Lediga jobb som Byggledare i Karlstad

Se lediga jobb som Byggledare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Karlstad

Ansök    Jun 7    SYSTRA AB    Byggledare
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad! Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga sked... Visa mer
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad!
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.
Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:
• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.
Vem är du?
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.
Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.
På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Kontaktuppgifter
Gary Gustafsson, Regionschef
[email protected]

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
[email protected]
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Under semesterperioden kan dock svarstiden på din ansökan vara något längre, men vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Som en del i urvalsprocessen kan det tillkomma arbetspsykologiska tester. Detta för att få en så fördomsfri, träffsäker och rättvis rekryteringsprocess som möjligt.
Om SYSTRA
Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Bygg- och projekteringsledare

Ansök    Jul 9    Centio Consulting Group AB    Byggledare
Vi söker en Bygg- och projekteringsledaretill underhållsbeläggning för Trafikverket i Karlstad. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Uppdraget Uppdraget innebär byggledning, projektering och uppföljning av leveranskvalitet av beläggningsunderhåll på det ... Visa mer
Vi söker en Bygg- och projekteringsledaretill underhållsbeläggning för Trafikverket i Karlstad.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.
Tjänsten är på heltid.
Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.
Uppdraget
Uppdraget innebär byggledning, projektering och uppföljning av leveranskvalitet av beläggningsunderhåll på det statliga vägnätet i Värmlands län.Arbetsuppgifterna omfattar olika slag av insatser före, under samt efter beläggningsentreprenadernas genomförande. De består bland annat av planering och administration, utreda och bevaka olika omständigheter och även praktiskt arbete såsom olika former av inmätning. Menockså att följa upp arbeten och förutsättningar, genom främst olika slag av kontroller och inventering. Därutöver ingår att ta fram tekniska handlingar och förutsättningar för utförande. En väsentlig del är kommunikation och kontakter med entreprenörer och andra, vilket ävenförekommer i mer eller mindre formella möten där protokoll kan fordras.ArbetsuppgifterUppdragskonsults huvudsakliga arbetsuppgifter i uppdraget byggledning och projekteringsstöd avseende beläggningsunderhåll inom VO Underhåll, Värmlands län är: • Uppföljning av leveranskvalitet genom att följa upp entreprenörens kvalitetsplan, kontrollprogram och egenkontroll. Kontrollera entreprenörens verifikat.• Upprätta samt följa upp egenkontrollplan utifrån kontraktshandlingar gentemot entreprenören• Kontrollera och säkerställa att entreprenören lämnar i kontraktet föreskriven dokumentation samt att denna till såväl innehåll som form uppfyller ställda krav• Utföra syner av arbetsområdet och protokollföra dessa• Följa upp entreprenörens dagbok minst 1 gång/vecka samt föra dagbok över eget arbete• Genomföra stickprov på entreprenörens uppmätning och mängdberäkning.• Förberedelse, genomförande och dokumentation av olika former av tilläggsbeställningar rörande beläggningskontrakt• Bereda beslutsunderlag för i kontraktet specificerade mängd- och kostnadsregleringar samt bereda beslutsunderlag för ÄTA etc. • Granska och godkänna verifikat som underlag för entreprenörens fakturering.• Förbereda slutbesiktningar av beställda åtgärder• Biträda, bereda och hantera kontakter på projektledarens uppdrag, med särskild inriktning mot kontakter som berör genomförandeskedet • Granska arbetsberedningar innan arbete påbörjas • Genomföra löpande tillsyn av entreprenadarbetena• Förberedelser inför etablering och uppstart av beläggningskontrakt • Projekteringsstöd• Inventera behov av åtgärder i vägkropp och/eller beläggning• Framtagande av FFU • Provtagning med koppling till vägunderhåll och miljö• Delta i beläggningsplaneringen• Utökad kontroll av TA (förutom de APV-kontrollanterna gör), enligt förenklad checklista• Redovisning av objekt i PMS beläggning• Arbete i PMSV4• Dokumentation i Projektportalen (PP)
Krav (OBS, obligatoriska)
• Kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift• Erfarenhet från arbete i projektgrupper där samordning varit viktig• Inneha giltigt B-körkort• Mycket goda kunskaper inom väg-, och beläggningsprojektering• Goda kunskaper inom AB 04, ABT 06• Goda kunskaper i AMA (gällande version)• Ha god kännedom om lagar och förordningar samt standarder och föreskrifter inom aktuellt område • Goda kunskaper gällande Trafikverkets regler för reglering av beläggningsarbeten, bitumenbundna lager och obundna lager• Goda kunskaper i PMS beläggning från de senaste 5 årenSjälvständigt ha utfört inventeringar/tillståndsbedömningar i fält. Inventeringen ska ha resulterat i åtgärdsförslag och framtagning av mängdförteckningar, enligt AMA anläggning, till minst en genomförd upphandling av underhållsbeläggningar med varm massa om >10 miljoner kr.Ha minst 5 års arbetserfarenhet som byggledare eller i arbetsledande funktion inom det aktuella teknikområdet (beläggning/underhållsbeläggningar). Arbetserfarenheten ska ej vara äldre än 5 år.Och ha genomfört följande:Beläggningsentreprenader minst tre (3st) med varmmassa om > 15 miljoner kr (beläggningens del av entreprenaden) samt minst en (1st) tankbeläggning om > 5 miljoner kr (beläggningens del av entreprenaden).


Om oss
Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.
Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.
Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.
För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.
Läs gärna mer om oss på centio.se.
Vänligen skicka ditt CV på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Karlstad

Ansök    Maj 6    SYSTRA AB    Byggledare
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad! Om jobbet Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i t... Visa mer
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad!
Om jobbet
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.
Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:
• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.
Vem är du?
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.
Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.
På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
SYSTRA-confidence moves the world
Kontaktuppgifter
Gary Gustafsson, Regionschef
[email protected]

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
[email protected]
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Som en del i urvalsprocessen kan det tillkomma arbetspsykologiska tester. Detta för att få en så fördomsfri, träffsäker och rättvis rekryteringsprocess som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Karlstad

Ansök    Feb 2    SYSTRA AB    Byggledare
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad! Om jobbet Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i t... Visa mer
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad!
Om jobbet
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.
Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:
• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.
Vem är du?
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.
Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.
På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
SYSTRA-confidence moves the world
Kontaktuppgifter
Gary Gustafsson, Regionschef
[email protected]

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
[email protected]
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Som en del i urvalsprocessen kan det tillkomma arbetspsykologiska tester. Detta för att få en så fördomsfri, träffsäker och rättvis rekryteringsprocess som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Byggledare VA

Ansök    Feb 6    Karlstads kommun    Byggledare
Beskrivning Karlstad står inför en rad utmaningar inom den kommunala VA-försörjningen under kommande år. Vårt ledningsnät behöver förnyas och utvecklas för att möta framtidens behov och krav på kapacitet, miljö och säkerhet för att garantera den långsiktiga VA-försörjningen för kommande generationer. Därför söker vi nu dig som vill arbeta med byggledning i projekt som rör kommunens ledningsnät. Arbetsuppgifter Vi söker en engagerad och drivande byggled... Visa mer
Beskrivning
Karlstad står inför en rad utmaningar inom den kommunala VA-försörjningen under kommande år.

Vårt ledningsnät behöver förnyas och utvecklas för att möta framtidens behov och krav på kapacitet, miljö och säkerhet för att garantera den långsiktiga VA-försörjningen för kommande generationer. Därför söker vi nu dig som vill arbeta med byggledning i projekt som rör kommunens ledningsnät.

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och drivande byggledare inom VA-ledningsnät. Som byggledare kommer du tillsammans med projektledare arbeta med genomförandet av ett projekt från planering till färdig anläggning. Du deltar i projektens alla skeden med särskild fokus på projekterings- upphandlings- och entreprenadskedena.

I rollen som byggledare har du daglig kontakt med entreprenörer och bevakar att utfört arbete håller rätt kvalitet och följer upprättade handlingar. Du leder byggmöten under entreprenadtiden och har vid behov dialog med fastighetsägare och andra externa intressenter. I arbetet ingår också att delta i upprättande av förfrågningsunderlag för entreprenader, granska tekniska lösningar, göra kostnadsberäkningar och ta fram andra underlag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som antingen har utbildning inom anläggning, väg och vatten eller annat relevant kunskapsområde alternativt har förvärvat motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att jobba som byggledare inom anläggningsprojekt är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i entreprenadjuridik och AB 04/ABT 06 samt inom AMA Anläggning och AMA AF. Eftersom våra projekt drivs inom hela Karlstads kommun är det ett krav att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tror vi att du är intresserad av att arbeta med ett projekt från start till mål och nå goda resultat. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt och ett nära samarbete med kollegor, konsulter och entreprenörer, därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du drivs av att lösa uppgiften på bästa sätt och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar tillsammans med berörda parter.

Du erbjuds
Vi kan erbjuda dig en spännande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter där du har en viktig roll i Karlstads utveckling mot ett hållbart samhälle.

Som anställd i Karlstads kommun har du dessutom en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel. Här finns även möjlighet att semesterväxla för att kunna njuta av några extra lediga dagar under året. Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion som får nyttjas av alla anställda i kommunen till ett förmånligt pris. Här finns styrketräning, spinning, cirkelträning, massage med mera. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag, friskvård på arbetstid samt möjligheten att delta i olika motionslopp.

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 600 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten och avloppshantering, gator och parker, lekplatser och skogsmark samt den interna servicen. Vi utvecklar infrastrukturen, förvaltar fastigheter och bygger bland annat nya skolor och har hand om kommunens naturområden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Vi söker en Projektledare till Structor Projektpartner!

Nu samarbetar vi med Structor Projektpartner Värmland AB och söker för deras räkning en Bygg & Projektledare. Här får du ett omväxlande arbete då din expertis kan behövas inom fler områden av byggprocessen inom industri, offentlig verksamhet och kommersiella fastigheter. Detta innebär att du kan jobba med allt från upphandlingar till besiktning av färdiga entreprenader. Låter det intressant? Vänta då inte med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!  Den... Visa mer
Nu samarbetar vi med Structor Projektpartner Värmland AB och söker för deras räkning en Bygg & Projektledare. Här får du ett omväxlande arbete då din expertis kan behövas inom fler områden av byggprocessen inom industri, offentlig verksamhet och kommersiella fastigheter. Detta innebär att du kan jobba med allt från upphandlingar till besiktning av färdiga entreprenader. Låter det intressant? Vänta då inte med din ansökan - vi tillämpar löpande urval! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Få tillhöra ett spännande företag inom Bygg & projektledning av byggsektorn
• Omväxlande arbetsuppgifter då dina arbetsuppgifter varierar utifrån ditt ansvarsområde i projektkedjan

Arbetsuppgifter
Som Bygg & Projektledare hos Structor Projektpartner kommer du självständigt få jobba och leda långsiktiga och utmanande projekt Då du finns behjälplig för hela projektkedjan inom byggproduktion så får du en rad varierande arbetsuppgifter där det ena projektet inte blir det andra likt. Dina arbetsuppgifter kan innebära: 

• Att arbeta med upphandling och anbud av entreprenader
• Avtalsfrågor och andra frågor rörande entreprenadjuridiken
• Projektering och tekniska beskrivningar
• Entreprenadbesiktningar
• Frågor rörande plan- och bygglagen samt miljölagstiftningen
• Att vara kontrollansvarig enligt PBL
• Byggledningsuppdrag

Vi söker dig som

• Idag är konsult eller projektledare inom byggbranschen och är van vid att arbeta med flerdimensionella projekt
• Tidigare har lett större byggprojekt
• Är väl bekant med entreprenadjuridiken och som även varit med i entreprenadförhandlingar
• Är van vid att utveckla kundrelationer och har ett brett kontaktnät
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Besitter du även kunskaper kring byggnadskonstruktion eller miljöteknik så kan detta vara meriterande. 

För att trivas i rollen som Bygg & Projektledare tror vi att du är mycket social, kommunikativ och besitter en talang när det kommer till att knyta kontakter och utveckla relationer. Utöver detta är du både ansvarstagande och självgående i de utvecklingsprojekten som du tar dig an och arbetar med dessa utifrån ett affärsinriktat arbetssätt. 

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Värmland med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#projektledning #bygg #entreprenadjuridik 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Karlstad

Ansök    Dec 8    SYSTRA AB    Byggledare
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad! Om jobbet Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i t... Visa mer
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad!
Om jobbet
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.
Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:
• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.
Vem är du?
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.
Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.
På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
SYSTRA-confidence moves the world
Kontaktuppgifter
Gary Gustafsson, Regionschef
[email protected]

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
[email protected]
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Som en del i urvalsprocessen kan det tillkomma arbetspsykologiska tester. Detta för att få en så fördomsfri, träffsäker och rättvis rekryteringsprocess som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Vi söker en Projektledare inom byggsektorn!

Nu söker vi för vårt kundföretags räkning en Bygg & Projektledare. Här får du ett omväxlande arbete då din expertis kan behövas inom fler områden av byggprocessen. Detta innebär att du kan jobba med allt från upphandlingar till besiktning av färdiga entreprenader. Låter det intressant? Vänta då inte med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!  Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en Bygg & Projektledare. Uppd... Visa mer
Nu söker vi för vårt kundföretags räkning en Bygg & Projektledare. Här får du ett omväxlande arbete då din expertis kan behövas inom fler områden av byggprocessen. Detta innebär att du kan jobba med allt från upphandlingar till besiktning av färdiga entreprenader. Låter det intressant? Vänta då inte med din ansökan - vi tillämpar löpande urval! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en Bygg & Projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Få tillhöra ett spännande företag inom Bygg & projektledning av byggsektorn
• Omväxlande arbetsuppgifter då dina arbetsuppgifter varierar utifrån ditt ansvarsområde i projektkedjan

Arbetsuppgifter
Som Bygg & Projektledare hos vårt kundföretag kommer du få jobba med långsiktiga och utmanande projekt. Då du finns behjälplig för hela projektkedjan inom byggproduktion så får du en rad varierande arbetsuppgifter där det ena projektet inte blir det andra likt. Dina arbetsuppgifter kan innebära: 

• Att arbeta med upphandling och anbud av entreprenader
• Avtalsfrågor och andra frågor rörande entreprenadjuridiken
• Projektering och tekniska beskrivningar
• Entreprenadbesiktningar
• Frågor rörande plan- och bygglagen samt miljölagstiftningen
• Att vara kontrollansvarig enligt PBL
• Byggledningsuppdrag

Vi söker dig som

• Idag är konsult eller projektledare inom byggbranschen, alternativt första arbetsledare eller platschef. Det viktigaste här är att du är van vid att arbeta med flerdimensionella projekt

• Tidigare har lett större byggprojekt
• Är väl bekant med entreprenadjuridiken och som även varit med i entreprenadförhandlingar
• Har en vana vid att utveckla kundrelationer 
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Besitter du även kunskaper kring byggnadskonstruktion eller miljöteknik så kan detta vara meriterande. 

För att trivas i rollen som Bygg & Projektledare tror vi att du är mycket social, kommunikativ och besitter en talang när det kommer till att knyta kontakter och utveckla relationer. Utöver detta är du både ansvarstagande och självgående i de utvecklingsprojekten som du tar dig an och arbetar med dessa utifrån ett affärsinriktat arbetssätt. 

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#projektledning #bygg #entreprenadjuridik 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Karlstad

Ansök    Okt 4    SYSTRA AB    Byggledare
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad! Om jobbet Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i t... Visa mer
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad!
Om jobbet
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.
Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:
• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.
Vem är du?
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.
Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.
På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
SYSTRA-confidence moves the world
Kontaktuppgifter
Gary Gustafsson, Regionschef
[email protected]

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
[email protected]
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Som en del i urvalsprocessen kan det tillkomma arbetspsykologiska tester. Detta för att få en så fördomsfri, träffsäker och rättvis rekryteringsprocess som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Platschef stora projekt Värmland, Civil West

Ansök    Dec 22    NCC AB    Byggledare
Är du Platschef inom anläggnings- och betongarbeten och nyfiken på vad NCC kan erbjuda dig? Eller är du erfaren som Arbetsledare och vill utvecklas i rollen som platschef? Hos oss kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft, där vi på NCC ligger i framkant. Vi söker nu dig som har erfarenhet av byggarbeten mot vattenkraft till Civil West med utgångspunkt ifrån vårt lokalkontor i eller... Visa mer
Är du Platschef inom anläggnings- och betongarbeten och nyfiken på vad NCC kan erbjuda dig? Eller är du erfaren som Arbetsledare och vill utvecklas i rollen som platschef? Hos oss kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft, där vi på NCC ligger i framkant. Vi söker nu dig som har erfarenhet av byggarbeten mot vattenkraft till Civil West med utgångspunkt ifrån vårt lokalkontor i eller i närheten av Karlstad.  

Rollen som Platschef 
Som platschef är du ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett team med Arbetsledare, våra egna yrkesmedarbetare och underentreprenörer. Tillsammans bedriver ni betong- och anläggningsarbete mot vattenkraft, med fokus på resultat och lönsamhet, som du och kommande generationer ser resultatet av i många år framöver.

Du kommer att tillhöra vår grupp inom vattenkraft i avdelningen. I byggprojektet tar du en aktiv roll från att beställningen undertecknas till att skapa och driva det bästa teamet under byggprocessen.

Du kommer att arbeta nära projektchefer, arbetsledare och våra yrkesmedarbetare och du kommer även ha en stark koppling till produktionen för att fånga upp förändringar eller liknande där. Kort sagt har du en central och viktig roll i våra projekt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med betongprojekt.

För utveckling av verksamheten framåt arbetar vi även med erfarenhetsuppföljning som varierar beroende på typ av projekt. Du kommer i din roll vara en del av det arbetet. Du ges möjlighet att arbeta med stor omväxling och utmanande ansvarsområden. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Du får dessutom ett starkt stöd från kunniga specialister och engagerade kollegor med gedigen erfarenhet, liksom andra som nyligen var i din situation som ny på arbetet.

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som Platschef, söker vi dig som har som stor erfarenhet av betongarbeten, och har minst tre års erfarenhet av att driva egna betong- och anläggningsprojekt i en ledande befattning. Du har även en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt flerårig branscherfarenhet samt meriterande med Betongklass 1. 

I rollen som platschef möter du många människor och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet likaväl som du är stöttande och ödmjuk. I ditt ledarskap föregår du alltid med ett gott exempel vad gäller våra värderingar; Ärlighet tillit och respekt.

Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt som gör att du hittar vägarna framåt i arbetet och kan fatta beslut när informationen ibland är begränsad. Vidare har du ett intresse för ekonomi och affärer. Du har kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1.

Ytterligare information
Tjänsten är tills vidare med placering i Karlstad. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten, i vattenkraftsgruppen arbetar vi där våra kunder och projekt finns varför du måste vara beredd att veckopendla till våra projekt. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten når du rekryterande chef Anna Arnfeldt, på telefon 0703-244020. Registrera din ansökan och ditt CV, sista ansökningsdag för att söka tjänsten är 29 januari 2023. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939 (ledig tom 23 januari) alternativt Rebecca Calvin, HR Business Partner, 0700–887549. Då annonsen ligger ute i samband med julledigheten ber vi därför om överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under denna period.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: platschef, produktionschef, arbetsledare

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Karlstad

Ansök    Jun 28    SYSTRA AB    Byggledare
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad! Om jobbet Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i t... Visa mer
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 10 000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare i Karlstad!
Om jobbet
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.
Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:
• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.
Vem är du?
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.
Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.
På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
Med våra 10’000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
Med närmare 800 medarbetare på SYSTRA AB, erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
SYSTRA-confidence moves the world
Kontaktuppgifter
Gary Gustafsson, Regionschef
[email protected]

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
[email protected]
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Som en del i urvalsprocessen kan det tillkomma arbetspsykologiska tester. Detta för att få en så fördomsfri, träffsäker och rättvis rekryteringsprocess som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Utredare VA till Karlstads Kommun

Ansök    Feb 17    Qtym AB    Byggledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Älskar du vatten, samhällsplanering och vill göra det lätt att leva hållbart? Då är det här jobbet för dig! VA-avdelningen på Karlstads Kommun ansvarar för det viktiga uppdraget ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Älskar du vatten, samhällsplanering och vill göra det lätt att leva hållbart? Då är det här jobbet för dig!
VA-avdelningen på Karlstads Kommun ansvarar för det viktiga uppdraget att producera dricksvatten, rena avloppsvatten och tar hand om dagvatten. I vårt uppdrag står vi inför en rad utmaningar under kommande år. Vi bygger ut VA-avdelningen i takt med att staden växer, samtidigt som vårt befintliga ledningsnät behöver förnyas och utvecklas för att möta framtidens behov och krav på kapacitet, miljö och säkerhet. Detta för att garantera den långsiktiga VA-försörjningen för kommande generationer.

Om rollen
Du kommer att arbeta med de långsiktiga planerna för utvecklingen av ledningsnätet, vilket har nära koppling till samhällsplanering och stadsutveckling. Ditt utredningsarbete kommer att ligga till grund för kommunens strategiska beslut som rör ledningsnätet och utgöra underlag för kommande projekt. Du driver, beställer och samordnar övergripande utredningar och samverkar inom VA-avdelningen men även inom kommunkoncernen. Arbetet innebär även kontakter och samverkan externa parter så som myndigheter och konsulter.

Vi söker dig
Vi söker dig som har högskole/universitetsutbildning inom relevant ämnesområde till exempel ingenjör, naturvetare eller miljövetare. Tidigare erfarenhet av utredningsarbete är ett krav då tjänsten innebär att självständigt kunna driva och samordna sitt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom kommunal eller statlig teknisk verksamhet eller om du arbetat med VA-frågor i en annan roll exempelvis som konsult.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen så tror vi att du tycker om att analysera komplexa frågeställningar men även hålla ett långsiktigt helhetsperspektiv och driva processer framåt. Du är strukturerad, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga med förståelse för olika perspektiv. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift då presentation och information är en del av ditt arbete.

Du erbjuds
Vi kan erbjuda dig en spännande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter där du har en viktig roll i Karlstads utveckling mot ett hållbart samhälle.
Som anställd i Karlstads kommun har du dessutom en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel. Här finns även möjlighet att semesterväxla för att kunna njuta av några extra lediga dagar under året. Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion som får nyttjas av alla anställda i kommunen till ett förmånligt pris. Här finns styrketräning, spinning, cirkelträning, massage med mera. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag, friskvård på arbetstid samt möjligheten att delta i olika motionslopp.

Om oss
Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten och avloppshantering, gator och parker, lekplatser och skogsmark. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

VA-avdelningen ansvarar för Karlstads kommuns allmänna vatten- och avloppsanläggningar och idag arbetar cirka 110 personer här. Vårt gemensamma uppdrag är att se till att vi har en säker och hållbar VA-försörjning nu och i framtiden. Vi formar och bygger ett Karlstad som skapar bra dagar för invånarna.

På VA-avdelningen finns enheten plan och projekt ledningsnät. Här arbetar 12 medarbetare med strategisk planering och projektledning för ledningsnätet. Inom enheten finns projektledare, byggledare och VA-ingenjörer. Visa mindre

Byggledare med fokus på infrastrukturprojekt

Ansök    Jun 15    SYSTRA AB    Byggledare
SYSTRA växer! På SYSTRA får du möjlighet att vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Anta utmaningen och bli en del av vårt team! Om jobbet Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid... Visa mer
SYSTRA växer! På SYSTRA får du möjlighet att vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Anta utmaningen och bli en del av vårt team!
Om jobbet
Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.
Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som byggledare, projektledare, platschef eller arbetsledare inom infrastruktur. Du kan också ha arbetat inom entreprenad eller konsultverksamhet inom infrastruktur. Har du arbetat med järnväg (BEST), mark, väg eller anläggningskonstruktion är det en merit. Likaså om du arbetat som byggsakkunnig (BPU).
Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.
Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har betongkunskap klass 1, arbete på väg (APV), BASÄSKYDD (SoS-ledare) eller BAS P/U är det meriterande.
B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska och engelska i både tal och skrift.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt. Tillsammans med 15 andra projekt och byggledare utgår du från vårt huvudkontor på Mölndalsvägen i Göteborg alternativt från Karlstad eller Borås.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Så, är du en nybyggare som vill vara med och förstärka SYSTRAS verksamhet inom projekt-/byggledning med din unika kompetens? Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Om SYSTRA
SYSTRA AB har funnits i nuvarande form sedan 2018. Vi växer starkt och är idag 250 medarbetare i Sverige, varav ett 40-tal inom projekt och byggledning. Vi planerar att fortsätta växa och söker dig som gillar att utveckla och bygga upp.
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Göteborg-eller-Karlstad-Byggledare-med-fokus-på-infrastrukturprojekt-till-Göteborg-eller-Karlstad/818414001/
SYSTRA – Confidence moves the world
Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Gary Gustafsson
076-1800796
[email protected]
Bitr. Affärsområdeschef Anders Lövgärd
010-6850616
[email protected]
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Byggledare

Ansök    Okt 17    Karlstads kommun    Byggledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, l... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.På enheten Plan och projekt ledningsnät arbetar 12 medarbetare som tillsammans ansvarar för strategisk planering och projektledning för ledningsnätet.

Inom enheten finns projektledare, byggledare och VA-ingenjörer. Vi kan erbjuda dig en spännande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter där du har en viktig roll i Karlstads utveckling mot ett hållbart samhälle.

Karlstad står inför en rad utmaningar inom den kommunala VA-försörjningen kommande år. Vårt ledningsnät behöver förnyas och utvecklas för att möta framtidens behov och krav på kapacitet, miljö och säkerhet för att garantera den långsiktiga VA-försörjningen för kommande generationer.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en engagerad och drivande byggledare inom VA-ledningsnät. Som byggledare kommer du tillsammans med projektledare arbeta med genomförandet av ett projekt från planering till färdig anläggning. Du deltar i projektens alla skeden med särskild fokus på projekterings- upphandlings- och anläggningsskedena.

I rollen som byggledare har du daglig kontakt med entreprenörer och bevakar att utfört arbete håller rätt kvalitet och följer upprättade handlingar. Du leder byggmöten under entreprenadtiden och har vid behov dialog med fastighetsägare och andra externa intressenter. I arbetet ingår också att delta i upprättande av förfrågningsunderlag för entreprenader, granska tekniska lösningar, göra kostnadsberäkningar och ta fram andra underlag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som antingen har utbildning inom anläggning, väg och vatten eller annat relevant kunskapsområde alternativt har förvärvat motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att jobba som byggledare inom anläggningsprojekt är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i entreprenadjuridik och AB 04/ABT 06 samt inom AMA Anläggning och AMA AF. Eftersom våra projekt drivs inom hela Karlstads kommun är det ett krav att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tror vi att du är intresserad av att arbeta med ett projekt från start till mål och nå goda resultat. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt och ett nära samarbete med kollegor, konsulter och entreprenörer, därför är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du drivs av att lösa uppgiften på bästa sätt och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar tillsammans med berörda parter.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Projektchef Stora Projekt Värmland, Civil West

Ansök    Dec 21    NCC AB    Byggledare
Vill du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft och industri, där vi på NCC ligger i framkant? Då är det hos oss du ska arbeta! Vi söker nu dig som har erfarenhet av anläggningsarbeten i industrimiljö eller inom vattenkraft till Civil West med utgångspunkt från vårt lokalkontor i eller i närheten av Karlstad. Rollen som Projektchef betong Som projektchef har du ett övergripande ansvar för ... Visa mer
Vill du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft och industri, där vi på NCC ligger i framkant? Då är det hos oss du ska arbeta! Vi söker nu dig som har erfarenhet av anläggningsarbeten i industrimiljö eller inom vattenkraft till Civil West med utgångspunkt från vårt lokalkontor i eller i närheten av Karlstad.

Rollen som Projektchef betong
Som projektchef har du ett övergripande ansvar för projekten där du leder produktionsprocessen tillsammans med platschef och övriga medarbetare och stödfunktioner i projektet. I din vardag kommer du leda ett team om ca 15 p, både tjänstemän och yrkesmedarbetare. Du kommer inte ha personalansvaret för medarbetarna då ansvaret ligger i de andra projektchefsgrupperna.

Du kommer ha övergripande ansvar för att projekt genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls.

Vi har flera projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för medelstora till större anläggningsprojekt inom betong. Den typ av projekt som du kommer jobba med är alltifrån vattenkraft och fiskvägar till industrisidan, projekten omfattar både ny- och ombyggnation. Projektstorlek varierar från 50 miljoner kr och upp till 400 miljoner kr, ofta i partneringentreprenader.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö. Du kommer att rapportera till en av våra produktionschefer som tillsammans har flera projektchefer i sin grupp vilka regelbundet träffas för erfarenhetsutbyte.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen söker vi dig som har en mångårig erfarenhet av anläggningsproduktion, antingen som tung platschef/produktionschef eller projektchef/arbetschef. Vi ser det som positivt om du har en praktisk bakgrund i branschen sedan tidigare och det är meriterande med en byggteknisk utbildning i kombination med erfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av byggarbeten inom vattenkraft. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har förmåga att se helheten och gillar att omsätta dina kunskaper i praktiken.

Som person är du trygg i att leda och fördela arbeten. Du är driven och har en förmåga att få med dig gruppen och att få saker gjorda. Då du ofta har flera parallella projekt krävs det att du har en förmåga att planera och strukturera upp ditt och andras arbete tillsammans. Du har god kommunikativ förmåga då du har kontakt med interna funktioner samt kunder och deras representanter.

Du har kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1.

Ytterligare information
Tjänsten är tills vidare med placering i Karlstad. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten, i vattenkraftsgruppen arbetar vi där våra kunder och projekt finns varför du måste vara beredd att veckopendla till våra projekt. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten når du rekryterande chef Anna Arnfeldt, på telefon 0703-244020. Registrera din ansökan och ditt CV, sista ansökningsdag för att söka tjänsten är 29 januari 2023. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939 (ledig tom 23 januari) alternativt Rebecca Calvin, HR Business Partner, 0700–887549. Då annonsen ligger ute i samband med julledigheten ber vi därför om överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under denna period.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: projektchef, arbetschef, produktionschef, platschef

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Kalkylator till Bravida!

Nu söker vi en person med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt.   Information om tjänsten I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din g... Visa mer
Nu söker vi en person med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt.

 

Information om tjänsten

I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din grupp i projekt samt genomföra utvecklingssamtal med underställda montörer som delegerats av AC/FC. 

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Kalkylator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

 

Du erbjuds:

• Tjänstebil 
• Flexibel arbetsplats 
• Goda möjligheter till att ta del av bonussystem 

 

Arbetsuppgifter:

• Medverka vid avtalsförhandling  
• Upprätta eventuell efterkalkyl 
• Att med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader

Vi söker dig som:

Har minst ett års erfarenhet av inom VS och kalkylerfarenhet. Du har kunskaper i ekonomi och du har förmåga/färdighet att arbete med digitala verktyg. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.

Du är en initiativ- och ansvarstagande person, socialt självsäker och är bekväm i att leda. Du är resultatinriktad med viss erfarenhet av upphandling och har förhandlingsvana.  

   

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker byggledare till konsultbolag

Ansök    Maj 16    Framtiden i Sverige AB    Byggledare
Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team med spännande projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Har du bakgrund inom bygg, tycker att tjänsten som byggledare låter intressant, då ska du scrolla neråt i annonsen och tveka inte på att skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som byggledare hos vår samarbetskund kommer du ha en varierande vardag där du kommer arbeta samordnande och proaktivt i diverse byggprojekt. Exempel på arbe... Visa mer
Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team med spännande projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Har du bakgrund inom bygg, tycker att tjänsten som byggledare låter intressant, då ska du scrolla neråt i annonsen och tveka inte på att skicka in din ansökan!


DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som byggledare hos vår samarbetskund kommer du ha en varierande vardag där du kommer arbeta samordnande och proaktivt i diverse byggprojekt. Exempel på arbetsuppgifter är att genomföra platsbesök på dem projekt du ansvarar över, du kommer
att genomföra och leda byggmöten där man går igenom dem ekonomiska aspekterna i projektet, reder ut tekniska utmaningar, uppföljning av tidplaner och arbetsmiljöfrågor.
Projekten du arbetar i varierar men är främst mot offentlig sektor.


OM FÖRETAGET
Företaget som vi samarbetar med i denna rekrytering är ett modernt bolag som har flerårig etablering i Värmland. Med cirka 350 uppdrag per år, främst inom den offentliga sektorn så har dem en bra bas med kompetent personal och dem har
tre avdelningar i form av: Arkitektur, Bygg & Projektledning samt Samhällsplanering.


DIN PROFIL
Som byggledare är det viktigt att du är kommunikativ, socialt trygg och tycker om att vara samordnande och lösningsorienterad. Du kommer att bli djupt involverad i projekten så att ha mycket kontakt med entreprenörer och kunna rådge dem i byggtekniska frågor blir en del av din vardag.
Vi ser därför att du har en god inblick i AB / ABT, byggingenjörsutbildning, samt ett par års erfarenhet av att arbeta inom byggsektorn.

Kompetenskrav:
Byggingenjörsutbildning
Arbetslivserfarenhet inom byggnation/produktion
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Arbetat som kontrollansvarig
Arbetat som besiktningsman


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Platschef "Senior" Nyproduktion

Kvalitetsbygg bygger framtidens fastigheter tillsammans med medarbetare och uppdragsgivare som vill växa och utvecklas med oss. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet som platschef inom nyproduktion av bostäder. Placering kommer vara i Karlstad. Vi söker dig som värdesätter ledarskap, utveckling och att driva spännande projekt. Vill du bygga framtiden med oss? Vi söker en produktionsinriktad platschef som vill ta helhetsansvar för byggprojektets geno... Visa mer
Kvalitetsbygg bygger framtidens fastigheter tillsammans med medarbetare och uppdragsgivare som vill växa och utvecklas med oss. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet som platschef inom nyproduktion av bostäder. Placering kommer vara i Karlstad. Vi söker dig som värdesätter ledarskap, utveckling och att driva spännande projekt. Vill du bygga framtiden med oss?

Vi söker en produktionsinriktad platschef som vill ta helhetsansvar för byggprojektets genomförande i produktionsfasen. Som platschef har du en central roll i projektet med stort eget ansvar, därav bör du som söker gilla att planera och organisera samt driva ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. För att trivas bör du vara relationsskapande, ha passion att engagera, delegera och leda ditt projekt mot ett och samma mål tillsammans med din organisation. Du är en van beslutsfattare där planering, struktur och tydlig kommunikation är en stor del av ditt dagliga arbete. Du ser möjligheter och har en positiv inställning till eventuella hinder som kan uppstå på vägen.

Om rollen Som platschef kommer du primärt ha det övergripande ansvaret för vårt nyproduktionsprojekt i Karlstad som omfattas av 140 bostäder samt tillhörande lokaler. Du är med från start och arbetet innefattar ekonomiskt ansvar, säkerställa driften med löpande projektuppföljning. Rapportering uppföljning sker i samråd tillsammans med Arbetschef.

Exempel på arbetsuppgifter

- Budgetansvar med löpande rapportering av slutkostnadsprognos.
- Leda och fördela arbetsuppgifter tillsammans med arbetsledare för produktionen.
- Ansvar att uppsatta kvalitet-, miljö- och arbetsmiljömål uppnås.
- Delaktig i projektering och tidiga skeden.
- ÄTA-hantering och reglering mot beställaren tillsammans med arbetsledare.
- Ansvar för att lagar och förordningar följs.
- BAS-U.
- Projektets totala framdrift.
- Vara en god ambassadör för Kvalitetsbygg.
Erfarenhet och kunskaper

- Flerårig erfarenhet av liknande roll inom nyproduktion av bostäder.
- Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet, primärt inom nyproduktion/bostäder.
- Du har mycket goda ledaregenskaper och vill engagera och vägleda andra.
- Administrativ förmåga och god kunskap inom ekonomi-produktion och tidplaneringsprogram.
- God kunskap inom entreprenadjuridik, gällande lagar och krav samt arbetsmiljö.
- Erfarenhet av att leda projekt överstigande 50 mkr.
- B-körkort.
Vi välkomnar dig med driv och viljan att utvecklas. Alla våra medarbetare bidrar till verksamhetens utveckling, kultur och nöjda kunder. Även då vi växer snabbt vill vi bibehålla en platt och öppen organisation där man har nära till sina chefer och får möjligheten att påverka, på riktigt.I den här rekryteringen samarbetar Kvalitetsbygg med Rekrytering Stockholm Byrå AB som tar emot eventuella frågor och ansökningar.

Vi ser varmt fram emot din ansökan redan idag!

Om Rekrytering Stockholm Byrå AB !
Rekrytering Stockholm Byrå AB är en rekryteringsbyrå med över 20 års erfarenhet och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Visa mindre

Platschef "Senior" Nyproduktion

Kvalitetsbygg bygger framtidens fastigheter tillsammans med medarbetare och uppdragsgivare som vill växa och utvecklas med oss. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet som platschef inom nyproduktion av bostäder. Placering kommer vara i Karlstad. Vi söker dig som värdesätter ledarskap, utveckling och att driva spännande projekt. Vill du bygga framtiden med oss? Vi söker en produktionsinriktad platschef som vill ta helhetsansvar för byggprojektets geno... Visa mer
Kvalitetsbygg bygger framtidens fastigheter tillsammans med medarbetare och uppdragsgivare som vill växa och utvecklas med oss. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet som platschef inom nyproduktion av bostäder. Placering kommer vara i Karlstad. Vi söker dig som värdesätter ledarskap, utveckling och att driva spännande projekt. Vill du bygga framtiden med oss?

Vi söker en produktionsinriktad platschef som vill ta helhetsansvar för byggprojektets genomförande i produktionsfasen. Som platschef har du en central roll i projektet med stort eget ansvar, därav bör du som söker gilla att planera och organisera samt driva ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. För att trivas bör du vara relationsskapande, ha passion att engagera, delegera och leda ditt projekt mot ett och samma mål tillsammans med din organisation. Du är en van beslutsfattare där planering, struktur och tydlig kommunikation är en stor del av ditt dagliga arbete. Du ser möjligheter och har en positiv inställning till eventuella hinder som kan uppstå på vägen.

Om rollen Som platschef kommer du primärt ha det övergripande ansvaret för vårt nyproduktionsprojekt i Karlstad som omfattas av 140 bostäder samt tillhörande lokaler. Du är med från start och arbetet innefattar ekonomiskt ansvar, säkerställa driften med löpande projektuppföljning. Rapportering uppföljning sker i samråd tillsammans med Arbetschef.

Exempel på arbetsuppgifter

- Budgetansvar med löpande rapportering av slutkostnadsprognos.
- Leda och fördela arbetsuppgifter tillsammans med arbetsledare för produktionen.
- Ansvar att uppsatta kvalitet-, miljö- och arbetsmiljömål uppnås.
- Delaktig i projektering och tidiga skeden.
- ÄTA-hantering och reglering mot beställaren tillsammans med arbetsledare.
- Ansvar för att lagar och förordningar följs.
- BAS-U.
- Projektets totala framdrift.
- Vara en god ambassadör för Kvalitetsbygg.
Erfarenhet och kunskaper

- Flerårig erfarenhet av liknande roll inom nyproduktion av bostäder.
- Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet, primärt inom nyproduktion/bostäder.
- Du har mycket goda ledaregenskaper och vill engagera och vägleda andra.
- Administrativ förmåga och god kunskap inom ekonomi-produktion och tidplaneringsprogram.
- God kunskap inom entreprenadjuridik, gällande lagar och krav samt arbetsmiljö.
- Erfarenhet av att leda projekt överstigande 50 mkr.
- B-körkort.
Vi välkomnar dig med driv och viljan att utvecklas. Alla våra medarbetare bidrar till verksamhetens utveckling, kultur och nöjda kunder. Även då vi växer snabbt vill vi bibehålla en platt och öppen organisation där man har nära till sina chefer och får möjligheten att påverka, på riktigt.I den här rekryteringen samarbetar Kvalitetsbygg med Rekrytering Stockholm Byrå AB som tar emot eventuella frågor och ansökningar.

Vi ser varmt fram emot din ansökan redan idag!

Om Rekrytering Stockholm Byrå AB !
Rekrytering Stockholm Byrå AB är en rekryteringsbyrå med över 20 års erfarenhet och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Visa mindre

Projektledare med kalkyl erfarenheter till Bravida!

Nu söker vi en projektledare med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt. Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning? Välkommen med din ansökan!   Information om tjänsten I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentat... Visa mer
Nu söker vi en projektledare med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt.

Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning?
Välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten

I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din grupp i projekt samt genomföra utvecklingssamtal med underställda montörer som delegerats av AC/FC. 

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Projektör/Kalkylator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

 

Du erbjuds:

• Tjänstebil 
• Flexibel arbetsplats 
• Goda möjligheter att ta del av bonussystem 

 

Arbetsuppgifter:

• Medverka vid avtalsförhandling  
• Upprätta eventuell efterkalkyl 
• Att med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader 
• Leda och fördela arbetet 
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med planerat 
• Verka för merförsäljning och samverkan med service

Vi söker dig som:

Har minst ett års erfarenhet av ledande roll inom VS, samt kalkylerfarenhet. Du har kunskaper i ekonomi och du har förmåga/färdighet att arbete med digitala verktyg. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.

Du är en initiativ- och ansvarstagande person, socialt självsäker och är bekväm i att leda. Du är resultatinriktad med viss erfarenhet av upphandling och har förhandlingsvana.  

   

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projektledare med kalkyl erfarenheter till Bravida!

Nu söker vi en projektledare med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt. Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning? Välkommen med din ansökan!   Information om tjänsten I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentat... Visa mer
Nu söker vi en projektledare med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt.

Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning?
Välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten

I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din grupp i projekt samt genomföra utvecklingssamtal med underställda montörer som delegerats av AC/FC. 

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Projektör/Kalkylator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

 

Du erbjuds:

• Tjänstebil 
• Flexibel arbetsplats 
• Goda möjligheter att ta del av bonussystem 

 

Arbetsuppgifter:

• Medverka vid avtalsförhandling  
• Upprätta eventuell efterkalkyl 
• Att med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader 
• Leda och fördela arbetet 
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med planerat 
• Verka för merförsäljning och samverkan med service

Vi söker dig som:

Har minst ett års erfarenhet av ledande roll inom VS, samt kalkylerfarenhet. Du har kunskaper i ekonomi och du har förmåga/färdighet att arbete med digitala verktyg. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.

Du är en initiativ- och ansvarstagande person, socialt självsäker och är bekväm i att leda. Du är resultatinriktad med viss erfarenhet av upphandling och har förhandlingsvana.  

   

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker byggledare till konsultbolag

Ansök    Sep 15    Framtiden i Sverige AB    Byggledare
Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team med spännande projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Har du bakgrund inom bygg, tycker att tjänsten som byggledare låter intressant, då ska du scrolla neråt i annonsen och tveka inte på att skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som byggledare hos vår samarbetskund kommer du ha en varierande vardag där du kommer arbeta samordnande och proaktivt i diverse byggprojekt. Exempel på arb... Visa mer
Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team med spännande projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Har du bakgrund inom bygg, tycker att tjänsten som byggledare låter intressant, då ska du scrolla neråt i annonsen och tveka inte på att skicka in din ansökan!


DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som byggledare hos vår samarbetskund kommer du ha en varierande vardag där du kommer arbeta samordnande och proaktivt i diverse byggprojekt. Exempel på arbetsuppgifter är att genomföra platsbesök på dem projekt du ansvarar över, du kommer
att genomföra och leda i byggmöten där man går igenom dem ekonomiska aspekterna i projektet, reder ut tekniska utmaningar, uppföljning av tidplaner och arbetsmiljöfrågor.
Projekten du arbetar i varierar men är främst mot offentlig sektor.


OM FÖRETAGET
Företaget som vi samarbetar med i denna rekrytering är ett modernt bolag som har flerårig etablering i Värmland. Med cirka 350 uppdrag per år, främst inom den offentliga sektorn så har dem en bra bas med kompetent personal och dem har
tre avdelningar i form av: Arkitektur, Bygg & Projektledning samt Samhällsplanering.


DIN PROFIL
Som byggledare är det viktigt att du är kommunikativ, socialt trygg och tycker om att vara samordnande och lösningsorienterad. Du kommer att bli djupt involverad i projekten så att ha mycket kontakt med entreprenörer och kunna rådge dem i byggtekniska frågor blir en del av din vardag.
Vi ser därför att du har en god inblick i AB / ABT, byggingenjörsutbildning, samt ett par års erfarenhet av att arbeta inom byggsektorn.

Kompetenskrav
Byggingenjörsutbildning
Arbetslivserfarenhet inom byggnation/produktion
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Arbetat som kontrollansvarig
Arbetat som besiktningsman


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Vi söker byggledare till konsultbolag

Ansök    Nov 1    Framtiden i Sverige AB    Byggledare
Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team med spännande projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Har du bakgrund inom bygg, tycker att tjänsten som byggledare låter intressant, då ska du scrolla neråt i annonsen och tveka inte på att skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som byggledare hos vår samarbetskund kommer du ha en varierande vardag där du kommer arbeta samordnande och proaktivt i diverse byggprojekt. Exempel på arb... Visa mer
Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team med spännande projekt och goda utvecklingsmöjligheter. Har du bakgrund inom bygg, tycker att tjänsten som byggledare låter intressant, då ska du scrolla neråt i annonsen och tveka inte på att skicka in din ansökan!


DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som byggledare hos vår samarbetskund kommer du ha en varierande vardag där du kommer arbeta samordnande och proaktivt i diverse byggprojekt. Exempel på arbetsuppgifter är att genomföra platsbesök på dem projekt du ansvarar över, du kommer
att genomföra och leda byggmöten där man går igenom dem ekonomiska aspekterna i projektet, reder ut tekniska utmaningar, uppföljning av tidplaner och arbetsmiljöfrågor.
Projekten du arbetar i varierar men är främst mot offentlig sektor.


OM FÖRETAGET
Företaget som vi samarbetar med i denna rekrytering är ett modernt bolag som har flerårig etablering i Värmland. Med cirka 350 uppdrag per år, främst inom den offentliga sektorn så har dem en bra bas med kompetent personal och dem har
tre avdelningar i form av: Arkitektur, Bygg & Projektledning samt Samhällsplanering.


DIN PROFIL
Som byggledare är det viktigt att du är kommunikativ, socialt trygg och tycker om att vara samordnande och lösningsorienterad. Du kommer att bli djupt involverad i projekten så att ha mycket kontakt med entreprenörer och kunna rådge dem i byggtekniska frågor blir en del av din vardag.
Vi ser därför att du har en god inblick i AB / ABT, byggingenjörsutbildning, samt ett par års erfarenhet av att arbeta inom byggsektorn.

Kompetenskrav:
Byggingenjörsutbildning
Arbetslivserfarenhet inom byggnation/produktion
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Arbetat som kontrollansvarig
Arbetat som besiktningsman


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100% Visa mindre

Byggledare med fokus på infrastrukturprojekt till Karlstad

Ansök    Okt 26    SYSTRA AB    Byggledare
SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team! Om jobbet Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende... Visa mer
SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team!
Om jobbet
Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.
Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som byggledare, projektledare, platschef eller arbetsledare inom infrastruktur. Du kan också ha arbetat inom entreprenad eller konsultverksamhet inom infrastruktur. Har du arbetat med järnväg (BEST), mark, väg eller anläggningskonstruktion är det en merit. Likaså om du arbetat som byggsakkunnig (BPU).
Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.
Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har betongkunskap klass 1, arbete på väg (APV), BASÄSKYDD (SoS-ledare) eller BAS P/U är det meriterande.
B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska och engelska i både tal och skrift.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt. Tillsammans med 15 andra projekt och byggledare utgår du från vårt huvudkontor på Mölndalsvägen i Göteborg alternativt från Borås.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Så, är du en nybyggare som vill vara med och förstärka SYSTRAS verksamhet inom projekt-/byggledning med din unika kompetens? Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.
SYSTRA-confidence moves the world
Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Gary Gustafsson
010-685 06 22
[email protected]
Bitr. affärsområdeschef Anders Lövgärd
010-685 06 16
[email protected]
Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
[email protected]
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Byggledare

Ansök    Maj 4    Karlstads kommun    Byggledare
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, ... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Tjänsten är placerad på gatuenheten som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av gator, vägar, belysning, broar, trafikljus, renhållning på allmän platsmark samt vinterväghållning.

Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik och fastighetsförvaltningen och även med externa samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
Som byggledare på gatuenheten kommer du att ingå i en grupp med ansvar för genomförandet av hela processen, från planering till färdig anläggning/område. Du deltar i projektens alla skeden med särskild fokus på projekterings- och anläggningsskedena samt i att hantera de ramavtal som finns och vid behov upphandla nya.

Du kommer att vara en del i en projektgrupp som bildar en viktig kunskapsbank och som gör oss till en god beställare och som ser till att vi håller bra kvalité på våra jobb. Du är ansvarig för att tillsammans med trafik- och gatuingenjörer förverkliga kommunens planering och projekteringen med fastighetsägare, ledningsägare och övriga intressenter.

Du kommer arbeta med att göra kostnadsberäkningar och ta fram andra underlag som behövs för planering och utförande. I rollen som byggledare är du beställarens representant, ansvarar för att samordna entreprenaden samt är den som i håller kontakten med entreprenörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom anläggning/bygg, väg och vatten eller annat relevant kunskapsområde. Alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Har du erfarenhet av att jobba som byggledare inom exploaterings- och infrastrukturprojekt är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i entreprenadjuridik och AMA Mark och AF samt AB. Erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande.

Som person är du drivande, utåtriktad med god samarbetsförmåga och bra på att motivera dina kollegor. Vi söker dig som är serviceinriktad, vill lösa uppgiften på bästa sätt och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar tillsammans med alla berörda parter. Som byggledare är du ansvarig för entreprenadens genomförande och resultat i nära samarbete med kollegor, konsulter och entreprenörer, därför är det viktigt att du har en särskilt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fastighetsförvaltare/ Byggledare

Ansök    Maj 21    Libäck & Co AB    Byggledare
Om tjänsten Som fastighetsförvaltare hos oss kommer du att bidra till att Coop Värmlands fastigheter runt om i Värmland förvaltas och utvecklas i linje med företagets strategiska vision. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, då du kommer att jobba verksamhetsnära och strategiskt. För att kunna arbeta verksamhetsnära förväntas du vara på plats ute i våra fastigheter, i hela Värmland. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat arbetsl... Visa mer
Om tjänsten
Som fastighetsförvaltare hos oss kommer du att bidra till att Coop Värmlands fastigheter runt om i Värmland förvaltas och utvecklas i linje med företagets strategiska vision. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, då du kommer att jobba verksamhetsnära och strategiskt. För att kunna arbeta verksamhetsnära förväntas du vara på plats ute i våra fastigheter, i hela Värmland.

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat arbetsledning av driftsamordnare och tekniker, hyresförhandlingar samt upphandling av avtal och teknisk förvaltning. Projektledning av interna byggprojekt, sammanställning av projekt, förstudier och kalkyleringar innefattas även i tjänsten. Du kommer även att ha funktionsansvar för två personer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg-/fasighets-/entreprenadbranschen och som trivs i en arbetsledande roll där du är en tydlig kravställare. Du har en god avtalsförståelse och teknisk kompetens vilket gör att du inger stort förtroende i organisationen.

Det är när du blir utmanad och får driva dina projekt i mål där din uthållighet och struktur är avgörande för resultatet som du trivs som bäst på jobbet. Du har ett starkt inre driv och att gå i mål med högre resultat än förväntat är din största drivkraft.

Om oss
Coop Värmland ägs av 160 000 medlemmar med huvudkontor i Karlstad. Föreningen driver ett antal Coopbutiker över hela landskapet samt har dotterbolag i form av gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Det händer mycket inom Coop Värmland och vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa. Vi är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker i Värmland och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Det är en utmaning och med nya kreativa lösningar satsar vi på positiva förändringar i våra butiker. Vill du vara med på resan?

Om processen
I denna process samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Bengt Libäck (Testhuset) på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson (Testhuset) på 070 291 78 83. Har du frågor om tjänsten och vill komma i kontakt med Coop Värmland är du välkommen att kontakta Emma Mattson Etablerings-/Fastighetschef på 072-562 25 01.

Välkommen med din ansökan senast 6 juni. Visa mindre

Projektledare bygg Karlstad

Ansök    Aug 4    Sunroof Sverige AB    Byggledare
VI ERBJUDER SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill å... Visa mer
VI ERBJUDER
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
Bli en viktig del i vårt snabbt växande företag inom förnybar energi
Du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum
En inspirerande och föränderlig miljö
Kontinuerliga utbildningar hos leverantörer
Marknadsmässig lön
Start: omgående

OM ROLLEN
I Sverige bygger vi upp ett dream team genom att anställa Sveriges bästa talanger och motiverade individer. Vi arbetar mot 100% kundnöjdhet och högt uppsatta mål och söker nu en projektledare som trivs i föränderliga och inspirerande miljöer.
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget.
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknik


KVALIFIKATIONER
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning samt teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontakt

VI SÖKER DIG SOM ÄR
En doer
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Förmågan att kunna se från både kundens och företagets perspektiv. Du gillar att hålla en hög standard när det kommer till kundernas upplevelser i kontakt med företaget
Har ett gott affärssinne
Är tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kundernas förtroende
Service Minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar Visa mindre

Byggledare som är redo för nästa utmaning

Ansök    Mar 17    Procruitment AB    Byggledare
Om tjänsten I rollen som byggledare kommer du att agera projektledare för beställare vilket innebär att du leder bygget på plats. Du är också med tidigt i projekten där du tar fram underlag för investeringsbeslut vid byggnationer samt medverkar vid framtagning av enklare ritningar. Du kommer att jobba inhouse i projekt och som byggledare tillhör du en grupp med bland annat projekteringsledare, byggkonstruktörer och arkitekter där erfarenhetsbyte sker natu... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som byggledare kommer du att agera projektledare för beställare vilket innebär att du leder bygget på plats. Du är också med tidigt i projekten där du tar fram underlag för investeringsbeslut vid byggnationer samt medverkar vid framtagning av enklare ritningar.

Du kommer att jobba inhouse i projekt och som byggledare tillhör du en grupp med bland annat projekteringsledare, byggkonstruktörer och arkitekter där erfarenhetsbyte sker naturligt.

Din kompetens
Vi söker dig som har några års erfarenhet som byggledare och som kan arbeta självständigt med att exempelvis ta fram konceptlösningar för om- och nybyggnationer. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta.
Det är meriterande om du har erfarenhet från något CAD-program samt erfarenhet från industriprojekt.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Produktionschef inom anläggning till Skanska i Värmland eller Dalarna

Ansök    Jan 28    Academic Work Sweden AB    Byggledare
Under 2020 valdes Skanska än en gång till ”branschens bästa arbetsgivare” i undersökningen Företagsbarometern. Till Skanska i Karlstad/Dalarna letar vi nu efter deras nästa produktionschef inom anläggning. Vi söker dig med erfarenhet av att ha lett stora och komplexa projekt inom just anläggning och som vill vara med på den positiva utvecklingsresa som Skanska har på gång. Vill du jobba hos branschens bästa arbetsgivare och leda ett av 2021 års mest merite... Visa mer
Under 2020 valdes Skanska än en gång till ”branschens bästa arbetsgivare” i undersökningen Företagsbarometern. Till Skanska i Karlstad/Dalarna letar vi nu efter deras nästa produktionschef inom anläggning. Vi söker dig med erfarenhet av att ha lett stora och komplexa projekt inom just anläggning och som vill vara med på den positiva utvecklingsresa som Skanska har på gång. Vill du jobba hos branschens bästa arbetsgivare och leda ett av 2021 års mest meriterande projekt? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Skanska går in i ett mycket spännande år då produktionen är i full gång i dammprojektet i Trängslet, 10 mil norr om Mora. Till detta projekt letar vi efter en produktionschef med erfarenhet av att driva komplexa projekt liknande detta. Kanske kan det kännas extra kul för dig som är intresserad att veta om att detta distrikt är belagt med projekt hela 2021, så gott som hela 2022 och en större del av 2023. Du kommer alltså till ett distrikt i stark tillväxt med en stor orderstock och goda framtidsutsikter. Skanska är en arbetsgivare som sticker ut på flera sätt, bland annat erbjuder de löpande sina medarbetare kvalitativa utbildningar, såväl externa som interna, men är också bland de ledande i landet när det kommer till jämställdhet, arbetsmiljö och hållbarhet.

ARBETSUPPGIFTER
I projektet blir du som blockchef ytterst ansvarig för såväl ekonomi som operativt ansvarig över de 20-30 medarbetare som arbetar med form, armering och gjutning. I denna roll innehar du inte personalansvar men är operativt ansvarig på plats och säkerställer bland annat att ni är rätt antal personer på plats, att ni håller tidsplanen och att alla vet vad de ska göra. Du är ansvarig för att löpande följa upp budget för blocket och säkerställer även att ni följer de kvalitets- och säkerhetskrav som finns. Eftersom du är ansvarig för form, armering och gjutning är det också du som mottar eventuell feedback från beställaren av din del av projektet och delger projektorganisationen informationen.

VI SÖKER DIG SOM
* har minst fem års erfarenhet av rollen som produktionschef/platschef eller liknande roll


* har ansvarat för större anläggningsprojekt
* behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift
* innehar B-körkort


I denna roll är utbildningsbakgrund inte avgörande. Du kan exempelvis ha läst en YH-utbildning inom bygg- och anläggning för att sedan komplettera med flera års erfarenhet i rollen som produktionschef. Du kan även ha studerat till byggingenjör, alternativt har du praktisk erfarenhet från branschen.

Som person är du:


* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Samarbetsförmåga
* Resultatinriktad


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, måndag-torsdag med traktamente
* Placering: du tillhör Skanska i Karlstad alternativt Dalarna, projektet under 2021 finns i Trängslet - norr om Mora.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skanskas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder de konkurrenskraftiga lösningar. Med sina värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar de till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna. Skanska har flera år i rad utsetts till "branschens bästa arbetsgivare" i undersökningen "Företagsbarometern" samt listas som "karriärföretag 2021" av organisationen "Karriärföretagen". Visa mindre

Byggledare till spännande bolag i Karlstad

Ansök    Mar 10    Framtiden i Sverige AB    Byggledare
Vill du ha en varierad vardag, och kunna arbeta självständigt i spännande projekt inom bygg? Då kan det här vara en tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som byggledare på PSM kommer du att verka som en kontaktperson mellan beställare och entreprenör. Du driver projekt, eller delar av projekt som kan vara exempelvis att bygga bostäder eller hyresgästanpassningar. Du följer upp, skriver protokoll samt ansvarar för projektets besiktningsprotokoll. Till en b... Visa mer
Vill du ha en varierad vardag, och kunna arbeta självständigt i spännande projekt inom bygg? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som byggledare på PSM kommer du att verka som en kontaktperson mellan beställare och entreprenör. Du driver projekt, eller delar av projekt som kan vara exempelvis att bygga bostäder eller hyresgästanpassningar. Du följer upp, skriver protokoll samt ansvarar för projektets besiktningsprotokoll. Till en början kommer du att få gå bredvid en mer senior kollega för att på bästa sätt komma in i rollen.

Om företaget
Vår samarbetskund PSM grundades 2012 i Karlstad, och har sedan dess haft en tydlig vision att framgångsrikt utveckla projekt som bidrar till en positiv samhällsutveckling. Företaget består idag av fem personer men har nu behov av att växa! Vill du ha en flexibel arbetsplats där du får möjlighet att styra över dina dagar själv, så kan detta vara tjänsten för dig. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Nu söker jag dig, som vill växa tillsamans med PSM och är redo att visa framfötterna! Du som söker bör vara viljestark och kunna arbeta självständigt. Du värdesätter kundrelationer, är lyhörd och brinner för att driva projekt framåt.

Skallkrav:

-Ingenjörsutbildning mot bygg, installation eller anläggning
-Körkort B
-Svenska i tal och skrift

Meriterande:

-BasP/U
-Klass 2 Betong
-Projektledning

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående efter överenskommelse
Ort: Karlstad
Lön: Efter överenskommelse

Vi behandlar ansökningarna löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag går ut. Visa mindre

Byggprojektledare till Industrial Civil

Ansök    Dec 15    ÅF Pöyry AB    Byggledare
Om jobbet AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer. Vill du bli en del av våra framgångar och visioner? Industrial Civil ligger organisatoriskt under divisionen Process Industries i AFRY. I Process Industries arbetar vi exempelvis mot pappersmassaindustrin, vattenreningsverk, oljeraffinaderier och förstudier i utvecklings- och investeringsprojekt inom tunga industrin. Vi söker dig so... Visa mer
Om jobbet
AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer. Vill du bli en del av våra framgångar och visioner?
Industrial Civil ligger organisatoriskt under divisionen Process Industries i AFRY. I Process Industries arbetar vi exempelvis mot pappersmassaindustrin, vattenreningsverk, oljeraffinaderier och förstudier i utvecklings- och investeringsprojekt inom tunga industrin.
Vi söker dig som tycker att industrin är spännande och som har minst 10 års erfarenhet som byggledare alternativt byggprojektledare. Vi söker dig som kan leda ett bygge på site som beställarens projektledare men som också kan vara med i tidigt skede för att ta fram underlag gällande investeringsbeslut till ny- och ombyggnation. Cad-erfarenhet är meriterande för att ta fram enklare ritningar, men inget krav.
Som en del av AFRY´s affärsområde Process Industries kommer du vara delaktig i att leverera helhetslösningar till industrin. Tack vare AFRY´s breda kompetens och samarbetsvilja har vi fantastiska möjligheter att ta hem stora projekt och att leverera alla delar i ett projekt in-house. Spetskompetens finns alltid nära i AFRY. Ett gott exempel på projekt som Industrial Civil arbetat med lokalt är Stora Ensos CLT-fabrik på Gruvön. Nationellt har vi också arbetat i Preems projekt ”Sunpine Ruby” i Piteå och Gasums nya biogasanläggning i Nymölla.
Förutom byggledare arbetar även byggkonstruktörer, markprojektörer, arkitekter och projekteringsledare inom Industrial Civil. Vi finns utspridda från Lund i söder till Umeå i norr.

Vem är du?

Erfaren byggledare från ex. entreprenörssidan eller byggprojektledare med vana från byggprojektering inom industrin
Kan självständigt ta fram konceptlösningar för nya industrianläggningar och ombyggnationer av befintliga anläggningar inom industrin.
Strukturerad och pålitlig
Framsynt och motiverad att ta fram nya lösningar.
Genom att vara kommunikativ och prestigelös har du lätt att samarbeta med andra.

Meriterande

Erfarenhet från stora industriprojekt.
Kunskap om CAD
Erfarenhet av att leda projekt från tidiga skeden till färdig bygghandling.


Vi erbjuder
Vi erbjuder goda möjligheter till karriär och utveckling då Industrial Civil kommer att ha en god tillväxt inte bara i Karlstad utan i hela Sverige under det kommande året.
Du får utrymme att vara kreativ och alla möjligheter att påverka i projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera stort då ett uppdrag sällan är det andra likt.
Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsåterföring är något som AFRY uppmuntrar till. AFRY vill att du ska vara ditt bästa jag och vi kommer att hjälpas åt att komma dit.
I Karlstad är vi ett litet gäng inom Industrial civil med god sammanhållning och med högt i tak. AFRY Karlstad är dock en av förtagets större kontor där det alltid finns någon att ta en fika eller lunch med.
Vi har flexibel arbetstid och bra förmåner inom företaget såsom friskvårdsbidrag och rabatter inom flertalet områden. Vi har många intressanta uppdrag framför oss på både nationell och internationell nivå.
Många av våra uppdrag är sekretessbelagda och är en del av framtidens lösningar. Tillsammans med oss blir du också en del av framtidens innovativa och hållbara lösningar.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Byggledare med fokus på infrastrukturprojekt till Karlstad

Ansök    Jan 8    SYSTRA AB    Byggledare
SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team! Om jobbet Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseen... Visa mer
SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team!

Om jobbet
Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som byggledare, projektledare, platschef eller arbetsledare inom infrastruktur. Du kan också ha arbetat inom entreprenad eller konsultverksamhet inom infrastruktur. Har du arbetat med järnväg (BEST), mark, väg eller anläggningskonstruktion är det en merit. Likaså om du arbetat som byggsakkunnig (BPU).


Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.


Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har betongkunskap klass 1, arbete på väg (APV), BASÄSKYDD (SoS-ledare) eller BAS P/U är det meriterande.

B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt.


Tillsammans med medarbetare inom våra andra affärsområden utgår du från vårt kontor i centrala Karlstad.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.


Så, är du en nybyggare som vill vara med och förstärka SYSTRAS verksamhet inom projekt-/byggledning med din unika kompetens? Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar. Läs gärna mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Gary Gustafsson
010-685 06 22
[email protected]

Bitr. affärsområdeschef Anders Lövgärd
010-685 06 16
[email protected]

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
[email protected]

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.


Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Etablerad projekt- och byggledare till WSP Management

Ansök    Dec 22    Experis AB    Byggledare
WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 49 500 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 300. wsp.com Följ oss gärna på WSPSverige (Facebook), eller @lifeatwspsverige (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag kan se ut för våra medarbetare WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus &... Visa mer
WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 49 500 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 300.
wsp.com

Följ oss gärna på WSPSverige (Facebook), eller @lifeatwspsverige (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag kan se ut för våra medarbetare

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP Management levererar professionell projekt-, projekterings- och byggledning för hållbara samhällen som är framtidssäkrade. Vi är verksamma i alla faser av projekten, och den samlade erfarenheten täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom infrastruktur samt byggnationer av skolor/ idrott/ sjukhus/ bostäder/ industrier.

Inom affärsområdet Management är vi idag ca 470 medarbetare och finns över hela landet organiserade i fyra regioner, Nord, Väst, Syd och Stockholm. Management Karlstad tillhör Region Väst och avdelning Mitt som består av Karlstad och Örebro. WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från idéstadiet att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen.

WSP är expansiva och, för att kunna möta marknadens efterfrågan, behöver WSP Management utöka sitt team med en erfaren projekt- och byggledare med placering i Karlstad.

Vår avdelning präglas av trivsel och gemenskap som skapar ett gott arbetsklimat. Vi jobbar för att ha ett nära samarbete med våra kunder och stötta dem i stort och smått.

Ansvarsområde
Rollen som etablerad projekt- och byggledare innebär att du kommer att arbeta självständigt eller tillsammans med andra medarbetare i kunders uppdrag som varierar i storlek eller i multidisciplinära uppdrag som WSP har, samtidigt som du är med och utvecklar gruppens verksamhet i Karlstad.

Som projekt- och byggledare etablerar och fördjupar man kundrelationer samt skapar nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder. Vidare innebär rollen samordning och ledning av projekt, resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning inom projekten, leda möten, delansvar för försäljnings- och anbudsarbete samt sammanställning av förfrågningsunderlag.

Vi utför uppdrag åt både offentliga och privata aktörer på marknaden i och omkring Karlstad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har många års erfarenhet av projektledning eller projekteringsledning inom bygg- och fastighetssegmentet, gärna med erfarenhet av flera delar i byggprocessen och erfarenhet av industri och är etablerad i någon eller några av branschens roller. Vi ser med fördel att du har ett etablerat nätverk i Karlstad med omnejd. Du är antingen civilingenjör eller högskoleingenjör eller har lång relevant erfarenhet men saknar akademisk utbildning.

Som etablerad projektledare arbetar du i vårt team och vi ser att du, där möjlighet ges, deltar i projekt tillsammans med våra yngre projektledare. Du är mån om din egen men även andras utveckling och vill bidra till kunskapsdelning.

För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös och ambitiös lagspelare som kan ta stort eget ansvar och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du säkerställer goda samarbeten med interna såväl som externa aktörer och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Affärsmässighet är för dig en självklarhet och du förstår och är intresserad av ekonomi.

Du är van att hantera ansvarsfulla roller och har förmågan att förstå kundens behov. Relationer är viktigt för dig och du kan bygga och förvalta externa kundrelationer och interna nätverk. Du behöver vara analytisk, kommunikativ och ha goda ledaregenskaper för att kunna leverera ett bra resultat till kunden inom given tid och till en överenskommen budget. Meriterande om du har stort kontaktnät, certifiering för KA enligt PBL eller besiktningsman.

Arbetet kräver att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort.

Kontaktperson och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar WSP Management med Jefferson Wells. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Katarina Glennert, tel. 073-0774956, [email protected] Du lämnar din ansökan till denna tjänst genom att klicka på länken här intill, med bifogat CV.

Vi träffar intressanta kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggledare - elnät

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången til... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången till elektricitet och bredbandstjänster för Karlstadsborna. Här arbetar cirka 80 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.

Du kommer att arbeta på vår projektfunktion där vårt huvudansvarar ligger i att att bygga ut vårt elnät och vårt fibernät (stadsnät). Vi gör även reinvesterings- och underhållsprojekt för att hålla våra nät i bästa möjliga skick.

ARBETSUPPGIFTER
Byggledarens uppgift är att bidra som byggkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Mycket av byggledarens tid läggs alltså ute på byggarbetsplatserna.

Som byggledare hos oss består dagen av att leda uppdrag inom eldistribution till både större och mindre projekt. Du ansvarar för att uppdragen drivs och når uppsatta mål avseende ekonomisk investering och reinvestering så som tidplan, kvalité samt att krav för arbetsmiljö, och miljö följs. Uppdraget innefattas till exempel av anslutningsärenden, sammanställning av material och dokumentation. I rollen arbetar du med flera uppdrag samtidigt, vilka kan bestå av både nybyggnation och ombyggnation. Det är du som koordinerar entreprenaderna ute på fältet, du håller i trådarna och ser till att deadlines hålls, att arbetet blir gjort i rätt tid och med rätt kvalitet samt att budgeten hålls.

Som byggledare har du ansvar för, och därmed kunskap om:
• arbetsmiljöansvarets fördelning
• bygg- och installationssamordning
• hantering av ekonomiska, tidsmässiga och juridiska risker i byggprojekt
• att leda och kommunicera med olika yrkesgrupper
• entreprenadrätt ABT/AB och byggbranschens standardvillkor, AMA, EBR
• tolka, läsa och förstå olika typer av bygghandlingar
• olika byggnadstekniker och gällande byggnormer
• projektledning
• mätnings- och utsättningsteknik
• bygg- och fastighetslagstiftning
• företagsekonomi
• miljöfrågor kopplat till byggproduktion

KVALIFIKATIONER
För att trivas och göra ett bra jobb vill vi att du har en elektroteknisk utbildning på högskolenivå, eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt som arbtesgivaren bedömer likvärdigt. Den vi söker ska ha kunskaper och erfarenhet inom schakt, förläggning av kabel/kanalisation, nätstationsbyggnation och projektering/beredning inom elkraft. Du behöver ha kunskaper inom dokumentationssystem, gärna DigPro. Vi vill också att du har goda kunskaper i Office-paketet och körkort. Du behöver ha några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.

Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och av byggnation av fibernät. Har du erfarenhet av arbete som entreprenör är det också meriterande.

Vi söker dig som är noggrann, gillar att arbeta strukturerat och har en förmåga att hålla tidsplaner. Du tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter, är inte rädd för att fatta beslut och vet hur du ska driva ditt eget arbete framåt genom att arbeta effektivt. Du arbetar lösningsorienterat och lägger upp ditt arbete på ett proaktivt sätt för att på så sätt undvika att problem uppstår.

Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor är det betydelsefullt med god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Du är engagerad i ditt arbetssätt och tycker att det är spännande med ett företag som expanderar. Du behöver också vara stresstålig och förtroendeingivande.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Byggledare med fokus på infrastrukturprojekt till Karlstad

Ansök    Nov 6    SYSTRA AB    Byggledare
SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team! Om jobbet Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseen... Visa mer
SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team!

Om jobbet
Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som byggledare, projektledare, platschef eller arbetsledare inom infrastruktur. Du kan också ha arbetat inom entreprenad eller konsultverksamhet inom infrastruktur. Har du arbetat med järnväg (BEST), mark, väg eller anläggningskonstruktion är det en merit. Likaså om du arbetat som byggsakkunnig (BPU).


Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.


Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har betongkunskap klass 1, arbete på väg (APV), BASÄSKYDD (SoS-ledare) eller BAS P/U är det meriterande.

B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt.


Tillsammans med medarbetare inom våra andra affärsområden utgår du från vårt kontor i centrala Karlstad.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.


Så, är du en nybyggare som vill vara med och förstärka SYSTRAS verksamhet inom projekt-/byggledning med din unika kompetens? Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar. Läs gärna mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Gary Gustafsson
010-685 06 22
[email protected]

Bitr. affärsområdeschef Anders Lövgärd
010-685 06 16
[email protected]

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
[email protected]

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.


Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Byggledare

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi ... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen, där förvaltningsenheten är en av tre enheter, ansvarar för Karlstads kommuns byggnader. Vårt uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, bidra till stadens utveckling och till bra miljöer för karlstadsborna. Tillsammans skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler.

ARBETSUPPGIFTER
Karlstads kommun är i en mycket spännande och expansiv fas. Då en av våra erfarna byggledare får möjligheten att gå vidare inom organisationen söker vi nu en ny kollega.

Karlstad har ett stort fastighetsbestånd så du kommer att vara en av fyra byggledare där rollen innebär att du leder och planerar ombyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastighetsbestånd. Arbetet sker i nära samarbete med förvaltare, tekniska specialister, verksamheter och entreprenörer. Du kommer även kalkylera och byggkonsultera samt driva utredningar om till exempel fukt, innemiljö och lokalanpassningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning som exempelvis byggingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Alternativt har du erfarenhet som gett dig liknande kompetens så som platschef, byggledare eller annan position med motsvarande arbetsledande uppgifter.

Vi vill att du ska ha några års arbetslivserfarenhet från branschen, helst med byggledning och planering, och ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet från både total- och utförandeentreprenader samt känner dig bekväm inom entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som byggledare är du serviceinriktad och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar. Vidare behöver du vara självständig och ta ansvar för både dig själv och för gruppen. I uppdraget kommer du att ha ansvaret för många pågående arbeten samtidigt och våra arbeten utförs ofta i pågående verksamheter så du behöver kunna kommunicera med många olika typer av människor. Du kan både leda möten och vara en aktiv deltagare. För oss är det även viktigt att ha lust och vilja till lärande och kompetensutveckling samt att dela med sig av sina kunskaper till kollegor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker projektledare bygg

Ansök    Feb 13    Karlstads Byggtjänst, AB    Byggledare
Vi söker projektledare Bygg Vill du jobba med oss? ”Vi har det stora företagets resurser men det lilla företagets fördelar när det gäller snabb kommunikation” Karlstads Byggtjänst AB startade 1984. Vi är idag ca 50 anställda i företaget. Vi växer och behöver därför anställa projektledare. Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanståend... Visa mer
Vi söker projektledare Bygg
Vill du jobba med oss? ”Vi har det stora företagets resurser men det lilla företagets fördelar när det gäller snabb kommunikation”
Karlstads Byggtjänst AB startade 1984. Vi är idag ca 50 anställda i företaget. Vi växer och behöver därför anställa projektledare. Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanstående fokusområden: Entreprenader samt Byggservice. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.karlstadsbyggtjanst.se.
Som projektledare hos oss ansvarar du för hela byggprocessen och genomförandet av projektet. Du involveras tidigt i eventuella och kommande projekt och förväntas vara en nyckelperson som arbetar nära våra beställare och våra arbetsledare. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:


·        Upprätta kalkyler och projektorganisationen
·        Ansvara för planeringsprocessen och byggprocessen i projektgruppen
·        Ansvara för projekteringsprocessen tillsammans med platschef
·        Ekonomiansvar i projektet
·        Driva frågor som kvalité och arbetsmiljö (BAS-P)
·        Upprätthålla kontakten med beställare och myndigheter


Som projektledare hos oss uppskattar vi sidor som kommunikation och ordningssinne. Då du jobbar nära våra beställare i ett tidigt skede av ett projekt, krävs även både lyhördhet och initiativförmåga.
Vi värdesätter att du är med och verkar för ett prestigelöst arbetsklimat där man hjälps åt och där vi har högt i tak. Vi har ett flerårigt och nära samarbete med både beställare och leverantörer, vilket har skapat väldigt nära och goda arbetsrelationer.


Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och som tror dig passa in hos oss. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. I din anställning kommer du ha förmåner så som arbetstidsförkortning, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Vi vill ha din ansökan senast 8 mars. Uttagning/intervjuer kommer att ske löpande. Skicka don ansökan tillsammans med CV till [email protected].


Har du frågor om tjänsten så kontakta HR Lena Hed 072-579 46 03 Visa mindre

Nya utmaningar? Bygg - och Projektledare , Väst

Ansök    Maj 27    SYSTRA AB    Byggledare
Om jobbet:Vill du utvecklas och är sugen på nya utmaningar? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 7000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med detta flera Bygg- och projektledare i Väst! Så, vill du utvecklas? Kom och gör det tillsammans med oss!Du som söker till oss är idag byggledare, projektledare, plats... Visa mer
Om jobbet:Vill du utvecklas och är sugen på nya utmaningar? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 7000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med detta flera Bygg- och projektledare i Väst! Så, vill du utvecklas? Kom och gör det tillsammans med oss!Du som söker till oss är idag byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör inom infrastruktur; såsom väg, järnväg och/eller anläggning. Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:• Järnväg och väg• Anläggning• Beläggning/Asfalt• Berg/Geoteknik• Drift & Underhåll• VA/Ledningar• BesiktningarPå SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. Vi jobbar med både stora och mindre projekt och har flertalet ramavtal nationellt och lokalt.Då vi expanderar söker vi nya medarbetare i hela regionen. Initialt kommer din stationeringsort vara på vårt nya fräscha kontor i Karlstad men möjlighet för annan placering kommer att finnas då flera nya kontor kommer öppnas inom kort. Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses en självklar del i arbetet.Vem är du:Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Vidare har du några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör.Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.Vårt erbjudande:SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!Om SYSTRA:SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.SYSTRA – Confidence moves the worldKontaktuppgifter:Namn: Gary Gustafsson, Regionchef Väst, Project ManagementTel: 076-180 07 96Mail: [email protected]: Linnéa Almqvist, HR-PartnerTel: 073-765 40 66Mail: [email protected] din ansökan till: [email protected] ansökningsdag: 2019-06-16Märk ansökan: Bygg- och projektledare till Väst Visa mindre

Byggledare

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi ... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Tjänsten är placerad på enheten mark- och infrastrukturprojekt på markavdelningen. Enheten har idag 10 medarbetare och huvuduppdraget är att ansvara för planering, samordning, genomförande, projektledning och byggledning i kommunens stora exploaterings- och investeringsprojekt inom stadsbyggnad och infrastruktur inklusive broar och översvämning. Inom enheten finns projektledare, byggledare, projektkommunikatör och informationsförvaltare.

ARBETSUPPGIFTER
Som byggledare kommer du att ingå i en grupp med ansvar för genomförandet av hela processen, från planering till färdig anläggning/område. Du deltar i projektens alla skeden med särskild fokus på projekterings-, upphandlings- och anläggningsskedena. Du kommer att vara en del i en projektgrupp som bildar en viktig kunskapsbank och som gör oss till en god beställare och som ser till att vi håller bra kvalité på våra jobb.

Du är ansvarig för att tillsammans med projektledare förverkliga kommunens intentioner, planering och projekteringen i samverkan med fastighetsägare, näringsidkare, ledningsägare och övriga intressenter. Du arbetar med att upprätta anbudsunderlag inom ramen för reglerna om offentlig upphandling, göra kostnadsberäkningar och ta fram andra underlag. I rollen som byggledare är du beställarens representant, du är den som ansvarar för att från kommunens sida styra entreprenader och hålla i kontakten med entreprenörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som antingen har utbildning inom anläggning/bygg, väg och vatten eller annat relevant kunskapsområde alternativt har förvärvat motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du drivande, utåtriktad med god samarbetsförmåga och bra på att motivera dina kollegor. Vi söker dig som är serviceinriktad, vill lösa uppgiften på bästa sätt och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar tillsammans med alla berörda parter. Som byggledare är du ansvarig för entreprenadens genomförande och resultat i nära samarbete med kollegor, konsulter och entreprenörer, därför är det viktigt att du har en särskilt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Har du erfarenhet av att jobba som byggledare inom exploaterings- och infrastrukturprojekt är det meriterande. Du har goda relevanta kunskaper i entreprenadjuridik och AMA Mark och AF samt AB/ABT.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Nya utmaningar? Bygg - och Projektledare , Väst

Ansök    Mar 21    SYSTRA AB    Byggledare
Om jobbet: Våren, ljuset och solen är här! Energin är på topp men på jobbet harvar du på i samma gamla hjulspår? Vill du utvecklas och är sugen på nya utmaningar? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 7000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med detta flera Bygg- och projektledare i Väst! Så, vill du utveck... Visa mer
Om jobbet:
Våren, ljuset och solen är här! Energin är på topp men på jobbet harvar du på i samma gamla hjulspår? Vill du utvecklas och är sugen på nya utmaningar? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 7000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med detta flera Bygg- och projektledare i Väst! Så, vill du utvecklas? Kom och gör det tillsammans med oss!

Du som söker till oss är idag byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör inom infrastruktur; såsom väg, järnväg och/eller anläggning. Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:

• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. Vi jobbar med både stora och mindre projekt och har flertalet ramavtal nationellt och lokalt.

Då vi expanderar söker vi nya medarbetare i hela regionen. Initialt kommer din stationeringsort vara på vårt nya fräscha kontor i Karlstad men möjlighet för annan placering kommer att finnas då flera nya kontor kommer öppnas inom kort. Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses en självklar del i arbetet.

Vem är du:
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Vidare har du några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska spårket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Gary Gustafsson, Regionchef Väst, Project Management
Tel: 076-180 07 96
Mail: [email protected]

Namn: Linnéa Almqvist, HR-Partner
Tel: 073-765 40 66
Mail: [email protected]

Skicka din ansökan till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 2019-04-21

Märk anökan: Bygg- och projektledare til Väst Visa mindre