Lediga jobb Gina Tricot AB i Karlstad

Se alla lediga jobb från Gina Tricot AB i Karlstad. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlstad som finns inom det yrket.

Säljare med visuellt fokus

Som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du har en kreativ höjd och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad. Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner för kundservice och att möta kunden förstår vikten av detta vilket leder till nöjda kunder och lönsamma affär... Visa mer
Som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du har en kreativ höjd och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad.

Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner för kundservice och att möta kunden förstår vikten av detta vilket leder till nöjda kunder och lönsamma affärer.

Som person tycker du om att arbeta i grupp och är bra på att inspirera, kommunicera samt att engagera andra och gillar att vara en del i ett team. Du är öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera under korta ledtider.

Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet från butiksarbete, gärna inom mode och kläder.
- Tidigare erfarenhet av visual merchandising i detaljhandeln.
- Tidigare erfarenhet inom sälj och säljutbildning är meriterande.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20h/v, där provanställning tillämpas.

Är du rätt person för utmaningen?
Mejla ansökan till BC Cilla [email protected] Sista ansökningsdag 15/5-22. Visa mindre

Säljare med visuellt fokus

Som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot i Karlstad Bergvik är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du är kreativ och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad med god känsla för färg och form. Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner och förstår vikten av kundbemötandet och service vilket leder till... Visa mer
Som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot i Karlstad Bergvik är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du är kreativ och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad med god känsla för färg och form.

Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner och förstår vikten av kundbemötandet och service vilket leder till nöjda kunder och lönsamma affärer.

Som person tycker du om att arbeta i grupp och är bra på att inspirera, kommunicera samt att engagera andra och gillar att vara en del i ett team. Du är öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera under korta ledtider. Tjänsten innebär även kvälls/helg jobb.

- Tidigare butiksarbete är meriterande
- Tidigare erfarenhet inom sälj och säljutbildning är meriterande
- Tidigare erfarenhet av merchandising är en merit


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20h/v med chans till fler timmar med start mars 2023. Vi tillämpar provanställning.

Är du rätt person för utmaningen? Mejla din ansökan omgående till BC, Cilla Karlsson, på [email protected] senast 10/2 Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta Cilla Karlsson 054-568950. Visa mindre

Butikssäljare med visuellt fokus

ARBETA PÅ GINA TRICOT Nu söker vi en driven och kreativ person för rollen som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot. Om du har en passion för mode och ett öga för visuell presentation så är detta en spännande möjlighet för dig! OM ROLLEN Som säljare med visuellt fokus blir du drivande för att Gina Tricots koncept visualiseras och optimeras i butik. Din passion för mode väl till hands när du samarbetar nära med butikschef för att utveckla butiken och s... Visa mer
ARBETA PÅ GINA TRICOT
Nu söker vi en driven och kreativ person för rollen som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot. Om du har en passion för mode och ett öga för visuell presentation så är detta en spännande möjlighet för dig!
OM ROLLEN
Som säljare med visuellt fokus blir du drivande för att Gina Tricots koncept visualiseras och optimeras i butik. Din passion för mode väl till hands när du samarbetar nära med butikschef för att utveckla butiken och stärka Gina Tricot som varumärke. I dina arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att vi alltid levererar en bra upplevelse för våra kunder. Tillsammans med ditt visuella ansvar har du självklart också rollen som säljare där du alltid sätter kunden i fokus.
VEM ÄR DU?
Du är en passionerad kreatör med en genuin känsla för färg, form och mode. Din drivkraft ligger i att förstå hur Gina Tricots koncept bäst kan visualiseras och optimeras i butiken för att maximera försäljningen. Utöver detta är du en skicklig kommunikatör som trivs i en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Din kunskap inom mekanisk försäljning använder du för att stötta teamet inom produktkunskap.
Kvalifikationer:
• Erfarenhet av en liknande roll som Visual Merchandiser/säljare.
• Intresse att arbeta med snabbrörliga modeprodukter, deadlines och problemlösning.
• Erfarenhet av att mäta försäljning genom produktanalysering och nyckeltal.
• Flexibel gällande arbetstider och har möjlighet att jobba både helger och kvällar.
VAD ERBJUDER VI?
När du börjar din karriär hos oss välkomnas du till ett team med fantastiska kollegor. I Gina Tricot Smile Academy får du inte bara kunskap om företaget och försäljningsteknik – du blir också en del av ett stort community och får möjlighet att knyta kontakter med andra likasinnade. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där gemenskapen är stark och där du verkligen får känna dig som en del av laget.
Tjänsten är på 24h/v. Vi tillämpar provanställning.
Är du rätt person för utmaningen? Intervjuer och tillsättning sker löpande. Visa mindre

Butikschef Karlstad City

Ansök    Apr 27    Gina Tricot AB    Butikschef
MORE THAN A JOB At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to join... Visa mer
MORE THAN A JOB

At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place.

Vi söker nu en butikschef till vår butik i Karlstad City. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader, 35h/v med start i augusti.

Vi ser naturligtvis att du har ett stort intresse för mode och trender men lika viktigt är att du brinner och förstår vikten av kundbemötande och service vilket leder till nöjda kunder och lönsamma affärer.

Som vår Butikschef är det av yttersta vikt att du hanterar rollen som ledare och har god kunskap och förmåga att i samarbete med din Regionchef coacha och entusiasmera personal samt driva försäljningen framåt.

Vi söker dig som har / är:

- Flera års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln.
- Visuell kunskap och erfarenhet är meriterande.
- Erfarenhet och intresse av försäljning och nyckeltal.
- Driven i rollen som ledare och har god kunskap och förmåga att coacha och entusiasmera personal samt driva försäljningen framåt.
- Öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du kan prioritera under korta ledtider.
- Uppskattar varierade arbetstider då både dag och kvällsjobb förekommer.
Som butikschef i vår butik i Karlstad blir du en viktig pusselbit i ett företag som ständigt växer och utvecklas. Ta chansen att arbeta i en spännande och utvecklande miljö. Det är viktigt för oss med samhörighet, därför eftersträvas en ”vi-känsla” i alla led, från huvudkontor till butik.

Är du rätt person för utmaningen, mejla din CV samt kort presentation av dig själv till regionchef [email protected]. Sista ansökningsdag 30 maj 2021. Har du frågor kontakta Emma Ottosson 072-078 00 56 .

Intervjuer kommer att se löpande och vi tillämpar provanställning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Butikssäljare

Som säljare på Gina Tricot är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du har en kreativ höjd och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad med god känsla för färg och form. Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner och förstår vikten av kundbemötandet och service vilket leder till nöjda kunder och lönsamma af... Visa mer
Som säljare på Gina Tricot är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du har en kreativ höjd och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad med god känsla för färg och form.

Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner och förstår vikten av kundbemötandet och service vilket leder till nöjda kunder och lönsamma affärer.

Som person tycker du om att arbeta i grupp och är bra på att inspirera, kommunicera samt att engagera andra och gillar att vara en del i ett team. Du är öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera under korta ledtider.

- Tidigare butiksarbete är ett krav
- Tidigare erfarenhet inom sälj och säljutbildning är meriterande
- Du kommer arbeta kvällar och helgerÄr du rätt person för utmaningen skicka in din ansökan nu, sista ansökningsdag 20/8-21. Intervjuer och tillsättning sker löpande. Visa mindre