Lediga jobb Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Handledare till idéburen verksamhet i Karlstad

OM UPPDRAGET Vi vill bidra är en egen idéburen verksamhet inom JAG som är inriktat på att skapa meningsfull sysselsättning för personer med omfattande funktionsnedsättning. Deltagarna i Vi vill bidra vill känna att de gör en insats i samhället och inte få ytterligare en insats i form av daglig verksamhet. Deltagarna har personlig assistans. OM ROLLEN och OM DIG Brukarkooperativet JAG söker nu en handledare till Karlstad! Vi söker dig som är en driftig... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi vill bidra är en egen idéburen verksamhet inom JAG som är inriktat på att skapa meningsfull sysselsättning för personer med omfattande funktionsnedsättning. Deltagarna i Vi vill bidra vill känna att de gör en insats i samhället och inte få ytterligare en insats i form av daglig verksamhet. Deltagarna har personlig assistans.

OM ROLLEN och OM DIG

Brukarkooperativet JAG söker nu en handledare till Karlstad!

Vi söker dig som är en driftig och kommunikativ person med datorvana. Du är till ditt sätt inkännande och ödmjuk. Du är nytänkande och tycker om att utmana gränser för vad som anses vara möjligt - ser lösningar där andra ser svårigheter. Du kommer att stötta deltagarna i att stärka sitt självförtroende, se sina styrkor och våga prova på nya saker. Du kommer även att skapa kontakter och sälja in idéer hos företag och organisationer på olika arbetsplatser runt om i Värmland vilket innebär en del resor i egen bil. Det innebär att du behöver ha både körkort och tillgång till egen bil för att kunna åka ut och hälsa på deltagarna på sina arbetsplatser!

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller arbete inom ideell sektor.

- Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% där du i hög grad själv styr vilka dagar (mån-fre) och tider du arbetar.
- Rollen som handledare är lokaliserad på kontoret i Karlstad och rapporterar till Anna Karlsson, chef för Vi vill bidra.
- Sista ansökningsdatum är 15 juli. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan nu!
- Startdatum enligt överenskommelse dock tidigast från och med 1 augusti 2024.
- Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

VI ERBJUDER DIG:

- Ett stimulerande arbete i en ideell organisation med stark värdegrund.
- Flexibilitet i arbetet med möjlighet till distansarbete.
- En trevlig arbetsmiljö där vi stöttar varandra och har roligt tillsammans.
- Kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

För mer information om tjänsten, mejla till Anna Karlsson [email protected] eller se på vår hemsida:www.vivillbidra.se

Annonsens ID: 241836

Riksföreningen JAG är Sveriges intresseorganisation för assistansanvändare med intellektuell funktionsnedsättning. Hos oss står varje medlem i fokus och har rätt att vara huvudperson i sitt liv. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för medlemmarna att göra egna val och ta plats i samhället på lika villkor som alla andra, oavsett ålder eller livssituation.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker bör ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag. Jag ser hel... Visa mer
Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!

Du som söker bör ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar enklare spanska, men men vi kan erbjuda utbildning inom spanska. Tecken som stöd är meriterande. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism, epilepsi samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Karlstad

Hej! Jag har idag ett bra gäng med personliga assistenter men behöver nu hitta en ersättare då en av dem går till annan verksamhet efter studier. Är det kanske du som blir min nya assistent? Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i egen lägenhet centralt i Karlstad. Jag deltar i daglig verksamhet några dagar i veckan och det är jättekul. I övrigt så har jag aktiviteter som bad, musik, dans ibland, utevistelser men också kvalitetstid med mina vänner. Un... Visa mer
Hej! Jag har idag ett bra gäng med personliga assistenter men behöver nu hitta en ersättare då en av dem går till annan verksamhet efter studier. Är det kanske du som blir min nya assistent?Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i egen lägenhet centralt i Karlstad. Jag deltar i daglig verksamhet några dagar i veckan och det är jättekul. I övrigt så har jag aktiviteter som bad, musik, dans ibland, utevistelser men också kvalitetstid med mina vänner. Under dagen behöver jag också assistans med träning för att må bra.

I min assistans har jag mesta tiden enkelbemanning på vardagar, vaken natt och delvis dubbelbemanning på helgerna. Då finns utrymme att göra utflykter då jag har tillgång till en anpassad bil.Jag söker dig som är initiativrik och kan se och läsa av mina behov och kan lära känna mig då jag har ett stort hjälpbehov. Tillsammans går vi framåt i arbetet att lära känna varandra så att jag bli trygg och mår bra. I vårt samarbete är det viktigt att du är lyhörd för mina behov och känner ett stort engagemang i ditt arbete. Du som person blir en viktig del i mitt liv och förstår att ge mig det jag själv hade kunnat utan min funktionsnedsättning.Den person jag nu söker är en kvinna, då jag behöver en del integritetsnära insatser. Du ska behärska svenska bra både i tal och skrift samt vara rökfri – och:


- Trygg och stabil i dig själv - Ha empati och förståelse för mina behov - Ansvarfull - Kunna samarbeta med andra assistenter och min familj - Gärna ha tidigare erfarenhet inom assistans (men är du rätt person med rätt inställning till arbetet ser jag det också som en merit)
Arbetspassen är: Dagpass, eftermiddag/kväll och varannan helg. Arbetspassen är på ca 30 -35 timmar per vecka men det kan diskuteras. Möjlighet finns till mer arbetstid genom att täcka upp vakanser vid behov.Arbetstider för passen är: Dagpass; 08 – 16,Eftermiddag/kväll 15 – 21.30, helg 8 – 17 el 12.30 – 21.30Vid nyanställning får du introduktion med dubbelgång av erfarna assistenter.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.Välkommen med din ansökan!Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Namnet JAG valdes för att symbolisera varje assistansanvändares rätt att vara huvudperson i sitt liv, oavsett funktionsnedsättning. Organisationen har en stark ideologisk förankring som bottnar i alla människors lika värde. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Många assistansanvändare i JAG är engagerade i Riksföreningen JAG. Läs mer om oss på JAG.SEAnnonsID:  244162


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul! Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag behöver hjälp med alla grundläggande... Visa mer
Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul!

Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag behöver hjälp med alla grundläggande behov.

Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. Jag kommunicerar med hjälp av Tobii Dynavox så det är en förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska kunna följa med. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel. Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment som matlagning, förflyttningar m.m.

Jag söker en rökfri kvinna, som gärna får vara runt min ålder och utan pälsdjursallergi. Då jag bor en bit utanför centrum (och passen kan börja och sluta på olika platser) bör du ha körkort samt tillgång till bil. Om du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är det ett plus, men det viktigaste är personkemin oss emellan.

Arbetstider och omfattning: 20-25 timmar/vecka schemalagt, med vissa extrapass enligt överenskommelse. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag och kväll. Även natt och helg kan förekomma, enligt överenskommelse. Du får betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Annonsens ID-nummer: 213212

Jag ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul! Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag behöver hjälp med alla grundläggande... Visa mer
Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul!

Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag behöver hjälp med alla grundläggande behov.

Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. Jag kommunicerar med hjälp av Tobii Dynavox så det är en förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska kunna följa med. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel. Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment som matlagning, förflyttningar m.m.

Jag söker en rökfri kvinna, som gärna får vara runt min ålder och utan pälsdjursallergi. Då jag bor en bit utanför centrum (och passen kan börja och sluta på olika platser) bör du ha körkort samt tillgång till bil. Om du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är det ett plus, men det viktigaste är personkemin oss emellan.

Arbetstider och omfattning: 20-25 timmar/vecka schemalagt, med vissa extrapass enligt överenskommelse. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag och kväll. Även natt och helg kan förekomma, enligt överenskommelse. Du får betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Jag ser fram emot din ansökan!

Annonsens ID nummer: 233170

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Karlstad

Go och glad person som söker ny assistent. Efter en stroke behöver jag stöttning i vardagens alla situationer. Jag gåtränar med rullator men har rullstol vid behov. Jag söker dig som är snäll, positiv och glad. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt so... Visa mer
Go och glad person som söker ny assistent. Efter en stroke behöver jag stöttning i vardagens alla situationer. Jag gåtränar med rullator men har rullstol vid behov.

Jag söker dig som är snäll, positiv och glad. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Du kommer att arbeta som personlig assistent och utöver det ha uppdraget som min personliga arbetsledare. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Jag ser gärna att du har körkort men det är inget krav, busshållplatsen finns utanför dörren. Jag önskar att du som söker inte är allergisk mot katt.

Om tjänsten: extra vid behov samt ska stötta huvudansvarig arbetsledare.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 227754


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul! Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator ... Visa mer
Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul!

Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. Jag kommunicerar med hjälp av Tobii Dynavox så det är en förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska kunna följa med. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel. Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment som matlagning, förflyttningar m.m.

Jag söker en rökfri kvinna, som gärna får vara runt min ålder och utan pälsdjursallergi. Då jag bor en bit utanför centrum (och passen kan börja och sluta på olika platser) bör du ha körkort samt tillgång till bil. Om du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är det ett plus, men det viktigaste är personkemin oss emellan.

Arbetstider och omfattning: 20-25 timmar/vecka schemalagt, med vissa extrapass enligt överenskommelse. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag och kväll. Även natt och helg kan förekomma, enligt överenskommelse. Du får betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Annonsens ID-nummer: 213212

Jag ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker bör ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygi... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!

Du som söker bör ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.
Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: Schemaanställning, ca. 50%. Varierade arbetstider.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Annonsens ID-nummer: 215593

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Karlstad kommun

Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället. Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhe... Visa mer
Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället.

Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med!

Ange i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta. Skriv också om du kan hoppa in som timvikarie resten av året.

Din ansökan blir synlig för våra assistansanvändare och deras personliga arbetsledare. Blir du utvald kontaktar arbetsledaren dig för en intervju. Innan du börjar arbeta får du en betald introduktion så du kan känna dig trygg i ditt uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan! Fyll i formuläret och skicka in redan idag! ????

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 225852


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttnin... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!

Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.
Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.
I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg
Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00).

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Annonsens ID-nummer: 215593

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul! Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator ... Visa mer
Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul!

Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. Jag kommunicerar med hjälp av Tobii Dynavox så det är en förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska kunna följa med. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel. Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment som matlagning, förflyttningar m.m.

Jag söker en rökfri kvinna, som gärna får vara runt min ålder och utan pälsdjursallergi. Då jag bor en bit utanför centrum (och passen kan börja och sluta på olika platser) bör du ha körkort samt tillgång till bil. Om du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är det ett plus, men det viktigaste är personkemin oss emellan.

Arbetstider och omfattning: 20-25 timmar/vecka schemalagt, med vissa extrapass enligt överenskommelse. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag och kväll. Även natt och helg kan förekomma, enligt överenskommelse. Du får betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Annonsens ID-nummer: 213212

Jag ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Karlstad

Go och glad person som söker ny assistent. Efter en stroke behöver jag stöttning i vardagens alla situationer. Jag gåtränar med rullator men har rullstol vid behov. Jag söker dig som är snäll, positiv och glad. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt so... Visa mer
Go och glad person som söker ny assistent. Efter en stroke behöver jag stöttning i vardagens alla situationer. Jag gåtränar med rullator men har rullstol vid behov.

Jag söker dig som är snäll, positiv och glad. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Du kommer att arbeta som personlig assistent och utöver det ha uppdraget som min personliga arbetsledare. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Jag ser gärna att du har körkort men det är inget krav, busshållplatsen finns utanför dörren. Jag önskar att du som söker inte är allergisk mot katt.

Om tjänsten: extra vid behov samt ska stötta huvudansvarig arbetsledare.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 215327


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Assistenttjänst, vaken natt sökes

Är du en person som vill jobba vaken natt? Jag behöver nu en assistent som är på alerten och gilla vara vaken nattetid. Jag som söker är en kvinna i 40-årsålderna som bor centralt i Karlstad. Tjänsten är på två nätter i veckan, 11 timmar per pass, vaken natt. Arbetstidsmått 55%. Vid sjukdom och annan frånvaro finns möjlighet att gå in på extra pass. I framtiden kan tjänsten också utvidgas med fler timmar. Jag ser gärna att du har erfarenhet av personl... Visa mer
Är du en person som vill jobba vaken natt? Jag behöver nu en assistent som är på alerten och gilla vara vaken nattetid.

Jag som söker är en kvinna i 40-årsålderna som bor centralt i Karlstad.

Tjänsten är på två nätter i veckan, 11 timmar per pass, vaken natt. Arbetstidsmått 55%. Vid sjukdom och annan frånvaro finns möjlighet att gå in på extra pass. I framtiden kan tjänsten också utvidgas med fler timmar.

Jag ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans och gillar att vara ”nattuggla”.

Under nattetid har jag varierande hjälpbehov som jag inte kan klara själv. Du måste därmed hela tiden vara aktiv och lyhörd för hur jag har det. Ibland har jag också korta EP-anfall och då behöver jag ditt stöd extra mycket.

Då jobbet innebär en del insatser med integritetsnära karaktär så söker jag bara en kvinnlig assistent.

Om du blir anställd så erbjuds du introduktion tillsammans med erfaren assistent för att lära känna mig och vad jag har för behov. Detta innebär att du i början måste vara med mig dagtid för att vi ska lära känna varandra innan du kan börja jobba nattjänst.

Eftersom jag kommunicerar på mitt sätt är det ett krav att du behärskar svenska språket både i tal och skrift.

Arbetspass blir: söndag och måndag natt varannan vecka samt måndag och tisdag natt varannan vecka

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ID-nummer: 215158

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul! Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator ... Visa mer
Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul!

Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. En förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska kunna följa med. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel. Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment som matlagning, förflyttningar m.m.

Jag söker en rökfri kvinna, som gärna får vara runt min ålder och utan pälsdjursallergi. Då jag bor en bit utanför centrum (och passen kan börja och sluta på olika platser) bör du ha körkort samt tillgång till bil. Om du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är det ett plus, men det viktigaste är personkemin oss emellan.

Arbetstider och omfattning: 20-25 timmar/vecka schemalagt, med vissa extrapass enligt överenskommelse. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag och kväll. Även natt och helg kan förekomma, enligt överenskommelse. Du får betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Annonsens ID-nummer: 213212

Jag ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul! Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator ... Visa mer
Jag är en kvinna på 40 år, som söker en engagerad och följsam assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Jag gillar både när det händer saker och att göra olika aktiviteter och att göra mer stillsamma saker tillsammans. Jag har hund och rider regelbundet, vilket jag tycker är kul!

Din mest centrala uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. En förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska kunna följa med. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel. Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment som matlagning, förflyttningar m.m.

Jag söker en rökfri kvinna, som gärna får vara runt min ålder och utan pälsdjursallergi. Då jag bor en bit utanför centrum (och passen kan börja och sluta på olika platser) bör du ha körkort samt tillgång till bil. Om du har relevant utbildning, tidigare erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är det ett plus, men det viktigaste är personkemin oss emellan.

Arbetstider och omfattning: 20-25 timmar/vecka schemalagt, med vissa extrapass enligt överenskommelse. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag och kväll. Även natt och helg kan förekomma, enligt överenskommelse. Du får betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Annonsens ID-nummer: 213212

Jag ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Nattuggla sökes till tjänst som assistent, vaken natt och helg i Karlstad

Jag som söker är en kvinna i 40-årsålderna som bor centralt i Karlstad. Jag söker nu en ny alert assistent som vill jobba vaken natt 8 nätter på  en fyraveckorsperiod  samt dagtid var fjärde helg hos mig. Arbetstidsmått på 65%, 26 timmar/vecka.  Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans och vara en trygg ”nattuggla”. Möjlighet finns att senare utöka antalet timmar. Ibland kan fler timmar erbjudas i samband med sjukdom eller annan bortavaro. Under... Visa mer
Jag som söker är en kvinna i 40-årsålderna som bor centralt i Karlstad.

Jag söker nu en ny alert assistent som vill jobba vaken natt 8 nätter på  en fyraveckorsperiod  samt dagtid var fjärde helg hos mig. Arbetstidsmått på 65%, 26 timmar/vecka.  Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans och vara en trygg ”nattuggla”. Möjlighet finns att senare utöka antalet timmar. Ibland kan fler timmar erbjudas i samband med sjukdom eller annan bortavaro.

Under nattetid har jag en del hjälpbehov som jag inte kan klara själv. Du måste hela tiden vara aktiv och lyhörd för hur jag har det. Ibland har jag också korta EP-anfall och då behöver jag ditt stöd extra mycket.

Eftersom jobbet innebär en del insatser med integritetsnära karaktär så söker jag bara en kvinnlig assistent.

Du erbjuds introduktion tillsammans med erfaren assistent för att lära känna mig, vilket innebär att du i början får vara med mig dagtid för att vi ska lära känna varandra innan du kan börja med nattjänst.

Eftersom jag kommunicerar på mitt sätt är det ett krav att du behärskar svenska språket både i tal och skrift.

Tillträde enligt överenskommelse.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1362

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!

Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag. 

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.
Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.
I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg
Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Annonsens referensnummer 1761

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till snart 9-åring i Filipstad

Jag är en snart 9årig kille som bor på en gård på landet i en glad, aktiv och livlig familj med min mamma, pappa, två småsyskon samt många djur, och jag söker nu två nya assistenter till mitt team som kan hjälpa mig att leva mitt liv till fullo.    Jag är glad, social och envis och jag älskar uppmärksamhet, så du som söker bör vara social och tycka om att hitta på roliga aktiviteter. Jag har inga enstaka intressen utan jag tycker om att göra det mesta, a... Visa mer
Jag är en snart 9årig kille som bor på en gård på landet i en glad, aktiv och livlig familj med min mamma, pappa, två småsyskon samt många djur, och jag söker nu två nya assistenter till mitt team som kan hjälpa mig att leva mitt liv till fullo. 

 

Jag är glad, social och envis och jag älskar uppmärksamhet, så du som söker bör vara social och tycka om att hitta på roliga aktiviteter. Jag har inga enstaka intressen utan jag tycker om att göra det mesta, allt från att slappa framför en film till att gå en långpromenad. Huvudsaken för mig är att jag har en delaktig och påhittig vuxen med mig i aktiviteten då jag tycker så mycket om att umgås! 

 

Jag söker dig som vågar testa nya aktiviteter och som klarar av att arbeta i någons hem. Du måste vara initiativrik då jag är en aktiv person och gärna hittar på aktiviteter och provar nya lekar men jag kan inte göra det utan hjälp. Att ge medicin vissa klockslag ingår också i arbetsuppgiften vilket innebär att du måste vara strukturerad och noggrann. Då jag saknar tal är det mycket viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler, så att du talar och förstår det svenska språket utan begränsningar är därför mycket viktigt. 

 

Du som söker en tjänst hos mig ska vara pratglad och empatisk och känna ett driv för att hjälpa människor. God fysik är viktigt då lyft förekommer samt att gå promenader med rullstol, dra mig i pulka etc. Du måste ha bil och körkort då inga förbindelser till kollektivtrafik finns, och du kan inte heller vara pälsdjursallergiker då det finns flera hundar och katter i hemmet samt flertalet olika djur på gården. Meriterande är om du också har erfarenhet av NPF-diagnoser. 

 

Den ena tjänsten innebär två pass i veckan som är förlagda från tidig eftermiddag till nästkommande morgon, med sovande jour under natten. Något enstaka helgpass kan förekomma, och det förväntas även att man ställer upp extra vid behov. Den andra tjänsten är vikarie vid behov, med något enstaka, kortare fast pass i veckan.  
 
Skicka in din ansökan redan idag!  

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Annonsens referensnummer 2049

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!

Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag. 

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.
Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.
I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg
Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Annonsens referensnummer 1761

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 35 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!

Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag. 

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.
Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.
I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg
Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Annonsens referensnummer 1761

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Karlstad, 90%

Hej! Jag har ett bra gäng av personliga assistenter men nu behöver jag hitta en ersättare då en ska börja studier till hösten, kanske det är du som blir min nya assistent? Jag som söker är en kvinna i 40-årsåldern som bor i egen lägenhet centralt i Karlstad. Jag fyller upp min tid med daglig verksamhet några dagar i veckan. I övrigt så har jag aktiviteter som bad, musik, dans ibland, utevistelser men också kvalitetstid med mina vänner. I min assistans ha... Visa mer
Hej! Jag har ett bra gäng av personliga assistenter men nu behöver jag hitta en ersättare då en ska börja studier till hösten, kanske det är du som blir min nya assistent?

Jag som söker är en kvinna i 40-årsåldern som bor i egen lägenhet centralt i Karlstad. Jag fyller upp min tid med daglig verksamhet några dagar i veckan. I övrigt så har jag aktiviteter som bad, musik, dans ibland, utevistelser men också kvalitetstid med mina vänner.

I min assistans har jag mesta tiden enkelbemanning på vardagar, vaken natt och delvis dubbelbemanning på helgerna. Då finns utrymme att göra utflykter då jag har tillgång till en anpassad bil.

Jag söker dig som är initiativrik och kan se och läsa av mina behov så du kan lära känna mig då jag har ett stort hjälpbehov. Tillsammans går vi framåt i arbetet att lära känna varandra så att jag bli trygg och mår bra. Det är därför viktigt att du är lyhörd och känner ett stort engagemang i ditt arbeta. Du blir en stor del av mitt liv och förstår att ge mig det jag själv hade kunnat utan min funktionsnedsättning.

Den person jag nu söker är en kvinna, då jag behöver en del integritetsnära insatser. Du ska behärska svenska bra både i tal och skrift samt vara rökfri – och:


• Trygg och stabil i dig själv
• Ha empati och förståelse för mina behov
• Ansvarfull
• Bra på samarbete med assistenter och familj
• Gärna tidigare erfarenhet inom assistans (men är du rätt person med rätt inställning till arbetet ser jag det också som en merit)

Arbetstider: Dagpass, eftermiddag/kväll, varannan helg och ibland nattpass/vaken natt. Mina assistenttjänster är på ca 35 timmar per vecka (men det kan diskuteras).

Vid nyanställning får du introduktion med dubbelgång av erfarna assistenter.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1362

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Karlstad efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9982

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 8-åring i Filipstad sökes

Jag är en 8årig kille som bor på en gård på landet i en livlig familj med två småsyskon och många djur, och jag söker nu två nya assistenter till mitt team som kan hjälpa mig att leva mitt liv till fullo. Jag är glad, social och envis och jag fullständigt älskar uppmärksamhet. Jag har inga enstaka intressen utan jag tycker om att göra det mesta, allt från att slappa framför en film till att gå en långpromenad. Huvudsaken för mig är att jag har en delaktig... Visa mer
Jag är en 8årig kille som bor på en gård på landet i en livlig familj med två småsyskon och många djur, och jag söker nu två nya assistenter till mitt team som kan hjälpa mig att leva mitt liv till fullo.

Jag är glad, social och envis och jag fullständigt älskar uppmärksamhet. Jag har inga enstaka intressen utan jag tycker om att göra det mesta, allt från att slappa framför en film till att gå en långpromenad. Huvudsaken för mig är att jag har en delaktig vuxen med i aktiviteten då jag tycker mycket om att umgås!

Jag söker dig som vågar testa nya aktiviteter och som klarar av att arbeta i någons hem. Du måste vara initiativrik då jag är en aktiv person och gärna hittar på aktiviteter och provar nya lekar. Att ge medicin vissa klockslag ingår också i arbetsuppgiften vilket innebär att du måste vara strukturerad och noggrann. Då jag saknar tal är det mycket viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler. Att du talar och förstår det svenska språket utan begränsningar är därför också extra viktigt.

Du som söker en tjänst hos mig ska vara pratglad och empatisk och känna ett driv för att hjälpa människor. God fysik är viktigt då lyft förekommer samt att gå promenader med rullstol, dra mig i pulka etc. Du måste ha bil och körkort då inga förbindelser till kollektivtrafik finns. Du kan inte heller vara pälsdjursallergiker då det finns flera hundar och katter i hemmet och flertalet olika djur på gården.

Arbetet är mestadels förlagt eftermiddag/kväll med sovande jour samt några helgpass. Vid lov och ledighet sker arbetet på dagtid.

Tjänst: Timanställning med fasta pass som uppgår till mellan 12-16 timmar/veckan.  

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2049

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

35-årig tjej söker personlig assistent!

Vill du vara min vän? Även om jag inte kan säga nånting kan jag lära dig snurra som en ballerina. Jag gör det gärna om du till utbyte blir min assistent.  Vid sidan av den nya dansen, får du även bra arbetsgivare som är mån om sina anställda. Är du en empatisk människa, som också är villig att ta till sig skriftlig och muntlig info och jobba utifrån dessa är du välkommen att ansöka denna tjänst! Har du utöver det erfarenhet av autism och körkort då är det ... Visa mer
Vill du vara min vän?
Även om jag inte kan säga nånting kan jag lära dig snurra som en ballerina. Jag gör det gärna om du till utbyte blir min assistent. 
Vid sidan av den nya dansen, får du även bra arbetsgivare som är mån om sina anställda.
Är du en empatisk människa, som också är villig att ta till sig skriftlig och muntlig info och jobba utifrån dessa är du välkommen att ansöka denna tjänst!
Har du utöver det erfarenhet av autism och körkort då är det bara superbra! Jag ser gärna att du som söker är en kvinna.
Tjänsten är på deltid ca 80% med möjlighet till extra arbete både dag, kväll, helg och natt.
 

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1600

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

35-årig tjej söker personlig assistent!

Vill du vara min vän? Även om jag inte kan säga nånting kan jag lära dig snurra som en ballerina. Jag gör det gärna om du till utbyte blir min assistent på heltid, både dag, kväll, helg och natt. Vid sidan av den nya dansen, får du även bra arbetsgivare som är mån om sina anställda.  Är du en empatisk människa, som också är villig att ta till sig skriftlig och muntlig info och jobba utifrån dessa är du välkommen att ansöka denna tjänst!  Har du utöver det ... Visa mer
Vill du vara min vän?
Även om jag inte kan säga nånting kan jag lära dig snurra som en ballerina. Jag gör det gärna om du till utbyte blir min assistent på heltid, både dag, kväll, helg och natt.
Vid sidan av den nya dansen, får du även bra arbetsgivare som är mån om sina anställda. 
Är du en empatisk människa, som också är villig att ta till sig skriftlig och muntlig info och jobba utifrån dessa är du välkommen att ansöka denna tjänst! 
Har du utöver det erfarenhet av autism och körkort då är det bara superbra! Jag ser gärna att du som söker är en kvinna. 
Tjänsten är på heltid.
Tillträde snarast.
Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1600

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kvinna söker personlig assistent, 75-90 % i Karlstad

Jag söker nu efter en ny stjärna till mitt härliga assistentteam. Kanske är det du?  Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad och har behov av assistans hela dygnet. Jag gillar när det händer saker i min vardag! Mina intressen är att få vara ute i naturen, sång, musik, bassängbad, träffa kompisar och träning. Ibland har jag också behov av ett lugnare tempo, då är jag bara hemma och har en lugn dag med mina assistenter. Eftersom arbetet är av ski... Visa mer
Jag söker nu efter en ny stjärna till mitt härliga assistentteam. Kanske är det du? 

Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad och har behov av assistans hela dygnet. Jag gillar när det händer saker i min vardag! Mina intressen är att få vara ute i naturen, sång, musik, bassängbad, träffa kompisar och träning. Ibland har jag också behov av ett lugnare tempo, då är jag bara hemma och har en lugn dag med mina assistenter. Eftersom arbetet är av skiftande natur beroende på min dagsform så det är viktigt att du är en inkännande person.

Som assistent behöver du vara mitt stöd i att kommunicera, därför är det väldigt viktigt att du har goda kunskaper i svenska. Det är även viktigt att du är rökfri och har god fysik då vissa lyft kan förekomma även om hjälpmedel finns. På grund av arbetets integritetsnära natur ser jag gärna att du som söker är kvinna. 

Det är meriterande om du har tidigare relevant erfarenhet, men det allra viktigaste är att personkemin mellan dig och mig stämmer. Jag hoppas att du ser långsiktigt på rollen som personlig assistent och är villig att lägga ner tid och energi på att lära känna mig för att kunna se mina behov och önskemål. För att du som ny assistent hos mig skall få bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb och för att vi båda skall känna oss trygga så kommer du att få cirka 80 timmar betald introduktion med mina erfarna assistenter.
 
Omfattning
Schemaanställning ca 75 - 90% med arbetstid som varierar med dagtid eller eftermiddag/kväll samt varannan helg, dagtid eller eftermiddag/kväll.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1362

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 8-åring i Filipstad sökes

Jag är en 8årig kille som bor på en gård på landet i en livlig familj med två småsyskon och många djur, och jag söker nu två nya assistenter till mitt team som kan hjälpa mig att leva mitt liv till fullo. Jag är glad, social och envis och jag fullständigt älskar uppmärksamhet. Jag har inga enstaka intressen utan jag tycker om att göra det mesta, allt från att slappa framför en film till att gå en långpromenad. Huvudsaken för mig är att jag har en delaktig... Visa mer
Jag är en 8årig kille som bor på en gård på landet i en livlig familj med två småsyskon och många djur, och jag söker nu två nya assistenter till mitt team som kan hjälpa mig att leva mitt liv till fullo.

Jag är glad, social och envis och jag fullständigt älskar uppmärksamhet. Jag har inga enstaka intressen utan jag tycker om att göra det mesta, allt från att slappa framför en film till att gå en långpromenad. Huvudsaken för mig är att jag har en delaktig vuxen med i aktiviteten då jag tycker mycket om att umgås!

Jag söker dig som vågar testa nya aktiviteter och som klarar av att arbeta i någons hem. Du måste vara initiativrik då jag är en aktiv person och gärna hittar på aktiviteter och provar nya lekar. Att ge medicin vissa klockslag ingår också i arbetsuppgiften vilket innebär att du måste vara strukturerad och noggrann. Då jag saknar tal är det mycket viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler. Att du talar och förstår det svenska språket utan begränsningar är därför också extra viktigt.

Du som söker en tjänst hos mig ska vara pratglad och empatisk och känna ett driv för att hjälpa människor. God fysik är viktigt då lyft förekommer samt att gå promenader med rullstol, dra mig i pulka etc. Du måste ha bil och körkort då inga förbindelser till kollektivtrafik finns. Du kan inte heller vara pälsdjursallergiker då det finns flera hundar och katter i hemmet och flertalet olika djur på gården.

Arbetet är mestadels förlagt eftermiddag/kväll med sovande jour samt några helgpass. Vid lov och ledighet sker arbetet på dagtid.

Tjänst: Timanställning med fasta pass som uppgår till mellan 12-16 timmar/veckan.  

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2049

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

35-årig tjej söker personlig assistent!

Vill du vara min vän? Även om jag inte kan säga nånting kan jag lära dig snurra som en ballerina. Jag gör det gärna om du till utbyte blir min assistent på heltid, både dag, kväll, helg och natt. Vid sidan av den nya dansen, får du även bra arbetsgivare som är mån om sina anställda.  Är du en empatisk människa, som också är villig att ta till sig skriftlig och muntlig info och jobba utifrån dessa är du välkommen att ansöka denna tjänst!  Har du utöver det ... Visa mer
Vill du vara min vän?
Även om jag inte kan säga nånting kan jag lära dig snurra som en ballerina. Jag gör det gärna om du till utbyte blir min assistent på heltid, både dag, kväll, helg och natt.
Vid sidan av den nya dansen, får du även bra arbetsgivare som är mån om sina anställda. 
Är du en empatisk människa, som också är villig att ta till sig skriftlig och muntlig info och jobba utifrån dessa är du välkommen att ansöka denna tjänst! 
Har du utöver det erfarenhet av autism och körkort då är det bara superbra!
Tjänsten är på heltid.
Tillträde snarast.
Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1600

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter i Karlstad!

Flera av Brukarkooperativet JAGs medlemmar i Karlstad söker just nu personliga assistenter. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll som assistent. Det är viktigt att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande arbe... Visa mer
Flera av Brukarkooperativet JAGs medlemmar i Karlstad söker just nu personliga assistenter. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll som assistent. Det är viktigt att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande arbete. Vi önskar att du som söker är en person som tycker om att ta ansvar, är anpassningsbar och stabil, vi rekryterar just nu både vikarier och assistenter för anställning på längre sikt så skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster. 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 7777

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter i Karlstad!

Flera av Brukarkooperativet JAGs medlemmar i Karlstad söker just nu personliga assistenter. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll som assistent. Det är viktigt att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande arbe... Visa mer
Flera av Brukarkooperativet JAGs medlemmar i Karlstad söker just nu personliga assistenter. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll som assistent. Det är viktigt att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande arbete. Vi önskar att du som söker är en person som tycker om att ta ansvar, är anpassningsbar och stabil, vi rekryterar just nu både vikarier och assistenter för anställning på längre sikt så skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster. 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 7777

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 39 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Din centralaste uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor,... Visa mer
Jag är en kvinna på 39 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av
kommunikation och att göra mig delaktig.

Din centralaste uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla
moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om
du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att
jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är
intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. En förutsättning är därför att du
pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i
arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att
kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag,
då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel så det är bra om du vågar och
orkar "ta i". Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment såsom matlagning,
förflyttningar m.m.

Du som söker ska vara rökfri och ha körkort samt tillgång till bil då jag bor en bit utanför
centrum. Jag har hund och rider regelbundet, så du kan inte vara pälsdjursallergiker.

Om du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet som personlig assistent är det ett
plus. Erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är också meriterande men inget
krav, det viktigaste är personkemin oss emellan.

Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska
kunna följa med. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag, kväll och natt. 

Jag ser gärna att du som söker är kvinna.

Du får naturligtvis betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Jag ser fram emot din ansökan.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1193

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter i Karlstad!

Flera av Brukarkooperativet JAGs medlemmar i Karlstad söker just nu personliga assistenter. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll som assistent. Det är viktigt att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande arbe... Visa mer
Flera av Brukarkooperativet JAGs medlemmar i Karlstad söker just nu personliga assistenter. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll som assistent. Det är viktigt att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande arbete. Vi önskar att du som söker är en person som tycker om att ta ansvar, är anpassningsbar och stabil, vi rekryterar just nu både vikarier och assistenter för anställning på längre sikt så skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster. 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 7777

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes 85%, Karlstad

Jag söker nu en ny personlig assistent som ska komplettera mitt välfungerande assistentteam. Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad och har behov av assistans hela dygnet. Jag gillar när det händer saker, mina intressen är att få vara ute i naturen, sång, musik, bassängbad, träffa kompisar och träning men ibland har jag behov av ett lugnare tempo, då är jag bara hemma och har en lugn dag med mina assistenter. Du får gärna ha erfarenhet som pe... Visa mer
Jag söker nu en ny personlig assistent som ska komplettera mitt välfungerande assistentteam.

Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad och har behov av assistans hela dygnet. Jag gillar när det händer saker, mina intressen är att få vara ute i naturen, sång, musik, bassängbad, träffa kompisar och träning men ibland har jag behov av ett lugnare tempo, då är jag bara hemma och har en lugn dag med mina assistenter.

Du får gärna ha erfarenhet som personlig assistent, undersköterska eller jobbat med pedagogisk verksamhet men det viktigaste är att personkemin mellan dig  och mig stämmer. Arbetet är av skiftande natur beroende på min dagsform så det är viktigt att du är en inkännande person som ser långsiktigt på rollen som personlig assistent och är villig att lägga ner tid och energi på att lära känna mig för att kunna se mina behov och önskemål och du kommer under introduktionen få lära dig att läsa av vad jag behöver och vill.

Som assistent behöver du vara mitt stöd i att kommunicera därav är det väldigt viktigt att du har goda kunskaper i svenska. Det är även viktigt att du är rökfri och har god fysik då vissa lyft kan förekomma även om hjälpmedel finns. Det är också viktigt för mig att du har en god samarbetsförmåga så att du kan samarbeta på ett fint sätt med mina andra assistenter och min familj. För att du som ny assistent hos mig skall få bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb och för att vi båda skall känna oss trygga så kommer du att få lära dig arbetet under cirka 80 timmar betald introduktionstid av mina erfarna assistenter.

Omfattning

Schemaanställning ca 85% med arbetstid 15,00 - 21,30 vardagar samt varannan helg dagtid eller eftermiddag/kväll. Dubbelassistans förekommer under delar av arbetspasset. Vid frånvaro eller semester kan andra arbetstider förekomma.

Vi erbjuder utbildning samt friskvård.

Välkommen med din ansökan.


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1362

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!


Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1761

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!


Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1761

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Karlstad

Jag söker nu en assistent som gillar utmaningar och kan ge mig det stöd som jag vill ha. Egenskaper som ordningsam, positiv, glad, trygg och flexibel är egenskaper som jag efterfrågar. Det är viktigt att personkemin mellan oss är den rätta, samt att du också fungerar bra i samarbetet med mina trevliga, övriga assistenter. Jag har en nära kontakt med min familj men jag bor i egen lägenhet centralt i Karlstad. Jag som nu söker är en kvinna på 40 år och ja... Visa mer
Jag söker nu en assistent som gillar utmaningar och kan ge mig det stöd som jag vill ha.

Egenskaper som ordningsam, positiv, glad, trygg och flexibel är egenskaper som jag efterfrågar.

Det är viktigt att personkemin mellan oss är den rätta, samt att du också fungerar bra i samarbetet med mina trevliga, övriga assistenter. Jag har en nära kontakt med min familj men jag bor i egen lägenhet centralt i Karlstad.

Jag som nu söker är en kvinna på 40 år och jag har flera funktionsnedsättningar. I mitt hem har jag de hjälpmedel som behövs för att allt ska fungera.  Mitt assistansbehov sträcker sig över hela dygnet med vaken natt. På helger och vid annan ledighet förekommer dubbelassistans.

På vardagarna deltar jag i daglig verksamhet så det ingår i jobbet att vara med mig där. Övrig tid vistas jag en hel del hemma, men när jag är ledig gillar jag att få vara ute i naturen, gå långa promenader, ha sociala kontakter och få känna mig delaktig i samhället tillsammans med dig. Musik är också något jag gillar, helst live. När möjlighet finns så badar jag gärna i varm bassäng.

Din arbetsplats blir i min bostad, på min dagliga verksamhet och där jag befinner mig i övrigt.

Som assistent jobbar alla i ett bra och väl fungerande team där alla värdesätter sitt arbete och de tillgodoser värderingar jag har i mitt liv. Vi trivs tillsammans.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Som min assistent ska du kunna erbjuda det som jag själv skulle ha gjort utan min funktionsnedsättning och på det sätt som jag önskar och känner trygghet i. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete som personlig assistent - men måste vilja lära hur jag vill ha det.

På grund av arbetets integritetsnära natur söker jag bara kvinnliga assistenter.

Du som söker ska behärska svenska språket bra i tal och skrift och gärna också ha körkort. Du får gärna vara i min ålder, runt 40 år.  

Schemat är förlagt till dagtid, kväll och helger samt vissa pass med vaken natt. Du ska kunna arbeta alla typer av arbetspass.

Tjänsterna kan anpassas till mellan 30 – 35 timmar/vecka. Önskemål om färre timmar kan diskuteras.


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1362

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes 85%, Karlstad

Jag söker nu en ny personlig assistent som ska komplettera mitt välfungerande assistentteam. Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad och har behov av assistans hela dygnet. Jag gillar när det händer saker, mina intressen är att få vara ute i naturen, sång, musik, bassängbad, träffa kompisar och träning men ibland har jag behov av ett lugnare tempo, då är jag bara hemma och har en lugn dag med mina assistenter. Du får gärna ha erfarenhet som pe... Visa mer
Jag söker nu en ny personlig assistent som ska komplettera mitt välfungerande assistentteam.

Jag är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad och har behov av assistans hela dygnet. Jag gillar när det händer saker, mina intressen är att få vara ute i naturen, sång, musik, bassängbad, träffa kompisar och träning men ibland har jag behov av ett lugnare tempo, då är jag bara hemma och har en lugn dag med mina assistenter.

Du får gärna ha erfarenhet som personlig assistent, undersköterska eller jobbat med pedagogisk verksamhet men det viktigaste är att personkemin mellan dig  och mig stämmer. Arbetet är av skiftande natur beroende på min dagsform så det är viktigt att du är en inkännande person som ser långsiktigt på rollen som personlig assistent och är villig att lägga ner tid och energi på att lära känna mig för att kunna se mina behov och önskemål och du kommer under introduktionen få lära dig att läsa av vad jag behöver och vill.

Som assistent behöver du vara mitt stöd i att kommunicera därav är det väldigt viktigt att du har goda kunskaper i svenska. Det är även viktigt att du är rökfri och har god fysik då vissa lyft kan förekomma även om hjälpmedel finns. Det är också viktigt för mig att du har en god samarbetsförmåga så att du kan samarbeta på ett fint sätt med mina andra assistenter och min familj. För att du som ny assistent hos mig skall få bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb och för att vi båda skall känna oss trygga så kommer du att få lära dig arbetet under cirka 80 timmar betald introduktionstid av mina erfarna assistenter.

Omfattning

Schemaanställning ca 85% med arbetstid 15,00 - 21,30 vardagar samt varannan helg dagtid eller eftermiddag/kväll. Dubbelassistans förekommer under delar av arbetspasset. Vid frånvaro eller semester kan andra arbetstider förekomma.

Vi erbjuder utbildning samt friskvård.

Välkommen med din ansökan.


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1362

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du min nya assistent?

Jag är en kvinna på 39 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Din centralaste uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor,... Visa mer
Jag är en kvinna på 39 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av
kommunikation och att göra mig delaktig.

Din centralaste uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla
moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om
du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att
jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är
intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. En förutsättning är därför att du
pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i
arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att
kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag,
då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel så det är bra om du vågar och
orkar "ta i". Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment såsom matlagning,
förflyttningar m.m.

Du som söker ska vara rökfri och ha körkort samt tillgång till bil då jag bor en bit utanför
centrum. Jag har hund och rider regelbundet, så du kan inte vara pälsdjursallergiker.

Om du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet som personlig assistent är det ett
plus. Erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är också meriterande men inget
krav, det viktigaste är personkemin oss emellan.

Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska
kunna följa med. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag, kväll och natt. 

Jag ser gärna att du som söker är kvinna.

Du får naturligtvis betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Jag ser fram emot din ansökan.


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!


Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 30-åring sökes!

Jag är en glad tjej i 30-års åldern!  Jag känner av andras energi och detta påverkar mitt mående. Därför uppskattar jag mjuka, men tydliga människor. Jag gillar mitt hem och stortrivs där, men gillar även att resa och besöka mina föräldrar som bor en mil bort. Älskar dans och restaurangbesök. Jag deltar i en verksamhet som heter "Vi vill bidra" och jobbar på två caféer tillsammans med mina kompisar som också har sina assistenter med. Vid eventuell arbe... Visa mer
Jag är en glad tjej i 30-års åldern! Jag känner av andras energi och detta påverkar mitt mående. Därför uppskattar jag mjuka, men tydliga människor. Jag gillar mitt hem och stortrivs där, men gillar även att resa och besöka mina föräldrar som bor en mil bort. Älskar dans och restaurangbesök.

Jag deltar i en verksamhet som heter "Vi vill bidra" och jobbar på två caféer tillsammans med mina kompisar som också har sina assistenter med.
Vid eventuell arbetsintervju, berättar jag mer om mig och naturligtvis lär känna dig!Du som söker är en positiv och strukturerad tjej, önskvärt om du har erfarenhet av arbete med autism.  Egenskaper du bör besitta för att lyckas i denna roll är lyhördhet, empati och att du har lätt att ta till dig information och har lätt att samarbeta med andra assistenter. Framförallt ska du vara nyfiken på mig och lära dig hur jag fungerar i vardagen, då jag inte kan berätta det själv.I ditt jobb förekommer mycket eget ansvar men också parallell arbetstid med annan personal till exempel vid uteaktiviteter. Det vore kul om vi är i någorlunda samma ålder men det viktigaste är att vi trivs med varandra.

Körkort är ett krav för tjänsten.Vi ser gärna till att du är vaccinerad mot Covid-19.

Omfattning: 6 månaders vikariat med möjlighet till schemaanställning.Tillträde: Omgående
Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1600.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Karlstad

Jag söker nu en assistent som gillar utmaningar och kan ge mig det stöd som jag vill ha. Egenskaper som ordningsam, positiv, glad, trygg och flexibel är egenskaper som jag efterfrågar. Det är viktigt att personkemin mellan oss är den rätta, samt att du också fungerar bra i samarbetet med mina trevliga, övriga assistenter. Jag har en nära kontakt med min familj men jag bor i egen lägenhet centralt i Karlstad. Jag som nu söker är en kvinna på 40 år och ja... Visa mer
Jag söker nu en assistent som gillar utmaningar och kan ge mig det stöd som jag vill ha.

Egenskaper som ordningsam, positiv, glad, trygg och flexibel är egenskaper som jag efterfrågar.

Det är viktigt att personkemin mellan oss är den rätta, samt att du också fungerar bra i samarbetet med mina trevliga, övriga assistenter. Jag har en nära kontakt med min familj men jag bor i egen lägenhet centralt i Karlstad.

Jag som nu söker är en kvinna på 40 år och jag har flera funktionsnedsättningar. I mitt hem har jag de hjälpmedel som behövs för att allt ska fungera.  Mitt assistansbehov sträcker sig över hela dygnet med vaken natt. På helger och vid annan ledighet förekommer dubbelassistans.

På vardagarna deltar jag i daglig verksamhet så det ingår i jobbet att vara med mig där. Övrig tid vistas jag en hel del hemma, men när jag är ledig gillar jag att få vara ute i naturen, gå långa promenader, ha sociala kontakter och få känna mig delaktig i samhället tillsammans med dig. Musik är också något jag gillar, helst live. När möjlighet finns så badar jag gärna i varm bassäng.

Din arbetsplats blir i min bostad, på min dagliga verksamhet och där jag befinner mig i övrigt.

Som assistent jobbar alla i ett bra och väl fungerande team där alla värdesätter sitt arbete och de tillgodoser värderingar jag har i mitt liv. Vi trivs tillsammans.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Som min assistent ska du kunna erbjuda det som jag själv skulle ha gjort utan min funktionsnedsättning och på det sätt som jag önskar och känner trygghet i. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete som personlig assistent - men måste vilja lära hur jag vill ha det.

På grund av arbetets integritetsnära natur söker jag bara kvinnliga assistenter.

Du som söker ska behärska svenska språket bra i tal och skrift och gärna också ha körkort. Du får gärna vara i min ålder, runt 40 år.  

Schemat är förlagt till dagtid, kväll och helger samt vissa pass med vaken natt. Du ska kunna arbeta alla typer av arbetspass.

Tjänsterna kan anpassas till mellan 30 – 35 timmar/vecka. Önskemål om färre timmar kan diskuteras.Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar personliga assistenter i Värmland!

Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i olika delar av Värmland. Just nu är behovet extra stort i bland annat Forshaga, Storfors och Karlstad. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll. Vi tror att du som person är trygg, pedagogisk och inkännande. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller liknande ... Visa mer
Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i olika delar av Värmland. Just nu är behovet extra stort i bland annat Forshaga, Storfors och Karlstad. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll.


Vi tror att du som person är trygg, pedagogisk och inkännande. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller liknande yrken men ofta är personkemin avgörande. Det viktigaste är att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.

Skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster. 
Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 5588.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!


Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1761.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Karlstad efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 0000.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille i Karlstad söker personlig assistent

Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent! Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttninga... Visa mer
Behärskar du spanska, franska, italienska eller tecken som stöd? Är du kreativ, ansvarsfull och motiverande? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser helst att du behärskar spanska, men kan du franska, italienska eller tecken som stöd (och är villig att lära dig grunderna i spanska) går det också bra. Jag vill att du är flexibel, påhittig och lyhörd för min behov.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid: 50 % tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!


Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1761.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till sommarvikariat heltid i Karlstad

Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning.... Visa mer
Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning. 

Vi hoppas att du som söker är en positiv och strukturerad kvinna som gärna har erfarenhet av arbete med autism. Egenskaper du bör besitta för att lyckas i denna roll är lyhördhet, empati och att du har lätt att ta till dig information. Det är en roll där det både förekommer mycket eget ansvar men också parallell arbetstid med annan personal till exempel vid uteaktiviteter vilket gör att du även bör ha en god samarbetsförmåga. Det vore kul om vi är i någorlunda samma ålder men det viktigaste är att vi trivs med varandra.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19. 

Omfattning: Sommarvikariat. Intro från 1/6-2022 om ca 30 timmar per vecka, därefter heltid 40 timmar per vecka 20/6-14/8-2022. Möjlighet till fortsatt timanställning efter sommaren. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1600.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spansktalande Personlig assistent sökes till man i Karlstad.

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en br... Visa mer
Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

Jag vill att du är:


• Man
• Flexibel, påhittig och lyhörd för min behov
• Ansvarsfull och motiverande
• Behärskar spanska
• Kreativ!

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav

Arbetstid: 50% tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Karlstad

Söker du nya erfarenheter och utmaningar?  Då finns en tjänst som personlig assistent hos mig. Jag söker nu en person som är trygg och glad till sinnet och som vill jobba som min personliga assistent. Det är av stor vikt att personkemin mellan oss är den rätta, samt att du också fungerar bra i relation med anhöriga och övriga assistenter. De assistenter som jobbar hos mig är fantastiskt bra och vi trivs jättebra ihop. Den jag söker personer måste vilja j... Visa mer
Söker du nya erfarenheter och utmaningar?  Då finns en tjänst som personlig assistent hos mig.

Jag söker nu en person som är trygg och glad till sinnet och som vill jobba som min personliga assistent.

Det är av stor vikt att personkemin mellan oss är den rätta, samt att du också fungerar bra i relation med anhöriga och övriga assistenter. De assistenter som jobbar hos mig är fantastiskt bra och vi trivs jättebra ihop. Den jag söker personer måste vilja jobba mot samma mål.

Jag som nu söker är en kvinna som bor i Karlstad. Jag har flera funktionsnedsättningar och använder mig av rullstol. Jag har behov av assistans hela dygnet med vaken natt. Ibland förekommer också dubbelassistans, främst på helger.

På grund av arbetets integritetsnära natur söker jag bara kvinnliga assistenter.

Jag gillar att få vara ute i naturen, gå långa promenader, ha sociala kontakter och få känna mig delaktig i samhället tillsammans med dig. Att få bada i varm bassäng är också något jag brukar göra.

Du som assistent ska hjälpa mig i min vardag. Jag bor ensam i egen lägenhet som har en bra utrustning med de hjälpmedel jag behöver.

Din arbetsplats blir i min bostad, på min dagliga verksamhet och där jag befinner mig i övrigt.

Som assistent jobbar vi alla i ett bra och väl fungerande team där alla värdesätter sitt arbete och de tillgodoser värderingar jag har i mitt liv.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Med en känsla för empati och mognad samt en stor portion av glädje och humor kan vi hitta varandra. Som min assistent ska du kunna erbjuda det som jag själv skulle ha gjort utan min funktionsnedsättning och på det sätt som jag önskar och känner trygghet i. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete som personlig assistent - men måste vilja lära hur jag vill ha det.

Den jag söker ska behärska svenska bra i tal och skrift och gärna också ha körkort. Du får gärna vara i min ålder, runt 40 år.

Schemat för aktuella tjänster är dagtid, kväll och helger samt vissa pass med vaken natt. Du ska kunna arbeta alla typer av arbetspass.

Tjänsterna kan anpassas till mellan 30 – 35 timmar/vecka. Önskemål om färre timmar kan diskuteras.

Vid nyanställning erbjuds en längre tids introduktion för att lära hur jag vill ha det i mitt liv. Du erbjuds också friskvård och löpande ubildning.

Välkommen med din ansökan.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 2155.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Karlstad efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 0000.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spansktalande Personlig assistent sökes till man i Karlstad.

Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar! Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en br... Visa mer
Jag är en aktiv kille på 32 år som letar efter dig som kan assistera mig i min vardag. Just nu letar jag efter en assistent som kan arbeta 50 % förlagt på ca. två helger i månaden samt vardagskvällar. Passar kanske dig som studerar!
Du som söker får gärna vara man och ha god fysik eftersom det ingår förflyttningar, hjälp med hygien och en hel del aktiviteter och lek! Så jag ser gärna att du också tycker om att vara aktiv så att vi tillsammans kan få en bra dag.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande samt erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter och/eller inget verbalt tal.

Jag vill att du är:


• Man
• Flexibel, påhittig och lyhörd för min behov
• Ansvarsfull och motiverande
• Behärskar spanska
• Kreativ!

I min assistans är det varierande arbetstider, dag, kväll, natt och helg

Körkort är meriterande men inget krav

Arbetstid: 50% tjänst. Arbete två helger i månaden (mellan kl. 8:00-20:00) samt vardagskvällar (mellan kl. 19:00-23:00). 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till sommarvikariat 50 % i Karlstad

Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning.... Visa mer
Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning. 

Vi hoppas att du som söker är en positiv och strukturerad kvinna som gärna har erfarenhet av arbete med autism. Egenskaper du bör besitta för att lyckas i denna roll är lyhördhet, empati och att du har lätt att ta till dig information. Det är en roll där det både förekommer mycket eget ansvar men också parallell arbetstid med annan personal till exempel vid uteaktiviteter vilket gör att du även bör ha en god samarbetsförmåga. Det vore kul om vi är i någorlunda samma ålder men det viktigaste är att vi trivs med varandra.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19. 

Omfattning: Sommarvikariat om 20 timmar per vecka 20/6-14/8-2022. Möjlighet till fortsatt timanställning efter sommaren. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1600.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven rekryterare/bemanningsansvarig

Just nu söker vi en bemanningsansvarig rekryterare för en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt! Rollen som bemanningsansvarig/rekryterare på JAG är mångsidig och utmanande varje dag. Som rekryterare hjälper du våra uppdragsgivare, att utifrån sina behov finna, få och behålla personliga assistenter. Varje uppdragsgivare har unika behov kring vilken kompetens och erfarenhet som krävs för just deras personliga assistenter och som bemanningsa... Visa mer
Just nu söker vi en bemanningsansvarig rekryterare för en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt!

Rollen som bemanningsansvarig/rekryterare på JAG är mångsidig och utmanande varje dag. Som rekryterare hjälper du våra uppdragsgivare, att utifrån sina behov finna, få och behålla personliga assistenter. Varje uppdragsgivare har unika behov kring vilken kompetens och erfarenhet som krävs för just deras personliga assistenter och som bemanningsansvarig hjälper du till med att tillsätta assistenter vid ordinarie assistenters korttidsfrånvaro.

På JAG är vi stolta över den service vi kan leverera till våra uppdragsgivare varje dag och här utgör rekryteringsavdelningen en viktig del!
Vi som arbetar på rekryteringsavdelningen trivs med att arbeta under högt tempo, med många bollar i luften samtidigt och med varierande uppdrag och uppgifter.

Vi tror att du som söker:


• Är utbildad inom personal, bemanning, beteendevetenskap eller har motsvarande yrkeslivserfarenhet.
• Har Arbetat tidigare med rekrytering/bemanning och har förståelse för hela processen.
• Är Socialt skicklig, har ett högt driv, målfokus och är nogrann i ditt arbete.
• klarar av att arbeta strategiskt under stress.

Meriterande om du har erfarenhet av:


• Personlig assistans
• Reachmee
• Löneförhandling och avtal
• Zendesk
• Aiai

Som en del av rekryteringsavdelningen arbetar du aktivt med hela organisationens samtliga rekryteringsbehov och stöttar upp i stort som smått i enskilda projekt.

Vad kan vi som arbetsgivare erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en tjänst med många roliga utmaningar, ett brinnande engagemang och en arbetsplats där alla hjälps åt att nå gemensamma mål.
Denna tjänst innebär möjlighet till distansanställning.


JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse.
Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992.

Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till sommarvikariat heltid i Karlstad

Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning.... Visa mer
Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning. 

Du som söker är en positiv och strukturerad kvinna som gärna har erfarenhet av arbete med autism. Egenskaper du bör besitta för att lyckas i denna roll är lyhördhet, empati och att du har lätt att ta till dig information. Det är en roll där det både förekommer mycket eget ansvar men också parallell arbetstid med annan personal till exempel vid uteaktiviteter vilket gör att du även bör ha en god samarbetsförmåga. Det vore kul om vi är i någorlunda samma ålder men det viktigaste är att vi trivs med varandra.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19. 

Omfattning: Sommarvikariat. Intro från 1/6-2022 om ca 30 timmar per vecka, därefter heltid 40 timmar per vecka 20/6-14/8-2022. Möjlighet till fortsatt timanställning efter sommaren. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1600.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till sommarvikariat 50 % i Karlstad

Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning.... Visa mer
Jag är en glad och pigg tjej i 30-årsåldern som gillar att bland annat dansa, promenera och baka. Två dagar i veckan jobbar jag på café tillsammans med andra JAG-medlemmar och arbetet där handlar om att baka godsaker och försäljning av dessa. Din arbetsplats är där jag är i alla vardagssituationer och du är min stödjande förlängda hand. Jag kommunicerar via bilder och vill inkluderas utifrån min förmåga i alla moment såsom hemskötsel, inköp och matlagning. 

Du som söker är en positiv och strukturerad kvinna som gärna har erfarenhet av arbete med autism. Egenskaper du bör besitta för att lyckas i denna roll är lyhördhet, empati och att du har lätt att ta till dig information. Det är en roll där det både förekommer mycket eget ansvar men också parallell arbetstid med annan personal till exempel vid uteaktiviteter vilket gör att du även bör ha en god samarbetsförmåga. Det vore kul om vi är i någorlunda samma ålder men det viktigaste är att vi trivs med varandra.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19. 

Omfattning: Sommarvikariat om 20 timmar per vecka 20/6-14/8-2022. Möjlighet till fortsatt timanställning efter sommaren. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1600.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du vår nya assistanskoordinator?

Vi på JAG Personlig assistans söker nu en ny stjärna för den utvecklande och mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Värmland. Arbetet som koordinator ställer höga krav på flexibilitet och problemlösningsförmåga, du behöver kunna arbeta i en roll där det kan växla snabbt och mycket händer. Det är viktigt att du är en social person som kan skapa och bibehålla goda relationer till våra uppdragsgivare och anställda. I dagsläget finns en fantastisk grupp... Visa mer
Vi på JAG Personlig assistans söker nu en ny stjärna för den utvecklande och mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Värmland. Arbetet som koordinator ställer höga krav på flexibilitet och problemlösningsförmåga, du behöver kunna arbeta i en roll där det kan växla snabbt och mycket händer. Det är viktigt att du är en social person som kan skapa och bibehålla goda relationer till våra uppdragsgivare och anställda.

I dagsläget finns en fantastisk grupp assistanskoordinatorer runt om i landet som arbetar i nära samarbete med varandra och kommer vara dina närmsta samarbetspartners. I rollen ingår även att ha ansvar för vår jourtelefon cirka var femte vecka vilket innebär att du behöver kunna vara tillgänglig på telefon dygnet runt.


I rollen som assistanskoordinator ingår:


• Rekrytering av personliga assistenter.
• Handleda personliga assistenter.
• Genomföra möten med berörda parter inom assistans vid behov.
• Regelbundna medarbetarsamtal samt lönesamtal med personliga assistenter.
• Kvalitetskontroll och inskolning av nya assistenter.
• Schemaläggning av assistanser.
• Bemanningsansvar.
• Till viss del arbete som personlig assistent.

Vi tror att du som söker tjänsten är:


• En erfaren personlig assistent/arbetsledare.
• Flexibel i ditt arbete och van att arbeta självständigt.
• Erfaren inom rekrytering och bemanning
• Har körkort och tillgång till bil.
• Kommunicerar flytande i svenska i så väl tal som skrift, fler språk är meriterande.
• En positiv person med stor samarbetsförmåga
• Lösningsfokuserad och planerar långsiktigt.

Vi kan tyvärr inte svara på frågor kring tjänsten via telefon men du är välkommen att maila dina frågor till [email protected]
JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse.
Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992.

Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent med ett stort intresse för kommunikation sökes.

Jag är en kvinna på 38 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig. Att vara min personliga assistent kräver mognad och förmåga att sätta sig in i min situation. Du behöver kunna assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.   Din centralaste uppgift är att få mig att vara så självständig som möjligt. Jag kommunicerar via Tobii dynavox. Ti... Visa mer
Jag är en kvinna på 38 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av kommunikation och att göra mig delaktig.

Att vara min personliga assistent kräver mognad och förmåga att sätta sig in i min situation. Du behöver kunna assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.  

Din centralaste uppgift är att få mig att vara så självständig som möjligt. Jag kommunicerar via Tobii dynavox. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är intresserad av att utveckla mitt språk med mig. En förutsättning är därför att du pratar och skriver svenska flytande och har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara väldigt flexibel och lätt kunna anpassa dig i olika situationer. Det förekommer vissa manuella lyft i min vardag, då jag inte alltid har tillgång till lift och andra hjälpmedel så det är bra om du vågar och orkar "ta i".

Du som söker bör vara helt rökfri och ha körkort och bil då jag bor en bit utanför centrum. Jag har hund och rider regelbundet, så du kan inte vara pälsdjursallergier. Om du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet som personlig assistent är det ett plus. Erfarenhet av alternativ kommunikationsmetoder är också meriterande men inget krav, det viktigaste är att personkemin oss emellan. 

Det kan förekommer resa i någon vecka eller två, då vill jag gärna att du ska kunna följa med.

Arbetstid: deltid på ca 75 % dag, kväll, helg och natt (sovande jour).

Välkommen med din ansökan!


JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse.
Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992.

Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Karlstad

Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag. Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik. Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, fl... Visa mer
Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag.

Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik.

Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, flexibel, anpassningsbar och positiv. Du bör vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation.

Som sökande ser jag att du har autismspecifik kunskap, ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt. Erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter samt arbeta med tydliggörande pedagogik. Viss kunskap av spanska krävs. Körkort är meriterande.

Arbetstid: Deltid ca 20 timmar/vecka förlagt på dag, kväll, natt samt helg. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent för vaken natt och varannan helg 87%, Karlstad

Jag söker nu en assistent som vill jobba vaken natt, 9 eller 10 nätter på fyra veckor samt dagtid varannan helg. Omfattning 35 timmar/vecka enligt schema. Ibland kan fler timmar erbjudas i samband med sjukdom eller annan bortavaro. Under nattetid har jag en del hjälpbehov som jag inte kan klara själv. Du måste hela tiden vara aktiv och lyhörd för hur jag har det. Ibland har jag också korta EP-anfall och då behöver jag ditt stöd. Helger jobbar du som assi... Visa mer
Jag söker nu en assistent som vill jobba vaken natt, 9 eller 10 nätter på fyra veckor samt dagtid varannan helg.
Omfattning 35 timmar/vecka enligt schema. Ibland kan fler timmar erbjudas i samband med sjukdom eller annan bortavaro.

Under nattetid har jag en del hjälpbehov som jag inte kan klara själv. Du måste hela tiden vara aktiv och lyhörd för hur jag har det. Ibland har jag också korta EP-anfall och då behöver jag ditt stöd.

Helger jobbar du som assistent antingen dag eller eftermiddag/kväll. Delar av dagen har jag dubbelassistans så vi kan göra utflykter eller annat kul.

Jag som söker är en kvinna i 40-årsåldern som bor i Karlstad. Eftersom jobbet innebär insatser med integritetsnära karaktär så söker jag bara en kvinnlig assistent.

Du erbjuds introduktion tillsammans med erfaren assistent för att lära känna mig, vilket är viktigt innan du påbörjar nattjänstgöring.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistenttjänst, vaken natt och dag varannan helg

Jag söker nu en assistent som vill jobba vaken natt, 2 nätter i veckan samt dagtid varannan helg. Omfattning 31 timmar/vecka enligt schema. Ibland kan fler timmar erbjudas i samband med sjukdom eller annan bortavaro. Under nattetid har jag en del hjälpbehov som jag behöver ditt stöd och hjälp med. Helger jobbar du antingen dag eller eftermiddag/kväll. Delar av dagen har jag dubbelassistans så vi kan göra utflykter eller annat kul. Jag som söker är en kv... Visa mer
Jag söker nu en assistent som vill jobba vaken natt, 2 nätter i veckan samt dagtid varannan helg.
Omfattning 31 timmar/vecka enligt schema. Ibland kan fler timmar erbjudas i samband med sjukdom eller annan bortavaro.

Under nattetid har jag en del hjälpbehov som jag behöver ditt stöd och hjälp med. Helger jobbar du antingen dag eller eftermiddag/kväll. Delar av dagen har jag dubbelassistans så vi kan göra utflykter eller annat kul.

Jag som söker är en kvinna i 40-årsålderna som bor i Karlstad. Eftersom jobbet innebär insatser med integritetsnära karaktär så söker jag bara en kvinnlig assistent. Jag använder rullstol men har många hjälpmedel som kompenserar.

Som min nya assistent bör du ha följande erfarenhet:

- ha god kunskap i svenska språket
- ha erfarenhet av assistans och omvårdnad
- god fysik och förmåga att hjälpa till i alla situationer

Vid nyanställning erbjuds du introduktion tillsammans med erfaren assistent för att lära känna mig, vilket är viktigt innan du påbörjar natt-tjänstgöring.

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Karlstad

Jag söker nu personliga assistenter från i höst. Två av mina nuvarande assistenter kommer att gå vidare i livet och  påbörja studier från höstterminen så jag söker nu ersättare för dessa. Jag är en kvinna som bor i centrala Karlstad. Jag gillar att vara ute i naturen och gå långa promenader, ha sociala kontakter och känna mig delaktig. Jag har flera funktionsnedsättningar och använder mig av rullstol. Du som assistent ska hjälpa mig i min vardag. Jag bor... Visa mer
Jag söker nu personliga assistenter från i höst. Två av mina nuvarande assistenter kommer att gå vidare i livet och  påbörja studier från höstterminen så jag söker nu ersättare för dessa.

Jag är en kvinna som bor i centrala Karlstad. Jag gillar att vara ute i naturen och gå långa promenader, ha sociala kontakter och känna mig delaktig. Jag har flera funktionsnedsättningar och använder mig av rullstol.

Du som assistent ska hjälpa mig i min vardag. Jag bor ensam i lägenhet som har en bra utrustning med de hjälpmedel jag behöver. På grund av arbetets integritetsnära natur söker jag bara kvinnliga assistenter. Den jag söker ska behärska svenska bra i tal och skrift och helst också ha körkort.

Din arbetsplats blir i min bostad, på min dagliga verksamhet och där jag befinner mig i övrigt.

Som assistent jobbar vi alla i ett bra och väl fungerande team där alla värdesätter sitt arbete och tillgodoser värderingar jag har i mitt liv.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Med en känsla för empati och mognad samt en stor portion av glädje och humor kan vi hitta varandra. Som min assistent ska du kunna erbjuda det som jag själv skulle ha gjort utan min funktionsnedsättning och på det sätt som jag önskar och känner trygghet i.

Jag har behov av assistans hela dygnet med vaken natt. Schemat för aktuella tjänster är dagtid, kväll och helger samt vissa pass med vaken natt. Du ska kunna arbeta alla typer av arbetspass.

Tjänsterna kan anpassas till mellan 30 – 35 timmar/vecka. Önskemål om färre timmar kan diskuteras.

Vid nyanställning erbjuds en längre tids introduktion för att lära hur jag vill ha det och dessutom erbjuds friskvårdbidrag och utbildningar.

Vi rekryterar löpande med en nyanställning så välkommen med din ansökan.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i Karlstad söker personlig assistent, för sommar med forts. i höst

Jag som söker dig är i 40-års åldern och bosatt centralt i Karlstad. Nu söker jag dig som vill jobba med mig i sommar som timvikarie och efter sommaren gå över till schemaanställning på 20 timmar/vecka eller mer. Jag vill att vi kan göra saker tillsammans och har kul. Du ska kunna ha fokus på mina behov och erbjuda det jag vill ha hjälp med. Jag gillar att vistas ute på promenader, träffa kompisar, se på folklivet, göra utflykter med min bil, men också a... Visa mer
Jag som söker dig är i 40-års åldern och bosatt centralt i Karlstad.

Nu söker jag dig som vill jobba med mig i sommar som timvikarie och efter sommaren gå över till schemaanställning på 20 timmar/vecka eller mer.

Jag vill att vi kan göra saker tillsammans och har kul. Du ska kunna ha fokus på mina behov och erbjuda det jag vill ha hjälp med. Jag gillar att vistas ute på promenader, träffa kompisar, se på folklivet, göra utflykter med min bil, men också att vistas hemma hos mig där vi kan göra lite kul saker.

Dagtid vistas jag på daglig verksamhet och då får jag stöd av någon av mina assistenter.

De krav/önskemål jag har av dig som söker:


• Du ska vara kvinna, då arbetet är av integritetsnära natur
• Behärska svenska språket flytande
• Vara rökfri
• Kunna arbeta dag, kväll, helg samt vaken natt
• God samarbetsförmåga med mig och mina andra assistenter

Det är av stor vikt att vi trivs ihop och att du som assistent har förmåga att läsa av mig och mina behov. Bra om du har kunskap i omvårdnad, men annars får du lära dig för kunna att ge mig rätt insatser och hjälp. Om du har körkort är det också en fördel.

Jag erbjuder bra introduktion och dubbelgång då du får lära hur jag vill ha min assistans.

Välkommen med din ansökan.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes i Vålberg

Jag är en man på 64 -år som bor i Vålberg. Jag söker nu 2 assistenter som bor i närområde och som uppskattar rollen som assistent. Det är viktigt att du har förståelse för hur det kan vara att jobba i någons hem och att det även är din arbetsplats. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket. Du är lyhörd, trygg, ansvarsfull, flexibel och har lätt att samarbeta. Personlig lämplighet är avgörande för tjänsten.    Jag söker kvinnliga assistenter i åld... Visa mer
Jag är en man på 64 -år som bor i Vålberg.

Jag söker nu 2 assistenter som bor i närområde och som uppskattar rollen som assistent. Det är viktigt att du har förståelse för hur det kan vara att jobba i någons hem och att det även är din arbetsplats. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket. Du är lyhörd, trygg, ansvarsfull, flexibel och har lätt att samarbeta. Personlig lämplighet är avgörande för tjänsten. 

 

Jag söker kvinnliga assistenter i åldern 25 till 55 år.

 

Omfattning: Heltid fördelat på dag, kvällar och helger.

 

 

 

Jag är en man på 65 -år som bor i Vålberg.

Jag söker nu 2 assistenter som bor i närområde och som uppskattar rollen som assistent. Det är viktigt att du har förståelse för hur det kan vara att jobba i någons hem och att det även är din arbetsplats. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket. Du är lyhörd, trygg, ansvarsfull, flexibel och har lätt att samarbeta. Personlig lämplighet är avgörande för tjänsten. 

 

Jag söker kvinnliga assistenter i åldern 25 till 55 år.

 

Omfattning: Heltid fördelat på dag, kvällar och helger.

 

 

 Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 2016.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker en kvinnlig assistent som vill jobba med mig, 30-35 h/v i Karlstad.

Den person jag söker ska vara en positiv och trygg person som kan ge mig det stöd jag behöver i mitt liv. Jag som söker är en kvinna på 40 år och som bor i centrala Karlstad. Om du är en glad, trygg, fantasifull och ordningsam person som också har stor känsla för mina behov kanske vi klickar bra. Har du tidigare erfarenhet i yrket är det en fördel. Om du dessutom både kan arbeta självständigt men också ibland tillsammans med andra och kan ha fokus på mi... Visa mer
Den person jag söker ska vara en positiv och trygg person som kan ge mig det stöd jag behöver i mitt liv.

Jag som söker är en kvinna på 40 år och som bor i centrala Karlstad.

Om du är en glad, trygg, fantasifull och ordningsam person som också har stor känsla för mina behov kanske vi klickar bra. Har du tidigare erfarenhet i yrket är det en fördel.

Om du dessutom både kan arbeta självständigt men också ibland tillsammans med andra och kan ha fokus på mina behov så är du kanske den jag söker.

Jag har behov av assistans dygnet runt. Du ska därför kunna arbeta alla olika pass, dag, kväll, natt och helg enligt schema.

I arbetet som min assistent ingår en del personliga insatser som kräver stor integritet och därför vill jag endast ha kvinnliga assistenter. Du får gärna vara i min ålder, men annars över 25 år och uppåt. Mina assistenter är i varierande ålder.

Dagtid vistas jag på daglig verksamhet och då ska du vara där tillsammans med mig och assistera mig i samarbetet med andra. Jag trivs jättebra på min arbetsplats och mina kompisar jag träffar där.

När livet normaliseras hoppas jag kunna ha ett mer aktivt liv. Då vill komma ut och träffa andra igen, att gå på konserter, musik, utflykter, bada i varm bassäng, gå ut och fika och annat som är kul. Jag gillar att vara ute på promenad och bäst gillar jag att komma ut i skogsmiljö. Kvällstid är vi ofta hemma och umgås. Jag har behov av daglig sjukgymnastik, stretchning mm.

Eftersom jag använder rullstol behöver jag hjälp med förflyttning. I min bostad finns nödvändiga hjälpmedel och utomhus använder jag elrullstol. Jag har också tillgång till en handikappanpassad bil så vi kan åka på olika kul aktiviteter. Därför är det bra om du har körkort, men inget krav. Det tar tid att lära känna mig och mina behov. Beroende på hur du är som person tar det olika lång tid att lära känna mig och hur jag kommunicerar.

Du måste kunna behärska svenska språket bra både i tal och skrift för att vi ska förstå varandra. Om personkemin mellan oss och övriga i min närhet fungerar, så kanske just du blir min nya assistent.

Omfattning: Schemaanställning 30 – 35 timmar/vecka, enligt schema, dag, kväll, natt och helg med start enligt ök. Du börjar med introduktion bredvid en erfaren assistent i upp till 80 timmar.

Välkommen med din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie som personlig assistent i Karlstad

Jag söker nu ny kvinnlig personlig assistent som vill jobba som vikarie vid behov. Nuvarande timvikarie går nu till anställning på annan ort.  Arbetet är oftast förlagt till eftermiddag/kväll samt helger. Som min assistent jobbar du ibland ensam och ibland dubbelassistans tillsammans med en mer erfaren assistent.  Jag som söker ny assistent är kvinna i 40-årsåldern år och bor centralt i Karlstad. Kanske du studerar eller på annat sätt har luckor och du v... Visa mer
Jag söker nu ny kvinnlig personlig assistent som vill jobba som vikarie vid behov. Nuvarande timvikarie går nu till anställning på annan ort. 

Arbetet är oftast förlagt till eftermiddag/kväll samt helger. Som min assistent jobbar du ibland ensam och ibland dubbelassistans tillsammans med en mer erfaren assistent. 

Jag som söker ny assistent är kvinna i 40-årsåldern år och bor centralt i Karlstad. Kanske du studerar eller på annat sätt har luckor och du vill jobba extra, kanske tillfällig permitterad från annan anställning. 

På min fritid gillar jag att vara ute i samhället men är ofta också hemma hos mig. Jag njuter av att vara ut i på promenad med min elrullstol, helst i skön natur. Hemma lyssnar vi på musik, läser, kollar på TV och har mysigt tillsammans. Då jag har begränsningar i min kommunikation måste du ha goda kunskaper i svenska språket så att jag förstår. 

Vid nyanställning erbjuds du introduktion där man jobbar tillsammans med en erfaren assistent för att bättre lära känna mig och mina behov.

Välkommen med din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Karlstad

Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag. Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik. Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, fl... Visa mer
Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag.

Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik.

Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, flexibel, anpassningsbar och positiv. Du bör vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation.

Som sökande ser jag att du har autismspecifik kunskap, ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt. Erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter samt arbeta med tydliggörande pedagogik. Viss kunskap av spanska krävs. Körkort är meriterande.

Arbetstid: Deltid ca 30 timmar/vecka förlagt på dag, kväll, natt samt helg. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig sommarvikarie sökes till 33-årig Karlstadstjej!

Hej! Jag är 33 år, bor ensam och behöver assistans dygnet runt. Jag gillar att umgås med mina föräldrar och mina vänner på jobbet, gillar dans och musik. Att åka på semester är det bästa jag vet, underbart med sol och hav! Du som söker tjänsten ska vara lyhörd för att kunna förstå mig i olika situationer, då jag saknar tal. Erfarenhet av pedagogiskt arbete vid Autism är önskvärt, dock inget krav. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lösningsfokuserad,... Visa mer
Hej!

Jag är 33 år, bor ensam och behöver assistans dygnet runt. Jag gillar att umgås med mina föräldrar och mina vänner på jobbet, gillar dans och musik. Att åka på semester är det bästa jag vet, underbart med sol och hav!

Du som söker tjänsten ska vara lyhörd för att kunna förstå mig i olika situationer, då jag saknar tal. Erfarenhet av pedagogiskt arbete vid Autism är önskvärt, dock inget krav. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lösningsfokuserad, trygg och pålitlig. Du ska ha förmåga att hantera ett arbete som handlar om att ha frihet under ansvar.

Jag har bil som jag använder till utflykter, därför är körkort ett krav. Du kommer erbjudas utbildning och handledning av bland annat assistenter som i många år har jobbat med mig och känner mig väl. Du ska kunna utvecklas i din yrkesroll genom fortlöpande handledning och utbildning.

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tjänsten omfattar dag, kväll, natt och helgarbete.

Antal tjänster: 2

Omfattning: 75% under sommaren-21

Möjlighet till fortsatt anställning på deltid från och med september -21Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1600.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Karlstad

Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag. Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik. Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, fl... Visa mer
Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag.

Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik.

Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, flexibel, anpassningsbar och positiv. Du bör vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation.

Kvalifikationer

Som sökande ser jag att du har autismspecifik kunskap, ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt. Erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter samt arbeta med tydliggörande pedagogik. Viss kunskap av spanska krävs. Körkort är meriterande.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Karlstad

Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag. Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik. Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, fl... Visa mer
Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag.

Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik.

Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, flexibel, anpassningsbar och positiv. Du bör vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation.

Kvalifikationer

Som sökande ser jag att du har autismspecifik kunskap, ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt. Erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter samt arbeta med tydliggörande pedagogik. Viss kunskap av spanska krävs. Körkort är meriterande.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent som vill ge järnet sökes till kvinna i Karlstad

Jag söker fler engagerade assistenter till mitt team, 35 timmar/vecka. Jag som söker är en kvinna på 40 år och är bosatt i centrala Karlstad. Är du en glad, fantasifull och ordningsam person som också har stor känsla för mina behov? Kan du dessutom både arbeta självständigt och ibland tillsammans med andra och vara ansvarsfull i din arbetsroll är du den jag söker. Då jag har behov av assistans dygnet runt med vaken natt så måste du som söker kunna arbet... Visa mer
Jag söker fler engagerade assistenter till mitt team, 35 timmar/vecka.

Jag som söker är en kvinna på 40 år och är bosatt i centrala Karlstad. Är du en glad, fantasifull och ordningsam person som också har stor känsla för mina behov? Kan du dessutom både arbeta självständigt och ibland tillsammans med andra och vara ansvarsfull i din arbetsroll är du den jag söker.


Då jag har behov av assistans dygnet runt med vaken natt så måste du som söker kunna arbeta dag, kväll, natt och helg. Arbetet innefattar en del personliga insatser som kräver stor integritet vill jag endast ha kvinnliga assistenter. Du får gärna vara i min ålder, men annars över 25 år och uppåt. Mina assistenter är i varierande ålder. 

Dagtid vistas jag på daglig verksamhet och då ska du vara där tillsammans med mig och assistera mig i samarbetet med andra. Jag trivs jättebra på min arbetsplats och mina kompisar jag träffar där. 

I övrigt lever jag ett lugnt liv just nu. Med förhoppning att livet snart normaliseras så vill jag gärna komma ut och träffa andra igen Jag tycker om att gå på konserter, musik, utflykter, bada i varm bassäng, gå ut och fika och annat som är kul. Jag gillar vara ute på promenad och bäst gillar jag att komma ut i skogsmiljö. Kvällstid är vi ofta hemma och umgås. I min vardag finns dagligt behov av viss sjukgymnastik, stretchning mm.

Eftersom jag är rullstolsburen behöver jag hjälp med förflyttning. I min bostad finns bra med nödvändiga hjälpmedel och utomhus använder jag elrullstol. Jag har också tillgång till en handikappanpassad bil så vi kan åka på olika kul aktiviteter. Därför är det bra om du har körkort, men inget krav. 

Det tar tid att lära känna mig och mina behov. Beroende på hur du är som person tar det olika lång tid att lära känna mig och hur jag kommunicerar. Vid nyanställning erbjuds dubbelassistans tillsammans med en erfaren person. Du måste kunna behärska svenska språket bra både i tal och skrift för att vi ska förstå varandra. Om personkemin mellan oss och övriga i min närhet fungerar så kanske just du blir min nya assistent.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent som vill ge järnet sökes till kvinna i Karlstad

Nu söker jag fler assistenter till mitt team, 35 timmar/vecka. Jag som söker är en kvinna i snart 40 år som bor i centrala Karlstad. Är du en glad, fantasifull person som också har stor känsla för mina behov och kan ge mig både omtanke och trygghet? Kan du dessutom både  arbeta självständigt och ibland tillsammans med andra och vara ansvarsfull i din arbetsroll är du den jag söker.. Jag har behov av assistans dygnet runt med vaken natt så du som söker sk... Visa mer
Nu söker jag fler assistenter till mitt team, 35 timmar/vecka.

Jag som söker är en kvinna i snart 40 år som bor i centrala Karlstad. Är du en glad, fantasifull person som också har stor känsla för mina behov och kan ge mig både omtanke och trygghet? Kan du dessutom både  arbeta självständigt och ibland tillsammans med andra och vara ansvarsfull i din arbetsroll är du den jag söker..

Jag har behov av assistans dygnet runt med vaken natt så du som söker ska helst kunna arbeta dag, kväll, natt och helg.

Då arbetet också innefattar en del personliga insatser som kräver stor integritet vill jag endast ha kvinnliga assistenter. Du får gärna vara i min ålder, men annars över 25 år och uppåt. Mina assistenter är i varierande ålder.

Dagtid vistas jag på daglig verksamhet och då ska du vara där tillsammans med mig där och hjälpa mig i samarbetet med andra. Jag trivs jättebra på min arbetsplats och mina kompisar jag träffar där.

I övrigt lever jag ett lugnt liv just nu. Men när allt blir normalt igen vill jag gärna komma ut och träffa andra, gå på konserter, musik, utflykter, bada i varm bassäng, gå ut och fika och annat som är kul. Jag gillar vara ute på promenad och bäst gillar jag att komma ut i skogsmiljö. Kvällstid är vi ofta hemma och umgås. I min vardag finns dagligt behov av viss sjukgymnastik, stretchning mm

Eftersom jag är rullstolsburen behöver jag hjälp med förflyttning. I min bostad finns bra med nödvändiga hjälpmedel och utomhus använder jag elrullstol.

Jag har också tillgång till en handikappanpassad bil så vi kan åka på olika kul aktiviteter. Därför är det bra om du har körkort, men inget krav.

Det tar tid att lära känna mig och mina behov. Beroende på hur du är som person tar det olika lång tid att lära känna mig och hur jag kommunicerar. Vid nyanställning erbjuds dubbelassistans tillsammans med en erfaren person. Du måste kunna behärska svenska språket bra både i tal och skrift för att vi ska förstå varandra.

Om personkemin mellan oss och övriga i min närhet fungerar så kanske du blir min nya assistent.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent till centrala Karlstad

Nu söker jag en erfaren person, som vill ta rollen att både vara personlig assistent och bli arbetsledare i min assistans. Du ska ha god social kompetens, ha en stor portion humor, vara lyhörd och ha fingertoppkänsla för att mina behov tillgodoses. Arbetsuppgifter i rollen som arbetsledare är bemanningsansvar, arbetsledning av mitt assistentteam, följa och skapa rutiner och struktur runt mina behov på det sätt jag vill ha det. Tidrapportering, schemaläggn... Visa mer
Nu söker jag en erfaren person, som vill ta rollen att både vara personlig assistent och bli arbetsledare i min assistans. Du ska ha god social kompetens, ha en stor portion humor, vara lyhörd och ha fingertoppkänsla för att mina behov tillgodoses.

Arbetsuppgifter i rollen som arbetsledare är bemanningsansvar, arbetsledning av mitt assistentteam, följa och skapa rutiner och struktur runt mina behov på det sätt jag vill ha det. Tidrapportering, schemaläggning ingår också, men det kommer att delas med den min andre arbetsledaren under en tid. Tillsammans med min god man kommer vi att sätta in dig i rollen. Vi bildar tillsammans en egen grupp med stöd av arbetsgivaren JAG.

Ett stort plus är att du är flexibel då jag har behov av assistans hela dygnet med vaken natt.  Du ska kunna jobba dag, kväll, helg och natt de veckor som du har bemanningsansvar.

Jag som söker dig är en snart 40-årig kvinna och bor i egen lägenhet centralt i Karlstad med stöd av mina personliga assistenter. På dagarna vistas jag på daglig verksamhet och har då någon av mina assistenter med mig. Detta är en viktig del i mitt liv som jag tycker mycket om.

Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag så det är viktigt att du lär dig hur jag behöver få min assistans utförd. I mitt hem har jag bra utrustning med hjälpmedel som kompenserar det mesta av det jag inte kan utföra själv. Dessutom behöver jag hjälp med skötsel av min lägenhet, inköp, tvätt, städ, matlagning mm. Men du bör ändå ha god fysik. Jag har epilepsi och mår bäst av att det finns en tydlig struktur i min vardag.

På min fritid gillar jag träffa kompisar, vara ute på rullstolspromenad, gå på stan, musik och konserter, bada i varma bad, gå ut och fika. När jag är hemma gillar jag att vi spelar spel, lyssnar på musik, ser på TV och umgås.

Erfarenhet av arbete som personlig assistent, arbetsledare samt om du har körkort är meriterande. Jag söker endast kvinnliga assistenter

Vid nyanställning så får du gå en tid med dubbelgång tillsammans med erfarna assistenter.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Karlstad

Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag. Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik. Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, fl... Visa mer
Jag är en aktiv man på 32 år som behöver personlig assistans för att klara av min vardag.

Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik.

Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, motiverande, flexibel, anpassningsbar och positiv. Du bör vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation.

Kvalifikationer

Som sökande ser jag att du har autismspecifik kunskap, ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt. Erfarenhet eller vana av att arbeta med personer som har kommunikationssvårigheter samt arbeta med tydliggörande pedagogik. Viss kunskap av spanska krävs. Körkort är meriterande.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Karlstad

Jag är en aktiv man på 32 år, som behöver personlig assistans för att klara av min vardag. Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lät... Visa mer
Jag är en aktiv man på 32 år, som behöver personlig assistans för att klara av min vardag.

Som assistent ska du fungera som mina förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då jag saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Jag söker nu en manlig personlig assistent, gärna över 25 år, arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande därför är det en fördel om du har en god fysik.

För att du ska kunna hjälpa mig i kommunikation, är det viktig att du både kan prata och skriva på spanska och svenska. En fördel är att du har erfarenhet och kunskap om epilepsi, autism och även kommunikation t ex teckenspråk. Du bör ej vara allergisk mot pälsdjur. Ett önskemål är att du har körkort. 

Du får introduktion i att assistera mig och kontinuerlig utbildning och utveckling som arrangeras i samarbete med Brukarkooperativet JAG.

Arbetstid: extra vid behov, dag, kväll helg och natt.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommetVid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1761.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre