Lediga jobb som Försäljningschef i Karlstad

Se lediga jobb som Försäljningschef i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Försäljningschef Butik, Region Mellan

Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi deras dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Och just det, visste du att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik... Visa mer
Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi deras dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Och just det, visste du att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i den viktiga rollen som Försäljningschef Butik för Region Mellan. Som ledare hos Ahlsell utvecklar du dina anställda genom att involvera, lyssna, visa förtroende, ge utmaningar, bekräftelse och feedback. Våra ledare är ambitiösa, ser möjligheter och fattar beslut som stödjer företagets vision och mål. Våra chefer är förebilder för hög arbetsmoral och etik.

Hos Ahlsell värdesätter vi både din prestation och dig som person. Vi vill att vi ska vara den Bästa tiden i ditt arbetsliv.

Om tjänsten

Som Försäljningschef Butik driver och utvecklar du regionens butiker som försäljningskanal. Du leder, utvecklar och samordnar butikernas verksamhet i samverkan med övrig försäljningsorganisation.

Du har personalansvaret för elva butikschefer från Arvika i väst till Strängnäs i öst. Att säkerställa att rätt kompetens finns i ditt team, säljleda och regelbundet coacha dessa medarbetare är en viktig del i ansvaret.

I dina övriga ansvarsområden ingår att:

• Vara medlem i och aktivt delta i regionledningsgruppens arbete
• Coacha och stötta dina medarbetare för utveckling och medarbetarengagemang
• Övergripande ansvara för försäljning, resultat och kostnader
• Initiera och säkerställa genomförande av försäljningsdrivande insatser
• Ta fram och följa upp verksamhetsplan mot mål samt planera, genomföra och följa upp aktiviteter som driver affärerna framåt
• Ansvara för systematiskt arbetsmiljöarbete i butikerna i din region
• Tillsammans med butikscheferna bemanningsplanera och rekrytera, sätta och följa upp mål
• Ha övergripande ansvar för Kapital- och lagervård samt butikssortiment
• Arbeta med strategi kring ny- och ometableringar samt integration av förvärv
• Samverka med säljledning och säljare samt specialistsäljare

Placeringsort för denna tjänst kommer vara på något av våra lokalkontor (Karlstad, Örebro, Eskilstuna eller Västerås). Du reser frekvent till samtliga butiker i din region.

Vi söker

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har dokumenterad erfarenhet av säljledning och har arbetat i ett nära kund-leverantörsförhållande. Du har vidare erfarenhet från att ha lett andra chefer och varit verksam i en ledningsgrupp, arbetat i en regionalt spridd verksamhet med förståelse för butiksdrift.

Personliga egenskaper vi tror passar rollen och vår företagskultur:

• Engagerande lagspelare som är trygg i sig själv och sitt ledarskap
• Nyfiken, modig och värderingsstyrd
• Affärsdriven och uthållig
• Kommunikativ och duktig på att föra dialog, lyhörd

Kontakt och rekryteringsprocessen

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra tester som ett steg i?rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske löpande och i den här rekryteringen samarbetar Ahlsell med Jurek Recruitment & Consulting. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ylva Ottosson på [email protected] alt 073-391 41 08 eller Matilda Thelin [email protected] alt 076-002 69 46.

Mer om Ahlsell

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation och våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och att utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är Medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar! Visa mindre

Försäljningschef Sverige - Askalon AB

Ansök    Maj 2    Tacting AB    Försäljningschef
Om tjänsten Som Försäljningschef ansvarar du för att leda och utveckla vår svenska säljavdelning. Med stor förståelse för kundernas behov och våra produkter kommer du sätta tydliga mål, implementera och utveckla effektiva processer samt kontinuerligt följa upp försäljningsarbetet. Du kan med din gedigna bakgrund inom försäljning och industri finnas tillhands och stötta säljavdelningen vid frågeställningar samt driva det dagliga och strategiska försäljning... Visa mer
Om tjänsten
Som Försäljningschef ansvarar du för att leda och utveckla vår svenska säljavdelning. Med stor förståelse för kundernas behov och våra produkter kommer du sätta tydliga mål, implementera och utveckla effektiva processer samt kontinuerligt följa upp försäljningsarbetet. Du kan med din gedigna bakgrund inom försäljning och industri finnas tillhands och stötta säljavdelningen vid frågeställningar samt driva det dagliga och strategiska försäljningsarbetet.
Askalons säljteam i Sverige består av 21 erfarna säljare som skapar och bibehåller långsiktiga relationer med våra kunder genom hög service, närvaro och kvalitativ leverans fördelat i teamledare, utesäljare och tekniska säljare. I rollen som Försäljningschef kommer du säkerställa att det vi gör är värdeskapande med kunden i fokus samt ansvara för att kommunicera riktning på ett tydligt och entusiasmerande sätt med gemensamt mål i sikte för hela säljavdelningen.
Arbetsuppgifter
Utveckla, implementera och genomföra en effektiv försäljningsstrategi för att uppnå företagets tillväxtmål med stort fokus på lönsamhet, ny kund och befintlig kund
Ledning och coachning av säljteamet för att maximera prestanda, samarbete och resultat
Omvärldsbevaka och identifiera nya affärsmöjligheter, projekt och marknader för företagets produkter och tjänster.
Bygga och underhålla långsiktiga relationer med medarbetare, kunder och partners
Ansvara för att upprätthålla hög kundnöjdhet med fokus på faktorer som prissupport, leveranstid och legala villkor

Om dig
Vi söker dig som har
Flerårig erfarenhet av försäljning B2B
Erfarenhet av strategiskt försäljningsarbete
Gedigen erfarenhet inom industri
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av ledande roll med budgetansvar
Tidigare arbetat med ventiler eller inom processindustri

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper
Affärsmässig med stor förståelse för branschen samt intresse för omvärldsbevakning vilket ger goda möjligheter till att snabbt upptäcka nya lösningar och lönsamma affärer
Tekniskt intresserad där du ständigt är lyhörd för och söker förståelse för kundens verksamhet och lösningar vi kan erbjuda
Engagerande och närvarande ledare som brinner för att se sina medarbetare utvecklas och samarbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du är en trygg och snabb beslutsfattare. Med din positivitet ser du lösningar där andra ser utmaningar
Kommunikativ med förmågan att anpassa kommunikation till mottagaren och dennes kunskapsnivå samt är stark gällande att bygga och bibehålla goda långsiktiga relationer. Du kan tydligt kommunicera varför vi gör det vi gör.

Om oss
Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer – för en säker och hållbar framtid. Vi är idag drygt 100 medarbetare med hög kompetens inom ventiler, ventildiagnostik och ventilservice. Dessutom har vi en egen konstruktionsavdelning för tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin.
Utöver vårt huvudkontor i Karlstad har vi även kontor i Danmark och Finland. Våra kunder består bland annat av energiverk, raffinaderier, pappersbruk, kemiindustri, vatten- och avloppsverk. Vi har ett tätt samarbete med Emerson Automation Solutions och vi representerar dessutom VAG Group i Danmark och Sverige.
Vi arbetar kontinuerligt för att vara det långsiktiga valet för våra kunder och medarbetare. På Askalon har vi kul tillsammans i en snabbt föränderlig miljö där alla ges möjligheten att utvecklas.
Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Tacting en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070-594 72 77 och Elin Skau på 073-529 69 67
Välkommen in med din ansökan senast 19 maj! Visa mindre

Försäljningschef Butik, Region Mellan

Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi deras dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Och just det, visste du att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik... Visa mer
Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi deras dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Och just det, visste du att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i den viktiga rollen som Försäljningschef Butik för Region Mellan. Som ledare hos Ahlsell utvecklar du dina anställda genom att involvera, lyssna, visa förtroende, ge utmaningar, bekräftelse och feedback. Våra ledare är ambitiösa, ser möjligheter och fattar beslut som stödjer företagets vision och mål. Våra chefer är förebilder för hög arbetsmoral och etik.

Hos Ahlsell värdesätter vi både din prestation och dig som person. Vi vill att vi ska vara den Bästa tiden i ditt arbetsliv.

Om tjänsten

Som Försäljningschef Butik driver och utvecklar du regionens butiker som försäljningskanal. Du leder, utvecklar och samordnar butikernas verksamhet i samverkan med övrig försäljningsorganisation.

Du har personalansvaret för elva butikschefer från Arvika i väst till Strängnäs i öst. Att säkerställa att rätt kompetens finns i ditt team, säljleda och regelbundet coacha dessa medarbetare är en viktig del i ansvaret.

I dina övriga ansvarsområden ingår att:

• Vara medlem i och aktivt delta i regionledningsgruppens arbete
• Coacha och stötta dina medarbetare för utveckling och medarbetarengagemang
• Övergripande ansvara för försäljning, resultat och kostnader
• Initiera och säkerställa genomförande av försäljningsdrivande insatser
• Ta fram och följa upp verksamhetsplan mot mål samt planera, genomföra och följa upp aktiviteter som driver affärerna framåt
• Ansvara för systematiskt arbetsmiljöarbete i butikerna i din region
• Tillsammans med butikscheferna bemanningsplanera och rekrytera, sätta och följa upp mål
• Ha övergripande ansvar för Kapital- och lagervård samt butikssortiment
• Arbeta med strategi kring ny- och ometableringar samt integration av förvärv
• Samverka med säljledning och säljare samt specialistsäljare

Placeringsort för denna tjänst kommer vara på något av våra lokalkontor (Karlstad, Örebro, Eskilstuna eller Västerås). Du reser frekvent till samtliga butiker i din region.

Vi söker

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har dokumenterad erfarenhet av säljledning och har arbetat i ett nära kund-leverantörsförhållande. Du har vidare erfarenhet från att ha lett andra chefer och varit verksam i en ledningsgrupp, arbetat i en regionalt spridd verksamhet med förståelse för butiksdrift.

Personliga egenskaper vi tror passar rollen och vår företagskultur:

• Engagerande lagspelare som är trygg i sig själv och sitt ledarskap
• Nyfiken, modig och värderingsstyrd
• Affärsdriven och uthållig
• Kommunikativ och duktig på att föra dialog, lyhörd

Kontakt och rekryteringsprocessen

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra tester som ett steg i?rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske löpande och i den här rekryteringen samarbetar Ahlsell med Jurek Recruitment & Consulting. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ylva Ottosson på [email protected] alt 073-391 41 08 eller Matilda Thelin [email protected] alt 076-002 69 46.

Mer om Ahlsell

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation och våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och att utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är Medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar! Visa mindre

Driven Affärschef till expanderande verksamhet

Har du erfarenhet av att styra och leda byggverksamhet samtidigt som du brinner för att utveckla organisationer och affärer? Om oss Svenska Spol & Relininggruppen söker nu en Affärschef till Rörinspektion i Karlstad. Bolaget som omsätter 27 miljoner har två affärer vara den ena är spolning, filmning och relining i fastigheter. Den andra har inriktning på kringtjänster för det markförlagda VA-nätet och omfattar spolning, filmning, inmätning och provtryckn... Visa mer
Har du erfarenhet av att styra och leda byggverksamhet samtidigt som du brinner för att utveckla organisationer och affärer?

Om oss

Svenska Spol & Relininggruppen söker nu en Affärschef till Rörinspektion i Karlstad. Bolaget som omsätter 27 miljoner har två affärer vara den ena är spolning, filmning och relining i fastigheter. Den andra har inriktning på kringtjänster för det markförlagda VA-nätet och omfattar spolning, filmning, inmätning och provtryckning av ledningar samt brunnsinspektion. Organisationen består av 17 personer varav två är projektledare och resterande tekniker.Om rollen

Affärschefen ansvarar för att leda, driva och utveckla den operativa driften med personalansvar för projektledarna samt ansvar för det ekonomiska resultatet. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att vara en engagerad och tydlig ledare för personalen, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

Rollen innebär ansvar för orderingången och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt på den lokala marknaden samt att vara en stöttning till projektledarna. I rollen ingår även att löpande samverka med affärscheferna i övriga geografier samt att vara del i den ledningsgruppen som sätter agendan för gruppens utveckling.Vi erbjuder

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en stor frihet i att vara med och utforma hur verksamheten ska utvecklas både lokalt och i gruppen som helhet. För en driven och engagerad individ finns det väldigt goda möjligheter att påverka den egna utvecklingen.

Vi söker

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av ledarskap inom byggbranschen. Du har god erfarenhet av att hantera projektverksamhet och den komplexitet som kommer därmed. Du är strukturerad i ditt arbete samtidigt som du besitter förmågan att vara flexibel och hantera problem när de uppstår. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetssidan och/eller marksidan. Det är ett krav att du har minst B-körkort samt hanterar svenska obehindrat i tal och i skrift.

Placeringsorten är i vid vårt kontor på Ilanda. Resor förekommer i viss omfattning. Vi erbjuder en marknadsmässig ersättning gällande lön och andra förmåner.

Ansök

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 3 september 2023. Vid eventuella frågor kontakta rekryterare Martina Nordberg på [email protected] eller 073-624 77 24.

Om gruppen

Svenska Spol & Relininggruppen AB bildades 2022, ägs av AB Segulah och är moderbolag i en koncern med fem bolag med verksamhet inom tre områden: fastighetsenergi, spolning, filmning och relining i fastigheter samt tjänster för det markförlagda VA-nätet. Gruppen har verksamhet i Västra Götaland, Värmland, Dalarna, Gävleborg, Västmanland och Uppsala. Visa mindre

Konsultbolag inom tech söker resultatenhetschef till Karlstad

Att arbeta hos oss innebär att?bidra till ett smartare,?mer?hållbart och?mer motståndskraftigt?samhälle. Genom att kombinera vår?solida?erfarenhet?och kunskap?från försvars- och industrisektorn?säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar. Om rollen I rollen som resultatenhetschef är du huvudansvarig för vår enhet inom teknikinformation vilken består av 16 teknikinformatörer. Dessa sitter dels... Visa mer
Att arbeta hos oss innebär att?bidra till ett smartare,?mer?hållbart och?mer motståndskraftigt?samhälle. Genom att kombinera vår?solida?erfarenhet?och kunskap?från försvars- och industrisektorn?säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar.

Om rollen

I rollen som resultatenhetschef är du huvudansvarig för vår enhet inom teknikinformation vilken består av 16 teknikinformatörer. Dessa sitter dels hos oss på vårt kontor i Karlstad, dels ute hos några av våra kunder i området.

Dina arbetsuppgifter består av två huvudkomponenter i form av ledarskap och försäljning. Rollen inkluderar främst personal- och ledarskap i form av att hantera och stötta teknikinformatörerna i dess dagliga arbete. Detta genom att ha regelbundna möten och uppföljningar. Det kan också innebära att rekrytera in nya medarbetare, kompetensutveckla och föreslå utbildningar för att öka kompetensen. Rollen innehar också ett försäljningsansvar där det handlar om att bearbeta befintliga kunder, men ibland även att hitta nya potentiella kunder. Detta görs bland annat via kontinuerliga kunduppföljningar, merförsäljning och att förlänga befintliga uppdrag.

Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg. Resor till kunder i regionen förekommer.

Du erbjuds – citat från medarbetare

”Vi arbetar med spännande teknik och ligger i framkant inom det vi gör vilket är enormt inspirerade”

”Vi är ett väldigt kompetensfokuserat bolag och vi erbjuder mycket utbildning inom bolaget, samt alternativa karriärvägar”

”Vi har en fin balans mellan arbete och fritid – vi slänger ej bara med ett fint ord, det är verkligen så på riktigt!”

Din profil

Vi söker dig som är en naturlig ledare med förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan skapa goda relationer både internt och externt. Vidare är du stabil och positiv, samt sprider energi och entusiasm till ditt team och dina kunder. Vi ser samtidigt att du är självgående, beslutsam och tar egna initiativ för att nå goda resultat.

Har flera års chefs- och/eller ledarskapserfarenhet
Har flera års erfarenhet från en säljande roll med tydligt resultat- & budgetansvar
Du är flytande i svenska, samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Har hög kompetens och/eller intresse inom teknik, meriterande med erfarenhet inom specifikt teknikinformation
Meriterande om du har en kandidatexamen som ingenjör, teknologiekandidat eller annan relevant utbildning
Meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen, samt om du har ett starkt nätverk inom regionen


Om oss

Vi är en tech, lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad. Vi står för ett helhetserbjudande som hjälper våra kunder växa på alla plan. Hela vägen från produkt- och affärsutveckling till verksamhetsutveckling och management.

Vi har idag drygt 30 kontor och finns i SV, NO och FI. Vi riktar sig mot ett flertal olika marknader så som bland annat fordonsindustrin, bank & finans, försvarsindustrin, telekom och offentlig sektor.

Har vi väckt ditt intresse? 

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara några få frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.?Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här –?https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.  

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Tschöp på[email protected]. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technical Sales Manager - WIKUS Nordic AB

Om tjänsten WIKUS Nordic AB söker en teknisk säljansvarig med regionansvar i mellersta Sverige. Du kommer även arbeta med kunder i hela Finland och Danmark med målet att effektivisera och kundanpassa våra produkter och service. Du blir en del av ett tekniskt säljteam med två kollegor i Sverige samt säljteam och support i Tyskland där du fungerar som länk mellan säljteam och kunder. Du är till största del är på plats ute hos kund och genomför teknisk serv... Visa mer
Om tjänsten

WIKUS Nordic AB söker en teknisk säljansvarig med regionansvar i mellersta Sverige. Du kommer även arbeta med kunder i hela Finland och Danmark med målet att effektivisera och kundanpassa våra produkter och service. Du blir en del av ett tekniskt säljteam med två kollegor i Sverige samt säljteam och support i Tyskland där du fungerar som länk mellan säljteam och kunder.

Du är till största del är på plats ute hos kund och genomför teknisk service, installation av utrustning, ökar maskinprestanda i produktion samt utbildar produktionspersonal i produkterna. Du kommer även ansvara för att planera och implementera relevanta försäljningsstrategier och aktiviteter kopplat till befintliga kunder.

WIKUS Nordic i Sverige är placerat i Karlstad och för denna tjänst finns möjlighet att arbeta på plats men även till hybridarbete och hemmakontor.

Arbetsuppgifter

- Tillhandahålla teknisk support och service till kunder

- Arbeta tillsammans med kund för att installera, effektivisera och underhålla utrustning

- Planera och implementera kundrelaterade aktiviteter, utbildningar och undersökningar

- Sammanställa och presentera säljrelaterad information till ledningsgrupp och internationellt säljteam

- Resa minst 2-3 dagar i veckan för att besöka befintliga kunder och produktion

- Omvärldsbevakning och sammanställning av marknadstrender

Om dig

Vi söker dig som har

- Erfarenhet från tillverkande produktion inom trä- eller metallindustri

- Erfarenhet av försäljning mot slutkund (B2C)

- Erfarenhet av MS Office och administrativt arbete

- Erfarenhet från ERP-system

- Kunskap inom SalesForce

- Flytande engelska i tal och skrift

- B-körkort

Det är meriterande om du har

- Tidigare arbetat som teknisk säljare mot tillverkande industri

- Tekniskt intresse med stor vilja att lära och vidare kompetensutvecklas inom produkterna

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper

- Kommunikativ med stort kundfokus. Du kan möta många olika människor och situationsanpassa din kommunikation där du alltid är lyhörd för kundernas behov. Likaså har du lätt för att samarbeta med andra.

- Tekniskt intresserad med god analytisk förmåga. Du trivs med problemlösning.

- Självgående med ett driv att leda och planera ditt arbete för att skapa en strukturerad vardag som genomsyras av självledarskap. Du lyfter gärna idéer och egna initiativ.

Om oss

WIKUS grundades år 1958 i Spangenberg, Tyskland. Vi är idag ett världsledande företag inom kapande verktyg och Europas största bandsågblads tillverkare. 750 anställda sätter de tekniska trenderna och följer utvecklingen inom High-tech bandsågblad. Det är den långa erfarenheten och expertisen hos WIKUS som gör att våra kunder väljer oss. Vi är certifierade enligt de senaste industriella kvalitetsnormerna och har fabriker i bland annat Tyskland, Kanada, Frankrike, Spanien, Indien och USA. Vi är den enda enheten lokaliserad i Sverige idag där vi står inför en stor och spännande tillväxtresa.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070-594 72 77 eller Elin Skau på 073-529 69 67.

Välkommen in med din ansökan senast 8 januari. Visa mindre

Affärsområdeschef till Rydahls Bromsspecialisten

Ansök    Maj 12    Linck i Karlstad AB    Försäljningschef
Är du en driven ledare med dokumenterade resultat inom försäljning? Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en ambitiös och resultatorienterad Affärsområdeschef inom affärsområdet Reservdelar! På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag. Om tjänsten Som Affärsområdeschef kommer du att ha ansvar fö... Visa mer
Är du en driven ledare med dokumenterade resultat inom försäljning?

Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en ambitiös och resultatorienterad Affärsområdeschef inom affärsområdet Reservdelar!

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag.

Om tjänsten

Som Affärsområdeschef kommer du att ha ansvar för att leda den dagliga verksamheten och vara involverad i utvecklingen av kunder, leverantörer och medarbetare inom affärsområdet Reservdelar. Du kommer att leda en organisation på 25 medarbetare och arbeta med att säkerställa både tillväxt och lönsamhet. Genom att vara en del av ledningsgruppen kommer du också att ha en viktig roll i att driva företagets övergripande strategi framåt.

Affärsområdet omsätter drygt 90 MSEK och marknadsför bl.a. bromsdelar, kopplingsdelar, filter, fjädringsdelar, hjulnav och fordonsbelysning. Med en effektiv webshop och nio servicelager runt om i Sverige servar man både rikstäckande verkstadskedjor och fristående verkstäder och man är en av de ledande verksamheterna inom denna nisch.

Om dig

För denna tjänst så söker vi en resultatdriven ledare med försäljningsbakgrund. För att passa för rollen bör du ha relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av försäljning eller affärsområdesansvar inom en större verksamhet eller koncern. Du bör ha haft ansvar för såväl strategiska som operativa beslut och erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

Som person är du resultatdriven och har ett stort intresse för försäljning och marknadsutveckling inom industriell verksamhet. Du har god teknisk förståelse och är intresserad av produkt- och affärsutveckling. Du har även grundläggande kunskaper inom ekonomi och förmågan att läsa och analysera en resultat- och balansräkning. Som person är du ambitiös och engagerad och kan arbeta självständigt såväl som i team.

Du har också goda kommunikationsförmågor och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Rydahls Bromsspecialisten

Rydahls Bromsspecialisten som grundades 1916 är idag en välkänd och etablerad verksamhet med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 60 anställda.

Kunderbjudandet består av bromssytem för tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp, trailer och lätta transportfordon. Kunderna återfinns till största del i Sverige och Finland. Bolaget är indelat i tre affärsområden där vart och ett tillhör marknadsledarna i sin bransch.

Rydahls ägs sedan 2015 av börsnoterade OEM International, som är en av Europas ledande teknikhandels-koncerner inom industriella komponenter och system. Koncernen omsätter 4,7 miljarder, har ca 1000 anställda och består av 33 rörelsedrivande enheter i 15 länder.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på [email protected] eller Johan Cederholm på [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef

Har du en passion för ledarskap, utbildning och försäljning, uppvärmning för hemmet, elförbrukning och besparing samt att alltid ge anställda bästa stödet. Då är det dig vi söker som ledare till Kaminvärme. Arbetsbeskrivning I rollen som säljchef är det din uppgift att säkerställa att våra säljare får utbildning och support i sitt dagliga arbete. Det ska vara en upplevelse att vara anställd hos Kaminvärme och utvecklande hela tiden. Därför arbetar vi med i... Visa mer
Har du en passion för ledarskap, utbildning och försäljning, uppvärmning för hemmet, elförbrukning och besparing samt att alltid ge anställda bästa stödet. Då är det dig vi söker som ledare till Kaminvärme.
Arbetsbeskrivning
I rollen som säljchef är det din uppgift att säkerställa att våra säljare får utbildning och support i sitt dagliga arbete. Det ska vara en upplevelse att vara anställd hos Kaminvärme och utvecklande hela tiden. Därför arbetar vi med interna utbildningar där fokus är utveckling för den enskilda individen. Din viktigaste uppgift är att vara aktivt stödjande för våra säljare ute på fält samt att se till att ditt team alltid har bemanning och bästa förutsättningar att lyckas. Rekrytering är en viktig roll för dig när du själv avgör vilka du vill satsa på i rekryteringsfasen.
Vi får våra kunder genom annonsering, mässor, marknader och distriktsbearbetning när vi går och knackar på hos grannar på de områden vi monterat. Hos oss kan du räkna med många trevliga kaffestunder nu när frågan kring el och uppvärmning är högintressant för varje fastighetsägare. Tjänsten är 100% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning).
Vem är du?
För att lyckas i rollen är du mål och serviceinriktad samt brinner för ledarskap och försäljning. Du tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete och drivande ledarskap. Vi tror att du har ett brinnande intresse för individens utveckling samt för de produkter vi säljer. Du bör ha gedigen erfarenhet från försäljning och ledarskap. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo samt lära dig nytt. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt är en tävlingsmänniska som är inställd på att arbeta en del kvällar och även någon helg. Har du utbildning med inriktning mot bygg är det meriterande.
Vad kan Kaminvärme erbjuda dig?
Som säljchef hos oss får du en rolig ledarroll med stor möjlighet till utveckling och hög inkomst. Du får anställning hos en aktör som satsar på tillväxt inom uppvärmning och besparing för att ta en stor marknadsandel inom segmentet. Hos oss får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv mot uppsatta mål. Vi satsar mycket på din personliga utveckling när du går igenom vår ledarskap, sälj- och produktskola som lär ut ledarskap inom försäljning och besparing för fastigheter från grunden. Vårt mål är att få dig att bli ditt bästa jag hos oss, därför individ anpassas även utbildningen utifrån din nuvarande kompetens.
Vi som arbetar på Kaminvärme värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst i alla åldrar.
Kaminvärme
Vi är ett nystartat företag men med stor erfarenhet från branschen. Vi har som mål att ta en stor marknadsandel inom segmentet besparing och trygg uppvärmning. Vi tror på att spara energi genom det enkla och traditionella sättet pellets och vedeldning i kombination med värmepumpar. Vi står för nyckelfärdiga montage där vi hanterar allt från order med bygganmälan, dokumentation och montage hela vägen till en slutbesiktning. Våra kunder upplever en stor trygghet och mysfaktor samtidigt som de får hög besparing och har trygg uppvärmning i den osäkra elmarknaden vi lever med idag. Vi hjälper våra kunder tillbaka till det som förut var helt naturligt i var mans hem, en trygg värmande kamin.
Är du intresserad?
För frågor eller funderingar vänligen kontakta [email protected] eller ring honom på 0702016333.
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-05-22. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Att du snabbt kan vara tillgänglig för tjänsten är en fördel.
Tilltänkt startdatum 2023-06-12
I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.
Vi ser fram emot din ansökan!
Jörgen Visa mindre

Försäljningschef – Österbergs Industrihandel

Om tjänsten Österbergs Industrihandel är på en spännande resa där företaget hittar nya vägar för att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Vi söker nu efter en ny försäljningschef som kommer ha ansvaret över 13 tekniska produktsäljare. Du kommer vara nyckelpersonen i gruppen som genom stöd och support leder och utvecklar varje enskild säljare i den dagliga verksamheten, inom deras specialistområde, säkerställer du en värdebaserad försäljning. Du är ... Visa mer
Om tjänsten
Österbergs Industrihandel är på en spännande resa där företaget hittar nya vägar för att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Vi söker nu efter en ny försäljningschef som kommer ha ansvaret över 13 tekniska produktsäljare. Du kommer vara nyckelpersonen i gruppen som genom stöd och support leder och utvecklar varje enskild säljare i den dagliga verksamheten, inom deras specialistområde, säkerställer du en värdebaserad försäljning.

Du är en proaktiv och strategisk ledare som är nyfiken och tekniskt intresserad samtidigt som du förstår hur säljarna skapar kundvärde inom sitt område och sortiment. Som försäljningschef arbetar du med att nyttja de processer och rutiner som redan finns, men ges även möjligheten att se över eventuella förbättringar och effektiviseringar i försäljningsprocessen.

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg ledare som har förmåga att leda och utveckla andra med ett lyckat resultat. Du har ett driv som tar gruppen framåt och har lätt att motivera och engagera din omgivning där du framför allt skapar förtroende hos säljarna och bidrar till affärsutveckling. Som person är du kommunikativ och gillar möten med andra där du på så vis skapar framgångsrika relationer både internt och externt. Du är lyhörd och analyserar gärna marknaden för att identifiera nya behov och möjligheter.

Vi ser det som viktigt att du har några års erfarenhet från liknade roller där du har varit ansvarig för försäljningen. Du har ett stort teknikintresse och en nyfikenhet i och för de lösningar som vi säljer till våra kunder. En fördel är om du även har en teknisk utbildning.

B-körkort är ett krav.

Om oss
Österbergs Industrihandel AB har sedan 1905 präglats av att alltid finnas nära kunden och erbjuder därför ett kundanpassat sortiment, vilket gör Österbergs till industrins logistik- och servicepartner. Genom åren har det gjorts förvärv inom svets-, bygg-, luft-, produktion- & hydrauliksegmenten för att ge kunderna inom verkstads-, process- & byggindustrin den absolut bästa totalpartner konceptet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070-594 72 77 eller Josefine Appel på 076-017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 8 juni. Visa mindre

Försäljningschef Swedish Northcom

Ansök    Apr 20    Linck i Karlstad AB    Försäljningschef
Northcom är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av deras framgångsrika team som Försäljningschef i Sverige. Om dig Som ledare inom försäljning kommer du att vara en avgörande faktor i företagets fortsatta tillväxt. Du drivs av att bygga och behålla goda kundrelationer, och har genom åren saml... Visa mer
Northcom är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av deras framgångsrika team som Försäljningschef i Sverige.

Om dig

Som ledare inom försäljning kommer du att vara en avgörande faktor i företagets fortsatta tillväxt. Du drivs av att bygga och behålla goda kundrelationer, och har genom åren samlat på dig de ledaregenskaper som krävs för att utveckla och skapa förutsättningar att lyckas för dina kollegor på säljavdelningen. Du är trygg, förtroendeingivande och jordnära i din framtoning. Dessutom är du en lagspelare som gillar att vara en del av ett sammansvetsat team. Som Försäljningschef för Northcom kommer du att vara en förebild för dina kollegor och en god representant för företaget. Dina personliga egenskaper kommer att ha stor vikt i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten

I rollen som försäljningschef kommer du ansvara för den totala försäljningsbudgeten och rapporterar direkt till VD. Du ingår i ledningsgruppen och blir en viktig pusselbit i Northcoms fortsatta tillväxt. Säljarna är till antalet 9 personer och finns utspridda över hela Sverige. Du kommer i rollen att aktivt stötta dina kollegor med allt från upphandlingar till lösningsförslag och delaktighet på kundmöten. Det är av stor vikt att du gillar att resa och besöka kunder för att bygga starka och långsiktiga band. Utöver dessa åtagande kommer du även vara med och forma Northcoms digitala försäljningsmiljö samt ha stor delaktighet i utformningen av hur tjänsten ska se ut framåt. I rollen behöver du kunna växla mellan att ena stunden vara delaktig i strategiska beslut tillsammans med ledningsgrupp och i andra stunden stötta dina säljare i det operativa arbetet.

Northcom söker en person med god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av, ledarskap, upphandlingar och lösningsförsäljning. Eftersom resor förekommer frekvent behöver du ha körkort B. Tjänsten är placerad i Karlstad.

Om Företaget

Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar. Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakt, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.

Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter och har tidigare erfarenhet från ledande position inom försäljning, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail [email protected].

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är söndag 7 maj.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef - Karlstads Energi

Vi söker dig som drivs av att se människor växa och utvecklas. Om tjänsten Som Försäljningschef kommer du ansvara för att skapa, vårda och utveckla kundrelationer tillsammans med ditt team inom försäljning och kundservice. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för vår försäljningsstrategi och arbetet med att utveckla våra kundrelationer där du aktivt deltar i det operativa arbetet. En stark framgångsfaktor i tjänsten är att skapa nära och långsiktig... Visa mer
Vi söker dig som drivs av att se människor växa och utvecklas.

Om tjänsten

Som Försäljningschef kommer du ansvara för att skapa, vårda och utveckla kundrelationer tillsammans med ditt team inom försäljning och kundservice. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för vår försäljningsstrategi och arbetet med att utveckla våra kundrelationer där du aktivt deltar i det operativa arbetet. En stark framgångsfaktor i tjänsten är att skapa nära och långsiktiga kundrelationer.

Via kontinuerliga omvärldsbevakningar håller du dig uppdaterad för att kunna säkerställa ett kunderbjudande i framkant. I en föränderlig och högaktuell bransch vågar du utmana och tänka nytt för att hitta nya vägar att gå till marknad.

Du har personal- och budgetansvar för en enhet med säljare och kundservicemedarbetare där ni totalt är 10 medarbetare. Din roll innebär ett aktivt ledarskap där du inspirerar och utvecklar din personal längs vägen mot den gemensamma målbilden.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Karlstad och du rapporterar till Marknadschef.

Om dig

För att lyckas och trivas i tjänsten ska du genuint tycka att försäljning är roligt och motiveras av att hitta nya vägar framåt.

Ditt affärssinne är starkt och du gillar att arbeta självständigt, strukturerat och resultatorienterat för att, tillsammans med enheten, nå uppsatta mål. Du har lätt för att analysera situationer, förstå problem och se lösningar i form av konkreta aktiviteter.

Du har ett ledarskap som är närvarande och stöttande samtidigt som du är tydlig och har en förmåga att fatta beslut. En styrka i ditt ledarskap är att se dina medarbetares olikheter som styrkor där er gemensamma insats bidrar till utveckling.

Som person är du engagerad, nyfiken och utvecklingsfokuserad. Du är en inspiratör och kommunikatör som skapar förtroende i det personliga mötet och som även har förmågan att engagera din omgivning.

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt en bakgrund inom kundservice och försäljning där du lett en försäljningsorganisation mot goda resultat. Vi ser att du som söker har erfarenhet av såväl operativt som strategiskt försäljningsarbete. Har du tidigare arbetat inom energibranschen ser vi det som meriterande.

Om oss

Karlstads Energi AB erbjuder produkter och tjänster som gör det lättare för våra kunder att leva ett hållbart liv. Vi levererar förnybar värme till mer än 50 000 Karlstadsbor. Vi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige samt ansvarar för återvinningstjänster i kommunen. Bland våra engagerade medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling, underhåll, drift och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsatte cirka 1100 mkr år 2021.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Beckius på 073 529 33 23.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 22 januari. Visa mindre

Morups Fönster söker Distriktschef

Ansök    Feb 6    Morupsfönster AB    Försäljningschef
Vi söker dig som vill ta chansen att bli Entreprenör och Distriktschef och skapa din karriär inom ramen för ett fungerande koncept. Du får vara med om att bygga bolag och bli en viktig spela i något stort. En unik möjlighet att göra din karriär som entreprenör. Morups Fönster har hantverkaranor sedan 1932 och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Vi tillverkar och monterar helt efter kundens specifika önskemål. Vår... Visa mer
Vi söker dig som vill ta chansen att bli Entreprenör och Distriktschef och skapa din karriär inom ramen för ett fungerande koncept. Du får vara med om att bygga bolag och bli en viktig spela i något stort. En unik möjlighet att göra din karriär som entreprenör.

Morups Fönster har hantverkaranor sedan 1932 och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Vi tillverkar och monterar helt efter kundens specifika önskemål. Vårt huvudkontor och vår fönsterfabrik är beläget i Morup utanför Falkenberg. Vi är ett snabbt växande företag med en ambition att växa genom att ligga i framkant både i produktens prestanda och ambitiösa medarbetare.

Om ditt bolag

Vi söker Distriktschef till ett företag som erbjuder fönsterbyte till privatpersoner. Bolaget driver den egna verksamheten med både försäljning och installation. Den centrala organisationen stöttar med koncept, utbildning, system med mera, så att du som säljande Distriktschef kan fokusera på kärnverksamheten.

Typiska arbetsuppgifter

Som Distriktschef ansvara du för den dagliga driften av bolaget. Exempel på typiska arbetsuppgifter:


• Projektleda fönsterbytet, från första kundkontakt till färdigt montage
• Genomföra kundbesök
• Offerera och hantera order
• Hålla butiken bemannad för besökande kunder
• Boka kundbesök
• Göra platsbesök vid installation
• Hålla god kontakt med installatörer/montörer
• Ha ett coachande förhållningssätt gentemot involverade i processen försterbyte

Din profil

Vi söker dig som har ett driv och som vill vara entreprenör och driva företag. Du får utbildning i vårt koncept, våra IT-system och andra verktyg, och tillsammans skapar vi möjligheter för försäljning och god utveckling. Du har lätt för att ta till dig andras kunskaper samtidigt som du gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du har erfarenhet av försäljning och ser chans till kundkontakt som något positivt. Erfarenhet inom byggbranschen är meriterande. 

Erbjudande och möjligheter

Morups Fönster är en rikstäckande organisation med ett väl beprövat koncept inom fönsterbyte. Du får tillgång till vårt koncept, vara erfarenheter, utbildning och träning, och stöd från vår centrala organisation. Hos oss har du möjlighet att starta en spännande resa och göra din karriär!

Du blir också en del av Morups-gänget som träffas två gånger varje år för att utbilda oss, äta gott och umgås, på Kick Off och Julbord. Mellan dessa träffar får du när som helst kontakta andra erfarna säljare och egenföretagare inom Morups för att få hjälp, ta del av erfarenheter, prata om framgångar eller något annat kul! Visa mindre

Regionchef Pågen

Ansök    Dec 16    Pågen AB    Försäljningschef
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Företaget har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och ... Visa mer
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Företaget har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget har en positiv
försäljningsutveckling och verkar i en stabil bransch. I Sverige finns medarbetare över hela landet för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd. Huvudkontor ligger i Malmö, med två bagerier i Malmö och i Göteborg, omsättningen är 4 miljarder SEK.
Mer information hittar du på
www.pagen.se


Är du en driven och målinriktad ledare som gillar att jobba i ett högt tempo, ha stort eget ansvar och har du erfarenhet från försäljning inom livsmedelsbranschen? 

Arbetsbeskrivning

Pågen söker nu en Regionchef med placeringsort i Karlstad. I denna roll har du driftsansvar för regionen och personalansvar för ca 20 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift blir att driva lönsam försäljning, både för oss och för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår utveckling av försäljning, daglig drift och att coacha och leda dina medarbetare att nå sin fulla potential. Du har fullt resultatansvar för regionen och ansvarar även för den långsiktiga affärsplaneringen.

Du rapporterar till Försäljningsområdeschefen för Norra Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Ansvara för att uppnå regionens resultat-, försäljning- och kostnadsbudget (AP)
• Ansvara för framtagande av årlig försäljningsområdesplan
• Säkerställa genomförande av marknadsplan och driva regionala program för att säkra marknadstillväxt
• Säkerställa att regionsmål och andra uppsatta mål uppnås
• Ansvara för att säkra den dagliga driften och att lagar och regler efterlevs
• Ansvara för att säkerställa en effektiv säljorganisation avseende distribution, plock, färskhet och försäljning i butik
• Säkra rätt order i butik (ROB) genom att samresa 2-3 ggr per vecka samt genomföra regelbundna uppföljningsmöten med samtliga säljare
• Kontinuerligt utvärdera ruttning för att säkra konkurrenskraft och kostnadseffektivitet
• Ledaransvar för samtliga medarbetare på området
• Säkerställa arbetssätt för samtliga medarbetare i respektive roll
• Löpande utveckla organisationen för att säkra rätt kompetens på rätt plats/roll
• Arbetsmiljöansvarig

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för försäljning, som drivs av att uppnå resultat tillsammans med andra och som har en bakgrund där du haft resultat- och personalansvar. Du har erfarenhet av att jobba med verksamhetsutveckling och förbättringar och har minst 3 - 5 års erfarenhet från kvalificerad och dokumenterat framgångsrik försäljning inom livsmedelsbranschen.

Som person är du resultatorienterad och arbetar utifrån att hela tiden skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare. Du trivs med att vara ute på destinationerna och coacha ”hands on”.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt eget driv, vara handlingskraftig, målinriktad och prestigelös. Du skapar goda relationer såväl internt som externt och har en god kommunikativ förmåga med fallenhet för att förklara, vinna förtroende och få människor med dig. Du är en naturlig ledare och lagspelare som motiverar, inspirerar och genom ditt ledarskap förstärker positiva beteende och prestationer. Ditt arbete kännetecknas av struktur och hög kvalitet. Du är van att se olika affärsmöjligheter och ser det som en självklarhet att fokusera på lönsamhet. Du tar egna initiativ och har en god problemlösningsförmåga. 

Det är viktigt att du är trygg i ditt hantverk, är strukturerad och trivs i en kreativ kultur med högt tempo och snabba förändringar. Du är inte rädd för att utmana och du motiveras av perspektivväxlingen mellan helhet och att fördjupa dig i detaljer och du har en god förmåga att prioritera däremellan. Du har en mycket god förmåga att föra en konstruktiv dialog med uppdragsgivare, hantera den entreprenöriella kulturen med mod att ta diskussioner högt och lågt.

Vi tror att du har försäljnings- eller marknadsföringsutbildning el likvärdigt som bakgrund. Erfarenhet som butikschef eller försäljningschef inom DVH samt kompetens inom kategoriarbete är meriterande.

Krav: B-körkort, goda ekonomi- och IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi dig?

Detta är en bred, utvecklande och aktiv roll, och vi ger dig möjlighet att jobba självständigt och med stort eget ansvar.

På Pågen bakar vi med kärlek – och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer.  Våra värderingar är Engagemang, Mod, Ansvar och vilket vägleder oss i vår vardag.

Ansökan

För mer information om tjänsten, kontakta Försäljningsområdeschef Johannes Fogelqvist på tel 040 - 672 80 15. 

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2023! Visa mindre

Försäljningschef Sverige till Nords International AB

Ansök    Dec 21    Qtym AB    Försäljningschef
Nords gruppen är ledande i Europa på gängrördelar, kopplingar och kragar i rostfritt stål. Vi växer även på kundanpassade produkter i rostfritt stål där våra kunder har högt ställda krav. Vi är en stolt del i svensk industritradition. Vår långa historia startade 1904 då Rudolf Nord grundade företaget i Molkom. Efter att ha ägts av bland annat Uddeholm AB, Avesta AB, Outokumpu och OSTP är vi sedan 2014 återigen ett familjeägt bolag. Vår framgång är grundad... Visa mer
Nords gruppen är ledande i Europa på gängrördelar, kopplingar och kragar i rostfritt stål. Vi växer även på kundanpassade produkter i rostfritt stål där våra kunder har högt ställda krav.

Vi är en stolt del i svensk industritradition. Vår långa historia startade 1904 då Rudolf Nord grundade företaget i Molkom. Efter att ha ägts av bland annat Uddeholm AB, Avesta AB, Outokumpu och OSTP är vi sedan 2014 återigen ett familjeägt bolag. Vår framgång är grundad i långsiktigt tänkande, engagemang, kundfokus och ett ständigt pågående utvecklingsarbete.

Nords gruppen består av moderbolaget Nords International AB i Molkom, Nords AS i Tallinn, Estland samt SH-Teksor i Helsingfors, Finland. Gruppen har 110 anställda, god lönsamhet och en växande omsättning (188 MSEK, 2022).
Läs mer om Nords International

Om rollen
Trivs du i roller där du får utveckla relationer och samarbeten med befintliga och potentiella nya kunder? Läs då vidare, vi söker en försäljningschef till Nords International AB. I rollen som försäljningschef Sverige har du helhetsansvaret för försäljningen i Sverige, med placering i Molkom.
Din arbetsdag kommer vara varierande och exempel på vad som kommer att hamna under dina vingar är sedvanligt säljarbete, genomföra produktutbildningar samt introducera nya produkter, bevakning av projekt, trender och förändringar på marknaden.
Vi ställer regelbundet ut på branchmässor där vi träffar befintliga och potentiella kunder. Vidare ser vi att du kommer delta i förbättringsarbetet för verksamheten i syfte att utveckla affärer och hitta nya innovativa arbetssätt. Rapporterar gör du till Sälj- och Marknadschef inom Nords International AB.

Är det du?
För att trivas hos oss på Nords International AB och lyckas i rollen bör du vara nyfiken, noggrann, analytisk och driven. Du är en relationsbyggare som gillar att samverka med andra människor och skapa långsiktiga affärer. Vidare är du prestationsorienterad med förmåga att identifiera kunders behov och forma den bästa lösningen.
Vi ser gärna att du kommer från ett tillverkande bolag och om du har flera års erfarenhet av rollen som säljare, tekniker, inköpare eller chef, så vill vi gärna veta mer. Har du erfarenhet av CNC bearbetning, rostfritt stål eller affärsutveckling så blir vi än mer intresserade. Kommunicerar du dessutom med lätthet både i svenska, engelska samt gärna tyska så är det nog avgjort. Att ha förmågan att kunna kombinera noggrannhet, struktur och analys med en portion av humor kanske låter som en svår kombination, men vi hoppas att du kan känna igen detta. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera digitala marknadsföringskanaler och att detta är något du vill fortsätta med.

Vi ser fram emot en ny kollega med nya perspektiv och kommer att erbjuda dig en trevlig arbetsplats med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson. Du kommer att få möjlighet till en bra introduktion där du kommer att få jobba sida vid sida med vår nuvarande försäljningschef i Sverige som planerar att gå i pension.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Utgångspunkt: Molkom

Sista ansökningsdag: 31/1 2023- Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller med att höra av dig till oss.

Tjänsten är en rekrytering till Nords International AB och rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman 073-674 43 30 [email protected] alt. Sofia Graflund 070-423 34 23 [email protected]

Du söker tjänsten via vår hemsida www.qtym.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef inom IT- och konsulttjänster

Ansök    Nov 14    AFRY AB    Försäljningschef
Företagsbeskrivning AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Den nya divisionen AFRY X hjälper organisationer som genomgår digital transformation att omdefiniera sina verksamheter för den digitala tidsåld... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Den nya divisionen AFRY X hjälper organisationer som genomgår digital transformation att omdefiniera sina verksamheter för den digitala tidsåldern. Viktiga sektorer är industri, energi och offentlig sektor. Divisionen verkar främst i Norden.


Jobbeskrivning
Under AFRY X finns affärsområdet Digital Services som tillhandahåller tjänster, projekt och rådgivning genom vår expertis och våra konsulter inom digitalisering. Affärsenheten Digital Services North söker nu efter en Försäljningschef då nuvarande person i rollen avancerat inom organisationen. Affärsenheten är en organisation i stark tillväxt och denna roll är central i den fortsatta utvecklingen.
Totalt är vi ca 200 hängivna medarbetare, varav ca 20 chefer/säljare (några kommer rapportera direkt till dig), som arbetar med att skapa värde för våra kunder inom projektledning, kvalitet, utveckling, arkitektur och AI. Enheten och rollen fokuserar framför allt på projekt-, team- och tjänsteförsäljning inom dessa områden. Utöver affärsenheten förekommer nära samarbete även med andra regioner.
Rollen innebär försäljningsansvar för affärsenheten tillsammans med affärsenhetschef. Du är en aktiv medlem i ledningsgruppen och är med och sätter budget och strategi tillsammans med dem. Din uppgift är att coacha, stötta samt utbilda dina chefskollegor i försäljning för att hjälpa teamet att prestera på bästa sätt och nå våra mål. Du leder och utvecklar också ditt eget försäljningsteam, samt är operativt aktiv med egen försäljning.
Rollen innebär resor men inte på veckobasis. Placeringsort är Karlstad, Örebro, Uppsala eller Stockholm.


Kravspecifikation
Vi ser att du har erfarenhet från försäljning och marknadsföring inkl. projektförsäljning (gärna inom IT). Extra meriterande är om du har erfarenhet av budgetansvar och försäljningsmål på relativt hög nivå. Vidare så är du en erfaren ledare med erfarenhet från IT/digitalisering och konsultbranschen. Vi tror att du har en examen på Civilingenjörs- eller magisternivå, men kandidatnivå är tillräckligt om du har rätt profil i övrigt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Våra värdeord Brave, Devoted, Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Därför tror vi att det är ett vinnande koncept om du är en person som är genuint intresserad av hur utveckling kan bidra till vår egen och våra kunders framgång. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra i ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. I ledningsgruppen arbetar vi med psykologisk trygghet, så att det finns plats för både feedback, skratt, sårbarhet och framgångar.
Utöver detta är du en naturlig relationsbyggare som tar initiativ till uppsökande kontakt. Du är förtroendeingivande gentemot våra kunder genom fakta- och teknikorienterad försäljning. Du gillar att sätta upp mål samt entusiasmera dina kollegor i arbetet mot dessa. Vidare så är du en god coach och utbildare.


Ytterligare information
AFRY X har över 700 kompetenta och engagerade kollegor inom digitalisering globalt! Vi spänner över hela utvecklingskedjan med experter inom krav, test, projektledning, utveckling, arkitektur, cybersäkerhet, AI/ML m.m. Vi har regelbundna träffar där temat varierar mellan kompetens och socialt utbyte, eller både och. En bra balans helt enkelt! Som anställd hos oss får du t.ex.:
Balans i arbetslivet
En AFRY Buddy som bollplank under din första tid som anställd
Tillgång till stort utbud aktiviteter genom vår sociala klubb: Club AFRY, till exempel Hackathons, yoga, restaurangbesök med mera
Konkurrenskraftiga förmåner gällande pension, friskvård och föräldraledighet reglerade i vårt kollektivavtal
Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal Advantage You.
Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år.
Restauranger och kaféer på plats
Ett enormt nätverk av tekniska experter med + 19 000 kollegor med kontor i 50 länder och projekt i 100

Utöver att du får fina kollegor och en utvecklande arbetsmiljö där vi värderar gemenskap och balans mellan arbete och fritid, får du även möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade chefer. Håll i dig, för hos oss arbetar bland andra Mattias, Jenny, Joakim, Magnus B, Fabian, David G, Anneli, Jens, Johan, Maria, Jan-Olof, Stefan, Kajsa, Roberth, Henrik, Philippe, Veronica, David L, Magnus A och Aamir för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb hos våra kunder och att introducera dig till vår del av AFRY.
Rekryterande chef Kajsa säger:
”Jag beskrivs ofta av andra som en ledare som kombinerar både driv och empati. Jag har ambition och ställer krav, men jag bryr mig också om mina kollegor och vet att jag aldrig kommer lyckas om inte de gör det. Jag gillar att vara rak och transparent, och delar gärna med mig av både framgång och utmaningar.”
Varmt välkommen till oss!


Om rekryteringsprocessen
Sista ansökningsdag är 2022-12-10, urval görs löpande och kan komma att tillsättas innan dess.
Vår rekryteringsprocess består av att besvara ett antal frågor över mail, minst två intervjusteg (IRL eller på Teams beroende på situation), eventuellt olika tester (tekniskt, problemlösning, personlighet) på distans samt referenstagning.


Kontaktpersoner för frågor (observera att vi inte kan hantera ansökningshandlingar över mail):
Kajsa Björn, rekryterande chef
[email protected]
Kajsas Linkedin
André Söderholm, rekryteringspartner
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Försäljningschef till Sesol i Karlstad!

Ansök    Aug 25    Sesol AB    Försäljningschef
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare. Skicka in din ansökan redan idag! Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Idag är vi över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i 8 an... Visa mer
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Skicka in din ansökan redan idag!

Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i 8 andra orter Kalmar, Örebro, Södra Stockholm, Göteborg, Karlstad Norrköping, Helsingborg och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Gemenskap, Kunskap, Professionella, Familjära och Säljdrivna!

Det är ledorden vår säljorganisation säger identifierar oss på Sesol enligt vår senaste medarbetarundersökning.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Försäljningschef till vårt kontor i Karlstad. Vi ser dig som en person som är expert på att motivera andra och skapa bra stämning omkring dig. Vi tillämpar fast lön och attraktiva provisioner samt bonussystem och arbetar måndag-fredag. Här kommer du rapportera till vår Försäljningschef Sverige och ingå i en styrgrupp med våra sju försäljningschefer ute i Regionerna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat personal och budgetansvar men även att vara ute på fältet och bidra till att din personal tar sin budget via coachning och uppföljning.

Krav
- Erfarenhet inom fältförsäljning, uppsökande försäljning eller event
- Erfarenhet av korta säljcykler som till exempel telekom, larm eller liknande
- Erfarenhet av att bygga kundrelationer
- Minst 3 års erfarenhet av försäljning
- Erfarenhet av ledarskap eller coaching inom försäljning ihop med personalansvar


Profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och van vid att leverera goda resultat och har tidigare erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens samt god vana vid att bygga kundrelationer. I takt med detta är du en person med ett drivet affärssinne och har en vana vid korta säljcykler. Du kommer vara den drivande punkten i Regionen för säljare så viktigt att du är resultatdriven och har en god vana kring daglig coaching.

Krav för att söka tjänsten är att du har erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Erfarenhet från samma bransch är meriterande.Vad innebär det att arbeta som försäljningschef på Sesol?
- Mycket frihet under ansvar där du kommer få vara med och bygga upp Regionen
- Personalansvar
- Budgetuppföljning samt rapportering
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner som bland annat förmånsbil
- Golden League - en tävling med huvudfokus på de mjuka värdena. Attraktiva provisioner samt bonussystem


- Regelbundna träffar med övriga Regionansvariga för utbyte av erfarenheter och kompetenserOm anställningen
Lön: Fast och rörlig

Placering: Karlstad

Tillträde: Omgående

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida. Visa mindre

Senior Försäljningschef till industriföretag i Karlstad

Ansök    Okt 13    Eterni Sweden AB    Försäljningschef
SENIOR FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL INDUSTRIFÖRETAG I KARLSTAD ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en försäljningschef till ett välmående och etablerat företag i Karlstad kommun. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda försäljningen mot de strategiska försäljningsmålen tillsammans med en framgångsrik grupp säljare. Gruppen består idag av 6 säljare, men då företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede är målet att stärka avdelningen. Du kommer ha det övergri... Visa mer
SENIOR FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL INDUSTRIFÖRETAG I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en försäljningschef till ett välmående och etablerat företag i Karlstad kommun. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda försäljningen mot de strategiska försäljningsmålen tillsammans med en framgångsrik grupp säljare. Gruppen består idag av 6 säljare, men då företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede är målet att stärka avdelningen. Du kommer ha det övergripande ansvaret att utveckla medarbetarna genom stöttning och coachning mot uppsatta mål. I tjänsten ingår även nära samarbete med våra utländska ägare och ansvar för egna nyckelkonton.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker har dokumenterad erfarenhet av försäljning och framför allt coachning av säljare Du är en initiativtagande, strukturerad och lösningsorienterad lagspelare som verkar för att se dina medarbetare lyckas. Du drivs av att göra affärer och är nyfiken på människor och verksamheter. Vilken bransch du kommer från är inte det mest avgörande utan mer vad du har genomfört, vilka effekter du har uppnått samt vilka personliga egenskaper du besitter. Önskvärt är att du har erfarenhet av:
Att bygga, leda och utveckla säljavdelningen
Coachande och motiverande ledarskap
Att arbeta strukturerat med försäljningsprocesser, affärsplaner, prognoser och budget
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som försäljningschef är en direktrekrytering där du blir direktanställd av vår kund. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected] Visa mindre

Mellerud: Marknads- och Försäljningschef till Emballator

Ansök    Okt 28    Jobbakuten Väst AB    Försäljningschef
Marknads- och Försäljningschef Emballator Mellerud AB befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi agerar på en marknad i snabb utveckling där vi arbetar nära våra kunder för att uppfylla deras högt ställda krav. Vi jobbar med lösningsorienterad försäljning i en nisch inom formblåsta förpackningar. Detta gör att vi säljer en mix av kundunika lösningar och standardprodukter. Tjänsten Huvuddelen ska ägnas åt att utveckla och driva marknads- och försäljningsorgan... Visa mer
Marknads- och Försäljningschef Emballator Mellerud AB befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi agerar på en marknad i snabb utveckling där vi arbetar nära våra kunder för att uppfylla deras högt ställda krav. Vi jobbar med lösningsorienterad försäljning i en nisch inom formblåsta förpackningar. Detta gör att vi säljer en mix av kundunika lösningar och standardprodukter.

Tjänsten Huvuddelen ska ägnas åt att utveckla och driva marknads- och försäljningsorganisationen, både strategiskt och operativt. Genom tydlighet i struktur och kultur vill vi att du skapar en säljorganisation och marknadsbearbetning som ska leda företaget mot fortsatt tillväxt.

Vi har en tydlig tillväxtstrategi med stora möjligheter till synergier inom Emballator. Du kommer att leda arbetet med att utveckla erbjudandet till befintliga kunder, bredda vårt kundsegment samt driva bearbetningen av nya kunder.  Du ansvarar för hela säljprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är:

Planera, genomföra och följa upp försäljningsplaner samt sälj- och marknadsaktiviteter.
Leda arbetet med att utveckla befintliga kunder samt identifiera nya kunder.
Budgetera samt prognostisera försäljningen.
Samverka med övriga Emballatorbolag gällande försäljnings- och marknadsfrågor.
Aktivt medverka i och driva utvecklingen av arbetsmetoder, processer och ständiga förbättringar.
I viss utsträckning delta i produktutvecklingsprocessen.
Vara KAM för några av företagets största kunder.
Rollen är viktig för företagets framtida tillväxt och du kommer att vara en nyckelspelare i ledningsgruppen. 

Profil För att lyckas med uppdraget har du god kunskap och erfarenhet av att driva marknad och försäljningsprocesser. Du har dokumenterad erfarenhet av industriförsäljning (B2B) samt goda erfarenheter att driva teknisk försäljning på chefsnivå. Du har vana av produktkalkylering och har några års erfarenhet av att leda och utveckla andra människor. Har du erfarenhet av förpackningsindustrin är detta meriterande, dock ej något krav. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande relevant utbildning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du en naturlig och lyhörd ledare som med mycket energi och drivkraft skapar resultat också genom andra. Du är kommunikativ, analytisk och har god struktur avseende utveckling och uppföljning. Du har lätt för att skapa goda relationer och erhåller stort förtroende, både hos medarbetare och med kunder. Du är vidare prestigelös, en utpräglad lagspelare och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett utmanande uppdrag i ett företag i en stark tillväxtfas med en stark framtidstro och som har en stabil ägarstruktur. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas med bolaget.

Emballator utvecklar och tillverkar förpackningslösningar i metall, plast och aluminium. Våra bolag är indelade i tre affärsområden: Emballator Metal Group, Emballator Packaging Innovations och Emballator Packaging UK. Vi har 10 tillverkningsenheter i Sverige, Finland och Storbritannien, en omsättning på 2,1 miljarder kronor och ca 900 anställda.

Emballator Mellerud AB utvecklar, tillverkar och säljer formblåsta förpackningar bland annat inom segmenten livsmedel, kemiteknik, kroppsvård och läkemedel till ledande varumärken runt om i hela Norden. Vi har en omsättning på ca 240 MSEK och är idag ca 85 anställda som tillsammans producerar i en högt automatiserad anläggning dygnet runt, alla dagar i veckan. Läs gärna mer om oss på  www.emballator.com Visa mindre

Försäljningschef till Värm-Dal & Traktorservice

Ansök    Jun 9    Qtym AB    Försäljningschef
Välkommen till Värm-Dal & Traktorservice AB, både gamla och nya kunder. Vårt företag är en sammanslagning av två ledande företag i Närke, Värmland, Dalsland och Bohuslän. Sedan 1945 har vi bedrivit försäljning och service av lantbruksmaskiner där John Deere har varit vårt ledande märke sedan mitten av 60-talet. Det är Ni som kunder som är vår största tillgång, därför måste vi se till att ni känner trygghet i vår organisation. Det gäller för både service ... Visa mer
Välkommen till Värm-Dal & Traktorservice AB, både gamla och nya kunder.

Vårt företag är en sammanslagning av två ledande företag i Närke, Värmland, Dalsland och Bohuslän. Sedan 1945 har vi bedrivit försäljning och service av lantbruksmaskiner där John Deere har varit vårt ledande märke sedan mitten av 60-talet.

Det är Ni som kunder som är vår största tillgång, därför måste vi se till att ni känner trygghet i vår organisation. Det gäller för både service och den tekniska kompetensen.

Nu mer är vi en del av Green Deer koncernen.

Värm-Dal & Traktorservice söker nu efter sin näste försäljningschef.

Om rollen:
Som försäljningschef kommer du leda säljarbetet gentemot ditt säljteam och du kommer ha det totala ansvaret för försäljningsbudget, prestationer och utveckling i gruppen. Du bedriver egen försäljning gentemot kunder samtidigt som du även arbetar med sambesök med teamets säljare. Du ansvarar för 10 säljare och rapporterar direkt till koncernens försäljningschef.

Värm-dal & Traktorservice erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett bolag som säljer marknadsledande produkter inom bland annat lantbruk, grönytor samt park- och landskapsvård med placering i Karlstad eller Kumla.

Bolaget strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med sina kunder och leverantörer och jobbar därför hårt för att alla medarbetare ska känna ett engagemang, motivation och driv för dina arbetsuppgifter. Övriga ansvarsområden du kommer ha som försäljningschef är bland annat:

• Säljutbildning och försäljningsplanering
• Budget och prognosarbete
• Personalansvar och medarbetarsamtal
• Resultatuppföljning

Om dig:
Vi söker dig som är engagerad i dina medarbetare, motiverad och vill driva försäljningsprocessen framåt. Du är ansvarsfull och har en fallenhet för att bygga relationer. Där till besitter du själv ett eget driv till att prestera och ett gott affärssinne.

Som ledare är du en god lagspelare och du bidrar till ett härligt arbetsklimat på jobbet. Du trivs i att arbeta tillsamman med dina kollegor samtidigt som du snabbt kan fatta beslut på egen hand och driva ditt team till bästa möjliga resultat.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av lantbruksmaskiner och säljerfarenhet inom maskinhandel. Har du en utbildning från Lantbruksuniversitet eller liknande är det meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare på 100% med start enligt överenskommelse. Placering kommer vara kontoret i Karlstad eller Kumla. Resor förekommer i mindre utsträckning.

Ansöker gör du via formuläret nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 10 juli. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, kontakta Sofia Kyrk, [email protected] 072-146 11 64 Visa mindre

Kategorichef - Byggbeslag

Om tjänsten Inom Byggbeslags marknadsavdelning arbetar vi med produkter, tjänster och affärskoncept för att stärka vår möjlighet att möta marknadens nuvarande och framtida behov. Vi söker därför en person som ska ansvara för att utveckla vårt värdeerbjudande till våra kunder. I din roll som Kategorichef kommer du ansvara för produkt- och tjänstesortiment inom kategorin. Därtill ansvarar du även för förhandlingar och produktval från kategorins leverantörer... Visa mer
Om tjänsten
Inom Byggbeslags marknadsavdelning arbetar vi med produkter, tjänster och affärskoncept för att stärka vår möjlighet att möta marknadens nuvarande och framtida behov. Vi söker därför en person som ska ansvara för att utveckla vårt värdeerbjudande till våra kunder.

I din roll som Kategorichef kommer du ansvara för produkt- och tjänstesortiment inom kategorin. Därtill ansvarar du även för förhandlingar och produktval från kategorins leverantörer. Du kommer arbeta med att etablera affärskoncept som är konkurrenskraftiga och attraktiva för våra kunder och samarbetspartners. Tjänsten förutsätter att du håller dig uppdaterad om marknaden, ansvarar för produktlanseringar och relaterade utbildningar i samarbete med våra partners.

Till din hjälp har du ditt Sortimentsteam med erfarna kollegor från olika delar av organisationen. Du rapporterar till Marknadschefen. Tillsammans med teamet och samarbetspartners skapar ni värde för våra kunder genom våra nationella och regionala sälj- och installationsorganisationer, där du fungerar som ett viktigt stöd i produktval, prissättning och förhandlingar med kund. Internt säkerställer du att korrekt data finns i affärssystemet kopplat till kategorin.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning eller som produkt/kategorichef från något produktbolag eller grossist där du arbetat med kategorin för relevanta projekt, produkter och tjänster till entreprenad- eller installationsbranschen.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och lösningsfokuserad. Din förmåga att presentera information för andra är viktig för oss. Du kommer att företräda och representera din kategori både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom det är en viktig del i att du ska trivas och vara framgångsrik i din roll. Då rollen kräver både internt och externt samarbete så ser vi att du är bra på att kommunicera och bygga relationer.

Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor förekommer frekvent i tjänsten.

Om oss
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt 070-220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 28 augusti. Visa mindre

Kategorichef - Byggbeslag

Om tjänsten Inom Byggbeslags marknadsavdelning arbetar vi med produkter, tjänster och affärskoncept för att stärka vår möjlighet att möta marknadens nuvarande och framtida behov. Vi söker därför en person som ska ansvara för att utveckla vårt värdeerbjudande till våra kunder. I din roll som Kategorichef kommer du ansvara för produkt- och tjänstesortiment inom kategorin. Därtill ansvarar du även för förhandlingar och produktval från kategorins leverantörer... Visa mer
Om tjänsten
Inom Byggbeslags marknadsavdelning arbetar vi med produkter, tjänster och affärskoncept för att stärka vår möjlighet att möta marknadens nuvarande och framtida behov. Vi söker därför en person som ska ansvara för att utveckla vårt värdeerbjudande till våra kunder.

I din roll som Kategorichef kommer du ansvara för produkt- och tjänstesortiment inom kategorin. Därtill ansvarar du även för förhandlingar och produktval från kategorins leverantörer. Du kommer arbeta med att etablera affärskoncept som är konkurrenskraftiga och attraktiva för våra kunder och samarbetspartners. Tjänsten förutsätter att du håller dig uppdaterad om marknaden, ansvarar för produktlanseringar och relaterade utbildningar i samarbete med våra partners.

Till din hjälp har du ditt Sortimentsteam med erfarna kollegor från olika delar av organisationen. Du rapporterar till Marknadschefen. Tillsammans med teamet och samarbetspartners skapar ni värde för våra kunder genom våra nationella och regionala sälj- och installationsorganisationer, där du fungerar som ett viktigt stöd i produktval, prissättning och förhandlingar med kund. Internt säkerställer du att korrekt data finns i affärssystemet kopplat till kategorin.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning eller som produkt/kategorichef från något produktbolag eller grossist där du arbetat med kategorin för relevanta projekt, produkter och tjänster till entreprenad- eller installationsbranschen.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och lösningsfokuserad. Din förmåga att presentera information för andra är viktig för oss. Du kommer att företräda och representera din kategori både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom det är en viktig del i att du ska trivas och vara framgångsrik i din roll. Då rollen kräver både internt och externt samarbete så ser vi att du är bra på att kommunicera och bygga relationer.

Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor förekommer frekvent i tjänsten.

Om oss
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt 070-220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 28 augusti. Visa mindre

Försäljningschef till Vesuvius Scandinavia

Ansök    Jun 1    Qtym AB    Försäljningschef
Vesuvius is a global leader in molten metal flow engineering and technology. We think beyond today to create the innovative solutions that will shape the future for everyone, delivering products and services that help our customers make their industrial processes safer, more efficient and more sustainable. vesuvius.com Nu söker vi en Försäljningschef som med affärsmässighet, gott ledarskap och en hög entreprenörsanda tar ansvar för vår försäljningsavdelni... Visa mer
Vesuvius is a global leader in molten metal flow engineering and technology. We think beyond today to create the innovative solutions that will shape the future for everyone, delivering products and services that help our customers make their industrial processes safer, more efficient and more sustainable. vesuvius.com

Nu söker vi en Försäljningschef som med affärsmässighet, gott ledarskap och en hög entreprenörsanda tar ansvar för vår försäljningsavdelning och driver den fortsatta utvecklingen framåt. Vår målsättning är att tjänsten inom några år även ska axla rollen som VD för Vesuvius Norden.

Om rollen:

I rollen som Försäljningschef ansvarar du för att bibehålla och utveckla våra befintliga kundrelationer inom stålindustrin. Du har det övergripande ansvaret för försäljningsbudgeten och för att priser, volymer och marginaler uppdateras och följs. I rollen är du bolagets representant både internt och externt vilket ställer höga krav på att uppträda i enlighet med Vesuvius Scandinavias policys och riktlinjer. Som försäljningschef har du ett direkt personalansvar för vår försäljnings- och marknadsorganisation samt ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet inom försäljning och marknad och som på sikt vill axla rollen som VD i Norden. Du har en teknisk bakgrund kombinerat med erfarenhet av försäljning in till stålindustrin. Vidare söker vi dig som aktivt och på eget initiativ analyserar företagets försäljnings- och marknadssituation och lägger fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget.

Som person är du duktig på att vårda kundrelationer, du är förtroendeingivande, trygg och tydlig med vad du vill samt besitter en stor förmåga att motivera och entusiasmerande dina medarbetare. Du strävar efter ett närvarande ledarskap och du är passionerad över ditt arbete och att ta bolaget framåt.

Kvalifikationer:

• Eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande kompetens som anses likvärdig
• Teknisk bakgrund från stålindustrin
• Erfarenhet av personalledning
• Erfarenhet av budgetering, uppföljning och analys
• Svenska och engelska språket i både tal och skrift
• Sälj och marknadserfarenhet
• Tidigare vana av att leda projekt och jobba mot nyckelkunder

Placering
Åmål/Karlstad

Tjänsten är en rekrytering till Vesuvius Scandinavia AB där rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson [email protected] , 072-51418 22 alt Sofia Kyrk [email protected] 072-146 11 64

Du söker tjänsten via vår hemsida, www.qtym.se.

Urval sker löpande och intervjuer pågår, dock är sista ansökningsdag är 24 juli.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljansvarig inom marin till Björneborg Steel!

Är du en drivande och engagerad säljare med ett glödhett intresse för stålindustrin? Då är denna tjänst som färdig smiden för dig! Med stort nöje kan vi erbjudan denna tjänst som segmentschef där du kommer att ansvara för det marina segmentet och dess försäljning.  Information om tjänsten Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en segmentschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professio... Visa mer
Är du en drivande och engagerad säljare med ett glödhett intresse för stålindustrin? Då är denna tjänst som färdig smiden för dig! Med stort nöje kan vi erbjudan denna tjänst som segmentschef där du kommer att ansvara för det marina segmentet och dess försäljning. 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en segmentschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Björneborg Steel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Björneborg Steels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

 

Arbetsuppgifter
På Björneborg Steel pågår just nu en expandering där de behöver fler lysande stjärnor. Bland annat söker de en segmentschef som kan driva försäljning och som har en förmåga att se kundens behov utefter ett helhetsperspektiv. Som segmentchef värnar man starkt kring sina långsiktiga kundrelationer och förbygger ständigt ett förtroendeingivande säljansvar mot den marina segmentet. Rollen innebär tjänsteresor till kunder och mässor. Antalet resdagar uppskattas till 50–70 per år.

• Ansvara för segmentsplan för att långsiktigt maximera företagets lönsamhet
• Utveckla företagets kunderbjudande inom segmentet
• Göra detaljerad säljplan på kundnivå
• Leda segmentsteamet bestående av en innesäljare och en tekniker
• Ta fram marknadsföringsmaterial för segmentet
• Ansvara för Lego köp för Segmentet.

Vi söker dig som:

Har en högskoleutbildning eller motsvarande från ingenjörs- och eller material-teknisk gren. Du har erfarenhet av materialteknik, försäljning, inköp inom industrin samt med yrkeserfarenhet av branschen som helhet är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande. Det är även meriterande ifall du behärskar annat europeiskt språk, som exempelvis tyska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos. Du är drivande, strukturerad, självgående och resultatinriktad. Vidare är du en person som är påläst och representerar företaget professionellt i alla situationer. Att du har en positiv grundinställning och har lätt för att samarbeta är självklart, här sätter vi laget före jaget men vi håller samtidigt integritet högt. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och maskinbearbetning. 

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Björneborg 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected] 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Säljansvarig inom marin till Björneborg Steel!

Är du en drivande och engagerad säljare med ett glödhett intresse för stålindustrin? Då är denna tjänst som färdig smiden för dig! Med stort nöje kan vi erbjudan denna tjänst som segmentschef där du kommer att ansvara för det marina segmentet och dess försäljning.  Information om tjänsten Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en segmentschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professio... Visa mer
Är du en drivande och engagerad säljare med ett glödhett intresse för stålindustrin? Då är denna tjänst som färdig smiden för dig! Med stort nöje kan vi erbjudan denna tjänst som segmentschef där du kommer att ansvara för det marina segmentet och dess försäljning. 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en segmentschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Björneborg Steel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Björneborg Steels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

 

Arbetsuppgifter
På Björneborg Steel pågår just nu en expandering där de behöver fler lysande stjärnor. Bland annat söker de en segmentschef som kan driva försäljning och som har en förmåga att se kundens behov utefter ett helhetsperspektiv. Som segmentchef värnar man starkt kring sina långsiktiga kundrelationer och förbygger ständigt ett förtroendeingivande säljansvar mot den marina segmentet. Rollen innebär tjänsteresor till kunder och mässor. Antalet resdagar uppskattas till 50–70 per år.

• Ansvara för segmentsplan för att långsiktigt maximera företagets lönsamhet
• Utveckla företagets kunderbjudande inom segmentet
• Göra detaljerad säljplan på kundnivå
• Leda segmentsteamet bestående av en innesäljare och en tekniker
• Ta fram marknadsföringsmaterial för segmentet
• Ansvara för Lego köp för Segmentet.

Vi söker dig som:

Har en högskoleutbildning eller motsvarande från ingenjörs- och eller material-teknisk gren. Du har erfarenhet av materialteknik, försäljning, inköp inom industrin samt med yrkeserfarenhet av branschen som helhet är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande. Det är även meriterande ifall du behärskar annat europeiskt språk, som exempelvis tyska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos. Du är drivande, strukturerad, självgående och resultatinriktad. Vidare är du en person som är påläst och representerar företaget professionellt i alla situationer. Att du har en positiv grundinställning och har lätt för att samarbeta är självklart, här sätter vi laget före jaget men vi håller samtidigt integritet högt. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och maskinbearbetning. 

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Björneborg 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected] 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Segmentschef till Björneborg Steel!

Är du en drivande och engagerad säljare med ett glödhett intresse för stålindustrin? Då är denna tjänst som färdig smiden för dig! Med stort nöje kan vi erbjudan denna tjänst som segmentschef där du kommer att ansvara för det marina segmentet och dess försäljning.  Information om tjänsten Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en segmentschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professio... Visa mer
Är du en drivande och engagerad säljare med ett glödhett intresse för stålindustrin? Då är denna tjänst som färdig smiden för dig! Med stort nöje kan vi erbjudan denna tjänst som segmentschef där du kommer att ansvara för det marina segmentet och dess försäljning. 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Björneborg Steel AB räkning en segmentschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Björneborg Steel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Björneborg Steels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

 

Arbetsuppgifter
På Björneborg Steel pågår just nu en expandering där de behöver fler lysande stjärnor. Bland annat söker de en segmentschef som kan driva försäljning och som har en förmåga att se kundens behov utefter ett helhetsperspektiv. Som segmentchef värnar man starkt kring sina långsiktiga kundrelationer och förbygger ständigt ett förtroendeingivande säljansvar mot den marina segmentet. Rollen innebär tjänsteresor till kunder och mässor. Antalet resdagar uppskattas till 50–70 per år.

• Ansvara för segmentsplan för att långsiktigt maximera företagets lönsamhet
• Utveckla företagets kunderbjudande inom segmentet
• Göra detaljerad säljplan på kundnivå
• Leda segmentsteamet bestående av en innesäljare och en tekniker
• Ta fram marknadsföringsmaterial för segmentet
• Ansvara för Lego köp för Segmentet.

Vi söker dig som:

Har en högskoleutbildning eller motsvarande från ingenjörs- och eller material-teknisk gren. Du har erfarenhet av materialteknik, försäljning, inköp inom industrin samt med yrkeserfarenhet av branschen som helhet är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande. Det är även meriterande ifall du behärskar annat europeiskt språk, som exempelvis tyska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos. Du är drivande, strukturerad, självgående och resultatinriktad. Vidare är du en person som är påläst och representerar företaget professionellt i alla situationer. Att du har en positiv grundinställning och har lätt för att samarbeta är självklart, här sätter vi laget före jaget men vi håller samtidigt integritet högt. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och maskinbearbetning. 

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Björneborg 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected] 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Säljchef - Coop Molkom

Vi söker dig som är en positiv och energifylld person som är redo att leda ett säljglatt arbetsteam i Coop Molkom! Är du en målinriktad och utpräglad lagspelare som sporras av utmaningar och brinner för försäljning? Motiveras du av nöjda kunder och att se människorna i din omgivning växa? Då kan du vara en nyckelspelare till vår butik Coop Molkom . Du ska i din roll verka för att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam butik med förstklassig kundservic... Visa mer
Vi söker dig som är en positiv och energifylld person som är redo att leda ett säljglatt arbetsteam i Coop Molkom!

Är du en målinriktad och utpräglad lagspelare som sporras av utmaningar och brinner för försäljning? Motiveras du av nöjda kunder och att se människorna i din omgivning växa? Då kan du vara en nyckelspelare till vår butik Coop Molkom . Du ska i din roll verka för att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam butik med förstklassig kundservice. Du har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har färskvarukunskap.

Du behöver ha ett stort driv och vara trygg i ditt ledarskap då detta är en stor del i din vardag. För att lyckas måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt.

Med hög ambition och målsättning skapar du ett vinnande team med resultat och arbetsglädje i fokus. Med smittande entusiasm driver du arbetet tillsammans med butikschef och medarbetare, där du med stor delaktighet och engagemang har förmåga att bygga starka team.

Vad som ingår i din roll är bland annat att:

-
Leda försäljningsarbetet tillsammans med övriga medarbetare

-
Säkerställa den dagliga driften vad som gäller alltifrån bemanning till varuförsörjning och säljplanering.

-
Följa upp försäljning, budget och marginaler.

-
Skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken.

-
Coacha dina medarbetare


Vi tror att om vi frågar dina medarbetare vad som kännetecknar ditt ledarskap får vi nyckelord som närvarande, tydlig och coachande. Du trivs i att jobba i högt tempo och arbetar utifrån hela butikens välmående när du tar dig an dina arbetsuppgifter. Med glädje, kunskap och en affärsmässig attityd bidrar du till en butik som sätter kunden i fokus. Att få bidra med nya idéer, inspirera och utmana är något som motiverar dig.

Som säljchef kommer du att arbeta nära tillsammans med butikschefen. Tillsammans arbetar ni strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda, gärna med en dokumenterad erfarenhet eller liknande från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Såväl kvälls- som helgarbete förekommer. Tillsättning enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, med start enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten, kontakta butikschef Mattias Carlberg på 010-4109221


Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.

Se våra andra lediga tjänster inom Coop Värmland här! Visa mindre

Försäljningschef till Sunnex i Karlstad

Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig! Om Sunnex Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin ge... Visa mer
Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig!

Om Sunnex

Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin genom innovativa lösningar och produkter. I produktsortimentet återfinns idag bland annat arbetsplatsmattor, belysningslösningar och maskinskor där mycket av nyutvecklingen fortfarande utgår från Karlstad.

Sunnex affärsidé är: "Att vara kundernas förstaval för arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor för krävande miljöer”.

På Sunnex sätter de kunden i fokus och lyssnar in deras utmaningar för att sedan tillsammans med dem ta fram kundanpassade produkter och lösningar för just deras användare och miljö där de har kunder runt om i stora delar av världen.  

Sunnex är en del av Amplex Group där de ingår i affärsområdet Amplex Ligthning och Antivibration.

I rollen som Försäljningschef

I rollen som Försäljningschef har du en central nyckelfunktion i Sunnex där stort fokus kommer ligga i att säkerställa goda relationer till befintliga kunder samtidigt som du skapar förutsättningar för att bidra med nytt kundunderlag. Tillsammans med ditt säljteam (1 i Karlstad och 3 i Frankrike) har du en aktiv roll i att utvärdera kundnöjdhet på nuvarande produkter och lyssna in ytterligare behov som Sunnex kan tillfredsställa. Till ditt stöd har du Teknikansvarige som löpande utvärderar och tar fram nya produkter och anpassningar för att uppfylla kundens behov.

Förutom verksamheten i Karlstad har Sunnex även ett bolag i Frankrike som fungerar som en försäljningskanal ut mot Sydeuropa där du ansvarar för säljteamet vad gäller försäljningsfrågor men inte har personalansvar.

Rollen förutsätter att du har möjlighet att resa ca 2 dagar/vecka inom Sverige och Europa, där du själv har möjligheten att påverka hur du lägger upp ditt resande.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

Coacha och leda Säljorganisationen.
Skapa förutsättningar för nya kundanpassningar och innovationer.
Produkt och Organisationsutveckling.
Driva egen försäljning.
Stärka befintliga och nya relationer.


Dina kvalifikationer

För att passa i rollen har du sannolikt dokumenterad erfarenhet av att bedriva B2B-försäljning på en internationell industriell marknad. Du har sannolikt goda tekniska kunskaper och trivs med att presentera tekniska produkter och funktioner. Har du dessutom arbetat med affärsutveckling och brutit ny mark, hittat nya lösningar eller tagit dig in på nya marknader tidigare är det starkt meriterande.

Tidigare arbetat som Affärsutvecklare/Försäljningschef eller liknande roller.
B2B-Försäljning på internationell marknad.
God teknisk kunskap (Arbetat med tekniska produkter eller teknisk utbildning).
Svenska och Engelska på mycket god nivå.
B-Körkort


Det är meriterande om du också har

Franska i tal och skrift (EJ KRAV)


För att du ska trivas i tjänsten tror vi att du har en god social kompetens och får energi av kunddialogen. Som person är du trygg i dig själv och har förmågan att leda och skapar förutsättningar för en stabilitet i gruppen. Är du dessutom uppriktigt nyfiken på personer, produkter, kunder, nya användningsområden för produkter med mera kommer du passa in bra i rollen!

Vad erbjuder Sunnex dig? 

Som Försäljningschef erbjuds du en central roll i en organisation med korta beslutsvägar där du blir länken mellan nutida och framtida försäljningen i val av strategier och produkter.

Utöver det tar du del av konkurrenskraftig lön, förmånsbil, bonus samt friskvård med mera.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Rekrytering

Plats: Karlstad

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Försäljningschef till Sunnex intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Regionschef Västra Sverige

Om jobbet På Energihem arbetar vi med ett framåtlutat arbetssätt och vill alltid ge våra medarbetare optimala förutsättningar för att lyckas och utvecklas hos oss. I takt med att vi växer och ska nå vårt häftiga omsättningsmål på 1 miljard år 2023 behöver vi nu förstärka organisationen med en Regionschef för Västra Sverige. I rollen som Regionschef kommer du ansvara för att utveckla din region samt stötta och coacha Teamchefer i enlighet med Energihems vär... Visa mer
Om jobbet
På Energihem arbetar vi med ett framåtlutat arbetssätt och vill alltid ge våra medarbetare optimala förutsättningar för att lyckas och utvecklas hos oss. I takt med att vi växer och ska nå vårt häftiga omsättningsmål på 1 miljard år 2023 behöver vi nu förstärka organisationen med en Regionschef för Västra Sverige. I rollen som Regionschef kommer du ansvara för att utveckla din region samt stötta och coacha Teamchefer i enlighet med Energihems värdegrunder.
Vem söker vi?
Vi söker dig som vill bli en del av vår härliga Energihems-familj. För oss är det viktigt att vi delar värderingar och har samma syn på vad en framgångsrik säljkår behöver för att lyckas och hela tiden utvecklas.
För att trivas i den här rollen räds du inte att ta tag i saker och du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Du behöver vara väldigt rak och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera, såväl med säljare som med chefer. Vidare är du en lyhörd person med hög energi och som värdesätter god struktur i ditt arbete. För att vara aktuell för denna roll behöver du ha:
3-5 års erfarenhet av försäljning B2C / B2B med dokumenterat resultat.
Erfarenhet av att driva utbildningar
3-5 års erfarenhet av att leda andra chefer
Erfarenhet av affärsplansarbete med genomförande och uppföljning
God kunskap i det svenska språket, både skriftligt och muntligt

Det är en självklarhet för oss att du:
Trivs i en organisation som är på stark frammarsch och har korta beslutsvägar
Har dokumenterade goda meriter i att leda och utveckla en säljorganisation
Arbetar och lever värderingsstyrt efter organisationens värdegrunderArbetsuppgifter
I rollen som Regionschef kommer dina fokusområden vara:
Att tillsammans med Försäljningschef Sverige ta fram en årlig affärsplan.
Säkerställa rätt bemanning i regionen.
Sörja för god samverkan med Montagechefer.
Arbeta aktivt och långsiktigt med mjuka värden såsom relationsbyggande, coachande och värderingsstyrt.
Uppföljning av nyckeltal och affärsplan.
Arbeta med ditt ledarskap operativt genom att stötta Teamchefer i din region.
Budget- och personalansvar

Tjänsten innebär vissa resor och övernattningar.
Låter detta som du och du känner dig taggad på denna häftiga utmaning?
Vänta inte - Varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter redan idag!


Anställningsform: Heltidsanställning
Lön: Fast lön + provision/ Bonus
Ort: Ospecificerat ( Karlstad- Göteborg )
Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!


Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.
Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.
Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?
Välkommen till Energihem du också! Visa mindre

Försäljningschef till Huspartner

Ansök    Feb 3    Eterni Sweden AB    Försäljningschef
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL HUSPARTNER ARBETSUPPGIFTER                               Som försäljningschef hos Huspartner är du en nyckelspelare och har det yttersta ansvaret i att driva och utveckla försäljnings- och marknadsavdelningen. Du blir en vital del av Huspartners organisation och har såväl strategiskt som operativt ansvar. Här ansvarar du för försäljningsverksamheten mot såväl privat marknad som B2B och arbetar aktivt med att hitta nya affärsmöjlighete... Visa mer
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL HUSPARTNER
ARBETSUPPGIFTER                              
Som försäljningschef hos Huspartner är du en nyckelspelare och har det yttersta ansvaret i att driva och utveckla försäljnings- och marknadsavdelningen. Du blir en vital del av Huspartners organisation och har såväl strategiskt som operativt ansvar. Här ansvarar du för försäljningsverksamheten mot såväl privat marknad som B2B och arbetar aktivt med att hitta nya affärsmöjligheter och utför relevanta försäljningsaktiviteter så som villavisningar och deltagande på mässor etc.

I den här rollen har du flera kontaktytor både internt och externt och du arbetar löpande med att optimera och utveckla säljprocessen. Vidare har du det yttersta ansvaret för att produktionskalkyler blir framtagna och presenterade samt en tät och tydlig dialog med produktionen. Du kommer också att:
  Aktivt bearbeta nya prospekt men också bibehålla den goda relationen med våra befintliga kunder
Ansvara för det operativa och strategiska försäljningsarbetet där du planerar och aktivt bidrar till Huspartners tillväxt och lönsamhet
Ansvara för att välja rätt strategier för att uppnå försäljningsmålen
Driva försäljnings- och marknadsavdelningen tillsammans med en kollega
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har erfarenhet av relationsbyggande försäljning och att du trivs som bäst i en roll där du får utlopp för ditt inre driv. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vidare tror vi att du är en strukturerad och ansvarstagande person som har en god analytisk förmåga med ett affärsmässigt tankesätt samt har en förståelse för hela värdekedjan. Har du tidigare erfarenhet av vår bransch eller liknande är det meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som försäljningschef är en direktrekrytering där du blir anställd av Huspartner. Tjänsten är placerad på Huspartners kontor och fabrik i Karlstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sales Manager

Ansök    Jan 24    ABB AB    Försäljningschef
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences. ... Visa mer
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
You will be a part of Process Industries, a Division within ABB delivering electrification and automation solutions to customers in mining, pulp & paper, metal, aluminum and cement. With digital solutions we work together with our customers in improving productivity, safety, cost efficiency and sustainability.
As a Sales Manager for the Solutions & Service Business in Process Industries Sweden, you will drive the sales performance of automation, electrification and digitalization services and projects in process industry segments like paper, mining and metals but also new segments coming up because of the ongoing transformation to more sustainable industries. The main market is in Sweden but some specific solutions are as well sold globally. You will be specifying and implementing effective sales and business-development initiatives in line with global strategy both strategically and operationally.
You have a sincere aspiration to develop yourself and your team and want to do so in an agile organization working on a market in change towards a more sustainable production.
Reporting to the Business Manager for Solutions & Service Sweden, you will coach the local sales organization to meet defined targets and exceed customer expectations.


Your responsibilities
Identifying new business opportunities and creating clear strategies to convert them
Coordinating the information flow around sales activities, and providing forecasts and market intelligence to the organization
Establishing strong customer relationships and maintaining a positive customer experience throughout the sales process, including post-sale
Conducting contract risk assessments and working closely with relevant parties to mitigate risks
Building a robust sales organization through best practices, training and cross-collaborationYour background
Experience of project sales to end customers, business development, account management and cross-selling
A clear grasp of contract negotiations, risk management, and commercial and legal terms
A customer-focused mindset and a professional, “can-do” attitude
Fluency in Swedish is requiredMore about us
Recruiting Manager Torbjörn Ottosson, +46 21 342 801, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Blomqvist, +46 21 342 148; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 21 342 325; Unionen: Joakim Broström, +46 84 779 139. All other questions can be directed to Talent Partner Therese Ideblad, +46 725 53 80 40.
Are you ready for a new exciting challenge? Does the above description sound like you? You are welcome to apply the latest by February 17. Selection process will be handled continuously.
We look forward to receiving your application. If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com. Visa mindre

Försäljningschef till Geo-team Nord

Ansök    Jan 18    NWT Media AB    Försäljningschef
Har du ett stort nätverk och erfarenhet av att leda? Då är detta jobbet för dig! NWT Media AB består av 16 lokala mediehus i Värmland, Dalsland och Skaraborg som levererar lokaljournalistik via sajter, appar och printprodukter. Vi arbetar även med försäljning, marknadsföring och medieproduktion. Inom företagsmarknad arbetar vi mot att öka fokus på kundens affär kopplat till en strategi och vara kundens helhetslösning. Vår inriktning är att öka den digi... Visa mer
Har du ett stort nätverk och erfarenhet av att leda? Då är detta jobbet för dig!

NWT Media AB består av 16 lokala mediehus i Värmland, Dalsland och Skaraborg som levererar lokaljournalistik via sajter, appar och printprodukter.

Vi arbetar även med försäljning, marknadsföring och medieproduktion. Inom företagsmarknad arbetar vi mot att öka fokus på kundens affär kopplat till en strategi och vara kundens helhetslösning. Vår inriktning är att öka den digitala affären.

Du erbjuds här:
I rollen som Sales Manager för vårt Geo-team Nord har du en nyckelroll för att säkra NWT Medias roll på den lokala och regionala marknaden.

Din främsta roll blir att leda teamet som består av åtta säljare fördelade på våra kontor i Karlstad, Kristinehamn, Filipstad och Karlskoga och hjälpa dem att utvecklas och nå uppsatta mål.

I rollen ingår att säkerställa bearbetning av nya och gamla kunder. Du kommer ha personal- och budgetansvar för ditt team och du kommer ingå i ledningsgruppen för vår företagsmarknad.

Du är:
Målmedveten, nyfiken och en kommunikativ lagspelare som tycker om att skapa resultat genom andra. Du har ett stort driv där du motiveras av att ständigt utvecklas.

Du har:
Förutom att du har erfarenhet av försäljning ser vi att du har ett stort kontaktnät inom B2B. Du behöver ha erfarenhet av en ledarroll där du drivs av att leda ditt team framåt.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta Företagsmarknadschef Malin Wijkström, telefon 072-570 98 76, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan senast 11 februari 2022, ansök redan nu då vi håller urval löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning anställning och placeringsort är Karlstad. Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

Försäljningschef till Sunnex i Karlstad

Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig! Om Sunnex Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin ge... Visa mer
Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig!

Om Sunnex

Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin genom innovativa lösningar och produkter. I produktsortimentet återfinns idag bland annat arbetsplatsmattor, belysningslösningar och maskinskor där mycket av nyutvecklingen fortfarande utgår från Karlstad.

Sunnex affärsidé är: "Att vara kundernas förstaval för arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor för krävande miljöer”.

På Sunnex sätter de kunden i fokus och lyssnar in deras utmaningar för att sedan tillsammans med dem ta fram kundanpassade produkter och lösningar för just deras användare och miljö där de har kunder runt om i stora delar av världen.  

Sunnex är en del av Amplex Group där de ingår i affärsområdet Amplex Ligthning och Antivibration.

I rollen som Försäljningschef

I rollen som Försäljningschef har du en central nyckelfunktion i Sunnex där stort fokus kommer ligga i att säkerställa goda relationer till befintliga kunder samtidigt som du skapar förutsättningar för att bidra med nytt kundunderlag. Tillsammans med ditt säljteam (1 i Karlstad och 3 i Frankrike) har du en aktiv roll i att utvärdera kundnöjdhet på nuvarande produkter och lyssna in ytterligare behov som Sunnex kan tillfredsställa. Till ditt stöd har du Teknikansvarige som löpande utvärderar och tar fram nya produkter och anpassningar för att uppfylla kundens behov.

Förutom verksamheten i Karlstad har Sunnex även ett bolag i Frankrike som fungerar som en försäljningskanal ut mot Sydeuropa där du ansvarar för säljteamet vad gäller försäljningsfrågor men inte har personalansvar.

Rollen förutsätter att du har möjlighet att resa ca 2 dagar/vecka inom Sverige och Europa, där du själv har möjligheten att påverka hur du lägger upp ditt resande.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

Coacha och leda Säljorganisationen.
Skapa förutsättningar för nya kundanpassningar och innovationer.
Produkt och Organisationsutveckling.
Driva egen försäljning.
Stärka befintliga och nya relationer.


Dina kvalifikationer

För att passa i rollen har du sannolikt dokumenterad erfarenhet av att bedriva B2B-försäljning på en internationell industriell marknad. Du har sannolikt goda tekniska kunskaper och trivs med att presentera tekniska produkter och funktioner. Har du dessutom arbetat med affärsutveckling och brutit ny mark, hittat nya lösningar eller tagit dig in på nya marknader tidigare är det starkt meriterande.

Tidigare arbetat som Affärsutvecklare/Försäljningschef eller liknande roller.
B2B-Försäljning på internationell marknad.
God teknisk kunskap (Arbetat med tekniska produkter eller teknisk utbildning).
Svenska och Engelska på mycket god nivå.
B-Körkort


Det är meriterande om du också har

Franska i tal och skrift (EJ KRAV)


För att du ska trivas i tjänsten tror vi att du har en god social kompetens och får energi av kunddialogen. Som person är du trygg i dig själv och har förmågan att leda och skapar förutsättningar för en stabilitet i gruppen. Är du dessutom uppriktigt nyfiken på personer, produkter, kunder, nya användningsområden för produkter med mera kommer du passa in bra i rollen!

Vad erbjuder Sunnex dig? 

Som Försäljningschef erbjuds du en central roll i en organisation med korta beslutsvägar där du blir länken mellan nutida och framtida försäljningen i val av strategier och produkter.

Utöver det tar du del av konkurrenskraftig lön, förmånsbil, bonus samt friskvård med mera.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Rekrytering

Plats: Karlstad

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Försäljningschef till Sunnex intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Produktsäljchef - Österbergs Industrihandel AB

Om tjänsten Österbergs Industrihandel är på väg in i en resa som innebär att företaget tar nästa steg i utvecklingen. Därför söker de nu efter en produktsäljchef som kommer ha ansvaret över företagets 13 produktsäljare. Rollen innebär att leda säljarna i den dagliga verksamheten och tillsammans med varje säljare, inom deras specialistområde, säkerställa försäljningen och lönsamheten på produkterna. I ditt arbete är du nyckelpersonen i gruppen som agerar s... Visa mer
Om tjänsten
Österbergs Industrihandel är på väg in i en resa som innebär att företaget tar nästa steg i utvecklingen. Därför söker de nu efter en produktsäljchef som kommer ha ansvaret över företagets 13 produktsäljare. Rollen innebär att leda säljarna i den dagliga verksamheten och tillsammans med varje säljare, inom deras specialistområde, säkerställa försäljningen och lönsamheten på produkterna.

I ditt arbete är du nyckelpersonen i gruppen som agerar stöd och support till produktsäljarna, som i sin tur, växer och utvecklas ännu mer i sina roller tack vare dig. Du är en proaktiv och strategisk ledare som är tekniskt intresserad och nyfiken samtidigt som du förstår att produktsäljarna är specialisterna inom sitt område.

Som vår nya Produktsäljchef arbetar du med att nyttja de processer och rutiner som redan finns, men ges även möjligheten att se över eventuella förbättringar och effektiviseringar i försäljningsprocessen. Även nykundsbearbetning kommer vara en uppgift som ligger på denna roll.

Om dig
För att lyckas i rollen som produktsäljchef ser vi att du är en trygg ledare som har en förmåga att leda och utveckla andra med ett lyckat resultat. Du har ett driv som tar gruppen framåt och har lätt för att motivera och engagera din omgivning där du framför allt skapar förtroende för säljarna i deras försäljning och bidrar till affärsutvecklingen i företaget. Som person är du kommunikativ och gillar möten med andra samt skapar framgångsrika relationer både internt och externt.

Du har ett teknikintresse och en nyfikenhet i och för de produkter som vi säljer på Österbergs samtidigt som du är lyhörd för vilka behov som finns och vad som händer på marknaden. Det finns stor möjlighet till egen kompetensutveckling genom Österbergs.

Vi ser det som viktigt att du har några års erfarenhet från liknade roller där du har varit ansvarig för eller delaktig i försäljningen. Vi ser även en fördel i om du har en teknisk utbildning.

B-körkort är ett krav.

Om oss
Österbergs Industrihandel AB har sedan 1905 präglats av att alltid finnas nära kunden och erbjuder därför ett kundanpassat sortiment, vilket gör Österbergs till industrins logistik- och servicepartner. Genom åren har det gjorts förvärvningar inom svets-, bygg-, luft-, produktion- & hydrauliksegmenten för att ge kunderna inom verkstads-, process- & byggindustrin den absolut bästa servicen.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070 594 72 77 på eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 17 januari. Visa mindre

Sales Manager KAM till NWT Media AB

Ansök    Nov 16    NWT Media AB    Försäljningschef
Har du ett stort nätverk och erfarenhet av att leda? Då är detta jobbet för dig! NWT Media AB består av 16 lokala mediehus i Värmland, Dalsland och Skaraborg som levererar lokal journalistik via sajter, appar och printprodukter. Vi arbetar även med försäljning, marknadsföring och medieproduktion. Inom företagsmarknad arbetar vi mot att öka fokus på kundens affär kopplat till en strategi och vara kundens helhetslösning. Vår inriktning är att öka den digi... Visa mer
Har du ett stort nätverk och erfarenhet av att leda? Då är detta jobbet för dig!
NWT Media AB består av 16 lokala mediehus i Värmland, Dalsland och Skaraborg som levererar lokal journalistik via sajter, appar och printprodukter.

Vi arbetar även med försäljning, marknadsföring och medieproduktion. Inom företagsmarknad arbetar vi mot att öka fokus på kundens affär kopplat till en strategi och vara kundens helhetslösning. Vår inriktning är att öka den digitala affären.

Du erbjuds här:
I rollen som Sales Manager för vårt KAM-team har du en nyckelroll för att säkra NWT:s roll på den svenska mediemarknaden. Din främsta arbetsuppgift blir att leda teamet, som fokuserar på strategiskt viktiga och utvalda kunder & branscher inom NWT Media AB, mot uppsatta mål.

Teamet består av Key Account Managers i Värmland, Dalsland och Skaraborg. I rollen ingår att säkerställa bearbetning av nya och gamla kunder samt bearbeta mediabyråer, digitala byråer, externa säljbolag samt reklambyråer allt för att skapa långsiktiga partnerskap. Du kommer ha personal- och budgetansvar för ditt team och du kommer ingå i ledningsgruppen för vår företagsmarknad.

Du är:
Du är målmedveten, nyfiken, kommunikativ lagspelare som tycker om att skapa resultat genom andra.

Du har:
Vi ser att du har ett stort kontaktnät inom B2B och vi ser gärna att du har erfarenhet av att bearbeta medie- och reklambyråer samt större strategiska kunder.
Du har erfarenhet av en ledarroll och drivs av att leda ditt team framåt.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta Företagsmarknadschef Malin Wijkström, telefon 072-570 98 76, [email protected]

Tjänsten är en tillsvidareanställning anställning. Placeringsort är Karlstad.

Vi ser fram emot din ansökan senast 9 januari 2022, vi kommer att hålla urval löpande. Visa mindre

Försäljningschef till Sunnex i Karlstad

Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig! Om Sunnex Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin ge... Visa mer
Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig!

Om Sunnex

Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin genom innovativa lösningar och produkter. I produktsortimentet återfinns idag bland annat arbetsplatsmattor, belysningslösningar och maskinskor där mycket av nyutvecklingen fortfarande utgår från Karlstad.

Sunnex affärsidé är: "Att vara kundernas förstaval för arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor för krävande miljöer”.

På Sunnex sätter de kunden i fokus och lyssnar in deras utmaningar för att sedan tillsammans med dem ta fram kundanpassade produkter och lösningar för just deras användare och miljö där de har kunder runt om i stora delar av världen.  

Sunnex är en del av Amplex Group där de ingår i affärsområdet Amplex Ligthning och Antivibration.

I rollen som Försäljningschef

I rollen som Försäljningschef har du en central nyckelfunktion i Sunnex där stort fokus kommer ligga i att säkerställa goda relationer till befintliga kunder samtidigt som du skapar förutsättningar för att bidra med nytt kundunderlag. Tillsammans med ditt säljteam (1 i Karlstad och 3 i Frankrike) har du en aktiv roll i att utvärdera kundnöjdhet på nuvarande produkter och lyssna in ytterligare behov som Sunnex kan tillfredsställa. Till ditt stöd har du Teknikansvarige som löpande utvärderar och tar fram nya produkter och anpassningar för att uppfylla kundens behov.

Förutom verksamheten i Karlstad har Sunnex även ett bolag i Frankrike som fungerar som en försäljningskanal ut mot Sydeuropa där du ansvarar för säljteamet vad gäller försäljningsfrågor men inte har personalansvar.

Rollen förutsätter att du har möjlighet att resa ca 2 dagar/vecka inom Sverige och Europa, där du själv har möjligheten att påverka hur du lägger upp ditt resande.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

Coacha och leda Säljorganisationen.Skapa förutsättningar för nya kundanpassningar och innovationer.Produkt och Organisationsutveckling.Driva egen försäljning.Stärka befintliga och nya relationer.

Dina kvalifikationer

För att passa i rollen har du sannolikt dokumenterad erfarenhet av att bedriva B2B-försäljning på en internationell industriell marknad. Du har sannolikt goda tekniska kunskaper och trivs med att presentera tekniska produkter och funktioner. Har du dessutom arbetat med affärsutveckling och brutit ny mark, hittat nya lösningar eller tagit dig in på nya marknader tidigare är det starkt meriterande.

Tidigare arbetat som Affärsutvecklare/Försäljningschef eller liknande roller.B2B-Försäljning på internationell marknad.God teknisk kunskap (Arbetat med tekniska produkter eller teknisk utbildning).Svenska och Engelska på mycket god nivå.B-Körkort

Det är meriterande om du också har

Franska i tal och skrift (EJ KRAV)

För att du ska trivas i tjänsten tror vi att du har en god social kompetens och får energi av kunddialogen. Som person är du trygg i dig själv och har förmågan att leda och skapar förutsättningar för en stabilitet i gruppen. Är du dessutom uppriktigt nyfiken på personer, produkter, kunder, nya användningsområden för produkter med mera kommer du passa in bra i rollen!

Vad erbjuder Sunnex dig? 

Som Försäljningschef erbjuds du en central roll i en organisation med korta beslutsvägar där du blir länken mellan nutida och framtida försäljningen i val av strategier och produkter.

Utöver det tar du del av konkurrenskraftig lön, förmånsbil, bonus samt friskvård med mera.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Rekrytering

Plats: Karlstad

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Försäljningschef till Sunnex intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Försäljningschef i Karlstad

Vi söker dig som uppskattar att arbeta med försäljning och service, är driven och beredd att jobba hårt för att lyckas. Som vår nya försäljningschef kommer du att ansvara för ett team på 5-15 personer och vägleda såväl nya som erfarna lånerådgivare till att nå nya höjder. Vi söker dig som: - Vill inspirera och utveckla befintlig personal. - Levererar höga försäljnings- och kvalitetsmål. - Rekryterar och utbildar ny personal. - Har tidigare dokumentera... Visa mer
Vi söker dig som uppskattar att arbeta med försäljning och service, är driven och beredd att jobba hårt för att lyckas.


Som vår nya försäljningschef kommer du att ansvara för ett team på 5-15 personer och vägleda såväl nya som erfarna lånerådgivare till att nå nya höjder.


Vi söker dig som:
- Vill inspirera och utveckla befintlig personal.
- Levererar höga försäljnings- och kvalitetsmål.
- Rekryterar och utbildar ny personal.
- Har tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla säljare.
- Är driven, självgående och målmedveten.
- Är en bra kommunikatör.
- Hittar på roliga aktiviteter för att skapa en god teamkänsla.


Du kommer till en början att jobba parallellt med bolagets försäljningschef och du kommer dessutom själv ringa samtal för att skapa dig en bra överblick för hur just denna försäljning fungerar.
Svensk Låneförmedling jämför bankernas räntor och hjälper privatpersoner att sänka sina lånekostnader. Vi låter bankerna konkurrera om vem som kan ge kunden lägsta räntan för att samla kundens privatlån och krediter.
Tjänsten är mycket uppskattad hos våra kunder då en enkel lånjämförelse kan bespara kunderna tusentals kronor varje månad och dessutom är helt kostnadsfri! Sedan starten 2011 har vi hjälpt över 30 000 kunder och har under denna tid ständigt växt både sett till omsättning och antal medarbetare.
Låter detta som något för Dig? Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] eller ring mig på 070-350 78 50 om du vill veta mer om tjänsten. Visa mindre

Motor Trend söker försäljningschef Lexus

Ansök    Jul 26    Motor Trend AB    Försäljningschef
Vill du vara med och fortsätta att bygga och utveckla vår organisation? Vi genomför en omorganisation och söker en driven person till den nya tjänsten som försäljningschef för Lexus. Det är en spännande roll med många möjligheter att påverka och bidra till Motor Trends framtida utveckling av Lexusaffären. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, står för ett gott ledarskap och har förståelse för marknadsföring. Det är du som har driftsansvaret och u... Visa mer
Vill du vara med och fortsätta att bygga och utveckla vår organisation?
Vi genomför en omorganisation och söker en driven person till den nya tjänsten som försäljningschef för Lexus. Det är en spännande roll med många möjligheter att påverka och bidra till Motor Trends framtida utveckling av Lexusaffären.
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, står för ett gott ledarskap och har förståelse för marknadsföring. Det är du som har driftsansvaret och uppdraget att utveckla försäljningen för varumärket Lexus. Du har ett budget- och resultatansvar för både nya och begagnade bilar. I rollen som försäljningschef för Lexus jobbar du även med försäljning av bilar. Du rapporterar till bilmarknadschef.
Vi värdesätter tidigare erfarenhet från liknande tjänster och ser helst att du har gedigen kunskap från bilbranschen. Du har en vilja att göra affärer och tycker att det är viktigt med nöjda kunder.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara kundens favorit.
Ansök nu
Placeringsort är Karlstad, tjänsten är heltid, dagtid och schemalagd arbetstid varannan lördag. Vid frågor, kontakta Bilmarknadschef Martin Johansson på telefon 070-590 28 88. Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan till [email protected] snarast, dock senast 31 augusti 2021. Märk din ansökan med ”Försäljningschef Lexus”


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet. Visa mindre

Försäljningschef sökes till växande solcellsföretag!

Ansök    Aug 2    Sesol AB    Försäljningschef
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare. Skicka in din ansökan redan idag! Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Idag är vi ca 240 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar... Visa mer
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Skicka in din ansökan redan idag!

Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi ca 240 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro & Göteborg.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Gemenskap, Kunskap, Professionella, Familjära och Säljdrivna!

Det är ledorden vår säljorganisation säger identifierar oss på Sesol enligt vår senaste medarbetarundersökning.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Försäljningschef som vill vara med och bygga upp vår nya region i Karlstad. Vi ser dig som en person som är expert på att motivera andra och skapa bra stämning omkring dig. Vi tillämpar fast lön och attraktiva provisioner samt bonussystem och arbetar måndag-fredag. Här kommer du rapportera till vår regionala försäljningschef och ingå i en styrgrupp med våra sex andra försäljningschefer ute i landet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat personal och budgetansvar men även att vara ute på fältet och bidra till att din personal tar sin budget via coachning och uppföljning.

Krav
- Erfarenhet inom fältförsäljning, uppsökande försäljning eller event
- Erfarenhet av korta säljcykler som till exempel telekom, larm eller liknande
- Erfarenhet av att bygga kundrelationer
- Minst 3 års erfarenhet av försäljning
- Erfarenhet av ledarskap eller coaching inom försäljning ihop med personalansvar


Profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och van vid att leverera goda resultat och har tidigare erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens samt god vana vid att bygga kundrelationer. I takt med detta är du en person med ett drivet affärssinne och har en vana vid korta säljcykler. Du kommer vara den drivande punkten i Regionen för säljare så viktigt att du är resultatdriven och har en god vana kring daglig coaching.

Krav för att söka tjänsten är att du har erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Erfarenhet från samma bransch är meriterande.Vad innebär det att arbeta som försäljningschef på Sesol?
- Mycket frihet under ansvar där du kommer få vara med och bygga upp Regionen
- Personalansvar
- Budgetuppföljning samt rapportering
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner som bland annat förmånsbil
- Golden League - en tävling med huvudfokus på de mjuka värdena.
- Attraktiva provisioner samt bonussystem


- Regelbundna träffar med övriga Regionansvariga för utbyte av erfarenheter och kompetenserOm anställningen
Lön: Fast och rörlig

Placering: Karlstad

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidHar du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Säljchef inom IT och mjukvara

Ansök    Sep 3    MoreFlo AB    Försäljningschef
MoreFlo är ett företag inom Fintech med cirka 15 anställda som är i en tillväxtfas med flera nya kunder och många spännande affärer på gång. Våra kunder finns över hela Sverige i en rad olika branscher. Vår huvudprodukt är våra kassasystem och betallösningar och vi utvecklar en mängd olika produkter för såväl betalning i butik som betalning- och bokningslösningar på webben. Flera stora kunder och många nya produkter gör att vi har ett högt tempo och vi sök... Visa mer
MoreFlo är ett företag inom Fintech med cirka 15 anställda som är i en tillväxtfas med flera nya kunder och många spännande affärer på gång. Våra kunder finns över hela Sverige i en rad olika branscher.
Vår huvudprodukt är våra kassasystem och betallösningar och vi utvecklar en mängd olika produkter för såväl betalning i butik som betalning- och bokningslösningar på webben.
Flera stora kunder och många nya produkter gör att vi har ett högt tempo och vi söker nu någon som kan hjälpa oss att leda försäljningsarbetet framåt.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning av mjukvara och som kan leda, planera och driva försäljningen framåt och som samtidigt har ett intresse för fintech och alla de möjligheter det innebär.
Tjänsten är en roll som säljande ledare, och i rollen ingår bland annat att
Sälja till nya och befintliga kunder
Leda försäljningsteamet
Driva försäljningen för att uppnå uppsatta mål
Finna luckor i våra säljprocesser och fylla dessa så att arbetet blir enklare och tydligare för alla
Tillsammans med VD och utvecklingsansvarige ta fram lösningar för mer komplexa kunder
Svara på offentliga upphandlingar och andra större affärer
Ta fram relevant statistik och rapporter

Vi tror att du
har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya datorprogram, mjukvaror och tekniska lösningar
brinner för försäljning
kan bringa ordning i kaos och bena ut och förbättra onödigt komplexa processer och arbetssätt
kan entusiasmera andra och bygga en teamkänsla
har erfarenhet av att jobba med upphandlingar från offentlig sektor
både tar eget ansvar och kan kräva det av andra
är stresstålig och klarar att jobba strukturerat på flera fronter samtidigt
kan ta fram och följa upp relevant statistikTjänsten kräver att du har stor datorvana, god kunskap i Microsoft Office 365, samt förmåga att uttrycka dig korrekt i både tal och skrift på svenska och engelska. Körkort krävs.
Tidigare erfarenhet från att leda försäljningsarbete är ett krav. Du behöver ha en god kunskap om såväl försäljning som processer och arbetssätt.
Låter det intressant?
För mer information eller ansökan, kontakta oss via [email protected]. Visa mindre

Försäljningschef Helmia Bil AB

Ansök    Jun 23    Helmia Bil AB    Försäljningschef
Vill du anta utmaningen att effektivt leda och driva Helmias säljavdelning mot uppsatta mål för försäljning av nya och begagnade personbilar samt transportbilar? För att trivas i rollen ser vi att du är en person som drivs av resultat och ledarskap är något som kommer naturligt för dig. Vi erbjuder dig en spännande, social och kreativ arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, l... Visa mer
Vill du anta utmaningen att effektivt leda och driva Helmias säljavdelning mot uppsatta mål för försäljning av nya och begagnade personbilar samt transportbilar? För att trivas i rollen ser vi att du är en person som drivs av resultat och ledarskap är något som kommer naturligt för dig.

Vi erbjuder dig en spännande, social och kreativ arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. 

Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Inom koncernen finns en stark familjetradition och en företagskultur som kännetecknas av korta beslutsvägar. Värmlands största bilhandel och återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Ford.

Våra gemensamma kärnvärden är trygghet, närhet och långsiktighet. Dessa kärnvärden genomsyrar hela organisationen och utgör en viktig del av vår företagskultur inom Helmia.        Helmia – bygger på förtroende.

Arbetsbeskrivning

Som försäljningschef har du ett ansvar att optimera säljvolymer och lönsamhet för nya och begagnade bilar. Till din hjälp har du ett säljteam med bilförsäljare, KAM och säljledare som du har personalansvar för. Utöver säljteamet kommer du även att ha personalansvar för vår leveransadministrationsavdelning. Du arbetar aktivt med att utveckla, engagera och coacha ditt team så att ni tillsammans når uppsatta mål och har en god laganda samt trivsam arbetsmiljö. Bilbranschen är i en förändringsfas och vi som bolag jobbar med ständig förbättring, allt utifrån elektrifiering till digitalisering och köpbeteenden.

Placeringsort Karlstad. Rapportering sker till VD.

Vem är du?

Du är en framåtlutad person som tycker om att vara omgiven av likasinnade.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av försäljning, ekonomi, administration och ledarskap. Har du branschvana är det meriterande för tjänsten. Körkort är ett krav.

Som person är du en inspirerande och målinriktad lagspelare med en coachande kommunikationsstil. Vidare är du en naturlig ledare med god förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Din inställning är att vi ska vara bäst på det vi gör. Du är strukturerad och har en god prioriteringsförmåga samtidigt som du trivs du med att arbeta i ett högt arbetstempo. Viktigast av allt är att du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt att leda genom ett coachande förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-06-31. Tjänsten kan tillsättas innan sista dag för annons.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teknisk säljchef med vana från mjukvaruförsäljning

Ansök    Jun 9    MoreFlo AB    Försäljningschef
MoreFlo är ett företag inom Fintech med cirka 15 anställda som är i en tillväxtfas med flera nya kunder och många spännande affärer på gång. Våra kunder finns över hela Sverige i en rad olika branscher. Vår huvudprodukt är våra kassasystem och betallösningar och vi utvecklar en mängd olika produkter för såväl betalning i butik som betalning- och bokningslösningar på webben. Flera stora kunder och många nya produkter gör att vi har ett högt tempo och vi sök... Visa mer
MoreFlo är ett företag inom Fintech med cirka 15 anställda som är i en tillväxtfas med flera nya kunder och många spännande affärer på gång. Våra kunder finns över hela Sverige i en rad olika branscher.
Vår huvudprodukt är våra kassasystem och betallösningar och vi utvecklar en mängd olika produkter för såväl betalning i butik som betalning- och bokningslösningar på webben.
Flera stora kunder och många nya produkter gör att vi har ett högt tempo och vi söker nu någon som kan hjälpa oss att leda försäljningsarbetet framåt.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning av mjukvara och som kan leda, planera och driva försäljningen framåt och som samtidigt har ett intresse för fintech och alla de möjligheter det innebär.
Tjänsten är en roll som säljande ledare, och i rollen ingår bland annat att
Sälja till nya och befintliga kunder
Leda försäljningsteamet
Driva försäljningen för att uppnå uppsatta mål
Finna luckor i våra säljprocesser och fylla dessa så att arbetet blir enklare och tydligare för alla
Tillsammans med VD och utvecklingsansvarige ta fram lösningar för mer komplexa kunder
Svara på offentliga upphandlingar och andra större affärer
Ta fram relevant statistik och rapporter

Vi tror att du
har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya datorprogram, mjukvaror och tekniska lösningar
brinner för försäljning
kan bringa ordning i kaos och bena ut och förbättra onödigt komplexa processer och arbetssätt
kan entusiasmera andra och bygga en teamkänsla
har erfarenhet av att jobba med upphandlingar från offentlig sektor
både tar eget ansvar och kan kräva det av andra
är stresstålig och klarar att jobba strukturerat på flera fronter samtidigt
kan ta fram och följa upp relevant statistikTjänsten kräver att du har stor datorvana, god kunskap i Microsoft Office 365, samt förmåga att uttrycka dig korrekt i både tal och skrift på svenska och engelska. Körkort krävs.
Tidigare erfarenhet från att leda försäljningsarbete är ett krav. Du behöver ha en god kunskap om såväl försäljning som processer och arbetssätt.
Låter det intressant?
För mer information eller ansökan, kontakta oss via [email protected]. Visa mindre

Försäljningschef sökes till växande solcellsföretag!

Ansök    Jul 20    Sesol AB    Försäljningschef
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare. Skicka in din ansökan redan idag! Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Idag är vi ca 240 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar... Visa mer
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Skicka in din ansökan redan idag!

Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi ca 240 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro & Göteborg.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Gemenskap, Kunskap, Professionella, Familjära och Säljdrivna!

Det är ledorden vår säljorganisation säger identifierar oss på Sesol enligt vår senaste medarbetarundersökning.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Försäljningschef som vill vara med och bygga upp vår nya region i Karlstad. Vi ser dig som en person som är expert på att motivera andra och skapa bra stämning omkring dig. Vi tillämpar fast lön och attraktiva provisioner samt bonussystem och arbetar måndag-fredag. Här kommer du rapportera till vår regionala försäljningschefen och ingå i en styrgrupp med våra sex andra försäljningschefer ute i landet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat personal och budgetansvar men även att vara ute på fältet och bidra till att din personal tar sin budget via coachning och uppföljning.

Krav
- Erfarenhet inom fältförsäljning, uppsökande försäljning eller event
- Erfarenhet av korta säljcykler som till exempel telekom, larm eller liknande
- Erfarenhet av att bygga kundrelationer
- Minst 3 års erfarenhet av försäljning
- Erfarenhet av ledarskap eller coaching inom försäljning ihop med personalansvar


Profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och van vid att leverera goda resultat och har tidigare erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens samt god vana vid att bygga kundrelationer. I takt med detta är du en person med ett drivet affärssinne och har en vana vid korta säljcykler. Du kommer vara den drivande punkten i Regionen för säljare så viktigt att du är resultatdriven och har en god vana kring daglig coaching.

Krav för att söka tjänsten är att du har erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Erfarenhet från samma bransch är meriterande.Vad innebär det att arbeta som försäljningschef på Sesol?
- Mycket frihet under ansvar där du kommer få vara med och bygga upp Regionen
- Personalansvar
- Budgetuppföljning samt rapportering
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner som bland annat förmånsbil
- Golden League - en tävling med huvudfokus på de mjuka värdena.
Attraktiva provisioner samt bonussystem


- Regelbundna träffar med övriga Regionansvariga för utbyte av erfarenheter och kompetenserOm anställningen
Lön: Fast och rörlig

Placering: Karlstad

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidHar du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef till KIPP Scandinavia AB

HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer of clamping technology, standard elements and operating parts. With 400 employees, our own development department, production and logistics, we are committed to Germany as a business location. KIPP offers you an interesting, secure job with a good working atmosphere. Läs mer på vår hemsida, www.kipp.se Vi vill nu förstärka vårt försäljningskontor i Sverige (Mälardalsområdet med utgångspunkt Karlstad/ Karlskoga) med en s... Visa mer
HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer of clamping technology, standard elements and operating parts. With 400 employees, our own development department, production and logistics, we are committed to Germany as a business location. KIPP offers you an interesting, secure job with a good working atmosphere. Läs mer på vår hemsida, www.kipp.se Vi vill nu förstärka vårt försäljningskontor i Sverige (Mälardalsområdet med utgångspunkt Karlstad/ Karlskoga) med en starkt engagerad:
Operativ Försäljningschef
- med engagemang och som vill arbeta in KIPP som varumärke på den svenska marknaden
Arbetsuppgifter:


- Arbeta fram en framgångsrik försäljningsstrategi för verksamheten tillsammans med platschef
- Arbeta med ständiga marknadsanalyser och benchmarking
- Koordinera & diskutera strategier med huvudkontoret i Tyskland
- Nykundsbearbetning parallellt med att utveckla befintliga kundsegmentet
- Kundmöten sköter vi på telefon, fysiska besök alt videokonferenser
- Komma väl förberedd till dina möten och dokumentera vad ni kommit överens om
- Att verka som teknisk support gentemot kunder och ge dem råd om diverse lösningar
- Medverka på mässor
- Skriva offerter och ordrar
Din profil:


- Högskolekompetens eller motsvarande kunskaper som utbildningsnivå, alternativt flerårig erfarenhet av försäljning
- Lösningsorienterad och analytisk lagd för att ha förmågan att tolka kundens behov och förväntningar
- God förmåga att kommunicera och förstå deras behov
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Uppskatta resor inom Sverige
- Självgående, effektiv och seriös i ditt yrkesutövande
Rollen innebär inte något personalansvar, du är själv operativ i rollen och arbetar tight tillsammans med platschefen Petronella. Kontoret är idag placerat i Karlstad, dock i dessa tider arbetar vi som många andra, även hemifrån. Det ställer krav på dig avseende självdisciplin, kommunikation och samarbete. Låter det här intressant? Har du några arbetsrelaterade frågor är du välkommen att ringa Petronella Greek på telefon 054-565 500. Frågor angående själva rekryteringen tar rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering hand om, Åsa når du på telefon 070-618 06 75. Vi vill ha din ansökan med ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast 9/6 2021.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så vänta inte med att söka. Visa mindre

Försäljningschef till KIPP Scandinavia AB

HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer of clamping technology, standard elements and operating parts. With 400 employees, our own development department, production and logistics, we are committed to Germany as a business location. KIPP offers you an interesting, secure job with a good working atmosphere. Läs mer på vår hemsida, www.kipp.se Vi vill nu förstärka vårt försäljningskontor i Sverige (Mälardalsområdet med utgångspunkt Karlstad/ Karlskoga) med en s... Visa mer
HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer of clamping technology, standard elements and operating parts. With 400 employees, our own development department, production and logistics, we are committed to Germany as a business location. KIPP offers you an interesting, secure job with a good working atmosphere. Läs mer på vår hemsida, www.kipp.se Vi vill nu förstärka vårt försäljningskontor i Sverige (Mälardalsområdet med utgångspunkt Karlstad/ Karlskoga) med en starkt engagerad:
Operativ Försäljningschef
- med engagemang och som vill arbeta in KIPP som varumärke på den svenska marknaden
Arbetsuppgifter:


- Arbeta fram en framgångsrik försäljningsstrategi för verksamheten tillsammans med platschef
- Arbeta med ständiga marknadsanalyser och benchmarking
- Koordinera & diskutera strategier med huvudkontoret i Tyskland
- Nykundsbearbetning parallellt med att utveckla befintliga kundsegmentet
- Kundmöten sköter vi på telefon, fysiska besök alt videokonferenser
- Komma väl förberedd till dina möten och dokumentera vad ni kommit överens om
- Att verka som teknisk support gentemot kunder och ge dem råd om diverse lösningar
- Medverka på mässor
- Skriva offerter och ordrar
Din profil:


- Högskolekompetens eller motsvarande kunskaper som utbildningsnivå, alternativt flerårig erfarenhet av försäljning
- Lösningsorienterad och analytisk lagd för att ha förmågan att tolka kundens behov och förväntningar
- God förmåga att kommunicera och förstå deras behov
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Uppskatta resor inom Sverige
- Självgående, effektiv och seriös i ditt yrkesutövande
Rollen innebär inte något personalansvar, du är själv operativ i rollen och arbetar tight tillsammans med platschefen Petronella. Kontoret är idag placerat i Karlstad, dock i dessa tider arbetar vi som många andra, även hemifrån. Det ställer krav på dig avseende självdisciplin, kommunikation och samarbete. Låter det här intressant? Har du några arbetsrelaterade frågor är du välkommen att ringa Petronella Greek på telefon 054-565 500. Frågor angående själva rekryteringen tar rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering hand om, Åsa når du på telefon 070-618 06 75. Vi vill ha din ansökan med ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast 9/6 2021.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så vänta inte med att söka. Visa mindre

Distriktschef till Café Bar Karlstad

Målinriktad distriktschef sökes till Café Bar Är du en naturlig ledare med säljerfarenhet som älskar teamwork och kaffe? Perfekt, nu har du nämligen chansen att axla ett helhetsansvar för Café Bar i Värmland som distriktschef! Tillsammans med säljare, kaffecoacher och smakexperter kommer du få leverera kaffe- och fikalösningar till kunder i hela Värmland. Är du redo för din nästa utmaning? Toppen, då kör vi! Ta ett helhetsansvar för våra kunders energin... Visa mer
Målinriktad distriktschef sökes till Café Bar

Är du en naturlig ledare med säljerfarenhet som älskar teamwork och kaffe? Perfekt, nu har du nämligen chansen att axla ett helhetsansvar för Café Bar i Värmland som distriktschef! Tillsammans med säljare, kaffecoacher och smakexperter kommer du få leverera kaffe- och fikalösningar till kunder i hela Värmland. Är du redo för din nästa utmaning? Toppen, då kör vi!

Ta ett helhetsansvar för våra kunders energinivå på jobbet

Som distriktschef hos Café Bar får du en arbetsdag som präglas av variation och stor frihet under ansvar. Hos oss blir du spindeln i nätet med ett övergripande ansvar för distriktets försäljning. Du ges det yttersta ansvaret att utforska hur Café Bar kan utveckla sin marknadsposition och bygga ännu starkare kundrelationer. I rollen som distriktschef blir du även ansvarig för budget, service, drift och personal.

Kort och gott – vi letar efter en försäljningsdriven ledare med passion för att bygga team, utveckla kundkontakter och som älskar riktigt gott kaffe!

En vanlig arbetsvecka kommer du främst ägna dig åt försäljning. Du kommer sälja efter uppsatta mål och ges chansen att bygga de där långsiktiga kundrelationerna som bara de mest passionerade säljarna lyckas med. Hur du väljer att bygga ditt nätverk väljer du själv – kanske över telefon eller varför inte åka ut till kunden för att bjuda på en fredagsfika? Om du tror på din idé så kör vi! Du utgår från Karlstad men kommer även spendera en hel del tid på vägarna till dina kunder runt om i vårt natursköna distrikt. Du får även lägga upp strategier kring hur vi kan vinna fler marknadsandelar samt upplägg av drift och service. Tillsammans med dina kunniga och självgående kollegor i form av säljare, smakexperter och kaffecoacher ger ni kunder energi på jobbet!

Vi letar efter dig med stenkoll på försäljning

För att briljera i rollen som distriktschef behöver du vara ett målstyrt försäljningsproffs och en genuin människokännare. Vi letar efter dig med erfarenhet av B2B-försäljning som är grym på varje del i hela säljprocessen – från början till slut. Tillsammans arbetar du och ditt team mot högt uppsatta mål och det är här vikten av dina ledaregenskaper kommer in i bilden. Du måste vara duktig på att jobba med människor och på att bygga långsiktiga relationer, helt enkelt!

Vi tror att din profil är starkt affärs- och lönsamhetsinriktad. Din attityd präglas av att se möjligheter och att alltid söka en lösning och en väg framåt för att lyckas.

Om du har högre utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller försäljning är det toppen, men inget krav. Vi fokuserar främst på dina personliga drivkrafter och din vilja att ständigt vilja röra dig och arbetsgruppen framåt!

Bli en kulturbärare!

Vår drivkraft är glädje och vi ser oss själva som kundens bäste vän. På Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut, stora som små. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.

• Glädje – att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.
• Kompetens – inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande.
• Lönsamhet – när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra cafélösning under en lång tid framöver.

Några praktiska saker

• Rollen är på heltid och förutsätter körkort. Det ingår en tjänstebil till ditt förfogande.
• Rollen har en fast lön med möjlighet till en rörlig ersättningsdel baserad på resultat
• Placeringsort är Karlstad.

Nog om oss - nu vill vi veta mer om DIG!

Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 6 juni!

Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

Företaget är svenskt och omsätter drygt 320 miljoner, är rikstäckande och består av 185 anställda på 25 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar bygger upp och driver obemannade caféer som levererar kaffe, te, vatten, nötter, torkad frukt och andra produkter som ger energi och glädje åt medarbetarna under en arbetsdag. Samtliga produkter och vår service är av högsta klass och vi har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leveransen till kundens café. Organisationen i Karlstad leds av en distriktschef och består av distriktsansvarig säljare, kaffecoach och smakexpert.

För mer info - www.cafebar.se

Genom Simonssongruppen har Café Bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher.

För mer info - www.simonssongruppen.se Visa mindre

Säljchef till Skylstället i Karlstad på Skyltstället Sverige AB

Ansök    Maj 6    Happyr AB    Försäljningschef
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället i Karlstad SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamhet... Visa mer
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället i Karlstad


SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR
Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamheten i blickfånget för uppmärksamheten. För oss är våra kunders synlighet viktigast!
Vill du vara med i Skylställets vinnande team? Och skylta med det!? 

DU BESTÄMMER HUR BRA DET SKA BLI!

Vi söker dig som vill bli säljchef och vill hjälpa företagskunder att synliggöra sina varumärken med våra högkvalitativa skyltprodukter.

Genom att bli säljchef hos oss kan du med låg investering och låg risk bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i ett eget distrikt.Du blir en del av ett framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med potential. Du säljer - vi producerar!Du bestämmer själv hur bra din verksamhet ska bli och hur mycket pengar du ska tjäna! Skyltstället som koncept:

Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
Det är ett lågt risktagande
Du har en mycket bred säljportfölj
Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
Du får god hjälp med marknadsföringen
Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
Du får ett fritt och omväxlande arbete
Du kommer snabbt igång med din verksamhet

Att bli säljchef hos oss innebär att du använder vår affärsidé. Du får många kollegor över hela landet.

Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom vårt vinnande team.

Vi vill hitta dig som tror på dig själv och vill vara med om en spännande resa in i framtiden.

Välkommen - vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Säljledare till Wafab Bil i Karlstad

Ansök    Apr 28    Qtym AB    Försäljningschef
Välkommen att bli en del av ägardrivna företaget Wafab Bil. Wafab Bil har moderna fullserviceanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Sunne. Förutom Fiat transportbilar och Maxus säljer vi Sveriges tredje största bilmärke Kia i hela Värmland. På vår fullserviceanläggning i Karlstad finner du: • Nybilsförsäljning av Kia • Nybilsförsäljning av Fiat Professional och Maxus i vårt separata Transportbilscenter • Begagnatbilsförsäljning av olika märken • Au... Visa mer
Välkommen att bli en del av ägardrivna företaget Wafab Bil. Wafab Bil har moderna fullserviceanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Sunne. Förutom Fiat transportbilar och Maxus säljer vi Sveriges tredje största bilmärke Kia i hela Värmland.

På vår fullserviceanläggning i Karlstad finner du:

• Nybilsförsäljning av Kia
• Nybilsförsäljning av Fiat Professional och Maxus i vårt separata Transportbilscenter
• Begagnatbilsförsäljning av olika märken
• Auktoriserad bilverkstad för Kia, Fiat, Fiat Professional, Maxus och Saab
• Reservdelsförsäljning av originaldelar samt ersättningsdelar till Kia, Fiat, Fiat Professional, Maxus och Saab

Nu söker Wafab Bil en försäljningschef för Kia och begagnade personbilar till Karlstad

Om tjänsten:

Som försäljningschef ansvarar du för Kias fortsatta utveckling i Karlstad samt inköp och försäljning av begagnade bilar. Du ingår i företagets styrgrupp och är delaktig i utvecklingen av hela anläggningen. Du kommer också att upprätta och ansvara för en sälj- och ekonomisk budget för din avdelning. Du driver tillsammans med dina medarbetare arbetet för att överträffa målen och följer regelbundet upp utvecklingen. Som chef är du ansvarig för medarbetarsamtal och uppföljning.

Exempel på ansvarsområden:

• Du ansvarar för att varje månad uppnå satta mål för Kia och begagnade bilar.
• Säkerställa att säljarna erhåller nödvändig information om, bl. a produkter och kampanjer, för att kunna infria sina uppgifter.
• Beställa nya bilar som ej är kundordertecknade (lagerbilar)
• Ha rätt mix på begagnat lager och demonstrationsbilar.
• Godkänna tecknade order före avtalsupprättande
• Kontrollera och attestera leverantörsfakturor
• Vara ett stöd för dina medarbetare i den dagliga verksamheten

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en person med stort driv och mycket energi. Du genomför det du planerat under dagen. Att arbeta med struktur är en självklarhet för dig. Du är en ledare som är inkluderande och lyhörd. För denna tjänst så krävs det att du är duktig på administration och du har ett bra ekonomiskt sinne. Du är en säljande ledare som når dina egna mål, som brinner för försäljning och som bidrar med din kunskap på golvet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är i Karlstad och är 100% . Sista ansökningsdagen är 27 maj. Intervjuer sker löpande.

Start omgående eller enligt överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig
rekryterare Jan Halleberg på 076-4953182 alt. [email protected] eller Joanna Andersson på 070-5668877 alt. [email protected] Visa mindre

Regionchef / Business Area Manager

Ansök    Apr 19    Bravura Sverige AB    Försäljningschef
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Timac Agro.

Om företaget:

Timac Agro är ett dotterbolag till Groupe Roullier och är verksamma inom biostimulering, växtnäring och fodertillskott. De har i nästan 60 år bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Timac Agro fokuserar även på rådgivning för gällande hur deras produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Globalt har Timac Agro 5800 anställda och finns i 39 olika länder. I Sverige består företaget av 24 anställda och är verksamma i hela landet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som regionchef ansvarar du för bolagets resultat- och kvalitetsansvar. Rollen innebär ett starkt medarbetarfokus där ditt ansvar blir att öka resultatet inom din grupp samt skapar lojalitet och närhet till dina medarbetare. Du ansvarar för en grupp om ca 8 medarbetare, både Key Account Managers och fältsäljare. En stor del av din roll innebär att coacha och vara närvarande hos dina säljare vilket sker genom samåkning och sambesök hos kund. Vidare ligger även stort fokus vid utvecklingen hos dina befintliga säljare för att skapa delaktighet, engagemang och god sammanhållning inom regionen. Du arbetar strategiskt för att du och dina säljare arbetar mot rätt kunder med målet att bygga goda relationer och lönsamma affärer. Som regionchef ansvarar du även för rekrytering och introduktion av nya säljare inom ditt geografiska område.

Som regionchef gillar du att bygga team, skapa nöjda kunder samt att du tycker det är kul att driva din egen försäljning. Ett operativt ansvar för din egen försäljning ingår i rollen och inom ditt geografiska område arbetar du främst med befintliga kunder. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen. Du sitter med i ledningsgruppen för Timac Agro Sverige och bidrar till helheten genom ditt strategiska arbete. Då din region innefattar mellersta Sverige samt Gävleborg är det vanligt förekommande med kortare resor inom verksamhetsområdet.

Du har tillgång till förmånsbil och erbjuds en gedigen utbildning vid start.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerad försäljning och har ett befintligt kontaktnät, gärna inom branschen
• Någon form av tidigare erfarenhet kopplat till lantbruk eller gröna näringen, det är viktigt med förståelsen för lantbrukare som kundgrupp
• Dokumenterad ledarskapserfarenhet där du haft personalansvar
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen som regionchef ser vi att du brinner för ledarskap och som kan omsätta ledarskapsteorier till verkliga initiativ. Vidare har du en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare i vardagen genom att vara kommunikativ och närvarande i deras arbete. Du är affärsmässig och inspireras av att arbeta i en miljö med kunders behov i fokus. Relationer och skapandet av nya kontakter faller sig naturligt för dig som person. Du har ett tålamod och en förståelse för den välgrundade och varaktiga relationens vinning i affären. Därtill är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat. Vidare har du en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare i vardagen genom att vara kommunikativ och närvarande i deras arbete. Tack vare dina tidigare erfarenheter vet du att det krävs struktur och ett stort driv för att bygga denna typ av roll.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, lantbruk, rekrytering, heltid, Key Account Manager, fältsäljare, regionschef, bussiness area manager, försljningschef Visa mindre

Regionchef / Business Area Manager

Ansök    Mar 26    Bravura Sverige AB    Försäljningschef
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Timac Agro.

Om företaget:

Timac Agro är ett dotterbolag till Groupe Roullier och är verksamma inom biostimulering, växtnäring och fodertillskott. De har i nästan 60 år bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Timac Agro fokuserar även på rådgivning för gällande hur deras produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Globalt har Timac Agro 5800 anställda och finns i 39 olika länder. I Sverige består företaget av 24 anställda och är verksamma i hela landet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som regionchef ansvarar du för bolagets resultat- och kvalitetsansvar. Rollen innebär ett starkt medarbetarfokus där ditt ansvar blir att öka resultatet inom din grupp samt skapar lojalitet och närhet till dina medarbetare. Du ansvarar för en grupp om ca 8 medarbetare, både Key Account Managers och fältsäljare. En stor del av din roll innebär att coacha och vara närvarande hos dina säljare vilket sker genom samåkning och sambesök hos kund. Vidare ligger även stort fokus vid utvecklingen hos dina befintliga säljare för att skapa delaktighet, engagemang och god sammanhållning inom regionen. Du arbetar strategiskt för att du och dina säljare arbetar mot rätt kunder med målet att bygga goda relationer och lönsamma affärer. Som regionchef ansvarar du även för rekrytering och introduktion av nya säljare inom ditt geografiska område.

Som regionchef gillar du att bygga team, skapa nöjda kunder samt att du tycker det är kul att driva din egen försäljning. Ett operativt ansvar för din egen försäljning ingår i rollen och inom ditt geografiska område arbetar du främst med befintliga kunder. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen. Du sitter med i ledningsgruppen för Timac Agro Sverige och bidrar till helheten genom ditt strategiska arbete. Då din region innefattar mellersta Sverige samt Gävleborg är det vanligt förekommande med kortare resor inom verksamhetsområdet.

Du har tillgång till förmånsbil och erbjuds en gedigen utbildning vid start.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerad försäljning och har ett befintligt kontaktnät, gärna inom branschen
• Någon form av tidigare erfarenhet kopplat till lantbruk eller gröna näringen, det är viktigt med förståelsen för lantbrukare som kundgrupp
• Dokumenterad ledarskapserfarenhet där du haft personalansvar
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen som regionchef ser vi att du brinner för ledarskap och som kan omsätta ledarskapsteorier till verkliga initiativ. Vidare har du en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare i vardagen genom att vara kommunikativ och närvarande i deras arbete. Du är affärsmässig och inspireras av att arbeta i en miljö med kunders behov i fokus. Relationer och skapandet av nya kontakter faller sig naturligt för dig som person. Du har ett tålamod och en förståelse för den välgrundade och varaktiga relationens vinning i affären. Därtill är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat. Vidare har du en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare i vardagen genom att vara kommunikativ och närvarande i deras arbete. Tack vare dina tidigare erfarenheter vet du att det krävs struktur och ett stort driv för att bygga denna typ av roll.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, lantbruk, rekrytering, heltid, Key Account Manager, fältsäljare, regionschef, bussiness area manager, försljningschef Visa mindre

Marknads- och försäljningschef till ProVia Vägmärkning

Ansök    Apr 14    Insikta AB    Försäljningschef
Är du en affärsdriven B2B-säljare, teamleader, eller säljchef idag? Då kan rollen som Marknads- och försäljningschef på ProVia Vägmärkning vara ditt nästa steg! Dina arbetsuppgifter Som marknads- och försäljningschef på AB ProVia Vägmärkning får du det övergripande resultat- och personalansvaret i att leda och utveckla en stabil verksamhet som omsätter ca 50 miljoner och har 15 anställda. Till dig rapporterar två utesäljare, två innesäljare, operativ che... Visa mer
Är du en affärsdriven B2B-säljare, teamleader, eller säljchef idag? Då kan rollen som Marknads- och försäljningschef på ProVia Vägmärkning vara ditt nästa steg!

Dina arbetsuppgifter

Som marknads- och försäljningschef på AB ProVia Vägmärkning får du det övergripande resultat- och personalansvaret i att leda och utveckla en stabil verksamhet som omsätter ca 50 miljoner och har 15 anställda. Till dig rapporterar två utesäljare, två innesäljare, operativ chef, och två administratörer. ProVia är en del av Söderbergföretagen inom affärsområdet infrastruktur och du ingår i ett nätverk av bolag där erfarenhetsutbyte sker.

Du kommer att jobba med allt från genomförandeplaner, måluppföljningar, egen operativ försäljning och samordning och coachning av personal i dagliga frågor. För att lyckas i rollen har du en strukturell förmåga, starkt kund-och servicefokus och ett prestigelöst förhållningssätt. Kort och gott, du lyckas när du får andra att lyckas och för detta krävs tålamod, energi och engagemang.

Rollen innefattar b.la

övergripande resultat- och personalansvar
leda arbetet i Karlstad (Skoghall) och säljsiten/butiken i Stockholm
operativt försäljningsarbete med egna kunder (ca 50%)
planera mässor, utskick och erbjudanden i webshopen
initiera och ge förslag till digital utveckling internt & externt
aktivt delta och bidra i ledningsgruppen

Du rapporterar till VD Elisabeth Nagy som även är VD för Blinkfyrar i Malmö. Tillsammans kommer ni att sätta upp ett ramverk gällande arbetet framåt, men det är du som tillsammans med ditt team planerar och genomför aktiviteter för att nå ProVias mål. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Karlstad (Skoghall) och resor inom Sverige med ca 8 dagar per månad förekommer.

Din profil

Du är en affärsdriven B2B-säljare/teamleader/säljchef. I dina tidigare roller har du visat goda säljresultat och en förmåga att ta ett helhetsansvar. Du gör det som behövs oavsett om det handlar om att identifiera nya kundsegment, utveckla digitala arbetssätt, ta fram en ny säljpresentation eller coacha på ett sambesök.

Du är inspirerande, gillar att ta in andras perspektiv och förstår vikten av att ha en plan, involvera andra och följa upp mot de uppsatta målen. För att passa in hos oss är du är prestigelös och gillar att ha kul på jobbet!

Du har:

erfarenhet av egen försäljning inom B2B
erfarenhet av att coacha/leda säljare
erfarenhet av digitala säljverktyg, CRM-system, Linkedin
goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
relevant utbildning försäljning/marknad/ekonomi

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en ledarroll i ett stabilt, lönsamt företag som är ledande i sin bransch. Här får du möjlighet att påverka strategin och utvecklingen framåt och operativt driva och utveckla ProVia. Då ProVia ingår i Söderbergföretagen - en långsiktig familjeägd koncern med företag inom industri och teknikhandel, ingår du i ett större nätverk och samverkar med andra inom Söderbergföretagen t ex försäljningschefen på Blinkfyrar i Malmö. https://www.soderbergforetagen.se/sv/affarsomraden/#infrastruktur

Du kommer till ett engagerat, kunnigt och erfaret gäng som ser fram emot nya idéer och infallsvinklar på hur verksamheten kan moderniseras. Vi har en trevlig gemenskap och hos oss lever fredagsfikorna IRL.

Ansök

Kontakta gärna vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-6021911, [email protected] om du har frågor. Välkommen med din ansökan via länken (ansök enkelt här) snarast.

ProVia

Höjer säkerheten vid vägbyggen underlättar hanteringen och sänker kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer.

AB ProVia är grundat 1971 och därmed ett av de äldsta i branschen. Vi för idag ett mycket brett sortiment av produkter för dessa ändamål. Tex så representerar vi sedan 1987 ett av Europas ledande företag inom trafiksäkerhetsprodukter, Horizont i form av Generalagent i Sverige

I Skoghall har ProVia egen miljömärkt tillverkning av vägmärken m.m. Våra kunder är entreprenörer, kommuner och uthyrningsföretag. Organisationen består av 15 medarbetare. Huvudkontor ligger i Karlstad, Skoghall i Hammarö kommun med lager och tillverkning och en butik finns i Täby Stockholm.

Säkra och effektiva vägarbeten ger bättre vägtrafik. Därför säljer vi på ProVia tillfälliga trafikanordningar som höjer säkerheten och underlättar hanteringen av vägavstängningar vid vägbyggen - stora som små. Med ett komplett och unikt sortiment och stor erfarenhet är vi med och bidrar till att svensk trafik blir både smartare och säkrare, både för de som jobbar med vägen och de som kör på den. https://www.provia.se/ Visa mindre

Säljchef till Skylstället i Karlstad på Skyltstället Sverige AB

Ansök    Mar 1    Happyr AB    Försäljningschef
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället i Karlstad SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamhet... Visa mer
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället i Karlstad


SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR
Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamheten i blickfånget för uppmärksamheten. För oss är våra kunders synlighet viktigast!
Vill du vara med i Skylställets vinnande team? Och skylta med det!? 

DU BESTÄMMER HUR BRA DET SKA BLI!

Vi söker dig som vill bli säljchef och vill hjälpa företagskunder att synliggöra sina varumärken med våra högkvalitativa skyltprodukter.

Genom att bli säljchef hos oss kan du med låg investering och låg risk bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i ett eget distrikt.Du blir en del av ett framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med potential. Du säljer - vi producerar!Du bestämmer själv hur bra din verksamhet ska bli och hur mycket pengar du ska tjäna! Skyltstället som koncept:

Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
Det är ett lågt risktagande
Du har en mycket bred säljportfölj
Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
Du får god hjälp med marknadsföringen
Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
Du får ett fritt och omväxlande arbete
Du kommer snabbt igång med din verksamhet

Att bli säljchef hos oss innebär att du använder vår affärsidé. Du får många kollegor över hela landet.

Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom vårt vinnande team.

Vi vill hitta dig som tror på dig själv och vill vara med om en spännande resa in i framtiden.

Välkommen - vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Försäljningschef

Ansök    Okt 13    Wikan Personal AB    Försäljningschef
Om företaget Marvaco expanderar och söker en erfaren Försäljningschef. Marvaco är Nordens ledande premedia leverantör för förpackningar. Vi skapar och tillverkar årligen cirka 30 000 förpackningsdekorer och flera har fått internationella utmärkelser och erkännanden. Marvaco Sverige grundades redan 1914 och har idag sammanlagt 90 medarbetare i Sverige och Finland. Med den senaste tekniken levererar vi tryckformar som full HD klichéer och hylsor samt EG... Visa mer
Om företaget
Marvaco expanderar och söker en erfaren Försäljningschef.

Marvaco är Nordens ledande premedia leverantör för förpackningar. Vi skapar och tillverkar årligen cirka 30 000 förpackningsdekorer och flera har fått internationella utmärkelser och erkännanden.

Marvaco Sverige grundades redan 1914 och har idag sammanlagt 90 medarbetare i Sverige och Finland. Med den senaste tekniken levererar vi tryckformar som full HD klichéer och hylsor samt EGP (Expanded Gamut Printing) som ger ett miljövänligare tryck. Vi producerar design och lineextensions och repro för alla tryckmetoder samt virtuella 3D-simuleringar. Vårt långa samarbete med varumärkesägare och tryckerier garanterar högsta kvalitét och effektivitet.

Mera information om Marvaco AB hittar du på www.marvaco.com

Vi söker en Försäljningschef för Skandinavien som kan leda vårt framgångsrika team in i framtiden.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar försäljningsansvar och bearbetning av Marvacos kunder som i huvudsak äger varumärken inom dagligvaruhandeln och tryckerier som hanterar dessa dekorer och material. Affärerna är omfattande och långsiktiga och bygger på en effektiv och säker relevans. Du får en fastställd budget med måluppfyllelse och rapporterar till GM Sverige. Arbetet innefattar resor och tjänsten kräver B-körkort. Du arbetar där marknaden finns och kan utgå från våra enheter i Helsingborg, Karlstad, Sunne eller koncernens huvudkontor som ligger i Helsingfors.

Befattningsbeskrivning

Som Försäljningschef för Marvaco AB i Skandinavien är du ansvarig för att skapa och etablera nya kundrelationer och affärskonton samt vårda och utveckla existerande. Du har budget-, lönsamhets- och utvecklingsansvar för de konton som är och blir knutna till varumärkesägare och tryckerier för Marvaco koncernen. Du har även gemensamt ansvar för de delar som berör Marvaco AB och andra bolag i Marvacos koncern tillsammans med företagsledningen. Detta arbete kommer till största delen utföras inom Sverige men ditt ansvarsområde täcker hela Skandinavien där kunder ska besökas och bearbetas.
Du arbetar till stor del ute i marknaden och i nära samarbete med övriga medarbetare på Marvaco och Kostym AB. Du har även tillgång till samtliga av koncernens medarbetares kompetens vid behov. Du arbetar i samförstånd med företagets riktlinjer och målsättningar. Du rapporterar till GM och ingår i ledningsgruppen för Marvaco AB.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är målfokuserad, lyhörd, empatisk och har lätt för att skapa relationer. Ditt ledarskap, affärssinne och din säljinstinkt är centrala för att lyckas i rollen. I din roll som försäljningschef får du saker att hända, uppnår resultat via delaktighet och har förmågan att få människor engagerade. Vi värdesätter att du har förmågan att se sammanhanget i en verksamhet. Vidare är du en tydlig och god förhandlare samt har en förmåga att skapa struktur och ordning.

- Har en gedigen erfarenhet av att göra affärer och att driva försäljningsprojekt.
- Är självgående med en hög egen drivkraft.
- Har förmågan att strukturera upp dina insatser och vara målfokuserad.
- Har förmågan att skapa goda relationer så att våra kunder känner sig trygga.
- Är lösningsfokuserad och har förmågan att se och skapa nya affärer.
- Är duktig på att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.
- Har erfarenhet från en passande position hos en varumärkesägare inom dagligvaruhandeln. och/eller ett tryckeri till förpackningsindustrin.

Meriterande är:
- Erfarenhet av affärer med varumärkesägare.
- Erfarenhet av affärer med tryckerier, företrädesvis inom flexografi.
- Teknisk kännedom inom området varumärkesförpackningar.

Information och kontakt
Vad erbjuder vi dig:
Vi är ett företag med en fokuserad målbild om tillväxt genom innovationer och ett omfattande erbjudande till marknaden. Vi har dedikerade medarbetare som besitter kunskap i världsklass.
Vi är ett modernt och högteknologiskt företag med 100-årig historia, ett företag med korta beslutsvägar och en bra gemenskap både inom och utom arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Känner du att du är rätt person, välkommen att söka omgående då vi har löpande urval,
sök dock senast måndag den 2 november 2020.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Peter Bråby 072-9933411.

Du är välkommen att söka tjänsten via www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 M sek och har omkring 700 anställda.
Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sales & Marketing Manager till Aurena Laboratories

Ansök    Dec 16    Eterni Sweden AB    Försäljningschef
SALES MARKETING MANAGER TILL AURENA LABORATORIES ARBETSUPPGIFTER Aurena Laboratories söker nu en Sales Marketing Manager som ska leda säljarbetet och marknadsföringen inom Aurenas internationella B2B verksamhet. Aurenas kunder består främst av läkemedels- och sjukvårdsbolag, Du ansvarar för din avdelning (Sales Marketing) som består av kundansvariga, kundsupport, grafisk designer och logistikansvarig. Avdelningens primära uppgifter innefattar försäljnin... Visa mer
SALES MARKETING MANAGER TILL AURENA LABORATORIES
ARBETSUPPGIFTER
Aurena Laboratories söker nu en Sales Marketing Manager som ska leda säljarbetet och marknadsföringen inom Aurenas internationella B2B verksamhet. Aurenas kunder består främst av läkemedels- och sjukvårdsbolag, Du ansvarar för din avdelning (Sales Marketing) som består av kundansvariga, kundsupport, grafisk designer och logistikansvarig. Avdelningens primära uppgifter innefattar försäljningsprojekt (befintliga och nya kunder), marknadsföring av företagets produkter och tjänster, kundvård, kundservice samt att driva/delta i produktionsinförandeprojekt (från nyförsäljning till lansering). I rollen som Sales Marketing Manager har du det övergripande ansvaret att organisera och utveckla avdelningen och dess processer men du ansvarar också för ett antal kundkonton.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har erfarenhet från försäljning och marknadsföring inom den internationella pharma eller medtech industrin, samt att du är van att aktivt bibehålla en god förståelse om företagets marknader och industri. Du är en initiativtagande, strukturerad och lösningsorienterad lagspelare som verkar för att se dina medarbetare ska lyckas. Du är affärsmässig och coachande och du arbetar strukturerat med ett stort verksamhetsfokus. Önskvärt är att du har erfarenhet av:
  Att leda och organisera en avdelning
Att verka i en internationell B2B-miljö
Medicinteknisk- eller läkemedelsindustrin
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Sales Marketing Manager är en direktrekrytering där du blir anställd av Aurena Laboratories. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Designer/Applikatör på WrapChamp

Ansök    Nov 23    Happyr AB    Försäljningschef
WrapChamp rekryterar: Designer/Applikatör WrapChamp söker dig som vill arbeta med Design/Tillverkning/Montage av bilar/fordon som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand. Att samarbeta med oss enligt franchisemodellen innebär att du använder vår affärsidé mot en ... Visa mer
WrapChamp rekryterar: Designer/Applikatör


WrapChamp söker dig som vill arbeta med Design/Tillverkning/Montage av bilar/fordon som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand.

Att samarbeta med oss enligt franchisemodellen innebär att du använder vår affärsidé mot en avgift. Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom organisationen. Du kommer snabbt igång och kan räkna med god långsiktig lönsamhet.

Vår vision: Förändra branschen och bli störst i Europa!
Värdeord: Profession / Långsiktighet / Trygghet

WrapChamp är en starkt växande kedja. Fördelarna för dig att ansluta till WrapChamp är enorma. Som franchisetagare arbetar du med alla typer av wraptjänster till alla typer av företag och privatpersoner. De gör att du har en mycket bred produkt/tjänsteportfölj med högkvalitativa alternativ. Allt detta för att du skall ta stora marknadsandelar i din region.

Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du det grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av WrapChamp!

WrapChamp som koncept:
• Affärsidén och konceptet är beprövat
• Det är ett lågt risktagande
• Du har en mycket bred produkt/tjänsteportfölj
• Proffsigt och effektivt affärssystem
• Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
• Du får god hjälp med marknadsföringen
• Du får ett fritt och omväxlande arbete
• Allt paketerat för effektiv verksamhet
• Du får fokus på rätt sak!

Studio:
• Industrilokal/Garage , ca.50-75kvm
• Plats för fordon och med en takhöjd så mindre skåpbilar kan erbjudas montage
• Plats för mindre kontor, printers, skärmaskin, montageyta m.m.

Kontakt:
Etableringsansvarige, Samuel Eriksson, [email protected], 070-2360288 Visa mindre

Regional försäljningschef sökes! Börja med ett team och bygg vidare till...

Ansök    Maj 22    Garda Alarm AB    Försäljningschef
Vi på Garda Alarm växer igen och nu är det dags att hitta en Regional försäljningschef till Värmland med omnejd! Garda Alarm har idag tiotusentals kunder, finns i nästan hela landet och har som långsiktigt mål att bli den största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. Sedan etableringen 2012 har företaget utvecklats till att idag vara ett av de största larmföretagen i Sverige och har som motto att erbjuda "Hög trygghet - låg kostnad!". Är Du d... Visa mer
Vi på Garda Alarm växer igen och nu är det dags att hitta en Regional försäljningschef till Värmland med omnejd!Garda Alarm har idag tiotusentals kunder, finns i nästan hela landet och har som långsiktigt mål att bli den största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. Sedan etableringen 2012 har företaget utvecklats till att idag vara ett av de största larmföretagen i Sverige och har som motto att erbjuda "Hög trygghet - låg kostnad!".Är Du den vi söker?

Har du en stark vilja, ett starkt driv för utveckling och framgång samt ett genuint intresse för såväl affärer som utveckla duktiga säljare och säljchefer?

Du kommer initialt att bygga upp ett team med säljare/säkerhetskonsulter. Rekrytera, utbilda och stötta dem så de blir duktiga. Till ditt stöd har du såväl Garda Business School som erfarna kollegor. Du kommer även sköta det operativa i fält tillsammans med säljarna för att såväl hjälpa dem i det dagliga som bedriva egen försäljning till viss del, så länge du har det primära ansvaret för teamet.

När teamet är igång och levererar stabila resultat har du då möjligheten att ta klivet till regionalt ansvarig, göra din högra hand ansvarig för teamet du byggt upp och då börja rekrytera fler teamansvariga säljchefer till andra orter i regionen.

Det är ett ofta hårt arbete och inte vem som helst har drivet för att klara det. Men för den rätta är det en av de mest belönande och stimulerande utmaningar som finns, säger alla vi som lyckats med det. En utmaning där ingen dag är den andra lik, där du har mycket frihet under ansvar och kan påverka din arbetssituation och planering i stor grad själv.


Vi står i nuläget inför ett fantastiskt 2020 där många roliga bitar är på väg att falla på plats och då är det dags att täppa till hålen i kartan!

För att passa in i rollen behöver du:
- Ha dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat (meriterande med F2F men inget krav).
- Ledaregenskaper och gärna erfarenhet av någon ledande position.
- Driv för att åstadkomma resultat såväl kort som långsiktigt.
- Vara analytisk och lösningsorienterad.
- Vara en sann teamplayer som gör sin omgivning bättre och som tycker det är viktigt att det är skoj att komma till jobb.
- Prata och skriva flytande svenska samt ha ett prickfritt belastningsregister.
- Har du erfarenhet av att utbilda och rekrytera är det meriterande.
Kanske är du ansvarig för ett team idag i larmbranschen eller liknande bransch och känner dig redo att ta klivet till nästa nivå?

Vi erbjuder dig:
- Ingå i ett av de snabbast växande och största företagen i branschen.
- Möjlighet att kunna bygga något att vara stolt över och en god utvecklingsmöjlighet.
- Goda förtjänstmöjligheter med fast och rörlig lön utan tak.
- Utbildning, säljtävlingar och möjlighet till karriär och personlig utveckling.
- En arbetsplats som andas glädje , sälj och engagemang.Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in snarast för att vara med tidigt i processen då starten är omgående.

Vid frågor kontakta Robin Mårtensson, 0733470048

Varmt välkommen med din ansökan och lycka till! Visa mindre

Regional Sales Manager till Voith i Karlstad!

Ansök    Jan 22    Technogarden    Försäljningschef
Voith är ett av Europas största familjeföretag och har ca 19000 medarbetare i 60 olika länder. Voiths operativa verksamhet är samlad inom fyra koncernområden: Voith Hydro, Voith Paper, Voith Turbo och Voith Digital Ventures. En stor del av världsproduktionen av papper tillverkas i Voiths pappersmaskiner. Kvalificerade, motiverade och lojala medarbetare är motorn för Voiths innovationsförmåga och konkurrenskraft. Viljan att tänka framåt och en entusiasm för... Visa mer
Voith är ett av Europas största familjeföretag och har ca 19000 medarbetare i 60 olika länder. Voiths operativa verksamhet är samlad inom fyra koncernområden: Voith Hydro, Voith Paper, Voith Turbo och Voith Digital Ventures. En stor del av världsproduktionen av papper tillverkas i Voiths pappersmaskiner. Kvalificerade, motiverade och lojala medarbetare är motorn för Voiths innovationsförmåga och konkurrenskraft. Viljan att tänka framåt och en entusiasm för tekniken är vad alla har gemensamt.

I Sverige har Voith Paper tillverkning av pressfiltar i Högsjö, valsservice i Lessebo samt servicecenter och verkstad i Karlstad. Fabriken i Högsjö är en av världens ledande tillverkare av pressfiltar för tillverkning av papper och pappersmassa. Anläggningen i Lessebo är specialiserade på slipning och rekonditionering av valsar för pappers-och massamaskiner. Från Servicecentret i Karlstad utgår all eftermarknadsservice av pappers- och kartongmaskiner i Skandinavien. Totalt arbetar ca 240 anställda i Sverige.Till vårt team i Karlstad söker vi just nu en Regional Sales Manager för Sverige och Norge.

Är du en driven och teknikintresserad säljare med brinnande affärsintresse? Då är vi intresserade av dig!Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regional Sales Manager och representant för Voith Paper i Sverige och Norge, kommer du att vara den viktigaste kontakten för våra kunder inom pappersproduktion. Du kommer att ansvara för att erbjuda en rad olika produkter och tjänster så som ombyggnationer och optimering till våra kunder, men också försäljning av, reserv- och slitagedelar samt service. Då du alltid arbetar för att jobba på ett så optimalt sätt som möjligt, ansvarar du även för att identifiera och leda förbättringsarbetet inom ditt område. Då våra kunder alltid står i fokus, arbetar du ständigt för att ge högkvalitativt stöd till såväl nya som befintliga kunder. Marknadsanalyser så som konkurrensanalys, marknadsprisinformation samt utveckling av strategier faller inom ramen för denna roll och är lika viktigt som att underhålla det interna säljsystemet.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra Servicecentret i Karlstad, men möjlighet finns att arbeta från annan ort.Din bakgrund

Vi söker dig som har:

- Teknisk högskoleutbildning med relevant inriktning eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet
- Erfarenhet av försäljning eller produktion inom pappersindustrin och har god teknisk förståelse för pappersproduktionsprocessen
- God kommunikativ förmåga och kan kommunicera med individer i alla delar av organisationen
- Ett utpräglat affärssinne, brinner för bra affärer och är starkt försäljnings och målfokuserad
- Ett mycket kundorienterat synsätt, villig att resa samt vara en mycket god lagspelare
- Förmåga att uttrycka dig flytande på engelska och svenska, såväl i tal, som i skrift samt mycket god datavana.
- B-körkort


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett välmående företag med goda utvecklingsmöjligheter och fina förmåner. Hos oss får du möjligheten att uppleva en inspirerande arbetsmiljö ute hos våra kunder.

Ansökan

Då urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan redan idag, dock senast 2020-03-01.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras därmed av rekryteringskonsult Josefin Reis som nås på 070-286 81 20.

Specifika frågor om tjänsten kan besvaras av rekryterande chef Krister Nygård 070-656 44 67 eller HR-chef Ann-Charlotte Edlund 070-535 85 21

Ansökan till tjänsten sker via annons. Vi tar tyvärr ej emot ansökningar via mail eller brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundgruppschef/Säljansvarig

Ansök    Jun 16    Riksbyggen Ek För    Försäljningschef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Riksbyggen söker Kundgruppschef/Säljansvarig till marknadsområde Värmland

Brinner du för försäljning? Har du kunskap och idéer om hur man driver en modern försäljningsavdelning på bästa sätt? Har du erfarenhet av att driva processutveckling och uthålligheten att genomföra den? Är du en kommunikativ och strukturerad person som tilltalas av ett lagomt stort företag där man kan se helheten?

Om ja, då är det dig vi letar efter till tjänsten som kundgruppschef/säljansvarig till Riksbyggen Värmland!

Marknadsområde Värmland har idag en kundbas bestående av bostadsrätts­föreningar, kommersiella kunder och handelsplatser. Vi levererar kompletta förvaltningstjänster på en gynnsam marknad.

Arbetsuppgifter:
I din roll som kundgruppschef/säljansvarig på Riksbyggen i Värmland får du ett uppdrag att utveckla organisationen med tyngdpunkt på kundbearbetning och fortsatt utveckling av befintlig kundbas. Tillsammans med ledningsgruppen i Värmland arbetar du strategiskt för att driva på utvecklingen. Du kommer att ha personalansvar, budgetansvar och helhetsansvar för försäljningsprocesserna. Arbetet är både strategiskt och operativt då det är viktigt att vara ”nära” våra kunder och marknaden. Det är en spännande utvecklingsresa med stora möjligheter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Säkerställa en god pipeline av nya affärer samt ha en god relation och utveckla befintliga affärer

- Att fortsätta det påbörjade arbetet med att utveckla våra säljprocesser, försäljningen och säljorganisationen samt tydliggöra vilka är våra kunder och hur och när ska vi nå dem. Ett förändrings-/utvecklingsuppdrag som görs i nära samarbete med kundansvariga och leveranschefer.

- I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa en högre kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen. Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal.

- I ditt uppdrag som chef skapar du en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga och skapar engagemang och motivation men där man samtidigt har roligt och utvecklas.

- Skapa tydliga strukturer och system för uppföljningsarbete.

Försäljningschefen rapporterar till Marknadsområdeschef i Värmland och ingår i ledningsgruppen tillsammans med Leveranschefer inom respektive ansvarsområde.

Vem är du?
Som person har du ett kundorienterat förhållningssätt samtidigt som du är en bra chef och ledare. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla och gillar att möta både kunder och kollegor i ditt arbete. Personligen motiveras du av att utveckla verksamheter och skapa förväntat resultat. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du får gärna vara en person som är initiativtagande, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser. En tydlig ledare som samarbetar med gruppen för att nå både kort och långsiktiga mål. Du söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändringsarbete.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av säljarbete och kunskaper om upphandling, försäljning och marknadsföring. Det är en stor fördel om du arbetat med fastigheter och offentliga upphandlingar tidigare. Du har vana att genomföra och driva avtalsförhandlingar. Du har en lämplig akademisk utbildning eller motsvarande flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsekonomi, marknadsföring och försäljning. Du har erfarenhet från en ledande roll med resultat- och verksamhetsansvar där personalledning ingått. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är även något som du bör ha. Önskvärt att du har ett stort kontaktnät i regionen. 

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi är ett företag med en tydlig värdegrund, en nyfikenhet och ett stort engagemang. Hos oss blir du en i gänget, får var med på vår utvecklingsresa men det finns också en förväntan om att du ”kavlar upp ärmarna” och levererar. Varmt välkommen till oss!

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2020-08-07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Marknadsområdeschef Mathias Asplund, [email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Regional Branch Manager Adecco Värmland

Ansök    Okt 25    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Är du en försäljningsorienterad ledare som gillar att fira framgångar med dina medarbetare? Just nu söker vi Regional Branch Manager till vårt kontor i Karlstad! Om tjänsten I rollen som Regional Branch Manager har du personal-, budget- och resultatansvar för våra två General Staffing kontor i Karlstad och Arvika. Här arbetar ett team av totalt åtta medarbetare som ansvarar för kunddistrikt Värmland där vi erbjuder uthyrnings- och rekryteringstjänster av... Visa mer
Är du en försäljningsorienterad ledare som gillar att fira framgångar med dina medarbetare? Just nu söker vi Regional Branch Manager till vårt kontor i Karlstad!

Om tjänsten

I rollen som Regional Branch Manager har du personal-, budget- och resultatansvar för våra två General Staffing kontor i Karlstad och Arvika. Här arbetar ett team av totalt åtta medarbetare som ansvarar för kunddistrikt Värmland där vi erbjuder uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Din placering är på kontoret i Karlstad där en viss del resor ingår i tjänsten. Du kommer att ha ett operativt ansvar i driften vilket innebär att du arbetar med försäljning, kundbastillväxt, kund, konsult och medarbetarnöjdhet samt lönsamhet utifrån vår fastställda strategi. I ditt arbete ingår att bevaka konkurrenter, trender och utveckling på den lokala marknaden samt säkerställa att priser, lönesättning och marginaler följer Adeccos riktlinjer och aktuella avtal. Att aktivt uppnå och systematiskt följa upp kvalitetsmålen; Nöjda Kunder, Nöjda Medarbetare och Nöjda Konsulter genomsyrar det dagliga arbetet i hela vår organisation. Du rapporterar till Regionchef och ingår i ledningsgruppen för Region Syd och arbetar tätt med HRBP och Business Controller i strategiska beslut som rör din enhet.

Om dig

För dig som letar efter en roll som kräver uthållighet, handlingskraft, mod och förmåga att strukturera upp och göra prioriteringar i det dagliga arbetet är detta rätt tjänst. Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett eget upparbetat nätverk i regionen. Kanske har du drivit eget företag tidigare och nu letar efter en arbetsplats där du får vara ytterst ansvarig för din enhet men ändå vara en del av ett större sammanhang. Vi förmodar att du presterar på topp när du får vara med och påverka de faktorer som bidrar till din enhets framgång i en verksamhet som ser positivt på förslag inom ständig förbättring. För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med försäljning och har ledarerfarenhet där du drivit team under förändring. Du motiveras av affärsmannaskap och mötet med nya människor. Att bygga upp och bibehålla goda relationer samt ha kunden i fokus är något som är viktigt för dig. Vi arbetar dagligen med våra värderingar Passion, Team Spirit, Customer Centricity, Entrepreneurship, Responsibility och du förväntas vara en Adecco ambassadör i alla dina interna och externa touchpoints.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group som är ett av världens största HR- och kompetensföretag och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder. The Adecco Group har listats på den globala listan Fortune 500 i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, karriäromställning, talangutveckling samt outsourcing. I Sverige består The Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch + Clark och Pontoon, där vi erbjuder holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. The Adecco Group har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet och omsatte år 2018 ca 3 miljarder SEK.

Anställningen

Tjänsten som Regional Branch Manager är en intern tjänst på vårt kontor i Karlstad. Vi är framgångsrika lokalt och har ett stort nätverk av kunder. Du får en anställning i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har förmånliga, trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan senast den 10 november

Vi behandlar ansökningar löpande där du kan komma att få genomföra tester, video-/telefonintervju och personlig intervju. Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald slutkandidat. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post (pga GDPR).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta oss via mail, e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Regional Försäljningschef

Ansök    Dec 9    Garda Alarm    Försäljningschef
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag med ett gemensamt mål där alla arbetar tillsammans för att ta oss vidare uppåt! För att det ska kunna vara möjligt att fortsätta uppåt så krävs det att vi hittar rätt person, en person som har drivet till att finna balansen mellan att följa ett nuvarande fungerande system och att själv kunna fatta egna beslut genom kreativitet. Garda Alar... Visa mer
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag med ett gemensamt mål där alla arbetar tillsammans för att ta oss vidare uppåt!

För att det ska kunna vara möjligt att fortsätta uppåt så krävs det att vi hittar rätt person, en person som har drivet till att finna balansen mellan att följa ett nuvarande fungerande system och att själv kunna fatta egna beslut genom kreativitet.

Garda Alarm AB är ett ungt och expansivt företag inom larmbranschen. Vår tanke är att det inte ska vara dyrt att ha larm och att ingen någonsin ska behöva bortprioritera sin familjs säkerhet på grund av ekonomiska aspekter. Idag har vi kontor från Ystad upp till Umeå.

Arbetsuppgifter:

Rekrytering och utbildning av personal, både chefer och säljare. Du ansvarar även för all försäljning, statistik och budgetar i din region.

Vem är du? Du har ett stort driv är social och noggrann. För oss är det viktigt att du är flexibel, arbetsvillig och inspirerande. Vi vill att du harfarenhet från B2C-F2F-säljbranschen, ett stort plus är givetvis om det är från larmbranschen. Du har erfarenhet av ledarskap. Körkort är ett krav

Det vi i utbyte erbjuder dig är:

Att få bli en del av ett av marknadens expansiva företag! Ett helt underbart arbetsteam! Frihet under eget ansvar! Fast lön + bonusar! Och mycket mer! Arbetsort Karlstad Så, om du tror att du är den vi söker efter, att du är den som har drivet och engagemanget i att kunna styra över en hel region så är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Regional Branch Manager Adecco Värmland

Ansök    Nov 18    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Är du en försäljningsorienterad ledare som gillar att fira framgångar med dina medarbetare? Just nu söker vi Regional Branch Manager till vårt kontor i Karlstad! Om tjänsten I rollen som Regional Branch Manager har du personal-, budget- och resultatansvar för våra två General Staffing kontor i Karlstad och Arvika. Här arbetar ett team som ansvarar för kunddistrikt Värmland där vi erbjuder uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivan... Visa mer
Är du en försäljningsorienterad ledare som gillar att fira framgångar med dina medarbetare? Just nu söker vi Regional Branch Manager till vårt kontor i Karlstad!

Om tjänsten

I rollen som Regional Branch Manager har du personal-, budget- och resultatansvar för våra två General Staffing kontor i Karlstad och Arvika. Här arbetar ett team som ansvarar för kunddistrikt Värmland där vi erbjuder uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Din placering är på kontoret i Karlstad där en viss del resor ingår i tjänsten. Du kommer att ha ett operativt ansvar i driften vilket innebär att du arbetar med försäljning, kundbastillväxt, kund, konsult och medarbetarnöjdhet samt lönsamhet utifrån vår fastställda strategi. I ditt arbete ingår att bevaka konkurrenter, trender och utveckling på den lokala marknaden samt säkerställa att priser, lönesättning och marginaler följer Adeccos riktlinjer och aktuella avtal. Att aktivt uppnå och systematiskt följa upp kvalitetsmålen; Nöjda Kunder, Nöjda Medarbetare och Nöjda Konsulter genomsyrar det dagliga arbetet i hela vår organisation. Du rapporterar till Regionchef och ingår i ledningsgruppen för Region Syd och arbetar tätt med HRBP och Business Controller i strategiska beslut som rör din enhet.

Om dig

För dig som letar efter en roll som kräver uthållighet, handlingskraft, mod och förmåga att strukturera upp och göra prioriteringar i det dagliga arbetet är detta rätt tjänst. Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett eget upparbetat nätverk i regionen. Kanske har du drivit eget företag tidigare och nu letar efter en arbetsplats där du får vara ytterst ansvarig för din enhet men ändå vara en del av ett större sammanhang. Vi förmodar att du presterar på topp när du får vara med och påverka de faktorer som bidrar till din enhets framgång i en verksamhet som ser positivt på förslag inom ständig förbättring. För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med försäljning och har ledarerfarenhet där du drivit team under förändring. Du motiveras av affärsmannaskap och mötet med nya människor. Att bygga upp och bibehålla goda relationer samt ha kunden i fokus är något som är viktigt för dig. Vi arbetar dagligen med våra värderingar Passion, Team Spirit, Customer Centricity, Entrepreneurship, Responsibility och du förväntas vara en Adecco ambassadör i alla dina interna och externa touchpoints.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group som är ett av världens största HR- och kompetensföretag och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder. The Adecco Group har listats på den globala listan Fortune 500 i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, karriäromställning, talangutveckling samt outsourcing. I Sverige består The Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch + Clark och Pontoon, där vi erbjuder holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. The Adecco Group har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet och omsatte år 2018 ca 3 miljarder SEK.

Anställningen

Tjänsten som Regional Branch Manager är en intern tjänst på vårt kontor i Karlstad. Vi är framgångsrika lokalt och har ett stort nätverk av kunder. Du får en anställning i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har förmånliga, trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande där du kan komma att få genomföra tester, video-/telefonintervju och personlig intervju. Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald slutkandidat. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post (pga GDPR).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta oss via mail, e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef

Ansök    Sep 22    Qtym AB    Försäljningschef
Pictura är Skandinaviens största leverantör av gratulationskort till detaljhandeln. Vi är ett företag med starkt designfokus och hög servicegrad som erbjuder kundanpassade produktlösningar inom non-foodsegmentet. Utöver gratulationskort erbjuder vi även kontorsartiklar, partyprodukter, presentpapper, stickers, hårmode, leksaker, garn, sytillbehör, säsongsrelaterade produkter m.m. Läs mer på pictura.com   Just nu söker Pictura en nationell försäljni... Visa mer
Pictura är Skandinaviens största leverantör av gratulationskort till detaljhandeln. Vi är ett företag med starkt designfokus och hög servicegrad som erbjuder kundanpassade produktlösningar inom non-foodsegmentet. Utöver gratulationskort erbjuder vi även kontorsartiklar, partyprodukter, presentpapper, stickers, hårmode, leksaker, garn, sytillbehör, säsongsrelaterade produkter m.m.
Läs mer på pictura.com

 

Just nu söker Pictura en nationell försäljningschef med erfarenhet av försäljning i dagligvaruhandeln. Tjänstens placering är på huvudkontoret i Karlstad och innebär resor både inom Sverige samt internationellt vid mässor och konferenser. I rollen som försäljningschef får du förtroendet att vidareutveckla vår marknadsledande position inom detaljhandeln. Du blir övergripande ansvarig för vår sälj- och serviceorganisation, med över sextio drivna och engagerade medarbetare. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vilka är dina arbetsuppgifter?

• Ansvara för uthållig och lönsam tillväxt tillsammans med ledningsgruppen.
• Utbilda, utveckla och motivera vår sälj- och servicekår.
• Övergripande ansvara för försäljning av kampanjer och aktiviteter initierade av vår marknadsavdelning.
• Planering och genomförande av våra säljkonferenser.
• Ansvara för implementering och löpande uppföljning av budget tillsammans med marknadsavdelningen.
• Analysera försäljningsstatistik samt uppföra åtgärdsplan när utfallet avviker från gemensamt satta förväntningar.
• Genomföra coachsamtal med våra säljare.


Vem är du?

Om vi skall beskriva det kort så brinner du för försäljning. En längre förklaring är att du är en erfaren säljare som har lett konsulenter/säljare tidigare. Du har erfarenhet från att sälja till dagligvaruhandeln eller till butikskedjor.

Du har flera års erfarenhet som ledare. Du är van att coacha och leda vid förändring.Du har en pedagogisk ådra och är duktig på att hjälp personer att utvecklas i sin säljroll. Du har en eftergymnasial utbildning.

Som person bör du vara affärsmässig och handlingskraftig, samt visa passion tillsammans med ett driv att utveckla både dig själv och företaget i sin helhet. Det är viktigt att du står för öppenhet och har god kommunikations- och samarbetsförmåga för att lyckas i arbetet med att leda vår sälj- och serviceorganisation. Du drivs av att skapa lönsam tillväxt, samtidigt som du uppskattar att arbeta med människor och skapa förutsättningar för att de ska lyckas.Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är en duktig presentatör och du behärskar svenska väl i tal och skrift. Resor ingår i tjänsten och körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid. Om du har frågor om tjänsten kontaktar du John Johansson på [email protected]

Sista ansökningsdag är 13 oktober. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljledare Industri

Ansök    Jun 28    Ahlsell Sverige AB    Försäljningschef
Försäljning och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker nu en ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och våra kunder. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Vi erbjuder Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är ... Visa mer
Försäljning och ledarskap i branschens ledande bolag.

Vi söker nu en ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och våra kunder.

Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Vi erbjuder

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är Medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

Om dig

Vi söker dig som på ett öppet och ansvarsfullt sätt coachar och vägleder dina medarbetare för att lyckas med sin försäljning. Vi ser gärna att du drivs av att leda, motivera och inspirera dina medarbetare som du möter dagligen. Du är van att leda genom goda exempel och att arbeta med mål, uppföljning och feedback.

Vi har inga krav på erfarenhet från en liknande roll men du har några års erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ambitioner.

Om rollen

Tillsammans med Försäljningschefen och ytterligare två säljledare arbetar du strategiskt för att utveckla team, arbetssätt och affärsprocesser. Du arbetar nära dina medarbetare, samreser på kundbesök och coachar utesäljare i deras utveckling.

Placering: Karlstad

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Försäljningschef Industri, Dennis Hershberg på 076-1183209 alt. vi mail : [email protected]

 

Ansökan

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske löpande. I den här processen arbetar vi parallellt med interna och externa kandidater.

 

Välkommen med din ansökan!


Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs! Visa mindre

Depåchef, Ramudden AB

Ansök    Sep 3    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Om tjänsten Som depåchef på Ramudden i Karlstad kommer ditt övergripande ansvarsområde vara att verka för att företagets mål och visioner om tillväxt och lönsamhet uppnås. Här får du också förmånen att vara med och öppna upp portarna till vår nybyggda och fräscha depå som kommer att vara klar för invigning i maj 2020. I rollen ingår bland annat personalansvar vilket innebär att det är du som ska se till att personalen mår bra, är motiverad och erbjuds möj... Visa mer
Om tjänsten
Som depåchef på Ramudden i Karlstad kommer ditt övergripande ansvarsområde vara att verka för att företagets mål och visioner om tillväxt och lönsamhet uppnås. Här får du också förmånen att vara med och öppna upp portarna till vår nybyggda och fräscha depå som kommer att vara klar för invigning i maj 2020.

I rollen ingår bland annat personalansvar vilket innebär att det är du som ska se till att personalen mår bra, är motiverad och erbjuds möjligheter att växa och utvecklas i sina roller. Tillsammans med dina medarbetare skapar och genomför ni kundaktiviteter i regionen Värmland för att stärka och uppmärksamma vårt varumärke. Vidare ingår lokalt kundansvar och försäljningsarbete i dina arbetsuppgifter, där budget och resultat är viktiga fokuspunkter.

När du arbetar med oss kommer du med ett glatt humör och stora ambitioner få arbeta med att hålla kontakten med olika entreprenörer och besöka våra arbetsplatser. Du får planera och ansvara för inköp till din depå samtidigt som du har ett tätt samarbete med depåchefer från övriga Ramuddens depåer. Du rapporterar till regionchef.

I din roll som depåchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Kundbearbetning och kundkontakter i den egna regionen Värmland
- Uppföljning av dagligt arbete på plats
- Stimulera samarbete och arbeta för ett gott arbetsklimat

Om dig
Vi är intresserade av dig som med ett lyhört ledarskap besitter förmågan att lyfta dina medarbetare i de arbetsuppgifter som du delegerat. Om du är en lagspelare som förstår att gruppens bästa är det som levererar bäst resultat så kommer du att passa bra in i den här rollen!

Det här är ett socialt arbete där du blir ansiktet utåt för Ramudden mot våra kunder i Värmland - så att du är social och duktig på att hantera olika typer av människor är en förutsättning för den här rollen. Önskvärd bakgrund är: bygg, anläggning, uthyrnings- eller entreprenadbranschen. Vidare kräver arbetet god datorvana, goda språkkunskaper och B-körkort. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den ambitiösa ledaren Ramudden söker? Vill du tillhöra en arbetsplats med stark företagskultur och stor omtanke om medarbetarna? Vi söker dig som är entreprenöriell och trivs lika bra med att stötta personalen i deras arbete, som att skapa och bibehålla goda kundrelationer under Ramuddens flagga. Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen till oss!

Om Ramudden
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden-koncernen kommer i år att omsätta cirka 1,8 miljarder och har runt 900 anställda.

Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda! På Ramudden vet vi att vår personal är vår viktigaste tillgång och satsar därför lite extra på dig som medarbetare. Vi har en platt organisationsstruktur där nya idéer och förslag på utveckling välkomnas och uppmuntras. Så länge du har driv och bra idéer så kommer du få goda möjligheter att genomföra dem hos oss! För oss är det viktigt att du känner glädje och engagemang när du stegar in på depån och därför försöker vi alltid att ha roligt tillsammans samt skapa goda förutsättningar för dig att göra ett bra jobb. "Passion for health" är vår interna friskvårdssatsning som fokuserar på att alla ska må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva ett hälsosammare liv.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2019-09-27. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
depåchef, försäljning, personalansvar, Ramudden, Karlstad, Värmland, Adecco Visa mindre

Säljchef Proffs – K - rauta , Karlstad

Ansök    Apr 30    Future Management    Försäljningschef
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en pa... Visa mer
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.


Är du en ambitiös och driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda företagskunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!
 
K-rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder. Vi är därför nu på jakt efter ytterligare en chef av det rätta virket. Vi söker dig med ledarskapsambitioner, som tillsammans med kompetenta medarbetare, vill vara med att driva och fortsätta utveckla vår B2B-avdelning på K-rauta i Karlstad.
 
Rollen som Säljchef Proffs är en nyckelroll i K-rautas framtida strategi med en ökad bearbetning av företagsmarknaden. Tjänsten är placerad på K-rautas varuhus i Karlstad och du rapporterar till Varuhuschefen. Som Säljchef Proffs ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets övergripande mål.
 
Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.
 
Arbetsuppgifter & Ansvarsområden:
Som Säljchef Proffs kommer du ha ett övergripande ansvar för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella kunder. Du ska aktivt arbeta för att utveckla försäljningen mot företag och försäljningen på varuhuset, och även scanna av marknaden efter upphandlingar samt offerera på nya objekt.
 
Rollen innebär att du ska bidra till utveckling av marknadsplan och aktivt delta i genomförandet av aktiviteter. Du kommer att ansvara för avdelningens budget, försäljning och bruttovinst. Du kommer att ha personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt ha hand om rekrytering, introduktion och vidareutveckling av medarbetare.
 
Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.
 
Din profil:
För att lyckas som Säljchef Proffs har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har vidare lätt för att
arbeta både självständigt samt i grupp. Vi ser också att du har ledarambitioner och det är självklart meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med företagsförsäljning. Vi ser gärna att du även har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln.
Du bör vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande.
Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Director Automation Sales Support till ESAB AB , Laxå

Ansök    Apr 16    ESAB AB    Försäljningschef
Director Automation Sales Support ESAB är ett globalt företag som är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Vi söker nu en Director Automation Sales Support för vårt team i Laxå. Placering för tjänsten kan vara både i Laxå och Göteborg. Automation Sales Support är ett globalt säljstöd med fokus på kundspecifika automationslösningar i kombination med svetsning. Teamet ansvarar för att stötta våra re... Visa mer
Director Automation Sales Support ESAB är ett globalt företag som är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Vi söker nu en Director Automation Sales Support för vårt team i Laxå. Placering för tjänsten kan vara både i Laxå och Göteborg. Automation Sales Support är ett globalt säljstöd med fokus på kundspecifika automationslösningar i kombination med svetsning. Teamet ansvarar för att stötta våra regionala säljorganisationer samt utför direktförsäljning av avancerade svetsapplikationer globalt.  Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill leda och utveckla funktionen vidare utifrån ett globalt perspektiv. Du är en erfaren ledare i en utmanande internationell och starkt kreativ verksamhet där kunder, regionsäljare, produktledarskap, fabriker och leverantörer är dina huvudsakliga gränssnitt och där kommunikation är ett strategiskt verktyg både internt och externt. Du analyserar och identifierar våra marknader och konkurrenter utifrån ett kommersiellt perspektiv i syfte att öka företagets affärsmöjligheter och har förmågan att förmedla detta i organisationen.  Till ditt förfogande har du en grupp Area Sales Managers placerade i Laxå och Göteborg som du utifrån vår värdegrund leder och utvecklar genom att säkerställa och utveckla säljprocesser samt strategier som ger en effektiv support till våra regionala säljare med målsättningen att öka tillväxten globalt. Resultat- och budgetansvar ingår naturligt i rollen. Dina kvalifikationerDu är civilingenjör eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av industrin.Du har tidigare internationella goda erfarenhet inom sälj i en ansvarstagande alternativt ledande roll.God förståelse av svetsindustrin mot maskiner, processer och tillsatsmaterial är meriterande.Erfarenhet av produktionsteknik och ett ekonomiskt ansvar.Engelska och svenska i tal och skrift. Din profilDin personlighet präglas av en stark drivkraft och viljan att ta ditt arbete framåt. Du ser affärsmöjligheter och har förmåga att skapa goda relationer. Du är självgående och kan dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper för att utveckla gruppen. Som person är du resultatorienterad, strukturerad och kommunikativ. Kontakt För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Maria Ahlén 0708- 49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.Om ESABMed mer än 100 års ständig forskning, utveckling och försäljning, är ESAB världsledande inom svetsning och skärning men också en internationell leverantör av produkter, know-how och service som få kan matcha. Idag tillverkar företaget tillsatsmaterial och svetsutrustningar för så gott som alla svets- och skärprocesser och applikationer. ESAB har cirka 8 500 anställda med dotterbolag och distributörer över hela världen. Läs gärna mer på www.esab.seSökord: Sales manager, sales, försäljning, internationell försäljning, global sales, Director automation sales support. Visa mindre

Försäljningschef till Framtiden i Karlstad / Örebro

Ansök    Jun 4    Framtiden AB    Försäljningschef
Framtiden står inför sin största expansion någonsin sedan starten och nu finns en unik möjlighet att bli en stor och viktig del av oss på Framtiden. Vi söker dig som brinner för rekrytering, försäljning och ledarskap. Vill du driva och utveckla vår försäljningsavdelning mot världsklass och samtidigt få en fantastisk möjlighet till egen utveckling?! Känner du igen dig? Ta chansen och sök tjänsten som försäljningschef till Karlstad & Örebro kontoret! ... Visa mer
Framtiden står inför sin största expansion någonsin sedan starten och nu finns en unik möjlighet att bli en stor och viktig del av oss på Framtiden.
Vi söker dig som brinner för rekrytering, försäljning och ledarskap. Vill du driva och utveckla vår försäljningsavdelning mot världsklass och samtidigt få en fantastisk möjlighet till egen utveckling?!
Känner du igen dig? Ta chansen och sök tjänsten som försäljningschef till Karlstad & Örebro kontoret!


Dina arbetsuppgifter
Som försäljningschef i Karsltad/Örebro kommer du initialt att få en grundlig introduktion om företaget, våra tjänster och både sälj- och chefsrollen. Inledningsvis kommer du, beroende på tidigare erfarenhet, ev. även själv att arbeta som säljare parallellt med din upplärning i chefsrollen.

Rollen består till stora delar av:
- Bygga upp ett försäljningsteam
- Utveckla nya och befintliga kunder
- Uppföljningar av både resultat och prestation
- Sambesök och efterföljande återkoppling
- Säljutbildning i grupp och med individ
- Strategisk säljutveckling
- Kontinuerlig rapportering till chef placerad i Göteborg


Din profil
Du känner igen dig i följande påståenden:

- Du är redo att ta nästa steg i karriären
- Du vill leda och motivera andra
- Du har ett högt driv som smittar av sig
- Du är resultatorienterad, lyhörd och strukturerad
- Du vill ständigt utveckla dig själv och dina medarbetare

Skallkrav:
• 3 års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning och kunna uppvisa goda resultat
• Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift
• Ett stort intresse för försäljning och att bygga långsiktiga affärsrelationer
• Brinna för att bygga ett framgångsrikt team och kontor genom att coacha dina kollegor
• Körkort B

Det är meriterande om du:
- Har vana av att rekrytera och utveckla medarbetare med starkt driv
- Har erfarenhet från coachande ledarskap
- Har erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen
- Har verkat inom ett snabbväxande företag
- Är lokalt förankrad i regionen och har ett stort kontaktnätOm oss
På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!


Villkor
Start: Augusti 2019
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad & Örebro
Lön: Månadslön och provision Visa mindre

Säljchef Proffs – K - rauta , Karlstad

Ansök    Apr 2    Future Management    Försäljningschef
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en pa... Visa mer
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.


Är du en ambitiös och driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda företagskunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!
 
K-rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder. Vi är därför nu på jakt efter ytterligare en chef av det rätta virket. Vi söker dig med ledarskapsambitioner, som tillsammans med kompetenta medarbetare, vill vara med att driva och fortsätta utveckla vår B2B-avdelning på K-rauta i Karlstad.
 
Rollen som Säljchef Proffs är en nyckelroll i K-rautas framtida strategi med en ökad bearbetning av företagsmarknaden. Tjänsten är placerad på K-rautas varuhus i Karlstad och du rapporterar till Varuhuschefen. Som Säljchef Proffs ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets övergripande mål.
 
Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.
 
Arbetsuppgifter & Ansvarsområden:
Som Säljchef Proffs kommer du ha ett övergripande ansvar för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella kunder. Du ska aktivt arbeta för att utveckla försäljningen mot företag och försäljningen på varuhuset, och även scanna av marknaden efter upphandlingar samt offerera på nya objekt.
 
Rollen innebär att du ska bidra till utveckling av marknadsplan och aktivt delta i genomförandet av aktiviteter. Du kommer att ansvara för avdelningens budget, försäljning och bruttovinst. Du kommer att ha personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt ha hand om rekrytering, introduktion och vidareutveckling av medarbetare.
 
Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.
 
Din profil:
För att lyckas som Säljchef Proffs har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har vidare lätt för att
arbeta både självständigt samt i grupp. Vi ser också att du har ledarambitioner och det är självklart meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med företagsförsäljning. Vi ser gärna att du även har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln.
Du bör vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande.
Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef Proffs – K - rauta , Karlstad

Ansök    Apr 10    Future Management    Försäljningschef
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en pa... Visa mer
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.


Är du en ambitiös och driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda företagskunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!
 
K-rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder. Vi är därför nu på jakt efter ytterligare en chef av det rätta virket. Vi söker dig med ledarskapsambitioner, som tillsammans med kompetenta medarbetare, vill vara med att driva och fortsätta utveckla vår B2B-avdelning på K-rauta i Karlstad.
 
Rollen som Säljchef Proffs är en nyckelroll i K-rautas framtida strategi med en ökad bearbetning av företagsmarknaden. Tjänsten är placerad på K-rautas varuhus i Karlstad och du rapporterar till Varuhuschefen. Som Säljchef Proffs ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets övergripande mål.
 
Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.
 
Arbetsuppgifter & Ansvarsområden:
Som Säljchef Proffs kommer du ha ett övergripande ansvar för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella kunder. Du ska aktivt arbeta för att utveckla försäljningen mot företag och försäljningen på varuhuset, och även scanna av marknaden efter upphandlingar samt offerera på nya objekt.
 
Rollen innebär att du ska bidra till utveckling av marknadsplan och aktivt delta i genomförandet av aktiviteter. Du kommer att ansvara för avdelningens budget, försäljning och bruttovinst. Du kommer att ha personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt ha hand om rekrytering, introduktion och vidareutveckling av medarbetare.
 
Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.
 
Din profil:
För att lyckas som Säljchef Proffs har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har vidare lätt för att
arbeta både självständigt samt i grupp. Vi ser också att du har ledarambitioner och det är självklart meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med företagsförsäljning. Vi ser gärna att du även har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln.
Du bör vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande.
Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef Proffs – K - rauta , Karlstad

Ansök    Feb 26    Future Management    Försäljningschef
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en pa... Visa mer
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.


Är du en ambitiös och driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda företagskunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!
 
K-rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder. Vi är därför nu på jakt efter ytterligare en chef av det rätta virket. Vi söker dig med ledarskapsambitioner, som tillsammans med kompetenta medarbetare, vill vara med att driva och fortsätta utveckla vår B2B-avdelning på K-rauta i Karlstad.
 
Rollen som Säljchef Proffs är en nyckelroll i K-rautas framtida strategi med en ökad bearbetning av företagsmarknaden. Tjänsten är placerad på K-rautas varuhus i Karlstad och du rapporterar till Varuhuschefen. Som Säljchef Proffs ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets övergripande mål.
 
Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.
 
Arbetsuppgifter & Ansvarsområden:
Som Säljchef Proffs kommer du ha ett övergripande ansvar för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella kunder. Du ska aktivt arbeta för att utveckla försäljningen mot företag och försäljningen på varuhuset, och även scanna av marknaden efter upphandlingar samt offerera på nya objekt.
 
Rollen innebär att du ska bidra till utveckling av marknadsplan och aktivt delta i genomförandet av aktiviteter. Du kommer att ansvara för avdelningens budget, försäljning och bruttovinst. Du kommer att ha personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt ha hand om rekrytering, introduktion och vidareutveckling av medarbetare.
 
Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.
 
Din profil:
För att lyckas som Säljchef Proffs har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har vidare lätt för att
arbeta både självständigt samt i grupp. Vi ser också att du har ledarambitioner och det är självklart meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med företagsförsäljning. Vi ser gärna att du även har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln.
Du bör vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande.
Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre