Lediga jobb som Trädgårdsodlare i Karlstad

Se lediga jobb som Trädgårdsodlare i Karlstad. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlstad som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsmästare

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på driftenheten gata-park som sköter om kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen re... Visa mer
Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftenheten gata-park som sköter om kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en trädgårdsmästare som vill arbeta med grönyteskötsel i våra parker och grönområden. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad. Arbetet kommer att ha inriktning på skötsel av planteringar, buskage och träd, trädbeskärning, ogräsrensning, städning, vattning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer. Arbete med maskiner så som lövblås, jordfräs och körning med kompakttraktor och åkgräsklippare förekommer också. Vintertid ingår snöskottning och halkbekämpning i tjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom trädgårdsområdet och/eller erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare. Du har god förmåga att göra kloka avvägningar och prioriteringar i det dagliga arbetet och strävar alltid efter att utföra arbetet i rätt tid och på ett effektivt sätt. 

Du trivs med att arbeta självständigt men också tillsammans med arbetsgruppen bestående av andra trädgårdsmästare och parkarbetare. I arbetet ingår även samarbete och dialog med avdelningens arbetsledare och parkingenjörer. 

Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort. För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska.

Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg, Heta arbeten och skyliftkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har god fysik och möjlighet att utföra lite kroppsligt tyngre arbeten.

Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 600 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten och avloppshantering, gator och parker, lekplatser och skogsmark samt den interna servicen. Vi utvecklar infrastrukturen, förvaltar fastigheter och bygger bland annat nya skolor och har hand om kommunens naturområden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Karlstad!

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat av två bolag: Bredablick Förvaltning och Bredablick Facility Services. Denna roll är för Bredablick Förvaltning Värmland som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av... Visa mer
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat av två bolag: Bredablick Förvaltning och Bredablick Facility Services. Denna roll är för Bredablick Förvaltning Värmland som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här (https://bredablickforvaltning.se/om-oss/)

Om tjänsten
Just nu söker vi efter en trädgårdsarbetare med kunskap av utemiljö. Vi erbjuder en tjänst hos oss på heltid och en spännande resa framöver! Som trädgårdsarbetare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Klippning/beskärning av träd, häckar, buskar och andra växter

- Ogräsrensning av rabatter och buskage

- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor

- Nyplantering och renoveringar av befintliga rabatter och buskage

- Kontinuerlig kontakt med vår kund

- Snöröjning

Vi erbjuder

- Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.Vi söker dig som

- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel sen tidigare

- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare.

- B-körkort (manuell)

- Är flytande i svenska både i tal och skrift

Som person är du

- Ansvarstagande

- Har god samarbetsförmåga

- Engagerad

- SjälvgåendeÖvrig information

- Placering: Karlstad

- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligtLåter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Trädgårdsarbetare - Säsongsarbetare

Anställningens omfattning: 2-4 dagar i veckan, maj-oktober. Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité. Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tung... Visa mer
Anställningens omfattning: 2-4 dagar i veckan, maj-oktober.
Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité.
Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tunga maskiner och starka vibrationer. Våra kunder och deras grannar slipper störas av höga oljud. Vår planet slipper drabbas av farliga avgaser och spill av bränsle.
Trädgård i Värmland växer och därför behöver vi just nu förstärkning. Vi söker dig som vill jobba på ett företag i framkant och som vill uppmuntras och motiveras till utveckling i din roll.


Om rollen
Som trädgårdsarbetare hos Trädgård i Värmland kommer du att möta en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att läras upp inom varje enskilt arbetsområde. Arbetsuppgifterna anpassas även i största möjliga mån till den anställdes styrkor och önskemål.


Exempel på arbetsuppgifter
Häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, fastighetsskötsel och trädbeskärning.


Erfarenhet
Erfarenhet och förkunskap är meriterande men inget krav, då man lärs upp inom de aktuella arbetsuppgifterna.


Egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktigast. Om du är den vi söker så tycker du om att prata med människor. Du trivs med att arbeta utomhus, har en god fysik och är noggrann och punktlig. Du känner dig bekväm med att arbeta både i team och individuellt.


Vi erbjuder
Deltid efter överenskommelse
Säsongsarbete maj till oktober, med möjlighet till förlängning
Ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkringVälkommen med din ansökan redan idag! Uppföljning och intervjuer sker löpande. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Trädgård i Värmland!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongspersonal till Värmland

Nu söker vi på Svensk Markservice i Svealand personal som kan stärka upp vårt härliga team i Värmland under 2024 års säsong. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Karlstad. Det är en stor fördel om du tid... Visa mer
Nu söker vi på Svensk Markservice i Svealand personal som kan stärka upp vårt härliga team i Värmland under 2024 års säsong.
Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Karlstad.
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.
Körkort B är ett krav för tjänsten (B96 och BE är extra meriterande).
Har du erfarenhet av att meka mindre maskiner så är även detta meriterande.
Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.
Intervjuer sker löpande under Januari och Februari
Anställningsform: Säsongsanställning, Heltid, April-Okt. Visa mindre

Säsongsarbetare - trädgårdsmästare till stadsträdgården

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på driftenheten gata/park som sköter om kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen re... Visa mer
Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på driftenheten gata/park som sköter om kommunens parker, grönområden, badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer. En del grönyteuppdrag utförs på uppdrag från andra avdelningar eller bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Vi söker en trädgårdsmästare som vill arbeta med grönyteskötsel i vår stadsträdgård som är en av våra uppskattade finparker samt omkringliggande grönytor. Ditt dagliga arbete kommer att utföras ute bland kommunens medborgare och besökare i vår solstad.

Arbetet kommer att ha inriktning på skötsel av planteringar, buskage och träd, ogräsrensning, städning, vattning samt gräsklippning med handgräsklippare och trimmer. Arbete med maskiner så som lövblås, jordfräs och körning med kompakttraktor och åkgräsklippare förekommer också i tjänsten.

Du kommer att ingå i ett team bestående av erfarna parkarbetare och trädgårdsmästare men där vi ser ett behov av en trädgårdsmästare som tar det övergripande ansvaret för ytorna och tillsammans med arbetsledare får skötseln utförd i rätt tid och på ett effektivt sätt.

Anställningen sträcker sig från april - oktober. Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom trädgårdsområdet och har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har god fysik och möjlighet att utföra lite kroppsligt tyngre arbeten.

Du har förmåga att se behov och tillsammans med arbetsledaren kommer du planera för det dagliga arbetet. För tjänsten krävs att du kan kommunicera på svenska.

Datorvana är en förutsättning då vissa administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Du som söker arbetet ska ha B-körkort, meriterande är om du även har BE-körkort.

Vi ser gärna att du har utbildning Arbete på väg samt Heta arbeten.

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 600 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten och avloppshantering, gator och parker, lekplatser och skogsmark samt den interna servicen. Vi utvecklar infrastrukturen, förvaltar fastigheter och bygger bland annat nya skolor och har hand om kommunens naturområden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Trädgårdsarbetare - Säsongsarbetare

Anställningens omfattning: 2-3 dagar i veckan, maj-oktober. Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité. Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tung... Visa mer
Anställningens omfattning: 2-3 dagar i veckan, maj-oktober.
Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité.
Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tunga maskiner och starka vibrationer. Våra kunder och deras grannar slipper störas av höga oljud. Vår planet slipper drabbas av farliga avgaser och spill av bränsle.
Trädgård i Värmland växer och därför behöver vi just nu förstärkning. Vi söker dig som vill jobba på ett företag i framkant och som vill uppmuntras och motiveras till utveckling i din roll.


Om rollen
Som trädgårdsarbetare hos Trädgård i Värmland kommer du att möta en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att läras upp inom varje enskilt arbetsområde. Arbetsuppgifterna anpassas även i största möjliga mån till den anställdes styrkor och önskemål.


Exempel på arbetsuppgifter
Häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, fastighetsskötsel och trädbeskärning.


Erfarenhet
Erfarenhet och förkunskap är inget krav, då man lärs upp inom de aktuella arbetsuppgifterna.


Egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktigast. Om du är den vi söker så tycker du om att prata med människor. Du trivs med att arbeta utomhus, har en god fysik och är noggrann och punktlig. Du känner dig bekväm med att arbeta både i team och individuellt.


Vi erbjuder
Deltid efter överenskommelse
Lön enligt kollektivavtal
Säsongsarbete maj till oktober, med möjlighet till förlängning
Ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkringVälkommen med din ansökan redan idag! Uppföljning och intervjuer sker löpande. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Trädgård i Värmland!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Guldkant på tillvaron!

Välkommen att arbeta hos oss på Pensionärskraft! Vi söker dej som vill jobba extra som har erfarenhet, lust och glädje. Du behöver vara i en ålder om 55+, tala svenska flytande och behärska språket i skrift. Hos oss blir du en i gänget! Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Pensionärskraft!
Vi söker dej som vill jobba extra som har erfarenhet, lust och glädje. Du behöver vara i en ålder om 55+, tala svenska flytande och behärska språket i skrift. Hos oss blir du en i gänget! Visa mindre

Trädgårdsmästare

Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken. Gillar du estetik, är noggrann och har ett kulturhistoriskt intresse? Sök tjänsten som trädgårdsmästare till säsongen 2023 ... Visa mer
Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.Gillar du estetik, är noggrann och har ett kulturhistoriskt intresse? Sök tjänsten som trädgårdsmästare till säsongen 2023 hos oss i Mariebergsskogen.

Beskrivning
I Mariebergsskogen, Karlstads stadspark, finns en variation av gröna miljöer. Bland annat en lekträdgård där sinnena kittlas på tema musik, litteratur och konst och en köksträdgård med odling av våra vanliga köksväxter. 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare arbetar du tillsammans i ett arbetslag med drift av parkens grönytor och planteringar. Du kommer bland annat att arbeta med sådd, plantering, skörd, putsning och klippning av häckar. I tjänsten ingår också viss arbetsledning och pedagogisk verksamhet eftersom vi tar emot barngrupper som besöker oss.   

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) under perioden 17 april – 17 oktober 2023. Arbetstid enligt schema (mån-fre) och viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som;

- har adekvat utbildning.  

- har erfarenhet av arbete i en publik park. 

- har erfarenhet av köksväxtodling.

- har maskinvana.

- tycker om att ge service och har en positiv attityd då arbetet innebär mycket kontakt med
  besökare och hyresgäster i parken.

- är stresstålig. 

- har B-körkort. 

I arbetet som trädgårdsmästare behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Även tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Karlstad

Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité. Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tunga maskiner och starka vibrationer. Våra kunder och deras gra... Visa mer
Vi på Trädgård i Värmland arbetar med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel hos privatpersoner, företag och BRF. Vi står för framtid, hållbarhet, klimat och kvalité.
Värmlands klimatvänligaste trädgårdsbolag? I dagsläget är vi ensamma om att enbart använda batteridrivna laddbara trädgårdsmaskiner. Detta ger flera fördelar. Du som anställd, slipper andas in farliga ångor, slipper hörselskydd, tunga maskiner och starka vibrationer. Våra kunder och deras grannar slipper störas av höga oljud. Vår planet slipper drabbas av farliga avgaser och spill av bränsle.
Trädgård i Värmland växer konstant och därför behöver vi just nu utöka vårt team. Vi söker dig som vill jobba på ett företag i framkant och som vill uppmuntras och motiveras till utveckling i din roll.


Om rollen
Som trädgårdsarbetare hos Trädgård i Värmland kommer du att möta en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att läras upp inom varje enskilt arbetsområde. Arbetsuppgifterna anpassas även i största möjliga mån till den anställdes styrkor och önskemål.


Exempel på arbetsuppgifter
Häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, fastighetsskötsel och trädbeskärning.


Erfarenhet
Erfarenhet och förkunskap är inget krav, då man lärs upp inom de aktuella arbetsuppgifterna.


Egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktigast. Om du är den vi söker så tycker du om att prata med människor. Du trivs med att arbeta utomhus, har en god fysik och är noggrann och punktlig. Du känner dig bekväm med att arbeta både i team och individuellt.


Vi erbjuder
Deltid efter överenskommelse
Konkurrenskraftig lön
Säsongsarbete fram till oktober, med möjlighet till förlängning
Ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkringVälkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Trädgård i Värmland!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser gärna att du har tidigare erfa... Visa mer
Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.


Du är välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV eller ett personligt brev via e-post till [email protected]


Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare, Karlstad

Ängebäck Trädgård söker trädgårdsarbetare Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav. Arbetsledning av övriga trädgårdsarbetare ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mer
Ängebäck Trädgård söker trädgårdsarbetare
Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav.
Arbetsledning av övriga trädgårdsarbetare ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mindre

Vi söker dig senior med trädbeskärningskunskap för uppdrag i !

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädbeskärningar av främst fruktträd men även andra arter, hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet och kunskap av trädbeskärning . Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill! Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare, Karlstad

Ängebäck Trädgård söker trädgårdsarbetare Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav. Arbetsledning av övriga trädgårdsarbetare ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mer
Ängebäck Trädgård söker trädgårdsarbetare
Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav.
Arbetsledning av övriga trädgårdsarbetare ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare, Karlstad

Ängebäck trädgård söker trädgårdsarbetare. Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska. Körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav. Arbetsledning av övriga trädgårdsarbete ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mer
Ängebäck trädgård söker trädgårdsarbetare.

Du behöver ha erfarenhet av likvärdigt arbete och goda kunskaper i engelska.
Körkort B och erfarenhet av traktorkörning är ett krav.

Arbetsledning av övriga trädgårdsarbete ingår i arbetet och du behöver ha erfarenhet av arbetsledning. Visa mindre

Plantagen Karlstad söker Säljare Uteväxter/Trädgårdsmästare!

På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden. Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över.... Visa mer
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion!

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt dom behöver hos oss.

Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Älskar du försäljning och kundservice?  Är du en trädgårdsmästare med en passion för växter?  Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Sälj- och kundvägledning
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning
• Kassaarbete

Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde – trädgård, växter/blommor.

Relevant utbildning eller förvärvad yrkeserfarenhet inom trädgård

Detaljhandelserfarenhet är meriterande

Känsla och intresse för kundservice

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö
Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att det väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som inspiration till att förbättra sina liv med växter.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning med varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Karlstad, 20 tim/v under perioden 13 april - 16 augusti

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskiriminerandee process använder Plantagen arbetspsykolgiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med plantor och Plantagen blir bättre med dig! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Letar du ett säsongsarbete där du får jobba ute i solen? Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är... Visa mer
Letar du ett säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.

B-Körkort är ett krav.

Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.

Du är välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV eller ett personligt brev via e-post till [email protected]

Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.


Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.

B-Körkort är ett krav.

Vi söker personer att anställa i Karlstad, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.


Maius AB är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Visa mindre