Lediga jobb DAIK KOLGRILL AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från DAIK KOLGRILL AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Köket

Ansök    Jun 10    DAIK KOLGRILL AB    Köksbiträde
Jobba i köket och laga mat om han kan inte laga mat vi kan lära honom och ibland han kan diska och städa Visa mer
Jobba i köket och laga mat om han kan inte laga mat vi kan lära honom och ibland han kan diska och städa Visa mindre

Restaurang

Ansök    Nov 2    DAIK KOLGRILL AB    Restaurangbiträde
DAIK KOLGRILL AB söker nu ett restaurangbiträde. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. Arbetet innebär, lättare matberedning, disk och städ. Att vara en pigg och glad medarbetare som alltid sätter gästen och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Tjänsten är på heltid. Intervjuer sker löpande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen... Visa mer
DAIK KOLGRILL AB söker nu ett restaurangbiträde. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. Arbetet innebär, lättare matberedning, disk och städ.
Att vara en pigg och glad medarbetare som alltid sätter gästen och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Tjänsten är på heltid. Intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre