Lediga jobb H-Day AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från H-Day AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Digital marknadsföring / Copywriting - SEO/SEM

Ansök    Maj 25    H-Day AB    Marknadsförare
Vi forsätter vår starka tillväxtresa och tillsätter nu en ny tjänst för digital marknadsföring med inrikting mot SEO, SEM och Copywriting med fokus på E-Handel. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du har ett stort intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring. Det här är rätt arbetsplats för dig som brinner för och vill utveckla din sp... Visa mer
Vi forsätter vår starka tillväxtresa och tillsätter nu en ny tjänst för digital marknadsföring med inrikting mot SEO, SEM och Copywriting med fokus på E-Handel.
Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du har ett stort intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring. Det här är rätt arbetsplats för dig som brinner för och vill utveckla din spets inom E-handel och SEO/SEM/Copywriting.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i rollen inom digital marknadsföring. Har du ett brinnande intresse för Google och vill jobba datadrivet så passar du extra bra in i vårt team.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper. Det är också det som avgör om tjänsten får en junior eller senior inriktning.


Vi söker dig:
Som person är du driven, nyfiken, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vi som arbetar på H-day kännetecknas som doers med en hög drivkraft att vara bättre idag än vad vi var igår - vi verkställer våra planer och når våra mål.
Har ett stort driv i att utvecklas i SEM/SEO och/eller Copywriting med inriktning mot E-handel. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i Google Ads, Google trends, Ahrefs/Semrush och Mailchimp.
Behärskar Sökordsanalylser och strategisk arbete inom både SEM och/eller SEO.
Älskar att skriva säljande och fängslade texter som är personliga, engagerar läsaren och är informativa i en härlig mix.
Är kreativ och engagerad av den tekniska delen av både SEO och/eller SEM.Arbetsuppgifterna:
- Research, sökordanalys och produktion av innehåll till våra produkter, kategorisidor, nyhetsbrev, magasin och till viss del annonstexter.
- Kreativt skrivande i form av både kortare rubriker, captions till sociala medier samt diverse andra texter.
- Strategiskt och analytiskt SEO/SEM-arbete med fokus på lönsam trafik.
- Arbete och analys i Google Ads med att skapa och förbättra annonser.


Egenskaper och intressen som vi värdesätter:
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Ansvarstagande
- Intresse för upplevelser och presenter
- Prestigelös
- Får saker och uppgifter gjorda
- Erfarenhet av annan E-handel
- Har jobbat med sälj och digital marknadsföring.
- Bakgrund som SEO- eller SEM-Specialist med fokus på copy
- Driver egna projet och har lätt för att planera sin egen tid på ett ansvarsfullt sätt


Övrigt:
Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Digital marknadsföring” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan.


Om happy-day.se:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel och god lönsamhet.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

E-commerce, Service and Sales

Ansök    Jan 4    H-Day AB    Account manager
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter till både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits sedan 2016 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstärkning till vårt Team. Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda. Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu... Visa mer
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter till både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits sedan 2016 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstärkning till vårt Team.
Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning eller kundtjänst av något slag och vi tror att det är en extra bra matchning mellan oss om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifter:
- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.
- Sköta kontakter med våra arrangörer runt om i Sverige.
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Qliro.
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.
Din profil:
Vi söker dig som är driven, nyfiken, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vi som arbetar på H-day AB kännetecknas som doers med en hög drivkraft att vara bättre idag än vad vi var igår - Vi verkställer våra planer och når våra mål.
Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.
Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Ansvarstagande
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Prestigelös
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Erfarenhet av annan E-handel
- Förmåga att kunna uttrycka dig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter
-Lätt att skapa goda relationer med både medarbetare, arrangörer, leverantörer och kunde.


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Service and Sales” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan. Tjänsten tillsätts löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected]


Om happy-day.se
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
Happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel med god lönsamhet och är idag ett av de ledande företagen i vår bransch.
Upplevelserna vi säljer utförs båda av oss själva samt genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket annat. Visa mindre

Kundtjänst E-Handel / Customer Success

Ansök    Okt 26    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team. Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda. Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi sök... Visa mer
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team.
Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i vårt Customer Succsess Team. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning eller kundtjänst av något slag och vi tror att det är en extra bra matchning mellan oss om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifterna i vårt Customer Succsess Team:
- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund.
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna, samt packa presentboxar till slutkund.
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.
Din profil:
Vi söker dig som är driven, nyfiken, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vi som arbetar på H-day kännetecknas som doers med en hög drivkraft att vara bättre idag än vad vi var igår - vi verkställer våra planer och når våra mål.
Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.
Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Ansvarstagande
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Prestigelös
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Erfarenhet av annan E-handel
- Förmåga att kunna uttrycka dig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Customer Succsess Team” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan. Tjänsten tillsätts löpande.


Om happy-day.se
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel med god lönsamhet och är idag ett av de ledande företagen i vår bransch.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer.
Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Kundtjänst E-Handel / Customer Success

Ansök    Apr 12    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team. Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda. Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi sök... Visa mer
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team.
Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i vårt Customer Succsess Team. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning eller kundtjänst av något slag och vi tror att det är en extra bra matchning mellan oss om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifterna i vårt Customer Succsess Team:
- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund.
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna, samt packa presentboxar till slutkund.
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.
Din profil:
Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.
Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Ansvarstagande
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Prestigelös
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Erfarenhet av annan E-handel
- Förmåga att kunna uttrycka dig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Customer Succsess Team” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan. Tjänsten tillsätts löpande.


Om happy-day.se
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel med god lönsamhet och är idag ett av de ledande företagen i vår bransch.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer.
Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Kundtjänst E-Handel / Customer Success

Ansök    Jan 8    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team. Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda. Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi sö... Visa mer
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team.
Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i vårt Customer Succsess Team. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning eller kundtjänst av något slag och vi tror att det är en extra bra matchning mellan oss om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifterna i vårt Customer Succsess Team:
- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund.
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna.
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Din profil:
Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.
Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Ansvarstagande
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Prestigelös
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Erfarenhet av annan E-handel
- Förmåga att kunna uttrycka dig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Customer Succsess Team” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan. Tjänsten tillsätts löpande.


Om happy-day.se
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel med god lönsamhet och är idag ett av de ledande företagen i vår bransch.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer.
Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Praktik digital marknadsföring - SEO/SEM

Ansök    Apr 21    H-Day AB    Marknadsförare
Nu öppnar vi upp för praktikplatser inom SEO, SEM och Copywriting och andra skribentroller med inriktning mot e-handel. Happy-day.se erbjuder löpande praktikplatser. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du utbildar dig inom digital marknadsföring/kommunikation och ska ut på din sista LIA-period, men såklart kan även andra typer av praktik och internship också f... Visa mer
Nu öppnar vi upp för praktikplatser inom SEO, SEM och Copywriting och andra skribentroller med inriktning mot e-handel.
Happy-day.se erbjuder löpande praktikplatser. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du utbildar dig inom digital marknadsföring/kommunikation och ska ut på din sista LIA-period, men såklart kan även andra typer av praktik och internship också fungera.
Det här är rätt praktikplats för dig som brinner för digital marknadsföring med inrikting mot E-handel och vill lära dig hur optimering inom SEO och SEM fungerar samt vill utveckla ditt skrivande som copywriter.
Beroende på vad har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan en praktik hos oss hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få nyttig och bra erfarenhet inom digital marknadsföring med inriktning mot E-handel.


Våra praktikperioder är på minst 10 veckor men vi tycker att det är mer optimalt med 20 veckor.
Du kommer att få arbeta i vårt team med riktiga uppgifter i kombination med att du utbildas.
Uppläggen är lite olika beroende på om det är första eller andra perioden.


Vad vill vi se i din ansökan till oss:
När du vill praktisera hos oss
Vad du hoppas få ut av din praktik
Vad din största drivkraft är för att arbeta med digital marknadsföring.


Låter det här som något som passar dig? Vi intervjuar löpande och tillsättning av tjänster kan ske innan det sista ansökningsdatumet. Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Praktik” i mejlets ämnesrad.


Om happy-day.se:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Jobba i vårt Customer Success Team?

Ansök    Dec 27    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team. Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda. Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi sö... Visa mer
Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team.
Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i vårt Customer Succsess Team. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning eller kundtjänst av något slag och vi tror att det är en extra bra matchning mellan oss om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifterna i vårt Customer Succsess Team:
- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund.
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna.
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Din profil:
Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.
Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Ansvarstagande
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Prestigelös
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Erfarenhet av annan E-handel
- Förmåga att kunna uttrycka dig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Customer Succsess Team” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan. Tjänsten tillsätts löpande.


Om happy-day.se
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel med god lönsamhet och är idag ett av de ledande företagen i vår bransch.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer.
Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare E-Handel

Ansök    Nov 29    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Vi är idag ett team på 5 medarbetare samt ett antal konsulter och är nu i en fas där vi ska bli ännu fler. Vi forsätter vår starka tillväxtresa och tillsätter nu en ny tjänst som kundtjänstmedarbetare med inrikting mot service med försäljning med fokus på E-Handel. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tro... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.
Vi är idag ett team på 5 medarbetare samt ett antal konsulter och är nu i en fas där vi ska bli ännu fler.
Vi forsätter vår starka tillväxtresa och tillsätter nu en ny tjänst som kundtjänstmedarbetare med inrikting mot service med försäljning med fokus på E-Handel.
Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel. Det här är rätt arbetsplats för dig som brinner för och vill utveckla din spets inom E-handel och service.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i rollen som kundtjänstmedarbetare. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifterna som kundtjänst-/E-Handelsmedarbetare är:
- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund.
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna, samt packa presentboxar till slutkund.
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.
Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.
Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Ansvarstagande
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Prestigelös
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Erfarenhet av annan E-handel
- Förmåga att kunna uttrycka sig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:
Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.
Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”kundtjänst” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan.
Om happy-day.se
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel och god lönsamhet.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer.
Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Praktik digital marknadsföring - SEO/SEM

Ansök    Jan 8    H-Day AB    Marknadsförare
Nu öppnar vi upp för praktikplatser inom SEO, SEM och Copywriting och andra skribentroller med inriktning mot e-handel. Happy-day.se erbjuder löpande praktikplatser. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du utbildar dig inom digital marknadsföring/kommunikation och ska ut på din sista LIA-period, men såklart kan även andra typer av praktik och internship också f... Visa mer
Nu öppnar vi upp för praktikplatser inom SEO, SEM och Copywriting och andra skribentroller med inriktning mot e-handel.
Happy-day.se erbjuder löpande praktikplatser. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du utbildar dig inom digital marknadsföring/kommunikation och ska ut på din sista LIA-period, men såklart kan även andra typer av praktik och internship också fungera.
Det här är rätt praktikplats för dig som brinner för digital marknadsföring med inrikting mot E-handel och vill lära dig hur optimering inom SEO och SEM fungerar samt vill utveckla ditt skrivande som copywriter.
Beroende på vad har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan en praktik hos oss hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få nyttig och bra erfarenhet inom digital marknadsföring med inriktning mot E-handel.


Våra praktikperioder är på minst 10 veckor men vi tycker att det är mer optimalt med 20 veckor.
Du kommer att få arbeta i vårt team med riktiga uppgifter i kombination med att du utbildas.
Uppläggen är lite olika beroende på om det är första eller andra perioden.


Vad vill vi se i din ansökan till oss:
När du vill praktisera hos oss
Vad du hoppas få ut av din praktik
Vad din största drivkraft är för att arbeta med digital marknadsföring.


Låter det här som något som passar dig? Vi intervjuar löpande och tillsättning av tjänster kan ske innan det sista ansökningsdatumet. Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Praktik” i mejlets ämnesrad.


Om happy-day.se:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Praktik digital marknadsföring - SEO/SEM

Ansök    Sep 12    H-Day AB    Marknadsförare
Nu öppnar vi upp för praktikplatser inom SEO, SEM och Copywriting och andra skribentroller med inriktning mot e-handel. Happy-day.se erbjuder löpande praktikplatser. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du utbildar dig inom digital marknadsföring/kommunikation och ska ut på din sista LIA-period, men såklart kan även andra typer av praktik och internship också f... Visa mer
Nu öppnar vi upp för praktikplatser inom SEO, SEM och Copywriting och andra skribentroller med inriktning mot e-handel.
Happy-day.se erbjuder löpande praktikplatser. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du utbildar dig inom digital marknadsföring/kommunikation och ska ut på din sista LIA-period, men såklart kan även andra typer av praktik och internship också fungera.
Det här är rätt praktikplats för dig som brinner för digital marknadsföring med inrikting mot E-handel och vill lära dig hur optimering inom SEO och SEM fungerar samt vill utveckla ditt skrivande som copywriter.
Beroende på vad har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan en praktik hos oss hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få nyttig och bra erfarenhet inom digital marknadsföring med inriktning mot E-handel.


Våra praktikperioder är på minst 10 veckor men vi tycker att det är mer optimalt med 20 veckor.
Du kommer att få arbeta i vårt team med riktiga uppgifter i kombination med att du utbildas.
Uppläggen är lite olika beroende på om det är första eller andra perioden.Vad vill vi se i din ansökan till oss:
När du vill praktisera hos oss
Vad du hoppas få ut av din praktik
Vad din största drivkraft är för att arbeta med digital marknadsföring.Låter det här som något som passar dig? Vi intervjuar löpande och tillsättning av tjänster kan ske innan det sista ansökningsdatumet. Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Praktik” i mejlets ämnesrad.


Om happy-day.se:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Presentpackare, E-handel (deltid)

Ansök    Sep 1    H-Day AB    Packare
Söker du ett extrajobb? Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter ... Visa mer
Söker du ett extrajobb? Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Vi är idag ett team på 5 fasta medarbetare i Karlstad och behöver nu ytterligare förstärkning.


Arbetsuppgifterna som Presentpackare är:


Som Presentpackare är dina huvudsakliga uppgifter att planera, skriva ut värdebevis, packa och skicka presentboxar.


Vi är ett litet team som jobbar tätt med varandra. I vissa fall kan du även behöva stötta dina kollegor med andra arbetsuppgifter. Det kan bland annat vara orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna.


Vi ser att du som söker är snabbfotad och det är fördelaktigt om du gillar att pyssla.


Rollen som Presentpackare är en viktig del av vårt tjänst då våra presentboxar är en del av totalupplevelsen för kunden som köper upplevelsen, men framförallt för kunden som får presenten.


Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Gillar att arbeta i högt tempo
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Pyssla
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Digital marknadsföring
- Förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Det beror på dina förutsättningar och intressen.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Presentpackare (deltid)” i mejlets ämnesrad.
Har du några frågor eller funderingar? Skicka dem gärna till [email protected]. Märk även då vilken tjänst det gäller. Visa mindre

Digital marknadsföring - SEO/SEM

Ansök    Sep 12    H-Day AB    Marknadsförare
Vi forsätter vår starka tillväxtresa och tillsätter nu en ny tjänst för digital marknadsföring med inrikting mot SEO, SEM och Copywriting med fokus på E-Handel. Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du har ett stort intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring. Det här är rätt arbetsplats för dig som brinner för och vill utveckla din sp... Visa mer
Vi forsätter vår starka tillväxtresa och tillsätter nu en ny tjänst för digital marknadsföring med inrikting mot SEO, SEM och Copywriting med fokus på E-Handel.
Vi är en E-handel som är ledande inom vårt segment, upplevelser och upplevelsepresenter. Vi tror att det är en extra bra matchning om du har ett stort intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring. Det här är rätt arbetsplats för dig som brinner för och vill utveckla din spets inom E-handel och SEO/SEM/Copywriting.
Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i rollen inom digital marknadsföring. Har du ett brinnande intresse för Google och vill jobba datadrivet så passar du extra bra in i vårt team.
Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper. Det är också det som avgör om tjänsten får en junior eller senior inriktning.


Vi söker dig:
Som person är du driven, nyfiken, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vi som arbetar på H-day kännetecknas som doers med en hög drivkraft att vara bättre idag än vad vi var igår - vi verkställer våra planer och når våra mål.
Har ett stort driv i att utvecklas i SEM/SEO och/eller Copywriting med inriktning mot E-handel. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i Google Ads, Google trends, Ahrefs/Semrush och Mailchimp.
Behärskar Sökordsanalylser och strategisk arbete inom både SEM och/eller SEO.
Älskar att skriva säljande och fängslade texter som är personliga, engagerar läsaren och är informativa i en härlig mix.
Är kreativ och engagerad av den tekniska delen av både SEO och/eller SEM.Arbetsuppgifterna:
- Research, sökordanalys och produktion av innehåll till våra produkter, kategorisidor, nyhetsbrev, magasin och till viss del annonstexter.
- Kreativt skrivande i form av både kortare rubriker, captions till sociala medier samt diverse andra texter.
- Strategiskt och analytiskt SEO/SEM-arbete med fokus på lönsam trafik.
- Arbete och analys i Google Ads med att skapa och förbättra annonser.


Egenskaper och intressen som vi värdesätter:
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Ansvarstagande
- Intresse för upplevelser och presenter
- Prestigelös
- Får saker och uppgifter gjorda
- Erfarenhet av annan E-handel
- Har jobbat med sälj och digital marknadsföring.
- Bakgrund som SEO- eller SEM-Specialist med fokus på copy


Övrigt:
Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.


Ansökan:
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Digital marknadsföring” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan.


Om happy-day.se:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.
happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel och god lönsamhet.
Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva. Visa mindre

Kundservicemedarbetare E-Handel

Ansök    Nov 22    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tid... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.
Arbetsuppgifterna som kundtjänst/E-Handels medarbetare är:


- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser


- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund


- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna, samt packa och skicka ut presentboxar till slutkund.


- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Vi ser att du som söker är serviceinriktad, har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder. Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt
Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, likaså kan den här rekryteringen utmynna i en kombinerad tjänst eller två tjänster. Det beror på vem du är, din kompetens och dina intressen.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!


Har du några frågor eller funderingar? Skicka dem gärna till [email protected]. Visa mindre

Copywriter som älskar upplevelser och e-handel

Ansök    Sep 1    H-Day AB    Copywriter
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Om oss: Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de ann... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Om oss:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och e-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i rollen som Copywriter. Gillar du att skriva texter som är personliga och fångar läsaren, har ett brinnande intresse för Google och vill jobba datadrivet så passar du in extra bra i vårt team.


Arbetsuppgifterna som copywriter är:
- Research och produktion av innehåll till våra produkter, kategorisidor, nyhetsbrev, magasin och till viss del annonstexter.
- Kreativt skrivande i form av både kortare rubriker, captions till sociala medier samt diverse andra texter.
- Via texter säkerställa att vi får bästa organiska synlighet (SEO).
Vi söker dig:
Som person är du driven, nyfiken, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vi som arbetar på H-day kännetecknas som doers med en hög drivkraft att vara bättre idag än vad vi var igår - vi verkställer våra planer och når våra mål.
Egenskaper och intressen som vi värdesätter:
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning och analys
- Intresse för upplevelser och presenter


Vi ser att du som söker älskar att skriva fängslande och informativa texter. Du får gärna ha erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och digital marknadsföring. Det är extra meriterande om du har en bakgrund som SEO- eller SEM-Specialist med fokus på copy, men inte ett krav.
Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.


Övrigt:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, likaså kan den här rekryteringen utmynna i en kombinerad tjänst eller två tjänster. Det beror på vem du är, din kompetens och dina intressen.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med ”Copywriter” i mejlets ämnesrad.
Har du några frågor eller funderingar? Skicka dem gärna till [email protected]. Märk även då vilken tjänst det gäller. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare E-Handel

Ansök    Sep 1    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Vi är idag ett team på 5 medarbetare samt ett par konsulter och är nu i en fas där vi ska bli ännu fler. Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom ... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Vi är idag ett team på 5 medarbetare samt ett par konsulter och är nu i en fas där vi ska bli ännu fler.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.
Arbetsuppgifterna som kundtjänst-/E-Handelsmedarbetare är:


- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser


- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund


- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna, samt packa presentboxar till slutkund.


- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Vi ser att du som söker är serviceinriktad, har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder. Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Belastningen i kundtjänst varierar under olika delar av året.


Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig, engagerad och vill ta ett stort ansvar
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt
Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Förmåga att kunna uttrycka sig i tal och text
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, likaså kan den här rekryteringen utmynna i en kombinerad tjänst eller två tjänster. Det beror på vem du är, din kompetens och dina intressen.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Ansökningar skickas till [email protected]. Var noggrann med att märka ansökan med "Kundtjänstmedarbetare" i mejlets ämnesrad.
Har du några frågor eller funderingar? Skicka dem gärna till [email protected]. Märk även då vilken tjänst det gäller. Visa mindre

Kundtjänst: Customer Suport Manager till växande e-handel

Ansök    Aug 26    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tid... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Arbetsuppgifterna som Customer Suport Manager/E-Handelsmedarbetare är:


- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post, telefon och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform, i klarna samt packa och skicka ut presentboxar till slutkund.
- Outreach-marknadsföring och kontakt med influencers för samarbeten
- Publicera det dagliga flödet i Sociala medier (Instagram, Facebook m.m.)
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt, både internt och för våra kunder.


Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder. Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:


- Driftig och engagerad
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:


- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:


Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, likaså kan den här rekryteringen utmynna i en kombinerad tjänst eller två tjänster. Det beror på vem du är, din kompetens och dina intressen.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Har du några frågor om tjänsten? Skicka dem till [email protected].
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare E-Handel

Ansök    Sep 8    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tid... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Arbetsuppgifterna som kundtjänst/E-Handels medarbetare är:


- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform, i klarna samt packa och skicka ut presentboxar till slutkund.
- Outreach-marknadsföring och kontakt med influensers för samarbeten
- Publicera det dagliga flödet i Sociala medier (Instagram, Facebook)
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Vi ser att du som söker är serviceinriktad, har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder. Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:


- Driftig och engagerad
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:


- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:


Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, Likaså kan den här rekryteringen utmynna i en kombinerad tjänst eller två tjänster. Det beror på vem du är, din kompetens och dina intressen.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Copywriters som älskar upplevelser och e-handel

Ansök    Okt 13    H-Day AB    Copywriter
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Om oss: Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de ann... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Om oss:
Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och e-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i rollen som Copywriter. Gillar du att skriva texter som är personliga och fångar läsaren, har ett intresse och gärna brinner för google och att jobba datadrivet så passar du in extra bra i vårt team.


Arbetsuppgifterna som copywriter är:
- Research och produktion av innehåll till våra produkter, kategorisidor nyhetsbrev, magasin och till viss del annonstexter.
- Kreativt skrivande i form av både kortare rubriker, captions till sociala medier samt diverse andra texter.


Vi söker dig:
Som person är du driven, nyfiken och har en positiv attityd. Vi som arbetar på H-day kännetecknas som doers med en hög drivkraft att vara bättre idag än vad vi var igår - vi verkställer våra planer och når våra mål.
Egenskaper och intressen som vi värdesätter:


- Flexibel


- Effektiv och noggrann


- Digital marknadsföring


- Administration i digitala kanaler och verktyg


- Försäljning och analys


- Intresse för upplevelser och presenter


Vi ser att du som söker älskar att skriva fängslande och informativa texter. Du får gärna ha erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och digital marknadsföring. Det är extra meriterande om du har en bakgrund som SEM-Specialist med fokus på copy, men inte ett krav.
Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.


Övrigt:
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare E-Handel

Ansök    Dec 21    H-Day AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad. Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter. Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tid... Visa mer
Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Arbetsuppgifterna som kundtjänst/E-Handels medarbetare är:


- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser
- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund
- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform, i klarna samt packa och skicka ut presentboxar till slutkund.
- Outreach-marknadsföring och kontakt med influensers för samarbeten
- Publicera det dagliga flödet i Sociala medier (Instagram, Facebook)
- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Vi ser att du som söker är serviceinriktad, har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder. Vi är fortfarande ett mindre team, men med ett stort ansvar, och att jobba i ett mindre företag innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser att du motiveras av växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:


- Driftig och engagerad
- Förtroendeingivande och serviceinriktad
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:


- Digital marknadsföring
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Försäljning, rådgivning och support
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:


Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, Likaså kan den här rekryteringen utmynna i en kombinerad tjänst eller två tjänster. Det beror på vem du är, din kompetens och dina intressen.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre