Lediga jobb som Fastighetsekonom i Karlstad

Se lediga jobb som Fastighetsekonom i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Förvaltningssekreterare till Barn- och ungdomsförvaltningen

Ansök    Jul 10    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Beskrivning Är du intresserad av att arbeta med frågor som berör demokrati? Då kan du vara den vi söker till rollen som förvaltningssekreterare på barn- och ungdomsförvaltningen. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som strävar efter att förbättra livet i Solstaden. Du blir en del av den administrativa avdelningen på barn- och ungdomsförvaltningens stab, som arbetar med administration, utredning, juridik, systemförvaltning och... Visa mer
Beskrivning
Är du intresserad av att arbeta med frågor som berör demokrati? Då kan du vara den vi söker till rollen som förvaltningssekreterare på barn- och ungdomsförvaltningen.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som strävar efter att förbättra livet i Solstaden. Du blir en del av den administrativa avdelningen på barn- och ungdomsförvaltningens stab, som arbetar med administration, utredning, juridik, systemförvaltning och stödprocesser. Som förvaltningssekreterare hos oss ingår du i ett team tillsammans med nämndsekreterare, registrator, arkivarie och assistent där ni är ett administrativt stöd till hela barn- och ungdomsförvaltningen.
Vår arbetsplats ligger i trevliga lokaler i Karolinen, centrala Karlstad. Vi prioriterar hög kvalitet, stödjer varandra och ser till att vi trivs och har roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Som förvaltningssekreterare hos oss är du ett administrativt stöd till barn- och ungdomsförvaltningens nämnd och stabsorganisation. Du bidrar till att underlätta det dagliga arbetet och säkerställer att vi arbetar rättssäkert, effektivt och med hög kvalitet.

I rollen ansvarar du tillsammans med nämndsekreteraren för nämndprocessen, att föra protokoll vid central samverkan med fackliga organisationer. Dessutom ingår ansvar för att registrera förvaltningens handlingar och ansvar för vårt diarium. Du hanterar även andra administrativa uppgifter, såsom posthantering och utlämnande av allmänna handlingar.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom statsvetenskap, rättsvetenskap, offentlig förvaltning, dokument- och informationshantering eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. 

Erfarenhet från politiskt styrd organisation är meriterande.

För att trivas i denna roll ska du kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter, ligga steget före och ha god problemlösningsförmåga. Du startar och driver aktiviteter framåt och ser till att de slutförs inom givna tidsramar. Du har förmåga att kvalitetssäkra, producera och analysera texter och dokument. 

Du ska ha god datorvana och digital kompetens, samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. 


Vi vill informera dig som sökande att processen kan ta längre tid än normalt på grund av att flera av oss är på en välförtjänt semester. Vi ber om tålamod och förståelse för eventuella fördröjningar i rekryteringsprocessen. 

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Fastighetsekonom till Karlstad Airport

Ansök    Jul 5    Karlstad Airport AB    Fastighetsekonom
Karlstad Airport är Värmlands största flygplats och ägs av Karlstads kommun och Region Värmland. Här arbetar idag cirka 27 medarbetare. Vårt mål är att erbjuda regionen väl anpassad flygtrafik, såväl för företagen som för privatpersoner, med ett gott utbud av reguljär- och chartertrafik. Karlstad Airport är utsedd till beredskapsflygplats av regeringen, vilket betyder att vi dygnet runt, alla dagar på året håller beredskap för att kunna öppna flygplatsen f... Visa mer
Karlstad Airport är Värmlands största flygplats och ägs av Karlstads kommun och Region Värmland. Här arbetar idag cirka 27 medarbetare. Vårt mål är att erbjuda regionen väl anpassad flygtrafik, såväl för företagen som för privatpersoner, med ett gott utbud av reguljär- och chartertrafik. Karlstad Airport är utsedd till beredskapsflygplats av regeringen, vilket betyder att vi dygnet runt, alla dagar på året håller beredskap för att kunna öppna flygplatsen för samhällsnyttig trafik.Beskrivning
Vi söker nu en engagerad och erfaren fastighetsekonom som ska ansvara för att hantera och utveckla våra fastighetstillgångar.

I den här rollen kommer du att arbeta nära vårt lilla men dedikerade team för att säkerställa att våra fastigheter hanteras på ett effektivt och lönsamt sätt.

Arbetsuppgifter
- Ansvara för den ekonomiska förvaltningen av flygplatsens fastigheter.
- Upprätta och följa upp budgetar samt ekonomiska rapporter.
- Genomföra lönsamhetsanalyser och investeringskalkyler.
- Förhandla och hantera hyresavtal med hyresgäster.
- Samarbeta med interna avdelningar och externa parter.
- Utföra långsiktig ekonomisk planering och underhållsplaner tillsammans med tekniska specialister.
- Bidra till löpande ekonomiskt arbete samt budget, prognos och bokslut tillsammans med flygplatsens ekonom.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi, fastighetsekonomi eller motsvarande. Du har sannolikt hunnit samla på dig några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsekonomi inom fastighetsbranschen och har god förhandlings- och kommunikationsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.

För att trivas i rollen bör du ha ett starkt engagemang och en vilja att arbeta i dialog och nära samarbete med andra. Ditt analytiska sinne och initiativförmåga är avgörande för att lyckas i denna roll.

Övrigt
Befattningen är inplacerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kommer att föregå ett beslut om anställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt
rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel
054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Lärare spanska

Ansök    Maj 24    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Beskrivning På Hultsbergsskolan söker vi nu en vikarierande lärare i Spanska till högstadiet som vill spela en viktig roll i elevernas utveckling och ha möjlighet att göra skillnad i deras liv. Hultsbergsskolan är en skola med cirka 570 elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan finns också en anpassad grundskola. Skolan ligger i ett villaområde mitt emellan Henstad och Hultsberg, med närhet till skog och andra grönområden. Skolans vision är: ... Visa mer
Beskrivning
På Hultsbergsskolan söker vi nu en vikarierande lärare i Spanska till högstadiet som vill spela en viktig roll i elevernas utveckling och ha möjlighet att göra skillnad i deras liv.

Hultsbergsskolan är en skola med cirka 570 elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan finns också en anpassad grundskola. Skolan ligger i ett villaområde mitt emellan Henstad och Hultsberg, med närhet till skog och andra grönområden.

Skolans vision är: "En skola att längta till" Vi vill bygga upp en förtroendefull relation med alla. Vi ser varje möte och dialog som en förutsättning för ett aktivt lärande.

På Hultsbergsskolan arbetar vi utifrån ett F–9 perspektiv där även anpassad grundskolan ingår. Tillgänglig lärmiljö står i fokus på skolan, där vi skapar en skol- och undervisningsmiljö med eleverna är i centrum. Vi arbetar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande utifrån ett relationellt förhållningssätt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisning i spanska i år 6-9. Omfattning 50%. Tjänsten kan komma att kombineras med 50% spanska på en annan skola. Som lärare på högstadiet är ditt huvuduppdrag att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter utifrån läroplanen och varje elevs individuella behov och förutsättning. Du planerar undervisningen genom att ta fram mål, välja metoder och material samt förbereda lektioner. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i spanska.
För att du ska trivas hos oss behöver du vara flexibel, lugn, ha god samarbetsförmåga och ha förmågan att skapa goda relationer och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska även ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer kan förekomma löpande innan annonsens slutdatum.

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Fastighetsvärderare till Karlstad

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Fastighetsvärderare till Karlstad Har du erfarenhet av värderings- och analysarbete? Eller är du utbildad inom fastighetsekonomi och vill jobba med fastighetsvärdering? Nu rekryterar vi på Svefa en fastighetsvärderare till vårt tighta team i Karlstad. På Svefa... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Fastighetsvärderare till Karlstad

Har du erfarenhet av värderings- och analysarbete? Eller är du utbildad inom fastighetsekonomi och vill jobba med fastighetsvärdering? Nu rekryterar vi på Svefa en fastighetsvärderare till vårt tighta team i Karlstad. På Svefa kommer du bli en del av en branschledare och bidra med viktig analys till våra kunder! 

Hos oss på Svefa i Karlstad får du en central roll i vårt erbjudande inom fastighetsvärdering och du kommer vara en del i ett team som är marknadsledande inom sitt område. Är detta ditt första jobb inom värdering har du möjlighet att utvecklas i en miljö med erfarna kollegor och ett stort samlat kunskapskapital.

Det här är en fantastisk chans för dig som vill utveckla din karriär inom en framgångsrik och växande organisation! Varmt välkommen med din ansökan!

Det här erbjuder vi dig


Flexibel och hybrid arbetsmiljö där du själv får påverka din vardag

Bred roll inom fastighetsvärdering; vi har en mix av kunder och fastigheter som vi jobbar med

Kunniga, hjälpsamma kollegor i hela landet

Ständig kompetensutveckling inom ditt kunskapsområde och affärsmässighet

Vara en del av ett ledande bolag som jobbar brett inom fastighetsrådgivning, med en familjär och prestigelös stämningDet här kommer du göra

Som fastighetsvärderare jobbar du i en bred variation av uppdrag med fokus vid värdering och analys av exempelvis kommersiella fastigheter, industri, bostäder och specialfastigheter. En stor del av vår uppdragsportfölj utgörs också av råmarks- och byggrättsvärderingar samt till viss del rättsekonomiska värderingar.

Till största del tar du dig an uppdragen på egen hand - allt från kundkontakt och besiktning till att genomföra analyser, upprätta kalkyler och skriva värdeutlåtanden.

Även om du självständigt driver ett projekt så har du alltid ett team med behjälpliga kollegor som du kan bolla dina uppdrag med.

I rollen ingår att hålla sig uppdaterad gällande händelser på fastighetsmarknaden, bl a genom att analysera genomförda fastighetstransaktioner och genom att följa marknadsutvecklingen.

Mer om jobbet

Att vara fastighetsvärderare på Svefa är ett varierande jobb; vissa dagar är du ute "på fältet" och andra dagar sitter du på kontoret försjunken i analysarbete. Vi har en bred kundmix och har uppdrag inom såväl offentlig som privat sektor.

Affärsområdet Värdering & Analys består av drygt 40 personer fördelade över hela landet. Du kommer att utgå från kontoret i Karlstad och huvudsakligen jobba med våra uppdrag i Värmlands län, men upptagningsområdet omfattar b la även Örebro och Västmanlands län, södra Dalarna och norra delarna av Västra Götaland. Region Mitt består av sju kollegor som är fördelade på kontoren i Karlstad, Örebro och Norrköping. Du kommer rapportera till Dennis French, som utgår från kontoret i Karlstad.
Vem vi söker

För att passa i rollen som Fastighetsvärderare tror vi att du har:

erfarenhet av värderings- och analysarbete sedan tidigare (om du är auktoriserad är det meriterande!)


      eller 

en relevant högskoleutbildning inom fastighetsekonomi, samhällsbyggnad, lantmäteri eller liknande (så att du har förutsättningarna att på sikt bli auktoriserad)

ett genuint intresse för fastigheter och analytiskt arbete

god förmåga att jobba självständigt

körkort så att du kan ta dig runt till kunder på ett smidigt sättAnsökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan bestående av CV och motivation till varför du söker så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten kontakta Dennis French, Affärschef Mitt, på 010-603 86 13 eller [email protected] alternativt Julia Wengse, HR Specialist, på 010-603 87 42 eller [email protected].

Om Svefa

Konsultrollen på Svefa ger möjlighet att kombinera affärsintresse med fastighetskompetens. Våra värderingar är Professionell, Integritet, Värdeskapande och Engagemang. Värderingarna genomsyrar vår verksamhet och vi visar det genom att vara förtroendeingivande, seriösa, pålitliga samt såklart bidra med positiv attityd, alltid se möjligheter och fokusera på att skapa mervärden hos våra kunder.

Svefa erbjuder en stor bredd och har spetskompetens inom analys, fastighetsvärdering, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, transaktioner, förvaltningsrådgivning, hyresgästrådgivning och strategiskt affärsstöd. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighetsbolag, investerare, byggbolag och banker till mindre fastighetsaktörer och offentlig sektor.

Svefa består av ungefär 200 medarbetare och har kontor på hela 18 platser i Sverige. Vår närvaro i hela landet och kunniga medarbetare bidrar till en omfattande kännedom om fastighetsmarknaden - lokalt, regionalt och globalt. Visa mindre

Fastighetsvärderare till Karlstad

Ansök    Apr 23    Svefa AB    Fastighetsekonom
Fastighetsvärderare till Karlstad Har du erfarenhet av värderings- och analysarbete? Eller är du utbildad inom fastighetsekonomioch vill jobba med fastighetsvärdering? Nu rekryterar vi på Svefa en fastighetsvärderare till vårt tighta team i Karlstad. På Svefakommer du bli en del av en branschledare ochbidra med viktig analys till våra kunder! Hos oss på Svefa i Karlstad får duen central roll i vårt erbjudande inom fastighetsvärdering och du kommer vara en ... Visa mer
Fastighetsvärderare till Karlstad
Har du erfarenhet av värderings- och analysarbete? Eller är du utbildad inom fastighetsekonomioch vill jobba med fastighetsvärdering? Nu rekryterar vi på Svefa en fastighetsvärderare till vårt tighta team i Karlstad. På Svefakommer du bli en del av en branschledare ochbidra med viktig analys till våra kunder!
Hos oss på Svefa i Karlstad får duen central roll i vårt erbjudande inom fastighetsvärdering och du kommer vara en del i ett team som är marknadsledande inom sitt område. Är detta ditt första jobb inom värdering har du möjlighet att utvecklas i en miljö med erfarna kollegor och ett stort samlat kunskapskapital.
Det här är en fantastisk chans för dig som vill utveckla din karriär inom en framgångsrik och växande organisation! Varmt välkommen med din ansökan!
Det här erbjuder vi dig Flexibel och hybrid arbetsmiljö där du själv får påverka din vardag
Bred roll inom fastighetsvärdering; vi har en mix av kunder och fastigheter som vi jobbar med
Kunniga, hjälpsamma kollegor i hela landet
Ständig kompetensutveckling inom ditt kunskapsområde och affärsmässighet
Vara en del av ett ledande bolag som jobbar brett inom fastighetsrådgivning, med en familjär och prestigelös stämning
Det här kommer du göra
Som fastighetsvärderare jobbar du i en bred variation av uppdrag med fokus vid värdering och analys av exempelviskommersiella fastigheter, industri, bostäder och specialfastigheter. En stor del av vår uppdragsportfölj utgörs också av råmarks- och byggrättsvärderingar samt till viss del rättsekonomiska värderingar.
Till största del tar du dig an uppdragen på egen hand - allt från kundkontakt och besiktning till att genomföra analyser, upprätta kalkyler och skriva värdeutlåtanden.
Även om du självständigt driver ett projekt så har du alltid ett team med behjälpliga kollegor som du kan bolla dina uppdrag med.
I rollen ingår att hålla sig uppdaterad gällande händelser på fastighetsmarknaden, bl a genom att analysera genomförda fastighetstransaktioner och genom att följa marknadsutvecklingen.
Mer om jobbet
Att vara fastighetsvärderare på Svefa är ett varierande jobb; vissa dagar är du ute "på fältet" och andra dagar sitter du på kontoret försjunken i analysarbete. Vi har en bred kundmix och har uppdrag inom såväl offentlig som privat sektor.
Affärsområdet Värdering & Analys består av drygt 40 personer fördelade över hela landet. Du kommer att utgå från kontoret i Karlstad och huvudsakligen jobba med våra uppdrag i Värmlands län, men upptagningsområdet omfattar b la även Örebro och Västmanlands län, södra Dalarna och norra delarna av Västra Götaland.Region Mitt består av sju kollegor som är fördelade på kontoren i Karlstad, Örebro och Norrköping. Du kommer rapportera till Dennis French, som utgår från kontoret i Karlstad.
Vem vi sökerFör att passa i rollen som Fastighetsvärderare tror vi att du har:
erfarenhet av värderings- och analysarbete sedan tidigare (om du är auktoriserad är det meriterande!)

eller
en relevant högskoleutbildning inom fastighetsekonomi, samhällsbyggnad, lantmäteri eller liknande (så att du har förutsättningarna att på sikt bli auktoriserad)
ett genuint intresse för fastigheter och analytiskt arbete
god förmåga att jobba självständigt
körkort så att du kan ta dig runt till kunder på ett smidigt sätt
Ansökan
Låter det intressant? Skicka in din ansökan bestående av CV och motivation till varför du söker så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
Vid frågor om tjänsten kontakta Dennis French,Affärschef Mitt, på 010-603 86 13 eller [email protected] alternativt Julia Wengse, HR Specialist, på 010-603 87 42 eller [email protected].
Om SvefaKonsultrollen på Svefa ger möjlighet att kombinera affärsintresse med fastighetskompetens. Våra värderingar är Professionell, Integritet, Värdeskapande och Engagemang. Värderingarna genomsyrar vår verksamhet och vi visar det genom att vara förtroendeingivande, seriösa, pålitliga samt såklart bidra med positiv attityd, alltid se möjligheter och fokusera på att skapa mervärden hos våra kunder.
Svefa erbjuder en stor bredd och har spetskompetens inom analys, fastighetsvärdering, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, transaktioner, förvaltningsrådgivning, hyresgästrådgivning och strategiskt affärsstöd. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighetsbolag, investerare, byggbolag och banker till mindre fastighetsaktörer och offentlig sektor.
Svefa består av ungefär 200 medarbetare och har kontor på hela 18 platser i Sverige. Vår närvaro i hela landet och kunniga medarbetare bidrar till en omfattande kännedom om fastighetsmarknaden - lokalt, regionalt och globalt. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Maj 23    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Arbetsuppgifter  Vi söker nu en ekonom till Vuxenutbildningen i Karlstads kommun. Du ingår i centrala delen av vuxenutbildningens organisation och samarbetar även med övriga ekonomer inom Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen.   Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att ge stöd och service i ekonomiska frågor till vuxenutbildningschef och rektorer inom avdelningen. Dina arbetsuppgifter är främst budget-, boksluts- och uppföljningsarbete kring verksa... Visa mer
Arbetsuppgifter 

Vi söker nu en ekonom till Vuxenutbildningen i Karlstads kommun.

Du ingår i centrala delen av vuxenutbildningens organisation och samarbetar även med övriga ekonomer inom Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen.  
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att ge stöd och service i ekonomiska frågor till vuxenutbildningschef och rektorer inom avdelningen. Dina arbetsuppgifter är främst budget-, boksluts- och uppföljningsarbete kring verksamhetens ansvarsområde, hantering av statsbidrag, projektekonomi samt stöttning till verksamheterna i allmänt förekommande ekonomiärenden.  

Du medverkar också i utveckling av ekonomiadministrativa processer.  Genom din kompetens bidrar du till en god ekonomisk hushållning.  

Kvalifikationer 

Du har en ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå med ett antal års arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet, eller är nyexaminerad högskole-/universitetsutbildad ekonom. 
Dina personliga egenskaper: Du har en god social förmåga och lätt för att arbeta både i en arbetsgrupp och självständigt. Du är serviceinriktad, välorganiserad, noggrann och van att hantera siffermaterial. Du har en god analytisk och digital förmåga och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med statsbidrag eller EU-bidrag.  

Intervjuer sker löpande, även under ansökningstiden. 

 

Om Karlstads kommun

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Systemutvecklare – nätverk

Ansök    Apr 5    Karlstads Energi AB    Fastighetsekonom
Karlstads Energi Nu söker vi nästa stjärna för att vara med på resan mot ett mer hållbart Värmland. Är det du? Hos oss på Karlstads Energi får du möjligheten att vara med och utveckla framtiden. Vi söker dig som vill vara i en spännande och expansiv bransch. Bolaget ägs av Karlstads kommun och är bland annat verksamma inom elhandel, elnät, stadsnät, fjärrvärme och återvinning. Med alla våra 270 engagerade medarbetare är vi Karlstads största kommunala bo... Visa mer
Karlstads EnergiNu söker vi nästa stjärna för att vara med på resan mot ett mer hållbart Värmland. Är det du? Hos oss på Karlstads Energi får du möjligheten att vara med och utveckla framtiden. Vi söker dig som vill vara i en spännande och expansiv bransch. Bolaget ägs av Karlstads kommun och är bland annat verksamma inom elhandel, elnät, stadsnät, fjärrvärme och återvinning. Med alla våra 270 engagerade medarbetare är vi Karlstads största kommunala bolag. Några av dina kollegor kommer arbeta med bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker inom drift-och underhåll, säljare och projektledare.Att vara en del av vårt bolag innebär att du får arbeta med hållbarhet på riktigt. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och strävar efter att skapa en engagerande arbetsmiljö som uppmuntrar till nyfikenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på vår spännande resa!Beskrivning
Systemutvecklartjänsten är placerad på avdelning drift inom affärsområde  Stadsnät.

De närmsta kollegorna på avdelningen består av 10 personer [JG1] [ML2] som är en blandning av drifttekniker av aktivt och passivt nät. Vi har en god laganda då vi är en grupp som arbetar nära varandra. Du kommer vara anställd på Karlstads Energi AB, men delvis arbeta för MittNät, med att drifta hela det tekniska nätet inom MittNät. Karlstads Energi äger MittNät, tillsammans med nio andra (snart 10) kommunala stadsnät. Se www.mittnat.nu för mer information.

Vi står inför många spännande utmaningar under de närmaste åren och behöver din hjälp i ett intressant och utvecklande arbete. Vi är en arbetsplats där vi arbetar tillsammans för gemensam utveckling och vi stöttar varandra med våra olika kompetenser och erfarenheter för att leverera hög kvalitet, må bra och ha roligt på jobbet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Karlstads Energi!

Arbetsuppgifter
Affärsområdet Stadsnät söker en systemvetare med inriktning nätverk, automatisering och integrering mellan system. Vi befinner oss i en mognadsfas där vi har byggt kraftigt under några år och där flera viktiga steg in i framtiden kommer vara att säkerställa kvalitet och drift av vårt stadsnät. Att effektivisera verksamheten betyder för oss att öka servicen och kunna nyttja stordriftsfördelar genom automatisering och tänka smart.

I rollen som systemutvecklare är du en nyckelperson när det gäller att hitta effektiva och automatiserade lösningar för att optimera arbetsprocesser. Genom att bygga fabrik med effektivare processer och flöden hjälper du bolaget att öka sin produktivitet och lönsamhet.

En viktig del av ditt arbete är att integrera olika system och automatisera processer för att underlätta kommunikationen mellan dem. Genom att vara en del av beställarrollen mot tekniska konsulter kan du se till att kraven och besluten kring de tekniska lösningarna är på rätt väg.

Du kommer i din roll att vara mentor för flera drifttekniker vilket innebär att du utbildar dem kring nya arbetssätt och systemlösningar. Du fungerar som en expert inom tekniken och ser till att de har den kunskap och förståelse som krävs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Genom att delta i utvecklingsprojekt som teknisk specialist kan du bidra med din kunskap och erfarenhet för att driva framåt förändring och framsteg inom bolaget. Din expertis och engagemang kommer att vara avgörande för att säkerställa att bolaget är konkurrenskraftigt och lönsamt.

Som en del av vårt bolag erbjuds du möjligheten att vara en del av en bolagskultur där högt engagemang och starka värderingar genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att investera i våra anställda och därför erbjuder vi kontinuerlig utbildning för att du ska kunna växa i din roll och hantera dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa en arbetsplats där både du och vårt bolag kan blomstra.

Kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, nyfiken och strukturerad. Du brinner för att lösa problem och har en hög ansvarskänsla när det kommer till att leverera kvalitet i våra kunduppdrag. Du är flexibel och snabbtänkt, vilket gör att du kan anpassa dig till olika situationer och hitta effektiva lösningar. Att ge god service är något du värdesätter högt och du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och det är meriterande om du har kunskap om serverdrift samt brandvägg.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom systemen BECS/BBE och har arbetat med nätverk i synnerhet L2 nät med BNG och MPLS. Har du kunskap inom Nokia/Alcatel och erfarenhet av att arbeta med protokoll och tjänster som IP, TCP, WAN, LAN, BGP, QoS, IPSEC, MPLS, VRF, DNS, DHCP samt Ethernetbaserade nätverk inom routing och switching är det meriterande. Har du även erfarenhet av ITIL och om du tidigare arbete inom säkerhet på nätverk är det också en fördel.

Vi söker dig som har:

- Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap
- CCNA-certifiering eller liknande
- Flera års arbetslivserfarenhet inom IP nätverk och Ethernetbaserade nät


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Förhandlare Karlstad

Ansök    Feb 27    Hyresgästföreningen    Fastighetsekonom
Förhandla med oss i Värmland Vill du jobba i en folkrörelse där vi tillsammans ser till att våra medlemmars intressen står i fokus? Gillar du att bygga relationer med både förtroendevalda och hyresvärdar för att nå bästa möjliga resultat och skapa förutsättningar för ett rättvist boende? Om detta låter spännande och utmanande kanske du vill bli en av oss!   Arbetsuppgifter Du kommer att förhandla med kommunala och privata fastighetsbolag om hyror och ... Visa mer
Förhandla med oss i Värmland

Vill du jobba i en folkrörelse där vi tillsammans ser till att våra medlemmars intressen står i fokus? Gillar du att bygga relationer med både förtroendevalda och hyresvärdar för att nå bästa möjliga resultat och skapa förutsättningar för ett rättvist boende? Om detta låter spännande och utmanande kanske du vill bli en av oss!

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att förhandla med kommunala och privata fastighetsbolag om hyror och övriga hyresvillkor samt fungera som ledare i förhandlingsdelegationer. Att omvärldsbevaka och göra ekonomiska analyser är en del av arbetet tillsammans med att ge medlemmar råd, handlägga kollektiva och enskilda ärenden. En viktig del i arbetsuppgifterna är att bidra till vår opinionsbildning i bostadspolitiska frågor kopplat till alla förekommande hyresfrågor. Hos oss får du arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas intressen i boendefrågor tillsammans med engagerade och kunniga kollegor.

 

Din profil

För rollen behöver du ha akademisk utbildning i ekonomi, juridik eller liknande. Vi ser gärna att du har förhandlingsvana eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Arbetet kräver att du är analytisk, kommunikativ och utvecklingsinriktad.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i en idéburen verksamhet men viktigast är att du delar våra bostadspolitiska värderingar och våra värderingar om en öppen och inkluderande kultur som bjuder in till engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Visst kvällsarbete förekommer och en del resor ingår i tjänsten, varför du behöver ha körkort och tillgång till bil. Upplysningar om tjänsten lämnas av Länschef Anders Eriksson, 070-617 52 50.

Fackliga kontaktpersoner för Handels är Marina Berg, 010-459 15 13 och för SACO Emelie Lindström, 010-459 15 04. Placeringsort är Karlstad, där kontoret finns. Vi tillämpar provanställning.

 

Ansökan:  Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Under rubriken ”Om oss” hittar du ”Jobba hos oss” där du kan skicka din ansökan. Vänligen skicka din ansökan senast den 19 mars 2024.  Vi tar gärna emot din ansökan snarast då vi kan komma att utföra intervjuer löpande.

 

Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och region Mitt omfattar länen Södermanland, Örebro, Dalarna och Värmland. Totalt har de två regionerna 110 000 medlemmar och ca 130 anställda. Visa mindre

Bad- och frisvårdsinstruktör till Sundstabadet

Ansök    Dec 4    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Beskrivning Sundstabadet är en modern anläggning som ger gästerna möjlighet att bada och njuta. Vi bidrar till möjligheter för karlstadsborna att ta del av ett varierat utbud av olika aktiviteter som ska bidrar till ett friskare och hälsosammare liv Karlstad. Vår målsättning är att våra besökare ska ha en trevlig upplevelse och känna sig trygga när de besöker oss.  Vi söker nu flera friskvårdsinstruktörer, både tillsvidare och längre vikariat.  Arbe... Visa mer
Beskrivning
Sundstabadet är en modern anläggning som ger gästerna möjlighet att bada och njuta.

Vi bidrar till möjligheter för karlstadsborna att ta del av ett varierat utbud av olika aktiviteter som ska bidrar till ett friskare och hälsosammare liv Karlstad. Vår målsättning är att våra besökare ska ha en trevlig upplevelse och känna sig trygga när de besöker oss. 

Vi söker nu flera friskvårdsinstruktörer, både tillsvidare och längre vikariat. Arbetsuppgifter
Ett jobb på Sundstadbadet är omväxlande och arbetsuppgifterna varierar mellan simskola, gruppträningspass och badbevakning. Vi erbjuder också olika kurser i tillexempel baby- och vuxensim där du kan bli instruktör, utifrån kunskap och intresse. I vår relaxavdelning får våra besökare att njuta genom bland annat väldoftande bastusittningar.

Vi är till för karlstadsborna så självklart ser vi till att våra besökare får den bästa servicen och möts av en ren och fräsch anläggning. Viss städning är därför en viktig del av jobbet för att upprätthålla hygienkvaliteten. Det är du som tillsammans med övriga bad- och friskvårdsinstruktörer levererar detta till våra gäster.

Sundstabadet är öppet 360 dagar per år från morgon till kväll. Det innebär varierande arbetstider.

Kvalifikationer
För att vara aktuell i den här tjänsten behöver du kunna simma enligt kraven för Guldbojen samt dyka ner till botten på bassängen på 3,8 meters djup. Du behöver vara bekväm i att hålla gruppträningspass. Detta visas upp genom ett arbetsprov i samband med intervjutillfället.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en simhall med simskola - kanske utbildad simlärare? - eller någon form av gruppträning. Du behöver behärska det svenska språket och kan du ytterligare språk är det meriterande.

Körkort är ett krav då vi har ytterligare ett par badhus som tillhör vår verksamhet, som kan vara aktuellt att bemanna.

Vi söker dig som har en hög serviceförmåga, då vi vill leverera en minnesvärd upplevelse för våra besökare. Du behöver vara flexibel genom att kunna byta fokus och ändra om dina planerade arbetsuppgifter, samt ha lätt för samarbete med andra, då vi jobbar i grupper och vill skapa bra dagar för varandra på jobbet.

Är det dig vi söker? Vänta inte med din ansökan då vi gör ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. 

Om Karlstads kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Investeringscontroller

Ansök    Maj 17    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Beskrivning Vi söker en Investeringscontroller som vill vara med och skapa framtidens Karlstad! Är du en driven person som har intresse för lokalstrategiska frågor, stadsutveckling och processledning? Då kan du vara den vi söker! Tjänsten är placerad på ekonomifunktionen som arbetar med planering- och uppföljningsprocesser där bland annat strategisk plan och budget, årsredovisning, delårsrapporter ingår. Vi hanterar även finansfrågor, lokalstrategiska ... Visa mer
Beskrivning
Vi söker en Investeringscontroller som vill vara med och skapa framtidens Karlstad! Är du en driven person som har intresse för lokalstrategiska frågor, stadsutveckling och processledning? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten är placerad på ekonomifunktionen som arbetar med planering- och uppföljningsprocesser där bland annat strategisk plan och budget, årsredovisning, delårsrapporter ingår.

Vi hanterar även finansfrågor, lokalstrategiska frågor och långsiktig investeringsplanering. Vår arbetsplats ligger i Karlstad CCC, centralt i staden, cirka 10 minuters promenad från Karlstads centralstation.

Arbetsuppgifter
Som Investeringscontroller kommer du att ansvara för att utveckla en långsiktig investeringsstyrning med fokus på hållbarhet, samverkan och koncernnytta. Du kommer också att ha en koordinerande roll av den ekonomiska hållbarheten i den nya styrmodellen som är under utveckling i kommunen.

Arbetet innebär att leda och samordna arbetet med lokalstrategiska frågor kopplat till den långsiktiga investeringsplaneringen för förvaltningar- och bolag. I arbetsuppgifterna ingår också att leda arbetet med att införa och konkretisera investeringsstyrningen utifrån kommunens styrmodell, vilket du gör i nära samarbete med kollegor på kommunledningskontoret, förvaltningar och bolag. Du kommer också bereda ärenden till kommunstyrelsen, ta fram beslutsunderlag och vara föredragande i olika frågor som rör kommunens investeringar och tillgångar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi gärna kopplat till fastighetsfrågor och med god kunskap om offentlig förvaltning. För att lyckas i ditt uppdrag är det av stor vikt att du har erfarenhet av ekonomistyrning, förståelse för styrning i komplexa organisationer och gärna erfarenhet av att leda- och implementera processer. Det är meriterande om du har insikt i lokalstrategiska frågor och den fysiska planeringsprocessen. Du har förmågan att se investeringsplaneringen utifrån ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att organisationens övergripande syften och mål uppnås. I rollen ingår många kontaktytor både internt och externt och vi ser att du behöver vara duktig på att kommunicera, bygga nätverk och samarbeta.

Vi erbjuder

Hos oss får du utföra samhällsviktiga, intressanta samt utvecklande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar. Men du får också ta del av andra fina förmåner. Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Karlstads kommun på karlstad.se/jobbahososs

Ändra gärna till:

Hos oss får du:

- Vara med och förverkliga vår vision om ”Ett bättre liv i Solstaden”
- Trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar
- Möjlighet till distansarbete. Vi vill göra det enkelt för dig att kombinera arbetsliv och privatliv
- En centralt belägen arbetsplats
- Förmåner
- Flextid

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Ekonomifunktion består av redovisningsavdelning, inköpsavdelning samt avdelning för ekonomi och verksamhetsstyrning. Det är ca 45 personer som arbetar på funktionen.

 

 

Om Karlstads kommun

Kommunledningskontoret, som är den förvaltning som du kommer att tillhöra, arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Investeringscontroller

Ansök    Maj 18    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Beskrivning Vi söker en Investeringscontroller som vill vara med och skapa framtidens Karlstad! Är du en driven person som har intresse för lokalstrategiska frågor, stadsutveckling och processledning? Då kan du vara den vi söker! Tjänsten är placerad på ekonomifunktionen som arbetar med planering- och uppföljningsprocesser där bland annat strategisk plan och budget, årsredovisning, delårsrapporter ingår. Vi hanterar även finansfrågor, lokalstrategiska ... Visa mer
Beskrivning
Vi söker en Investeringscontroller som vill vara med och skapa framtidens Karlstad! Är du en driven person som har intresse för lokalstrategiska frågor, stadsutveckling och processledning? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten är placerad på ekonomifunktionen som arbetar med planering- och uppföljningsprocesser där bland annat strategisk plan och budget, årsredovisning, delårsrapporter ingår.

Vi hanterar även finansfrågor, lokalstrategiska frågor och långsiktig investeringsplanering. Vår arbetsplats ligger i Karlstad CCC, centralt i staden, cirka 10 minuters promenad från Karlstads centralstation.

Arbetsuppgifter
Som Investeringscontroller kommer du att ansvara för att utveckla en långsiktig investeringsstyrning med fokus på hållbarhet, samverkan och koncernnytta. Du kommer också att ha en koordinerande roll av den ekonomiska hållbarheten i den nya styrmodellen som är under utveckling i kommunen.

Arbetet innebär att leda och samordna arbetet med lokalstrategiska frågor kopplat till den långsiktiga investeringsplaneringen för förvaltningar- och bolag. I arbetsuppgifterna ingår också att leda arbetet med att införa och konkretisera investeringsstyrningen utifrån kommunens styrmodell, vilket du gör i nära samarbete med kollegor på kommunledningskontoret, förvaltningar och bolag. Du kommer också bereda ärenden till kommunstyrelsen, ta fram beslutsunderlag och vara föredragande i olika frågor som rör kommunens investeringar och tillgångar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi gärna kopplat till fastighetsfrågor och med god kunskap om offentlig förvaltning. För att lyckas i ditt uppdrag är det av stor vikt att du har erfarenhet av ekonomistyrning, förståelse för styrning i komplexa organisationer och gärna erfarenhet av att leda- och implementera processer. Det är meriterande om du har insikt i lokalstrategiska frågor och den fysiska planeringsprocessen. Du har förmågan att se investeringsplaneringen utifrån ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att organisationens övergripande syften och mål uppnås. I rollen ingår många kontaktytor både internt och externt och vi ser att du behöver vara duktig på att kommunicera, bygga nätverk och samarbeta.

Vi erbjuder

Hos oss får du utföra samhällsviktiga, intressanta samt utvecklande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar. Men du får också ta del av andra fina förmåner. Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Karlstads kommun på karlstad.se/jobbahososs

 

Hos oss får du:

- Vara med och förverkliga vår vision om ”Ett bättre liv i Solstaden”
- Trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar
- Möjlighet till distansarbete. Vi vill göra det enkelt för dig att kombinera arbetsliv och privatliv
- En centralt belägen arbetsplats
- Förmåner
- Flextid

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Ekonomifunktion består av redovisningsavdelning, inköpsavdelning samt avdelning för ekonomi och verksamhetsstyrning. Det är ca 45 personer som arbetar på funktionen.

 

 

Om Karlstads kommun

Kommunledningskontoret, som är den förvaltning som du kommer att tillhöra, arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd, Skattkärrsskolan

Ansök    Maj 22    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Beskrivning Arbetsuppgifter Beskrivning Skattkärrskolan är en om- och nybyggd F-6 skola där det går ca 490 elever. På Skattkärrsskolan arbetar vi tillsammans i arbetslag för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt mot läroplanens mål. Varje arbetslag består av behöriga lärare som har ett gemensamt ansvar för elevernas skoldag. På skolan arbetar personal som är engagerade och drivna med ett genuint fokus på elevernas ... Visa mer
Beskrivning
Arbetsuppgifter
Beskrivning
Skattkärrskolan är en om- och nybyggd F-6 skola där det går ca 490 elever.

På Skattkärrsskolan arbetar vi tillsammans i arbetslag för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt mot läroplanens mål. Varje arbetslag består av behöriga lärare som har ett gemensamt ansvar för elevernas skoldag. På skolan arbetar personal som är engagerade och drivna med ett genuint fokus på elevernas lärande. Vi söker dig som vill vara delaktig i att fortsätta utveckla vår fina skola tillsammans med kollegorna. Tillsammans stöttar, utvecklar och utmanar vi varandra samtidigt som vi trivs och har roligt på jobbet. 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en legitimerad lärare i trä- och metallslöjd som ansvarar för undervisning i årskurserna 3-6. I ditt uppdrag kommer du initialt att vara med och utveckla slöjdsalen som invigs under hösten. Du tillhör ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du har ett delat ansvar för arbete med elever i behov av särskilt stöd. Som lärare har du huvudansvaret för att driva och utveckla verksamheten med fokus på likvärdighet. 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd. Du är en tydlig ledare och har lätt för att bygga positiva relationer med föräldrar, elever och kollegor. Skolutveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du har en vilja att utveckla dig i ditt arbete och är väl insatt i styrdokumenten. Som person arbetar du bra med andra människor, är kreativ och initiativtagande och samtidigt strukturerad. Du är lugn och stabil och har ett flexibelt arbetssätt. Du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du ser möjligheter i förändringar och har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt. Arbetet fordrar även pedagogisk insikt att möta elever i behov av särskilt stöd, en utvecklad kunskap om bemötande som främjar elevers kunskapande och utveckling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.  

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Ekonomichef

Ekonomichef till Stiftelsen Karlstadshus Om jobbet Vill du driva ekonomifunktionen i en verksamhet med närhet till ledningen och stora möjligheter att påverka verksamhetens utveckling? Värdesätter du att ha omväxlande arbetsdagar som kombinerar såväl redovisning som analys? Då har vi tjänsten för dig! Till Stiftelsen Karlstadshus söker vi en ekonomichef för att axla det övergripande ansvaret för företagets ekonomihantering. Tjänsten är en tillsvidareanst... Visa mer
Ekonomichef till Stiftelsen Karlstadshus

Om jobbet
Vill du driva ekonomifunktionen i en verksamhet med närhet till ledningen och stora möjligheter att påverka verksamhetens utveckling? Värdesätter du att ha omväxlande arbetsdagar som kombinerar såväl redovisning som analys? Då har vi tjänsten för dig! Till Stiftelsen Karlstadshus söker vi en ekonomichef för att axla det övergripande ansvaret för företagets ekonomihantering. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med placering i Karlstad. Ansökan vill vi ha tillhanda senast 2023-05-21. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökan görs via mail: [email protected]
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD Anders Dahlén på 070 -5893714

Om tjänsten:
I rollen som Ekonomichef på Stiftelsen Karlstadshus får du driva ekonomifunktionen och medverka i den fortsatta utvecklingen av stiftelsen i samarbete med VD. Det innefattar ansvar och delaktighet i den dagliga redovisningen samt digitalisering av verksamheten. Till din hjälp har du en Ekonomiassistent/Administratör som hanterar leverantörs- och kundreskontra samt övrig fastighetsadministration. Du erbjuds möjligheten att arbeta i en liten, men effektiv organisation. Det är snabba beslutsvägar och du får chansen att utvecklas, lära dig nytt och bidra med din värdefulla kompetens inom ekonomi. Arbetskulturen präglas av devisen ”frihet under ansvar”. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD Anders Dahlén på 070 -5893714.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
* Löpande redovisning
* Reserveringar och periodiseringar
* Avstämningar
* Kvartals- och årsbokslut
* Analys av resultat- och balanskonton
* Årsredovisningar
* Deklarationer
* Anläggningsregister
* Budgetarbete
* Investeringskalkyler
* Uppföljning av projekt
* Ansvar för viss IT
* Uppföljning och utveckling av kvalitets- och ledningssystemet samt uppbyggnad av IT-lösningar.
* Hyresförhandlingar
*Lokalhyreskontrakt
* Bankrelationer.
Vem är du? Vi söker dig med en ekonomiutbildning i kombination med några års relevant arbetslivserfarenhet. Oavsett bakgrund känner du dig trygg i din kompetens och har god kunskap i hela bokslutsprocessen med avstämningar, bokslut och årsredovisning. Som person ser vi att du drivs av att få saker gjort, är strukturerad och har viljan att bidra till verksamhetens resultat. Du är självsäker men lyhörd och tar gärna diskussioner med övriga medarbetare för att utveckla stiftelsen och den ekonomiska redovisningen. Till dina starka egenskaper hör även att du är lösningsorienterad, analytisk och självgående. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och en positiv attityd. Om verksamheten: Stiftelsen Karlstadshus är ett fastighetsbolag med fastigheter i Karlstad. Stiftelsen är idag utan anställda men håller på att bygga upp en egen organisation..

Om Stiftelsen Karlstadshus
• Antal lägenheter: 2 600 st
• Stadsdelar :Kronoparken, Våxnäs, Norrstrand, Gruvlyckan, Rud och Färjestad.
• Omsättning: ca 200 miljoner kr/år
• Kommande nybyggnadsprojekt: ca 100 lägenheter i ett flerpartsprojekt i stadsdelen Klara samt förtätning i stadsdelen Färjestad
• Fastighetsbeståndet värderat till: ca 2 miljarder kr. Visa mindre

Kock under sommaren

Ansök    Maj 12    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Kock till Gymnasie-och vuxenutbildningsförvaltningen Nu söker vi dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta i storkök. Placeringen är inom vår skolmåltidsverksamhet och du kommer att vara placerad i något av våra tre kök.  Hos oss tillagar vi maten så mycket som möjligt från grunden. Det är mycket viktigt att man kan laga och hantera specialkost, kunskap om allergier samt har kunskaper i vegetarisk, klimatsmart och ekologisk kosthållning. Hygien ä... Visa mer
Kock till Gymnasie-och vuxenutbildningsförvaltningen
Nu söker vi dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta i storkök.

Placeringen är inom vår skolmåltidsverksamhet och du kommer att vara placerad i något av våra tre kök. 

Hos oss tillagar vi maten så mycket som möjligt från grunden. Det är mycket viktigt att man kan laga och hantera specialkost, kunskap om allergier samt har kunskaper i vegetarisk, klimatsmart och ekologisk kosthållning. Hygien är en väldigt viktig del i ett kök. Kockar måste hålla sin arbetsplats ren och hantera alla livsmedel på ett hygieniskt sätt. 

För tjänsten är det viktigt med en god samarbetsförmåga samtidigt som vi också ser att en god fysisk styrka och kondition är av stor vikt för rollen. 

Denna tjänst ställer höga krav på egenarbete och eget initiativ samt problemlösning.

Kvalifikationer
För att arbeta som kock inom Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ska du ha erfarenhet av liknande arbete inom storkök.

Vi ser gärna att du har tidigare kunskaper inom matlagning från grunden, du kan kunna planera matsedlar och kunskap i näringslära.  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom arbetsledning, praktisk ekonomi och allergi- och specialkost.

Vi söker dig som

• har utbildning som kock eller annan likvärdig utbildning
• har kunskap och erfarenhet i dietkost
• har en bra samarbetsförmåga vill ta ansvar och kan arbeta i ett högt tempo
• har lätt för att arbeta i ett team och som kan förstärka detta med referenser
• har genuint intresse för mat samt är serviceinriktad med stort intresse av och lätt att arbeta med
ungdomar i åldern 16-20 år
• har minst 3 års erfarenhet av arbete i större restaurangkök eller liknande arbete.
• Uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Välkommen med din ansökan! 

Om Karlstads kommun

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Lokalplanerare

Ansök    Okt 18    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där du har många kontaktytor med andra och får jobba nära våra verksamheter där vi tillsammans rustar barn för framtiden? Hos oss får du möjligheten att utvecklas i en förvaltning i framkant och bli del av ett härligt lokalteam? Vi söker nu en driven och strukturerad lokalplanerare som tillsammans med oss vill utvecklas och skapa framtidens lokaler!

Din placering är på barn- och ungdomsförvaltningens stab på ekonomiavdelningen som arbetar med frågor inom ekonomi, lokaler, kost, städ, säkerhet och miljö.

Vår arbetsplats ligger i Karolinen i centrala Karlstad där vi erbjuder nyrenoverade trevliga lokaler.

Arbetsuppgifter
Barn- och ungdomsförvaltningen hyr drygt 100 enheter och bedriver en verksamhet som löpande kräver lokalanpassningar för att verksamheten skall fungera och utvecklas. Du är en av två lokalplanerare och i din roll arbetar du för ett effektivt nyttjande av våra lokaler. Du kommer att arbeta med verksamheternas behov av lokalanpassningar i befintliga byggnader och även med nybyggnadsprojekt. 

Lokalanpassningar utförs löpande i både inne- och utemiljö. I tjänsten ingår att vara ett stöd till de chefer som önskar förändra något i de lokaler de har verksamhet i. Ärenden inkommer till dig via epost eller telefon som du sedan handlägger och utreder. Beställningar görs till teknik och fastighetsförvaltningen som i nästa steg tar dem vidare till utförande.

I större ny-/ ombyggnadsprojekt kommer du ha en viktig roll som verksamhetens representant i projektgruppen, som leds av en projektledare på teknik- och fastighetsförvaltningen. Rollen innebär att samla in, värdera, framföra och ta beslut gällande verksamhetens behov i den nya byggnaden samt i utemiljön. Du kommer följa projektet i allt från mer övergripande planering till detaljprojektering. Du kommer också ha en viktig roll vid överlämnandet av färdig byggnad med bland annat flyttplanering.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning, exempelvis som fastighetsekonom eller byggteknik, eller annan relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med lokalplanering och har du dessutom erfarenhet från kommunal verksamhet är det meriterande.

För att lyckas och samtidigt trivas i rollen som lokalplanerare ska du vara lyhörd, initiativrik och självständigt kunna driva och förmedla verksamheternas lokalbehov. Du är en ansvarsfull person som är van att metodiskt driva uppdrag. Det är också viktigt att du är tydlig, har stor förmåga att prioritera och kan hålla givna tidsramar. I rollen kommer du ha många kontaktytor, det är därför viktigt att du har ett relationsskapande arbetssätt, är serviceinriktad och har god förmåga att skapa ett kreativt arbetsklimat. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Utredare och kommundoktorand i Statsvetenskap

Ansök    Apr 7    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Genom ett nära samarbete mellan Karlstads kommun och Karlstad universitet erbjuder vi nu en tjänst som utredare hos oss på Karlstad kommun.

Tjänsten kommer innefatta halvtidsstudier som kommundoktorand i statsvetenskap med inriktning den växande staden. Tjänsten kommer att vara organisatoriskt placerad på kommunledningskontoret och ekonomifunktionen och ha ett koncernövergripande perspektiv. Vår arbetsplats ligger i Karlstad CCC, centralt i staden, mellan Klarälven och Pråmkanalen och forskarstudierna bedrivs vid Karlstads universitet. Den sökande kommer att antas till forskarutbildning med avslutning licentiatexamen med möjlighet till förlängning till doktorsexamen.

Beskrivning
Karlstads kommun befinner sig i en stark tillväxt och den framtida utvecklingen ger nya förutsättningar och ställer nya krav. I en växande stad som Karlstad är utmaningar kopplade till styrningsfrågor viktiga för att utveckla kommunen, både som plats och organisation, i riktning mot vision och övergripande mål. Målsättningen med den nyinrättade tjänsten är att stärka kommunens förmåga att leda och styra den växande staden i spänningsfältet mellan tillväxt och hållbarhet. I rollen som utredare kommer du att få möjlighet att kombinera självständigt arbete och kreativt teamarbete. Uppdragen kan bestå i allt från att bereda ärenden till politiken och svara på remisser till att genomföra utredningar inom olika verksamhetsområden. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Forskningen inom statsvetenskap kan i dagsläget sägas vila på tre huvudsakliga inriktningar – styrning av offentlig sektor inklusive studier av artificiell intelligens och demokrati, kritiska policystudier med fokus på bland annat jämställdhet, miljöpolitik, säkerhet och risk, samt Europastudier. I tillägg har vi genom nyrekryteringar också forskningsområden som är under uppbyggnad, internationella relationer med fokus på Mellanöstern samt valstudier. Övergripande finns det inom ämnet även ett stort intresse för klassiska statsvetenskapliga forskningsfrågor som rör demokratiteori och politisk teori.

Den aktuella tjänsten inom temat den växande staden knyter an till inriktningen styrning av offentlig sektor.

Behörighet
För att bli antagen till utbildning på forskarnivå krävs att den sökande har grundläggande och särskild behörighet som högskolan har föreskrivit, och bedöms ha sådan förmåga i övrigt som behövs för att tillgodogöra sig utbildningen (Högskoleförordningen, 7 kap 35 §).
Grundläggande behörighet har den som avlagt en examen på avancerad nivå, fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå, eller som på annat sätt inom eller utom landet har förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper. Högskolan får för en enskild sökande medge undantag från kravet på grundläggande behörighet om det finns särskilda skäl (Högskoleförordningen, 7 kap 39§).

Särskild behörighet att antas till forskarutbildning i statsvetenskap har den fullgjort kursfordringar i ämnet/ huvudområdet statsvetenskap om minst 120 högskolepoäng, varav minst 30högskolepoäng på avancerad nivå där det ingår ett självständigt arbete (examensarbete) omfattande minst 15 högskolepoäng. De statsvetenskapliga kurserna kan ha utförts i rena ämneskurser eller inom andra utbildningar, såsom förvaltningsutbildning eller lärarutbildning. Särskild behörighet har även den som i annan ordning, inom eller utom landet, har förvärvat de förkunskaper som beskrivs i ovanstående stycken, t.ex. genom studier inom relevanta tvärvetenskapliga teman.

Du bör vidare ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

 
Antagning 
Antagning sker efter individuell prövning och grundas på en bedömning av den sökandes förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen. Därvid bedöms särskilt den sökandes studieresultat från tidigare utbildning samt kvaliteten hos de självständiga, skriftliga arbetena av forsknings- och utredningskaraktär som ingått i utbildningen, i synnerhet på avancerad nivå. Den sökande skall vidare ha god social förmåga och klara av att arbete både enskilt och i grupp. Vi värderar egna initiativ och förmåga att arbeta självständigt högt.

Antagning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Mer information om forskarutbildning:

https://www.kau.se/forskning/utbildning-pa-forskarniva/forskarutbildningar/forskarutbildningsamnen/statsvetenskap


http://www.kau.se/statsvetenskap

Villkor

Anställningen som utredare är tillsvidare vid kommunledningskontoret. Kommundoktorandsdelen bedrivs på halvtid fram till licentiatexamen, med möjlighet till förlängning till doktorsexamen.

Ansökan

Ansökan görs via Karlstads kommuns webbaserade rekryteringsverktyg som du når nedan. Ansökan skall innehålla följande:

Meritförteckning med vidimerade kopior av betyg, examensbevis etc. Kopia av examensarbeten och andra publikationer Personligt brev där den sökande kort beskriver sig själv och sina forskningsintressen Förslag till forskningsplan cirka 5 sidor samt en engelsk sammanfattning (cirka 500 ord) Övriga handlingar som sökanden önskar åberopa 

 


 

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Utredare och kommundoktorand i Statsvetenskap

Ansök    Maj 6    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Genom ett nära samarbete mellan Karlstads kommun och Karlstad universitet erbjuder vi nu en tjänst som utredare hos oss på Karlstad kommun.

Tjänsten kommer innefatta halvtidsstudier som kommundoktorand i statsvetenskap med inriktning den växande staden. Tjänsten kommer att vara organisatoriskt placerad på kommunledningskontoret och ekonomifunktionen och ha ett koncernövergripande perspektiv. Vår arbetsplats ligger i Karlstad CCC, centralt i staden, mellan Klarälven och Pråmkanalen och forskarstudierna bedrivs vid Karlstads universitet. Den sökande kommer att antas till forskarutbildning med avslutning licentiatexamen med möjlighet till förlängning till doktorsexamen.

Beskrivning
Karlstads kommun befinner sig i en stark tillväxt och den framtida utvecklingen ger nya förutsättningar och ställer nya krav. I en växande stad som Karlstad är utmaningar kopplade till styrningsfrågor viktiga för att utveckla kommunen, både som plats och organisation, i riktning mot vision och övergripande mål. Målsättningen med den nyinrättade tjänsten är att stärka kommunens förmåga att leda och styra den växande staden i spänningsfältet mellan tillväxt och hållbarhet. I rollen som utredare kommer du att få möjlighet att kombinera självständigt arbete och kreativt teamarbete. Uppdragen kan bestå i allt från att bereda ärenden till politiken och svara på remisser till att genomföra utredningar inom olika verksamhetsområden. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Forskningen inom statsvetenskap kan i dagsläget sägas vila på tre huvudsakliga inriktningar – styrning av offentlig sektor inklusive studier av artificiell intelligens och demokrati, kritiska policystudier med fokus på bland annat jämställdhet, miljöpolitik, säkerhet och risk, samt Europastudier. I tillägg har vi genom nyrekryteringar också forskningsområden som är under uppbyggnad, internationella relationer med fokus på Mellanöstern samt valstudier. Övergripande finns det inom ämnet även ett stort intresse för klassiska statsvetenskapliga forskningsfrågor som rör demokratiteori och politisk teori.

Den aktuella tjänsten inom temat den växande staden knyter an till inriktningen styrning av offentlig sektor.

Behörighet
För att bli antagen till utbildning på forskarnivå krävs att den sökande har grundläggande och särskild behörighet som högskolan har föreskrivit, och bedöms ha sådan förmåga i övrigt som behövs för att tillgodogöra sig utbildningen (Högskoleförordningen, 7 kap 35 §).
Grundläggande behörighet har den som avlagt en examen på avancerad nivå, fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå, eller som på annat sätt inom eller utom landet har förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper. Högskolan får för en enskild sökande medge undantag från kravet på grundläggande behörighet om det finns särskilda skäl (Högskoleförordningen, 7 kap 39§).

Särskild behörighet att antas till forskarutbildning i statsvetenskap har den fullgjort kursfordringar i ämnet/ huvudområdet statsvetenskap om minst 120 högskolepoäng, varav minst 30högskolepoäng på avancerad nivå där det ingår ett självständigt arbete (examensarbete) omfattande minst 15 högskolepoäng. De statsvetenskapliga kurserna kan ha utförts i rena ämneskurser eller inom andra utbildningar, såsom förvaltningsutbildning eller lärarutbildning. Särskild behörighet har även den som i annan ordning, inom eller utom landet, har förvärvat de förkunskaper som beskrivs i ovanstående stycken, t.ex. genom studier inom relevanta tvärvetenskapliga teman.

Du bör vidare ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

 
Antagning 
Antagning sker efter individuell prövning och grundas på en bedömning av den sökandes förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen. Därvid bedöms särskilt den sökandes studieresultat från tidigare utbildning samt kvaliteten hos de självständiga, skriftliga arbetena av forsknings- och utredningskaraktär som ingått i utbildningen, i synnerhet på avancerad nivå. Den sökande skall vidare ha god social förmåga och klara av att arbete både enskilt och i grupp. Vi värderar egna initiativ och förmåga att arbeta självständigt högt.

Antagning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Mer information om forskarutbildning:

https://www.kau.se/forskning/utbildning-pa-forskarniva/forskarutbildningar/forskarutbildningsamnen/statsvetenskap


http://www.kau.se/statsvetenskap

Villkor

Anställningen som utredare är tillsvidare vid kommunledningskontoret. Kommundoktorandsdelen bedrivs på halvtid fram till licentiatexamen, med möjlighet till förlängning till doktorsexamen.

Ansökan

Ansökan görs via Karlstads kommuns webbaserade rekryteringsverktyg som du når nedan. Ansökan skall innehålla följande:

Meritförteckning med vidimerade kopior av betyg, examensbevis etc. Kopia av examensarbeten och andra publikationer Personligt brev där den sökande kort beskriver sig själv och sina forskningsintressen Förslag till forskningsplan cirka 5 sidor samt en engelsk sammanfattning (cirka 500 ord) Övriga handlingar som sökanden önskar åberopa 

 


 

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Återvinningsarbetare Återvinningscentraler

Ansök    Maj 19    Karlstads Energi AB    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.Återvinningstjänster har idag cirka 50 medarbetare, fördelade på insamling, återvinningscentraler samt Djupdalens avfallsanläggning.

Totalt hanterar vi omkring 80 000 ton avfall per år på ett hållbart sätt, varav cirka 20 000 ton utgörs av mat- och restavfall. Vi står inför många spännande utmaningar under de närmaste åren och behöver din hjälp i ett intressant och utvecklande arbete.

 

Din roll
Som Återvinningsarbetare är du en viktig del i kundupplevelsen på våra återvinningscentraler, och blir ett ansikte utåt för hela Karlstads Energi. Det är ett aktivt arbete som till stora delar bedrivs utomhus där du ansvarar för drift och skötsel av våra sju återvinningscentraler. Känslan för service är av högsta vikt eftersom det är du som hjälper kunderna för att med deras frågor så att hushållets grovavfall sorteras rätt. Det är viktigt att avfall sorteras/klassificeras på ett miljöriktigt sätt och farligt avfall hanteras på ett säkert sätt. Varje dag bidrar du till Karlstads Energis hållbarhetsarbete. Viss dokumentation ingår via digitala hjälpmedel, till exempel avvikelserapportering och beställningar.

 

Som Återvinningsarbetare ansvarar du för:

- En bra kundupplevelse på våra återvinningscentraler
- Hållbar avfallshantering
- Bra medarbetarskap genom dialog och kommunikation
- Bidra till en positiv och säker arbetsmiljö
- Rapportera avvikelser och delta i arbetet med att åtgärda dem
- Delta i verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete 
- Meddela transportörer när avfall ska hämtas

 
Din personlighet
Om du är en positiv person som trivs med att arbeta med människor och service är det här rätt jobb för dig! Vi tror att du har lätt för att kommunicera och inte är rädd för att ta första steget i ett kommunikativt möte. Din samarbetsförmåga är god och du tycker om att jobba aktivt tillsammans med dina medarbetare för att hela tiden förbättra och effektivisera er arbetsmiljö och verksamheten.

 
Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du en tjänst med möjligheter att utvecklas – både dig själv och verksamheten i stort. För oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg på arbetet och vi sätter ett stort fokus på din arbetsmiljö, givetvis fysiskt men också att du ingår i ett gäng som har kul på jobbet. Vi låter dig växa och utveckla din kunskap om service, miljöarbete och avfallshantering.

 
Kvalifikationer
Din utbildning är som lägst gymnasieutbildning. Kunskap om avfallshantering meriterande.

Vi är en offentlig verksamhet och har mycket kontakt med människor. Det är därför en fördel att ha erfarenhet från att kommunicera med kunder och ha kunden i fokus.

För tjänsten behöver du:

- B-körkort samt tillgång till egen bil
- kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift
- grundläggande datorvana

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Konsult inom energi och fastigheter

Ansök    Feb 18    AFRY AB    Fastighetsekonom
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vill du vara med på en tillväxtresa? AFRY växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas.... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Vill du vara med på en tillväxtresa?
AFRY växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att AFRY bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. AFRY är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag.
Vår verksamhet inriktad mot energi och hållbarhet i byggnader växer och vi behöver förstärka vårt team i Karlstad med engagerade medarbetare inom energi- och fastighetsrelaterade frågor.
Teamet består av såväl juniora som seniora konsulter och arbetsklimatet präglas av teamwork och framåtanda! Vi är involverade i många spännande projekt inom olika områden och hållbarhet är ledordet vare sig det gäller energikartläggningar, miljöcertifieringar av byggnader eller genomförandeprojekt inom både fastighet och industri.
Kravspecifikation


Vi söker en lösningsorienterad och kreativ lagspelare som har mod att anta nya utmaningar.
Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet inom energieffektivisering och är redo att ta nästa steg som konsult för att tillsammans med oss och våra kunder göra resan från identifierad potential till realiserad energibesparing.
Du pratar och skriver svenska obehindrat och har B-körkort.
Ytterligare information


Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag mm. för samtliga av våra medarbetare.
Inom organisationen finns goda möjlighet att utvecklas med tydliga karriärvägar, och arbetsplatsen präglas av en inkluderande kultur som välkomnar varje enskild konsults goda idéer, vilket ger möjlighet att i hög grad vara delaktig i att ta fram verksamhetens inriktning.
På AFRY tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club AFRY erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.
Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!
Välkommen att söka så snart som möjligt, dock senast 20 mars. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Pierre Kadin
+46 10 505 64 93
[email protected]
www.energieffektivisering.se
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Lokalplanerare

Ansök    Jan 20    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Nu söker vi en lokalplanerare och hoppas du är vår framtida kollega! Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där du har kontakt med många olika människor.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens lokaler.

Din placering är på barn- och ungdomsförvaltningens stab på ekonomiavdelningen. Avdelningen arbetar med olika frågor inom ekonomi, lokaler, kost, städ, säkerhet och miljö.  

Arbetsuppgifter
Barn- och ungdomsförvaltningen hyr drygt 100 enheter och bedriver en verksamhet som löpande kräver lokalanpassningar för att verksamheten skall fungera och utvecklas.
Du kommer att arbeta med verksamheternas behov av lokalanpassningar i befintliga byggnader. Anpassningar utförs löpande i både inne- och utemiljö. Beställningar görs till teknik- och fastighetsförvaltningen som i nästa steg tar dem vidare till utförande. I tjänsten ingår att vara ett stöd till de chefer som önskar förändra något i de lokaler de har verksamhet i. Ärenden inkommer till dig via mail eller telefon som du sedan handlägger och utreder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig, exempelvis som fastighetsekonomi eller byggteknik, eller annan relevant erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med lokalplanering och har du dessutom erfarenhet från kommunal verksamhet är det meriterande.

Som person är du positiv och har lätt att samarbeta med andra. Du har en god förmåga att lyssna och kommunicera samt har goda kunskaper i Officepaketet och allmän datorkunskap. Du måste också vara serviceinriktad. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lokalstrateg

Ansök    Dec 7    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Nu söker vi en lokalstrateg och hoppas du är vår framtida kollega! Vill du ha ett spännande och utvecklande uppdrag där du får utvecklas tillsammans med professionella kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Då tycker vi du ska söka tjänsten som lokalstrateg hos oss!

Din placering är på barn- och ungdomsförvaltningens stab på ekonomiavdelningen. Avdelningen arbetar med olika frågor inom ekonomi, lokaler, kost, städ, säkerhet och miljö. 

Arbetsuppgifter
Som lokalstrateg utarbetar du underlag för framtida lokalbehov till kommunens strategiska plan och barn- och ungdomsförvaltningens långsiktiga investeringsplan. Du arbetar med barn- och elevprognoser kopplat till framtida lokalbehov och genomför behovsanalyser och deltar i förstudier. Du ansvarar för förvaltningens lokalkostnadsbudget och är beställare av förstudier, fler lokaler om behov uppstår och större ombyggnader. Du bevakar också barn- och ungdomsförvaltningens intresse gällande detaljplaner. Du har ett nära samarbete med vår lokalsamordnare och lokalplanerare som bl.a. arbetar med byggprojekt och lokalanpassningar. Ditt ansvar ligger mer på de strategiska frågorna. 

Karlstads kommun växer och vissa stadsdelar expanderar i rekordfart. Lokalstrategens uppgift är att i samverkan med såväl medarbetare i vår egen förvaltning och i andra förvaltningar samt med externa entreprenörer, bidra i arbetet med att förse barn, elever och personal med ändamålsenliga lokaler. Arbetsuppgifterna är krävande, utvecklande och spännande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning från universitetet eller högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig eller annan relevant erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med lokalfrågor där det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av lokalfrågor rörande förskola och skola. Du är bra på att samverka med andra och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du är självständig och bra på att driva och leda processer samt har god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt. Utöver det är du analytisk, har helhetsperspektiv och förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. Du bör ha god förmåga att kunna ha överblick, prioritera och arbeta med flera projekt parallellt. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Egeryds Fastighetsförvaltning söker Ekonomisk Förvaltare

Jobba hos oss! Egeryds Fastighetsförvaltning söker Ekonomisk Förvaltare Nu vill vi förstärka vårt team med Ekonomiska Förvaltare. Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Tjänsten har placeringsort i Örebro eller Karlstad. Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi byg... Visa mer
Jobba hos oss!
Egeryds Fastighetsförvaltning söker Ekonomisk Förvaltare
Nu vill vi förstärka vårt team med Ekonomiska Förvaltare. Du som söker det här jobbet får chansen att vara med i den fortsatta uppbyggnaden av ett starkt Egeryds. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Tjänsten har placeringsort i Örebro eller Karlstad. Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?
Om tjänsten
Trivs du med ett varierande arbete inom ekonomi med kontinuerliga och dagliga kundkontakter.
Gillar du att jobba i ett sammansvetsat lag där varje individ bidrar?
Då ska du söka jobbet hos oss.
Arbetsuppgifter i korthet
Ansvar för all ekonomi, administration, arkivering och inventering för den aktuella kunden.
Upprättande av budget, bokslut, analyser för balans, resultat och likviditet för den aktuella kunden.
Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering.
Löpande ekonomirapportering till kund.
Upprätta Resultat och Balansräkningar för kunds räkning.
Bistå vid låne- och försäkringsupphandling
Bidra till att ekonomirelaterade rutiner finns och är uppdaterade.
Fungera som Egeryds representant hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.


Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande kunskap.
Erfarenhet av ekonomiarbete med bostadsrättsföreningar meriterande

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar, bäst beskriven som
”Vi Bryr Oss!”
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 30 oktober till [email protected]


Anställningsvillkor:
Lön enligt kollektivavtal
Tillträde enligt överenskommelse:
Placeringsort: Örebro eller Karlstad Visa mindre

Energiingenjör

Ansök    Nov 5    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.Beskrivning
Välkommen till vår avdelning Energitjänster.

Vi arbetar för att leverera lokal, trygg och förnybar energi till hemmet, skolan eller arbetet till mer än 50 000 Karlstadsbor. På avdelningen finns de tre enheterna, Distribution, Projekt och Produkter & tjänster.

 

Vi söker dig som vill vara med och förstärka vår nya avdelning ”Produkter och Tjänster”. Du är en driven och engagerad energiingenjör och har erfarenhet av fastighetsbranschen. Du tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, direkt mot kund. Du är strukturerad, ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och gott samarbete. Du ser affärsmöjligheter i mötet med kunder.

 

Arbetsuppgifter
Som energiingenjör är din primära uppgift att utföra energikartläggningar, energideklarationer och agera som energiexpert ute hos kunder.

Du har ansvar för att:

- Marknadsföra och offerera energitjänster
- Ta fram, förbereda och analysera energistatistik
- Identifiera betydande energianvändning i kundens verksamhet
- Genomföra inventering ute på plats i kundens lokaler
- Sammanställa energiberäkningar samt ta fram kostnadseffektiva åtgärdsförslag
- Lönsamhetskalkyler för de åtgärder som hittas
- Skriva energikattläggning /energideklarations rapport enligt ISO, SIS eller EN standard.
- Följa upp genomförda energibesparande åtgärder
- Bidrar till systematisk energieffektiviseringsarbete hos kunden

 

Utöver själva energikartläggningsarbetet ingår även i din arbetsroll att identifiera möjligheter till merförsäljning av Karlstads Energis tjänster.

 

Kvalifikationer
- Ingenjörsutbildning inom energisystem eller utbildning som bedöms likvärdig.
- Certifierad energiexpert och eller certifierad energikartläggare är meriterande
- Vana från arbete i IT-system och god administrativ förmåga.
- Körkort B erfordras.
- Kunskap i energiberäkningsprogram

 

Egenskaper
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildad inom energi/byggnad/industri. Praktisk erfarenhet av energieffektivisering i handel-, bygg-, transport, och fastighetssektor.

Du utför ditt arbete med god kvalitet, du är noggrann och strukturerad, ansvarstagande och har en god förmåga att samarbeta. Som Energiingenjör kommer du att ha många externa kontakter vilket ställer krav på att din kommunikationsförmåga är mycket god. Du behöver kunna betona och förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du är certifierad energiexpert, certifierad energikartläggare, har kunskap om fjärrvärme, värmepumpar och erfarenhet från solenergi.

B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomisk förvaltare till Egeryds Fastighetsförvaltning

Är du en erfaren fastighetsekonom redo att ta dig an ett nytt uppdrag? Just nu söker vi efter dig som vill bli en del av ett expansivt företag på deras tillväxtresa. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN På Egeryds Fastighetsförvaltning blir du en del av ett familjärt företag som värnar om alla medarbetare och lever efter värderingar som kan sammanfattas med 3 ord "Vi Bryr Oss!" En av medarbetarna på Egeryds Fastighet... Visa mer
Är du en erfaren fastighetsekonom redo att ta dig an ett nytt uppdrag? Just nu söker vi efter dig som vill bli en del av ett expansivt företag på deras tillväxtresa. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
På Egeryds Fastighetsförvaltning blir du en del av ett familjärt företag som värnar om alla medarbetare och lever efter värderingar som kan sammanfattas med 3 ord "Vi Bryr Oss!"

En av medarbetarna på Egeryds Fastighetsförvaltning beskriver sammanhållningen genom att säga "Vi är som en liten familj".

Du förväntas med din tidigare arbetslivserfarenhet kunna köra igång självgående så fort som möjligt efter anställning. För att lyckas i rollen är det även av yttersta vikt att du trivs med att arbeta i högt tempo, hålla i budgetpresentationer och vara med på stämmor med styrelsen.

Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader med ambitionen att förlänga.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Gentemot kund har du ansvar för all ekonomi, administration, arkivering och inventering. Du kommer upprätta budget, bokslut och analyser för balans, resultat och likviditet. Därtill kommer du även att:


* Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering
* Rapportera löpande till kund
* Bistå vid låne- och försäkringsupphandling
* Se till att det finns uppdaterade ekonomirelaterade rutiner


Du ska även fungera som en representant för Egeryds hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Har minst 1 års arbetslivserfarenhet som fastighetsekonom/förvaltningsekonom
* Kan skriva och tala det svenska språket obehindrat

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete med bostadsrättsföreningar.

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Egeryds Fastighetsförvaltnings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Egeryds Fastighetsförvaltning har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. De bygger sin framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare ambitionen att växa med en stark lokal förankring finns de i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna, Karlstad och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 28    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasieni... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.Beskrivning
Arbetsuppgifter
Kvalifikationer
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Barnskötare till Edsvalla förskola

Ansök    Jun 15    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har fö... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Edsvalla förskola ligger i just samhället Edsvalla, beläget ca två mil väster om Karlstad.

Förskolan har fyra avdelningar, en yngre- och två äldrebarnsavdelningar, samt en 1-5 års avdelning.
Förskolans stora gård med sina olika zoner lockar och stimulerar till lek, undervisning, utforskande och lärande. 

I direkt närhet till förskolan finns härliga skogsområden som ger möjligheter och ett extra rum för lärande.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är du väl förtrogen med uppdraget och arbetar utifrån mål och intentioner i våra styrdokument.

Du arbetar för en likvärdig förskola där alla barn får goda förutsättningar att växa och utvecklas så långt som möjligt i en trygg, rolig , utmanade och lärorik miljö alla dagar. I ditt arbete utgår du ifrån det lärande och utforskande barnet som har en egen röst, egna kunskaper och förmågor. Du har god förmåga att se både gruppens och det enskilda barnets möjligheter.
Vår förskola är en mötesplats där viktiga relationer byggs. Vi värnar om våra olikheter och tar vara på varandras kunskaper, erfarenheter och förmågor. Våra olikheter är en tillgång i vårt uppdrag att skapa likvärdighet och för att tillägna oss nya färdigheter

Kvalifikationer
Du är utbildad barnskötare.

I din barnsyn ser och tror du på det kompetenta barnet vilket återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barnens lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående och professionell i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.

Meriterande om du har goda IT kunskaper och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.

I ditt språkstimulerande arbetssätt är bl.a. tecken som stöd och bildstöd ett naturligt verktyg i ditt dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och din kunskapssyn

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lokalsamordnare

Ansök    Aug 2    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik i... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.Lokalsamordnaren tillhör förvaltningsledningskontoret och är direkt underställd ekonomichef.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som vård- och omsorgsförvaltningens lokalsamordnare. Detta innebär att du kommer att ha en viktig funktion att samordna lokalfrågor kopplat till boende för äldre och för personer med funktionsnedsättning samt för våra samlingslokaler och kontorslokaler. 

I uppdraget ingår att, i samarbete med berörda, samordna och effektivisera förvaltningens lokalutnyttjande, med målet att alla lokaler ska vara så ändamålsenliga som möjligt för verksamheten. 

Du är ett stöd till vård- och omsorgsförvaltningens chefer när det gäller lokal- och ombyggnadsfrågor, anpassningar av lokaler och vissa utrustningsfrågor. Arbetet som lokalsamordnare är både operativt och strategiskt. I din roll kommer du att vara delaktig i handläggning av ärenden som rör förvaltningens fastighetsfrågor på både kort och lång sikt. 

I rollen bevakar du förvaltningens intressen vid olika projektarbeten avseende lokal- och fastighetsfrågor. 

Arbetet sker i nära samarbete med teknik- och fastighetsförvaltningen och andra berörda aktörer inom området. I rollen kommer du att ha täta kontakter och samarbeten med bland annat säkerhetssamordnare, IT-strateg samt utvecklingsledare inom förvaltningen. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning exempelvis med inriktning mot fastighet och förvaltning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Vi ser gärna att du har kunskap om hur lokaler ska utformas utifrån ett verksamhetsperspektiv, och utifrån aktuella byggregler samt känna till de myndighetskrav som ställs på våra lokaler. Det är meriterande om du har arbetat med lokalsamordningsfrågor samt har erfarenhet av offentlig verksamhet och förståelse för den verksamhet som vi bedriver inom vård- och omsorgsförvaltningen. 

Arbetet kräver att du har lätt för att samarbeta och skapa relationer. 

Som person är du anpassningsbar och flexibel samt van att driva olika former av projekt. Du behöver vara serviceinriktad och prestigelös för att stötta verksamheten på bästa sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare till Skåreskolan

Ansök    Apr 28    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har fö... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Skåreskolan söker två lärare som vill vara med och skapa en lustfylld, trygg, stimulerande och hälsofrämjande lärmiljö.

Vi som arbetar på Skåreskolan strävar efter att ha en salutogen elevsyn vilket innebär att vi möter eleverna utifrån deras styrkor och skapar utifrån detta förutsättningar för elevernas lärande. Vi som arbetar på skolan är övertygade om att alla elever oavsett vem det är, har alla möjligheter att lyckas i livet om hen bara får rätt förutsättningar.

Vår elevsyn grundar sig i vår vilja att skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas möjligheter till lärande, det viktigaste för oss är att eleverna lyckas. Vi som arbetar på skolan ser till att samarbeta med våra kollegor, delger varandra av vår kompetens och hjälper varandra så att vi kan utföra vårat arbete på ett sätt som främjar elevernas förutsättningar för sitt lärande. Vi vuxna ser till att ta ansvar för elevernas resultat och vi är i vårt arbete tydliga kring våra förväntningar på eleverna genom att vara tydliga ledare.

Arbetsuppgifter
Som lärare på Skåreskolan kommer du att analysera behoven hos de elever du undervisar och anpassar sedan din planering utifrån denna analys. 
Du skapar möjlighet för en stor grad av delaktighet hos dina elever och utvecklar ständigt ditt arbete med att skapa goda förutsättningar för alla elevers möjlighet till lärande och utveckling. Du är med och skapar ett tryggt klimat på skolan och är en trygg och förtroendefull ledare.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad och legitimerad lärare.

Mycket meriterande med specialpedagogisk kompetens och dokumenterad erfarenhet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Klasslärare 4-6 SV/SO vikariat 21/22

Ansök    Apr 22    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har fö... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Herrhagsskolan är en grundskola och grundsärskola i centrala Karlstad med närmare 400 elever.

På vår skola arbetar vi efter mottot; Det är viktigt för mig att det går bra för dig. Alla ska mötas med respekt för sin individ och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina möjligheter. Alla ska vara en del av gemenskapen.

Denna tjänst är ett vikariat i åk 4 under läsåret 21/22 under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tjänsten är på 100%.

Arbetsuppgifter
Som klasslärare ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare och fritidspedagoger. I arbetet som klasslärare ingår undervisning och mentorskap. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Arbetet som klasslärare är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. 
Du ska kunna arbeta självständigt och organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Vidare vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi söker dig som vill och kan utveckla verksamheten och kvaliteten i undervisningen. 
Lärarexamen/legitimation är ett krav i minst Sv/So. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare i fritidshem sökes till Fredricelundsskolan

Ansök    Apr 27    Karlstads kommun    Fastighetsekonom
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har fö... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Fredricelundsskolan är belägen i Karlstads västra del och har verksamhet för elever i förskoleklass till och med årskurs sex med tillhörande fritidshem.

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog ingår du i ett arbetslag som består av lärare, fritidspedagoger och eventuella elevresurser.Kvalifikationer
Behörighet och legitimation för lärare i fritidshem.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fastighetskonsult till Fastighetsägarna

Branschorganisationen Fastighetsägarna söker nu en fastighetskonsult till vårt engagerade team som delar vårt intresse för fastighetsbranschen. Vill du vara med och utveckla och påverka fastighetsmarknaden i Värmland? Om Fastighetsägarna Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala o... Visa mer
Branschorganisationen Fastighetsägarna söker nu en fastighetskonsult till vårt engagerade team som delar vårt intresse för fastighetsbranschen. Vill du vara med och utveckla och påverka fastighetsmarknaden i Värmland?

Om Fastighetsägarna
Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag.

Vi är en rikstäckande organisation och representerar cirka 15 000 fastighetsföretag. Fastighetsägarna består av fyra regioner varav Fastighetsägarna GFR är den största med drygt 5 000 fastighetsföretag inom Västra Götalands, Värmlands, Hallands, Jönköpings, Kalmar och västra Östergötlands län. Regionerna samverkar nationellt genom ett gemensamt förbund, Fastighetsägarna Sverige.

Verksamheten i Fastighetsägarna GFR bedrivs från nio kontorsorter och har 60 medarbetare.

Om tjänsten
Våra medlemmar är fastighetsägare som förvaltar allt ifrån bostäder och lokaler till industrifastigheter. Genom en stark lokal närvaro ger vi våra medlemmar stöd i deras företagande och gör branschens röst hörd i det offentliga rummet. Vi arbetar för goda finansiella förutsättningar, rättvis hyressättning och stabila offentliga regelverk – för en väl fungerande hyresmarknad. Som fastighetskonsult hos oss är du en viktig del i detta arbete.

I rollen som fastighetskonsult är ditt huvudsakliga fokus att utveckla och driva hyresförhandlingar på uppdrag av våra medlemmar. Du verkar för att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende över tid, bland annat genom att du:

• agerar som rådgivare och stödjer medlemmarna i frågor kring bl.a. hyressättning vid ombyggnationer, standardhöjningar och nyproduktion.
• medverkar på medlemsmöten och är delaktig i planeringen av verksamheten lokalt.
• har löpande kontakter med medlemsföretag, kunder och andra intressenter i branschen.
• på sikt får möjlighet att medverka vid, och leda, utbildningar för våra medlemmar och medarbetare.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där du får möjlighet att fördjupa dig i fastighetsbranschen. Du blir en del av ett affärsdrivet team om totalt 20 fastighetskonsulter i vår region som verkar i en positiv anda. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet.

Som arbetsgivare värnar Fastighetsägarna om balans mellan privatliv och arbetsliv, där frihet under ansvar är centralt i din roll som konsult. Att ha roligt tillsammans på jobbet ser vi som en självklarhet och vi välkomnar dig in i en positiv, engagerad och affärsdriven arbetsmiljö.

Din profil
För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du är utåtriktad, självgående och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är strukturerad, initiativrik och som har lätt för att kommunicera med kollegor, kunder och motparter på ett professionellt och prestigelöst sätt. Din förmåga att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé är central, samt att du applicerar din rådgivning på ett strategiskt sätt som ger bästa resultat.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, men vi ser även att du har:

• en relevant akademisk utbildning eller likvärdig yrkeslivserfarenhet från fastighetsbranschen
• minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
• goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel
• goda kunskaper och förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift

Har du en bakgrund inom juridik är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Ansök idag!

Tycker du att tjänsten som låter som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Vill du veta mer om Fastighetsägarna gå in på vår hemsida http://www.fastighetsagarna.se/

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Karlstad. Rekrytering kommer att ske löpande. Skicka dock din ansökan med personligt brev och cv senast den 15 januari 2021.

För mer information, kontakta Carl Bengtsson, [email protected], telefon: 033-233065. Visa mindre

Ekonom till kund i Karlstad

Ansök    Jun 5    Eterni Sweden AB    Fastighetsekonom
EKONOM TILL KUND I KARLSTAD Är du nyutexaminerad inom ekonomi? Letar du febrilt efter ditt första jobb men faller på att du inte har erfarenheten? Då har vi tjänsten för dig! Sök tjänsten som ekonom hos vår kund i centrala Karlstad redan idag! ARBETSUPPGIFTER Vår kund tror att du som söker vill växa inom din ekonomiroll och har lätt för att sätta dig in i affärssystem. Du kommer här att lära dig hantera hela leverantörsreskontran med; avstämningar, avvike... Visa mer
EKONOM TILL KUND I KARLSTAD
Är du nyutexaminerad inom ekonomi? Letar du febrilt efter ditt första jobb men faller på att du inte har erfarenheten? Då har vi tjänsten för dig! Sök tjänsten som ekonom hos vår kund i centrala Karlstad redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund tror att du som söker vill växa inom din ekonomiroll och har lätt för att sätta dig in i affärssystem. Du kommer här att lära dig hantera hela leverantörsreskontran med; avstämningar, avvikelser, påminnelser. Vidare kommer du att ansvara för posthantering, fakturascanning och löpande bokföring. På sikt kommer du få möjligheten att växa in i en större roll på företaget.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är noggrann, fokuserad samt har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda kontakter med såväl kunder som kollegor. Du är en lagspelare som trivs i ett mindre team och du har förmågan att göra rätt prioriteringar när du har mycket att göra. Vidare tror vi att du:
  Har en examen inom ekonomi eller motsvarande
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Har B-körkort
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonom är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Efter 6 månader har vår kund för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsekonom, vikariat

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstad Airport är Värmlands största flygplats. Från flygplatsen går regelbunden linjetrafik till Arlanda och Las Palmas. Dessutom avgår charter till bl.a. Gran Canaria, Thailand, Mallorca, Rhodos och Kreta. Ka... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstad Airport är Värmlands största flygplats. Från flygplatsen går regelbunden linjetrafik till Arlanda och Las Palmas. Dessutom avgår charter till bl.a. Gran Canaria, Thailand, Mallorca, Rhodos och Kreta.
Karlstad Airport är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Karlstads kommun. Vi är ca 35 anställda, där de flesta arbetar med säkerhet och service för passagerare och med att hantera avgående/ankommande flyg.
Bolagets ambition är att verksamheten vid flygplatsen ska växa, både när det gäller antalet passagerare och flyglinjer men också när det gäller verksamheter kopplade till flygplatsen.
Bolaget består av en bolagsstab, en flygplatsavdelning och en driftenhet.
Karlstad Airport ligger 18 km nordväst om Karlstad efter väg 61 mot Kil.

Vi söker nu en vikarierande fastighetsekonom.
Eftersom vi är ett litet bolag har vi inte förutsättningar att ha specialister inom alla de områden som normalt finns på en stab, vilket innebär att vi söker dig som gillar bredd, helhet och variation i arbetsuppgifterna.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som fastighetsekonom är placerad direkt under VD på bolagsstaben. På bolagsstaben finns ytterligare en ekonom, en verksamhetsutvecklare, en kommunikationsstrateg, en marknadschef och en säljare.
I huvudsak (ca 50%) har arbetsuppgifterna inriktning mot ekonomi där du är ett stöd till nuvarande ekonom vid ekonomisk planering och uppföljning bl.a. i budget- och bokslutsarbetet. Du kommer även självständigt ansvara för fakturering, reseräkningar, inkassofrågor, kreditprövning och försäkringsfrågor.
Du ansvarar även för att ajourhålla attest- och rekvirentförteckning samt samordna bolagets arbete med intern kontroll.
Karlstad Airport är en relativt stor fastighetsägare. I tjänsten ligger att samordna och utveckla affärsområdet Fastighet, svara för ekonomisk förvaltning, hyresgästkontakter och affärsutveckling.
Du företräder Karlstad Airport som fastighetsägare i relation till externa parter och ansvarar i tidiga skeden för fastighetsutvecklingsprojekt.
Flygplatsen har även ett stort antal avtalsförhållanden med externa parter. I tjänsten ingår att ha överblick och god ordning på bolagets samlade avtal. Det innebär ansvar för upprättande, bevakning, dialog med motpart, uppföljning samt hantering av ekonomiska förhållanden i samarbete med verksamhetsutvecklare och ekonom samt ajourhållning av avtalsmallar och prislistor.
I arbetsuppgifterna ingår även visst administrativt stöd till affärsområdena Marknad, Flygplatsdrift och till VD samt behovsstyrt arbete i gate vid charteravgångar.

Tjänsten är ett vikariat mellan 2020-05-01 - 2021-03-31, med eventuell möjlighet till förlängning.

KVALIFIKATIONER
• Relevant högskoleutbildning med inriktning mot Ekonomi, främst mot redovisning.

• Utbildning i avtalsjuridik och/eller fastighetsekonomi är meriterande.

• Behärska engelska väl i tal och skrift.

• Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter i en stabsroll är meriterande.

Du är en person som lätt kan sätta in dig och ditt uppdrag i ett större sammanhang. Du är självgående, flexibel och har förmåga att se och ta tag i det du ser behöver göras.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lokalplanerare

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi ... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, tillhandahålla lokaler och boenden till kommunens verksamheter och bra miljöer för karlstadsborna. Vi har ca 600 000 kvm lokaler varav ca 470 000 kvm är egenägt. Avdelningen med ca 80 medarbetare ansvarar förutom lokalstrategiskt arbete och lokalplanering även för fastighetsförvaltning, drift och byggprojekt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens lokaler. Du är en av två lokalplanerare och i din roll arbetar du för ett effektivt nyttjande av våra lokaler. Du är en viktig spelare i jobbet med att utifrån kundens behov föreslå alternativa lokallösningar. Detta gör du genom att samverka med verksamheterna, fastighetsägare, konsulter och kollegor.

Arbetet innebär även att du:
• ansvarar för nytecknande och omförhandling av hyresavtal samt budget för hyresobjekten.
• ansvarar för inhyrningsärenden och bevakar uppsägningsbara och omförhandlingsbara hyresavtal med privata fastighetsägare.
• genomför mindre förstudier

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som med stort engagemang tillsammans med kollegor kan driva lokalplaneringen så att vårt lokalbestånd blir effektivt över tid. För detta krävs att du har relevant utbildning, exempelvis som fastighetsekonom, och/eller erfarenhet och kunskap om fastighetsekonomi och relevant juridik. Har du dessutom erfarenhet från kommunal verksamhet eller liknande organisationer så ser vi det som meriterande.

För att trivas i tjänsten behöver du vara van vid att arbeta självständigt och strukturerat med fokus på långsiktiga lösningar. Du är en ansvarsfull person som är van att metodiskt driva uppdrag. Det är också viktigt att du är tydlig, har stor förmåga att prioritera och kan hålla givna tidsramar. I rollen kommer du ha många kontaktytor, det är därför viktigt att du har ett relationsskapande arbetssätt och god förmåga att skapa ett kreativt arbetsklimat.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Student med inriktning fastighetsekonomi till vår värderingsenhet

Ansök    Nov 21    Qtym AB    Fastighetsekonom
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.     SBAB söker student m... Visa mer
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

 

 

SBAB söker student med inriktning fastighetsekonomi till vår värderingsenhet

Är du intresserad av att jobba inom bank och finans? Vi söker nu dig som studerar till fastighetsekonom och är intresserad av att jobba extra hos oss. Du kommer jobba med värdering av småhus och bostadsrättslägenheter samt bedömning av externa värderingar från mäklare.

SBAB kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi är ett värderingsdrivet företag där alla är med och fattar kloka beslut i vardagen och vi vet att drivkraften hos varje enskild medarbetare gör den verkliga skillnaden. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision att erbjuda Sveriges Bästa Bolån.  

Din profil

Det vi vet är att vår omvärld förändras i en allt snabbare takt och ju mer komplexa arbetsuppgifter, desto viktigare med en organisation som präglas av mångfald, för att uppnå bästa möjliga resultat. Mångfald är därför en viktig del i vårt rekryteringsarbete. För oss handlar det om att arbeta inkluderande och att aktivt ta ställning för att olikheter berikar.

För att trivas hos oss och med jobbet tror vi att du:

• motiveras av komplexa frågeställningar
• tycker om att uttrycka dig i både tal och skrift
• har hög servicenivå och
• stimuleras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklas med hög kvalitet.Du är prestigelös, ansvarstagande, vågar ta beslut och är en lagspelare. Du studerar fastighetsekonomi vid universitetet och läser ditt andra eller tredje år. Vi ser att du vill och kan arbeta minst 10 timmar i veckan vid behov och gärna mer under sommar och högtider. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid. Du arbetar på vårt kontor i Karlstad.

Alla våra nyanställda genomgår en introduktionsutbildning för att förstå verksamheten och får utbildning för att lära sig arbetsuppgifterna. Tjänsten kräver ett klarat SwedSec-prov inom bolån och är en del av introduktionsutbildningen. Under instuderingstiden av SwedSec-licensen så kommer rollen innebära 15 timmars arbete i veckan.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 8 december.

Har du frågor, kontakta Lovisa Wallin, [email protected] 072-0853292 eller Jan Hallenberg, [email protected] 0764-953182.

Välkommen med din ansökan!

SBAB bildades 1985 och ägs av svenska staten. Vår affärsidé är att med nytänkande och omtanke erbjuda lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige. För att särskilja oss på bolånemarknaden, långsiktigt förstärka vår position och uppnå vår vision - Sveriges bästa bolån - arbetar vi ständigt med att utveckla vårt kunderbjudande. Visa mindre

Ekonom till Årjängs Bostad AB

Ansök    Maj 9    Academic Work    Fastighetsekonom
"Det roligaste med mitt arbete är att jag får arbeta både problemlösande och kreativt för att hitta rätt lösningar som passar företaget. Det är också väldigt varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik". Så beskriver en Ekonom på Årjängs Bostad din framtida tjänst. Låter det som något för dig? Vi går igenom urvalet löpande, så sök tjänsten idag! OM TJÄNSTEN Årjängs Bostads AB har nästan 1000 lägenheter och förvaltar ett 40-tal lokaler samt ... Visa mer
"Det roligaste med mitt arbete är att jag får arbeta både problemlösande och kreativt för att hitta rätt lösningar som passar företaget. Det är också väldigt varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik". Så beskriver en Ekonom på Årjängs Bostad din framtida tjänst. Låter det som något för dig? Vi går igenom urvalet löpande, så sök tjänsten idag!

OM TJÄNSTEN
Årjängs Bostads AB har nästan 1000 lägenheter och förvaltar ett 40-tal lokaler samt ett hotell. I din roll som ekonom kommer du att vara en viktig person och kollega på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer ha ett övergripande ansvar för ekonomistyrningen i företaget, med stöttning från erfarna kollegor. Du kommer vara en nyckelperson i deras ledningsgrupp.

Du erbjuds


* Varierande och övergripande arbetsuppgifter
* Ett arbete där du får arbeta kreativt och problemlösande
* Att vara en nyckelperson i ledningsgruppen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande)

ARBETSUPPGIFTER
* Upprätta budget och prognoser, skapa underlag för uppföljningar och presentera analyser.
* Löpande bokföring och månadsbokslut.
* Hyreskalkylering, hyresförhandlingar och övriga kalkyleringar.
* Ansvar för fastighetsdeklarationer.
* Ansvarig för moms, skattedeklarationer, uttagsbeskattning m.m.
* Man kommer utföra internkontroller.

VI SÖKER DIG SOM
* Relevant ekonomisk utbildning
* Erfarenhet av likvärdigt arbete
* Goda kunskaper i Excell
* Har kunskap i systemet Fenix
* Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du tidigare arbetat med ekonomi i fastighetsbranschen alternativt varit engagerad i en bostadsförening.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter och hugger gärna i där det behövs. Du gillar att bidra till utveckling och har en förmåga att agera handlingskraftigt.

Specifika kompetenser för tjänsten är:
* Personlig mognad
* Noggrann
* Problemlösande

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Vikariat med heltid till 31 Augusti för nedtrappning av tid efter det.
* Placering: Årjäng
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Årjängs Bostas AB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Årjängs Bostads AB här. Visa mindre