Lediga jobb som Psykoterapeut i Karlstad

Se lediga jobb som Psykoterapeut i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Psykoterapeutiskt arbete

Ansök    Nov 17    S:T Lukas i Värmland    Psykoterapeut
S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut S:t Lukas i Värmland är en idéburen icke-vinstdrivande rörelse som sedan 1969 bedriver en mottagning i Karlstad för psykoterapi, personalstöd, handledning och existentiella frågor. Vi är för närvarande sju legitimerade psykoterapeuter och anlitar ytterligare konsulter. På mottagningen arbetar även en administratör på deltid. Vi finns centralt i Karlstad i trevliga lokaler, och har en filialmottagning ... Visa mer
S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut
S:t Lukas i Värmland är en idéburen icke-vinstdrivande rörelse som sedan 1969 bedriver en mottagning i Karlstad för psykoterapi, personalstöd, handledning och existentiella frågor. Vi är för närvarande sju legitimerade psykoterapeuter och anlitar ytterligare konsulter. På mottagningen arbetar även en administratör på deltid. Vi finns centralt i Karlstad i trevliga lokaler, och har en filialmottagning i Sunne. Vi är en del av Förbundet S:t Lukas som har verksamhet på drygt trettio orter runt om i Sverige.
Nu söker vi en legitimerad psykoterapeut med i första hand psykodynamisk inriktning. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och samtidigt vara en aktiv del i en arbetsgrupp.
Även Du som är på väg att avsluta din legitimationsgrundande psykoterapeututbildning är välkommen att söka.
Handledning och fortbildning erbjuds.
Tjänstgöringsgrad och tillträdesdatum efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan, meritförteckning och löneanspråk senast 15 januari 2024.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Skicka ansökan till:
S:t Lukas i Värmland, Att/Birgitta Lidén, Sandbäcksg. 5, 653 40 Karlstad
Eller maila: [email protected]
För ytterligare upplysningar kontakta verksamhetschef Birgitta Lidén tel: 070-413 03 76
Du kan läsa mera om S:t Lukas på www.sanktlukas.se/karlstad Visa mindre

Behandlare till Team för Traumarelaterade Syndrom

Ansök    Jul 10    REGION VÄRMLAND    Psykoterapeut
Vi söker nu en psykolog, psykoterapeut, kurator eller sjuksköterska med steg 1 utbildning som har ett speciellt intresse för att arbeta med traumarelaterade symtom. Om du är en självständig och samarbetsvillig person med erfarenhet av EMDR eller TF-KBT utbildning kan detta vara rätt jobb för dig. Välkommen att söka och bli en del av vårt engagerade team! Din arbetsplats Barn- och ungdomspsykiatrin är regionens specialistresurs för barn och ungdomar med... Visa mer
Vi söker nu en psykolog, psykoterapeut, kurator eller sjuksköterska med steg 1 utbildning som har ett speciellt intresse för att arbeta med traumarelaterade symtom.

Om du är en självständig och samarbetsvillig person med erfarenhet av EMDR eller TF-KBT utbildning kan detta vara rätt jobb för dig. Välkommen att söka och bli en del av vårt engagerade team!

Din arbetsplats
Barn- och ungdomspsykiatrin är regionens specialistresurs för barn och ungdomar med medelsvår till svår psykisk ohälsa samt neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Vi är en stor arbetsplats med cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner. Samverkan med övriga aktörer i samhället är en stor och viktig del av vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter
I Teamet för Traumarelaterade Syndrom (TTS) kommer du att möta både barnet/ungdomen, deras vårdnadshavare eller andra viktiga vuxna i nätverket för att göra bedömningar av traumarelaterade symtom, ställa eventuella diagnoser och arbeta med traumabearbetande behandling. I vårt tvärprofessionella team identifieras vårdbehov, eventuell samsjuklighet, behov av medicinering samt erbjuder psykologisk behandling och psykoterapi. Du kommer att arbeta tillsammans med läkare, psykolog, psykoterapeut och kuratorer som arbetar utifrån evidensbaserade metoder och beprövad erfarenhet. Tjänsten innefattar även samverkan och konsultation med övriga mottagningar på BUP samt vårdgrannar som till exempel socialtjänst, skola och behandlingshem.

Vi söker dig som har ett särskilt intresse för denna utsatta grupp och som önskar nära samarbete med dina kollegor utöver det självständiga arbete som tjänsten även innebär. Som ny medarbetare får du en introduktionsplan, utsedd mentor samt handledning.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är psykolog, psykoterapeut, kurator eller sjuksköterska med steg 1 utbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig och relevant för uppdraget. Meriterande är om du har EMDR eller TF-KBT utbildning.

Eftersom samverkan är en stor del i vårt arbete är det viktigt att du trivs med att samarbeta med interna och externa aktörer. Vi jobbar även självständigt så att träffa patienter är en central del av arbetet med egna patientmöten vilket gör att du ska tycka om att ta egna initiativ samt kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Beteendevetare till Vårdcentralen Åttkanten i Karlstad

Ansök    Maj 17    Praktikertjänst AB    Psykoterapeut
Information om arbetsplatsen Vi är en Praktikertjänst Vårdcentral i centrala Karlstad med ungefär 10 000 listade patienter. Vi jobbar med kontinuitet och kvalitet i fokus. Vi erbjuder god arbetsmiljö och har stabil bemanning. Vi ingår i Vårdval Värmland. Arbetsuppgifter Samtalsbehandling på primärvårdsnivå med fokus på korttidsterapi och förstärkning av patientens egna resurser. Samarbete i grupp med andra professioner och ytterligare en samtalsterapeu... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Vi är en Praktikertjänst Vårdcentral i centrala Karlstad med ungefär 10 000 listade patienter.

Vi jobbar med kontinuitet och kvalitet i fokus. Vi erbjuder god arbetsmiljö och har stabil bemanning. Vi ingår i Vårdval Värmland.

Arbetsuppgifter
Samtalsbehandling på primärvårdsnivå med fokus på korttidsterapi och förstärkning av patientens egna resurser. Samarbete i grupp med andra professioner och ytterligare en samtalsterapeut.

 

Kvalifikationer
Beteendevetare men åtminstone steg 1 KBT-utbildning. Tidigare arbete på Vårdcentral är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har lätt att samarbeta med andra professioner, är pedagogisk och empatisk. Du kan arbeta självständigt med samtalsbehandling och hjälpa patienter i förändringsarbete.

Övrig information
Deltidsarbete 60-80% med start i augusti/september.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Psykoterapeut/kurator/psykolog till Capio vårdcentral i Vålberg

Ansök    Dec 23    Capio Sverige AB    Psykoterapeut
För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi en psykoterapeut/kurator/psykolog för vår primärvårdsanpassade samtalsmottagning - framtidens digifysiska primärvård. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Vi söker en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller annan med lämplig och adekvat grundutbildning och som även innehar en steg 1-utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut... Visa mer
För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi en psykoterapeut/kurator/psykolog för vår primärvårdsanpassade samtalsmottagning - framtidens digifysiska primärvård.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller annan med lämplig och adekvat grundutbildning och som även innehar en steg 1-utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut för arbete på vår samtalsmottagning. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykoterapeut/kurator som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök. 

Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller har annan lämplig och adekvat grundutbildning med steg 1-utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut. Du är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat integritet, samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens. Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras. Kollektivavtal i alla verksamheter. Tjänstepension enligt avtal. Friskvårdsbidrag.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi söker primärt efter en person för heltidstjänstgöring men deltid kan vara ett alternativ. Tillsvidareanställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Legitimerad Psykoterapeut,Karlstad

Tjänsten: Du kommer att arbeta som psykoterapeut med vuxna eller barn/ungdomar och familjer på ett bemanningsuppdrag hos oss på Recruitment Center. Arbetet innebär behandling av dessa patient kategorier. Företaget som du ska jobba åt arbetar med familjerådgivning, familjebehandling, psykologisk och psykoterapeutisk behandling med mera. Du kommer arbeta på uppdrag av kommun, region och näringsliv. Som person ser du positivt och uppskattar att arbeta med ... Visa mer
Tjänsten:

Du kommer att arbeta som psykoterapeut med vuxna eller barn/ungdomar och familjer på ett bemanningsuppdrag hos oss på Recruitment Center. Arbetet innebär behandling av dessa patient kategorier.

Företaget som du ska jobba åt arbetar med familjerådgivning, familjebehandling, psykologisk och psykoterapeutisk behandling med mera. Du kommer arbeta på uppdrag av kommun, region och näringsliv.

Som person ser du positivt och uppskattar att arbeta med eget administrativt och behandlande ansvar.

Arbetslivserfarenhet

Krav

• Psykoterapeut – 3 år som legitimerad Psykoterapeut

Språkkrav

• Svenska

Meriterande

• Engelska

Om oss

Recruitment Center är ett personligt rekrytering och bemanningsföretag där våra ledord är att vara personliga, nära och professionella.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen med din ansökan!
Om du har frågor kring tjänsten du kan ringa eller maila till:
[email protected]
070 870 15 84

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Psykoterapeutiskt arbete

Ansök    Mar 13    S:T Lukas i Värmland    Psykoterapeut
S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut S:t Lukas i Värmland är en idéburen icke-vinstdrivande rörelse som sedan 1970 bedriver en mottagning i Karlstad för psykoterapi, personalstöd, handledning och existentiella frågor. Vi är för närvarande sju legitimerade psykoterapeuter och anlitar ytterligare konsulter. På mottagningen arbetar även en administratör på deltid. Vi finns centralt i Karlstad i trevliga lokaler, och har en filialmottagning ... Visa mer
S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut
S:t Lukas i Värmland är en idéburen icke-vinstdrivande rörelse som sedan 1970 bedriver en mottagning i Karlstad för psykoterapi, personalstöd, handledning och existentiella frågor. Vi är för närvarande sju legitimerade psykoterapeuter och anlitar ytterligare konsulter. På mottagningen arbetar även en administratör på deltid. Vi finns centralt i Karlstad i trevliga lokaler, och har en filialmottagning i Sunne. Vi är en del av Förbundet S:t Lukas som har verksamhet på drygt trettio orter runt om i Sverige.
Nu söker vi en legitimerad psykoterapeut för att utöka vår personalstyrka. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och samtidigt vara en aktiv del i en arbetsgrupp. Här arbetar vi inriktat på vuxna med psykoterapi och handledning.
Även Du som är på väg att avsluta din legitimationsgrundande psykoterapeututbildning är välkommen att söka.
Vi erbjuder handledning och fortbildning. Tjänstgöringsgrad och tillträdesdatum efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan, meritförteckning och löneanspråk. Ansökningar tas emot fortlöpande.
Skicka ansökan till:
S:t Lukas i Värmland, Att/Birgitta Lidén, Sandbäcksg. 5, 653 40 Karlstad
Eller maila: [email protected]
För ytterligare upplysningar kontakta verksamhetschef Birgitta Lidén tel: 070-413 03 76
Du kan läsa mera om S:t Lukas på www.sanktlukas.se/karlstad Visa mindre

Legitimerad psykoterapeut till barn- och ungdomspsykiatrin

Ansök    Dec 16    REGION VÄRMLAND    Psykoterapeut
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Barn- och ungdomspsykiatrin är regionens specialistresurs för barn och ungdomar med medelsvår till svår psykisk ohälsa samt neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Vi är en stor arbetsplats med cirka 120 medarbetare med olika yrkesprofessioner. Samverkan är en stor och viktig del av vårt arbete.

Vi står mitt i ett förändringsarbete för att möta dagens och framtidens behov av barn- och ungdomspsykiatri. Vi har nyligen genomgått en inre omorganisation där vi skapat tre tvärprofessionella team, som tar ett gemensamt ansvar för de patienter som tillhör teamet. Vi har patienten i ett självklart fokus.

Arbetsbeskrivning
Barn- och ungdomspsykiatrin erbjuder en vardag med stor variation. Vårt tvärprofessionella arbete bidrar till daglig utveckling och du kommer tillhöra ett team med drivna och engagerade kollegor. Som ny medarbetare får du en introduktionsplan, utsedd mentor samt kollegial handledning.

Vi erbjuder kontinuerlig metodhandledning och varje yrkeskategori på Barn- och ungdomspsykiatrin har regelbundna träffar där aktuella frågor för gruppen diskuteras.

Som en hälsofrämjande arbetsplats erbjuder vi gemensamma friskvårdaktiviteter. https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner

Som psykoterapeut är du en mycket viktig del i det arbete som sker på barn- och ungdomspsykiatrin. Du kommer, både individuellt och i team, möta familjer som har barn med depression, ångest och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Tilläggsproblematik såsom självskadebeteende, sömnsvårigheter, riskbruk, psykosocial svårigheter förekommer också.

I din roll kommer du främst att arbeta med behandling, men du har också ett viktigt uppdrag vad gäller att delta i det tvärprofessionella teamarbetet inom mottagningen. Det innebär bl.a. att delta i kollegial handledning, arbeta konsultativt gentemot andra kollegor och bidra med spetskompetens inom psykoterapi till teamet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut. Tidigare arbetslivserfarenhet från barn- och ungdomspsykiatri är meriterande.

För att passa i rollen ser vi att du som person trivs med ett tvärprofessionellt samarbete, har en problemlösande analysförmåga, är självgående och tar egna initiativ. I ditt arbete planerar, organiserar och prioriterar du på ett effektivt sätt samt har ett gott omdöme och empatisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort krävs för tjänsten.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Psykoterapeutiskt arbete

Ansök    Maj 23    S:T Lukas i Värmland    Psykoterapeut
S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning S:t Lukas i Värmland är en idéburen rörelse som sedan 1970 bedriver en mottagning i Karlstad för psykoterapi, personalstöd, handledning och existentiella frågor. Vi är för närvarande sex legitimerade psykoterapeuter anställda och anlitar ytterligare konsulter. På mottagningen arbetar även en administratör på deltid. Vi finns centralt i Karlstad i trevliga lokaler, och har e... Visa mer
S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning
S:t Lukas i Värmland är en idéburen rörelse som sedan 1970 bedriver en mottagning i Karlstad för psykoterapi, personalstöd, handledning och existentiella frågor. Vi är för närvarande sex legitimerade psykoterapeuter anställda och anlitar ytterligare konsulter. På mottagningen arbetar även en administratör på deltid. Vi finns centralt i Karlstad i trevliga lokaler, och har en filialmottagning i Sunne. Vi är en del av Förbundet S:t Lukas som har verksamhet på drygt trettio orter runt om i Sverige.
Nu söker vi en legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning för att utöka vår personalstyrka. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och samtidigt vara en aktiv del i en arbetsgrupp. Meriterande är om du även har en handledarutbildning utifrån att vi tar emot många handledningsärenden för personal från kommuner, regionen, kyrkor och ideella organisationer.
Även du som är på väg att avsluta din legitimationsgrundande psykoterapeututbildning är välkommen att söka.
Handledning och fortbildning erbjuds. Tjänstgöringsgrad och tillträdesdatum efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan, meritförteckning och löneanspråk senast 15 september. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Skicka ansökan till:
S:t Lukas i Värmland
att/Birgitta Lidén
Sandbäcksg. 5
653 40 Karlstad
Eller maila: [email protected]
För ytterligare upplysningar kontakta verksamhetschef Birgitta Lidén tel: 070-413 03 76
Du kan läsa mera om S:t Lukas på hemsidan www.sanktlukas.se/karlstad Visa mindre

Psykoterapeut/kurator/psykolog till Capio vårdcentral i Vålberg

Ansök    Maj 3    Capio Sverige AB    Psykoterapeut
För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi en psykoterapeut/kurator/psykolog för vår primärvårdsanpassade samtalsmottagning - framtidens digifysiska primärvård. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Vi söker en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller annan med lämplig och adekvat grundutbildning och som även innehar en steg 1-utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut... Visa mer
För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi en psykoterapeut/kurator/psykolog för vår primärvårdsanpassade samtalsmottagning - framtidens digifysiska primärvård.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller annan med lämplig och adekvat grundutbildning och som även innehar en steg 1-utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut för arbete på vår samtalsmottagning. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykoterapeut/kurator som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök. 

Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller har annan lämplig och adekvat grundutbildning med steg 1-utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut. Du är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat integritet, samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens. Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras. Kollektivavtal i alla verksamheter. Tjänstepension enligt avtal. Friskvårdsbidrag.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi söker primärt efter en person för heltidstjänstgöring men deltid kan vara ett alternativ. Tillsvidareanställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

S:t Lukas i Värmland söker legitimerad psykoterapeut

Ansök    Aug 31    S:T Lukas i Värmland    Psykoterapeut
S:t Lukas i Värmland söker Dig, Legitimerad Psykoterapeut som är intresserad av att komma till en idéburen och väl inarbetad psykoterapimottagning i Karlstad. Vi arbetar med psykoterapi, handledning, personalstöd och existentiella samtal. Vi ser gärna manliga sökande då arbetslaget i nuläget till övervägande delen består av kvinnor. Handledarutbildning är meriterande. Vi söker i första hand en legitimerad psykoterapeut men Du som har en grundläggande ... Visa mer
S:t Lukas i Värmland


söker Dig, Legitimerad Psykoterapeut som är intresserad av att komma till en idéburen och väl inarbetad psykoterapimottagning i Karlstad. Vi arbetar med psykoterapi, handledning, personalstöd och existentiella samtal. Vi ser gärna manliga sökande då arbetslaget i nuläget till övervägande delen består av kvinnor. Handledarutbildning är meriterande.


Vi söker i första hand en legitimerad psykoterapeut men Du som har en grundläggande psykoterapiutbildning och önskar vidareutbilda dig till psykoterapeut är välkommen att ta kontakt för att diskutera former för hur detta skulle kunna ske inom ramen för en tjänst hos oss.
Vår mottagning finns i ljusa, luftiga lokaler centralt i Karlstad. Arbetet är mycket självständigt men Du har nära till kollegor och vi möts regelbundet som arbetsgrupp. Egen handledning är en självklarhet och varje år finns utrymme för olika typer av fortbildning.
Tjänstgöringsgrad och tillträdesdatum efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan, meritförteckning och löneanspråk senast 30 september 2020. Vi behandlar ansökningar fortlöpande.
Skicka ansökan till:
S:t Lukas i Värmland
Att/Birgitta Lidén
Sandbäcksg. 5
653 40 Karlstad


Eller e-post: [email protected]


För ytterligare upplysningar kontakta verksamhetschef Birgitta Lidén tel: 070-413 03 76


S:t Lukasmottagningen i Värmland har funnits sedan 1969 och är en del av Förbundet S:t Lukas som har verksamhet på trettiotalet orter runt om i Sverige. Läs mer på www.sanktlukas.se Visa mindre

KBT-Steg 1 terapeut sökes till Fogdhyttans Behandlingshem

Stockrosen Vård och Omsorg är en koncern som erbjuder kvalificerad vård och boende inom psykiatri, missbruksvård och psykosocialt förändringsarbete. Våra verksamheter är Fogdhyttans Behandlingshem, Älvstorps Vårdhem, Sobera motivations- och avgiftningscenter, Kraftaverk, Hasslegården och Villa Leva. Vår vision är att ge god vård och behandling anpassad till klientens behov. Hos oss utformas vården så att du blir sedd och respekterad. Du möts av kunnig och... Visa mer
Stockrosen Vård och Omsorg är en koncern som erbjuder kvalificerad vård och boende inom psykiatri, missbruksvård och psykosocialt förändringsarbete. Våra verksamheter är Fogdhyttans Behandlingshem, Älvstorps Vårdhem, Sobera motivations- och avgiftningscenter, Kraftaverk, Hasslegården och Villa Leva.
Vår vision är att ge god vård och behandling anpassad till klientens behov. Hos oss utformas vården så att du blir sedd och respekterad. Du möts av kunnig och erfaren personal. Förutom lång och bred erfarenhet har de flesta av oss specifik kompetens inom ett område som vi brinner för.
Fogdhyttan ligger lantligt och naturskönt ca en mil utanför Filipstad och har varit vård- och behandlingshem sedan 1970-talet. Klientgruppen består av kvinnor och män från 18 år och uppåt med missbruksproblematik. Vi tar emot klienter med pågående LARO-medicinering samt klienter med medicinering för NP-diagnos.
Vi erbjuder ett brett KBT-baserat behandlingsprogram innehållande motivationsarbete, återfallsprevention, KBT-samtal, kontaktpersonsamtal, föreläsningar samt möjlighet till CRA, HAP, MET samt sorg- och traumabearbetning. Vi arbetar enskilt och i grupp och utgår från MI i vårt förhållningssätt.
Fogdhyttan har 28 platser belägna i huvudbyggnaden där alla rum har egen toalett, dusch och TV. Det finns även möjlighet till 4 utslussboenden.
Placering enl. SoL, §27, kontraktsvård och vårdvistelse §56 KVA. Placeringar via arbetsgivare alt. privat regi förekommer också.


Just nu söker vi en KBT-Steg 1 terapeut till vår verksamhet på Fogdhyttan


Arbetsbeskrivning/Arbetsuppgifter
Fogdhyttan har ett KBT-baserat behandlingsprogram och vi söker Dig som med stort engagemang vill jobba med människor och deras behandlings- och förändringsarbete.
Som KBT-terapeut på Fogdhyttan ingår du i ett team med flera olika professioner. Du är delaktig i planeringen och strukturen kring vårt behandlingsprogram som innehåller motivationsarbete, återfallsprevention, KBT-samtal, KP-samtal, föreläsningar samt möjlighet till CRA, HAP, MET och sorge- och traumabearbetning.
Vi arbetar också miljöterapeutiskt vilket innebär att vi som en del i behandlingen arbetar i team runt vardagliga sysslor.
Rollen som terapeut bygger på att tidigt i vårdkedjan göra en beteendeanalys tillsammans med klienten och vad han eller hon vill arbeta med i de enskilda samtalen. Vanliga inslag är ångest, självskadebeteende, depression, relationsproblem m.m. Motivation till förändring är en central del i klientarbetet.


Krav & erfarenhet

- Utbildning & erfarenhet:
Grundutbildning KBT-Steg 1 och dokumenterad arbetslivserfarenhet från arbeten inom missbruksvård med motivations och förändringsarbete. Meriterande om du dessutom innehar utbildning som t.ex. behandlingsassistent, socialpedagog, alkohol- och drogterapeut eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren finner lämplig för den utlysta tjänsten. Har du dessutom utbildning och kompetens i t.ex. ÅP, MI, MET, ACT, HAP, CRA och/eller 12-steg är det extra meriterande.


Du ska ha goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, samt goda IT-kunskaper. Dessutom god administrativ förmåga och intresse för dokumentation krävs då det ingår i arbetsuppgifterna.


- Personliga egenskaper:
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stor förmåga att möta och hantera olika typer av individer samt att du besitter en grundmurad positiv människosyn. Du kan arbeta självständigt och i grupp samt bidrar till en god stämning och arbetsmiljö. Därtill är du strukturerad, trygg i dig själv, lugn och flexibel.


Vi rekryterar omsorgsfullt och lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning. Utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister uppvisas vid en eventuell anställning.


Ansökan
Sista ansökningsdag: 31/12- 2020 till [email protected]
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta någon av våra kontaktpersoner:


Anställningsform: Provanställning 6 månader
Tjänstgöringsgrad: Heltid 40 tim rak vecka
Lön: Månadslön, individuell lönesättning
Tillträde: Enl. överenskommelse Visa mindre

Psykoterapeut/kurator/psykolog till Capio vårdcentral i Vålberg

Ansök    Nov 1    Capio Sverige AB    Psykoterapeut
För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi en psykoterapeut/kurator/psykolog för vår primärvårdsanpassade samtalsmottagning - framtidens digifysiska primärvård. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Vi söker en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller annan med lämplig och adekvat grundutbildning och som även innehar en steg. 1. utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg.psykoterapeu... Visa mer
För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi en psykoterapeut/kurator/psykolog för vår primärvårdsanpassade samtalsmottagning - framtidens digifysiska primärvård.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller annan med lämplig och adekvat grundutbildning och som även innehar en steg. 1. utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg.psykoterapeut för arbete på vår samtalsmottagning. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykoterapeut/kurator som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök. 

Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller har annan lämplig och adekvat grundutbildning med steg. 1. utbildning i psykoterapi, leg. psykolog och/eller leg. psykoterapeut. Du är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat, integritet, samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens. Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras. Kollektivavtal i alla verksamheter. Tjänstepension enligt avtal. Friskvårdsbidrag.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vikariatet kan eventuellt övergå till en tillsvidare-anställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Psykoterapeut/kurator till Capio i Vålberg/Grums

Ansök    Maj 25    Capio Sverige AB    Psykoterapeut
Vi växer i Grums! Vi har under många år varit en fullbemannad vårdcentral i Vålberg med filial i Grums och till hösten kommer vi att växa ytterligare. Vi fortsätter då arbetet med att skapa en riktigt bra primärvård, både för våra medarbetare och för våra patienter. För att kunna göra detta behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten. Våra kärnvärden kvalitet, medkänsla och ansvar genomsyrar organisationen och... Visa mer
Vi växer i Grums!

Vi har under många år varit en fullbemannad vårdcentral i Vålberg med filial i Grums och till hösten kommer vi att växa ytterligare.

Vi fortsätter då arbetet med att skapa en riktigt bra primärvård, både för våra medarbetare och för våra patienter. För att kunna göra detta behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten.

Våra kärnvärden kvalitet, medkänsla och ansvar genomsyrar organisationen och om du delar dessa och dessutom liksom vi tycker att ett gott bemötande är lika självklart som morgonkaffet så vill vi gärna få kontakt med dig.

Vi söker dig som är psykoterapeut eller kurator och som har minst KBT steg 1 i bagaget. Du har erfarenhet av arbete inom primärvården och därigenom en förståelse för vårt uppdrag.

För att trivas hos oss bör du gilla och ha lätt för att samarbeta då vi tycker att det är receptet på en god laganda. Du bör också trivas i en verksamhet som utvecklas och ha en vilja att ta egna initiativ. Tillsammans tar vi ansvar för att skapa en god arbetsmiljö och för att våra patienter får bästa möjliga omhändertagande.

Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Psykoterapeut, Psykiatrisk öppenvård, Centrum för traumatisk stress

Ansök    Feb 16    Region Värmland    Psykoterapeut
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Verksamheten psykiatrisk öppenvård är organiserad i område öppenvård och består av flera enheter som har uppdrag som spänner över hela länet. En av enheterna är Centrum för traumatisk stress. Vi är ett väl inarbetat t... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Verksamheten psykiatrisk öppenvård är organiserad i område öppenvård och består av flera enheter som har uppdrag som spänner över hela länet.

En av enheterna är Centrum för traumatisk stress. Vi är ett väl inarbetat team med 15 medarbetare med stort engagemang och patientfokus som arbetar tvärprofessionellt. I teamet arbetar, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterska, vårdadministratörer, läkare samt avdelningschef. Hos oss står patientens behov och möjligheter i fokus. Vi samverkar med interna och externa vårdgrannar samt anhöriga och närstående.

Centrum för traumatisk stress är en subspecialistmottagning som erbjuder bedömning och psykoterapeutisk behandling till personer med komplex PTSD och/eller dissociativa syndrom. Asylsökande med allvarlig psykisk ohälsa och symtom av posttraumatisk art efter svåra upplevelser erbjuds stödjande insatser.

Konsultationer, utbildning samt handledning ingår delvis i uppdraget.

Centrum för traumatisk stress ligger i egna lokaler central i Karlstad och patienter från hela länet kommer till oss.

 


Psykoterapeut, Psykiatrisk öppenvård, Centrum för traumatisk stress

Arbetsuppgifter

Legitimerad psykoterapeut med medicinsk grundutbildning som sjuksköterska eller fysioterapeut.

Arbetet består av behandlingsarbete vid komplex PTSD och dissociation. Stödsamtal till asylsökande med allvarlig psykisk ohälsa ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer få en konsultativ roll i medicinska frågor för teamet samt vårdgrannar.

Arbetet bedrivs i huvudsak individuellt. Vi erbjuder olika beprövade metoder inom traumabehandling. Vi ombesörjer att du får personlig kompetensutveckling inom området när du varit en tid hos oss. Du erbjuds en mentor under din första tid på enheten.

Teamet får regelbunden egen handledning.

Övrig information

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut och har en medicinsk grundutbildning som sjuksköterska eller fysioterapeut. Önskvärt att du har några års erfarenhet av kliniskt arbete. Har du tidigare erfarenhet från arbete med trauma och/eller asylsökande ser vi det som meriterande.

Uppskattade egenskaper hos dig som söker är god förmåga att se patientens behov och förmågor samt kunna reflektera, strukturera, samarbeta intern och externt. Du är van att ta egna beslut och göra individuella bedömningar samt är trygg i din yrkesprofession och intresserad av att utvecklas vidare. Vår verksamhet kan behöva prioritera snabbt utifrån omvärldens behov så god flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt mot egna och verksamhetens mål är en förutsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 054615000 Visa mindre

Psykoterapeut, Psykiatrisk öppenvård, Centrum för traumatisk stress

Ansök    Jan 22    Region Värmland    Psykoterapeut
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Psykoterapeut, Psykiatrisk öppenvård, Centrum för traumatisk stress Legitimerad psykoterapeut med medicinsk grundutbildning som sjuksköterska eller fysioterapeut. Arbetet består av behandlingsarbete vid komplex ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Psykoterapeut, Psykiatrisk öppenvård, Centrum för traumatisk stress

Legitimerad psykoterapeut med medicinsk grundutbildning som sjuksköterska eller fysioterapeut.

Arbetet består av behandlingsarbete vid komplex PTSD och dissociation. Stödsamtal till asylsökande med allvarlig psykisk ohälsa ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer få en konsultativ roll i medicinska frågor för teamet samt vårdgrannar.

Arbetet bedrivs i huvudsak individuellt. Vi erbjuder olika beprövade metoder inom traumabehandling. Vi ombesörjer att du får personlig kompetensutveckling inom området när du varit en tid hos oss. Du erbjuds en mentor under din första tid på enheten.

Teamet får regelbunden egen handledning.

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut och har en medicinsk grundutbildning som sjuksköterska eller fysioterapeut. Önskvärt att du har några års erfarenhet av kliniskt arbete. Har du tidigare erfarenhet från arbete med trauma och/eller asylsökande ser vi det som meriterande.

Uppskattade egenskaper hos dig som söker är god förmåga att se patientens behov och förmågor samt kunna reflektera, strukturera, samarbeta intern och externt. Du är van att ta egna beslut och göra individuella bedömningar samt är trygg i din yrkesprofession och intresserad av att utvecklas vidare. Vår verksamhet kan behöva prioritera snabbt utifrån omvärldens behov så god flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt mot egna och verksamhetens mål är en förutsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre