Lediga jobb som Bartender i Karlstad

Se lediga jobb som Bartender i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Batender

Ansök    Feb 23    Bravo Bemanning AB    Bartender
Under våren slår portarna upp till Karlstads mysigaste restaurang & bar. Men stort fokus på service utöver det vanliga men även välsmakande mat & cocktails. Vill du tillsammans med oss vara med och skapa en mysig, nytänkande och rolig arbetsplats & restaurangmiljö. Då har du kommit rätt. I våran cocktailbar serveras drinkar efter en meny, men också efter kundens önskemål. Vi lägger stort fokus på kvalité och smaker. Alla cocktails ska vara av högsta kvalit... Visa mer
Under våren slår portarna upp till Karlstads mysigaste restaurang & bar. Men stort fokus på service utöver det vanliga men även välsmakande mat & cocktails.
Vill du tillsammans med oss vara med och skapa en mysig, nytänkande och rolig arbetsplats & restaurangmiljö. Då har du kommit rätt.
I våran cocktailbar serveras drinkar efter en meny, men också efter kundens önskemål. Vi lägger stort fokus på kvalité och smaker. Alla cocktails ska vara av högsta kvalité.
Här gäller det även att alltid ge högsta möjliga service & ha ett mycket kreativt tänkande.
Vi ser helst att du har minst 1-3 års erfarenhet av cocktaildrinkar & tillhörande service. Visa mindre

Bartender

Ansök    Feb 8    Olssons i Karlstad AB    Bartender
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn. Vi söker dig som vill jobba heltid under sommaren och extra på kvällar och helger under våren. Bazar har en hög nivå på cocktailmenyn och tidigare erfarenhet som bartender är ett krav. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda o... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn.
Vi söker dig som vill jobba heltid under sommaren och extra på kvällar och helger under våren.
Bazar har en hög nivå på cocktailmenyn och tidigare erfarenhet som bartender är ett krav.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi bartender till Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. [email protected] Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen

Ansök    Jan 31    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Bartender till Pinchos Karlstad City

Ansök    Nov 14    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjlig... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
- stora möjligheter att utvecklas i kedjan
- ett innovativt koncept
- nya spännande drinkar på menyn
- fantastiska kollegor!
- en riktigt rolig arbetsplats


För att passa bra hos oss tror vi att du
- har tidigare barvana
- kan prestera i en miljö med högt tempo
- är snabb, noggrann och effektiv
- förstår vikten av att ge personlig service
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig
- alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Barpersonal

Sing Sing Karaoke ska öppna i Karlstad och söker flera kollegor till vårt team! Vi söker en köksansvarig och flera kockar som brinner för mat, dryck, karaoke och människor. Utöver dessa tjänster söker vi även bar- och servismedarbetare. SingSing Karaoke-visionen är att bli den ledande karaokekedjan i Europa och en top-of-mind-destination när du vill glömma den tråkiga vardagen, oavsett vem du är och var du bor. Att vara anställd på SingSing Karaoke inneb... Visa mer
Sing Sing Karaoke ska öppna i Karlstad och söker flera kollegor till vårt team! Vi söker en köksansvarig och flera kockar som brinner för mat, dryck, karaoke och människor. Utöver dessa tjänster söker vi även bar- och servismedarbetare.

SingSing Karaoke-visionen är att bli den ledande karaokekedjan i Europa och en top-of-mind-destination när du vill glömma den tråkiga vardagen, oavsett vem du är och var du bor.

Att vara anställd på SingSing Karaoke innebär att du är en del av en gemenskap och ett teamupplägg där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke. I detta jobba är ditt engagemang för grymma gästupplevelser det absolut viktigaste för vår framgång.

Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck, karaoke och människor!

Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter i köket så som att säkerställa en jämna och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst, följa satt koncept, lägga beställningar med mera.

Vi letar efter självgående, lösningsorienterad och kommunikativa medarberater. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande befattningar men din inställning och vilja att vara med och bidra till gryma gästupplevelser är det viktigaste!

Ett stort plus om du gillar sång, dans och musikal, och har erfarenhet av den branschen.

ANSTÄLLNINGSSTART: omgående

OMFATTNING: vi söker medarbetare som vill jobba enstaka dagar men även fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar och helger

PLATS: Karlstad

KONTAKTUPPGIFTER: Bengt Sandelin, [email protected]

Vi den här länken kan du söka jobben och även se de andra tjänster vi söker.

Lär dig mer om Sing Sing Karaoke på https://singsingkaraoke.com/ Visa mindre

Cocktail-bartender

Ansök    Dec 21    Elna Restaurang AB    Bartender
Bli en del av vårt team på Brasseriet/Hörnet/Royale! Mitt i centrala Karlstad, under ett och samma tak, befinner sig vår mångfaldiga verksamhet. Hörnet är vår prisvinnande cocktailbar som sedan flera år tillbaka serverat cocktails med kvalité som högsta prioritet. Som en del av white guide, med generösa öppettider och ett utbud för alla, är Hörnet ett av Karlstads mest besökta vattenhål. Vidare har vi restaurangen Brasseriet som kännetecknas för sin meny ... Visa mer
Bli en del av vårt team på Brasseriet/Hörnet/Royale!

Mitt i centrala Karlstad, under ett och samma tak, befinner sig vår mångfaldiga verksamhet.
Hörnet är vår prisvinnande cocktailbar som sedan flera år tillbaka serverat cocktails med kvalité som högsta prioritet. Som en del av white guide, med generösa öppettider och ett utbud för alla, är Hörnet ett av Karlstads mest besökta vattenhål.
Vidare har vi restaurangen Brasseriet som kännetecknas för sin meny inspirerad av det franska köket, en välsorterad vinlista och mysig, gedigen miljö. Under sommarsäsongen öppnar vi även upp stans främsta och soligaste uteservering.
Senaste tillskottet i verksamheten är Royale, vårt casino som även verkar som bistro och cocktailbar. I stilig och lekfull miljö anordnas allt från sportsändning på storbildsskärm, festlig lördagsbrunch till pokerturnering.
På helgerna öppnar även vår välbesökta nattklubb Club Royale, som utmärker sig för konceptet att kombinera ett fullsatt schlagerdansgolv med social miljö och barhäng.

Nu söker vi serveringspersonal och bartenders deltid i olika sysselsättningsgrad. Du har tidigare serviceerfarenhet, arbetar bra under högt tempo samt är utåtriktad och servicedriven. Du arbetar bra i team och är bekväm med att ta initiativ och ansvar.

Sysselsättningsgrad: upp till 100%

Lön förhandlas individuellt.

Kontakt: [email protected] Visa mindre

Ny nattklubb i Karlstad söker erfarna bartenders

Ansök    Aug 8    Kapril i Karlstad AB    Bartender
Den 26 Augusti är det premiär för "The Room" i Karlstad. En ny mordern nattklubb med två dansgolv, en cocktail-lounge & en stor terass. Med en gästkapacitet på ca 400 personer utlovas en härligt nattklubbs puls långt in på småtimmarna. Vi erbjuder även en inspirerande och trivsam arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. The Room söker nu erfarna bartenders till våran cocktailbar, men också till våran nattklubbsbar. ----- I våran cocktailbar serveras dr... Visa mer
Den 26 Augusti är det premiär för "The Room" i Karlstad. En ny mordern nattklubb med två dansgolv, en cocktail-lounge & en stor terass.
Med en gästkapacitet på ca 400 personer utlovas en härligt nattklubbs puls långt in på småtimmarna. Vi erbjuder även en inspirerande och trivsam arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.
The Room söker nu erfarna bartenders till våran cocktailbar, men också till våran nattklubbsbar.
-----
I våran cocktailbar serveras drinkar efter en meny, men också efter kundens önskemål. Här gäller det att ha ett bra service tänk & ett mycket kreativt tänkande.
Vi ser helst att man har 1-2 års erfarenhet av cocktaildrinkar & tillhörande service.


I vår nattklubbsbar är det ett högre tempo som gäller, men det är fortfarande viktigt att man håller samma höga service.
Här blandas det lite enklare drinkar samt serveras mer flaskprodukter.
Vi ser helst att man har 1 års erfarenhet av nattklubbsbar & tillhörande tempo.
----------
Är detta något som passar in på dig?
Skicka CV och personligt brev till [email protected]
I ämnesraden anger ”Ansökan - Bartender"


Lön & avtal enligt överenskommelse.
Vi tillsätter tjänster löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan direkt. Visa mindre

O'Learys Karlstad söker bartender

Ansök    Sep 20    O'learys Trademark AB    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som ... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.
Vi söker bartenders som vill joina vårt team som jobbar under service och matcher. Arbetsuppgifterna är att preppa baren, arbeta nära servisen och göra dryckesbeställningar som servitriserna tar samt ta beställningar av gäster i baren.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana.
Du är stresstålig, lösningsorienterad och vara serviceminded. Du har ett öga för detaljer och kan arbeta självständigt.
Du arbetar utefter O'Learys standard och är noggrann.
Arbetstiderna kommer vara vardagar, kvällar och helger.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra, deltid och möjlighet till heltid

ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger

PLATS: O'Learys Karlstad

VI ERBJUDER DIG: En rolig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter!

KONTAKT: [email protected]

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

Bartender & bar staff

SingSing Karaoke is looking for Karaoke restaurant and bar staff who are passionate about food, drinks, karaoke and people! SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull every day life, regardless of who you are and where you live. To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and streng... Visa mer
SingSing Karaoke is looking for Karaoke restaurant and bar staff who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

SingSing Karaoke vision is to become the leading karaoke chain in Europe and a top of mind-destination when you want to forget the dull every day life, regardless of who you are and where you live.

To be an employee of SingSing Karaoke means that you are a part of a community and a team approach where, we together develop and strengthen the chain and our brand. In this interplay, your knowledge, your experience and your commitment are the most important elements for our success.

Therefor we are looking for employees who are passionate about food, drinks, karaoke and people!

Duties

As a bar/waiting staff you interact with our guests on a daily basis.

You will tend our guest throughout their visit in our restaurant and aim to meet their expectations and give them a pleasant experience.

You will prepare the bar, serve food and drinks according to SingSing Karaokes’ guidelines and concept. Responds quickly to guest requests in a friendly manner. Follow up to ensure guest satisfaction. Maintain a clean, sanitary environment for guests.

Skills/Qualifications

You have at least 1 year experience from the Bar business, preferably from a bar and restaurant with á la carte service.

You are outgoing, communicative and service minded. You handle stress well and always deliver service with a smile.

You should always strive to meet the guest’s expectations by delivering in a manner indicated in the SingSing Karaokes’ guidelines and by doing that “little bit extra” whilst interacting with your guests.

You have a dynamic personality and a strong passion for the hospitality business.

Apply today!

We are looking forward to your application!EMPLOYMENT START: Mid november

EXTENT: Part time 75%

WORK HOURS: Evenings and weekends

LOCATION: Karlstad

CONTACT DETAILS: [email protected]

Learn more about SingSing Karaoke at (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

O'Learys söker eventpersonal

Ansök    Jul 29    O'learys Trademark AB    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som ... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som eventpersonal gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team. Du ska välkomna gästerna, hjälpa dom boka aktiviteter och spel, samt hjälpa dom med att starta igång i form av att förklara regler. Du hjälper även gästerna vid våra populära trekamper.
Det kommer även ingå viss servering, då vi gärna ser att du tar beställningar på gästerna som spelar!

Vi söker dig som
Vill ha ett roligt extrajobb på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av serviceyrken.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra vid behov

ARBETSTIDER: Dagtid, kvällstid, helger

PLATS: O'Learys Karlstad

VI ERBJUDER DIG: En rolig arbetsplats där du kan växa!

KONTAKT: [email protected]

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

O'Learys söker bartenders

Ansök    Maj 9    O'learys Trademark AB    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som ... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra eller deltid

ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger

PLATS: Karlstad

KONTAKT: [email protected]

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

Extra bartender helger!

Ansök    Jul 2    Elna Restaurang AB    Bartender
Bli en del av vårt team på Brasseriet/Hörnet/Royale! Mitt i centrala Karlstad, under ett och samma tak, befinner sig vår mångfaldiga verksamhet. Hörnet är vår prisvinnande cocktailbar som sedan flera år tillbaka serverat cocktails med kvalité som högsta prioritet. Som en del av white guide, med generösa öppettider och ett utbud för alla, är Hörnet ett av Karlstads mest besökta vattenhål. Vidare har vi restaurangen Brasseriet som kännetecknas för sin meny ... Visa mer
Bli en del av vårt team på Brasseriet/Hörnet/Royale!

Mitt i centrala Karlstad, under ett och samma tak, befinner sig vår mångfaldiga verksamhet.
Hörnet är vår prisvinnande cocktailbar som sedan flera år tillbaka serverat cocktails med kvalité som högsta prioritet. Som en del av white guide, med generösa öppettider och ett utbud för alla, är Hörnet ett av Karlstads mest besökta vattenhål.
Vidare har vi restaurangen Brasseriet som kännetecknas för sin meny inspirerad av det franska köket, en välsorterad vinlista och mysig, gedigen miljö. Under sommarsäsongen öppnar vi även upp stans främsta och soligaste uteservering.
Senaste tillskottet i verksamheten är Royale, vårt casino som även verkar som bistro och cocktailbar. I stilig och lekfull miljö anordnas allt från sportsändning på storbildsskärm, festlig lördagsbrunch till pokerturnering.
På helgerna öppnar även vår välbesökta nattklubb Club Royale, som utmärker sig för konceptet att kombinera ett fullsatt schlagerdansgolv med social miljö och barhäng.

Nu söker vi serveringspersonal och bartenders för extraarbete helg och kvällar. Perfekt för dig som kanske pluggar eller är vill ha mer timmar helger.
Du har tidigare serviceerfarenhet, arbetar bra under högt tempo samt är utåtriktad och servicedriven. Du arbetar bra i team och är bekväm med att ta initiativ och ansvar.

Sysselsättningsgrad: Extra vid behov, huvudsakligen helger.

Lön förhandlas individuellt.

Kontakt: [email protected] Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen och Pinchos

Ansök    Feb 21    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen och Pinchos

Ansök    Apr 12    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Sommarjobb på Pinchos Karlstad som bartender.

Ansök    Feb 8    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi bartenders inför sommaren Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjli... Visa mer
Just nu söker vi bartenders inför sommaren
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- nya spännande drinkar på menyn
- möjlighet att ta fram dina egna drinkar till menyn
- fantastiska kollegor!
- en riktigt rolig arbetsplats


För att passa bra hos oss tror vi att du
- har tidigare barvana
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrann och effektiv
- förstår vikten av att ge personlig service
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig
- alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och vill bjuda på dig själv
- har lätt för att lära dig nya saker


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka - gärna genom en kort videohälsning! Visa mindre

Brasseriet-Hörnet-Royale söker Bartenders!

Ansök    Jan 29    Elna Restaurang AB    Bartender
Bli en del av vårt team på Brasseriet/Hörnet/Royale! Mitt i centrala Karlstad, under ett och samma tak, befinner sig vår mångfaldiga verksamhet. Hörnet är vår prisvinnande cocktailbar som sedan flera år tillbaka serverat cocktails med kvalité som högsta prioritet. Som en del av white guide, med generösa öppettider och ett utbud för alla, är Hörnet ett av Karlstads mest besökta vattenhål. Vidare har vi restaurangen Brasseriet som kännetecknas för sin meny ... Visa mer
Bli en del av vårt team på Brasseriet/Hörnet/Royale!

Mitt i centrala Karlstad, under ett och samma tak, befinner sig vår mångfaldiga verksamhet.
Hörnet är vår prisvinnande cocktailbar som sedan flera år tillbaka serverat cocktails med kvalité som högsta prioritet. Som en del av white guide, med generösa öppettider och ett utbud för alla, är Hörnet ett av Karlstads mest besökta vattenhål.
Vidare har vi restaurangen Brasseriet som kännetecknas för sin meny inspirerad av det franska köket, en välsorterad vinlista och mysig, gedigen miljö. Under sommarsäsongen öppnar vi även upp stans främsta och soligaste uteservering.
Senaste tillskottet i verksamheten är Royale, vårt casino som även verkar som bistro och cocktailbar. I stilig och lekfull miljö anordnas allt från sportsändning på storbildsskärm, festlig lördagsbrunch till pokerturnering.
På helgerna öppnar även vår välbesökta nattklubb Club Royale, som utmärker sig för konceptet att kombinera ett fullsatt schlagerdansgolv med social miljö och barhäng.

Nu söker vi serveringspersonal och bartenders deltid i olika sysselsättningsgrad. Du har tidigare serviceerfarenhet, arbetar bra under högt tempo samt är utåtriktad och servicedriven. Du arbetar bra i team och är bekväm med att ta initiativ och ansvar.

Sysselsättningsgrad: upp till 75%

Lön förhandlas individuellt.

Kontakt: [email protected] Visa mindre

Nattklubbsbartender!

Ansök    Sep 15    Elna Restaurang AB    Bartender
Club Royale som har sin premiär i oktober söker nattklubbartenders! Vad är Club Royale för ställe? En nattklubb som vi mer än gärna kallar en social-club, då det finns gott om sittytor och ett härligt barhäng. Allt paketerat i en fulländad design med en perfekt storlek. Där det kommer att spelas partyhits & klassiker toppat med schlager. Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo och samtidigt vara med i festen. Krävs att du har tidigare erfarenhet... Visa mer
Club Royale som har sin premiär i oktober söker nattklubbartenders!

Vad är Club Royale för ställe?
En nattklubb som vi mer än gärna kallar en social-club, då det finns gott om sittytor och ett härligt barhäng. Allt paketerat i en fulländad design med en perfekt storlek.
Där det kommer att spelas partyhits & klassiker toppat med schlager.

Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo och samtidigt vara med i festen.

Krävs att du har tidigare erfarenhet av att stå och arbeta i en bar.

Lön förhandlas individuellt. Visa mindre

Bartender

Ansök    Jan 30    Olssons i Karlstad AB    Bartender
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt barteam. Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och framförallt helger under våren och heltid över sommaren. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från bartenderyrket. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade. Vi söker dig med teamkän... Visa mer
Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt barteam.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och framförallt helger under våren och heltid över sommaren.
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från bartenderyrket.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. Hösten 2023 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi bartenders till Olssons Bazar.
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

GULDAPAN söker Bartender

Ansök    Aug 17    Pitcher's i Karlstad AB    Bartender
Nu söker vi på Guldapan ny medarbetare till vårt härliga team. Värdesätter du kvalité och brinner för ditt serviceyrke kanske du är rätt person för oss! Guldapan är en bar/restaurang med stort utbud av öl & vin. Kunskaper inom dessa områden är en merit. Tjänsten är extra helger och kvällar. Välkommen in med din ansökan via mejl med bifogad cv, personligt brev, referenser samt gärna foto till: [email protected] Visa mer
Nu söker vi på Guldapan ny medarbetare till vårt härliga team. Värdesätter du kvalité och brinner för ditt serviceyrke kanske du är rätt person för oss!
Guldapan är en bar/restaurang med stort utbud av öl & vin. Kunskaper inom dessa områden är en merit.
Tjänsten är extra helger och kvällar.
Välkommen in med din ansökan via mejl med bifogad cv, personligt brev, referenser samt gärna foto till:
[email protected] Visa mindre

Barback

Ansök    Jul 10    Elna Restaurang AB    Bartender
Brasseriet & Hörnet & Royale är ett ställe som ligger mitt i centrala Karlstad ett stenkast från Stora torget. Det är en Restaurang & Casino med 3 olika koncept, med en renodlad cocktail bar och ett klassiskt franska brasserie och sist men inte minst ett Casino med stans största storbilds-TV. Barback är ett utmärkt start jobb för någon som vill komma in på arbetsmarknaden. Man utvecklas socialt och dessutom lär den en att hantera stress. Visa mer
Brasseriet & Hörnet & Royale är ett ställe som ligger mitt i centrala Karlstad ett stenkast från Stora torget.

Det är en Restaurang & Casino med 3 olika koncept, med en renodlad cocktail bar och ett klassiskt franska brasserie och sist men inte minst ett Casino med stans största storbilds-TV.

Barback är ett utmärkt start jobb för någon som vill komma in på arbetsmarknaden.
Man utvecklas socialt och dessutom lär den en att hantera stress. Visa mindre

Bartender

Ansök    Jul 10    Elna Restaurang AB    Bartender
Brasseriet & Hörnet & Royale är ett ställe som ligger mitt i centrala Karlstad ett stenkast från Stora torget. Det är en Restaurang & Casino med 3 olika koncept, med en renodlad cocktail bar och ett klassiskt franska brasserie och sist men inte minst ett Casino med stans största storbilds-TV. Vi har öppet alla dagar i veckan från lunch till sent på kvällen. Arbetstiderna varierar och görs upp i den mån det går efter önskemål. Det som krävs av våra medar... Visa mer
Brasseriet & Hörnet & Royale är ett ställe som ligger mitt i centrala Karlstad ett stenkast från Stora torget.

Det är en Restaurang & Casino med 3 olika koncept, med en renodlad cocktail bar och ett klassiskt franska brasserie och sist men inte minst ett Casino med stans största storbilds-TV.

Vi har öppet alla dagar i veckan från lunch till sent på kvällen. Arbetstiderna varierar och görs upp i den mån det går efter önskemål.

Det som krävs av våra medarbetare är att man är stresstålig, är kassavan och dessutom har service i fokus.

Lön förhandlas individuellt. Visa mindre

O'Learys Karlstad söker Assisterande bar och nöjesansvarig

Ansök    Jul 5    O'learys Trademark AB    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport, människor och nöje O’Learys Bowling och Games Karlstad är ett eventcenter där mat, dryck, sport, nöje och olika aktiviteter alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport, människor och nöje

O’Learys Bowling och Games Karlstad är ett eventcenter där mat, dryck, sport, nöje och olika aktiviteter alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

O'Learys Bowling and Games Karlstad omsätter ca 65 000 000 kr och har ungefär 70- 100 medarbetare. På en yta på 3 000 kvm erbjuder vi mat, dryck, sport, bowling, shuffelboard, minigolf och nattklubb.

Vi kan erbjuda rätt person:

-Ett utmanande arbete i en spännande miljö i ett expansivt bolag.

-Härliga medarbetare.

-Kollektivavtal.

-Utbildning, både intern och extern.

för att nämna lite

Arbetsuppgifter

Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team.

Som Assisterande bar och nöjesansvarig så är du Bar och nöjesansvariges förlängda arm. Du jobbar främst i driften men det förekommer även vissa administrativa uppgifter såsom schemaläggning, beställning, inventering, planering och bokning av nöjen och aktiviteter.

Vi söker dig som

Har några års arbetslivserfarenhet från bar, gärna som ansvarig. Du får gärna ha jobbat med nattklubb och planering och bokning av olika events . Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Önskvärt med datakunskaper som Office365.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Deltid/Heltid

ARBETSTIDER: Varierande, främst kvällar och helger.

PLATS: O'Learys Karlstad

VI ERBJUDER DIG: Kollektivavtal och en spännande arbetsplats

KONTAKT: [email protected]

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på (http://www.olearyssportsbar.com/) Visa mindre

Restaurangpersonal

Ansök    Maj 25    Elna Restaurang AB    Bartender
Vill du arbeta på Brasseriet? Just nu söker vi flera härliga kollegor till Brasseriet som är ett välkännt ställe i Värmland. Vi ser gärna att du är en som är driven, ambitiös och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi söker bartenders, servispersonal, kockar, kallskänkor, runners och barbacks. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mer
Vill du arbeta på Brasseriet?

Just nu söker vi flera härliga kollegor till Brasseriet som är ett välkännt ställe i Värmland. Vi ser gärna att du är en som är driven, ambitiös och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi söker bartenders, servispersonal, kockar, kallskänkor, runners och barbacks.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen och Pinchos

Ansök    Jun 21    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Bartender till Pinchos Karlstad

Ansök    Apr 14    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi bartenders Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjligheter att utve... Visa mer
Just nu söker vi bartenders
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- nya spännande drinkar på menyn
- möjlighet att ta fram dina egna drinkar till menyn
- fantastiska kollegor!
- en riktigt rolig arbetsplats


För att passa bra hos oss tror vi att du
- har tidigare barvana
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrann och effektiv
- förstår vikten av att ge personlig service
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig
- alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och vill bjuda på dig själv
- har lätt för att lära dig nya saker


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka - gärna genom en kort videohälsning! Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen

Ansök    Apr 5    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

O'Learys Karlstad söker bartenders

Ansök    Maj 24    O'learys Trademark AB    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra/Deltid

ARBETSTIDER: Varierande

PLATS: O'Learys Karlstad

KONTAKT: [email protected]

Tigerholm Group

Tigerholm Group är ett familjeägt investmentbolag och har som affärside att äga och förvalta investeringar. Tigerholm Group investerar både i entreprenörer och i affärsidéer, på kort och lång sikt och med både inaktivt och aktivt ägarengagemang.

Tigerholm Group strävar efter att skapa och aktivt arbeta med en portfölj av investering som erbjuder en god spridning av risk, tar hänsyn till omvärldens fluktueringar och som är i linje med koncernens avkastningsmål.

Tigerholm Sportsbars - Vision

Redan 2009 började vår resa med att titta på olika restaurangkoncept och 2010 öppnade vi vår först O’Learys enhet i Liljeholmen. Tigerholm Group såg potential i denna bransch och i det starka varumärket O’Learys. Samabetet mellan Tigerholm Group och Peter Reinholdsson gör att vi idag har en hög restaurangdriftskompetens, ett gott affärsmannaskap och ett proaktivt driftfokus, detta skapar grunden för vår vision och strategi. Tigerholm Sportsbars äger och driver i nuläget O'Learys Malmö, Halmstad, Västerås och Karlstad.

www.tigerholmgroup.s (http://www.tigerholmgroup.se/)e

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på (http://www.olearyssportsbar.com/) Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen

Ansök    Mar 29    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Restaurangpersonal

Ansök    Mar 12    Elna Restaurang AB    Bartender
Vill du arbeta på Brasseriet? Just nu söker vi flera härliga kollegor till Brasseriet som är ett välkännt ställe i Värmland. Vi ser gärna att du är en som är driven, ambitiös och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi söker bartenders, servispersonal, kockar, kallskänkor, runners och barbacks. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mer
Vill du arbeta på Brasseriet?

Just nu söker vi flera härliga kollegor till Brasseriet som är ett välkännt ställe i Värmland. Vi ser gärna att du är en som är driven, ambitiös och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi söker bartenders, servispersonal, kockar, kallskänkor, runners och barbacks.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen

Ansök    Mar 20    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Bartender till Pinchos Karlstad Inre hamn

Ansök    Feb 8    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi bartenders Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjligheter att utve... Visa mer
Just nu söker vi bartenders
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- nya spännande drinkar på menyn
- möjlighet att ta fram dina egna drinkar till menyn
- fantastiska kollegor!
- en riktigt rolig arbetsplats


För att passa bra hos oss tror vi att du
- har tidigare barvana
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrann och effektiv
- förstår vikten av att ge personlig service
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig
- alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och vill bjuda på dig själv
- har lätt för att lära dig nya sakerLåter det som något för dig? Skynda dig att söka - gärna genom en kort videohälsning! Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen

Ansök    Feb 12    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Bartender till Restaurang Ankdammen

Ansök    Mar 3    Hamnkrogarna i Karlstad AB    Bartender
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar. Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mer
Ankdammen i Karlstad är den perfekta restaurangen att besöka sommartid. Belägen på bryggorna i Inre Hamn bjuder restaurangen på vacker miljö, vällagad mat och skön stämning - precis vid vattnet.
Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap att arbeta i bar.
Tjänsterna sträcker sig med start maj till slutet av augusti, varierade arbetstider kvällar och helger. Visa mindre

Bartender till Chow Chase Karlstad

Ansök    Sep 10    Rätt Restaurang Karlstad AB    Bartender
Chow Chase är en nystartad tapas-restaurangkedja med höga ambitioner på service och mat i en avslappnad och stilren miljö. Nu öppnar vi vår första restaurang i Karlstad och söker just därför dig som vill vara med när vi öppnar. På Chow Chase sätter vi stor vikt vid service och engagemang. Du jobbar som medarbetare tillsammans med dina kollegor för att bidra till en trivsam och trevlig miljö för våra gäster. Som bartender ansvarar du för din egen kassa och ... Visa mer
Chow Chase är en nystartad tapas-restaurangkedja med höga ambitioner på service och mat i en avslappnad och stilren miljö.
Nu öppnar vi vår första restaurang i Karlstad och söker just därför dig som vill vara med när vi öppnar. På Chow Chase sätter vi stor vikt vid service och engagemang. Du jobbar som medarbetare tillsammans med dina kollegor för att bidra till en trivsam och trevlig miljö för våra gäster. Som bartender ansvarar du för din egen kassa och servicen vid din tilldelade station i nära samarbete med kollegor och chefer. Visa mindre

Bartender till Pinchos Karlstad

Ansök    Okt 27    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi bartenders Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjligheter att utve... Visa mer
Just nu söker vi bartenders
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- nya spännande drinkar på menyn
- möjlighet att ta fram dina egna drinkar till menyn
- fantastiska kollegor!
- en riktigt rolig arbetsplats


För att passa bra hos oss tror vi att du
- har tidigare barvana
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrann och effektiv
- förstår vikten av att ge personlig service
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig
- alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och vill bjuda på dig själv
- har lätt för att lära dig nya sakerLåter det som något för dig? Skynda dig att söka - gärna genom en kort videohälsning! Visa mindre

O'Learys Karlstad söker bartender

Ansök    Aug 11    O'learys Trademark AB    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Deltid

ARBETSTIDER: Varierande

PLATS: O'Learys Karlstad

KONTAKT: [email protected]

Tigerholm Group

Tigerholm Group är ett familjeägt investmentbolag och har som affärside att äga och förvalta investeringar . Tigerholm Group investerar både i entreprenörer och i affärsidéer, på kort och lång sikt och med både inaktivt och aktivt ägarengagemang.

Tigerholm Group strävar efter att skapa och aktivt arbeta med en portfölj av investering som erbjuder en god spridning av risk, tar hänsyn till omvärldens fluktueringar och som är i linje med koncernens avkastningsmål.

Tigerholm Sportsbars - Vision

Redan 2009 började vår resa med att titta på olika restaurangkoncept och 2010 öppnade vi vår först O’Learys enhet i Liljeholmen. Tigerholm Group såg potential i denna bransch och i det starka varumärket O’Learys. Samabetet mellan Tigerholm Group och Peter Reinholdsson gör att vi idag har en hög restaurangdriftskompetens, ett gott affärsmannaskap och ett proaktivt driftfokus, detta skapar grunden för vår vision och strategi. Tigerholm Sportsbars äger och driver i nuläget O'Learys Malmö, Halmstad, Västerås och Karlstad.

www.tigerholmgroup.s (http://www.tigerholmgroup.se/)e

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på (http://www.olearyssportsbar.com/) Visa mindre

Bartender

Ansök    Jan 28    Olssons Bazar    Bartender
Inför våren behöver vi förstärka vårt barteam. Vi söker dig som vill jobba extra på framförallt helger, men även vardagskvällar vid behov. Tjänsten är på 10 timmar i veckan under våren. Under sommaren erbjuder vi heltidsanställning. Vi ser att du har en huvudsaklig syssla som student på universitetet/gymnasiet eller en deltidstjänst på vardagar. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som Bartender. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och h... Visa mer
Inför våren behöver vi förstärka vårt barteam.
Vi söker dig som vill jobba extra på framförallt helger, men även vardagskvällar vid behov.
Tjänsten är på 10 timmar i veckan under våren.
Under sommaren erbjuder vi heltidsanställning. Vi ser att du har en huvudsaklig syssla som student på universitetet/gymnasiet eller en deltidstjänst på vardagar.
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som Bartender.
Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan!
Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har de idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Olssons Bazar, Bröderna Olssons Elektriska och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika.
Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?
Nu söker vi efter serveringspersonal till Olssons Bazar!
Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef, [email protected] Visa mindre

Bartender till ny restaurangkedja

Ansök    Feb 12    Rätt Restaurang Karlstad AB    Bartender
Chow Chase är din nystartade tapas-restaurangkedja med höga ambitioner på service och mat i en avslappnad och stilren miljö. Nu öppnar vi vår första restaurang i Karlstad och söker just därför dig som vill vara med när vi öppnar. På Chow Chase sätter vi stor vikt vid service och engagemang. Du jobbar som medarbetare tillsammans med dina kollegor för att bidra till en trivsam och trevlig miljö för våra gäster. Som bartender ansvarar du för din egen kassa oc... Visa mer
Chow Chase är din nystartade tapas-restaurangkedja med höga ambitioner på service och mat i en avslappnad och stilren miljö.
Nu öppnar vi vår första restaurang i Karlstad och söker just därför dig som vill vara med när vi öppnar. På Chow Chase sätter vi stor vikt vid service och engagemang. Du jobbar som medarbetare tillsammans med dina kollegor för att bidra till en trivsam och trevlig miljö för våra gäster. Som bartender ansvarar du för din egen kassa och servicen vid din tilldelade station i nära samarbete med kollegor och chefer. Visa mindre

Bartender till Pinchos Karlstad

Ansök    Jan 13    Pinchos    Bartender
Just nu söker vi bartenders Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter ... Visa mer
Just nu söker vi bartenders
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


Vill vill gärna att du
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrann och effektiv
- älskar att prata med människor
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig


Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i bar
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

O'Learys söker helg & nattklubbsbartender!

Ansök    Nov 1    O'Learys    Bartender
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor. O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Leary... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor.

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som barpersonal gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har någon form av annan sysselsättning då tjänsten är en deltids tjänst som främst riktar sig mot kvällar och helger. Perfekt som extra jobb för dig som student!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan skickas till : [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barpersonal Pitcher´s

Ansök    Okt 28    PITCHER'S I KARLSTAD AB    Bartender
Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt sätt. Vi vill att du älskar att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och trevligt sätt. Personen vi söker har ett par års vana från baryrket med goda referenser. Men framförallt att du är hungrig och vill utvecklas med oss. PITCHER´S I KARLSTAD är kollektivanslutna.  Tjänsterna som sökt är heltid/deltid. Lön enligt ko... Visa mer
Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt sätt. Vi vill att du älskar att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och trevligt sätt.
Personen vi söker har ett par års vana från baryrket med goda referenser. Men framförallt att du är hungrig och vill utvecklas med oss.
PITCHER´S I KARLSTAD är kollektivanslutna. 
Tjänsterna som sökt är heltid/deltid.
Lön enligt kollektivavtal/ överenskommelse. Visa mindre

Barpersonal Pitcher´s

Ansök    Okt 28    PITCHER'S I KARLSTAD AB    Bartender
Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt sätt. Vi vill att du älskar att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och trevligt sätt. Personen vi söker har ett par års vana från baryrket med goda referenser. Men framförallt att du är hungrig och vill utvecklas med oss. PITCHER´S I KARLSTAD är kollektivanslutna.  Tjänsterna som sökt är heltid/deltid. Lön enligt ko... Visa mer
Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt sätt. Vi vill att du älskar att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och trevligt sätt.
Personen vi söker har ett par års vana från baryrket med goda referenser. Men framförallt att du är hungrig och vill utvecklas med oss.
PITCHER´S I KARLSTAD är kollektivanslutna. 
Tjänsterna som sökt är heltid/deltid.
Lön enligt kollektivavtal/ överenskommelse. Visa mindre

Bartender till evenemang

Ansök    Sep 23    Academic Work    Bartender
Vi söker nu dig som trivs bakom baren, har branscherfarenhet och är en stjärna på service. Gillar du dessutom att träffa nya personer och är stresstålig tror vi att du är perfekt för jobbet. Sök nu, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Lördagen den 28 september vankas det ett stort evenemang på Karlstad CCC med 1000 besökare och de behöver därför förstärkning bakom baren. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta som Bartender och servera dryck... Visa mer
Vi söker nu dig som trivs bakom baren, har branscherfarenhet och är en stjärna på service. Gillar du dessutom att träffa nya personer och är stresstålig tror vi att du är perfekt för jobbet. Sök nu, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Lördagen den 28 september vankas det ett stort evenemang på Karlstad CCC med 1000 besökare och de behöver därför förstärkning bakom baren. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta som Bartender och servera dryck av olika slag till besökarna och hålla ordning och reda i baren.

Du erbjuds


* Kollektivavtalsenliga villkor och en rolig kväll.
* Meriterande arbetslivserfarenhet och möjlighet till fler uppdrag genom Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
* Barservering av dryck
* Kundbemötande och kassahantering
* Påfyllning och städning av barens ytor

VI SÖKER DIG SOM
* Har relevant arbetslivserfarenhet från arbete i bar t.ex. inom restaurang eller nattklubb
* Är stresstålig och kan arbeta i högt tempo.
* Är obehindrad i svenska i tal och har kassavana.

Det är meriterande om du studerar vid högskola eller universitet.

Som person är du:

• Samarbetsvillig

• Orädd

• Serviceinriktad

Övrig information


* Omfattning: Deltid den 28/9 klockan 20:00- 02:00.
* Placering: Centrala Karlstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Karlstad CCCs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Bartender till Blå kök och bar

Ansök    Jul 18    BLÅ I KARLSTAD AB    Bartender
Som Bartender på Blå Kök och Bar är det viktigt att du är socialt intelligent och har ett brinnande intresse för olika sorters drycker. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkess... Visa mer
Som Bartender på Blå Kök och Bar är det viktigt att du är socialt intelligent och har ett brinnande intresse för olika sorters drycker. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.Sök via: [email protected] Visa mindre

Bartender till Pinchos Karlstad

Ansök    Sep 3    Pinchos    Bartender
Just nu söker vi bartenders Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter ... Visa mer
Just nu söker vi bartenders
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vill vill gärna att du
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrannoch effektiv
- älskar att prata med människor
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i bar
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Koriander söker Extrapersonal

Ansök    Apr 29    Kapril i Karlstad AB    Bartender
Koriander är en nattklubb, cocktailbar och restaurang. Vi har öppet med nattklubb torsdag, fredag och lördag. Koriander är Karlstads populäraste nattklubb och har dessutom en åretruntöppet terrass. Cocktailbaren håller hög klass. Vi har alltid haft höga ambitioner med att utveckla våra – och gästernas – smaklökar och upplevelser. Detta gör att gästen alltid kan få cocktails från alla tidsperioder, men även en dryck som är utformad utifrån sina önskemål. Fö... Visa mer
Koriander är en nattklubb, cocktailbar och restaurang. Vi har öppet med nattklubb torsdag, fredag och lördag. Koriander är Karlstads populäraste nattklubb och har dessutom en åretruntöppet terrass. Cocktailbaren håller hög klass. Vi har alltid haft höga ambitioner med att utveckla våra – och gästernas – smaklökar och upplevelser. Detta gör att gästen alltid kan få cocktails från alla tidsperioder, men även en dryck som är utformad utifrån sina önskemål. För att passa in i vårat gäng bör du ha stor social begåvning, kunna erbjuda ett varmt och inbjudande värdskap, se gästen och hålla ett högt tempo.Vi söker just nu personal till dessa områden: Bartender Vi söker bartenders med tidigare erfarenhet och/eller utbildning. På Koriander finns olika barer med olika kunskapskrav så rätt person på rätt plats gäller. Oavsett om du bara har grundkunskap eller är en mycket intresserad cocktailbartender erbjuder vi en inspirerande och trivsam arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. VIP-värdinna På Koriander finns hela 18 speciella VIP-bord där sällskap kan boka en extraordinär upplevelse i sitt nattklubbsbesök. Varje öppen kväll är värdinnor i tjänst och ser till att dessa sällskap får en god service. Du skall ha en social begåvning, vara stresstålig och kunna hålla ett högt tempo. Erfarenhet från restaurangbranschen och kunskap inom dryckesområdet är meriterande men vi utbildar gärna rätt person med rätt attityd och inställning.GarderobiärDu som garderobiär hos oss är den första och sista personen våra gäster träffar under ett besök hos oss, till denna tjänst söker vi personer som är stresståliga, har rätt attityd och har en social begåvning. Tidigare erfarenhet är meriterande.Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare, skicka CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Extra bartender till Pinchos Karlstad

Ansök    Feb 25    Pinchos    Bartender
Just nu söker vi bartenders Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter ... Visa mer
Just nu söker vi bartenders
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vill vill gärna att du
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrannoch effektiv
- älskar att prata med människor
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i bar
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre