Lediga jobb som Affärsutvecklare i Karlstad

Se lediga jobb som Affärsutvecklare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Regionssäljare

Ansök    Sep 22    Eyes4work AB    Affärsutvecklare
Vilka är vi: Vår vision är att vi ska bli Sveriges bästa arbetsförmedlare, och nu söker vi dig som har drivet och engagemanget att vara med på vår resa. Vi förstår hur viktigt det är med ett jobb i varje persons liv och är övertygade om att varje individ har en plats på arbetsmarknaden eller i studiesammanhang. Därför har vi sedan 2018 arbetat med att hjälpa människor så att de ska kunna försörja sig själva och på så vis skapa sig en meningsfull tillvaro.... Visa mer
Vilka är vi:

Vår vision är att vi ska bli Sveriges bästa arbetsförmedlare, och nu söker vi dig som har drivet och engagemanget att vara med på vår resa. Vi förstår hur viktigt det är med ett jobb i varje persons liv och är övertygade om att varje individ har en plats på arbetsmarknaden eller i studiesammanhang. Därför har vi sedan 2018 arbetat med att hjälpa människor så att de ska kunna försörja sig själva och på så vis skapa sig en meningsfull tillvaro. Vi finns idag på ett 100-tal orter runtom i landet och varje dag lämnar minst åtta deltagare våra matchingstjänster för att börja på ett nytt jobb eller starta en utbildning varje dag.

Dina arbetsuppgifter:

Som Regionsäljare hos Eyes4work blir din uppgift att driva, skapa affärer och utveckla verksamheten så att det gynnar företaget och våra deltagare.
Du är ansvarig för att sammanställa resultat och att skapa en målbild för att uppnå resultat i ditt område. Du jobbar mycket med att skapa kontakter och förmedla dem till våra deltagare.
Tillsammans med handledare och Regionchef kommer du att jobba målinriktat med att utveckla resultatet i ditt område.
Rollen innebär en del resor i tjänsten.

Din profil:

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av sälj och kontaktskapande
• Meriterande utbildning inom Sälj och affärsutveckling eller motsvarande.
• Körkort och tillgång till egen bil
• Du har god dator- och systemvana, Ska ha god kunskap inom officepaketen främst Excel.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, meriterande om du talar fler språk.
• Haft roller inom samverkan och ett utarbetat nätverk är meriterande
• Avslutad gymnasieutbildning

Vi tror att du som söker tjänsten är en självständig person som trivs i en roll där du drivs av resultat, älskar att träffa människor och skapa nätverk.

För att trivas i rollen ser vi även att du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och ser möjligheter i förändring. Vidare har du förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor och lätt för att se helheten.

Vi erbjuder dig chansen att arbeta tillsammans med ett gott gäng med stor kompetens här på Eyes4work, vi har bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar och vi omfattas dessutom av kollektivavtal vilket innebär ett antal försäkringar och tjänstepension som vi som företag betalar för dig. Visa mindre

Ung Företagsamhet Värmland söker en projektledare för grundskolan

Ansök    Jun 8    Qtym AB    Affärsutvecklare
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2009 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 150 anställda i hela landet. I Värmland är ... Visa mer
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2009 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 150 anställda i hela landet. I Värmland är vi ett team på sju medarbetare som utgår från vårt kontor i Inre hamn i Karlstad.

Ung Företagsamhet Värmland söker en entreprenöriell, utvecklingsbenägen och nyfiken person som tillsammans med oss vill verka för att fler barn och ungdomar ska få utveckla sitt entreprenörskap och sin företagsamhet. Du är utåtriktad, har lätt för att ta nya kontakter och har förmågan att fånga intresset och inspirera stora som små grupper.

Tjänsten består i huvudsak av:

• Införsäljning av Ung Företagsamhets läromedel och koncept på länets alla
• grundskolor
• Föreläsa, inspirera och coacha lärare och i vissa fall elever i grundskolan
• Utveckling av utbildningar och Ung Företagsamhets erbjudande till skolor
• Ansvar för att utbilda och arrangera utvecklande aktiviteter för lärare
• Möten och nära kontakt med lärare, SYV, rektorer och skolchefer
• Delta i mässor och andra aktiviteter som genomförs av regionkontoret

Vi söker en utåtriktad och målfokuserad kollega som gillar försäljning och har lätt för att kommunicera i både skrift och tal. Du ska ha ett starkt intresse av att skapa och bibehålla goda relationer. I den här rollen når du framgång om du känner starkt för entreprenörskap och barn- och ungdomars utveckling. Det är viktigt att du trivs med att prata inför både små och stora grupper, entusiasmera och utbilda samt är lösningsorienterad. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Det är meriterande om du är insatt i skolans och lärarens roll, dess förutsättningar och har kännedom om skolans styrdokument. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, erfarenheter och din inställning. Periodvis är det många aktiviteter på gång samtidigt vilket innebär högt tempo och flexibilitet för att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har möjlighet att påverka verksamheten. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet.

Tjänsten är en heltid med provanställning i 6 månader. Vi har vårt kontor i centrala Karlstad som vi utgår från, men tjänsten innebär en hel del möten och skolbesök i hela länet. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid och ibland helger.

Tillträde:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan:

Ansök senast 25 juni. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan

För frågor eller funderingar, kontakta Sofia Graflund på Qtym:

[email protected] alt 070-423 34 23 Visa mindre

Innovation Manager till Compare

Ansök    Feb 9    Linck i Karlstad AB    Affärsutvecklare
Drivs du av möjligheten att påverka och skapa betydande förändringar i samhället genom avancerade digitala lösningar? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Innovation Manager hos Compare! Vad erbjuder vi? - En dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra skillnad. - Möjlighet att arbeta med avancerade digitala lösningar och innovationer. - En plats i ett engagerat team med stor passion för samhällsutveckling. - En utvecklande ro... Visa mer
Drivs du av möjligheten att påverka och skapa betydande förändringar i samhället genom avancerade digitala lösningar?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Innovation Manager hos Compare!

Vad erbjuder vi?

- En dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra skillnad.

- Möjlighet att arbeta med avancerade digitala lösningar och innovationer.

- En plats i ett engagerat team med stor passion för samhällsutveckling.

- En utvecklande roll i en organisation som uppmuntrar kreativitet och entreprenörskap.

Om tjänsten

Sverige och världen navigerar genom en komplex terräng av samhällsutmaningar där lösningar inte bara är nödvändiga, de är akuta. Compare har en vision om att skapa hållbara, robusta städer och samhällen genom gränsöverskridande samarbeten där avancerad digitalisering är en avgörande komponent. Genom att omfamna forskningens insikter, entreprenörernas kreativitet, näringslivets dynamik och det offentliga engagemanget kan vi gradvis forma en bättre framtid.

Som Innovation Manager hos Compare leder du kritiska innovationsprocesser som stakar ut vägen för en hållbar samhällsomvandling. För oss är AI, cybersäkerhet, högpresterande datorberäkningar (HPC) och Internet of Things (IoT) inte bara teknologier utan också katalysatorer för förändring. I rollen utforskar du möjligheter, attraherar kapital och skriver projektansökningar för att driva på omställningen med stöd av tech.

I rollen ingår bland annat att:

- Leda innovations- och förändringsprocesser tillsammans med aktörer regionalt, nationellt och internationellt.

- Konkret stödja företag och organisationer i deras digitala transformationsresa.

- Utveckla processer och stödtjänster som underlättar digital transformation.

- Identifiera och initiera aktiviteter för att stimulera användningen av tech i olika branscher.

- Ha kontinuerlig kontakt med offentlig sektor, akademi, civilsamhälle och företag för att fånga in behov och utveckla processer.

Om dig

Vi tror att ditt hjärta brinner för digital transformation och du är fascinerad av hur teknik kan öppna nya möjligheter och föra samman människor på regional, nationell och internationell nivå. Om detta är i linje med dina ambitioner så tänker vi att det kan vara du som är vår nästa ledare inom innovation.

Du är en sann entreprenör i själen, som förstår betydelsen av att experimentera, utveckla och lära i en iterativ process. Dina ledaregenskaper hjälper dig och ditt team att navigera genom organisatorisk komplexitet och agera i det operativa - alltid med blicken fäst på morgondagens mål. Flexibilitet och din förmåga att snabbt anpassa dig till förändrade förutsättningar är avgörande i din roll. För att trivas i rollen så behöver du vara en lagspelare som gillar att jobba i team och trivas med agila metoder och arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Om Compare

Compare är en oberoende innovationsplattform som möjliggör och genomför satsningar inom tech i samverkan med det omgivande samhället, över hela landet. Compare arbetar för att hitta lösningar på samhällsutmaningar och för att öka näringslivets konkurrenskraft med stöd av ny digital teknik, data och innovativa lösningar.

Verksamheten grundades år 2000 och idag finns vi med kontor i Karlstad, Arvika och Stockholm. Vi har vår bas i Karlstad men arbetar regionalt, nationellt och internationellt. På Compare arbetar ett 20-tal engagerade individer med betydelsefulla förändringsarbeten inom områden som cybersäkerhet, digital hälsoinnovation och datadriven affärsutveckling. Hos oss har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar kopplade till Agenda 2030 - de globala målen för hållbar utveckling.Om processen

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på [email protected] eller Johan Cederholm på [email protected]. Ansök senast den 20 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tjänstedesigner till Attityd i Karlstad

Ansök    Feb 28    Qtym AB    Affärsutvecklare
Vi på Attityd i Karlstad är experter på information och att tillsammans med människor generera värdeskapande insikter. Vi ger dig och din verksamhet det avgörande underlaget för att utvecklas. Allt vi levererar är handgjort med unika analyser grundade på över 25 års kunskap. Idag är Attityd ett etablerat företag som tagit sig an uppdrag från en mängd olika branscher runt om i Sverige. Tillsammans med våra kunder tar vi fram den bästa lösningen för att uppn... Visa mer
Vi på Attityd i Karlstad är experter på information och att tillsammans med människor generera värdeskapande insikter. Vi ger dig och din verksamhet det avgörande underlaget för att utvecklas. Allt vi levererar är handgjort med unika analyser grundade på över 25 års kunskap. Idag är Attityd ett etablerat företag som tagit sig an uppdrag från en mängd olika branscher runt om i Sverige.
Tillsammans med våra kunder tar vi fram den bästa lösningen för att uppnå önskvärd utveckling

Vi vill nu stärka vårt team med en kreativ tjänstedesigner.

Om rollen
Som tjänstedesigner hos oss ansvarar du bland annat för att kartlägga kundens behov och verklighet, visualisera och kommunicera kundinsikter samt driva utvecklings- och innovationsarbete.
Du kommer även att träna och coacha våra kunder i att involvera användare med hjälp av tjänstedesign, kundresor, förändringsledning och ständigt förbättringsarbete.
Vi utvecklar designdelen av vår verksamhet just nu och du kommer att ha stora möjligheter att sätta din prägel på den utvecklingen.

Vem är du?
Du har god vana av researcharbete/planeringsarbete, tjänstedesignmetodik och verktyg.
Du är lyhörd och inkluderar andra genom ett pedagogiskt och empatiskt arbetssätt.
Du gillar att leda workshops och utbildningar av skiftande storlek och är van vid att kunna planera uppdrag/projekt och förhålla dig till deadlines och ekonomiska ramar.
Att du har ett eget driv, gillar utveckling, att testa nya saker och har god analytisk förmåga ser vi är en viktig del hos dig för att trivas i rollen.
Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, projektledning, följeforskningsuppdrag, utredningar, utvärderingar, marknadsanalyser eller motsvarande är det meriterande.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning med betoning på beteendedesign/tjänstedesign/förändringsledning/organisationsutveckling/innovationsledning/
digital transformation eller motsvarande.
Vidare ser vi att du:

• Haft en ledande roll minst 3 år i flera tjänstedesignprojekt
• Har djup förståelse för Design Thinking-metoder
• Har mycket god analytisk förmåga
• Har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg för visualisering och dokumentation av kund- och användarbehov
• Har erfarenhet av att samarbeta både med beställare och med UX-designers och utvecklare i team och projekt för framtagning av digitala tjänsteupplevelser

Vår kultur och miljö
Du hamnar i en miljö med ett gäng nyfikna människor och i ditt arbete som tjänstedesigner hos oss kommer du bidra till samhällsutvecklingen och göra avtryck hos kunden, där du är med och utvecklar företag och organisationer i en positiv riktning. Vi arbetar branschöverskridande och lär oss därmed mycket om olika typer av verksamheter, vilket är roligt, varierande och allmänbildande.

Du kommer in under en spännande fas i vår utveckling med fokus på ett värdestyrt arbete som präglas av självledarskap. Den vi söker identifierar sig med våra värderingar Lärande, Utforskande, Trygghet och Avtryck, och vi tror att du letar just nu efter en organisation som är i samklang med dina personliga värderingar, som du har aktivt jobbat med och reflekterat kring.

Arbetstid: Vi tänker oss 70-100 %, tillsvidareanställning

Ansökan
Ansökan görs via Attityds hemsida HÄR

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor och funderingar? Kontakta Nina Engdahl på 0708-74 18 94 eller [email protected] Visa mindre

Affärsutvecklare Yh

Medborgarskolan – där intresse blir kunskap Medborgarskolan är ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla själv... Visa mer
Medborgarskolan – där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga och modiga människor. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till organisationens utveckling och arbetar aktivt med att skapa individuella möjligheter för varje medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi har en stark vilja och driv till att ligga i framkant för att skapa morgondagens lärande.

Medborgarskolan satsar och rustar för framtiden!

Medborgarskolan Värmland-Örebro är inne i en expansiv fas. Vi växer och behöver förstärka teamet med en affärsutvecklare till vår yrkeshögskoleverksamhet. Detta är en ny roll hos oss så du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas samt utveckla metoder och arbetssätt inom ramarna för tjänsten.

Om rollen

Som affärsutvecklare tar du fram nya yrkeshögskoleutbildningar samt andra relevanta kompetensutvecklingsutbildningar. Du är en vass omvärldsbevakare som för dialog med näringsliv, arbetsgivare och identifierar kompetensbehov som leder fram till ansökningar som har stor chans till beviljande hos Myndigheten för yrkeshögskolan, alternativt kurser/kurspaket som kan erbjudas företag och privatpersoner.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:


• Har akademisk utbildning och relevant yrkeserfarenhet.
• Har erfarenhet av att arbeta inom Yh.
• Har erfarenhet av affärsutveckling inom utbildningsområdet.
• Har förmåga att använda dina befintliga kontakter och utvidga ditt nätverk.
• Kan skapa och bibehålla goda kundrelationer.

 

För att trivas med tjänsten gillar du att arbeta självständigt och kan planera dina arbetsuppgifter och tid mot skarpa deadlines. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt administrativ kompetens.

Det är meriterande om du har erfarenhet av och förankring inom IT-sektorn.

Placeringsort är Örebro eller Karlstad.

 

Kontaktinformation


För mer information är du välkommen att kontakta Verksamhetschef, Josefine Strömberg på [email protected] eller på 076-172 82 43.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Visa mindre

Affärsutvecklare B2B

Ansök    Maj 15    NWT Media AB    Affärsutvecklare
Vill du vara med och bidra till att säkra lokaljournalistikens roll på den svenska mediemarknaden? Nu finns chansen att bli affärsutvecklare i ett strategisk viktigt projekt inom NWT Media. Om satsningen? NWT Media gör nu en storsatsning på tre av koncernens titlar för att säkra framtiden för lokaljournalistiken. Satsningen omfattar sju tjänster varav fyra är journalister. Tjänsterna fördelas på titlarna Arvika Nyheter, Nya Kristinehamns-Posten och Värm... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att säkra lokaljournalistikens roll på den svenska mediemarknaden? Nu finns chansen att bli affärsutvecklare i ett strategisk viktigt projekt inom NWT Media.

Om satsningen?
NWT Media gör nu en storsatsning på tre av koncernens titlar för att säkra framtiden för lokaljournalistiken. Satsningen omfattar sju tjänster varav fyra är journalister. Tjänsterna fördelas på titlarna Arvika Nyheter, Nya Kristinehamns-Posten och Värmlands Folkblad. Syftet är att utveckla journalistiken, ta fram nya digitala erbjudanden och skapa nya annonsprodukter för den lokala marknaden.?
I samband med detta förstärker vi vår marknadsavdelning som jobbar med samtliga av koncernens titlar.

 

Om NWT Media
NWT Media AB är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, bredband, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland.

 

Om rollen
Som affärsutvecklare fokuserar du på att utveckla eller förbättra nya digitala produkter, tjänster, lösningar och/eller affärsmodeller i partnerskap med nya och befintliga annonskunder, främst på våra titlar Nya Kristinehamns Posten och Arvika Nyheter

Du bidrar med insikter om specifika branscher, följer upp försäljningen och stöttar säljorganisationen med kontaktytor, nätverk och i möten.

Externa möten och kontaktnät kommer krävas för att skapa framgång i projekten och för att nå uppsatta mål och KPI:er.

Ditt ansvar kommer att bestå av flera delar där du bland annat kravställer mot medarbetare i projektteamen men där det också finns en stor förväntan på egen kreativitet, affärsutveckling och bearbetning av marknaden för att öka förståelsen inom de specifika branscher kopplade till resp projekt

Som affärsutvecklare har du ansvar för uppföljning, utvärdering och analys av genomförda projekt inom B2B. Det förväntas också att vid behov driva egna projekt och satsningar inom t ex en specifik bransch.

I rollen ingår att:

- Driva på förändringar och ha fokus på att öka de digitala annonsintäkterna på NKP och AN genom att ta fram, förbättra, förenkla eller förfina rutiner, processer, produkter eller tjänster kopplade till B2B-affären.

- Bidra till att vi når våra totala säljmål samt uppsatta KPI:er för olika projekt och satsningar.

- Omvärldsbevaka för att driva på affärsutveckling och identifiera branschförändringar som gör det möjligt för NWT Media att ta del av nya intäkter.

- Skapa goda relationer med annonsörer och mediebyråer.

- Säkerställa att de produkter och tjänster vi lanserar på marknaden håller absoluta högsta klass

- Säkerställa att rätt processer finns för att maximera titlarnas potential.

 

Om dig
Vi ser att du har:

o Erfarenhet av försäljning, marknadsföring och media

o Utbildning eller erfarenhet av affärsutveckling

o Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens.

o Förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara mycket drivande.

o Ett mål- och resultatinriktat fokus.

o Ett strukturerat arbetssätt som underlättar ditt arbete

o Förståelse för det digitala ekosystemet

o Relevant digital, teknisk förståelse och kunskap

o Ett analytiskt kunnande och en förståelse för att kunna ta beslut utifrån data.

o God förmåga att på ett pedagogiskt sätt utbilda och informera om de nya produkter/tjänster som plockas fram inom givet ansvarsområde.

 

Det här erbjuder vi
- En kreativ arbetsplats där du får utlopp för egna – gärna galna - idéer? ?

- Tillfälle att bli en del av en bransch och arbetsplats som är mitt i en digital förändringsresa?

- Möjlighet att boka stugor i Trysil, Florida och Gran Canaria till förmånligt pris?

- Kollektivavtal som erbjuder tre extra ledighetsdagar per år?

- Friskvårdsbidrag 

 

Övrig information
Vid frågor kontakta: Malin Wijkström, chef för Företagsmarknad, [email protected], tel 054-199829 Facklig kontakt: Jessica Södersten [email protected], 054-199640

Tjänsten är en: Tidsbegränsad anställning på två år

Omfattning: Heltid?

Tillträde: Enligt överenskommelse?

Placeringsort: Karlstad

Sista ansökningsdag:? 5 juni 2023 och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Sortimentsutvecklare

Ansök    Maj 18    AB Pictura    Affärsutvecklare
Tjänsten: Tillsammans med våra sortimentsplanerare blir du ansvarig för att driva och utveckla flera av våra produktområden till den svenska detaljhandeln. Vi söker dig som är driven, analytisk och lösningsfokuserad. Du jobbar tätt tillsammans med våra produktutvecklare och KAM för att ta fram det bästa och mest lönsamma sortimentet till våra kunder. Du ansvarar för budgetering och lönsamhet för ett eller flera produktområden. Tillsvidareanställning med 6 ... Visa mer
Tjänsten:
Tillsammans med våra sortimentsplanerare blir du ansvarig för att driva och utveckla flera av våra produktområden till den svenska detaljhandeln.
Vi söker dig som är driven, analytisk och lösningsfokuserad. Du jobbar tätt tillsammans med våra produktutvecklare och KAM för att ta fram det bästa och mest lönsamma sortimentet till våra kunder. Du ansvarar för budgetering och lönsamhet för ett eller flera produktområden.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
För denna tjänst vill vi att du:
• Känner stor motivation att visa framfötterna och växa hos oss
• Kan hantera word och excel
• Vi ser gärna att du har en högskole-/universitetsutbildning inom det ekonomiska området eller närliggande


Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och söker någon som:
• Är positiv och prestigelös med vilja och drivkraft att självständigt lösa problem
• Har entreprenörsanda
• Ser problem som en utmaning
I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet, och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös lagspelare. Vi söker dig som tycker det är kul att arbeta med sortimentsutveckling. Du gillar ansvar, du har goda kommunikativa färdigheter och god förmåga att arbeta i ett lag med andra såväl som självständigt. Som person är du engagerad, nyfiken att lära dig mer, strävar efter att leverera ditt yttersta, räds inte att prova på nya saker och har stor social kompetens.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot din ansökan.
Skriv "Sortimentsutvecklare" i ämnesraden på ditt mail och skicka in till:
[email protected] Visa mindre

Affärsutvecklare Värmland

Ansök    Aug 16    Nobina Sverige AB    Affärsutvecklare
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. I Nobina Sverige är vi idag ca 6500 medarbetare med verksamhet i hela landet. Läs gärna mer på www.nobina.se. Nu har du möjligheten att bidra till denna samhällsviktiga funktion och bli en del av ett team m... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. I Nobina Sverige är vi idag ca 6500 medarbetare med verksamhet i hela landet. Läs gärna mer på www.nobina.se.
Nu har du möjligheten att bidra till denna samhällsviktiga funktion och bli en del av ett team med starkt resenärsfokus!
Som affärsutvecklare på Nobina får du stort ansvar för att utveckla befintlig affär men också för att hitta nya affärsmöjligheter. Du ingår i den lokala ledningsgruppen på trafikområde Värmland och du har även flera affärsutvecklarkollegor på andra trafikområden i Sverige.
Tillsammans driver ni Nobinas affärsutveckling till nya nivåer.
Rollen som affärsutvecklare på Nobina
Som affärsutvecklare är du ansvarig för att driva arbetet med att utveckla och hitta potential i Nobinas trafikavtal och ständigt utveckla erbjudandet. Detta innebär att löpande bevaka och analysera marknaden och resenärernas behov. Det är avgörande i rollen att identifiera utvecklingspotentialen både i den egna busstrafiken som ligger i det geografiska området men även regelbundet undersöka och identifiera externa affärsmöjligheter inom nya affärssegment.
Du ansvarar för att planerade utvecklingsaktiviteter i affärs- och handlingsplaner genomförs. Du är relationsbyggande och genom nätverk med relevanta kontaktytor och beslutsfattare påverkar du befintliga eller kommande affärsmöjligheter. Du kommer också att arbeta med anbud och nya affärer utanför kontrakten där du i upp till medelstora projekt agerar projektledare och håller ihop ett team.
Inom flera områden har du stöd att tillgå från Nobinas centrala funktioner, särskilt i större anbud och projekt. Exempelvis finns stöd i roller som Marknadsanalytiker, KAM och Anbudsprojektledare. Tillsammans med stödfunktioner och Trafikområdets ledningsgrupp agerar du framgångsrikt och vinner nya affärer.
Vad söker Nobina hos sin nya affärsutvecklare?
För att trivas och lyckas i denna roll krävs det att du har förmåga att ta initiativ samt uthålligheten att arbeta långsiktigt mot uppsatta mål och att du gör detta på ett strukturerat och noggrant sätt. Du behöver ha en förståelse för långa kontrakt där du löpande identifierar utvecklingspotential och bygger goda relationer över tid för att både skapa potential inom både mindre och större affärer. Du har en god ekonomisk förståelse och du får gärna tycka om att vara väl insatt i kontraktsvillkor och affär.
Du kommer både att arbeta självständigt men även i projekt och därför är det viktigt att du har god förmåga och vana vid att projektleda. Du ska vara kommunikativ och duktig på att skapa relationer, både internt och externt.
Utöver dessa viktiga personliga egenskaper har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning och/eller affärsutveckling men du kan även ha byggt motsvarande kunskap genom arbetslivet. En projektledande bakgrund och erfarenhet inom upphandling kan ses som särskilt meriterande. Du har arbetslivserfarenhet om minst ca 5 år inom dessa områden! Utöver dessa kunskaper har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska genom tal och skrift samt innehar B-körkort.
Nobinas erbjudande till dig!
Nobinas är en arbetsplats som jobbar aktivt för mångfald och att utnyttja alla medarbetares kompetens, engagemang och möjligheter. Detta förtydligas genom de tre värderingar som präglar verksamheten och den kultur som genomsyrar organisationen:
Vi respekterar varandra
Vi bryr oss
Vi tar ansvar
Dessa värderingar utgör grunden i Nobinas arbete för att nå sin vision - alla vill resa med oss. Du kan i denna tjänst både bidra till att förenkla människors vardag och även arbeta aktivt för en hållbar miljö och framtid. Visst är det svårt att tacka nej till detta erbjudande?
Läs mer om Nobina här! https://www.nobina.com/sv/
Är det något du undrar över? Ta kontakt med Affärschef Åsa Tobiasson, [email protected], 070-1872560 för mer information.
Fackliga kontaktpersoner:  
SACO: Åsa Löwner, e-post: [email protected]
Unionen: Lars Alm, e-post: [email protected]
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid, individuell lönesättning tillämpas.  
Ansökan
Vi vill ha in din ansökan senast 2022-09-04.
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Visa mindre

Sortimentsutvecklare

Ansök    Jun 10    AB Pictura    Affärsutvecklare
Tjänsten: Tillsammans med våra sortimentsplanerare blir du ansvarig för att driva och utveckla flera av våra produktområden till den svenska detaljhandeln. Vi söker dig som är driven, analytisk och lösningsfokuserad. Du jobbar tätt tillsammans med våra produktutvecklare och KAM för att ta fram det bästa och mest lönsamma sortimentet till våra kunder. Du ansvarar för budgetering och lönsamhet för ett eller flera produktområden. Tillsvidareanställning med 6... Visa mer
Tjänsten:
Tillsammans med våra sortimentsplanerare blir du ansvarig för att driva och utveckla flera av våra produktområden till den svenska detaljhandeln.
Vi söker dig som är driven, analytisk och lösningsfokuserad. Du jobbar tätt tillsammans med våra produktutvecklare och KAM för att ta fram det bästa och mest lönsamma sortimentet till våra kunder. Du ansvarar för budgetering och lönsamhet för ett eller flera produktområden.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
För denna tjänst vill vi att du:
• Känner stor motivation att visa framfötterna och växa hos oss
• Kan hantera word och excel
• Vi ser gärna att du har en högskole-/universitetsutbildning inom det ekonomiska området eller närliggande


Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och söker någon som:
• Är positiv och prestigelös med vilja och drivkraft att självständigt lösa problem
• Ser problem som en utmaning
I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet, och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös lagspelare. Vi söker dig som tycker det är kul att arbeta med sortimentsutveckling. Du gillar ansvar, du har goda kommunikativa färdigheter och god förmåga att arbeta i ett lag med andra såväl som självständigt. Som person är du engagerad, nyfiken att lära dig mer, strävar efter att leverera ditt yttersta, räds inte att prova på nya saker och har stor social kompetens.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot din ansökan.
Skriv "Sortimentsutvecklare" i ämnesraden på ditt mail och skicka in till:
[email protected] Visa mindre

Digital Transformation Manager (English version)

Ansök    Mar 18    Linck i Karlstad AB    Affärsutvecklare
Are you a leader and entrepreneur at heart with a passion for tech and making a difference in society? If the answer is yes, we think you should apply for the important position as Digital Transformation Manager at Compare! Tech creates opportunities to develop and strengthen companies and organizations business models and competitiveness. As a Digital Transformation Manager, you will lead the work of supporting companies and organizations digital transf... Visa mer
Are you a leader and entrepreneur at heart with a passion for tech and making a difference in society?

If the answer is yes, we think you should apply for the important position as Digital Transformation Manager at Compare!

Tech creates opportunities to develop and strengthen companies and organizations business models and competitiveness. As a Digital Transformation Manager, you will lead the work of supporting companies and organizations digital transformation with the goal of creating a more sustainable society.

About the job

The digital transformation in companies can be driven in many ways and Compare has the task of making it easier for companies to establish tomorrow's business. Tech is an enabler for developing services in all industries and Compare contributes with expertise and resources to work with innovation between companies, academia, the public sector and entrepreneurs. They are currently working on new ways to attract cutting-edge digital expertise to companies, establish collaborations around IndTech, CleanTech and HealthTech and with further development of Compare's digital transformation platform Be Digital.

Among other tasks, this role includes:

- Carrying through innovation- and change processes together with actors regionally, nationally and internationally.
- Support companies and organizations in taking steps in their digital transformation.
- Develop and package services that facilitate digital transformation processes
- Identify and start activities to stimulate the use of tech in different industries
- Have continuous contact with companies to capture needs and stimulate the development of services that can be widely spread
- Collaborate with regional, national and international actors in the innovation support system.

About you

We think that you are an entrepreneur at heart who is passionate about supporting others and making a difference in society. You like working in teams and have good experience of agile working methods. We would like to see that you both like working in direct contact with the companies and together with other actors. You have good leadership qualities when it comes to collaborating in projects with many different actors who can have different driving forces and goals.

You are comfortable with flexible working conditions and have no problems redirecting in the event of changed conditions. You like to help companies and organizations succeed, are good at analyzing and understanding needs and like to follow companies development journeys.

About Compare

Compare is a tech innovation cluster where established companies, startups, the public sector, investors, researchers and the innovation support system work together as partners to solve society's challenges with the help of future- oriented tech.

Compare is primarily a virtual workplace where we collaborate closely in smaller innovation teams. To a large extent you have the opportunity to decide for yourself where and when you want to work. As support, there are fantastic colleagues in their hubs in Karlstad, Arvika and Oslo.

You work with an agile approach with a lot of room to find solutions to the challenges you face. They always work with the perspective of how tech and innovation can contribute to a more sustainable society.

At Compare, you have a unique opportunity to be a part of the work of developing outstanding innovations and new technology that contributes with solutions to complex challenges for the future.

But above all, they have a lot of fun together while making the world a better place - one idea, one innovation and one person at a time!

About the process

If you have any questions about the service or the process, you are welcome to contact Sebastian Ullström on telephone +4672 202 40 49 or Anna Olsson on telephone +4670 556 88 24.

Deadline for applications is March 30.

Welcome with your application! Visa mindre

Digital Transformation Manager

Ansök    Mar 18    Linck i Karlstad AB    Affärsutvecklare
Är du en ledare och entreprenör i själen med hjärta för tech och brinner för att göra skillnad i samhället? Då tycker vi att du ska söka den viktiga tjänsten som Digital Transformation Manager på Compare! Tech skapar möjligheter att utveckla och stärka företags och organisationers affärsmodeller och konkurrenskraft. Som Digital Transformation Manager kommer du att leda arbetet med att stödja företags och organisationers digitala transformation med målet ... Visa mer
Är du en ledare och entreprenör i själen med hjärta för tech och brinner för att göra skillnad i samhället?

Då tycker vi att du ska söka den viktiga tjänsten som Digital Transformation Manager på Compare!

Tech skapar möjligheter att utveckla och stärka företags och organisationers affärsmodeller och konkurrenskraft. Som Digital Transformation Manager kommer du att leda arbetet med att stödja företags och organisationers digitala transformation med målet att skapa ett mer hållbart samhälle.

Om tjänsten

Den digitala transformationen i företag kan drivas på många sätt och Compare har till uppdrag att underlätta för företagen att etablera morgondagens affärer. Tech är en möjliggörare för att utveckla värdeskapande tjänster i alla branscher och Compare bidrar med kompetens och resurser för att arbeta med innovation mellan företag, akademi, offentlig sektor och entreprenörer. Compare arbetar just nu med nya sätt att attrahera digital spetskompetens till företagen, etablera samarbeten kring IndTech, CleanTech och HealthTech och med vidareutveckling av den digitala transformationsplattformen Be Digital.

I rollen ingår bland annat att:

- Driva innovations- och förändringsprocesser tillsammans med aktörer regionalt, nationellt och internationellt.
- Konkret stödja företag och organisationer i att ta steg i sin digitala transformation.
- Utveckla och paketera tjänster som underlättar digitala transformationsprocesser
- Identifiera och starta aktiviteter för att stimulera användningen av Tech i olika branscher
- Ha kontinuerlig kontakt med företag för att fånga in behov och stimulera utveckling av tjänster som kan spridas till många
- Samarbeta med regionala, nationella och internationella aktörer i innovationsstödssystemet.


Om dig

Vi ser gärna att du är en entreprenör i själen som brinner för att stödja andra och göra skillnad i samhället. Du gillar att jobba i team och har god erfarenhet av agila metoder och arbetssätt. Vi ser gärna att du både gillar att arbeta i direkt kontakt med företagen och tillsammans med andra aktörer. Du har goda ledaregenskaper då det gäller att samarbeta i projekt med många olika aktörer som kan ha olika drivkrafter och mål.

Du trivs med flexibla arbetsvillkor och har inga problem med att styra om vid förändrade förutsättningar. Du gillar att hjälpa företag och organisationer att lyckas, är duktig på att analysera och förstå behov och gillar att följa företagens utvecklingsresor.

Om Compare

Compare är ett techinnovationskluster där etablerade företag, startups, offentlig sektor, investerare, forskare och innovationsstödssystemet jobbar tillsammans som partners för att lösa samhällets utmaningar med hjälp framtidsinriktad tech.

Compare är primärt en virtuell arbetsplats där vi samarbetar nära och snabbt i mindre innovationsteam. Du har i hög utsträckning möjlighet att själv bestämma varifrån och när du vill arbeta. Som stöd finns fantastiska kollegor i våra hubbar i Karlstad, Arvika och Oslo.

Du jobbar med ett agilt arbetssätt med stort utrymme att testa dig fram för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du jobbar alltid med perspektivet kring hur tech och innovation kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

På Compare så har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer och ny teknik som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar för framtiden.

Men framförallt har vi mycket roligt tillsammans samtidigt som vi gör världen bättre - en idé, en innovation och en människa i taget!Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49 eller Anna Olsson på telefon 070 556 88 24.

Sista ansökningsdag är 30 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk affärsutvecklare eller tech lead sökes till webbyrå

Ansök    Feb 23    Noboxsolutions AB    Affärsutvecklare
Vi på nobox har i tolv år skapat tekniska innovationer och digitala hantverk i WordPress. Vi skapar individuellt anpassade webbplatser och leder våra kunder framåt med webben som utgångspunkt. Vi är idag 16 medarbetare som blandar arbete i fina lokaler på gamla regementet i Karlstad med arbete hemifrån. För att söka tjänsten behöver du inte bo i Karlstad, utan tjänsten fungerar lika bra på distans. Start på tjänsten är efter överenskommelse och vi tar giv... Visa mer
Vi på nobox har i tolv år skapat tekniska innovationer och digitala hantverk i WordPress. Vi skapar individuellt anpassade webbplatser och leder våra kunder framåt med webben som utgångspunkt. Vi är idag 16 medarbetare som blandar arbete i fina lokaler på gamla regementet i Karlstad med arbete hemifrån.
För att söka tjänsten behöver du inte bo i Karlstad, utan tjänsten fungerar lika bra på distans. Start på tjänsten är efter överenskommelse och vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om tjänsten
nobox består idag medarbetare med uppdrag att sälja in nya affärer, förvalta befintliga kunder samt utveckla webbprojekt inom WordPress. Då vi sedan några år befinner oss i kraftig expansion, både till antal medarbetare och typ av kunder, söker vi nu en person som vill ta det tekniska ansvaret att utveckla både vår interna affär och bidra till att våra kunders webbaffärer utvecklas till nästa nivå. Din roll kommer vara en stödfunktion och vägvisare till våra säljare och projektledare för att kunna ge dem möjlighet att hjälpa våra kunder att lyckas inom webb.
Idag arbetar vi med kunder som tycker att webben är viktig, i hela spannet från offentlig sektor och myndigheter till entreprenörsdrivna bolag samt som partner till andra kundutvecklande verksamheter. Variationen av våra projekt är enorm, men alla möts i att de har någon typ av webblösning med WordPress som kärna. Tillsammans bidrar vi till ökade möjligheter för våra kunder.
Den vi söker
Du som börjar arbeta som teknisk affärsutvecklare hos oss kan mycket om webb extra allt. Du behöver inte vara webbutvecklare, men har mycket webbkunskap, är innovativ och kreativ samt och gillar affärsutveckling. Du förstår värdet av bra närvaro, och vet hur man lyckas, på webben. Du har vana av god kommunikation med säljare, webbutvecklare och projektledare. Vi tror också att du har förmågan att kunna sätta dig in i olika kundsituationer och hitta utvecklingsbehov. Alternativa och kreativa lösningar utöver det vanliga tycker vi är roligt och hoppas att du också gör det. Du ska även förstå vad som fungerar eller inte fungerar inom webb. Utöver din tekniska bakgrund ser vi att du är socialt kompetent, snäll, hjälpsam och passar bra in i vår verksamhet.

Det vi erbjuder
· Flexibelt dagtidsschema mellan cirka 8–17
· Möjlighet att jobba från kontoret i Karlstad eller hemifrån
· Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
· Fast månadslön efter överenskommelse
· Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning
· De verktyg du behöver för att kunna genomföra dina arbetsuppgifter
· Fortbildning vid behov och efter önskemål
· Regelbundna AW:s, härliga kollegor och nära till stans bästa fika
· En viktig del i vår gemensamma framgångsresa
· Friskvårdsbidrag


nobox står inför förändring där vi är på väg att ta nästa steg i organisationens utveckling. Det innebär att vi renodlar rollerna, smalnar av våra målgrupper och jobbar mer dedikerat och långsiktigt med varje kund. I den resan kommer rollen som teknisk affärsutvecklare vara viktig och du kommer få en central roll både internt och för våra kunder.

Att söka tjänsten
För att söka en tjänst skickar du cv och personligt brev. Viktigt att din ansökan är skriven på svenska. Rekryteringsprocessen sker löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta byråchef Eelena Blomkvist via e-post, [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bränslestrateg - Karlstads energi AB

Ansök    Jul 14    Libäck & Co AB    Affärsutvecklare
Vi på Karlstads Energi AB vill ständigt ta nya kliv och utvecklas, vi vill öka vår kompetens och se saker ur nya perspektiv. För att kunna göra det krävs det att vi har engagerade och inspirerande medarbetare som vill vara med och utmana framtiden. För att kunna göra det behöver vi därför nu stärka vårt team med en Bränslestrateg, en ny tjänst i vår organisation! Om tjänsten Som Bränslestrateg hos oss kommer du ha det övergripande ansvaret över företagets... Visa mer
Vi på Karlstads Energi AB vill ständigt ta nya kliv och utvecklas, vi vill öka vår kompetens och se saker ur nya perspektiv. För att kunna göra det krävs det att vi har engagerade och inspirerande medarbetare som vill vara med och utmana framtiden. För att kunna göra det behöver vi därför nu stärka vårt team med en Bränslestrateg, en ny tjänst i vår organisation!

Om tjänsten
Som Bränslestrateg hos oss kommer du ha det övergripande ansvaret över företagets samlade bränsleförsörjning. Både utifrån det finansiella perspektivet samt lagringsstrategier för att nå våra framtida mål.

Bränslestrategen driver utvecklingen av bränslesortimentet, genom att ha en affärsmässig relation till våra leverantörer, driva våra förhandlingar kring dessa frågor, upprätta avtal, kontrollera, planera, samordna och följa upp all vår bränslehantering.

Att resonera och agera utifrån ”just in time” filosofin, är en självklarhet för dig, vilket influerar ditt sätt att arbeta. Du vågar pusha och utmana gamla tankesätt för att nå förbättringar, allt för att optimera och effektivisera bränsleaffären hos oss.

Om dig
För att ta dig an den här rollen behöver du trivas i en strategisk roll, där du kan vara med och påverka. Du trivs i förhandlingssituationer och tänker win-win i allt du gör och drivs av att minska kostnader och göra organisationen mer lönsam.

Du är initiativrik, resultatorienterad och van att sätta dig in i och analysera nya områden för att se förbättringspotential. Du arbetar med stort engagemang och ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du är affärsmässig och har en god förmåga att vårda relationer. Genom din kommunikativa sida förmedlar du din kunskap på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, logistik eller produktion och har kunskap inom avtalsjuridik samt flerårig erfarenhet av affärsförhandlingar. Erfarenhet av att leda stora ekonomiska projekt tror vi också är en förutsättning för att kunna ta ansvar i rollen. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet från skog-, sågverks- eller energibranschen. Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska är en förutsättning.

Om oss
Karlstads Energi AB erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare för våra kunder att leva ett mer hållbart liv. Vi levererar och producerar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi verksamheten för att vara hållbara, nära och framåt.

Bland våra 150 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling, underhåll, drift och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka en miljard kronor varje år.

Vi omsätter cirka 550 GWh biobränsle, vilket omräknat till bränsleved motsvarar ungefär 270 000 m3fub. I avfallspannan omsätter vi runt 50 000 ton avfallsbränsle per år.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar Karlstads Energi med Testhuset. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt, 070 220 62 60, [email protected] eller Andra Elfman, 073 509 38 66, [email protected] på Testhuset.

Välkommen med din ansökan senast den 23e augusti. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare inom folkbildning till Värmlands län

Medborgarskolan – där intresse blir kunskap Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självstän... Visa mer
Medborgarskolan – där intresse blir kunskap
Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga, modiga människor.

Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till organisationens utveckling och arbetar aktivt med att skapa individuella möjligheter för varje medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi har en stark vilja och driv att ligga i framkant för att skapa morgondagens lärande.

Vill du vara med i ett team av Sveriges bästa verksamhetsutvecklare och arbeta för lustfyllt lärande?

- Bra, för vi söker dig som:


• gillar att nätverka med föreningar, företag och offentlig sektor för att hitta nya samarbeten. Du har lätt att samarbeta med olika människor och professioner.
• är lösnings- och utvecklingsfokuserad såväl internt som externt. Du ger förslag på förbättringar som bidrar till både organisationens och din utveckling. 
• är resultatorienterad och som i nära samarbete med övriga medarbetare utvecklar och expanderar verksamheten i Värmlands och Örebro län.
• drivs av ett tydligt självledarskap genom att ta ansvar för flera verksamhetsområden där du planerar, säljer in, utvecklar och följer upp resultatet i samarbete med övriga professioner.
• har ett entreprenöriellt förhållningssätt, är både drivande och fokuserad samtidigt som du är lyhörd för omvärlden. 
• arbeta med löpande affärsutveckling och budgetansvar

Du som söker tjänsten har god datorvana, positiv attityd och har en god kommunikativ förmåga. Du är utvecklings- och lösningsorienterad. Du är trygg och prestigelös. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och ser samarbete samt nätverkande som självklarheter. Du behöver vara van att ta egna initiativ, prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är din adekvata utbildning och/eller erfarenheter från liknande uppdrag. 

Placeringsort är Karlstad med länet som arbetsfält.

Vi tillämpar målstyrd arbetstid för tjänsten.
Körkort B krävs.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med initial provanställning. Tillträde snarast.

Välkommen att skicka in ansökan via vår webbplats www.medborgarskolan.se/jobb där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för det här uppdraget. Bifoga personligt brev och CV, betyg och referenser behövs inte i detta skede.

Har du frågor om tjänsten kontakta regionchef Marcus Andersson, [email protected]
Ansökan sker endast via vår webbplats. Uttagning och intervjuer sker löpnade under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson
Marcus Andersson
Regionchef
070-440 97 44
[email protected]


Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Visa mindre

Nationell Verksamhetsutvecklare

Ansök    Dec 21    Qtym AB    Affärsutvecklare
Fritidsbanken samlar in sport- och friluftsartiklar som inte längre används och lånar ut dem gratis, ungefär som ett bibliotek. Fritidsbanken startade 2013 i Deje, norr om Karlstad, och finns idag på 107 platser i landet. Utlåningsverksamheten drivs av lokala huvudmän, ofta kommuner, som alla är medlemmar i den ideella föreningen Fritidsbanken Sverige och tillsammans arbetar vi för att så många som möjligt ska få tillgång till en aktiv fritid. 2021 lånades... Visa mer
Fritidsbanken samlar in sport- och friluftsartiklar som inte längre används och lånar ut dem gratis, ungefär som ett bibliotek. Fritidsbanken startade 2013 i Deje, norr om Karlstad, och finns idag på 107 platser i landet. Utlåningsverksamheten drivs av lokala huvudmän, ofta kommuner, som alla är medlemmar i den ideella föreningen Fritidsbanken Sverige och tillsammans arbetar vi för att så många som möjligt ska få tillgång till en aktiv fritid. 2021 lånades över 600 000 artiklar ut och vi bidrog till mer än 1,5 miljoner timmar fysisk aktivitet som annars inte skulle blivit av. Visionen är att det ska finnas minst en fritidsbank i varje svensk kommun.

Fritidsbanken är flerfaldigt prisbelönad och stöds bland annat av Riksidrottsförbundet, Kronprinsessparets Stiftelse, Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande, Region Värmland och Stiftelsen Frimurare Barnhuset.

Nationell Verksamhetsutvecklare
I rollen som nationell verksamhetsutvecklare blir du en nyckelperson i Fritidsbankens plan om etablering på fler orter. En av dina huvuduppgifter är att se till att Fritidsbanken, tillsammans med aktuella kommuner, etablerar sig på flera orter i Sverige. Du är med och driver hela processen från första kontakt till överenskommelsen är klar. I det arbetet ingår bland annat möten, presentation av Fritidsbanken, ge stöd och beslutsunderlag, uppföljningsmöten och en smidig process mot signering.

I rollen ingår också att utveckla befintliga Fritidsbanker runt om i Sverige. Du ger tips och råd om hur man kan förbättra verksamheten och stöttar, för dialog med kommuner om vilka förutsättningar och investeringar som krävs.

Vad behöver du för att lyckas i rollen
Din bakgrund för att lyckas i tjänsten är inte skriven i sten, men ett par saker är viktiga för att du ska trivas och vara framgångsrik i din roll. Du behöver känna dig trygg i att kunna leda och driva projekt tillsammans med aktörer. Du är strukturerad och van vid att planera och ha många projekt i gång samtidigt. Som person behöver du vara ett socialt proffs, du besitter förmågan att kunna skapa kontakt, förmedla ett budskap och entusiasmera. Du är en trygg talare inför grupp, självgående och initiativrik.

Fritidsbanken arbetar för att öka den fysiska aktiviteten i samhället, så ett plus är om du har varit aktiv inom idrott och friluftsliv. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att jobba mot offentlig och politisk verksamhet.

Du är en god ambassadör för Fritidsbanken, och det är viktigt att du står för Fritidsbankens värderingar, samt har ett miljötänk i ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Placeringsort valfritt, men kansliet är beläget i Karlstad. Tjänsten innefattar resor, även om de flesta möten sker digitalt. Din ansökan vill vi ha senast 2022-01-30. Ansöker gör du via formuläret nedan. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Kyrk eller Erik Ramström. [email protected] , [email protected] , 054-14 18 00. Visa mindre

Affärsutvecklare till Drivhuset i Karlstad

Ansök    Maj 8    Qtym AB    Affärsutvecklare
Drivhuset tycker att alla som vill utveckla en idé borde få chansen att göra det, särskilt du som är student! Vi stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster på utvecklingsresan. Hos oss får du kunskap och inspiration att driva idéer och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst. Blir du glad av tanken att få hjälpa andra människor att lyckas? Får du ofta höra att du har en förmåga att inspirera och mo... Visa mer
Drivhuset tycker att alla som vill utveckla en idé borde få chansen att göra det, särskilt du som är student!
Vi stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster på utvecklingsresan. Hos oss får du kunskap och inspiration att driva idéer och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst.

Blir du glad av tanken att få hjälpa andra människor att lyckas? Får du ofta höra att du har en förmåga att inspirera och motivera andra? Kan du ta eget ansvar och driva projekt framåt?
Vi söker nu dig som vill engagera dig i vår affärsutvecklande funktion och arbeta för att ta utvecklingen av Drivhuset till nästa nivå.

Drivhuset är en stiftelse som drivs utav syftet att förverkliga studenters entreprenöriella potential. Vi hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och inspirationsevent skapar vi framtidens företag och fler entreprenörer i vårt samhälle.

ROLLEN
Som Affärsutvecklare utgår du från Drivhusets kontor på Innovation Park i Karlstad. Du kommer att ha huvudansvar för leveranserna i ett tvåårigt projekt som pågår året ut 2022. Detta innebär att du driver dina egna processer men du arbetar även tätt tillsammans i ett kreativt team där frihet under ansvar, prestigelöshet och öppen kommunikation är viktiga ledord.

Rollen som Affärsutvecklare innefattar två delar där den första och primära uppgiften i ditt arbete är att förbättra våra processer på Drivhuset i Karlstad samt utveckla nya lösningar som ingår i det projekt som du arbetar i. Den andra delen är att arbeta operativt i verksamheten med vägledning, utbildning och kurser mot framförallt studenter.
Du kommer att ha ett brett kontaktnätverk med bland annat andra aktörer, entreprenörer, partners samt små och medelstora företag i Värmland.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckla produktportföljen för Drivhuset Karlstad
- Utveckla befintliga processer, erbjudanden och tjänster.
- Utveckling av en samarbetsplattform mot andra aktörer.
- Genomföra förbättringsprocesser från start till slut, inklusive analys av data/resultat.
- Genomföra målgruppsanalyser.
- Genomföra omvärldsbevakning.
- Genomföra utbildningar, kurser och andra arrangemang.

DIN PROFIL
Vi letar efter dig som definieras av de omkring dig som en do:er, någon som man gärna vänder sig till när man behöver inspiration, ett nytt tankesätt och bra råd. Du gillar att analysera, strukturera och att få saker gjort effektivt. Samtidigt tar du dig tid till att lyssna och visa intresse när du möter andra personer. Du är organiserad, både på detaljnivå men kan även se hur saker behöver organiseras i ett större perspektiv.
Att tala inför grupp, nätverka och agera färgstark person är en självklarhet för dig.

Vi arbetar med högt egenansvar på Drivhuset i Karlstad och det kommer att ställas höga krav på dina leveranser. Det är därför viktigt att kunna arbeta med många parallella projekt/processer och med flera personer samtidigt.

Vi tror att du har:
- Utvecklat eller lett processer alternativt arbetat med affärsutveckling i någon form
- Drivit eller driver eget företag (UF-företag är intressant)
- Eftergymnasiala studier på universitet eller liknande inom områden som är relevanta för rollen som Affärsutvecklare.

KRAV
- Skriva och tala flytande svenska och engelska.

Vi är nyfikna på dig, välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 28 maj 2021.

Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Magnusson, [email protected] alt. Carolinn Arneng Verksamhetsledare på Drivhuset,
070 671 28 71, [email protected] Visa mindre

Affärsutvecklare, Region Värmland

Ansök    Jun 18    Adecco Sweden AB    Affärsutvecklare
Gillar du att driva utveckling med kunden i fokus och lockas av att få vidareutveckla vår affärsmodell? Tycker du om att ha varierade arbetsuppgifter med stora möjligheter till att påverka? Trivs du dessutom med samverkan och nätverkande? Nu har du chansen! Vill du vara med oss på Region Värmland för att utveckla kollektivtrafiken? Om tjänsten Som affärsutvecklare kommer du jobba i nära samverkan med Trafikavdelningarna och kund och kommunikation. Du kom... Visa mer
Gillar du att driva utveckling med kunden i fokus och lockas av att få vidareutveckla vår affärsmodell? Tycker du om att ha varierade arbetsuppgifter med stora möjligheter till att påverka? Trivs du dessutom med samverkan och nätverkande? Nu har du chansen!

Vill du vara med oss på Region Värmland för att utveckla kollektivtrafiken?

Om tjänsten
Som affärsutvecklare kommer du jobba i nära samverkan med Trafikavdelningarna och kund och kommunikation. Du kommer också ingå i större upphandlingsprojekt gällande trafikavtal, men på sikt handlar det också om att deltaga i utveckling av priser och produkter, hantera flera parallella projekt samt att utveckla vår affärsmodell som är en kunddriven verksamhet. Vidare kommer du att ha en central roll i nuvarande och kommande upphandlingsprocesser, där du projektleder eller deltar i arbetet samt ingår i styrgrupp beroende på roll.

I rollen arbetar du självständigt, men har samtidigt många olika kontaktytor både internt och externt. Nära samarbete sker med trafikchef genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika förslag av åtgärder inom våra trafikområden. Det är av stor vikt att hitta avtalsformer som driver utveckling för både beställare och utförare. Samverkan sker även med marknadschef eftersom alla åtgärder alltid ska ha ett kundperspektiv. Nära samarbete har du även med branschens parter och andra regioner där du följer utvecklingen nationellt i olika nätverk.

Du följer branschens utveckling avseende upphandlingsmodeller och de upphandlingar som genomförs. Omvärldsanalyser är viktigt för att leda utveckling i Värmland i rätt riktning. Vid behov deltar du på ledningsmöten och politiska beslutsorgan och är föredragande i aktuella ärenden.

I din roll som affärsutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Projektledning
- Utveckling av affärsmodell
- Samverkan

Detta är en nyinrättad roll och här får du förmånen att forma din roll och vardag.

Tjänsten som affärsutvecklare är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom marknad, samhällsvetenskap, ekonomi eller förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet. Du har flera års erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt. Har du erfarenhet av kollektivtrafik och/eller arbete i en politiskt styrd organisation kan det vara ett plus, men inget krav. Eftersom tjänsten innefattar arbete med upphandling av trafikavtal ska du ha kännedom om för- och nackdelar med olika avtalsmodeller.

Har du har en naturlig fallenhet för att samverka med andra och att skapa ett brett nätverk? Är du nyfiken, analytisk och triggas av att hitta lösningar? Sätter du upp höga mål och tycker att det är viktigt att nå resultat? Är du dessutom trovärdig, lyhörd med en god kommunikationsförmåga? Då är du varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om Region Värmland Kollektivtrafiken
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.

Om ansökan
Tjänsten har tillträde snarast, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga ditt CV och personliga brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2021-06-28. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" nedan.
Tester utförs på slutkandidater.
Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco:
- Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44, [email protected]

För övriga frågor går det även bra att kontakta Region Värmland:
- Chef kund och kommunikation, David Widlund, tel 010-832 81 36
- Facklig företrädare Vision, Marit Olsson, tel 010-832 81 24
- Facklig företrädare för SACO nås via växeln, tel 010-831 50 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Affärsutvecklare, Projektledare, Projekt, Projektutveckling, Upphandling, Avtal, Avtalsmodeller, Juridik, Ekonomi, Marknad, Samhällskunskap, Region Värmland, Kollektivtrafik, Värmlandstrafik, Värmland, Karlstad, Adecco Visa mindre

Affärsutvecklare, Region Värmland, Kollektivtrafiken

Ansök    Apr 29    Adecco Sweden AB    Affärsutvecklare
Är du en van och driftig projektledare som lockas av att få vidareutveckla vår affärsmodell? Tycker du om att ha varierade arbetsuppgifter med stora möjligheter till att påverka? Trivs du dessutom med samverkan och nätverkande? Nu har du chansen! Vill du vara med oss på Region Värmland för att utveckla kollektivtrafiken? Om tjänsten Som affärsutvecklare kommer du initialt dedikeras ett större upphandlingsprojekt gällande trafikavtal, men på sikt handlar ... Visa mer
Är du en van och driftig projektledare som lockas av att få vidareutveckla vår affärsmodell? Tycker du om att ha varierade arbetsuppgifter med stora möjligheter till att påverka? Trivs du dessutom med samverkan och nätverkande? Nu har du chansen!

Vill du vara med oss på Region Värmland för att utveckla kollektivtrafiken?

Om tjänsten
Som affärsutvecklare kommer du initialt dedikeras ett större upphandlingsprojekt gällande trafikavtal, men på sikt handlar det om att hantera flera parallella projekt samt att utveckla affärsmodellen. Vidare kommer du att ha en central roll i nuvarande och kommande upphandlingsprocesser, där du projektleder eller deltar i arbetet samt ingår i styrgrupp beroende på roll.

I rollen arbetar du självständigt, men har samtidigt många olika kontaktytor både internt och externt. Nära samarbete sker med trafikchef genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder inom våra trafikområden. Det är av stor vikt att hitta avtalsformer som driver utveckling för både beställare och utförare. Samverkan sker även med marknadschef eftersom alla åtgärder alltid ska ha ett kundperspektiv. Nära samarbete har du även med branschens parter och andra regioner där du följer utvecklingen nationellt i olika nätverk.

Du följer branschens utveckling avseende upphandlingsmodeller och de upphandlingar som genomförs. Omvärldsanalyser är viktigt för att leda utveckling i Värmland i rätt riktning. Vid behov deltar du på ledningsmöten och politiska beslutsorgan och är föredragande i aktuella ärenden.

I din roll som affärsutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Projektledning
- Utveckling av affärsmodell
- Samverkan

Detta är en nyinrättad roll och här får du förmånen att forma din roll och vardag.

Tjänsten som affärsutvecklare är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet. Du har flera års erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt. Har du erfarenhet av kollektivtrafik och/eller arbete i en politiskt styrd organisation kan det vara ett plus, men inget krav. Eftersom tjänsten innefattar arbete med upphandling av trafikavtal ska du ha kännedom om för- och nackdelar med olika avtalsmodeller.

Har du har en naturlig fallenhet för att samverka med andra och att skapa ett brett nätverk? Är du nyfiken, analytisk och triggas av att hitta lösningar? Sätter du upp höga mål och tycker att det är viktigt att nå resultat? Är du dessutom trovärdig, lyhörd med en god kommunikationsförmåga? Då är du varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om Region Värmland Kollektivtrafiken
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.

Om ansökan
Tjänsten har tillträde snarast enligt överenskommelse, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga ditt CV och personliga brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2021-05-23. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" nedan.

Tester utförs på slutkandidater. Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco:
- Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44, [email protected]

För övriga frågor går det även bra att kontakta Region Värmland:
- Chef verksamhetsstyrning, Hanne Carlén, tel 010-832 81 15
- Facklig företrädare Vision, Marit Olsson, tel 010-832 81 24
- Facklig företrädare för SACO nås via växeln, tel 010-831 50 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Affärsutvecklare, Projektledare, Projekt, Projektutveckling, Upphandling, Avtal, Avtalsmodeller, Juridik, Ekonomi, Samhällskunskap, Region Värmland, Kollektivtrafik, Värmlandstrafik, Värmland, Karlstad, Adecco Visa mindre

Affärs- och avtalsutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Ansök    Feb 15    REGION VÄRMLAND    Affärsutvecklare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstraf... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.


Affärs- och avtalsutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken tillsammans med oss inom kollektivtrafiken på Region Värmland. Du kommer bland annat att arbeta med att utveckla kollektivtrafikens affärsmodeller och avtal i samarbete med trafikchefer. Vi ser att du jobbar analytiskt och i nära samverkan med branschens parter och följer utvecklingen nationellt i olika nätverk. Du kommer att ha en central roll i de upphandlingsprocesser som pågår och kommer att startas upp där du leder arbetet och ingår i projektledningsgrupp och styrgrupp.
Nätverkande är en framgångsfaktor och vi samarbetar med andra regioner, andra aktörer inom branschen, leverantörer och interna aktörer. God förmåga att samverka med andra och skapa ett brett kontaktnät är viktigt i denna tjänst.
I rollen som affärs- och avtalsutvecklare arbetar du självständigt, men även i nära samarbete med trafikchef genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder. Du samverkar också med marknadschef då det är av stor vikt att hitta avtalsformer som driver utveckling för både beställare och utförare.
Du följer branschens utveckling avseende upphandlingsmodeller och de upphandlingar som genomförs. Omvärldsanalyser är viktigt för att leda utveckling i Värmland i rätt riktning. Vid behov deltar du på ledningsmöten och politiska beslutsorgan och är föredragande i aktuella ärenden.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha akademisk utbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller liknande i kombination med relevant erfarenhet. Du har erfarenhet av kollektivtrafik och arbete i en politiskt styrd organisation.
Eftersom tjänsten innefattar arbete med affärsmodeller och avtal ska du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att leda arbete och processer som drivs i projektform och erfarenhet av det är en fördel.
Som person är du analytisk, resultatdriven och lyhörd för kundernas behov. Du är van att leverera mot uppsatta mål och har en pedagogisk läggning. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med interna och externa aktörer. Du ska även ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift. För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och ha en vana att sätta dig in i kundbehov, kunna förstå samband och ha en god helhetssyn. Förmåga att tänka nytt i kombination med att se viktigheten i kontinuitet och långsiktighet.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare Marit Olsson, Vision, 0108328119, Sofie Grahn Vision 010 8328124, SACO nås via växeln 010 8315000. Visa mindre

Innovationsledare

Till vår verksamhet söker vi 1st Innovationsledare 100% Kontinuerlig innovation och att vi hela tiden stärker den värmländska entreprenörskulturen är nyckeln till långsiktigt hållbarhet och konkurrenskraft för oss värmlänningar och vårt näringsliv. Vårt motto är att vi hjälper DOERS att göra världen bättre. Vi älskar människor som poppar idéer, men, de vi verkligen kan stötta är våra doers – de som poppar en idé men sen genomför den, med allt vad det ... Visa mer
Till vår verksamhet söker vi
1st Innovationsledare 100%Kontinuerlig innovation och att vi hela tiden stärker den värmländska entreprenörskulturen är nyckeln till långsiktigt hållbarhet och konkurrenskraft för oss värmlänningar och vårt näringsliv.
Vårt motto är att vi hjälper DOERS att göra världen bättre. Vi älskar människor som poppar idéer, men, de vi verkligen kan stötta är våra doers – de som poppar en idé men sen genomför den, med allt vad det innebär. Du behöver vara en doer; ibland innebär det att våga boka ett möte med landshövdingen, ibland att åka till brädgården för att köpa brädor för att Karlstad Street art ska bli av, och, det behöver hända idag, det viktiga är att vi förflyttar oss mot målet.
I Innovation park sker samskapande, aktiviteter, föreläsningar och evenemang. I den kreativa miljön möter du en mix av etablerade företag, startups och människor med idéer. Vi möter många som suttit hemma vid köksbordet med sin idé men som sen sätter sig i våra miljöer och där får en väldig fart på sin idé.


Vad gör innovation park?
Innovation Park länkar samman näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vi erbjuder anpassade processer till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Hos oss finns företag/organisationer som vill växa i samverkan med andra företag, forskare och samhälle.


Innovationsledare
Som innovationledare utmanar, stärker och accelererar du tillsammans med resten av vårt team människor med idéer och företag, organisationer och civilsamhälle som vill och behöver utvecklas.


Vi tror att du är en kreativ nätverkare som gillar att få människor att arbeta tillsammans och gillar att se när produkter, tjänster och människor utvecklas. Vi tror att du har god vana av att arbeta i kreativa och förbättrande processer som t.ex. Lean startup. Du gillar att ordna evenemang och olika former av träffar där människor möts och tillsammans skapar framtiden.


Du kommer att vara en viktig del av etableringen av Kristinehamn Innovation Park – det innebär att du bör vara beredd på att 1 dag i veckan arbeta därifrån.


Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät i näringslivet.


Sök jobbet
Eventuella intervjuer sker löpande.
Rekryteringen är en projektanställning för perioden 2021-01-15 till och med 2022-12-31
Sista ansökningsdag är 4/1 2021
Ansök via mejl: [email protected]

?
Tjänsten delfinansieras med medel från EU samt Region Värmland.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Affärs- och avtalsutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Ansök    Feb 15    REGION VÄRMLAND    Affärsutvecklare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstraf... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.


Affärs- och avtalsutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken tillsammans med oss inom kollektivtrafiken på Region Värmland. Du kommer bland annat att arbeta med att utveckla kollektivtrafikens affärsmodeller och avtal i samarbete med trafikchefer. Vi ser att du jobbar analytiskt och i nära samverkan med branschens parter och följer utvecklingen nationellt i olika nätverk. Du kommer att ha en central roll i de upphandlingsprocesser som pågår och kommer att startas upp där du leder arbetet och ingår i projektledningsgrupp och styrgrupp.
Nätverkande är en framgångsfaktor och vi samarbetar med andra regioner, andra aktörer inom branschen, leverantörer och interna aktörer. God förmåga att samverka med andra och skapa ett brett kontaktnät är viktigt i denna tjänst.
I rollen som affärs- och avtalsutvecklare arbetar du självständigt, men även i nära samarbete med trafikchef genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder. Du samverkar också med marknadschef då det är av stor vikt att hitta avtalsformer som driver utveckling för både beställare och utförare.
Du följer branschens utveckling avseende upphandlingsmodeller och de upphandlingar som genomförs. Omvärldsanalyser är viktigt för att leda utveckling i Värmland i rätt riktning. Vid behov deltar du på ledningsmöten och politiska beslutsorgan och är föredragande i aktuella ärenden.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha akademisk utbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller liknande i kombination med relevant erfarenhet. Du har erfarenhet av kollektivtrafik och arbete i en politiskt styrd organisation.
Eftersom tjänsten innefattar arbete med affärsmodeller och avtal ska du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att leda arbete och processer som drivs i projektform och erfarenhet av det är en fördel.
Som person är du analytisk, resultatdriven och lyhörd för kundernas behov. Du är van att leverera mot uppsatta mål och har en pedagogisk läggning. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med interna och externa aktörer. Du ska även ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift. För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och ha en vana att sätta dig in i kundbehov, kunna förstå samband och ha en god helhetssyn. Förmåga att tänka nytt i kombination med att se viktigheten i kontinuitet och långsiktighet.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare Marit Olsson, Vision, 0108328119, Sofie Grahn Vision 010 8328124, SACO nås via växeln 010 8315000. Visa mindre

Utvecklingsledare på Vård- och omsorgsförvaltningen

Ansök    Jul 1    Karlstads kommun    Affärsutvecklare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, f... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med utvecklingsfrågor inom områden som äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt för personer med funktionsnedsättning?
Vi söker en utvecklingsledare med inriktning mot arbete med övergripande frågor, utredningar och projektledning för strategisk verksamhetsutveckling.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha relevant akademisk utbildning eller erfarenhet vi kan ställa likvärdig. Till exempel med liknande arbete, gärna inom offentlig sektor. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och flexibelt inom ramen för uppdrag som kan vara att genomföra en utredning, samverka i ett projekt eller att vara den som leder projektet. Du behöver kunna arbeta noggrant samtidigt som du måste se möjligheter till förenkling. Du behöver kunna samarbeta och anpassa dig men också kunna leda och driva.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tjänstedesigner 50%

Till vår verksamhet söker vi 1st Tjänstedesigner 50% Kontinuerlig innovation och att vi hela tiden stärker den värmländska entreprenörskulturen är nyckeln till långsiktigt hållbarhet och konkurrenskraft för oss värmlänningar och vårt näringsliv. Vårt motto är att vi hjälper DOERS att göra världen bättre. Vi älskar människor som poppar idéer, men, de vi verkligen kan stötta är våra doers – de som poppar en idé men sen genomför den, med allt vad det... Visa mer
Till vår verksamhet söker vi


1st Tjänstedesigner 50%Kontinuerlig innovation och att vi hela tiden stärker den värmländska entreprenörskulturen är nyckeln till långsiktigt hållbarhet och konkurrenskraft för oss värmlänningar och vårt näringsliv.


Vårt motto är att vi hjälper DOERS att göra världen bättre. Vi älskar människor som poppar idéer, men, de vi verkligen kan stötta är våra doers – de som poppar en idé men sen genomför den, med allt vad det innebär. Du behöver vara en doer; ibland innebär det att våga boka ett möte med landshövdingen, ibland att åka till brädgården för att köpa brädor för att Karlstad Street art ska bli av, och, det behöver hända idag, det viktiga är att vi förflyttar oss mot målet.


I Innovation park sker samskapande, aktiviteter, föreläsningar och evenemang. I den kreativa miljön möter du en mix av etablerade företag, startups och människor med idéer. Vi möter många som suttit hemma vid köksbordet med sin idé men som sen sätter sig i våra miljöer och där får en väldig fart på sin idé.


Vad gör innovation park?
Innovation Park länkar samman näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vi erbjuder anpassade processer till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Hos oss finns företag/organisationer som vill växa i samverkan med andra företag, forskare och samhälle.


Tjänstedesigner
Som tjänstedesigner bidrar du till etableringen av ett tjänsteinnovationslabb i Värmland där vi tillsammans utvecklar framtidens tjänster. Här arbetar du först uppsökande för att finna lämpliga förbättringsområden, du driver sedan en kreativ kunddriven affärsutvecklande process för att tillslut landa i implementering av föreslagen lösning.


Sök jobbet
Eventuella intervjuer sker löpande.
Rekryteringen är en projektanställning för perioden 2021-01-15 till och med 2022-12-31
Sista ansökningsdag är 4/1 2021
Ansök via mejl: [email protected]Tjänsten delfinansieras med medel från EU samt Region Värmland.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Affärsutvecklare till Drivhuset i Karlstad

Ansök    Nov 9    Qtym AB    Affärsutvecklare
Drivhuset tycker att alla som vill utveckla en idé borde få chansen att göra det, särskilt du som är student! Vi stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster på utvecklingsresan. Hos oss får du kunskap och inspiration att driva idéer och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst. Blir du glad av tanken att få hjälpa andra människor att lyckas? Får du ofta höra att du har en förmåga att inspirera och mo... Visa mer
Drivhuset tycker att alla som vill utveckla en idé borde få chansen att göra det, särskilt du som är student!
Vi stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster på utvecklingsresan. Hos oss får du kunskap och inspiration att driva idéer och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst.

Blir du glad av tanken att få hjälpa andra människor att lyckas? Får du ofta höra att du har en förmåga att inspirera och motivera andra? Kan du ta eget ansvar och driva projekt framåt?
Vi söker nu dig som vill engagera dig i vår affärsutvecklande funktion och arbeta för att ta utvecklingen av Drivhuset till nästa nivå.

Drivhuset är en stiftelse som drivs utav syftet att förverkliga studenters entreprenöriella potential. Vi hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och inspirationsevent skapar vi framtidens företag och fler entreprenörer i vårt samhälle.

ROLLEN
Som Affärsutvecklare utgår du från Drivhusets kontor på Innovation Park i Karlstad. Du kommer att ha huvudansvar för leveranserna i ett tvåårigt projekt som pågår året ut 2022. Detta innebär att du driver dina egna processer men du arbetar även tätt tillsammans i ett kreativt team där frihet under ansvar, prestigelöshet och öppen kommunikation är viktiga ledord.

Rollen som Affärsutvecklare innefattar två delar där den första och primära uppgiften i ditt arbete är att förbättra våra processer på Drivhuset i Karlstad samt utveckla nya lösningar som ingår i det projekt som du arbetar i. Den andra delen är att arbeta operativt i verksamheten med vägledning, utbildning och kurser mot framförallt studenter.
Du kommer att ha ett brett kontaktnätverk med bland annat andra aktörer, entreprenörer, partners samt små och medelstora företag i Värmland.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckla produktportföljen för Drivhuset Karlstad
- Utveckla befintliga processer, erbjudanden och tjänster.
- Utveckling av en samarbetsplattform mot andra aktörer.
- Genomföra förbättringsprocesser från start till slut, inklusive analys av data/resultat.
- Genomföra målgruppsanalyser.
- Genomföra omvärldsbevakning.
- Genomföra utbildningar, kurser och andra arrangemang.

DIN PROFIL
Vi letar efter dig som definieras av de omkring dig som en do:er, någon som man gärna vänder sig till när man behöver inspiration, ett nytt tankesätt och bra råd. Du gillar att analysera, strukturera och att få saker gjort effektivt. Samtidigt tar du dig tid till att lyssna och visa intresse när du möter andra personer. Du är organiserad, både på detaljnivå men kan även se hur saker behöver organiseras i ett större perspektiv.
Att tala inför grupp, nätverka och agera färgstark person är en självklarhet för dig.

Vi arbetar med högt egenansvar på Drivhuset i Karlstad och det kommer att ställas höga krav på dina leveranser. Det är därför viktigt att kunna arbeta med många parallella projekt/processer och med flera personer samtidigt.

Vi tror att du har:
- Utvecklat eller lett processer alternativt arbetat med affärsutveckling i någon form
- Drivit eller driver eget företag (UF-företag är intressant)
- Eftergymnasiala studier på universitet eller liknande inom områden som är relevanta för rollen som Affärsutvecklare.

KRAV
- Skriva och tala flytande svenska och engelska.

Vi är nyfikna på dig, välkommen med din ansökan!

Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andrea Meyer på [email protected], eller 072-146 11 64. Visa mindre

Affärsutvecklare till Karlstads Parkerings AB

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi ... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.ARBETSUPPGIFTER
Var med och skapa goda parkeringsmöjligheter i Karlstad!

Som vår affärsutvecklare kommer du att arbeta brett med stadens trafik- och parkeringsfrågor som en naturlig del av samhällsplaneringen. Bland annat kommer du att göra analyser och ta fram underlag för beslut om utvecklingsprojekt inom bolagets verksamhet och därefter kan du komma att projektleda utvecklingsinsatserna.

Du kommer att ha många kontaktytor, bland annat med kommunens förvaltningar och bolag, med Karlstadsbor och andra kommunala parkeringsbolag. Du kommer också att delta i olika utvecklingsprojekt inom kommunen.

Tillsammans med andra aktörer har vi infört ett parkeringsledningssystem i centrala Karlstad. Du kommer att ha rollen att ansvara för det övergripande systemet och samverkan med de ingående parterna.

Vår affärsutvecklare kommer att vara med och utveckla verksamheten till ett parkeringsbolag i tiden.

Du kommer att arbeta nära bolagets driftansvariga och VD.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid beroende på bolagets utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har intresse för att arbeta med stadsutveckling med fokus på trafikens och parkeringens roll för stadens funktionalitet och utveckling.
Du har akademisk examen, gärna inom samhällsbyggnad med inriktning mot t.ex. trafik, samhällsplanering, lantmäteri eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

För att trivas i rollen behöver du ha god förmåga att samarbeta och kommunicera samt att arbeta strukturerat och analyserande.
Som person är du nytänkande och utvecklingsinriktad med hög genomförandeförmåga. Du gillar att omvärldsspana och trivs med att driva projekt framåt tillsammans med andra.

Du behöver vara självgående men lyhörd och du ska även känna dig bekväm i rollen att arbeta under en kollegas ledning. Ditt arbetssätt kännetecknas av ett fokus på såväl helheten som dina egna arbetsprestationer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom samhällsplanering, trafik- och parkeringsplanering eller har annan yrkeskompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Då du har många kontaktytor behöver du ha god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska. Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet.
God kunskap om Office programvaror och B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av projektledning och upphandlingsfrågor är meriterade.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ansvarig till Riksbyggens ”Boende för äldre” i Värmland

Ansök    Feb 3    Riksbyggen    Affärsutvecklare
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

I Riksbyggen Region Väst är vi cirka 80 personer som arbetar med att utveckla bostadsområden och bygga bostäder. En del i detta är att i samarbete med kommuner ta fram idéer för bostäder för äldre. Detta för att bidra till att äldre personer får möjlighet till eget värdigt boende. Riksbyggen utvecklar och bygger vård- och omsorgsboende såsom särskilt boende, gruppbostäder och trygghetsbostäder. Konceptet för detta bygger på kooperativ hyresrätt.

Vad skall du göra?
Du kommer arbeta med kommuner för att tillsammans med dem ta fram idéer kring värdiga och ändamålsenliga boendemiljöer och bostäder. Du arbetar främst med tidiga skeden där du sprider kunskap om de mänskliga och de ekonomiska fördelarna för kommuner med Riksbyggens kooperativa hyresrätt.

Det betyder att du tar initiativ till kontakt med kommuner för att därpå ta fram idéer i syfte att ordna boendet för de äldre. Du gör detta tillsammans med någon av Riksbyggens projektledare som i senare skede får uppdraget att driva projektet vidare. Du ser också till att på olika sätt medverka i redan bildade kooperativa föreningarna och se till att de får de stöd som behövs kring föreningen.

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för samhälls- och boendefrågor och god kunskap om hur kommuner fungerar demokratiskt, politiskt och ekonomiskt. Eventuellt har du tidigare varit ekonomichef, vård och omsorgsansvarig eller liknande i en kommun och är van vid att driva kommunala ärenden och att skriva beslutsunderlag. 

Som person är du målinriktad och gillar ansvar samt att självständigt driva projekt. Du skapar en öppen atmosfär som kännetecknas av tillit, respekt och lyhördhet. Du är en ledare med affärsförståelse och ser helheter och nya möjligheter.

Du delar Riksbyggens grundläggande värderingar och kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människan i centrum och att verka för en hållbar utveckling.

Vi tror att arbetet kan vara intressant för dig som vill fortsätta arbeta för kommuner men göra det på ett annat och helt nytt sätt. Samtidigt som du kommer behålla, utveckla och ha stor nytta av dina kommunalekonomiska kunskaper.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig? 
Vi erbjuder dig självständiga, rörliga och utvecklande arbetsuppgifter i ett ansvarstagande arbetsklimat. Du arbetar och ingår i flera team både lokala och nationella. Du får stor möjlighet till kompetensutveckling och att vara med och påverka. 

Tjänstens placering är i Karlstad och kräver tillgång till egen bil.

Har du frågor kontakta rekryteringskonsult Elisabeth Waktel på 0708 600 400. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Vi tar hand om ansökningar kontinuerligt så skicka gärna din ansökan så snart du kan. Sista ansökningsdatum 2 mars.Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Affärsutvecklare till Karlstads Parkerings AB

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Parkeringsbolag är ett av de mindre bolagen i stadhuskoncernen Karlstads kommun. Parkeringsbolaget har nyligen fått ett utökat uppdrag som innebär utvecklingsansvar för kommunens parkeringsverksamhet. ... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Parkeringsbolag är ett av de mindre bolagen i stadhuskoncernen Karlstads kommun. Parkeringsbolaget har nyligen fått ett utökat uppdrag som innebär utvecklingsansvar för kommunens parkeringsverksamhet. Här ingår att utveckla parkeringslösningar utifrån en affärsmässig grund. Bolaget ska i nära samarbete med berörda verksamheter tillgodose goda parkeringsmöjligheter och trafikflöden i Karlstad samt ansvara för ett optimalt nyttjande av parkeringsytor.

ARBETSUPPGIFTER
Var med och skapa goda parkeringsmöjligheter i Karlstad!

Som vår affärsutvecklare kommer du att arbeta brett med stadens trafik- och parkeringsfrågor som en naturlig del av samhällsplaneringen. Bland annat kommer du att göra analyser och ta fram underlag för beslut om utvecklingsprojekt inom bolagets verksamhet och därefter kan du komma att projektleda utvecklingsinsatserna.

Du kommer att ha många kontaktytor, bland annat med kommunens förvaltningar och bolag, med Karlstadsbor och andra kommunala parkeringsbolag. Du kommer också att delta i olika utvecklingsprojekt inom kommunen.

Tillsammans med andra aktörer har vi infört ett parkeringsledningssystem i centrala Karlstad. Du kommer att ha rollen att ansvara för det övergripande systemet och samverkan med de ingående parterna.

Vår affärsutvecklare kommer att vara med och utveckla verksamheten till ett parkeringsbolag i tiden.

Du kommer att arbeta nära bolagets driftansvariga och VD.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid beroende på bolagets utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har intresse för att arbeta med stadsutveckling med fokus på trafikens och parkeringens roll för stadens funktionalitet och utveckling.
Du har akademisk examen, gärna inom samhällsbyggnad med inriktning mot t.ex. trafik, samhällsplanering, lantmäteri eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

För att trivas i rollen behöver du ha god förmåga att samarbeta och kommunicera samt att arbeta strukturerat och analyserande.
Som person är du nytänkande och utvecklingsinriktad med hög genomförandeförmåga. Du gillar att omvärldsspana och trivs med att driva projekt framåt tillsammans med andra.

Du behöver vara självgående men lyhörd och du ska även känna dig bekväm i rollen att arbeta under en kollegas ledning. Ditt arbetssätt kännetecknas av ett fokus på såväl helheten som dina egna arbetsprestationer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom samhällsplanering, trafik- och parkeringsplanering eller har annan yrkeskompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Då du har många kontaktytor behöver du ha god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska. Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet.
God kunskap om Office programvaror och B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av projektledning och upphandlingsfrågor är meriterade.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre