Lediga jobb som Kontrollingenjör i Karlstad

Se lediga jobb som Kontrollingenjör i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Quality Engineer

Ansök    Jun 10    Valmet AB    Kontrollingenjör
Söker du ett varierat arbete i teknikens framkant där du får jobba kundnära? Välkommen till Valmet, där vi nu erbjuder en spännande roll som kvalitetsingenjör (QC) till service ROL fiber och valsservice verkstäder i Karlstad. Om rollen I din roll kommer du att ansvara för kvalitetsarbetet inom vår produktion i våra serviceverkstäder i Karlstad och bidrar till utveckling av kvalitetsstandarder, procedurer, dokumentation, förbättringar och kvalitetssäkring a... Visa mer
Söker du ett varierat arbete i teknikens framkant där du får jobba kundnära?
Välkommen till Valmet, där vi nu erbjuder en spännande roll som kvalitetsingenjör (QC) till service ROL fiber och valsservice verkstäder i Karlstad.
Om rollen
I din roll kommer du att ansvara för kvalitetsarbetet inom vår produktion i våra serviceverkstäder i Karlstad och bidrar till utveckling av kvalitetsstandarder, procedurer, dokumentation, förbättringar och kvalitetssäkring av våra leveransprocesser.
Ansvar och arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Rapportering, utredning och uppföljning av kvalitetsavvikelser i vår dagliga produktion.
Att skapa och upprätta tydlig dokumentation och arbetssätt som ger förutsättningar för kvalitetssäkring inom verksamheten från kund till färdig leverans.
Kommunicera och lösa kvalitetsrelaterade problem med kunder och leverantörer.
Att leda samt delta i kvalitetsutredningar vid behov.
Framställande av kvalitetsrelaterad dokumentation i leveransprojekt.
Stödja utveckling av våra kvalitetsprocesser avseende effektivitet, förbättringar och kvalitetssäkring.
Utbilda och utveckla våra team i rapportering och uppföljning av avvikelser
Audit hos underleverantörer
Digitalisering av dokumentflöden
Säkerställa att utrustning för mätning som används inom verksamheten finns tillgänglig, kalibrerad och registrerad.

Vi ser gärna att du har högskole/universitet utbildning som ingenjör eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet samt har ett genuint intresses och förståelse för mekanik.
Att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en verksamhet som prioriterar personlig utveckling och tekniska framsteg. Du får jobba med ett gäng härliga kollegor där lagandan är viktig och i ett företag där vi erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta hemifrån, globalt bonus system, eget gym på området, privat sjukvårdsförsäkring samt stugor och lägenheter att hyra i Sverige och Spanien.
Intresserad?
Ansök gärna redan idag, men senast den 30:e juni 2024.
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Anders Nilsson, Manager Work shop Operation Karlstad på 054-171457
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With over 19,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Afry i Karlstad

Om tjänsten Nu hjälper vi Afry i Karlstad att hitta deras nästa kollega! Som kvalitetsingenjör på Afry kommer du få jobba med en stor variation av projekt inom process och tillverkningsindustrin. Du kommer att ha en avgörande roll i att bibehålla och upprätta den övergripande kvalitén på projektleveranser och resultat. För att axla rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och erfarenhet inom området. I denna tjänst får du också möjligheten att upptäcka ... Visa mer
Om tjänsten
Nu hjälper vi Afry i Karlstad att hitta deras nästa kollega! Som kvalitetsingenjör på Afry kommer du få jobba med en stor variation av projekt inom process och tillverkningsindustrin. Du kommer att ha en avgörande roll i att bibehålla och upprätta den övergripande kvalitén på projektleveranser och resultat. För att axla rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och erfarenhet inom området. I denna tjänst får du också möjligheten att upptäcka världen!

AFRY är en ledande europeisk aktör inom teknik, design och konsulttjänster som rymmer över 19 000 specialister inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering. Deras inkluderande kultur främjar modiga ledare som stödjer individuell tillväxt. Här ges möjligheten att växa och samtidigt bidra till meningsfulla, långsiktigt hållbara lösningar för kommande generationer.

Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till Afry och du kommer att bli direktanställd hos dem. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.


Du erbjuds
• Ett spännande och meningsfyllt nytt uppdrag med projekt som gör skillnad
• Att få jobba med internationella kunder och ha världen som arbetsplats
• En kultur som främjar kunskapsdelning, kompetensutveckling och generösa förmåner med friskvårdsbidrag, tjänstepension samt medlemskap i Club Afry som anordnar spännande aktiviteter

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör ansvarar du för att utveckla och säkerställa etablerade kvalitetsstandarder, processer och bästa praxis följs under projektets gång. Du kommer att jobba med större projekt inom exempelvis process och tillverkningsindustrin. I din roll kommer du att ha stora kontaktytor, internt inom Afry men även med kunder och leverantörer. Man jobbar i tvärfunktionella team för att identifiera områden för förbättring, implementering av korrigerande åtgärder samt driva kontinuerlig kvalitetsförbättring.

Din profil
Vi söker dig som:
• Har en ingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi, kvalitets och förbättringsteknik, maskinteknik eller liknande
• Har erfarenhet av projektledning, kvalitetskontroll- och säkring, processförbättring eller liknande
• Behärskar engelska obehindrat, i både tal och skrift
• Är bekant med Officepaketet samt digitala projektledningsverktyg
• Har B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du är en social person som också är nyfiken. Vi värderar dina kompetenser att vara strukturerad och kommunikativ. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad, tjänsteresor runt om i världen förekommer.
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Nyexaminerad komponentingenjör

Ansök    Apr 9    Procruitment AB    Kontrollingenjör
Om tjänstenVi söker nu nyexaminerade komponentingenjörertill vår kund inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och samhällen och bidrar därmed till samhällets trygghet. Företaget strävar efter att vara en arbetsplats med fokus på nytänkande, samverkan och mångfald.I rollen somKomponentingenjör bereder du standardkomponenter vilket innebär att säkerställa korrekthet samt uppdateringar iföretagetsaffärssystem.Arbetet innebär också... Visa mer
Om tjänstenVi söker nu nyexaminerade komponentingenjörertill vår kund inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och samhällen och bidrar därmed till samhällets trygghet. Företaget strävar efter att vara en arbetsplats med fokus på nytänkande, samverkan och mångfald.I rollen somKomponentingenjör bereder du standardkomponenter vilket innebär att säkerställa korrekthet samt uppdateringar iföretagetsaffärssystem.Arbetet innebär också att hitta standardkomponenter på marknaden utifrån framtagen kravspecifikation och säkerställa att korrekt information kring komponenterna knyts in i artikeldatabaserna. Utöver tekniska egenskaper skall även miljöegenskaper säkerställas.
Komponentingenjören har många interna kontaktytor vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga. Du kommer att tillhöra en avdelning med 13 kollegor där ni är indelade i olika komponentdiscipliner såsommekanik, elektronik, elektromekanik och kemikalier.
Resor i tjänsten i form av leverantörsbesök cirka två gånger i månaden. De flesta resor sker i Sverige men även Europa förekommer.Din profilVi söker dig som stämmer in på följande:• Är nyexaminerad högskole- eller civilingenjör, inom industriell ekonomi, mekanik eller elektronik• Flytande i skrift och tal i svenska och engelskaVidare är du ansvarstagande och har en stark samarbetsförmåga. Du kommunikativ och tydlig i sätt att uttrycka dig.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd, tjänsten kräver svenskt medborgarskap.
ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid eller tid kvar till examenPlaceringsort: Karlskoga
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!
Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här. Visa mindre

Document Controller

Ansök    Mar 28    AFRY AB    Kontrollingenjör
Company Description AFRY is an international engineering, design and advisory company. We support our clients to progress in sustainability and digitalisation. We are 17,000 devoted experts within the fields of infrastructure, industry and energy, operating across the world to create sustainable solutions for future generations. Making Future Job Description The Project Management Office (PMO) in the Process Industries Division is now looking for a... Visa mer
Company Description


AFRY is an international engineering, design and advisory company. We support our clients to progress in sustainability and digitalisation. We are 17,000 devoted experts within the fields of infrastructure, industry and energy, operating across the world to create sustainable solutions for future generations.
Making Future
Job Description


The Project Management Office (PMO) in the Process Industries Division is now looking for a Document Controller to enforce its Project Controls team. Project Management Office (PMO) is today a team of 35 wonderful colleagues based all over the country. We run and support our organization with project management, planning, document control, financial follow-up, purchasing, engineering management and construction management in projects.


As a Document Controller, you establish and maintain the document management of project documentation in various projects and stages from study to execution project. You work side by side with project management and other project control functions to ensure that the document handling is working efficiently. Work tasks and responsibilities typically include:
Participating in quality assurance of project documentation and ensure that it meets the Client´s and project´s quality requirements
To receive, register and distribute internal and external project documentation in the Document Management System (DMS)
Continuous registration of revised technical documents and daily maintenance of the document database in the DMS
Follow-up on deadlines and assist the project in achieving milestones related to documentation deliveries
Communicating the documentation status and reporting deviations
Proactively managing the document management process and supporting the project team in matters concerning technical documentation and system assistance
Actively engaging with project team and relevant customer representatives as well as other stakeholders

Besides the standard project objectives, you constantly aim to achieve set targets through proactive collaboration with all project stakeholders.Qualifications


The person we are looking for has:
a Degree in Engineering or Economics (or equivalent degree)
experience from working in some type of Document Management System
full professional proficiency in Swedish and English.

We expect applicants for the position to have a minimum of three years of experience in Document Management in industrial investment projects.
In addition, we appreciate:
the ability to establish document management processes and document distribution flows to achieve project objetives
a good knowledge and experience in working with document management at a construction site
excellent leadership, communication and inter-personal skills to ensure a smooth communication with client’s organization and within the project team
good command of data analytics and visualization tools
strong self-leadership skills, proactive and persistent attitude, hands-on mentality and desire to further develop in your role and grow within the team
readiness to travel

Additional Information


We provide you with a variety of interesting tasks and great opportunities to deepen your expertise in a specific field or widen your knowledge to new areas, according to your own interests. We support your career development and professional growth. We offer a position in a stable company where new idea creation is encouraged and innovations are taken forward. You will work in a stimulating global environment with pleasant co-workers and team’s full support.


Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work https://afry.com/en/join-us/get-know-us


Interested?
To hear more about this position please contact Emma Stake, Team Leader Document Control, tel. +46 (0)10 505 8771.
Interested in this position? Please submit your CV and cover letter with salary request by March 31, 2022.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Testingenjör till Satcube

Ansök    Maj 25    Qtym AB    Kontrollingenjör
Satcube is a disruptive development company in the satellite communications arena that manufactures game-changing portable satellite terminals to enable high-performance broadband - anywhere on the planet, quickly and cost-effectively. Satcube provides seamless broadband connectivity over satellite through easy to use, lightweight terminals. The innovative Satcube Ku terminal is a highly compact, user-friendly device that delivers quick connectivity empowe... Visa mer
Satcube is a disruptive development company in the satellite communications arena that manufactures game-changing portable satellite terminals to enable high-performance broadband - anywhere on the planet, quickly and cost-effectively. Satcube provides seamless broadband connectivity over satellite through easy to use, lightweight terminals. The innovative Satcube Ku terminal is a highly compact, user-friendly device that delivers quick connectivity empowering people at work, businesses and global organizations, to communicate and deliver critical services at any time.

Hurricane in the Bahamas, a flooding in Germany, forest fire in Värmland or an important interview in a refugee camp in Syria. The telecommunication infrastructure is vulnerable to natural disasters, governmental intervention or simply limited due to inadequate coverage. This is where Satcube comes in to enable doctors, journalists and first response to establish a satellite internet connection in under a minute.

Satcube's goal is to provide highly portable satellite communication devices that can be used by anyone, anywhere. In order to make our products and service offerings even easier to use we are looking for a test engineer to join us.

Nu söker vi en Testingenjör till Satcube

Satcube är inne i en stark expansiv fas och söker nu en Testingenjör som vill vara med på denna resa. En möjlighet för dig med ett stort teknikintresse och som drivs av att jobba på ett bolag med teknik i framkant.

Som Testingenjör på Satcube arbetar du med testning av terminaler innan de levereras ut till kund. Det ingår även ankomsttestning av elektronik. Du kommer att utgöra en viktig roll för vårt team och kommer att ha ett stort inflytande på företagets framtida utveckling. I rollen kommer du även att vara med och utveckla nya testprocesser. Du har även tät kontakt med bland annat beställare, leverantörer och kollegor inom bolaget.

Kvalifikationer:
För att lyckas som Testingenjör tror vi att du:

• Har en examen som elektro/dataingenjör alternativ motsvarande kompetens från annan utbildning och erfarenhet.
• Har ett stort teknikintresse och nyfikenhet för ny teknik.
• Är noggrann som person och har förmågan att upptäcka avvikelser
• Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Som person är du är serviceinriktad, har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och har ett öga för detaljer. Det är bra om du har erfarenhet av enklare programmering inom Java och Rust.

Vad erbjuder vi?
Vi är ett ungt och snabbväxande bolag med fokus på utveckling. Ett teknikbolag i framkant som fyller en viktig roll i vår omvärld och möjliggör rapportering ifrån katastrofområden. Hos oss blir du inte en i mängden och du har stor möjlighet att påverka din vardag och bolagets utveckling på testsidan. Att vi trivs tillsammans och gillar att ha roligt på jobbet är en självklarhet. Det här är verkligen en möjlighet för rätt person!

Övrig:
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Satcube med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund, 070-423 34 23 alt. [email protected]

Sista ansökningsdag 18 juni 2023 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi intervjuar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre