Lediga jobb som Truckförare i Karlstad

Se lediga jobb som Truckförare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Extrajobb som truckförare

Ansök    Nov 16    Eterni Sweden AB    Truckförare
EXTRAJOBB SOM TRUCKFÖRARE ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta hos en av våra kunder strax utanför Karlstad. Som truckförare spenderar du en stor del av dagen med att köra motviktstruck men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Exempel på övriga arbetsuppgifter:   Hantera inkommande och utgående leveranser Registrera leveranser i kundens system PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som st... Visa mer
EXTRAJOBB SOM TRUCKFÖRARE
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta hos en av våra kunder strax utanför Karlstad. Som truckförare spenderar du en stor del av dagen med att köra motviktstruck men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Exempel på övriga arbetsuppgifter:
  Hantera inkommande och utgående leveranser
Registrera leveranser i kundens system
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller ett annat jobb på minst 50%. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Arbetet som truckförare kan vara ansträngande och det är ofta högt tempo vilket ställer krav på din fysiska kapacitet. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Vidare tror vi att du:
  Har truckkort A1-A4, B1-B3
Är tillgänglig omgående
Flytande behärskar svenska i tal och skrift
Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier)
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Emma Sjödin på via 073-8617256 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicemedarbetare inriktning logistikservice, Karlstad sommarvikariat 2023

Ansök    Jan 27    REGION VÄRMLAND    Truckförare
Nytt
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Vill du bidra och göra något meningsfullt? Samtidigt som du utvecklas och knyter många kontakter? Då är våra sommarvikariat någonting för dig.

Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – Välkommen till Region Värmland!

Om verksamheten
Regionservice är en serviceorganisation som finns till för regionens verksamheter. Vårt uppdrag är att tillgodose behovet av servicetjänster genom att på bästa sätt stödja vården så att god vård med hög kvalitet kan erbjudas innevånarna. Vi arbetar med lokalvårdservice, måltidsservice, kundservice och logistikservice, där lokalvården är vårt största tjänsteområde. Vi ansvarar för att våra tjänster utförs med hög effektivitet och kvalitet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker servicemedarbetare för sommarvikariat till Logistikservice på Centralsjukhuset i Karlstad (CSK) för sommaren 2023 i Karlstad. Logistikservice CSK består av Logistikenheten CSK och Patienttransportenheten. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för verksamheten och arbetsgruppen. Samarbete är något vi främjar och värdesätter, därav kan det bli aktuellt att arbeta inom båda enheterna.

Inom Logistikenheten CSK utför vi servicetjänster inom logistik och distribution, både inom och utanför CSK:s område av bland annat gods, avfall, material och prover. Inom Patienttransportenheten utförs servicetjänster åt vården genom att bland annat utföra patienttransporter, transportera sängar, blod och prover med mera inom CSK.

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som servicemedarbetare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning, har du erfarenhet från serviceyrken är det meriterande. För vissa av våra tjänster krävs B-körkort. 

Du är flexibel, serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service. Du tycker om att jobba både självständigt och i team. Du kan uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal- och skrift, då du har mycket kontakt med både kollegor, patienter och besökare.

För dessa tjänster behöver du ha fyllt 18 år eftersom många av våra arbetsuppgifter utförs självständigt samt att vi arbetar med dygnet-runt-verksamhet och arbetstiden kan innefatta kvällar, helger och nätter. 

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Truckförare

Ansök    Nov 30    MIMA Terminal AB    Truckförare
Vi söker nu en truckförare till Värmlandsterminalen, våran terminal i Vålberg. Vi lastar och lossar främst pappersrullar, pappersmassa och virke. Vi är ett snabbt växande bolag och behöver nu utöka med en truckförare. Det är krav på att man har truckkort A+B samt meriterande om du har erfarenhet av rull/massahantering och gärna erfarenhet av tåglastning. Vi vill gärna att du även har goda kunskaper i Officepaketet. Arbetsmiljö- och säkerhet är en viktig fr... Visa mer
Vi söker nu en truckförare till Värmlandsterminalen, våran terminal i Vålberg. Vi lastar och lossar främst pappersrullar, pappersmassa och virke.
Vi är ett snabbt växande bolag och behöver nu utöka med en truckförare. Det är krav på att man har truckkort A+B samt meriterande om du har erfarenhet av rull/massahantering och gärna erfarenhet av tåglastning.
Vi vill gärna att du även har goda kunskaper i Officepaketet.
Arbetsmiljö- och säkerhet är en viktig fråga för oss på Mima Terminal.
Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och kommer att göra en bakgrundskontroll och utföra alkohol/drogtest som en del av anställningsprocessen.
Vi tillämpar även slumpvisa drogtest under anställning. Visa mindre

Truckförare till kund i Karlstad

Ansök    Nov 16    Eterni Sweden AB    Truckförare
TRUCKFÖRARE TILL KUND I KARLSTAD ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta hos en av våra kunder strax utanför Karlstad. Som truckförare spenderar du en stor del av dagen med att köra motviktstruck men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Exempel på övriga arbetsuppgifter:   Hantera inkommande och utgående leveranser Registrera leveranser i kundens system PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser v... Visa mer
TRUCKFÖRARE TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta hos en av våra kunder strax utanför Karlstad. Som truckförare spenderar du en stor del av dagen med att köra motviktstruck men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Exempel på övriga arbetsuppgifter:
  Hantera inkommande och utgående leveranser
Registrera leveranser i kundens system
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Arbetet som truckförare kan vara ansträngande och det är ofta högt tempo vilket ställer krav på din fysiska kapacitet. Vidare tror vi att du:
  Har truckkort A1-A4, B1-B3
Är tillgänglig omgående
Flytande behärskar svenska i tal och skrift
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Emma Sjödin på via 073-8617256 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som Truckförare via Manpower

Ansök    Jun 8    Manpower AB    Truckförare
Manpower söker just nu dig som vill arbeta som Truckförare hos vår uppdragsgivare i Karlstad. I rollen kommer du att arbeta med truckkörning och godslastning tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar cirka 10 veckor, med omgående start. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ... Visa mer
Manpower söker just nu dig som vill arbeta som Truckförare hos vår uppdragsgivare i Karlstad. I rollen kommer du att arbeta med truckkörning och godslastning tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar cirka 10 veckor, med omgående start. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med truckkörning och godslastning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

I övrigt krävs det att du

* har ADR 1.3
* har b-körkort
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4


Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefina Wellstam via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobb truckförare

Ansök    Maj 30    Adecco Sweden AB    Truckförare
Har du erfarenhet av truckkörning och letar efter nytt spännande sommarjobb? Är du en person med god datorvana och känner dig bekväm med att hantera olika system? Då kan den här tjänsten passa just dig! Om tjänsten Som truckförare kommer du bland annat att arbeta med orderplock, lastning och lossning av lastbilar samt truckkörning. Då det dagliga arbetet kommer innebära högt tempo och noggrannhet så behövs det en erfaren truckförare för tjänsten. Tjänsten... Visa mer
Har du erfarenhet av truckkörning och letar efter nytt spännande sommarjobb? Är du en person med god datorvana och känner dig bekväm med att hantera olika system? Då kan den här tjänsten passa just dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du bland annat att arbeta med orderplock, lastning och lossning av lastbilar samt truckkörning. Då det dagliga arbetet kommer innebära högt tempo och noggrannhet så behövs det en erfaren truckförare för tjänsten. Tjänsten kommer även innebära administration i olika affärsystem som t.ex. Pyramid och IFS. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag som truckförare hos en av våra kunder i Karlstad.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock
- Lastning occh lossning av lastbilar

Om dig
Vi söker dig som har en stor vana av att köra truck i ditt dagliga arbete därav är truckkort A & B ett krav för tjänsten. Vi ser även att du har en god datorvana då vår kund använder olika affärsystem som man behöver arbeta i. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet av affärssystemet IFS eller Pyramid. Vidare ser vi att du är lugn och trygg som person och kan hantera arbetet på ett säkert och noggrant sätt. Du har inga problem att arbeta självständigt och ta egna beslut om det skulle behövas.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort gärna  A & B
- Minst 2-3 års erfarenhet av truckkörning
- God datorvana

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet av affärsystemet IFS och/eller Pyramid

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Pagré 054-7718547 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Orderplock, Industri, Logistik, Karlstad, Adecco Visa mindre

Är du Stenas nya Produktionsarbetare?

Ansök    Feb 28    Uniflex Sverige AB    Truckförare
Jobbeskrivning Uniflex söker för rekrytering till Stena Recycling en Produktionsarbetare med maskinförarkunskaper! Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag som arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder företaget hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Företagskultur präglas av innovationskraft, nyfik... Visa mer
Jobbeskrivning
Uniflex söker för rekrytering till Stena Recycling en Produktionsarbetare med maskinförarkunskaper!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag som arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder företaget hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

I rollen som produktionsarbetare kommer du ingå i ett bra gäng där samarbete, glädje och omtanke är ledord. I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra materialhantere för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Du ansvarar för att in - och utgående material följer företagets leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Arbetstid: Dagtid
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då företaget befinner sig i ständig utveckling. Du har sinne för ordning och reda. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en hälsofrämjande arbetsmiljö. Alla är lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen och jobbar tillsammans för att nå gemensamma mål. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Vi söker dig som är intresserad av:
• Att jobba inom industri och produktion
• Att köra maskin
Krav:
• Talar flytande svenska
• B-körkort
Meriterande:
• Förarbevis för framförande av hjullastare

Stämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt referenser redan idag då urval sker löpande.


Om Stena Recycling - Det börjar med dig

Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid ställs först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Visa mindre

Erfarna truckförare till kommande uppdrag

Ansök    Apr 26    Adecco Sweden AB    Truckförare
Har du lång erfarenhet av truckkörning och letar efter nytt spännande arbete? Är du en person med god datorvana och känner dig bekväm med att hantera olika system? Då kan den här tjänsten passa just dig! Om tjänsten Som truckförare kommer du bland annat att arbeta med orderplock, lastning och lossning av lastbilar samt truckkörning. Då det dagliga arbetet kommer innebära högt tempo och noggrannhet så behövs det en erfaren truckförare för tjänsten. Tjänste... Visa mer
Har du lång erfarenhet av truckkörning och letar efter nytt spännande arbete? Är du en person med god datorvana och känner dig bekväm med att hantera olika system? Då kan den här tjänsten passa just dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du bland annat att arbeta med orderplock, lastning och lossning av lastbilar samt truckkörning. Då det dagliga arbetet kommer innebära högt tempo och noggrannhet så behövs det en erfaren truckförare för tjänsten. Tjänsten kommer även innebära administration i olika affärsystem som t.ex. Pyramid och IFS. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag runt om i Karlstad med start omgående.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock
- Lastning occh lossning av lastbilar

Om dig
Vi söker dig som har en stor vana av att köra truck i ditt dagliga arbete därav är truckkort A & B ett krav för tjänsten. Vi ser även att du har en god datorvana då vår kund använder olika affärsystem som man behöver arbeta i. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet av affärssystemet IFS eller Pyramid. Vidare ser vi att du är lugn och trygg som person och kan hantera arbetet på ett säkert och noggrant sätt. Du har inga problem att arbeta självständigt och ta egna beslut om det skulle behövas. 

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A & B
- Minst 2-3 års erfarenhet av truckkörning
- God datorvana

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet av affärsystemet IFS och/eller Pyramid

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

David Holst via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Orderplock, Industri, Logistik, Karlstad, IFS, Pyramid, Adecco Visa mindre

Truckförare till Karlstad

Vi söker nu en skicklig truckförare till vår kund i Karlstad! Arbetsuppgifter profil:  Arbetet innebär främst plock av kundens varor med hjälp av motviktstruck, ledstaplare eller plocktruck. Utifrån utskriven ordersedel plockar du varor med hjälp av trucken från hyllor och pall.  Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad, e... Visa mer
Vi söker nu en skicklig truckförare till vår kund i Karlstad!

Arbetsuppgifter profil: 

Arbetet innebär främst plock av kundens varor med hjälp av motviktstruck, ledstaplare eller plocktruck. Utifrån utskriven ordersedel plockar du varor med hjälp av trucken från hyllor och pall. 
Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad, effektiv och strukturerad! 
Att vara noggrann ser vi även som en självklarhet.

Varorna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft. Vissa varor kan vara svåra att lyfta på egen hand, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga då arbetet i stora delar utförs med arbetskollegorna!
Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken.

Kvalifikationer: Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet.
Flytande svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av lagerhantering är meriterande

Omfattning:
Heltidsanställning

Arbetstid: 
Dagtid

Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden Visa mindre

Lagermedarbetare med Truckutb typ A1, B1, B2 för omgående arbete

Ansök    Aug 27    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med köra truck, emballeringen och lassa och lossa gods från lastbil. Du kommer att tillhöra ett team med 3 personer som arbetar tillsammans. I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Truckkörning - Emballering Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående och till att börja med 2 veckor framöver. Om dig Vi söker dig som tidigare har ... Visa mer
Om tjänsten
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med köra truck, emballeringen och lassa och lossa gods från lastbil. Du kommer att tillhöra ett team med 3 personer som arbetar tillsammans.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Emballering

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående och till att börja med 2 veckor framöver.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som lager/terminalarbetare och har erfarenhet av att köra truck. Du som söker ska ha utbildning i säkra lyft samt truckutbildning typ A1, B1, B2. Har du även truckutbildning typ C är det meriterande likaså erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Vidare ser vi att du är driven, initiativtagande och flexibel så att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter under ett arbetspass. Då det finns fasta leveranstider och slingbilar som hämtar gods är det en fördel om du trivs att arbeta mot deadlines.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort typ A1, B1, B2
- Utbildning i säkra lyft

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Pagré via telefon 054-771 85 47
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, Lager, Lagerarbetare, Truckförare, Truck, Truckkort, Monitor, Adecco, Karlstad, Värmland Visa mindre

Erfarna truckförare till kommande uppdrag

Ansök    Feb 4    Adecco Sweden AB    Truckförare
Har du lång erfarenhet av truckkörning och letar efter nytt spännande arbete? Är du en person med god datorvana och känner dig bekväm med att hantera olika system? Då kan den här tjänsten passa just dig! Om tjänsten Som truckförare kommer du bland annat att arbeta med orderplock, lastning och lossning av lastbilar samt truckkörning. Då det dagliga arbetet kommer innebära högt tempo och noggrannhet så behövs det en erfaren truckförare för tjänsten. Tjänste... Visa mer
Har du lång erfarenhet av truckkörning och letar efter nytt spännande arbete? Är du en person med god datorvana och känner dig bekväm med att hantera olika system? Då kan den här tjänsten passa just dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du bland annat att arbeta med orderplock, lastning och lossning av lastbilar samt truckkörning. Då det dagliga arbetet kommer innebära högt tempo och noggrannhet så behövs det en erfaren truckförare för tjänsten. Tjänsten kommer även innebära administration i olika affärsystem som t.ex. Pyramid och IFS. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag runt om i Karlstad med start omgående.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock
- Lastning occh lossning av lastbilar

Om dig
Vi söker dig som har en stor vana av att köra truck i ditt dagliga arbete därav är truckkort A & B ett krav för tjänsten. Vi ser även att du har en god datorvana då vår kund använder olika affärsystem som man behöver arbeta i. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet av affärssystemet IFS eller Pyramid. Vidare ser vi att du är lugn och trygg som person och kan hantera arbetet på ett säkert och noggrant sätt. Du har inga problem att arbeta självständigt och ta egna beslut om det skulle behövas. 

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A & B
- Minst 2-3 års erfarenhet av truckkörning
- God datorvana

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet av affärsystemet IFS och/eller Pyramid

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Pagré via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Orderplock, Industri, Logistik, Karlstad, IFS, Pyramid, Adecco Visa mindre

Nu söker vi en student som vill jobba extra!

Vill du ha ett extrajobb på lager som går att kombinera med studier, annat arbete eller är du kanske pensionär och vill ha ett deltidsjobb? Har du även truckkort borde du söka tjänsten som truckförare hos vår kund! Du kommer som lagerarbetare att utföra varierande arbetsuppgifter i grupp och individuellt. Teamet som du deltar i, är en mångfald av erfarna lagerarbetare. Du som person arbetar efter distinkta rutiner, men vi vill även att ni aktivt bidrar ti... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb på lager som går att kombinera med studier, annat arbete eller är du kanske pensionär och vill ha ett deltidsjobb? Har du även truckkort borde du söka tjänsten som truckförare hos vår kund!

Du kommer som lagerarbetare att utföra varierande arbetsuppgifter i grupp och individuellt. Teamet som du deltar i, är en mångfald av erfarna lagerarbetare. Du som person arbetar efter distinkta rutiner, men vi vill även att ni aktivt bidrar till ökad kvalitet och effektivitet. Arbetstiderna är huvudsakligen under dagtid, måndag till fredag. Du kommer huvudsakligen arbeta 13:30-16:30. Det kommer även finnas möjlighet för att fortsätta på heltid under sommaren.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Köra plock-, skjutstativ- eller motviktstruck
- Plockning och packning av order
- Lastning och lossning av gods
- Arbeta i företagets ordersystem

Du och dina kollegor är de som kommer se till att teamet blir framgångsrikt och bidrar till hög kundnöjdhet.

Du blir anställd av oss på StudentConsulting och blir uthyrd som konsult till kundens lager i Karlstad. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

Din profil
KRAV för tjänsten är att du som söker har ett annat arbete eller studerar på högskola/universitet på minst 50 %.

För att fungera bra som lagerarbetare behöver du vara ansvarsfull och noggrann. Vi tror att du som person alltid strävar efter att göra ett bra jobb, är snabblärd och en bra kollega.

Det krävs att du:
- Är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50 %.
- Har erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.
- Har kunskaper i svenska i tal och skrift
- Har truckkort A1-A4, B1-B4 och körvana

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Truckförare till Karlstad

Vi söker dig som är en skicklig truckförare och trivs med ett fartfyllt arbete med en förmåga att se vad som behöver göras! Söker du ett heltidsjobb på fint företag med möjlighet till fast anställning? Då ska du läsa vidare! Tjänsten innebär heltidsarbete med start så snart som möjligt! Om jobbet: Rollen innebär väldigt mycket truckkörning, främst i form av lastning och lossning av bilar med och utan släp. Även administrativa inslag förekommer såsom hante... Visa mer
Vi söker dig som är en skicklig truckförare och trivs med ett fartfyllt arbete med en förmåga att se vad som behöver göras! Söker du ett heltidsjobb på fint företag med möjlighet till fast anställning? Då ska du läsa vidare! Tjänsten innebär heltidsarbete med start så snart som möjligt!

Om jobbet:
Rollen innebär väldigt mycket truckkörning, främst i form av lastning och lossning av bilar med och utan släp. Även administrativa inslag förekommer såsom hantering av fraktsedlar med mera. Arbetet kan stundtals vara både stressigt och tungt.

Du som person: 
Som person behöver du ha ett naturligt driv och en förmåga att se vad som behöver göras. Du som söker skall ha tidigare erfarenhet och behörighet av att köra motviktstruck (B1).
En god fysik i kombination med viss stresstålighet underlättar i arbetet. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ, samt arbetar med högt säkerhetstänk. En positiv anda och inställning till dina kollegor gör både jobbet och arbetsklimatet roligare!

Kvalifikationer:
Truckkort A 1-4 och B 1-4

Anställningsform:
Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning direkt hos kund

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid:
Mån-Fre 07:00-16:00

Information gällande din ansökan: Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Medarbetare med truckkort – Blomsterlandet, Karlstad

Blomsterlandet söker dig som kan anta uppdraget att arbeta under säsongen på avdelningen jord, gödsel och tillbehör i vår butik i Karlstad Rud.  Vi söker dig som är: Morgonpigg, ordningsam och gillar att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo och med fysiskt ansträngande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet att jobba med påfyllning och fronta varor samt hålla ordning på lager. Bra på att kommunicera och sätta kunden i fokus genom att butiken är väl... Visa mer
Blomsterlandet söker dig som kan anta uppdraget att arbeta under säsongen på avdelningen jord, gödsel och tillbehör i vår butik i Karlstad Rud. 

Vi söker dig som är:
Morgonpigg, ordningsam och gillar att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo och med fysiskt ansträngande arbetsuppgifter.

Du har tidigare erfarenhet att jobba med påfyllning och fronta varor samt hålla ordning på lager. Bra på att kommunicera och sätta kunden i fokus genom att butiken är väl förberedd innan och under öppning.

Du är positiv och har lätt för att samarbeta med andra och självgående. Du behöver även vara stresstålig och trivas med att ha många bollar i luften.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och service. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa. Stort plus om du kan jobba hela sommaren. 

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du vara en erfaren truckförare med A och B truckkort, ha logistikerfarenhet och B körkort.

Butik: Blomsterlandet Karlstad Rud
Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av lagerhantering, kundservice, varuexponering samt i övrigt förekommande butikssysslor. I tjänsten ingår även kassaarbete.
Arbetstid: ca 10 timmar/veckan
Omfattning av tjänst: Säsongsanställning from v 12 tom v 24 med chans till förläggning vid behov

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg. Visa mindre

Godsmottagare/Förebyggande underhåll

Ansök    Mar 23    NWT Media AB    Truckförare
Om NWT: NWT Media producerar idag 16 morgontidningar samt ca 620 tidnings bilagor årligen i vår produktions anläggning i Karlstad NWT Media söker nu extra personal till vår godsmottagning inför sommarperioden 2021. Jobbeskrivning: Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov som truckförare hos service avdelningen på NWT´s tryckeri i Karlstad. Möjlighet till semestervikariat under 2021 finns för den som blir erbjuden tjänsten.Arbetsuppgifter består i att... Visa mer
Om NWT:
NWT Media producerar idag 16 morgontidningar samt ca 620 tidnings bilagor årligen i vår produktions anläggning i Karlstad
NWT Media söker nu extra personal till vår godsmottagning inför sommarperioden 2021.
Jobbeskrivning: Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov som truckförare hos service avdelningen på NWT´s tryckeri i Karlstad. Möjlighet till semestervikariat under 2021 finns för den som blir erbjuden tjänsten.Arbetsuppgifter består i att med motviktstruck lossa samt lägga ner pappersrullar åt produktionen. Lossning av inkommande gods. Förebyggande arbete i form av rengöring av spillbaljor, fuktramper, golvytor mm ingår i arbetsuppgifterna.
Tillträde: Omgående
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: Ca 2-4 vardagar i veckan kl. 07:30-16:00. Heltid under semester perioderna Juni-Juli-Augusti
Personliga egenskaper:För att passa i rollen krävs det att du är strukturerad, driftig och håller god ordning och reda. Du är flexibel, lösningsorienterad och kan tillsammans med dina kollegor lösa de problem som uppstår. Vi vill att du tar ansvar för kvalitet i ditt eget arbete och utför arbetet inom fastställda tidsfrister. Krav: - Tidigare arbetslivserfarenhet av truckkörning eller förebyggande underhåll.
Goda kundskaper i det svenska språket
Truckkort TLP2 är ett krav
B-körtkort är ett krav.
Verkar detta intressant så vill jag ha din ansökan senast 2021-03-31
Ansökan skickas till tryckerichef Christoffer Andersson via e-post: [email protected] Visa mindre

Truckförare extrajobb omgående start

Ansök    Jul 8    Adecco Sweden AB    Truckförare
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill ha ett flexibelt extra arbete som truckförare på lagret hos våra kunder i Karlstad och närliggande orter. Vi ser gärna att du är en positiv och glad person som är lösningsfokuserad och självgående. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos våra kunders lager där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta hand om in och utgående material till och från kundernas lager. Me... Visa mer
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill ha ett flexibelt extra arbete som truckförare på lagret hos våra kunder i Karlstad och närliggande orter. Vi ser gärna att du är en positiv och glad person som är lösningsfokuserad och självgående.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos våra kunders lager där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta hand om in och utgående material till och från kundernas lager. Mestadels kommer du att använda dig av en ledstaplar truck för att transportera material men även en del truckkörning med motviktstruck. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Antalet tillgängliga pass kommer att variera vecka till vecka eftersom de beror på hur frånvaron ser ut. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco.Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp din tillgängliget respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är främst dagtid vardagar.

Om dig
Du är intresserad av ett extraarbete och ett krav är att du är studerande eller har ett annat arbete på minst 50 %. Vi söker dig som har truckkort och som gärna har arbetat på ett lager tidigare. Din tillgänglighet per vecka ska vara minst 2 vardagar i snitt per vecka föredelat på en 4 veckors period. Du är en person som är van vid att ta ansvar och att arbeta självständigt där du driver på ditt eget arbete och har lätt för att se vad som behöver utföras. Att arbeta i högt tempo trivs du med och du är lösningsfokuserad. Periodvis är trycket av inkommande och utgående material högt, men du är duktig på att utföra ett hållbart högt tempo vid behov och arbetar metodiskt. Du är en social och positiv person som har lätt för att arbeta i olika arbetsgrupper.

Viktigt för tjänsten:
- Självgående och positiv
- Truckkort B

Om anställningen
Du får en behovsanställning hos oss på Adecco där du behöver intyga att du är studerande eller har ett deltidsarbete på minst 50 %. Du erhåller en genomsnittslön hos jämförbar grupp hos respektive kund samt följer kundens kollektivavtal gällande OB och Övertid.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman, 0570-757481 [email protected] eller

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare lager, start v. 30

Ansök    Jul 10    Adecco Sweden AB    Truckförare
Vi söker en truckförare till en av våra kunder utanför Karlstad. Vi ser gärna att du är en positiv och glad person som är lösningsfokuserad och självgående. Om tjänsten Du kommer att arbeta på kundens lager där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta hand om in och utgående material till och från kundens lager. Mestadels kommer du att använda dig av en ledstaplartruck för att transportera material men även en del truckkörning med motvikts... Visa mer
Vi söker en truckförare till en av våra kunder utanför Karlstad. Vi ser gärna att du är en positiv och glad person som är lösningsfokuserad och självgående.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på kundens lager där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta hand om in och utgående material till och från kundens lager. Mestadels kommer du att använda dig av en ledstaplartruck för att transportera material men även en del truckkörning med motviktstruck. Arbetstiden är 8-17 måndag-fredag med start helst vecka 30 och pågår sedan löpande minst till oktober, men troligen förlängt därefter. 

Om dig
Vi söker dig som har truckkort och som gärna har arbetat på ett lager tidigare. Du är en person som är van vid att ta ansvar och att arbeta självständigt där du driver på ditt eget arbete. Att arbeta i högt tempo trivs du med och du är lösningsfokuserad samt ser vad som behövs göras. Periodvis är trycket av inkommande och utgående material högt, men du är duktig på att utföra ett hållbart högt tempo vid behov och arbetar metodiskt. Du är en social och positiv person som har lätt för att arbeta i olika arbetsgrupper.

Viktigt för tjänsten:
- Självgående och positv
- Truckkort B

Om anställningen
Du får en visstidsanställning i Adecco Sweden. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta: Frida Wiman, [email protected] eller Kristofer Wahl, [email protected]
Vill observera att vi har delvis semester så det kan ta lite längre tid än vanligt att få svar från oss. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en reservdelsansvarig till ett attraktivt företag

Ansök    Sep 30    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Har du ett tekniskt intresse av maskiner samt en datorvana att leta reservdelar i kataloger? Då har vi ett spännande uppdrag för dig. Vi söker just nu en reservdelsansvarig till attraktivt företag i Karlstad. Vår kund är ett välkänt företag som jobbar med anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Som reservdelsansvarig kommer du att arbeta tillsammans med ett engagerat team.  Låter detta intressant för dig? Tveka ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett tekniskt intresse av maskiner samt en datorvana att leta reservdelar i kataloger? Då har vi ett spännande uppdrag för dig. Vi söker just nu en reservdelsansvarig till attraktivt företag i Karlstad. Vår kund är ett välkänt företag som jobbar med anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Som reservdelsansvarig kommer du att arbeta tillsammans med ett engagerat team. 
Låter detta intressant för dig? Tveka inte då på att skicka in din ansökan redan idag. Ansvarsområden
Din arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 
-Hantera reservdelar
- Skicka gods till kunder samt ta emot returer 
- Plocka in lagerordrar 
- Plocka delar och leta upp delar till våra tekniker 
- Truckkörning 

Arbetstider
Heltid, arbetstiderna är förlagda på dagtid men kan komma att ändras. Uppdraget beräknas att starta omgående. 

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du: 
- Har erfarenhet av truckkörning (motviktstruck och ledstaplare) 
- Har erfarenhet av att jobba med reservdelar 
- Har erfarenhet av kundkontakt
- Att du är en ordningsam och driven person
Meriterade
- Om man tidigare har jobbat i systemet M3 

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående så sök gärna så snart som möjligt. Dock senast 2020-10-09. Vi jobbar med löpande urval och annonsen kan därför stängas ner tidigare om vi hittar rätt kandidat. Ansökan gör du via denna annons.
Vi ser fram emot din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare till Byggmax Karlstad

Ansök    Jun 10    Byggmax AB    Truckförare
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt o... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en visstidsanställning på deltid 50-75%


- Har Truckkort B1, och god truckvana
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Vill arbeta både på lager och med butiksförsäljning
- Finnas tillgänglig att arbeta vardagar samt helgdagar (05.00-20.00)

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Truckförare för extrajobb till välkänt företag i Karlstad

Ansök    Aug 20    OnePartnerGroup    Truckförare
Vi söker nu vassa truckförare för extrajobb på lager hos en av våra stora kunder i Karlstad. Du som söker skall ha annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete om minst 50%. Beskrivning: Du kommer arbeta i en trevlig arbetsmiljö och köra framförallt ledstapelstruck men även andra typer av truckar kan bli aktuellt. Tjänsten innebär att ta hand om ingående samt utgående gods och även placera godset inne på lagret. För att bli aktue... Visa mer
Vi söker nu vassa truckförare för extrajobb på lager hos en av våra stora kunder i Karlstad. Du som söker skall ha annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete om minst 50%.

Beskrivning:
Du kommer arbeta i en trevlig arbetsmiljö och köra framförallt ledstapelstruck men även andra typer av truckar kan bli aktuellt. Tjänsten innebär att ta hand om ingående samt utgående gods och även placera godset inne på lagret.

För att bli aktuell för detta jobb behöver du kunna ha hög flexibilitet och ha förutsättningar att vara tillgänglig med relativt kort varsel. Du som söker har ambitionen att arbeta så mycket som möjligt utöver din andra sysselsättning. Processen pågår löpande så vänta inte med att skicka in ditt cv redan idag.

Arbetspassen kommer vara förlagda ungefär enligt dessa skift nedan:
Skift 1: 15.30-19.30
Skift 2: 00.30-07.00

Kvalifikationer:
Du som söker tjänsten bör gilla att jobba fysiskt, behärska svenska språket i tal och skrift samt ha hög arbetsmoral. Du har tidigare arbetat på lager och har erfarenhet av att köra truck.

Anställningsform:
behovsanställning

Sysselsättningsgrad:
Deltid

Arbetstid och lön:
varierande tider/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 50 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se Visa mindre

Truckförare sökes för sommarjobb till butik och lager i Karlstad!

Ansök    Jul 1    Uniflex Sverige AB    Truckförare
Jobbeskrivning Vi söker nu en truckförare för jobb i butik och på lager. Tjänsten ska till sättas omgående och uppdrag beräknas pågå under sommaren till slutet av augusti. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Kundexpediering - Försäljning i butik - Lastning och lossningav ankommande och avgående gods. Tillträde: omgående tom augusti Arbetstider: Måndag - fredag kl. 07:00-16:00 Lön: Enligt kollektivavtal Personliga egenskaper Kompetenspro... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu en truckförare för jobb i butik och på lager.
Tjänsten ska till sättas omgående och uppdrag beräknas pågå under sommaren till slutet av augusti.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Kundexpediering
- Försäljning i butik
- Lastning och lossningav ankommande och avgående gods.

Tillträde: omgående tom augusti
Arbetstider: Måndag - fredag kl. 07:00-16:00
Lön: Enligt kollektivavtal

Personliga egenskaper

Kompetensprofil:

- Truckförarutbildning
- B-körkort
- Erfarenhet av serviceyrke/sälj och lager
- Meriterande med erfarenhet från byggbranschen
- Datavana

För att passa för tjänsten vill vi att du är serviceinriktad, ordningsam, du har förmågan att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och du är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Truckförare sökes

Ansök    Maj 7    Adecco Sweden AB    Truckförare
Är du en duktig och självgående truckförare som arbetat inom lager/logistik tidigare? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi flera truckförare till en av våra kunder i Karlstad! Om tjänsten Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett industriföretag. Du förser produktionen med material och hjälper till där du behövs. Du kommer att arbeta 3-skift. Om dig Vi tror att du är ansvarsfull, initiativtagande och att du gärna visar framfötterna genom att bidra me... Visa mer
Är du en duktig och självgående truckförare som arbetat inom lager/logistik tidigare? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi flera truckförare till en av våra kunder i Karlstad!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett industriföretag. Du förser produktionen med material och hjälper till där du behövs. Du kommer att arbeta 3-skift.

Om dig
Vi tror att du är ansvarsfull, initiativtagande och att du gärna visar framfötterna genom att bidra med det lilla extra och är positiv och samarbetsvillig. Din erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer även göra dig till en mycket uppskattad medarbetare då du snabbt kommer in i ditt arbete. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité och service.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via [email protected] eller 054-7718552.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare

Ansök    Maj 9    Byggmax    Truckförare
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt o... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butiksmedarbetare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en visstidsanställning på deltid 80%


- Har truckkort (B1)
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Vill arbeta med service och försäljning
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre