Lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Karlstad

Se lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker

Ansök    Jul 4    Jobway AB    Servicetekniker, maskin
Är du en person med goda kunskaper inom maskinbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Brubakken söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag. Rollen som servicetekniker i Karlstad: Arbetet innefattar service och reparationer på många ... Visa mer
Är du en person med goda kunskaper inom maskinbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Brubakken söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag.

Rollen som servicetekniker i Karlstad:

Arbetet innefattar service och reparationer på många olika typer av maskiner i truckbranschen med fokus på våra egna märken.
En roll där du kommer arbeta hos Brubakkens spännande kunder i Karlstad med omnejd.
Projekten pågår från någon dag upp till någon vecka.
Du skapar arbetsorder, sköter beställningar och planerar dina dagar.


Brubakken erbjuder:

Är måna om att våra tekniker har rätt utbildning och kompetens och har nära kontakt med alla våra leverantörer gällande vidareutbildning.
Mycket frihet under ansvar där du startar dagarna hemifrån i din servicebil samt sköter din planering.
Närhet till chefer och satsar mycket på en stark laganda.
Väldigt flexibla och måna om sina anställda med hög trivselnivå.
 Kickoffer med julbord och hotellvistelse.


Dina kvalifikationer som tekniker:

Utbildad inom fordon/teknik eller el.
B-Körkort.
Kundorienterad, med god förmåga att planera och organisera.
Svenska/engelska tal & skrift.
Meriterande om du har arbetat inom likvärdig roll eller bransch.


Om företaget:Brubakkenkoncernen är en av Nordens största och mest flexibla maskinpartners med inriktning på försäljning, uthyrning och service av maskiner inom truckar och materialhantering. Brubakken grundades 1956 i Norge, verksamheten drivs idag i Sverige och Norge. Företaget omsätter i Sverige 100 miljoner på 15 anställda.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Brubakken med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, [email protected] eller Tel. 073-5811804. Visa mindre

Senior Service Specialist

Ansök    Jul 7    Valmet AB    Servicetekniker, maskin
Senior Service Specialist Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Valmet söker nu en engagerad Senior Service Specialist med inriktning biomassakonvertering och mekanisk massa till team Fiber Field Service Sweden, med placering i Sundsvall, Stockholm eller Karlstad. Om tjänsten Som teknisk servicespecialist ansvarar du för att tillgodose våra och kundernas behov av en väl fungerande anläggning. Du kommer framför allt att utföra kvalificerad mekanisk se... Visa mer
Senior Service Specialist
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Valmet söker nu en engagerad Senior Service Specialist med inriktning biomassakonvertering och mekanisk massa till team Fiber Field Service Sweden, med placering i Sundsvall, Stockholm eller Karlstad.
Om tjänsten
Som teknisk servicespecialist ansvarar du för att tillgodose våra och kundernas behov av en väl fungerande anläggning.
Du kommer framför allt att utföra kvalificerad mekanisk service av installerad utrustning. I arbetet kan även ingå arbetsledning och medverkan vid såväl installation som igångkörning av ny eller ombyggd utrustning, samt genomföra utbildning i underhåll och mekanik till operatörer och underhållstekniker på bruken.
Exempel på utrustning du kan komma att arbeta med är service av rafinörer, impegratorer, pluggskruvar, skruvurvattnare, flisbingar, förvärmare men också hela processystem. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa servicerekomendationer och sammarbeta med design-teamet avseende produktutveckling för service och nyinstallationer.
Tjänsten innebär ca 100–150 resdagar per år, i huvudsak inom Europa men även resor i till andra länder kan förekomma.
Vi söker dig som har
Flera års praktiskt erfarenhet från arbete inom pappers- & massaindustrin eller liknande processindustri. Inriktning mot underhåll av mekaniks utrustning är starkt meriterande.
Vi ser gärna att du även har ett intresse för processystem och dess komponenter. Det är viktigt att du är praktiskt lagd och är serviceinriktad samt har förmåga att utveckla goda kundrelationer. Kommunikation muntligt och skriftligt på svenska och engelska förutsätts - kan du ytterligare språk ser vi det som en merit. Du kommer att behöva skriva rapporter på svenska och engelska så du måste vara bekväm med att använda Ms Office-paketet. Meriterande är om du även har kunskap i Autocad eller andra ritnings program men det är inget krav.
Valmet erbjuder
Vi erbjuder en roll i ett globalt företag där du har möjligheten att ge din karriär ett lyft och ingå i ett team av mycket skickliga servicetekniker där vårt gemensamma mål är att bli bäst på service. Andra förmåner:
Friskvårdstimme
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling
Flexibla arbetstider
Stugor/lägenheter runt om i Sverige, Norge och Spanien
Personalcykel
Sjukvårdsförsäkring

Sista ansökningsdag är 31 juli 2024, sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval. Om du vill veta mer om tjänsten eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta Max Karlsson, Manager FSE Pulp Service Operations på telefon 076-143 15 45.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With over 19,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Servicetekniker till Teijo AB

Ansök    Jun 17    Teijo AB    Servicetekniker, maskin
Industriella Tvättmaskiner Industritvättar under namnet Teijo har producerats i Finland sedan 1967. Under denna tid har över 16 000 standard- och specialmaskiner levererats till kunder över hela världen. Huvudmarknaderna finns i Norden och Europa, där produktmärket Teijo har ett mycket gott anseende tack vare sin funktionssäkerhet, hållbarhet och innovativa konstruktion. Förutom våra egna industritvättmaskiner säljer vi även märken från andra leverantörer.... Visa mer
Industriella Tvättmaskiner
Industritvättar under namnet Teijo har producerats i Finland sedan 1967. Under denna tid har över 16 000 standard- och specialmaskiner levererats till kunder över hela världen. Huvudmarknaderna finns i Norden och Europa, där produktmärket Teijo har ett mycket gott anseende tack vare sin funktionssäkerhet, hållbarhet och innovativa konstruktion.
Förutom våra egna industritvättmaskiner säljer vi även märken från andra leverantörer. Vi har ett brett sortiment av tvättmedel & kemikalier för industriell rengöring av maskindelar etc. Vi har en upparbetad eftermarknad med reservdelsförsäljning och egen servicetekniker.


Om tjänsten:
Är du en tekniskt kunnig och självständig person som vill bli en del av ett dynamiskt team? Teijo AB söker nu en engagerad Servicetekniker! Som Servicetekniker hos oss har du en nyckelroll i att säkerställa högkvalitativ service och support till våra kunder över hela Sverige.
Arbetsuppgifter:
Underhållsservice: Ansvara för Teijos underhållsservice mot våra kunder. Du kommer att säkerställa att våra produkter fungerar optimalt och möter kundernas behov.
Planering: Självständigt planera och organisera ditt arbete. Du har friheten att skapa din egen arbetsstruktur för att uppnå bästa möjliga resultat.
Teknisk support: Ge teknisk support till våra kunder. Du kommer att vara den första kontakten för tekniska frågor och lösningar.
Utbildning: Hålla utbildningar och uppstarter för våra kunder om våra produkter och lösningar. Du kommer att hjälpa kunderna att förstå och utnyttja produkterna på bästa sätt.
Vi söker dig som:
- Har teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom underhållsservice.
- Är självgående och har förmåga att planera och prioritera arbete effektivt.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Är kommunikativ och har goda kundservicefärdigheter.
- Är lösningsorienterad och har en vilja att ständigt förbättra och utveckla både dig själv och arbetet.
- Du har ett stort tekniskt intresse och har ett stort eget driv.
Vi erbjuder:
- En spännande och varierande roll med stort ansvar.
- Möjligheten att arbeta självständigt och påverka ditt eget arbete.
- Kontinuerlig utveckling och utbildning inom teknik och service.
- Ett starkt och stöttande team inom Teijo AB.
Ansökan:
Tjänsten är på 100% och start omgående. Du utgår från vårt kontor i Karlstad.
Är du redo för en ny utmaning och vill bli en del av Teijo AB? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Servicetekniker till kund i Karlstad

Arbetsbeskrivning Är du en praktisk person som trivs som bäst när du får skruva och fixa tekniska problem? Är du självständig, serviceinriktad och vill ha ett fritt och varierande jobb? Då är detta tjänsten för dig! Som servicetekniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och reparationer på fordon. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då utförs plats. Andra förekommande arbetsuppgifter... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en praktisk person som trivs som bäst när du får skruva och fixa tekniska problem? Är du självständig, serviceinriktad och vill ha ett fritt och varierande jobb? Då är detta tjänsten för dig!

Som servicetekniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och reparationer på fordon. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då utförs plats. Andra förekommande arbetsuppgifter är montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya fordon. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.


Din Profil
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har ett intresse för maskiner och teknik. Vi ser gärna att du har arbetat med tyngre fordon, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner sedan tidigare. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Ninna Kristland på [email protected] Visa mindre

Daimler Buses AB söker servicetekniker

Som ett dotterbolag till Daimler Truck AG ansvarar Daimler Buses Sverige AB för försäljning och eftermarknad av Mercedes-Benz och Setra bussar i Sverige. Som uppfinnare av omnibussen tillhör vi med våra världskända märken Mercedes-Benz och Setra till pionjärerna i bussvärlden. Vi ställer höga krav när det gäller säkerhet, komfort, design och miljö - dessa krav översätter våra motiverade medarbetare till effektivitet och glädje i det dagliga arbetet. Med vå... Visa mer
Som ett dotterbolag till Daimler Truck AG ansvarar Daimler Buses Sverige AB för försäljning och eftermarknad av Mercedes-Benz och Setra bussar i Sverige. Som uppfinnare av omnibussen tillhör vi med våra världskända märken Mercedes-Benz och Setra till pionjärerna i bussvärlden. Vi ställer höga krav när det gäller säkerhet, komfort, design och miljö - dessa krav översätter våra motiverade medarbetare till effektivitet och glädje i det dagliga arbetet. Med vår topprestanda kan vi utöka vår konkurrenskraft och säkerställa att våra kunder är nöjda med de krav de ställer. Förutsättning för detta är modern produktion och tillverkningsteknik samt våra medarbetares entusiasm och kunskap. 
OmniPlus Fältservice är en av våra nyare tjänster inom Daimler Buses Sverige AB. Syftet med tjänsten är att du är företagets förlängda arm ute på marknaden för att kunna erbjuda fler kunder vår professionella service. Tjänsten omfattar Dalarna med omnejd och du kommer att utgå från hemmet. Du kommer få en egen servicebil, samt gedigen utbildning av våra egna utbildare. Utbildning kan även komma att ske i Tyskland.
Dina arbetsuppgifter

Utföra service på bussar hos våra kunder och service-partners


Utföra administrativt arbete i form av skapande av arbetsorder, garantiförfrågningar mm.


Kunna arbeta ensam och i grupp.


 Arbetet är väldigt självständigt så du behöver ta mycket eget ansvar.


 Beredskap kan förekomma.


Övernattningar i arbetet kan förekomma.Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning


Du har ett genuint tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av reparation av tunga fordon.


Du har B-körkort


Du har en god social förmåga


Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift


Dator- och systemvana.


Du är flexibel, noggrann, kreativ och strukturerad.


Du är nyfiken och har ett naturligt fokus på möjligheter och lösningar.


Du är öppen för nya utmaningar och tycker om att lära dig nytt.
Meriterande

Erfarenhet av reparationer av bussar


Erfarenhet med SAP, BusDoc och VeDOC är meriterande


D körkort


C körkortVarmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Jacob Couchér Stridh, Pontus Blomberg
[email protected], [email protected] Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Mar 13    Jobway AB    Servicetekniker, maskin
Är du en person med goda kunskaper inom maskinbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Brubakken söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag. Rollen som servicetekniker i Karlstad: Arbetet innefattar service och reparationer på många ... Visa mer
Är du en person med goda kunskaper inom maskinbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Brubakken söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag.

Rollen som servicetekniker i Karlstad:

Arbetet innefattar service och reparationer på många olika typer av maskiner i truckbranschen med fokus på våra egna märken.
En roll där du kommer arbeta hos Brubakkens spännande kunder i Karlstad med omnejd.
Projekten pågår från någon dag upp till någon vecka.
Du skapar arbetsorder, sköter beställningar och planerar dina dagar.


Brubakken erbjuder:

Är måna om att våra tekniker har rätt utbildning och kompetens och har nära kontakt med alla våra leverantörer gällande vidareutbildning.
Mycket frihet under ansvar där du startar dagarna hemifrån i din servicebil samt sköter din planering.
Närhet till chefer och satsar mycket på en stark laganda.
Väldigt flexibla och måna om sina anställda med hög trivselnivå.
 Kickoffer med julbord och hotellvistelse.


Dina kvalifikationer som tekniker:

Utbildad inom fordon/teknik eller el.
B-Körkort.
Kundorienterad, med god förmåga att planera och organisera.
Svenska/engelska tal & skrift.
Meriterande om du har arbetat inom likvärdig roll eller bransch.


Om företaget:Brubakkenkoncernen är en av Nordens största och mest flexibla maskinpartners med inriktning på försäljning, uthyrning och service av maskiner inom truckar och materialhantering. Brubakken grundades 1956 i Norge, verksamheten drivs idag i Sverige och Norge. Företaget omsätter i Sverige 100 miljoner på 15 anställda.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Brubakken med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, [email protected] eller Tel. 073-5811804. Visa mindre

Resande servicemedarbetare till Hecando

Hecandogruppen är i en spännande tillväxtresa och söker dig som vill vara delaktig i denna som resande servicemedarbetare! Ta chansen att söka denna heltidstjänst hos en verksamhet där dina chanser att växa och avancera är oändliga. Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag! OM TJÄNSTEN Hecandogruppen är huvudbolag för ett antal växande företag inom städ- och fastighetsbranschen. Deras vision är att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder och... Visa mer
Hecandogruppen är i en spännande tillväxtresa och söker dig som vill vara delaktig i denna som resande servicemedarbetare! Ta chansen att söka denna heltidstjänst hos en verksamhet där dina chanser att växa och avancera är oändliga. Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Hecandogruppen är huvudbolag för ett antal växande företag inom städ- och fastighetsbranschen. Deras vision är att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder och bygga långsiktiga relationer. En stark tillväxtvision framåt innebär en spännande utvecklingsresa och möjligheter till professionell tillväxt och chans att ta stort eget ansvar.

Idag söker de en resande servicemedarbetare som är taggad på att axla en roll att växa och utvecklas i. I tjänsten är du på resande fot måndag till torsdag eller fredag. Du kommer få arbeta från norr till söder med arbetsuppgifter som i huvudsak innebär att hjälpa butiker att hålla det rent och fräscht för sina kunder vid pantmaskiner samt service inom industri.
I huvudsak arbetar du i team om två och självklart får du bo på kvalitativa hotell under veckorna med traktamente.

Vi söker dig med stort driv som ser detta som en utvecklingsresa. Du har ambition att växa inom företaget och vill gärna avancera i rollen framöver och få ta mer ansvar. Du förstår vikten av att leverera god service gentemot Hecandos kunder och tycker det känns spännande att vara del av ett företag i tillväxt. Har du arbetat i en resande tjänst tidigare är detta starkt meriterande.

Du erbjuds
- En heltidstjänst direkt hos Hecando där du har stora möjligheter att växa och utvecklas
- En tjänst där du får resa och upptäcka Sverige från norr till söder

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Rengöring av pantmaskiner
* Service och rengöring i industrimiljö
* Rengöring av kundvagnar och korgar


VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort
- Har goda kunskaper i svenska för kommunikation med kunder
- Har ett bra driv och vilja att utvecklas
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta med service

Då det förekommer getingar i pantmaskinerna är det även viktigt att du inte är allergisk.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av arbete inom samma område
- Erfarenhet av resande arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Kvalitetsmedveten
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Servicetekniker inom Robot till KUKA sökes!

Inledning: Det här är tjänsten är för dig som har tidigare erfarenhet som servicetekniker, mekaniker, inom svagström eller liknande och gillar att resa i din tjänst! Du välkomnas till en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor. Vi ser fram emot din ansökan! Information om tjänsten KUKA är en internationell verksam automationskoncern med en omsättning på ca 3,3 md EUR och ca 14 000 medarbetare. Som en av världens ledande leverantörer av int... Visa mer
Inledning:

Det här är tjänsten är för dig som har tidigare erfarenhet som servicetekniker, mekaniker, inom svagström eller liknande och gillar att resa i din tjänst! Du välkomnas till en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om tjänsten

KUKA är en internationell verksam automationskoncern med en omsättning på ca 3,3 md EUR och ca 14 000 medarbetare. Som en av världens ledande leverantörer av intelligenta automationslösningar är KUKA idag en helhetsleverantör: Från robotar och celler till helautomatiserade anläggningar – spjutspetsteknik som idag används inom en lång rad branscher: Automotive, Electronics, Metal & Plastic, Consumer Goods, E-Commerce/Retail och Healthcare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos KUKA. Samtliga frågor om tjänsten skickas till: [email protected].

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker inom robotteknik hos KUKA kommer du i huvudsak att arbeta med:

• Service och felsökning av KUKA´s robotsystem
• Installation och driftsättning av KUKA´s robotsystem
• Ärendedokumentation och kunduppföljning

Vi söker dig som:

Älskar teknik och vill förstå hur saker hänger ihop. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Servicetekniker hos KUKA NORDIC AB. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och kunder och därför är du en lagspelare som uppskattar ett gott samarbete. Vi ser gärna att du är drivande, engagerad och gillar att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vi hoppas att du ser fram emot att bli en del av KUKAs strävan att skapa ett utvecklat samhälle genom att arbeta fram innovativ teknik. Tjänsten innefattar en del resande och övernattning, vilket du därmed kan tänka dig.

Vi söker dig som har mekanisk kompetens och/eller kompetens inom el, då man arbetar med svagström. Du kanske har arbetat som mekaniker eller motsvarande och vill ta ett annat karriärsteg, alternativt har du arbetat inom el eller liknande. För att lyckas i tjänsten som Servicetekniker hos KUKA ser vi gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet.

Krav

• B-körkort
• Flytande tal och skrift i svenska & engelska
• Mekanisk kompetens och/eller grundläggande elkunskap, då du kommer att arbeta med svagström

Vidare söker vi dig som är prestigelös och värderar ett gott samarbete med dina kollegor likväl som kunder. Att bygga goda relationer faller naturligt för dig, du är uppmärksam på att fånga upp nya behov ute hos kund och värderar god service. Är du även en person som trivs bra med frihet under ansvar kommer du att trivas som Servicetekniker/Robottekniker hos KUKA Nordic.

START: Augusti/September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Du utgår från Karlstad och Göteborg, men resor inom södra och mellersta Sverige förekommer
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servicetekniker till JMS Vattenrening

Ansök    Okt 17    Qtym AB    Servicetekniker, maskin
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service. JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. JMS vattenrening finns idag på mer än 20 orter över hela landet. Företaget marknadsför och säljer vattenr... Visa mer
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. JMS vattenrening finns idag på mer än 20 orter över hela landet. Företaget marknadsför och säljer vattenreningssystem till främst hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på

Är du tekniskt intresserad och vill ge människor något så viktigt som friskt vatten?

JMS Vattenrening distrikt Värmland och Dalsland söker en självgående och engagerad servicetekniker. De erbjuder nu en roll med stor frihet under ansvar.

Rollen:

I rollen som servicetekniker är du den som ser till att saker fungerar på riktigt, först vid installation av vattenreningssystem och sedan vid service och underhåll. Som servicetekniker hos JMS Vattenrening arbetar du oftast hemma hos kunderna, där du installerar och servar vattenfilter, men även övrig utrustning i vattenanläggningen. Det är du som ser till att kunderna får det de önskat och det vi utlovat, friskt vatten. Företaget erbjuder intern utbildning som gör att du kan komma igång snabbt med arbetet ute på fältet och du har även stöttning från kollegor.

Kvalifikationer:

VVS-utbildning eller motsvarande erfarenhet.

Vem är du?

För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver din kunskap och erfarenhet är även ditt bemötande av kunderna viktigt, vi tror att du är en social person som trivs i mötet med andra människor. För att trivas i rollen ser vi även att du är en självgående person som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du tekniskt kunnig samt värderar noggrannhet och kvalitet i arbetet då du får ett stort eget ansvar att planera din dag och din bil på bästa sätt utifrån de uppdrag hos kunder som är inplanerade.

Låter detta som du? Skicka in din ansökan idag! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:

Det här är en direktrekrytering där Qtym sköter rekryteringsprocessen men där du erbjuds en anställning direkt hos vårt kundföretag. Provanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning förutsatt att samarbetet fungerat bra.

Placering: Tjänsten utgår från Karlstad och innebär resor till kunder inom distriktet, men viss flexibilitet finns om du är bosatt i annan del av distriktet.

Tjänstebil ingår. Visa mindre

Servicetekniker för fält och verkstadsarbete

Nu söker vi efter flera erfarna servicetekniker med inriktning på lastmaskiner, grävmaskiner och lastbilar. Arbetet innebär både verkstadsreparationer och fältarbete via våra servicebilar. Du kommer att utgå från vår nyinflyttade verkstad på Ilanda. Hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med service och reparationer på tyngre fordon, med fokus på entreprenadmaskiner, lastbilar och även lättare yrkesfordon i viss grad. Vi letar efter personer med ged... Visa mer
Nu söker vi efter flera erfarna servicetekniker med inriktning på lastmaskiner, grävmaskiner och lastbilar.
Arbetet innebär både verkstadsreparationer och fältarbete via våra servicebilar. Du kommer att utgå från vår nyinflyttade verkstad på Ilanda. Hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med service och reparationer på tyngre fordon, med fokus på entreprenadmaskiner, lastbilar och även lättare yrkesfordon i viss grad.

Vi letar efter personer med gedigen erfarenhet inom mekanik och service, med en bakgrund inom mekanikerjobb och en stark vilja att lära sig mer om tyngre maskiner. I vår verksamhet arbetar vi med flera sorters maskiner, exempelvis truckar, teleskoplastare, lastbilar, lastmaskiner, grävmaskiner och mobilkranar.

Vi tror att personlighet och inställning är viktigare än utbildning. Så om du är en person som är passionerad och driven inom teknik och vill vara en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan!Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Resande servicetekniker/ingenjör till ANDRITZ

Om företaget ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 30 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Wood Processing Service Scandinavia, som... Visa mer
Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 30 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm.

Wood Processing Service Scandinavia, som är ett affärsområde inom ANDRITZ AB, levererar produkter, projekt och servicetjänster för ved-, flis- och bränslehantering till kunder främst i Sverige och Norge.

Är du i början av din karriär och är praktiskt lagd samt har ett stort teknikintresse? Eller har du erfarenhet att arbeta som servicetekniker och söker nya utmaningar? Då kan den här tjänsten passa dig! Vi utökar nu vår serviceavdelning och söker en resande servicetekniker/ingenjör med kundansvar till södra regionen.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som resande servicetekniker/ingenjör kommer du tillsammans med kunder och dina kollegor planera, förbereda och utföra service för flishuggarnas knivsystem, dessutom kontrolleras och servas mätutrustning för flishantering. Du ingår i vår serviceavdelning som består av kompetenta och engagerade kollegor och har ett nära samarbete med säljteamet samt externa samarbetspartners. Tjänsten passar dig som gillar problemlösning och att skapa goda relationer med kunder och som trivs i en omväxlande vardag.

Våra kunder finns inom massa och papper samt bioenergi och du blir kontaktperson för våra kunder gällande utförandet av serviceuppdragen inom vårt servicekoncept Partnerchip. Du kommer även att bearbeta och bygga upp ett eget kontaktnät där du tar hand om och utvecklar våra befintliga kunder.

Ditt arbetsområde är södra regionen som stäcker sig från Karlstad till Malmö. Du kommer att ha inplanerade resor där majoriteten av arbetet sker under veckorna och det finns möjlighet att utgå från ditt hem. Tjänsten omfattas även av beredskap i ett rullande schema.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på ANDRITZ ingår du i ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på kompetensutveckling och det finns även möjlighet att resa och utbyta kunskaper i andra länder där vi har verksamhet. Du får en stöttande chef som hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll och kompetenta kollegor. Det finns stor utvecklingspotential i både tjänsten och bolaget. Utöver det kommer du att få träffa många olika människor och upptäcka nya platser.

Övrigt
Startdatum: enligt överenskommelse
Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har en praktisk bakgrund och mekaniska kunskaper, du har kanske gått en industriteknisk utbildning på gymnasiet eller liknande. Är du redan erfaren tekniker men vill ta nästa steg finns den möjligheten också. Beroende på vilken erfarenhet du har sen tidigare så finns det möjlighet att utveckla och anpassa rollen efter dig.

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och gillar att lösa problem samt är flexibel. Du trivs med att skapa kontakter både internt och externt samt värnar om en stark kundrelation. Vidare är du strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt samt utför dina arbetsuppgifter med fokus på säkerhet och kvalité.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du innehar B-körkort i och med att du reser i ditt arbete samt har goda kunskaper i Officepaketet.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84.

Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt då urval sker löpande, sista ansökningsdag är den 18 juni 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se. Visa mindre

Resande servicetekniker/ingenjör till ANDRITZ

Om företaget ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 370 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Wood Processing Service Scandinavia, som... Visa mer
Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 370 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm.

Wood Processing Service Scandinavia, som är ett affärsområde inom ANDRITZ AB, levererar produkter, projekt och servicetjänster för ved-, flis- och bränslehantering till kunder främst i Sverige och Norge.

Är du i början av din karriär och är praktiskt lagd samt har ett stort teknikintresse? Eller har du erfarenhet att arbeta som servicetekniker och söker nya utmaningar? Då kan den här tjänsten passa dig! Vi utökar nu vår serviceavdelning och söker en resande servicetekniker/ingenjör med kundansvar till södra regionen.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som resande servicetekniker/ingenjör kommer du tillsammans med kunder och dina kollegor planera, förbereda och utföra service för flishuggarnas knivsystem, dessutom kontrolleras och servas mätutrustning för flishantering. Du ingår i vår serviceavdelning som består av kompetenta och engagerade kollegor och har ett nära samarbete med säljteamet samt externa samarbetspartners. Tjänsten passar dig som gillar problemlösning och att skapa goda relationer med kunder och som trivs i en omväxlande vardag.

Våra kunder finns inom massa och papper samt bioenergi och du blir kontaktperson för våra kunder gällande utförandet av serviceuppdragen inom vårt servicekoncept Partnerchip. Du kommer även att bearbeta och bygga upp ett eget kontaktnät där du tar hand om och utvecklar våra befintliga kunder.

Ditt arbetsområde är södra regionen som stäcker sig från Karlstad till Malmö. Du kommer att ha inplanerade resor där majoriteten av arbetet sker under veckorna och det finns möjlighet att utgå från ditt hem. Tjänsten omfattas även av beredskap i ett rullande schema.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på ANDRITZ ingår du i ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på kompetensutveckling och det finns även möjlighet att resa och utbyta kunskaper i andra länder där vi har verksamhet. Du får en stöttande chef som hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll och kompetenta kollegor. Det finns stor utvecklingspotential i både tjänsten och bolaget. Utöver det kommer du att få träffa många olika människor och upptäcka nya platser.

Övrigt
Startdatum: enligt överenskommelse
Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har en praktisk bakgrund och mekaniska kunskaper, du har kanske gått en industriteknisk utbildning på gymnasiet eller liknande. Är du redan erfaren tekniker men vill ta nästa steg finns den möjligheten också. Beroende på vilken erfarenhet du har sen tidigare så finns det möjlighet att utveckla och anpassa rollen efter dig.

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och gillar att lösa problem samt är flexibel. Du trivs med att skapa kontakter både internt och externt samt värnar om en stark kundrelation. Vidare är du strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt samt utför dina arbetsuppgifter med fokus på säkerhet och kvalité.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du innehar B-körkort i och med att du reser i ditt arbete samt har goda kunskaper i Officepaketet.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84.

Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt då urval sker löpande, sista ansökningsdag är den 18 juni 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se. Visa mindre

Servicetekniker till Carlhag Värmland

Om företaget Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. D... Visa mer
Om företaget
Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats Du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga.

Din profil
Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!
• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Servicetekniker till Carlhag Värmland

Om företaget Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. D... Visa mer
Om företaget
Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats Du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga.

Din profil
Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!
• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Servicetekniker till Carlhag Värmland

Om företaget Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. D... Visa mer
Om företaget
Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats Du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga.

Din profil
Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!
• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Resande Servicetekniker till PulpEye!

Inledning: Vill du ha ett varierande tekniskt arbete och arbeta med världsledande produkter? Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik och drömmer om möjligheten att få resa inom tjänsten! Här får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Då du är på resande fot i upp till 150 -200 dagar/år är detta alltså en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten! ... Visa mer
Inledning:
Vill du ha ett varierande tekniskt arbete och arbeta med världsledande produkter? Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik och drömmer om möjligheten att få resa inom tjänsten!

Här får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Då du är på resande fot i upp till 150 -200 dagar/år är detta alltså en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för PulpEyes räkning en servicetekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet i upp till 12 månader. Om samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning direkt hos PulpEye. Företaget har sett en ökad efterfrågan på sina produkter och söker därför en servicetekniker som kan bli långsiktig hos dem.

PulpEye har uppdrag över hela Sverige men även världen och uppskattningsvis är du på resande fot upp till 150 - 200 dagar per år. Du är borta i några dagar i stöten men vid vissa tillfällen kan det bli längre perioder utomlands. PulpEyes huvudkontor ligger i Örnsköldsvik, ett kontor som präglas av ett öppet klimat där alla hjälp åt och bidrar till en familjär och positiv anda. Då många av PulpEyes kunder finns kring och i närheten av Mälardalen ser de ett stort värde i att ha servicetekniker nära kunderna, vilket är anledningen till att de söker just dig som känner ett driv att göra just det. Även fast du utgår från en annan ort än Örnsköldsvik kommer du att vara en viktig del i det sammansvetsade teamet av servicetekniker som utgår från Örnsköldsvik. 

Då du är på hemmaplan kommer du till en början att utgå från hemmet och självständigt utföra service ute hos kund. Då det är avancerade produkter kommer du i början av din anställning att gå parallellt med en erfaren kollega för att läras upp och introduceras i arbetet på bästa sätt. När du känner dig bekväm och mer självgående kommer du få resa på serviceuppdrag själv.

Rollen som Servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag på PulpEyes onlineanalysatorer som står på kundernas pappersmassabruk. Du kommer främst arbeta inom Sverige men eftersom PulpEyes maskiner står hos kunder i hela världen kan det på sikt bli aktuellt med resor utomlands.

Uppdragen innefattar:
• Felsökning

• Reparation

• Uppstart av nya maskiner ute på plats hos PulpEyes kunder

• Förebyggande servicearbete .

 

Vid felsökning och reparation kommer du hantera produktens alla delar. Detta inkluderar områden som mekanik, elektronik samt dator- och processteknik. Vid dessa serviceuppdrag befinner du dig ute hos kunden, du har kontakt med ansvariga på plats vid felsökning och vid uppstart av nya maskiner kommer du även instruera driftansvariga på plats i produktens dagliga drift.

Vi söker dig som:
Är tekniskt intresserad och tycker om att möta människor. Du gillar att vara på resande fot och har du gjort det i ditt arbete tidigare är det meriterande. Du bör ha ett visst kunnande om mekanik, elektronik, process- och datoranvändning. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån processindustrin. Svenska och engelska är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med både svenska och internationella kunder.

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du har en god kommunikationsförmåga och är lyhörd för att förstå kundernas behov. Vidare ser vi att du är ödmjuk och har ett intresse för tekniska lösningar. Stor vikt kommer också att läggas på ditt driv och förmåga att ansvara för ditt eget arbete. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Regionerna kring Mälardalen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servicetekniker till Carlhag Värmland

Om företaget Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. D... Visa mer
Om företaget
Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats Du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga.

Din profil
Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!
• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Servicetekniker till Fondprodukter

Ansök    Feb 27    Performiq AB    Servicetekniker, maskin
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du erfarenhet av och intresse för teknik, verktyg och reparation? Är du duktig på att se tekniska samband och är samtidigt ute efter ett arbete där din problemlösningsförmåga får testas? Då kan du vara den vi söker för rollen som servicetekniker hos Fondprodukter! TJÄNSTEBESKRIVNING Fondprodukter AB är en distributör som säljer allt för jakt, skytte och uteliv. Vi söker nu en servicetekniker till deras lager strax norr ... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av och intresse för teknik, verktyg och reparation? Är du duktig på att se tekniska samband och är samtidigt ute efter ett arbete där din problemlösningsförmåga får testas? Då kan du vara den vi söker för rollen som servicetekniker hos Fondprodukter!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Fondprodukter AB är en distributör som säljer allt för jakt, skytte och uteliv. Vi söker nu en servicetekniker till deras lager strax norr om Karlstad. Tjänsten går i huvudsak ut på att serva, felsöka och reparera produkter som exempelvis returnerats eller lämnats in trasiga. Du är även behjälplig gentemot återförsäljare runtom i landet som behöver eventuell hjälp med produkter på distans. Själva servicedelen av tjänsten väntas fylla upp ungefär hälften av arbetstiden. Övrig tid kommer ägnas åt stöttning inom andra delar av verksamheten, så som exempelvis plocka och packa kundordrar på lagret.

Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. Du har en förmåga att se tekniska samband och har vana av att skruva isär och ihop olika typer av tekniska produkter. Då rollen kommer vara varierande sett till arbetsuppgifter så tror vi att du trivs med omväxlande arbete där du är beredd att hugga i på ett prestigelöst sätt där hjälp behövs på arbetsplatsen. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, eller intresse för teknik och liknande sysslor, så som exempelvis meka med bilen
• Har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem, Pyramid i synnerhet
• Har B-körkort och tillgång till bil

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Du är initiativtagande och trivs med att arbeta självständigt. Det är meriterande med truckkort och C-körkort då andra utfyllande arbetsuppgifter på området kan kräva dessa, men det är inget krav. Är du intresserad av jakt, skytte eller friluftsliv så är även detta meriterande.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag - fredag, kl. 8-17
Plats: Karlstad

Företagspresentation
Fondprodukter AB är en distributör som säljer allt för jakt, skytte och uteliv. Vi har ett brett sortiment med allt från vapen och ammunition till optik och klockor. Vi marknadsför och distribuerar produkter som ska ge människor en högre livskvalitet. Produkterna skall motivera till en livsstil med aktivare fritid och därmed ett högre välbefinnande. Vårt val av tillverkare är baserat på produktkvalitet och styrkan i varumärket. Läs gärna mer på vår hemsida: www.fondprodukter.se.

Lager och kontor återfinns strax norr om Karlstad. I takt med den fortsatta utvecklingen så väntas här en expansion av lager och nya fräscha lokaler i närtid.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se. Detta uppdrag börjar som ett konsultuppdrag med god chans till övertag och direktanställning hos kund. Har du några frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare och Konsultchef Alfred Domberg på [email protected]. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Resande Servicetekniker till PulpEye!

Inledning: Vill du ha ett varierande tekniskt arbete och arbeta med världsledande produkter? Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik och drömmer om möjligheten att få resa inom tjänsten! Här får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Då du är på resande fot i upp till 150 -200 dagar/år är detta alltså en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten! ... Visa mer
Inledning:
Vill du ha ett varierande tekniskt arbete och arbeta med världsledande produkter? Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik och drömmer om möjligheten att få resa inom tjänsten!

Här får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Då du är på resande fot i upp till 150 -200 dagar/år är detta alltså en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för PulpEyes räkning en servicetekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet i upp till 12 månader. Om samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning direkt hos PulpEye. Företaget har sett en ökad efterfrågan på sina produkter och söker därför en servicetekniker som kan bli långsiktig hos dem.

PulpEye har uppdrag över hela Sverige men även världen och uppskattningsvis är du på resande fot upp till 150 - 200 dagar per år. Du är borta i några dagar i stöten men vid vissa tillfällen kan det bli längre perioder utomlands. PulpEyes huvudkontor ligger i Örnsköldsvik, ett kontor som präglas av ett öppet klimat där alla hjälp åt och bidrar till en familjär och positiv anda. Då många av PulpEyes kunder finns kring och i närheten av Mälardalen ser de ett stort värde i att ha servicetekniker nära kunderna, vilket är anledningen till att de söker just dig som känner ett driv att göra just det. Även fast du utgår från en annan ort än Örnsköldsvik kommer du att vara en viktig del i det sammansvetsade teamet av servicetekniker som utgår från Örnsköldsvik. 

Då du är på hemmaplan kommer du till en början att utgå från hemmet och självständigt utföra service ute hos kund. Då det är avancerade produkter kommer du i början av din anställning att gå parallellt med en erfaren kollega för att läras upp och introduceras i arbetet på bästa sätt. När du känner dig bekväm och mer självgående kommer du få resa på serviceuppdrag själv.

Rollen som Servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag på PulpEyes onlineanalysatorer som står på kundernas pappersmassabruk. Du kommer främst arbeta inom Sverige men eftersom PulpEyes maskiner står hos kunder i hela världen kan det på sikt bli aktuellt med resor utomlands.

Uppdragen innefattar:
• Felsökning

• Reparation

• Uppstart av nya maskiner ute på plats hos PulpEyes kunder

• Förebyggande servicearbete .

 

Vid felsökning och reparation kommer du hantera produktens alla delar. Detta inkluderar områden som mekanik, elektronik samt dator- och processteknik. Vid dessa serviceuppdrag befinner du dig ute hos kunden, du har kontakt med ansvariga på plats vid felsökning och vid uppstart av nya maskiner kommer du även instruera driftansvariga på plats i produktens dagliga drift.

Vi söker dig som:
Är tekniskt intresserad och tycker om att möta människor. Du gillar att vara på resande fot och har du gjort det i ditt arbete tidigare är det meriterande. Du bör ha ett visst kunnande om mekanik, elektronik, process- och datoranvändning. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån processindustrin. Svenska och engelska är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med både svenska och internationella kunder.

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du har en god kommunikationsförmåga och är lyhörd för att förstå kundernas behov. Vidare ser vi att du är ödmjuk och har ett intresse för tekniska lösningar. Stor vikt kommer också att läggas på ditt driv och förmåga att ansvara för ditt eget arbete. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Regionerna kring Mälardalen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Resande Servicetekniker till Andritz

Om företaget ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Wood Processing Service Scandinavia, som... Visa mer
Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm.

Wood Processing Service Scandinavia, som är ett affärsområde inom ANDRITZ AB, levererar produkter, projekt och servicetjänster för ved-, flis- och bränslehantering till kunder främst i Sverige och Norge.

Gillar du att lösa problem och har en teknisk bakgrund? Trivs du med att träffa människor och är serviceinriktad? Då passar den här tjänsten dig. Vi utökar nu vår serviceavdelning med en resande servicetekniker till södra regionen.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som resande servicetekniker kommer du tillsammans med dina kollegor planera och utföra service för knivsystem för flishuggar och mätutrustning för flishantering. Du ingår i serviceavdelningen och kommer arbeta inom södra regionen som stäcker sig från Karlstad till Malmö. Våra kunder finns inom massa och papper samt bioenergi och du blir kontaktperson för våra kunder gällande planering och utförandet av serviceuppdragen inom vårt servicekoncept Partnerchip. Du arbetar även i nära dialog med säljteamet hos oss samt andra samarbetspartners. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll och på sikt få mer ansvar.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund och har goda mekaniska kunskaper. Du har kanske arbetat med service inom process- eller tillverkningsindustrin alternativt liknande område. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad som person samt har lätt för att kommunicera med andra. Du gillar att lösa problem och är flexibel. Vidare är du strukturerad och noggrann som person då du planerar ditt arbete själv och utför alltid dina arbetsuppgifter med fokus på kvalité och säkerhet.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du innehar B-körkort i och med att du reser i ditt arbete. Du behärskar Office-paketet.


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2023-02-05. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84, [email protected]. Visa mindre

Servicetekniker till Carlhag Värmland

Om företaget Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. D... Visa mer
Om företaget
Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats Du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga.

Din profil
Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!
• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Resande serviceingenjör syd

Om företaget ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Wood Processing Service Scandinavia, so... Visa mer
Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm.

Wood Processing Service Scandinavia, som är ett affärsområde inom ANDRITZ AB, levererar produkter, projekt och servicetjänster för ved-, flis- och bränslehantering till kunder främst i Sverige och Norge.Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven och erfaren kollega till vår serviceavdelning för tjänsten som serviceingenjör för norra Sverige. Inom din region som sträcker sig från Malmö i söder till Karlstad i norr kommer du planera och utföra service för knivsystem för flishuggar och mätutrustning för flishantering. Våra kunder finns inom massa och papper samt bioenergi och du blir våra kunders kontaktperson gällande planering och utförandet av serviceuppdragen inom vårt välrenommerade servicekoncept. Du jobbar i nära dialog med och på uppdrag av vårt säljteam för knivsystem för flishuggar.

I rollen som serviceingenjör kommer du till en början ha ditt mesta fokus på service av knivsystem. På sikt kommer tjänsten utvecklas till en bredare roll med avseende på servicekontakter för hela produktområdet för Andritz Wood Processing Service. Du kommer även jobba med tekniskt säljstöd och med både nya och befintliga kunder i din region för att hitta nya möjligheter till affärer. När underleverantörer är involverade i ett servicearbete är det du som ansvarar för arbetsledningen och där är det av stor vikt att du genomför den skriftliga rapporteringen då samtliga serviceuppdrag alltid ska dokumenteras med alla servicedokument. Detta gäller även vid inspektioner och då lämnar du även förslag på reparationer eller förbättringar av anläggningen.


Din profil
Att arbeta som serviceingenjör hos Andritz AB innebär att du har en stor och viktig roll eftersom du ofta är den person som möter våra kunders vardag. Detta ställer krav på en välutvecklad samarbetsförmåga och en hög känsla för service och bra bemötande. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt vilket gör att du på ett strukturerat, professionellt och ansvarstagande sätt utför dina arbetsuppgifter, alltid med gällande säkerhetsregler och lagstiftning i beaktande.

Vi tror att du är en kommunikativ och social problemlösare med teknisk bakgrund samt goda mekaniska kunskaper. Vidare är du snabb att lära nytt och tycker att det är viktigt att dela med dig av dina kunskaper. Du är bra på att planera dina arbetsveckor och har ett naturligt och öppensinnat affärstänk i alla kundkontakter, samtidigt är du alltid lyhörd inför kundens behov.

Du talar och skriver väl på både svenska och engelska, har körkort B och har kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service inom process- eller tillverkningsindustrin.Ansökan
Rekryteringsprocessen hanteras av Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till rekryteringskonsult Linnea Hedenberg på [email protected] alternativt 073-351 27 84. Sök tjänsten senast den 11 december via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Servicetekniker till kund i Karlstad

Ansök    Okt 14    Performiq AB    Servicetekniker, maskin
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du erfarenhet av och intresse för teknik, verktyg och reparation? Är du duktig på att se tekniska samband och är samtidigt ute efter ett arbete där din problemlösningsförmåga får testas? Då kan du vara den vi söker för rollen som servicetekniker hos vår kund strax utanför Karlstad! TJÄNSTEBESKRIVNING Vår kund är verksam inom jakt, fiske och friluftsliv och driver en e-handel där deras produkter skickas vidare till återf... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av och intresse för teknik, verktyg och reparation? Är du duktig på att se tekniska samband och är samtidigt ute efter ett arbete där din problemlösningsförmåga får testas? Då kan du vara den vi söker för rollen som servicetekniker hos vår kund strax utanför Karlstad!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Vår kund är verksam inom jakt, fiske och friluftsliv och driver en e-handel där deras produkter skickas vidare till återförsäljare. Vi söker nu en servicetekniker till deras lager strax utanför Karlstad. Tjänsten går i huvudsak ut på att serva, underhålla och reparera produkter som exempelvis returnerats eller lämnats in trasiga. Du är även behjälplig gentemot återförsäljare runtom i landet som behöver eventuell hjälp med produkter på distans. Utöver själva servicedelen av tjänsten så väntas du även fylla ut där det kan behövas stöttning inom verksamheten, så som exempelvis plocka och packa kundordrar på lagret.

Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, eller intresse för teknik och liknande sysslor, så som exempelvis meka med bilen
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
• Att du har B-körkort och tillgång till bil

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Det är meriterande med truckkort och C-körkort då andra utfyllande arbetsuppgifter på området kan kräva dessa, men det är inget krav. Är du intresserad av jakt, skytte eller friluftsliv så är även detta meriterande.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag - fredag, kl. 8-17
Plats: Karlstad

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se. Har du några frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alfred Domberg på [email protected]. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till SUN Maskin & Service

Drivs du av problemlösning och vill ha ett omväxlande arbete? Då kommer du trivas på SUN Maskin & Service AB, som nu är i behov av att utöka sin serviceorganisation med placering i Stockholm eller i Karlstad. Om dig För att trivas i rollen som Servicetekniker hos SUN Maskin & Service ser vi att du är en relationsbyggande person som trivs både med sociala kontakter samt att arbeta självständigt. Du är ansvarstagande och ser till att avsluta dina arbetsuppg... Visa mer
Drivs du av problemlösning och vill ha ett omväxlande arbete?
Då kommer du trivas på SUN Maskin & Service AB, som nu är i behov av att utöka sin serviceorganisation med placering i Stockholm eller i Karlstad.

Om dig
För att trivas i rollen som Servicetekniker hos SUN Maskin & Service ser vi att du är en relationsbyggande person som trivs både med sociala kontakter samt att arbeta självständigt. Du är ansvarstagande och ser till att avsluta dina arbetsuppgifter. Du drivs av problemlösning samt har en god samarbetsförmåga.

Som Servicetekniker trivs du med den friheten som arbetet innebär där ingen dag är den andra lik. Att spendera tid på resande fot är något som du känner dig bekväm med.


Om tjänsten
Som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av SUN:s produkter ute hos kund. Detta innebär bland annat felsökningar, analyser, vanligt underhåll och mycket mer. Du arbetar till största del ute på fält och besöker kunder.

Du har mycket kontakt med Sun:s Kundmottagare som planerar in servicearbeten där en del är förplanerade och vissa kommer under dagen.

Vi ser att du har tidigare arbetserfarenhet som servicetekniker och att du har ett stort mekaniskt intresse.

Du innehar B-körkort (C meriterande) hanterar svenska flytande i i tal och skrift samt behärskar engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Företaget
SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil-,buss och lastbilsverkstäder samt besiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten bestått av försäljning och service av test och verkstadsutrustning till motorbranschen. Huvudkontoret finns i Karlstad med marknadsavdelning, serviceverkstad och lager. Servicekontor finns även i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter 45 miljoner SEK.

SUN Maskin & Service är en öppen och välkomnande arbetsplats där man värdesätter glädje och engagemang. För rätt person finns det stora möjligheter att växa med sina arbetsuppgifter och vara med att påverka framåt

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller [email protected]

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-01-13

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven och Engagerad Servicetekniker

Få serviceverksamheten att växa i Karlstad! Vi söker nu en servicetekniker som är initiativtagande, kundorienterad och kommunikativ till ett företag som är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning. Företaget innehar spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Arbetsbeskrivning Företaget är i tillväxtfas och behöver därmed stationera ut sin första servicetekniker i Karlstad. Ta... Visa mer
Få serviceverksamheten att växa i Karlstad! Vi söker nu en
servicetekniker som är initiativtagande, kundorienterad och kommunikativ till ett
företag som är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och
produktförsäljning. Företaget innehar spetskompetens inom elektromekanik,
lager, transmissioner, tätningar och pumpar.Arbetsbeskrivning
Företaget är i tillväxtfas och behöver därmed stationera ut
sin första servicetekniker i Karlstad. Tanken och visionen är att senare kunna
bygga ett helt serviceteam kring dig som antar den här utmaningen. Idag består
Karlstadkontoret av 2 utesäljare och 1 innesäljare.
Företaget erbjuder hela kedjan från produktleverans till
montage, underhåll och reparationer. Du kommer att arbeta med service,
underhåll, felsökning och reparation av pumpar, elmotorer och växlar, där majoriteten
av dessa uppdrag sker ute hos dina industri-kunder. I tjänsten ingår det också
att hantera service-orders med tillhörande inköp i ett affärssystem.


Profil
Då du blir den första serviceteknikern i Karlstad ställs
högre krav, och det är viktigt att du ser det roliga och spännande i att vara ”först
ut”. Du behöver ha erfarenhet inom branschen och gärna ett genuint mekaniskt
intresse samt god datavana.
Som tekniker blir du också ofta en mycket bra säljare och
rådgivare till dina kunder vilket gör det viktigt att du är kommunikativ och
uppskattar det sociala kundmötet. Du bör också vara ansvarstagande, lösningsorienterad,
initiativtagande och självständig.
Känner du igen dig? Bocka av 3 av 3 kompetenskrav och tveka
sen inte att ansöka!

Kompetenskrav
•Du har minst 3 års erfarenhet inom mekanisk service
(servicetekniker, mekaniker, underhållstekniker, etc.)
•Du har körkort B
•Du hanterar svenska i både tal och skrift

Meriterande
•Du har el-kunskaper (erfarenhet från att koppla i/ur elmotorer
etc.)
•Du har kunskap/erfarenhet av service/underhåll av roterande
utrustning
•Du har erfarenhet av affärssystemet PyramidOm arbetsplatsen
Vår samarbetspartner och företaget i fråga agerar partner
för säker drift. De förenar specialistkompetens med tekniska lösningar, och
erbjuder därmed allt från analys, projektering och produktleverans till
montage, underhåll och reparationer. De har idag filialer på 11 orter i Sverige
och 6 av dessa har serviceverkstäder.
De erbjuder lösningar med konkreta resultat som minskar
reparationsgraden, reducerar kundens utgifter och frigör tid. Just nu utökas
kontoret i Karlstad och därför behöver vi en kunnig servicetekniker!

?
Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering.
Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden
finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du att bli
direktanställd hos vår samarbetspartner.
Mer info om tjänst och företag ges
vid en ev. intervju.


Rekryteringsprocess
CV-granskning
Intervju med rekryteringsbolag (Framtiden)
Intervju med vederbörande företag

Villkor
Arbetstider: 7-16 (flex)
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Omfattning: 100%
Ort: Karlstad (främst resor inom Värmlands län) Visa mindre

Service Tekniker till Konecranes

Ansök    Sep 16    Konecranes AB    Servicetekniker, maskin
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang.
Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.


Konecranes söker Servicetekniker till Karlstad
Är det dags att söka nytt jobb? Ta chansen och bli en del av vårt duktiga team i Karlstad.
Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker. Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter är det bra om du trivs med att vara den kunden vänder sig till i första hand och komma med förslag på förbättringar som hjälper kunden att bibehålla en avbrottsfri produktion. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och därför är de personliga egenskaperna hos den vi söker viktiga för oss. För att bli en del i gruppen tror vi att du är initiativrik, positiv samt har god samarbetsförmåga.
Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.
Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt. Som medarbetare på Konecranes får du en långsiktigt stabil arbetsgivare.
Kvalifikationer:
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin eller servicebranschen. Du har bra kunskap inom elektronik och mekanik. Detta kan du ha skaffat via utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll.
Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl som i grupp. Som person är du noggrann med hög nivå av servicegrad.
Grundkunskap och vana att jobba i flera datasystem är nödvändigt.
Du pratar och skriver svenska obehindrat samt kan ta del av material på engelska då många av våra instruktioner är globalt material. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.
Personlighet, intresse och engagemang är viktiga saker. Har du det så kommer vi lyckas tillsammans.
Tjänsten:
Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten och även resor inom övriga Sverige kan förekomma. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Placeringsort: Karlstad
Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta, Stefan Kanestad , Operation manager North West District , [email protected] Mobile 070 – 293 84 41. För frågor om processen kontakta: [email protected]
Välkommen med din ansökan redan idag!


Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 900 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande. Konecranes har åtagit sig att se till att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö som är fri från alla former av diskriminering. Visa mindre

Servicetekniker till Voith Hydro

Vi misstänker att du är serviceteknikern som har jobbat i några år för flertalet tekniska företag och tröttnat på hattiga kundbesök med för lite att säga till om. På Voith uppmuntras du att ta plats, komma med input, ta kunddialog samt arbeta nära din projektledarkollega. Är det du? Då hoppas vi se din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Välkommen till Voith! De har vuxit till en av de stora leverantörerna av vattenkraftutrustning i Skandinavien och finns i... Visa mer
Vi misstänker att du är serviceteknikern som har jobbat i några år för flertalet tekniska företag och tröttnat på hattiga kundbesök med för lite att säga till om. På Voith uppmuntras du att ta plats, komma med input, ta kunddialog samt arbeta nära din projektledarkollega. Är det du? Då hoppas vi se din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till Voith! De har vuxit till en av de stora leverantörerna av vattenkraftutrustning i Skandinavien och finns i Västerås och Kristinehamn. De söker nu en servicetekniker som vill vara en del av teamet i Kristinehamn.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett tight och sammansvetsat team där kunskapsdelning och stöttning av varandra oavsett roll är A och O!
* Foten in på ett väletablerat företag
* En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget, genom t.ex. interna utbildningar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som servicetekniker kommer du spendera mycket av din tid ute på kunders anläggningar. Du stöttar upp projekten på plats, rådger och kommer med eventuella lösningar eller förbättringar. I den här rollen kommer du behöva ha tålamod, se lösningar på eventuella problem och ge kunderna den hjälp som de behöver. Du kommer främst att:


* Planera och utföra det arbete som krävs, detta innefattar uppföljning, planera bemanning etc.
* Vara en länk mellan anläggningarna och dina kollegor
* Stötta projektledaren i stort som smått, på befintliga och nya projekt


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasial utbildning, det är meriterande om det finns en teknisk inriktning
- Har minst ett års erfarenhet av arbete i tunga industrier, exempelvis marin- eller pappersindustri
- Har B-körkort då resor är en stor del av tjänsten

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av eller kunskap inom hydraulik
* Har arbetat med felsökningar tidigare


Som person är du:


* Uthållig
* Serviceinriktad
* Noggrann
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Lön: Månadslön
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kristinehamn


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Voith Group är ett globalt teknikföretag. Med sin breda portfölj av system, produkter, tjänster och digitala applikationer sätter Voith standarder på marknaderna för energi, papper, råvaror och transport och fordon: "Det vi gör förbättrar livet för miljontals människor runt om i världen. Det är de extraordinära människorna på Voith som får det att hända. Vi investerar i deras tillväxt för att hjälpa dem att frigöra sin potential som ledare, innovatörer och drivkrafter för förändring. Var extraordinär och bli en del av vår historia!" Läs mer här om hur det är att vara en del av Voith! Visa mindre

Jobba deltid som servicetekniker!

Har du ett intresse för motorer och att meka med bilen? Eller kanske har du bara ett tekniskt intresse överlag? Då finns här möjligheten för dig som vill arbeta som servicetekniker på deltid hos Industri Mekano! Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Välkommen till arbetsplatsen där du känner dig lika välkomnad som hemma vid matbordet! Industri Mekano i Grums arbetar med underhåll och montering av maskiner och utru... Visa mer
Har du ett intresse för motorer och att meka med bilen? Eller kanske har du bara ett tekniskt intresse överlag? Då finns här möjligheten för dig som vill arbeta som servicetekniker på deltid hos Industri Mekano! Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till arbetsplatsen där du känner dig lika välkomnad som hemma vid matbordet! Industri Mekano i Grums arbetar med underhåll och montering av maskiner och utrustning inom tung verkstads- och processindustri. Som servicetekniker kommer du tillsammans med dina kollegor att utföra uppdrag hos Industri Mekanos kunder. Dessa uppdrag slutför teamet ibland över en dag och ibland åker teamet bort till kundernas industrier för att stanna borta i några dagar tills uppdraget är slutfört!

#

Du erbjuds


* Ett varierande arbete där inget arbetspass är det andra likt.
* En plats i ett härligt gäng med familjär och lättsam stämning.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Vilka arbetsuppgifter du kommer att utföra avgörs av vad uppdraget ute hos kunden innebär. Du kommer exempelvis att:


* Byta rull- och kullager.
* Plocka isär maskiner för inspektion.
* Rapportera och åtgärda problem vid inspekterade maskiner.


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50% vid universitet eller högskola, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
- Har ett intresse för teknik och industri.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet och/eller utbildning som mekaniker, servicetekniker eller likvärdigt arbete.
* Har B-körkort.
* Har truckkort och/eller traverskort.


Övrig information


* Start: Vecka 32 - 33.
* Omfattning: Deltid med varierande arbetstider. Ordinarie arbetstid är vardagar 7 - 16 men arbetspassens omfattning och arbetstider varierar beroende på uppdrag.
* Placering: Grums som utgångsplats, med resande uppdrag ut till Industri Mekanos kunder.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Industri Mekano i Grums har lång erfarenhet av underhåll och montering av maskiner och utrustning inom tung verkstads- och processindustri. Med Norden som arbetsfält erbjuder dem servicefunktioner åt företag inom främst papper och massa, värmeverk samt såg- och stålverksnäringen. Visa mindre

Bowlingtekniker

Bowlingtekniker sökes! Vi söker bowlingtekniker till vårt team. 5 års erfarenhet krävs. Sysselsättningsgrad 75 %. Visa mer
Bowlingtekniker sökes! Vi söker bowlingtekniker till vårt team. 5 års erfarenhet krävs. Sysselsättningsgrad 75 %. Visa mindre

Ledig tjänst - Mättekniker till Karlstad

Placeringsort: Karlstad Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem... Visa mer
Placeringsort: Karlstad
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping.
Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos, Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker där vibrationsmätning varit en del av dina arbetsuppgifter.
Du kommer bland annat att arbeta med att genomföra vibrationsmätningar och balanseringar på roterande utrustning ute hos våra kunder.


Du kommer också jobba med serviceuppdrag på vår verkstad eller ute hos våra kunder.
Kundkontakt och bokning/planering av uppdrag samt återkoppling av resultat till kunder.


Meriterande om du har utfört mekaniskt arbete tidigare tex lagerbyten renoveringar svetsning. Samt om du har erfarenhet av att analysera mätdata från vibrationsmätning. Vi erbjuder dig en fullutrustad servicebil.
Arbetet kommer att kräva en del resande i tjänsten
Din profil
Som person är du självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem med att resa inom tjänsten.
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B krävs för denna tjänst.
• Engelska kunskaper är meriterande.
• Datorvana
Är du personen vi söker?
Skicka ditt CV och Personliga Brev till Tim Robertsson: Tim [email protected] Vid frågor, kontakta Tim på tel: 021-450 6461


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Applikationstekniker inom filtrering sökes till växande bolag!

Hitta nya lösningar, byt inte bara ut - är mottot som gäller på företaget Filterteknik. Intresserar du dig för långsiktiga, smarta filterlösningar? Drivs du av kundmöten och att jobba för att ständigt förbättra? Då kan det här vara tjänsten för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer ingå i ett team med säljare och supporttekniker där syftet är att kartlägga kunders behov genom optimering och förbättring av deras filtersystem. I din resande roll som applikati... Visa mer
Hitta nya lösningar, byt inte bara ut - är mottot som gäller på företaget Filterteknik.
Intresserar du dig för långsiktiga, smarta filterlösningar? Drivs du av kundmöten och att jobba för att ständigt förbättra? Då kan det här vara tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i ett team med säljare och supporttekniker där syftet är att
kartlägga kunders behov genom optimering och förbättring av deras filtersystem.
I din resande roll som applikationstekniker har du en kontinuerlig kundkontakt med
olika möten hos olika kunder varje vecka. Tjänsten är dynamisk och varierande
vilket gör att du planerar din arbetstid själv utefter bestämmelser med dina
kunder och kollegor. En vanlig dag med kundmöte kan exempelvis se ut som
följande:
•Din säljande kollega presenterar en kund med
behov av företagets hjälp
•Du kartlägger de filtersystem som finns på
plats ute hos kunden, samt vilka problem eller icke-problem som framgår/framkommer
•Du mäter partikelformiga ämnen enligt
ISO-rekommendationer
•Du presenterar kund-specifika förbättringar eller
nya filterlösningar i linje med din bedömning
Här erbjuds du en tjänst med utvecklingspotential hos en
trygg och stabil arbetsgivare. Du kommer att få en mobil, tjänstebil och en
iPad där du sköter din kartläggning. Vad gäller resor kommer övernattning att förekomma.

Som lite fun fact bjuder företaget på fredagsfrukost varje
vecka, du får friskvård genom gymmedlemskap och det finns avsatt tid och budget
för aktiviteter med gruppen.OM FILTERTEKNIK
Filterteknik är den största återförsäljaren av filter och filtreringssystem
i Sverige. De levererar filterlösningar och hjälpmedel till både fordons-
och tillverkningsindustrin med filter för motorer, hydraulik, ventilation, med
mera, vilket gör att deras kunder är både många och olika.
Deras mål är att både produktion och drift för deras kunder
ska löpa på som planerat utan onödigt slitage på maskiner som leder till
oplanerade driftstopp, genom att alltid hitta de rätta, långsiktiga lösningarna.
Vad gäller företagets egna arbetsplats går man efter värdeorden ansvar,
nyfikenhet, mod och engagemang. Orden speglas i såväl kollegor som arbetssätt och
arbetsplats där man strävar efter att utvecklas och skapa innovativa, effektiva
lösningar för varje enskild kund.


DIN PROFIL
Här behövs du som känner dig intresserad och nyfiken av tjänsten. Vi tror att
du har en bakgrund inom någon typ av industri. Kanske har du jobbat som
service/hydrauliktekniker tidigare och söker en mer utvecklande roll? Men för den
här tjänsten väger dina lösningsorienterade egenskaper, ditt driv,
utvecklingspotential och ditt servicemind tyngre än kunskap från branschen.
Teamet på Filterteknik söker en person som med glädje och mod antar utmaningar. En person som
är strukturerad, noggrann, självgående, flexibel, social och som trivs med ett
resande arbete. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka!


VAD KRÄVS FÖR ATT ANSÖKA?
•Du har 1+ års relevant arbetserfarenhet som har gett dig en grund-kompetens
inom området
•Du har körkort B och trivs i ett resande jobb med kundbemötande
•Du har en god allmän datavana
•Du hanterar engelska och svenska i tal och skrift

MERITERANDE
•Du har en högre relevant utbildning inom teknik
•Du har en bakgrund inom någon typ av industri
•Du har arbetat i en liknande tjänst tidigare


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i
människors liv.
Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: Mån-Fre 08-17 (förtroendetid)
Omfattning: 100% Visa mindre

Applikationstekniker inom filtrering sökes till växande bolag!

Hitta nya lösningar, byt inte bara ut - är mottot som gäller på företaget Filterteknik. Intresserar du dig för långsiktiga, smarta filterlösningar? Drivs du av kundmöten och att jobba för att ständigt förbättra? Då kan det här vara tjänsten för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer ingå i ett team med säljare och supporttekniker där syftet är att kartlägga kunders behov genom optimering och förbättring av deras filtersystem. I din resande roll som applikati... Visa mer
Hitta nya lösningar, byt inte bara ut - är mottot som gäller på företaget Filterteknik.
Intresserar du dig för långsiktiga, smarta filterlösningar? Drivs du av kundmöten och att jobba för att ständigt förbättra? Då kan det här vara tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i ett team med säljare och supporttekniker där syftet är att
kartlägga kunders behov genom optimering och förbättring av deras filtersystem.
I din resande roll som applikationstekniker har du en kontinuerlig kundkontakt med
olika möten hos olika kunder varje vecka. Tjänsten är dynamisk och varierande
vilket gör att du planerar din arbetstid själv utefter bestämmelser med dina
kunder och kollegor. En vanlig dag med kundmöte kan exempelvis se ut som
följande:
•Din säljande kollega presenterar en kund med
behov av företagets hjälp
•Du kartlägger de filtersystem som finns på
plats ute hos kunden, samt vilka problem eller icke-problem som framgår/framkommer
•Du mäter partikelformiga ämnen enligt
ISO-rekommendationer
•Du presenterar kund-specifika förbättringar eller
nya filterlösningar i linje med din bedömning
Här erbjuds du en tjänst med utvecklingspotential hos en
trygg och stabil arbetsgivare. Du kommer att få en mobil, tjänstebil och en
iPad där du sköter din kartläggning. Vad gäller resor kommer övernattning att förekomma.

Som lite fun fact bjuder företaget på fredagsfrukost varje
vecka, du får friskvård genom gymmedlemskap och det finns avsatt tid och budget
för aktiviteter med gruppen.OM FILTERTEKNIK
Filterteknik är den största återförsäljaren av filter och filtreringssystem
i Sverige. De levererar filterlösningar och hjälpmedel till både fordons-
och tillverkningsindustrin med filter för motorer, hydraulik, ventilation, med
mera, vilket gör att deras kunder är både många och olika.
Deras mål är att både produktion och drift för deras kunder
ska löpa på som planerat utan onödigt slitage på maskiner som leder till
oplanerade driftstopp, genom att alltid hitta de rätta, långsiktiga lösningarna.
Vad gäller företagets egna arbetsplats går man efter värdeorden ansvar,
nyfikenhet, mod och engagemang. Orden speglas i såväl kollegor som arbetssätt och
arbetsplats där man strävar efter att utvecklas och skapa innovativa, effektiva
lösningar för varje enskild kund.


DIN PROFIL
Här behövs du som känner dig intresserad och nyfiken av tjänsten. Vi tror att
du har en bakgrund inom någon typ av industri. Kanske har du jobbat som
service/hydrauliktekniker tidigare och söker en mer utvecklande roll? Men för den
här tjänsten väger dina lösningsorienterade egenskaper, ditt driv,
utvecklingspotential och ditt servicemind tyngre än kunskap från branschen.
Teamet på Filterteknik söker en person som med glädje och mod antar utmaningar. En person som
är strukturerad, noggrann, självgående, flexibel, social och som trivs med ett
resande arbete. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka!


VAD KRÄVS FÖR ATT ANSÖKA?
•Du har 1+ års relevant arbetserfarenhet som har gett dig en grund-kompetens
inom området
•Du har körkort B och trivs i ett resande jobb med kundbemötande
•Du har en god allmän datavana
•Du hanterar engelska och svenska i tal och skrift

MERITERANDE
•Du har en högre relevant utbildning inom teknik
•Du har en bakgrund inom någon typ av industri
•Du har arbetat i en liknande tjänst tidigare


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i
människors liv.
Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: Mån-Fre 08-17 (förtroendetid)
Omfattning: 100% Visa mindre

Servicetekniker - Karlstad

Ansök    Jun 2    Konecranes AB    Servicetekniker, maskin
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekont... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige.

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker till Solenis!

Academic Work söker för Solenis räkning en servicetekniker med elinriktning. Solenis är ett globalt företag med cirka 6000 anställda, och är en världsledande leverantör av specialkemikalier inom massa- och pappersindustrin samt inom den industriella vattenbehandlingsbranschen. Jobbar du som servicetekniker idag och vill ta nästa steg i karriären? OM TJÄNSTEN Som ett resultat av att Solenis växer i mellan-Sverige, behöver de därför utöka med en servicetek... Visa mer
Academic Work söker för Solenis räkning en servicetekniker med elinriktning. Solenis är ett globalt företag med cirka 6000 anställda, och är en världsledande leverantör av specialkemikalier inom massa- och pappersindustrin samt inom den industriella vattenbehandlingsbranschen. Jobbar du som servicetekniker idag och vill ta nästa steg i karriären?

OM TJÄNSTEN
Som ett resultat av att Solenis växer i mellan-Sverige, behöver de därför utöka med en servicetekniker som kommer att utföra service, installationer och underhåll av Solenis installationer ute hos kunderna. Du kommer att ingå i Solenis försäljningsorganisation och är ett av företags ansikte utåt mot slutkund. Solenis ligger i framkant i strategiskt arbete som gäller mångfald och jämställdhet och tror på mångfald för en effektiv verksamhet!

Som Servicetekniker på Solenis kommer du att utföra både planering och installation av nya utrustningar likväl som planerat och avhjälpande underhåll av befintliga installationer. Planering av arbetet sker i nära samråd med säljorganisationen. Regionen omfattar i första hand mellan-Sverige men det finns goda möjligheter för geografisk flexibilitet. Du utgår hemifrån, och planerar ditt eget arbete tillsammans med din närmsta chef och dina kollegor. Ofta åker du ut på servicearbeten tillsammans med en teknisk säljare. I tjänsten förekommer det i snitt ca två övernattningar i veckan i samband med kundbesök, men det kan variera något vecka till vecka beroende på vilket projekt du arbetar i.

Tjänsten är en direktrekrytering där Academic Work sköter processen men där du kommer att anställas direkt hos Solenis

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag som servicetekniker hos Solenis är spännande och varierande, arbetet innebär en flexibilitet och frihet att planera egna arbetsdagar. Servicen utförs på de kemitekniska systemen som Solenis har levererat till kunderna, och som också är uppkopplade till kundernas egna system. Dessa system är dosersystem som doserar funktionskritiska specialkemikalier till massa- och pappersindustrin. Servicearbetet som görs ute hos kunden innebär allt från el-, VVS-, och/eller automationsservice, och utförs på elsystem, och utförs på elsystem, på doseringspumpar och dylika system.

Du kommer till exempel att:


* Utföra service, installation och underhåll på de kemitekniska systemen
* Planera din arbetsdag tillsammans med den tekniska säljaren samt din närmsta chef
* Föra dialoger kring servicearbetet och de kemitekniska systemen med kundernas automationsingenjörer ute på plats


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfaranhet av el och/eller styr & reglerteknik och som kan läsa ett elschema
- Har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet, meriterande är inom industri
- Har B-körkort
- Trivs med att vara ute på resande fot
- Har goda kunskaper i både det svenska- och det engelska språket, då vissa kunder kommunicerar på svenska, och eftersom koncernspråk och tekniska manualer är på engelska.

Det är meriterande om du…


* Har en automationsingenjörsexamen
* Har erfarenhet av PLC
* Har arbetslivserfarenhet inom liknande områden, så som installationselektriker, automationsingenjör eller liknande.


Tjänsten passar dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet, gärna industriell erfarenhet, och som har ett tekniskt intresse. Du kan läsa ett elschema, och har en positiv inställning till att resa runt till Solenis olika kunder. Du är också en fena på att planera ditt arbete så att rätt arbetsuppgifter blir utförda.

Som person söker vi dig som är:


* Självgående
* Initiativtagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


INFORMATION OM FÖRETAGET
Solenis som är globala med cirka 6000 anställda i över 118 länder är idag världsledande som leverantör av specialkemikalier inom branschen för bland annat industriell vattenbehandling. Teknikerna och lösningarna hos Solenis är branschens senaste och de ligger i framkant av utvecklingen vilket innebär att produktportföljen är stark och något att vara stolt över. Med en vision att hela tiden ligga steget före sina konkurrenter och att arbeta proaktivt med sina kunder ser Solenis till att alltid hjälpa sina kunder till att bli ännu bättre.

För mer information om Solenis: https://www.solenis.com/en

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Placering: Flexibelt, Mellansverige
* Omfattning: Heltid


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Solenis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Visa mindre

Serviceingenjör

Sigma är världsledande inom återvinning av alkaliska och sura etsvätskor vid tillverkning av mönsterkort. Vi utvecklar, bygger, säljer och underhåller system inom vätskeextraktion med tillhörande kopparåtervinning vid mönsterkortstillverkning. Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse och gillar att få saker utförda? Vi på Sigma Engineering AB söker nu en Serviceingenjör som har erfarenhet att jobba inom processindustri eller liknande. Vi h... Visa mer
Sigma är världsledande inom återvinning av alkaliska och sura etsvätskor vid tillverkning av mönsterkort. Vi utvecklar, bygger, säljer och underhåller system inom vätskeextraktion med tillhörande kopparåtervinning vid mönsterkortstillverkning.
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse och gillar att få saker utförda?
Vi på Sigma Engineering AB söker nu en Serviceingenjör som har erfarenhet att jobba inom processindustri eller liknande.
Vi har förmånen att arbeta utanför Sverige c:a 100 – 150 dagar per år vilket innebär regelbundet resande. En del av våra kunder finns i Indien, Tunisien, Polen, Slovenien, Tyskland, USA, Österrike, mm.
Din framtida utmaning:
Du kommer att ingå i ett ”gött” team som delvis arbetar på plats hos kund och på vårt huvudkontor i Karlstad.
Hos kund kommer du att driftsätta nya system, underhålla befintliga system, optimera den kemiska processen samt utbilda våra kunder.
I Karlstad kommer du att arbeta med processutredningar för att kunna ge support till våra kunder, samt utveckling av underhållsplaner och processmanualer. Du kommer också att ansvara för vår verkstad som ligger i direkt anslutning till kontoret.


Den du är idag:
För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot något av följande processindustri, kemiteknik, maskinteknik eller likvärdigt.
Du ska ha ett brett teknikintresse och vara lösningsorienterad, arbeta självständigt och i grupp.
Du har minst B-Körkort och behärskar engelska i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande är:
Om du har kunskap av PLC-programmering och kan läsa el- och rörritningar.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till Grannhjälpen i Karlstad under säsong

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se. Vårt huvudk... Visa mer
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 850 anställda. Omsättningen är cirka 2,1 miljarder kronor per år. Granngården ägs sedan 2016 av norska Fellekjøpet.

Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av maskiner.   Inför stundande högsäsong söker vi efter en teknisk, engagerad och relationskapande servicetekniker till vår verkstad i Karlstad! Är du jordnära och har kunskap om trädgårdsmaskiner? Då är du välkommen att skicka in din ansökan snarast!

Arbetsuppgifter:

Din arbetsdag kan starta med att ge service till ett antal robotgräsklippare, du byter knivar, uppdatera programvara och rengör maskinerna, sedan fortsätter dagen med att du ger basservice på en motorsåg, felsöker en åkgräsklippare, hittar felet och ringer kunden och lämnar en offert. 

Dagen efter är du ute och gör kundbesök och ser till att vår kund får sin robotgräsklippare installerad eller löser en felkod.

Reparationer, detektivarbete, problemlösning. Tempot är högt.

Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service, och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dom viktigaste målen.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav då administrativa uppgifter förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra service och reparationer på maskiner, framförallt på trädgårdsmaskiner. Är du certifierad verkstadstekniker inom våra varumärken är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga, ordningssinne och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur:

* Jordnära * Engagerade * Kundfokuserade * Vinnare *

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Granngården arbetar strategiskt för att bidra till en hållbar utveckling. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Vi vet att en bredare mångfald skapar grunden för en bättre utveckling, både individuellt och som organisation och strävar efter att stärka vår mångfald i alla våra nyrekryteringar.

Tjänsten och ansökan:

Tillträde  Maj 2022

Tjänsten:  Säsongsanställning på 100 %. 

Information och ansökan:  För mer information om tjänsten, kontakta chef Jenny Johansson via:  [email protected]  (inga ansökningar på mail, enbart genom systemet).

Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar löpande med urvalsprocessen. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Sista ansökningsdag är 2022-04-10

För mer information om Granngården och hur det är att jobba hos oss:

https://granngarden.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Servicetekniker - Karlstad

Ansök    Jan 21    Konecranes AB    Servicetekniker, maskin
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekont... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige.

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker hiss/rulltrappor, region Karlstad

Ansvarsområde Vi söker dig som vill arbeta med service och underhåll av tekniskt avancerade produkter. Yrket ställer stora krav på självständighet och eget ansvar. Det är även viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidig som du är strukturerad i ditt arbete. I ditt dagliga arbete utgår du hemifrån i egen servicebil och rapporterar till arbetsledare i Karlstad. Beredskapsarbete förekommer. Din profil Du har el-bakgrund, inom såväl installatio... Visa mer
Ansvarsområde
Vi söker dig som vill arbeta med service och underhåll av tekniskt avancerade produkter. Yrket ställer stora krav på självständighet och eget ansvar. Det är även viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidig som du är strukturerad i ditt arbete.
I ditt dagliga arbete utgår du hemifrån i egen servicebil och rapporterar till arbetsledare i Karlstad. Beredskapsarbete förekommer.
Din profil
Du har el-bakgrund, inom såväl installation och schemaläsning som felsökning och/eller erfarenhet av mekanisk montering när det gäller teknisk avancerad produkter. Tidigare erfarenhet från hiss- och rulltrappsbranschen är meriterande.
Du är noggrann i ditt arbete, självgående, stresstålig och har en lösningsorienterad inställning.
Som företagets ansikte utåt ser vi även att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.
Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Datorvana och B-körkort är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan
Vi behöver förstärka vår organisation med ytterligare servicetekniker, hiss och rulltrappor, till serviceavdelning inom region Karlstad..
Du kommer att arbeta i ett ledande internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en arbetsplats med en mycket god stämning och teamkänsla. Dina förslag och idéer är alltid välkomna. Tjänsten omfattar fast månadslön, servicebil, pensions- och försäkringsavtal, friskvårdsbidrag och friskprofilskontroll.
Vi arbetar nära varandra och respekterar varandra, i över 200 år och fram till idag. Om det är lika viktigt för dig som det är för oss, ansök nu!
Vi är TK Elevator
TK Elevator Sweden fokuserar på hiss- och rulltrappsmarknaden i Sverige. Verksamheten är indelad i nyinstallation, modernisering, service och reparationer. TK Elevator Sweden AB har 160 anställda fördelat på fem regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Karlstad. TK Elevator är känt för spjutspetskvalitet inom nya hissar och rulltrappor, flexibla moderniseringslösningar samt en erkänt god service. Vi profilerar oss även som ett företag med ett starkt focus på Hälsa och Säkerhet. Visa mindre

Servicetekniker till Solenis!

Academic Work söker för Solenis räkning en servicetekniker med elinriktning. Solenis är ett globalt företag med cirka 6000 anställda, och är en världsledande leverantör av specialkemikalier inom massa- och pappersindustrin samt inom den industriella vattenbehandlingsbranschen. Jobbar du som servicetekniker idag och vill ta nästa steg i karriären? OM TJÄNSTEN Som ett resultat av att Solenis växer i mellan-Sverige, behöver de därför utöka med en servicetek... Visa mer
Academic Work söker för Solenis räkning en servicetekniker med elinriktning. Solenis är ett globalt företag med cirka 6000 anställda, och är en världsledande leverantör av specialkemikalier inom massa- och pappersindustrin samt inom den industriella vattenbehandlingsbranschen. Jobbar du som servicetekniker idag och vill ta nästa steg i karriären?

OM TJÄNSTEN
Som ett resultat av att Solenis växer i mellan-Sverige, behöver de därför utöka med en servicetekniker som kommer att utföra service, installationer och underhåll av Solenis installationer ute hos kunderna. Du kommer att ingå i Solenis försäljningsorganisation och är ett av företags ansikte utåt mot slutkund. Solenis ligger i framkant i strategiskt arbete som gäller mångfald och jämställdhet och tror på mångfald för en effektiv verksamhet!

Som Servicetekniker på Solenis kommer du att utföra både planering och installation av nya utrustningar likväl som planerat och avhjälpande underhåll av befintliga installationer. Planering av arbetet sker i nära samråd med säljorganisationen. Regionen omfattar i första hand mellan-Sverige men det finns goda möjligheter för geografisk flexibilitet. Du utgår hemifrån, och planerar ditt eget arbete tillsammans med din närmsta chef och dina kollegor. Ofta åker du ut på servicearbeten tillsammans med en teknisk säljare. I tjänsten förekommer det i snitt ca två övernattningar i veckan i samband med kundbesök, men det kan variera något vecka till vecka beroende på vilket projekt du arbetar i.

Tjänsten är en direktrekrytering där Academic Work sköter processen men där du kommer att anställas direkt hos Solenis

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag som servicetekniker hos Solenis är spännande och varierande, arbetet innebär en flexibilitet och frihet att planera egna arbetsdagar. Servicen utförs på de kemitekniska systemen som Solenis har levererat till kunderna, och som också är uppkopplade till kundernas egna system. Dessa system är dosersystem som doserar funktionskritiska specialkemikalier till massa- och pappersindustrin. Servicearbetet som görs ute hos kunden innebär allt från el-, VVS-, och/eller automationsservice, och utförs på elsystem, och utförs på elsystem, på doseringspumpar och dylika system.

Du kommer till exempel att:


* Utföra service, installation och underhåll på de kemitekniska systemen
* Planera din arbetsdag tillsammans med den tekniska säljaren samt din närmsta chef
* Föra dialoger kring servicearbetet och de kemitekniska systemen med kundernas automationsingenjörer ute på plats


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfaranhet av el och/eller styr & reglerteknik och som kan läsa ett elschema
- Har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet, meriterande är inom industri
- Har B-körkort
- Trivs med att vara ute på resande fot
- Har goda kunskaper i både det svenska- och det engelska språket, då vissa kunder kommunicerar på svenska, och eftersom koncernspråk och tekniska manualer är på engelska.

Det är meriterande om du…


* Har en automationsingenjörsexamen
* Har erfarenhet av PLC
* Har arbetslivserfarenhet inom liknande områden, så som installationselektriker, automationsingenjör eller liknande.


Tjänsten passar dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet, gärna industriell erfarenhet, och som har ett tekniskt intresse. Du kan läsa ett elschema, och har en positiv inställning till att resa runt till Solenis olika kunder. Du är också en fena på att planera ditt arbete så att rätt arbetsuppgifter blir utförda.

Som person söker vi dig som är:


* Självgående
* Initiativtagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 100%
* Placering: Flexibelt, Mellansverige


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Solenis som är globala med cirka 6000 anställda i över 118 länder är idag världsledande som leverantör av specialkemikalier inom branschen för bland annat industriell vattenbehandling. Teknikerna och lösningarna hos Solenis är branschens senaste och de ligger i framkant av utvecklingen vilket innebär att produktportföljen är stark och något att vara stolt över. Med en vision att hela tiden ligga steget före sina konkurrenter och att arbeta proaktivt med sina kunder ser Solenis till att alltid hjälpa sina kunder till att bli ännu bättre.

För mer information om Solenis: https://www.solenis.com/en Visa mindre

Servicetekniker Karlstad (fälttekniker)

Brinner du för att arbeta med avancerad, professionell service och vill arbeta för en ledande producent av testapparaturer, förbrukningsvaror och services för materialografisk* analys av fasta material? Är du tekniskt lagd, självständig med god kunskap om el och lockas av att planera och styra ditt arbete och har dessutom vana av att arbeta och utgå från ett hemmakontor? Om du, utöver det, även gillar att vara på resande fot och hotellnätter är det kanske ... Visa mer
Brinner du för att arbeta med avancerad, professionell service och vill arbeta för en ledande producent av testapparaturer, förbrukningsvaror och services för materialografisk* analys av fasta material? Är du tekniskt lagd, självständig med god kunskap om el och lockas av att planera och styra ditt arbete och har dessutom vana av att arbeta och utgå från ett hemmakontor? Om du, utöver det, även gillar att vara på resande fot och hotellnätter är det kanske just dig vi söker för vår kunds räkning. Du kan förvänta dig upp emot 120 resdagar om året med övernattning.
Som servicetekniker på Struers kommer du att arbeta med att underhålla och reparera ett avancerat produktsortiment, primärt inom stål-, verktygs- och fordonsindustrin. Distriktet täcker mellan- och norra Sverige, med en del uppdrag även i Norge. Vi tror därför att den idealiska utgångspunkten för uppdraget ligger i höjd med Karlstad och Västerås.
Struers har ett starkt och dynamiskt serviceteam som brinner för sina kunder och för att lösa deras tekniska utmaningar. Bli en del av Struers Nordiska team, få egna kunder och en vardag där du har stort inflytande över planeringen. Du kommer att arbeta i en internationell verksamhet med branschens duktigaste folk. Du kommer att rapportera till Servicechefen för Struers service i Norden, som sitter i Köpenhamn. Det finns även en Svensk säljkår som du arbetar nära.
Du är en duktig Servicetekniker
Jobbets framgångskriterier kommer att vara att serva och reparera Struers maskiner som bland annat används för kvalitetskontroll i enlighet med våra standarder och normer. Du kommer att arbeta med stora delar av Struers produktsortiment, primärt inom stål-, verktygs- och fordonsindustrin samt ha möjlighet att utforska mindre använda områden av vårt produktsortiment. Dina kunskaper i mekanik och elektronik värderas högt. Är du dessutom är duktig på pneumatik och hydraulik så är det meriterande, men inte avgörande.
Jobbet innebär bland annat:
· serviceresor en stor del av året och primärt för förebyggande underhåll av utrustning hos kunder.
· reparation av utrustning.
installation av produkter samt upplärning av kunder.
telefonsupport av teknisk karaktär till kunder samt diverse andra uppgifter med koppling till servicearbetet.
att agera instruktör/utbildare i 2-3 workshops (service) under året, om eller när du känner dig mogen för det.
att du kan jobba självständigt och är duktig på problemlösning.
att du kommer att få arbeta med spännande produkter i en innovativ och visionär miljö hos ett världsledande och mycket internationellt präglat företag.
att du får en grundlig teknisk introduktion, samt utbildning inom alla IT-system och våra utrustningar i kombination med kollegor, som stöttar varandra och samarbetar i vardagen. Det är en självklarhet under din onboarding.Kompetenser och personlighet
Vi tror du arbetat som servicetekniker i minst ett par år. Absolut med erfarenhet inom mekanik och elektronik. Pneumatik och hydraulik är ett +.
Ytterligare hoppas vi att du:
är flexibel i ditt förhållningssätt och att du arbetar hårt för att nå dina uppsatta mål.
är en teamplayer.
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
har ett högt personligt driv och är duktig på att ta initiativ, sätta igång och avsluta aktiviteter.
har en seriös koppling till ditt jobb och är en kreativ problemlösare.
är född optimist med en god portion lojalitet och en stabil personlighet likväl som tillvaro.
tycker det låter intressant att arbeta med ett stort och varierat produktprogram.
Har ett godkänt B-körkort liksom god IT- datorvana.


Om Struers
Struers är världens ledande producent av maskiner, förbrukningsvaror och services för materialografisk analys av fasta material. Med kontor i 24 länder och närvaro via återförsäljare finns vi i mer än 50 länder över hela världen. Struers är just nu i en ambitiös expansionsfas globalt. Våra kunder finns inom många olika industrier såsom fordonsindustrin, aerospace, elektronik och stålindustrin. Vi är stolta över våra kundrelationer med ledande produktions-företag och universitet som vi har byggt upp under många år. Vi är även stolta över kvalitetsprodukterna och lösningarna som vi erbjuder våra kunder. Vårt globala huvudsäte finns i Köpenhamn där mer än 200 kollegor jobbar i en modern, informell och öppen atmosfär styrda av ledorden Ständig utveckling, Ömsesidig respekt samt Kunskapsdelning.
Läs mer på www.struers.com
Ansökan
Rekryteringsprocessen sköts av SAM International i Sverige. Ansökan via länken här bredvid. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.
Rekryteringsansvarig: Peder Alberoth, [email protected]

*materialografisk/materialographic – konsten och vetenskapen av att förbereda metall för analys och upptäcka den sanna strukturen av testmaterialet genom slipning, polering eller etsning. Visa mindre

Servicetekniker Elhandverktyg

Flex Scandinavia AB söker en kundorienterad och flexibel SERVICETEKNIKER Flex Scandinavia AB är distributör av maskiner och tillbehör på den svenska hantverkar- och park & trädgårdsmarknaden. Vi är ett helägt dotterbolag till Ahlsell AB och vår kundbas domineras av återförsäljare inom måleri, industri, bygg, bilrekond, park & trädgård samt uthyrningsbolag i Sverige. Vårt kontor och lager ligger i Karlstad och här finner du också vår serviceverkstad där v... Visa mer
Flex Scandinavia AB söker en kundorienterad och flexibel SERVICETEKNIKER
Flex Scandinavia AB är distributör av maskiner och tillbehör på den svenska hantverkar- och park & trädgårdsmarknaden. Vi är ett helägt dotterbolag till Ahlsell AB och vår kundbas domineras av återförsäljare inom måleri, industri, bygg, bilrekond, park & trädgård samt uthyrningsbolag i Sverige.
Vårt kontor och lager ligger i Karlstad och här finner du också vår serviceverkstad där vi utför service- och garantireparationer av våra maskinvarumärken FLEX Power Tools®, WOLFF®, EGOPower+® och H&H® samt även för maskiner från PALLMAN® och EXACT® rörsågar.
Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för individens egen drivkraft och engagemang, där vi tillsammans gör affärer på ett okomplicerat och effektivt sätt.
Du som söker denna tjänst är en person som trivs i en kundnära miljö som förstår vikten av god kundvård och excellent service för att nå långsiktig framgång.
Du arbetar gärna idag inom området el-handverktyg inom den bransch vi befinner oss i, eller inom närbesläktat område. Du har relevant gymnasie-, och gärna även eftergymnasial, utbildning inom Fordon, El, Maskin eller liknande.
Då vi har engelskspråkiga leverantörer och kunder behärskar du engelska i språk och skrift.
Då belastningsgraden varierar under året är vikten av självledarskap stor då arbetsuppgifterna kräver stort egenansvar.
Vår företagskultur bygger på en gemensam strävan om delaktighet och engagemang från våra anställda därför är viljan att ständigt utveckla bolaget mot gemensamma mål en förutsättning.
Vikten är således stor att visa intresse och engagemang i företagets hela verksamhet och vara allmänt behjälplig vid behov.
Kravprofil
· Grundskola med gymnasieinriktning Fordon, El, maskin, mekaniker eller liknande.
· Tidigare erfarenhet av servicetekniskt arbete, min 1 år. Arbetsområde från felsökning – reparation- utleverans med kundkontakt.
· Kunskap i el- och motorlära.
· I egen regi planera, utföra och återkoppla till kund på ett lättförståeligt och strukturerat sätt.
· Mycket goda färdigheter i svenska i tal och skrift.
· Goda färdigheter i engelska i tal och skrift.
· Datorvana Office-paketet.
Du erbjuds
· Ett omväxlande och stimulerande jobb.
· Att ansluta till ett trevligt gäng arbetskompisar.
· En trygg och stabil kollektivavtalsansluten arbetsgivare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, stationerad i Karlstad. Provanställning 6 mån. Tillträde slutet av januari-22 eller enligt överenskommelse.
Sök senast 2022-01-15 genom att skicka CV och personligt brev till Fredrik Sandberg, VD Flex Scandinavia AB på email: [email protected].
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta driftsansvarig Petri Kampman på email [email protected] (tel: 054 20 21 434)
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till Solenis!

Academic Work söker för Solenis räkning en servicetekniker med elinriktning som kan börja omgående. Solenis är ett globalt företag med cirka 6000 anställda, och är en världsledande leverantör av specialkemikalier inom massa- och pappersindustrin samt inom den industriella vattenbehandlingsbranschen. OM TJÄNSTEN Som ett resultat av att Solenis växer i mellan-Sverige, behöver de därför utöka med en servicetekniker som kommer att utföra service, installati... Visa mer
Academic Work söker för Solenis räkning en servicetekniker med elinriktning som kan börja omgående. Solenis är ett globalt företag med cirka 6000 anställda, och är en världsledande leverantör av specialkemikalier inom massa- och pappersindustrin samt inom den industriella vattenbehandlingsbranschen.

OM TJÄNSTEN
Som ett resultat av att Solenis växer i mellan-Sverige, behöver de därför utöka med en servicetekniker som kommer att utföra service, installationer och underhåll av Solenis tekniska specialsystem ute hos kunderna. I teamet arbetar du med 12 kollegor som samarbetar och stöttar varandra. Solenis ligger i framkant i strategiskt arbete som gäller mångfald och jämställdhet och tror på mångfald för en effektiv verksamhet!

Som Servicetekniker på Solenis kommer du att utföra service, installationer och underhåll av de kemitekniska systemen ute kunder, samt planering tillsammans med säljorganisationen. Regionen omfattar mellan-Sverige men det finns goda möjligheter för geografisk flexibilitet. Du utgår hemifrån, och planerar ditt eget arbete tillsammans med din närmsta chef och dina kollegor. Ofta åker du ut på servicearbeten tillsammans med en teknisk säljare, som också styr vilket uppdrag du som servicetekniker ska utföra för dagen. Tjänsten innefattar flera resdagar om året med cirka två övernattningar i veckan, där du är ute och träffar Solenis spännande kunder!

Tjänsten är en direktrekrytering där Academic Work sköter processen men där du kommer att anställas direkt hos Solenis

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag som servicetekniker hos Solenis är spännande och varierande, arbetet innebär en flexibilitet och frihet att planera egna arbetsdagar. Servicen utförs på de kemitekniska systemen som Solenis har levererat till kunderna, och som också är uppkopplade till kundernas egna system. Dessa system är dosersystem som doserar funktionskritiska specialkemikalier till massa- och pappersindustrin. Servicearbetet som görs ute hos kunden innebär allt från el-, VVS-, och/eller automationsservice, och utförs på elsystem, på doseringspumpar (där dosering av kemikalierna sker), på provtagare eller i PLC-system.

Du kommer till exempel att:


* Utföra service, installation och underhåll på de kemitekniska systemen
* Planera din arbetsdag tillsammans med den tekniska säljaren
* Föra dialoger kring servicearbetet och de kemitekniska systemen med kundernas automationsingenjörer ute på plats


VI SÖKER DIG SOM
* Minst har en gymnasieutbildning i el, och kan läsa ett elschema


* Har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet, meriterande är inom industri
* Har B-körkort
* Trivs med att vara ute på resande fot
* Har goda kunskaper i både det svenska- och det engelska språket, då vissa kunder kommunicerar på svenska, och eftersom koncernspråk och tekniska manualer är på engelska.


Det är meriterande om du…


* Har en automationsingenjörsexamen
* Har erfarenhet av PLC
* Har arbetslivserfarenhet inom liknande områden, så som installationselektriker, automationsingenjör eller liknande.


Tjänsten passar dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet, gärna industriell erfarenhet, och som har ett tekniskt intresse. Du kan läsa ett elschema, och har en positiv inställning till att resa runt till Solenis olika kunder. Du är också en fena på att planera ditt arbete så att rätt arbetsuppgifter blir utförda.

Som person söker vi dig som är:


* Självgående
* Initiativtagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


INFORMATION OM FÖRETAGET
Solenis som är globala med cirka 6000 anställda i över 118 länder är idag världsledande som leverantör av specialkemikalier inom branschen för bland annat industriell vattenbehandling. Teknikerna och lösningarna hos Solenis är branschens senaste och de ligger i framkant av utvecklingen vilket innebär att produktportföljen är stark och något att vara stolt över. Med en vision att hela tiden ligga steget före sina konkurrenter och att arbeta proaktivt med sina kunder ser Solenis till att alltid hjälpa sina kunder till att bli ännu bättre.

För mer information om Solenis: https://www.solenis.com/en

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Placering: Flexibelt, Mellansverige
* Omfattning: Heltid
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Solenis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Visa mindre

Servicetekniker - Karlstad

Ansök    Dec 17    Konecranes AB    Servicetekniker, maskin
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekont... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige.

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker Mellansverige

Brinner du för att arbeta med avancerad, professionell service och vill arbeta för en ledande producent av testapparaturer, förbrukningsvaror och services för materialografisk* analys av fasta material? Är du tekniskt lagd, självständig med god kunskap om el och lockas av att planera och styra ditt arbete och har dessutom vana av att arbeta och utgå från ett hemmakontor? Om du, utöver det, även gillar att vara på resande fot och hotellnätter är det kanske ... Visa mer
Brinner du för att arbeta med avancerad, professionell service och vill arbeta för en ledande producent av testapparaturer, förbrukningsvaror och services för materialografisk* analys av fasta material? Är du tekniskt lagd, självständig med god kunskap om el och lockas av att planera och styra ditt arbete och har dessutom vana av att arbeta och utgå från ett hemmakontor? Om du, utöver det, även gillar att vara på resande fot och hotellnätter är det kanske just dig vi söker för vår kunds räkning. Du kan förvänta dig upp emot 120 resdagar om året med övernattning.
Som servicetekniker på Struers kommer du att arbeta med att underhålla och reparera ett avancerat produktsortiment, primärt inom stål-, verktygs- och fordonsindustrin. Distriktet täcker mellan- och norra Sverige, med en del uppdrag även i Norge. Vi tror därför att den idealiska utgångspunkten för uppdraget ligger i höjd med Karlstad och Västerås.
Struers har ett starkt och dynamiskt serviceteam som brinner för sina kunder och för att lösa deras tekniska utmaningar. Bli en del av Struers Nordiska team, få egna kunder och en vardag där du har stort inflytande över planeringen. Du kommer att arbeta i en internationell verksamhet med branschens duktigaste folk. Du kommer att rapportera till Servicechefen för Struers service i Norden, som sitter i Köpenhamn. Det finns även en Svensk säljkår som du arbetar nära.
Du är en duktig Servicetekniker
Jobbets framgångskriterier kommer att vara att serva och reparera Struers maskiner som bland annat används för kvalitetskontroll i enlighet med våra standarder och normer. Du kommer att arbeta med stora delar av Struers produktsortiment, primärt inom stål-, verktygs- och fordonsindustrin samt ha möjlighet att utforska mindre använda områden av vårt produktsortiment. Dina kunskaper i mekanik och elektronik värderas högt. Är du dessutom är duktig på pneumatik och hydraulik så är det meriterande, men inte avgörande.
Jobbet innebär bland annat:
· serviceresor en stor del av året och primärt för förebyggande underhåll av utrustning hos kunder.
· reparation av utrustning.
installation av produkter samt upplärning av kunder.
telefonsupport av teknisk karaktär till kunder samt diverse andra uppgifter med koppling till servicearbetet.
att agera instruktör/utbildare i 2-3 workshops (service) under året, om eller när du känner dig mogen för det.
att du kan jobba självständigt och är duktig på problemlösning.
att du kommer att få arbeta med spännande produkter i en innovativ och visionär miljö hos ett världsledande och mycket internationellt präglat företag.
att du får en grundlig teknisk introduktion, samt utbildning inom alla IT-system och våra utrustningar i kombination med kollegor, som stöttar varandra och samarbetar i vardagen. Det är en självklarhet under din onboarding.Kompetenser och personlighet
Vi tror du arbetat som servicetekniker i minst ett par år. Absolut med erfarenhet inom mekanik och elektronik. Pneumatik och hydraulik är ett +.
Ytterligare hoppas vi att du:
är flexibel i ditt förhållningssätt och att du arbetar hårt för att nå dina uppsatta mål.
är en teamplayer.
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
har ett högt personligt driv och är duktig på att ta initiativ, sätta igång och avsluta aktiviteter.
har en seriös koppling till ditt jobb och är en kreativ problemlösare.
är född optimist med en god portion lojalitet och en stabil personlighet likväl som tillvaro.
tycker det låter intressant att arbeta med ett stort och varierat produktprogram.
Har ett godkänt B-körkort liksom god IT- datorvana.


Om Struers
Struers är världens ledande producent av maskiner, förbrukningsvaror och services för materialografisk analys av fasta material. Med kontor i 24 länder och närvaro via återförsäljare finns vi i mer än 50 länder över hela världen. Struers är just nu i en ambitiös expansionsfas globalt. Våra kunder finns inom många olika industrier såsom fordonsindustrin, aerospace, elektronik och stålindustrin. Vi är stolta över våra kundrelationer med ledande produktions-företag och universitet som vi har byggt upp under många år. Vi är även stolta över kvalitetsprodukterna och lösningarna som vi erbjuder våra kunder. Vårt globala huvudsäte finns i Köpenhamn där mer än 200 kollegor jobbar i en modern, informell och öppen atmosfär styrda av ledorden Ständig utveckling, Ömsesidig respekt samt Kunskapsdelning.
Läs mer på www.struers.com
Ansökan
Rekryteringsprocessen sköts av SAM International i Sverige. Ansökan via länken här bredvid. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.
Rekryteringsansvarig: Peder Alberoth, [email protected]

*materialografisk/materialographic – konsten och vetenskapen av att förbereda metall för analys och upptäcka den sanna strukturen av testmaterialet genom slipning, polering eller etsning. Visa mindre

Servicetekniker

Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effek... Visa mer
Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse.
www.kalmarglobal.com
Kalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,6 miljarder euro år 2019 och företaget sysselsätter cirka 12 500 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV.
www.cargotec.com
Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!
Ditt nya arbete:
I rollen som Servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av diesel- och eltruckar samt andra förekommande maskiner inom Kalmars produktsortiment. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll på Kalmars produkter i Karlstad med omnejd. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.


Din bakgrund:
Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenad maskiner. Vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Elkunskap är en merit. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt PC-vana är krav.


Vi erbjuder:
En arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med välrenommerade produkter. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Utbildning på Kalmars maskiner sker fortlöpande i våra fabriker.
För mer information är du välkommen att kontakta:
Servicechef Mikael Olofsson 0706-232077
Märk Din ansökan ”Servicetekniker Region Värmland” och skicka in den snarast, dock senast 10 januari 2022 via e-post till [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Servicetekniker inom vattenkraft till ONE Nordic Hydro

ONE Nordic Hydro söker servicetekniker inom vattenkraft till Karlskoga. Är du en driven lösningsorienterad person så passar detta uppdrag dig som handen i handsken!   Information om tjänsten Professionals Nord söker för ONE Nordic Hydro räkning en servicetekniker inom vattenkraft. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ONE Nordic Hydro under 06 månader. Intentionen är att du ... Visa mer
ONE Nordic Hydro söker servicetekniker inom vattenkraft till Karlskoga. Är du en driven lösningsorienterad person så passar detta uppdrag dig som handen i handsken!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för ONE Nordic Hydro räkning en servicetekniker inom vattenkraft. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ONE Nordic Hydro under 06 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ONE Nordic Hydro önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

Du erbjuds

· Frihet under ansvar

· Stimulerande arbetsmiljö

· Attraktiva medarbetarförmåner

 

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med såväl drift och underhåll enligt förutbestämda planer som med akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Du arbetar både självständig och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjör och planerare. Ni tillsammans ansvarar för att serva vår kund på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ONE Nordic Hydro.
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation, hydraultekniker, mekanik eller motsvarande och ett par års erfarenhet. Erfarenheter/kunskap om motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering eller hydraul drifter är meriterande.

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständig och i grupp. Det är självklart att du delar vårt höga säkerhetstänk.

Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo Lloyd

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

 

Information om kundföretaget
ONE Nordic en av de ledande leverantörerna i Sverige inom tekniska konsulttjänster, underhåll och entreprenad inom energi- och industrisektorn. Vi utvecklar Sveriges hållbara energiinfrastruktur och bygger "Det nya energisamhället".

Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

 

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Service Technician

Ansök    Okt 6    Konecranes AB    Servicetekniker, maskin
Konecranes söker Servicetekniker till Karlstad Är det dags att söka nytt jobb? Ta chansen och bli en del av vårt duktiga team i Karlstad. Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker. Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling. Arbetsuppgif... Visa mer
Konecranes söker Servicetekniker till Karlstad

Är det dags att söka nytt jobb? Ta chansen och bli en del av vårt duktiga team i Karlstad.
Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker. Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter är det bra om du trivs med att vara den kunden vänder sig till i första hand och komma med förslag på förbättringar som hjälper kunden att bibehålla en avbrottsfri produktion. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och därför är de personliga egenskaperna hos den vi söker viktiga för oss. För att bli en del i gruppen tror vi att du är initiativrik, positiv samt har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.
Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt. Som medarbetare på Konecranes får du en långsiktigt stabil arbetsgivare.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin eller servicebranschen. Du är helst utbildad elektriker eller har i alla fall en mycket god förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll.
Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl som i grupp. Som person är du noggrann med hög nivå av servicegrad.
Grundkunskap och vana att jobba i flera datasystem är nödvändigt.
Du pratar och skriver svenska obehindrat samt kan ta del av material på engelska då många av våra instruktioner är globalt material. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Tjänsten:
Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten och även resor inom övriga Sverige kan förekomma. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Placeringsort: Karlstad

Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta, Jonas Sjöberg, Branch manager North, [email protected] Mobile +46 70 590 22 77. För frågor om processen kontakta: [email protected] +46 721475032.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekaniker

Om tjänsten Vi söker en mekaniker som i huvudsak ska serva skogsmaskiner till en av våra kunder i Karlstad. I tjänsten innebär det arbete både inne på verkstad och ute i fält. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller liknande God datavana. Några års erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål. B-körkort Som person vill vi att ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en mekaniker som i huvudsak ska serva skogsmaskiner till en av våra kunder i Karlstad.
I tjänsten innebär det arbete både inne på verkstad och ute i fält.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Din profil
Krav:
Fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller liknande
God datavana.
Några års erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål.
B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Servicetekniker till kund i Karlstad

Jobbeskrivning Nu söker vi en Servicetekniker till kund i Karlstad. I arbetet ingår att ta emot returer, ha kundkontakt, serva och jobba med byggmaskiner, liftar, bodar och anläggningsmaskiner. Det är ett varierande arbete med verkstadsjobb men det förekommer också kundkontakt, samt utkörning av utrustning till kund. Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer, kontrollerar maskiner, samt utför enklare reparation och service. Viss del av arbetet sker ... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi en Servicetekniker till kund i Karlstad.
I arbetet ingår att ta emot returer, ha kundkontakt, serva och jobba med byggmaskiner, liftar, bodar och anläggningsmaskiner. Det är ett varierande arbete med verkstadsjobb men det förekommer också kundkontakt, samt utkörning av utrustning till kund. Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer, kontrollerar maskiner, samt utför enklare reparation och service. Viss del av arbetet sker vid datorn i form av registeringar samt lagerhantering.

Start: Omgående eller efter överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstid: Måndag - fredag kl. 07-16

Mer information om kundföretaget och om tjänsten lämnas vid en intervju.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som servicetekniker behöver du vara praktiskt lagd och ha god verktygsvana, samt vara flexibel och serviceintriktad. Du behöver även vara driftig och lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom samt är prestigelös då arbetsuppgifterna varierar.

Krav:
- truckkort
- god datavana
- B-körkort

Meriterande:
- utbildning/erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen
- heta arbeten
- mobila arbetsplatsformar
- erfarenhet av serviceyrke

Låter detta intressant?
Då är du välkommen med ansökan redan idag, urval sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Servicetekniker Karlstad

Till vårt affärsområde Eftermarknad, på distrikt Karlstad söker vi en Servicetekniker Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet Karlstad med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt in... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, på distrikt Karlstad söker vi en Servicetekniker
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet Karlstad med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.
Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
KONTAKT
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mathias Falk [email protected] alternativt Linn Gauffin, HR Systems & support [email protected]
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker/Vitvarutekniker till Karlstad

Ansök    Maj 19    2Complete AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta på ett litet företag i en större koncern, med bra möjligheter till utveckling, utbildning och variation. Arbetsuppgifterna består av att serva, underhålla, reparera och installera vitvaror och tvättstugor i Karlstad med omnejd. Du kommer dagligen att arbeta ute på fältet nära företagets kunder samt ha kundkontakt via telefon och e-mail. Företaget erbjuder dig ett flexibelt arbete där frihet under ansvar ä... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta på ett litet företag i en större koncern, med bra möjligheter till utveckling, utbildning och variation.

Arbetsuppgifterna består av att serva, underhålla, reparera och installera vitvaror och tvättstugor i Karlstad med omnejd. Du kommer dagligen att arbeta ute på fältet nära företagets kunder samt ha kundkontakt via telefon och e-mail. Företaget erbjuder dig ett flexibelt arbete där frihet under ansvar är en självklarhet. Du kommer att ansluta till bolaget i en tid då de precis startat en spännande förändringsresa som du kommer få vara med på.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, måndag till fredag klockan 07.00-16.00.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
- Ett stort intresse av teknik och problemlösning
- Erfarenhet av felsökning av exempelvis hushållsmaskiner, bilar eller liknande
- Erfarenhet från serviceyrket
- hög ansvarskänsla och gillar högt tempo
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift
- El-kunskap
- B-körkort

Vi ser gärna att du har:
* Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens
* Erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller dylikt är meriterande.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är serviceinriktad, du är ansvarstagande och självgående som person. I ditt dagliga arbete är du noggrann, samarbetsvillig och sätter alltid kunden i fokus. Du är nyfiken och vill utvecklas och trivs med att ta ett helhetsgrepp om din arbetsdag och vill alltid leverera kvalitet till dina kunder.

Är du intresserad? Välkommen in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller [email protected].

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Vitvarutekniker, servicetekniker, tekniker, storkökstekniker Visa mindre

Servicetekniker/Mekaniker, Karlstad

Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Karlstad! Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga ar... Visa mer
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Karlstad!

Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer även vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egenkontroller”.

För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Har du även krankort eller truckkort är det meriterande.

Är du:

- Strukturerad
- Kreativ och lösningsorienterad
- Disciplinerad och självgående
- Serviceinriktad
- Kundfokuserad med ett förtroendeingivande uppträdande

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Placering
Du utgår från anläggningen i Karlstad, men det finns även möjlighet till hemstationering.

Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-02-25.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Mattias Mattsson, platschef, 010-556 21 06
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med ca 610 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr (2019). Visa mindre

Servicetekniker till Brubakken

Servicetekniker - Truckar och Entreprenadmaskiner Om Brubakken Brubakken är ett av de marknadsledande bolagen inom truck- och liftbranschen i Sverige och har kontor både i Sverige och Norge. Fokus ligger på att leverera maskiner av högsta kvalitet samt erbjuda tjänster inom eftermarknad emot samma maskiner. Visionen är att vara kundens, leverantörens och medarbetarnas givna val vilket de strävar emot med målsättningen att göra vardagen enklare för sina ... Visa mer
Servicetekniker - Truckar och Entreprenadmaskiner

Om Brubakken

Brubakken är ett av de marknadsledande bolagen inom truck- och liftbranschen i Sverige och har kontor både i Sverige och Norge. Fokus ligger på att leverera maskiner av högsta kvalitet samt erbjuda tjänster inom eftermarknad emot samma maskiner.

Visionen är att vara kundens, leverantörens och medarbetarnas givna val vilket de strävar emot med målsättningen att göra vardagen enklare för sina kunder. Nu ser Brubakken ett ökat behov inom eftermarknad inom Truck och Entreprenadmaskin vilket gör att de är i behov av att stärka upp sitt team!

Din roll som Servicetekniker

I rollen som Servicetekniker spelar du en viktig roll i kedjan mellan kund och Brubakken då det är dig som kunderna kommer hålla kontakten med och du blir Brubakkens förlängda arm gentemot kunden. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ligger planerat, garanti- och akut underhåll av maskiner, framförallt emot truck och entreprenadmaskiner. Du kommer arbeta med svets, hydraulik, fordonsel och mekanik samt med hjälp av dator felsöka vissa maskiner. Till rollen tillkommer också administration, fakturering och rapportering kring alla uppdrag du arbetar på. Du äger uppdraget från det att det kommer in till dig till dess att det är hanterat och rapporterat. En roll som på det sättet ställer stora krav på frihet under ansvar.

Du kommer ansvar för ”Region mitt” som sträcker sig över Karlstad-Karlskoga-Örebro-Mälardalen där du och dina kollegor delar upp kunder och områden beroende på var ni härrör. Du utgår hemifrån och planerar din dag och dina resor beroende på kundernas behov.

Dina kvalifikationer

Ett par års erfarenhet som Servicetekniker/Mekaniker inom stora truckar eller större maskiner så som, Lastbilar och/eller Skogs/Jordbruksmaskiner.God dator- och systemvana.B-körkort.Svenska i tal och skrift.Nyfiken och genuint intresserad av området och vill utvecklas.

Det är meriterande om du har

Truckkörkort (Allt typer)E-körkortSmide

För att trivas i rollen tror vi att du är van att arbeta självständigt och är van att planera dina arbetsdagar på egen hand samt är bekväm med att ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du trivs med den typen av flexibel tillvaro där du kan få kasta om din planering för dagen när något akut händer och trivs med problemlösningen och att göra kunden nöjd! Just service är något som är viktigt för Brubakken och det är något du bör se som en ledstjärna i rollen.

Sist men inte minst tror vi att du gillar att samarbeta både med kunden och dina kollegor.

Vad erbjuder rollen dig?

En möjlighet till personlig utveckling inom service på truckar och entreprenadmaskiner.Stor personlig frihet att planera dina arbetsdagar.Kollektivavtal och konkurrenskraftig lön.Servicebil.

Övrigt

Start: Efter överenskommelse.

Omfattning: 100%, heltid.

Plats: Karlstad.

Lön: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Maskintekniker

Om tjänsten Vi söker nu en Maskintekniker/mekaniker till en av våra kunder i Molkom. Vi söker dig som är teknikintresserad, noggrann och gillar problemlösning. Du kommer arbeta med avhjälpande felsökning och förebyggande underhåll på fleroperationsmaskiner och innefattar mekaniska reperationsarbeten, CNC-teknik, hydraulik, pneumatik, lagerbyten, linjärstyrning och kulskruvsbyten. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan leda till anställning hos... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en Maskintekniker/mekaniker till en av våra kunder i Molkom.
Vi söker dig som är teknikintresserad, noggrann och gillar problemlösning. Du kommer arbeta med avhjälpande felsökning och förebyggande underhåll på fleroperationsmaskiner och innefattar mekaniska reperationsarbeten, CNC-teknik, hydraulik, pneumatik, lagerbyten, linjärstyrning och kulskruvsbyten.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.


Din profil
Krav:
Utbildning på lägst gymnasienivå.
Vi ser att du idag arbetar med underhållsarbete och service på fleroperationsmaskiner.
Du behöver vara väl förtrogen med maskiner och dess mekaniska uppbyggnad
Du bör tidigare ha arbetat inom tillverkningsindustrin
B-körkort och egen bil.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Servicetekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste

Har du erfarenhet som servicetekniker. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? Arbetet kan också innebära att jobba periodvis med installationer beroende på de behov som finns i företaget. Det betyder att det kan bli varierade arbetsuppgifter. På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark men det mesta servicearbetet sker i Stockholmsregionen.   Grundkrav på dig som söker är a... Visa mer
Har du erfarenhet som servicetekniker. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? Arbetet kan också innebära att jobba periodvis med installationer beroende på de behov som finns i företaget. Det betyder att det kan bli varierade arbetsuppgifter. På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark men det mesta servicearbetet sker i Stockholmsregionen.
 
Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren servicetekniker eller installatör, eller en kombination av dessa. För att klara av jobbet måste du kunna kommunicera på engelska, samt har god IT-vana av att hantera normala programvaror. Du ska vara så organiserad att du klarar att säkra upp att jobbet är materialklart, samt att verktyg och hjälpmedel finns på plats. Körkort är ett krav.
 
Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig med tekniskt intresse som vill bredda din kompetens. Här omges du av människor som kan allt om luftflöden, fläktsystem, mekanik och automation – den perfekta platsen för dig som aldrig vill sluta utvecklas.
Vi letar efter dig – en driven person redo för nästa steg i karriären med en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll.
 
Du behöver vara en person med ordning och reda och vana att planera arbetet samt genomföra dina uppgifter från start till mål. För att briljera i den här rollen behöver du vara bra på att planera, lösa problem och effektivt kommunicera möjligheter och problem till projektledare och andra ansvariga internt. Du behöver dessutom tycka om att lära dig nya saker och ha ett stort intresse för teknik i allmänhet.
I utbyte lovar vi en arbetsplats med driv och mycket stora möjligheter att utvecklas.
Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!
 
Utöver jobb i närområdet i Stockholmsregionen så kräver jobb ofta övernattningar – så du ska gilla att vara resande ute på jobb i t ex Oslo, Trondheim, Lund eller andra orter i Skandinavien. Ofta reser du tillsammans med, om vi får säga det själva, trevliga kollegor!
 
Logiwastes moderna kontor ligger i Upplands Väsby, därför vill vi att du bor norr om Stockholm, Värmland, Uppland, Dalarna, Västmanland, Närke eller att du har planer på att flytta till Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Visa mindre

Mekaniker

Om tjänsten Vi söker en mekaniker som i huvudsak ska serva skogsmaskiner till en av våra kunder i Karlstad. I tjänsten innebär det arbete både inne på verkstad och ute i fält. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller liknande God datavana. Några års erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål. B-körkort Som person vill vi att ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en mekaniker som i huvudsak ska serva skogsmaskiner till en av våra kunder i Karlstad.
I tjänsten innebär det arbete både inne på verkstad och ute i fält.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Din profil
Krav:
Fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller liknande
God datavana.
Några års erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål.
B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskintekniker

Om tjänsten Vi söker nu en Maskintekniker/mekaniker till en av våra kunder i Molkom. Vi söker dig som är teknikintresserad, noggrann och gillar problemlösning. Du kommer arbeta med avhjälpande felsökning och förebyggande underhåll på fleroperationsmaskiner och innefattar mekaniska reperationsarbeten, CNC-teknik, hydraulik, pneumatik, lagerbyten, linjärstyrning och kulskruvsbyten. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan leda till anställning hos... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en Maskintekniker/mekaniker till en av våra kunder i Molkom.
Vi söker dig som är teknikintresserad, noggrann och gillar problemlösning. Du kommer arbeta med avhjälpande felsökning och förebyggande underhåll på fleroperationsmaskiner och innefattar mekaniska reperationsarbeten, CNC-teknik, hydraulik, pneumatik, lagerbyten, linjärstyrning och kulskruvsbyten.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.


Din profil
Krav:
Utbildning på lägst gymnasienivå.
Vi ser att du idag arbetar med underhållsarbete och service på fleroperationsmaskiner.
Du behöver vara väl förtrogen med maskiner och dess mekaniska uppbyggnad
Du bör tidigare ha arbetat inom tillverkningsindustrin
B-körkort och egen bil.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ledande installatör till miljöteknikföretaget Logiwaste

Har du erfarenhet som installatör. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark. Arbetet är operativt och periodvis ledande/planerande och beroende på de behov som finns i just det projektet man arbetar i.   Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren installatör eller servicetekniker, eller en kombination av dessa. För att klara... Visa mer
Har du erfarenhet som installatör. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark. Arbetet är operativt och periodvis ledande/planerande och beroende på de behov som finns i just det projektet man arbetar i.
 
Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren installatör eller servicetekniker, eller en kombination av dessa. För att klara av jobbet måste du kunna kommunicera på engelska, samt har god IT-vana av att hantera normala programvaror. Du ska vara så organiserad att du klarar att säkra upp att jobbet är materialklart, samt att verktyg och hjälpmedel finns på plats. Körkort är ett krav.
 
Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig med tekniskt intresse som vill bredda din kompetens. Här omges du av människor som kan allt om luftflöden, fläktsystem, mekanik och automation – den perfekta platsen för dig som aldrig vill sluta utvecklas.
Vi letar efter dig – en driven person redo för nästa steg i karriären med en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll.
 
Du behöver vara en person med ordning och reda och vana att planera arbetet samt genomföra dina uppgifter från start till mål. För att briljera i den här rollen behöver du vara bra på att planera, lösa problem och effektivt kommunicera möjligheter och problem till projektledare och andra ansvariga internt. Du behöver dessutom tycka om att lära dig nya saker och ha ett stort intresse för teknik i allmänhet.
I utbyte lovar vi en arbetsplats med driv och mycket stora möjligheter att utvecklas.


Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!
 
Utöver jobb i närområdet i Stockholmsregionen så kräver de flesta av jobben övernattningar – så du ska gilla att ofta vara resande ute på jobb i t ex Oslo, Trondheim, Lund eller många andra orter i Skandinavien. Ofta reser du tillsammans med, om vi får säga det själva, trevliga kollegor!
 
Logiwastes moderna kontor ligger i Upplands Väsby, därför vill vi att du bor norr om Stockholm, Värmland, Uppland, Dalarna, Västmanland, Närke eller att du har planer på att flytta till Stockholm.


I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Visa mindre

Servicetekniker

Vi söker nu servicetekniker till fordons och maskinindustrin. Dina arbetsuppgifter Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på fordon och maskiner. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, även ute på plats hos kunder. Din bakgrund/Dina egenskaper Förutom att vara tekniskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och ha... Visa mer
Vi söker nu servicetekniker till fordons och maskinindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på fordon och maskiner. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, även ute på plats hos kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Förutom att vara tekniskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer.
Då du har mycket kundkontakt är du också kommunikativ, social och serviceinriktad som alltid sätter kunden främst.
Svenska i tal och skrift och körkort B krävs.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Peter Bråby, 0544-00 31 11, [email protected].

Tjänsterna är visstidsanställningar med chans till tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Tillträde snarast.

Ansökningar behandlas löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicetekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste

Har du erfarenhet som servicetekniker. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? Arbetet kan också innebära att jobba periodvis med installationer beroende på de behov som finns i företaget. Det betyder att det kan bli varierade arbetsuppgifter. På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark men det mesta servicearbetet sker i Stockholmsregionen.   Grundkrav på dig som söker är a... Visa mer
Har du erfarenhet som servicetekniker. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? Arbetet kan också innebära att jobba periodvis med installationer beroende på de behov som finns i företaget. Det betyder att det kan bli varierade arbetsuppgifter. På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark men det mesta servicearbetet sker i Stockholmsregionen.
 
Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren servicetekniker eller installatör, eller en kombination av dessa. För att klara av jobbet måste du kunna kommunicera på engelska, samt har god IT-vana av att hantera normala programvaror. Du ska vara så organiserad att du klarar att säkra upp att jobbet är materialklart, samt att verktyg och hjälpmedel finns på plats. Körkort är ett krav.
 
Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig med tekniskt intresse som vill bredda din kompetens. Här omges du av människor som kan allt om luftflöden, fläktsystem, mekanik och automation – den perfekta platsen för dig som aldrig vill sluta utvecklas.
Vi letar efter dig – en driven person redo för nästa steg i karriären med en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll.
 
Du behöver vara en person med ordning och reda och vana att planera arbetet samt genomföra dina uppgifter från start till mål. För att briljera i den här rollen behöver du vara bra på att planera, lösa problem och effektivt kommunicera möjligheter och problem till projektledare och andra ansvariga internt. Du behöver dessutom tycka om att lära dig nya saker och ha ett stort intresse för teknik i allmänhet.
I utbyte lovar vi en arbetsplats med driv och mycket stora möjligheter att utvecklas.
Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!
 
Utöver jobb i närområdet i Stockholmsregionen så kräver jobb ofta övernattningar – så du ska gilla att vara resande ute på jobb i t ex Oslo, Trondheim, Lund eller andra orter i Skandinavien. Ofta reser du tillsammans med, om vi får säga det själva, trevliga kollegor!
 
Logiwastes moderna kontor ligger i Upplands Väsby, därför vill vi att du bor norr om Stockholm, Värmland, Uppland, Dalarna, Västmanland, Närke eller att du har planer på att flytta till Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Visa mindre

Fältmekaniker till Diesel Motor Nordic

Arbetsbeskrivning Den vi söker är en lagspelare som vill ha och trivs med eget ansvar samt tycker om att jobba med deadlines. Du är van att arbeta med felsökning via dator och mätinstrument. Som person är du kommunikativ och kreativ i ditt sätt att arbeta, allt för att kunna ge och överträffa våra kunders förväntningar när det gäller utförda arbeten och service. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett företag med familjär stämning, ekonomisk stabilitet och ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Den vi söker är en lagspelare som vill ha och trivs med eget ansvar samt tycker om att jobba med deadlines. Du är van att arbeta med felsökning via dator och mätinstrument. Som person är du kommunikativ och kreativ i ditt sätt att arbeta, allt för att kunna ge och överträffa våra kunders förväntningar när det gäller utförda arbeten och service. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett företag med familjär stämning, ekonomisk stabilitet och kvalitativa produkter.

Frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Filippa Isaksson 0706-226423. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Din profil
Som fältmekaniker ingår du i vårt servicenätverk som består av egna verkstäder och samarbetspartner. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor med egen servicebil och kommer att utföra arbeten ute hos våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Reparation och service på våra produkter
• Felsökning och elektronik
• Rapportering av utförda arbeten samt garantihantering

Som fältmekaniker väntar en spännande vardag där du själv kommer få stort ansvar för att planera och utföra dina arbetsuppgifter hos våra kunder. Du kommer att reparera och serva våra kunders maskiner ute på fältet och till din hjälp har du en modern och välutrustad servicebil. Arbetet kräver att du kan vara flexibel med dina arbetstider samt vissa övernattningar.
För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av liknade arbete eller från en auktoriserad verkstad med inriktning tunga fordon. Då ditt arbete kräver att du själv planerar och rapporterar dina utförda arbeten krävs att du är tekniskt intresserad samt har vana att arbeta med service och administration.


Om företaget
Diesel Motor Nordic är exklusiv distributör som erbjuder försäljning av nya industrimotorer, utbytesmotorer, reservdelar, service och support med utbildad och erfaren personal. Vår styrka är innovativa lösningar som möter våra kunders krav och förväntningar.
Våra varumärken är Deutz som tillverkar dieselmotorer som används i bl.a. entreprenadmaskiner och flygplatsutrustning samt MWM som tillverkar gasmotorer för el- och värmegenerering.

Nu behöver vi förstärka med ytterligare en duktig fältmekaniker i område Sydväst. Visa mindre

Servicetekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste

Har du erfarenhet som servicetekniker. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? Arbetet kan också innebära att jobba periodvis med installationer beroende på de behov som finns i företaget. Det betyder att det kan bli varierade arbetsuppgifter. På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark men det mesta servicearbetet sker i Stockholmsregionen.   Grundkrav på dig som söker är a... Visa mer
Har du erfarenhet som servicetekniker. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? Arbetet kan också innebära att jobba periodvis med installationer beroende på de behov som finns i företaget. Det betyder att det kan bli varierade arbetsuppgifter. På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark men det mesta servicearbetet sker i Stockholmsregionen.
 
Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren servicetekniker eller installatör, eller en kombination av dessa. För att klara av jobbet måste du kunna kommunicera på engelska, samt har god IT-vana av att hantera normala programvaror. Du ska vara så organiserad att du klarar att säkra upp att jobbet är materialklart, samt att verktyg och hjälpmedel finns på plats. Körkort är ett krav.
 
Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig med tekniskt intresse som vill bredda din kompetens. Här omges du av människor som kan allt om luftflöden, fläktsystem, mekanik och automation – den perfekta platsen för dig som aldrig vill sluta utvecklas.
Vi letar efter dig – en driven person redo för nästa steg i karriären med en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll.
 
Du behöver vara en person med ordning och reda och vana att planera arbetet samt genomföra dina uppgifter från start till mål. För att briljera i den här rollen behöver du vara bra på att planera, lösa problem och effektivt kommunicera möjligheter och problem till projektledare och andra ansvariga internt. Du behöver dessutom tycka om att lära dig nya saker och ha ett stort intresse för teknik i allmänhet.
I utbyte lovar vi en arbetsplats med driv och mycket stora möjligheter att utvecklas.
Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!
 
Utöver jobb i närområdet i Stockholmsregionen så kräver jobb ofta övernattningar – så du ska gilla att vara resande ute på jobb i t ex Oslo, Trondheim, Lund eller andra orter i Skandinavien. Ofta reser du tillsammans med, om vi får säga det själva, trevliga kollegor!
 
Logiwastes moderna kontor ligger i Upplands Väsby, därför vill vi att du bor norr om Stockholm, Värmland, Uppland, Dalarna, Västmanland, Närke eller att du har planer på att flytta till Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Sista ansökningsdag är 2020-10-09. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Visa mindre

Ledande installatör till miljöteknikföretaget Logiwaste

Har du erfarenhet som installatör. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark. Arbetet är operativt och periodvis ledande/planerande och beroende på de behov som finns i just det projektet man arbetar i.   Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren installatör eller servicetekniker, eller en kombination av dessa. För att klara... Visa mer
Har du erfarenhet som installatör. Då kanske du vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt framtidsföretag? På Logiwaste innebär det att arbeta på våra sajter runt om i Sverige, Norge, Danmark. Arbetet är operativt och periodvis ledande/planerande och beroende på de behov som finns i just det projektet man arbetar i.
 
Grundkrav på dig som söker är att du är en erfaren installatör eller servicetekniker, eller en kombination av dessa. För att klara av jobbet måste du kunna kommunicera på engelska, samt har god IT-vana av att hantera normala programvaror. Du ska vara så organiserad att du klarar att säkra upp att jobbet är materialklart, samt att verktyg och hjälpmedel finns på plats. Körkort är ett krav.
 
Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig med tekniskt intresse som vill bredda din kompetens. Här omges du av människor som kan allt om luftflöden, fläktsystem, mekanik och automation – den perfekta platsen för dig som aldrig vill sluta utvecklas.
Vi letar efter dig – en driven person redo för nästa steg i karriären med en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll.
 
Du behöver vara en person med ordning och reda och vana att planera arbetet samt genomföra dina uppgifter från start till mål. För att briljera i den här rollen behöver du vara bra på att planera, lösa problem och effektivt kommunicera möjligheter och problem till projektledare och andra ansvariga internt. Du behöver dessutom tycka om att lära dig nya saker och ha ett stort intresse för teknik i allmänhet.
I utbyte lovar vi en arbetsplats med driv och mycket stora möjligheter att utvecklas.


Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!
 
Utöver jobb i närområdet i Stockholmsregionen så kräver de flesta av jobben övernattningar – så du ska gilla att ofta vara resande ute på jobb i t ex Oslo, Trondheim, Lund eller många andra orter i Skandinavien. Ofta reser du tillsammans med, om vi får säga det själva, trevliga kollegor!
 
Logiwastes moderna kontor ligger i Upplands Väsby, därför vill vi att du bor norr om Stockholm, Värmland, Uppland, Dalarna, Västmanland, Närke eller att du har planer på att flytta till Stockholm.


I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Sista ansökningsdag är 2020-10-09. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Visa mindre

Teknisk support med inriktning el

Ansök    Okt 24    Framtiden AB    Servicetekniker, maskin
Har du ett stort intresse för el och automation? Är du social och tycker om att hjälpa kunder med problemlösning? Har du kunskaper mot komponenter och elprodukter? Då är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som teknisk support hos vårt kundföretag kommer du att arbeta främst med inkommande mail och samtal mot externa kunder, i frågor som rör produkter och system som tillhandahålls av kundföretaget. Man kommer att agera expert och rådgivande för a... Visa mer
Har du ett stort intresse för el och automation? Är du social och tycker om att hjälpa kunder med problemlösning?
Har du kunskaper mot komponenter och elprodukter? Då är detta tjänsten för dig!


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk support hos vårt kundföretag kommer du att arbeta främst med inkommande mail och samtal mot externa kunder, i frågor som rör produkter och system som tillhandahålls av kundföretaget. Man kommer att agera expert och rådgivande för att lösa problemen åt kunderna som är på plats fysiskt ute i olika verksamheter. Du har teknisk dokumentation och underlag att utgå ifrån när du hjälper kunder att hantera produkterna. Problemen/uppgifterna kan variera i allt från hantering av reklamationer till att guida och vägleda kunderna under konfiguration/installationsarbetet.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett internationellt bolag som har etableringar runt om i världen. På plats i Sverige har man rikstäckande service och försäljning av deras produkter och man är ett bolag som växer och planerar att expandera och utvecklas både kortsiktigt men även långsiktigt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
I din roll som teknisk support kommer det att vara väldigt mycket kundkontakt av alla olika slag, därför sätter vi stor vikt vid din sociala kompetens och din förmåga att hantera olika typer av kunder och situationer. Vi ser också att eftersom produkterna är riktade mot industri/El/Automation att du har någon tidigare erfarenhet av detta, antingen inom någon utbildning eller via yrkeserfarenhet. Vidare ser vi att du som person är prestigelös för att hantera och utföra olika typer av arbetsuppgifter samt att du tycker om att arbeta i team och trivs och strävar efter sen god lagkänsla.

Skallkrav för tjänsten:
- Gymnasieutbildning med inriktning El/Automation
- Arbetslivserfarenhet inom El/Automation

Meriterande för tjänsten:
- Vana av att hantera människor och utföra service


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enlig överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07:30-16:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Resande Servicetekniker till JB Maskin i Värmland/Dalarna/Dalsland

Är du den vi söker? Har du teknisk utbildning och drivs av att träffa nya människor? Vill du få möjligheten att arbeta i ett företag som ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder den främsta tekniska servicen inom vår bransch. Låter detta som en spännande tjänst är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning I rollen som resande Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Din r... Visa mer
Är du den vi söker?
Har du teknisk utbildning och drivs av att träffa nya människor?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett företag som ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder den främsta tekniska servicen inom vår bransch. Låter detta som en spännande tjänst är du välkommen med din ansökan redan idag!Arbetsbeskrivning
I rollen som resande Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Din roll innefattar att serva, reparera och kalibrera verkstadsutrustning på plats ute hos våra kunder i din region. Som tekniker ansvarar du även för att ombesörja reservdelsbeställning, för att kunna utföra dina uppdrag, samt till merförsäljning av tjänster, serviceavtal, delar och utrustning för dina kunder.

Till ditt förfogande har du en fullt utrustad servicebil som du ansvarar för och ser till att den servas och besiktigas enligt plan. Du rapporterar direkt till ansvarig regionstekniker.


Din profil
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta ute i fält och trivs med att vara företagets ansikte utåt.
I rollen får du frihet, ett stort ansvar och det ställs krav på samarbetsförmåga och kundbemötande. För att trivas i rollen tror vi att du drivs av att ge god och hög service, träffa människor och har en vilja att utveckla dig i din roll som tekniker. Du reser dagligen inom ditt distrikt för att serva kunder och är mest troligen bosatt runt Karlstad eller Filipstad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Rekryterare Robert Tigerberg 031-388 58 01. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!


Om företaget
JB Maskinteknik är branschens största serviceorganisation med 27 tekniker från Boden i norr till Staffanstorp i syd. Vår affärsidé är att utföra installation, underhåll och kalibrering av verkstadsutrustning. JB Maskinteknik startades som ett familjeföretag i Alingsås 1989 och sedan 2010 har vi vårt huvudkontor i Mölndal strax söder om Göteborg där vi även driven en fullt utrustad serviceverkstad. Vi är sedan 2005 ackrediterade av SWEDAC att utföra kalibreringar på gällande verkstadsutrustning. JB Maskinteknik ingår sedan 2015 i Mekonomen Group AB.

Just nu söker vi resande Servicetekniker till Värmland/Dalarna/Dalsland. Visa mindre

NWT Media Tryckeri söker servicetekniker

NWT media är en del av NWT gruppen. Där ingår 16 helägda mediehus och är däröver delägare i Schibsted och Polaris Norge. I koncernen finns även fastighet och distributionsbolag Servicetekniker NWT Media Tryckeri Arbetsuppgifterna rör sig inom både mekanik och elektronikområdet och kan t.e.x bestå i utbyte av kretskort och uppgradering av mjukvara såväl som montering av kugghjul och demontering av lager mm. Arbetstiden är dagtid men nattarbete kan förekom... Visa mer
NWT media är en del av NWT gruppen.
Där ingår 16 helägda mediehus och är däröver delägare i Schibsted och Polaris Norge.
I koncernen finns även fastighet och distributionsbolag


Servicetekniker NWT Media Tryckeri
Arbetsuppgifterna rör sig inom både mekanik och elektronikområdet och kan t.e.x bestå i utbyte av kretskort och uppgradering av mjukvara såväl som montering av kugghjul och demontering av lager mm.
Arbetstiden är dagtid men nattarbete kan förekomma. Introduktionstiden kommer bestå av kväll/dag då produktionen sker kvällstid.


Du bör ha
Teknisk utbildning på minst gymnasienivå
Bra kundskaper inom mekanik, elektronik, styr-och reglerteknik samt programmering.
Kännedom inom hydraulik, pneumatik är meriterande.
Gedigna kundskaper inom data samt goda kundskaper i svenska och engelska.
B-körkort är ett krav


Erfarenheter
Vi ser att du jobbat några år som servicetekniker inom industriell verksamhet. Du förstår betydelsen av bra teamwork och har en bra servicekänsla. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet


Tillträde snarast


Anställningsform
Tillsvidare. Heltid,dagtid Visa mindre

Tekniker

Ansök    Sep 3    Teijo AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av... Visa mer
Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i industrin Du behöver vara praktiskt lagd, gillar att skruva och lösa problem. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand.Din bakgrund: kunskap inom mekanik och viss kompetens inom el viktigt och värdefullt.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett stabilt välmående företag med verksamheter i Sverige, Norge och Finland.För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs, Pär Hyllienmark 0738-206060 [email protected] eller Platschef Maria Frithiofsson 054-691992. Visa mindre

Servicetekniker till Sulzer!

Sulzer är ett globalt ledande företag inom utveckling och leverans av pumpar, omrörare, luftarutrustning och blåsmaskiner till kunder inom områden som olja, gas, vatten, vattenrening gruvdrift, pappersindustri och liknande. Vi tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång. Vi erbjuder en intressant och mångsidig tjänst med goda möjligheter och förutsättningar för vidare utveckling. Vårt huvud... Visa mer
Sulzer är ett globalt ledande företag inom utveckling och leverans av pumpar, omrörare, luftarutrustning och blåsmaskiner till kunder inom områden som olja, gas, vatten, vattenrening gruvdrift, pappersindustri och liknande. Vi tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång.

Vi erbjuder en intressant och mångsidig tjänst med goda möjligheter och förutsättningar för vidare utveckling. Vårt huvudkontor ligger i Vadstena och vi har även kontor i Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm samt service centers i Vadstena, Göteborg, Årsta, Karlstad och Arlöv. Placeringsort för denna roll är Karlstad.

Tjänsten:

Som servicetekniker består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av service, felsökning, reparation och montage av våra egna och andra fabrikat. Arbetet utförs dels i vår egen serviceverkstad men också ute hos våra kunder. Servicecentrets kunder är framförallt inom vatten- och avlopp men även vissa industrier. Du blir en del av ett större serviceteam och samarbetar nära med våra kollegor inom Sulzer. I tjänsten kan resor förekomma, framförallt inom Sverige och ibland med övernattning.

Kvalifikationer:

Du har någon form av teknisk utbildning samt erfarenhet av praktiskt verkstadsarbete.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller motsvarande.
B- körkort är ett grundkrav.

Vem är du?

Som person är du serviceinriktad och praktiskt lagd. Du har ett genuint intresse av teknik och mekanik. Du har grundläggande kunskaper i det engelska språket. Du trivs lika bra med att vara ute hos kund som att utföra arbete i vår egen verkstad. Du är välorganiserad, självgående och har en god analytisk förmåga. Du har lätt för att både arbeta individuellt och i grupp, för att vi tillsammans skall kunna utveckla verksamheten.

Övrig information:


Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Sulzers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till OnePartnerGroup. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos Sulzer, och börja anställningen genom en provanställning. 

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Start: 
Omgående, enligt överenskommelse 

Ort:
Karlstad

Omfattning:
100% 

Arbetstider:  
Dagtid, måndag-fredag 

Anställning: 
Provanställning 6 månader tillämpas för att sedan övergå i en tillsvidareanställning.

 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Aug 5    Teijo AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i ind... Visa mer
Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i industrin Du behöver vara praktiskt lagd, gillar att skruva och lösa problem. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand.Din bakgrund: kunskap inom mekanik och viss kompetens inom el viktigt och värdefullt.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett stabilt välmående företag med verksamheter i Sverige, Norge och Finland.För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs, Pär Hyllienmark 0738-206060 [email protected] eller Platschef Maria Frithiofsson 054-691992. Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Jul 4    Teijo AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i ind... Visa mer
Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i industrin Du behöver vara praktiskt lagd, gillar att skruva och lösa problem. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand.Din bakgrund: kunskap inom mekanik och viss kompetens inom el viktigt och värdefullt.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett stabilt välmående företag med verksamheter i Sverige, Norge och Finland.För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs, Pär Hyllienmark 0738-206060 [email protected] eller Platschef Maria Frithiofsson 054-691992 (semester 8 juli -4 aug) . Vi kommer att ta emot intresse och ansökningar under juli – augusti. Under början på augusti göra vi ett urval för intervjuer som planeras till att genomföras i mitten av augusti. Visa mindre

Servicetekniker Entreprenad till Söderberg & Haak

Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak i Karlstad en Servicetekniker Entreprenadmaskiner. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar. I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner ... Visa mer
Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak i Karlstad en Servicetekniker Entreprenadmaskiner.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.

Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker.

Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav.

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Om verksamheten
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo, Bomag och Geringhoff. Läs mer på www.sodhaak.se

Söderberg & Haak ingår i Mellby Gård. Läs mer på www.mellby-gaard.se Visa mindre

Servicetekniker Lantbruk till Söderberg & Haak

Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak en i Karlstad Servicetekniker Lantbruk. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar. I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner både på verks... Visa mer
Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak en i Karlstad Servicetekniker Lantbruk.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.

Du utgår från Karlstad eller från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk och har arbetat som mekaniker.

Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav.

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Om verksamheten
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo, Bomag och Geringhoff. Läs mer på www.sodhaak.se

Söderberg & Haak ingår i Mellby Gård. Läs mer på www.mellby-gaard.se Visa mindre