skapa nya och spännande smaker. Vi ser a... Visa mer
Vi söker en erfaren och passionerad Bartender till Bazar Bar & Restaurang. Som Bartender kommer du att vara den första kontakten med våra gäster och har ansvaret för att skapa en välkomnande atmosfär. Din förmåga att erbjuda en hög servicenivå är avgörande för att skapa en positiv första kontakt med våra gäster. Du ska inte bara ha kunskap om olika drycker och cocktails, utan också ha en kreativ inställning till att skapa nya och spännande smaker. Vi ser att du är flexibel i att hjälpa till där det behövs.
För att vara framgångsrik i denna roll krävs minst 2 års erfarenhet som Bartender. Utöver detta är en god kommunikationsförmåga, förmåga att samarbeta med andra och en öppenhet för att dela din passion för dryck viktiga egenskaper vi söker. Arbetsplatsen präglas av dynamik med varierande arbetstider, för denna tjänst främst på kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.Start: Omgående
Omfattning: Varierande omfattning
Lön: Timlön Visa mindre

Runner

Olssons Bazar Bar & Restaurang söker nu en mat och dryckesrunner för att förstärka vårt team inför hösten. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service. Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en deltidstjänst där du jobbar kvällar både vardagar och helger. Vi söker dig som redan har en sysselsättning som tex student eller har ett dagtidsjobb och vill jobba mer... Visa mer
Olssons Bazar Bar & Restaurang söker nu en mat och dryckesrunner för att förstärka vårt team inför hösten. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service.
Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en deltidstjänst där du jobbar kvällar både vardagar och helger. Vi söker dig som redan har en sysselsättning som tex student eller har ett dagtidsjobb och vill jobba mer.
Runner är första steget in i restaurangyrket och det finns möjlighet att utvecklas på arbetsplatsen till servitör/servitris. Som runner bär du ut mat från köket och dryck från baren till våra gäster. Du har hand om avdukning och uppdukning av borden i restaurangen.
Du ska trivas i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Tidigare erfarenhet är meriterande men dina personliga egenskaper värdesätter vi högre. En positiv grundinställning och en förmåga att samarbeta är egenskaper som vi premierar.
Vi rekryterar löpande så tveka inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse under augusti/september.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi mat och dryckesrunner till Bazar. Visa mindre

Servitör/Servitris 25%

Olssons Bazar Bar & Restaurang söker nu en servis för att förstärka vårt team inför hösten. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service. Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en deltidstjänst på ca 25% där du jobbar kvällar både vardagar och helger. Vi söker dig som redan har en sysselsättning som tex student på universitetet eller har ett dagtidsjobb och vi... Visa mer
Olssons Bazar Bar & Restaurang söker nu en servis för att förstärka vårt team inför hösten. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service.
Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en deltidstjänst på ca 25% där du jobbar kvällar både vardagar och helger. Vi söker dig som redan har en sysselsättning som tex student på universitetet eller har ett dagtidsjobb och vill jobba mer.
Du ska trivas i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Tidigare erfarenhet är meriterande men dina personliga egenskaper värdesätter vi högre. En positiv grundinställning och en förmåga att samarbeta är egenskaper som vi premierar.
Vi rekryterar löpande så tveka inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse under augusti/september.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi servispersonal till Bazar. Visa mindre

Kock

Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt köksteam. Vi erbjuder heltidsanställning från juni - augusti med möjlighet till förlängning. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i... Visa mer
Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt köksteam.
Vi erbjuder heltidsanställning från juni - augusti med möjlighet till förlängning.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i en miljö i ständig utveckling och där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Nu söker vi efter en kock till Olssons Bazar! Visa mindre

Cafébiträde

Olssons Bazar Bageri & Deli söker nu ett cafebiträde för att förstärka vårt team. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service. Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en heltidstjänst där du jobbar både vardagar och helger. Du ska trivas i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Tidigare erfarenhet är meriterande m... Visa mer
Olssons Bazar Bageri & Deli söker nu ett cafebiträde för att förstärka vårt team. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service.
Vi söker dig som är genuint intresserad av service, är ansvarsfull och är bra på att samarbeta. Vi erbjuder en heltidstjänst där du jobbar både vardagar och helger. Du ska trivas i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Tidigare erfarenhet är meriterande men dina personliga egenskapar värdesätter vi högre. En positiv grundinställning och en förmåga att samarbeta är egenskaper som vi premierar.
Vi rekryterar löpande så tveka inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse Visa mindre

Bagare/Konditor - Bazar Bageri & Deli

Ansök    Maj 25    Olssons i Karlstad AB    Bagare/Konditor
Olssons Bazar Bageri & Deli söker en engagerad och kreativ bagare för att förstärka vårt team. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service. I vårt sortiment erbjuder vi alltid dagsfärskt surdegsbröd bakat i vår stenugn. Olika sorters nybakade bullar, tårtor, bakelser m.m kommer bli en del av din vardag. Vi söker dig som har passion för ditt yrke, är ansvarsfull och bryr dig om dina kollegor. Vi erbjuder en heltidstjänst där du... Visa mer
Olssons Bazar Bageri & Deli söker en engagerad och kreativ bagare för att förstärka vårt team. Vi är ett företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet och service. I vårt sortiment erbjuder vi alltid dagsfärskt surdegsbröd bakat i vår stenugn. Olika sorters nybakade bullar, tårtor, bakelser m.m kommer bli en del av din vardag.
Vi söker dig som har passion för ditt yrke, är ansvarsfull och bryr dig om dina kollegor. Vi erbjuder en heltidstjänst där du får jobba vardagar och vissa helger. Du har relevant utbildning, trivs i en miljö i ständig utveckling, där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång. Din positiva grundinställning och din förmåga att samarbeta är egenskaper som vi värdesätter.
Vi rekryterar löpande så tveka inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse. Visa mindre

Pizzabagare - Napolitansk Pizza

Ansök    Maj 9    Olssons i Karlstad AB    Pizzabagare
Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt team med en pizzabagare. Tjänsten startar under maj månad. På Olssons Bazar bakar vi Napolitansk Pizza med kärlek och högsta kvalité på råvaror. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Du kommer att arbet... Visa mer
Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt team med en pizzabagare. Tjänsten startar under maj månad.
På Olssons Bazar bakar vi Napolitansk Pizza med kärlek och högsta kvalité på råvaror.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i en miljö i ständig utveckling och där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Flytande svenska eller engelska är ett krav. Erfarenhet från Napolitansk Pizza är meriterande.
Välkommen med din ansökan!
Nu söker vi efter pizzabagare till Olssons Bazar! Visa mindre

Hovmästare

Ansök    Jan 30    Olssons i Karlstad AB    Hovmästare
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt team på Bazar i Inre Hamn. Vi söker engagerad och erfaren hovmästare med stort driv och ansvarskänsla. Du brinner för service och kvalité, har hög arbetsmoral och är flexibel. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för följande områden: Leda och fördela det dagliga arbetet Säkerställa rutiner Arbeta med dynamisk bemanning Ta hand om alla gäster som anländer till restaurangen. Det är viktigt at... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt team på Bazar i Inre Hamn.
Vi söker engagerad och erfaren hovmästare med stort driv och ansvarskänsla. Du brinner för service och kvalité, har hög arbetsmoral och är flexibel.
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för följande områden:
Leda och fördela det dagliga arbetet
Säkerställa rutiner
Arbeta med dynamisk bemanning
Ta hand om alla gäster som anländer till restaurangen.
Det är viktigt att du trivs med, och kan bemästra, rollen som ledare.
Vi erbjuder 100% anställning från maj-augusti med stora möjligheter till förlängning.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi hovmästare till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Bartender

Ansök    Feb 8    Olssons i Karlstad AB    Bartender
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn. Vi söker dig som vill jobba heltid under sommaren och extra på kvällar och helger under våren. Bazar har en hög nivå på cocktailmenyn och tidigare erfarenhet som bartender är ett krav. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda o... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn.
Vi söker dig som vill jobba heltid under sommaren och extra på kvällar och helger under våren.
Bazar har en hög nivå på cocktailmenyn och tidigare erfarenhet som bartender är ett krav.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi bartender till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Food Runner

Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn. Vi söker dig som fyllt 17 år och vill jobba mycket under sommaren och extra på kvällar och helger under våren. Serviceerfarenhet är väldigt meriterande men inget krav, vi lär upp på plats. Som Runner är ditt fokus att bära ut mat från köket och dryck från baren till gästerna i restaurangen. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn.
Vi söker dig som fyllt 17 år och vill jobba mycket under sommaren och extra på kvällar och helger under våren. Serviceerfarenhet är väldigt meriterande men inget krav, vi lär upp på plats.
Som Runner är ditt fokus att bära ut mat från köket och dryck från baren till gästerna i restaurangen.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi Food Runner till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Cafébiträde

Inför sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar Bageri & Deli i Inre Hamn. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på ... Visa mer
Inför sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar Bageri & Deli i Inre Hamn.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi cafébiträde till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Servis/Säljare till Bazar

Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn. Arbetsrollen som säljare/servis innebär att du går runt bland borden på din station och tar hand om våra middagsgäster. Du rekommenderar mat och dryck från vår meny och tar beställningen direkt vid bordet samt betalning via våra mobila kassaterminaler. Du får hjälp av våra mat & dryckesrunners som ansvarar för att servera mat och dryck till bordet. Vi söker dig som vill jo... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn.
Arbetsrollen som säljare/servis innebär att du går runt bland borden på din station och tar hand om våra middagsgäster. Du rekommenderar mat och dryck från vår meny och tar beställningen direkt vid bordet samt betalning via våra mobila kassaterminaler. Du får hjälp av våra mat & dryckesrunners som ansvarar för att servera mat och dryck till bordet.
Vi söker dig som vill jobba heltid under sommaren och extra på kvällar och helger under våren.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi servispersonal till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Eventpersonal

Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam inom Br. Olssons Event. Vi söker dig som vill jobba heltid under våren och sommaren med våra musikfestivaler, sportevents, företagsevenemang och bröllop runt om i Värmland. Vi ser att du har fyllt 18 år. Gillar att jobba kvällar och helger och vara med där det händer saker. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och besökare. Vi söker dig med teamkäns... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam inom Br. Olssons Event.
Vi söker dig som vill jobba heltid under våren och sommaren med våra musikfestivaler, sportevents, företagsevenemang och bröllop runt om i Värmland.
Vi ser att du har fyllt 18 år. Gillar att jobba kvällar och helger och vara med där det händer saker. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och besökare. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Vi på Br. Olsson Event är övertygade om att mat och upplevelser är något som förenar människor. Goda smaker, musik, härliga dofter och en festlig stämning tror vi är ingredienserna för ett lyckat event.
Vi har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi eventpersonal till Br. Olssons Event.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Servis Julbord 75%

Inför julbordsäsongen behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn. Vi söker dig som vill jobba hos oss från mitten på november till 31 december. Du har minst 1 års erfarenhet som servis. Vi erbjuder tjänst på anställning 75%. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig m... Visa mer
Inför julbordsäsongen behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn.
Vi söker dig som vill jobba hos oss från mitten på november till 31 december. Du har minst 1 års erfarenhet som servis. Vi erbjuder tjänst på anställning 75%.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi servispersonal till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Diskare Julbord 100%

Ansök    Okt 13    Olssons i Karlstad AB    Diskare
Inför julbordssäongen behöver vi förstärka vårt team med en diskare, start november. Vi erbjuder heltidsanställning på 100% från mitten på november till 17 december. Vi söker dig som bor i Karlstad och kan jobba både dagtid, kvällstid, vardagar och helger. Minimum ålder 19 år. Ansökan endast via mail. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på servi... Visa mer
Inför julbordssäongen behöver vi förstärka vårt team med en diskare, start november.
Vi erbjuder heltidsanställning på 100% från mitten på november till 17 december.
Vi söker dig som bor i Karlstad och kan jobba både dagtid, kvällstid, vardagar och helger. Minimum ålder 19 år.
Ansökan endast via mail.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi efter diskare till Olssons Bazar! Visa mindre

Servis Bazar 25%

Inför julbordssäongen behöver vi förstärka vårt serviceteam. Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger året runt. Vi ser att du studerar på universitetet/gymnasiet eller har ett deltidsjobb och vill kombinera med jobb hos oss. Erfarenhet är meriterande men inget krav, vi lär upp på plats. Under vår högsäsong på sommaren erbjuder vi heltidstjänst. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker... Visa mer
Inför julbordssäongen behöver vi förstärka vårt serviceteam.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger året runt. Vi ser att du studerar på universitetet/gymnasiet eller har ett deltidsjobb och vill kombinera med jobb hos oss. Erfarenhet är meriterande men inget krav, vi lär upp på plats. Under vår högsäsong på sommaren erbjuder vi heltidstjänst.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Du har möjlighet att vidareutvecklas hos oss. Vi har en intern bartenderutbildning och det finns möjlighet att avancera till Hovmästare.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi servispersonal till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor - Bazar Bageri & Deli

Ansök    Maj 31    Olssons i Karlstad AB    Bagare/Konditor
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team med start i augusti. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete. ERFARENHET Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utve... Visa mer
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team med start i augusti. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete.
ERFARENHET
Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Runner Olssons Bazar

Inför hösten behöver vi förstärka vårt serviceteam med mat och dryckes runners. Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger. Vi ser att du är minst 17 år och studerar på gymnasiet. Under vår högsäsong på sommaren erbjuder vi heltidstjänst. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Run... Visa mer
Inför hösten behöver vi förstärka vårt serviceteam med mat och dryckes runners.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger. Vi ser att du är minst 17 år och studerar på gymnasiet. Under vår högsäsong på sommaren erbjuder vi heltidstjänst.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Runner är första steget hos oss sen har du möjlighet att vidareutvecklas hos oss till servis.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi servispersonal till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Servis Olssons Bazar

Inför hösten behöver vi förstärka vårt serviceteam. Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger. Vi ser att du studerar på universitetet/gymnasiet eller har ett deltidsjobb och vill kombinera med jobb hos oss. Du har minst 1 års erfarenhet som servis. Under vår högsäsong på sommaren erbjuder vi heltidstjänst. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lill... Visa mer
Inför hösten behöver vi förstärka vårt serviceteam.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger. Vi ser att du studerar på universitetet/gymnasiet eller har ett deltidsjobb och vill kombinera med jobb hos oss. Du har minst 1 års erfarenhet som servis. Under vår högsäsong på sommaren erbjuder vi heltidstjänst.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Du har möjlighet att vidareutvecklas hos oss. Vi har en intern bartenderutbildning och det finns möjlighet att avancera till Hovmästare.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi servispersonal till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Cafébiträde - Bazar Bageri & Deli

Vi söker cafébiträde till vårt team på Bazar Bageri & Deli. Arbetstiden är dagtid vardagar och på helger. Vi ser att du har erfarenhet från jobb i café. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! Bröderna Olssons ... Visa mer
Vi söker cafébiträde till vårt team på Bazar Bageri & Deli.
Arbetstiden är dagtid vardagar och på helger. Vi ser att du har erfarenhet från jobb i café.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi cafébiträde till Bazar Bageri & Deli.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Bartender

Ansök    Jan 30    Olssons i Karlstad AB    Bartender
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt barteam. Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och framförallt helger under våren och heltid över sommaren. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från bartenderyrket. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkän... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt barteam.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och framförallt helger under våren och heltid över sommaren.
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från bartenderyrket.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi bartenders till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor - Bazar Bageri & Deli

Ansök    Feb 18    Olssons i Karlstad AB    Bagare/Konditor
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team som vill vara delaktig i utvecklingen hos oss. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete. ERFARENHET Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet. Bröderna Olssons är ... Visa mer
Bazar Bageri & Deli i Inre hamn är inne i en expansionsfas och vi söker bagare/konditor till vårt team som vill vara delaktig i utvecklingen hos oss. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete.
ERFARENHET
Utbildad bagare/konditor och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet.
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal till Olssons Bazar

Inför sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som servitör/servitris. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! Bröderna Olssons är ett företag i ständig utvec... Visa mer
Inför sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam.
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som servitör/servitris.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi serveringspersonal till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Cafébiträde 75%

Vi söker cafébiträde till vårt team på Bazar Bageri & Deli. Tjänsten är på 75% och arbetstiden är dagtid vardagar och på helger. Vi ser att du har några års erfarenhet från café. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ... Visa mer
Vi söker cafébiträde till vårt team på Bazar Bageri & Deli.
Tjänsten är på 75% och arbetstiden är dagtid vardagar och på helger. Vi ser att du har några års erfarenhet från café.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi cafébiträde till Bazar Bageri & Deli.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Food Runner

Vi söker mat och dryckes runners till vårt team inför sommaren på Olssons Bazar. Vi söker dig som är 16-18 år och studerar på gymnasiet. Som runner är dina uppgifter att bära ut tallrikar med mat från köket och dryck från baren på bricka. Uppdukning av bord och diskplock. Arbetstiden är både dagtid och kvällstid vardagar och på helger. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att gö... Visa mer
Vi söker mat och dryckes runners till vårt team inför sommaren på Olssons Bazar.
Vi söker dig som är 16-18 år och studerar på gymnasiet.
Som runner är dina uppgifter att bära ut tallrikar med mat från köket och dryck från baren på bricka. Uppdukning av bord och diskplock.
Arbetstiden är både dagtid och kvällstid vardagar och på helger.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi runners till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Cafébiträde

Vi söker cafébiträde till vårt team inför hösten på Bazars Bageri & Deli. Vi söker dig som vill jobba 2-3 arbetspass i veckan och som studerar eller har ett annat deltidsjobb och vill kombinera detta med jobb hos oss. Arbetstiden är dagtid vardagar och på helger. Vi ser att du har några års erfarenhet från café. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" ... Visa mer
Vi söker cafébiträde till vårt team inför hösten på Bazars Bageri & Deli.
Vi söker dig som vill jobba 2-3 arbetspass i veckan och som studerar eller har ett annat deltidsjobb och vill kombinera detta med jobb hos oss. Arbetstiden är dagtid vardagar och på helger. Vi ser att du har några års erfarenhet från café.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi cafébiträde till Bazar Bageri & Deli.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal till Olssons Bazar

Inför hösten behöver vi förstärka vårt fantastiska serviceteam med fler medarbetare. Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och framförallt helger med start under augusti/september. Vi ser att du har en huvudsaklig syssla som student på universitetet/gymnasiet eller en deltidstjänst på vardagar. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från servering. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker ... Visa mer
Inför hösten behöver vi förstärka vårt fantastiska serviceteam med fler medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och framförallt helger med start under augusti/september.
Vi ser att du har en huvudsaklig syssla som student på universitetet/gymnasiet eller en deltidstjänst på vardagar.
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från servering.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi efter serveringspersonal till Olssons Bazar!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Diskare

Ansök    Sep 20    Olssons i Karlstad AB    Diskare
Inför hösten behöver vi förstärka vårt team med en diskare, start omgående. Vi erbjuder heltidsanställning på 75-100%. Vi söker dig som bor i Karlstad och kan jobba både dagtid, kvällstid, vardagar och helger. Minimum ålder 19 år. Ansökan endast via mail. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamh... Visa mer
Inför hösten behöver vi förstärka vårt team med en diskare, start omgående.
Vi erbjuder heltidsanställning på 75-100%.
Vi söker dig som bor i Karlstad och kan jobba både dagtid, kvällstid, vardagar och helger. Minimum ålder 19 år.
Ansökan endast via mail.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi efter diskare till Olssons Bazar! Visa mindre

Servis 75%

Inför juli behöver vi förstärka vårt serviceteam. Vi erbjuder anställning på 75% från 1 juli fram till 15 augusti med möjlighet till förlängning under hösten på deltid. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! B... Visa mer
Inför juli behöver vi förstärka vårt serviceteam.
Vi erbjuder anställning på 75% från 1 juli fram till 15 augusti med möjlighet till förlängning under hösten på deltid.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi efter servis till Olssons Bazar! Visa mindre

Kock

Inför vår och sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt köksteam med start i april. Vi erbjuder heltidsanställning på 100%. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar, Bröderna Olssons Elektriska och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helg... Visa mer
Inför vår och sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt köksteam med start i april.


Vi erbjuder heltidsanställning på 100%.


Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar, Bröderna Olssons Elektriska och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.


Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i en miljö i ständig utveckling och där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång.


Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!


Nu söker vi efter kockar till Olssons Bazar! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Feb 3    Olssons i Karlstad AB    Pizzabagare
Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt team med en pizzabagare. Tjänsten startar maj/juni. På Olssons Bazar bakar vi Napolitansk Pizza med kärlek och högsta kvalité på råvaror. Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Du kommer att arbeta... Visa mer
Inför sommarsäsongen behöver vi förstärka vårt team med en pizzabagare. Tjänsten startar maj/juni.


På Olssons Bazar bakar vi Napolitansk Pizza med kärlek och högsta kvalité på råvaror.


Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.


Du kommer att arbeta dag som kväll, vardagar som helger, och du trivs i en miljö i ständig utveckling och där ditt engagemang är en viktig nyckel till framgång.


Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!


Nu söker vi efter pizzabagare till Olssons Bazar! Visa mindre

Serveringspersonal till Olssons Bazar

Inför hösten behöver vi förstärka vårt serviceteam med start under augusti/september. Vi söker dig som vill jobba extra på framförallt helger, men även vardagar vid behov. Under sommarsäsong erbjuder vi heltidsanställning. Vi ser att du har en huvudsaklig syssla som student på universitetet/gymnasiet eller en deltidstjänst på vardagar. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från servering. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stä... Visa mer
Inför hösten behöver vi förstärka vårt serviceteam med start under augusti/september.
Vi söker dig som vill jobba extra på framförallt helger, men även vardagar vid behov.
Under sommarsäsong erbjuder vi heltidsanställning. Vi ser att du har en huvudsaklig syssla som student på universitetet/gymnasiet eller en deltidstjänst på vardagar.
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från servering.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar, Bröderna Olssons Elektriska och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi efter serveringspersonal till Olssons Bazar!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre