Lediga jobb TOPTEMP AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från TOPTEMP AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Erfaren elektriker med fokus på kraftsidan till OneCo!

Ansök    Feb 9    TOPTEMP AB    Installationselektriker
Är du en passionerad elektriker med några år i branschen och tidigare erfarenhet av att arbeta med elnät och högspänning? Noggrann, lösningsorienterad och förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter? Strålande, då är du den vi letar efter till OneCo's team! Denna elektrikerroll efterfrågas i både Stockholm, Göteborg, Karlstad och Jönköping. Krav och Kvalifikationer: Dokumenterad erfarenhet av arbete med elnät och högspänning i n... Visa mer
Är du en passionerad elektriker med några år i branschen och tidigare erfarenhet av att arbeta med elnät och högspänning? Noggrann, lösningsorienterad och förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter? Strålande, då är du den vi letar efter till OneCo's team! Denna elektrikerroll efterfrågas i både Stockholm, Göteborg, Karlstad och Jönköping.
Krav och Kvalifikationer:
Dokumenterad erfarenhet av arbete med elnät och högspänning i några år.
God kommunikationsförmåga och serviceminded attityd gentemot både kunder och kollegor.
B-körkort
ECY-certifikat med fullförda lärlingstimmar

Ansvarsområden:
Utföra service och installation av elektriska system och utrustning med hög kvalitet och precision.
Arbeta med elnät och högspänningsutrustning i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter.
Säkerställa en professionell och vänlig kommunikation med kunder för att förstå deras behov och leverera skräddarsydda lösningar.

Vilka är OneCo?
OneCos ambition är att vara en god bidragsgivare i det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men också teknik för att förenkla och möjliggöra tillväxt och innovation på ett hållbart sätt. Vår vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.


OneCo samarbetar med Toptemp AB. Du kommer att bli anställd av Toptemp som i sin tur hyr ut dig till OneCo.
När du gjort din provanställning är det stor chans att du får bli direktanställd av OneCo.


Ansökan: Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har de kvalifikationer som krävs för att bli en del av teamet på OneCo, skicka in din ansökan så snart som möjligt
Vi ser fram emot att välkomna dig in i teamet! Visa mindre

Elektriker som siktar mot nya höjder?

Ansök    Feb 9    TOPTEMP AB    Installationselektriker
För i det här roliga jobbet får du inte vara höjdrädd! Nu är vi på jakt efter dig som är utbildad elektriker och är intresserad av att arbeta med solcellsinstallationer. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med både solcellsinstallatörer och elektriker som alla jobbar proffsigt och serviceinriktat då tjänsten innebär dagliga kundmöten. ECOKRAFT är ett av Sveriges mest etablerade solcellsföretag och öppnade portarna redan 2008. De jobbar enbart med p... Visa mer
För i det här roliga jobbet får du inte vara höjdrädd!
Nu är vi på jakt efter dig som är utbildad elektriker och är intresserad av att arbeta med solcellsinstallationer.
Du kommer att ingå i ett härligt gäng med både solcellsinstallatörer och elektriker som alla jobbar proffsigt och serviceinriktat då tjänsten innebär dagliga kundmöten. ECOKRAFT är ett av Sveriges mest etablerade solcellsföretag och öppnade portarna redan 2008.


De jobbar enbart med produkter av högsta kvalitet och är därför bäst på marknaden. ECOKRAFT är ett företag som är i ständig rörelse och utveckling, vilket betyder att det finns enorma karriärmöjligheter för rätt person. Om du kan axla rollen, ta ansvar samt producera med högsta möjliga kvalitet är det kanske just du blir nästa ledande montör eller projektledare!
I rollen som elektriker här kommer du huvudsakligen att utgå hemifrån, du har tillgång till tjänstebil, rätt verktyg och utrustning som är nödvändig. Arbetsdagen börjar 07.00 och slutar 16.00, men är du på resa kan det se lite annorlunda ut. Övertid utbetalas givetvis, samt vid längre resor tillkommer traktamente och resetillägg. Vi följer Installationsavtalet vilket gör att du som arbetstagare kan känna dig trygg med oss som arbetsgivare.
Vem är du?
För att söka denna roll har du genomgått hela din elektrikerutbildning och har ECY, du kan dock absolut vara förstaårsmontör. Med andra ord behöver du inte ha all världens erfarenhet, vi värdesätter rätt person! Du måste vara serviceminded i ditt tänk och inte vara rädd för att prata med kunder.
·Installationer och övriga uppgifter ska genomföras med hög kvalitet – du ska vara perfektionist.
· Du ska ha en hög social kompetens – Trevlig och trivas med att träffa kunder.
· Vara en ambassadör för ECOKRAFT och Toptemp – alltid föregå med gott exempel.
Arbetsuppgifter:
· Kabelförlängning och elinstallation
· Koppla växelriktare
· Solcellsinstallation
· Funktionstest med programmering och driftsättning.
Kvalifikationer:
· B-körkort
· Elektrikerutbildning samt ECY certifikat
· Kunna kommunicera på både svenska och engelska
· Ha möjlighet att resa i tjänsten
Vad erbjuder vi då?
Vi är inte helt ute och cyklar, vi vet och vi VILL att våra kollegor ska ha det bästa av det bästa. Vi jobbar konstant med förbättring av arbetsmiljö och hälsa. Därför har vi dessa viktiga delar på plats:
· Friskvårdsbidrag
· Kollektivavtal– vi är med i Installatörsföretagen.
· Rekryteringsbonus till dig som får in fler anställda
· Varierande och spännande arbetsdagar
· Utbildning via ECOKRAFT Academy
· Karriärstege
· Team-aktiviteter
Denna chans får du bara inte missa!
Både Toptemp som du blir anställd av och ECOKRAFT som du kommer att arbeta för är två bolag som växer snabbt och vi vill att du skall vara med på resan!
Tjänsterna här blir tillsatta snabbt så vänta inte tills imorgon!


Märk din ansökan med "Elektriker ECOKRAFT" - Vi ser fram emot just DIN ansökan!
Lycka till! Visa mindre

Eltels nästa planeringskoordinator, är det du?

Ansök    Mar 1    TOPTEMP AB    Produktionskoordinator
Är du en planerare ut i fingerspetsarna, bra på att se helheten och har stor datakompetens? Då skall du läsa vidare här! Som planeringskoordinator hos Eltel har du en mycket viktig roll för att projektet skall flyta på. Dina främsta ansvarsområden kommer att bestå utav planering av produktionen för alla goa elmätartekniker ute i fält. Vilket bland annat inkluderar att se till att rätt arbetshandlingar finns till hands, sätta och följa tidsplaner, säkerstäl... Visa mer
Är du en planerare ut i fingerspetsarna, bra på att se helheten och har stor datakompetens? Då skall du läsa vidare här!
Som planeringskoordinator hos Eltel har du en mycket viktig roll för att projektet skall flyta på. Dina främsta ansvarsområden kommer att bestå utav planering av produktionen för alla goa elmätartekniker ute i fält. Vilket bland annat inkluderar att se till att rätt arbetshandlingar finns till hands, sätta och följa tidsplaner, säkerställa att resurser fördelas på ett bra sätt och se möjligheter i effektivisering av arbetet för teknikerna.
Din roll här är alltså avgörande för att projektet skall flyta på så smidigt som möjligt, både långsiktigt men också i den dagliga driften. Därför är det viktigt att du som person är analytisk, initiativtagande och att du vill vara den så kallade spindeln i nätet!
Krav:
Väldigt god datorvana med stort fokus på Microsoft Excel – Då analysering av data från Eltels beställare är en stor del av arbetsdagen.
Obehindrad svenska och engelska i tal o skrift – Som planerare har du många kontaktytor både internt och externt.
B-körkort – Förekommer en del resor och platsbesökI rollen som planeringskoordinator erbjuds du här arbetstid måndag-fredag med möjlighet att delvis jobba hemifrån. Introduktion och utbildning i arbetet samt möjlighet att få vara med och påverka. Direktrekrytering till Eltel med uppstart enligt överenskommelse.


Ansök nu via länken på sidan eller skicka ditt CV till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Är du händig, gillar att resa och vill tjäna goa pengar? Se hit!

Ansök    Apr 8    TOPTEMP AB    Elmontör
Är du händig, gillar att resa och vill tjäna goa pengar? Då är du den vi söker! Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team. Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens... Visa mer
Är du händig, gillar att resa och vill tjäna goa pengar? Då är du den vi söker!

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.
Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av toptempfamiljen!
Här får du chansen att ansluta till ett härligt team montörer som nyligen startat upp på detta stora och spännande projekt. Arbetet innebär byten av elmätare, där du bitvis kommer att jobba dig runt om i Sverige bland annat i Västra Götaland och Uppland. Du får egen servicebil under rotationen, verktyg och kläder efter väder, allt för att du ska kunna göra ett så grymt jobb som möjligt. Detta är ett jobb där du kommer att jobba i 7/7 rotation (1 vecka jobb – 1 vecka ledigt) vilket innebär att du ger allt o kämpar på de 7 dagarna du jobbar för att sedan vara långledig, hur bra!!? :D
Nästa uppstart sker i augusti.


Krav:
Händig och gärna praktiskt anlagd, erfarenhet inom el eller byggplats är meriterande men inte ett krav.
B – Körkort för manuell bil.
Goda kunskaper i både svenska och engelska
Van vid att jobba långa dagar och utomhus

Egenskaper:
Jobbar självständigt och effektivt
Trivs med utomhusarbete i alla slags väder
Tekniskt intresserad
God förmåga till planering
Förmåga att maximera ditt arbete med grym kvalitet

Arbetsuppgifter:
Byte av elmätare i bland annat fastigheter
Dokumentera arbete i form av foto och text
Ha en kontinuerlig dialog med sin närmsta ledare

Arbetstider:
7/7 rotation (arbete 1 vecka onsdag-onsdag, ledig 1 vecka)

Vi erbjuder:
Fast lön med goda bonusmöjligheter
Boende, traktamente och reseersättning
Bil, telefon, verktyg och arbetskläder
Interna kurs hos EltelAnsökan sker via mail: [email protected] Visa mindre

Resande elektriker med hela Sverige som din arbetsplats!

Ansök    Maj 12    TOPTEMP AB    Industrielektriker
Nu söker vi dig som är utbildad elektriker som vill hoppa på Eltels stora femårsprojekt! Här får du möjlighet att ingå i ett internationellt team med spännande utmaningar och arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är självständig, gillar att resa och har en god förmåga till att maximera ditt arbete samtidigt som du har ett gott öga för kvalitét. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med nätstationer, det kan även förekomma an... Visa mer
Nu söker vi dig som är utbildad elektriker som vill hoppa på Eltels stora femårsprojekt!


Här får du möjlighet att ingå i ett internationellt team med spännande utmaningar och arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är självständig, gillar att resa och har en god förmåga till att maximera ditt arbete samtidigt som du har ett gott öga för kvalitét.


Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med nätstationer, det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som felsökning och driftsättning. Detta är en resande tjänst där man bitvis rör sig runt om i Sverige för att utföra sina arbetsuppgifter. Man arbetar främst utomhus, så det är viktigt att du ska trivas med utomhusarbete och kunna klara av att arbeta i diverse väderförhållanden.


Vi står för boende och eventuella resekostnader!


Låter detta som dig? Ansök då redan idag för att få chansen att ingå i vårt goa team!
Nästa uppstart sker i början på juni.
Krav:
· ECY eller AL licens
· B körkort för manuell bil
· Teknisk förståelse, PC/PDA
· Goda kunskaper i svenska och engelska
Egenskaper:
· Vana vid att jobba självständigt
· Bra bilförare
· Trivs med utomhusarbete
· Har förmåga att maximera sitt arbete med en grym kvalitet


Arbetsuppgifter:
· Byta elmätare inom industri och kommersiella fastigheter (önskvärt om du har erfarenhet inom detta)
· Ha kontinuerlig dialog med sin närmsta ledare
· Dokumentera arbete i form av foto och text
Arbetstid:
· Måndag – torsdag, 40 timmar/veckan


Vi erbjuder:
· Ett långsiktigt och stabilt projekt
· Möjlighet att utvecklas till ledande montör
· Möjlighet till intern rekrytering efter projektets slut 2025
· Arbete i en väletablerad internationell firma med 7500 anställda fördelat på 8 länder
· Mobil, PDA
· Specialbyggd bil och verktyg
· Arbetskläder och skor för alla årstider
· Fast månadslön
· Traktamente och boende vid behov
· ESA 19, HLR och AMS
· Interna kurser hos Eltel Visa mindre