Lediga jobb som Köksbiträde i Karlstad

Se lediga jobb som Köksbiträde i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Köksbiträde till Åsbacka i Molkom sommaren 2024

Ansök    Maj 8    Vardaga AB    Köksbiträde
Nu söker vi på Åsbacka i Molkom köksbiträde till sommarsemestern 2024.Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära• Förmånsportal med rabatter och erbjudande... Visa mer
Nu söker vi på Åsbacka i Molkom köksbiträde till sommarsemestern 2024.Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.
Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden• Coachande och stöttande chefer nära dig• Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende• Karriär- och utvecklingsmöjligheter• Friskvårdsbidrag• Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepensionOm rollenSom köksbiträde kommer du att tillaga lunch och middag för våra boenden efter Vardagas menyplanering.Därutöver ingår sedvanliga rutiner som tillhör ett centralt kök såsomrengöring av kök samt egenkontroll av livsmedel.
Om Åsbacka
Åsbacka är ett äldreboende för personer med demenssjukdom eller åldersrelaterade kroppsliga sjukdomar. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med utgångspunkt i den nationella värdegrunden för äldreomsorgen. Vi utgår från varje boendes behov, ser till och stärker det som är friskt och arbetar funktionsbevarande med omtanke, integritet och valfrihet.
Åsbacka ligger i centrala Molkom, tre mil norr om Karlstad, med utsikt över den vackra Molkomssjön. Här är det nära såväl till service som till naturen.
• Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande viaDemensakademin.• Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.• Ung Omsorg: Vi har ettsamarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.• Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.• Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du har erfarenhet som köksbiträde medgrundläggande kunskaper inom specialkost samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande är att du har grundläggande kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreskrifter.Som person är du serviceinriktad, kreativ och ansvarstagande. Du värderar ett gott samarbete i ditt team och är mån om att skapa måltider av hög kvalitet för våra boenden.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖvrigtLön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: Enligt överenskommelseSista ansökningsdag: 2024-05-25Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställningHar du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Maria Andersson 0701-04 30 37 eller [email protected] att det inte går att ansöka via E-post.Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetarehär.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.www.vardaga.se Visa mindre

Köksbiträde

Föräldrakooperativet Räven i Ur och Skur söker köksbiträde som brinner för matlagning! Brinner du för matlagning? Vill du ansvara för att driva och utveckla förskolans måltider i ur- och skurs anda? Du kanske tycker om odling eller älskar att laga mat över öppen eld? Då kanske du är intresserad av att jobba med oss! Dina arbetsuppgifter Vi vill ge barnen på förskolan en lustfylld matupplevelse med måltider som är goda och näringsrika. Som köksbiträde p... Visa mer
Föräldrakooperativet Räven i Ur och Skur söker köksbiträde som brinner för matlagning!
Brinner du för matlagning?
Vill du ansvara för att driva och utveckla förskolans måltider i ur- och skurs anda?
Du kanske tycker om odling eller älskar att laga mat över öppen eld?
Då kanske du är intresserad av att jobba med oss!Dina arbetsuppgifter
Vi vill ge barnen på förskolan en lustfylld matupplevelse med måltider som är goda och näringsrika. Som köksbiträde på Rävens förskola lagar du maten från grunden i vårt egna kök där du ansvarar för att välja råvaror och meny där maten gärna är närproducerad och ekologisk samt egenkontroller av kök, hygien och livsmedel. Ur och skur innebär att många av våra måltider tillagas utomhus, på grill, över öppen eld eller i stormkök. På våren odlar barnen mycket av råvarorna som finns att tillgå till matlagningen, så som färska kryddor, lök, morötter. Här finns det utrymme för dig som är odlingsintresserad att tillsammans med barnen utveckla verksamheten ännu mer.
Vi ser att omfattning av tjänsten är ca 50%. Tjänstens omfattar förberedelser, tillagning och efterarbete gällande vår matlagning samt förberedande sysslor som planering och beställning av mat. Vi ser gärna att du har egna idéer och visioner om hur förskolans måltider kan utvecklas och vi ser positivt till att du sätter din egen prägel på tjänsten för att ge våra barn den allra bästa måltidsupplevelsen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för matlagning och vill utveckla vår matlagning inom Ur-och skurkonceptet tillsammans med oss. Vi ser gärna att du har egna idéer och visioner om hur förskolans måltider kan utvecklas och vi ser positivt till att du sätter din egen prägel på tjänsten för att ge våra barn den allra bästa måltidsupplevelsen.
Vi söker dig med utbildning inom restaurang och livsmedel eller har motsvarande erfarenhet.
Du har erfarenhet av arbete inom kök
Du har mycket goda kunskaper inom livsmedelshantering och allergener.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Tillagningen av maten sker direkt i verksamheten, därför är det viktigt att du trivs bra med att vara omgiven av barn och gärna inkluderar dem i moment i matlagningen som är möjliga. Har du erfarenhet av att arbeta med barn är detta positivt.
Om oss
Föräldrakooperativet Räven i Ur och Skur i Väse mellan Karlstad och Kristinehamn grundades 1988. Verksamheten bedrivs enligt Friluftsfrämjandets i Ur och Skur-pedagogik vilket betyder att stor del av vår verksamhet bedrivs utomhus. Naturen är en självklar lärmiljö där varje barn ges förutsättningar att utveckla sin kreativitet och nyfikenhet.
Vi tror att ett väl grundat naturintresse ger livskvalitet hela livet!
Vi driver Förskolan Räven i föräldrakooperativ form. Det innebär att det är vårdnadshavare, som medlemmar i föreningen Föräldrakooperativet Räven, som tar hand om och driver förskolan tillsammans.
Verksamheten bygger på samhörighet, delaktighet och ansvar vilket ger en möjlighet att påverka barnens vardag och miljö. Tillsammans med pedagogerna arbetar vårdnadshavarna för att utforma en så bra förskola som möjligt för barnen.
Vi har cirka 20–25 barn på Räven. Alla barn äter och leker tillsammans, men i den pedagogiska verksamheten är de jämnt fördelade i tre åldersgrupper: Skogsknopp-, Skogsknytte- och Skogsmullegrupp. Sammansättningen i respektive grupp formas efter barnens behov och ålder. I grupperna arbetar man med åldersanpassade aktiviteter och teman.
Vad kan vi erbjuda?
I vår verksamhet är vi ute mycket i friska luften, i ur och skur, detta tycker vi är en bra arbetsmiljö att vara i. Utöver det så har du fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, arbetskläder, härliga kollegor samt en stor möjlighet att påverka utformandet av tjänsten.
Om tjänsten
Frågor om tjänsten ställs till rektor Julie via [email protected]
Tjänsten är ca 50%, tillsvidare med placering på vår förskola i Väse. Provanställning tillämpas. Ansökan till tjänsten görs senast den 30 april via [email protected]
Urval kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Köket

Ansök    Jun 10    DAIK KOLGRILL AB    Köksbiträde
Jobba i köket och laga mat om han kan inte laga mat vi kan lära honom och ibland han kan diska och städa Visa mer
Jobba i köket och laga mat om han kan inte laga mat vi kan lära honom och ibland han kan diska och städa Visa mindre

Sökes köksbiträde

Ansök    Mar 25    Pizzeria Bergvik AB    Köksbiträde
Vi Mama’s Pizzeria söker en eller två köksbiträden som kan arbeta på heltid med varierande schema eller fast schema. Om erfarenhet finns tidigare så är det ett plus. Visa mer
Vi Mama’s Pizzeria söker en eller två köksbiträden som kan arbeta på heltid med varierande schema eller fast schema. Om erfarenhet finns tidigare så är det ett plus. Visa mindre

Restaurangbiträde

Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diver... Visa mer
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
Vi tar din ansökan via epost! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 17    Hotel Fratelli AB    Köksbiträde
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa e... Visa mer
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.
Vi söker entusiastiska och pålitliga Köksbiträden. Om du är passionerad när det gäller service, trivs i ett samarbetsvilligt arbetsklimat och älskar matlagning kan det här vara det perfekta tillfället för dig. I rollen som Köksbiträde förbereder du ingredienserna under ledning av kocken, bevarar renlighet och ordning i köksutrymmen samt deltagande i förberedelsearbetet för att underlätta en effektiv köksdrift. Vi värdesätter höga hygien- och säkerhetsstandarder och förväntar oss att du bidrar till att upprätthålla dem.
Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt men inte ett krav. Vi söker efter någon med grundläggande kunskaper om livsmedelshantering och hygien, förmågan att arbeta i ett snabbt tempo och behålla lugnet under pressade situationer. Du är en teamspelare med god kommunikationsförmåga. Arbetsplatsen präglas av dynamik med varierande arbetstider; dagtid, kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: April 2024
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 11    iWork AB    Köksbiträde
Daik kolgrill AKTIEBOLAG söker ett köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kolgrillsrestaurang såsom förbereda, diska, laga enklare rätter, skölja, etc. De söker en stresstålig person som kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang . Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Välkommen att ansöka till vår epost! Visa mer
Daik kolgrill AKTIEBOLAG söker ett köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kolgrillsrestaurang såsom förbereda, diska, laga enklare rätter, skölja, etc. De söker en stresstålig person som kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang . Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Välkommen att ansöka till vår epost! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 21    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 25    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mindre

Assistant Cook/Indian Restaurang

Ansök    Aug 19    Indian Taste Karlstad AB    Köksbiträde
Hi, We are looking for someone can be our new colleague. we operate an Indian restaurant in Karlstad. We need someone who already worked or is working in the same feild. who has at least a partial knowledge to cook indian food. we have our own receipe, we will show you rest. Visa mer
Hi,
We are looking for someone can be our new colleague. we operate an Indian restaurant in Karlstad. We need someone who already worked or is working in the same feild.
who has at least a partial knowledge to cook indian food. we have our own receipe, we will show you rest. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Sep 12    Sushi Centralen AB    Köksbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Aug 31    Zao Street Kitchen AB    Köksbiträde
Du som söker ska kunna jobba i högt tempo, kunna klara av stress när det är mycket att göra. Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan. Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet. Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning, du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb. Skickar din ansökan till jobb@zaostreetkit... Visa mer
Du som söker ska kunna jobba i högt tempo, kunna klara av stress när det är mycket att göra. Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan. Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet. Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning, du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb. Skickar din ansökan till [email protected]
OBS! VÄNLIGEN RING EJ TILL RESTAURANGEN. Visa mindre

Kafémedarbetare vikariat

Ansök    Jun 27    Mariebergsskogen AB    Köksbiträde
Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken. Nu söker vi en erfaren kafémedarbetare till Kaféet i Naturum Värmland Som kafémedarbetare i vårt kafé på Naturum arbetar du... Visa mer
Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Nu söker vi en erfaren kafémedarbetare till Kaféet i Naturum Värmland
Som kafémedarbetare i vårt kafé på Naturum arbetar du i kassan, lagar vegetarisk soppa, bakar mat- och fikabröd, gör matiga smörgåsar, hanterar disk och sköter kassaredovisning.

I arbetet ingår även att beställa varor och vara delaktig i planering av verksamheten samt hantera en del administrativa sysslor. Tjänsten är ett vikariat (ca 6 månader) på ca 80 % med möjlighet till förlängning. I kaféet arbetar personalen på 4 veckors rullande schema och tjänstgör varannan helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från kafé eller restaurang, som har kassavana och som tycker om att ge god service. Du har kunskap om matlagning och bakning, du arbetar självständigt och trivs med att göra det i ett högt tempo. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och det är meriterande om du dessutom kan fler språk. Vi ser gärna att du har relevant utbildning för tjänsten och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att du, liksom vi, tycker att det viktigaste i jobbet är att bidra till riktigt bra upplevelser för kunden (vi har nämligen världens bästa besökare!). För som medarbetare hos oss i Mariebergsskogen är du ambassadör för hela parken. Att ge service till våra besökare genom att vara påläst om parkens utbud och aktiviteter är en viktig del av jobbet.

Vårt erbjudande
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb i en fantastisk miljö. Som anställd i koncernen Karlstads kommun får du också del av en rad förmåner. Till exempel är kommunens eget friskvårdscenter Haga Motion, öppet för alla anställda i koncernen, och där kan du träna och få massage till förmånliga priser. Koncernens friskvårdsbidrag finns också att nyttja via Epassi.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Aug 11    Promrit, Chalom    Köksbiträde
Hej! vi är en ny öppnad restuarang på Herrhagen. vi söker kock eller köksbiträde som kan laga Thai mat eller alternativt sushi. Visa mer
Hej! vi är en ny öppnad restuarang på Herrhagen. vi söker kock eller köksbiträde som kan laga Thai mat eller alternativt sushi. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Aug 10    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ChopChop Karlstad söker köksbiträde

Ansök    Apr 11    ChopChop AB    Köksbiträde
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare m... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare maträtter, beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Apr 14    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi söker köksbiträde till vår restaurang & pizzeria. Du ska ha god kommunikation med dina kollegor, samarbetsvillig, kunna arbeta i team, stresstålig och öppen för mer ansvar inom arbetsområdet. Dina arbetsuppgifter: Hjälpa till i köket Förbereda råvaror Diska och städa Inga tidigare erfarenheter samt språkkunskaper krävs. Omfattning: Heltid (100%) Visa mer
Vi söker köksbiträde till vår restaurang & pizzeria.
Du ska ha god kommunikation med dina kollegor, samarbetsvillig, kunna arbeta i team, stresstålig och öppen för mer ansvar inom arbetsområdet.
Dina arbetsuppgifter:
Hjälpa till i köket
Förbereda råvaror
Diska och städa

Inga tidigare erfarenheter samt språkkunskaper krävs.
Omfattning: Heltid (100%) Visa mindre

Köksbiträde

Om jobbet O’Learys söker köksbiträde som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Le... Visa mer
Om jobbet
O’Learys söker köksbiträde som har passion för mat, dryck, sport och människor
O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.
Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.
Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.
Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
START: Omgående
OMFATTNING: 75 %
ARBETSTIDER: Främst kvällar & helger
PLATS: O`Learys Halmstad - Storgatan 28-30
VI ERBJUDER DIG: En kökstjänst där du tillsammans med vårt fantastiska team skapar magi i köket! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 14    Najem, Edris    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm Omfattning : Deltid (75%) Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm
Omfattning : Deltid (75%)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diver... Visa mer
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
Vi tar din ansökan via epost! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack! Visa mindre

Extrajobb i musteri

Extrajobb i musteri. Fylla flaskor, etikettera och plocka ordrar, viss diskning och städning. Vardagar och/eller helgjobb. Gärna studerande över 17 år. Visa mer
Extrajobb i musteri.
Fylla flaskor, etikettera och plocka ordrar, viss diskning och städning.
Vardagar och/eller helgjobb.
Gärna studerande över 17 år. Visa mindre

Restaurangbiträde

Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diver... Visa mer
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
Vi tar din ansökan via epost! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack! Den som verkligen intresserade av tjänsten kan komma och träffa på plats. Ring gärna innan du kommer. Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Jan 19    Otgontenger AB    Köksbiträde
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du bör ha erfarenhet av arbete inom sushi och kunna jobba under högt tryck med lunch osv. Du kommer arbeta självständigt eller under ledning av andra medarbetare med förberedelser och presentation av olika sushi, sashimi och pokebowls. Vi söker dig som duktig, kan jobba självständigt, lär dig snabbt och vill utvecklas inom ditt yrke. Bra arbetstider och bra lön! Visa mer
Vi söker dig som vill jobba heltid.
Du bör ha erfarenhet av arbete inom sushi och kunna jobba under högt tryck med lunch osv.
Du kommer arbeta självständigt eller under ledning av andra medarbetare med förberedelser och presentation av olika sushi, sashimi och pokebowls.
Vi söker dig som duktig, kan jobba självständigt, lär dig snabbt och vill utvecklas inom ditt yrke.
Bra arbetstider och bra lön! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 12    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Omfattning : Deltid (75%) Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav.
Omfattning : Deltid (75%)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 1    Zao Street Kitchen AB    Köksbiträde
Du som söker ska kunna jobba i högt tempo, kunna klara av stress när det är mycket att göra. Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan. Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet. Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning, du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb. Skickar din ansökan till jobb@zaostreetkit... Visa mer
Du som söker ska kunna jobba i högt tempo, kunna klara av stress när det är mycket att göra. Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan. Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet. Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning, du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb. Skickar din ansökan till [email protected]
OBS! VÄNLIGEN RING EJ TILL RESTAURANGEN. Visa mindre

GLG KÖK & CATERING SÖKER MEDARBETARE

Ansök    Okt 28    GLG KÖK & CATERING AB    Köksbiträde
Till vår restaurang GLG 1:an på Örsholmen söker vi en medarbetare. Jobbet är heltid dagtid måndag-fredag 100 % tjänst Söker dej som är glad & trevlig samt arbetsvillig och inte rädd att ta i när det behövs! Arbetsuppgifter är allt från salladsberedning, portionering kassatjänst, disktjänst,städ samt cateringuppdrag mm. Vi har rotation i köket så man får utföra varierande arbetsuppgifter. Är ett + om Ni som söker har erfarenhet av restaurangbranschen. Behä... Visa mer
Till vår restaurang GLG 1:an på Örsholmen söker vi en medarbetare.
Jobbet är heltid dagtid måndag-fredag 100 % tjänst
Söker dej som är glad & trevlig samt arbetsvillig och inte rädd att ta i när det behövs!
Arbetsuppgifter är allt från salladsberedning, portionering kassatjänst, disktjänst,städ samt cateringuppdrag mm.
Vi har rotation i köket så man får utföra varierande arbetsuppgifter.
Är ett + om Ni som söker har erfarenhet av restaurangbranschen.
Behärska svenska i tal & skrift ingår i tjänsten.
Körkort är ett + behövs vid catering uppdrag!
Rekryteringen sker löpande


Ansökan endast till mail adress nedan!


Skicka CV till [email protected]


Välkomna med Er ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

BISTRO, VINBAR, TAPAS & A LA CARTE VIN-DELI är en bistro, vinbar, tapas och a la carte restaurang i centrala Karlstad med spännande rätter som är inspirerad av medelhavet, med en svensk touch. Vi söker ett köksbiträde. Viktigt att du är social. Du ska vara stresstålig och tycka om att jobba med service. Vi jobbar i team så det är också viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med oss för gästens bästa. Vi söker dig som vill vara ansikte utåt för för... Visa mer
BISTRO, VINBAR, TAPAS & A LA CARTE VIN-DELI är en bistro, vinbar, tapas och a la carte restaurang i centrala Karlstad med spännande rätter som är inspirerad av medelhavet, med en svensk touch. Vi söker ett köksbiträde. Viktigt att du är social. Du ska vara stresstålig och tycka om att jobba med service. Vi jobbar i team så det är också viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med oss för gästens bästa. Vi söker dig som vill vara ansikte utåt för företaget och bemöta våra gäster med ditt bästa leende och känsla för service. Vi vill att servicen ska spegla vår matkultur och vad företaget står för. Du ska diska och förbereda mat för gästerna och hålla lokalen fräsch. Visa mindre

Kock @ Phil's Karlstad

Ansök    Sep 12    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Hej, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplic... Visa mer
Hej, vill du växa med oss?Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Restaurangbiträde

Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diver... Visa mer
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
Vi tar din ansökan via epost! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack! Den som verkligen intresserade av tjänsten kan komma och träffa på plats. Ring gärna innan du kommer. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 12    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Omfattning : Deltid (75%) Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav.
Omfattning : Deltid (75%)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 24    Nursima Pizzeria    Köksbiträde
Vi söker restaurangbiträde. Arbetsuppgifter är förberedning av råvaror, servering, disk m.m. Du behöver inte ha jobbat med dessa arbetsuppgifter förut men vill jobba i restaurangbranschen. Arbetsplatsen är en pizzeria, där vi även serverar t.ex. kebab, pasta och salladsrätter. Välkommen med din ansökan via mejl. Visa mer
Vi söker restaurangbiträde.
Arbetsuppgifter är förberedning av råvaror, servering, disk m.m. Du behöver inte ha jobbat med dessa arbetsuppgifter förut men vill jobba i restaurangbranschen.
Arbetsplatsen är en pizzeria, där vi även serverar t.ex. kebab, pasta och salladsrätter.
Välkommen med din ansökan via mejl. Visa mindre

Restaurangbiträde

Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diver... Visa mer
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
OBS: Vi tar din ansökan bara via epost tack! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack! Visa mindre

Kock @ Phil's Karlstad

Ansök    Aug 16    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Hej, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplic... Visa mer
Hej, vill du växa med oss?Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Extrajobb i musteriet

Extrajobb i musteri, med pressning av äpplen, fylla flaskor, etikettera flaskor etc.vardagar kvällar och helger. Gärna student På Enbackens musteri mejerigatan 2 Karlstad Visa mer
Extrajobb i musteri, med pressning av äpplen, fylla flaskor, etikettera flaskor etc.vardagar kvällar och helger.
Gärna student
På Enbackens musteri mejerigatan 2 Karlstad Visa mindre

Kock @ Phil's Karlstad

Ansök    Jul 26    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Hej, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplic... Visa mer
Hej, vill du växa med oss?Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Kock @ Phil's Karlstad

Ansök    Aug 1    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Hej, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplic... Visa mer
Hej, vill du växa med oss?Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Bagare/Köksbiträde

Ansök    Jul 14    iWork AB    Köksbiträde
Pizzeria Nya Flamingo i Karlstad söker köksbiträde och bagare. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Som bagare bakar du helst bröd eller pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branschen. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och... Visa mer
Pizzeria Nya Flamingo i Karlstad söker köksbiträde och bagare.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Som bagare bakar du helst bröd eller pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branschen.
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal. Visa mindre

Kock @ Phil's Karlstad

Ansök    Jul 18    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Hej, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplic... Visa mer
Hej, vill du växa med oss?Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Phil's Karlstad.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga. En arbetsplats där man har roligt med sina kollegor och känner stolthet över sitt jobb. Låter det rimligt?

Branschens bästa arbetsplats?
Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Kock @ Phil's Karlstad

Ansök    Jul 13    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: Kock till Phil's Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretent... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: Kock till Phil's Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Kökspersonal Karlstad

Ansök    Jul 6    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Kökspersonal Karlstad

Ansök    Jun 27    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Kökspersonal Karlstad

Ansök    Jul 11    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Extrajobb i musteriet

Extrajobb i musteri vardagar,kvällar och helger med pressning av äpplen,fylla flaskor etc. På Enbackens musteri , mejerigatan 2,karlstad Gärna studenter över 17 år. Visa mer
Extrajobb i musteri vardagar,kvällar och helger med pressning av äpplen,fylla flaskor etc. På Enbackens musteri , mejerigatan 2,karlstad
Gärna studenter över 17 år. Visa mindre

Kökspersonal Karlstad

Ansök    Jun 21    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde med B-kort till Skolkök i Watma Education i Karlstad

Ansök    Jun 21    Watma Education AB    Köksbiträde
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang! Vi driver idag produktionskök i Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 4000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Vi vill spara på naturtillgångarna så mycket det går och med hjälp av beräkningsprogrammet i appen, där eleve... Visa mer
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Vi driver idag produktionskök i Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 4000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Vi vill spara på naturtillgångarna så mycket det går och med hjälp av beräkningsprogrammet i appen, där eleven själv väljer vad som önskas, så lyckas vi för det mesta att laga rätt antal portioner varje dag. Vi har även marknadens största salladsbuffé med upp till 25 olika sorters grönsaker.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Användandet av appen där eleven själv kan välja vad som önskas, som vår samarbetspartner Mitt käk har utvecklat, blir centralt. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Då har vi samtidigt råd att höja kvalitet på råvarorna vi köper in, utan att vi tummar på budgeten. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!

Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt gäng på plats och vi tror på arbetsrotation inom gruppen, leverans av mat till externa skolor ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
· God kännedom om lagar och regler kring egenkontroll
·Flytande svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska i tal och skrift - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner
· B-körkort - då det ingår transport av mat i tjänsten

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Patrick Hallbäck, verksamhetschef, [email protected] Visa mindre

Efendys Karlstad foodcourt AB söker Köksbiträde

Vi söker 4 nya köksbiträde med erfarenhet i köket och framförallt en god inställning och rätt attityd. Vi på Efendys behöver anställa 4 personer (grill, köksbiträde, städ och disk, á la carte kock, kassa personal. Gäller både heltid - och deltidstjänster. Vi följer HRF´s-kollektivavtal. Tror du att detta är något för dig? Tveka inte att skicka ett mail till [email protected]. Ser fram emot din ansökan! MVH Efendys Öppen för alla Vi fokuserar på din kom... Visa mer
Vi söker 4 nya köksbiträde med erfarenhet i köket och framförallt en god inställning och rätt attityd.
Vi på Efendys behöver anställa 4 personer (grill, köksbiträde, städ och disk, á la carte kock, kassa personal.
Gäller både heltid - och deltidstjänster. Vi följer HRF´s-kollektivavtal.
Tror du att detta är något för dig? Tveka inte att skicka ett mail till [email protected].
Ser fram emot din ansökan!
MVH Efendys


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökspersonal Karlstad

Ansök    Jun 16    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Mar 21    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 9    Pizzeria Bergvik AB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde till vår verksamhet. I vår verksamhet är det viktigt att vi ger en god service till kunderna. Arbetet innebär att kunna bemöta kunder väl och erbjuda service med kvalité. Vi söker en person som bör kunna hantera arbetet effektivt och flexibelt. Arbetsbelastningen är hög och stressigt och därför bör man ha en god fysik för att klara arbetet. Arbetsuppgifterna är att förbereda inför dagen, diskning, kunna hantera inkomna varor, tillag... Visa mer
Vi söker en köksbiträde till vår verksamhet. I vår verksamhet är det viktigt att vi ger en god service till kunderna. Arbetet innebär att kunna bemöta kunder väl och erbjuda service med kvalité. Vi söker en person som bör kunna hantera arbetet effektivt och flexibelt. Arbetsbelastningen är hög och stressigt och därför bör man ha en god fysik för att klara arbetet. Arbetsuppgifterna är att förbereda inför dagen, diskning, kunna hantera inkomna varor, tillagning av maträtter, Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Mar 15    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 12    Tansels Grill AB    Köksbiträde
Är du en köksbiträde som vill bli en del av vårt team som huserar på Våxnäsgatan 21 i Karlstad. Ta då chansen att ringa oss 0736866342 eller skicka mejl [email protected]. Visa mer
Är du en köksbiträde som vill bli en del av vårt team som huserar på Våxnäsgatan 21 i Karlstad. Ta då chansen att ringa oss 0736866342 eller skicka mejl [email protected]. Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Mar 4    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Mar 1    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Mar 7    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Feb 21    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Sommarjobb, Kockar och köksbiträden till barn- och ungdomsförvaltningen

Ansök    Feb 15    Karlstads kommun    Köksbiträde
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
I Karlstads kommun finns ett sextiotal förskolor och ett trettiotal grundskolor.

Vi har ett behov av att ta in extra personal inom kök under sommaren. Vi erbjuder sommarjobb som kock och köksbiträde i både storkök och mottagningskök där du får ett meningsfullt arbete med ett stort kontaktnät. Vi ansvarar och driver också kök/restaurang på kommunens äldreboenden. På vissa av våra arbetsplatser inom äldreboenden har du möjlighet att arbeta helg. 

Hos oss får du ett fantastiskt jobb om du vill utvecklas och det passar dig som vill prova på varierande arbetsuppgifter. Det är ett flexibelt jobb där du vikarierar på många olika enheter och får möjlighet att göra skillnad. 

Arbetsuppgifter
Vi söker kockar och köksbiträden för sommarjobb i våra verksamheter. Du har en god samarbetsförmåga samt är ansvarsfull och noggrann. Vi erbjuder dig ett flexibelt och omväxlande arbete där det är daglig kontakt med barn och elever, vilket gör att du ska tycka om att vara i en sådan miljö. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även i grupp och är intresserad av våra verksamheter. För att anställas som kock krävs en kockutbildning eller dokumenterad erfarenhet av att arbeta i storkök.

Arbetsuppgifter kock;
- Matlagning
- Salladsberedning
- Portionering/packning
- Diskning/städning
- Egenkontroll

Arbetsuppgifter köksbiträde;
- Hjälpa till vid tillagning av frukost, lunch och mellanmål
- Disk och städ i kök och matsal
- Servering av måltider i matsal
- Delaktighet i egenkontroll
- När du arbetar mot äldreomsorgen ingår kassahantering och försäljning både internt och externt i restaurangerna

Innan du får börja jobba i våra verksamheter är det ett krav att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Vi rekommenderar att du beställer utdraget i samband att du skickar in din ansökan, så du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen. Beställ ditt utdrag från https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete samt kassa- och serveringsvana. För att arbeta som kock krävs utbildning eller motsvarande.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket eftersom det förekommer ensamarbete och du behöver kunna läsa skriftliga instruktioner.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Detta är en öppen annons och rekryteringen sker löpande. När vikariebehovet är tillsatt kommer annonsen avslutas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Köksbiträde Karlstad

Ansök    Feb 15    Phil's Burger AB    Köksbiträde
Tjena, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad. Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara preten... Visa mer
Tjena, vill du växa med oss?Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver fler: kökspersonal till Karlstad.

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Köksbiträde
Som Köksbiträde jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Köksbiträde/Kitchen assistant

Ansök    Dec 19    iWork AB    Köksbiträde
Daik kolgrill AB söker en duktig köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kolgrillsrestaurang som köks/restaurangbiträde. Vi söker dig som är stresstålig, kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang . Vi lägger stor vikt läggs på personlig lämplighet. Daik kolgrill AB is looking for a chef assistant The work involves usual tasks in a restaurant. We are looking for you who are st... Visa mer
Daik kolgrill AB söker en duktig köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kolgrillsrestaurang som köks/restaurangbiträde. Vi söker dig som är stresstålig, kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang . Vi lägger stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Daik kolgrill AB is looking for a chef assistant
The work involves usual tasks in a restaurant. We are looking for you who are stress-resistant and take your own initiatives. Qualifying if you have previous experience in a restaurant or pizzeria. We put great emphasis on personal suitability.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Restaurangbiträde

Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig köksbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse rest... Visa mer
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig köksbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
OBS: Vi tar din ansökan bara via epost tack! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack! Visa mindre

Köksbiträde/Kitchen assistant

Ansök    Dec 7    iWork AB    Köksbiträde
Pizzeria Romstad AB söker en köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria och restaurang. Vi söker dig som är stresstålig, kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang eller pizzeria. Vi lägger stor vikt läggs på personlig lämplighet. Pizzeria Romstad AB is looking for a chef assistant The work involves usual tasks in a pizzeria and restaurant. We are looking for you who a... Visa mer
Pizzeria Romstad AB söker en köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria och restaurang. Vi söker dig som är stresstålig, kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang eller pizzeria. Vi lägger stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Pizzeria Romstad AB is looking for a chef assistant
The work involves usual tasks in a pizzeria and restaurant. We are looking for you who are stress-resistant, can work at a pace and take your own initiatives. Qualifying if you have previous experience in a restaurant or pizzeria. We put great emphasis on personal suitability.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Pizzabakning och Ala carte

Vi söker förstärkning av en ny och erfaren medarbetare för ett kommande föräldravikariat. Det är två tjänster som servis/restaurangbiträde där du baka pizza, ala carte tillsammans med kollegorna arbetar i ett högt tempo och i en positiv anda med att nå verksamhetens mål avseende kundbemötande, service och försäljning. Du blir delaktig i den dagliga driften i restaurangen, tar beställningar, serverar våra gäster, tar betalt, plockar undan disk från borden o... Visa mer
Vi söker förstärkning av en ny och erfaren medarbetare för ett kommande föräldravikariat. Det är två tjänster som servis/restaurangbiträde där du baka pizza, ala carte tillsammans med kollegorna arbetar i ett högt tempo och i en positiv anda med att nå verksamhetens mål avseende kundbemötande, service och försäljning. Du blir delaktig i den dagliga driften i restaurangen, tar beställningar, serverar våra gäster, tar betalt, plockar undan disk från borden och städar. Utöver dessa uppgifter har du utökat ansvar kring beställningar och inventeringar. Du kommer också att ha ett utökat ansvar gällande löpande personalutbildning av servicepersonal samt ansvar över hantering och servering av alkohol. Du kommer också att fungera som restaurangchefens ersättare när denna är frånvarande. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social, ansvarstagande och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar för att bli framgångsrik i rollen. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team med trevliga och hjälpsamma kolleger. Vi tror att det är viktigt att ha kul på jobbet för att trivas och ha möjlighet att kunna vara med och påverka sitt arbete i nära samarbete med ansvarig chef. Kvalifikationer Vi ser att du har följande kvalifikationer: * Du är social och gillar att skapa goda relationer med både gäster och kollegor och är väldigt serviceminded * Du är noggrann, ansvarstagande och har en utåtriktad och positiv attityd gentemot kollegor och våra gäster * Du trivs med att ge service även i ett högt tempo
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker Köksbiträde

Ansök    Okt 13    Tansels Grill AB    Köksbiträde
Är du en köksbiträde som vill bli en del av vårt team som huserar på Våxnäsgatan 21 i Karlstad. Ta då chansen att ringa oss 0736866342. Visa mer
Är du en köksbiträde som vill bli en del av vårt team som huserar på Våxnäsgatan 21 i Karlstad. Ta då chansen att ringa oss 0736866342. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Nov 19    Sushi Centralen AB    Köksbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

GLG KÖK & CATERING SÖKER EXTRA PERSONAL!

Ansök    Sep 13    GLG KÖK & CATERING AB    Köksbiträde
GLG SÖKER EXTRA PERSONAL! Till vår restaurang GLG 1:an på Örsholmen Karlstad. Söker dej som kan hoppa in vid behov dagtid (07.00-16.00) när det behövs! Arbetsuppgifter allt från disk & städ, salladsberedning, portionering, kassatjänst m.m Skicka ansökan till [email protected] Låter det intressant skicka in en ansökan! Rekrytering sker löpande Ansökan till [email protected] OBS ENBART VIA MAIL TACK! Visa mer
GLG SÖKER EXTRA PERSONAL!
Till vår restaurang GLG 1:an på Örsholmen Karlstad.
Söker dej som kan hoppa in vid behov dagtid (07.00-16.00) när det behövs!
Arbetsuppgifter allt från disk & städ, salladsberedning, portionering, kassatjänst m.m
Skicka ansökan till [email protected]
Låter det intressant skicka in en ansökan!
Rekrytering sker löpande
Ansökan till [email protected]
OBS ENBART VIA MAIL TACK! Visa mindre

Kafémedarbetare med köksvana

Ansök    Sep 1    Karlstads kommun    Köksbiträde
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 med... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Som kafémedarbetare i vårt kafé på Naturum Värmland lagar du vegetarisk soppa, bakar matbröd och kaffebröd, gör matiga smörgåsar, står i kassan, hanterar disk och sköter kassaredovisning.

Hos oss får du ett roligt och varierande extrajobb som passar bra att kombinera med någon annan sysselsättning.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från kafé- eller restaurang, som har stora kunskaper om matlagning och erfarenhet från bakning och kallskänkeuppgifter. Du är van att arbeta självständigt, trivs i högt tempo och bidrar självklart med arbetsglädje. Vi hoppas att du tycker som vi – att det viktigaste i jobbet är att bidra till en riktigt bra upplevelse för kunden (vi har nämligen världens bästa besökare hos oss!).

Som medarbetare hos oss i Mariebergsskogen är du ambassadör för hela parken och att ge service till våra besökare genom att vara påläst om parkens utbud och aktiviteter är också en viktig del i jobbet.

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du kan prata fler språk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Köksbiträde pizzeria

Vi söker köksbiträde gärna med erfarenhet av att ha jobbat på pizzeria, det är meriterande. Du är trevlig, pålitlig och du gör dig bra förstådd på svenska. Kom förbi oss på Orrholmen babordsgatan 1. Visa mer
Vi söker köksbiträde gärna med erfarenhet av att ha jobbat på pizzeria, det är meriterande. Du är trevlig, pålitlig och du gör dig bra förstådd på svenska.
Kom förbi oss på Orrholmen babordsgatan 1. Visa mindre

Sommarjobb i musteri

Sommarjobb i musteri med fyllning av olika drycker, packa varor, städ och disk. Kontakta Ulla på Enbackens Musteri. 0739080613, mejerigatan 2,653 43 Karlstad. [email protected] Visa mer
Sommarjobb i musteri med fyllning av olika drycker, packa varor, städ och disk.
Kontakta Ulla på Enbackens Musteri. 0739080613, mejerigatan 2,653 43 Karlstad. [email protected] Visa mindre

Köksbiträde till Le Croissant

Ansök    Jul 1    Milen AB    Köksbiträde
Redan 1984 öppnades dörrarna till den första Le Croissant. Sedan dess har vi arbetat med att ge våra kunder kaffe- och mat upplevelser. Med en enorm kärlek till Frankrike och Paris är målet att skapa en genuin känsla av den franska kaffekulturen i Sverige . Vi älskar det vi gör och strävar ständigt efter att bli bättre. Vår ambition är att konsekvent ligga i framkant. Kaffet är en oerhört viktig del i vår verksamhet men minst lika viktig är maten! Just där... Visa mer
Redan 1984 öppnades dörrarna till den första Le Croissant. Sedan dess har vi arbetat med att ge våra kunder kaffe- och mat upplevelser. Med en enorm kärlek till Frankrike och Paris är målet att skapa en genuin känsla av den franska kaffekulturen i Sverige .
Vi älskar det vi gör och strävar ständigt efter att bli bättre. Vår ambition är att konsekvent ligga i framkant.
Kaffet är en oerhört viktig del i vår verksamhet men minst lika viktig är maten! Just därför ser vi oss också lite som matkonstnärer. Vi har nämligen tagit fasta på att man äter med alla sinnen, inte minst med ögonen. Därför lägger vi stor känsla och energi på att våra gäster ska få en positiv mat- och smakupplevelse. Det är även av denna anledning vi har valt att inte exponera maten. Oavsett om du beställer en baguette, sallad eller pasta så görs den just för dig à la minute. Detta för att försäkra oss om att det vi serverar alltid håller en lika hög och jämn nivå.


Le Croissant söker nu Dig som vill vara köksbiträde inom ett väletablerat koncept!Vad gör ett köksbiträde på Le Croissant?

Större tiden av arbetstiden är förlagd i köket, där du arbetar tillsammans med det team av baristor samt kökschef för att säkerställa att allt håller en hög nivå och att kunderna får en positiv upplevelse.

Du har i uppgift att förbereda mat, servera mat samt hjälpa till i cafè. Du är noga med städning och har ett strukturerat arbetssätt!
Du gillar att jobba i ett högt tempo och ställer höga krav på dig själv för att ge kunderna ett minnesvärt besök.

Hur kan du veta att det är dig vi söker?

Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten person med goda ledaregenskaper.
Du brinner för matlagning och gillar nya utmaningar.
Du har ordning och reda och älskar att göra gästen nöjd!
Du förstår vikten och styrkan i att följa ett väl inarbetat koncept.
Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet.


Arbetet är krävande men utvecklande och du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv.Vad erbjuder vi dig?

Le Croissant befinner sig i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan stärkt varumärke blir ännu stärkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Le Croissant är ett företag som kännetecknas av en stärk kultur. vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

På Le Croissant är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får gå en service- och baristautbildning.

Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Övrigt
3 månader med möjlighet till förlängning.
Skicka in din ansökan, CV och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde sökes till ChopChop Karlstad

Ansök    Jul 15    Wang Foods AB    Köksbiträde
Vi söker köksbiträde I SERVERAR BRA MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! Till September 2021 slår vi upp dörrarna för våran 31:a restaurang och första restaurangen i Linköping. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper. Vi erbjuder en arbetsplats ... Visa mer
Vi söker köksbiträde
I SERVERAR BRA MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
Till September 2021 slår vi upp dörrarna för våran 31:a restaurang och första restaurangen i Linköping. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
ChopChop har idag 30 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att bereda kyckling, kött och skära grönsaker, du kommer även att ha huvudansvaret över disken. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dessa färdigheter som ett krav för att klara av att hantera arbetsuppgifter:
Goda färdigheter när det kommer till att hantera en kökskniv.
Goda färdigheter när det kommer till hygien och städning.?

Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav.
Vi ser gärna att tjänsten börjar till mitten av Augusti eller enligt överenskommelse.
Tidigare erfarenheter av kök och restaurang är en stark merit.
Tjänsten är heltid och kommer att schemaläggas både dagtid, kvällstid och helger.
#jobbjustnu Visa mindre

Köksbiträde till Le Croissant

Ansök    Jan 8    Milen AB    Köksbiträde
Redan 1984 öppnades dörrarna till den första Le Croissant. Sedan dess har vi arbetat med att ge våra kunder kaffe- och mat upplevelser. Med en enorm kärlek till Frankrike och Paris är målet att skapa en genuin känsla av den franska kaffekulturen i Sverige . Vi älskar det vi gör och strävar ständigt efter att bli bättre. Vår ambition är att konsekvent ligga i framkant. Kaffet är en oerhört viktig del i vår verksamhet men minst lika viktig är maten! Just där... Visa mer
Redan 1984 öppnades dörrarna till den första Le Croissant. Sedan dess har vi arbetat med att ge våra kunder kaffe- och mat upplevelser. Med en enorm kärlek till Frankrike och Paris är målet att skapa en genuin känsla av den franska kaffekulturen i Sverige .
Vi älskar det vi gör och strävar ständigt efter att bli bättre. Vår ambition är att konsekvent ligga i framkant.
Kaffet är en oerhört viktig del i vår verksamhet men minst lika viktig är maten! Just därför ser vi oss också lite som matkonstnärer. Vi har nämligen tagit fasta på att man äter med alla sinnen, inte minst med ögonen. Därför lägger vi stor känsla och energi på att våra gäster ska få en positiv mat- och smakupplevelse. Det är även av denna anledning vi har valt att inte exponera maten. Oavsett om du beställer en baguette, sallad eller pasta så görs den just för dig à la minute. Detta för att försäkra oss om att det vi serverar alltid håller en lika hög och jämn nivå.


Le Croissant söker nu Dig som vill vara köksbiträde inom ett väletablerat koncept!Vad gör ett köksbiträde på Le Croissant?

Större tiden av arbetstiden är förlagd i köket, där du arbetar tillsammans med det team av baristor samt kökschef för att säkerställa att allt håller en hög nivå och att kunderna får en positiv upplevelse.

Du har i uppgift att förbereda mat, servera mat samt hjälpa till i cafè. Du är noga med städning och har ett strukturerat arbetssätt!
Du gillar att jobba i ett högt tempo och ställer höga krav på dig själv för att ge kunderna ett minnesvärt besök.

Hur kan du veta att det är dig vi söker?

Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten person med goda ledaregenskaper.
Du brinner för matlagning och gillar nya utmaningar.
Du har ordning och reda och älskar att göra gästen nöjd!
Du förstår vikten och styrkan i att följa ett väl inarbetat koncept.
Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet.


Arbetet är krävande men utvecklande och du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv.Vad erbjuder vi dig?

Le Croissant befinner sig i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan stärkt varumärke blir ännu stärkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Le Croissant är ett företag som kännetecknas av en stärk kultur. vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

På Le Croissant är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får gå en service- och baristautbildning.

Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Övrigt

Skicka in din ansökan, CV och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock/Chef/Köksbiträde/Chef assistant

Ansök    Mar 1    iWork AB    Köksbiträde
Hizel AB i Karlstad söker kock/köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria och restaurang. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som kock förväntas du bland annat kunna baka pizza, laga orientaliska rätter samt ha erfarenhet inom yrket. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verk... Visa mer
Hizel AB i Karlstad söker kock/köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria och restaurang. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som kock förväntas du bland annat kunna baka pizza, laga orientaliska rätter samt ha erfarenhet inom yrket. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.


Hizel AB is looking for a Chef/kitchen assistant.
The work involves usual tasks within pizzeria and restaurang. We are looking for you who are stress-resistant and can work at a pace. As a chef you should know how to bake pizza, cook oriental food and have good experience within the industri. As a kitchen assistant, you should prepare, cook simple dishes, rinse, chop, etc.
We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff. Visa mindre

Kafémedarbetare - sommarjobb

Ansök    Mar 16    Karlstads kommun    Köksbiträde
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 med... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.I vår kaféverksamhet på Naturum Värmland består arbetsuppgifterna av bakning, beredning av smörgåsar, kassaarbete, disk, redovisning med mera.

Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och att ge service till våra besökare, vara påläst om parkens utbud och svara på frågor är viktiga delar i jobbet. 

Vi söker dig som har en positiv attityd, god samarbetsförmåga, är stresstålig och har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du har flera års erfarenhet från kafé- eller restaurang och gärna erfarenhet från bakning och kallskänkeuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Pizzabagare/Chef assistant

Ansök    Okt 23    iWork AB    Köksbiträde
Pizzeria Romstad AB i Karlstad söker köksbiträde och Pizzabagare. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Som Pizzabagare bakar du helst pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branchen. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bla... Visa mer
Pizzeria Romstad AB i Karlstad söker köksbiträde och Pizzabagare.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Som Pizzabagare bakar du helst pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branchen.
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.


Pizzeria Romstad AB is looking for a kitchen assistant and pizza baker.
The work involves usual tasks within Pizzeria. We are looking for you who are stress-resistant and can work at a pace. As a kitchen assistant, you should prepare, cook simple dishes, rinse, chop, etc. As a pizza baker, you prefer to bake pizza and you are recommended to have experience in the industry.
We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Köksbiträde/Chef assistant

Ansök    Sep 7    iWork AB    Köksbiträde
Hizel AB i Karlstad söker köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria och restaurang. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal. Hizel AB is looking for a kitchen assistant. The work involves usual tasks wi... Visa mer
Hizel AB i Karlstad söker köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria och restaurang. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.


Hizel AB is looking for a kitchen assistant.
The work involves usual tasks within pizzeria and restaurang. We are looking for you who are stress-resistant and can work at a pace. As a kitchen assistant, you should prepare, cook simple dishes, rinse, chop, etc.
We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Kock/Köksbiträde/ Cook

Ansök    Nov 12    iWork AB    Köksbiträde
Noason AB i Karlstad söker en kock eller köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som kock ska du kunna laga orientaliska rätter främst från mellanöstern och du rekommenderas ha erfarenhet inom branchen. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in... Visa mer
Noason AB i Karlstad söker en kock eller köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som kock ska du kunna laga orientaliska rätter främst från mellanöstern och du rekommenderas ha erfarenhet inom branchen. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc.
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.


Noason AB is looking for a cook or a kitchen assistant .
The work involves usual tasks within rastaurant. We are looking for you who are stress-resistant and can work at a pace. As a chef, you should be able to cook oriental dishes from middle east and you are recommended to have experience in the industry. As a kitchen assistant, you should prepare, cook simple dishes, rinse, chop, etc.
We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Pizzabagare/Köksbiträde/ Pizzabaker/Chef assistant

Ansök    Aug 5    iWork AB    Köksbiträde
Sundsta/Flamingo Pizzeria i Karlstad söker köksbiträde och Pizzabagare. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Som Pizzabagare bakar du helst pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branchen. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet o... Visa mer
Sundsta/Flamingo Pizzeria i Karlstad söker köksbiträde och Pizzabagare.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som köksbiträde ska du förbereda, laga enklare rätter, skölja, hacka etc. Som Pizzabagare bakar du helst pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branchen.
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.


Sundsta / Flamingo Pizzeria is looking for a kitchen assistant and pizza baker.
The work involves usual tasks within Pizzeria. We are looking for you who are stress-resistant and can work at a pace. As a kitchen assistant, you should prepare, cook simple dishes, rinse, chop, etc. As a pizza baker, you prefer to bake pizza and you are recommended to have experience in the industry.
We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Aug 31    iWork AB    Köksbiträde
Råtorp/Färjestad Pizzeria söker köksbiträde Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria, förbereda, rensa, diska och laga lättare rätter etc. Vi söker dig som är stresstålig, kan arbeta i tempo och ta egna initiativ. Tjänsten är hos Råtorp Pizzeria. Välkommen med din ansökan via epost! Visa mer
Råtorp/Färjestad Pizzeria söker köksbiträde
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria, förbereda, rensa, diska och laga lättare rätter etc. Vi söker dig som är stresstålig, kan arbeta i tempo och ta egna initiativ.


Tjänsten är hos Råtorp Pizzeria.


Välkommen med din ansökan via epost! Visa mindre

Söker köksbiträde

Ansök    Aug 4    Tansels Grill AB    Köksbiträde
Är du en köksbiträde som vill bli en del av vårt team som huserar på Våxnäsgatan21 i Karlstad. Ta då chansen att ringa oss 0736866342 Visa mer
Är du en köksbiträde som vill bli en del av vårt team som huserar på Våxnäsgatan21 i Karlstad. Ta då chansen att ringa oss 0736866342 Visa mindre

Tandoori Cook

Ansök    Maj 30    Indian Taste Karlstad AB    Köksbiträde
Indian Taste Karlstad is very popular indian restaurant in Central Karlstad from varmland county in sweden. Now we are looking for two kitchen assistants who has experiences regarding cooking indian food. interested candidate please welcome to send CV with your personal letter. Visa mer
Indian Taste Karlstad is very popular indian restaurant in Central Karlstad from varmland county in sweden.
Now we are looking for two kitchen assistants who has experiences regarding cooking indian food.
interested candidate please welcome to send CV with your personal letter. Visa mindre

Restaurang biträda

Ansök    Jul 28    Ekomat Karlstad AB    Köksbiträde
Hej Vi söker dig som har kunskap intresse och lite erfarenhet i restaurang branschen. Ska kunna klara hård arbete och stress. Snabbhet högprioriteras Du kommer att klara allt händer i en steakhouse. . Du som tror att det är ngt för dig gärna kontakta oss på mail. Visa mer
Hej
Vi söker dig som har kunskap intresse och lite erfarenhet i restaurang branschen. Ska kunna klara hård arbete och stress. Snabbhet högprioriteras Du kommer att klara allt händer i en steakhouse.
. Du som tror att det är ngt för dig gärna kontakta oss på mail. Visa mindre

Servicepersonal

Ansök    Nov 26    Tabbole AB    Köksbiträde
Vi söker dig som har ett driv inom service. Den vi söker har ett leende på läpparna, och ser inga problem utan endast lösningar. Ingen dag är den andra lik. Du ska sköta kassahantering, plocka disk, servera kaffe och vara trevlig. Visa mer
Vi söker dig som har ett driv inom service. Den vi söker har ett leende på läpparna, och ser inga problem utan endast lösningar.


Ingen dag är den andra lik.
Du ska sköta kassahantering, plocka disk, servera kaffe och vara trevlig. Visa mindre

Köksbiträde 50%

Ansök    Nov 21    LILLERUDSGYMNASIET    Köksbiträde
Vi söker köksbiträde till Lillerud. Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig är vi i behov av en vikarie i köket. På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag till våra elever och personal på skolan. Vi serverar cirka 200 portioner varje dag. Vi vill att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet, samt ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra. Det krävs att du har god... Visa mer
Vi söker köksbiträde till Lillerud.
Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig är vi i behov av en vikarie i köket.
På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag till våra elever och personal på skolan. Vi serverar cirka 200 portioner varje dag.
Vi vill att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet, samt ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra. Det krävs att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och har en vilja till utveckling.
Vikariatet är på 50% från 27/1 till 31/5-2020. Arbetet kommer att vara fem timmar per dag, fyra dagar per veckan (måndag-torsdag).
Tillträde: 27/1-20
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad, och här studerar idag 220 elever. Skolan bedriver gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är som friskola riksrekryterande. Ungefär 75% av eleverna bor på skolans elevhem.
Lillerudsgymnasiet har ett eget stort skoljordbruk på 320 ha varav 25% ekologiskt. För lantbruksinriktningen finns mjölkkor, svin och får samt maskinpark. För hästutbildningen finns en hästanläggning bestående av två ridhus, skolstall, lösdrift för unghästar samt elevstall. För inriktning trav har skolan ett eget stall på Färjestad travbana. För djurvårdsinriktningen finns ett nybyggt djurhus med kaniner, gnagare, fåglar, fiskar och reptiler samt en mindre veterinärklinik.


Vi satsar hela tiden på framtiden och utvecklar våra verksamheter, till exempel med miljöarbete och nya maskiner.
Lär gärna mer på www.lillerud.se och på vår Facebook sida. Visa mindre

Köksbiträde sökes till friskola

Ansök    Nov 8    Nyed Friskola Ek Fören    Köksbiträde
Vi söker från 1 januari köksbiträde till vårt skolkök. Arbetsuppgifter: Assitera kökschef med matlagning, servering, disk och städ Vara med och bidra till utveckling av skolans meny och köksrutiner Förbereda och servera mellanmål till fritids och förskola Vi söker dig som: Vill vara med och utveckla hälsosam mat, testa nya idéer och vara kreativ i köket Har arbetat i kök i minst 3 år och är bekant med ett storköks hygienrutiner och arbetsstruktur Är l... Visa mer
Vi söker från 1 januari köksbiträde till vårt skolkök.


Arbetsuppgifter:
Assitera kökschef med matlagning, servering, disk och städ
Vara med och bidra till utveckling av skolans meny och köksrutiner
Förbereda och servera mellanmål till fritids och förskolaVi söker dig som:
Vill vara med och utveckla hälsosam mat, testa nya idéer och vara kreativ i köket
Har arbetat i kök i minst 3 år och är bekant med ett storköks hygienrutiner och arbetsstruktur
Är lugn och stresstålig och har förmåga att arbeta självständigt
Har erfarenhet av att laga vegetarisk och vegansk mat
Är kommunikativ, positiv och samarbetsvillig
Tycker om att ha kontakt med elever och har gärna vara av att arbeta i skola/förskola
Är intresserad av hälsa och hållbarhet och delar föreningens värderingarOm skolan
Backa är en liten, nystartad friskola och förskola i Molkom med inriktning på en hållbar livsstil – både på ett inre och yttre plan. Målet är att lägga grunden för en inre hälsa som återspeglas i ett hälsosamt samhälle. På Backa Friskola har vi valt att servera endast vegetarisk mat. All mat är ekologisk och så långt möjlig lokalproducerad. Vi har just nu 30 barn på förskolan och 40 elever i grundskolan. Vi har som mål att växa under de kommande åren och söker en person som vill utvecklas och växa med oss. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Okt 29    Arkey Max AB    Köksbiträde
Restaurang Arkey Max söker köksbiträde Beskrivning av arbetsuppgifter Förberedning av mat, ta emot kunder och hantera kassa mm Beskrivning av kvalifikationer Kunna behärska svenska språket vana av arbete på restaurang, kunna ta emot våra kunder på ett bra sätt. Visa mer
Restaurang Arkey Max söker köksbiträde

Beskrivning av arbetsuppgifter
Förberedning av mat, ta emot kunder och hantera kassa mm

Beskrivning av kvalifikationer
Kunna behärska svenska språket vana av arbete på restaurang, kunna ta emot våra kunder på ett bra sätt. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 3    Tansels Grill AB    Köksbiträde
Tansels grill AB söker en Ansvarsfull och stresstålig person vars arbetsuppgifter blir att förbereda diska, och städa m.m Visa mer
Tansels grill AB söker en Ansvarsfull och stresstålig person vars arbetsuppgifter blir att förbereda diska, och städa m.m Visa mindre

Söes personal till restaurang

Ansök    Okt 15    Bergvik AB, Pizzeria    Köksbiträde
Vi söker två personal till Mamas pizzeria på Bergvik köpcentrum. Vi behöver en diskare till köket, personen ska kunna utföra andra delar av arbetet också. Den andra personen ska kunna ta kassan och vara serviceinriktad. De som söker till oss bör behärska svenska språket och det är fördel om de kan flera språk. Personerna bör tåla stress och ska kunna utföra arbetet på ett flexibelt sätt. Det är meriterande om personerna har tidigare arbetat inom service br... Visa mer
Vi söker två personal till Mamas pizzeria på Bergvik köpcentrum. Vi behöver en diskare till köket, personen ska kunna utföra andra delar av arbetet också. Den andra personen ska kunna ta kassan och vara serviceinriktad. De som söker till oss bör behärska svenska språket och det är fördel om de kan flera språk. Personerna bör tåla stress och ska kunna utföra arbetet på ett flexibelt sätt. Det är meriterande om personerna har tidigare arbetat inom service branschen.
Ni är välkomna och söka till oss via e-mail samt lämna CV och ett personligt brev hos oss. Visa mindre

Vi söker köksbiträde, We are looking for chef assistant

Ansök    Okt 28    DAIK KOLGRILL Aktiebolag    Köksbiträde
På kunds begäran söker vi köksbiträde. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som diskning, städning, assistera kockarna samt assistera vid buffeerna. Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig, kan hantera stress och arbeta i grupp. Tjänsten är hos DAIK KOLGRILL Aktiebolag. For a costumer we are looking for a kitchen assistant. The work entails customary tasks such as washing, cleaning, assisting the chefs and assisting at the buffets. We are lo... Visa mer
På kunds begäran söker vi köksbiträde.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som diskning, städning, assistera kockarna samt assistera vid buffeerna. Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig, kan hantera stress och arbeta i grupp.
Tjänsten är hos DAIK KOLGRILL Aktiebolag.


For a costumer we are looking for a kitchen assistant.
The work entails customary tasks such as washing, cleaning, assisting the chefs and assisting at the buffets. We are looking for you who is careful, cooperative, can handle stress and work in a group.
The position is at DAIK KOLGRILL Aktiebolag. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jul 10    Tabbole AB    Köksbiträde
Hej ,Vi behöver en personal till restaurangen ,laga lätt mat hjälpa till kocken förberedelser, städa i köket och diskaVi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!eAtt man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Visa mer
Hej ,Vi behöver en personal till restaurangen ,laga lätt mat hjälpa till kocken förberedelser, städa i köket och diskaVi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!eAtt man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Aug 14    Pizzeria Romstad    Köksbiträde
Vi på Pizzeria Romstad söker efter dig som kan jobba som köksbiträde. Arbetsuppgifterna består av förberedelse, lättare matlagning samt disk och städning. Du ska vara flexibel, stresstålig, ansvarsfull samt kunna arbeta i grupp.Positionen avser deltid med fast månadslön. Har du jobbat inom restaurangbranschen tidigare är det meriterande. Visa mer
Vi på Pizzeria Romstad söker efter dig som kan jobba som köksbiträde. Arbetsuppgifterna består av förberedelse, lättare matlagning samt disk och städning. Du ska vara flexibel, stresstålig, ansvarsfull samt kunna arbeta i grupp.Positionen avser deltid med fast månadslön. Har du jobbat inom restaurangbranschen tidigare är det meriterande. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jul 10    Tabbole AB    Köksbiträde
Hej , Vi söker en köksbiträde till vår restaurang.Du ska vara stresstålig ,ordningssam,kunna arbeta i team.Arbetsuppgifter: Laga lättmat,förberedelser,städning i köket,diska mm Visa mer
Hej , Vi söker en köksbiträde till vår restaurang.Du ska vara stresstålig ,ordningssam,kunna arbeta i team.Arbetsuppgifter: Laga lättmat,förberedelser,städning i köket,diska mm Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jun 23    Zao Street Kitchen AB    Köksbiträde
Du som söker ska kunna jobba i högt tempo, kunna klara av stress när det är mycket att göra. Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan. Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet. Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning, du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb. Skickar din ansökan till jobb@zaostreetkit... Visa mer
Du som söker ska kunna jobba i högt tempo, kunna klara av stress när det är mycket att göra. Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan. Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet. Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning, du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb. Skickar din ansökan till [email protected]   OBS! VÄNLIGEN RING EJ TILL RESTAURANGEN. Visa mindre

Söker en person ska Laga lätt mat , förberedelser , städning i köket diska m.m

Ansök    Jun 7    Norrstrands Pizzeria AB    Köksbiträde
Norrstrands pizzeria Ab söker en person ska laga lätt mat,förberedelser,städning i köket,diska m.mVälkommen med din ansökan ! Visa mer
Norrstrands pizzeria Ab söker en person ska laga lätt mat,förberedelser,städning i köket,diska m.mVälkommen med din ansökan ! Visa mindre

Bastard Burgers söker Kock (Extra)

Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba i team och kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Visa mer
Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba i team och kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Visa mindre